Forretningsgangsbeskrivelse for e-rekruttering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsgangsbeskrivelse for e-rekruttering"

Transkript

1 Forretningsgangsbeskrivelse for e-rekruttering 1.0 Forretningsområde 1.1 Indledning: Aarhus Kommune har fået et e-rekrutteringssystem kaldet KMD Opus Rekruttering. Systemet er udviklet af Lumesse (Lumesse Talent-Link) og er tilrettet forholdene i Aarhus Kommune. 1.2 Gældende område: KMD Opus Rekruttering skal anvendes til rekruttering af medarbejdere til alle ledige stillinger i Aarhus Kommune. Undtagelser hvor andre løsninger kan anvendes: Chefstillinger på niveau 1. Medarbejdere til selvejende institutioner. Rekruttering af frivillige til ikke lønnede jobs. Denne forretningsbeskrivelse er en beskrivelse af de overordnede regler og anbefalinger. De enkelte magistratsafdelingers eventuelle egne vejledninger og procedure er desuden gældende for ansættelsesproceduren. 1.3 Vedtagelse: Denne forretningsbeskrivelse er forelagt Personalestyregruppen og træder i kraft den Ajourføring af beskrivelsen: Ajourføring af forretningsbeskrivelsen udføres af HR Borgmesterens Afdeling. 2. Rekrutteringsproces 2.1. Stillingsvurdering I Aarhus Kommune er det praksis 1, at ledige stillinger udsendes i offentligt opslag, medmindre der er tale om fastansættelse i forlængelse af en prøvetid. I tilfælde af omstruktureringer vil man normalt forsøge at besætte de ledige stillinger internt, dvs. uden offentligt opslag. Med mindre der er ganske særlige forhold til stede, bør der ikke være en ansøgningsfrist, der er mindre end 14 dage. Behov for rekruttering vurderes i de enkelte magistratsafdelinger. Hvorledes dette håndteres 1 Praksis i Aarhus Kommune omkring opslag af ledige stillinger er i overensstemmelse med Folketingets ombudsmands udtalelse i sin beretning i Det er i beretningen anført, at offentlige myndigheder, for at sikre tilliden til at hvervene besættes på et fagligt og tilstrækkeligt bredt grundlag, bør opslå ledige stillinger, inden de besættes.

2 og hvem der inddrages/står for processen kan være forskelligt i de enkelte magistratsafdelinger. Dog vil det være behjælpeligt, at have følgende forhold i orden inden sagen oprettes i KMD Opus Rekruttering: Plan for rekrutteringsforløb. Nedsættelse af ansættelsesudvalg. Book ansættelsesudvalg i Outlook. Udarbejdelse af kandidatprofil og jobbeskrivelse. Sikre at ansættelsesudvalgsmedlemmerne er oprettet i KMD Opus se afsnit 2.2 Sikre at rekruttør har den rigtige rolle i KMD Opus se afsnit 2.3 Ved omstillingsprocesser i forbindelse med besparelser, organisationsændringer og udbud, kan der blive etableret særlige procedurer, der medfører, at ledige stillinger ikke umiddelbart kan slås op. Eventuelt justerede procedurer vil blive annonceret på Medarbejderportalen. Derudover skal du være opmærksom på, at der kan være lokale procedurer som skal følges. 2.2 E-learning og huskesedler Inden du går i gang med at arbejde i KMD Opus Rekruttering kan du med fordel bruge tid på e-learning, der beskriver alle dele af processen, lige fra man slår en stilling op, til man ansætter den nye medarbejder. Der er lavet skriftlige vejledninger til alle dele af processen, når man skal rekruttere en ny kollega. Vejledninger ligger i oversigten Huskesedler til rekruttering. Link til E-learning og huskesedler ( Login i KMD Opus Rekruttering For at du kan logge på systemet skal du være oprettet som Opus bruger. Hvis du ikke er Opus bruger eller hvis der er interne ansættelsesudvalgsmedlemmer, som ikke er Opus brugere så følges den proces der normalt gælder for oprettelse og autorisation i Opus. Dette gælder også, hvis et internt ansættelsesudvalgsmedlem er oprettet som Opus bruger men ikke kan fremsøges til det aktuelle job. Du logger på KMD Opus Rekruttering via KMD Opus Rollebaseret Indgang. Du kan gå direkte til rollebaseret indgang ved at følge nedenstående link. KMD-Rollebaseret Indgang. ( Er du leder/stedfortrædende leder: Vælg fanen: Mit Personale -> Rekruttering Er du personalemedarbejder:

3 Vælg fanen: Løn- og Personaleoplysninger -> Rekruttering Er du ansættelsesudvalg: Vælg fanen: Egne oplysninger -> boksen Løn & Ansættelsesvilkår -> Rekruttering Herefter åbnes et nyt vindue og du er nu inde i rekrutteringssystemet (Lumesse Talent-Link) Opret jobsag: For at oprette en jobsag i KMD Opus Rekruttering, så skal du være rekruttør. Alle der har rollen ledere, stedfortrædende leder eller personalemedarbejdere kan være rekruttør. Såfremt du skal være rekruttør og ikke har denne rolle i KMD Opus, så følges den proces der normalt gælder for oprettelse og autorisation i Opus. Der vil være forhold omkring oprettelse af en jobsag, som du skal være særlig opmærksom på og som ikke er beskrevet i huskesedlerne: Igennem ansættelsesprocessen og i opslagets tekst skal man undlade formuleringer, som kan diskriminere potentielle ansøgere, ved for eksempel at beskrive begrænsninger i alder, køn, race, religion og lignende. Ansøgningsfristen skal fremgå af opslaget og må ikke være mindre end 14 dage. Stillingsopslaget skal ligge offentligt tilgængeligt i hele perioden. 2.5 Annoncering Stillingsannoncer optræder på Aarhus Kommunes hjemmeside, jobnet.dk 2 og stepstone.dk. Der bliver bragt en oversigt over kommunens aktuelle stillingsopslag hver søndag i JP Aarhus samt i lokalaviserne Midt, Vest, Nord og Syd. I særlige tilfælde kan ledige stillinger optages i landsdækkende dagblade og/eller fagblade. Det gælder for stillinger på niveau 1 og 2. Indtil videre skal stillingsannoncer sendes til Carat A/S, der tager et gebyr på kr. 100,- for at oprette en stillingsannonce. Se beskrivelse på medarbejderportalen. Link til Medarbejderportalen: Aarhus Kommunes annoncer bruger grafiske elementer fra vores fælles employer branding koncept; Vær Med, i form af logo og portrætter af medarbejdere, ansat i Aarhus Kommune. Frem til KMD rekruttering er fuldt implementeret i Aarhus Kommune, optræder medarbejderportrætterne dog ikke i de konkrete stillingsopslag. 2 Alle stillingsopslag skal indrykkes på Jobcentrenes Jobnet, idet offentlige myndigheder med virkning fra er forpligtet til at bringe sine stillingsannoncer her

4 2.6 Tilknyt spørgeskema Der er mulighed for at tilknytte et spørgeskema til stillingen, som ansøgeren skal svare på og som man efterfølgende kan sortere ansøgerne efter. Der må alene spørges til egenskaber, som udgør regulære/nødvendige jobkvalifikationer, F.eks. børneattest, kørekort, uddannelse m.m. Det er dog kun superbrugerne, som kan oprette spørgeskemaer. 2.7 Ansøg job Ansøgerne kan som udgangspunkt kun søge stillinger elektronisk via Aarhus Kommunes e- rekrutteringssystem. Ansøgninger, der modtages på papir lægges ind i systemet af rekruttøren. Såfremt en ansøger henvender sig pr. mail med spørgsmål eller lignende, der indeholder personfølsomme oplysninger, så skal rekruttøren svare tilbage via sikker digital post. 2.8 Screening af ansøgere og send ansøgninger til ansættelsesudvalg Vurdering af de modtagne ansøgninger må først ske efter ansøgningsfristens udløb. Man kan vælge, at rekruttøren laver en screening ud fra forhåndsbestemte kriterier, som udgør regulære/nødvendige jobkvalifikationer, f.eks. krav til uddannelse, krav til kørekort, krav om børneattest og lign. Hvis man vælger at gøre dette, så er det muligt kun at sende ansøgninger fra de personer, som lever op til de forhåndsbestemte kriterier, videre til behandling af ansættelsesudvalget. Såfremt denne fremgangsmåde ikke anvendes skal samtlige ansøgninger sendes til ansættelsesudvalget. Da systemet ikke automatisk giver besked til ansættelsesudvalget om at der er ansøgninger til vurdering, er det en god idé at sende en mail om dette fra Outlook. 2.9 Læs og udvælgelse af ansøgere I systemet er det muligt at anvende et værktøj til rating af ansøgerne. Som systemet pt. er opbygget, kan man kun se ratingen for det ansættelsesudvalgsmedlem, som sidst har været inde i systemet og foretage ratingen. Derfor anbefales det ikke, at anvende dette værktøj. I stedet anbefales det, at der efter ansøgningsfristens udløb, udarbejdes en rapport som excelfil med en liste over samtlige ansøgere. Listen sendes til ansættelsesudvalget via Outlook og kan herefter anvendes til at skabe overblik, lave notater og lave en eventuel aftalt rating. I systemet er der mulighed for at skrive i et kommentarfelt til den enkelte ansøger. Vær opmærksom på, at systemet er et flerbrugersystem. Hvis ansøgeren søger stillinger flere steder i organisationen, så kan alle ansættelsesudvalgsmedlemmerne på de forskellige stillinger se kommentarfeltet. Derfor bør kommentarfeltet ikke benyttes Læs ansøgninger via App Såfremt du har en Ipad, så kan du downloade Lumesse Talent Link fra Appstore og læse ansøgningerne direkte fra appen.

5 2.11 Indkald ansøgere til samtale Handicappede personer har fortrinsadgang til ledige stillinger ved det offentlige, hvis personen efter arbejdsgiverens vurdering er lige så kvalificeret som de øvrige ansøgere. Det fremgår af bekendtgørelse nr. 817 af 26. juni Det betyder, at hvis en ansøger henviser fortrinsretten og opfylder de formelle uddannelseskrav, så har arbejdsgiveren pligt til at indkalde den pågældende til ansættelsessamtale. Hvis arbejdsgiveren ikke mener at kunne ansætte den handicappede i stillingen, må den ikke besættes før jobcentret har modtaget en skriftlig redegørelse om, hvorfor den pågældende ikke ønskes ansat, og der på baggrund af redegørelsen er forhandlet med jobcentret. Det bemærkes, at fortrinsretten ikke gælder, såfremt der ansættes en person, der allerede er ansat i kommunen. Dette kan navnlig være tilfældet ved omstruktureringer Samtale I samtalen må du ikke spørger ind til følgende forhold: Religiøs og politisk anskuelse Graviditet og planer om graviditet Seksuel orientering Etnisk oprindelse Visse helbredsoplysninger, jf. helbredsoplysningslovens 2-6 (lov nr. 286 af 24. april 1996) Referencetagning og partshøring Der er flere ting, som er vigtige at være opmærksom på, inden der tages referencer. For det første skal man først indhente ansøgerens samtykke til, at referencerne tages, også selvom ansøgeren har angivet referencepersoner i ansøgningen. For det andet skal referencer indhentes så sent i forløbet som muligt, så man faktisk er næsten sikker på, at man vil ansætte ansøgeren. Referencen bruges således for det meste kun til at bekræfte et allerede positivt indtryk, selvom det i teorien også kan ske, at man får nye negative informationer, der gør, at man vælger en anden ansøger. Der kan efter omstændighederne være pligt til partshøring af en ansøger efter referencetagning. Der gælder en pligt til partshøring, hvis der i forbindelse med referencetagning er kommet oplysninger frem, der er til ugunst for ansøgeren, og hvis oplysningerne har betydning for sagens afgørelse. Hvis der partshøres skal ansøgeren således gøres bekendt med oplysningerne og have mulighed for at udtale sig.

6 2.14 Tilbud om ansættelse Lønnen forhandles på plads med de forhandlingsberettigede organisationer inden ansættelseskontrakten underskrives. Ansvaret for indberetningsopgaven til KMD BPO er hos den enkelte leder Afslag til ansøgere Det er god skik, at give ansøgere der har været til samtale et telefonisk afslag. Derudover skal vi som offentlig myndighed lave en skriftlig begrundelse, når vi giver afslag til en ansøger. I begrundelsen skal vi skrive de hovedhensyn, vi har lagt vægt på, da vi traf afgørelsen og evt. kort redegøre for de faktiske omstændigheder, som har haft væsentlig betydning for afgørelsen. Der sendes ikke individuelle, skriftlige afslag, men et standardbrev. Afgørelsen skal derfor begrundes i de faktorer, der har ført til VALGET af den kandidat, der ansættes og ikke i FRAVALGET af andre kandidater. Der må ikke skrive noget om de øvrige ansøgeres forhold. Hvis en ansøger beder om aktindsigt, kan den pågældende kun forlange at få indsigt i de dokumenter m.v., der vedrører ansøgerens egne forhold. Ansættelsesstedet skal skriver to afslag: et til ansøgere, der har været indkaldt til samtale. et til øvrige ansøgere. Afslag til ansøgerne udsendes via KMD Opus Rekruttering. Der må ikke meddeles afslag pr. SMS Sletning af ansøgninger i systemet Når ansættelsesstedet har ansat en medarbejder, så skal stillingen lukkes i KMD Opus Rekruttering. Efter 6 måneder sletter KMD Opus Rekruttering automatisk alle ansøgninger. 3.0 Support 3.1 Superbrugere Der er i projektforløbet afholdt superbrugeruddannelse af superbrugere fra de enkelte magistratsafdelinger. Superbrugerne yder direkte brugersupport i egen magistratsafdeling. Superbrugerne har mulighed for at kontakte KMDs supportafdeling, der i henhold til aftalen med Aarhus Kommune yder superbrugersupport.

7 4.0 Rapporter 4.1 Ledelsesinformation. Der er både mulighed for at udtrække standardrapporter og rapporter man selv sætter op (Adhoc-rapporter) fra systemet og som kan anvendes som ledelsesinformation for rekruttering i Aarhus Kommune. Rapporterne kan trækkes på forskellige organisatoriske niveauer.

KMD E-rekruttering. Vejledning Børn og Unge. Februar 2015 Maria Luisa Galán van Binsbergen

KMD E-rekruttering. Vejledning Børn og Unge. Februar 2015 Maria Luisa Galán van Binsbergen KMD E-rekruttering Vejledning Børn og Unge Februar 2015 Maria Luisa Galán van Binsbergen 1 Opret ansættelsesudvalgsmedlemmer Der er to type oprettelser, afhængig af hvilken tilknytning ansættelsesudvalgsmedlemmerne

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Retningslinjer for rekruttering

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Retningslinjer for rekruttering UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Retningslinjer for rekruttering HR og Kommunikation Marts 2016 1. Rekruttering af ny medarbejder... 3 2. Ansættelsesprocedure... 3 2.1 Niveau 1 Direktion... 3 2.2 Niveau 2

Læs mere

Norddjurs kommune HR-afdelingen

Norddjurs kommune HR-afdelingen Emne: Administrationsgrundlag Retningslinier for rekruttering a) Norddjurs Kommunes overordnede Personalepolitik b) Overenskomster eller aftaler indgået mellem Kommunernes Landsforening og de relevante

Læs mere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Formål Denne procedure beskriver retningslinjerne for, hvordan Hotel- og Restaurantskolen håndterer: rekruttering af nye medarbejdere annoncering af ledige

Læs mere

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb 12. oktober 2015 Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb Lederen Ansættelsesudvalg Formalier Før ansættelsessamtalen Overvejelser inden stillingsopslaget Lederen tager initiativ til nedsættelse

Læs mere

RETNINGSLINJE OM REKRUTTERING OG ANSÆTTELSE AF NYE MEDARBEJDERE

RETNINGSLINJE OM REKRUTTERING OG ANSÆTTELSE AF NYE MEDARBEJDERE RETNINGSLINJE OM REKRUTTERING OG ANSÆTTELSE AF NYE Vedtaget af Hovedudvalget maj 2016 SIDE 2 / 5 Formål og indledning Denne retningslinje skal sikre en fælles tilgang til rekruttering og ansættelse af

Læs mere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Formål Denne procedure beskriver retningslinjerne for, hvordan Hotel- og Restaurantskolen håndterer: rekruttering af nye medarbejdere annoncering af ledige

Læs mere

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb 12. marts 2016 Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb Lederen Ansættelsesudvalg Formalia Før ansættelsessamtalen Overvejelser inden stillingsopslaget lederen tager initiativ til nedsættelse af

Læs mere

Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health

Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health Vejledning til institutledere, skoleleder, chefra dgiver og administrationschef om ha ndtering af TEKNISK ADMINISTRATIVE ansættelser pa Health Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra XXXXXXXX

Læs mere

Regler om ansættelse

Regler om ansættelse Regler om ansættelse 2010 Holdning Det er holdningen i Ringsted Kommune, at der skal arbejdes professionelt med rekruttering Rekrutteringsprocessen afspejler, at der i Ringsted Kommune arbejdes efter værdierne

Læs mere

Procedure for ansættelse af docenter på UCN

Procedure for ansættelse af docenter på UCN Procedure for ansættelse af docenter på UCN 1. Baggrund Stillingsstrukturen på professionshøjskolerne m.fl. blev pr. 1. august 2013 ændret, og docentstilling blev indført som ny stillingskategori. Det

Læs mere

Offentlig politik for jobansøgere

Offentlig politik for jobansøgere Offentlig politik for jobansøgere 1. Indledning a. Når du søger en ledig stilling, eller sender en uopfordret ansøgning til Bovia, skal du være opmærksom på, at vi i forbindelse hermed behandler personoplysninger

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE OG ADMINISTRATIONSCHEF OM TEKNISK-ADMINISTRATIVE ANSÆTTELSER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE OG ADMINISTRATIONSCHEF OM TEKNISK-ADMINISTRATIVE ANSÆTTELSER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH AARHUS AU UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE OG ADMINISTRATIONSCHEF OM TEKNISK-ADMINISTRATIVE ANSÆTTELSER Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. marts 2016 INDHOLD 1. Generelt

Læs mere

Beskrivelse af arbejdsgange ved rekrutteringer i Regionshuset og satellitter

Beskrivelse af arbejdsgange ved rekrutteringer i Regionshuset og satellitter Område: Human Resources Afdeling: Overenskomst og Løn Journal nr.: Dato: 07-01-2015 Udarbejdet af: Vibeke Syshøj E-mail: Vibeke.Syshoj@regionsyddanmark.dk Telefon: 76631468 Beskrivelse af arbejdsgange

Læs mere

Proces for ansættelse af direktører og centerchefer

Proces for ansættelse af direktører og centerchefer Center for Erhverv, Politik og Organisation Stengade 59 3000 Helsingør Dato 01.09.14 Proces for ansættelse af direktører og centerchefer I nærværende dokument er rekrutteringsprocessen for direktør- og

Læs mere

Rekruttering og ansættelse

Rekruttering og ansættelse Rekruttering og ansættelse HR-værktøjer Rekruttering og ansættelse Hver gang en virksomhed ansætter en ny medarbejder, er det forbundet med både økonomiske - og ressourcemæssige omkostninger. Derfor er

Læs mere

Brugermanual til TAP rekrutteringsportal

Brugermanual til TAP rekrutteringsportal Brugermanual til TAP rekrutteringsportal Indhold 1.0 Adgang til TAP rekrutteringsportal... 2 2.0 Opret stilling... 3 3.0 Søg stillingen elektronisk... 6 3.1 Ansøgning modtaget undenom systemet... 7 4.0

Læs mere

Vejledning til E-rekrutteringssystemet Emply

Vejledning til E-rekrutteringssystemet Emply Vejledning til E-rekrutteringssystemet Emply Indholdsfortegnelse 1. Log in i Emply 4 1.1. Log ind og glemt kodeord 4 2. Opret projekt (stilling) 4 2.1. Opsætning af stilling 4 3. Brugeradgang og brugeroprettelse

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N H O S H A B

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N H O S H A B B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N H O S H A B 1. Indledning 1.1 Når du søger en ledig stilling hos HAB skal du være opmærksom på, vi

Læs mere

Lederansættelser i Region Syddanmark

Lederansættelser i Region Syddanmark Lederansættelser i Region Syddanmark Indledning Proceduren er udarbejdet med henblik på at sikre en god og kompetent proces for lederansættelser. Der foreslås medarbejderinddragelse som en del af bedømmelsesudvalget,

Læs mere

Besættelse af ledige stillinger i Langeland Kommune

Besættelse af ledige stillinger i Langeland Kommune Indstilling til drøftelse i HU, efterfølgende i ØK november 2015 Besættelse af ledige stillinger i Langeland Kommune Det har hidtil været praksis i kommunen at faste og midlertidige stillinger over 6 måneder

Læs mere

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE

NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Økonomiudvalget NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Personale Service Personaledirektør Per Krog 24.01.2012/pkr/tht Sagsnr 12/3705 Mulige ansættelsesformer og andre spørgsmål i forbindelse med ansættelse I forbindelse

Læs mere

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE APRIL 2016 INTERFERE INTERFERE 1 Indledning Lederansættelser er enhver organisations mest kritiske valg - fordi mennesker er afgørende. Ansættelser

Læs mere

Behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen

Behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen Behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen 2 B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N 1. Indledning 1.1 Når du søger en ledig

Læs mere

Notat vedrørende ansættelse af læger i hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Notat vedrørende ansættelse af læger i hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen NOTAT Ansættelsesprocedure og forretningsorden Notat vedrørende ansættelse af læger i hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen I dette notat fastlægges de proceduremæssige rammer og retningslinjer

Læs mere

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning FORORD Denne lille guide om rekruttering er en af fem foldere der tilsammen dækker en større del af HR-området. Folderne er tænkt, dels som et værktøj og dels til inspiration til at arbejde struktureret

Læs mere

02-07-2010. Sagsnr. 2010-85568. Cirkulære nr. 7/2010. Dokumentnr. 2010-422946. Opslag og ansættelser i Københavns Kommune - procedurer og regler

02-07-2010. Sagsnr. 2010-85568. Cirkulære nr. 7/2010. Dokumentnr. 2010-422946. Opslag og ansættelser i Københavns Kommune - procedurer og regler Økonomiforvaltningen 02-07-2010 Cirkulære nr. 7/2010 Opslag og ansættelser i Københavns Kommune - procedurer og regler Sagsnr. 2010-85568 Dokumentnr. 2010-422946 Indledning Det er et grundlæggende krav

Læs mere

Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet.

Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet. Der knytter sig nogle beslutninger og formalia til at gennemføre processen med ansættelse af en beredskabsdirektør,

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning

Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Click here to enter text. Koncernløsning udbud - Udbudsbetingelser «edocaddresscivilcode» Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Aalborg Kommune rekrutterer til

Læs mere

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR december 2015

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR december 2015 Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol HR december 2015 Indholdsfortegnelse 1.0 Baggrund 3 2.0 Opslag og internt ansættelsesudvalg 3 3.0 Opslag og ansøgninger

Læs mere

B E H AN D L I N G AF P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N

B E H AN D L I N G AF P E R S O N O P L Y S N I N G E R I R E K R U T T E R I N G S P R O C E S S E N Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 2. Modtagelse af ansøgninger... 2 3. Samtaler... 2 4. Indhentelse af oplysninger og referencer... 2 5. Brug af personlighedstest... 3 6. Straffeattest... 4 7. Børneattest...

Læs mere

Talepapir til samråd i Ligestillingsudvalget den 8. februar 2017 om diskrimination på arbejdsmarkedet og anonymiserede jobansøgninger

Talepapir til samråd i Ligestillingsudvalget den 8. februar 2017 om diskrimination på arbejdsmarkedet og anonymiserede jobansøgninger Ligestillingsudvalget 2016-17 LIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 52 Offentligt T A L E 29-01-2017 Talepapir til samråd i Ligestillingsudvalget den 8. februar 2017 om diskrimination på arbejdsmarkedet

Læs mere

Til medarbejdere. Ansættelse. Vælg farve. Vejle og Middelfart Sygehus. Ortopædkirurgisk Afdeling

Til medarbejdere. Ansættelse. Vælg farve. Vejle og Middelfart Sygehus. Ortopædkirurgisk Afdeling Til medarbejdere Ansættelse Vælg farve Vejle og Middelfart Sygehus Ortopædkirurgisk Afdeling 2 For at sikre at afdelingen udvælger de bedst kvalificerede ansøgere til ledige stillinger og ansætter de bedste

Læs mere

Hvis du ikke er bekendt med, at medarbejderen har et handicap, er du ikke forpligtet til at lave rimelig tilpasning.

Hvis du ikke er bekendt med, at medarbejderen har et handicap, er du ikke forpligtet til at lave rimelig tilpasning. Guide Denne guide giver dig overblik over, hvad du som arbejdsgiver skal være særlig opmærksom på i forhold til Lov om forbud mod forskelsbehandling i forhold til personer med handicap. Materialet er ment

Læs mere

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING God planlægning sparer tid Sat lidt på spidsen kan målet med en rekruttering koges ned til at finde den bedst egnede medarbejder til jobbet og så hurtigt som muligt.

Læs mere

DANFYSIK. Rekrutteringspolitik

DANFYSIK. Rekrutteringspolitik DANFYSIK Rekrutteringspolitik Indholdsfortegnelse 1 Indledning 3 2 Oprettelse af ansøgningsprofil 4 3 Modtagelse af ansøgninger 5 4 Behandling af oplysninger og 6 referencer ved ansøgning 5 Samtaler 9

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere

Behandling af persondata ved rekruttering

Behandling af persondata ved rekruttering Behandling af persondata ved rekruttering Herunder finder du oplysninger vedrørende vores behandling af persondata, når du søger en konkret stilling, eller søger uopfordret hos Scanel International A/S

Læs mere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere

Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt. Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Ofir Recruiter 1 Fordele ved Ofir Recruiter Webbaseret løsning kan tilgås både centralt og decentralt Brugervenlig platform for alle både for brugere og ansøgere Fleksibelt system med mulighed for tilpasning

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG

VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nordfyns Kommune Rekruttering af direktør for Børn og Kultur

Nordfyns Kommune Rekruttering af direktør for Børn og Kultur Nordfyns Kommune Rekruttering af direktør for Børn og Kultur 23. januar 2013 1. Indledning Nordfyns Kommune ved kommunaldirektør Morten V. Pedersen har rettet henvendelse KL s Konsulentvirksomhed (KLK)

Læs mere

Et nyt arbejdsliv. Reglerne om fo rt r i n s a d g a n g for personer med handicap

Et nyt arbejdsliv. Reglerne om fo rt r i n s a d g a n g for personer med handicap Et nyt arbejdsliv Reglerne om fo rt r i n s a d g a n g for personer med handicap Ove Hygum Arbejdsminister Et handicap er ikke ensbetydende med, at personen også arbejdsmæssigt har et handicap. Alligevel

Læs mere

JANUAR Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docentstillinger

JANUAR Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docentstillinger JANUAR 2016 Docent i UCL Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docentstillinger Docent i UCL Indhold 1. Baggrund... 3 2. Opslag og internt ansættelsesudvalg... 3 3. Opslag og ansøgninger... 4

Læs mere

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb

Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb 12. marts 2016 Vejledning vedrørende det gode ansættelsesforløb Lederen Ansættelsesudvalg Formalier Før ansættelsessamtalen Overvejelser inden stillingsopslaget lederen tager initiativ til nedsættelse

Læs mere

Indstilling. Akutjob i Aarhus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling.

Indstilling. Akutjob i Aarhus Kommune. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Aarhus Kommune Den 9. november 2012 Borgmesterens Afdeling Tilvejebringelse af akutjob der er målrettet dagpengemodtagere, som risikerer

Læs mere

Hvad sker der når en forening bliver arbejdsgiver?

Hvad sker der når en forening bliver arbejdsgiver? Hvad sker der når en forening bliver arbejdsgiver? Inspirationsseminar 20.November Dansk Forening for Rosport Helle Glyø helle@glyoe.com 22762760 Hvem er jeg? Helle Glyø Hvem er jeg? Selvstændig konsulent

Læs mere

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE København maj 2017 Tilbud/kontrakt ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Information om dine rettigheder

Information om dine rettigheder Information om dine rettigheder når du søger job hos Redmark redmark.dk Indhold Behandling af din ansøgning 3 Dine rettigheder 4 Lagring af dine personoplysninger 4 Kontakt os 5 Behandling hos tredjepart

Læs mere

PROFESSIONEL REKRUTTERING AF MEDARBEJDERE - en vejledning til ledere, TR og ansættelsesudvalg

PROFESSIONEL REKRUTTERING AF MEDARBEJDERE - en vejledning til ledere, TR og ansættelsesudvalg REKRUTTERING AF - en vejledning til ledere, TR og ansættelsesudvalg Indhold Forberedelse Annoncering Jobsamtale Efter samtalen Indledning...3 Forberedelse...4 Indledende overvejelser... 4 Ansættelsesudvalg...

Læs mere

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR august 2015

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR august 2015 Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol HR august 2015 Indholdsfortegnelse 1.0 Baggrund 3 2.0 Opslag og internt ansættelsesudvalg 3 3.0 Opslag og ansøgninger

Læs mere

rammer for ansættelse af læger i stillinger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb.

rammer for ansættelse af læger i stillinger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb. N O T A T 02-07-2008 Sag nr. 06/4341 Dokumentnr. 39599/08 Procedure for ansættelse af læger i speciallægeuddannelsens hoveduddannelsesforløb Thomas I. Jensen Tel. 35298198 E-mail: tij@regioner.dk Indledning

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

Allerød Kommune Rekruttering af direktør. 9. august 2015

Allerød Kommune Rekruttering af direktør. 9. august 2015 Allerød Kommune Rekruttering af direktør 9. august 2015 1. Indledning Allerød Kommune har rettet henvendelse til KL s Konsulentvirksomhed (KLK) med henblik på bistand til rekruttering af ny direktør. Stillingen

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] [arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] Opret en annonce på jobnet.dk Gå på Jobnet.dk og log ind. I den sorte topmenuen vælger du Annoncer. Du kommer nu til siden Mine annoncer. På siden Mine

Læs mere

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem Ansættelsesudvalg

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem Ansættelsesudvalg Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem Ansættelsesudvalg Denne version er senest opdateret: 20.03.2012 Indledning. Denne vejledning beskriver, hvordan du som ansættelsesudvalgsmedlem eller ansættelsesudvalgsformand

Læs mere

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 I foråret 2011 kontaktede vi 806 virksomheder og institutioner i ønsket om at afdække deres holdninger og handlemønstre i forhold til ansættelse

Læs mere

Ballerup Kommune Rekruttering af kommunaldirektør. september 2014

Ballerup Kommune Rekruttering af kommunaldirektør. september 2014 Ballerup Kommune Rekruttering af kommunaldirektør september 2014 1. Indledning Ballerup Kommune ved HR-konsulent Kirsten Christensen har rettet henvendelse til KL s Konsulentvirksomhed (KLK) med henblik

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] [arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] Opret en annonce på jobnet.dk Gå ind på jobnet.dk og log ind ved at klikke på linket 'Opret jobannonce' i feltet Arbejdsgiver. På siden Opret annonce kan

Læs mere

KM2JOB. Support til. Fleksibel rekruttering. 1. Annoncering og søgning: Fleksibel rekruttering KM2JOB. Indholdet af vores supportpakke ser således ud:

KM2JOB. Support til. Fleksibel rekruttering. 1. Annoncering og søgning: Fleksibel rekruttering KM2JOB. Indholdet af vores supportpakke ser således ud: Support til Vores koncept er fleksibelt. Derfor kan vi tilbyde at håndtere alle Jeres administrative opgaver i forbindelse med en rekrutteringsproces. Det vil sige fra annoncering over håndtering af ansøgninger

Læs mere

Anbefalinger til at øge ligestilling og mangfoldighed i ledelsen

Anbefalinger til at øge ligestilling og mangfoldighed i ledelsen Anbefalinger til at øge ligestilling og mangfoldighed i ledelsen i Aarhus Kommune Side 1 af 5 Aarhus Kommune vil være en mangfoldig arbejdsplads, der så vidt muligt afspejler befolkningssammensætningen

Læs mere

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier:

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier: Den gode jobsamtale De fleste husker tydeligt deres seneste jobsamtale hvem der deltog, hvor samtalen blev afholdt, og som regel også helt konkrete spørgsmål eller svar derfra. Det gør vi, fordi vi husker

Læs mere

Formidlingskampagne over for offentlige, private og socialøkonomiske virksomheder. Antidiskriminationsindsats for mennesker med handicap

Formidlingskampagne over for offentlige, private og socialøkonomiske virksomheder. Antidiskriminationsindsats for mennesker med handicap Formidlingskampagne over for offentlige, private og socialøkonomiske virksomheder Antidiskriminationsindsats for mennesker med handicap 1 Målet med vores arbejde er et liv med lige muligheder. Det indebærer

Læs mere

2018 VO2. Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docenter

2018 VO2. Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docenter 2018 VO2 Docent i UCL Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docenter Docent i UCL Indhold 1. Baggrund... 3 2. Opslag og internt ansættelsesudvalg... 3 3. Opslag og ansøgninger... 4 3.1 Opslag...

Læs mere

Notat om brug og afgivelse af reference.

Notat om brug og afgivelse af reference. Notat om brug og afgivelse af reference. Indledning Notatet dækker over to situationer. I den ene situation er det dig som ansættelsesmyndighed, der bruger en reference, i den anden situation er det dig,

Læs mere

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 - All inclusive rekruttering - Delrekruttering screening - Henvisning af kvalificerede kandidater - Audition - Fuld B&L eksponering - MPA - Succesfuld rekruttering -

Læs mere

Oplysningspligt under rekruttering Indhold

Oplysningspligt under rekruttering Indhold Oplysningspligt under rekruttering Indhold 1. Behandling af persondata ved rekruttering... 2 2. Når vi modtager din ansøgning... 2 2.1. Vi vurderer ansøgningen... 3 2.2. Når vi har udvalgt dig til ansættelsessamtale...

Læs mere

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv.

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med, at du søger en stilling hos os. Det gælder også, selvom

Læs mere

Kom godt i gang med job-response.com

Kom godt i gang med job-response.com Kom godt i gang med job-response.com Hvad er job-response.com Job-response.com er en svarportal til at besvare jobansøgere med. Mange jobansøgere er frustrerede over de manglende svar på deres ansøgninger

Læs mere

Er at tilvejebringe et fælles grundlag for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden med henblik på at sikre:

Er at tilvejebringe et fælles grundlag for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden med henblik på at sikre: Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger Udgiver Region Hovedstaden Dokumenttype Vejledning Version 5 Forfattere Birgitte Saugmann-Jensen, Center for HR, Organisation og ledelse Godkendt 30.

Læs mere

fremtiden starter her... Gode råd om... Rekruttering

fremtiden starter her... Gode råd om... Rekruttering fremtiden starter her... Gode råd om... Rekruttering INDHOLD Indledning 3 Stillingsannoncen 4 Ansættelsessamtalen og de forbudte spørgsmål 6 Rekruttering og persondata 7 Referencer, personlighedstest,

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS (herefter Musikkens Hus ) værner

Læs mere

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale 27.09.13 En komplet guide til dig, der skal holde ansættelsessamtale. Ved at bruge spørgerammer sikrer du dig, at du får afklaret ansøgerens kompetencer og

Læs mere

Udbudsbetingelser Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning

Udbudsbetingelser Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Click here to enter text. Koncernløsning udbud - Udbudsbeti ngelser «ed ocaddressci vilcode» Udbudsbetingelser Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning 1 Indledning... 3 1.1 Om Aalborg Kommune...

Læs mere

Persondatapolitik for PRO & CO A/S BEHANDLING OG BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER FOR KANDIDATER TIL STILLINGER OG CV- DATABASE.

Persondatapolitik for PRO & CO A/S BEHANDLING OG BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER FOR KANDIDATER TIL STILLINGER OG CV- DATABASE. Persondatapolitik for PRO & CO A/S BEHANDLING OG BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER FOR KANDIDATER TIL STILLINGER OG CV- DATABASE. Introduktion PRO & CO A/S er en rekrutteringsvirksomhed og for at kunne

Læs mere

Basisbrugen af OHRMS. Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2. Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3

Basisbrugen af OHRMS. Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2. Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3 Basisbrugen af OHRMS Step 1: Få adgang til systemet, OHRMS side 2 Step 2: Opret en projektmappe til indsamling af ansøgere side 3 Step 3: Opret en stillingsannonce til projektmappen side 6 Step 4: 1. sortering

Læs mere

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Dias 1 Baggrund og mål Baggrund Ny ansættelsesbekendtgørelse der gav mulighed for at ændre på bedømmelsesprocessen VIP erne og KU generelt

Læs mere

Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen.

Bilag 2 viser sammenhængen mellem antallet af jobåbninger i Region Syddanmark og antallet af medarbejdere samt antallet af ledige i målgruppen. Forretningsudvalget 5. december Aftale om akutjob Sagsnr.: 12/23123 RESUMÉ Arbejdsgiverne i den private og offentlige sektor har indgået en aftale med regeringen om at skaffe 12.500 akutjob. Regionens

Læs mere

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Denne version er senest opdateret: 09.01.2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sådan logger du på... 2 Rediger brugerprofil...

Læs mere

Indhentning af straffeattester

Indhentning af straffeattester Indhentning af straffeattester - ved ansættelser på børne- og ungeområdet 1) Indledning Bekendtgørelse nr. 218 af 27. marts 2001 om behandling af personoplysninger i Det Centrale Kriminalregister trådte

Læs mere

Ad dagsordenens punkt 3: Ansættelses- og fratrædelsespolitik

Ad dagsordenens punkt 3: Ansættelses- og fratrædelsespolitik Revideret jan. 08 Til HSU Dato 21. januar 2008 Ad dagsordenens punkt 3: Ansættelses- og fratrædelsespolitik 1. Ansættelsespolitik Formålet med ansættelsespolitikken er at tiltrække og ansætte kvalificerede

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF POSTDOC

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF POSTDOC AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF POSTDOC PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september

Læs mere

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Indhold Retningslinjer i forbindelse med oprettelse af medarbejderadgange... 1 Sådan kommer du i gang... 2 Hvis en medarbejder

Læs mere

Talent Recruiter. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer TALENT SOLUTIONS +45 72 44 06 44. www.hr-manager.dk info@hr-manager.

Talent Recruiter. Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer TALENT SOLUTIONS +45 72 44 06 44. www.hr-manager.dk info@hr-manager. TALENT SOLUTIONS Talent Recruiter +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk Førende leverandør af HRog rekrutteringssystemer HR Manager Talent Solutions Nørregade 26, 2. sal 1165 København K

Læs mere

21.11 O.08 30/2009 Side 1. Regler om opslag af tjenestemandsstillinger i kommuner inden for KL s forhandlingsområde 1664.

21.11 O.08 30/2009 Side 1. Regler om opslag af tjenestemandsstillinger i kommuner inden for KL s forhandlingsområde 1664. Side 1 Regler om opslag af tjenestemandsstillinger i kommuner inden for KL s forhandlingsområde KL 2009 1664.12 Side 2 Indholdsfortegnelse Side 1. Offentligt opslag... 3 2. Avertering... 3 Kapitel 2 Undtagelse

Læs mere

Rekruttering af institutionsleder. Beskrivelse af processen. FGU Midt-Vest

Rekruttering af institutionsleder. Beskrivelse af processen. FGU Midt-Vest Rekruttering af institutionsleder Beskrivelse af processen FGU Midt-Vest 16. oktober 2018 Indhold 1 Indledning... 3 2 Processen... 4 2.1 Udarbejdelse af job- og personprofil... 4 2.2 Layout og annoncering...

Læs mere

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter Dagens program A-kassen og Jobcentret Kontaktforløb, workshops og selvbook ved Jobcenter Aarhus Joblog, Mit CV og kandidatbanker Rekrutteringstendenser Virksomhedspraktik og virksomhedskampagne Faglig

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er:

Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er: Privatlivspolitik Formål med politik Formålet med denne privatlivspolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan EXHAUSTO A/S ( vi, os ) behandler personoplysninger. Det er vores mål, at du er bevidst om

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstillinger i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget : Mandag den 23. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 20:35 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget : Mandag den 23. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 20:35 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger ved A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik 1. Indledning A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik (herefter Kofod & Christensen ) værner

Læs mere

Principper for ansættelse af VIP medarbejdere ved Health

Principper for ansættelse af VIP medarbejdere ved Health Principper for ansættelse af VIP medarbejdere ved Health Baggrund de syv normer, evaluering af ansættelsesprocedurer samt audit Aarhus Universitet ønsker at blive et endnu stærkere internationalt og forskningsintensivt

Læs mere

it-jobbank QuickApply Brugerguide

it-jobbank QuickApply Brugerguide it-jobbank QuickApply Brugerguide Indhold Hvad er it-jobbank QuickApply?... 3 Sådan kommer du i gang... 4 Åbne sager... 5 Kandidatlisten: overblik over ansøgningerne... 6 Kandidatbladet: selve ansøgningen

Læs mere

Sådan slår du en stilling op

Sådan slår du en stilling op Sådan slår du en stilling op 1 - OPRET PROJEKT (stillingsopslag) Klik på knappen Nyt projekt. Du befinder dig nu på fanen Opsætning. 2 - Opsætning Du skal nu udfylde alle stamdata vedrørende stillingsopslaget.

Læs mere

Jobanalyse Tiltrækning Vurdering Opfølgning

Jobanalyse Tiltrækning Vurdering Opfølgning Sammensæt selv rekrutteringspakken Du kan sammensætte en rekrutteringspakke, som håndterer alle relevante skridt i en ansættelsesproces, og som aflaster dig bedst muligt. Vores koncept er fleksibelt. Derfor

Læs mere

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater Kandidathåndtering 1 - Fanen Kandidater Har du modtaget ansøgninger, vil du automatisk blive ledt ind på fanen Kandidater når du går ind på et projekt. Her kan du se kandidatens navn, dato for indsendelse

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 23. marts Emne: Ansættelse af to direktører til koncerndirektionen

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 23. marts Emne: Ansættelse af to direktører til koncerndirektionen REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 23. marts 2010 Sag nr. 1 Emne: Ansættelse af to direktører til koncerndirektionen 1 bilag 22. marts 2010 Lars Lundgaard i Region Hovedstaden

Læs mere

Politik for behandling af oplysninger

Politik for behandling af oplysninger Politik for behandling af oplysninger PERSONDATALOVEN Indledning Denne politik beskriver, hvordan vi beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler, der gælder for brug

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF ØVRIGT VIDENSKABELIGT PERSONALE (VIP)

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF ØVRIGT VIDENSKABELIGT PERSONALE (VIP) AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF ØVRIGT VIDENSKABELIGT PERSONALE (VIP) PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september

Læs mere