Odden Borg Avis. Fæstebonde under Herregården Odden november 2007 nr. 3/ 12. årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odden Borg Avis. Fæstebonde under Herregården Odden november 2007 nr. 3/ 12. årgang"

Transkript

1 Odden Borg Avis Fæstebonde under Herregården Odden november 2007 nr. 3/ 12. årgang J. F. Willumsen i Silkeborg: Udvalgte arbejder af J. F. Willumsen fra Victor Petersens Willumsen-samling på Odden er på besøg hos Jorn på Silkeborg Kunstmuseum. Særudstillingen kan opleves frem til den 16. december Læs mere om udstillingen inde i avisen.

2 Formanden fortæller: Årstiden gør, at vi nu kryber i skjul i mørket. Til trods herfor kan vi glæde os til de kommende arrangementer på Odden. Ud over nogle spændende arrangementer bliver julemarkedet noget særligt i år, men det kan I læse mere om inde i bladet. Det har været dejligt at se, at så mange fæstebønder har været med til at gøre sommerens arrangementer ekstra hyggelige. At der er nogle fæstebønder der har været med til at yde hoveriarbejde, skal ikke give andre dårlig samvittighed, når blot vi kan stole på, at I taler godt for samlingen på Odden, hvor I på den måde kan skaffe nye fæstebønder eller besøgende til herregården. Det er med sorg at vi har modtaget meddelelsen om at bestyrelsesmedlem Kgl. Kapel Musikus Ib Hermann Christensen er afgået ved døden. Han vil blive savnet i bestyrelsen og som musiker ved arrangementer på Odden. Alle fæstebønder ønskes en glædelig jul! Udgiver af Odden Borg Avis: Fæstebonde under Herregården Odden. Oplag: 700 ekspl. / 12 sider Redaktion: Jan Balling (ansvarshavende) Gerda Rump Christensen (redaktør) Tlf E-post gerdarump@mail.dk Herregården Odden Bestyrelsen 2007/8 Formand Agnes Pilgaard Kobbersholtvej 227, Astrup 9800 Hjørring E:post agnes.pilgaard@mail.dk Kasserer Jan Balling Aldershvilevej 98 B 1.th Bagsværd E:post jba@jfwillumsenodden.dk Sekretær Eivy Balling Gl. Kongevej 128 A 4.tv Frederiksberg C E:post eball@mail.dk Bestyrelsesmedlemmer Hasse M. Clausen Holmevænget Holmegård Gerda Rump Christensen A. N. Hansens Allé Hellerup Susanne Sander Gyldenrisvej Hjørring Lisbet Nørgaard Jensen Grandskovvej Vrå Bestyrelses suppleant Ruth Lønskov Ved Volden 11 5.th København K Tryk: VestergaardS Bogtrykkeri Aalborg - Hjørring

3 Julehygge på Herregården Odden Af Lisbet Hansen og Jakob Kofoed Lørdag den 1. december samt søndag den 2. december holder vi det årlige julearrangement på Herregården Odden. Som sædvanlig vil vi i samarbejde med fæstebondeforeningen byde på udstilling af spændende kunsthåndværk og boder med lækkerier, og i køkkenet er der atter gang i brændekomfuret og æbleskivepanden. Ikke at forglemme er det også tiden, hvor det er muligt at købe poser af årets valnøddehøst. Den har været utrolig stor i år, så der er gode muligheder for at købe både dejlige, friske nødder og bjesken har også laget længe nok nu. Som noget nyt vil den musikalske underholdning i år blandt andet bestå af noget så fornemt som lur-blæseri! Det er tidligere medlem af Aalborg Symfoniorkester Per Iversen, som vil underholde med både trompet- og hornmusik og så kan han som sagt også blæse på lur. Vi glæder os til at høre det klinge mellem borgmurene. Det endelige program for julearrangementet kan læses på museets hjemmeside i slutningen af november. Ændrede åbningstider i vintermånederne Med skiftet fra sommertid til vintertid har mørket for alvor sænket sig over landskabet i Vendsyssel. Men Herregården Odden ligger flot og markant og lyser op i landskabet, og bag de smukke vinduer er der også ofte lys. Vi er gået over til vinteråbningstider i december, januar og februar, og det betyder, at vi har åbent lør./søn kl og så holder vi åbent lige sådan hver onsdag og her har vi oven i købet også gratis rundvisning kl Men skulle man have lyst til at aflægge Herregården et besøg uden for disse tidspunkter, så ring til os på for vi arbejder ofte på kontoret eller laver praktisk arbejde rundt om i bygningen uden for åbningstiderne og vi lukker meget gerne op, når vi er til stede!

4 Krydderkage med smør Både ved efterårets og vinterens arrangementer serverer vi ofte en hjemmebagt krydderkage med smør. Den er vældig populær, og mange spørger efter opskriften så vi bringer den i dette julenummer af borgavisen: Opskrift på Fru Petersens krydderkage med valnødder: 1 Stk. Hvidtøl 500 Gram Mel 500 Gram mørk Farin 3 Teskeer Kanel 3 Teskeer Ingefær 3 Teskeer Nelliker (stødte) 3 Teskeer Natron 200 gram groft hakkede friske valnødder fra valnøddetræet på Herregården Odden Fremgangsmåde for krydderkage: Rør øl og farin sammen tilsæt de øvrige ting Eventuelt kan man også tilsætte rosiner Kommes i franskbrødsform beklædt med bagepapir Bages 1 time v/180 grader i midten af ovnen. Serveres med koldt smør. Kan med fordel bages dagen før Fæstebondeforeningens bestyrelsesmedlem Lisbet Nørgaard Jensen bager æbleskiver ved forrige års julemarked.

5 Forårets arrangementer i regi af Folkeuniversitetet Af Lisbet Hansen og Jakob Kofoed I skrivende stund har vi i marts måned 2008 to arrangementet planlagt i regi af Folkeuniversitetet på Herregården Odden. Flere arrangementer vil følge i foråret følg med via vores nyhedsbreve som fremsendes som pdf-filer pr. mail eller følge opdateringerne på hjemmesiden Hvis du ikke allerede modtager det elektroniske nyhedsbrev, kan du tilmelde dig på museum@jfwillumsenodden.dk eller på telefon Tjenesten er naturligvis gratis, og man kan altid framelde sig igen. Den 5. marts 2008 kl Asger Jorn og års nordisk folkekunst v/ Troels Andersen Asger Jorn tilbragte en stor del af sti liv udenfor Danmark. Men han var lidenskabeligt optaget af den nordiske kunst fra oldtiden til middelalderen. Da han kom til penge i 1960 erne i værksatte han en storstilet plan om udgivelsen af en række bøger om emnet. Han engagerede en af Frankrigs bedste kunstfotografer. Sammen rejste de i Danmark, Sverige og Norge. Ud af mere end optagelser udvalgte Jorn og komponerede billedsiderne til mange bind i det store værk. I hans egen tid blev kun et prøvebind realiseret, men det er nu lykkedes at udgive i alt syv af bøgerne om den nordiske kunst fra Grønland, de samiske områder og de øvrige nordiske lande. Troels Andersen, der har fulgt projektet fra begyndelsen, fortæller om den store plan og om Jorns ideer bag den og sætter den i sammenhæng med hans egen kunst. Den 29. marts 2008 kl Guldalderen i ord og toner v/ Valdemar og Jeanette Ulrikkeholm H.C. Andersen og andre guldalderdigtere - musikalsk foredrag med fællessang. I løbet af dette musikalske foredrag introduceres en række kendte guldalderdigtere. Hvem var de? Hvad skrev de om? Og hvordan udtrykte de sig?

6 Jeannet og Valdemar Ulrikkeholm lægger hovedvægten på H.C. Andersen, Ingemann, Heiberg, Chr. Winther, Emil Årestrup og Adam Oehlenschläger. Deltagerne får et illustreret hæfte med de kendte digte, der synges som solo- og fællessang til musikledsagelse (tværfløjte, guitar, lut og basguitar). Der vil efter koncerten være mulighed for at diskutere digtenes aktualitet. Mange af guldalderdigterne har noget at sige os i dag - men hvad? Duoen består af mor og søn. Jeannet er universitetslærer og udøvende sanger og foredragsholder - hun spiller guitar og lut. Valdemar er 17 år og spiller basguitar og tværfløjte. Han har spillet og sunget, siden han var 8 år. Konkurrence: Fortæl om dit yndlingsbillede fra samlingen på Odden På herregården Odden finder du ca dejlige J.F. Willumsen værker både store og små både malerier og skitser Den utrolige alsidige kunstner viser sine evner og ideer lyslevende for vor blik. Fortæl om dit yndlingsbillede på Odden og begrund, hvorfor lige det billede taler til dig og giver dig noget. Fortæl også gerne om, hvornår du mødte Willumsen første gang og hvilket indtryk det gjorde på dig. De bedste indlæg vil blive trykt i den kommende Odden Borg Avis, og belønnet med en god flaske rødvin samt en smuk plakat med J. F. Willumsens maleri af en ung mademoiselle Michelle Borret. Send din historie om dit ynglingsbillede inden den 15. marts 2008 pr. til museum@jfwillumsenodden.dk eller pr. almindelig post til: Herregården Odden Oddenvej Hjørring

7 Så kom de sidste tagsten på plads Af Lisbet Hansen og Jakob Kofoed Det milde og flotte efterårsvejr har givet håndværkerne gode muligheder for at arbejde med restaureringen af taget, og her midt i oktober kunne vi således fejre, at den sidste af de ca nye tagsten blev lagt på taget. Dette blev behørigt fejret med en valnøddesnaps højt til vejrs på stilladset faktisk helt oppe ved de øverste grene på det store gamle valnøddetræ. Der mangler dog stadig en del af restaureringsarbejdet indvendigt på taget for tømmersvendene fra Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri. Bidrag fra velvillige fonde gør det også muligt at påbegynde renoveringen af en del af rummene på 1.sal, så dette arbejde vil også finde sted i vintermånederne. Rigtig mange af vores gæster har givet et bidrag til taget - for 10 kr., har man kunnet sætte sit navn på indersiden af en ny tagsten, som efterfølgende blev lagt på taget, så der er givet vis stof til eftertanken og mange spekulationer for kommende håndværkere og arkitekter, når herregårdens tag måske skal fornyes om 200 år og man finder hundredvis af signaturer Vi takker for bidragene og er meget glade for at kunne gå vinteren i møde med et nyt, flot og tæt tag! Lige nu er tømreren i gang med at færdiggøre isoleringen og det nye gulv på loftet. Så næste gang, du kommer til Odden, kan du se det restaurerede loft, samt Den gamle skinke og Den hovedløse svane (se også billedet af det nye tag på bagsiden).

8 Willumsen hos Jorn Af kunsthistoriker Troels Andersen Udstillingen på Silkeborg Kunstmuseum af udvalgte arbejder af Willumsen fra Victor Petersens Samling, der åbnede i september, har vakt stor interesse. Indtil har godt 4000 mennesker besøgt den, og udstillingen er blevet forlænget med en uge, så den slutter søndag d. 16. december. Besøget vil således ende på den anden side af de 5000 gæster. Der har været flere velbesøgte søndagsomvisninger ved Troels Andersen, lederen af kunstcentret Silkeborg Bad Iben From og Troels Branth Pedersen, og der sluttes af d. 16. december med et arrangement i samarbejde med Midtjyllands Avis, hvor avisens læsere får gratis adgang til udstilling og omvisninger. De gæster der kender billederne fra Odden har fundet set spændende at se dem ophængt på mere traditionel vis, således at de enkelte arbejder træder tydeligere frem, og der opstår nye sammenhænge mellem dem. På udstillingen kan man sammenligne Silkeborg Kunstmuseums Willumsen-billede fra Tunis-rejsen i 1914 med det omtrent samtidige billede af ham selv og familien i Venedig. Kun få måneder skiller dem i tilblivelsen, og der er da også store ligheder mellem dem i malerisk Fra åbningen den 15. september. Troels Andersen fortæller om Victor Petersens Willumsen-Samling.

9 Fra temaudstillingen af Willumsens forarbejder til Mor og datter i tre alderstrin henseende, selvom indtrykkene fra Nordafrika med det stærke lys har påvirket ham. Endelig kan man sammenholde tegningen af de to svævende drenge fra samlingen på Odden med Willumsen Museet i Frederikssunds store generalprøve til værket, som var deponeret i en periode på Odden, men som efter udstillingens afslutning vender tilbage til Willumsenmuseet. Til gengæld kan man på Odden glæde sig til atter at se det udlånte billede af Modtagelsen på parnasset, som har været på gæstespil i Frederikssund.. Til udstillingen er der udarbejdet et lille hefte med titlen: Nogle temaer i Victor Petersens Willumsen Samling. Deri beskrives de udvalgte serier af arbejder, som på udstillingen har fået hver sit rum: Bjergene, Bjergbestigersken, Mor og datter i tre alderstrin, Norgesrejsen 1906, Sophus Claussen-billedet, og de to livsledsagersker, Edith Willumsen og Michelle Bourret. Heftet er udformet, så det fremover kan være til gavn for de besøgende på Odden, hvor det allerede nu er lagt til salg. En del af oplaget af udstillingens plakat er ligeledes udformet, så den fremover kan anvendes på Odden. Nogle af billederne på udstillingen er blevet nyindrammet og monteret, så de vender tilbage i bedre stand end før. Alt i alt har udstillingen forhåbentlig bidraget til at henlede et større publikums opmærksomhed på Victor Petersens Willumsen-samling.

10 Nyt fra fondsbestyrelsen af formand Estrid Mark I augustnummeret af Odden Borg Avis skrev jeg bl.a. at der sker meget på Odden i denne tid. Vi nærmer os færdiggørelsen af det nye tag, og midt i det hele fik vi så i september den glade meddelelse fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond at man havde bevilget os kr til færdiggørelsen af taget og til renovering af 1. sals rum. Når taget er færdigt kan vi således gå i gang med 1. sal. Vi er meget glade for denne store velvilje. 1. sals værelser viste sig at være i rigtig dårlig stand. Dette blev meget tydeligt efter at billederne var taget ned. Der bliver meget at gøre med både vægge, gulve og lofter. Vi er derfor begyndt at søge yderligere fondsmidler således at 1. sal kommer til at fremstå flot. I løbet af 2008 vil billederne på 1. sal blive set efter, få evt. nyt syrefrit karton, nye rammer m. v., hvor det er nødvendigt. Det bliver et stort puslespil at få billederne op igen. De vil blive hængt op ligeså tæt som tidligere og efter Victor Petersens idé, dog vil der blive taget særlige hensyn til de billeder der er lidt sarte. Disse skal f.eks. hænge på en ydervæg uden så meget lys. Vi stræber efter at kunne genåbne hele samlingen til marts Gavebidrag til samlingen Af Jan Balling Fæstebondeforeningen er endelig godkendt af skattemyndighederne til at modtage gavebidrag som er fradragsberettiget på selvangivelsen. Alle gavebidrag overføres til fonden Victor Petersens Willumsensamling der vil anvende midlerne til den igangværende renovering af hovedbygningen. De nærmere regler for fradrag er skitseret på den vedlagte julehilsen. 10

11 Dødsfald Ib Hermann Christensen Kgl. Kapelmusicus, solocellist, fæstebonde siden foreningens opstart og med i bestyrelsesarbejdet siden 2005 er død den 25. oktober 2007, 71 år, efter lang tids sygdom. Dansk musikliv og fæstebondeforeningen har mistet en dejlig musiker og et sjældent godt og givende menneske. Ib Hermann skabte stor glæde med hans musik og sine altid velinformerende beskrivelse af det stykke musik han skulle spille. Ib Hermann sagde aldrig nej, og har givet adskillige koncerter på Odden som hoveri eller hvis han kunne glæde andre med sit cellospil, om det så var juleaften. Han blev medlem af det Kgl. Kapel i 1971 og nåede at holde sit 25 års jubilæum. Forinden havde han spillet i byorkestrene i Aalborg og Odense i Sjællands Symfoniorkester samt Radioens Underholdningsorkester. Ib Hermann var usædvanlig alsidig og mestrede kunsten at spille den største opera- og orkestermusik den ene aften og dagen efter sidde i Peder Elbæks Wienertrio eller Den ny Radiotrio og spillede smeltende salonmusik. Ib Hermann var instruktør ved Dansk Kammermusik Forbunds sommerstævne helt frem til sommeren 2007, hvor han igen mestrede at hans hold fik stor applaus for fremførelsen ved den afsluttende fest koncert. Ib Hermann var et varmt og kærligt menneske som efterlader sig sin hustru Gerda Rump Christensen, sine 3 børn Thea, Helene og Johan, hans svigerbørn Jens og Sofie samt sine børnebørn Johannes, Valdemar og Charlotte. Vor dybeste medfølelse til familien. Ære være Ib Hermann Christensens minde. Jan Balling, fæstebondeforeningens bestyrelse 11

12 Den sidste tagsten: Den sidste af i alt nye tagsten er blevet lagt på Herregården Odden. Vi håber, at det tag vil kunne ligge 200 år ligesom det gamle, så der bliver et sundt indeklima for selve den gamle bygning og for de mange kunstværker. Samlingens daglige leder, Lisbet Hansen, fejrer pålægningen af den sidste tagsten sammen med de dygtige håndværkere med en velfortjent Valnøddesnaps.

Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang

Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang Odden Borg Avis August 2009 nr. 2/14. årgang Jubilæum søndag 30. august kl. 14.00 på Odden, hvor den restaurerede kalkmaleridekoration fra 1500-tallets første halvdel nu kan beundres på 1. salen, midt

Læs mere

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis september 2008 nr. 3/13. årgang Generalforsamlingen den 26. april. Der var dækket festligt op til fæstebønderne i Læderstuen. Der var dejlig musik, skipperlapskovs, kaffe og lagkage, gaveoverrækkelse,

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang Odden Borg Avis December 2009 nr. 3/14. årgang Troels Andersen viser nyerhvervelsen, det 180 x 97 cm store selvportræt af Willumsen, et af forarbejderne til hovedværket Maleren og hans familie fra 1912

Læs mere

Odden Borg Avis december 2015 nr. 3 / 20. årgang Fra arrangementet mad + kunst + musik.

Odden Borg Avis december 2015 nr. 3 / 20. årgang Fra arrangementet mad + kunst + musik. Odden Borg Avis december 2015 nr. 3 / 20. årgang Fra arrangementet mad + kunst + musik. Der er dækket op til spil og spisning mellem Willumsens billeder, skulpturer og møbler i Gyldenlæderstuen. Til sommer

Læs mere

Se denne meddelelse i din browser. Nyhedsbrev November 2018

Se denne meddelelse i din browser. Nyhedsbrev November 2018 Se denne meddelelse i din browser Nyhedsbrev November 2018 Guld i mund ny historisk kogebog Æblesuppe, duepostej, frikassé og punch - dette er blot nogle af de spændende retter, du kan finde opskrifter

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis December 2008 nr. 3/13. årgang J.F. Willumsens ateliervilla på Strandagervej 28 i Hellerup fik i weekenden 13.-14. september besøg af 3.000 meget interesserede gæster. Realea og Willumsens

Læs mere

Odden Borg Avis. April 2010 nr. 1/15. årgang

Odden Borg Avis. April 2010 nr. 1/15. årgang Odden Borg Avis April 2010 nr. 1/15. årgang Generalforsamling lørdag den 1. maj, kl. 13.00. Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden. Vi glæder os til at se Jer og til at få en hyggelig

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2012 nr. 3 /17. årgang

Odden Borg Avis. December 2012 nr. 3 /17. årgang Odden Borg Avis December 2012 nr. 3 /17. årgang Det nyrestaurerede maleri 65 cm x 93 cm af Odden Hovedgaard fra 1937 er malet af gårdmaleren Christian Peter Pallesen. Det er skænket af Mia Tardini, barnebarn

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER Jeg vil gerne pege på tre meget betydelige kunstudstillinger på det seneste. Først naturligvis den flotte udstilling BLACK AND BLACK

Læs mere

TO GODE TILBUD UANSET VEJRET

TO GODE TILBUD UANSET VEJRET MEDLEMSBLADET TO GODE TILBUD UANSET VEJRET Selv om VENNER AF KUNSTMUSEET I TØNDER nu har lidt over 1000 medlemmer, har vi fortsat behov for nye medlemmer. Jo flere vi er, jo stærkere står kunstmuseet,

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Koncert med Maria Elisabeth

Koncert med Maria Elisabeth Se denne meddelelse i din browser Nyhedsbrev Oktober 2018 Koncert med Maria Elisabeth Naturen er i centrum, når sanger, sangskriver og guitarist Maria Elizabeth holder koncert i Bakkehusets hyggelige stuer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev februar-marts 2016

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev februar-marts 2016 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev februar-marts 2016 KARAVANA er et hus i sorg. Vi har pludselig og uventet mistet Søren Stokholm. Han blev 31 år gammel. Han arbejdede som skuespiller

Læs mere

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen

Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Odden Borg Avis September 2010 nr. 2/15. årgang Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen Formanden fortæller: Det var en fornøjelse at se mange fæstebønder til generalforsamlingen

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen:

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen: MEDLEMSBLADET BYD VEN/-INDE/GÆST Der er ved begyndelsen af september måned mere end 20.000 mennesker, der fra nær og fjern har taget turen til Tønder for at se Kunstmuseets særudstilling om møbelarkitekten

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang

Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang Odden Borg Avis Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang Foto: Jakob Kofoed Odden med stillads: Herregården får udskiftet sit gamle slidte tag fra 1700-tallet. Besøgstallet har været

Læs mere

Formandens sidste beretning

Formandens sidste beretning LEDER Da kunstmuseet i Tønder for ca. 8 år siden fik stiftet sin venneforening fik den betegnelsen Sønderjyllands Kunstmuseums Venner. Senere måtte foreningen, som følge af den store museumsfusion Museum

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Johannes larsen museet

Johannes larsen museet Johannes larsen museet om glæden ved kunst og natur Tilbud til skoler Johannes Larsen museet Johannes Larsen Museet er dels et kunstnerhjem, dels et kunstmuseum med egen kunstsamling og skiftende udstillinger.

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

Næstved Kulturforening

Næstved Kulturforening Næstved Kulturforening 2018 21. 22. april Det gamle Ridehus Grønnegade 10, 4700 Næstved Kl.10-16 Gratis adgang Ferniseringen finder sted lørdag d. 21. april kl. 11 13 Michael Perch, Formand for Omsorgs-

Læs mere

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER MEDLEMSBLADET CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER HUSK DET ÅRLIGE KONTINGENT C HVAD GÅR PENGENE TIL? Gennem dit medlemskab af foreningen Venner af Kunstmuseet i Tønder medvirker du for

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

HUSK 13. NOVEMBER 2013 FOREDRAG OM MALEREN OLUF HØST MUSEUMSDIREKTØR JENS ERIK SANDBERG

HUSK 13. NOVEMBER 2013 FOREDRAG OM MALEREN OLUF HØST MUSEUMSDIREKTØR JENS ERIK SANDBERG MEDLEMSBLADET 24. SEPTEMBER 2013 HUSK UDEN FOR MYLDRETID MØD KUNSTNERNE BAG UDSTILLINGEN HUSK 6. OKTOBER 2013 EKSKURSION TIL KUNSTHALLE I HAMBURG DANSK KUNST FRA ECKERSBERG TIL HAMMERSHØI 2. NOVEMBER 2013

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

EMSBALDETMEDLEMSBLADETMEDLEMSBLADETM

EMSBALDETMEDLEMSBLADETMEDLEMSBLADETM MEDLEMSBLAD ETMEDLEMSBLA DETMEDLEMSBLA BLADETMEDLEMS EMSBALDETM EDLEMSBLSDETMEDLEMSBLADE ETMEDLEMSB LADETMEDLEM SBLADETMEDL EMSBLADETMEDLE HOURS OF DARKNESS AND HOURS OF LIGHT Lørdag den 24. januar 2015

Læs mere

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM Peter Hansen: Kai Nielsen modellerer Mads Rasmussen, 1913 UNDERVISNINGSMATERIALE FOR 4.-6. KLASSE MADS RASMUSSEN OG FAABORG MUSEUM I begyndelsen af 1910 fik konservesfabrikant

Læs mere

Odden Borg Avis August 2014 nr. 2 /19. årgang Fra generalforsamlingen lørdag den 26. april.

Odden Borg Avis August 2014 nr. 2 /19. årgang Fra generalforsamlingen lørdag den 26. april. Odden Borg Avis August 2014 nr. 2 /19. årgang Fra generalforsamlingen lørdag den 26. april. Der var tilmeldt 60 fæstebønder til generalforsamlingen på Odden, flere end nogensinde før. Der var en usædvanlig

Læs mere

julebrucharrangementer i.f.m. de til den tid aktuelle udstillinger.

julebrucharrangementer i.f.m. de til den tid aktuelle udstillinger. Rigtig godt nytår til såvel nye medlemmer som medlemmer der har været med i mange år. Vi bliver stadig flere, nu så mange, at bestyrelsen har besluttet, at en af vore målsætninger for 2011 vil være at

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Formandens beretning for 2016.

Formandens beretning for 2016. Formandens beretning for 2016. 2016 blev året hvor Skævinge Kunstforening kunne fejre sit 40 års jubilæum. Takket være sponsorater fra lokale virksomheder, Klub Lions Skævinge og penge fra Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Odden Borg Avis december 2013 nr. 3 /18. årgang

Odden Borg Avis december 2013 nr. 3 /18. årgang Odden Borg Avis december 2013 nr. 3 /18. årgang 7-9-13. Willumsens 150 års fødselsdagsfest blev en kæmpe succes med 2.000 besøgende i weekenden den 7. og 8. september. Gæsterne var især lokale borgere

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Odden Borg Avis. Mad + Kunst + Musik på Odden den 15. august Her bæres maden ind fra Landkøkkenet Mygdal af fæstebønderne i deres stiveste puds.

Odden Borg Avis. Mad + Kunst + Musik på Odden den 15. august Her bæres maden ind fra Landkøkkenet Mygdal af fæstebønderne i deres stiveste puds. Odden Borg Avis December 2018 nr. 3 / 23. årgang Mad + Kunst + Musik på Odden den 15. august 2018. Her bæres maden ind fra Landkøkkenet Mygdal af fæstebønderne i deres stiveste puds. Formanden fortæller:

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Odden Borg Avis. Fæstebonde under Herregården Odden april 2008 nr. 1/13. årgang

Odden Borg Avis. Fæstebonde under Herregården Odden april 2008 nr. 1/13. årgang Odden Borg Avis Fæstebonde under Herregården Odden april 2008 nr. 1/13. årgang Kære fæstebonde! Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden, lørdag den 26. april kl. 13.00. Vi glæder

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM

GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM Kære Børnehaver i Horsens Kommune, Hermed fremsendes et inspirationsmateriale, som henvender sig til børnehavebørn fra 3 års alderen

Læs mere

Odden Borg Avis. April 2009 nr. 1/14. årgang

Odden Borg Avis. April 2009 nr. 1/14. årgang Odden Borg Avis April 2009 nr. 1/14. årgang Generalforsamling lørdag den 25. april, kl. 13.00. Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden. Vi glæder os til at se Jer og til at få en

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Odden Borg Avis December 2017 nr. 3 / 22. årgang Fra Mad + Kunst + Musik i sommeren 2017.

Odden Borg Avis December 2017 nr. 3 / 22. årgang Fra Mad + Kunst + Musik i sommeren 2017. Odden Borg Avis December 2017 nr. 3 / 22. årgang Fra Mad + Kunst + Musik i sommeren 2017. Fæstebøndernes opdækkede borde i Flygelstuen på Odden til modtagelse af de mange middagsgæster. Formanden fortæller:

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Fredagsbrev d uge 33.

Fredagsbrev d uge 33. Fredagsbrev d.18-8-2017 uge 33. Der var lige nogle friske elever, der hjalp med at rydde op, og så fandt vi en pose med stænger og presenning. Det var de lige nød til at få sat skik på. Og det lykkedes

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

August 2014 10.årgang nr.2

August 2014 10.årgang nr.2 August 2014 10.årgang nr.2 Fra generalforsamlingen den 5.april 2014 Støtte/fonde Udviklingsstøtte fra Varde Kommune 30.000 kr blev bevilget og vi har ansøgt om samme beløb igen i år 2014 Fonde og anden

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Talepunkter: Bramsen-festen 28/8 2011

Talepunkter: Bramsen-festen 28/8 2011 Talepunkter: Bramsen-festen 28/8 2011 Jeg hedder Charlotte Jeg er fra Aage-grenen - I kan læse mere om mig på side 346 Jeg hedder Camilla Jeg er også fra Aage-grenen, men jeg er også fra Ludvig-grenen

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Sæson 2015-2016 Tirsdag den 15. september kl. 14.30 Sæsonens første arrangement er med den nyudnævnte Kultur- og Kirkeminister Bertel

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Kære kollegaer. Kjul 11.august.2019

Kære kollegaer. Kjul 11.august.2019 Kjul 11.august.2019 Kære kollegaer Vi håber I nyder sommeren, lidt eller megen ferie og på vej til nye værker, inspirationer, planer eller faktisk igangværende arbejder. Planlægningen af DBS kommende arrangementer

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte

Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte EKSTRA JUL Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte Sætternissen har været på spil!! Ninas fine artikel om Psykiatrien s Dag

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere