REFERAT AF GENERALFORSAMLING ROTTWEILERKLUBBEN DANMARK Søndag den 19. april 2015 Tårnborg Forsamlingshus, Korsør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLING ROTTWEILERKLUBBEN DANMARK Søndag den 19. april 2015 Tårnborg Forsamlingshus, Korsør"

Transkript

1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING ROTTWEILERKLUBBEN DANMARK Søndag den 19. april 2015 Tårnborg Forsamlingshus, Korsør Udenfor dagsorden: Erling Olsen meddeler, at Morten Mundt af personlige årsager har trukket sig fra bestyrelsen umiddelbart inden Generalforsamlingen. Uli Nomis: 1. suppleanten skal da overtage pladsen, og det får betydning for valget, idet begge suppleanter er på valg. Det aftales, at Generalforsamlingen fortsætter, og at vedtægterne nærlæses for afklaring inden valget. Dagsorden for Generalforsamling er annonceret i Bladet. Valg af dirigent: Erling Olsen valgt som dirigent Valg af stemmetællere: Lisbeth Sørensen, Lene Søndberg og Bo valgt som stemmetællere Protokol over seneste generalforsamling, om det kræves: Eva Bülow Nielsen: Har tidligere krævet dokumentation for valg af kandidater, men har endnu ikke fået svar. Ønsker svar fra HB om, hvornår dette sker. Henrik Fuchs lover at fremsende svar indenfor 14 dage. Dernæst præcisering til referat 2014, side 3: Eva er repræsentant for IFR, men ikke udpeget af Rottweilerklubben Danmark. Referatet blev hermed godkendt. Formandens beretning: Henrik Fuchs: 2014 var et godt år, og 2015 bliver endnu bedre. Der har været fine resultater for både brugsog udstillingshunde, og vores dommere bruges nu internationalt. Vi har en klub i fremdrift, økonomien balancerer og likviditeten er OK ifølge revisor. Det har været dejligt med 1 år med en samlet bestyrelse. Tjenesten tager sig løbende af sager, antallet er heldigvis faldende. Sagerne har ændret karakter og handler nu i mindre grad om løsgående hunde og problematisk adfærd, hvilket er rigtig godt. Aktivitetsniveauet i klubben er højt, således modtager formanden ca mails om året. Vi har ca. 600 medlemskaber, hvilket svarer til ca personer. Kommunikation er meget vigtig: Hvordan kommunikerer vi, og til hvem, hvilke medier benyttes. Flere medier; hjemmeside, facebook, presse etc. Derfor skal kommunikationen udadtil være velovervejet, således at budskaber ikke misforstås. Som led i kommunikationsstrategien vil alle nyheder og ændringer blive lagt ud på hjemmesiden. Personsager vil som hidtil ikke blive offentliggjort. Bladet er i en fin kvalitet. Formatet skal dog overvejes: skal det fortsat være et blad, da det er dyrt at fremstille og distribuere.

2 Det er vigtigt at holde en god tone generelt. HB vil gerne udarbejde et regelsæt for god tone på (især) de sociale medier. Der bliver solgt flere hvalpe som et tegn på stigende interesse for racen. Det gør det fortsat vigtigt at fokusere på, hvordan rottweilere og deres ejere opfattes i offentligheden, så tænk på omdømmet, når der sælges hvalpe. Det vil være ønskeligt med en god frist, når et medlem stopper arbejdet i bestyrelse eller råd, så en afløser kan findes i tide. IFR samarbejdet vi er ikke helt og fuldt enige med IFR, men støtter den forening, vi er en del af. Stor, stor tak til de frivillige, som stiller op når der er arbejde der skal gøres. Kommentarer til formandens beretning: Uli Nomis: Der er kun en lille stigning fra 2013 til 2014 på 19 hunde. Michael Jeppesen: Hvor kommer tallene fra? Uli Nomis: Fra DKK, som har registreringstal tilbage til Ulla Mogensen: 437 i 2013, 446 i Jytte Lund: Det er ikke kun en fordel med en 6. plads på listen. Henrik Fuchs runder kommentarerne af og noterer, at der i offentligheden er stigende opmærksomhed på rottweilerne, og at vi opfattes som seriøse. Den stigende opmærksomhed kræver også større omtanke. Uli Nomis: Hvor mange har gratis medlemskab? Henrik Fuchs: Jeg kender ikke det præcise antal, men det er indtrykket, at de fleste fortsætter medlemskabet efter gratisperioden. Ulla Mogensen: Gælder det gratis medlemskab med tilbagevirkende kraft? Dette bekræftes af formanden. Vilhelm Vedel: Medlemslister tilstræbes udsendt , jeg kan se at seneste udskrift er Der er i august 2014 gentegnet forsikring hos DKK - hvad dækker denne forsikring. Henrik Fuchs vil fremlægge dokumentation for forsikringen. Hvordan forholder det sig med æresmedlemskaber? Henrik Fuchs: Vi afventer svar fra DKK og følger deres regler. Helle Andersen: Gælder offentliggørelse af mails til klubben også mails til udvalg? Henrik Fuchs: Ja. Jytte Lund: Hvad dækker ansvarsforsikringen? Erling Olsen: Forsikringen dækker personer, dog ikke tabt arbejdsfortjeneste, og materiel ved arrangementer. Gælder alle aktiviteter. Sten Søndergaard: Har den nye bestyrelse konstitueret sig? Carsten Henriksen: Nej, og det er der heller ikke krav til. 58 stemmer for formandens beretning, 1 stemmer imod formandens beretning, 1 undlader at stemme. Alle tilstedeværende er stemmeberettigede, og formandens beretning er hermed godkendt. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed: Regnskabet er offentliggjort på hjemmesiden og blev uddelt på generalforsamlingen. Det af revisorerne underskrevne regnskab er til stede på generalforsamlingen. Regnskabet blev herefter fremlagt af Henrik

3 Fuchs: Der har i 2014 været en lidt større indtægt end forventet. Således er der et samlet overskud på mod budgetteret , hvilket blandt andet skyldes, at der har været væsentligt færre udgifter til møder end budgetteret. Alle har sparet flot. Udstillinger koster og er derfor en stor post i regnskabet. Der er et lille underskud på sponsorater. Bladet er en stor enkeltudgift. Forfaldne kontingenter er afskrevet, da inddrivelse er urealistisk. Overskuddet er brugt til at konsolidere økonomien, således at vi ikke kommer i likviditetsproblemer fremover. Aktiver/passiver balancerer. Kommentarer til regnskab: Jytte Lund: Er der kun sponsorater fra Concare? Henrik Fuchs: Ja, andet er ikke lykkedes. Vilhelm Vedel: Hvorfor så lav renteindtægt? Henrik Fuchs: Renteindtægten afspejler samfundets generelle renteniveau. Anette Lund: Hvor er indtægterne, når en udstilling giver underskud? Svend Corvinius: Regnskabsteknisk detalje, kan ses i balance 2014; er bogført i 2014 og indbetalt Jacob Foght: Juleudstillingen havde et overskud på mellem 1500 og 3000 kr. Andre udstillinger er lagt ud til lokalforeninger. UU står for udstillinger, har som sådan ikke noget med sponsorater at gøre og har heller ikke søgt dette til udstillinger. Foder til præmier er indkøbt. Refusion til lokalforeninger er en sag for HB. Lene Søndberg: Gælder udgiftsposten samtlige udstillinger? Dette bekræftes af Jacob Foght og Henrik Fuchs. Jytte Lund: UU er en stor udgift. Rene Nielsen: Udgift på til foder på udstilling er OK. Trine Dyrgaard: VM sponsorater er indsamlet af BHR. Sten Søndergaard: Det ser godt ud med regnskabet, økonomien går den rigtige vej. Applaus fra generalforsamlingen til denne kommentar. Regnskabet blev herefter sendt til afstemning. Ingen imod, HB meddelt ansvarsfrihed med akklamation. Budget 2015 er offentliggjort på hjemmesiden: - Ingen varslet kontingentstigning - Der skal iværksættes kampagne for at hverve flere medlemmer - Der skal arbejdes for fodersponsor - Der gives en ramme på til hvert udvalg. Der forventes en budgetramme med i overskud. Jacob Foght: Hvor er IFR placeret? Carsten Henriksen: Under UU. Jytte Lund: Hvad betyder posten på 500 kr. til fanen? Henrik Fuchs: Det er til vedligehold. Budgettet taget til efterretning med akklamation. Beretning fra de faste udvalg:

4 AR Michael Jeppesen: Tak til det tidligere AR. I dag tegener følgende personer AR: Michael Jeppesen, Rikke Bruun og Peter Jensen. Det nye AR er kommet godt fra start og arbejder på at rationalisere driften ved online tilmelding til UHM og MT. Ifølge Hundeweb var der 60 kuld i 2013, og 64 kuld i 2014 Til dato i kuld. Der arbejdes for sunde kuld. UHM er en stor post: Der arbejdes for at finde testere, hvilket ikke er helt nemt. Ikke alle testere synes om vores hunde, og der har været episoder med ubehagelige hundeførere. Nu er der 5 testere under uddannelse, hvilket er rigtig godt. Det er et stort ønske at få et underudvalg til at stå for det praktiske vedrørende UHM. På nuværende tidspunkt foretages der kun AK på Fyn, på sigt ønskes dette også afholdt i Jylland og på Sjælland. HB/AR arbejder på et oplæg til et seminar om avlsarbejdet. AR vil gerne takke HB, Fynskredsen, Skive samt alle frivillige, der hjælper med at få gennemført tests. Jacob Foght: Det kan være problematisk at finde neutrale testere, når man uddanner så snævert. Der kan være problemer med uvildigheden. Sten Søndergaard: Dette kan afkræftes; DKK uddanner mentalbeskrivere, som er uafhængige af racer. Med hensyn til at det kan være svært at finde testere, kan dette skyldes, at der har været sammenfald mellem testdage og DKK arrangementer, samt at der har været problemer med udbetaling af kørepenge. Jytte Lund: AR har været for sent ude med at spørge. Michael Jeppesen: Der er 20 testere på Sjælland, og ingen var interesseret i at stille sig til rådighed. Ulla Mogensen: Af praktiske årsager kan tests ikke arrangeres hurtigere, og det er også svært at finde testere i Jylland. Er dog ikke bekymret for, om det er en racespecifik mentalbeskriver. Fint at HB og AR nu skal afholde møder. Tak til det gamle AR. Carsten Henriksen: Der er mange holdninger og overbevisninger om, hvem der kan beskrive en rottweiler. For alle gælder det, at man skal behandle sine testere ordentligt, så de har lyst til at komme. Rikke Bruun: AR arbejder hårdt for den gode stemning omkring testerne. Hundeførerne har et stort ansvar for at holde den gode tone. Mette Holm: Testere skal ikke kunne undsige specifikke racer. Carsten Henriksen: Der skal ikke gøres forskel, og officielt er det ikke et problem men det vil jo alligevel ske. Uli Nomis: Hvor mange hunde stillede til UHM i 2014? Michael Jeppesen: 114 i alt, heraf 3 dumpet. Der var 8 arrangementer i øst og 8 i vest. Uli Nomis: Hvorfor er Fynskredsen blevet fravalgt? Mette Holm: Det er grundet et manglende hegn. Frederiksholmkredsen har i øvrigt tilbudt sig. AR vil ikke pålægge Fynskredsen flere tests; der er andre baner rundt om i landet. Frede Bak: Der er mange MT arrangementer rundt om i landet. Lokalklubberne prioriterer egne racer først, men der er mulighed for tilmelding for andre. Jytte Lund: Vigtigt at understrege, at alle MT arrangementer er DKK arrangementer. Uli Nomis: Nogle hundeførere får at vide, at de bestået, men må efterfølgende konstatere at de har ramt stopklodser, som giver avlsrestriktion.

5 Frede Bak: Der er kun 5 racer med avlsrestriktioner tilknyttet, det skal forklares tydeligt for testerne. Der er forskel på hunderacer; et knur betyder forskelligt fra race til race. Ulla Mogensen: Er der uautoriserede eksteriørbeskrivere ved UHM. Det er et stort ansvar at lægge på testere ved AK, når det ikke vægtes ved UHM. Bettina: Hvor mange kuld er hvalpetestet? Michael Jeppesen: 2 kuld. Rikke Bruun: Man skal gøre opdrætterne opmærksom på vigtigheden af hvalpetest som redskab. Uli Nomis: Da der kun kan gøres indsigelser på dagen vedrørende stopklods, er det vigtigt at informere om dette samme dag, så misforståelser undgås. Rene Nielsen: Hvorfor ikke ophæve stopklodser helt? Carsten Henriksen havde følgende kommentarer: a) ja, en mentalbeskriver har magt til at træffe beslutninger. Men der er altid 4 testere, og teamlederen er meget erfaren. Derfor er det OK. b) Kursister vil blive undervist med fokus på stopklodsproblematikken (tak til Frede). c) Der er mangel på beskrivere, fordi andre klubber også benytter dem. Kirsten Lillelund: Bemærk, at stopklodsfelter er fjernet fra skema for at give frihed til bedømmelse. BHR/UDD Helle Andersen: Tak til Britta Nielsen og Martin Hasager indtil maj 2014, hvor Helle Andersen og Trine Dyrgaard tog over. Også tak til Morten Mundt, som har været kontakten i HB. Der har været udgifter til VM holdets tilmelding, holdleder og tøj. Kost, logi og transport er også kostbar. Derfor er 100 euro i tilskud ikke urimeligt. Forskellige indsamlinger har været iværksat, og som noget nyt i 2104 har Lenett Arenta Jensen arrangeret auktion til fordel for VM holdet på facebook. Tak for det. Trine Dyrgaard: Vi vil gerne synliggøre VM og VM deltagerne, derfor skal der gøres reklame på hjemmesiden, ligesom nye hundeførere, der optjener VM point, kan tilmelde sig via hjemmesiden. Fynskredsen arrangerer sammen med BHR en træningsweekend. Der spares på omkostninger, dvs. ingen dyre udenlandske instruktører, vi har rigtig gode danske, og alle skal have mulighed for at deltage uanset anciennitet. Nye kredse har svært ved at få træningspladser. Skivekredsen har erfaring med opstart af ny træningsplads. Vi skal give mulighed for at lade folk mødes og dele erfaringer. Der skal laves et kursus i digital indberetning af resultater. Der har været VM udtagelse i Skive den 4. april. Næste arrangement er Scandinavian Klubsieger & IPO Championship Der konkurreres i IPO 1, 2 og 3, og VM point tildeles efter placering. 17 hunde er tilmeldt; 4 IPO 1, 2 IPO 2 og 11 IPO 3. Ikke alle hunde er danske. Vi har set flotte resultater i 2014: Danmarksmesterskab 2014 blev afholdt på Fyn maj. 26 ekvipager fordelt på: 3 SPH 1 2 bestod 6 BpB 5 bestod 1 BpAB 1 bestod 5 IPO 1 2 bestod 6 IPO 3 4 bestod 5 rallyprøver 5 bestod

6 Danmarksmestre 2014 BpB: Pia Andersen og Future-Rotts Alfred 98 point BpAB: Vibeke Jakobsen og Brown Emma s Cita 176 point IPO 1: Kim Andersen og Zandonaia Vilma Valencia 269 point IPO 3: Henrik Neumann og Stormhaus Cronus 270 point SPH 1: Kjeld Lilholm og Lijepo s Demon 78 point IFR VM 2014 Henrik Neumann og Stormhaus Cronus 282 point. Nr. 2 individuelt og bedste C Jan Sørensen og Bono Vom Rottberg 269 point Christina Marott og Von Hause Nomis Icon 266 point Lenett Arenta Jensen og Von Hause Nomis Joka 265 point Michael Warburg og Zakoda Dusty 252 point Britt Vinderslev og Stormhaus Benjamino 237 point Årets højeste SPH Henrik Neumann og Stormhaus Cronus 99 point Årets højeste PH kåring 2014 Else Maix og Okinawa Vom Wolfert Turm 107,8 point Årets højeste BpB 2014 Pia Andersen og Future-Rotts Alfred 98 point Årets højeste BpAB 2014 Vibeke Jakobsen og Brown Emma s Cita 176 point Årets højeste IPO-V 2014 Lars Holm og Zandonaia Vanilla Vroni 248 point Årets højeste IPO Janny Møller og Kakestto s Hodja 271 point

7 Årets højeste IPO Helle Andersen og Marielund s Kempes 261 point Årets højeste IPO Henrik Neumann og Stormhaus Cronus 282 point Årets højeste IFR resultat 2014 Henrik Neumann og Stormhaus Cronus 282 point Årets brugshund 2014 Henrik Neumann og Stormhaus Cronus Rally og LP Pia lander Sørensen og Lilla Aftonstjärnas Kleopatra har vist flaget i LP Eliteklassen Lene Søndberg og Dalhea Du Dauchant har vist racen på fineste vis ved flere Rally og LP prøver Stort tillykke til Alle! Stor applaus fra Generalforsamlingen Eva Bülow: Hvorfor er DM flyttet fra maj til august i år, og er der tilmeldingsfrist? Britta Nielsen: Optjeningsperioden er rykket, så udenlandske konkurrenceresultater kan blive talt med. Der er ingen deadline for tilmelding. Ulla Mogensen: Det er en god ide at starte nye kredse pga. geografiske afstande, men seminar om opstart bør nok afholdes separat. Er der fastlagt dato for træningsweekend, og hvordan med holdlederudgifter? Helle Andersen: Dato ikke fastlagt, og udgifter afholdes af klubben. Uli Nomis: Tak for en flot beretning. Hvordan med offentliggørelse af prøveresultater, hvor mange har bestået/ikke bestået? Og hvilke uddannelser påtænkes? Helle Andersen: Resultater vil blive lagt på hjemmesiden. Kurser og seminarer skal tilbage i kredsene, som selv afholder udgifter/modtager indtægter, bemærk at DKK har et fint program til uddannelse af trænere. Der opfordres kraftigt til, at alle ønsker til UDD sendes til Rikke Mogensen. Jennifer Larsen: Husk at prøvelederuddannelse skal være godkendt og kredsene skal tilbyde træning. Trine Dyrgaard: Nye kredse hører ikke ind under BHR og pga. manglende opbakning er det svært at afholde et særskilt seminar. Helle Andersen: Der er ikke længere krav om opdatering for at være prøveleder, og mønstringsvedtægterne tilskriver at der skal tilbydes træning. Skriv og send jeres ønsker til UDD.

8 Uli Nomis: Hvornår er der figurantmønstring? Helle Andersen: Det afholdes i Øst ca. maj/juni UU Jacob Foght: 2014 var et flot år, denne gang med lidt færre udstillinger, i alt 5. Der var i gennemsnit 68 tilmeldte pr. udstilling, i alt 338 tilmeldte, hvilket er rigtig flot. Der er genopstartet et skandinavisk samarbejde mellem Danmark, Norge, Sverige og Finland (som dog efterfølgende har trukket sig) Første gang var i 2014 i Sverige, med stor succes. I år står Skivekredsen for arrangementet man kan stadig nå at tilmelde sig, deadline er 20. april. Linå/Skive har lavet et kæmpe arbejde med at stable det på benene og skaffet sponsorater. Tak til alle som bakker op og hjælper til, og tak til alle som udstiller. Uli Nomis: Hvordan med efterårsudstilling, og hvorfor benyttes titlerne ikke på hjemmesiden? Jacob Foght: Efterårsudstilling kræver, at nogen byder ind på at arrangere Juleudstillingen skulle egentlig afholdes på Sjælland, men ender måske i Jylland. Med hensyn til offentliggørelse af resultater har DKK et velfungerende on-line system til digital registrering, der efterlyses en tovholder. Uli Nomis: Det er tiltrængt med flere uddannede ringsekretærer, mange af de uddannede vil ikke deltage pga. dobbelthandling. Pia Madsen: Har lige afsluttet ringsekretæruddannelse og var blevet undervist i, at ingen vil deltage ved rottweilere. Jytte Lund: Udstillingsreglementet tilskriver ikke dobbelthandling, men rottweilere må gerne. Jacob Foght: Der er en stiltiende aftale om, at vi animerer vores hunde. MT Sten Søndergaard: Tidligere formand for MT Michael Lambertsen fratrådte, dels pga. uenighed med HB og dels af private årsager, hvilket har været et set back. Ny formand er Sten Søndergaard, 2 nye medlemmer er Jytte Lund Holmgaard og Michael Lambertsen. I forhold til uddannelse er der et tæt samarbejde med Hovawartklubben, som står for den praktiske del, Sten og Michael står for undervisningen. Undervejs er nu 4 nye A fig., 5 nye B fig., 1 testlederaspirant og 1 mentaldommer. Alle har den teoretiske del og mangler følperiode. MT gruppen holdt vintersamling den 8. marts i Randers. Et nyt regelsæt for MT udvalget ensrettes mod samme niveau som andre udvalg. HB opfordres til at tiltræde dette. Det er lidt trist, at den udvidede MT ikke benyttes mere, end tilfældet er. Måske er opdrætterne ikke opmærksomme nok. Prisen kan også være en faktor. Herefter gennemgik Sten Søndergaard resultaterne af de seneste års mentalbeskrivelse, som er offentliggjort i Rottweileren februar Rottweileren ligger meget fint på kontakt, lidt under på jagt hvilket er godt i forhold til bidulykker, lidt over på flugt, det bør der arbejdes med. Rottweileren scorer lavt på nysgerrighed, det bør der ligeledes arbejdes med fra opdrætterside. Til gengæld flot resultat på skud. I alt 17 hunde svarende til mindre end 5% er faldet i stopklodser. Det er godt, at vi har mulighed for at frasortere aggressivitet i avl. Henrik Fuchs: Er det sket, at nogen har fået dispensation fra stopklodser i DKK? Sten Søndergaard: Hvis hunden er beskrevet i en stopklods, vil den indgå i de ovennævnte 17 stk. Uli Nomis: Fine grafer men med fejl, idet der findes 4 udgaver af MT skema. Er der rimeligt, at hunde bedømmes efter forskellige kriterier?

9 Carsten Henriksen: Vi er alle ansvarlige, for eksempel mht. til angreb, hvordan defineres dette? Derfor er teksten ændret. Der er fokus på impulsivitet under punkt 5, og derfor ikke fokus på angreb under punkt 4. Dette er en stor lempelse for at imødekomme, at rottweileren brummer. Til gengæld er der ingen accept af aggressivitet eller bid. Sten Søndergaard: DKK underviser i ændringerne. Alle ikke-uddannede skal vide, at teksterne er vejledende og til støtte for testerne. De giver rammer og retningslinier, men er ikke endegyldige. Uli Nomis: Tolkning af punkterne 4 og 5 sejler. Carsten Henriksen: Nej, fordi beskrivelsen mange og vedvarende trusler også indbefatter angreb. Ulla Mogensen: Beskriver en MT, hvor hunden først bliver dumpet, og hvor testleder efterfølgende siger, at hunden skal stilles igen med henblik på avl. Carsten Henriksen/ Sten Søndergaard samstemmende: Fejl kan ske, og de må så rettes. Klage skal indgives til Rottweilerklubben og MT udvalget. Det er meget vigtigt, at klagen også behandles i DKK regi. Jacob Foght: Der er altid tale om en subjektiv vurdering på mange parametre, og stopklodserne skulle have været til diskussion for længst. Jacob Foght oplæser og afleverer følgende forslag til referat: MB skal gennemføres for racen rottweiler og bestås. Her må hunden ikke ramme stopklodserne 8-4 eller 8-5, der vedrører skud. En hund, der lander i disse felter kan ikke godkendes. For udenlandske hunde, der benyttes i avl, gælder nuværende regler. Uli Nomis: Der kan være problemer med omgivelserne, hvor hunde kan føle sig mere eller mindre truet. Rene Nielsen: Jeg ser gerne flere avlskårede hunde, både danske og udenlandske. Sten Søndergaard: De fysiske rammer kan være lidt forskellige, men er indenfor klare, veldefinerede rammer. Der er taget højde for usikkerhedsmomenter. Svar til Rene Nielsen: avlskåringssystemet er allerede på dagsordenen i AR. Bekendtgørelse af valg til HB: Der er afgivet 134 gyldige stemmesedler, heraf 0 ugyldige. Merete Andersen genvalgt med 100 stemmer. Carsten Henriksen genvalgt med 35 stemmer. Svend Corvinius 48 stemmer, som 1. suppleant indtræder han i HB for 1 år. Poul-H. Ejlertsen 26 stemmer, indtræder som ny 1. suppleant. Der applauderes efter valgets bekendtgørelse. Valg af revisor og revisorsuppleant: Frede Bak og Janny Møller er villige til genvalg og genvælges som revisorer. Lene Søndberg genvælges som revisorsuppleant. Alle genvalgt med applaus. Indkomne forslag: Forslag 1:

10 Jacob Foght samt Alan Damberg spørger ind til HBs svar: hvordan offentliggøre i praksis, og Henrik Fuchs uddyber, at regnskab påtænkes offentliggjort på hjemmesiden. Der ønskes skriftlig afstemning. 60 stemmeberettigede til stede. 42 stemmer imod, 17 stemmer for, 1 blank. Forslaget forkastet. Forslag 2: Henrik Fuchs supplerer HBs holdning; det kan være hensigtsmæssigt, at en anden end kassereren kan fremlægge regnskab i tilfælde af kassererens fravær, fx ved force majeure. Forslaget trækkes. Forslag 3: Henrik Fuchs fastslår, at regnskabet er tilfredsstillende i dets nuværende form. Der stemmes ved håndsoprækning. I alt stemmer 47 imod, 4 stemmer for. Forslaget forkastet. Forslag 4: Henrik Fuchs: Medlemmer, som ikke har mulighed for at komme, skal stadig kunne afgive stemme. Sten Søndergaard: Valgregler kan trænge til et serviceeftersyn, men forslaget virker ikke helt gennemtænkt. Foreslår derfor, at forslaget trækkes mod at HB arbejder på sagen. Jytte Lund: Det skal ikke være muligt at snyde. Vilfred Vedel: Der er tidligere set kreative stemmer. Frede Bak: Hvis man har konkret viden om snyd, må man dokumentere påstanden. Det er et udemokratisk forslag. Der ønskes skriftlig afstemning. I alt stemmer 54 imod, 1 stemmer for, 5 blanke. Forslaget forkastet. 59 stemmeberettigede til stede. Forslag 5: Henrik Fuchs oplyser, at der er en fejl i forslaget, idet der rettelig skulle have stået 12.4 Klubbens årsregnskab revideres af 2 revisorer og offentliggøres for klubbens medlemmer på hjemmesiden Ulla Mogensen: Ændringsforslag til ordlyden i forslaget at klubbens årsregnskab offentliggøres enten i klubbens blad eller på klubbens hjemmeside senest 2 uger inden ordinær generalforsamling. Forslaget vedtaget uden afstemning og med applaus. Forslag 6: Uli Nomis: Der er forskel på svenske og danske tests, de svenske tests har ingen stopklodser. Det giver kun mening at bibeholde skudrædhed.

11 Jacob Foght: Avlsrestriktioner blev indført som et politisk signal for at vise, at vi vil de uønskede hunde til livs. Men forudsætningen var, at stopklodserne skulle evalueres efter afklaring af hundeloven og forbudslisten. Det er svært at forstå, hvorfor nogle hunde skal frasorteres i en mentaltest af en tester uden racekendskab. Enig med Uli, at elementet skudrædhed bibeholdes. De andre bør fjernes. Frede Bak: Jeg kan ikke se, hvordan vi kan beslutte forslaget her på generalforsamlingen, når sagen er behandlet i DKK. Carsten Henriksen: HBs holdning er enkel. Stopklods er indført som led i befolkningsopfattelsen af rottweileren og i avlsarbejdet. Det har været en succes, fordi racen ikke er på forbudslisten. De indførte stopkodser tager toppen af risikoadfærd. DKK går ind for ideen om avlsrestriktion, men er villig til at tage sagen op igen. Rene Nielsen: Stopklodserne prøver at holde liv i noget, der ikke har effekt. Vi har generelt gode hunde i Danmark, og hvis man vil, kan man parre i udlandet med aggressive hunde uden problemer. Uden stopklodser ville mentaltest måske blive brugt mere. Jennifer Larsen: Stopklodserne var et politisk indgreb, måske er der mere hensigtsmæssige muligheder? Trine Dyrgaard: Desværre lægges der ikke vægt på mentaltest resultater i hvalpeannoncer. Jacob Foght: Meningen var at frasortere de mest aggressive og de mest angste/sky hunde. Der mangler evaluering af ordningen. Vi kan se, at gode hunde frasorteres, mens sky hunde går igennem. Sten Søndergaard: Under 5% af hundene bortdømmes på grund af stopklodser. Det var tilfældigheder, der gjorde at rottweileren ikke landede på forbudslisten. Der et stort ønske i Folketinget om at beholde forbudslisten, og fremover kan fødevareministeren alene beslutte forbud af enkelte kæledyrsracer. Der opfordres til at støtte op om HB og pålægge dem at gå til DKK med ønskerne. Rikke Bruun: Vi skal ikke læne os tilbage, men diskutere stopklodserne og deres udformning. Ulla Mogensen: Vi skal ikke fremme de sky hunde på den bekostning. Jacob Foght: Det er en skræmmekampagne, da et administrativt forbud er uafhængigt af stopklodser. Ændringsforslag: Der skal gives mere end 1 forsøg til at opnå avlsret, og ordet danskejet skal slettes. Janny Møller: Stopklodserne skal bibeholdes på grund af det politiske signal, vi dermed sender. Kirsten Lillelund er enig i dette. Uli Nomis anbefaler, at der stemmes for det ændrede forslag og trækker samtidig det oprindelige forslag. Der ønskes skriftlig afstemning. 58 stemmeberettigede til stede. I alt stemmer 23 for, 33 imod. 2 blanke. Forslaget forkastet. Forslag 7: Uli Nomis: Avlskåringer skal bruges aktivt, og flere hunde skal stille. Hunde skal ikke straffes for forældredyrenes manglende avlskåring. Michael Jeppesen: HB og AR har præcis dette punkt på dagsordenen, så anbefaler at forslaget trækkes. Ulla Mogensen: AK point trænger til revision. AR bør arbejde med sagen. Rikke Bruun: AR er opmærksom på problematikken, men AR kan ikke beskrive et færdigt forslag på GF. AR har brug for tid til at gennemarbejde sagen. Henrik Fuchs: Der er ikke lavet om i systemet, fordi en aftale med DKK med 2 forsøg som ankemulighed var undervejs i 2014.

12 Jacob Foght: Ulis forslag skulle have været indført for 3 år siden. Peter Jensen: Ulis forslag sætter ARs arbejde ud af drift. Uli Nomis: Det er ikke de store ændringer, der ligger i forslaget; 32 mærker = bestået, 33 mærker = ikke bestået, og der skal ikke stilles større krav eksteriørmæssigt. Ulla Mogensen: Alle er enige i, at der skal revideres, så stem imod forslaget og lad AR arbejde på det. Carsten Henriksen: Vi ønsker mange flere hunde avlskåret. HB opfordrer til at stemme nej til forslaget og lade sagen gennemarbejde i HB håber, at de, der har arbejdet med det, vil indgå i konstruktivt samarbejde med AR og MT gruppen. Uli Nomis: Jeg fastholder forslaget. Der ønskes skriftlig afstemning. 47 stemmeberettigede til stede. I alt 46 afgivne stemmer. 10 stemmer for, 34 imod. 2 blanke. Forslaget forkastet. Forslag 8: Sten Søndergaard: I 1991 var rottweileren tæt på forbud, og i 2010 var et forbud mod racen igen i spil. Derfor mener jeg, der er brug for oprettelse af et raceråd. Begrundelsen kan læses i sin fulde ordlyd i bladet. Michael Jeppesen: Er der sat navne på posterne? Sten Søndergaard: Både ja og nej. Henrik Neumann har tilkendegivet, at han er villig til at fungere som formand i et raceråd. Carsten Henriksen: HB er enige i tanke, indhold og generelt med forslagsstillerne, men uenige i at der skal oprettes et formelt råd. HB tager med tak imod praktisk hjælp til opgaven, da dette er hjemmehørende under HB. HB mener ikke, at forslaget skal indføres i vedtægterne. Der ønskes skriftlig afstemning. 30 stemmeberettigede til stede. I alt 30 afgivne stemmer. 14 stemmer for, 14 imod. 2 blanke. Da der ifølge regelsættet skal være 2/3 flertal for at ændre regelsættet, er forslaget forkastet. Forslag 9: Michael Jeppesen: Hvis vedtægterne skal ændres, så Generalforsamlingen skal vælge formand til BHR på selve Generalforsamlingen, bliver man også nødt til at se på de andre udvalg. Der skal være ens regler for alle. Henrik Fuchs: Der kan suppleres med, at Scæferklubben har valgt at arbejde videre med valg til BHR. Der ønskes skriftlig afstemning. I alt 30 afgivne stemmer. 9 stemmer for, 20 imod. 1 blank. Forslaget er forkastet.

13 Eventuelt: Carsten Henriksen: Sten Søndergaard mener ikke, der bliver vedtaget meget, men jeg synes alligevel, det har været en god generalforsamling. Der har været en meget levende debat, og ingen tvivl om, at mange brænder meget for sagen. Det er godt, at vi har en levende forening med respekt for dialogen og det at lytte. Generalforsamlingen viser, at der er meget at arbejde videre med. Henrik Fuchs: Det er altid godt med den levende debat, og der er meget at arbejde videre med. Jeg ser frem til løbende diskussioner i det nye år. Generalforsamling afsluttet kl Referent: Anne Marie Silau Dirigent: Erling Olsen

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark den 2. april 2017 i Tårnborg forsamlingshus, Korsør

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark den 2. april 2017 i Tårnborg forsamlingshus, Korsør Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark den 2. april 2017 i Tårnborg forsamlingshus, Korsør 1. Valg af dirigent: KK Jensen valgt med klapsalver Referent Uli Nomis Rettidigt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling i Rottweilerklubben Danmark Søndag den 6. april 2014 Vindinge Forsamlingshus

Generalforsamling i Rottweilerklubben Danmark Søndag den 6. april 2014 Vindinge Forsamlingshus Generalforsamling i Rottweilerklubben Danmark Søndag den 6. april 2014 Vindinge Forsamlingshus Velkomst ved formand Henrik Fuchs Dagsorden som annonceret i Bladet. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs

Læs mere

VALGBLAD 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i RKD søndag d. 28. april 2019 kl Tårnborg Forsamlingshus, Frølundsvej 50, 4220 Korsør.

VALGBLAD 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i RKD søndag d. 28. april 2019 kl Tårnborg Forsamlingshus, Frølundsvej 50, 4220 Korsør. Indkaldelse til Generalforsamling i RKD søndag d. 28. april 2019 kl. 12.00 Tårnborg Forsamlingshus, Frølundsvej 50, 4220 Korsør. Dagsorden: Valg af dirigent. Valg af minimum 2 stemmetællere. Protokol over

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark (RKD) den 30. april 2016 i Vindinge Forsamlingshus, Nyborg

Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark (RKD) den 30. april 2016 i Vindinge Forsamlingshus, Nyborg Referat for Generalforsamlingen i Rottweilerklubben Danmark (RKD) den 30. april 2016 i Vindinge Forsamlingshus, Nyborg 1. Valg af dirigent KK Jensen Referent Uli Nomis 48 stemmeberettiget til stede. K.K.

Læs mere

ROTTWEILERKLUBBEN DANMARK ÅRSREGNSKAB 2015

ROTTWEILERKLUBBEN DANMARK ÅRSREGNSKAB 2015 ROTTWEILERKLUBBEN DANMARK ÅRSREGNSKAB 2015 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Faktisk Budget Faktisk Note 2015 2015 2014 INDTÆGTER: Kontingenter 402.909 250.000 301.395 Afskrivninger kontingent

Læs mere

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Dette oplæg er opfølgningen på nedestående note i seneste blad. Med udgangspunkt i vision og de oplæg som er kommet fra tidligere avlsråd er

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus Vedtægter for Rindby Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Rindby Forsamlingshus. Foreningen er hjemmehørende i Fanø Kommune. Foreningens adresse er hos formanden. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia SPIDSHUNDEKLUBBEN Generalforsamling Søndag den 17. april 2016 - Kl. 13.00 Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Side Spidshundeklubben, Generalforsamling 2016 Velkommen Spidshundeklubbens bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København Vedtægter for Foreningen Veteranhjem København 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Veteranhjem København. 1.2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Vedtægter for DTK s kredse

Vedtægter for DTK s kredse 1 Vedtægter for DTK s kredse 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er og dens nummer er. 1. Kredsens hjemsted er kredsformandens adresse. 2. Kredsen er etableret jf. Dansk Terrier Klubs love 15. 2 Kredsens

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere