Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat"

Transkript

1 Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den 25. maj 2012 kl i Paraplyen

2 Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 3 BERETNINGER / ORIENTERINGER FRA:... 4 BEHANDLING AF FORSLAG TIL HØRINGSSVAR... 5 BEHANDLING AF ØVRIGE FORSLAG... 6 ADMINISTRATIVE FORHOLD... 7 SAGER OPSTÅET EFTER DAGSORDENENS UDSENDELSE... 8 FORESTÅENDE VIRKSOMHED... 9 EVENTUELT...

3 Medlemmer: Jørgen Tved Poula Thrane Torben Nikolaisen Kirsten Jørgensen Vibeke Frej John Marius Pedersen Bjarne Nederby Jessen Mogens Lehd Pedersen Hanne Hilslev Rasmussen

4 Åben dagsorden Sager til behandling /03422 Godkendelse af referat fra sidste møde Sagens kerne Der er udarbejdet referat af møde den 20. april 2012 Det indstilles, at referatet godkendes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 1 Godkendt med følgende bemærkninger fra Vibeke Frej: Pkt. 3 vedrørende Træning og aktivitet står: enkelte nægter at tage imod tilbuddet. Tre måneder uden.. der skal stå tage imod træning. Tre måneder uden..

5 /03422 Godkendelse af dagsorden Sagens kerne Der er udarbejdet forslag til dagsorden jf. Ældrerådets forretningsorden. Det indstilles, at dagsordenen godkendes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 2 Jørgen Tved foreslår, at Ældrerådet afventer ny vedtægt fra Danske Ældreråd, før Ældrerådet drøfter forslag til ændringer i egen. Godkendt.

6 /03422 Beretninger / orienteringer fra: Sagens kerne - formand - kasserer - forretningsudvalg - Udvalget for Voksne og Sundhed - Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati - Udvalget for Miljø Det indstilles, at sagen drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 3 Jørgen Tved Repræsentantskabsmødet på Nyborg Strand Jørgen Tved måtte melde afbud til repræsentantskabsmødet (Poula Thrane læste hans tale om, tak for det). Han anmodede om, at øvrige medlemmer, der deltog, orienterede derfra. Poula Thrane oplyste, at det startede noget kaotisk, idet dirigenten på forhånd havde lavet retningslinier for, hvad hans rolle var. Det var lidt specielt. Under hele forløbet var der problemer omkring afstemninger. Der bliver fortsat repræsentantskabsmøde hvert år, da der ikke var 2/3 flertal for hvert andet år. Der vil være 11 bestyrelsesmedlemmer. Der var et godt indlæg af formanden for Etisk Råd omkring etik. Karen Hækkerup og Bjarne Hastrup var også talere på mødet. Mogens Lehd Pedersen er enig med Poula Thrane. Han oplyser, at København og Frederiksberg kommuner følte sig trådt på af bestyrelsen. Der var enighed om, at Danske Ældreråd var for lidt synlige. Valgene var den sædvanlige farce det endte med, at der faktisk ikke skulle være valg. Torben Nikolaisen oplyste, at der var et problem med, at de folk, der gik på talerstolen, ikke præsenterede sig. Det var forudsat, at man vidste, hvem der var hvem. Der var et fantastisk morsom indlæg fra en ældrerådsformand og socialudvalgsformand fra Nordvesthimmerlands Kommune. Kirsten Jørgensen er enig i, at Danske Ældreråd er for usynlige de var heller ikke på talerstolen. Hun havde deltaget i et emne Kærlighed og Sex. Det var meget interessant der var mange forskellige problemstillinger, der blev vendt. Hun mener, det fremover vil blive et stort emne. Poul Riis fik Årets pris fra Danske Ældreråd. Poula Thrane mener, han er blevet for gammel han brød konstant ind under foredragene. Det var dog et gennemgående problem ved foredragene nogle blev fuldstændig hakket i stykker af deltagerne. Derfor havde oplægsholderne vanskelige kår.

7 Kirsten Jørgensen oplyser, at hun ikke mener, det betyder noget, at vi ikke har et medlem i bestyrelsen, idet der er et godt samarbejde med Hanne Wedersøe fra Frederikssund, som også sidder i Nordgruppen. Jørgen Tved oplyser, at det ikke er velset, at bestyrelsesmedlemmerne tager ordet på repræsentantskabsmødet. Det har altid været ugleset, når han har gjort det. Han mener, at den udtalelse, der er fra mødet, er meget udvandet. Der mangler stillingtagen til meget aktuelle problemer satspuljen, skattereformen og 2020-planen. Der var kritik af, at ældrerådene ikke sidder i Ældrekommissionen. Det blev hørt af Karen Hækkerup. Det blev næsten lovet, at når der nedsættes en Hjemmehjælpskommissionen, vil der blive repræsentation fra ældrerådene i denne. Sammenfattende fra mødet enighed i Ældrerådet om, at Kirsten Feldt bør skiftes ud på næste repræsentantskabsmøde. Måske der allerede nu skal ske overvejelser af, hvem der kan komme i stedet. Kommunens udtalelse til Statsforvaltningen om blesagen. Ældrerådet har fået en henvendelse fra Statsforvaltningen, efter at de har modtaget Halsnæs Kommunes udtalelse i sagen. Ældrerådet har 4 uger til at svare Statsforvaltningen, men desværre har brevet ligget i Paraplyen i tre uger, hvorfor Torben Nikolaisen beder om Statsforvaltningen om udsættelse på svarskrivelse. Han laver også udkast til svar. Referat fra Nordgruppens møde den 25. februar Jørgen Tved mener ikke, Ældrerådet er gode nok til at følge op på tingene. Normalt orienterer han blot fra møderne, men referaterne bliver ikke udleveret. Jørgen Tved vil bliver bedre til at orientere fyldestgørende fra møderne samt udlevere referater. Kirsten Jørgensen og Poula Thrane orienterede fra sidste møde i Nordgruppen. Når referat er modtaget, vil dette blive udsendt til Ældrerådets medlemmer. Der har været stor interesse for Ældrerådets årsberetning. Der er udleveret og udsendt utrolig mange årsberetninger også til interesserede uden for Halsnæs Kommune. Ældrerådet har været på besøg hos CareLab i Odense sammen med Udvalget for Voksne og Sundhed tak til udvalget for dette initiativ. Det var et meget udbytterigt besøg. Jørgen Tved har foreslået, at der afholdes en konference om den nye teknologi måske primo Der blev taget godt imod forslaget. Poula Thrane mener, det er vigtigt, at det bliver slået fast, at der kommer til at mangle hænder men det sker først om rigtig mange år. Derfor kan det ikke bruges pt. som argument for al ny teknologi. Der har været afholdt dialogmøde med Udvalget for Voksne og Sundhed. Det var rart at se antallet af fremmødte udvalgsmedlemmer, og at der var afsat god tid til mødet. Dialogmødet blev drøftet. Jørgen Tved mener, det første oplæg ligger lidt uden for Ældrerådets område, da Ældrerådet kun skal interessere sig for ældreområdet. Han var utilfreds med den udsendte dagsorden synes ikke, den fulgte det, der var blevet drøftet på formødet.

8 Der var et godt oplæg om, at man skal forsøge at holde syge borgere hjemme. Sundhedshuse eller er det minisygehuse, vi skal have men er sygeplejerskerne godt nok uddannet til det. Ældrerådet må erkende, at beslutningen om lukning af daghjemmet er en skandale. Det samme kan siges om ombygningen på Skovbrynet. Det burde ikke være overraskende, at der er brandsikringskrav, som skal opfyldes, og at der er arbejdsmæssige krav til elevatoren men alle Ældrerådets advarsler er fejet af bordet. Udvalgsformand Annette Westh foreslog på dialogmødet, at Ældrerådet får udleveret en ipad, således at Ældrerådet kan blive papirløse i forhold til dagsordener ligesom politikerne. Ældrerådet er enige om, at inden der tages stilling til dette tilbud, er det vigtigt, at der kommer en person fra administrationen for at vise, hvilke muligheder det te vil give. Bjarne Nederby Jessen havde rejst nogle forslag omkring rengøring og slåning af græsarealer der er problemer på plejecentrene. De er utilfredse, da der ikke rigtig sker noget, og det, der gøres, gøres ikke ordentligt. Poula Thrane var utilfreds med den form, der var under mødet, idet hun mener, Bjarne Nederby Jessens forslag burde have været behandlet på Ældrerådets møde først. Enighed om dette, men også enighed om, at da problematikken først var blevet rejst efter sidste møde i Ældrerådet, og det hastede, var det OK at rejse det på dialogmødet. Der er store problemer med blanding af klientel på plejecentre og i ældreboliger. Drøftes på juni-mødet. Henvendelse om dette til plejecentrene, så Ældrerådet er ordentlig klædt på til debatten. Jørgen Tved har udtalt sig til Frederiksborg Amts Avis om blesagen. Bjarne Nederby Jessen orienterede om, at der har været afholdt et fælles centerrådsmøde fra Solhjem og Arresøparken den 2. maj. Desværre var Torben Nikolaisen ikke inviteret fra Solhjem. Der er generel tilfredshed med maden, som bliver leveret fra Centralkøkkenet. Der er dog et problem omkring afbestilling hvem hænger på beløbet ved dødsfald der er jo en bestillingsperiode på 18 dage? Det er spændende nu, hvor det er blevet én institution og der var enighed om, at man vil lave et fællesarrangement på hvert plejecenter og bruge plejecentrenes busser til transport mellem centrene. Der er en problematik omkring huslejestigning det er Byrådet, der har besluttet en stigning på 8,4 %. Hvad med beboerdemokrati på plejecentrene? de har ikke været hørt. Torben Nikolaisen oplyser, at han ikke har modtaget indbydelse til centerrådsmødet. Han har rettet henvendelse om dette til ledelse og administration, og der vil blive rettet op på dette. Superhospital i Hillerød drøftes på juni-mødet.

9 Hanne Hilslev Rasmussen vedrørende arrangementer på Løvdalen/venneforening. De har ingen venneforening, men der er afholdt mindst 20 arrangementer der, som arrangeres af frivillige. Endvidere udleverede hun diverse materiale til læsning. Vedrørende Leve-Bo for hele Halsnæs Kommune. Lis Herald vil gerne orientere om dette på et møde i Ældrerådet. Er der interesse for det? Jørgen Tved foreslår, at der arrangeres et fællesmøde med Ældresagen, Pensionistforeningen etc. Måske på Gubben i Hundested. Der var enighed om dette. Jørgen Tved undersøger.

10 /03422 Behandling af forslag til høringssvar Sagens kerne Hvis Ældrerådet ønsker at afgive høringssvar til de politiske dagsordener, skal disse drøftes. Det indstilles, at eventuelle høringssvar drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 4 Poula Thrane har gennemgået dagsorden til Udvalget for Voksne og Sundhed den 29. maj Efter gennemgang af Poula Thranes udkast, er der enighed om: Punkt 343 politiske mål - høringssvar udarbejdes. Punkt Midgården høringssvar udarbejdes. Punkt 346 pilotprojekt robotstøvsugere - høringssvar udarbejdes. Punkt 348 tandplejen temabudgetanalyse - høringssvar udarbejdes. Vedrørende Hundested Plejecenter Ældrerådet undrer sig over, at der på trods af, at man har fået rådgivningsfirma til at gennemgå byggeriet og udarbejde rapport, efterfølgende har fundet asbest. Det er betænkeligt.

11 /03422 Behandling af øvrige forslag Sagens kerne Øvrige forslag, der behandles under dette punkt: - Velfærd - EU-år for aldring Det indstilles, at sagen drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 5 Jørgen Tved foreslår, at der lægges pres på for en busforbindelse til Arresøparken. Halsnæs Kommune har i forbindelse med udligningsordningen fået 1,32 mill. kr.. Ældrerådet mener, at nogle af disse midler kan bruges til denne busforbindelse. Han foreslår endvidere, at busruten til Auderød lægges lidt på is, da dette problem delvist er løst ved, at Røde Kors har etableret kørsel mellem Auderød Lejren og stationen. Men det ikke en åben busforbindelse, da den kun kan bruges af beboerne i Auderød Lejren. Der var enighed om, at busforbindelsen til Arresøparken prioriteres højst til budgettet. Der er modtaget brev fra Vibeke Storm Rasmussen, Region Hovedstaden. Hun takker for kopi af henvendelse til transportministeren. Den vil blive udsendt til Regionsrådets medlemmer forud for møde. Der er modtaget svar fra transportminister Henrik Dam Christensen. Han takker for brevet og henviser til, at det er Regionen, Movia og kommunen, der står for busdrift en. Det anføres også, at togdrift mellem Hundested og Helsingør (ombygning af Hillerød Station) er modtages positivt. Der sendes brev til pressen. Jørgen Tved foreslår, at Ældrerådet stiller konkret forslag om, at det igen bliver gratis at komme i aktivitetshusene. Dette bør medtages i forbindelse med budgetlægningen. Der henvises til driftsoverskud. Det bør komme borgerne til gode. Der bør også stilles forslag om, at det bliver gratis for pensionister at gå på museum. Jørgen Tved udarbejder brev til Økonomiudvalget. Brevet sendes også til pressen.

12 /03422 Administrative forhold Sagens kerne På møde i Ældrerådet den 20. april 2012 blev det besluttet, at vedtægtsændring skulle behandles på maj-mødet. Det indstilles, at sagen drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 6 Hanne orienterede om Ældrerådets forbrug til dato. Der arbejdes på at få et billigere telefon/internetabonnement. Hanne Hilslev Rasmussen afventer nyt tilbud fra TDC.

13 /03422 Sager opstået efter dagsordenens udsendelse Sagens kerne Formanden vil orientere om eventuelle sager, der er opstået efter udsendelse af dagsorden. Det indstilles, at sagen drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 7 Intet.

14 /03422 Forestående virksomhed Det indstilles, at sagen drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 8 Poula Thrane vil eftersøge oplysninger vedrørende den generelle situation for ældre med nedskæringer etc. Hun vil efterfølgende skrive til Byrådet og forespørger Ældrerådet, om det er i orden, at hun underskriver henvendelsen som tidligere byrådsmedlem og nuværende medlem af Ældrerådet. Det er OK med resten af Ældrerådets medlemmer. Sommerfest holdes hos Vibeke Frej den 19. juni, kl Annette Westh inviteres.

15 /03422 Eventuelt Det indstilles, at sagen drøftes. Beslutning: Ældrerådet, den 25. maj 2012, pkt. 9 Intet.

16 Underskriftsark

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde fredag, den 21. juni 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. marts 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. marts 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 BERETNINGER /

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde fredag, den 25. oktober 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den 14. december 2012 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den 22. marts 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE AF

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat afmøde den 26. oktober 2012 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE AF

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 15. januar 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet. Referat. af møde den 15. januar 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 MØDEPLAN 2010...

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 18. juni 2010 kl Solkrogen 3, Asserbo

Ældrerådet. Referat. af møde den 18. juni 2010 kl Solkrogen 3, Asserbo Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 Solkrogen 3, Asserbo Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 BERETNINGER

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. Referat. af møde den 15. april 2011 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. Referat. af møde den 15. april 2011 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 7. april 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den 22. februar 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. marts 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand John Rolsted ( ) Lone Karakavuk (

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet I Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 på Åsebro 9 A, Frederiksværk Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den 23. november 2012 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den 31. august 2012 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE AF

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen ( ) Vibeke Frej ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 23. april 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet. Referat. af møde den 23. april 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 BERETNINGER /

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 30. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd Pedersen ( )

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 6. juni 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Annette

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. Referat. af møde den 22. oktober 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. Referat. af møde den 22. oktober 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 2. februar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lillian Skjødt ( ) Dorthe Jensen

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ib Schaldemose Lillian Skjødt Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard Ella Bertelsen 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. februar 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. februar 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 GODKENDELSE AF

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. november 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. november 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 MØDEPLAN 2011...

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. juni 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. juni 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ella Bertelsen Lillian Skjødt Ib Schaldemose Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard John Rolsted 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. januar 2018 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. januar 2018 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Vibeke Frej Lillian Skjødt Dennis B. Madsen Ib Schaldemose Hans Chr. Valdemar Larsen Kurt B. Christensen Laila Ørving

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 21. september 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) Vibeke Frej ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 6. november 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 6. november 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ib Schaldemose Lillian Skjødt Lone Karakavuk Ella Bertelsen Dennis B. Madsen 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 10. marts 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 10. marts 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den 10. marts 2014 kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Lillian Skjødt ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen (

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. september 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen (

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 31. august 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Vibeke Frej ( ) Lillian Skjødt ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Pkt. 2. Økonomi. Pkt. 3, Høringssvar. Pkt. 4. Orientering fra formanden.

Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Pkt. 2. Økonomi. Pkt. 3, Høringssvar. Pkt. 4. Orientering fra formanden. MødeNr 10 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 24. oktober 2014 kl. 9.30 12.30 Sted Grønnegadecentret 1. sal Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Finn Frandsen Referent Birgit Vejby Afbud Finn Frandsen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 1. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 1. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Deltagere: Referat Mødedato: 1. februar 2018 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M102, Lindevej 5, st. Ringe (Det gamle sygehus) Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne

Læs mere

Et imponerende og meget spændende projekt. Selvom det ikke direkte vedrører ældre, var det spændende at blive orienteret.

Et imponerende og meget spændende projekt. Selvom det ikke direkte vedrører ældre, var det spændende at blive orienteret. Møde Nr. 18 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 22. maj 2015 09.00 12.00 Sted Grønnegadecentret lokale Nellike Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. 1) Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\ T \ T \aab5e17f-8a76-409e-...

file://c:\adlib Express\Work\ T \ T \aab5e17f-8a76-409e-... Page 1 of 1 From: poula thrane Sent: 17-06-2012 11:44:05 To: Annette Westh; Verner Jensen; Hanne Kjær Knudsen; Helle Vibeke Lunderød; Ole S. Nielsen; Anne-Marie Tørnes-Hansen; Kirsten A. Lauritsen; Helle

Læs mere

Hillerød ÆldreRåd Formand: Birgit Vejby MobilTlf..: Mail:

Hillerød ÆldreRåd Formand: Birgit Vejby MobilTlf..: Mail: Hillerød Ældreråds Årsberetning for 2018. Den 21. november 2017 blev der afholdt valg til både Byråd og Ældreråd i Hillerød Kommune. Der var 14 opstillede op til valget i Ældrerådet. Ved valget, som blev

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale A, Administrationsbygningen Nørager, Jernbanegade 9, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Niels Ove Mikkelsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

Den 10. april Udvalget for Ældre og Handicappede, Økonomiudvalget og Byrådet, Halsnæs Kommune.

Den 10. april Udvalget for Ældre og Handicappede, Økonomiudvalget og Byrådet, Halsnæs Kommune. Den 10. april 2018 Udvalget for Ældre og Handicappede, Økonomiudvalget og Byrådet, Halsnæs Kommune. Ældrerådet har på sit ekstraordinære møde den 09.04.2018 behandlet dagsordenen til møde i Udvalget for

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 MØDESTED: Allerød Rådhus, Lokale F MØDETID: 8.30-11.30 TILSTEDE: Ib Skovgaard Nielsen, Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset, Rådhuspladsen 4, St. Heddinge Mødelokale 2 08. juni 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset, Rådhuspladsen 4, St. Heddinge Mødelokale 2 08. juni 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset, Rådhuspladsen 4, St. Heddinge Mødelokale 2 08. juni 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2. 17. februar 2019. Referat af møde i tirsdag den 12. februar 2019 kl. 10.00 til 13.00 på Allerslev Rådhus, lokale 2. Deltagere: Det samlede Ældreråd: Bjarne Bang Christensen (BBC), Jeanette Dæhnfeldt (JD),

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 4. januar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Deltog ikke: Flemming Pihl Deltog fra kl

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 4. januar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Deltog ikke: Flemming Pihl Deltog fra kl Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Deltog

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018

2.0 Opfølgning på repræsentantskabsmøde og ældrepolitisk konference 7/8. maj 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: Mandag d. 28. maj 2018 Tid: 10.15 15.45 Sted: Ældrecenter Rudbækshøj, Strib Landevej 58, Strib, 5500 Middelfart. Fra sekretariatet deltog Thomas Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag

Bilagssamling til repræsentantskabsmødets. Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden. Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan. Punkt 9 Indkomne forslag Bilagssamling til repræsentantskabsmødets Punkt 3 Dagsorden og forretningsorden Punkt 7 Handleplan/Arbejdsplan Punkt 9 Indkomne forslag Dagsorden For repræsentantskabsmøde d. 28. april 2014 i DANSKE ÆLDRERÅD

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 14. februar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand Seniorrådet, Egedal Kommune Dagsorden, møde nr. 4. Mandag d. 03.04.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.4.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping Møde slut: 12.00 Fraværende: Gytte Gade og Ulla Paulsen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 119 sprotokol

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune 15. maj 2019 Side 1. Mødedato: 15. maj 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10.00 Mødested: Møde med SÆH-udvalg -

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset Rådhuspladsen 4, St. Heddinge 17. august 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset Rådhuspladsen 4, St. Heddinge 17. august 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuset Rådhuspladsen 4, St. Heddinge 17. august 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup,

Læs mere

DAGSORDEN. Godkendelse af dagsordenen. Godkendelse af referat. Orientering om Ældrerådets økonomi. Opfølgning fra sidste referat.

DAGSORDEN. Godkendelse af dagsordenen. Godkendelse af referat. Orientering om Ældrerådets økonomi. Opfølgning fra sidste referat. Møde Nr. 2 2018 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 23. februar kl. 09.15 13.00 Sted Plejecenteret Skovhuset, lokale Krogen Centervænget 43 45, Hillerød. Deltagere Birgit Vejby (BV), Else Marie Fejerskov

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret.

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen, Ejgil Andreasen og Lena Degn Afbud: Mødedato:

Læs mere

Pkt. 10. Orientering fra Danske Ældreråd, Nordgruppen, Regionsgruppen.

Pkt. 10. Orientering fra Danske Ældreråd, Nordgruppen, Regionsgruppen. Møde Nr. 38 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 24. marts 2017 kl. 09.15 13.00 Sted Grønnegadecentret, Grønnegade 15, 3400 Hillerød Deltagere Alle med undtagelse af Ivan Gren og Regnar Berdiin Referent

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, 9. maj 2018 Kl. 10:30. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 7, 9. maj 2018 Kl. 10:30. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen. Referat Mødelokale 7, Kl. 10:30 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Helmut Madsen Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Bemærkning: Afbud

Læs mere