Midtfyns Husflidsforening arrangerer to bamseværksteder af 3 dages varighed i uge 27 og 28. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i alderen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtfyns Husflidsforening arrangerer to bamseværksteder af 3 dages varighed i uge 27 og 28. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i alderen"

Transkript

1 Årsoversigt over ansøgninger til ferieaktiviteter 2012 Ansøgninger Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Begrundelse for indstilling Sommerferieaktiviteter Naturskolen Åløkkestedet i Årslev ansøger om støtte til afvikling af "Sommernaturskole - Indianerne i regnskoven" i uge 27. Aktiviteterne organiseres af 2 naturvejledere og er rettet mod børn fra 2. til 4. klasse. Der er plads til 25 deltagere. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 600 kr. pr. barn Det indstilles, at Naturskolen Åløkkestedet tildeles et tilskud på kr. til at støtte afvikling af sommernaturskole. Ansøgeren ansøgeren selv forventes at afsætte et større beløb til afvikling af sommernaturskolen. Egeskov Møllelaug ansøger om støtte til afvikling af aktiviteter i og omkring Egeskov Mølle. Der er tale om aktiviteter 6 eftermiddage i sommermånederne, og møllelauget ansøger om dækning af forsikringsudgift ved hestevognskørsel. Ukendt budget 600 Det indstilles, at Egeskov Møllelaug bevilges støtte på 600 kr. til dækning af en forsikring i forbindelse med hestevognskørsel til aktiviteterne omkring 600 Egeskov Mølle.

2 Midtfyns Husflidsforening arrangerer to bamseværksteder af 3 dages varighed i uge 27 og 28. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i alderen 6-14 år. Der er regnet med en brugerbetaling på 100 kr. og deltagere pr. hold Midtfyns Husflidsforening arrangerer to glasværksteder af 2 dages varighed i sommerferien. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i skolealderen. Der er kun plads til 6 deltagere pr. hold. Der er budgetteret med en brugerbetaling på Midtfyns Husflidsforening arrangerer skrammel og dimsedut-værksted af 2 dages varighed i sommerferien. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i aldersgruppen 6-14 år. Der budgetteres med 12 deltagere og en deltagerbetaling på Midtfyns Husflidsforening arrangerer håndarbejdsdage over 3 dage i sommerferien. Der undervises 3 timer pr. dag i papirflet, strik, patchwork og broderi. Det er for børn og unge fra 10 år og opefter. Der budgetteres med 20 deltagere Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles et tilskud på kr. til at afvikle bamseværksted. Ansøgeren bevilges ikke hele det ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles et tilskud på kr. til at afvikle glasværksted. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles et tilskud på 500 kr. til at afvikle glasværksted. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles et tilskud på 1200 kr. til at afvikle glasværksted. Ansøgeren bevilges ikke hele det ansøgte beløb, da ansøgeren selv forventes at afsætte et større beløb til afvikling af aktiviteten.

3 Initiativgruppen "Sommersjov" under Lokalrådet for Horne Land ansøger om støtte til at afvikle "Sommersjov i naturen 2012", der består af en uges aktiviteter i udvalgte naturområder på Horne Land for 20 børn i alderen 4. klasse og opefter. Der er fokus på at skabe spændende og kreative motionsaktiviteter i samarbejde med lokale foreninger og professionelle aktører - bl.a. rollespil (Faaborg Live Rollespil og Horne Krea), bygning af tømmerflåder (De Blå Spejdere) og kajaksejlads (Faaborg Havkajak Klub). Der er 2 gennemgående tovholdere på temaugen. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 600 kr. der udelukkende går til forplejning Det indstilles at Lokalrådet for Horne Land tildeles et tilskud på kr. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. Der henvises til at de resterende midler til dels kan komme fra en deltagerbetaling der går til andet og/eller mere end forplejning. Det vægtes positivt, at det af ansøgningen fremgår, at der er fokus på at tiltrække og aktivere idrætsuvante børn og unge. Teaterskolen Spektaklet ansøger om støtte til "Spektakulær Sommerdans" for de årige i uge 27. Aktiviteterne vil spænde fra rituelle danse over franske hofdanse til disco og eksperimenterende dans. Der er plads til 20 deltagere, og undervisningen finder sted på Ringe Bibliotek. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 250 kr Det indstilles, at Teaterskolen Spektaklet tildeles et tilskud på kr. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. I forhold til budgettet kan der evt. suppleres 4000 via en øget deltagerbetaling.

4 Lise Nees, professionel sangerinde og sangpædagog, arrangerer undervisning i Musical sang/dans i sommerferien. Målgruppen er børn og unge i alderen 7-15 år, der deles i 3 aldersgrupper. Hvert hold undervises 6 timer pr. dag i 2 dage Det indstilles, at ansøgeren bevilges 4000 kr. i støtte til aktiviteten. Det foreslås, at deltagerne betaler kr. for at være 4000 med i aktiviteten.

5 Ringe Svømme-Klub arrangerer OL i Ringe for børn og unge i alderen år i uge 31. Arrangementet indeholder både velkendte sportsgrene og mere ukendte discipliner som vandpolo, judo og boksning. Arrangører vil samarbejde med en lang række instruktører fra andre foreninger, og det er håber, at nogle af deltagerne efterfølgende bliver nye medlemmer i områdets idrætsforeninger. Der er plads til 25 deltagere. Deltagerbetalingen lyder på 750 kr. Ringe Svømme-Klub søger bl.a. støtte til afvikling af de mindre kendte idrætsdiscipliner og til leje af materiel I uge 27 arrangerer Faaborg Børnebilledskole en SommerBilledSkole på Byskolen i Faaborg. Deltagerne skal arbejde med at udtrykke sig gennem maleri, skulptur, tegning m.m. Der er budgetteret med 30 deltagende børn i alderen 8 til 16 år, og en deltagerbetaling på 500 kr Det indstilles, at OL i Ringe tildeles kr. i tilskud til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det vægtes positivt, at tilbuddet kan udnytte facilitetstid, som ellers står ubenyttet hen. Det indstilles, at Faaborg Børnebilledskole tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det foreslås at de resterende midler findes gennem en forhøjet deltagerbetaling.

6 Trente Mølle arrangerer naturskolen "Natur og friluftsliv", der har særligt fokus på det maritime. Deltagerne skal bl.a. klatre, gå på jagt i det lave vand og betragte insekter i mikroskoper. Der er plads til 25 deltagere og budgetteret med en deltagerbetaling på 550 kr. Trente Mølle søger tilskud til indkøb af 10 par vaders til Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne, 18 Frames og Ringe Biografforening arrangerer Filmcamp for børn og unge i aldersgruppen år. Campen afvikles i uge 27. Den varer 3 dage og har plads til max. 12 deltagere. Der undervises i filmproduktion og campen afsluttes med fremvisning af filmene i Ringe Bio efterfulgt af en filmmaraton med forskellige kultfilm. Campen henvender sig Trente Mølle arrangerer naturskolen "Energi og mekanik", hvor deltagerne kan lave eksperimenter, som de gør i TVprogrammet Store Nørd. Raketter, robotter, solfangere og kastemaskiner er bl.a. på programmet. Tilbuddet strækker sig over uge 27 og er for klasse. Der er plads til 25 deltagere, og der budgetteres med et deltagergebyr på 550 kr. Trente Mølle søger tilskud til aflønning af underviser med stor ekspertise på Det indstilles, at der gives afslag på ansøgningen om støtte, da Trente Mølle tidligere har modtaget støtte til indkøb af udstyr til ferieaktiviteter. Det indstilles, at ansøgerne tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. Det indstilles, at Trente Mølle Naturskole tildeles kr. til aktiviteten. Ansøgeren ansøgeren selv forventes at afsætte et større beløb til afvikling af naturskolen.

7 Midtfyns Rideklub arrangerer Sommer med heste i uge 27. Målgruppen er børn i alderen 7-14 år. Der budgetteres med 30 deltagere. Der er plads til såvel øvede ryttere som børn, der aldrig har siddet på en hest før. Deltagerbetalingen lyder på 650 kr Det indstilles, at Midtfyns Rideklub tildeles kr. til aktiviteten. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. Det vægtes positivt, at tilbuddet kan udnytte facilitetstid, som ellers står ubenyttet hen. Teaterskolen Spektaklet og Faaborg- Midtfyn Bibliotekerne arrangerer computerugen Dig og din computer i uge 28. Der arbejdes med og undervises i kreative computerprogrammer med henblik på billedbehandling, animationsfilm, musikvideoer og lignende. Der vil blive udstukket udfordrende kunstneriske og arkitektoniske opgaver. Det forventes at 20 børn og unge i aldersgruppen 8-16 år Det indstilles, at ansøgerne tildeles deltager. De skal betale 250 kr. for at være kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren med. Ukendt budget puljen råder over begrænsede midler.

8 Ryslinge Gymnastikforening, Teaterskolen Spektaklet og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne arrangerer Parkour og freerunning i uge 27 for børn og unge i alderen (eller 18) år. De første dage undervises i en hal, hvorefter aktiviteterne vil foregå udendørs. Ugen afsluttes med et show i samarbejde med eleverne fra "Spektakulær Sommerdans". Der forventes at være 30 deltagere. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 250 kr Det indstilles, at ansøgerne tildeles et tilskud på kr. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. I forhold til budgettet kan der evt. suppleres via en øget 4000 deltagerbetaling. Husmandsstedet arrangerer Feriesjov på Husmandsstedet med stomp og kemi-show i uge 32. I forbindelse med at Husmandsstedet holder ferieåbent arrangeres 1 times undervisning pr. dag i stomp og kemi-show. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 100 kr Det indstilles, at ansøgerne tildeles et tilskud på kr. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. I forhold til budgettet kan der evt. suppleres via en øget 2000 deltagerbetaling.

9 Ringe Svømme-Klub afvikler to Aqua Camps i uge 31 og uge 32. Klubben vil gøre et stort arbejde for at motivere og få tilmeldt nogle flygtninger og indvandrere. De samarbejder med Nordagerskolen herom. Der søges økonomisk støtte til at kunne tilbyde op mod 10 børn en billigere - eller helt gratis - plads på Aqua Camp. Ukendt budget Det indstilles, at Ringe Svømme-Klub tildeles kr. i støtte til finansiering af billigere pladser på Aqua Camps til flygtninge/indvandrere. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da der er begrænsede midler i puljen. Det vægtes positivt, at der er fokus på at inkludere børn med 3700 begrænset kontakt til foreningslivet. I alt sommerferieaktiviteter Efterårsferieaktiviteter Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da Midtfyns Husflidsforening arrangerer Designerspirer den oktober Det er for børn i alderen år. Der er ikke regnet med en brugerbetaling og der er plads til 10 deltagere. En del af budgettet går til annoncering, superviserløn samt dommere, da aktiviteten er en konkurrence med talentudvikling for øje puljen råder over begrænsede midler. Aktiviteten har mulighed for at tilpasses de tildelte midler ved at operere med en deltagerbetaling og begrænse udgifter til bl.a. PR, der allerede er prioriteret af Faaborg-Midtfyn Kommune gennem udgivelse af brochuren med 4000 efterårsaktiviteter.

10 Lise Nees, professionel sangerinde og sangpædagog, arrangerer undervisning i Musical sang/dans i efterårsferien. Målgruppen er børn og unge i alderen 7-15 år, der deles i 3 aldersgrupper. Hvert hold undervises 6 timer pr. dag i 2 dage Det indstilles, at ansøgeren bevilges 4000 kr. i støtte til aktiviteten. Det foreslås, at deltagerne betaler kr. for at være 4000 med i aktiviteten. Krarup Espe S.G. & I. arrangerer Sportsevent 2012 i Espe Hallen. Deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med foreningens forskellige idrætstilbud. Desuden afprøves mere usædvanlige sportsaktiviteter - freesbee, speedminton, moonhopper m.fl. - som idrætsuvante børn viser interesse for i KE- Fritidsklub. Foreningen regner med ca. 30 deltagere. Der er ikke budgetteret med en deltagerbetaling Det indstilles, at Krarup Espes hovedafdeling tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da der er begrænsede midler i puljen i forhold til ansøgere. Det foreslås, at deltagerne betaler ca. 200 kr. for at være med i aktiviteten. Det vægtes positivt, at tilbuddet kan udnytte facilitetstid, som 3000 ellers står ubenyttet hen.

11 Trente Mølle arrangerer en 3-dages fiskeskole med fokus på sportsfiskeri, hvor deltagerne opnår naturkendskab og viden om fiskeri i de sydfynske farvande. Målet er at deltagerne bliver bedre fiskere og naturbrugere. Aktiviteten afholdes oktober. Der er plads til 15 deltagere fra klasse. Der er budgetteret med en deltagerbetaling på 300 kr. Trente Mølle søger om tilskud til indkøb af fiskegrej. Udstyr der efterfølgende kan bruges i Trente Mølles øvrige undervisning Det indstilles, at der gives afslag på ansøgningen om støtte, da Trente Mølle tidligere har modtaget støtte til indkøb af 0 udstyr til ferieaktiviteter.

12 Midtfyns Rideklub og Ringe Bio arrangerer Heste BIO en dag i efterårsferien. Biografen viser en børnefilm om heste og inde forestillingen tilbyder rideklubben børnene en ridetur i centrum af Ringe. Der budgetteres med 100 deltagere og en deltagerbetaling på 60 kr Det indstilles at angørerne tildeles kr. i støtte til aktiviteter. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da puljen 1500 råder over begrænsede midler.

13 Ringe Svømme-Klub arrangerer OL i Ringe for børn og unge i alderen år i dagene oktober. Arrangementet indeholder både velkendte sportsgrene og mere ukendte discipliner som vandpolo, judo og boksning. Arrangører vil samarbejde med en lang række instruktører fra andre foreninger, og det er håber, at nogle af deltagerne efterfølgende bliver nye medlemmer i områdets idrætsforeninger. Der er plads til 25 deltagere. Deltagerbetalingen lyder på 450 kr. Ringe Svømme-Klub søger bl.a. støtte til afvikling af de mindre kendte idrætsdiscipliner og til leje af materiel Det indstilles, at OL i Ringe tildeles kr. i tilskud til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det vægtes positivt, at tilbuddet kan udnytte facilitetstid, som ellers står ubenyttet hen. I alt efterårsferieaktiviteter Samlet beløb til rådighed for Samlet ansøgt beløb Saldo 0

og lille Claus. Derudover vil der være spillemand og arbejdende håndværk

og lille Claus. Derudover vil der være spillemand og arbejdende håndværk Årsoversigt over ansøgninger til ferieaktiviteter 2011 Ansøgninger Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Begrundelse for indstilling Sommerferieaktiviteter Naturskolen Åløkkestedet i Årslev ansøger om

Læs mere

20630 4130,00 4130,00 Der ydes et tilskud på 4130 kr. til Naturskolen Åløkkestedet til klatreseler.

20630 4130,00 4130,00 Der ydes et tilskud på 4130 kr. til Naturskolen Åløkkestedet til klatreseler. Begrundelse for ansøgning Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Fagchefen indstiller Foreningens CVR-nr. SPORT Ringe Svømmeklub holder også Aqua campved Faaborg Havnebad - en super mulighed for kommunens

Læs mere

Begrundelse for tildeling af støtte. Bevilget beløb. Begrundelse for ansøgning. Ansøgt beløb. budget. bemærkninger

Begrundelse for tildeling af støtte. Bevilget beløb. Begrundelse for ansøgning. Ansøgt beløb. budget. bemærkninger Begrundelse for ansøgning SPORT Ringe Svømmeklub er i år udfordret af, at Ringe svømmehal er lukket i 4½ måned hen over sommerferien. De har imidlertid fået mulighed for at leje svømmehallen på Bernstorfsminde

Læs mere

ca 10.000 kr. 10000,00 0,00 Der ydes ikke tilskud til Ringe Tennisklub da arrangementet vil løbet rundt med 23 betalende børn.

ca 10.000 kr. 10000,00 0,00 Der ydes ikke tilskud til Ringe Tennisklub da arrangementet vil løbet rundt med 23 betalende børn. Der er i år indkommet ansøgninger for 220.883 kr. i puljen på 80.000 kr. Vi har derfor set os nødsaget til en grundig gennemgang af budgetter og argumentationer i forbindelse med de forskellige ansøgninger.

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer aktiviteter for børn og unge 2011 God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferieaktiviteter for børn og unge Er du klar til at blive udfordret og have det sjovt i din sommerferie?

Læs mere

Evaluering af sommerferieaktiviteter 2014

Evaluering af sommerferieaktiviteter 2014 Evaluering af sommerferieaktiviteter 2014 Aktivitet Antal Bemærkninger Musikuniverset 6 Max 10 deltagere Ud på gader og stræder Aflyst Aflyst pga. manglende tilmeldinger. Tilbagebet. Støtte. 4550 Musicalperformance,

Læs mere

Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Ansøgning om tilskud til "Sommersjov i Vest" for børn og unge

Ansøgning om tilskud til Sommersjov i Vest for børn og unge ÅOoOO.OO - G>01- O INDGÅET 2 6 FEB. 2015 KUNST OG KULTUR 750G HOLSTEBRO I ULFBORG LYKKES ALLE BØRN OG UNGE Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Att: Udvalget for Kultur og Fritid Ulfborg den

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Plan og kultur indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Tinghøj Alle 2, 5750 Ringe Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk

Læs mere

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Valgfag. Fjerritslev Skole. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018. Udskolingsafdelingen Fjerritslev Skole. Drama. Idræt. E-sport.

Valgfag. Fjerritslev Skole. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018. Udskolingsafdelingen Fjerritslev Skole. Drama. Idræt. E-sport. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018 Drama E-sport Idræt Nak og æd Valgfag Madkundskab LEGO Mindstorm Adventure Billedkunst TV- og filmproduktion Valgfagsønskeseddel for skoleåret 2017/2018 8. og

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Kultur- & Fritidsudvalget har i løbet af 2010 truffet beslutning om en række tilskud

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENT SUSANNE BACH RASMUSSEN susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 Kalundborgmessen2014 invitation til foreninger Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder - igen i år - foreninger

Læs mere

SOMMERAKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE 2008

SOMMERAKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE 2008 SOMMERAKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE 2008 Sommeraktiviteter for børn og unge 2008 er sat i værk for at sikre, at der er tilbud til børn og unge i skoleferien. Sommeren er en tid, hvor meget ligger stille.

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 10 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært Møde Dato Tid Sted 25. oktober 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Samlet budget

Læs mere

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller Borgerbudgetter for 2015 Forslag til to modeller 1 Model 1: Én stor pulje - alle kommunens borgere og aktører kan søge under overskriften Udviklingsstrategien bredt Formål / politiske krav og vilkår for

Læs mere

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005.

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005. Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli 2004-30. juni 2005. Ved ansøgningsfristens udløb pr. 1. marts 2004 og frem til den 21. maj var der

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Filmfestival Animation for børn og unge

Filmfestival Animation for børn og unge Filmfestival 2013 - Animation for børn og unge Årets vinderfilm 2012 fra Glyngøre Skole Filmfestival 2013 - Animation for børn og unge Filmfestival 2013 er den syvende animationsfestival for børn og unge

Læs mere

Status på Kulturstrategien

Status på Kulturstrategien Status på Kulturstrategien Kultur- og lokalsamfundsudvalget 18. december 2018 Vision frem mod 2020 Kultur for alle kultur i forandring Mangfoldigt og udviklingsorienteret kulturliv Børn og unges kulturelle

Læs mere

eraktiviteter for børn og unge Sjov hele mm Sommeren o S 2015

eraktiviteter for børn og unge Sjov hele mm Sommeren o S 2015 Sjov hele sommeren Sommeraktiviteter for børn og unge 2015 Kære børn og unge samt forældre i Faaborg-Midtfyn Kommune Så skriver vi 2015 og Faaborg-Midtfyn Kommune sender endnu engang en sommerferiefolder

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

Er du til sjov i efterårsferien?

Er du til sjov i efterårsferien? Er du til sjov i efterårsferien? 2010 Efterårsferieaktiviteter for børn & unge Badminton Stomp Sviptur til Oslo Lystfiskeri Flying Superkids Designer spirer Keglebillard Strikkecafé Badminton Sport event

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d.

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d. Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål og udviklingspulje 2009 Ansøgere Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Januar-ansøgningsrunden Multihuset Højgaard søger i august underskudsgarant

Læs mere

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1

Puljer i Kultur- og fritidsudvalget behandler derudover ansøgninger om tilskud til foreninger og aftenskoler. Side 1 SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 12. januar 2018 Tlf. dir.: 2170 3435 E-mail: kultur@balk.dk Kontakt: Jeanette Aunsø Esbensen Sagsid: 00.22.04-A26-1-18 Puljer i 2018 Kultur- og fritidsudvalget behandler

Læs mere

Efterårsferieaktiviteter. for børn og unge

Efterårsferieaktiviteter. for børn og unge 2011 Efterårsferieaktiviteter for børn og unge E F T E R Å R f o r b ø r n o g u n g e Er du klar til at blive udfordret og have det sjovt i din efterårsferie? Generelle spørgsmål til efterårsaktiviteterne

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. marts 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. marts 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 16. marts 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. marts 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

målgruppe Borger i MFK i aldersgruppen 20 til 70 år.

målgruppe Borger i MFK i aldersgruppen 20 til 70 år. Ansøgninger Udviklings og Talentpuljen møde Foreningsrådet 4. juni 2013 Nr. Ansøger 1 Mariagerfjord Kammerkor Folke opl. Projektbeskrivelse Messias koncert At samle musikalske borgere til at opføre Händels

Læs mere

18 tilskud til sociale foreninger

18 tilskud til sociale foreninger 18 tilskud til sociale foreninger Guide til ansøgning og nye kriterier Oplæg på Vindrosen 24. August 2017 Sofie Valbjørn, Borger & Arbejdsmarked Rammer for 18 tilskud Formål Støtte frivilligt socialt arbejde

Læs mere

TALENTFILM FILMKONKURRENCE FOR UNGE FILMTALENTER

TALENTFILM FILMKONKURRENCE FOR UNGE FILMTALENTER TALENTFILM FILMKONKURRENCE FOR UNGE FILMTALENTER - Filmgalla for unge i hele Region Syddanmark kan fra 2015 afholdes i Faaborg-Midtfyn Kommune! Baggrund I de seneste 7 år har Oregon Filmfestival været

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2014 Indstillingsskema 18 2014-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside:

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside: DGI Storkøbenhavn Den blå Foreningsby Folder over medlemsforeninger Hjemmeside: http://denblaaforeningsby.dk 2 Indhold Copenhagen Mermates 2 CPH Outdoor 3 Amager Strandpark parkrun 4 Copenhagen Watersports

Læs mere

Samarbejdsguide - skoler og foreninger i den åbne skole

Samarbejdsguide - skoler og foreninger i den åbne skole Samarbejdsguide - skoler og foreninger i den åbne skole Det siger Folkeskole- og Haderslevreformen Med folkeskolereformen forpligtes kommunerne til at sikre et samarbejde mellem folkeskolerne og det lokale

Læs mere

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d.

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d. Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål og udviklingspulje 2009 Ansøgere Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Januar-ansøgningsrunden Multihuset Højgaard søger i august underskudsgarant

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere

Unge jollesejlere og surfere. Ca børn og forældre + 40 hjælpeinstruktører. 17 børn i alderen år + 4 trænere/ledere

Unge jollesejlere og surfere. Ca børn og forældre + 40 hjælpeinstruktører. 17 børn i alderen år + 4 trænere/ledere Oversigt over ansøgninger til udviklingspuljen d 1 juni 2017 1 Køge Sejlklub Ny Gummibåd med motor Udskiftning af gummibåd/følgebåd Unge jollesejlere og surfere 100000 75000 75000 Bevilget 2 Køge Sportsfiskerforening

Læs mere

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 08.08. - ONSDAG 10.08. I DEN SIDSTE UGE AF DIN SOMMERFERIE SOMMERCAMP 2016 Vi gentager succesen fra de sidste mange år med samarbejde med lokale klubber, hvor vi tilbyder

Læs mere

Flere unge på tværs af afdelingerne får en fælles oplevelse og at de prøver noget de ellers ikke ville have prøvet.

Flere unge på tværs af afdelingerne får en fælles oplevelse og at de prøver noget de ellers ikke ville have prøvet. Velfærdssekretariatet Sagsnr. 264006 Brevid. 2417168 Ref. LTS Dir. tlf. 46 31 40 93 lenets@roskilde.dk NOTAT: Status klubpolitik oversigt over aktiviteter i klubber 9. oktober 2016 Nord To medarbejder

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

Råderumsforslag fremlagt SFKU juni 2014:

Råderumsforslag fremlagt SFKU juni 2014: Forslag, Sport-, Fritid-, og Kulturudvalget Råderumsforslag fremlagt SFKU juni 2014: Tema: Reduktion af budget til selvbetjeningsudstyr / udlånsmaskiner. Titel: Reduktion af budget til selvbetjeningsudstyr

Læs mere

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Aktiv Ferie Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 8 Indhold 1. Introduktion...... 9 2. Projektets aktiviteter....... 10 3. Projektets resultater..... 10 4. Projektets virkning.......... 11 5. Læring

Læs mere

BORGERWORSHOP // 9A // FREDERIKSBORG BYSKOLE

BORGERWORSHOP // 9A // FREDERIKSBORG BYSKOLE BORGERWORSHOP // 9A // FREDERIKSBORG BYSKOLE I forbindelse med udviklingen af bydelen Hillerød Syd er der i efteråret 2013 gennemført en række workshops med henholdvis byrådet, naboere, erhvervsliv og

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen

Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker i forlængelse af deres Fritidsstrategi at skabe ny inspiration til hallernes og foreningernes idrætstilbud. På den baggrund har

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling på møde i Udvalget for kultur og planlægning d. 4. juni 2013. A. sart Danseteater - 13/12988 sart Danseteater søger produktionstilskud på

Læs mere

Foreninger og Kolding Kommune

Foreninger og Kolding Kommune Foreninger og styres af et politisk valgt Byråd, som består af 25 medlemmer Administrativ organisering Direktion Centralforvaltningen Arbejdsmarked (Jobcenter) Koncernstabe - Økonomi, HR, IT og Kommunikation

Læs mere

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 1 ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2014. Projekt / Projektbeskrivelse økonomi

Læs mere

Retningslinjer for ansøgninger til Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje 2018

Retningslinjer for ansøgninger til Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje 2018 Retningslinjer for ansøgninger til Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje 2018 Puljen støttes af Carlsbergs Mindelegat 1. Hensigten med puljen Denne pulje støtter særlige naturvidenskabelige aktiviteter

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009 Referat fra møde i onsdag den 17. juni 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2 på Rådhuset i Allerslev. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU - Orientering... 4 3. FOU

Læs mere

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder... 2 2.1 Frit skolevalg... 3 Bilag U3: Undervisningens ordning og omfang... 3 3.1 Målgruppe... 4 3.2 Holddannelse... 5

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Kultur og Fritid Referat fra mødet i Folkeoplysningsudvalget 24. november 2016 i FOF s lokaler, Mary s Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 42 Anmodning om udtræden af Folkeoplysningsudvalget 1 43 Ansøgninger

Læs mere

Emne _Sundhed ved fødsel både før og efter ind tænkt ressourcesvage familier f.eks. 1 + 4 alm. Gruppes nr. 6_ Nr. 18

Emne _Sundhed ved fødsel både før og efter ind tænkt ressourcesvage familier f.eks. 1 + 4 alm. Gruppes nr. 6_ Nr. 18 Emne _Sundhed ved fødsel både før og efter ind tænkt ressourcesvage familier f.eks. 1 + 4 alm. Gruppes nr. 6_ Nr. 18 Sundhedsfremme i tidlig stadie Sundhedsplejen + frivillige Sundhedsplejen + frivillige

Læs mere

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler Manual Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole DM i dans er en konkurrence, der søger at fremhæve dans, danseverdenens kvaliteter og dansens æstetik. Regler og grundlæggende rammer for konkurrencen og

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE

SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE J.nr. 118875 hls/mg/ka SAMARBEJDSAFTALE/AFTALE OM STØTTE Mellem Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe (Herefter benævnt FMK) og Foreningen Faaborg Outdoor Event (Herefter benævnt FOE) er der

Læs mere

Retningslinjer for ansøgninger til Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje 2019

Retningslinjer for ansøgninger til Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje 2019 Retningslinjer for ansøgninger til Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje 2019 Puljen støttes af Carlsbergs Mindelegat 1. Hensigten med puljen Denne pulje støtter særlige naturvidenskabelige aktiviteter

Læs mere

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2011 Uge 26 + 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse INFORMATION SOMMERSKOLEN 2011 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

Notat. Ansøgningspulje: Opslag af midler til udvikling af uddannelsesforløb, der skal løfte underviserne, så de kan løfte de studerende

Notat. Ansøgningspulje: Opslag af midler til udvikling af uddannelsesforløb, der skal løfte underviserne, så de kan løfte de studerende Notat Ansøgningspulje: Opslag af midler til udvikling af uddannelsesforløb, der skal løfte underviserne, så de kan løfte de studerende Ansøgningsfrist: Den 12. september 2019, kl. 12.00 1. Formål Initiativet

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO Læs om Sommerhold og CAMP LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2015 En tegneevent for voksne er blandt

Læs mere

Hvad kan der søges til?

Hvad kan der søges til? Hvad kan der søges til? DIF og DGI s foreningspulje kan søges af alle frivillige idrætsforeninger. Formålet med DIF og DGI s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne. Slutbrugerne

Læs mere

Morgenåbning: I forbindelse med morgenåbning, tilbyder vi sund morgenmad. Dette er muligt indtil kl. 7.15. Kl. 7.45 sendes alle børnene i skole.

Morgenåbning: I forbindelse med morgenåbning, tilbyder vi sund morgenmad. Dette er muligt indtil kl. 7.15. Kl. 7.45 sendes alle børnene i skole. Kastaniehuset Vi vil her på Kastaniehusets hjemmeside dels komme med en del praktiske oplysninger men også fortælle lidt om institutionens historie, vores pædagogik, bevægelsespolitik m.v.. Hvor er vi:

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2019

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2019 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMERKURSER 2019 BILLED SKOLEN Velkommen! Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde visuelt og kreativt, uanset på hvilket niveau du ønsker at bruge os. Her kan du arbejde

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning i Solrød Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven. 1 Formål

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning i Solrød Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven. 1 Formål Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning i Solrød Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven 1 Formål Formålet med folkeoplysende voksenundervisning er med udgangspunkt i undervisningen

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Årslev/Sdr. Nærå Rideklub Lokalrådet for Horne Land Naturstyrelsen Fyn Lokalrådet

Læs mere

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr.

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Formål beløb indstilling s indstilling Fyens Rundkirke, Horne Anlæggelse af meditationslabyrint

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

Pigespillere under 18 år. Medlemmer i alderen 8-18 år

Pigespillere under 18 år. Medlemmer i alderen 8-18 år 1 Team Køge Volley Nordeuropæi ske klubs 2 Køgespejderne Børn skal ud i natten indledende pulje Nordeuropæi ske klubs 30 UVlommelygter Pigespillere under 18 år 14.250 10.688 10.688 Bevilget Alle medlemmer

Læs mere

HELE SOMMEREN. For yderligere information eller spørgsmål kontakt fritid@ltk.dk eller fritid og idræt på 45 97 30 00

HELE SOMMEREN. For yderligere information eller spørgsmål kontakt fritid@ltk.dk eller fritid og idræt på 45 97 30 00 Sommerferie- aktiviteter 2011 Som noget nyt tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune sommerferieaktiviteter for alle børn i skolealderen. Alle børn i kommunens folke- og privatskoler kan tilmelde sig aktiviteterne.

Læs mere

Forslag til. Åben Skole Strategi for Køge Kommune

Forslag til. Åben Skole Strategi for Køge Kommune Forslag til Åben Skole Strategi for Køge Kommune 2018-2021 Skoleafdelingen og Kultur- og Idrætsafdelingen Juni 2018 Indhold Indhold... 2 Hvorfor en Åben Skole strategi?... 3 Om strategien... 3 Definition

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

Årsplan for aktiviteter i Småbørnsnetværket 2014/2015

Årsplan for aktiviteter i Småbørnsnetværket 2014/2015 Årsplan for aktiviteter i Småbørnsnetværket 2014/2015 Naturvejledning & ipad d. 6. marts 2014 kl. 9.30 16.00 o Sted: Københavns Naturskole Kalvebod Fælled Helene Flügge & Rikke Laustsen, i samarbejde med

Læs mere

FriRummet. Projekt: 18 Frivilligt socialt arbejde Ansøgt: (Test) Status: Ansøgning modtaget ID #: Oplysninger om ansøger

FriRummet. Projekt: 18 Frivilligt socialt arbejde Ansøgt: (Test) Status: Ansøgning modtaget ID #: Oplysninger om ansøger FriRummet Projekt: 18 Frivilligt socialt arbejde - 2016 Ansøgt: 22-06-2016 (Test) Status: Ansøgning modtaget ID #: 36-182 Oplysninger om ansøger Forens navn Hvad er forens formål - som beskrevet i forens

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

FORÅRSPAKKEN VALGFAG PÅ DEN FEDE MÅDE FRITID. Nye skills og nye venner. Brug foråret på valgfag i Ungdomsskolen. Det er mere end bare undervisning.

FORÅRSPAKKEN VALGFAG PÅ DEN FEDE MÅDE FRITID. Nye skills og nye venner. Brug foråret på valgfag i Ungdomsskolen. Det er mere end bare undervisning. FORÅRSPAKKEN VALGFAG PÅ DEN FEDE MÅDE Nye skills og nye venner. Brug foråret på valgfag i Ungdomsskolen. Det er mere end bare undervisning. For hvem? Alle unge i 7. - 9. klasse Hvornår? Onsdage klokken

Læs mere

ROSKILDE VEJLEDNING. Erhvervslivet

ROSKILDE VEJLEDNING. Erhvervslivet ÅBEN SKOLE ROSKILDE VEJLEDNING Erhvervslivet Indholdsfortegnelse Om Åben Skole 3 Hvad siger reformen? 4 Hvorfor samarbejde? 5 Hvad med faciliteter? 6 Hvad med økonomien? 6 Hvad kan virksomhederne gøre?

Læs mere

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Har du et projekt du ønsker at søge tilskud til? Udfyld nedenstående formular for at ansøge. Du kan læse om de forskellige puljer her. I din ansøgning

Læs mere

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning og anvisning af lokaler i Brøndby Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning og anvisning af lokaler i Brøndby Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven Brøndby Kommune Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning og anvisning af lokaler i Brøndby Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven 1. Ansøgningsfrist

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 15. marts For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 15. marts For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget 15. marts 2010 For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen 25. Tilskud fra Start, forsøgs- og udviklingspuljen 57 26. Små tilskud 2010, 1. runde 58 27. Talentudvikling

Læs mere

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2

1. Meddelelser. Møde i Folkeoplysningsudvalget. den 19.06.2007, kl. 17:00. i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser2 Møde i Folkeoplysningsudvalget den 19.06.2007, kl. 17:00 i udv. 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser2 2... Anvisning af foreningslokale på Tapeten. 2 3... Klub 56 - ansøgning om tilskud fra Vækstpuljen.

Læs mere

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Viborg Cycling Dokumentet opdateret: 25-02-2015 14:05:00 Indholdsfortegnelse: 1. Formål med ansøgning...2 2. Viborg Cycling (baggrund)...2 3.

Læs mere