NYHEDSBREV. Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Kære medlem af formand Jørn Jeppesen"

Transkript

1 Nr NYHEDSBREV Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Låneordning fuldtegnet Tusind tak til alle jer der støttede AaBC s nye låneordning. Ordningen indbragte det ønskede maksimale beløb på kr. Der var 91 medlemmer, der tegnede beviser, og de tegnede i gennemsnit for kr. Desuden modtog AaBC en gave på kr. fra et medlem tusind tak for den også. - Undervisningslørdag med 56 deltagere. - Semifinale i seniorpar med 40 deltagere. - Finale i mix par med 72 deltagere. - Lagkagebridge med 80 deltagere. - Trekantsmatch med 60 deltagere. - Slaget om Sønderjylland i Ældre Sagen med 96 deltagere. - To gang drop in i vinterferien med hhv. 40 og 48 deltagere. Tusind tak til alle deltagerne og en ekstra stor tak til alle arrangørerne. Uden jer ville vi ikke kunne gennemføre de mange ekstra turneringer til gavn for klubbens økonomi og til glæde for deltagerne. En tilfreds kasserer og formand efter en vellykket tegning af lånebeviser For AaBC indebærer den succesfulde tegning, at økonomien nu er ekstra solid. Det er planen, at alle lånebeviser er tilbagebetalt i løbet af 6-8 år, hvorefter klubben vil være gældfri. Den tid den glæde. Travlhed i bridgecenteret I vintermånederne har der været travlt i bridgecenteret. Ud over de faste spilletidspunkter, har vi gennemført: - Indledende runder i senior og mix par med 28 deltagere begge gange. Niels Dahl overrækker præmier til vinderne af mixpar: Susanne Bonde og HC Nielsen fra Vejle. Stadig brug for frivillige Det kræver en stor indsats fra mange frivillige medhjælpere at gennemføre alle vores turneringer. Vi vil gerne have flere medhjælpere, så vil du give en hånd med i næste sæson, så meld dig som frivillig på sedlerne på opslagstavlen.

2 Afslutnings-/ Jubilæumsfest lørdag den 30. april kl Vinderne af semifinale i senior par: Nr. 1 i midten Susanne Nielsen Jan Åkerlind, Sønderborg. Nr. 2 til venstre Jørgen Madsen Sonja Holmgaard, Varde og nr. 3 til højre Jørgen Nørgaard Kalle Kolbeck, Aabenraa. Flere turneringer inden ferien Enden på bridgesæsonen nærmer sig. Nogle hold slutter allerede i marts, mens andre tager april med. Der er heldigvis flere turneringer i denne sæson. I april afholder vi to spændende turneringer: Prins Henriks Grand Prix, og afslutningsfesten som også er jubilæumsfest i år jf. annoncerne her på siden. Vi håber på stor deltagelse til begge turneringer. Drop in Du kan jo som sædvanlig spille Drop-In i påsken og fra maj til september. BEMÆRK, AT DROP IN OM ONSDAGEN NU ER OM EF- TERMIDDAGEN. Prins Henriks Grand Prix sammen med ugebladet SØNDAG Søndag den 17. april kl Finale i Aller-huset i København den 28. maj. Pris 300 kr. Inkl. frokost, kaffe mm. Tilmelding senest ca.1. april. Guldpoint og fine præmier Vi starter med gullaschsuppe Parturnering i seedede rækker Og til sidst Lækker festmiddag fra Kværs Kro Øl, vand og vin til favorable priser. Pris kun 100 kr. Underholdning Vi kan maksimalt være 100 deltagere. Tilmelding i klubben senest 23. april. Næste sæson Vi har allerede omdelt tilmeldingsblanketterne til næste sæson, og du kan tilmelde dig ved at aflevere din tilmeldingsblanket i klubben senest 31. maj. Kontingent stiger Kontingentet til DBF stiger i næste sæson med 20 kr. Bestyrelsen har derfor besluttet at forhøje kontingentet i AaBC men kun med en tier, da klubbens økonomi fortsat er meget solid. Spilletidspunkter I den kommende sæson tilbyder vi samme spilletidspunkter som i denne sæson undtagen fortsætterundervisning. Vi har ledige pladser på alle spilletidspunkter. Der er kun begrænsninger mandag eftermiddag, idet 96 deltagere er maksimum. Ny makker Har du brug for en ny makker i næste sæson så gør brug af AaBC s søgeordning på hjemmesiden. PS. Det er anonymt.

3 Indslusningsrække Som et nyt tiltag for at byde vores mange nye spillere specielt velkomne, laver vi en såkaldt indslusningsrække torsdag aften. Det indebærer, at spillere, der for første gang spiller turneringsbridge, får lidt lempeligere vilkår fx det første halve år. Det kan være lidt ekstra tid, tilladelse til brug af lærebøger, ingen oprykning mm. Vi fastlægger de endelige betingelser sammen med spillerne ved sæsonstarten. De nye spillere er naturligvis også velkomne på andre spilletidspunkter, men vi mangler spillere torsdag aften, og det er vores ønske, at vi igen bliver tre rækker torsdag aften. GENERALFORSAMLING med spisning og bridge Der indkaldes herved i henhold til vedtægterne til generalforsamling: Lørdag den 10. september 2016 kl i klubbens lokaler. Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag (skriftlige), der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden (Jørn Jeppesen) i hænde senest den 31. august. Vedtægter og klubregler ligger fremme i lokalerne. De kan også ses på vores hjemmeside under fanebladet Klubben. Efter generalforsamlingen spiller vi en bridgeturnering. Ønsker du at spise, skal du tilmelde dig i klubben senest 8. september. Nyt blod i klubben! I bestyrelsen har vi besluttet, at vi endnu en gang laver en introdag, så nye potentielle spillere kan snuse til bridgen. I år bliver det lørdag den 9. april. Her kan du tage en person med, som ikke har spillet bridge før et barn, barnebarn eller bare en god ven. Vi laver introspil, lidt teori, nogle lagte spil og afslutter med en lille turnering. Introbridge Lørdag den 9. april kl til ca Medbring en ikke-bridgespiller, som du selv skal spille med. Pris 50 kr. pr. deltager inkl. undervisningsmateriale, spilfordelinger, kaffe og kage. Tilmelding på liste i klubben eller på klubbens hjemmeside. Arrangører: Jes og Jørn. Vel mødt! Bridgens Dag Danmarks Bridgeforbund vil den 28. august gennemføre bridgens dag. Det bliver en landsdækkende kampagne for at gøre opmærksom på bridgens fortræffeligheder. I AaBC vil vi naturligvis også deltage i dette arrangement. Steen Christensen, som spiller torsdag aften, og som er medlem af Distrikt Sydjyllands bestyrelse vil være tovholder i AaBC for dette arrangement. Det kommer der mere om senere, når vi får planlagt, hvad arrangementet skal indeholde.

4 Aktiv Ferie i Aabenraa Kommune i 2016 Til sommer vil vi sammen med Aabenraa Kommune tilbyde børn og unge mennesker at prøve at spille bridge i AaBC. Uffe Leisner står bag initiativet, og han vil sikkert få brug for nogle hjælpere. forekomme????? BIDT af BRIDGE! kl Klasse: fra 4. klasse Kom og lær om kortspillet BRIDGE. Vi skal bruge alle 52 kort. Du får en makker, du lærer at tage stik, du lærer at melde dine kort, og du lærer om trumf og points måske er der en kortspiller gemt i dig? Om onsdagen kan du blive i bridgeklubben og opleve en rigtig bridgeturnering, der starter kl Undervisningslørdag Lørdag den 30. januar havde vi fornøjelsen af at have besøg af HK Sørensen. Det var hans fødselsdag og Kirsten Krogh Sørensens kagebord var bestemt en fødselar værdig. Heldigt for ham, dejligt for klubben. Tak til Kirsten. Populært kunne dagens emne koges ned til: Opfør dig ordentligt også ved et bridgebord. HK fortalte med stor humor om, hvordan han har oplevet, at nogen opførte sig ved et bridgebord og han gav også eksempler herpå. Selvfølgelig ikke eksempler han kendte fra vores klub. Kunne de mon HK Sørensen i dyb koncentration ved bridgebordet. Her nævnes kun få stykker fra HK's skildring: - Man hilste ikke, når man kom til et bord. - Man kommenterede meldingerne. - Bankede kortene i bordet. - Fortalte makker, hvordan meldingen burde være. - Efter spillet skældte man makker ud for nærmest at være imbecil. - Forlod bordet uden at sige TAK for spil. HK konkluderede, at sådan nogen ikke burde spille bridge, for det var et etisk spil... næh de hørte hjemme i forsamlingshuset, og der burde de spille whist. Dagen sluttede med 7 lagte spil med forskellige temaer og denne lørdag nåede vi alle spil til tiden.

5 Lynkursus i maj Igen i år tilbyder vi et lynkursus til nye spillere over fire tirsdage i maj. Kender du nogen, som kunne tænke sig at prøve at spille bridge, så gør dem opmærksom på denne mulighed. Nye kort fra Sydbank Vi har lige fået 300 nye spil kort fra Sydbank. TAK FOR DET Oprykningskamp til 2. division I weekenden den 5. og 6. marts spillede vi vores sidste divisionsweekend i denne sæson. Vi lå på en komfortabel 2. plads inden weekenden med et spinkelt håb om at indhente førerholdet fra Haderslev. De tre sidste kampe bød på en uafgjort kamp, et stor sejr og en lille sejr. Det var ok, men ikke nok til at nå 1. pladsen. Vi sluttede på en meget sikker 2. plads med over 20 kampoint ned til nr. 3. Det betyder, at vi ligesom sidste år skal møde nr. 2 fra 3. division Øst i en oprykningskamp om den sidste adgangsbillet til 2. division. Forhåbentlig går det bedre end sidste år. Vores hold er Udo Petersen Dirk Willecke og Jes S. Brabrand Jørn Jeppesen. Lagkagebridgefest Søndag eftermiddag den 28. februar var der igen lagkagefest i AABC. Et stort felt på 80 spillere fra nær og fjern havde meldt sig. Lækkert ser det ud TAK til alle jer, der bagte lagkagerne og til jer der stod for arrangementet. For uden en stor opbakning kunne vi ikke servere lagkager til 80 personer. Trekantmatchen 2016 af Karl P. Larsen Medens AaBC s 3. divisionshold søndag den 6. marts knoklede for en eventuel oprykning til 2. division, hyggede 5 hold fra hver af klubberne Grænseegnen, Gråsten og Aabenraa sig med årets Trekantmatch. De femten hold var inddelt i en Rød række med tre hold, og to rækker (Blå og Grøn) med hver 6 hold. I hver række fik holdene 2 kampe med 24 spil i hver, så efter i alt 48 spil og en god frokost undervejs kunne vinderne kåres med flasker og klapsalver. I Rød række blev resultatet, at Gråsten vandt foran AaBC og med Grænseegnen på tredjepladsen: Også i de andre rækker førte Gråsten sig pænt frem, idet den blå række blev vundet af Gråstens 2. hold (Peter Morville Jan Åkerlind og Bodil Morville Sanne Sørensen) med AaBC 2 (Villy Eltved Leif Ø. Nielsen og Gerda Hansen Bente Ewald) De glade rækkevindere

6 på 2. pladsen, medens Grænseegnens hold 2 besatte 3. pladsen 94 kp og med Grænseegnens Bridgeklub (73 kp) på 3. pladsen. De glade Røde vindere fra Gråsten Og det blev ved!! Mere Gråsten! I den grønne række blev placeringerne: Vinder Gråsten 3 (Dorthea Madsen - Christa Nør og Bodil Jørgensen Carl P. Møller) foran Grænseegnen 4 og med Gråstens 4. hold på 3. pladsen. Bedste multiscore i Blå og Grøn række over hele dagen blev opnået af Bodil Jørgensen Carl P. Møller, så der var noget at slæbe på under hjemturen. Med så megen dominans undervejs var det ikke så mærkeligt, at den endelige vinder af Trekantturneringen 2016 blev Gråsten Bridgeklub med hele 133 kp foran Aabenraa Bridgecenter med I mangel af en formand må næstformanden jo træde til. Stor tak til medturneringslederen Ole Nielsen på edb-siden og til fruen i køkkenet og på forhåbentlig gensyn til, hvad der vil kunne blive et 10-årsjubilæm for Trekantturneringen til næste forår. AaBC er på Facebook! Brug: oups/ / og anmod om medlemskab.

7 Kursusholdet Af Rethe Dahlstrup Der er liv og glade dage i kursuslokalet spillere i Glant onsdag aften er ved at vælte af pinden, når der pludselig lyder et latterbrøl fra fjerneste lokale. Klubben har nemlig et stort undervisningshold på 21 nye spillere i denne sæson. Alle interesserede i bridgens mysterier. Anne Marie Jessen Et lille telefoninterview med Anne Marie Jessen er baggrund for denne artikel. Anne Marie spiller alle slags kortspil: whist, skat, poker you name it, Anne Marie spiller det. Men BRIDGE stiftede hun først bekendtskab med sidste år. Det var en helt anden verden. Det var så spændende. Det var sjovt. Sammen med sin makker Anette Kuus har Anne Marie oplevet mange bridgekriser, men nu begynder det at lysne, føler de begge. De var til drop in to gange i vinterferien, sammen med andre fra deres undervisningshold. Her oplevede de, at der var tempo på det føltes rart. De opdagede også, at de kunne se, at de havde meldt forkert. Der var nogle AHA-oplevelser, men det gav noget. Bridge er et udfordrende spil, hvis man kan lide kortspil, siger Anne Marie... Det er sikkert derfor, at så mange spiller år efter år. Ingen bliver udlært, men alle har fornøjelse af det. Det håber vi også, at de nye vil få. Mange har allerede meldt sig til næste sæson. Vi glæder os til at se jer ved bridgebordene, både ved sommerens drop in og i næste sæson. Deltag i finalen i Åben Par! Den 21. og 22. maj er der distriktsfinale i Åben Par i Haderslev med FRI TIL- MELDING. Jeg vil kraftigt opfordre især vores A-række spillere til at benytte sig af denne fantastiske mulighed, hvor I kan møde de bedste spillere i Distrikt Sydjylland. Nogle af dem spiller på landsholdet og er danske mestre! Regn ikke med at vinde turneringen men få en god bridgeoplevelse. Turneringen er planlagt til en hel weekend med starttidspunkt kl. 10 lørdag og søndag og slut ca. kl. 17. Dog er turneringen afviklet på en dag de seneste år pga. begrænset deltagerantal, og det sker nok også i år.

8 Kontingent i sæson Som nævnt tidligere forhøjer vi kontingentet med 10 kr. for den kommende sæson. Satserne er: Lang sæson: kr. ( ) Kort sæson: 850 kr. ( ) Pr. ekstra gang du spiller i lang sæson, skal du betale 500 kr. Pr. ekstra gang du spiller i kort sæson, skal du betale 400 kr. Passive medlemmer: 400 kr. Hvis du har en anden klub under DBf som din hovedklub, får du en rabat på 220 kr. Lånebeviser Har du købt et lånebevis i marts, må du trække 50 kr. fra i din kontingentbetaling. Har du købt to beviser må du trække 100 kr. fra osv. Aabenraa Turnering års jubilæum Søndag den 21. august 2016 kl Spillested: Aabenraa Bridge Center, Søndergade 1 1. sal, 6200 Aabenraa Maks. 64 par i styrkeopdelte rækker efter handicap. Indskud: 300 kr. inkl. frokost, kaffe og te hele dagen. Betales på dagen. Tilmelding: Senest 14. august via klubbens hjemmeside: eller aabc@mail.dk Alternativt: Svend Rasmussen, tlf / eller Jørn Jeppesen tlf / FLOTTE PRÆMIER GULDPOINT SØLVPOINT Drop In 2016 Hver MANDAG kl og ONSDAG kl i perioden 1. maj til 31. august (ikke 16. maj) spilles der i Aabenraa Bridge Center, Søndergade 1 1. sal. Tilmelding ikke nødvendigt. Indskud: 40 kr. (juniorer 20 kr.) inkl. kaffe/te. God sommer og på gensyn næste sæson

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr.10 2015 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Sæsonafslutning Der er forår i luften, og enden på bridgesæsonen nærmer sig. Nogle hold slutter allerede i marts, mens andre tager

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2017-2018 Velkommen til sæsonen 2017-2018 Indtil sæsonstart den 28. august er der masser af muligheder for at spille bridge. Den mest oplagte er vores egen Drop-in:

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Medlemmer Klubaktiviteter Resultater Undervisning Øvrige forhold - Hjemmeside - Nyhedsbrev - Klublokaler mm. Udvikling i AABC s medlemstal 400 350 300 250 200 150 100 332 341 326

Læs mere

Der blev orienteret om de afholdte arrangementer, og der var tilfredshed med deltagerantallet til Drop In.

Der blev orienteret om de afholdte arrangementer, og der var tilfredshed med deltagerantallet til Drop In. Side 1 af 5 Beslutning referat for bestyrelsesmøde i AABC torsdag den 19. juni 2008 kl. 18 i klubben: Punkt 1: Valg af referent: Bolette Deltagere: Bestyrelsen mødt fuldtallig. Punkt 2: Afholdte arrangementer:

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 16.12.15 kl. 17.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit Brøns (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl Inger Eybye

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit Brøns (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl Inger Eybye Side 1 af 5 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 24.05.18 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand K.P. Larsen Rethe Dahlstrup Birgit

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 6 2014 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Det seneste nyhedsbrev var egentlig ment som det sidste i denne sæson, men vi manglede jo billederne af alle klubmestrene, så derfor

Læs mere

-4577 kr. Fællessang Mad fra Kværs Maj Lynkursus Niels, Jørn, Alice, Laila

-4577 kr. Fællessang Mad fra Kværs Maj Lynkursus Niels, Jørn, Alice, Laila Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 09.05.16 kl. 17.15: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen (afbud) Svend Rasmussen Axel A. Petersen

Læs mere

Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00:

Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00: Side 1 af 7 Referat bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 01.07.14 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel A. Petersen Niels Dahl

Læs mere

AABENRAA BRIDGE CENTER

AABENRAA BRIDGE CENTER Side 1 af 5 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC fredag den 21.12.18 kl. 16.30: I klubbens lokaler med julefrokost fra Føtex. Mødet indledes med en demonstration af vores nye elektroniske tilmeldingssystem

Læs mere

Svend, Jørn, Jes, Kalle. Svend, Axel, Niels, Niels

Svend, Jørn, Jes, Kalle. Svend, Axel, Niels, Niels Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 18.06.13 kl. 18.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen afbud Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00 Referat fra bestyrelsesmøde 17.12.08 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Axel Petersen Claus Christensen (afbud) Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Karl Peter Larsen Tove Christensen

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 17.12.14 kl. 17.30: Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Aabenraa Bridge Center September 2009. Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00

Aabenraa Bridge Center September 2009. Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00 Aabenraa Bridge Center September 2009 Referat af generalforsamling, fredag den 4. september 2009 kl. 18.00 Deltagere: 73 medlemmer Ad. 0. Velkomst Klubbens formand Jørn Jeppesen (JJ) bød velkommen Ad 1:

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 11 2015 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Bridgesæsonen 2014-2015 er slut, og tempoet er sat lidt ned. Vi er ikke gået i sommerdvale endnu. Tværtimod er vi i fuld gang med

Læs mere

Punkt 1: Referent: Inger

Punkt 1: Referent: Inger Side 1 af 5 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 23.05.19 kl. 16.30: Deltagere: Jørn Jeppesen (JJ) Jes S. Brabrand (JB) K.P. Larsen (KP) Rethe

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 15.12.10 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Pænt overskud Ca kl. 10 Åben-par (finale) Niels Axel 32/ Klubhold Esbjerg Dirk, Udo, Jes, Niels Ønsker smørrebrød

Pænt overskud Ca kl. 10 Åben-par (finale) Niels Axel 32/ Klubhold Esbjerg Dirk, Udo, Jes, Niels Ønsker smørrebrød Side 1 af 6 Søndergade 1, 1. 6200 Aabenraa Tlf. 74 63 27 22 Dagsorden til bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 18.05.17 kl. 17.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Afbud K.P. Larsen Rethe Dahlstrup

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18:

Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag den 15.12.09 kl. 18: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Bridgeklubben Enigheden

Bridgeklubben Enigheden Bridgeklubben Enigheden Program for sæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015-2016 Sommerferien står for døren, og for mange betyder det en pause i bridgen, men sommeren byder på masser af muligheder

Læs mere

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen 2015-2016. Det er Ribe Bridgeklubs beretning nr. 73 og det er i dag den

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 22.09.18 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab - udtrukne lånebeviser 4. Indkomne

Læs mere

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010

ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 ÅRHUS BRIDGEKLUB 2009-2010 Indhold: Bestyrelse og ugeplan Mandagsklubben Undervisning Onsdagsklubben Tilmelding og betaling Andre klubber Anden information Spillested: Vanggaardcentret Paludan Müllersvej

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2019 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: HBC's forretningsorden Horsens og Omegns

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub 2019-2020 Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne,

Læs mere

NYHEDSBREV. Høring om lokalplan for diskotek

NYHEDSBREV. Høring om lokalplan for diskotek NYHEDSBREV Kære medlem Af formand Jørn Jeppesen Så er vi klar til en ny sæson i AaBC med spændende klubturneringer og interessante ekstraturneringer. I år tilbyder vi ikke fortsætterundervisning tirsdag

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 14.09.13 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Jørgen Nørgaard 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2018-2019 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2018/2019.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC tirsdag d. 07.05.15 kl. 18.00: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Niels Dahl Eva Johansen Fraværende: Tove

Læs mere

Lise, Søren, Karin H og Claus

Lise, Søren, Karin H og Claus Side 1 af 6 Referat fra bestyrelsesmøde i AABC mandag den 17.12.12 kl. 18: (Julefrokost fra Føtex) Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 8 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC torsdag d. 28.06.12 kl. 16.45: Punkt 1: Valg af referent: Tove Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2018 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: HBC's forretningsorden

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 1931 Stiftet 4. september 1931 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2019-2020 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2019/2020.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER

Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER Horsens Bridgeklub af 2017 Stiftet 16. maj 2017 KLUBREGLER 1. Formål Stk. 1. Nærværende regelsæts formål er at tydeliggøre for medlemmerne efter hvilke principper nye medlemmer optages efter hvilke principper

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen)

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

AAbenraa Bridge Center Nr.16 Medlemsblad april 2008

AAbenraa Bridge Center Nr.16 Medlemsblad april 2008 Medlemsblad nr. 16 april 2008-1 - Kære medlem Bridgesæsonen 2007-2008 er nu ved at være slut. Det har været en god sæson for klubben. Vi har godt nok ikke så mange bridgeresultater at prale med, men aktivitetsniveauet

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridgespiller! I denne pjece kan du læse om Islev Bridgeklub, IBK. Her står lidt om klubben, dens historie, fester, turneringer og resultater, spilleaftenerne, undervisning,

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 09.09.17 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Bente Madsen 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab - udtrukne lånebeviser

Læs mere

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland

Danmarks Bridgeforbund Distrikt Nordsjælland DM for klubhold 2014 Gentofte Stadion plan b s lokaler Ved Stadion 6 2820 Gentofte (afkørsel 18 på Motorringvejen Nybrovej Brogårdsvej eller afkørsel 6 på Helsingørmotorvejen) (stor P-plads overfor stadion)

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB Velkommen til den ordinære generalforsamling. Sæsonen 2013 2014 kom til at forløbe meget anderledes end forventet. Bestyrelsen i Hobro

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC

Velkommen til generalforsamling i AABC Velkommen til generalforsamling i AABC 12.09.15 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Svend E. Holst 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

AAbenraa Bridge Center

AAbenraa Bridge Center Nr.4 AAbenraa Bridge Center nr. 4 -- Kære medlem Velkommen til bridgesæsonen 007008, som jo er den anden sæson i vores nye bridgecenter. Vi kan med tilfredshed konstatere, at den første sæson forløb godt,

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2017-2018 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2017/2018.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Velkommen til. Københavns Røgfri Bridgeklubs. 30 års jubilæumsturnering.

Velkommen til. Københavns Røgfri Bridgeklubs. 30 års jubilæumsturnering. Velkommen til Københavns Røgfri Bridgeklubs 30 års jubilæumsturnering. Klubben bliver oprettet ved en stiftende generalforsamling den 11. april 1980 som en 100% røgfri bridgeklub. Klubben kunne således

Læs mere

Tirsdag d.22 maj Bestyrelsens beretning Vi har 99 betalende medlemmer.

Tirsdag d.22 maj Bestyrelsens beretning Vi har 99 betalende medlemmer. Tirsdag d.22 maj 2018 Bestyrelsens beretning Vi har 99 betalende medlemmer. Undervisning Undervisningsholdet, ledet af Jørgen Leth-Espensen, har haft 11 elever, der har gennemført kurset. Desuden har 8

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Karl Peder Larsen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Karl Peder Larsen Side 1 af 7 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag d. 24.06.10 kl. 16.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning 20.30 22.30 Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant.

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant. Rønne, d. 14. august 2014 Kære klubledere Sikke en sommer. Det har været vanskeligt for mig at tage mig sammen til at forfatte dette første nyhedsbrev for sæsonen 2014-15. Nu er det endelig gjort, og I

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 15. august 2017

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 15. august 2017 Rønne, d. 15. august 2017 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015.

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015. Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-201. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak til alle, der er mødt op. Det er flot at kunne samle som minimum 86 medlemmer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Medlemsblad nr. 19 april 2009 )

Medlemsblad nr. 19 april 2009 ) Medlemsblad nr. 19 april 2009 ) - 2 - Kære medlem af formand Jørn Jeppesen 2008-2009 blev et forrygende år for Aabenraa Bridge Center. Medlemstallet på 268 er det højeste nogensinde, og der har været mange

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark

Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk DM for Mixedhold Sundhedsundersøgelse Juniorlandshold til Nordiske

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11

Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11 Velkommen til generalforsamling i AABC 10.09.11 Agenda Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent: Forslag: Jørgen Nørgaard 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af årsregnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg 1 af 5 Generalforsamling 1. maj 2017 Referat 1. Valg af dirigent: Leif Aas Valg af referent: Susanne Nielsen 2. Bestyrelsens beretning: Beretningen tog udgangspunkt

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Nyhedsbrev for august 2018

Nyhedsbrev for august 2018 Nyhedsbrev for august 2018 Nyheder Bridgens Dag søndag den 26. august 2018 DBf ser frem til Bridgens Dag, søndag den 26. august og håber, at klubberne får besøg af mange bridgeinteresserede. I forbindelse

Læs mere

VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC

VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledning for turneringsledere Tak til vores sponsor VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledningen er behandlet og godkendt på turneringsledermødet den 8. august. 2018. INDHOLD: PAR-turnering. HOLD-turnering.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere