NeuroSearch A/S Delårsrapport, 3. kvartal 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NeuroSearch A/S Delårsrapport, 3. kvartal 2010"

Transkript

1 Side 1 af 16 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport, 3. kvartal 2010 København, 18. november 2010 Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september Det primære driftsresultat for årets første tre kvartaler blev et underskud på 237,3 mio. kr. (et underskud på 260,0 mio. kr. i samme periode ). Selskabets kapitalberedskab udgjorde 709,4 mio. kr. pr. 30. september 2010 (703,5 mio. kr. pr. 30. september ) bestående primært af højlikvide obligationer med kort løbetid og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere. Periodens finansielle nettoindtægter bidrog positivt til nettoresultatet med 23,4 mio. kr. Væsentlige forretningsmæssige begivenheder og pipeline-udvikling i 3. kvartal 2010 og den efterfølgende periode: Huntexil (pridopidine) Huntingtons sygdom Medio oktober rapporterede NeuroSearch resultaterne fra HART-studiet, et nordamerikansk fase IIb studie, der viste en signifikant effekt på Huntingtonpatienternes samlede motoriske funktion efter 12 ugers behandling med Huntexil, målt på den totale motorskala, TMS, selvom det primære mål, den modificerede motorskala, mms, ikke blev mødt. Studiet påviste endvidere en signifikant dosisvirkning-sammenhæng og yder generelt solid støtte til de tidligere kliniske resultater fra fase III MermaiHD-studiet. Baseret på resultaterne fra MermaiHD- og HART-studierne er NeuroSearch overbevist om, at Huntexil repræsenterer en yderst lovende ny behandling inden for Huntingtons sygdom med en enestående og gavnlig effekt på patienternes motoriske funktioner og en favorabel sikkerhedsprofil. NeuroSearch analyserer alle tilgængelige kliniske data på Huntexil og vil herefter indlede drøftelser med regulatoriske myndigheder i USA og Europa med sigte på at definere den bedst mulige vej frem mod markedsregistrering af produktet. Det forventes, at disse regulatoriske drøftelser vil finde sted i løbet af 1. kvartal Som meddelt medio september viste resultaterne fra en 26 uger lang, åben sikkerhedsforlængelse til fase III MermaiHD-studiet, at Huntexil var veltolereret og udviste en god sikkerhedsprofil i patienter med Huntingtons sygdom over 12 måneders behandling. For at imødekomme henvendelser fra patienter og læger, der har deltaget i HARTstudiet, om fortsat adgang til behandling med Huntexil har NeuroSearch besluttet at igangsætte et åbent klinisk studie for de patienter, der fuldførte behandling i HARTstudiet. De første patienter forventes at kunne optages i det åbne studie i løbet af første kvartal 2011.

2 Side 2 af 16 Tesofensine Fedme NeuroSearch arbejder på en revideret fase III-plan for tesofensine med sigte på i første halvår 2011 at kunne nå til enighed med de regulatoriske myndigheder i USA og Europa om det videre udviklingsforløb inden for fedme. Parallelt hermed er dialogen med potentielle partnere til programmet blevet intensiveret. Med støtte også fra en række eksperter på området er det selskabets vurdering, at tesofensine repræsenterer en lovende og attraktiv ny behandling for fedme. I lyset af et vanskeligt regulatorisk miljø for nye produkter til medicinsk behandling af fedme og den betydelige finansielle byrde, der vil være forbundet med fase III, er det imidlertid besluttet, at NeuroSearch ikke vil investere yderligere i dette program, inden der er valgt en partner. Andre kliniske programmer Seridopidine Skizofreni: NeuroSearch evaluerer potentialet for seridopidine (tidligere benævnt ACR343) inden for skizofreni samt parallelt hermed også til behandling af udvalgte CNSspecialistindikationer. Selskabet planlægger at indlede det første fase II-studie med seridopidine i løbet af første halvår Ordopidine Dyskinesier forbundet med Parkinsons sygdom: NeuroSearch forventer i starten af 2011 at afslutte det igangværende fase Ibsikkerhedsstudie med ordopidine (tidligere benævnt ACR325) i Parkinson-patienter med L-Dopa-inducerede dyskinesier. Sideløbende hermed forberedes et fase IIstudie med sigte på at påvise stoffets behandlingsmæssige effekt i denne indikation (Proof of Concept). Fase II-studiet forventes igangsat i første halvår Forsknings- og udviklingsaktiviteter For NSD-788 og NSD-721 evaluerer NeuroSearch de videre udviklingsmuligheder, efter begge stoffer har vist en god sikkerhedsprofil i fase I. Samarbejderne med Eli Lilly og Janssen forløber fortsat tilfredsstillende og ventes at føre til identificeringen af nye udviklingskandidater i løbet af de kommende 6-12 måneder. Organisation Pr. 15. september tiltrådte Patrik Dahlen som selskabets ny administrerende direktør. I henhold til 4a i selskabets vedtægter har bestyrelsen vedtaget at udstede op til warranter til direktionen og øvrige medarbejderne, der vil berettige indehaverne til at tegne NeuroSearch-aktier i forholdet 1:1, svarende til en samlet nominel værdi på op til kr. Fordelingen mellem direktionen og øvrige medarbejdere er endnu ikke foretaget. Bestyrelsen har besluttet, at der ikke længere skal udstedes warranter til bestyrelsesmedlemmer. Udnyttelseskursen for warranterne er fastsat til den gennemsnitlige børskurs på NeuroSearch-aktien i perioden november I overensstemmelse med 4a må udnyttelseskursen ikke fastsættes lavere end den gennemsnitlige børskurs på aktien pr. 18. november 2010.

3 Side 3 af 16 NeuroSearch fastholder resultatforventningerne til helåret 2010 om et underskud før finansielle poster og andre kapitalandele i størrelsesordenen 350 mio. kr. Patrik Dahlen Adm. direktør Thomas Hofman-Bang Bestyrelsesformand Kontaktpersoner: Patrik Dahlen, adm. direktør, telefon: eller Hanne Leth Hillman, Vice President, Director of IR & Capital Market Relations, telefon: eller Telefonkonference: NeuroSearch afholder i dag kl dansk tid en telefonkonference, hvor delårsrapporten for 3. kvartal 2010 vil blive gennemgået. Adm. direktør Patrik Dahlen, Vice President, CFO Anita Milland og Vice President, Director of IR & Capital Market Relations Hanne Leth Hillman vil deltage på konferencen. Telefonkonferencen vil blive afholdt på engelsk og med adgang via følgende telefonnumre: Danmark , UK og internationalt og US Om NeuroSearch NeuroSearch er et førende CNS-fokuseret og europæisk baseret biofarmaceutisk selskab noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S (NEUR). Selskabets kerneforretning er udvikling af nye lægemidler til behandling af sygdomme i centralnervesystemet (CNS), og pipelinen udgøres af otte produkter i klinisk udvikling (fase I-III). Disse omfatter Huntexil (pridopidine), der er et unikt orphan-lægemiddel i fase III-udvikling til behandling af Huntingtons sygdom, og tesofensine, der er klar til fase III-udvikling som et nyt lægemiddel til behandling af fedme. NeuroSearch er baseret på en veletableret lægemiddelforskningsplatform inden for ionkanaler og monoamintransportere, hvilket sikrer en løbende produktion af prækliniske lægemiddelkandidater. Selskabet har strategiske forsknings- og udviklingsalliancer med Janssen Pharmaceutica og Eli Lilly samt en licensaftale med Abbott. Endvidere har NeuroSearch ejerandele i et antal private selskaber i Life Science-industrien.

4 Side 4 af 16 LEDELSESRAPPORT Pipeline-oversigt Pipelinen i NeuroSearch omfatter otte nye lægemiddelkandidater i klinisk udvikling (fase I- III) inden for sygdomsområder, der relaterer sig til centralnervesystemet (CNS). Selskabet har desuden en portefølje af prækliniske kandidater under forberedelse til klinisk udvikling. Alle produkter i pipelinen stammer fra virksomhedens egen lægemiddelforskning. To af de kliniske lægemiddelkandidater er dækket af en licensaftale med Abbott, der bærer det fulde ansvar for den videre udvikling samt finansieringen heraf. Hovedparten af den prækliniske portefølje er dækket af forsknings- og udviklingsaftaler med Eli Lilly og Janssen. Huntexil (pridopidine) Huntingtons sygdom: I fase III Huntexil (pridopidine) er et nyt lægemiddel, der har vist en enestående og gavnlig effekt på væsentlige bevægelsessymptomer forbundet med Huntingtons sygdom samt en favorabel sikkerhedsprofil. I et stort fase II/III-program, der omfatter MermaiHD-studiet (26 uger) og HART-studiet (12 uger) og er blevet afrapporteret i løbet af 2010, har behandling med Huntexil vist en signifikant effekt på Huntington-patienternes samlede motoriske formåen, målt på den totale motorskala, TMS, selvom effekten på det primære mål, den modificerede motorskala, mms, ikke viste statistisk signifikans. NeuroSearch analyserer nu alle tilgængelige kliniske data på Huntexil og vil i forlængelse heraf indlede drøftelser med regulatoriske myndigheder i USA og Europa med sigte på at definere den bedst mulige vej frem mod markedsregistrering af produktet som en ny behandling til Huntingtons sygdom. Det forventes, at den regulatoriske vej frem for Huntexil kan lægges fast i løbet af første kvartal Huntingtons sygdom er en arvelig og dødelig neurodegenerativ lidelse, der fører til omfattende invalidering af patienternes motoriske funktioner samt kognitiv svækkelse og psykiatriske forstyrrelser. Sygdommen har en forekomst på omkring 1: i den vestlige verden. Symptomerne opstår oftest i års alderen, hvorefter der ses en kontinuerlig forværring af patientens tilstand over år og med for tidlig død til følge. Der eksisterer i dag kun meget begrænsede behandlingsmuligheder for patienter med Huntingtons

5 Side 5 af 16 sygdom. Der er kun registreret ét produkt, og det behandler alene chorea-symptomer. Desuden er kun få nye lægemidler under udvikling. Huntexil er dét produkt, der er længst fremme i udvikling fra en helt ny klasse af lægemiddelstoffer med betegnelsen dopidiner og kendetegnet ved deres stabiliserende indvirkning på psykomotoriske funktioner, og det første, der er blevet evalueret for klinisk effekt. Kliniske fase II/III resultater: MermaiHD- og HART-studierne I MermaiHD-studiet (randomiseret, dobbelt-blindet og placebokontrolleret fase III-studie) omfattende 437 Huntington-patienter fra otte europæiske lande, viste 26 ugers behandling med Huntexil (45 mg to gange dagligt) en unik og gavnlig effekt på patienternes motoriske formåen. Målt på den totale motorskala for Huntingtons sygdom, TMS, viste behandlingseffekten en høj statistisk signifikans (p< 0,005). For det primære effektmål (endpoint), den modificerede motorskala, mms, blev observeret en stærk tendens for effekt (p-værdi på 0,042) uden dog at nå det prædefinerede statistiske signifikanskrav på p< 0,025. Ud over MermaiHD-studiet, omfatter udviklingsprogrammet for Huntexil også HARTstudiet, et randomiseret, dobbelt-blindet og placebokontrolleret fase IIb-studie (dosisbestemmende), der er udført i Nordamerika. I dette studie er 227 patienter med Huntingtons sygdom blevet behandlet over 12 uger med tre forskellige doser af Huntexil (10 mg, 22,5 mg eller 45 mg alle to gange dagligt) eller placebo. I dette studie sås også en signifikant effekt på patienternes samlede motoriske funktion, målt på TMS (p < 0,05) samt en stærk tendens for effekt målt på det primære effektmål, mms (p = 0,078). Resultaterne fra HART-studiet understøtter således de kliniske resultater fra MermaiHDstudiet. Resultaterne fra HART-studiet viste endvidere, at den effekt, der sås for de sammensatte motoriske effektmål, TMS og mms, var drevet af signifikante forbedringer af klinisk vigtige bevægelsessymptomer, såsom gang og balance samt håndbevægelser. I begge studier har Huntexil også vist en favorabel tolerabilitet og sikkerhedsprofil, og der er herunder ikke konstateret nogen behandlingsrelaterede ulemper i form af en forværring af andre sygdomstegn og -symptomer. Resultaterne af en 26 uger lang åben sikkerhedsforlængelse til MermaiHD-studiet har desuden vist, at 12 måneders behandling med Huntexil (45 mg to gange dagligt) er veltolereret og sikker for patienter med Huntingtons sygdom. Med resultaterne fra MermaiHD- og HART-studierne af Huntexil er det første gang nogensinde inden for Huntingtons sygdom, at det er lykkedes at påvise en gavnlig effekt på patienternes væsentligste motoriske symptomer med forbedring af både frivillige og ufrivillige bevægelser og uden forværring af andre symptomer, der er forbundet med sygdommen. Visse resultater fra fase II/III-programmet har også vist tegn på potentielt sygdomsmodificerende egenskaber ved Huntexil. Med udgangspunkt i disse data har NeuroSearch indsendt yderligere en patentansøgning på stoffet, der dækker dets evne til at begrænse sygdomsprogressionen i Huntington-patienter, der har udtrykte symptomer, samt forebygge symptomforekomst i præsymptomatiske patienter. Øvrige aktiviteter NeuroSearch har etableret et europæisk compassionate use-program for at sikre fortsat adgang til Huntexil for Huntington-patienter, der har fuldendt behandlingen i den åbne forlængelsesfase til MermaiHD-studiet. Programmet er aktivt i alle de otte europæiske lande, hvor MermaiHD-studiet er blevet udført og kører tilfredsstillende.

6 Side 6 af 16 Også patienter og læger, der har deltaget i HART-studiet, har udtrykt ønske om at fortsætte behandling med Huntexil. For at imødekomme dette har NeuroSearch besluttet at igangsætte et åbent klinisk studie i USA og Canada, Open HART-studiet. I dette studie vil samtlige patienter, der har fuldendt behandling i HART-studiet, blive tilbudt behandling med Huntexil, indtil der er opnået markedsregistrering af produktet i de pågældende lande. De første patienter forventes at kunne starte behandling i det åbne studie i første kvartal Kommercielle udsigter NeuroSearch ejer alle kommercielle rettigheder til Huntexil, som har orphan drug-status hos både de amerikanske (FDA) og de europæiske (EMA) sundhedsmyndigheder. Det er selskabets primære målsætning at fastholde kommercielle rettigheder til Huntexil og selv forestå markedsføring og salg af produktet gennem en egen salgsorganisation på udvalgte primære markeder.. Tesofensine Fedme: Klar til fase III Tesofensine har i fase II vist en stærk vægtreducerende effekt hos patienter med fedme og med en signifikant forbedring af metaboliske parametre og livskvalitet til følge. Tesofensine har også udvist en acceptabel sikkerhedsprofil, og med støtte fra en række eksperter, som NeuroSearch rådfører sig med på området, er det selskabets vurdering, at produktet repræsenterer en lovende og attraktiv profil som en ny form for medicinsk behandling af fedme. I forlængelse af en række alvorlige regulatoriske tilbageslag for andre medicinske produkter til behandling af fedme, arbejder NeuroSearch på en revideret fase III-plan for tesofensine med sigte på i første halvdel af 2011 at kunne nå til enighed med de regulatoriske myndigheder i USA og Europa om det videre udviklingsforløb. Trods en bred politisk bevågenhed for at imødegå den store sundhedsøkonomiske byrde der følger af fedme, udviser de regulatoriske sundhedsmyndigheder i både USA og Europa stor forbeholdenhed i deres tilgang til at godkende nye produkter til medicinsk behandling på området. I lyset af dette aktuelt meget vanskelige regulatoriske miljø og under hensyntagen til den betydelige finansielle byrde, der vil være forbundet med fase III-udvikling, har ledelsen i NeuroSearch besluttet ikke at investere yderligere i programmet, før der er valgt en partner. Derfor er partneraktiviteterne vedrørende tesofensine blevet intensiveret med sigte på at indgå en samarbejdsaftale for programmet inden udgangen af Fedme medfører en række alvorlige sygdomme såsom diabetes, hjerte-kar-problemer, forhøjet blodtryk og kræft, og er af Verdenssundhedsorganisationen, WHO udråbt til at være én af det 21. århundredes største sundhedsmæssige udfordringer. I store dele af verden, inklusiv Nordamerika og Europa er forekomsten af fedme tredoblet de seneste to årtier, og antallet af personer og herunder også børn med overvægt og fedme er fortsat stærkt stigende mange steder. I USA og flere lande i Europa er fedme allerede ansvarlig for 2-8% af sundhedsomkostningerne, især som følge af en alarmerende stigning i antallet af patienter med type 2-diabetes, og udgør den bagvedliggende årsag til omkring 10% af alle dødsfald. Kliniske resultater I TIPO-1, et randomiseret, dobbelt-blindet og placebokontrolleret fase II-studie omfattende 203 patienter med fedme (BMI> 30) og rapporteret i september 2007, førte seks måneders behandling med 0,5 mg tesofensine til et gennemsnitligt vægttab på 11,2%. I denne behandlingsgruppe tabte knap 9 ud af 10 (87%) af patienterne mere end 5 kg, og over halvdelen (53%) af patienterne tabte mere end 10 kg. I placebogruppen var de tilsvarende tal henholdsvis 29% og 7%. Resultaterne af TIPO-1 studiet er publiceret i The Lancet.

7 Side 7 af 16 I forlængelse af TIPO-1 studiet har NeuroSearch foretaget en lang række supplerende og understøttende studier med tesofensine, og den kombinerede kliniske sikkerhedsdatabase fra i alt 25 studier indeholder data fra omtrent personer. ABT-894 ADHD: I klinisk fase II under licenssamarbejde med Abbott ABT-894 er α4β2-subtypeselektiv neuronal nikotinreceptoragonist (NNR-agonist) i fase IIudvikling som en ny form for behandling af ADHD under licensaftale med Abbott. Et fase II-studie med voksne ADHD-patienter har vist, at ABT-894 har god effekt og en bedre sikkerhedsprofil sammenlignet med atomoxetine (Strattera), der er et eksisterende ADHD-lægemiddel. I forlængelse af disse resultater har Abbott arbejdet på at optimere formuleringen af ABT-894 med mulig anvendelse til et dosisbestemmende fase II-studie i børn med ADHD. ABT-894 blev identificeret under et tidligere forskningssamarbejde mellem NeuroSearch og Abbott inden for neuronale nikotinreceptorer. I henhold til licensaftalen er Abbott ansvarlig for al klinisk udvikling, produktion og markedsføring af ABT-894 samt for finansieringen heraf, og NeuroSearch er berettiget til både milepælsbetalinger og royaltybetalinger fra det globale salg af ABT-894. Seridopidine Skizofreni: Under forberedelse til klinisk fase II Seridopidine (tidligere benævnt ACR343) tilhører ligesom Huntexil den nye lægemiddelklasse benævnt dopidiner, som NeuroSearch har etableret. Seridopidine har i prækliniske modeller vist effekt for nogle af de primære symptomer, der er forbundet med skizofreni. Stoffets særlige farmakologiske profil forventes at gøre seridopidine særligt egnet til at behandle de symptomer hos skizofrenipatienter, der i dag ikke kan behandles effektivt, og uden de motoriske bivirkninger eller den vægtforøgelse, der ofte er forbundet med eksisterende lægemidler til behandling af skizofreni. Sideløbende med at forberede seridopidine til klinisk fase II inden for behandling af skizofreni evaluerer NeuroSearch også potentialet for denne lægemiddelkandidat inden for behandling af udvalgte CNS specialistindikationer. Det første fase II-studie med seridopidine forventes at kunne indledes i første halvår Ordopidine L-Dopa-induceret dyskinesier i Parkinsons sygdom: Under forberedelse til fase II Ordopidine (tidligere benævnt ACR325) tilhører også klassen af dopidiner. Resultaterne fra prækliniske studier af ordopidine indikerer, at dette stof har sit primære potentiale inden for behandling af Parkinsons sygdom og herunder især rettet mod dyskinesier, der er kraftige ufrivillige bevægelser, som opstår hos Parkinson-patienter efter nogle år i behandling med L-Dopa, der aktuelt udgør standardbehandlingen på området. NeuroSearch evaluerer i øjeblikket ordopidine i et fase Ib-tolerabilitetsstudie med henblik på at påvise, at stoffet har en god sikkerhedsprofil i Parkinson-patienter med L-Dopainducerede dyskinesier. Parallelt hermed har NeuroSearch igangsat planlægningen af et fase II-effektstudie med ordopidine inden for samme indikation og med forventet opstart i første halvår 2011.

8 Side 8 af 16 Øvrige lægemiddelkandidater i klinisk udvikling ABT-560 CNS sygdomme: I klinisk fase I under licenssamarbejde med Abbott ABT-560 er en anden α4β2-subtypeselektiv NNR-agonist, der blev identificeret under det tidligere forskningssamarbejde mellem NeuroSearch og Abbott. Stoffet er i udvikling under de samme licensbetingelser som ABT-894. ABT-560 har i fase I-studier vist sig at have en god tolerabilitet og sikkerhedsprofil, og Abbott overvejer alternative kliniske muligheder for stoffet, herunder den fortsatte udvikling inden for behandling forskellige CNS-sygdomme. NSD-788 Depression: I klinisk fase I NSD-788 er en monoaminreuptakehæmmer med en unikt balanceret indvirkning på hjernens transmittersystemer. NeuroSearch har evalueret NSD-788 i fase I-studier, og herunder også i et PET-studie til evaluering af stoffets optagelse i hjernen, med gode resultater, og selskabet overvejer nu de videre udviklingsmuligheder med fokus på behandlingsresistent depression. NSD-721 Angst: I klinisk fase I NSD-721 er den første kliniske lægemiddelkandidat fra selskabets forskningsprogram inden for selektive GABA-receptormodulatorer. Denne lægemiddelklasse har potentiale især som angstdæmpende lægemidler uden de bivirkninger, som kendetegner eksisterende produkter på området. Resultaterne fra et fase I-studie viser, at NSD-721 er sikkert og veltolereret, og NeuroSearch overvejer nu den videre udvikling af NSD-721 inklusiv stoffets potentiale inden for psykiatriske specialistindikationer. Associerede virksomheder Pr. 30. september 2010 havde NeuroSearch ejerandele i følgende virksomheder: NeuroSearch Sweden AB (100%), NsExplorer A/S (100%), Poseidon Pharmaceuticals A/S (100%), Sophion Bioscience A/S (30,1%), NsGene A/S (26,8%), ZGene A/S (20,9%) og Atonomics A/S (18,8%). Med undtagelse af NeuroSearch Sweden AB, der er beliggende i Sverige, er alle associerede selskaber beliggende i Danmark. Organisation NeuroSearch har hovedsæde i Ballerup, og antallet af medarbejdere var i alt 240 pr. 30. september Pr. 15. september 2010 tiltrådte Patrik Dahlen som selskabets ny administrerende direktør. NeuroSearch arbejder også på at finde og ansætte en ny medicinsk direktør til selskabet.

9 Side 9 af 16 REGNSKABSBERETNING Det regnskabsmæssige resultat af primær drift blev et underskud på 237,3 mio. kr. i perioden 1. januar til 30. september 2010 (underskud på 260,0 mio. kr. i samme periode ). Periodens resultat efter skat blev et underskud på 176,2 mio. kr. (underskud på 197,3 mio. kr. i samme periode ). Kapitalberedskabet udgjorde 709,4 mio. kr. pr. 30. september 2010 (703,5 mio. kr. pr. 30. september ) bestående primært af højlikvide obligationer med kort løbetid og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere. Omsætningen i perioden 1. januar til 30. september 2010 på 52,1 mio. kr. (65,8 mio. kr. i samme periode i ) bestod primært af indtægter fra samarbejdsaftalerne med Eli Lilly og Janssen, der indregnes over aftalernes løbetid. Periodens samlede omkostninger beløb sig til 289,4 mio. kr. (325,8 mio. kr. i samme periode i ), og herunder udgjorde udviklingsomkostningerne 114,6 mio. kr. (134,6 mio. kr. i samme periode i ). Lidt over halvdelen af udviklingsomkostningerne var relateret til færdiggørelse af udviklingsprogrammet med Huntexil, mens den anden halvdel primært vedrørte fase II-forberedelse af seridopidine (ACR343) og ordopidine (ACR325) samt udvikling af lægemiddelkandidater i sen præklinisk fase. Forskningsomkostninger udgjorde 146,0 mio. kr. (164,4 mio. kr. i samme periode ). Administrationsomkostninger var på niveau med samme periode sidste år. Øvrige finansielle poster resulterede i en nettoindtægt på 23,4 mio. kr. (en nettoindtægt på 21,2 mio. kr. i samme periode i ). I denne post indgår renteudgifter på lån i selskabets ejendom med 6,3 mio. kr. (6,9 mio. kr. i samme periode i ). Det finansielle element af betinget vederlæggelse vedrørende NeuroSearch Sweden AB har påvirket resultatet negativt med 4,0 mio. kr. (3,0 mio. kr. i samme periode i ). Det finansielle element af betinget vederlæggelse har ingen likviditetsvirkning. Den gennemsnitlige beholdning af værdipapirer har i året været højere end samme periode sidste år, hvilket har givet højere finansielle indtægter. I marts 2010 udvidede NeuroSearch aktiekapitalen gennem udstedelsen af i alt nye aktier a nominelt 20 kr. pr. aktie til en kurs på 156,04 kr. pr. aktie som følge af udnyttelse af warrants udstedt til bestyrelse, direktion og øvrige medarbejdere i Kapitalforhøjelsen tilførte NeuroSearch et nettoprovenu på i alt 27,1 mio. kr. Selskabets samlede nominelle aktiekapital ultimo september 2010 udgjorde kr. fordelt på aktier a nominelt 20 kr. og svarende til stemmer. NeuroSearch ejer stk. egne aktier, svarende til 1,08% af den totale udestående aktiekapital. NeuroSearch fastholder resultatforventninger til helåret 2010 om et underskud før finansielle poster og andre kapitalandele i størrelsesordenen 350 mio. kr.

10 Side 10 af 16 HOVED- OG NØGLETAL (mio. kr. ) KONCERN 3. kvt (3 mdr.) 3. kvt. (3 mdr.) kvt (9 mdr.) kvt. (9 mdr.) (12 mdr.) Resultatopgørelse: Omsætning 17,3 46,5 52,1 65,8 84,6 Forskningsomkostninger 50,1 52,8 146,0 164,4 217,0 Udviklingsomkostninger 29,3 42,7 114,6 134,6 184,6 Resultat af primær drift (69,3) (55,9) (237,3) (260,0) (355,8) Finansielle poster 0,2 23,0 19,6 28,5 24,6 Resultat før skat (69,1) (32,9) (217,7) (231,5) (331,2) Periodens resultat (56,1) (19,3) (176,2) (197,3) (287,1) Totalindkomstopgørelse: Anden totalindkomst 12,7 3,7 37,8 15,5 10,2 Periodens totalindkomst (43,3) (15,6) (138,4) (181,8) (276,9) Balance: Aktiver i alt 1.466, , ,0 Likvider, værdipapirer og kapitalandele **569,3 507,9 808,5 Egenkapital 1.067,4 858, ,8 Investering i materielle anlægsaktiver 1,4 0,6 5,9 10,2 19,8 Nøgletal (kr.): Indtjening pr. aktie* (2,28) (1,04) (7,19) (12,10) (16,39) Udvandet indtjening pr. aktie (2,28) (1,04) (7,19) (12,10) (16,39) Indre værdi 43,47 49,79 48,15 Børskurs, ultimo 82,5 149,5 77,0 Børskurs/indre værdi 1,9 3,0 1,6 Antal medarbejdere, gns * Pr. aktie a nom. 20 kr. ** Inklusive uudnyttede kreditter og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere udgør det samlede kapitalberedskab ca. 709,4 mio. kr. Nøgletallene er beregnet i henhold til Anbefalinger og Nøgletal fra Den Danske Finansanalytikerforening.

11 Side 11 af 16 SAMMENDRAGET OPGØRELSE OVER SAMLEDE INDREGNEDE INDTÆGTER OG OMKOSTNINGER (mio. kr.) KONCERN 3. kvt (3 mdr.) 3. kvt. (3 mdr.) kvt (9 mdr.) kvt. (9 mdr.) (12 mdr.) Resultatopgørelse: Omsætning 17,3 46,5 52,1 65,8 84,6 Forskningsomkostninger 50,1 52,8 146,0 164,4 217,0 Udviklingsomkostninger 29,3 42,7 114,6 134,6 184,6 Administrationsomkostninger 7,2 6,9 28,8 26,8 38,8 Omkostninger i alt 86,6 102,4 289,4 325,8 440,4 Resultat af primær drift (69,3) (55,9) (237,3) (260,0) (355,8) Resultat af kapitalinteresser i associerede virksomheder (2,7) (2,1) (3,8) (8,7) (13,1) Gevinst, tab og nedskrivning ved salg af finansielle aktiver disponible for salg - 16,0-16,0 13,4 Øvrige finansielle poster, netto 2,9 9,1 23,4 21,2 24,3 Skat 13,1 13,6 41,5 34,2 44,1 Periodens resultat (56,0) (19,3) (176,2) (197,3) (287,1) Totalindkomstopgørelse: Periodens resultat (56,0) (19,3) (176,2) (197,3) (287,1) Anden totalindkomst: Dagsværdiregulering af finansielle aktiver disponible for salg - (10,7) - (5,3) (5,3) Dagsværdiregulering af sikringsinstrumenter (1,8) 0,1 (6,2) (0,4) (0,9) Valutakursregulering af nettoinv. i udenlandsk dattervirksomhed 19,6 19,6 57,0 27,4 22,0 Dagsværdiregulering af afdækning af nettoinv. i udenlandsk dattervirksomhed (5,1) (5,3) (13,0) (6,2) (5,6) Anden totalindkomst i alt 12,7 3,7 37,8 15,5 10,2 Totalindkomst i alt (43,3) (15,6) (138,4) (181,8) (276,9) Indtjening pr. aktie (EPS), kr. (2,28) (1,04) (7,19) (12,10) (16,39) Udvandet indtjening pr. aktie, kr. (2,28) (1,04) (7,19) (12,10) (16,39)

12 Side 12 af 16 SAMMENDRAGET BALANCE (mio. kr.) 30. september 2010 KONCERN 30. september 31. december Immaterielle anlægsaktiver 669,3 595,4 592,9 Materielle anlægsaktiver 201,3 199,7 204,3 Finansielle anlægsaktiver 6,1 5,9 6,2 Tilgodehavender 20,9 23,3 18,1 Likvider og værdipapirer 569,3 507,9 808,5 Aktiver i alt 1.466, , ,0 Egenkapital 1.067,4 858, ,8 Langfristede forpligtelser 149,1 195,7 237,0 Kortfristede forpligtelser 250,4 278,3 219,2 Passiver i alt 1.466, , ,0 SAMMENDRAGET PENGESTRØMSOPGØRELSE (mio. kr.) kvt (9 mdr.) KONCERN kvt. (9 mdr.) (12 mdr.) Pengestrømme fra driftsaktivitet (276,5) (153,0) (241,4) Pengestrømme fra investeringsaktivitet 231,6 (250,0) (586,1) Pengestrømme fra finansieringsaktivitet 40,9 204,5 612,8 Nettopengestrømme (4,0) (198,5) (214,7) Urealiseret gevinst/(tab) på værdipapirer 8,4 8,5 6,1 Periodens ændring i likvider, netto 4,4 (190,0) (208,6) Likvider primo 28,7 237,1 237,1 Kursregulering af likvider 0,3 0,2 0,2 Likvider ultimo 33,4 47,3 28,7 Værdipapirer, ultimo 535,9 460,6 779,7 Andre finansielle aktiver disponible for salg, ultimo Andre kapitalreserver, ultimo* 140,1 195,6 159,2 Kapitalberedskab, ultimo 709,4 703,5 967,6 * Andre kapitalreserver vedrører uudnyttede kreditter og garanterede fremtidige betalinger fra samarbejdspartnere. For en yderligere specifikation af Likvider og Værdipapirer pr. 30. september 2010 henvises der til note 2 og 3.

13 Side 13 af 16 EGENKAPITALUDVIKLING KONCERN (mio. kr.) Aktiekapital Overkurs ved emission Reserve for valutakursregulering Andre reserver Overført resultat I alt Egenkapital 1. januar ,6 0 (35,1) (0,9) 722, ,8 Totalindkomst for perioden ,0 (6,2) (176,2) (138,4) Medarbejderoptionsordninger 3,5 23, ,9 32,0 Overførsel - (23,6) ,6 0 Egenkapital 30. september ,1 0 8,9 (7,1) 574, ,4 - KONCERN (mio. kr.) Aktiekapital Overkurs ved emission Reserve for valutakursregulering Andre reserver Overført resultat I alt Egenkapital 1. januar 314,9 0 (51,5) 5,3 575,4 844,1 Totalindkomst for perioden ,2 (5,7) (197,3) (181,8) Egne aktier (27,5) (27,5) Fortegningsretsemission 29,9 170, ,9 Medarbejderoptionsordninger ,5 23,5 Overførsel - (170,0) ,0 0 Egenkapital 30. september 344,8 0 (30,3) (0,4) 544,1 858,2

14 Side 14 af 16 NOTER 1. Anvendt regnskabspraksis Grundlag for regnskabsaflæggelse Delårsrapporten omfatter et sammendraget koncernregnskab for NeuroSearch A/S. Delårsrapporten er aflagt i overensstemmelse med den internationale regnskabsstandard IAS 34 om delårsrapporter samt yderligere danske oplysningskrav til børsnoterede selskabers delårsrapporter. Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af selskabets revisor. Anvendt regnskabspraksis Delårsrapporten er aflagt efter samme regnskabspraksis som årsrapporten for. Årsrapporten for er aflagt i overensstemmelse med International Financial Reporting Standards (IFRS), som godkendt af den Europæiske Union (EU). For yderligere oplysninger henvises til årsrapporten for side Væsentlige skøn og estimater Ved aflæggelse af delårsrapport i overensstemmelse med IAS 34 er det nødvendigt at foretage regnskabsmæssige skøn og vurderinger, som påvirker de præsenterede aktiver, passiver og omkostninger. Skøn og estimater gennemgås løbende. De foretagne skøn og estimater er udarbejdet på grundlag af de historiske resultater og forskellige andre forudsætninger, som NeuroSearch vurderer, er rimelige under de givne forhold. De faktiske resultater kan dog afvige væsentligt fra disse estimater. Principperne for de foretagne regnskabsmæssige skøn og estimater i delårsrapporten er uændret i forhold til dem, der blev anvendt i forbindelse med Årsrapport. Principperne er beskrevet i note 1 til Årsrapport (side 64). 2. Likvider Likvider kan specificeres således: (mio. kr.) 30. september september 31. december Pengemarkedskonti 33,4 47,3 28,7 Likvider ultimo 33,4 47,3 28,7 NeuroSearch udsættes for kreditrisici på indestående i pengeinstitutter. Den maksimale kreditrisiko svarer til den regnskabsmæssige værdi.

15 Side 15 af Værdipapirer Værdipapirer kan specificeres således: (mio. kr.) 30. september september 31. december Danske realkreditobligationer 535,9 369,8 779,7 Investeringsforeninger - 90,8 - Værdipapirer ultimo 535,9 460,6 779,7 4. Egne aktier Antal aktier Nominel værdi Andel af aktiekapital Markedsværdi mio. kr. 1. januar ,09 20,5 Køb Salg Regulering - - (0,1) 1,4 Egne aktier pr. 30. september ,08 21,9 Erhvervelsen af egne aktier er en del af selskabets aktieopkøbsprogram, der blev igangsat i maj med det formål at afdække eventuelle fremtidige milepælsbetalinger til sælgerne af Carlsson Research, som NeuroSearch A/S købte i 2006.

16 Side 16 af 16 LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelse og direktion dags dato behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september Delårsrapporten er ikke revideret eller gennemgået af selskabets uafhængige revisor. Delårsrapporten, der omfatter et sammendraget koncernregnskab for NeuroSearch A/S, aflægges i overensstemmelse med IFRS som godkendt af EU, IAS 34 og yderligere danske oplysningskrav til delårsrapporter for børsnoterede selskaber. Vi anser den valgte regnskabspraksis for hensigtsmæssig og den samlede præsentation af delårsregnskabet for dækkende Det er derfor vor opfattelse, at delårsrapporten giver et retvisende billede af koncernens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 30. september 2010 samt af resultatet af koncernens aktiviteter og koncernens pengestrømme for 1. januar september 2010 og tredje kvartal Det er endvidere vor opfattelse, at delårsberetningen indeholder en retvisende redegørelse for udviklingen i koncernens aktiviteter og økonomiske forhold samt en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som koncernen står over for. Ballerup, den 18. november 2010 Direktion Patrik Dahlen Adm. direktør Bestyrelse Thomas Hofman-Bang Formand Allan Andersen Torbjörn Bjerke Ian Talmage Anders Ullman Torben Skov Lars Siim Madsen Mads Peder Gersdorff Korsgaard

Selskabsmeddelelse 31. august 2015

Selskabsmeddelelse 31. august 2015 Side 1 af 9 Selskabsmeddelelse 31. august 2015 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 3 mio.kr. i første halvår 2015 (underskud på 10 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2013 og opdatering på selskabets aktiviteter NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et underskud fra primær drift på fortsættende

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2017

Selskabsmeddelelse 31. august 2017 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 2,3 mio.kr. i første halvår 2017 (underskud på 1,4 mio.kr. i samme periode ). Det regnskabsmæssige

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2016

Selskabsmeddelelse 31. august 2016 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse 31. august 2016 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 1,4 mio.kr. i første halvår 2016 (underskud på 3,0 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Delårsrapport for perioden januar-september 2013 Selskabsmeddelelse 12.11.2013 NeuroSearch A/S Delårsrapport for perioden januar september 2013 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et

Læs mere

Selskabsmeddelelse 30. august 2018

Selskabsmeddelelse 30. august 2018 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse 30. august 2018 NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 2,8 mio.kr. i første halvår 2018 (underskud på 2,3 mio.kr. i samme periode ). Det

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 13 Selskabsmeddelelse 27.04.2011 NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2011. Det regnskabsmæssige

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse 29.08.2013 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et overskud af primær drift på 13 mio.kr. i andet kvartal 2013 (underskud på 408 mio.kr. i samme periode

Læs mere

NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2010

NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2010 Side 1 af 16 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 25. august 2010 Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni

Læs mere

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011 Ordinær generalforsamling, Dirigent Bestyrelsen har udpeget advokat Marianne Philip som dirigent på generalforsamlingen 2 Agenda 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2.

Læs mere

Tesofensine fedme: Bekræftelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, af et End of Phase II-møde og med en mødedato i 2. kvartal 2009.

Tesofensine fedme: Bekræftelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, af et End of Phase II-møde og med en mødedato i 2. kvartal 2009. Side 1 af 13 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2009. Det regnskabsmæssige

Læs mere

Det primære driftsunderskud for perioden blev på 80,4 mio. kr. (underskud på 96,7 mio. kr. i samme periode i 2009).

Det primære driftsunderskud for perioden blev på 80,4 mio. kr. (underskud på 96,7 mio. kr. i samme periode i 2009). Side 1 af 17 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 28. april 2010 Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts

Læs mere

Pipelinen af lægemiddelkandidater Samlet set har udviklingen i selskabets pipeline af lægemiddelkandidater været særdeles tilfredsstillende.

Pipelinen af lægemiddelkandidater Samlet set har udviklingen i selskabets pipeline af lægemiddelkandidater været særdeles tilfredsstillende. Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 26. August 2009 - Bestyrelsen i NeuroSearch har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009.

Læs mere

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018).

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018). Selskabsmeddelelse nr. 20-19 Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode

Læs mere

videreudvikle produktporteføljen optimalt, herunder påbegynde fase III-udvikling med tesofensine til behandling af fedme

videreudvikle produktporteføljen optimalt, herunder påbegynde fase III-udvikling med tesofensine til behandling af fedme Side 1 af 19 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 16. november 2009 - Bestyrelsen i NeuroSearch (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 28.02.2012 NeuroSearch offentliggør selskabets årsrapport for 2011 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede i 2011 et underskud fra primær drift vedrørende de fortsættende

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor:

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor: Til OMX Nordic Exchange Copenhagen og pressen Meddelelse nr. 25/ Regnskabsmeddelelse for de første 9 måneder af Resumé: I de første 9 måneder af realiserede Pharmexa-koncernen omsætning og andre driftsindtægter

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2012

Delårsrapport for 1. halvår 2012 27.08.12 Meddelelse nr. 18, 2012 Delårsrapport for 1. halvår 2012 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2012. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2015

Delårsrapport for 3. kvartal 2015 12.11.15 Meddelelse nr. 30, 2015 Delårsrapport for 3. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2015.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2015

Delårsrapport for 1. kvartal 2015 13.05.15 Meddelelse nr. 10, 2015 Delårsrapport for 1. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2015. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. maj 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2017 Aarhus, 28. februar 2017 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Bestyrelsen

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. oktober 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2018

Delårsrapport for 1. halvår 2018 16. august 2018 Meddelelse nr. 15, 2018 Delårsrapport for 1. halvår 2018 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2018. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2011 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 25. februar 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. februar 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. maj 2012 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011 København, den 25. november 2011 Meddelelse nr. 12/2011 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 21. Selskabsmeddelelse. NeuroSearch A/S Årsregnskabsmeddelelse 2009

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 21. Selskabsmeddelelse. NeuroSearch A/S Årsregnskabsmeddelelse 2009 Side 1 af 21 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Årsregnskabsmeddelelse 2009 Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt den reviderede årsrapport for 2009. I 2009 realiserede NeuroSearch-koncernen

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2015 Lavere ordrebeholdning ved indgangen til året har påvirket

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 17. maj 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 18. Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2011

Selskabsmeddelelse nr Side 1 af 18. Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2011 Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse 25.08.2011 NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar 2011 til 30. juni 2011. Det

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2011 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. februar 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Opgørelse af indregnede indtægter og omkostninger

Opgørelse af indregnede indtægter og omkostninger Regnskab 3. kvartal 2009 Resultatopgørelse 2009 2008 2009 2008 2008 3. kvartal 3. kvartal 1.-3. kvt. 1.-3. kvt. Helår Nettoomsætning 3.264 2.810 9.921 8.629 11.282 Produktionsomkostninger 519 433 1.629

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 9. februar 2010 Delårsrapport

Læs mere

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr.

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 23. august 2013 Selskabsmeddelelse nr. 10/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. juni 2013 Udviklingen i SKAKO Vibration er positiv,

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K c/o Equinor A/S Frederiksgade 21, 1. sal DK- 1265 København K Telefon: +45 77 88 60 44 Fax: +45 77 88 60 45 www.dkti.dk info@dkti.dk

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2010

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2010 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 20. maj 2010 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 CARLSBERG FINANS A/S Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 Delårsrapport 30. juni 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2014

Delårsrapport for 1. kvartal 2014 19.05.14 Meddelelse nr. 11, 2014 Delårsrapport for 1. kvartal 2014 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2014. Delårsrapporten

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 29. maj 2012 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2012.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 29. maj 2012 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2012. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2012 Tivoli, den 29. maj 2012 Delårsrapport for perioden

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 21. maj 2013 Selskabsmeddelelse nr. 6/2013 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 31. marts 2013: Udviklingen i SKAKO Vibration er fortsat positiv

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 24. maj 2016 Selskabsmeddelelse nr. 06/2016. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 24. maj 2016 Selskabsmeddelelse nr. 06/2016. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 24. maj 2016 Selskabsmeddelelse nr. 06/2016 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2016 SKAKO fastholder forventningerne til året Resultatet

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 15/2016

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 15/2016 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 15/2016 Delårsrapport for SKAKO A/S for perioden 1. - 3. kvartal 2016 Vi fastholder forventningerne til

Læs mere

Delårsrapport 1. januar 30. juni Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019

Delårsrapport 1. januar 30. juni Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019 Blue Vision A/S Delårsrapport 1. januar 30. juni 2019 Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019 CVR-nr. 26 79 14 13 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 3 Selskabsmeddelelse nr. 10 af

Læs mere

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008.

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008. OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 København K Hellerup den 29. august 2008 ' fondsbørsmeddelelse nr. 7 / 2008 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2008 Hermed følger delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for kvartal 2008

Delårsrapport for kvartal 2008 Delårsrapport for 1. 3. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Faaborg, den 28. oktober 2010 Selskabsmeddelelse nr. 17/2010 Resume Stigende ordreindgang og forbedret

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009 København, den 27. august 2009 Meddelelse nr. 8/2009 Danionics A/S Lersø Parkallé 42, 2. DK 2100 København Ø, Denmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Virksomhedspræsentation. Proinvestor-biotekaften, 9. september 2010

Virksomhedspræsentation. Proinvestor-biotekaften, 9. september 2010 Virksomhedspræsentation Proinvestor-biotekaften, 9. september 2010 Fremadrettede udsagn Denne præsentation indeholder visse fremadrettede udsagn vedrørende virksomhedens aktiviteter og forretning, og der

Læs mere

Delårsrapport for kvartal 2009

Delårsrapport for kvartal 2009 Delårsrapport for 1. 3. kvartal 2009 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. august 2012 Selskabsmeddelelse nr. 10/2012 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. juni 2012: Omsætningsvækst og positivt resultat i SKAKO

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2008

Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2011, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2011, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Toldbodgade 53 DK- 1253 København K Telefon: +45 33 30 66 25 Fax: +45 33 30 66 04 www.dkti.dk info@dkti.dk CVR.: 30 20 71 49

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1/10-31/

Delårsrapport for perioden 1/10-31/ 1/10 NASDAQ OMX København A/S Nicolaj Plads 6 Postboks 1040 1007 København K Åbyhøj 25.2.2011 Ref.: JSZ/til Bestyrelsen for Per Aarsleff A/S har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for

Læs mere

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Meddelelse nr. 07/2019 København, d. 24. april 2019 Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2009

Delårsrapport for 1. halvår 2009 Delårsrapport for 1. halvår 2009 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2010, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2010, hvorfra følgende kan fremhæves: DK TREND INVEST A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Toldbodgade 53 DK- 1253 København K Telefon: +45 33 30 66 25 Fax: +45 33 30 66 04 www.dktrendsinvest.dk

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S

Delårsrapport for 1. januar 30. juni 2016 for FirstFarms A/S Selskabsmeddelelse nr. 10/ 30. august Delårsrapport for 1. januar 30. juni for Resumé Bestyrelsen og direktionen i har d.d. behandlet og godkendt det ureviderede delårsregnskab for perioden 1. januar -

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. august 2016 Selskabsmeddelelse nr. 10/2016

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. august 2016 Selskabsmeddelelse nr. 10/2016 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 30. august 2016 Selskabsmeddelelse nr. 10/2016 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. halvår 2016 SKAKO A/S realiserede i 1. halvår 2016 et resultat

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011 Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

NTR Holding fortsætter bestræbelserne for tilførsel af nye aktiviteter

NTR Holding fortsætter bestræbelserne for tilførsel af nye aktiviteter NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 5 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09.

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09. Fondsbørsmeddelelse 2009/12 NASDAQ OMX København Nikolaj Plads 6 1007 København K 12. maj 2009 Vedr.: halvårsrapport Bestyrelsen i har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten

Læs mere

Kapitalberedskabet udgjorde 823,5 mio. kr. pr. 31. marts 2008 (424,5 mio. kr. pr. 31. marts 2007).

Kapitalberedskabet udgjorde 823,5 mio. kr. pr. 31. marts 2008 (424,5 mio. kr. pr. 31. marts 2007). Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2008. Det regnskabsmæssige resultat

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 27. maj 2013 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2013.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 27. maj 2013 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2013. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 6-2013 Tivoli, den 27. maj 2013 Delårsrapport for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2009

Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

NeuroSearch gennemfører en restrukturering af virksomheden for at understøtte og styrke strategisk fokus

NeuroSearch gennemfører en restrukturering af virksomheden for at understøtte og styrke strategisk fokus Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse NeuroSearch gennemfører en restrukturering af virksomheden for at understøtte og styrke strategisk fokus - Det strategiske mål for NeuroSearch er at blive en lønsom CNSspecialmedicinalvirksomhed

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 4,2 mio. kr. i udbytte, svarende til 14 kr. pr aktie. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 26. september 2019 Årsregnskabsmeddelelse 2018/19 for Dantax

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2012

Delårsrapport for 1. kvartal 2012 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 3 2012 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere