Full list of publications Head of research, PhD Rasmus K. Storm. PhD-thesis. Papers in Peer-Reviewed Journals

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Full list of publications Head of research, PhD Rasmus K. Storm. PhD-thesis. Papers in Peer-Reviewed Journals"

Transkript

1 Full list of publications Head of research, PhD Rasmus K. Storm PhD-thesis 1. Rasmus K. Storm: Kommercielle sportsklubber Følelser eller forretning? PhD-thesis. Institut for Idræt og Biomekanik. University of Southern Denmark (313 pages), November Papers in Peer-Reviewed Journals 2. Rasmus K. Storm & Ulrik Wagner: The Anatomy of the Sports Scandal: an outline for a theoretical contextualization. Paper accepted for publication in International Journal of Sport Communication, Volume 8(4), Jens Alm, Harry Arne Solberg, Rasmus K. Storm & Tor Georg Jakobsen: Hosting major sporting events The challenge of taming white elephants. Leisure Studies. Published online December 29 th, 2014: 4. Jens Alm & Rasmus K. Storm: Fodboldens krav til kommunale stadionfaciliteter et institutionelt perspektiv. Forum for Idræt Vol. 5. (1), pp Rasmus K. Storm: Samfundsøkonomiske effekter og store idrætsbegivenheder: Kan sport skabe vækst?. Forum for Idræt (1), 2012, pp Rasmus K. Storm: The need of regulating European Football: A Soft Budget Constraint Argument. Sport, Business, Management - An International Journal, Vol. 2, Issue , pp Side 1 af 20

2 7. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Soft Budget Constraints in Professional Football. European Sport Management Quarterly, Vol. 12, No. 2, 2012, pp Ulrik Wagner & Rasmus K. Storm: Sportsskandalens Anatomi. Initiering, udvikling og effekt: På vej mod en teoretisk model. Økonomi og Politik , pp Rasmus K. Storm: Winners and Losers in Danish Football: Commercialization and developments in European and Danish first tier clubs. Soccer & Society Vol. 12, No. 6, 2011, pp Rasmus K. Storm: Professionelle fodboldklubber i Europa: Bløde budgetrestriktioner i kapitalistiske økonomier? Samfunnsøkonomen nr. 7, 125(65), 2011, pp Rasmus K. Storm: From homophonic to polyphonic objectives: European Team Sports Clubs in Transformation. Sport Science Review vol. XIX, nr. 5-6, 2010, pp Rasmus K. Storm, Klaus Nielsen: In a Peak Fitness Condition? The Danish Elite Sports Model in International Perspective: Managerial Efficiency and Best Practice in Achieving International Sporting Success. International Journal of Sport Management and Marketing. Vol. 7, nr. 1/ , pp Rasmus K. Storm & Peter Utzon Berg: National kompetitiv balance og europæisk konkurrenceevne. Samfundsøkonomen Nr. 6, 2010, pp Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Dansk eliteidræts konkurrenceevne: Resultater, målemetoder og investeringer. Scandinavian Sport Studies Forum. 2010; vol. 1, nr. 1, pp Rasmus K. Storm: The rational emotions of F.C. Copenhagen a lesson on generating profit in professional soccer. Soccer and Society. Vol. 10, nr. 3-4, 2009, pp Side 2 af 20

3 16. Rasmus K. Storm: Samfundets nye kulturpolitik: Sport i oplevelsesøkonomien. Nordisk Kulturpolitisk Tidsskrift. Volume 12, nr. 01, 2009, pp Rasmus K. Storm: Danmarks position i det internationale elitesportskapløb - post Beijing. Forum for Idræt. 2009/01, pp Stinne Slyager Bech, Maja Plum, & Rasmus K. Storm: De krydspressede elitepiger. Et diskursteoretisk perspektiv på køn og eliteidræt. Idrætshistorisk Årbog Odense: Syddansk Universitetsforlag og Idrætshistorisk Forening, pp Papers Currently under Review or in Progress 19. Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: Is India the Exception? The Impact of Economic Growth on the Competitiveness of National Elite Sport Systems. Working Paper, Birkbeck Sport Business Centre Research Papers, Vol. 6, no. 1, July (To be submitted for journal publication during 2015) Rasmus K. Storm & Frederik Thomsen: For Better or Worse? A Study of Responses to Sports Competitive Pressure in Danish pro football clubs Working paper, Danish Institute for Sports Studies. Submitted to European Journal for Sport and Society December18 th, Rasmus K. Storm, Klaus Nielsen & Frederik Thomsen: Is small resilient? Denmark s position in the global sporting arms race (in progress). Working Paper. Danish Institute for Sports Studies and Birkbeck Sport Business Centre. First draft ready March To be submitted to a fitting journal during summer Side 3 af 20

4 Book Chapters 22. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Soft Budget Constraints in European and US leagues similarities and differences. In: Andreff, W. (ed.) Disequilibrium Sport Economics: Competitive Imbalance and Soft Budget Constraints. Edward Elgar, Book series: New Horizons in the Economics of Sport, 2015 (accepted, forthcoming in 2015). 23. Rasmus K. Storm & Trygve Buch Laub: The question of the Trickle-Down Effect in Danish sport: Can a relationship between elite sport success and mass participation be identified?. In Baily, R. & Talbot, M. (ed.), Elite Sport and Sport-for-All: bridging the two cultures?. London: Routledge, 2015 (accepted, forthcoming in 2015) Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: En ny dansk guldalder? Danmarks resultater i den skærpede konkurrence om medaljer. In Willeberg, S. & Schäfer, K. (ed.), 1984 Team Danmark 2014: Jubilæumsskrift i anledning af Team Danmarks 30 år. Brøndby: Team Danmark, December 2014, pp Rasmus K. Storm & Sine Agergaard: Talent Development in Times of Commercialisation and Globalisation: The Pros and Cons of International Stars in Danish Womens Handball. In: Bengt Saltin (ed.), Women and Sport. SISU Idrottsböcker, Ulrik Wagner & Rasmus K. Storm: Sport as a Communication System. In Pedersen, P. M. (Ed.) Handbook of Sport Communication. London: Routledge, 2013, pp Rasmus K. Storm: Kommercialisering og massemedier. I: Grundbog i Idrætssociologi. (red.) Lone Friis Thing & Ulrik Wagner. Forlaget Munksgaard Danmark, 2011, pp Rasmus K. Storm: "Danish elite sport and Team Denmark: New Trends? In: "Nordic Elite Sport: Same Ambitions, Different Tracks". Svein Andersen, Lars Tore Ronglan (ed.). Oslo: Side 4 af 20

5 Universitetsforlaget, pp Gammelsæter, H., Södermann, S. & Rasmus K. Storm: "Diverging Scandinavian approaches to Professional Football". In: Gammelsæter, H. & Senaux, B. (ed.): "The Organisation and Governance of Top Football across Europe. An Institutional Perspective". London: Routledge, 2011, pp Bjarne Ibsen, Jørn Hansen & Rasmus K. Storm: "Sport Development and Elite Athletes in Denmark". In: Barrie Houlihan & Mick Green (ed.): "Routledge Sport Development Handbook", London: Routledge International Handbooks, 2011, pp Rasmus K. Storm & Ulrik Wagner: "Observing Sport. An Introduction". In: "Observing Sport - Modern System Theoretical Approaches". Schorndorff: Hofmann Verlag 2010, pp Rasmus K. Storm: "Professional Team Sports Clubs and Profits an Irreconcilable Combination?" In: "Observing Sport - Modern System Theoretical Approaches". Schorndorff: Hofmann Verlag 2010, pp Rasmus K. Storm: "På en bølge af succes". In: "Dansk håndbold". Slagelse: Forlaget Bavnebanke, 2008, pp Rasmus K. Storm: "Håndboldklubbernes finanshuller og spørgsmålet om profit - på vej mod en sportsøkonomisk model". In: "Dansk håndbold". Slagelse: Forlaget Bavnebanke, 2008, pp Rasmus K. Storm: "Den danske idræts- og sportssektor i oplevelsesøkonomien". In: Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, 2008, pp Side 5 af 20

6 36. Rasmus K. Storm: "Professionelle sportsvirksomheder". In: Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, 2008, pp Rasmus K. Storm: "Mediemiljøer med idræt og sport som primært emneområde". In: Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, 2008, pp Rasmus K. Storm, Jacob Magnussen: Et sølvbryllup mellem fodbolden og pengene. In: Jacob Magnussen & Rasmus K. Storm (ed.): Professionel Fodbold. Århus: Forlaget KLIM 2005, pp Rasmus K. Storm: Professionelle udfordringer og eliteloven status og perspektiver med fodbold som case. In: Jacob Magnussen & Rasmus K. Storm (ed.): Professionel Fodbold. Århus: Forlaget KLIM 2005, pp Conference Papers and Briefs 40. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Danske eliteresultater 2014: Danmark fastholder historisk høj konkurrence-evne i international elitesport. Brief, Idrættens Analyseinstitut, June Rasmus K. Storm, Trygve Laub Asserhøj, Frederik Thomsen: "Smitter sportens eliteresultater af på breddedeltagelsen? En opdateret analyse med danske data". Brief, Idrættens Analyseinstitut, January Søren Bang, Jens Alm & Rasmus K. Storm: Stadionleje i Danmark. Notat angående de danske superligaklubbers stadionlejeforhold. Brief, Idrættens Analyseinstitut, June Side 6 af 20

7 43. Rasmus K. Storm & Lau Tofft-Jørgensen: "Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS): Dansk eliteidræt i international sammenligning foreløbige resultater". Brief, Idrættens Analyseinstitut, februar 2014 (20 pages). 44. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Dansk eliteidræt i fremgang. Paper præsenteret på konferencen: Idrættens største udfordringer III: kvalitet og kerneværdier hvem leverer varen?, d September 2013, Vejen, Vejen Idrætscenter (31 pages). 45. Rasmus K. Storm: The Discourse of the Trickle-Down Effect: An Assessment of the Consequences of Hegemonic Closure in Sport. Paper presented at the 20th EASM Conference on sport management in Aalborg (23 pages.), September Rasmus K. Storm: Skaber elite bredde?. Paper præsenteret på konferencen: Idrættens største udfordringer, Vejen Idrætscenter, maj 2011, Copenhagen: Danish Institute for Sport Studies. Later publiced at idrottsforum.org, 23. November 2011, (21 pages.). Edited and Co-edited books 47. Ulrik Wagner, Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen (ed.): When Sport Meets Business A Student Text. London: SAGE (Book projekt accepted for publication, forthcoming in September 2016). 48. Ulrik Wagner, Rasmus K. Storm & John Hoberman (ed.): Observing Sport - Modern System Theoretical Approaches. Schorndorff: Hofmann Verlag, Rasmus K. Storm (ed.): "Dansk håndbold. Bredde, elite og kommercialiseringens konsekvenser". Slagelse: Forlaget Bavnebanke, Side 7 af 20

8 50. Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, Jacob Magnussen & Rasmus K. Storm (ed.): Professionel Fodbold. Århus: Forlaget KLIM Edited and Co-edited Full Journal Issues 52. Rasmus K. Storm, Signe Højbjerre Larsen & Peter Jul Jacobsen: Forum for Idræt. 2015/ Rasmus K. Storm, Ulrik Wagner & Peter Jul Jacobsen: Sport Management. Forum for Idræt. 2014/ Rasmus K. Storm & Peter Jul Jacobsen: OL, Politik og Sport. Forum for Idræt. 2009/01. Non-Peer-Reviewed Papers 55. Ulrik Wagner, Rasmus K. Storm & Peter Jul Jacobsen: Sport Management broget felt i vækst. Forum for Idræt. 2014/01, pp Rasmus K. Storm & Peter Jul Jacobsen: OL, politik og sport. En introduktion. I: Forum for Idræt. 2009/01, pp Rasmus K. Storm: Sport i oplevelsesøkonomien - vækst eller varm luft?. Artikel i Samfundsøkonomen nr. 5. November Rasmus K. Storm: Vækst med underskud. Kan man lave forretning ud af en sportsvirksomhed? Artikel i Samfundsøkonomen nr. 2, maj 2007, pp Reports and such Side 8 af 20

9 59. Rasmus K. Storm, Søren Bang, Ditte Toft Clausen: Motionsdoping i Danmark. Evaluering af indsatsen mod doping i kommercielle motions- og fitnesscentre. Idrættens Analyseinstitut, juli Rasmus K. Storm, Lau Tofft-Jørgensen, Trygve Buch Asserhøj & Ulrik Holskov: Team Danmark brugerundersøgelse Idrættens Analyseinstitut & Team Danmark, November Trygve Buch Laub, Rasmus K. Storm, Lau Tofft-Jørgensen & Ulrik Holskov: Team Danmark tilfredshedsundersøgelse Dashboard afrapportering (20 pages) & Baggrundsrapport (39 pages). Idrættens Analyseinstitut & Team Danmark, December Rasmus K. Storm & Lau Toft-Jørgensen: Elitesportsmiljøet i Danmark Analyse af det danske eliteidrætsmiljø baseret på undersøgelsen Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) (171 pages). Idrættens Analyseinstitut, April Michael Andersen, Rasmus K. Storm: "Evaluering af Team Danmarks ordning med forlængede ungdomsuddannelser". Afsluttende rapport (41 pages) & Notat vedr. Team Danmarks forlængede ungdomsuddannelsesforløb, tidligere undersøgelser (42 pages) Danmarks Evalueringsinstitut & Idrættens Analyseinstitut, februar Rasmus K. Storm: "Team Danmarks støttekoncept. Evaluering af støttekonceptet for ". (409 pages). Idrættens Analyseinstitut, maj Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Håndboldøkonomi.dk - fra forsamlingshus til forretning". Bind 1 (37 pages) & Bind 2 (187 pages). Idrættens Analyseinstitut, juni Stinne Bech, Maja Plum, Ulrik Almlund og Rasmus K. Storm: Elitekarriere på spil - en analyse af pigers elitetilværelse mellem samfundsmæssige og idrætslige normer Bind I (114 pages) & Bind II (92 pages) København: Team Danmark Side 9 af 20

10 67. Klaus Nielsen, Rasmus K. Storm og Anders Godthjælp Nielsen: Kontraktspillere i fodbold og håndbold. Undersøgelse af sociale, uddannelsesmæssige og sportslige vilkår for danske kontraktspillere Bind I (93 pages) & Bind II (319 pages): Poula Helth Rådgivning og Professor Klaus Nielsen, Roskilde Universitetscenter, Klaus Nielsen, Anders Godthjælp Nielsen og Rasmus K. Storm: Den danske subelites vilkår år Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. Bind I (66 pages), Bind II (166 pages) & Bind III (203 pages): Team Danmark, Book reviews 69. Rasmus K. Storm: Kampen om Tribunen. Anmeldelse af: Hans K. Hognestad & Arve Hjelseth (ed.) (2012) "Kampen om Tribunen: Fotball, Identitet og makt". Trondheim: Akademika Forlag. Bragt på Idrottsforum.org d. 9. oktober Rasmus K. Storm: "Nyttigt og nødvendigt perspektiv". Anmeldelse af: Silk, M. (2012). The Cultural Politics of Post-9/11 American Sport. New York: Routledge. Bragt på Idrottsforum.org d. 10. oktober Rasmus K. Storm: "Den danske fodboldforretning dumber". Anmeldelse af: "Spillet uden for banen" af Joachim Sperling, Henrik Nordskilde & Emil Bergander. L&R Business Bragt i Idans Nyhedsbrev nr. 34, oktober Rasmus K. Storm: "Mærk fodboldverdenen". Anmeldelse af 'Soccernomics' af Simon Kuper og Stefan Szymanski , 16. juni. 73. Rasmus K. Storm: "Atleten i eventyrland. Udbytning i professionel sport". Anmeldelse af: James Connor: "The athlete as widget: how exploitation explains elite sport, Sport in Society, Vol 12, No 10, pp Bragt på Idrotssforum.org, opdatering nr. 120, d. 18. februar Side 10 af 20

11 74. Rasmus K. Storm: "En dronning kom til byen. Men, hvad var det godt for?" Anmeldelse af Dan Philipsen: "En dronning kom til byen". Jyllands-Postens Forlag Rasmus K. Storm: "Sportanomics. Myter og fakta om fodbold". Anmeldelse af: Patric Anderson, Peter Ayton og Carsten Schmidt: "Myths and Facts About Football". Cambridge Scholars Publishing. November Rasmus K. Storm: "Fodboldindustriens udvikling i Sverige". Anmeldelse af Bill Sund: "Fotbollindustrien". Nörmen Forlag Bragt påwww.idrottsforum.org oktober Rasmus K. Storm: "Den alvorlige tilhængers modstand. Norske fodboldsupportere i opposition og forhandling". Anmeldelse af Arve Hjelseths doktorafhandling: "Mellom børs, katedral og karneval. Norske supporteres forhandlinger om kommersialiseringen av fottball". University of Bergen (11 s.). Bragt på maj, Rasmus K. Storm: "Syndefaldets sportsterrorister". Boganmeldelse af Lise Joern: "Homo Fanaticus. Passionerede Fodboldsupportere". Forlaget Bavnebanke 2006 (10 s.). Bragt på oktober Rasmus K. Storm: "Fodboldens vandbærere". Boganmeldelse af Martin Roderick: "The Work of Professional Football. A Labour of Love?" London: Routledge. (13 s.). Er også publiceret på d Rasmus K. Storm: "Sporten som markedsføringsredskab: Hvad er mulighederne og hvori består problemerne?" Boganmeldelse af John Amis & Bettina Cornwell (ed.): "Global Sport Sponsorship" Oxford: Berg Publishers 2005 (Sport, Commerce and Culture) (3 s.). Bragt på d Rasmus K. Storm: "Europæiske følelser eller amerikansk rationalisme?" Boganmeldelse af Stefan Szymanski & Andrew Zimbalist: 'National Pastime. How Americans Play Baseball and the Rest of the World Plays Soccer'. Brookings Institution Press, Bragt på Idans Side 11 af 20

12 hjemmeside d Rasmus K. Storm: "Jorden er en fodbold". Bogomtale af Jørn Hansen: "Fodbold. En kort verdenshistorie". Syddansk Universitetsforlag, Bragt på Idans hjemmeside d (1 s.). Miscellaneous 83. Rasmus K. Storm: Dansk fodbold taber fortsat penge. Analyse publiceret på idan.dk d. 18 juni Henrik H. Brandt & Rasmus K. Storm: Statsstøttet Fodbold? Regeringens idrætspolitiske vildskud. Kommentar bragt på idan.dk d. 18. maj Rasmus K. Storm: Konkurrencestatsmentalitet er ikke løsningen for eliteidrætten. Kommentar bragt på idan.dk d. 19. september Rasmus K. Storm: Hvor meget scorer Brasilien reelt på sit fodbold-vm? Analyse bragt på idan.dk d. 7. juli Rasmus K. Storm: Kommercielle håndboldklubber lider af et Lady Gaga-syndrom. Analyse bragt på idan.dk d. 18. juni Rasmus K. Storm: Den turbulente Superliga. Analyse publiceret på idan.dk d. 21. maj Rasmus K. Storm: Er Super Bowl egentlig så super?. Analyse publiceret på idan.dk d. 4. februar Rasmus K. Storm: Håndboldøkonomi stadig i minus. Artikel publiceret på idan.dk d. 14. november Side 12 af 20

13 91. Rasmus K. storm: Sammenhold: En sejr er mere end blot en sejr. Analyse i Politiken d. 13/ Rasmus K. Storm: Valuta for pengene: Hvem er mest effektiv i dansk fodbold?. Artikel bragt på idan.dk d. 30/ Rasmus K. Storm: Fodboldøkonomien 2012: Et svært år for flere Superligaklubber. Artikel bragt på idan.dk d. 1/ Rasmus K. Storm: Dansk eliteidræt i international fremgang. Artikel bragt i Idans nyhedsbrev, Overblik nr. 55, juni 2013, pp Rasmus K. Storm: Dansk eliteidræt er i fin form. Artikel bragt i Idans nyhedsbrev, 'Overblik' nr. 55, juni 2013, pp Rasmus K. Storm: "Luksusfælden, der klappede". Kommentar bragt på idan.dk d. 1. august Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Olympic predictions: China can become the undisputed Olympic champion". Artikel bragt på Play the Game's website d. 27. july Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Danmark ligger til otte OL-medaljer". Artikel bragt på idan.dk d. 23. juli Rasmus K. Storm: "Krisen kradser i dansk fodbold". Artikel bragt på idan.dk d. 6. juli Rasmus K. Storm: "Dansk håndboldøkonomi kæmper med store røde tal". Artikel bragt i Idans nyhedsbrev, 'Overblik' nr. 45, januar Side 13 af 20

14 101. Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Dansk eliteidræt vinder flere medaljer". Kronik på videnskab.dk, d. 5. januar Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Dansk elitesport i fremgang men New Zealand klarer sig langt bedre!". Artikel bragt på Idan.dk, d. 3. januar Rasmus K. Storm: Håndboldklubbernes krise er forværret. Analyse bragt på Idan.dk d. 2. februar Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Dansk elitesport gik tilbage i 2010". Analyse bragt på Idan.dk d. 5. januar Rasmus K. Storm: "Elitesport styrker ikke folkesundheden". Analyseartikel bragt i Politiken d. 24. december Rasmus K. Storm: "Topfodbold er en elendig forretning". Analyseartikel bragt i Politiken d. 29. december Rasmus K. Storm: "Den nye tv-aftale i håndbold: Det mindst dårlige alternativ?". Kommentar bragt på Idan.dk d. 28. november Rasmus K. Storm: AG mod Rovet. Analyse bragt på idan.dk 20.september Rasmus K. Storm: VM, brød og cirkus: Blev sydafrikanerne kun en oplevelse rigere? Analyse bragt på videnskab.dk, august Rasmus K. Storm: "FCK's underskud vender op og ned på magtforholdene". Analyse bragt på d Rasmus K. Storm: "Finanskrisen har ramt dansk fodbold". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". nr. 33, August 2010, s Side 14 af 20

15 112. Rasmus K. Storm: "Dansk håndboldøkonomi slået hjem af fodbolden". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". nr. 33, August 2010, s Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: Sparekniv og fremgang: Dansk eliteidræt har vind i sejlene. Analyse bragt på idan.dk d. 22. december Rasmus K. Storm & Henrik H. Brandt: Team Danmarks sporskifte skaber nye udfordringer. Kommentar bragt på Idan.dk d. 18. december Rasmus K. Storm: Håndboldøkonomiens svære krise: Hvordan kommer klubberne videre?. Kommentar bragt på Idan.dk d. 30. november Rasmus K. Storm: Sportsøkonomiens svære vej. Kommentar bragt på Idan.dk d. 25. november Rasmus K. Storm: "Dansk håndboldøkonomi bløder". Kommentar bragt på Idan.dk d. 14. september Rasmus K. Storm: "Rekordvækst i Superligaen". Artikel bragt på d. 19. juni Rasmus K. Storm: "Historisk underskud i dansk elitehåndbold". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". nr. 23, 28. maj, Rasmus K. Storm: "Politisk hanekamp: stor vil stå mod lille i dansk fodbold". Kommentar bragt på idan.dk d. 18. maj, Rasmus K. Storm: "Fodbolden sluger kapital". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". 31. marts 2009 s Side 15 af 20

16 122. Rasmus K. Storm: "Dansk fodbold i svær balancegang". Kommentar bragt på Idan.dk d. 24. marts Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Talentpotentiale. Dansk juniorelite med succes". Bragt på d. 15. februar Rasmus K. Storm: Kasper Hvidt redder os gennem finanskrisen. Kronik bragt på Videnskab.dk d. 28. januar Rasmus K. Storm: Fortsat overforbrug i danske håndboldklubber. Artikel i Idans nyhedsbrev, december 2008 (s. 1-2) Rasmus K. Storm & Henrik Brandt: Er håndbold ved at miste grebet i hallerne?. Kommentar bragt på d. 2. december Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: Det bedste OL i nyere tid? Dansk eliteidræt går tilbage. Artikel i Politiken d. 2. oktober Rasmus K. Storm & Henrik Brandt: Det er for let bare at kræve flere penge. Kommentar bragt på August, Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Medaljebesværgelser: 7 er det magiske tal". Analyse bragt i Politiken d. 27. juli Rasmus K. Storm: "Elite skaber ikke nødvendigvis bredde". Synspunkt i Lokale- og Anlægsfondens tidsskrift, Tribune, nr. 9, juni Rasmus K. Storm: "Dansk fodboldøkonomi i fortsat vækst". Analyseartikel i Politiken, 25. juni Side 16 af 20

17 132. Rasmus K. Storm: "Når guld betyder guld og omvendt". Kommentar bragt på maj Rasmus K. Storm: "En verdenskrig om medaljer". Bragt på februar Rasmus K. Storm: "Guld til eliten, men bronze til bredden". Kommentar bragt på d. 30. Januar Rasmus K. Storm: "Professionel (vild)ledelse. Er Brøndby IF overhovedet i krise?". Kommentar bragt på d. 28. september Rasmus K. Storm: "Oplevelsesøkonomi og fodboldforretning": Analyseartikel i Politiken d. 19. juli Rasmus K. Storm: "Postukrainsk stress-syndrom: har klubberne lært noget?". Kommentar bragt på d. 11. juni Rasmus K. Storm: "Dansk kvindehåndbold: Hvad skal der ske?". Kommentar bragt på d. 23. marts Rasmus K. Storm: "Guldregn. Mesterskabet er allerede afgjort." Analyseartikel i Politiken d. 10. marts Rasmus K. Storm: "Håndboldklubber har stadig røde tal på bundlinien". Artikel i Idans Nyhedsbrev 'Overblik'. Februar 2007 (pp. 2-3) Rasmus K. Storm: "Superligaen følger naturloven". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. December 2006 (s. 3-4). Side 17 af 20

18 142. Rasmus K. Storm: Økonomisk styrke ændrer håndboldlandkortet (2. s.). Kommentar bragt på d Rasmus K. Storm: "Håndboldklubberne må selv løse skævhederne" (2 s.). Kommentar bragt på Idans hjemmeside d Rasmus K. Storm: "Fremgang med udfordringer - Dansk elitehåndbold på en bølge af succes". Artikel i Håndbold Spiller Foreningens medlemsblad; "Spillernyt". 8. årgang. September Nr. 3. (s ) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Dansk elitehåndbold har svære lommesmerter". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. Juni 2006 (s. 1-2) Rasmus K. Storm: "Tv-aftale med problemer". Kommentar bragt på Idans hjemmeside d Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Eliteudøvernes karriereproblemer: Hvordan kommer vi videre?" Artikel i Håndbold Spiller Foreningens medlemsblad; "Spillernyt". 8. årgang. Marts Nr. 1. (s. 8-11) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Færre klubber vinder guld". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. Marts 2006 (s. 1-2) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Mindre fokus på uddannelse". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. Januar 2006 (s. 3) Rasmus K. Storm: "Elitespillere i professionel fremgang". Artikel i Håndbold Spiller Foreningens medlemsblad; "Spillernyt". 7. årgang. December nr. 4 (s. 8-11) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Derfor vil klubberne have kompensation". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. November 2005 (s. 3). Side 18 af 20

19 152. Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Ingen lønfest i dansk elitehåndbold". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. November 2005 (s. 1-2) Rasmus K. Storm, Maja Plum, Stinne L. Bech & Ulrik Almlund: "De talentfulde pigers dilemma". Artikel i Politiken d. 9. april Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund, Stinne Bech og Maja Plum: Pigers valg af elitekarriere Resultater fra undersøgelsen: Elitekarriere på spil. En analyse af piger elitetilværelse mellem samfundsmæssige og idrætslige normer. Artikel i PULS nr. 4, årgang 15, December Rasmus K. Storm og Klaus Nielsen: Team Danmark eller ej?`. Sportskronik i Politiken d. 4. maj Rasmus K. Storm og Klaus Nielsen: Pension med social og samfundsmæssig gevinst. Kronik i Morgenavisen Jyllandsposten mandag d. 17. marts Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen og Klaus Nielsen: Kontraktspilleres vilkår i dagens Danmark. Resultater fra Kontraktspillere i fodbold og håndbold. Undersøgelse af sociale, uddannelsesmæssige og sportslige vilkår for danske kontraktspillere Artikel i PULS nr. 4. Årgang (s. 2-5) Rasmus K. Storm: Professionelle omkostninger. Artikel i Politiken søndag d. 8. december Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen og Klaus Nielsen: Et professionelt Sportsproletariat lurer. Artikel i Dagbladet Dagen torsdag d. 5. december Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen, Stig Møller Christensen og Klaus Nielsen: Privilegeret tilværelse på topplan men, hvad sker der efter karrierestop?. Artikel i Politiken søndag d. 1. september Side 19 af 20

20 161. Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen og Klaus Nielsen: Vi har for lidt tid send flere penge!. Artikel i Politiken mandag d. 26. februar Rasmus K. Storm og Anders Godthjælp Nielsen: Muligheder og begrænsninger i eliteidrætskarrieren. Resultater fra undersøgelsen Den danske subelites vilkår år I PULS nr. 4. Årgang 11. december Side 20 af 20

List of publications Senior Academic Researcher, Cand. Scient. Adm., Ph.d. Rasmus K. Storm

List of publications Senior Academic Researcher, Cand. Scient. Adm., Ph.d. Rasmus K. Storm List of publications Senior Academic Researcher, Cand. Scient. Adm., Ph.d. Rasmus K. Storm Papers in Peer-Reviewed Journals 1. Rasmus K. Storm: Samfundsøkonomiske effekter og store idrætsbegivenheder:

Læs mere

Education: Dr. Merc. Copenhagen Business School 1996; PhD (Sociology): Copenhagen University 1983

Education: Dr. Merc. Copenhagen Business School 1996; PhD (Sociology): Copenhagen University 1983 Torben Bager Professor, Head of Centre, Professor IDEA Entrepreneurship Centre Department of Entrepreneurship and Relationship Management Postal address: Universitetsparken 1 6000 Kolding Denmark Postal

Læs mere

Uddannelse 2014 Ph.d. i idræt 2009 Cand.scient., idræt og samfundsfag (1. juni) 2000 Studentereksamen

Uddannelse 2014 Ph.d. i idræt 2009 Cand.scient., idræt og samfundsfag (1. juni) 2000 Studentereksamen Karsten Elmose-Østerlund Adjunkt Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) Institut for Idræt og Biomekanik Bevægelse, Kultur og Samfund Postaddresse: Campusvej 55 5230 Odense M Danmark

Læs mere

TALENTUDVIKLINGSMILJØER i spændingsfeltet mellem professionelle klubber og frivillige foreninger

TALENTUDVIKLINGSMILJØER i spændingsfeltet mellem professionelle klubber og frivillige foreninger TALENTUDVIKLINGSMILJØER i spændingsfeltet mellem professionelle klubber og frivillige foreninger Louise Kamuk Storm Adjunkt, PhD Learning and Talent in Sport Institut for Idræt og Biomekanik 1 TRE FORSKELLIGE

Læs mere

Børn, idræt og skole. Henrik H. Brandt Brøndby, den 5. oktober 2006. - præsentation af Idrættens Analyseinstitut. 5. oktober 2006

Børn, idræt og skole. Henrik H. Brandt Brøndby, den 5. oktober 2006. - præsentation af Idrættens Analyseinstitut. 5. oktober 2006 5. oktober 2006 Børn, idræt og skole - præsentation af Idrættens Analyseinstitut Henrik H. Brandt Brøndby, den 5. oktober 2006 Den overfladiske sportspresse 5. oktober 2006 Kampreferater 38,1 % Anden kamprelateret

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

Økonomiske realiteter og forretningsmodeller i dansk fodbold

Økonomiske realiteter og forretningsmodeller i dansk fodbold Fremtidens stadion i Helsingør Marienlyst d. 25. november 2015. Analyse- og Forskningsleder, Ph.d. Rasmus K. Storm @rasmuskstorm Foto: Pathfinder77 Økonomiske realiteter og forretningsmodeller i dansk

Læs mere

Nøglerelationer og trænerkompetencer i en dansk foreningskontekst

Nøglerelationer og trænerkompetencer i en dansk foreningskontekst Nøglerelationer og trænerkompetencer i en dansk foreningskontekst Louise Kamuk Storm, adjunkt, PhD Institut for Idræt og Biomekanik Forskningsenheden for idrætspædagogik og sportspsykologi HVAD BETYDER

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

Tilskud til eliteidrætsanalytiker (SPLISS)

Tilskud til eliteidrætsanalytiker (SPLISS) Tilskud til eliteidrætsanalytiker (SPLISS) Ansøgning til Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund om tilskud til ansættelse af fast eliteidrætsanalytiker og dansk deltagelse i det internationale SPLISS-samarbejde.

Læs mere

Talentudvikling i sportens verden

Talentudvikling i sportens verden Talentudvikling i sportens verden Konference 22.9.2008 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 Kort præsentation - MA Cand. mag. (samfundsfag idræt) Adjunkt og

Læs mere

Sports journalism in the sporting landscape

Sports journalism in the sporting landscape Sports journalism in the sporting landscape - Blind spots of the journalists Foto: Bjørn Giesenbauer/Flickr Play the Game 2013 Aarhus, 30 October 2013 Ditte Toft Danish Institute for Sports Studies/Play

Læs mere

Kort præsentation. Kvalifikationer. Publikationer

Kort præsentation. Kvalifikationer. Publikationer Mette Foged Postdoc Økonomisk Institut Postaddresse: Øster Farimagsgade 5, 1353 København K, 26 26.2.26 E-mail: mette.foged@econ.ku.dk Telefon: +45 35 32 35 82 Hjemmeside: econ.ku.dk/foged/default.htm

Læs mere

Danske atleters veje til eliten Et kvalitativt interviewstudie af danske elite atleter delprojekt Fra Talent til Ekspert

Danske atleters veje til eliten Et kvalitativt interviewstudie af danske elite atleter delprojekt Fra Talent til Ekspert Danske atleters veje til eliten Et kvalitativt interviewstudie af danske elite atleter delprojekt Fra Talent til Ekspert 1 07-02-2014 mini-seminar om talentudvikling indenfor elitesport Talentudvikling

Læs mere

Klimapolitiske udfordringer

Klimapolitiske udfordringer Klimapolitiske udfordringer Økonomiske styringsmidler og lobbyisme Aarhus-seminar 2012 Gert Tinggaard Svendsen Professor, PhD 1 Oversigt 1. Indledning 2. Afgift og VE 3. Lobbyisme 4. Klimaforhandlinger

Læs mere

Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae. DK-1307 Copenhagen K +45 41 56 26 76 Denmark +45 33 34 48 99

Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae. DK-1307 Copenhagen K +45 41 56 26 76 Denmark +45 33 34 48 99 Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae Home Adress: Work Adress: Tordenskjoldsvej 39 The Rockwool Foundation Research Unit DK-3000 Elsingore Sølvgade 10, 2 tv. Denmark DK-1307 Copenhagen K +45 41

Læs mere

Idræt og sport i den danske pplevelsesøkonorai

Idræt og sport i den danske pplevelsesøkonorai Rasmus K. Storm og Henrik H. Brandt (red.) Idræt og sport i den danske pplevelsesøkonorai - mellem forening og forretning Imagine.. Indhold Redaktørernes forord 5 Forord 9 Sammenfatning 19 Perspektiver

Læs mere

Uddannelse og forskningsrelaterede ansættelser. Publications. Formidlingspublikationer

Uddannelse og forskningsrelaterede ansættelser. Publications. Formidlingspublikationer PhD Fellow The Department of Society and Globalisation Democratic Network Governance Universitetsvej 1, 25, 25.2 DK-4000 Roskilde Denmark Universitetsvej 1, 25.2 DK-4000 Roskilde Denmark E-mail: ahkrogh@ruc.dk

Læs mere

Coalitions and policy coordination

Coalitions and policy coordination Coalitions and policy coordination This page intentionally left blank Mikkel Mailand Coalitions and policy coordination Revision and impact of the European Employment Strategy DJØF Publishing Copenhagen

Læs mere

Hvilke life skills er vigtige i et succesfuldt fodboldmiljø? Carsten Hvid Larsen, Institut for idræt og biomekanik, Syddansk Universitet, Odense.

Hvilke life skills er vigtige i et succesfuldt fodboldmiljø? Carsten Hvid Larsen, Institut for idræt og biomekanik, Syddansk Universitet, Odense. Hvilke life skills er vigtige i et succesfuldt fodboldmiljø? Carsten Hvid Larsen, Institut for idræt og biomekanik, Syddansk Universitet, Odense. Formål Skabe ny viden om relationelle læreprocesser og

Læs mere

Eliteidrættens væsen. Mod al sund fornuft? Senior Academic Researcher and PhD Scholar Rasmus K. Storm

Eliteidrættens væsen. Mod al sund fornuft? Senior Academic Researcher and PhD Scholar Rasmus K. Storm Eliteidrættens væsen Idrættens Analyseinstitut Mod al sund fornuft? Senior Academic Researcher and PhD Scholar Rasmus K. Storm l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf. 3266 1030 l www.idan.dk 1 Den

Læs mere

NGO virksomhedspartnerskaber: Muligheder og udfordringer i samarbejde på tværs af sektorer

NGO virksomhedspartnerskaber: Muligheder og udfordringer i samarbejde på tværs af sektorer NGO virksomhedspartnerskaber: Muligheder og udfordringer i samarbejde på tværs af sektorer Frivilligrådet: Foreningsliv & Erhvervsliv Nærmere hinanden! Odense den 30. april 2014 Ph.d. stipendiat og centerleder

Læs mere

Mellem etik, moral og resultatkontrakter. Team Danmarks formål. Centrale dokumenter for dansk eliteidræt

Mellem etik, moral og resultatkontrakter. Team Danmarks formål. Centrale dokumenter for dansk eliteidræt Mellem etik, moral og resultatkontrakter Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 31. maj 2012 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 1 Team Danmarks formål Team Danmark har til formål

Læs mere

Turister og vagabonder. Tekster i kulturforståelse og interkulturel kommunikation

Turister og vagabonder. Tekster i kulturforståelse og interkulturel kommunikation 1 Liep, John; Olwig, Karen Fog: "Kulturel Kompleksitet" 1 Kilde: Komplekse liv Akademisk Forlag, 1994 ISBN: 8750032313 2 Sarangi, Srikant: "Culture" 16 Kilde: Culture and Language John Benjamins Pub. Company,

Læs mere

Arbejds- og Organisationspsykologi Læseplan

Arbejds- og Organisationspsykologi Læseplan Syddansk Universitet Master of Public Management Forårssemesteret 2008 Arbejds- og Organisationspsykologi Læseplan Underviser: Ekstern lektor, Cand.Psych. Aut. og MPM Hanne Klinge/Chefpsykolog LifeQuality

Læs mere

Idrætssektorens Udviklingsforum

Idrætssektorens Udviklingsforum Opstartsseminar NRGi Arena, Aarhus 13. april 2015 Martin Hedal martin.hedal@idan.dk Henrik H. Brandt henrik.brandt@idan.dk Idrætssektorens Udviklingsforum Velkommen PROGRAM 10.00-11.00 Introduktion og

Læs mere

Lærer eller træner? Læremidler i læreruddannelsen. 27/03/15 Annemari Munk Svendsen

Lærer eller træner? Læremidler i læreruddannelsen. 27/03/15 Annemari Munk Svendsen Lærer eller træner? Læremidler i læreruddannelsen Lærer eller træner? Kontekst og baggrund En undersøgelse af læremidler i læreruddannelsen Opmærksomhedsfelter Diskussionspunkter Kontekst og baggrund En

Læs mere

Det internationale medaljekapløb. Dansk idræt i international sammenhæng

Det internationale medaljekapløb. Dansk idræt i international sammenhæng Det internationale medaljekapløb. Dansk idræt i international sammenhæng Idrættens analyseinstituts konference: Idrættens største udfordringer III 4. 5. september 2013 Klaus Nielsen Birkbeck, University

Læs mere

Publications. Mette Krogh Christensen

Publications. Mette Krogh Christensen Mette Krogh Christensen Publications A social learning perspective on successful talent development environments: A qualitative study of two successful Scandinavian handball clubs Storm, L. K., Christensen,

Læs mere

Fascinationen ved idræt

Fascinationen ved idræt Fascinationen ved idræt Doping blandt danske -Eller cykelryttere Cykelsportens paradoksale attraktion - Et humanistisk perspektiv ph.d. stipendiat, cand.scient. Institut for Idræt og Biomekanik, cand.

Læs mere

Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication

Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication Profilbeskrivelse for Marketing, Globalisering og Kommunikation Marketing, Globalization and Communication Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand.merc.) Odense 2009 1

Læs mere

Forandringsprocesser Læseplan

Forandringsprocesser Læseplan SDU Master i Evaluering August 2007 Forandringsprocesser Læseplan Lektor Vibeke Normann Andersen Fagets formål og sigte: Formålet med faget Forandringsprocesser er, at give den studerende begreber og modeller,

Læs mere

Udviklingstendenser i den internationale eliteidræt

Udviklingstendenser i den internationale eliteidræt Udviklingstendenser i den internationale eliteidræt Danmarks top 8-placeringer ved VM i svømning i OL-discipliner rank Country 2003 rank(2015) Country 2015 1 United States 38 2 China 25 3 Great Britain

Læs mere

Idræt mellem forening og forretning

Idræt mellem forening og forretning Program (Senest opdateret, den 24. august 2012) Idræt mellem forening og forretning - sportsmanagement i fremtidens danske idrætssektor UCN, Mylius Erichsens Vej, Aalborg, den 18. september 2012 Læs mere:

Læs mere

Byggeboom i Danmark. Investeringer i opvisningsanlæg 1995-2007 ved Søren Bang, Idan

Byggeboom i Danmark. Investeringer i opvisningsanlæg 1995-2007 ved Søren Bang, Idan Byggeboom i Danmark Tegning: Årstiderne Arkitekter Investeringer i opvisningsanlæg 1995-2007 ved Søren Bang, Idan Byggeboom i Danmark Et overblik over investeringer i superligaklubber og håndboldligaklubbers

Læs mere

Det Moderne Danmark. E

Det Moderne Danmark. E 1: Hvilket studium er du optaget på: politik, administration og samfundsfag 45 17,4% erhvervsjura 15 5,8% erhvervsøkonomi 40 15,5% historie 15 5,8% Jura 40 15,5% samfundsøkonomi 7 2,7% socialrådgivning

Læs mere

Eliteidrætten som rollemodel - hvad skal det egentlig nytte?

Eliteidrætten som rollemodel - hvad skal det egentlig nytte? Eliteidrætten som rollemodel - hvad skal det egentlig nytte? Idrættens største udfordringer III Vejen Idrætscenter 4. 5. september 2013 Rasmus K. Storm Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437

Læs mere

Idrætspolitikkens aktuelle brændpunkter

Idrætspolitikkens aktuelle brændpunkter Idrætspolitikkens aktuelle brændpunkter Idrættens Rum og Rammer Arena Nord Frederikshavn Henrik H. Brandt Idrættens Analyseinstitut 32661030 henrik.brandt@idan.dk Frederikshavn Stadion 1978 betalingsfodbold:

Læs mere

Strategisk forhandling i praksis Læseplan

Strategisk forhandling i praksis Læseplan Strategisk forhandling i praksis Læseplan Underviser: Lektor, ph.d. Morten Kallestrup Formål og sigte: For ledere i den offentlige sektor er evnen til at forhandle og skabe resultater gennem andre helt

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

Aspector v/morten Kamp Andersen. Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case

Aspector v/morten Kamp Andersen. Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case Aspector v/morten Kamp Andersen Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case PROGRAM 1. Hvorfor er der (igen) fokus på Talent Management? 2. Hvad er Talent Management? 3. Hvad er business casen?

Læs mere

Hvorfor beskæftige sig med de transnationale tendenser?

Hvorfor beskæftige sig med de transnationale tendenser? Hvorfor beskæftige sig med de transnationale tendenser? 1. Supra-national level agencies agreements regulations 2. National level policy 3. Institutional level implementation Lejf Moos, 2 Gustav E. Karlsen,

Læs mere

Status på danske eliteidræt De første resultater fra SPLISS-undersøgelsen.

Status på danske eliteidræt De første resultater fra SPLISS-undersøgelsen. Status på danske eliteidræt De første resultater fra SPLISS-undersøgelsen. Idrættens største udfordringer II Lau Tofft-Jørgensen Analytiker Lau.tofft@idan.dk En international undersøgelse af eliteidrætten

Læs mere

Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae

Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae Home Adress: Work Adress: Tordenskjoldsvej 39 The Rockwool Foundation Research Unit DK-3000 Elsingore Sølvgade 10, 2 tv. Denmark DK-1307 Copenhagen K +45 41

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 09/10 Silkeborg

Læs mere

Risikoopfattelse læg og lærd. Tværfagligt Obstetrisk Forum 31. oktober 2015 Grit Niklasson

Risikoopfattelse læg og lærd. Tværfagligt Obstetrisk Forum 31. oktober 2015 Grit Niklasson Risikoopfattelse læg og lærd Tværfagligt Obstetrisk Forum 31. oktober 2015 Grit Niklasson 1 Disposition 1. Lidt om mit ph.d. projekt 2. Teorier om risikoforståelse - Douglas og Lupton 3. Fund i ph.d. projektet

Læs mere

Videnskabsteori - En tekstsamling

Videnskabsteori - En tekstsamling 1 Weber, Max: "Den socialvidenskabelige og socialpolitiske erkendelses 'objektivitet'" 1 Kilde: Max Weber. Udvalgte tekster Hans Reitzel, 2003 ISBN: 8741225546 2 Weber, Max: "Die "Objektivität" sozialwissenschaftlicher

Læs mere

Anika Liversage. Tyrkiske skilsmisser i Danmark

Anika Liversage. Tyrkiske skilsmisser i Danmark Anika Liversage Tyrkiske skilsmisser i Danmark I indgår opløsning Anika Liversage Seniorforsker ved SFI Det Nationale Forskningscenter for Velfærd E-mail: ani@sfi.dk 1 Analysetilgang Arnetts begreber om

Læs mere

Ledelse: Performance Management Odense, lokale 096

Ledelse: Performance Management Odense, lokale 096 SDU Samfundsvidenskab FMOL Forårssemesteret 2012 Ledelse: Performance Management Odense, lokale 096 Underviser og fagansvarlig: Lektor Morten Balle Hansen Foreløbig Læseplan og Pensumliste 17 januar 2012

Læs mere

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com.

Engelsk. Niveau C. De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005. Casebaseret eksamen. www.jysk.dk og www.jysk.com. 052430_EngelskC 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau C www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Curriculum. Publications

Curriculum. Publications Kirubakaran Balasubramaniam PhD Student Research Unit of General Practice J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal 5000 Odense C Denmark E-mail: kiruba@health.sdu.dk Direct phone: 65503739 Curriculum Født

Læs mere

A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC. - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises

A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC. - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises A Strategic Partnership between Aarhus University, Nykredit & PwC - Focusing on Small and Medium-sized Enterprises 04-12-2013 1 Why Danmark vinder bronze i innovation, men sakker bagud i forhold til vores

Læs mere

VISUEL IDENTITET. Idrættens Analyseinstitut. 1 Logo. 2 Logo, varianter. 3 Farver. 4 Typografi. 5 Dekoration/mærke. 6 Forsider, rapport

VISUEL IDENTITET. Idrættens Analyseinstitut. 1 Logo. 2 Logo, varianter. 3 Farver. 4 Typografi. 5 Dekoration/mærke. 6 Forsider, rapport VISUEL IDENTITET Idrættens Analyseinstitut 1 1 Logo 2 Logo, varianter 3 Farver 4 Typografi 5 Dekoration/mærke 6 Forsider, rapport 7 Forsider, notat 8 Visitkort 9 Brevpapir 10 Kuverter 11 Følgeseddel Logo

Læs mere

Elite sports stadium requirements - views from Danish municipalities

Elite sports stadium requirements - views from Danish municipalities Elite sports stadium requirements - views from Danish municipalities JENS ALM Ph.d. student Malmö University jens.alm@mah.se Analyst Danish Institute for Sports Studies jens.alm@idan.dk Background Definitions

Læs mere

The research programme about the Structural Reform

The research programme about the Structural Reform The research programme about the Structural Reform Articles in the research programme s antologies Stort er godt. Otte fortællinger om tilblivelsen af de nye kommuner: Mouritzen, Poul Erik (2006). Et år

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Perspektiver på fysisk aktivitet

Perspektiver på fysisk aktivitet Perspektiver på fysisk aktivitet V/Tue Kristensen, Projektleder Sundhedsstyrelsen, Center for Forebyggelse Kontakt: tuk@sst.dk Disposition Hvor meget? - Tal på fysisk aktivitet/inaktivitet - Reviderede

Læs mere

Folketinget Boligudvalget Christiansborg, den 4. april 2005

Folketinget Boligudvalget Christiansborg, den 4. april 2005 Boligudvalget BOU alm. del - Bilag 21 O Folketinget Boligudvalget Christiansborg, den 4. april 2005 Til udvalgets medlemmer og stedfortrædere. Invitation til konferencen Status ét år efter EU s Østudvidelse

Læs mere

FORSKNING I HAVER TIL MAVER MED FOKUS PÅ EFFEKTER

FORSKNING I HAVER TIL MAVER MED FOKUS PÅ EFFEKTER 10-05-2016 Karen Wistoft DPU/AU 1 FORSKNING I HAVER TIL MAVER MED FOKUS PÅ EFFEKTER Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet Mandag den 9. maj 14-16 Karen Wistoft, professor

Læs mere

EfB.DK PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE

EfB.DK PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE PRISLISTE FOR SAMARBEJDSPARTNERE 2014-2015 efbkonference.dk Klar til de næste kapitler i EfB s fodboldeventyr Kære samarbejdspartner Inden for 12 måneder og nogle dage vil vi til den tid have oplevet sejr

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni, 10/11 Institution Handelsskolen Silkeborg Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Engelsk A Bente

Læs mere

JACOB DAHL RENDTORFF ETIK FOR PSYKOLOGER. Jurist- og Økonomforbundets Forlag

JACOB DAHL RENDTORFF ETIK FOR PSYKOLOGER. Jurist- og Økonomforbundets Forlag JACOB DAHL RENDTORFF ETIK FOR PSYKOLOGER Jurist- og Økonomforbundets Forlag Etik for Psykologer Denne bog er tilegnet mine sønner Joachim og Elias Af samme forfatter Frihed og etik i Jean Paul Sartres

Læs mere

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62

Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014. Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Aqua Clinic Dansk Svømmeunion Billund 13.9.2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk Tlf: 51 26 60 62 Team Danmarks hovedopgave Team Danmark har til formål at udvikle dansk eliteidræt på en socialt

Læs mere

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013 DM-kort Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret september-2013 Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 42 (8) 38 (9) 38 (9) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1

Læs mere

INNOVATIONSLEDELSE. Professor Mogens Dilling-Hansen, Aarhus universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen

INNOVATIONSLEDELSE. Professor Mogens Dilling-Hansen, Aarhus universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen Aarhus Universitet Forårssemesteret 2011 Master i offentlig ledelse INNOVATIONSLEDELSE Undervisere: Professor Mogens Dilling-Hansen, Aarhus universitet, Handels- og IngeniørHøjskolen Professor Christian

Læs mere

Topsportens oversete potentialer

Topsportens oversete potentialer Topsportens oversete potentialer Kompetencer & Koncepter på et vanskeligt (sponsor)marked Aalborg, 18. september 2012 Jagten på THE NEXT BIG THING Post AG København Rammevilkårene er barske og bliver værre

Læs mere

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret august-2012

Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret august-2012 DM-kort Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon -opdateret august-2012 Klubbens samlede medaljehøst ( tal i parentes er holdmedaljer) Guld Sølv Bronze 40 (8) 35 (9) 38 (9) TOP 10 Guld Sølv Bronze 1 15

Læs mere

Forening på forkant - vejen til nye frivillige og flere medlemmer i din lokale forening

Forening på forkant - vejen til nye frivillige og flere medlemmer i din lokale forening Forening på forkant - vejen til nye frivillige og flere medlemmer i din lokale forening Foreningskonference arrangeret af Danmarks Idræts-Forbund og Idrættens Analyseinstitut Praktiske oplysninger Tid:

Læs mere

INDUSTRIAL relations

INDUSTRIAL relations Carsten Strøby Jensen INDUSTRIAL relations indenmark - from conflict-based consensus to consensus-based conflict DJØF Publishing Industrial Relations in Denmark From conflict-based consensus to consensus-based

Læs mere

LIVE STREAMING Brøndby Hajduk Split Live Stream Direkte på nettet Online Champions League 27 juli 2017 Free Watch Online Now

LIVE STREAMING Brøndby Hajduk Split Live Stream Direkte på nettet Online Champions League 27 juli 2017 Free Watch Online Now LIVE STREAMING Brøndby Hajduk Split Live Stream Direkte på nettet Online Champions League 27 juli 2017 Free Watch Online Now Sådan ser du Brøndby Hajduk Split 27.07.2017 direkte på live stream! www.sefodbold.dk/online-tv/se-brøndby-if-vs-hajduk-split-live-stream-

Læs mere

Infodage om Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter

Infodage om Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter Infodage om Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter Kulturministeriet Organiseringen af dansk idræt Team Danmark DIF/IOC DGI DFIF 62 Forbund 180 regionale afdelinger 16 regionale foreninger 80 by

Læs mere

Publikationer. Født 1983. Uddannelse: 2009 Cand. med. Syddansk Universitet

Publikationer. Født 1983. Uddannelse: 2009 Cand. med. Syddansk Universitet Kirubakaran Balasubramaniam Ph.d.-studerende, læge Forskningsenheden for Almen Praksis J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal 5000 Odense C Danmark E-mail: kiruba@health.sdu.dk Direkte telefon: 65503739

Læs mere

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Resultatliste rækkefølge Samlet KV3 36-45 år KV6 56-65 år 1 0-18 år 2 19-35 år 3 36-45 år 4 46-55 år 5 56-65 år 6 66-99 år LICENS Resultatliste samlet Placering

Læs mere

2. semester. 4. semester

2. semester. 4. semester Samlet bogliste foråret 2009 (opdateret 03-02-2009) 2. semester Modul 3: Menneskets Fysiologi af Schibye og Klausen (skulle være købt i forbindelse med modul 1) Exercise physiology McArdle,Katch & Katch

Læs mere

Sport for the elderly

Sport for the elderly Sport for the elderly - Teenagers of the future Play the Game 2013 Aarhus, 29 October 2013 Ditte Toft Danish Institute for Sports Studies +45 3266 1037 ditte.toft@idan.dk A growing group in the population

Læs mere

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013 Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Team Danmarks hovedopgave

Læs mere

Talenternes forældre

Talenternes forældre ernes forældre DJGA Hjarbæk 2008 Martin Thomsen Langagergaard Cand.scient. idræt og psykologi Driver Learn2improve Specialiseret i psykologiske tilgange til præstation i sportens verden, erhvervslivet

Læs mere

Invitation til Konferencen: Community resiliens og samhørighed Projekt Paamiut Asasara i Grønland: Proces og Forskning. 8. oktober 2012 kl.

Invitation til Konferencen: Community resiliens og samhørighed Projekt Paamiut Asasara i Grønland: Proces og Forskning. 8. oktober 2012 kl. Invitation til Konferencen: Community resiliens og samhørighed Projekt Paamiut Asasara i Grønland: Proces og Forskning 8. oktober 2012 kl. 13 16 Invitation til Konferencen Community resiliens og samhørighed

Læs mere

Shared space - mellem vision og realitet. - Lyngby Idrætsby som case

Shared space - mellem vision og realitet. - Lyngby Idrætsby som case Downloaded from orbit.dtu.dk on: Jan 27, 2017 Shared space - mellem vision og realitet. - Lyngby Idrætsby som case Brinkø, Rikke Publication date: 2015 Document Version Peer-review version Link to publication

Læs mere

WATCH STREAMING FC Nordsjælland SønderjyskE Live Kijken Online 22 Sep 2017 Free Watch Online Now

WATCH STREAMING FC Nordsjælland SønderjyskE Live Kijken Online 22 Sep 2017 Free Watch Online Now WATCH STREAMING FC Nordsjælland SønderjyskE Live Kijken Online 22 Sep 2017 Free Watch Online Now FC Nordsjælland SønderjyskE Live Resultater SofaScore..sofascore. /da/sonderjyske fc nordsjaelland/rasva

Læs mere

DOUtiCaS. 1 Tidsskriftforpolitisk videnskab. N,2 Maj2005

DOUtiCaS. 1 Tidsskriftforpolitisk videnskab. N,2 Maj2005 1 1» DOUtiCaS _ N,2 Maj2005 1 Tidsskriftforpolitisk videnskab * w» m i Ole Borre Social tillid i Danmark»i Michael Baggesen Klitgaard At beskytte et politisk våben Stefan Mazanti, Mikael Skov Mikkelsen

Læs mere

Resultater for DM Duathlon 2012

Resultater for DM Duathlon 2012 DM Duathlon 2012 Age Group Results May 06, 2012 Results By Race Management Systems, Inc. Female 18 to 39 1 369 Karina Louise Sørensen Ninjas 39:51.75 1:14.73 1:09:39.99 0:55.29 19:50.78 2:11:32.54 2 417

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen. og

Engelsk. Niveau D. De Merkantile Erhvervsuddannelser September Casebaseret eksamen.  og 052431_EngelskD 08/09/05 13:29 Side 1 De Merkantile Erhvervsuddannelser September 2005 Side 1 af 4 sider Casebaseret eksamen Engelsk Niveau D www.jysk.dk og www.jysk.com Indhold: Opgave 1 Presentation

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Dialektik og politisk praksis

Dialektik og politisk praksis Program for 23. virksomhedsteori konference Røsnæs 9-11. november 2012 Dialektik og politisk praksis Mellem virksomhedsteori og ideologikritik Arrangører Jan Selmer Methi Lars Bang Jensen Morten Nissen

Læs mere

13.25 ET STÆRKERE DANMARK Danmarks statsminister giver sit bud på, hvordan vi skaber et stærkere Danmark frem mod 2025.

13.25 ET STÆRKERE DANMARK Danmarks statsminister giver sit bud på, hvordan vi skaber et stærkere Danmark frem mod 2025. 10.00 GENERALFORSAMLING Alle DI s medlemmer er velkomne til at overvære generalforsamlingen, der finder sted i Skuespilhuset. Der er check-in fra kl. 09.00. 11.30 FROKOST OG EVENTS 13.00 TRANSFORMING DENMARK

Læs mere

Referat af Vinterm øde 20L3

Referat af Vinterm øde 20L3 DIVISIONSFORENINGEN MTP, København, d.26. januar2013 Referat af Vinterm øde 20L3 Lørdag d.26. jantar 2013 kl. 10:00 aftroldtes Vintermøde for generalforsamlingen i Divisionsforeningen på Radisson Blu Scandinavia

Læs mere

De nationale test som ny praksis i den danske folkeskole

De nationale test som ny praksis i den danske folkeskole Børne- og Undervisningsudvalget 205-6 (Omtryk - 27-09-206 - Bilag tilføjet) BUU Alm.del Bilag 274 Offentligt AARHUS De nationale test som ny praksis i den danske folkeskole Kristine Kousholt DPU, Aarhus

Læs mere

Nationaløkonomisk Tidsskrift 2010

Nationaløkonomisk Tidsskrift 2010 Nationaløkonomisk Tidsskrift 2010 Udgivet af Nationaløkonomisk Forening Redaktør: Chr. Hjorth-Andersen I redaktionen: Claus Thustrup Kreiner, Birgitte Sloth og Torben Tranæs Redaktionsudvalg: Jørgen Søndergaard

Læs mere

Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15 onsdag 11:40 3 36 41

Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15 onsdag 11:40 3 36 41 Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15 onsdag 11:40 3 36 41 BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Invest in Denmark hvorfor gavner udenlandske investeringer og hvordan skaffer vi dem?

Invest in Denmark hvorfor gavner udenlandske investeringer og hvordan skaffer vi dem? Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2011-12 ERU alm. del Bilag 85 Offentligt Invest in Denmark hvorfor gavner udenlandske investeringer og hvordan skaffer vi dem? Chef for Invest in Denmark, Merete Juhl

Læs mere

Danske eliteatleters vilkår Økonomisk, sportsligt og socialt

Danske eliteatleters vilkår Økonomisk, sportsligt og socialt Danske eliteatleters vilkår Økonomisk, sportsligt og socialt August 2009 De 403 bedste atleter fra de 31 Team Danmark-støttede sportsgrene har hen over sommeren 2009 deltaget i en elektronisk spørgeskemaundersøgelse.

Læs mere

Aarhus i vækst - Internationalisering. Temadrøftelse, Magistraten, 2. maj 2016

Aarhus i vækst - Internationalisering. Temadrøftelse, Magistraten, 2. maj 2016 Aarhus i vækst - Internationalisering Temadrøftelse, Magistraten, 2. maj 2016 1 Program for temadrøftelsen Temaet Internationalisering har afsæt i drøftelserne i Internationaliseringsudvalget samt endvidere

Læs mere

Uddannelse og forskningsrelaterede ansættelser. Forskningspublikationer. Formidlingspublikationer

Uddannelse og forskningsrelaterede ansættelser. Forskningspublikationer. Formidlingspublikationer Andreas Hagedorn Krogh Ph.d.-studerende Roskilde School of Governance Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv Universitetsvej 7, byg. 25.2 4000 Roskilde Danmark E-mail: ahkrogh@ruc.dk Telefon: 4674-2793

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

Metoder i sprogpsykologiske undersøgelser

Metoder i sprogpsykologiske undersøgelser 1 Schutz, Alfred: Common sense og videnskabelig tolkning af menneskelig handling 1 Kilde: Hverdagslivets Sociologi Hans Reitzel, 2005 ISBN: 8741224272 2 Bryman, Alan: The nature and process of social research

Læs mere

Hvorfor er det svært at tage en gymnasieuddannelse i Grønland? - En antropologisk undersøgelse af unge og uddannelse på GU- Aasiaat, efteråret 2007.

Hvorfor er det svært at tage en gymnasieuddannelse i Grønland? - En antropologisk undersøgelse af unge og uddannelse på GU- Aasiaat, efteråret 2007. Hvorfor er det svært at tage en gymnasieuddannelse i Grønland? - En antropologisk undersøgelse af unge og uddannelse på GU- Aasiaat, efteråret 2007. Disposition At gøre noget nyt Etnicitetskonstruktioner

Læs mere

Policy Analyse Læseplan

Policy Analyse Læseplan SDU Samfundsvidenskabeligt Fakultet Master i Evaluering Efterårssemestret 2008 Policy Analyse Læseplan Undervisere: Lektor Johannes Michelsen Professor Peter Munk Christiansen Fredag den 19. september,

Læs mere