Velkommen til. - velkomstmateriale for nye medarbejdere. At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til. - velkomstmateriale for nye medarbejdere. At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have!"

Transkript

1 Velkommen til At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have! - velkomstmateriale for nye medarbejdere Områdecenter Trye Søndergade Frøstrup trye@thisted.dk

2 Velkommen! Da du snart skal starte på områdecenter Trye får du dette velkomstmateriale. Her kan du finde svar på mange af de praktiske spørgsmål der melder sig, når man starter et nyt sted. Jeg håber det vil medvirke til, at du hurtigt falder til på din nye arbejdsplads. På kontoret vil du desuden kunne finde en Medarbejderhåndbog, hvor der er yderligere informationer om lokale aftaler, politikker og lignende. Jeg vil anbefale dig at gennemse mappen i løbet af dine første uger på stedet. Thisted Kommunes overordnede personalepolitik finder du i den elektroniske Personaleguiden på Thisted kommunes intranet under fanen Personale. Se endvidere vedlagte pjece Introduktionshåndbog for medarbejdere på ældreområdet i Thisted Kommune. Tryes målsætning: Trye skal være et godt og trygt sted at arbejde, bo og gæste Det vil vi nå gennem: Anerkendende: Vi værdsætter og roser hinanden Vi accepterer hinandens forskelligheder Loyalitet: Alle bakker op om de beslutninger der bliver truffet Vi tør være uenige med hinanden på en konstruktiv måde Tillid: Vi kan stole på de ting vi siger til hinanden Vi kan indrømme fejl og forglemmelser uden fordømmelse Troværdig: Der er overensstemmelse mellem det vi siger, og det vi gør Vi er ærlige overfor hinanden og holder det vi lover Åbenhed: Vi løser konflikter ved at tale med hinanden og ikke om hinanden Alle får de informationer der er relevante for dem At leve op til denne målsætning er en fælles opgave! Med venlig hilsen Inger-Lise Pedersen Områdeleder / Susanne Nielsen Teamleder

3 Lidt om Tryes historie: I 1919 brændte fattiggården i Lund. Kort herefter byggede man De gamles Hjem i Frøstrup. Sådan hed stedet indtil sidst i 1950 erne hvor det undergik restaurering og udbygning og blev navngivet Trye. I de følgende år blev der foretaget diverse om- og tilbygninger. Da der i 2005 blev truffet beslutning om at bygge et nyt områdecenter i Frøstrup fik det store konsekvenser for Trye. Kun en tilbygning fra 1981 overlevede, da bulldozerne begyndte nedbrydningen af de gamle bygninger. I 2006 påbegyndtes opførelsen af det ny Trye. Gennem støv og støj tonede omridset af det nye områdecenter langsomt frem. Vinteren 2008 dannede rammen om indflytning i det nye områdecenter, hvor 20 helt nye lejligheder stod klar til indflytning. Arbejdsplan: Vagtplanen planlægges indenfor gældende love og overenskomster, men kan ændres inden for samme love og overenskomsters anvisninger. Der kan byttes indbyrdes mellem kolleger, under hensyn til uddannelsesniveau. Vagtplanerne sidder i en mappe og er tilgængelig 4-6 uger frem, hvor der er mulighed for at tage kopi. Du skal hver uge underskrive din vagtplan. Barns sygdom: Du kan få hel eller delvis tjenestefri med løn til pasning af et sygt barn på den første og anden arbejdsdag, hvor barnet er sygt, hvis følgende betingelser er opfyldt: Barnet er under 18 år og har ophold hos dig. Det er nødvendigt at blive hjemme af hensyn til barnet. At det er foreneligt med forhold på tjenestestedet. Brandinstruks: Husets pedel vil indenfor de første to uger af din ansættelse gennemgå beredskabsplan, brandslukningsmateriel, alarmeringssystemer og lignende. Ved vikariater og fastansættelse er der årligt eller hvert andet år et to-timers kursus i Elementær Brandbekæmpelse. Brevbakke: Du vil få tildelt en brevbakke med dit navn på. Brevbakkerne står på lederkontoret. Her kan du opbevare diverse papirer, undervisningsmateriale, nyhedsbreve, mv.. Facebook Der er oprettet en Facebook- gruppe for medarbejdere og elever ved Områdecenter Trye. Gruppen er en hemmelig gruppe, hvilket vil sige, at opslag, kommentarer, billeder og lignende, der deles på siden ikke offentliggøres. Derfor er det heller ikke meningen, at indholdet vises til uvedkommende. Det kræver ikke oprettelse af Facebook-profil at logge ind, da jeg har lavet et fælles login. Login-oplysninger kan ses i virksomhedsplanen. Har man sin egen Facebook-profil bliver man medlem af gruppen ved at: - anmod om venskab fra et medlem af gruppen - dette medlem kan nu invitere Medlemskabet varer, så længe man har tilknytning til arbejdsstedet som medarbejder eller elev. Ferie/ afspadsering: Ferie planlægges efter ferieloven. Du har mulighed for at ønske, hvornår du holder ferie/ afspadsering og disse ønsker vil blive efterkommet så vidt muligt.

4 Hjælpemidler: Nødvendige hjælpemidler stilles til rådighed i det daglige arbejde. Manglende brug af hjælpemidler kan få ansættelsesretslige konsekvenser. Informationsbrev: Der udsendes jævnligt et informationsbrev, med informationer til alle medarbejdere. Du vil få udleveret brevet i din brevbakke, og har pligt til at læse det. Alle er velkommen til at komme med indlæg til informationsbrevet. Jobtøj og omklædningsskab: Du vil få udleveret jobtøj og vil få tildelt et aflåseligt omklædningsskab. Du skal klæde om før arbejdstidens begyndelse - på arbejdsstedet. Navneskilte: Du vil få udleveret et navneskilt, som du bærer som en del af din uniform. Kaffekasse/ gavekasse: Du kan frivilligt vælge at være med i kaffe- og gavekasse. Kaffeordning koster 60 kr. om måneden for kaffe/te/saft og 150 kr. for brød og kaffe/te/saft. Tilmelding sker til sekretæren og trækkes fra din løn, hvis du arbejder i fast stilling eller længere vikariat. Andre betaler kontant til køkkenet. At være med i gavekassen koster 10 kroner i måneden og dækker udgifter til gaver i forbindelse med runde fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage. Kontaktpersoner (Beboere): Alle beboere tildeles kontaktpersoner, som har særlige opgaver i forhold til pleje, kontakt til pårørende, klientdrøftelser og dokumentation. Du vil i løbet af oplæringen blive sat ind i hvilke opgaver kontaktpersonen har. Kontaktpersoner (Personale): På centeret har vi en ordning, hvor man frivilligt kan indgå aftale med en kollega om, at være personalekontaktperson. Du kommer med i ordningen ved at udfylde et skema med oplysninger om, hvem der er din kontaktperson, samt navne og telefonnumre på dine nærmeste pårørende. Meningen er, at man som kontaktperson for en kollega har en øget opmærksomhed på den pågældendes trivsel. Kørekort/ befordringsgodtgørelse: Ved kørsel i arbejdstiden eller til og fra kurser/ uddannelse kan du få udbetalt befordringsgodtgørelse. Massagestol: på Områdelederens kontor finder du en massagestol, der er til fri afbenyttelse for dig, der er ansat ved Trye. Du er velkommen til at bruge massagestolen i arbejdstiden, hvis du har behov for det, og det kan passe ind med dine andre opgaver. Medarbejdermøder: Som udgangspunkt afholdes der årligt tre personalemøder af tre - fire timers varighed. Punkter til dagsorden, kan noteres på blanketten, som ophænges på teamlederkontoret. Motionscenter: I den administrative bygning finder du vores motionsrum. Du kan bruge rummet i den udstrækning du har lyst. Der er CD og DVD afspiller. MUS/ LUS samtaler: Du vil som fastansat blive tilbudt en årlig MUS samtale (medarbejderudviklingssamtale/ lønudviklingssamtale).

5 Nødkald: De beboere der har behov for det tildeles et nødkaldeanlæg. Du vil blive oplært i brugen af nødkald i din oplæringsperiode. Nøgler: Alle beboere kan ved indflytning få udleveret to nøgler til deres lejlighed. Nøglerne kan ikke låse husets hoveddøre op. Vi har A- nøgler, som kan låse alle husets døre op. Omsorgsjournal: På alle områdecentre i Thisted Kommune bruges CSC Omsorg. Du vil få udleveret kode hertil, samt blive sidemandsoplært i den daglige brug. Organisationsniveauer: Kommunaldirektør: Ulrik Andersen Forvaltningsdirektør: Lone Becker Ældrechef: Jan Bendix Jensen Områdeleder: Inger-Lise Pedersen Teamleder: Susanne Nielsen Parfume: Da arbejdet på et plejehjem omfatter pleje af ældre, syge og døende opfordres du til at tage hensyn ved ikke at bruge stærkt duftende parfume, creme, mv.. Beboere og kolleger kan også have allergiske reaktioner, der skal tages hensyn til. Pauser: Dagvagt: formiddag og middag Aftenvagt: eftermiddag og aften Nattevagt: planlægges individuelt Praktiksted: centeret er praktiksted for social- og sundhedshjælperelever, socialog sundhedsassistentelever, virksomhedspraktikanter og jobtræning. Rygning: Det er tilladt at ryge i arbejdstiden såfremt det er foreneligt med arbejdets øvrige udførelse. Rygning er kun tilladt udendørs og som en del af pausen. Ikke som en forlængelse. Der må ikke ryges i beboernes lejligheder! Sygdom sygemelding/ raskmelding: Bliver du syg skal du give besked om det så hurtigt som muligt. Du er sygemeldt fra du meddeler arbejdspladsen det, til du raskmelder dig. Du skal altså ikke ringe dagligt og meddele, at du fortsat er syg. Når du er rask skal du hurtigst muligt give besked og som udgangspunkt inden nedenstående tidspunkter: Dagvagter + køkkenpersonale: Raskmelding kl. 12 dagen før forventet indmøde Aftenvagter: Raskmelding kl. 10 samme dag som forventet indmøde Nattevagter: Raskmelding kl. 12 samme dag som forventet indmøde Tavshedspligt: Alle medarbejdere er pålagt tavshedspligt. Det vil sige, at viden om beboerne kun må videregives til andre i det omfang det er relevant for god pleje og omsorg. Tavshedspligten gælder også efter ansættelsens ophør.

6 Telefon: Ved besvarelse af opkald oplyses centerets navn samt dit eget navn og efternavn. Det er ikke tilladt at bære sin mobiltelefon i arbejdstiden uden særlig aftale. Pårørende kan ringe på centerets hovednummer. Tirsdags/ fredagsmøder: På tirsdagsmøder samles det faste personale i min. og drøfter, hvordan det går med elever og afløsere. Ved fredagsmødet samles vi i den administrative bygning og drikker vores kaffe sammen. Ved begge møder kan der orienteres om aktuelle emner. Tjenestefrihed: Se overordnet personalepolitik på Intranettet. Ure, ringe og smykker: Af hygiejnemæssige hensyn må du ikke bære ure, ringe eller andre smykker på hænder og underarme, når du er på arbejde.

Velkommen til. - velkomstmateriale for nye medarbejdere. At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have!

