VINDING SPORTSFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VINDING SPORTSFORENING"

Transkript

1 Sportsligt Formandens beretning til årsmøde i VSF Fodbold d. 15 September 2016 I ungdomsafdelingen ser det ud til at den fortsatte fokus på at hæve det sportslige niveau fortsat bærer frugt. I U-10, U-11 og U-12 har DBU netop indtil videre som et 1-årigt forsøg oprettet den såkaldte Golden League for de absolut bedste hold i de nævnte årgange i Jylland og på Fyn. Der er tale om en invitationsturnering som erstatter den normale DBU-turnering, og jeg er stolt af at kunne sige at VSF Fodbold har hold på så højt niveau, at vi som en af få klubber af vores type, er blevet inviteret til at deltage i alle 3 årgange. Fantastisk flot arbejde af trænerne i de 3 årgange, som jeg samtidig gerne vil ønske held og lykke med Golden League deltagelsen. Samtidig havde vi i foråret mesterrækkehold i to pigeårgange samt i alle drengeårgange fra U-13 og op til og med U-19, dog fraset U-17 hvor vi slet ikke havde noget hold - pga. mange efterskoleophold. Det er formodentligt det højeste antal mesterrækkehold nogensinde. I seniorfodbolden kunne vi fejre 2 oprykninger her til sommer, idet damesenior rykkede op i Jyllandsserien og herresenior rykkede op i serie 3 igen, efter vinterens nedrykning. Til lykke til begge hold. Fastholdelse og rekruttering af trænere i børne- og ungdomsafdelingen er forløbet relativt gnidningsfrit i år. På drengesiden blev vi begunstiget af at en tidligere ungdomstræner meldte sig under fanerne, idet Klaus Klinge har accepteret at træne vore U-17 Drenge. På pigesiden rykkede Per Iversen hele sin unge trup op og fusionerede den med Kristian Rasmussens damesenior trup, således at vi nu har U-15 Piger som ældste ungdomsårgang under damesenior. Dette blev gjort efter anbefaling fra de to trænere, for at sikre at der var tilstrækkeligt med spillere til rådighed i damesenior, så der er et tilbud til alle der ønsker at spille fodbold. Vi har i øvrigt tilbud fra U7 Piger og opefter, til og med U-15 Piger. Under U-7 træner pigerne med hos drengene. I den nuværende sæson har vi 2 senior hold og 1 U-19 hold sidstnævnte øges dog efter alt at dømme til 2 hold snarest, da der er dukket et antal yderligere spillere op. Sportsligt har Senior haft en tilfredsstillende opstart, da de i skrivende stund ligger på en delt 2. plads medens U-19 Mesterrækkeholdet er noget presset sportsligt, efter en række meget tætte nederlag. Trænersituationen i Senior er på plads, idet forårets trænere på både 1. og 2. holdet har ønsket at fortsætte.

2 I U-19 træner Michael Iversen og Harry fortsat 1. holdet, medens vi indtil videre har en overgangsløsning med Michael Thinnesen omkring det 2. hold der er ved at blive etableret. Der er fortsat et ønske om flere ressourcepersoner omkring senior og U-19, hvor forældreopbakningen desværre i de fleste tilfælde begrænser sig til tilskuerrollen måske fordi man er bange for at påtage sig lederroller overfor denne aldersgruppe, hver de jo er blevet unge voksne. Men de har fortsat behov for nogle rigtige voksne omkring sig, som kan påtage sig opgaver med at strukturere senior og U-19 afdelingerne, og tage initiativer til sociale arrangementer osv. Med andre ord voksne, som vil være med til at skabe et godt miljø omkring vore senior og U-19 spillere. Børnekonsulent Knud Aage forsætter i klubben med de allermindste årgange, der har behov for støtte til stationstræning og opbygning af træningspas. På kampleder siden har vi fortsat succes med at uddanne egne unge fodboldspillere til at fungere som kampleder på 8- og 5-mandsampe, enkelt af disse går endda videre og tager den rigtige dommeruddannelse. Økonomi Aktiviteterne i VSF Fodbold i sæsonen resulterede i et overskud på ca ,- før hensættelser, af disse hensatte vi ,- til kunstgræsbanen, så det regnskabsmæssige resultat lød på et overskud på knap 1.000,- kr. Vi havde dog en ekstraordinær indtægt på ca. kr ,- fra Sport24 i form af efterbetaling af gammel bonus, så reelt gav driften et overskud på kr ,- hvilket er lidt mere end det budgetterede overskud på godt kr ,- Vi budgetterer for med nogenlunde uændrede medlemstal, og et overskud før hensættelser, på godt ,- kr. Vi må dog være ærlige og sige at budgettet i år er behæftet med betydeligt større usikkerhed end tidligere, på grund af gennemførelsen af kunstgræsprojektet og de implikationer dette har medført også i form af driftsbesparelser, indførelse af kampdragtssalg til vore medlemmer, samt kontingentforhøjelser. Personligt er jeg selv særligt spændt på i hvilket omfang disse ændringer påvirker vores medlemstal. Jeg følger det derfor indgående, og har netop sammenlignet antallet af medlemmer her pr. medio Sept med medlemstallet på samme tid sidste år, og kan sige at vi er stort set på samme niveau, idet vi har 550 som har betalt kontingent i år, mod 577 samme tid sidste år vi ligger altså 27 medlemmer lavere, hvilket skal sammenholdes med at vi har over 30 årgange/afdelinger at fordele dem på svarende til at hver årgang i snit har mistet mindre end én spiller. Til gengæld har vi fået ca ,- ind i kontingenter mod ca ,- samme tid sidste år.

3 Kunstgræsbanen : Sidste år ved denne tid fortalte jeg i min årsberetning om de ret store udfordringer vi på det tidspunkt stod overfor med hensyn til at få etableret kunstgræsbanen. På det tidspunkt var der meget dårlig sammenhæng mellem vore ambitioner om at bygge en meget stor (og dyr) kunstgræsbane på næsten m2, og de økonomiske realiteter som i bund og grund lød på at vi havde rådighed over mindre end 2 mio. kr. incl. et bidrag på 1 mio. fra kommunen. Samtidig var tilskud fra fonde til kunstgræsbaner udtørret, og vi havde allerede været rundt til samtlige, mulige sponsorer vi kunne komme i tanke om. Omtrent på tidspunktet for sidste års årsmøde i VSF Fodbold, kom det imidlertid frem at budgetforliget i Vejle Kommune for 2016 havde resulteret i at der blev givet yderligere ½ mio. kr. til kunstgræs i VSF (og i øvrigt også til Gauerslund), samt at der blev åbnet op for mulighed for optagelse af et kommunalt garanteret lån på op til 1 mio. kr. Det stod imidlertid også klart at dette betød at det var nu eller aldrig for kunstgræsbanen den skulle etableres senest med udgangen af Efter en række hastige revideringer af projektets omfang hvor vi gik fra de knap m2, og ned på et mere ydmygt projekt på 9300 m2 og et budget på ca. 3,7 mio. kr. stod vi i løbet af foråret med et projekt, som så ud til at ligge indenfor den økonomiske rækkevidde. Parallelt hermed, og i lige så hastigt tempo, blev der gennemført beregninger af hvad den store andel af lånefinansiering betød for VSF Fodbold i fremtiden, når pengene skal betales tilbage og de nødvendige beslutninger som skulle til for at fremtidssikre klubben blev truffet i fodboldudvalget i løbet af vinteren/foråret 2015/2016. Disse beslutninger involverede både besparelser på klubbens drift, højere kontingentsatser og indførsel af spillernes egen køb af kampdragter. Det var svære beslutninger, som det desværre ikke var muligt at komme udenom. Endeligt fik vi i løbet af foråret 2016 også afklaret i hvilket omfang hovedforeningen kunne bidrage med lånefinansiering af den del, der lå ud over det kommunegaranterede lån. Det kan nævnes at hovedforeningen yder et midlertidigt lån på over ,- til mellemfinansiering af moms på anlægsudgifterne, ligesom de har garanteret os at vi kan låne op til ,- yderligere, til dækning af eventuelle uforudsete udgifter i forbindelse med etableringen. Med såvel finansieringen, som den fremtidige drift på plads, stod så tilbage at få indgået de endelige aftaler med entreprenørerne, samt at få indhentet alle de nødvendige tilladelser fra kommunen en opgave som viste sig overraskende tids- og arbejdskrævende, men som Mamba kastede sig over med sædvanlig ildhu. Umiddelbart før fodboldskolens afslutning fik vi de sidste tilladelser i hus, og alt var klar til den planlagte byggestart umiddelbart efter fodboldskolens afslutning.

4 Resten er historie - det færdige resultat kan vi se lige uden for på stadion nu et stort og flot kunstgræsanlæg som vi kan være stole af, og som jeg er sikker på vil blive til gavn for fodboldspillere i alle aldre i de næste mange år. Som en konsekvens af etableringen af kunstgræsbanen nærmere bestemt gældende momsregler for etablering af sådanne anlæg har VSF Fodbold det sig nødsaget til at etablere en selvstændig forening Vinding Kunstgræsbane som har stået for etableringen af banen, ligesom denne forening skal stå for den fremtidige drift og udlejning af banen. Dette har været nødvendigt for at sikre at vi ikke skulle betale moms af anlægsudgifterne et beløb på over ,- kr. Den første bestyrelse for foreningen, består af Johnny Møller (Formand), Mamba (Sekretær) og jeg selv, som kasserer altså i praksis det gamle Kunstgræsudvalg. Særlige arrangementer Sæsonen var præget af et fortsat temmelig højt aktivitetsniveau i VSF Fodbold. Der blev således afholdt følgende særlige arrangementer i sæsonen : - Store Hjemmekampsdag i august Fyrværkerisalg i december. - Pigestævne Indendørs i Mølholmshallen i marts - Vinding Cup udendørs på St. Bededag. - Fantastisk Fodboldstart i maj-juni - Klubben stillede for 1. gang frivillige til Jelling Musikfestival slut. Maj - Store hjemmekampsdag igen d. 11 Juni. - DBU Fodboldskole i juni den største nogensinde med næsten over 220 deltagere. For den kommende sæson kan jeg oplyse at Fantastisk Fodboldstart bortfalder, samt at Vinding Indendørs Cup muligvis bliver realiseret igen dette er dog under afklaring. Næste Store Hjemmekampsdag afholdes i sensommeren Ud over de ovennævnte centralt organiserede arrangementer har rigtig mange hold og årgange som sædvanligt selv på eget initiativ arrangeret mange, og meget forskelligartede aktiviteter så som udlandsture, stævnedeltagelse med eller uden overnatning, sociale arrangementer osv. osv. Selv om klubben prioriterer en fælles stævnedeltagelse højt, bl.a. fordi det styrker klublivet og er med til at skabe bånd på tværs mellem årgangene i klubben, må vi desværre konstatere at interesserne og prioriteringerne i årgangene er så forskelligartede at de for øjeblikket ikke kan forenes i et fælles stævnetilbud. Vi forsøger derfor det næstbedste nemlig at give årgangene muligheder for at tjene egne penge til at realisere ønsker om stævnedeltagelse eller udlandsture. VSF Fodbold har således i godt et år nu stået for udbringningen af VSF s klubblad Kontakt en opgave som fordeles mellem de årgange der ønsker det, og som årgangene kan tjene 4000,- kr. ved at påtage sig.

5 Fodboldudvalget og øvrige frivillige På trods af skiftende medlemmer i udvalget, er det lykkedes os at bibeholde kontinuitet, ligesom antallet af medlemmer i fodboldudvalget er både passende og stabilt. I løbet af sæsonen er Tina Haar og Claus Holm trådt ud, ligesom Claus Holm også er stoppet som næstformand. Ind er trådt Henrik Farmann, som har tilkendegivet at han gerne vil arbejde med KUV samt at han er villig til at indtræde som ny næstformand. Fodboldudvalget konstituerer sig ved det førstkommende fodboldudvalgsmøde efter dette årsmøde. Dommerpåsætter Betina Skytte har meddelt at hun stopper når efterårssæsonen slutter, så der skal findes en ny i løbet af vinterpausen. Til slut skal der lyde en stor tak til alle de mange frivillige i VSF Fodbold, både de organiserede frivillige altså vore ca. 130 trænere og ledere, og de personer der har grebet bolden når vi har søgt frivillige til særlige, enkeltstående arrangementer såsom fyrværkerisalget eller vores deltagelse med frivillige til Jelling Musikfestival. Til mine udvalgskollegaer i fodboldudvalget såvel som i klubbens hovedbestyrelse skal der lyde en personlig tak for det altid gode og respektfulde samarbejde der heldigvis generelt kendetegner Vinding SF. Endelig også en tak til vore sponsorer, både de som har støttet os med enkeltbeløb til etablering af kunstgræsbanen, og de som har løbende sponsoraftaler med os. Uden jeres hjælp var det ikke muligt at drive fodboldafdelingen. Carsten Beck Poulsen Formand for VSF Fodbold

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Generalforsamling mandag den 27. februar 2018 (sammenfatning)

Generalforsamling mandag den 27. februar 2018 (sammenfatning) Generalforsamling mandag den 27. februar 2018 (sammenfatning) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab for 2017 4. Budget og kontingent for 2018 5. Indkomne forslag/bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013 Mange hold En klub Indhold Indledning... 3 Medlemmerne... 3 Årets aktiviteter... 4 Mikrofodboldskole... 4 Begivenheder i eget regi... 4 På rejse... 5 Trænerstaben...

Læs mere

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Forslag til vedtægtsændringer 6. Regnskab for fodboldafdelingen

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 30 marts 2016 kl

Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 30 marts 2016 kl Referat af Bestyrelsesmøde i LUI Fodbold Onsdag den 30 marts 2016 kl. 19.00 Tilstede: Anne, Margit, Nina, Henrik, Lisbeth, Morten, June, Mette H., Mette S., Michael & Lars Fraværende: Brian & Søren. 1)

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD.

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. 15. NOVEMBER 2012 KL 19:00 i MOSEN 1. Valg af dirigent a. Ole Pilgaard valgtes som dirigent. Ole konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Lidt baggrund om Sundby

Lidt baggrund om Sundby Beretning 2018 Lidt baggrund om Sundby På 15 år er vi gået fra 30 ungdomsmedlemmer til 800 spillere under 25, heraf 709 under 18 år. Det er lykkedes at fastholde de unge mellem 13-18 år. Vi er kommet over

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

FORMANDSBERETNING for 2018 GENERALFORSAMLING d. 23. feb

FORMANDSBERETNING for 2018 GENERALFORSAMLING d. 23. feb FORMANDSBERETNING for 2018 GENERALFORSAMLING d. 23. feb. 2019. I 2019 mistede GB deres sidste to æresmedlemmer. I maj afgik en af klubbens mangeårige formænd, Børge Hansen ved døden og i januar sagde vi

Læs mere

ÅRSHJUL HOG FODBOLD 2015-2016

ÅRSHJUL HOG FODBOLD 2015-2016 ÅRSHJUL HOG FODBOLD 2015-2016 Måned Dato Aktiviteter (sportsligt/socialt) Forening/administrativt DBU Januar 1.-31. Indberetning af medlemstal til CFR Januar 1. Åben for tilmelding til tt 7+8mands (senior)

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Arbejdstitel: Egedal

Arbejdstitel: Egedal Oplæg til fusion mellem seniorafdelingerne i Stenløse Boldklub og Ølstykke Fodbold Club af 1918 Arbejdstitel: Egedal Indledning Oplæg til etablering af fusion mellem seniorafdelingerne i Stenløse Boldklub

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Tid: 22. Marts 2014 kl. 17:00 20:30 Sted: Hos Jette Deltagere: Jette Degn (JD) Michael Mikkelsen (MM) Thomas Majgaard-Byrsing () Vibeke Krigslund (VK) Thomas Sørensen (TS)

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Vejgaard Boldspilklub

Vejgaard Boldspilklub Dokument Foreløbig dagsorden Mødegruppe Fodboldvalg Dato Onsdag d 09.09-2015 kl. 19:30-21:00 1. Brug af græsbaner i november 2. Restancer v. MBO 3. Kontingentsatser for Damesenior v. PSK 4. Intro til forældrefolder

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i FUIK fredag d. 26.02.2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2015 blev igen et travlt, spændende og indholdsrigt år i FUIK med mange gode oplevelser og nye tiltag. Det sportslige er og

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Dato/tid : 14. april 2015 kl. 19.30 Sted : Klublokalerne, Frejlev Hallen Deltagere : 22 fremmødte inkl. bestyrelsen og dirigent (22 stemmeberettigede)

Dato/tid : 14. april 2015 kl. 19.30 Sted : Klublokalerne, Frejlev Hallen Deltagere : 22 fremmødte inkl. bestyrelsen og dirigent (22 stemmeberettigede) GENERALFORSAMLING Referat Referat af ordinær generalforsamling i fodboldafdelingen Dato/tid : kl. 19.30 Sted : Klublokalerne, Frejlev Hallen Deltagere : 22 fremmødte inkl. bestyrelsen og dirigent (22 stemmeberettigede)

Læs mere

Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning - 2014 Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Den 30. april døde Jørn Jonassen. Han blev 69 år gammel. Jørn var kendt

Læs mere

Vedtægter for AGF Fanklub Odder

Vedtægter for AGF Fanklub Odder Vedtægter for AGF Fanklub Odder Seneste ændringer er vedtaget på ordinær generalforsamling d. 24. juni 2003. 1 Navn Klubbens navn er : AGF FANKLUB ODDER AGF Fanklub Odder har hjemsted i Odder, hvorfra

Læs mere

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris.

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris. Formandens beretning - 2015 Indledning Gennem flere år har jeg startet min beretning med at fortælle lidt om vores hjemmeside. Den har i mange år været det sted, hvor man sådan lidt på afstand har kunnet

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Odder IGF Fodbold vil være det bedste idrætstilbud i Odder

Læs mere