Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010"

Transkript

1 LAG Brønderslev Den Lokale Aktionsgruppe for Brønderslev kommune Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010 Samvær på Øster-, Vester Kraghede og Nejst 1. Projekt-titel: Samvær på Øster-, Vester Kraghede og Nejst. 2. Kraghede Idræts- og Borgerforening: Kraghede Idræts- og Borgerforening står som den eneste forening i lokalområdet Kraghede og Nejst bag projektet med bestyrelsen som initiativtager og en særlig nedsat projektgruppe, hvis primære formål er, at skaffe de nødvendige økonomiske midler til projektets realisation. Kraghede Idræts- og Borgerforening ejer og driver overordnet samlingsstedet Kraghede Klubhus, Kraghede Idrætsanlæg med bl.a. fodbold-, basket- og petanquebane samt områdets godkendte legeplads fra INDU A/S. Kraghede Idræts- og Borgerforenings formål er: at fremme foreningslivet i landsbyerne Kraghede og Nejst gennem sociale og kulturelle aktiviteter samt at støtte og bevare samlingsstedet Kraghede Klubhus. Formalia: navn og adresse Kraghede Idræts- og Borgerforening Mosbjerggårdsvej 9, Kraghede 9382 Tylstrup Hjemmeside: Formand: Anders Svendsen Nejstvej 47, Nejst 9382 Tylstrup Kontaktperson: (Landsbyrådsrepr. og medlem af projektgruppen): Jesper M. Bering Kraghedevej 210, Kraghede 9382 Tylstrup Tlf.:

2 3. Projektets formål: Hensigten med projektet er, at styrke og fastholde attraktive levevilkår for børn, unge og voksne på tværs af Kraghede og Nejst samt styrke sammenhængen mellem land og by via et bæredygtigt, aktivt og moderne samlingssted. Det er Kraghede Idræts- og Borgerforenings ønske, at fastholde og udvikle oplevelsen af stærkt socialt samvær og lokalt medbestemmende fællesskab ved, at sikre og styrke Kraghede Klubhus med tilhørende idrætsplads som lokalt kraftcenter og samlingssted for de lokale aktiviteter. 4. Projekt-resume: Projektet omfatter en total sanering af et selvstændigt bygningsafsnit af Kraghede Klubhus omfattende nuværende hovedindgang samt samlingsstedets utilstrækkelige toiletfacilliter fra etableringen i Saneringen omfatter nye toiletter, herunder etablering af handicaptoilet, badefaciliteter, puslerum m.m. samt nyindrettet handicapvenlig hovedindgang. 5. Baggrund for projektet: Kraghede Klubhus udlejes til fester og diverse arrangementer/aktiviteter, hvor udlejningen sker til både til lokale borger- og familiefester og borgere fra naboområderne, herunder særligt oplandsbyerne Hvilshøj og Hollensted. Byer som er blevet opmærksomme på faciliteterne særligt idrætsanlægget og de børnevenlige udenomsarealer. Indtægterne fra udlejning har gennem årene sikret Kraghede Idræts- og Borgerforening en indtægt til driftsudgifterne af Kraghede Klubhus, legepladsen og idrætsanlægget. Lejeindtægterne har imidlertid kun lige netop været i stand til at dække de løbende driftsudgifter. Som følge af den manglende modernisering/udbygning har Kraghede Idræts- og Borgerforening de seneste 7-8 år modtaget en stadig stigende kritik af de utidssvarende toilet- og badefaciliteter fra både lokale borgere og de eksterne lejere, hvor konsekvensen senest har været aflyste aktiviteter, et vigende antal deltagere til gennemførte aktiviteter samt reduceret udlejning.

3 Bestyrelsen har derfor på de seneste generalforsamlinger og via evalueringsskemaer til de lokale borgere og eksterne lejerne af Kraghede Klubhus modtaget en tydelig og klar tilkendegivelse på, at årsagen primært skyldes de manglende og utilstrækkelige toiletfaciliteter og de ikke eksisterende badefaciliteter trods idrætsanlægget. Helt afgørende og som grundlag for bestyrelsens og projektgruppens fremrykning og opstart af projektet var da Brønderslev Kommune i 2008 nedlage Kraghede Klubhus som officiel valgsted - begrundet i netop ikke handicap-venlige og utidssvarende toiletfaciliteter. Nu skulle der gøres noget!! Bestyrelsen satte sig herefter sammen i 2008 for dels at få et overblik over projektets omfang og praktiske løsning og dels nedsætte en arbejdsgruppe/tovholder til, at arbejde med de finansielle muligheder. 6. Projektbeskrivelse - detaljeret: Bestyrelsen ønskede fra start størst mulig lokal involvering i den praktiske løsning så skitsetegninger m.m. (udarbejdet af bestyrelsen selv) blev offentlig forelagt og diskuteret ved hver lokal aktivitet i Kraghede Klubhus. Størst mulig involvering i den praktiske løsning har været det helt rigtige for os, idet tegningerne gentagne gange er tilrettet efter nye gode ideer fra brugerne og indretning og materialevalg er løbende ændret og optimeret. Samtidig må indspark og den lokale involvering på ingen måde undervurderes henset til bestyrelsens og projektgruppens følelse af lokal opbakning til projektets gennemførelse. Der henvises til vedlagte illustrationstegning over projektets endelige indretning. Toiletterne og hovedindgangen er i dag meget upraktisk placeret og med stor spildplads flettet ind i hinanden. Alt indvendigt mht. toiletter og hovedindgang skal nedbrydes/nedrives. Af hensyn til optimal udnyttelse af den kommende indretning flyttes hovedindgangen 90% fra syd til øst, hvorved der bliver mulighed for både handicapvenlig hovedindgang og handicapvenlig toilet- og badefaciliteter. Den nye indretning kommer til at bestå af 2 toiletter, hvoraf det en gøres handicapvenligt med en venderadius på 1,3 m og tillige indrettet med separat badefacilitet. Det andet toilet laves med separat forrum, hvor der etableres pusleplads. Hovedindgangen gøres handicapvenlig med bl.a. niveaufri stenbelagt indkøringsrampe. Toiletterne og hovedindgangen indrettes med nye el- og vvs-installationer, yderligere isolering og nye kloakker. Alle materialer vælges således, at der bliver minimal vedligeholdelse efterfølgende. Da indretning m.m. var næsten på plads blev der indhentet overslag/tilbud fra lokalehåndværkere som grundlag for en finansieringsoversigt. Projektet var ikke endeligt ved første kontakt med håndværkerne, idet vi ønskede størst mulig sparring og ideer til vores valg af løsninger.

4 7. LAG Brønderslev: Via aktiv deltagelse i Landsbyrådet og herigennem sparring med bl.a. landsbyrådsrepræsentanten for Thorup, Hans Jørgen Melvad (tillige formand for LAG Brønderslev) har projektgruppen, sideløbende med bestyrelsens praktiske løsningsforslag på projektet, deltaget i ikke mindre end 3 projekt-info aftener i LAG Brønderslev regi fra juni 2008 til februar 2010 alle med deltagelse af koordinator for LAG Brønderslev Anne Odgaard Ritmann. Formålet med deltagelsen i møderne har været dels at opnå sparring og inspiration fra Hans Jørgen Melvad og Anne Odgaard Ritmann på fremlæggelsen af projektet som det gode projekt samt møde og udveksle erfaringer fra lignende projekt-magere og endelig - dels at opnå et indgående kendskab til LAG Brønderslevs udviklingsstrategi og projektets mulige tilknyttede relevans. Seneste projekt-info aften inden ansøgningsfristen 2. marts 2010 blev hele projektbeskrivelsen m.m. forelagt Anne Odgaard Ritman til kommentarer og modspil, hvilket har været meget udbytterigt. Via Hans Jørgen Melvad og Anne Odgaard Ritmann har vi opnået en utrolig støtte, herunder til både projektbeskrivelsen og praktisk udfyldelse af ansøgningsskemaerne. LAG-Brønderslevs internet-hjemmeside er samtidig et uundværlig støtteværktøj både med links til andre støttede projekter, fonde m.m., men også oplysninger vedrørende minimumsindholdet i en god projektbeskrivelse. Særligt huskesedlen for projektmagere fra Connie Mark fra Landdistrikternes Hus har været flittigt benyttet. Projektgruppens oprindelige tidsplan fra 2008 med gennemførelse af projektet i efteråret 2009 blev udsat til efteråret 2010, idet forventningen til ansøgningsproceduren var udfyldelse af et simpelt ansøgningsskema og det var så det. Tidsplanen røg hurtigt, idet projektgruppen blev dømt hjem til start ved projekt-info møde nr. 2 af Hans Jørgen Melvad og Anne Odgaard Ritmann grundet vores ensidige fokus på de forbedrede toiletforhold således projektet kom til at fremstå som et ordinært og simpelt vedligeholdelsesprojekt. Via projekt-info møderne kom projektgruppen i kontakt med Sterup Borgerforening, Knud Olesen, som via projektet Liv i Landsbyen har været en uvurderlig støtte og har medvirket til, at Kraghede Idrætsog Borgerforening begyndte at fokusere på de aktiviteter, de forbedrede toiletforhold vil medføre og ikke ensidigt på toiletforholdene

5 8. Finansiering: Projektgruppens strategi var, at opnå størst muligt finansieringstilsagn fra LAG Brønderslev (50% af finansieringsudgiften) som det første for med dette i ryggen (blåstempling af projektet) at søge fonde som eksempelvis Øster Brønderslev Sparekasses Fond, Landdistriktpuljen, Lokale- og Anlægsfonden og Vanførefonden m.m. til inddækning af restfinansieringen. Den samlede finansieringsudgift andrager DKK ,- inkl. medregnet eget arbejde for DKK ,-, jf. nedenstående finansieringsoversigt: Finansieringsoversigt: Beløb i DKK Finansieringsudgift: Samvær på Øster-, Vester Kraghede og Nejst : ,- Kapitalfremskaffelse: LAG Brønderslev (50%): ,- Egne likvide midler fra Kraghede Klubhus Støtteforening: ,- Øvrige fonde/puljer, pengeinstitut- eller borgerlån m.m*: ,- Samlet kapitalfremskaffelse: ,- Den 24. marts 2010 opnåede vi tilsagn fra LAG Brønderslev på de ansøgte DKK ,- (fantastisk) og vi mangler nu DKK ,- for at projektet er finansieret 100% (excl. eget arbejde). Tilsagnet fra LAG Brønderslev er altafgørende for gennemførelse af projektet. Næste skridt er søgning af den nyoprettede Øster Brønderslev Sparekasses Fond. Fonden er nyoprettet og afventer godkendelse af seneste regnskab for Øster Brønderslevs Sparekasse. 9. Status: Siden ultimo marts 2010 har opgaven med, at finde restfinansieringen via sponsorer ligget lidt i dvale. Dels afventer projektgruppen spændt betingelserne m.m. for støtte af projektet via den nyoprettede Øster Brønderslev Sparekasses Fond (Kraghede Idræts- og Borgerforening har altid benyttet Øster Brønderslev Sparekasse) og dels har projektgruppen været nødsaget til i hast at finde sponsorer (Landsbyrådet og TUBORGFONDET) til genetablering af klubhusets legeplads fra INDU A/S. Kraghede Idræts- og Borgerforening og projektgruppen har prioriteret al tid på inden konfirmationssæsonen - at få legepladsen genetableret af INDU A/S grundet mangelfuldt materialevalg m.m. Legepladsens stand var så ringe at det var på tale at afspærre denne. Gennemførelse af projektet er efteråret 2010 (oktober/november - afhænger præcist af udlejningen) og projektgruppen starter op igen umiddelbart efter Sankt Hans for inden sommerferien, at have søgt sponsorer til restfinansieringen på DKK ,-. På vegne af projektgruppen og Kraghede Idræts- og Borgerforenings bestyrelse Jesper Bering

6

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS OPLYSNINGER OM ANSØGER Alslev er beliggende mellem Esbjerg og Varde i et område med øget bosætning/nybygning/tilflytning. Forsamlingshuset er et centralt

Læs mere

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 Overtagelse Velkommen af til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 1. Aktiviteter siden Borgermødet 26. november 2015 2. Status på overtagelsen

Læs mere

FORSAMLINGSHUS ØSTER HASSING

FORSAMLINGSHUS ØSTER HASSING FORSAMLINGSHUS ØSTER HASSING Indhold Baggrund... 3 Øster Hassing... 3 Faciliteter i Øster Hassing... 3 Resultatet af projektgruppens arbejde... 4 Projektbeskrivelse... 4 Byens borgere hvad synes de?...

Læs mere

Metode: - at man gør brug af lokale ressourcer danner en Lokal Aktionsgruppe.

Metode: - at man gør brug af lokale ressourcer danner en Lokal Aktionsgruppe. Referat fra offentligt informationsmøde om lokale aktionsgrupper Onsdag d. 30. maj kl. 19 21.30 Bernstorffminde efterskole, Bernstorffminde 4, 5600 Faaborg Ca. 75 deltagere Landdistriktskoordinator Jens

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Der foreligger i alt 10 ansøgninger deraf - 8 projekter, der har fået tilsagn/betingede tilsagn fra Lag Middelfart på i alt 1.153.681,37

Læs mere

Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle

Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle Projektinformation februar 2012 Filnavn: Projektinfo Langhøj i bevægelse_sundhed og livsglæde for alle_2012-2013 v11 Kontaktpersoner per 17-12-2012

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Fra idé til ansøgning - en vejledning

Fra idé til ansøgning - en vejledning LAG Nyborg Fra idé til ansøgning - en vejledning Hvordan laver jeg en ansøgning til LAG Nyborg? Mange mennesker går rundt med gode idéer til et projekt, men får aldrig realiseret idéerne, fordi arbejdet

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og love erklæring

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

LAG Brønderslev Den Lokale Aktionsgruppe for Brønderslev kommune

LAG Brønderslev Den Lokale Aktionsgruppe for Brønderslev kommune LAG Brønderslev Den Lokale Aktionsgruppe for Brønderslev kommune 1. MUSIKTANKEN. 2. Kontaktperson: Karen M.V. Olesen Løkkenvej 436, Stenum 9700 Brønderslev Tlf: 21291588 Email: post@karenmvolesen.dk www.karenmvolesen.dk

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Hvem kan søge LAG midler. Foreninger Enkeltpersoner Virksomheder Organisationer Almennyttige sammenslutninger Offentlige myndigheder

Hvem kan søge LAG midler. Foreninger Enkeltpersoner Virksomheder Organisationer Almennyttige sammenslutninger Offentlige myndigheder LAG Skive-Viborg Hvad er LAG? Lokale aktionsgrupper (LAGer) er lokalt forankrede foreninger, som skaber udvikling og innovation i lokalsamfundene ved blandt andet at tildele tilskudsmidler til relevante

Læs mere

Samarbejde mellem områdefornyelsen og landdistriktsprogrammet v/lykke Skjoldan, Fødevareministeriets Netværkscenter. Glamsbjerg den 12.

Samarbejde mellem områdefornyelsen og landdistriktsprogrammet v/lykke Skjoldan, Fødevareministeriets Netværkscenter. Glamsbjerg den 12. Samarbejde mellem områdefornyelsen og landdistriktsprogrammet v/lykke Skjoldan, Fødevareministeriets Netværkscenter Glamsbjerg den 12. marts 2009 1 Disposition Velfærdsministeriets pulje til områdefornyelse

Læs mere

SKABELON TIL SLUTRAPPORT for projekter under ordningen om etablering af nye arbejdspladser og attraktive levevilkår landdistrikterne

SKABELON TIL SLUTRAPPORT for projekter under ordningen om etablering af nye arbejdspladser og attraktive levevilkår landdistrikterne SKABELON TIL SLUTRAPPORT for projekter under ordningen om etablering af nye arbejdspladser og attraktive levevilkår landdistrikterne Udgave august 2012 Slutrapporten skal indeholde en beskrivelse af projektet

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

1. Projektets titel Sikre og energibesparende mødelokaler og lagerrum i FDF-Ørslev-Vordingborgs kredshus for børn og unge

1. Projektets titel Sikre og energibesparende mødelokaler og lagerrum i FDF-Ørslev-Vordingborgs kredshus for børn og unge Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til LUP-puljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer (udfyldes af Vordingborg

Læs mere

Levende landdistrikter

Levende landdistrikter Levende landdistrikter Landdistriktspolitik Brønderslev-Dronninglund Kommune 2007 Side 1 Indhold Byrådets ønsker for landdistrikterne side 4 Opgavefordeling side 6 Vedtægter for Landsbyrådet side 7 Landdistriktspolitikken

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af Ansøgningsskema om tilskud under LAG-indsatsen

Vejledning til udfyldelse af Ansøgningsskema om tilskud under LAG-indsatsen Vejledning til udfyldelse af Ansøgningsskema om tilskud under LAG-indsatsen 05.02.2015 1 Indledning Du finder her en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet til brug ved ansøgning om tilskud under

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Denne vejledning er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, der blev gjort i forbindelse med hjemsøgning af midler til nyt klubhus

Læs mere

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling Ansøgningsskema Grøn Ordning Vækst og udvikling Ansøgning om tilskud fra Grøn ordning Læs venligst retningslinjer for tildeling af støtte fra Grøn Ordning, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For at ansøgningen

Læs mere

Ansøgning om tilskud til a ktiviteter efter Grøn O rdning

Ansøgning om tilskud til a ktiviteter efter Grøn O rdning Ansøgning om tilskud til a ktiviteter efter Grøn O rdning Ved foreninger skal vedtægterne og regnskaber vedlægges som bilag. 1. Ansøgers kontaktoplysninger Ansøger/Foreningens navn: Stenild Foredrags &

Læs mere

Puljeopslag: Iværksættelse af initiativer til støtte og rådgivning til familier med et barn med diabetes

Puljeopslag: Iværksættelse af initiativer til støtte og rådgivning til familier med et barn med diabetes Dato 07-03-2018 Sagsnr. 4-1611-128/9 Puljeopslag: Iværksættelse af initiativer til støtte og rådgivning til familier med et barn med diabetes Hermed inviteres patientforeninger og andre organisationer

Læs mere

Vejledning. Tilskudsordning vedrørende istandsættelse af forsamlingshuse og lignende bygninger 2018

Vejledning. Tilskudsordning vedrørende istandsættelse af forsamlingshuse og lignende bygninger 2018 Vejledning Tilskudsordning vedrørende istandsættelse af forsamlingshuse og lignende bygninger 2018 Center for Natur, Miljø og Fritid, 2.juli 2018 1 Baggrund Kommunalbestyrelsen vedtog den 29/6 2018 at

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl.

Referat. Lokalrådet. Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. Referat Den 19. november 2012, kl. 16:30 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17:30 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen Poul Aksel

Læs mere

Området blev opbygget med støtte fra:

Området blev opbygget med støtte fra: 4 km nordvest for Haderslev ligger Moltrup sogn. Sognet er bygget op omkring de 3 små byer Moltrup, Rovstrup og Bramdrup. Vi bor cirka 550 indbyggere i sognet der hovedsagligt består af parcelhuse og landbrug

Læs mere

Vejledning om støtte fra LAG Vejen. Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra LAG Vejen

Vejledning om støtte fra LAG Vejen. Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra LAG Vejen Vejledning om støtte fra Gode råd i forbindelse med ansøgning om støtte fra Vi støtter projekter, som Understøtter udviklingen af unikke lokalsamfund med fokus på levevilkår, sundhed og bæredygtighed Herefter

Læs mere

Bilag A: Ansøgning om LAG s støtte til projektet: Funder Kirkeby Så samler vi trådene

Bilag A: Ansøgning om LAG s støtte til projektet: Funder Kirkeby Så samler vi trådene Bilag A: Ansøgning om LAG s støtte til projektet: Funder Kirkeby Så samler vi trådene Projektbeskrivelse: Funder Kirkeby Så samler vi trådene Kort info om landsbyen Funder Kirkeby: Funder Kirkeby er en

Læs mere

Velkommen UDVIKLING VONGE-KOLLEMORTEN SOM RINGE I VANDET 1

Velkommen UDVIKLING VONGE-KOLLEMORTEN SOM RINGE I VANDET 1 Velkommen INFORMATION OM UDVIKLING VONGE -KOLLEMORTEN SAMT NEDSÆTTELSE AF PROJEKTGRUPPE UDVIKLING VONGE-KOLLEMORTEN SOM RINGE I VANDET 1 Aftenens program Kl. 19.00 19.45 Information om hvad der er søgt

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen.

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Projektnummer Modtaget den Godkendt den Behandlet den Afslag den Afsluttet

Læs mere

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Udarbejdet af den af bysamfundene nedsatte arbejdsgruppe den 19. september 2006 Revideret 28.august 2008 Forslag til Revideret udgave september

Læs mere

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013

Årsberetning 2009 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 fra LAG Silkeborg under landdistriktsprogrammet for perioden 2007 2013 2 Oplysninger om den lokale aktionsgruppe Årstal, som indberetningen vedrører: 2009 Navn på lokal aktionsgruppe: Type af lokale aktionsgruppe:

Læs mere

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Regelgrundlag Folkehøjskoler reguleres af Lov om folkehøjskoler nr. 1605 af 26. december 2013, herefter loven. Tilskudsbekendtgørelsen,

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra Grøn Ordning

Ansøgning om tilskud fra Grøn Ordning #split# Ansøgning om tilskud fra Grøn Ordning Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545 Fax 9945 4500 raadhus@99454545.dk sikkerpost@99454545.dk www.bronderslev.dk Ansøgningsskemaet

Læs mere

TOUR DE LANDDISTRIKT. Invitation til alle byer i landdistriktet

TOUR DE LANDDISTRIKT. Invitation til alle byer i landdistriktet TOUR DE LANDDISTRIKT Invitation til alle byer i landdistriktet BRØNDERSLEV KOMMUNE Kære repræsentant i landsbyrådet - og lokale beboere i landdistriktet Som oplyst på landsbyrådets møde d. 14. september

Læs mere

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Regelgrundlag Folkehøjskoler reguleres af lov om frie kostskoler, jf. lovbekendtgørelsen nr. 689 af 22. juni 2011 om folkehøjskoler,

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje.

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Kultur og Fritid Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Hobro, den 16. april 2011 Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Med henvisning til sidste års ansøgning af den 08.10.2009 om tilskud

Læs mere

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer

Aftenensprogram. 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer Aftenensprogram 18:00 Ankomst 18:15 Velkommen oplæg til hyggesnak over maden Aftenens program planen om gruppeinddeling - idéer 19:00 Oprydning. Kaffe og kage serveres 19:15 Velkommen til de sidst ankomne

Læs mere

Multihus Hjortshøj. Informationsmøde den 25. april 2016

Multihus Hjortshøj. Informationsmøde den 25. april 2016 Multihus Hjortshøj Informationsmøde den 25. april 2016 Dagsorden Velkomst v. Bjarne Bendtsen, fmd. Støtteforeningen Multihusprojektets historie Hvorfor et multihus i Hjortshøj? Placering og arkitektur

Læs mere

Sønder Vium 19. Januar LAG Ringkøbing-Skjern

Sønder Vium 19. Januar LAG Ringkøbing-Skjern Sønder Vium 19. Januar 2012 BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING Jørgen S. Madsen Formand Faster-Astrup Anette Gaasdal Næstformand Herborg Poul Nielsen Kasserer Hanning Elsebeth Rasmussen Højmark Ole Bøndergaard

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen cc? - 524/(2 - - Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 03-08-2016 15:56:50 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (456a 31865683-4225-6183-8eed 34fabbeb) 03-08.2016 1556:50 Side 1 af 7 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Kerteminde LAG. Overskrift. Fra idé til ansøgning

Kerteminde LAG. Overskrift. Fra idé til ansøgning Kerteminde LAG Overskrift Fra idé til ansøgning Når du vil skrive en ansøgning til Kerteminde LAG.. Formålet med denne lille folder er at hjælpe projektansøgere med at få lavet gode ansøgninger til Kerteminde

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler, efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler Regelgrundlag Lov om frie kostskoler, jf. lovbekendtgørelse nr. 785 af 18.

Læs mere

Ansøgningskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling

Ansøgningskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Ansøgningsskema, marts 2019 side 1 I 10 til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Fællesskaber og fritidsliv I Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Realdania vil vi gerne være med til at styrke livet

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

Velkommen til til Borgermøde i Volsted i Aftenens Program

Velkommen til til Borgermøde i Volsted i Aftenens Program Volsted Velkommen by og til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Velkommen til til Borgermøde i Volsted i Aftenens Program 1. Status ved Volsted Forsamlingshusudvalg 2. Aalborg Kommune og forsamlingshuse

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye efterskoler, husholdningsskoler og håndarbejdsskoler Regelgrundlag Lov om frie kostskoler, jf. lovbekendtgørelse nr. 689 af 22. juni 2011 om folkehøjskoler,

Læs mere

Bestræbelserne skal give flere arbejdspladser, som er funderet i løsninger, der kan skabe et bæredygtigt samfund; økonomisk, miljømæssigt

Bestræbelserne skal give flere arbejdspladser, som er funderet i løsninger, der kan skabe et bæredygtigt samfund; økonomisk, miljømæssigt LAG Odder-Hedensted Søg støtte til dine projekter vedrørende jobog vækstskabende erhvervsudvikling, samt forbedring af rammevilkårene i landdistrikterne hos LAG Odder-Hedensted! LAG Odder-Hedensted er

Læs mere

21.3 BØRNEHAVEN KLØVERBO

21.3 BØRNEHAVEN KLØVERBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 21.3 BØRNEHAVEN KLØVERBO Søndre Allé 28A, Stepping, 6070 Christiansfeld Børnehaven er beliggende i Stepping by. Institutionen er

Læs mere

Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012

Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012 Ansøgning om tilskud til forsøgsprojekter i Landdistrikterne fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Landdistriktspulje for 2012 Læs venligst vejledningen, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For

Læs mere

AKTIVE FORSAMLINGSHUSE

AKTIVE FORSAMLINGSHUSE AKTIVE FORSAMLINGSHUSE Projektbeskrivelse og vejledning til ansøgning forsamlingshuse I dag lever mange af de danske forsamlingshuse en hensygnende tilværelse. Men Lokale- og Anlægsfonden mener, at en

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

HURRA - store julegaver til nyt mødested i Knebel.

HURRA - store julegaver til nyt mødested i Knebel. Mols, 19. december 2018 Pressemeddelelse HURRA - store julegaver til nyt mødested i Knebel. Julen nærmer sig med hastige skridt, men allerede nu har Mols i Udvikling fået to gaver i million-klassen, der

Læs mere

Status på projekt nyt misionshus

Status på projekt nyt misionshus Status på projekt nyt misionshus Generalforsamling Hvide Sande IM 18/3-2015 Et projekt der skal være Gud til ære & os til gavn Status på projekt nyt misionshus 18.03.2015 1 Tilbageblik 2010 De første drøftelser

Læs mere

Materialerne må meget gerne være af digital eller elektronisk form, og de skal kunne distribueres via www.ffe-ye.dk

Materialerne må meget gerne være af digital eller elektronisk form, og de skal kunne distribueres via www.ffe-ye.dk Ansøgningsskema Ansøgning til puljemidler for Ungdomsuddannelserne marts 2012 Materialer til brug i enkeltfag gymnasiale uddannelser 1 Grundlæggende Der kan søges midler til udvikling af materialer til

Læs mere

Flere penge. Hvem er SAS Juniorafdeling. Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration. Lidt historie Projekter. Skælskør Amatør-Sejlklub

Flere penge. Hvem er SAS Juniorafdeling. Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration. Lidt historie Projekter. Skælskør Amatør-Sejlklub Flere penge Hvem er SAS Juniorafdeling Lidt historie Projekter Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration Kilde Google . Stiftet 1915 Sammenhold og nærhed 300 Medlemmer (2014) 50 juniorer 125 bådpladser

Læs mere

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen.

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Skema ved ansøgning om støtte gennem Kulturpuljen Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Punkt 3 kan eventuelt vedlægges som bilag.

Læs mere

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Formålet med de+e møde/punkt: 1. At præsentere den reviderede ansøgning og budget og hvad der mangler

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Egenfinansiering private midler Egenfinansiering offentlige nationale midler Egenfinansiering frivilligt arbejde Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Tilskud fra aktionsgrupper

Læs mere

Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020. februar 2015

Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020. februar 2015 Udviklingsstrategi for LAG Fanø-Varde under landdistriktsprogrammet for perioden 2014 2020 februar 2015 1 Indhold Kort resumé af strategien... 2 Formalia... 2 Strategiens vision og handlingsplan, mål,

Læs mere

Ansøgningsskema vedrørende støtte til frivilligt socialt arbejde i Glostrup Kommune (iht. Servicelovens 18)

Ansøgningsskema vedrørende støtte til frivilligt socialt arbejde i Glostrup Kommune (iht. Servicelovens 18) Dette dokument indeholder både informations- og formularfelter. For at læse oplysninger skal du bruge pil ned fra et formularfelt. Ansøgningsskema vedrørende støtte til frivilligt socialt arbejde i Glostrup

Læs mere

18.2 VAMDRUP BØRNEHAVE

18.2 VAMDRUP BØRNEHAVE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 18.2 VAMDRUP BØRNEHAVE Mindegade 2, 6580 Vamdrup Børnehaven er beliggende på Mindegade i Vamdrup by, og er normeret til 55 børnehavepladser.

Læs mere

PROJEKTEJER: PROJEKTGRUPPEN: KONTAKTPERSON: Projekt Liv i Viuf. Viuf Medborgerforening Storgaden Viuf

PROJEKTEJER: PROJEKTGRUPPEN: KONTAKTPERSON: Projekt Liv i Viuf. Viuf Medborgerforening Storgaden Viuf PROJEKTEJER: Viuf Medborgerforening Storgaden 81 6052 Viuf PROJEKTGRUPPEN: Henrik Lindholm Susanne Hamer Tanja Dokkedahl Anja Dau Jacobsen Ole Hansen Jens Lassen Ralph Barfoed Jette Klint Erik Arvesen

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen for 2012

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen for 2012 Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen for 2012 Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvad kan der ydes tilskud til under Landdistriktspuljen?...

Læs mere

Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen)

Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen) Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen) Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, bør du læse denne vejledning og puljens retningslinjer igennem. Vær opmærksom på, hvornår der

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2018, 1. runde

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2018, 1. runde Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2018, 1. runde Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilke forsøgsprojekter kan få tilskud?...

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2019, 1. runde

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2019, 1. runde Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2019, 1. runde Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilke forsøgsprojekter kan få tilskud?...

Læs mere

ANSØGNING, kvalitetsfonden vedr. udvidelse af Astrup Klubhus.

ANSØGNING, kvalitetsfonden vedr. udvidelse af Astrup Klubhus. Astrup, den 12. august 2009 Til Mariagerfjord Kommune att. Kultur og Fritid ANSØGNING, kvalitetsfonden vedr. udvidelse af Astrup Klubhus. En projektgruppe bredt sammensat af repræsentanter for bl.a. Idrætsforening,

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 2. august 2015 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby i

Læs mere

Favrskov Kommunes Landsbyråd er etableret af Favrskov Kommune og har følgende formålsparagraffer:

Favrskov Kommunes Landsbyråd er etableret af Favrskov Kommune og har følgende formålsparagraffer: Projektbeskrivelse Projekttitel Virtuelt netværk til landsbyerne i Favrskov Kommune Oplysninger om ansøger Favrskov Kommunes Landsbyråd er etableret af Favrskov Kommune og har følgende formålsparagraffer:

Læs mere

Godkendelse af tilknytning af vuggestue til Hou og Bislev Landsbyordninger

Godkendelse af tilknytning af vuggestue til Hou og Bislev Landsbyordninger Punkt 5. Godkendelse af tilknytning af vuggestue til Hou og Bislev Landsbyordninger 2018-027043 Skoleforvaltningen indstiller at Skoleudvalget godkender, at der oprettes 7 vuggestuepladser i tilknytning

Læs mere

Ansøgning om tilskud til aktiviteter efter Grøn Ordning

Ansøgning om tilskud til aktiviteter efter Grøn Ordning Ved foreninger skal vedtægterne og regnskaber vedlægges som bilag. Ansøger/Foreningens navn: Ansøger/Foreningens adresse: Navn på kontaktperson: E-mailadresse: 1. Ansøgers kontaktoplysninger Dato: Postnr.

Læs mere

Landdisktrikternes aktionsgrupper

Landdisktrikternes aktionsgrupper Landdisktrikternes aktionsgrupper Hvad er LAG. Lokalt politisk og borgerligt forankret forening understøttet af EU midler, som vil drive udviklingen af landdistrikterne/fiskeriområder i bredt samspil med

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Minihal Vestrup. Claus Broch Christensen 12/10/2012

Minihal Vestrup. Claus Broch Christensen 12/10/2012 2014 Claus Broch Christensen 12/10/2012 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Baggrund.... 3 Vision, mission og mål... 4 Vision... 4 Mission... 4 Mål... 4 Projekt indhold.... 5 Placering og udformning... 6 Budget

Læs mere

Sjællands Odde Aktivitetshus

Sjællands Odde Aktivitetshus Plejehjemmet Oddenvej 296, omkring 1950 Projektbeskrivelse: Udnyttelse af ejendommen Oddenvej 296 til Sjællands Odde Aktivitetshus Fremsendt af: Foreningen Kontaktperson: Telefon: Email: 1 Titel - er tænkt

Læs mere

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 Administrationspraksis for grøn ordning Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning...3 2. Anvendelsesmuligheder for pengene...3 3. Geografisk fordeling af VE-midlerne...3

Læs mere

LAG Lokal AktionsGruppe

LAG Lokal AktionsGruppe Haderslev Tønder Aganda Om LAG Haderslev-Tønder Udviklingsstrategi og indsatsområder Hvordan søger man tilskud? PROMIS Prioriteringskriterier Hvordan gennemfører man et LAG-projekt? Spørgsmål God arbejdslyst

Læs mere

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling , maj 2019 side 1 I 12 til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Fællesskaber og fritidsliv I Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Realdania vil vi gerne være med til at styrke livet på landet. Derfor

Læs mere