Velkommen til. - velkomstmateriale for nye medarbejdere. At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have! Velkommen til At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have! - velkomstmateriale for nye medarbejdere Områdecenter Trye Søndergade 36 7741 Frøstrup 99173020 trye@thisted.dk Velkommen!

Læs mere

Fraværs- og fastholdelsesvejledning. for ansatte på Dragsbækcentret

Fraværs- og fastholdelsesvejledning. for ansatte på Dragsbækcentret Fraværs- og fastholdelsesvejledning for ansatte på Dragsbækcentret 1 Fraværs- og fastholdelsesvejledning på Dragsbækcentret Det er Dragsbækcentrets mål at reducere de personlige og økonomiske omkostninger,

Læs mere

Solgårdens syge-og sundhedspolitik.

Solgårdens syge-og sundhedspolitik. Solgårdens syge-og sundhedspolitik. MED oktober 2011 1 Thisted kommunes overordnede politik om sygefravær. Målet med sygefraværspolitikken er at skabe et kollegialt miljø med engagerede medarbejdere, der

Læs mere

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Skema til rundvisning og mundtlig introduktion Rundvisning på Stenhøj Områdeleder Kommunikationsveje Til og fra områdeleder Tavshedspligt Målsætning/værdigrundlag Personalehåndbog/Computer Personalevelkomst

Læs mere

ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4

ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4 ARBEJDSTIDSPOLITIK DISTRIKT 4 Konstruktion af arbejdsplan. Gruppekoordinatoren udarbejder tjenesteplaner i samarbejde med lederen. Der udarbejdes 6 uger ad gangen. Alle afgiver ønsker om frihed senest

Læs mere

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune

Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Kære medarbejder! Velkommen til Lind Pleje- og Aktivitetscenter Herning Kommune Her kan du læse om Lind Pleje- og Aktivitetscenters værdier og om praktiske informationer, som du får brug for i din ansættelse.

Læs mere

EN MINIGUIDE TIL ROSKILDE KOMMUNES PERSONALEPOLITIK

EN MINIGUIDE TIL ROSKILDE KOMMUNES PERSONALEPOLITIK EN MINIGUIDE TIL ROSKILDE KOMMUNES PERSONALEPOLITIK 1 ARBEJDSMILJØ OG TRIVSEL Den sunde arbejdsplads...4 Arbejdsmiljøet arbejder vi hele tiden med!...5 Stress i fokus...5 Du får hjælp, hvis det går galt...7

Læs mere

Velkommen som medarbejder ved Oddense Ældrecenter

Velkommen som medarbejder ved Oddense Ældrecenter Velkommen som medarbejder ved Oddense Ældrecenter Navn Brugernavn omsorgssystemet Adgangskode omsorgssystemet Velkommen: Vi vil med dette introduktionsprogram gerne byde dig hjertelig velkommen som medarbejder

Læs mere

Krogh Rasmussen Rengøring. Personalehåndbog

Krogh Rasmussen Rengøring. Personalehåndbog Krogh Rasmussen Rengøring Personalehåndbog Med denne personalehåndbog vil jeg godt byde dig velkommen i KROGH RASMUSSEN RENGØRING. For at sikre et godt arbejdsklima og gøre hverdagen lettere, er firmaets

Læs mere

Til opslagstavlen. Forside TIL SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEVER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEVER VELKOMMEN

Til opslagstavlen. Forside TIL SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEVER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEVER VELKOMMEN Forside Til opslagstavlen TIL SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEVER SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEVER VELKOMMEN TIL ÆLDREOMRÅDET, HJEMMEPLEJEN I VORDINGBORG KOMMUNE VI SER FREM TIL AT SAMARBEJDE MED DIG Med

Læs mere

Personalepolitik for personale ansat i Skovbørnehaven Den Blå Anemone.

Personalepolitik for personale ansat i Skovbørnehaven Den Blå Anemone. Personalepolitik for personale ansat i Skovbørnehaven Den Blå Anemone. Mødetider: Personalet møder efter et fast uge skema, med rullende fredage over 4 uger. Skemaændringer varsles med 14 dage. Skema udleveres

Læs mere

Samarbejdsaftaler Område 5

Samarbejdsaftaler Område 5 Samarbejdsaftaler Område 5 Hjemmeplejen Udarbejdet for område 5 Ringkøbing-Skjern Kommune Revideret jan. 2013 Skjern By Ældrecentret Enghaven Fremmødeprofil Det antal medarbejdertimer der må bruges hvert

Læs mere

PERSONALEPOLITIK Børnehuset Katamaranen

PERSONALEPOLITIK Børnehuset Katamaranen PERSONALEPOLITIK Børnehuset Katamaranen BØRNEHUSET KATAMARANENS PERSONALEPOLITIK. Velkommen som ny ansat i Børnehuset Katamaranen. Institutionen består af to afdelinger Hjertinggården og Sjelborg børnehave.

Læs mere

Velkommen til Kasperskolen. din nye arbejdsplads

Velkommen til Kasperskolen. din nye arbejdsplads Velkommen til Kasperskolen din nye arbejdsplads August 2014 I denne lille folder, kan du få svar på nogle af de mange spørgsmål der dukker op, når man starter på et nyt job. Den komplette personalehåndbog

Læs mere

Børnehaven Farveladen

Børnehaven Farveladen P ERSONALEHÅNDBOG 2014 Side 2 Indledning FORORD Denne håndbog er et supplement til medarbejderhåndbogen for Esbjerg Kommune, som du kan finde under EK-net. Vi ønsker med denne håndbog at fortælle hvilke

Læs mere

Omsorgsplan for personalet ved Timring Læringscenter

Omsorgsplan for personalet ved Timring Læringscenter 2015 Omsorgsplan for personalet ved Timring Læringscenter Omsorgsplanen er tænkt som et arbejdsredskab for ledelse og kollegaer i situationer, hvor private og arbejdsrelaterede begivenheder præger arbejdssituationen.

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen 1 Dagplejen er kommunens største daginstitution med 48 dagplejere, 3 deltidsansatte pædagoger, 1 leder og en administrativ medarbejder. Dagplejen arbejder ud fra et anerkendende børnesyn,

Læs mere

Velkommen som PA-elev i Kalundborg Kommune

Velkommen som PA-elev i Kalundborg Kommune Information til Pædagogisk Assistentelever Velkommen som PA-elev i Kalundborg Kommune SMÅBØRN Information til PA-elever Kalundborg Kommune Velkommen Du er nu ansat som PA-elev i Kalundborg Kommune og vi

Læs mere

Lokal fraværspolitik for Politik og Analyse

Lokal fraværspolitik for Politik og Analyse Lokal fraværspolitik for Politik og Analyse Indledning I Varde Kommune skal alle arbejdspladser have en lokal fraværspolitik. Det er væsentligt, at indholdet i politikken er kendt for alle, så der er tydelighed

Læs mere

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev.

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Velkommen Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Under hele din ansættelse er det Sydvestjysk Sygehus eller Psykiatri i Region

Læs mere

Retningslinjer for håndtering af sygefravær i Tårnby Kommune

Retningslinjer for håndtering af sygefravær i Tårnby Kommune Retningslinjer for håndtering af sygefravær i Tårnby Kommune Oktober 2011 Side 1 Retningslinjer for håndtering af sygefravær i Tårnby Kommune Tårnby Kommune ser sygefravær som et fælles ansvar og fælles

Læs mere

Dagtilbud Velfærd Roskilde Kommune www.roskilde.dk/pau pau@roskilde.dk HÅNDBOG TIL PAU ELEVER

Dagtilbud Velfærd Roskilde Kommune www.roskilde.dk/pau pau@roskilde.dk HÅNDBOG TIL PAU ELEVER Dagtilbud Velfærd Roskilde Kommune www.roskilde.dk/pau pau@roskilde.dk HÅNDBOG TIL PAU ELEVER Kære PAU-elev Velkommen som elev i Roskilde Kommune. Dette hæfte indeholder en del praktiske oplysninger til

Læs mere

Lederens guide til introduktion af nye medarbejdere

Lederens guide til introduktion af nye medarbejdere Lederens guide til introduktion af nye medarbejdere Juni 2016 Indhold Indledning... 3 Målgruppe... 3 Ansvar... 3 Mentorrollen... 3 Introduktionens faser... 3 Før tiltrædelse... 3 Første arbejdsdag... 4

Læs mere

Revideret sept. 2012 (Udarbejdet 1. gang i 2007)

Revideret sept. 2012 (Udarbejdet 1. gang i 2007) Revideret sept. 2012 (Udarbejdet 1. gang i 2007) SYGE-OG FRAVÆRSPOLITIK I KARLA GRØN Indledning: I Karla Grøn har vi lavet en syge - og fraværspolitik, der dels beskriver hvordan vi forholder os til sygdom

Læs mere

Elevhåndbog for SoSu-elever

Elevhåndbog for SoSu-elever Velkommen som nyansat i Køge Kommune Elevhåndbog for SoSu-elever Fælles og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen 12 1 Introduktion Kontaktpersoner Velkommen til din nye arbejdsplads i Køge Kommune. Vi

Læs mere

VELKOMMEN I PRAKTIK TEMA. Velkomstfolder til pædagogstuderende, der skal i praktik i Stevns Kommune

VELKOMMEN I PRAKTIK TEMA. Velkomstfolder til pædagogstuderende, der skal i praktik i Stevns Kommune VELKOMMEN I PRAKTIK TEMA Velkomstfolder til pædagogstuderende, der skal i praktik i Stevns Kommune VELKOMSTFOLDER VELKOMMEN TIL PÆDAGOGSTUDERENDE I STEVNS KOMMUNE Kære pædagogstuderende Velkommen til

Læs mere

Værd at vide som Pædagogisk Assistentelev

Værd at vide som Pædagogisk Assistentelev Værd at vide som Pædagogisk Assistentelev Indhold Uddannelsen... 3 Opsigelse... 3 Straffeattest og børneattest... 3 Løn... 3 Tavshedspligt... 4 Ferie... 4 Sygdom... 5 Fravær ved graviditet, barsel m.m....

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev

Social- og sundhedsassistentelev Social- og sundhedsassistentelev på Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Velkommen som elev ved Hospitalsenhed Midt Denne pjece er ment til dig, der er social- og

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan finde støtte til at vende

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord At være aktivt sygemeldt I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan finde støtte til at vende

Læs mere

Til nye medarbejdere. Velkommen til De Tre Ege

Til nye medarbejdere. Velkommen til De Tre Ege Til nye medarbejdere Velkommen til De Tre Ege Indhold Velkommen... 3 Værdier og visioner... 4 Vision... 4 Værdier... 5 Samarbejde... 6 Det siger beboere og pårørende om De Tre Ege.. 6 Det siger medarbejderne

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR RETTEN I NÆSTVED

SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR RETTEN I NÆSTVED SYGEFRAVÆRSPOLITIK FOR RETTEN I NÆSTVED Politik. Retten i Næstved værdsætter og har brug for alle sine medarbejdere og tilstræber derfor, at antallet af sygedage blandt medarbejderne er så lavt som muligt.

Læs mere

Værd at vide som kontorelev i Norddjurs Kommune

Værd at vide som kontorelev i Norddjurs Kommune Værd at vide som kontorelev i Norddjurs Kommune Nøgle Når du starter i en ny afdeling, sørger den elevansvarlige for, at du den første dag får en nøgle udleveret. Tillidsrepræsentant Som kontorelev er

Læs mere

Pædagogisk Assistent Uddannelse 2016

Pædagogisk Assistent Uddannelse 2016 Pædagogisk Assistent Uddannelse 2016 Pjece til PAU-elever Kære pædagogisk assistent-elev Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som elev i Frederikssund kommune. Vi håber, at vi med denne folder kan

Læs mere

Dagtilbud Velfærd Roskilde Kommune www.roskilde.dk/pau pau@roskilde.dk HÅNDBOG TIL PAU ELEVER

Dagtilbud Velfærd Roskilde Kommune www.roskilde.dk/pau pau@roskilde.dk HÅNDBOG TIL PAU ELEVER Dagtilbud Velfærd Roskilde Kommune www.roskilde.dk/pau pau@roskilde.dk HÅNDBOG TIL PAU ELEVER Kære PAU-elev Velkommen som elev i Roskilde Kommune. Dette hæfte indeholder en del praktiske oplysninger til

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse

Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedsbeskrivelse Vi er en engageret, humørfyldt og faglig velfunderet personalegruppe på 5 pædagoger, som synes det er spændende at modtage studerende i praktik. Vores intention er at skabe trygge

Læs mere

Områdecenter Trye. Virksomhedsplan At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have. H. C. Andersen, Sommerfuglen, 1862

Områdecenter Trye. Virksomhedsplan At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have. H. C. Andersen, Sommerfuglen, 1862 Områdecenter Trye At leve er ikke nok Solskin, Frihed og en lille Blomst maa man have H. C. Andersen, Sommerfuglen, 186 Virksomhedsplan 010-014 Indholdsfortegnelse: 1: Virksomhedsbeskrivelse : Normering

Læs mere

3 vigtige samtaler. - om forebyggelse og håndtering af sygefravær. Randers Kommune

3 vigtige samtaler. - om forebyggelse og håndtering af sygefravær. Randers Kommune 3 vigtige samtaler - om forebyggelse og håndtering af sygefravær Randers Kommune Omsorg for den enkelte er omsorg for fællesskabet God trivsel giver ikke alene mindre sygefravær. Det giver også mere effektive

Læs mere

Information om tildeling af hjælp samt valg af leverandør til at udføre tildelt hjælp

Information om tildeling af hjælp samt valg af leverandør til at udføre tildelt hjælp Information om tildeling af hjælp samt valg af leverandør til at udføre tildelt hjælp Denne orientering vil give dig information om forhold, du skal være opmærksom på som modtager af hjælp. Når du af kommunens

Læs mere

Glostrup Kommune Retningslinjer for god håndtering af sygefravær i Glostrup Kommune

Glostrup Kommune Retningslinjer for god håndtering af sygefravær i Glostrup Kommune Glostrup Kommune Retningslinjer for god håndtering af sygefravær i Glostrup Kommune 1 RETNINGSLINIER FOR GOD HÅNDTERING AF SYGEFRAVÆR Forord God håndtering af sygefravær handler om at give de bedste betingelser

Læs mere

Bedsted Børnecenter. Personalepolitik. Fællesskab - Tryghed - Handlekraft

Bedsted Børnecenter. Personalepolitik. Fællesskab - Tryghed - Handlekraft Bedsted Børnecenter Personalepolitik Fællesskab - Tryghed - Handlekraft Den overordnede personalepolitik Tønder Kommune har udarbejdet en overordnet værdibaseret personalepolitik, hvor værdigrundlaget

Læs mere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere Vi har brug for dig Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Der er brug for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de

Læs mere

Vikar på Tagensbo Skole Information til vikarer

Vikar på Tagensbo Skole Information til vikarer Vikar på Tagensbo Skole Information til vikarer Velkommen til Tagensbo skole. Alle vikarer skal oprettes på Lærerintra. Kontakt Henrik Fabricius viceinspektør eller Jeanne Jacobsen, skoleleder. Din timeløn

Læs mere

Medarbejderhåndbog Maj 2015

Medarbejderhåndbog Maj 2015 Medarbejderhåndbog Maj 2015 Side 1 af 5 Introduktion Medarbejderhåndbogen er udarbejdet af menighedsrådet ved Øster Snede Kirke og har til formål at give klarhed over de ansættelsesmæssige forhold med

Læs mere

Lægesekretærelev. på Hospitalsenhed Midt. Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel

Lægesekretærelev. på Hospitalsenhed Midt. Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Lægesekretærelev på Hospitalsenhed Midt Hospitalsenhed Midt Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel Velkommen som elev ved Hospitalsenhed Midt Denne pjece er ment til dig, som lægesekretærelev på Hospitalsenhed

Læs mere

Kvalitetsstandard - Social- og Sundhedsuddannelsen Kvalitetsstandard Social- og Sundhedsuddannelse Furesø Kommune

Kvalitetsstandard - Social- og Sundhedsuddannelsen Kvalitetsstandard Social- og Sundhedsuddannelse Furesø Kommune Kvalitetsstandard - Social- og Sundhedsuddannelsen Kvalitetsstandard Social- og Sundhedsuddannelse Furesø Kommune Trin 1 Social- og sundhedshjælperuddannelsen 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Ansvar

Læs mere

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog 1 Forord Denne medarbejderhåndbog er udarbejdet og godkendt af værkstedets brugerbestyrelse. I den finder du oplysninger om værkstedet som f.eks. arbejdstider,

Læs mere

Vi har brug for frivillige

Vi har brug for frivillige Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Tlf 46 31 54 77 Fax 46 31 54 92 Vi har brug for frivillige Vi har brug for dig Giv os lidt af din tid Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gamle Præstegård Himmelev Sognevej

Læs mere

26. november 2014 1. Specifikation af arbejdsopgaver for Susanne. Funktion Opgaver Substitut PERSONALE ADM. Sekretæropgaver for afdelingsledelsen - MR

26. november 2014 1. Specifikation af arbejdsopgaver for Susanne. Funktion Opgaver Substitut PERSONALE ADM. Sekretæropgaver for afdelingsledelsen - MR 26. november 2014 1 Specifikation af arbejdsopgaver for Susanne. PERSONALE ADM. Sekretæropgaver for afdelingsledelsen - MR Administrative opgaver Journalnotater Booking af mødelokaler + forplejning Telefon

Læs mere

VELKOMMEN TIL ODDER ÆLDRESERVICE.

VELKOMMEN TIL ODDER ÆLDRESERVICE. 13-05-2014 09:54 VELKOMMEN TIL ODDER ÆLDRESERVICE. Ældrechef Administrativ leder Administration/Vikarkorps Kvalitet og udvikling Pedel/kørsel IT proceskonsulent Leder af Ledere af hjemmeplejen Sundhedscenterleder

Læs mere

Håndbog for SSA-elever ansat ved Region Syddanmark

Håndbog for SSA-elever ansat ved Region Syddanmark Håndbog for SSA-elever ansat ved Region Syddanmark Vælg billede Vælg farve HR-afdelingen, Lønfunktionen & Uddannelse og Kompetenceudvikling Indholdsfortegnelse Velkommen til Region Syddanmark Dine arbejdsvilkår...

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

Retningslinje vedrørende tjenestefrihed

Retningslinje vedrørende tjenestefrihed Retningslinje vedrørende tjenestefrihed PERSONALEADMIN. VEJLEDNING Drøftet i Hoved MED den 15. december 2016 Love og Bekendtgørelser Nødvendige lægekonsultationer mv. Plejekrævende sygdom hos ægtefælle,

Læs mere

Spørgeskemaet er et samlet skema, der indeholder spørgsmål om din trivsel, det psykiske arbejdsmiljø og evaluering af din nærmeste leder.

Spørgeskemaet er et samlet skema, der indeholder spørgsmål om din trivsel, det psykiske arbejdsmiljø og evaluering af din nærmeste leder. VELKOMMEN TIL KLIMAMÅLING 2013 Kære medarbejder/leder Aalborg Kommune ser gennemførelsen af Klimamålingen som et væsentligt element i realiseringen af kommunens fælles personalepolitik og som et middel

Læs mere

pædagogisk assistent elev

pædagogisk assistent elev Velkommen som pædagogisk assistent elev PAU-elev Kære PAU-elev! Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som elev i Sønderborg Kommune. Denne folder er til dig som ny elev i kommunen. Hvis du har spørgsmål,

Læs mere

Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen

Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen Dette ansættelsesbevis udleveres til medarbejdere, hvor

Læs mere

Værd at vide som Pædagogisk Assistentelev

Værd at vide som Pædagogisk Assistentelev Værd at vide som Pædagogisk Assistentelev Modelfoto: Colourbox.com Indhold Uddannelsen... 3 Opsigelse... 3 Straffeattest og børneattest... 4 Løn... 4 Tavshedspligt... 5 Ferie... 6 Sygdom... 7 Fravær ved

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Hovergården. Informationshæfte

Velkommen til Hovergården. Informationshæfte Velkommen til Hovergården Informationshæfte Folkedans Fællesskab Lytte/lydhør Laver juledekorationer Medansvar Høj faglighed Blive hørt Ærlighed Hovergårdens Godt humør Værdier Respekt for den enkelte

Læs mere

Velkommen til Hjemmeplejen

Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen 1 Tak fordi du har valgt den kommunale hjemmepleje Med Varde Kommunes Hjemmepleje har du valgt en leverandør med solid erfaring, der altid er til stede i nærområdet. Vi som arbejder

Læs mere

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde.

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Aflysning af ledsagelse: Hvis en bruger aflyser en ledsagelse mindre end 4 timer før ledsagelsen skulle have fundet sted, er ledsagelsen afmeldt for sent, og man får løn for de

Læs mere

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev.

Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Velkommen Med disse praktikske oplysninger om ansættelse vil vi gerne byde dig velkommen som social- og sundhedsassistentelev. Under hele din ansættelse er det Sydvestjysk Sygehus eller Psykiatri i Region

Læs mere

Evaluering af forsøg med samtaler under sygefravær

Evaluering af forsøg med samtaler under sygefravær Evaluering af forsøg med 1-5-14 samtaler under sygefravær Forsøg er kørt over 16 uger og gennemført i 2015. 49 arbejdspladser har deltaget i forsøget. 1 Som led i sygefraværsindsatsen besluttede direktionen

Læs mere

Velkommen i Dagplejen Åby

Velkommen i Dagplejen Åby Velkommen i Dagplejen Åby Århus Kommune Dagtilbuddet Gl. Åby En pjece til nye forældre Forældrerådet i Dagplejen Åby vil bidrage med at få etableret en god kontakt mellem dagpleje og hjem. Derfor er der

Læs mere

Håndbog for frivillige medarbejdere

Håndbog for frivillige medarbejdere Håndbog for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de pligter og rettigheder, du som frivillig medarbejder har. Som frivillig medarbejder er der mange forskellige opgaver

Læs mere

Beredskabsplan for personalet

Beredskabsplan for personalet Beredskabsplan for personalet Esbjerg Kommune 2012 Beredskabsplan for personalet Her følger Bofællesskaberne Edelsvejs beredskabsplan ved ulykke, sygdom, dødsfald og tab blandt personalet. KONTAKTPERSONER

Læs mere

Introduktion. til nyansatte i Middelfart Kommunes plejecentre, hjemmepleje og dagcentre

Introduktion. til nyansatte i Middelfart Kommunes plejecentre, hjemmepleje og dagcentre Introduktion til nyansatte i Middelfart Kommunes plejecentre, hjemmepleje og dagcentre April 2015 Indholdsfortegnelse Introduktionsprogram til nyansatte 1. Velkommen til plejecentrene, hjemmeplejen og

Læs mere

3 vigtige samtaler. - om forebyggelse og håndtering af sygefravær. Randers Kommune

3 vigtige samtaler. - om forebyggelse og håndtering af sygefravær. Randers Kommune 3 vigtige samtaler - om forebyggelse og håndtering af sygefravær Randers Kommune Omsorg for den enkelte er omsorg for fællesskabet God trivsel giver ikke alene mindre sygefravær. Det giver også mere effektive

Læs mere

FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK. Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet

FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK. Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet FAXE KOMMUNES NÆRVÆRSPOLITIK Bilag 1. Diskussionsoplæg til understøttelse af nærvær 2. Retningslinje for sygefraværet 1. INDLEDNING Faxe Kommunes nærværpolitik er en del af Faxe Kommunes Personalepolitik,

Læs mere

Velkommen i praktik på Viby Skole

Velkommen i praktik på Viby Skole Velkommen i praktik på Viby Skole 01.01 2016 Når du er praktikant på Viby Skole arbejder du under samme aftaler/regler, som de fastansatte lærere. Det gælder bl.a.: Sygemeldinger til skolens kontor inden

Læs mere

Velkommen til Sundhedsog Ældreområdet

Velkommen til Sundhedsog Ældreområdet Velkommen til Sundhedsog Ældreområdet Informationsfolder VELKOMMEN TIL ÆLDREOMRÅDET I HJØRRING KOMMUNE Denne introduktionsfolder skal være med til at sikre, at du får kendskab til de overordnede strategier,

Læs mere

Personalepolitik vedr. sygefravær

Personalepolitik vedr. sygefravær Personalepolitik vedr. sygefravær Personaleafdelingen ved Århus kommune har i 2007 fastsat og præciseret en række procedureforhold, herunder indført minimumsstandarder i forbindelse med opfølgning på medarbejderes

Læs mere

Den gode dialog om sygefravær modellen

Den gode dialog om sygefravær modellen Den gode dialog om sygefravær 1-5-15 modellen OKTOBER 2015 Den gode dialog om sygefravær I MT Højgaard ønsker vi at skabe et arbejdsmiljø, som fremmer sundhed og trivsel i det daglige arbejde. Det gør

Læs mere

Information om hjemmehjælp

Information om hjemmehjælp MYNDIGHED, STRUER KOMMUNE Myndighed, Sundheds- og Ældreområdet Voldgade 14 C, 7600 Struer Tlf.nr.: 9684 8319-9684 8318 9684 8316-9684 8315 Telefontid: 8.00-9.00 og 12.00-13.00 Fax nr.: 9684 0304 E-mail:

Læs mere

Velkommen til Hartmanns A/S 3

Velkommen til Hartmanns A/S 3 vikarhåndbogen Indhold Velkommen til Hartmanns A/S 3 Vikar hos Hartmanns 4 Arbejdstid 4 Når du møder på arbejdspladsen 4 Tavshedspligt 5 Sygdom 5 Sygedagpenge 5 1., 2. og 3 ledighedsdag (G-dage) 6 Feriepenge

Læs mere

Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model

Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model 02-01-2017 Odense Bibliotekerne Kamilla Geisler 0 Indhold 1. Indledning... 2 2. Organisering og fordeling af ansvar i arbejdet med frivillige.... 3 3. Interne

Læs mere

Håndbogen Fagligt Fælles Forbund. Teknisk Service. Kommunale Institutioner

Håndbogen Fagligt Fælles Forbund. Teknisk Service. Kommunale Institutioner Håndbogen 2017 Fagligt Fælles Forbund Teknisk Service Kommunale Institutioner Her er noget for dig, der arbejder som teknisk servicemedarbejder, teknisk serviceleder eller ejendomsservicetekniker i den

Læs mere

NOTAT. Sundheds- og Sygefraværspolitik 10. september 2010. Sundhedspolitik

NOTAT. Sundheds- og Sygefraværspolitik 10. september 2010. Sundhedspolitik NOTAT Sundheds- og Sygefraværspolitik 10. september 2010 Sundhedspolitik I departementet vil vi gerne være med til at skabe rammerne for en god og sund livsstil og et trygt arbejdsmiljø. Som led i dette,

Læs mere

Håndbog til elever Pædagogisk assistent udannelsen

Håndbog til elever Pædagogisk assistent udannelsen Håndbog til elever Pædagogisk assistent udannelsen Håndbog til elever Udgivet af Vordingborg Kommune Januar 2015 Udarbejdet af: Pædagogisk Konsulent Charlotte Skovgaard Fotos:Colourbox Vordingborg Kommune

Læs mere

Solgården som praktiksted

Solgården som praktiksted Solgården som praktiksted Områdecentret Solgården, Hundborg Solgårdsvej 14 7700 Thisted Tlf.: 9917-3970 mail: solgaarden@thisted.dk hjemmeside: www.thisted.dk/solgaarden Din vejleder er: Du skal være elev

Læs mere

Sådan byder vi nye medarbejdere velkommen

Sådan byder vi nye medarbejdere velkommen Sådan byder vi nye medarbejdere velkommen 1. Selve ansættelsen 2. Forbered modtagelsen 3. Den første dag 4. De første 3 måneder Drejebog for ansættelse og modtagelse af nye medarbejdere Yes! Sådan tænker

Læs mere

Mini-leksikon https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=30746

Mini-leksikon https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=30746 Mini-leksikon To forløb for den sygemeldte Sygedagpenge Underretningsbrev Oplysningsskema fra dagpengeafdelingen. Mulighedserklæring Varighedserklæring se friattest. Lægeerklæring se friattest og mulighedserklæring

Læs mere

Velkommen til Hjemmeplejen

Velkommen til Hjemmeplejen Velkommen til Hjemmeplejen 1 Tak fordi du har valgt den kommunale hjemmepleje som leverandør af dit hverdagsrehabiliteringsforløb Med Varde Kommunes Hjemmepleje har du valgt en leverandør med solid erfaring,

Læs mere

Skema til brug ved opfølgning og tilsyn på BPA-ordning jf. servicelovens 96

Skema til brug ved opfølgning og tilsyn på BPA-ordning jf. servicelovens 96 Skema til brug ved opfølgning og tilsyn på BPA-ordning jf. servicelovens 96 Navn Cpr.nr. Dato for opfølgning/tilsyn Dato for opstart af BPA-ordningen Bevilligede timer pr. døgn Er borgeren arbejdsgiver

Læs mere

Omsorgspolitik. Med denne omsorgspolitik vil vi i Stevns Kommune søge at skabe en sund og tryg arbejdsplads, hvor trivsel og omsorg er i højsæde.

Omsorgspolitik. Med denne omsorgspolitik vil vi i Stevns Kommune søge at skabe en sund og tryg arbejdsplads, hvor trivsel og omsorg er i højsæde. Omsorgspolitik Med denne omsorgspolitik vil vi i Stevns Kommune søge at skabe en sund og tryg arbejdsplads, hvor trivsel og omsorg er i højsæde. Politikken er vedtaget i Økonomiudvalget den 16. maj 2007

Læs mere

Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230.

Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230. Velkomst til nye medarbejdere Dagcenter Regnbuen Møllegade 23 7430 Ikast Tlf. 99605230. Med dette hæfte vil vi gerne byde dig velkommen hos os og orientere dig om hvilke aftaler/forhold der er gældende

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Personalehåndbogen bliver gennemgået hvert år af ledelsen, hvor der kan ske ændringer. Medarbejderne vil blive informeret om dette.

Personalehåndbogen bliver gennemgået hvert år af ledelsen, hvor der kan ske ændringer. Medarbejderne vil blive informeret om dette. Personalehåndbog 1 Indledning Denne personalehåndbog er tænkt som en hjælp for alle medarbejdere. Personalehåndbogen kan bruges som et opslagsværk, hvor man kan søge oplysninger om virksomheden, personalegoder

Læs mere

Virksomhedsophold på grundforløbet. Forventninger til institutioner, der møder grundforløbselever fra SOSU Nord i virksomhedsforløb

Virksomhedsophold på grundforløbet. Forventninger til institutioner, der møder grundforløbselever fra SOSU Nord i virksomhedsforløb Virksomhedsophold på grundforløbet Forventninger til institutioner, der møder grundforløbselever fra i virksomhedsforløb 2 Indledning 3 Jeres institution skal have en grundforløbselev fra i virksomhedsophold.

Læs mere

- god dialog ved sygefravær

- god dialog ved sygefravær Mine nyttige telefonnumre: 1 5 15 - god dialog ved sygefravær Med denne folder ønsker vi at informere om Skoleforvaltningens sygefraværshåndtering Skoleforvaltningen Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Tlf.:

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Personalestruktur og aftaler vedr. personalets ansættelse

Personalestruktur og aftaler vedr. personalets ansættelse Personalestruktur og aftaler vedr. personalets ansættelse Indhold Personalet... 2 Teams... 2 Arbejdstid... 2 Vikarer... 2 Bytte af vagter... 2 Jule- og nytårsvagten... 3 Personalemøder... 4 Ferieafholdelse...

Læs mere

Sygefravær og trivsel 2015

Sygefravær og trivsel 2015 Personaleinformation Sygefravær og trivsel 2015 - hvad taler lederen med den sygemeldte om? (1-5 - 15) Velkommen til Sygehus Lillebælt HR-afdelingen Sygefravær & Trivsel 2015 Sygefravær & trivsel 2015

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2009

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2009 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2009 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Overenskomst: Som ledsager aflønnes du efter Overenskomst om løn - og ansættelsesforhold for handicapledsagere som er indgået mellem KL, FOA og 3F.

Overenskomst: Som ledsager aflønnes du efter Overenskomst om løn - og ansættelsesforhold for handicapledsagere som er indgået mellem KL, FOA og 3F. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Medarbejder tilgang: Esbjerg Kommune har arbejdsgiver forpligtelsen over for ledsagere under Ledsageordningen. Ledsageren får tilsendt et ansættelsesbrev ca. en uge efter ansættelsessamtalen.

Læs mere

Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen

Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen Dette ansættelsesbevis udleveres til medarbejdere, hvor det ved ansættelsen er forudsat, at medarbejderen skal arbejde et

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT CHAUFFØR

ANSÆTTELSESKONTRAKT CHAUFFØR ANSÆTTELSESKONTRAKT CHAUFFØR Nærværende virksomhed: CVR. Nr. /SE Nr. Navn Adresse Post nr. By Telefon e-mail Ansætter herved: Navn CPR Adresse Postnr. By Telefon e-mail Kørekort nr. Chaufførkort nr. Førstehjælp

Læs mere

Personalehåndbog Per Pedersen A/S

Personalehåndbog Per Pedersen A/S Personalehåndbog Per Pedersen A/S Indledning Denne personalehåndbog er tænkt som en hjælp for alle medarbejdere. Personalehåndbogen kan bruges som et opslagsværk, hvor man kan søge oplysninger om virksomheden,

Læs mere