hartmanns academy sharing knowledge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "hartmanns academy sharing knowledge"

Transkript

1 hartmanns academy sharing knowledge moderne ledelse og HR 2013

2 Unboss - ledelse uden magt torsdag den 14. marts kl Det ny teater, København Onsdag den 20. MARTS KL Horsens Ny Teater, horsens Inden for de sidste år har to bøger sat fokus på måden, vi leder på. I bøgerne UNBOSS og Min passion for ledelse går Lars Kolind og Alfred Josefsen i kødet på forældede ledelsesformer. De vil af med hierarkier og magtstrukturer fra en svunden tidsalder og vil erstatte dem med involvering af medarbejderne i flade, åbne organisationer. Med bogen UNBOSS vil Lars Kolind revolutionere måden, vi leder og arbejder på hverken mere eller mindre. UNBOSS er en ny måde at tænke på. Den unbossede organisation bygger på tre enkle principper: Den involverer alle i stedet for de få Den fungerer gennem mekanismer i stedet for strukturer Den bygger på formål i stedet for profit Alfred Josefsen vender sig i sin bog mod en ledelsesform, som, han mener, er forældet og kontraproduktiv. Organisations- og incitatmentstrukturer nedarvet fra militæret har negative konsekvenser for produktivitet og innovation i moderne virksomheder. Og netop innovationen er det vigtigste råstof i danske virksomheder i en skærpet global konkurrencesituation. Alfred Josefsen argumenterer for, at der er behov for ledelses- og organisationsinnovation og ledelse uden magt. Lars Kolind Bestyrelsesformand og forfatter Lars Kolind har flere kasketter end de fleste: Bestyrelsesformand, serie-iværksætter, forfatter, idealist, godsejer og professor. Siden 1998 har han været bestyrelsesformand for Grundfos/Poul Due Jensens Fond, og han var i ti år formand for Unimerco Group. I dag er han formand for Jacob Jensen Design, Wemind, Spiir, Løndal Gods og repræsentantskabet for Kristeligt Dagblad. Lars Kolind har de sidste 15 år været med til at starte 25 nye virksomheder inden for en lang række brancher. Han bruger sit visionære og innovative ledelseskoncept, som startede i Oticon. Alfred Josefsen Bestyrelsesformand og forfatter Alfred Josefsen er mest kendt for sin tid som adm. direktør for Irma. I sine 13 år på posten fik han flyttet Irma fra at være lukningstruet til at være en af Danmarks stærkeste supermarkedskæder. For Alfred Josefsen handler ledelse om at holde fokus på mennesker. Han ønsker kultur frem for struktur og værdier frem for regler. Han har høstet stor anerkendelse for sit arbejde med ledelse og har blandt andet modtaget prisen for Årets Leder i 2003.

3 ØG DIN NQ OG SKAB EN UBEGRÆNSET VIRKSOMHED Torsdag den 16. MAJ KL Det ny teater, København Torsdag den 23. maj kl Horsens Ny Teater, horsens I en verden med stigende kompleksitet spiller din IQ en stadig mindre rolle. I stedet er det din NQ - din netværkskvotient - der afgør, hvor godt du og din virksomhed klarer sig. Du skaber ikke en succesfuld virksomhed ved at have alverdens bedste eksperter ansat. I stedet vokser nye organisationsformer frem. De er især båret af de sociale medier, som gør det muligt at skabe ubegrænsede organisationer, der formår at involvere langt flere mennesker, end vi har været vant til. Det skaber mere konkurrencedygtige virksomheder, der kan stå distancen i det 21. århundrede, hvor hastigheden, kompleksiteten og antallet af nye netværk øges konstant. Ud fra egne konkrete erfaringer vil de to foredragsholdere give deres bedste eksempler på, hvordan du forbedrer din virksomhed markant ved at involvere flere via de sociale medier. JACOB BØTTER Lektor på ITU og partner i Wemind Jacob Bøtter startede sin første virksomhed, da han gik i gymnasiet. Siden har han udgivet to bestsellere ( NQ og UNBOSS ) og rådgivet flere hundrede virksomheder - og sågar to statsministre - om, hvordan man udnytter de sociale medier strategisk i sin organisation. Jacob Bøtter er i dag - i en alder af bare 26 år - partner i og grundlægger af konsulentvirksomheden Wemind. SØREN BROGAARD JENSEN Vice President Solutions Software, Schneider Electric Søren Brogaard Jensen leder en gruppe af kompetente softwareudviklere, ingeniører, forretningsledere og markedseksperter, som alle er fokuserede på at udvikle innovative og kundeorienterede løsninger. Et af Søren Brogaard Jensens kommunikationsredskaber er sociale medier, som han har brugt til at forene et globalt team og udbrede kendskabet til Solutions Software både inden- og udenfor Schneider Electric.

4 talent management onsdag den 18. september kl Horsens Ny Teater, horsens Torsdag den 26. september KL Det ny teater, København Talent Management er siden 1990 erne blevet et buzzword i HR og ledelse. Hvordan bør virksomheden styre, lede og kommunikere sit talentarbejde? Moderne virksomheders overlevelse hænger sammen med deres evne til at spotte, udvikle og fastholde talentfulde medarbejdere. Fra alle sider efterspørges derfor viden om, hvad begrebet Talent Management dækker over og hvordan man anvender det i praksis. Henrik Holt Larsen vil i sit oplæg komme med en definition af, hvad talent egentlig er, og hvordan begrebet kan operationaliseres - altså omsættes til praktisk arbejde med medarbejderudvikling. Hvad er det for værktøjer, man som moderne HR-medarbejder skal have i kassen? Hvilke dilemmaer står man overfor, når man arbejder med Talent Management? Hvilke aktører spiller en rolle i Talent Management - udover topledelsen, HR-funktionen og talentet? Kresten Schultz Jørgensen fortæller i sit oplæg om muligheder og dilemmaer. Hvad betyder Talent Management for ledelsen af den enkelte medarbejder, for resten af organisationen (også dem, der åbenbart ikke er talenter) og for kommunikationen til både kommende medarbejdere og virksomhedens interessenter? henrik Holt larsen Professor, dr. merc, Copenhagen Business School Henrik Holt Larsen er professor, dr. merc. i Human Resource Management ved Copenhagen Business School. Han er forfatter eller medforfatter til ca. 40 bøger og mere end 300 danske og udenlandske artikler og kapitler om HRM. Henrik Holt Larsen er næstformand i NOCA (Network of Corporate Academies), som fremmer strategisk kompetenceudvikling i private og offentlige virksomheder og styrker disses samspil med forskningsverdenen. Kresten Schultz Jørgensen Adm direktør, Lead Agency Kresten Schultz Jørgensen er adm. direktør og har sit fokus på kommunikation som strategisk ledelsesværktøj. Han er en efterspurgt foredragsholder og rådgiver om disse emner. Kresten Schultz Jørgensen har tidligere været redaktør på Dagen, Aktuelt og Politiken. Han har været nordisk kommunikationsdirektør i The Coca-Cola Company og kommunikationsdirektør på Det Kongelige Teater.

5 from good to great torsdag den 14. november, KL Det ny teater, København torsdag den 21. november kl Horsens Ny Teater, horsens Undersøgelser viser, at det kræver en fantastisk ledergruppe at flytte en virksomhed. En ledelsesgruppe, der forstår den personlige lederstil og tager hensyn til den enkeltes talent og evner i samspil med fællesskabet, vil være helt afgørende for succes. Hør, hvordan Kasper Holten har formået at flytte organisationer, og hør ham fortælle om, hvorledes dette stiller store krav til udvikling og forandring af lederrollen mod ægte værdier og holdninger baseret på engagement, entusiasme og glæden ved at se andre mennesker lykkes med det, de er gode til. Anne-Mette Ravn kommer ind på, hvilke faktorer og karakteristika de fantastiske virksomheder har. Hun kommer også ind på de psykologiske faktorer, der spiller ind, når dygtige medarbejdere skal blive endnu dygtigere. Anne-mette ravn Adm. direktør, Hartmanns A/S Anne-Mette Ravn har været administrerende direktør i konsulenthuset Hartmanns siden Til dagligt har hun ansvar for en stab på 22 ledere og 120 medarbejdere. Hendes passion er at skabe succes i menneskers jobliv og få det bedste frem i medarbejderne. Hun tror på, at en åben- og ligeværdig kommunikation er med til at fremme den flade organisation, og at god ledelse blandt andet er at være tæt på medarbejderne. Kasper Holten Director of Opera, The Royal Opera House Kasper Holten har været Kongelig Operachef fra i København. I 2011 blev han udnævnt til operachef på The Royal Opera House i London. Kasper leder på værdier. Især hans entusiasme, engagement og motivation bruges som aktive og synlige ledelsesværktøjer, når Kasper Holten skal få samtlige ansatte i The Royal Opera House til at præstere sammen og få publikum til at græde.

6 Hartmanns Academy - sharing knowledge Hartmanns Academy er en gruppe bestående af Hartmanns bedste kunder og samarbejdspartnere. Formålet med gruppen er at skabe et forum for kompetenceudvikling og vidensdeling inden for ledelse og arbejdsmarkedet - med fokus på sund forretning i fremtiden. Hartmanns Academy henvender sig primært til direktører, økonomichefer og ledere inden for HR, salg og marketing. Moderne ledelse og HR Måden, vi leder virksomheder på, er under forandring. Dette skyldes både et pres udefra - fra sociale medier og en kompleks og hastigt forandrende virkelighed - og indefra fra medarbejdere, der kræver en højere grad af involvering. Men i hvilken retning skal virksomhederne ændre sig, og hvordan kan man som leder og HR-afdeling hjælpe disse processer på vej i sin egen organisation? Og hvordan holder vi sammen på organisationen, når vi har identificeret de talenter, der skal være med til at drive processen - og flytte virksomheden i en ny retning? Hartmanns Academy stiller skarpt på disse udfordringer. Temaet i 2013 er Moderne ledelse og HR og er delt op i følgende undertemaer: Unboss NQ Talent Management From good to great FORDELE Brug arrangementerne som kundepleje Bliv kompetenceudviklet inden for HR og ledelse Tilbyd dine medarbejdere kompetenceudvikling Skab relationer til andre virksomheder MEDLEMSKAB Prisen for et medlemskab er kr ,-. Medlemskabet indeholder tre pladser til hvert af de fire arrangementer. LOKATIONER Hartmanns har indgået et samarbejde med Det Ny Teater i København og Horsens Ny Teater i Horsens. Begge steder vil derfor være faste lokationer for afholdelse af netværksarrangementerne. Alle arrangementer inkluderer en lækker frokost, frugt, vand, kaffe og te. TILMELDING Til hvert arrangement vil der blive sendt en invitation med et link, hvori alle deltagere meldes til. Her skal alle deltagere tilmeldes med navn, titel, firma og adresse. Om Hartmanns Hartmanns er en katalysator på det moderne jobmarked. Via rekruttering, rådgivning, vikarservice, newplacement og outsourcing arbejder vi hver dag på at skabe succes i menneskers jobliv og på at opfylde offentlige og private virksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft og opgaveløsning. At skabe mening og værdi for virksomheder og kandidater kræver, at Hartmanns medarbejdere har overskud. Derfor har Hartmanns et stærkt fokus på det gode jobliv, udvikling og stolthed og vi har en ambition om at være blandt Danmarks bedste og mest attraktive arbejdspladser. Telefon

Alt for talende ledere hæmmer effektivitet

Alt for talende ledere hæmmer effektivitet #19 Online magasin 3. dec. 2013 Årgang 23 Alt for talende ledere hæmmer effektivitet Alle kender situationen, hvor den store alvidende skrydende chef suger så meget energi ud af en forsamling ved sin megen

Læs mere

KoNFERENcE FoR. 24. maj 2011 TEKNoloGIsK INsTITuT TAAsTRuP. Sebastian Nybo. Tania ellis. finn lund Andersen. kjeld fredens

KoNFERENcE FoR. 24. maj 2011 TEKNoloGIsK INsTITuT TAAsTRuP. Sebastian Nybo. Tania ellis. finn lund Andersen. kjeld fredens hr-dagen 2011 24. maj 2011 TEKNoloGIsK INsTITuT TAAsTRuP Gitte Mandrup Torben Andersen Sebastian Nybo kim Møller Tania ellis finn lund Andersen årets KoNFERENcE FoR hr-professionelle kjeld fredens inge

Læs mere

LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER --->

LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER ---> LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER ---> KOMPLEKSITET LEADERSHIP KompleKsitet i organisationer teamfacilitator management ORDEN LOKAL GLOBAL teamleader

Læs mere

NOCA Årsberetning 2011

NOCA Årsberetning 2011 NOCA - NETWORK OF CORPORATE ACADEMIES NOCA Årsberetning 2011 Formand i NOCA, Henrik Jespersen, CorporateVice- President, Fertin, beretter om NOCA-året 2011 NOCAs Generalforsamling, torsdag den 19. april

Læs mere

Talentudfordringer. - 13 historier om virkelighedens talentudvikling

Talentudfordringer. - 13 historier om virkelighedens talentudvikling Talentudfordringer - 13 historier om virkelighedens talentudvikling KOLOFON Casesamlingen er udarbejdet af: Frances Jørgensen, ASB, Anna Gerstrøm, ASB, Thorkil Molly-Søholm, AAU, Lotte Pedersen, Odense

Læs mere

UNBOSS. Lars Kolind & Jacob Bøtter (2012) UNBOSS. den 19-11-2012 kl. 5:26 Søren Moldrup side 1 af 16 sider

UNBOSS. Lars Kolind & Jacob Bøtter (2012) UNBOSS. den 19-11-2012 kl. 5:26 Søren Moldrup side 1 af 16 sider Lars Kolind & Jacob Bøtter (2012) UNBOSS den 19-11-2012 kl. 5:26 Søren Moldrup side 1 af 16 sider Er det nogensinde faldet dig ind, at den måde, du har lært at lede på, måske er forældet? Vi sætter spørgsmålstegn

Læs mere

COMMUNICATION ON PROGRESS 2012 UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT. COP - Communication On Progress 2015

COMMUNICATION ON PROGRESS 2012 UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT. COP - Communication On Progress 2015 UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT Hartmanns A/S Tel +45 7020 03 83 www.hartmanns.dk CVR.nr. 19687287 COMMUNICATION ON PROGRESS 2012 UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT COP - Communication On Progress 2015 Indhold

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Selv de dygtigste kan blive bedre Jeg fik bekræftet mine styrker og udfordringer Side 10 Træd et skridt tilbage

Læs mere

JP HumanResource. HR som strategisk. HR-funktionen skal gøre sig fortjent til det strategiske niveau, mener HR-direktør Per Krogager

JP HumanResource. HR som strategisk. HR-funktionen skal gøre sig fortjent til det strategiske niveau, mener HR-direktør Per Krogager JPHumanResource 03. udgave aug. 2011 Vis jeres værd HR-funktionen skal gøre sig fortjent til det strategiske niveau, mener HR-direktør Per Krogager HR som strategisk ressource Mindre danske virksomheder

Læs mere

Velkommen Kære læser LEDELSE GØR EN FORSKEL ORIENTERING. om ledelse I DETTE NUMMER

Velkommen Kære læser LEDELSE GØR EN FORSKEL ORIENTERING. om ledelse I DETTE NUMMER ORIENTERING om ledelse I DETTE NUMMER - Ledelse gør en forskel 1 - Følelsesmæssig intelligens karakteriserer den idelle leder - Chefpotentiale, hvem har det? 5 - Specialister og mellemledere - dem headhunter

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

Se dette nyhedsbrev i en browser. Horsens-firma sæ tter gang i prestigebyggeri på Aarhus Havn. Din overskudsvarme kan blive en god forretning

Se dette nyhedsbrev i en browser. Horsens-firma sæ tter gang i prestigebyggeri på Aarhus Havn. Din overskudsvarme kan blive en god forretning Se dette nyhedsbrev i en browser Information fra BusinessHorsens 5. september 2013 Horsens-firma sæ tter gang i prestigebyggeri på Aarhus Havn Casa Entreprise A/S skal stå for byggeriet af Z -huset, et

Læs mere

Svarprocenten viser sundhedstilstanden. Case: SAS. HR-chefen ind på direktionsgangen. Case: Pensam. 7 gode råd til at få en høj svarprocent / s.

Svarprocenten viser sundhedstilstanden. Case: SAS. HR-chefen ind på direktionsgangen. Case: Pensam. 7 gode råd til at få en høj svarprocent / s. A c t u p o n k n o w l e d g e O k t o b e r 2 0 1 0 / N o 1 0 D a n m a r k Svarprocenten viser sundhedstilstanden 7 gode råd til at få en høj svarprocent / s. 4-5 Case: SAS Engagerede medarbejdere i

Læs mere

Hvidbog Ledelse i øjenhøjde mellemlederen i centrum. Hvidbog. centrum

Hvidbog Ledelse i øjenhøjde mellemlederen i centrum. Hvidbog. centrum Hvidbog Ledelse i øjenhøjde mellemlederen i centrum Hvidbog Ledelse i øjenhøjde mellemlederen i centrum 2 INDHOLDSFORTEGNELSE TÆNKETANK, REFERENCEGRUPPE OG SEKRETARIAT... 3 FORORD... 4 1. HVIDBOGENS FORMÅL

Læs mere

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas.

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas. #3 2014 Læs om... 4 6 12 14 16 18 19 20 22 2 Redaktion: Marlene Jørgensen (ansv.), Klaus Hollmann, Christina Jo Larsen, Lars Bo D. Hansen, Stine Charlotte Hansen og Ralf Andersson Design: Sanne Timmermann

Læs mere

Topledelse til tiden. Af Steen Hildebrandt, Søren Brandi, Henrik Andersen, Anders Nørgaard & Janie Nørgaard

Topledelse til tiden. Af Steen Hildebrandt, Søren Brandi, Henrik Andersen, Anders Nørgaard & Janie Nørgaard x Topledelse til tiden Af Steen Hildebrandt, Søren Brandi, Henrik Andersen, Anders Nørgaard & Janie Nørgaard Topledelse til tiden Af Steen Hildebrandt, Søren Brandi, Henrik Andersen, Anders Nørgaard og

Læs mere

Indholdsfortegnelse 4. Værdier og værdibaseret ledelse... 2 4.1 Fra regler til værdier... 2 4.2 Værdier... 4 4.2.1 Tilblivelse af værdigrundlaget...

Indholdsfortegnelse 4. Værdier og værdibaseret ledelse... 2 4.1 Fra regler til værdier... 2 4.2 Værdier... 4 4.2.1 Tilblivelse af værdigrundlaget... Indholdsfortegnelse 4. Værdier og værdibaseret ledelse... 2 4.1 Fra regler til værdier... 2 4.2 Værdier... 4 4.2.1 Tilblivelse af værdigrundlaget... 5 4.2.2 Formuleringsprocessen... 6 4.2.3 Top 20 over

Læs mere

Sådan får du det bedste frem i andre!

Sådan får du det bedste frem i andre! HR & LedelsesDAGEN 2 2. m a j 2 0 1 3 k l. 8. 0 0 1 7. 0 0 i k u p p e l s a l e n - N o r d j y s k e M e d i e r Sådan får du det bedste frem i andre! Fokus er på personaleledelse når TV-vært Michèle

Læs mere

Effektive læringsformer

Effektive læringsformer Effektive læringsformer der skaber bedre resultater for din virksomhed En guide til praktikeren Bag guiden Indhold I foråret 2010 nedsatte DEA, NOCA og Mannaz A/S sammen en ekspertgruppe, der skulle hjælpe

Læs mere

Cranet HRM Konferencen Torsdag den 30. august 2012. CBS, Copenhagen Business School CBS-SIMI Executive NOCA, Network of Corporate Academies

Cranet HRM Konferencen Torsdag den 30. august 2012. CBS, Copenhagen Business School CBS-SIMI Executive NOCA, Network of Corporate Academies Cranet HRM Konferencen Torsdag den 30. august 2012 CBS, Copenhagen Business School CBS-SIMI Executive NOCA, Network of Corporate Academies Når HRM baner vejen forskning, praksis og forretning Velkommen

Læs mere

1-dags Master Classes

1-dags Master Classes Ledernes 1-dags Master Classes Strategiudvikling Udvikling af effektive organisationer Change Management Strategiimplementering Innovation Bæredygtig forretningsudvikling strategisk brug af sociale medier

Læs mere

HR & LEDELSESDAGEN. Topchefernes 10 bedste ledelsesværktøjer

HR & LEDELSESDAGEN. Topchefernes 10 bedste ledelsesværktøjer HR & LEDELSESDAGEN 2 1. M A J 2 0 1 5 K L. 8. 0 0 1 7. 0 0 - G I G A N T I U M, W I L LY B R A N D T S V E J 3 1-9 2 2 0 A A L B O R G Ø S T Annoncetillæg til NORDJYSKE Stiftstidende 3. maj 2015. Topchefernes

Læs mere

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING Styrkebaseret Coaching din vej til resultater Udvikling af dine styrker og talenter Skab resultater gennem dine medarbejdere Certificeret coach Kend dine styrker og unikke

Læs mere

Ledelse i udvikling. Lykkelige organisationer? TEMA

Ledelse i udvikling. Lykkelige organisationer? TEMA 2 2015 Ledelse i udvikling TEMA Skab motivation hver dag Nøglen til de bedste resultater findes blandt motiverede medarbejdere Pernille Erichsen, Implement Consulting Group side 6 Lykkelige organisationer?

Læs mere

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44

Coaching Grundlæggende Coaching I 41 Grundlæggende Coaching II 42 Ledelse og coaching 43 Teamcoaching 44 indholdsfortegnelse Interne virksomhedsforløb Virksomhedskurser 3 Ledernes VærdiSpil 4 HR-support nyt 5 Lederrollen ledelse af medarbejdere Fra kollega til leder 7 Kommende leder er ledelse noget for mig?

Læs mere

Worklife - balance for vækst National uge

Worklife - balance for vækst National uge Tema fra den 30. Oktober til den 3. November 2006 Center for balance mellem arbejdsliv & familieliv Virtuel Worklife - balance for vækst National uge Effektivitet, arbejdsglæde og livsglæde Lær at skabe

Læs mere

fremtiden starter her... Gode råd om... Forandrings- ledelse

fremtiden starter her... Gode råd om... Forandrings- ledelse fremtiden starter her... Gode råd om... Forandrings- ledelse INDHOLD Hvad er forandring? 3 Hvad er forandringsparathed? 3 Forandringsprocessens 8 trin 5 Trin 1: Skab følelsen af forandringens nødvendighed

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE December 2009 6. årgang Udsendes til flere end 5.300

NYHEDSBREV OM LEDELSE December 2009 6. årgang Udsendes til flere end 5.300 NYHEDSBREV OM LEDELSE December 2009 6. årgang Udsendes til flere end 5.300 Kære læser! Året er ved at være gået og der er ikke meget du kan gøre ud over at bruge den sidste lille rest af året til lidt

Læs mere