ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning"

Transkript

1 ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

2 Indhold Luxaflex Rullegardin Type 1. Standard Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1. Monteringsprofil og Deko Kassette Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder ADVARSEL Små børn kan blive kvalt i løkken af kæder, bånd og snore, der bruges til betjening af gardinprodukter. De kan også vikle snore omkring halsen. For at undgå at børn bliver kvalt eller viklet ind i snore, bør snorene holdes udenfor små børns rækkevidde. Placer senge, vugger og andre møbler således at disse ikke kan bruges til at komme tæt på produkterne. Bind ikke snorene sammen. Sørg for at snorene ikke drejer sig og laver en sløjfe. For at reducere risikoen for en ulykke skal de medfølgende sikkerhedsanordninger monteres og bruges i henhold tilmonteringsvejledningen. I henhold til EN 13120

3 Type 1. Standard Luxaflex Rullegardin Standard. Standardmontering 1a 1b 1c 1d Luxaflex Rullegardiner leveres med følgende dele: Et sæt monteringsbeslag med plastdæksler (type 1, standard). Et sæt monteringsskruer (alle typer). STANDARDMONTERING Sørg for at placere beslagene sådan, at Luxaflex Rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme osv. 1. Montering af standardbeslag (type 1) Beslagene kan bruges til: vægmontering (1a), loftmontering (kan også bruges til skråvægge) (1b) eller sidemontering, i vinduesniche (1c). Det samme beslag kan bruges til højre- og venstremontering.

4 Luxaflex Rullegardin Standard. Standardmontering STANDARDMONTERING 1d. Placering af beslag Markér placeringen af første beslag, bor huller, og skru beslaget fast. Det anbefales at sætte endekappe til beslaget på inden dets placering markeres. Sæt den ene side af rullegardinet i det monterede beslag. Sæt det andet beslag på den anden ende af gardinet, og markér dets placering (der skal være et slip på 2 mm mellem beslag og rulle). Sørg for at markere det andet beslag, så det flugter med det første. Bor huller, og skru beslaget fast. Montering af rullegardinet NB: Det er lettere at sætte gardinet i beslagene, når plastdækslerne først tages af (ikke muligt ved sidemontering). Monteringen af alle rullegardinerne er forskellig, afhængigt af deres betjeningsmåde. 2a 2b 2c 2. Kæde 2a. Sæt gardinets betjeningsside ind i beslaget. Betjeningssiden har et stjerneformet hul, der giver mulighed for at montere gardinet i forskellige vinkler. Brug V-formen til at placere det. NB: Sørg for, at kæden hænger lige ned.

5 Luxaflex Rullegardin Standard. Standardmontering 2b. Placér den anden ende af rullegardinet ud for beslaget. Skub forsigtigt gardinet ind i beslaget, til der høres et klik. Det kan både gøres oppefra og nedefra. 2c. Sæt plastdækslerne på beslagene. 3a 3b 3c 3. Brug af SoftRaise fjeder 3a. Den stjerneformede åbning i rullegardinets venstre side placeres i beslaget (det betyder ikke noget, hvordan krydset vender). 3b. Placér den anden ende af rullegardinet ud for beslaget. Skub forsigtigt gardinet ind i beslaget, til der høres et klik. Det kan både gøres oppefra og nedefra. 3c. Sæt plaskapperne på monteringsbeslagene. Fastgør eventuel håndtaget på underlisten.

6 Luxaflex Rullegardin Standard. Afmontering / Softraise 9a 9a 9b AFMONTERING Type 1. Standard 9a. Fjern endekapperne fra beslaget. 9b. Tryk med tommelfingeren på beslagets vippearm, til det er åben. En skruetrækker kan også bruges. I så fald: Sørg for at holde gardinet på plads, mens der trykkes. Ellers kan gardinet falde ned, når det ikke er spændt fast i beslagene. SOFTRAISE Stramme fjederen: Træk gardinet ned, og lås det fast. Afmonter gardinet fra beslagene, og rul det op med hånden. NB: Hver omgang øger fjederens spænding. Sæt gardinet i beslagene, og afprøv spændingen ved at trække ned i gardinet og lade det rulle op. Slække fjederen: Lad gardinet rulle helt op, men sørg for, at det er låst fast. Afmonter gardinet fra beslagene, og rul stoffet af med hånden. NB: Hver omgang mindsker fjederens spænding. Sæt gardinet i beslagene, og afprøv spændingen ved at betjene gardinet.

7 Luxaflex Rullegardin Standard. Softraise 11a 11b 11b 11. Ekstraudstyr: Wirestyret (Type2) Monter gardinet som allerede beskrevet. Før wirerne, der er monteret på sidestyrets beslag, gennem øjerne i enden af bundlisten. Skru låsebeslag til vindueskarm eller vinduesramme på vindueskarmen [11a] eller på vinduesrammen [11b], og husk her, at beslaget skal monteres, så det er på linje med underkanten af beslaget til sidestyret. Skub låseringen på wiren, og skru den fast nogle millimeter over karmen eller beslaget på vinduesrammen. Spænd wiren til, og lås den fast. NB: Beslagene til sidestyr kan kun monteres på vindueskarm eller -ramme (dvs. ikke i loftet).

8 Luxaflex Rullegardin Monteringsprofil & Deko Kassette. Standardmontering Type 1 Monteringsprofil Type 1 Deko Kassette 1a 1b 1c 1d Luxaflex Rullegardiner leveres med følgende dele: Monteringsprofil med clips (type 1, Monteringsprofil). Monteringsprofil med deko-kassette (type 1, Deko Kassette), enten med clips til vægmontering eller beslag til loftmontering. Et sæt monteringsskruer (alle typer). STANDARDMONTERING Sørg for at placere beslagene sådan, at Luxaflex Rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb eller dørhåndtag, vindueskarme osv.

9 Luxaflex Rullegardin Monteringsprofil & Deko Kassette. Monteringsmuligheder 4 MONTERINGSMULIGHEDER Montering med monteringsprofil (Monteringsprofil / Deko Kassette) 4. Skru clipsbeslag i væg eller loft (bor altid huller, før de skrues i) Tag højde for maks. afstanden mellem clipsene, som vist på tegningen. Bemærk: Sørg for at clipsbeslagene sidder fuldstændig vandret (brug et vaterpas) således at rullegardinet vil rulle lige op og ikke rulle skævt.

10 Luxaflex Rullegardin Monteringsprofil & Deko Kassette. Monteringsmuligheder 5a 5b 5c 5a. Loftmontering (monteringsprofil) Clipsen skal placeres sådan i loftet, at skruen er midt i skruehullet, og tungen enten vender bagud. Bemærk: Sørg for at clipsene sidder fuldstændig vandret (brug et vaterpas) således at rullegardinet ikke ruller skævt. 5b. Vægmontering (monteringsprofil / Deko Kassette) Clipsen skal placeres sådan på væggen, at skruen (næsten) er midt i skruehullet, og tungen vender nedad. Bemærk: Sørg for at clipsene sidder fuldstændig vandret (brug et vaterpas) således at rullegardinet ikke ruller skævt. 5c. Loftmontering (Deko kassette) Markér beslagenes placering i loftet, bor huller, og skru beslagene fast. Sørg for, at clipsbeslagene er helt parallelle. Hold samme maks. afstand som på figur 4. Bemærk: Sørg for at clipsbeslagene sidder fuldstændig vandret (brug et vaterpas) således at rullegardinet vil rulle lige op og ikke rulle skævt..

11 Luxaflex Rullegardin Monteringsprofil & Deko Kassette. Monteringsmuligheder / Afmontering 8. Montering af rullegardin (type 1. monteringsprofil / Deko Kassette) Centrer rullegardinet i forhold til vindueskarmen, og hægt forkanten af monteringsprofilen i forkanten af clipsen. Klik så bagenden af monteringsprofilen på plads i clipsen. Sørg for at rullegardinet hænger helt lodret, så det rulles lige op. a 8a 8b 8b AFMONTERING Type 1. Monteringsprofil / Deko Kassette 9c. Sæt en skruetrækker ind mellem skinnen og clipsens tunge. Drej forsigtigt skruetrækkeren, til der lyder et klik. 9c 10b

12 Luxaflex Rullegardin Monteringsprofil & Deko Kassette. Softraise 10a 10b SOFTRAISE Ved montering af et Luxaflex -rullegardin med Softraise kan det være praktisk at justere fjederens spænding. Det gøres således: Monter altid først rullegardinet som allerede beskrevet. For Deko Kassette: 10a. Løsn sidedækslerne, og træk dem mod Dem selv og ud af beslagene. 10b. Gardinet hænger nu løst på monteringsprofilen og kan tages af. Stramme fjederen: Træk gardinet ned, og lås det fast. Afmonter gardinet fra beslagene, og rul det op med hånden. NB: Hver omgang øger fjederens spænding. Sæt gardinet i beslagene, og afprøv spændingen ved at trække ned i gardinet og lade det rulle op. Slække fjederen: Lad gardinet rulle helt op, men sørg for, at det er låst fast. Afmonter gardinet fra beslagene, og rul stoffet af med hånden. NB: Hver omgang mindsker fjederens spænding. Sæt gardinet i beslagene, og afprøv spændingen ved at betjene gardinet. Hægt dæklisten på monteringsprofilen. Sæt endeknopperne på beslagene, og klik dem på plads over enderne af dæklisten.

13 Luxaflex Rullegardin Monteringsprofil & Deko Kassette. Softraise 11a 11b 11b 11. Ekstraudstyr: Wirestyret (Type2) Monter gardinet som allerede beskrevet. Før wirerne, der er monteret på sidestyrets beslag, gennem øjerne i enden af bundlisten. Skru låsebeslag til vindueskarm eller vinduesramme på vindueskarmen [11a] eller på vinduesrammen [11b], og husk her, at beslaget skal monteres, så det er på linje med underkanten af beslaget til sidestyret. Skub låseringen på wiren, og skru den fast nogle millimeter over karmen eller beslaget på vinduesrammen. Spænd wiren til, og lås den fast. NB: Beslagene til sidestyr kan kun monteres på vindueskarm eller -ramme (dvs. ikke i loftet).

14 Luxaflex.dk

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1 Type 1 Monteringsprofil Luxaflex

Læs mere

Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign.

Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign. STANDARDMONTERING Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign. 1. Montering af standardbeslag Beslagene kan bruges

Læs mere

Luxaflex Liftgardin Monteringsvejledning

Luxaflex Liftgardin Monteringsvejledning iftgardin Luxaflex Liftgardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Liftgardin Standardmontering Betjening Monteringsmuligheder Afmontering ADVARSEL Små børn kan blive kvalt i løkken af kæder, bånd og

Læs mere

amel Luxaflex Lamelgardin Monteringsvejledning

amel Luxaflex Lamelgardin Monteringsvejledning amel Luxaflex Lamelgardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Lamelgardin Standardmontering Montering af lamellerne Betjening Afmontering af lamellerne ADVARSEL Små børn kan blive kvalt i løkken af kæder,

Læs mere

ersienne Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution

ersienne Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution ersienne Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution Indhold Luxaflex Træpersienne 35, 50 og 68 mm. Evolution Standardmontering Monteringsmuligheder Installation Dekorativ dækliste Betjening Afmontering

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning

Monterings- og betjeningsvejledning Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb, snore- eller kædetræk. Vi takker for din bestilling af et Luxaflex kvalitetsprodukt, som er udviklet på basis af høje kvalitetsstandarder. Fremstillingsprocessen

Læs mere

amel Luxaflex Lamelgardin Monteringsvejledning

amel Luxaflex Lamelgardin Monteringsvejledning amel Luxaflex Lamelgardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Lamelgardin Standardmontering Montering af lamellerne Betjening Afmontering af lamellerne Mounting Instructions ng Instructions ounting Instructions

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk A100 (AO10) - A110 (AO20) - A115 (BO20) - A200 (AK10) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet

Læs mere

Luxaflex Rullegardin LiteRise Monteringsvejledning

Luxaflex Rullegardin LiteRise Monteringsvejledning iterise Luxaflex Rullegardin LiteRise Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin LiteRise Montering Ændring af øverste stop Justering af et gardin, som selv ruller ned Justering af et gardin, som

Læs mere

er udført i fem farver, som spiller sammen med stoffets farve og struktur. Kassetter og frontprofiler, som giver gardinet en flot

er udført i fem farver, som spiller sammen med stoffets farve og struktur. Kassetter og frontprofiler, som giver gardinet en flot Faber rullegardin Fabers rullegardiner er designet til indendørs brug i såvel private som erhvervsinstallationer. Rullegardinerne kan leveres i et bredt udvalg af brandhæmmende duge fra polyesterdug til

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

Sikkerhed. er en børnesag. Dansk design siden 1900

Sikkerhed. er en børnesag. Dansk design siden 1900 Sikkerhed er en børnesag Dansk design siden 1900 BØRNESIKKER OG NEM BETJENING I takt med at børn vokser, vokser deres nysgerrighed for omverden. Hjemmets indretning, og dermed også solafskærmning, kan

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb A400 (BB 10) A410 (BB 20) A415 (BB 24) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet kræver det, at produktet

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / LAMELGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber lamelgardiner på både murmål / karmmål og på færdigmål. Angiv tydeligt på din

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8 ARUBA Faldarms markise Side 1 ud af 8 Markisens beslag 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at vinduet kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres

Læs mere

Beskyt det du elsker. De følgende sider forklarer hvorfor du kan stole på at Silent Gliss beskytter dem du elsker.

Beskyt det du elsker. De følgende sider forklarer hvorfor du kan stole på at Silent Gliss beskytter dem du elsker. Sikkerhed først 2 Beskyt det du elsker Når børn vokser op øges deres nysgerrighed til verdenen omkring dem. Normale genstande i en husholdning kan blive en potientiel fare for børn. Kæder og snore fra

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Monterings & Betjeningsvejledning. Acrimo 6705 Kassette knækarmsmarkise

Monterings & Betjeningsvejledning. Acrimo 6705 Kassette knækarmsmarkise Monterings & Betjeningsvejledning Acrimo 6705 Kassette knækarmsmarkise 1 Grundversion Pos. Komponenter Pos. Komponenter 1 Beslag 17 Knæled med kæde V/H 2 Spærbeslag komplet med skruer DIN 933 M 10x30 18

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER RULLEGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER RULLEGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / RULLEGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER RULLEGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber rullegardiner på både murmål / karmmål og på færdigmål / pigmål. Angiv tydeligt

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

TEKNISKE INFORMATIONER /

TEKNISKE INFORMATIONER / TEKNISKE INFORMATIONER / PERSIENNER TEKNISK INFORMATION FABER PERSIENNER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber persienner på både murmål / karmmål og på færdigmål. Angiv tydeligt på din bestilling,

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Adskillelse af karm og ramme

Adskillelse af karm og ramme Adskillelse af karm og ramme DOMUS og ALDUS vinduer Topstyret vindue 1. Luk vinduet op. 2. Karmkonsollen skrues af (se tegning 1A) i begge sider. Til afmontering anvendes torx 15. 3. Rammen kæntres ud

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER FOLDEGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER FOLDEGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / FOLDEGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER FOLDEGARDINER Murmål / karmmål Færdigmål (murmål - fradrag) Færdigmål = murmål / karmmål Murmål / karmmål OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

TEKNISKE INFORMATIONER /

TEKNISKE INFORMATIONER / TEKNISKE INFORMATIONER / MULTISHADE Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER MULTISHADE OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber Multishade på både

Læs mere

TEKNISKE INFORMATIONER /

TEKNISKE INFORMATIONER / TEKNISKE INFORMATIONER / MULTISHADE BETJENINGSMULIGHEDER Faber Multishade fås med forskellige betjeningsmuligheder: UNDERLISTE Standard Lukket underliste mod merpris Plastkuglekæde Stålkuglekæde mod merpris

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6 AMICO K 40 Knækarms markise Side 1 ud af 6 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret

Læs mere

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås

Trin 3: Registrering af fjernbetjening og lås Montage- og brugsvejledning for fjernbetjening Læs vejledningen grundigt og gem den Læs vejledningen grundigt igennem, før du tager fjernbetjeningen i brug. Opbevar vejledningen til senere brug og giv

Læs mere

Montage & vedligehold

Montage & vedligehold Montage & vedligehold for træledhejseporte UNIQUE og ledhejseporte i stål MODERN & GRACE Lavhejsbeslag, frontmonterede fjedre overhøjde min. 20 cm; færdigsamlet fjederaksel m.m. Frank Goedhart, July 2007

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse: Vigtig information: Inden du går igang: Montering af inderetninger: Montering af udvendig gavl: Montering af anslag: Montering af topskinne:

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / PLISSÉGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber plisségardiner

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes

Forhandler: www.persiennegruppen.dk. Ret til ændringer forbeholdes TEKNISKE INFORMATIONER / LAMELGARDINER Forhandler: www.persiennegruppen.dk Ret til ændringer forbeholdes TEKNISK INFORMATION FABER LAMELGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber lamelgardiner

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Manuel. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel

Monteringsvejledning. Markise Manuel. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel DK Monteringsvejledning Markise Manuel MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby-bord-/vægstativ

Startvejledning til Arlo Baby-bord-/vægstativ Startvejledning til Arlo Baby-bord-/vægstativ 1 Velkommen Tak, fordi du har valgt Arlo Baby-bord-/vægstativet. Det er nemt at komme i gang. Lang stang Kort stang Kamerabase og -arm (håndgevind medfølger).

Læs mere

Installation af hukommelses- og udvidelseskort

Installation af hukommelses- og udvidelseskort Denne vejledning hjælper dig med at fjerne hukommelses- eller udvidelseskort. Brug følgende illustration til at finde stikket til det kort, du vil fjerne. Stik til harddisk 1 Stik til udvidelseskort Stik

Læs mere

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2 SB 3001 Stoffet klippes (husk sømrum) og 2 cm sidesømme syes Velcrobåndet påsyes foroven på gardinet, og der syes en 2,5 cm løbegang forneden. Lommebånd påsyes med ca. 20-25 cm afstand på tværs af gardinet.

Læs mere

MULPRISLISTE TISHADE 2018

MULPRISLISTE TISHADE 2018 PRISLISTE MULTISHADE 2018 PRISLISTE FABER MULTISHADE Faber Multishade leveres som standard med monterings profil, standard underliste og plastkædetræk i højre eller venstre side. Motorbetjening, stålkædetræk,

Læs mere

Ledhejseport brugermanual

Ledhejseport brugermanual Ledhejseport brugermanual NN 2015.1 INDHOLD 1. Generel information 1 2. Beskyttelsesforanstaltning for brugeren 1 3. Liste over nødvendigt værktøj 3 4. Sikkerhedspåbud 3 5. Konstruktions- og monteringskrav

Læs mere

Installationssæt til manuelt tippelad Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien fra 2010 og før ADVARSEL

Installationssæt til manuelt tippelad Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien fra 2010 og før ADVARSEL Form No. Installationssæt til manuelt tippelad Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien fra 2010 og før Modelnr. 131-3457 3386-217 Rev A Monteringsvejledning ADVARSEL CALIFORNIEN Advarsel i henhold til erklæring

Læs mere

Montering. Dørsæt med skydevindue Workman MDX-eller HDX-arbejdskøretøj. Montering af dørene. Klargøring til montering af dørsættet ADVARSEL

Montering. Dørsæt med skydevindue Workman MDX-eller HDX-arbejdskøretøj. Montering af dørene. Klargøring til montering af dørsættet ADVARSEL Dørsæt med skydevindue Workman MDX-eller HDX-arbejdskøretøj Modelnr. 07356 Modelnr. 07393 Form No. 3385-462 Rev A Monteringsvejledning ADVARSEL CALIFORNIEN Advarsel i henhold til erklæring nr. 65 Dette

Læs mere

Monterings- & Betjeningsvejledning. Acrimo 6740 Kassette knækarmsmarkise

Monterings- & Betjeningsvejledning. Acrimo 6740 Kassette knækarmsmarkise Monterings- & Betjeningsvejledning Acrimo 6740 Kassette knækarmsmarkise Monteringsvejledning Acrimo 6740 Kassettemarkise Indholdsfortegnelse: 1. Sikkerhed 1.1. Forklaring af sikkerhedshenvisningerne 1.2.

Læs mere

ATTENTION! GENERAL ADVARSEL!

ATTENTION! GENERAL ADVARSEL! ATTENTION! GENERAL ADVARSEL! For at installere, anvende og vedligeholde dette beslagssæt sikkert er en række forholdsregler nødvendige. Læs derfor følgende instruktioner og advarsler inden montage påbegyndes!

Læs mere

CasArt CA 2000 Standard markise med drejestang

CasArt CA 2000 Standard markise med drejestang MONTAGE- OG BRUGERVEJLEDNING CasArt CA 2000 Standard markise med drejestang indhold Markisens dele 2 Generel info 3 Produktfakta 3 Før du går i gang 4 Pakkens indhold 4 Nødvendigt værktøj 5 Monteringsinstrukser

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

DK/N. Monteringsvejledning Monteringsanvisning. Deko Plus Plisségardin

DK/N. Monteringsvejledning Monteringsanvisning. Deko Plus Plisségardin K/N S Monteringsvejledning Monteringsanvisning eko Plus Plisségardin Montering Loft / Tak ækkappen sættes på beslagene / Sätt täckkåpan på beslaget eslag fast / Skruva fast beslaget Mulighed for kile

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg For at

Læs mere

BRUGSANVISNING SAVBORD. Model: 010A

BRUGSANVISNING SAVBORD. Model: 010A BRUGSANVISNING SAVBORD Model: 010A Sidehenvisning Tekniske specifikationer... 2 Indhold... 3 Sikkerhedsanvisninger... 3 Monteringsvejledning... 4 Oversigt over dele... 7 Længdejustering af rullestøtte...

Læs mere

Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk

Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk REF. 1678 REF. 675 MONTERING OG BETJENINGSVEJLEDNING LIFT & FIX er kun fremstillet

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle Døre og Vinduer A/S * Fabriksvej 5 * DK-8544 Mørke * Tlf. +45 86 37 24 77 * Fax +45 86 37 24 78 * www.jetrae.dk * jetrae@vahle.dk Monteringsvejledning 1. Placer døren i muråbningen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Tillykke med din nye solfanger. Med den rette placering får du glæde af den i mange år fremover. Den medfølgende kontakt placeres på loftet eller på vægen

Læs mere

Montering af ryg: Fortsættes på side 2

Montering af ryg: Fortsættes på side 2 Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Standard. (1/3) Montering af hjul: For at montere hjulene, skal alle fire clips fjernes fra stellet. Hjulene føres op i rørene og clipsene monteres på igen. Sørg for

Læs mere

Produktinformation Plissé 20 mm Generel information

Produktinformation Plissé 20 mm Generel information Produktinformation Plissé 0 mm Generel information Alle modeller af plissé kan leveres med de væve som indgår i Elissis vævkollektion. Dette gælder 0 mm plissévæv af enkel udførsel eller mm plissé i dobbelt

Læs mere

MONTAGE- VEJLEDNING LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN # out-sider a/s Kigkurren 8A, Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S

MONTAGE- VEJLEDNING LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN # out-sider a/s Kigkurren 8A, Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S MONTAGE- LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN VEJLEDNING #169 INDHOLDSFORTEGNELSE LOOP CONE PLANTER: SIDE 03 LOOP CONE BORD: SIDE 04-07 LOOP CONE RYGLÆN: SIDE 08-10 02 OPFYLDNING MED VAND ELLER SAND / PLANTER

Læs mere

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1 1.1 Montering af betjeningssnor på hjul Figur 1 Hvis betjeningssnor med hjul ikke er monteret på glasset gøres dette med en unbrako nøgle. Se efter at snorens længde er den rigtige til glassets højde.

Læs mere

Forside PRISLISTE PLISSÉGARDINER

Forside PRISLISTE PLISSÉGARDINER Forside PRISLISTE 2015 PLISSÉGARDINER PRISLISTE FABER PLISSÉGARDINER LUX OG SKYLIGHT Nedenstående priser er baseret på Faber plisségardin model A010. Hertil skal lægges pristillæg for model. Se modeloversigt

Læs mere

PRISLISTE RULLEGARDINER

PRISLISTE RULLEGARDINER PRISLISTE RULLEGARDINER 2018 PRISLISTE FABER RULLEGARDINER - FUTURA Faber rullegardiner leveres standard med plastkædetræk, almindeligt oprul og tunge U samt med beslag i galvaniseret stål. Rullegardiner

Læs mere

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer.

justeringer kan være farlige og bør udføres af kvalificeret/uddannet personer. Side 1 Side 1-2 Side 4 Vedlagt SIKKERHED INSTALLATIONSVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESPLAN BORTSKAFFELSE EF OVERENSTEMMELSESERKLÆRING MOTOR INSTALLATIONSVEJLEDNING - Stykliste på motorindhold - Brugervejledning

Læs mere

TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER

TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER TEKNISKE INFORMATIONER / PLISSÉGARDINER TEKNISK INFORMATION FABER PLISSÉGARDINER OPMÅLING & BESTILLING Du kan bestille Faber plisségardiner på både murmål / karmmål og på færdigmål. Angiv tydeligt på din

Læs mere

PN Sikringskit. Sikringskit

PN Sikringskit. Sikringskit PN Sikringskit Sikringskit Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet kan låses forsvarligt, når du

Læs mere

Installation kun fase og mellemledning

Installation kun fase og mellemledning BRUGERVEJLEDNING ACelTIMER IP20 MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET EL-INSTALLATØR Installation kun fase og mellemledning Installation af en ACelTIMER Venligst sluk strømmen inden installationen KUN af

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN BIP-LYD

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Forny boligen med fine folder Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linjer og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN til styring via IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave Model: Rullegardin til IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede

Læs mere

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER.

VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. VIGTIGT! VED OPLADNING; TÆND IKKE FOR STRØMMEN PÅ STIKKONTAKTEN FØR LADEREN ER SAT TIL STOLEN. VED FØRSTE OPLADNING SKAL BATTERIET OPLADES I 24 TIMER. NÅR BATTERIET ER VED AT VÆRE AFLADET KOMMER DER EN

Læs mere

Indbruds- og børnesikring

Indbruds- og børnesikring Sikringsbeslag Indbruds- og børnesikring Børnesikring GODKENDT SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor

Læs mere

ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning

ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning Nordisk Port Import ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning Læs denne vejledning igennem inden du starter Vigtige

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Ny kollektion med kant Den nye kollektion af Luxaflex plisségardiner er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder

Læs mere

Monteringsvejledning Solpaneler

Monteringsvejledning Solpaneler Monteringsvejledning Solpaneler Montageskinne Forbindeled/Samler Mellemstykke Tagbøjle tegl Monteringsvinkel Ståltag Adaptervinkel Endestykke Gevindskrue Generelt vedrørende montering Placering af skinner

Læs mere

Thule liftmodul Instruktioner

Thule liftmodul Instruktioner B 51100997 Thule liftmodul Instruktioner B C A D ADVARSEL! ASTM F2050-16 Efterlad ALDRIG barnet uovervåget. Kvælningsfare: Liften kan rulle rundt på bløde overflader og kvæle barnet. Placer ALDRIG liften

Læs mere

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer.

AXA Remote. Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote Fjernbetjent åbning og lukning af loftvinduer og tophængte (udadgående) vinduer. AXA Remote De er nu ejer af et AXA kvalitets-produkt. For at sikre en problemfri betjening af dette produkt,

Læs mere

Monteringsvejledning. Modulær funktionssøjle , ,

Monteringsvejledning. Modulær funktionssøjle , , Monteringsvejledning Modulær funktionssøjle 1371 00, 1372 00, 1373 00 Produktbeskrivelse I den modulære funktionssøjle er det muligt at installere flere enkeltenheder i samme design på væggen. Takket være

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere

Video Doorbell. shown in Satin Nickel. Kom godt i gang

Video Doorbell. shown in Satin Nickel. Kom godt i gang Video Doorbell shown in Satin Nickel Kom godt i gang Download Ring-appen Ring-appen guider dig igennem konfigurationen af din Ring Video Doorbell. Ring-appen er tilgængelig til iphone, ipad og Android.

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Ekskl. tagplader Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige

Læs mere

Monteringssæt til lad med manuel aflæsser eller elektrisk løft Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien, ADVARSEL

Monteringssæt til lad med manuel aflæsser eller elektrisk løft Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien, ADVARSEL Form No. 3385-504 Rev A Monteringssæt til lad med manuel aflæsser eller elektrisk løft Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien, 2011-2013 Modelnr. 127-7385 Modelnr. 127-7386 Monteringsvejledning Sikkerhed

Læs mere

Græsopsamlersæt Klippeenhed på 46 og 56 cm i Reelmaster 3550-serien

Græsopsamlersæt Klippeenhed på 46 og 56 cm i Reelmaster 3550-serien Form No. Græsopsamlersæt Klippeenhed på 46 og 56 cm i Reelmaster 3550-serien Modelnr. 03919 Modelnr. 03920 Modelnr. 03921 3375-906 Rev C Monteringsvejledning Bemærk: Maskinens venstre og højre side er

Læs mere

Monteringsvejledning. www.e2a.net

Monteringsvejledning. www.e2a.net Monteringsvejledning www.e2a.net Nøglefri adgang Tak fordi du valgte et Easy2Access produkt, vi håber du må bliver glad for det. For at give dig de bedste forudsætninger til at komme godt fra start har

Læs mere

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr Form No. 66-8 Rev B Forbindelsessæt til hastighedsstyring 009 GrandStand -plæneklipper Modelnr. 9-8770 Monteringsvejledning Løsdele Brug skemaet herunder til at kontrollere, at alle dele er blevet leveret.

Læs mere

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 APPARATETS MÅL Tegningen er blot til illustration D C B A Apparatets mål i mm: CoolDrawer RB90S A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 C Apparatets fulde dybde

Læs mere

PRISLISTE PLISSÉGARDINER

PRISLISTE PLISSÉGARDINER PRISLISTE PLISSÉGARDINER 2013 INDHOLD PRISLISTER RULLEGARDINER 1 LØSDELE TIL RULLEGARDINER 13 PLISSÉGARDINER 19 LØSDELE TIL PLISSÉGARDINER 43 LAMELGARDINER 51 LØSDELE TIL LAMELGARDINER 81 På din forhandlerside

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Kebony terrasse og brodæk Generel information Selve underkonstruktionen skal være fagmæssigt udført i henhold til gældende standarder og forskrifter. Sørg for god luftcirkulation under terrassen og undgå

Læs mere

Monteringvejledning System WG 65 (SL35*)

Monteringvejledning System WG 65 (SL35*) Monteringvejledning System WG 65 (SL35*) Foldepartier med termoglas 0- VIGTIGT! Læs hele monteringsvejledningen inden du påbegynder monteringen! Følges monteringsvejledningen ikke, vil partierne ikke fungere

Læs mere

CTS 630A kv / /95-240

CTS 630A kv / /95-240 CTS 630A 12-17-24 kv 150-240/120-240/95-240 Monteringsanvisning T-tilslutning / Vinkelstik med skruekontakt til enkelt-leder polymeriske kabler op til 24 kv 1/6 Generelt Check kabeltype og -diameter. Check

Læs mere

Monteringsvejledning for PSmover

Monteringsvejledning for PSmover Monteringsvejledning for PSmover 1. Kontroller, at følgende dele er medleveret (vist i rækkefølge ovenfra og fra venstre mod højre): 1 tværvange 1 teleskop mellemstang for kobling 2 øvre fastspændingsbeslag

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

5 Stor fjeder 1. Nøglestartsæt Workman MDX-arbejdskøretøj. Klargøring af maskinen. Løsdele. Kræver ingen dele. Fremgangsmåde. Monteringsvejledning

5 Stor fjeder 1. Nøglestartsæt Workman MDX-arbejdskøretøj. Klargøring af maskinen. Løsdele. Kræver ingen dele. Fremgangsmåde. Monteringsvejledning Nøglestartsæt Workman MDX-arbejdskøretøj Modelnr. 119-9534 Form No. 3366-101 Rev B Monteringsvejledning Bemærk: Maskinens venstre og højre side er som set fra den normale betjeningsposition. Bemærk: Hvis

Læs mere

Montage vejledning Ropox Flytbar Væg Bredde 184 To delt Denne vejledning skal altid ledsage produktet

Montage vejledning Ropox Flytbar Væg Bredde 184 To delt Denne vejledning skal altid ledsage produktet Montage vejledning Ropox Flytbar Væg Bredde 184 To delt PDF6176 011217 Denne vejledning skal altid ledsage produktet Indhold Varianter af flytbare vægge... 2 Komponentoversigt... 3 Forberedelse af stolper...

Læs mere

9. Justering 7. Justering af stramhed B Placer TV'et i ønsket vinkel og stram skruen som vist. 180 C +3-3 +15-15 Stram skruen hvis leddene laver en lyd 180 Benyt en egnet unbrakonøgle til at løsne eller

Læs mere

Roth QuickBox koblingsdåse

Roth QuickBox koblingsdåse Roth QuickBox koblingsdåse til mur og pladevæg Beskrivelse Roth QuickBox koblingsdåse til mur og pladevæg kan anvendes til både 12, 15 og 18 mm PEX rør i 20, 25 eller 28 mm tomrør. Koblingsdåsen er produceret

Læs mere

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1 Godt i gang og værktøjsliste... 4 1.1 Værktøjsliste... 4 2 Montering af inverter... 5 2.1 Ophæng af Inverter... 5 2.2 Eksempler på Inverter placering... 5 2.3

Læs mere