DIGITAL TRANSFORMATION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DIGITAL TRANSFORMATION"

Transkript

1 MASTERCLASS DIGITAL TRANSFORMATION - nye begreber at begribe med Digitaiseringsinstituttet

2 NILS LAUGE JOHANNESEN Kinikchef, Region Nordjyand Kurset i Digita Transformation Mastercass har for mig virkeig været en øjenåbner og et kursus der har rystet op i noge af mine grundfæstede meninger om organisering og struktur. Et absout anbefaesesværdigt kursus. VIBEKE HAANING Adm. direktør, Bæksprutten Kurset var nemt tigængeigt og en rigtig god kombination af teori og praktisk arbejde med probemstiingerne fra ens egen virksomhed. Det fik sat mange tanker i gang, og det har konkret resuteret i nye titag og nye strategiske besutninger hos os. Kurset kunne såedes bruges het konkret ti udviking af vores virksomhed. BETTINA GRAU Afdeingseder, Frederikshavn Kommune Det har været virkeig inspirerende at være en de af Mastercass. Der var noge super spændende indæg, der havde forskeige vinker ind på emnet omkring digita tranformation og digita edese. Debatterne meem indæg var der, hvor vi prøvede teorier af på den praktiske hverdag. Det samspi rykkede virkeig.

3 ? Du kan detage individuet, eer I kan detage en gruppe fra samme organisation og/eer branche. HVORFOR DELTAGE De hastige forandringer i brancher, konkurrenceandskaber og i kundernes forventninger stier nye krav og udfordringer ti organisationer og edere om at tænke i digita transformation, hviket du og din organisation sikkert aerede mærker. Samtidig biver den digitae transformation ti stadighed mere og mere nærværende, har stor indfydese på samfundet, og er i fud gang med at redefinere tidigere organisationspraksis og værdiskabese. På uddannesen biver du præsenteret for den nyeste teori og praksis inden for området, såedes du kan træffe, de for dig og din organisation, rigtige besutninger. UDBYTTE Som detager opnår du: Forståese for digita transformaation og de dertihørende forandringer Indsigt i nye disruptive teknoogier og deres betydning for såve forretningsmodeer, strategier, kunder, produkter, services, organisering, arbejdspadsen og medarbejdere Kendskab ti nyeskte konkrete metoder og værktøjer inden for digitaisering Forståese for og evnen ti at identificere nye digitae muigheder Forståese for de organisatoriske strukturer, kompetencer og mind-set, som den øgede digitaisering kader på Hvis I detager som gruppe, opnår I desuden: Et fæes begrebsapparat for virksomheden i jeres bestræbeser på øget digitaisering Evnen ti sammen at identificere nye muigheder og udfordringer for organisationen i et ti stadighed mere digitat konkurrencemæssigt andskab

4 MÅLGRUPPE Uddannesen henvender sig ti edende medarbejdere i både private og offentige organisationer. Uddannesen retter sig mod: Ledere, som har ansvar for organisationens digitaisering, innovation, udviking, strategiudviking, IT mv. Forretningsansvarige eer fag- og forvatningschefer Konsuenter, der rådgiver om og arbejder med de nye digitae muigheder for og hos kunder og kienter

5 FORM OG INDHOLD AF UDDANNELSEN Der er tae om en uddannese på master-niveau, med teoretisk og akademisk indhod, samtidig med at der arbejdes med egne erfaringer og praksis. Detagerne biver endvidere præsenteret for en række konkrete værktøjer og metoder, som de kan anvende i deres egen organisation. Uddannesen afvikes over tre moduer. Underviserne er anerkendte forskere fra danske og udenandske universiteter, der præsenterer den nyeste forskning på området. Desuden vi detagerne høre om erfaringer og viden fra edende medarbejdere fra danske virksomheder og organisationer med særige kompetencer inden for digitaisering. Ligesom der vi være indagt virksomhedsbesøg i forbindese med moduerne. Professor (MSO) Pernie Kræmmergaard er kursuseder igennem hee uddannesesforøbet.

6 HVAD SIGER DELTAGERNE OM UDDANNELSEN? MOGENS STEFFENSEN IT-direktør, EnergiMidt JEPPE BØGH OLSEN Konsuent, Rigspoitiet Vi får en 360 graders rundtur i praksis gennem gode cases. Det der adskier denne uddannese fra andet jeg har detaget i er, at der biver stiet en række teoretiske modeer op, som kan bruges ti at bringe orden på praksis. Det er et super godt grundag i forhod ti at forhode sig ti transformationen fra ineære forretningsmæssige vikår ti ekspotentiee forretningsmæssige vikår. Der var inspirerende opægshodere fra ind- og udand, som fortate om sidste nyt fra den digitae transformationsfront. Kursisterne repræsenterede mange forskeige discipiner og erfaringsbaggrunde. Det hee bev hodt sammen af særdees dygtige arrangører. LISBETH KJÆR LAGONI Sygepejefagig direktør, Aaborg Universitetshospita LIS LINDENEG IT Chef, Aka Forsikring Inspirerende virksomhedsbesøg og foredrag. Jeg har fået øje på en he verden derude, vi ska have fat i for at modernisere hospitasvæsenet, så vi biver det mest innovative hospita i Danmark. Et godt mix af teori og impementering i praksis og rigtig gode indægshodere. Der er masser af inspiration som kan bruges i praksis og vi havde godt udbytte af at være fere fra samme virksomhed, så vi i gruppeopgaverne kunne diskutere emnerne i forhod ti vores hverdag.

7 ADVISORY BOARD Uddannesen er udviket af professor (MSO) Pernie Kræmmergaard i samarbejde med et Advisory Board bestående af edere fra såve den private som den offentige sektor, som ae bidrager med erfaring i digita transformation og ditita edese. TORBEN BONDE IT-Direktør, Vestas DORTE STIGARD Direktør, Region Nordjyand THOMAS OKKE FRAHM Direktør for digitaisering og IT, Chr. Hansen JETTE BONDO Underdirektør, ATP PER ANDERSEN Formand for aftagerpaneet for Master-uddannesen i IT-edese ved IT-Universitetet i København. MOGENS KAHR NIELSEN Centerchef for IT, Digitaisering og vefærdsteknoogi, Frederikshavn Kommune

8 INDLÆGSHOLDERE På uddannesen vi du bandt andet møde: CARSTEN SØRENSEN Dr., London Schoo of Economics and Poitica Science Carsten Sørensen er Senior Researcher i Information Systems og Innovation på Department of Management på The London Schoo of Economics, Storbritannien. Han har en kandidatgrad i dataogi og en ph.d. i informationssystemer fra Aaborg Universitet, Danmark. Han forsker bandt andet i de mobie og aestedsnærværende informationsteknoogiske nyskabesers indfydese på erhvervsivet og forbrugerne. OMAR EL-SAWY Professor, Marsha Schoo of Business, University of Southern Caifornia Omar E-Sawy har en ph.d. fra Stanford Business Schoo, og en MBA fra Det Amerikanske Universitet i Kairo. Han er tiknyttet Information Systems in the Data Sciences and Operations Department på Marsha Schoo of Business ved University of Southern Caifornia, hvor hans forskning er inden for Digita Business Strategy in Turbuent Environments. Omar underviser på MBA og andre Executive-programmer. PERNILLE KRÆMMERGAARD Professor (MSO), Grundægger og ejer af Digitaiseringsinstituttet Pernie Kræmmergaard er uddannet cand. merc. og har en ph.d. i Organisatoriske og Teknoogiske Forandringer. Hun har forsket inden for digitaisering og edese af it i både den offentige og private sektor i mere end 20 år. Hun er en fittigt anvendt foredragshoder og underviser på både kandidat og Executive Master-uddannese. PETER AXEL NIELSEN Professor, Aaborg Universitet Peter Axe Niesen er cand.scient. i dataogi og har en ph.d. i Information Management fra Lancaster Universitet, Han forsker bandt andet i edese af it, vidensedese, anvendese af it, og herunder hvordan organisationer skaber værdi gennem deres it-investeringer. THOMAS THOMSEN Kreativ direktør, KONXION Thomas Thomsen er Partner og kreativ direktør i KONXION, som han var med ti at starte op i Siden er KONXION udnævnt ti Gazee virksomhed af Børsen i 2011, 2012, 2013 og Thomas er en fittig foredragshoder inden for emner omkring anvendese af de sociae medier hos såve private og offentige virksomheder.

9 AHMAD GHAZAWNEH Ass. Professor, IT Universitetet Ahmad Ghazawneh is an Assistant Professor of Digita Innovation at IT University of Copenhagen, Denmark and the founder of Innovation Via AB in Lund, Sweden. Ahmad obtained his Ph.D. degree in Information Systems from Jönköping University. His research interest: Digita Innovation, Patforms and Ecosystems, Socia Media, Bockchain, Sharing Economy and Entrepreneurship. Ahmad provides consutation to companies such as Eectroux, Ami Företagspartner and Pate Group. REIMER IVANG Lektor, Aaborg Universitet Reimer Ivang er uddannet cand. merc. i Internationa Virksomhedsøkonomi med speciae i Digitae Probemstiinger. Herudover har han en ph.d. i Strategi og Digitaisering. Han er ektor i Internationa Markedsføring og nye medier ved Aaborg Universitet, og er desuden medstifter af fere forskeige virksomheder. LARS RUNE CHRISTENSEN Lektor, IT Universitetet Lars Rune Christensen er ektor og eder af research-gruppen Technoogies in Practice (TiP) ved IT Universitetet. Hans interesser spænder over digitae teknoogier i arbejdsprocesser, tekno-antropoogi for design, sundhedssektoren, udvikingsprocessen og gobat samarbejde. THOMAS OKKE FRAHM IT og Digitaiseringsdirektør, Chr. Hansen A/S Thomas Okke Frahm er en internationa anerkendt digita eder med goba CIO-erfaring inden for fere industrier (produktion, off-shore, shipping og ife-science). Han er en dygtig kommunikator og biver fittigt brugt på Executive Master-programmer. TUE GOLDSCHMIEDING Partner, Gorrissen Federspie Tue Godschmieding rådgiver danske og internationae kienter om outsourcing, it-kontrakter og persondatabeskyttese. Han har stor erfaring med kompekse outsourcing- og it-transaktioner samt håndtering af de ovgivnings- og sikkerhedsmæssige aspekter af persondatabeskyttese. JETTE BONDO Underdirektør, ATP Jette har arbejdet med digitaisering i den offentige sektor de seneste 10 år og har impementeret en række tværgående og meget succesfude digitae øsninger med markante forandringer og effektiviseringsgevinster. Hun sidder bandt andet i Dansk IT s poitiske udvag og er medem af aftagerpaneet for Master uddannesen i it-edese ved IT universitetet i København.

10 DE TRE MODULER PÅ UDDANNELSEN 1 DEN DIGITALE TRANSFORMATION - FORANDRINGER OG TEKNOLOGIER Første modu skaber indsigt i og forståese for den digitae transformation. Det ser på de vigtigste teknoogiske tendenser og de forandringer, som de medfører. Speciet går moduet tæt på, hvordan organisationer kan bruge udvikingen ti at transformere strategier og forretningsmodeer, og dermed fundamentat ændre tækningen omkring de øsninger og servicetibud, som organisationen everer. Der er på moduet indagt besøg hos en organisation, der har arbejdet med digita transformation. 2 FUNDAMENTER FOR DIGITALT LEDERSKAB Forståesen af de digitae forandringer føges op på andet modu med fokus på de kompetencer og kapabiiteter, som en organisation ska opbygge for en succesfud digita transformation. Disse omfatter bandt andet gentænkning af services og produkter, nye former for interaktion med kunder, borgere og partnere, behovet for dynamiske patforme samt ikke mindst udviking af organisationen kutur, værdier og øko-system. Der er også på dette modu indagt besøg hos en organisation. 3 ORGANISATORISKE OG LEDELSESMÆSSIGE KOMPETENCER Tredje modu sammenfatter viden fra de to foregående moduer og tager fat på spørgsmået om, hvordan en organisation udviker digitat ederskab og gennemfører den digitae transformation. Det hander om de kompetencer, der er væsentige på organisations- og individniveau, og hvordan digitaiseringen organiseres. Det hander også om de nødvendige strategier og det nye mindset, der er afgørende i organisationen. Detagerne biver endvidere præsenteret for en række konkrete værktøjer og metoder, som de kan anvende i deres egen organisation.

11 TIDSPUNKTER OG TILMELDING Uddannesen udbydes i henhodsvis Aaborg og København. DATOER I AALBORG, FORÅR 2017 Modu 1: Den 9. og 10. februar 2017 Modu 2: Den 9. og 10. marts 2017 Modu 3: Den 30. og 31. marts 2017 Timedingsfrist den 19. januar 2017 Afhodes hos: Hote Hvide Hus, Aaborg Pris: kr ink. forpejning Ved detagese af fere personer fra samme organisation: 2. detager kr , 3. detager kr , 4. og efterføgende detagere kr DATOER I KØBENHAVN, FORÅR 2017 Modu 1: Den 25. og 26. apri 2017 Modu 2: Den 18. og 19. maj 2017 Modu 3: Den 15. og 16. juni 2017 Timedingsfrist den 4. apri 2017 Afhodes hos: DGI-byen, København Pris: Kr ink. forpejning Ved detagese af fere personer fra samme organisation: 2. detager kr , 3. detager kr , 4. og efterføgende detagere kr TILMELDING OG YDERLIGERE INFORMATION Heidi Marie Larsen, Marketing- og kursuskoordinator Teefon: Mai: dinst@dinst.dk

12 Digitaiseringsinstituttet tibyder kompetenceudviking inden for digitaisering og digita edese ti edende medarbejdere i private og offentige organisationer, så de er bedre kædt på ti at træffe de, for dem, rigtige besutninger i deres digitae omstiing. Professor (MSO) Pernie Kræmmergaard grundagde Digitaiseringsinstituttet januar Fjordgade Aaborg dinst@dinst.dk

DIGITAL TRANSFORMATION

DIGITAL TRANSFORMATION MASTERCLASS DIGITAL TRANSFORMATION - nye begreber at begribe med Digitaliseringsinstituttet NILS LAUGE JOHANNESEN Klinikchef, Region Nordjylland Kurset i Digital Transformation Masterclass har for mig

Læs mere

MASTERCLASS DIGITAL TRANSFORMATION. - nye begreber at begribe med

MASTERCLASS DIGITAL TRANSFORMATION. - nye begreber at begribe med MASTERCLASS DIGITAL TRANSFORMATION - nye begreber at begribe med Masterclass i Digital Transformation Masterclass i Digital Transformation hos Digitaliseringsinstituttet er en uddannelse på masterniveau,

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Vi du være bandt verdens bedste edere og teamcoaches? Så er Mindjuice Masteruddannese sikkert noget for dig. Her biver du trænet i kraftfud kommunikation på højt niveau, mindfuness, ekstraordinært ederskab,

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING. - fra strategi til eksekvering

DIPLOMCLASS DIGITALISERING. - fra strategi til eksekvering DIPLOMCLASS DIGITALISERING - fra strategi til eksekvering Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau med teoretisk og praktisk indhold, samtidig med at der

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING. - fra strategi til eksekvering

DIPLOMCLASS DIGITALISERING. - fra strategi til eksekvering DIPLOMCLASS DIGITALISERING - fra strategi til eksekvering Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau med teoretisk og praktisk indhold, samtidig med at der

Læs mere

For vognmænd og kørselsledere

For vognmænd og kørselsledere Lederuddannese For vognmænd og kørsesedere ederuddannese-vognmaend-sig3.indd 1 Introduktion v/ Martin Daniesen, fmd. for DTL. Er vi vognmænd gode nok ti at håndtere medarbejderne og finde de rigtige ti

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING

DIPLOMCLASS DIGITALISERING Fra strategi til handling DIPLOMCLASS DIGITALISERING - nye begreber at begribe med og værktøjer at handle med Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau

Læs mere

MINDJUICE LEDERUDDANNELSE Leadership Curriculum

MINDJUICE LEDERUDDANNELSE Leadership Curriculum MINDJUICE LEDERUDDANNELSE Leadership Curricuum Ledese baseret på Purpose before profit betaer sig. Forsti dig en hverdag, hvor dine medarbejdere går på arbejde, fordi det er dybt meningsfudt. Fordi du

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannese Vi har ænge haft en drøm om at skabe en het særig uddannese i gennemsagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskeige potentiae er det nu endeig bevet en

Læs mere

MINDJUICE ACADEMY. Dine handlinger forandrer verden. ICF-godkendt Coach Uddannelse. Grunduddannelsen. Coachuddannelsen

MINDJUICE ACADEMY. Dine handlinger forandrer verden. ICF-godkendt Coach Uddannelse. Grunduddannelsen. Coachuddannelsen MINDJUICE ACADEMY Dine handinger forandrer verden ICF-godkendt Coach Uddannese Grunduddannesen Coachuddannesen Mindjuice s Coachuddannese Mindjuice s Coachuddannese er opstået ud af mange års erfaring

Læs mere

Leg og Læring Kids n Tweens Lifestyle. www.kidsntweens.dk

Leg og Læring Kids n Tweens Lifestyle. www.kidsntweens.dk Leg og Læring Kids n Tweens Lifestye www.kidsntweens.dk 3 aboratorier Projektet Leg og Læring Kids n Tweens Lifestye er bygget op omkring tre aboratorier, der på hver deres måde arbejder med børn og unges

Læs mere

Formål for Skole og Dagtilbud frem mod år 2014

Formål for Skole og Dagtilbud frem mod år 2014 Formå for Skoe og Dagtibud frem mod år 2014 1 Efter høringsperioden bev formået revideret og behandet på Byrådsmøde den 1. december 2009. Byrådet godkendte det reviderede formå. 2 Indhodsfortegnese 1.

Læs mere

OPTIMERING, TILPASNING OG ADMINISTRATION AF TELELØSNINGER

OPTIMERING, TILPASNING OG ADMINISTRATION AF TELELØSNINGER OPTIMERING, TILPASNING OG ADMINISTRATION AF TELELØSNINGER INTRODUKTION TIL er en virksomhed, som består af garvede fok fra Teebranchen, der ae har en stor erfaring inden for tee- og datakommunikationsindustrien.

Læs mere

ITU PROFESSIONAL COURSES. Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder.

ITU PROFESSIONAL COURSES. Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. ITU PROFESSIONAL COURSES Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. 1 ITU PROFESSIONAL COURSES ER KORTE, INTENSIVE KURSER PÅ HØJT FAGLIGT NIVEAU HENVENDT TIL IT-PROFESSIONELLE.

Læs mere

Kolding Kommune Børneområdet

Kolding Kommune Børneområdet Koding Kommune Børneområdet Kvaitetsrapport for Daginstitutionen Under Egen 2017 Leder: Kirsten Marie Høeg Data børn tota 104 106 børn i børnehave 78 80 børn i vuggestue/småbørnsgruppe 26 26 Børn i speciagruppe

Læs mere

Styrkelse af ungdomssanktionen

Styrkelse af ungdomssanktionen Styrkese af ungdomssanktionen Hvad er en ungdomssanktion? Unge på 15 17 år, der begår grovere personfarig kriminaitet eer anden avorig kriminaitet, har siden 2001 kunnet idømmes en ungdomssanktion som

Læs mere

EUX. Hvad er en EUX uddannelse for dig som elev?

EUX. Hvad er en EUX uddannelse for dig som elev? EUX Hvad er en EUX uddannese for dig som eev? Hvad er en EUX uddannese? EUX er teknisk skoes ungdomsuddannese hvor man på 4,5 år biver både fagært håndværker OG student i samme uddannese. Uddannesens opbygning

Læs mere

Navision Axapta Personale - medarbejderne er det største aktiv

Navision Axapta Personale - medarbejderne er det største aktiv 2025852 PC.qxd 17-04-2002 13:07 Side 1 Moduet Personae ( ) i Navision Axapta gør personaeadministration meget enkere, samtidig med at det kan forbedre kommunikationen meem dig, dine medarbejdere og din

Læs mere

KURSUSTILBUD 2. halvår 2016

KURSUSTILBUD 2. halvår 2016 KURSUSTILBUD 2. havår 2016 Om os Rådgivningsafdeingen Rådgivningsafdeingen er en afdeing under Autismecenter Nord-Bo. Vi udbyder autismefagig rådgivning, supervision, vejedning og undervisning både internt

Læs mere

Bliv Kontor-Yoga instruktør. Kunne du tænke dig at tilbyde Kontor-Yoga til virksomheder i dit område?

Bliv Kontor-Yoga instruktør. Kunne du tænke dig at tilbyde Kontor-Yoga til virksomheder i dit område? Biv Kontor-Yoga instruktør Kunne du tænke dig at tibyde Kontor-Yoga ti virksomheder i dit område? Kontor-Yogas intensive hedagskursus giver dig redskaberne ti at instruere medarbejdere med stiesiddende

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

ADFÆRDS- PROBLEMER I SKOLEN

ADFÆRDS- PROBLEMER I SKOLEN ADFÆRDS- PROBLEMER I SKOLEN Bo Hejskov Evén Studiemateriae Det gæder mig, at du/i har æst min bog, Adfærdsprobemer i skoen, og er interesseret i at fordybe dig/jer i den viden, den bygger på. Da min forrige

Læs mere

Efteruddannelse sosu og psykiatri

Efteruddannelse sosu og psykiatri Efteruddannese sosu og psykiatri Kursusprogram efterår 2010 Kursuscenter SOSU Sjæand og Loand-Faster Vekommen ti Kursuscenter SOSU Sjæand og Loand-Faster og ti et nyt og større kursuskataog! r Kursusafdeingerne

Læs mere

Digital Transformation og digital modenhed

Digital Transformation og digital modenhed Digital Transformation og digital modenhed Udviklingsgruppen for Kommuner Aarhus den 10. maj 2019 Anja Reinwald ar@dinst.dk Følg os på LinkedIn, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller betjen dig selv på CURICO.DK

Læs mere

Hverdagsrehabilitering i praksis

Hverdagsrehabilitering i praksis fagig Hverdagsrehabiitering i praksis Erfaringer fra Fredericia 2008-2010 Abstract Fredericia Kommune, Danmark, har gode erfaringer med Hverdagsrehabiitering. Her samarbejder ergoterapeuter og fysioterapeuter

Læs mere

Pas på dig selv. Udfordringer i dit psykiske arbejdsmiljø og hvordan du tackler dem F O A F A G O G A R B E J D E

Pas på dig selv. Udfordringer i dit psykiske arbejdsmiljø og hvordan du tackler dem F O A F A G O G A R B E J D E Ti eder-/meemedere inden for ædrepejen: F O A F A G O G A R B E J D E Pas på dig sev Udfordringer i dit psykiske arbejdsmijø og hvordan du tacker dem D E L 1 : U D F O R D R I N G E R Ti socia- og sundhedsederne

Læs mere

H v e m e r v i? 2 Bo42: Vision og målsætning 2011

H v e m e r v i? 2 Bo42: Vision og målsætning 2011 Vision & måsætning 2011 Hvem er vi? 4 Vi er Bornhoms største amene boigorganisation. 4 Vi er et evende beboerdemokrati 4 Vi er en professione serviceorganisation. 4 Vi er okat forankret på Bornhom. 4 Vi

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til fire fremragende og aktuelle Masterclasses. Fire muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. Aalborg, Efterår 2017

PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. Aalborg, Efterår 2017 PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION Aalborg, Efterår 2017 MODUL 1: Digital transformation forandringer, nye forretningsmodeller og nye strategier Dag 1: Den 7. september 2017 9.00 10.00 Velkomst,

Læs mere

elkommen I 3F PRIVAT SERVICE, HOTEL OG RESTAURATION F Æ L L E S F A G L I G T F O R B U N D

elkommen I 3F PRIVAT SERVICE, HOTEL OG RESTAURATION F Æ L L E S F A G L I G T F O R B U N D V ekommen I 3F PRIVAT SERVICE, HOTEL OG RESTAURATION F A G L I G T F Æ L L E S F O R B U N D Hvad får du i 3F? Overenskomst: Den rigtige øn. Feriefridage. Supperende sygeøn. Overtidstiæg. Pensionsordning.

Læs mere

Sikkerhedsvejledning ved anlæg af golfbaner

Sikkerhedsvejledning ved anlæg af golfbaner DANSK GOLF UNION Sikkerhedsvejedning sikkerhedszoner topografi og ayout Afstande MULIGE LØSNINGER Indhod 3 Hensynet ti sikkerheden Ingen 100 procents garanti 4 Gofbanens afgrænsning Sikkerhedszoner Hvor

Læs mere

Private investeringer

Private investeringer Byfornyese Private investeringer i områdeindsatser SOCIALMINISTERIET Private investeringer i områdeindsatser Udgivet af: Sociaministeriet Homens Kana 22 1060 København K Støttet af: byfornyesesovens forsøgsmider

Læs mere

PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITALISERING. København, Efteråret 2018

PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITALISERING. København, Efteråret 2018 PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITALISERING København, Efteråret 2018 MODUL 1: Digital transformation Dag 1: Den 27. august 2018 8.30 9.15 Velkomst og præsentationsrunde 9.15 12.15 Digital transformation 12.15

Læs mere

FOA Silkeborg-Skanderborg. Tlf FOA Silkeborg-Skanderborg. Dalgasgade 24, 8600 Silkeborg. Tlf

FOA Silkeborg-Skanderborg. Tlf FOA Silkeborg-Skanderborg. Dalgasgade 24, 8600 Silkeborg. Tlf 2019 Tf. 4697 2020 Dagasgade 24, 8600 Sikeborg Tf. 4697 2020 www.foa.dk/sikeborg-skanderborg FOA Sikeborg- Skanderborg er en moderne fagforening, der tibyder medemsservice af højeste kvaitet FOA forhander

Læs mere

Thomas Wong. Chef sikkerhedskonsulent ved FortConsult Forfatter af forskellige artikler om ITsikkerhed

Thomas Wong. Chef sikkerhedskonsulent ved FortConsult Forfatter af forskellige artikler om ITsikkerhed Mobi Sikkerhed Thomas Wong Chef sikkerhedskonsuent ved FortConsut Forfatter af forskeige artiker om ITsikkerhed Foredragshoder om sikkerheds reaterede emner Metodik ansvarig for vores app testing Baggrund

Læs mere

CFU - også for undervisere ved ungdomsuddannelserne og VUC. - for dig og din undervisning

CFU - også for undervisere ved ungdomsuddannelserne og VUC. - for dig og din undervisning CFU - også for undervisere ved ungdomsuddanneserne og VUC - for dig og din undervisning Kender du VIA CFU? Engang var vi bedst kendt som Amtscentraen, men siden 2008 har vi heddet VIA Center for Undervisningsmider

Læs mere

HR & Uddannelse. Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse

HR & Uddannelse. Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse HR & Uddannelse Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse Projektlederuddannelsen i Region Hovedstaden version 2.0 Formål Det er projektlederuddannelsens formål at: styrke lokalt projektarbejde

Læs mere

ET MODERNE OG INNOVATIVT UNIVERSITET

ET MODERNE OG INNOVATIVT UNIVERSITET IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN ET MODERNE OG INNOVATIVT UNIVERSITET Vi gør Danmark usædvanligt dygtig til at skabe værdi med it OM IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-Universitetet i København er et selvstændigt,

Læs mere

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2018

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2018 Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2018 Forår 2018 Beskrivelse af fagene: Forandringsledelse Innovationsstrategi og forretningsmodeludvikling Strategisk kommunikation Corporate Governance

Læs mere

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016

Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Syddansk universitet MBA beskrivelse af valgfag forår 2016 Forår 2016 Beskrivelse af fagene: Business development Forandringsledelse Innovation og forretningsmodeludvikling Supply Chain Management MBA

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til hele fem fremragende arrangementer. Fem muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

Julehandel på nettet hitter hos danskerne

Julehandel på nettet hitter hos danskerne Pressemeddeese København den 12. December 2012 Juehande på nettet hitter hos danskerne For danskerne er juen synonym med hygge og kvitetstid. Vi gider ikke stresse rundt i de sidste hektiske timer før

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

Det Digitale Mindset? Industri 4.0: Møde 1 Parathed, Potentialer og Udbytte

Det Digitale Mindset? Industri 4.0: Møde 1 Parathed, Potentialer og Udbytte Det Digitale Mindset? Industri 4.0: Møde 1 Parathed, Potentialer og Udbytte Jan-18 Reimer Ivang Aalborg University Ivang@business.aau.dk Founder: Better World Fashion hej, mit navn er Reimer Ph.D., Business

Læs mere

Dette 'Forslag til kommuneplan 2013' er vedtaget af Kommunalbestyrelsen i Vordingborg Kommune den 14. marts 2013.

Dette 'Forslag til kommuneplan 2013' er vedtaget af Kommunalbestyrelsen i Vordingborg Kommune den 14. marts 2013. Kommunepan 2013 Forord ved Borgmester Henrik Homer Dette er forsag ti Kommunepan 2013 - Vordingborg Kommunes Kommunepan 2013-2 0 2 5. Kommunabestyresenharvedtagetensametogoverordnetpanforudvikingenoganvendesenafareaerogservicetibud.Detkanduæseomheri

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen BJØRN HØI JENSEN Formand Fødselsdato: 6. oktober 1961 Valgt til bestyrelsen: 2009 Uafhængig iflg. corporate governance anbefalingerne Direktør i Zeno ApS 1985: Cand.polit., Københavns Universitet 2011:

Læs mere

Ledelsesudfordringer ved udlicitering af plejehjem. 28. februar 2011 Radisson SAS Scandinavia Hotel

Ledelsesudfordringer ved udlicitering af plejehjem. 28. februar 2011 Radisson SAS Scandinavia Hotel Ledesesudfordringer ved udicitering af pejehjem 28. februar 2011 Radisson SAS Scandinavia Hote Vekomst Irene Hesseberg Lederforeningen, Dansk Sygepejeråd (DSR) Program 10.00 Vekomst Formand Irene Hesseberg,

Læs mere

PROGRAM DIPLOMCLASS DIGITALISERING

PROGRAM DIPLOMCLASS DIGITALISERING PROGRAM DIPLOMCLASS DIGITALISERING København, Efterår 2017 MODUL 1: Digital transformation Dag 1: Den 12. september 2017 8.30 9.30 Velkomst og præsentationsrunde 9.30 12.00 Den digitale transformation

Læs mere

Executive lederudviklingsprogram

Executive lederudviklingsprogram NO.99 Executive lederudviklingsprogram 2. har ledere fordelt på 98 hold ikke taget fejl Business Insight er et executive lederudviklingsprogram med en klar global og forretningsmæssig orientering. Det

Læs mere

Modulansvarlig Elsebeth Korsgaard Sorensen (Dept. of Learning and Philosophy, Aalborg University)

Modulansvarlig Elsebeth Korsgaard Sorensen (Dept. of Learning and Philosophy, Aalborg University) Semesterbeskrivelse OID 4. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

/98. Videregående uddannelse. Ansøgning om uddannelsesstøtte og ændring af uddannelsesstøtte

/98. Videregående uddannelse. Ansøgning om uddannelsesstøtte og ændring af uddannelsesstøtte Ansøgning om uddannesesstøtte og ændring af uddannesesstøtte Videregående uddannese /98 1 Navn c/o navn Nuværende adresse Postnr. By/postdistrikt Institutionskode Retningskode Uddannesesretning 0 0 0 5

Læs mere

Til dig, der er lærerstuderende Kender du VIA CFU Center for Undervisningsmidler?

Til dig, der er lærerstuderende Kender du VIA CFU Center for Undervisningsmidler? Ti dig, der er ærerstuderede Keder du VIA CFU Ceter for Udervisigsmider? - for dig og di udervisig VIA CFU - tæt på di og skoes praksis Når det kommer ti æremider, er VIA Ceter for Udervisigsmider eer

Læs mere

Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester

Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Avl med kort og langpelsede hunde

Avl med kort og langpelsede hunde Av med kort og angpesede hunde Hundens pesængde bestemmes af et gen-par, hvoraf hunden arver 1 gen fra hver af forædrene hhv: Inden for pesængde er der atså tae om 3 varianter: = KORTpeset = ANGpeset =

Læs mere

Opsamling - Møde i Uddannelsesudvalget den 9. januar 2014

Opsamling - Møde i Uddannelsesudvalget den 9. januar 2014 17.01.2014/JMH Opsamling - Møde i Uddannelsesudvalget den 9. januar 2014 Deltagere: Udpeget af bestyrelsen: Thomas Jordan Johannesen, Business Manager, Rambøll Udpeget af uddannelsernes Advisory Boards:

Læs mere

REALIZE YOUR POTENTIAL

REALIZE YOUR POTENTIAL REALIZE YOUR POTENTIAL Master in Management of Technology EXECUTIVE MBA at iscenesætte forandringer handler om at tegne billeder af nye helheder Master in Management of Technology 2-årig masteruddannelse

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN MASTER I SOFTWARE ENGINEERING itu.dk/master/software MASTER I SOFTWARE ENGINEERING Master i Software Engineering er til dig, som allerede er en erfaren software- og systemudvikler,

Læs mere

IT UNIVERSITETET OM IT UNIVERSITETET. Velkommen til den digitale verden

IT UNIVERSITETET OM IT UNIVERSITETET. Velkommen til den digitale verden IT UNIVERSITETET Velkommen til den digitale verden IT Universitetet er dedikeret akademisk viden, der har med computeren at gøre; uddannelse og forskning inden for spil, kommunikation, business og softwareudvikling.

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Er du behandler eller instruktør og måske allerede selvstændig - eller med et ønske om at blive det?

Er du behandler eller instruktør og måske allerede selvstændig - eller med et ønske om at blive det? Biv Kontor-YogaTM instruktør Er du behander eer instruktør og måske aerede sevstændig - eer med et ønske om at bive det? Og kunne du tænke dig at tibyde Kontor-Yoga ti virksomheder i dit område? Kontor-Yogas

Læs mere

REALIZE YOUR POTENTIAL

REALIZE YOUR POTENTIAL REALIZE YOUR POTENTIAL Master in Management of Technology EXECUTIVE MBA at iscenesætte forandringer handler om at tegne billeder af nye helheder Master in Management of Technology 2-årig masteruddannelse

Læs mere

Internationale kongresser vækster Syddanmark

Internationale kongresser vækster Syddanmark www.inspiringdenmark.dk Internationae kongresser vækster Syddanmark 04 Indhod Forord... 5 Inspiring Denmarks strategi... 6 Case: NOCOCO vender tibage ti Syddanmark... 8 Fundamentet støbes... 10 Vores værktøjskasse...

Læs mere

PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITALISERING

PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITALISERING PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITALISERING Aalborg, Efterår 2017 MODUL 1: Digital transformation Dag 1: Den 14. november 2017 8.30 9.30 Velkomst og præsentationsrunde 9.30 12.00 Den digitale transformation Ved

Læs mere

PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. København, Efterår 2017

PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. København, Efterår 2017 PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION København, Efterår 2017 MODUL 1: Digital transformation forandringer, nye forretningsmodeller og nye strategier Dag 1: Den 2. november 2017 9.00 10.00 Velkomst,

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

Virksomhedsaftale. FeSsÆed Centralskole 2017

Virksomhedsaftale. FeSsÆed Centralskole 2017 Aabenraa Kommune Virksomhedsaftae for FeSsÆed Centraskoe 2017 Fested koe Godkendt af; Chriss Maiandt-Pousen Gædende fra den:. januar 2017 Indhodsfortegnese... 2. Indedning... 3 2. Grundopysninger... 3

Læs mere

Energistrategi på virksomheden

Energistrategi på virksomheden Energistrategi på virksomheden med udgangspunkt i medarbejderinddragese FAGLIGT FÆLLES FORBUND Fagigt Fæes Forbund Kampmannsgade 4 1790 København V Teefon 70 300 300 Mai: 3f@3f.dk www.3f.dk Layout: zentens

Læs mere

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN

IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN IT-UNIVERSITETET I KØBENHAVN KANDIDAT I IT & BUSINESS (E-Business) ITU.dk/uddannelser IT & BUSINESS (CAND.IT I E-BUSINESS) Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretningsudvikling?

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

EJERLEJLIGHEDERNES LANDSFORENING. ?dirigent. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens delegeretmøde. Årsrapport 2016

EJERLEJLIGHEDERNES LANDSFORENING. ?dirigent. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens delegeretmøde. Årsrapport 2016 EJERLEJLIGHEDERNES LANDSFORENING Nørre Vodgade 2 1358 København K Årsrapport 2016 Årsrapporten er fremagt og godkendt på foreningens deegeretmøde Den 20/4 2017 dirigent CVR-nr. 61 37 50 15 Side 1 INDHOLDSFORTGNELSE

Læs mere

Vakuum rørsolfanger. aurotherm exclusiv VTK 570

Vakuum rørsolfanger. aurotherm exclusiv VTK 570 Vakuum rørsofanger aurotherm excusiv VTK 570 Hvorfor nøjes med at når du kan have gæde af Vaiant det naturige vag Vaiant har i mere end 130 år været med ti at skabe og forme en moderne varme og opvarmningsteknoogi,

Læs mere

Vision Præsenteret ved generalforsamlingen søndag den 8. marts

Vision Præsenteret ved generalforsamlingen søndag den 8. marts Vision 2015 Præsenteret ved generaforsamingen søndag den 8. marts VI ØNSKER AT MENNESKER SKAL MØDE FÆLLESSKAB VI VIL VÆRE ET INDBYDENDE, DELTAGENDE OG VARMT FÆLLESSKAB GUD ER FUNDAMENTET VI ØNSKER AT MENNESKER

Læs mere

MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION

MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION MBA AARHUS BSS ET NIVEAU HØJERE 3 Om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS Forskningsbaseret uddannelse Nogle af landets førende forskere og undervisere International akkrediteret

Læs mere

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014 TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN Januar 2014 Oktober 2014 Et tværsektorielt udviklingsprogram målrettet topledere The Alchemist Experience er

Læs mere

To dages uddannelse for salgsledere med fokus på: To dages uddannelse for sælgere med fokus på:

To dages uddannelse for salgsledere med fokus på: To dages uddannelse for sælgere med fokus på: SALGSUDDANNELSE SALES ACADEMY Én uddannelse for både salgsledere og sælgere To dages uddannelse for salgsledere med fokus på: > > Virksomhedens salgsstrategi > > At opnå bedre salgstal > > At sammensætte

Læs mere

Digital Kommuneplan 2013

Digital Kommuneplan 2013 Digita Kommunepan 2013 Vekommen ti Vordingborg Kommunes Kommunepan 2013-2 0 2 5. Kommunepan2013findesudeukkendeienwebbaseretudgavepådennehjemmeside. Idenbåtopbjækekanduæseomkommunepanenogdukanæsekommunabestyresensmåogretningsinjerfordefemtemaer-

Læs mere

Event: Digital Transformation og Forandring

Event: Digital Transformation og Forandring Event: Digital Transformation og Forandring Det er ikke nok bare at tale om Digital Transformation. Brug en formiddag sammen med os og få et indblik i, hvad Digital Transformation er, hvad du kan gøre

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 2. Arbejdsgruppemøde 3. marts 2016. sbs

Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 2. Arbejdsgruppemøde 3. marts 2016. sbs Områdefornyese i Nykøbing Sj. 2. Arbejdsgruppemøde sbs 2. arbejdsgruppemøde Aftenens program 19.00 Vekomst 19.05 Opsaming fra 1. arbejdsgruppemøde, sbs 19.15 Opæg ti gruppearbejde, sbs 19.30 Gruppearbejde

Læs mere

FOA Silkeborg-Skanderborg. Tlf FOA Silkeborg-Skanderborg. Dalgasgade 24, 8600 Silkeborg. Tlf

FOA Silkeborg-Skanderborg. Tlf FOA Silkeborg-Skanderborg. Dalgasgade 24, 8600 Silkeborg. Tlf 2016 FOA Sikeborg-Skanderborg Tf. 4697 2020 FOA Sikeborg-Skanderborg Dagasgade 24, 8600 Sikeborg Tf. 4697 2020 www.foa.dk/sikeborg-skanderborg FOA Sikeborg- Skanderborg er en moderne fagforening, der tibyder

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

FASE III TAGER EN M ÅNED FASE 11 TAGER SEKS TIL OTTE MÅNEDER

FASE III TAGER EN M ÅNED FASE 11 TAGER SEKS TIL OTTE MÅNEDER FASE III TAGER EN M ÅNED FASE 11 TAGER SEKS TIL OTTE MÅNEDER Tværfat'g samarbejcsmøder for at v.ur.der.e, køerdinere øg wt. nytænie i'aii!jsatsep cg tibed eg dermed bar~ e vejenfør ien ø ASkede fe.famj!ifg

Læs mere

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads!

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! INVITATION TIL Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! Konference den 31. oktober 2006 Scandic Copenhagen Invitation Motiverede og tilfredse medarbejdere er en væsentlig forudsætning for, at staten

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Kolding Kommune Børneområdet

Kolding Kommune Børneområdet Koding Kommune Børneområdet Kvaitetsrapport for Børnehuset Hejs 2016 Leder: Hee Schneider børn tota 85 80 børn i børnehave 74 70 børn i vuggestue/småbørnsgruppe 11 10 Børn i speciagruppe 0 0 Børnenes fordeing

Læs mere

Facilities Management Uddannelsen

Facilities Management Uddannelsen Uddannelse 13 dage DKK 65.999 Nr. 72184 P ekskl. moms Dato Sted 27-01-2020 Taastrup 31-08-2020 Taastrup 01-02-2021 Taastrup Gør som mere end 100 tidligere kursister og deltag på FM uddannelsen. Kom på

Læs mere

IT Projektleder ERFA 9. juni 2011. Tema: Brug af Business Intelligence (BI) og sociale medier

IT Projektleder ERFA 9. juni 2011. Tema: Brug af Business Intelligence (BI) og sociale medier IT Projektleder ERFA 9. juni 2011 Tema: Brug af Business Intelligence (BI) og sociale medier Centerleder i Innovationscenter for ebusiness Jan Overgaard Revideret agenda 09:30 09:45 Registrering, kaffe

Læs mere

Mål Introducerer de studerende for forskellige anvendelser af IT i den offentlige sektor, samt til programmering af sådanne IT systemer.

Mål Introducerer de studerende for forskellige anvendelser af IT i den offentlige sektor, samt til programmering af sådanne IT systemer. Semesterbeskrivelse OID 1. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Den værdiskabende bestyrelse

Den værdiskabende bestyrelse Den værdiskabende bestyrelse Et fleksibelt kursus, der styrker dig til at skabe værdi for og med bestyrelsen Akkrediteringsrådet Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet CERTIFICERET PROGRAM

Læs mere

Hovedvægten i museets ansvarsomrade lægges pa den animalske produktionsog distributions historie og udvikling.

Hovedvægten i museets ansvarsomrade lægges pa den animalske produktionsog distributions historie og udvikling. NYT om GAMMELT Årgang - nr. Sagterbutikken anno 1920 Biv medem Dette første nummer af "NYT OM GAMMELT" har ti forma at skabe interesse for Sagterimuseet i Roskide. Et spedamuseum kan kun fungere, hvis

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. Aalborg, Forår 2018

PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. Aalborg, Forår 2018 PROGRAM MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION Aalborg, Forår 2018 MODUL 1: Digital transformation forandringer, nye forretningsmodeller og nye strategier Dag 1: Den 8. februar 2018 9.00 10.00 Velkomst,

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere