Full list of publications Head of research, PhD Rasmus K. Storm. PhD-thesis. Papers in Peer-Reviewed Journals

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Full list of publications Head of research, PhD Rasmus K. Storm. PhD-thesis. Papers in Peer-Reviewed Journals"

Transkript

1 Full list of publications Head of research, PhD Rasmus K. Storm PhD-thesis 1. Rasmus K. Storm: Kommercielle sportsklubber Følelser eller forretning? PhD-thesis. Institut for Idræt og Biomekanik. University of Southern Denmark (313 pages), November Papers in Peer-Reviewed Journals 2. Rasmus K. Storm & Ulrik Wagner: The Anatomy of the Sports Scandal: an outline for a theoretical contextualization. Paper accepted for publication in International Journal of Sport Communication, Volume 8(4), Jens Alm, Harry Arne Solberg, Rasmus K. Storm & Tor Georg Jakobsen: Hosting major sporting events The challenge of taming white elephants. Leisure Studies. Published online December 29 th, 2014: 4. Jens Alm & Rasmus K. Storm: Fodboldens krav til kommunale stadionfaciliteter et institutionelt perspektiv. Forum for Idræt Vol. 5. (1), pp Rasmus K. Storm: Samfundsøkonomiske effekter og store idrætsbegivenheder: Kan sport skabe vækst?. Forum for Idræt (1), 2012, pp Rasmus K. Storm: The need of regulating European Football: A Soft Budget Constraint Argument. Sport, Business, Management - An International Journal, Vol. 2, Issue , pp Side 1 af 20

2 7. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Soft Budget Constraints in Professional Football. European Sport Management Quarterly, Vol. 12, No. 2, 2012, pp Ulrik Wagner & Rasmus K. Storm: Sportsskandalens Anatomi. Initiering, udvikling og effekt: På vej mod en teoretisk model. Økonomi og Politik , pp Rasmus K. Storm: Winners and Losers in Danish Football: Commercialization and developments in European and Danish first tier clubs. Soccer & Society Vol. 12, No. 6, 2011, pp Rasmus K. Storm: Professionelle fodboldklubber i Europa: Bløde budgetrestriktioner i kapitalistiske økonomier? Samfunnsøkonomen nr. 7, 125(65), 2011, pp Rasmus K. Storm: From homophonic to polyphonic objectives: European Team Sports Clubs in Transformation. Sport Science Review vol. XIX, nr. 5-6, 2010, pp Rasmus K. Storm, Klaus Nielsen: In a Peak Fitness Condition? The Danish Elite Sports Model in International Perspective: Managerial Efficiency and Best Practice in Achieving International Sporting Success. International Journal of Sport Management and Marketing. Vol. 7, nr. 1/ , pp Rasmus K. Storm & Peter Utzon Berg: National kompetitiv balance og europæisk konkurrenceevne. Samfundsøkonomen Nr. 6, 2010, pp Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Dansk eliteidræts konkurrenceevne: Resultater, målemetoder og investeringer. Scandinavian Sport Studies Forum. 2010; vol. 1, nr. 1, pp Rasmus K. Storm: The rational emotions of F.C. Copenhagen a lesson on generating profit in professional soccer. Soccer and Society. Vol. 10, nr. 3-4, 2009, pp Side 2 af 20

3 16. Rasmus K. Storm: Samfundets nye kulturpolitik: Sport i oplevelsesøkonomien. Nordisk Kulturpolitisk Tidsskrift. Volume 12, nr. 01, 2009, pp Rasmus K. Storm: Danmarks position i det internationale elitesportskapløb - post Beijing. Forum for Idræt. 2009/01, pp Stinne Slyager Bech, Maja Plum, & Rasmus K. Storm: De krydspressede elitepiger. Et diskursteoretisk perspektiv på køn og eliteidræt. Idrætshistorisk Årbog Odense: Syddansk Universitetsforlag og Idrætshistorisk Forening, pp Papers Currently under Review or in Progress 19. Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: Is India the Exception? The Impact of Economic Growth on the Competitiveness of National Elite Sport Systems. Working Paper, Birkbeck Sport Business Centre Research Papers, Vol. 6, no. 1, July (To be submitted for journal publication during 2015) Rasmus K. Storm & Frederik Thomsen: For Better or Worse? A Study of Responses to Sports Competitive Pressure in Danish pro football clubs Working paper, Danish Institute for Sports Studies. Submitted to European Journal for Sport and Society December18 th, Rasmus K. Storm, Klaus Nielsen & Frederik Thomsen: Is small resilient? Denmark s position in the global sporting arms race (in progress). Working Paper. Danish Institute for Sports Studies and Birkbeck Sport Business Centre. First draft ready March To be submitted to a fitting journal during summer Side 3 af 20

4 Book Chapters 22. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Soft Budget Constraints in European and US leagues similarities and differences. In: Andreff, W. (ed.) Disequilibrium Sport Economics: Competitive Imbalance and Soft Budget Constraints. Edward Elgar, Book series: New Horizons in the Economics of Sport, 2015 (accepted, forthcoming in 2015). 23. Rasmus K. Storm & Trygve Buch Laub: The question of the Trickle-Down Effect in Danish sport: Can a relationship between elite sport success and mass participation be identified?. In Baily, R. & Talbot, M. (ed.), Elite Sport and Sport-for-All: bridging the two cultures?. London: Routledge, 2015 (accepted, forthcoming in 2015) Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: En ny dansk guldalder? Danmarks resultater i den skærpede konkurrence om medaljer. In Willeberg, S. & Schäfer, K. (ed.), 1984 Team Danmark 2014: Jubilæumsskrift i anledning af Team Danmarks 30 år. Brøndby: Team Danmark, December 2014, pp Rasmus K. Storm & Sine Agergaard: Talent Development in Times of Commercialisation and Globalisation: The Pros and Cons of International Stars in Danish Womens Handball. In: Bengt Saltin (ed.), Women and Sport. SISU Idrottsböcker, Ulrik Wagner & Rasmus K. Storm: Sport as a Communication System. In Pedersen, P. M. (Ed.) Handbook of Sport Communication. London: Routledge, 2013, pp Rasmus K. Storm: Kommercialisering og massemedier. I: Grundbog i Idrætssociologi. (red.) Lone Friis Thing & Ulrik Wagner. Forlaget Munksgaard Danmark, 2011, pp Rasmus K. Storm: "Danish elite sport and Team Denmark: New Trends? In: "Nordic Elite Sport: Same Ambitions, Different Tracks". Svein Andersen, Lars Tore Ronglan (ed.). Oslo: Side 4 af 20

5 Universitetsforlaget, pp Gammelsæter, H., Södermann, S. & Rasmus K. Storm: "Diverging Scandinavian approaches to Professional Football". In: Gammelsæter, H. & Senaux, B. (ed.): "The Organisation and Governance of Top Football across Europe. An Institutional Perspective". London: Routledge, 2011, pp Bjarne Ibsen, Jørn Hansen & Rasmus K. Storm: "Sport Development and Elite Athletes in Denmark". In: Barrie Houlihan & Mick Green (ed.): "Routledge Sport Development Handbook", London: Routledge International Handbooks, 2011, pp Rasmus K. Storm & Ulrik Wagner: "Observing Sport. An Introduction". In: "Observing Sport - Modern System Theoretical Approaches". Schorndorff: Hofmann Verlag 2010, pp Rasmus K. Storm: "Professional Team Sports Clubs and Profits an Irreconcilable Combination?" In: "Observing Sport - Modern System Theoretical Approaches". Schorndorff: Hofmann Verlag 2010, pp Rasmus K. Storm: "På en bølge af succes". In: "Dansk håndbold". Slagelse: Forlaget Bavnebanke, 2008, pp Rasmus K. Storm: "Håndboldklubbernes finanshuller og spørgsmålet om profit - på vej mod en sportsøkonomisk model". In: "Dansk håndbold". Slagelse: Forlaget Bavnebanke, 2008, pp Rasmus K. Storm: "Den danske idræts- og sportssektor i oplevelsesøkonomien". In: Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, 2008, pp Side 5 af 20

6 36. Rasmus K. Storm: "Professionelle sportsvirksomheder". In: Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, 2008, pp Rasmus K. Storm: "Mediemiljøer med idræt og sport som primært emneområde". In: Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, 2008, pp Rasmus K. Storm, Jacob Magnussen: Et sølvbryllup mellem fodbolden og pengene. In: Jacob Magnussen & Rasmus K. Storm (ed.): Professionel Fodbold. Århus: Forlaget KLIM 2005, pp Rasmus K. Storm: Professionelle udfordringer og eliteloven status og perspektiver med fodbold som case. In: Jacob Magnussen & Rasmus K. Storm (ed.): Professionel Fodbold. Århus: Forlaget KLIM 2005, pp Conference Papers and Briefs 40. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Danske eliteresultater 2014: Danmark fastholder historisk høj konkurrence-evne i international elitesport. Brief, Idrættens Analyseinstitut, June Rasmus K. Storm, Trygve Laub Asserhøj, Frederik Thomsen: "Smitter sportens eliteresultater af på breddedeltagelsen? En opdateret analyse med danske data". Brief, Idrættens Analyseinstitut, January Søren Bang, Jens Alm & Rasmus K. Storm: Stadionleje i Danmark. Notat angående de danske superligaklubbers stadionlejeforhold. Brief, Idrættens Analyseinstitut, June Side 6 af 20

7 43. Rasmus K. Storm & Lau Tofft-Jørgensen: "Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS): Dansk eliteidræt i international sammenligning foreløbige resultater". Brief, Idrættens Analyseinstitut, februar 2014 (20 pages). 44. Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen: Dansk eliteidræt i fremgang. Paper præsenteret på konferencen: Idrættens største udfordringer III: kvalitet og kerneværdier hvem leverer varen?, d September 2013, Vejen, Vejen Idrætscenter (31 pages). 45. Rasmus K. Storm: The Discourse of the Trickle-Down Effect: An Assessment of the Consequences of Hegemonic Closure in Sport. Paper presented at the 20th EASM Conference on sport management in Aalborg (23 pages.), September Rasmus K. Storm: Skaber elite bredde?. Paper præsenteret på konferencen: Idrættens største udfordringer, Vejen Idrætscenter, maj 2011, Copenhagen: Danish Institute for Sport Studies. Later publiced at idrottsforum.org, 23. November 2011, (21 pages.). Edited and Co-edited books 47. Ulrik Wagner, Rasmus K. Storm & Klaus Nielsen (ed.): When Sport Meets Business A Student Text. London: SAGE (Book projekt accepted for publication, forthcoming in September 2016). 48. Ulrik Wagner, Rasmus K. Storm & John Hoberman (ed.): Observing Sport - Modern System Theoretical Approaches. Schorndorff: Hofmann Verlag, Rasmus K. Storm (ed.): "Dansk håndbold. Bredde, elite og kommercialiseringens konsekvenser". Slagelse: Forlaget Bavnebanke, Side 7 af 20

8 50. Rasmus K. Storm og Henrik Brandt (ed.): "Idræt og sport i den danske oplevelsesøkonomi - mellem forening og forretning". Frederiksberg: Forlaget Samfundslitteratur, Jacob Magnussen & Rasmus K. Storm (ed.): Professionel Fodbold. Århus: Forlaget KLIM Edited and Co-edited Full Journal Issues 52. Rasmus K. Storm, Signe Højbjerre Larsen & Peter Jul Jacobsen: Forum for Idræt. 2015/ Rasmus K. Storm, Ulrik Wagner & Peter Jul Jacobsen: Sport Management. Forum for Idræt. 2014/ Rasmus K. Storm & Peter Jul Jacobsen: OL, Politik og Sport. Forum for Idræt. 2009/01. Non-Peer-Reviewed Papers 55. Ulrik Wagner, Rasmus K. Storm & Peter Jul Jacobsen: Sport Management broget felt i vækst. Forum for Idræt. 2014/01, pp Rasmus K. Storm & Peter Jul Jacobsen: OL, politik og sport. En introduktion. I: Forum for Idræt. 2009/01, pp Rasmus K. Storm: Sport i oplevelsesøkonomien - vækst eller varm luft?. Artikel i Samfundsøkonomen nr. 5. November Rasmus K. Storm: Vækst med underskud. Kan man lave forretning ud af en sportsvirksomhed? Artikel i Samfundsøkonomen nr. 2, maj 2007, pp Reports and such Side 8 af 20

9 59. Rasmus K. Storm, Søren Bang, Ditte Toft Clausen: Motionsdoping i Danmark. Evaluering af indsatsen mod doping i kommercielle motions- og fitnesscentre. Idrættens Analyseinstitut, juli Rasmus K. Storm, Lau Tofft-Jørgensen, Trygve Buch Asserhøj & Ulrik Holskov: Team Danmark brugerundersøgelse Idrættens Analyseinstitut & Team Danmark, November Trygve Buch Laub, Rasmus K. Storm, Lau Tofft-Jørgensen & Ulrik Holskov: Team Danmark tilfredshedsundersøgelse Dashboard afrapportering (20 pages) & Baggrundsrapport (39 pages). Idrættens Analyseinstitut & Team Danmark, December Rasmus K. Storm & Lau Toft-Jørgensen: Elitesportsmiljøet i Danmark Analyse af det danske eliteidrætsmiljø baseret på undersøgelsen Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) (171 pages). Idrættens Analyseinstitut, April Michael Andersen, Rasmus K. Storm: "Evaluering af Team Danmarks ordning med forlængede ungdomsuddannelser". Afsluttende rapport (41 pages) & Notat vedr. Team Danmarks forlængede ungdomsuddannelsesforløb, tidligere undersøgelser (42 pages) Danmarks Evalueringsinstitut & Idrættens Analyseinstitut, februar Rasmus K. Storm: "Team Danmarks støttekoncept. Evaluering af støttekonceptet for ". (409 pages). Idrættens Analyseinstitut, maj Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Håndboldøkonomi.dk - fra forsamlingshus til forretning". Bind 1 (37 pages) & Bind 2 (187 pages). Idrættens Analyseinstitut, juni Stinne Bech, Maja Plum, Ulrik Almlund og Rasmus K. Storm: Elitekarriere på spil - en analyse af pigers elitetilværelse mellem samfundsmæssige og idrætslige normer Bind I (114 pages) & Bind II (92 pages) København: Team Danmark Side 9 af 20

10 67. Klaus Nielsen, Rasmus K. Storm og Anders Godthjælp Nielsen: Kontraktspillere i fodbold og håndbold. Undersøgelse af sociale, uddannelsesmæssige og sportslige vilkår for danske kontraktspillere Bind I (93 pages) & Bind II (319 pages): Poula Helth Rådgivning og Professor Klaus Nielsen, Roskilde Universitetscenter, Klaus Nielsen, Anders Godthjælp Nielsen og Rasmus K. Storm: Den danske subelites vilkår år Undersøgelse af danske subeliteidrætsudøveres sociale og idrætslige vilkår. Bind I (66 pages), Bind II (166 pages) & Bind III (203 pages): Team Danmark, Book reviews 69. Rasmus K. Storm: Kampen om Tribunen. Anmeldelse af: Hans K. Hognestad & Arve Hjelseth (ed.) (2012) "Kampen om Tribunen: Fotball, Identitet og makt". Trondheim: Akademika Forlag. Bragt på Idrottsforum.org d. 9. oktober Rasmus K. Storm: "Nyttigt og nødvendigt perspektiv". Anmeldelse af: Silk, M. (2012). The Cultural Politics of Post-9/11 American Sport. New York: Routledge. Bragt på Idrottsforum.org d. 10. oktober Rasmus K. Storm: "Den danske fodboldforretning dumber". Anmeldelse af: "Spillet uden for banen" af Joachim Sperling, Henrik Nordskilde & Emil Bergander. L&R Business Bragt i Idans Nyhedsbrev nr. 34, oktober Rasmus K. Storm: "Mærk fodboldverdenen". Anmeldelse af 'Soccernomics' af Simon Kuper og Stefan Szymanski , 16. juni. 73. Rasmus K. Storm: "Atleten i eventyrland. Udbytning i professionel sport". Anmeldelse af: James Connor: "The athlete as widget: how exploitation explains elite sport, Sport in Society, Vol 12, No 10, pp Bragt på Idrotssforum.org, opdatering nr. 120, d. 18. februar Side 10 af 20

11 74. Rasmus K. Storm: "En dronning kom til byen. Men, hvad var det godt for?" Anmeldelse af Dan Philipsen: "En dronning kom til byen". Jyllands-Postens Forlag Rasmus K. Storm: "Sportanomics. Myter og fakta om fodbold". Anmeldelse af: Patric Anderson, Peter Ayton og Carsten Schmidt: "Myths and Facts About Football". Cambridge Scholars Publishing. November Rasmus K. Storm: "Fodboldindustriens udvikling i Sverige". Anmeldelse af Bill Sund: "Fotbollindustrien". Nörmen Forlag Bragt påwww.idrottsforum.org oktober Rasmus K. Storm: "Den alvorlige tilhængers modstand. Norske fodboldsupportere i opposition og forhandling". Anmeldelse af Arve Hjelseths doktorafhandling: "Mellom børs, katedral og karneval. Norske supporteres forhandlinger om kommersialiseringen av fottball". University of Bergen (11 s.). Bragt på maj, Rasmus K. Storm: "Syndefaldets sportsterrorister". Boganmeldelse af Lise Joern: "Homo Fanaticus. Passionerede Fodboldsupportere". Forlaget Bavnebanke 2006 (10 s.). Bragt på oktober Rasmus K. Storm: "Fodboldens vandbærere". Boganmeldelse af Martin Roderick: "The Work of Professional Football. A Labour of Love?" London: Routledge. (13 s.). Er også publiceret på d Rasmus K. Storm: "Sporten som markedsføringsredskab: Hvad er mulighederne og hvori består problemerne?" Boganmeldelse af John Amis & Bettina Cornwell (ed.): "Global Sport Sponsorship" Oxford: Berg Publishers 2005 (Sport, Commerce and Culture) (3 s.). Bragt på d Rasmus K. Storm: "Europæiske følelser eller amerikansk rationalisme?" Boganmeldelse af Stefan Szymanski & Andrew Zimbalist: 'National Pastime. How Americans Play Baseball and the Rest of the World Plays Soccer'. Brookings Institution Press, Bragt på Idans Side 11 af 20

12 hjemmeside d Rasmus K. Storm: "Jorden er en fodbold". Bogomtale af Jørn Hansen: "Fodbold. En kort verdenshistorie". Syddansk Universitetsforlag, Bragt på Idans hjemmeside d (1 s.). Miscellaneous 83. Rasmus K. Storm: Dansk fodbold taber fortsat penge. Analyse publiceret på idan.dk d. 18 juni Henrik H. Brandt & Rasmus K. Storm: Statsstøttet Fodbold? Regeringens idrætspolitiske vildskud. Kommentar bragt på idan.dk d. 18. maj Rasmus K. Storm: Konkurrencestatsmentalitet er ikke løsningen for eliteidrætten. Kommentar bragt på idan.dk d. 19. september Rasmus K. Storm: Hvor meget scorer Brasilien reelt på sit fodbold-vm? Analyse bragt på idan.dk d. 7. juli Rasmus K. Storm: Kommercielle håndboldklubber lider af et Lady Gaga-syndrom. Analyse bragt på idan.dk d. 18. juni Rasmus K. Storm: Den turbulente Superliga. Analyse publiceret på idan.dk d. 21. maj Rasmus K. Storm: Er Super Bowl egentlig så super?. Analyse publiceret på idan.dk d. 4. februar Rasmus K. Storm: Håndboldøkonomi stadig i minus. Artikel publiceret på idan.dk d. 14. november Side 12 af 20

13 91. Rasmus K. storm: Sammenhold: En sejr er mere end blot en sejr. Analyse i Politiken d. 13/ Rasmus K. Storm: Valuta for pengene: Hvem er mest effektiv i dansk fodbold?. Artikel bragt på idan.dk d. 30/ Rasmus K. Storm: Fodboldøkonomien 2012: Et svært år for flere Superligaklubber. Artikel bragt på idan.dk d. 1/ Rasmus K. Storm: Dansk eliteidræt i international fremgang. Artikel bragt i Idans nyhedsbrev, Overblik nr. 55, juni 2013, pp Rasmus K. Storm: Dansk eliteidræt er i fin form. Artikel bragt i Idans nyhedsbrev, 'Overblik' nr. 55, juni 2013, pp Rasmus K. Storm: "Luksusfælden, der klappede". Kommentar bragt på idan.dk d. 1. august Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Olympic predictions: China can become the undisputed Olympic champion". Artikel bragt på Play the Game's website d. 27. july Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Danmark ligger til otte OL-medaljer". Artikel bragt på idan.dk d. 23. juli Rasmus K. Storm: "Krisen kradser i dansk fodbold". Artikel bragt på idan.dk d. 6. juli Rasmus K. Storm: "Dansk håndboldøkonomi kæmper med store røde tal". Artikel bragt i Idans nyhedsbrev, 'Overblik' nr. 45, januar Side 13 af 20

14 101. Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Dansk eliteidræt vinder flere medaljer". Kronik på videnskab.dk, d. 5. januar Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Dansk elitesport i fremgang men New Zealand klarer sig langt bedre!". Artikel bragt på Idan.dk, d. 3. januar Rasmus K. Storm: Håndboldklubbernes krise er forværret. Analyse bragt på Idan.dk d. 2. februar Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Dansk elitesport gik tilbage i 2010". Analyse bragt på Idan.dk d. 5. januar Rasmus K. Storm: "Elitesport styrker ikke folkesundheden". Analyseartikel bragt i Politiken d. 24. december Rasmus K. Storm: "Topfodbold er en elendig forretning". Analyseartikel bragt i Politiken d. 29. december Rasmus K. Storm: "Den nye tv-aftale i håndbold: Det mindst dårlige alternativ?". Kommentar bragt på Idan.dk d. 28. november Rasmus K. Storm: AG mod Rovet. Analyse bragt på idan.dk 20.september Rasmus K. Storm: VM, brød og cirkus: Blev sydafrikanerne kun en oplevelse rigere? Analyse bragt på videnskab.dk, august Rasmus K. Storm: "FCK's underskud vender op og ned på magtforholdene". Analyse bragt på d Rasmus K. Storm: "Finanskrisen har ramt dansk fodbold". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". nr. 33, August 2010, s Side 14 af 20

15 112. Rasmus K. Storm: "Dansk håndboldøkonomi slået hjem af fodbolden". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". nr. 33, August 2010, s Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: Sparekniv og fremgang: Dansk eliteidræt har vind i sejlene. Analyse bragt på idan.dk d. 22. december Rasmus K. Storm & Henrik H. Brandt: Team Danmarks sporskifte skaber nye udfordringer. Kommentar bragt på Idan.dk d. 18. december Rasmus K. Storm: Håndboldøkonomiens svære krise: Hvordan kommer klubberne videre?. Kommentar bragt på Idan.dk d. 30. november Rasmus K. Storm: Sportsøkonomiens svære vej. Kommentar bragt på Idan.dk d. 25. november Rasmus K. Storm: "Dansk håndboldøkonomi bløder". Kommentar bragt på Idan.dk d. 14. september Rasmus K. Storm: "Rekordvækst i Superligaen". Artikel bragt på d. 19. juni Rasmus K. Storm: "Historisk underskud i dansk elitehåndbold". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". nr. 23, 28. maj, Rasmus K. Storm: "Politisk hanekamp: stor vil stå mod lille i dansk fodbold". Kommentar bragt på idan.dk d. 18. maj, Rasmus K. Storm: "Fodbolden sluger kapital". Artikel i Idans nyhedsbrev, "Overblik". 31. marts 2009 s Side 15 af 20

16 122. Rasmus K. Storm: "Dansk fodbold i svær balancegang". Kommentar bragt på Idan.dk d. 24. marts Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Talentpotentiale. Dansk juniorelite med succes". Bragt på d. 15. februar Rasmus K. Storm: Kasper Hvidt redder os gennem finanskrisen. Kronik bragt på Videnskab.dk d. 28. januar Rasmus K. Storm: Fortsat overforbrug i danske håndboldklubber. Artikel i Idans nyhedsbrev, december 2008 (s. 1-2) Rasmus K. Storm & Henrik Brandt: Er håndbold ved at miste grebet i hallerne?. Kommentar bragt på d. 2. december Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: Det bedste OL i nyere tid? Dansk eliteidræt går tilbage. Artikel i Politiken d. 2. oktober Rasmus K. Storm & Henrik Brandt: Det er for let bare at kræve flere penge. Kommentar bragt på August, Klaus Nielsen & Rasmus K. Storm: "Medaljebesværgelser: 7 er det magiske tal". Analyse bragt i Politiken d. 27. juli Rasmus K. Storm: "Elite skaber ikke nødvendigvis bredde". Synspunkt i Lokale- og Anlægsfondens tidsskrift, Tribune, nr. 9, juni Rasmus K. Storm: "Dansk fodboldøkonomi i fortsat vækst". Analyseartikel i Politiken, 25. juni Side 16 af 20

17 132. Rasmus K. Storm: "Når guld betyder guld og omvendt". Kommentar bragt på maj Rasmus K. Storm: "En verdenskrig om medaljer". Bragt på februar Rasmus K. Storm: "Guld til eliten, men bronze til bredden". Kommentar bragt på d. 30. Januar Rasmus K. Storm: "Professionel (vild)ledelse. Er Brøndby IF overhovedet i krise?". Kommentar bragt på d. 28. september Rasmus K. Storm: "Oplevelsesøkonomi og fodboldforretning": Analyseartikel i Politiken d. 19. juli Rasmus K. Storm: "Postukrainsk stress-syndrom: har klubberne lært noget?". Kommentar bragt på d. 11. juni Rasmus K. Storm: "Dansk kvindehåndbold: Hvad skal der ske?". Kommentar bragt på d. 23. marts Rasmus K. Storm: "Guldregn. Mesterskabet er allerede afgjort." Analyseartikel i Politiken d. 10. marts Rasmus K. Storm: "Håndboldklubber har stadig røde tal på bundlinien". Artikel i Idans Nyhedsbrev 'Overblik'. Februar 2007 (pp. 2-3) Rasmus K. Storm: "Superligaen følger naturloven". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. December 2006 (s. 3-4). Side 17 af 20

18 142. Rasmus K. Storm: Økonomisk styrke ændrer håndboldlandkortet (2. s.). Kommentar bragt på d Rasmus K. Storm: "Håndboldklubberne må selv løse skævhederne" (2 s.). Kommentar bragt på Idans hjemmeside d Rasmus K. Storm: "Fremgang med udfordringer - Dansk elitehåndbold på en bølge af succes". Artikel i Håndbold Spiller Foreningens medlemsblad; "Spillernyt". 8. årgang. September Nr. 3. (s ) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Dansk elitehåndbold har svære lommesmerter". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. Juni 2006 (s. 1-2) Rasmus K. Storm: "Tv-aftale med problemer". Kommentar bragt på Idans hjemmeside d Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Eliteudøvernes karriereproblemer: Hvordan kommer vi videre?" Artikel i Håndbold Spiller Foreningens medlemsblad; "Spillernyt". 8. årgang. Marts Nr. 1. (s. 8-11) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Færre klubber vinder guld". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. Marts 2006 (s. 1-2) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Mindre fokus på uddannelse". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. Januar 2006 (s. 3) Rasmus K. Storm: "Elitespillere i professionel fremgang". Artikel i Håndbold Spiller Foreningens medlemsblad; "Spillernyt". 7. årgang. December nr. 4 (s. 8-11) Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Derfor vil klubberne have kompensation". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. November 2005 (s. 3). Side 18 af 20

19 152. Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund: "Ingen lønfest i dansk elitehåndbold". Artikel i Idans nyhedsbrev 'Overblik'. November 2005 (s. 1-2) Rasmus K. Storm, Maja Plum, Stinne L. Bech & Ulrik Almlund: "De talentfulde pigers dilemma". Artikel i Politiken d. 9. april Rasmus K. Storm, Ulrik Almlund, Stinne Bech og Maja Plum: Pigers valg af elitekarriere Resultater fra undersøgelsen: Elitekarriere på spil. En analyse af piger elitetilværelse mellem samfundsmæssige og idrætslige normer. Artikel i PULS nr. 4, årgang 15, December Rasmus K. Storm og Klaus Nielsen: Team Danmark eller ej?`. Sportskronik i Politiken d. 4. maj Rasmus K. Storm og Klaus Nielsen: Pension med social og samfundsmæssig gevinst. Kronik i Morgenavisen Jyllandsposten mandag d. 17. marts Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen og Klaus Nielsen: Kontraktspilleres vilkår i dagens Danmark. Resultater fra Kontraktspillere i fodbold og håndbold. Undersøgelse af sociale, uddannelsesmæssige og sportslige vilkår for danske kontraktspillere Artikel i PULS nr. 4. Årgang (s. 2-5) Rasmus K. Storm: Professionelle omkostninger. Artikel i Politiken søndag d. 8. december Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen og Klaus Nielsen: Et professionelt Sportsproletariat lurer. Artikel i Dagbladet Dagen torsdag d. 5. december Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen, Stig Møller Christensen og Klaus Nielsen: Privilegeret tilværelse på topplan men, hvad sker der efter karrierestop?. Artikel i Politiken søndag d. 1. september Side 19 af 20

20 161. Rasmus K. Storm, Anders Godthjælp Nielsen og Klaus Nielsen: Vi har for lidt tid send flere penge!. Artikel i Politiken mandag d. 26. februar Rasmus K. Storm og Anders Godthjælp Nielsen: Muligheder og begrænsninger i eliteidrætskarrieren. Resultater fra undersøgelsen Den danske subelites vilkår år I PULS nr. 4. Årgang 11. december Side 20 af 20

Education: Dr. Merc. Copenhagen Business School 1996; PhD (Sociology): Copenhagen University 1983

Education: Dr. Merc. Copenhagen Business School 1996; PhD (Sociology): Copenhagen University 1983 Torben Bager Professor, Head of Centre, Professor IDEA Entrepreneurship Centre Department of Entrepreneurship and Relationship Management Postal address: Universitetsparken 1 6000 Kolding Denmark Postal

Læs mere

Talentudvikling i sportens verden

Talentudvikling i sportens verden Talentudvikling i sportens verden Konference 22.9.2008 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 Kort præsentation - MA Cand. mag. (samfundsfag idræt) Adjunkt og

Læs mere

Coalitions and policy coordination

Coalitions and policy coordination Coalitions and policy coordination This page intentionally left blank Mikkel Mailand Coalitions and policy coordination Revision and impact of the European Employment Strategy DJØF Publishing Copenhagen

Læs mere

NGO virksomhedspartnerskaber: Muligheder og udfordringer i samarbejde på tværs af sektorer

NGO virksomhedspartnerskaber: Muligheder og udfordringer i samarbejde på tværs af sektorer NGO virksomhedspartnerskaber: Muligheder og udfordringer i samarbejde på tværs af sektorer Frivilligrådet: Foreningsliv & Erhvervsliv Nærmere hinanden! Odense den 30. april 2014 Ph.d. stipendiat og centerleder

Læs mere

Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae

Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae Marie Louise Schultz-Nielsen Curriculum Vitae Home Adress: Work Adress: Tordenskjoldsvej 39 The Rockwool Foundation Research Unit DK-3000 Elsingore Sølvgade 10, 2 tv. Denmark DK-1307 Copenhagen K +45 41

Læs mere

Idrætssektorens Udviklingsforum

Idrætssektorens Udviklingsforum Opstartsseminar NRGi Arena, Aarhus 13. april 2015 Martin Hedal martin.hedal@idan.dk Henrik H. Brandt henrik.brandt@idan.dk Idrætssektorens Udviklingsforum Velkommen PROGRAM 10.00-11.00 Introduktion og

Læs mere

Ledelse: Performance Management Odense, lokale 096

Ledelse: Performance Management Odense, lokale 096 SDU Samfundsvidenskab FMOL Forårssemesteret 2012 Ledelse: Performance Management Odense, lokale 096 Underviser og fagansvarlig: Lektor Morten Balle Hansen Foreløbig Læseplan og Pensumliste 17 januar 2012

Læs mere

Fascinationen ved idræt

Fascinationen ved idræt Fascinationen ved idræt Doping blandt danske -Eller cykelryttere Cykelsportens paradoksale attraktion - Et humanistisk perspektiv ph.d. stipendiat, cand.scient. Institut for Idræt og Biomekanik, cand.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 09/10 Silkeborg

Læs mere

JACOB DAHL RENDTORFF ETIK FOR PSYKOLOGER. Jurist- og Økonomforbundets Forlag

JACOB DAHL RENDTORFF ETIK FOR PSYKOLOGER. Jurist- og Økonomforbundets Forlag JACOB DAHL RENDTORFF ETIK FOR PSYKOLOGER Jurist- og Økonomforbundets Forlag Etik for Psykologer Denne bog er tilegnet mine sønner Joachim og Elias Af samme forfatter Frihed og etik i Jean Paul Sartres

Læs mere

INDUSTRIAL relations

INDUSTRIAL relations Carsten Strøby Jensen INDUSTRIAL relations indenmark - from conflict-based consensus to consensus-based conflict DJØF Publishing Industrial Relations in Denmark From conflict-based consensus to consensus-based

Læs mere

Aspector v/morten Kamp Andersen. Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case

Aspector v/morten Kamp Andersen. Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case Aspector v/morten Kamp Andersen Hvorfor Talent Management? - argumenter og business case PROGRAM 1. Hvorfor er der (igen) fokus på Talent Management? 2. Hvad er Talent Management? 3. Hvad er business casen?

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

CV oplægsholdere på Idan-konference i Vejen Idrætscenter

CV oplægsholdere på Idan-konference i Vejen Idrætscenter CV oplægsholdere på Idan-konference i Vejen Idrætscenter Listen opdateres løbende (senest opdateret den 6. maj 2011). Bjarne Ibsen Professor ved Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet

Læs mere

Curriculum. Publications

Curriculum. Publications Kirubakaran Balasubramaniam PhD Student Research Unit of General Practice J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal 5000 Odense C Denmark E-mail: kiruba@health.sdu.dk Direct phone: 65503739 Curriculum Født

Læs mere

Boligministeriet, Bygge- og Boligstyrelsen, 1992, Vejledning om Kvalitetsnormer og friarealforbedring i byfornyelse. 1992, genoptryk 1995.

Boligministeriet, Bygge- og Boligstyrelsen, 1992, Vejledning om Kvalitetsnormer og friarealforbedring i byfornyelse. 1992, genoptryk 1995. Litteraturliste Boligministeriet, 1995, Byøkologi, bygninger og boliger. Handlingsplan. Maj 1995. Boligministeriet, 1991, Huslejebegrebet. 1991. Boligministeriet, Bygge- og Boligstyrelsen, 1994, Privat

Læs mere

Arbitration in Denmark

Arbitration in Denmark Arbitration in Denmark Steffen Pihlblad Christian Lundblad Claus Søgaard-Christensen DJØF PUBLISHING Arbitration in Denmark Eds. Grith Skovgaard Ølykke Carina Risvig Hansen Steffen Pihlblad, Christina

Læs mere

Mærk fodboldverdenen: Sportsøkonomi forklaret

Mærk fodboldverdenen: Sportsøkonomi forklaret Mærk fodboldverdenen: Sportsøkonomi forklaret Anmeldelse: Stefan Szymanski hører til i eliten af sportsøkonomer internationalt. I en nyligt udgivet bog, Soccernomics, har han sammen med fodboldklummeskribenten,

Læs mere

The 20th EASM conference: Dansk forkonference. Idræt mellem forening og forretning - sportsmanagement i fremtidens danske idrætssektor

The 20th EASM conference: Dansk forkonference. Idræt mellem forening og forretning - sportsmanagement i fremtidens danske idrætssektor The 20th EASM conference: Dansk forkonference Idræt mellem forening og forretning - sportsmanagement i fremtidens danske idrætssektor The 20th EASM conference: Dansk forkonference Velkomst og Introduktion.

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 77 tilmeldte både. Det er lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Til gengæld er det glædeligt,

Læs mere

BA-PROJEKT VEJLEDERKATALOG

BA-PROJEKT VEJLEDERKATALOG BA-PROJEKT VEJLEDERKATALOG for Hanne Bitsch Hansen hbh.eng@cbs.dk Globalisation Emerging markets (China & India) Intercultural Marketing Danish companies offshore outsourcing to India Managing subcontracting

Læs mere

Uddrag bragt i... Best paper. 6* i Danske Kommuner. 5* i JP

Uddrag bragt i... Best paper. 6* i Danske Kommuner. 5* i JP Prisvindende praktisk teori til samarbejde om hurtig udvikling løsninger på vigtige udfordringer www.fairproces.dk Best paper Boston 2012 Uddrag bragt i... 6* i Danske Kommuner 5* i JP www.fairproces.dk

Læs mere

Studietur til London 2014

Studietur til London 2014 Studietur til London 1 Programme Wednesday 7 th of May: 13. 18.: Introduction to british elitesport (conference room at the hotel) 13.: Comparison of The Danish and the British Elitesport system 1.3: The

Læs mere

Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15onsdag 11:40 3 36 41

Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15onsdag 11:40 3 36 41 Aktivitet Dag Start Lektioner Uge BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15onsdag 11:40 3 36 41 BASP0_V1006U_International Human Resource Management/Lecture/BASP0V1006U.LA_E15tirsdag

Læs mere

Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) Dansk eliteidræt i international sammenligning foreløbige resultater

Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) Dansk eliteidræt i international sammenligning foreløbige resultater Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) Dansk eliteidræt i international sammenligning foreløbige resultater Rasmus K. Storm og Lau Tofft-Jørgensen Idrættens Analyseinstitut

Læs mere

Overblik over det danske arenamarked

Overblik over det danske arenamarked Overblik over det danske arenamarked Søren Bang Idrættens Analyseinstitut Frederikshavn, 24. februar 2009 Idrættens Analyseinstituts fokus på arenabyggerier: To undersøgelser af stadion- og arenabyggerier

Læs mere

Publikationer. Født 1983. Uddannelse: 2009 Cand. med. Syddansk Universitet

Publikationer. Født 1983. Uddannelse: 2009 Cand. med. Syddansk Universitet Kirubakaran Balasubramaniam Ph.d.-studerende, læge Forskningsenheden for Almen Praksis J.B. Winsløws Vej 9, indgang B, 1. Sal 5000 Odense C Danmark E-mail: kiruba@health.sdu.dk Direkte telefon: 65503739

Læs mere

Talenternes forældre

Talenternes forældre ernes forældre DJGA Hjarbæk 2008 Martin Thomsen Langagergaard Cand.scient. idræt og psykologi Driver Learn2improve Specialiseret i psykologiske tilgange til præstation i sportens verden, erhvervslivet

Læs mere

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP

Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013. Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Værdisæt for talentudvikling i dansk idræt Eliteidrætsgymnasier.dk Falconergårdens Gymnasium 4. december 2014 3. DECEMBER 2013 Michael Andersen, direktør ELITEIDRÆTSRÅDET BALLERUP Team Danmarks hovedopgave

Læs mere

En livline der forbinder nybagte forældre med hospitalet!

En livline der forbinder nybagte forældre med hospitalet! En livline der forbinder nybagte forældre med hospitalet! Udvikling og test af en app for forældre udskrevet tidligt efter fødsel, et Participatory Design projekt. 1 BAGGRUND FOR PROJEKTET 3 Problemstillingen

Læs mere

List of Publications. Books

List of Publications. Books List of Publications Books 1. Flohr Nielsen, J. (1985): "Kommunal Organisering - en undersøgelse af bindinger, konflikter og ændringer i kommunale forvaltninger", Politica, Aarhus. 2. Madsen, O.Ø. & Flohr

Læs mere

MasterClass 2013. Danmarks bedste sponsorkonference. præsenteres af

MasterClass 2013. Danmarks bedste sponsorkonference. præsenteres af MasterClass 2013 Danmarks bedste sponsorkonference præsenteres af Om MasterClass 2013 Onsdag den 18. september byder Promovator, i samarbejde med dagbladet Børsen og Deloitte, endnu engang velkommen til

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 3. DECEMBER 2008 20. MARTS 2009

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 3. DECEMBER 2008 20. MARTS 2009 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 3. DECEMBER 2008 20. MARTS 2009 Sportslige resultater Det endelige antal medaljer i 2008 blev 65 medaljer af atleter, som er en del af Team Danmarks topsatsning eller udviklingsprojekt.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni, 11/12 Institution Handelsskkolen Silkeobrg Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Engelsk niveau

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Vækst med underskud: Kan man lave forretning ud af en sportsvirksomhed?

Vækst med underskud: Kan man lave forretning ud af en sportsvirksomhed? Vækst med underskud: Kan man lave forretning ud af en sportsvirksomhed? Rasmus Storm Idrættens Analyseinstitut, København Publicerad på Internet, www.idrottsforum.org/articles/storm/storm071003.html (ISSN

Læs mere

Publikationer. Quality of life threats in recreational and competitive sport Støckel, J. T. 31 aug. 2013

Publikationer. Quality of life threats in recreational and competitive sport Støckel, J. T. 31 aug. 2013 Jan Toftegaard Støckel Lektor Institut for Idræt og Biomekanik Active Living Postaddresse: Campusvej 55 5230 Odense M Danmark Postaddresse: Campusvej 55 5230 Odense M Danmark E-mail: jtoftegaard@health.sdu.dk,

Læs mere

Resultater for DM Duathlon 2012

Resultater for DM Duathlon 2012 DM Duathlon 2012 Age Group Results May 06, 2012 Results By Race Management Systems, Inc. Female 18 to 39 1 369 Karina Louise Sørensen Ninjas 39:51.75 1:14.73 1:09:39.99 0:55.29 19:50.78 2:11:32.54 2 417

Læs mere

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse.

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse. Nye talenter Skoleåret 2011 2012 www.holstebroelitesport.dk Har du viljen til at blive en af de bedste! Her kan du kombinere sport og uddannelse. www.holstebroelitesport.dk www.holstebroelitesport.dk Talentudvikling

Læs mere

Referat af Vinterm øde 20L3

Referat af Vinterm øde 20L3 DIVISIONSFORENINGEN MTP, København, d.26. januar2013 Referat af Vinterm øde 20L3 Lørdag d.26. jantar 2013 kl. 10:00 aftroldtes Vintermøde for generalforsamlingen i Divisionsforeningen på Radisson Blu Scandinavia

Læs mere

DIRF Samspil mellem IR og øvrig ekstern kommunikation

DIRF Samspil mellem IR og øvrig ekstern kommunikation DIRF Samspil mellem IR og øvrig ekstern kommunikation Iben Steiness Director, Carlsberg Investor Relations Agenda Introduktion Ekstern kommunikation i Carlsberg IR vs medier Praktiske eksempler Page 2

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT

UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Den skabende skole makers mindset FabLab Innovation, Odense d. 28/4 2014 Helle Munkholm Davidsen, ph.d. Centerleder Innovation og Entreprenørskab Forskning og innovation, UCL

Læs mere

Oversigt over vigtige felter i en kildeangivelse.

Oversigt over vigtige felter i en kildeangivelse. Oversigt over vigtige felter i en kildeangivelse. * Year* * Editor* Book * Place Published* Publisher* Pages(*) ISBN(*) Keywords Abstract Notes Research notes URL(* kun websites) File attachments * Obligatoriske

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

6* i Danske Kommuner. 5* i JP. "Anmeldere og ledere skriver Powertool...evidensforankret...let læst.. konkret og brugbar..." Anmeldt af 16 ledere

6* i Danske Kommuner. 5* i JP. Anmeldere og ledere skriver Powertool...evidensforankret...let læst.. konkret og brugbar... Anmeldt af 16 ledere Prisvindende praktisk teori til involvering af medarbejderne i udvikling løsninger på vigtige udfordringer www.fairproces.dk s e B r e p a tp n2 sto o B 012 6* i Danske Kommuner 5* i JP www.fairproces.dk...

Læs mere

Topsportens oversete potentialer

Topsportens oversete potentialer Topsportens oversete potentialer Kompetencer & Koncepter på et vanskeligt (sponsor)marked Aalborg, 18. september 2012 Jagten på THE NEXT BIG THING Post AG København Rammevilkårene er barske og bliver værre

Læs mere

SPORTENS NYE ARENAER. feber eller forretning? UDSTILLINGS- OG KONFERENCE- KATALOG

SPORTENS NYE ARENAER. feber eller forretning? UDSTILLINGS- OG KONFERENCE- KATALOG SPORTENS NYE ARENAER feber eller forretning? UDSTILLINGS- OG KONFERENCE- KATALOG SPORTENS NYE ARENAER feber eller forretning? Feber sportens nye arenaer 3 Kortlægning af multiarenaer 6 Projektoversigt

Læs mere

Talentpotentiale: Dansk juniorelite med succes

Talentpotentiale: Dansk juniorelite med succes Talentpotentiale: Dansk juniorelite med succes Den danske juniorelite klarer sig bedre end seniorerne. Det viser en gennemgang af resultaterne i 2008. Selvom man ikke skal tillægge et enkelt års gode resultater

Læs mere

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning.

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. 1. E-MAGASINER (Herning) Hvem kan deltage: Studerende i Herning Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. På kurset lærer du at

Læs mere

KEA The sky is the limit 20. November 2013

KEA The sky is the limit 20. November 2013 KEA The sky is the limit 20. November 2013 Agenda Kort om Dansk Standard og standarder Dansk Standard er den nationale standardiseringsorganisation i Danmark Omsætning DKK 194 mio.kr. 160 medarbejdere

Læs mere

Bilag. Resume. Side 1 af 12

Bilag. Resume. Side 1 af 12 Bilag Resume I denne opgave, lægges der fokus på unge og ensomhed gennem sociale medier. Vi har i denne opgave valgt at benytte Facebook som det sociale medie vi ligger fokus på, da det er det største

Læs mere

12-16 år. Træning Træningsmiljø

12-16 år. Træning Træningsmiljø 12-16 år Træning Træningsmiljø Dagens program Hvordan skabes et godt træningsmiljø. Hvilken form for træning skal varetages for at motivere 12-16 årige. Jeppe Thomsen: Født 10. januar 1977 Tidligere eliteløber

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 21.03.2015

Referat af ordinær generalforsamling DTriF 21.03.2015 Årets Age group kåres af Anette Østerkjærhuus Peter Søren Kunø, SMT-Silkeborg, blev kåret til Årets Age Group Atlet. Årets idrætsleder kåres af Mads Freund - Martin Mogensen, 2tri blev til årets Idrætsleder

Læs mere

Hvorfor spiller man og træner man påp

Hvorfor spiller man og træner man påp ldersrelateret træning Målrettet Hvorfor spiller man og træner man påp denne måde? m DOKUMENTATION Aldersrelateret træning DOKUMENTATION Alt for tidligt resultatpres Turneringsstruktur Klub Træneren Forældre

Læs mere

CARSTEN HVID LARSEN. Tre perspektiver på talentudvikling i elitesport

CARSTEN HVID LARSEN. Tre perspektiver på talentudvikling i elitesport CARSTEN HVID LARSEN Tre perspektiver på talentudvikling i elitesport PROGRAM 1. Sektion Tre perspektiver på talentudvikling 2. sektion 3 oplæg fra trænere i Ålborg 3. sektion. Vidensdeling og erfaringsudveksling

Læs mere

Den udenrigspolitiske aktivisme: Hvorfor? Hvordan? Og hvad så?

Den udenrigspolitiske aktivisme: Hvorfor? Hvordan? Og hvad så? Den udenrigspolitiske aktivisme: Hvorfor? Hvordan? Og hvad så? Lektor, Jens Ringsmose Institut for Statskundskab Syddansk Universitet INSTITUT FOR STATSKUNDSKAB Plottet 1. Hvad er dansk udenrigspolitisk

Læs mere

Frydenlunds manual om litteraturlister

Frydenlunds manual om litteraturlister Frydenlunds manual om litteraturlister 2 Enhver litteraturliste skal så vidt muligt følge nedenstående retningslinjer det vigtigste er dog, at der er konsekvens i litteraturlisten! Generelt Du skal så

Læs mere

Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne

Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne Store events samspillet mellem kommunen og faciliteterne Staten DIF Nationalt: Arrangører/byer Rådgivning/Viden/Penge Internationalt: IF er/presse Netværk og synlighed Mission: 1 International branding

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Det innovative potentiale Brugerdreven innovation Hvad er det, brugere kan se? Hvordan optager organisationer brugerviden? Om at skære ud i pap Cases: Fjernvarmeanlæg, rensningsanlæg, indeklima Jacob Buur

Læs mere

Team Roskilde Junior

Team Roskilde Junior Team Roskilde Junior Et dansk juniorteam som skaber bemærkelsesværdige resultater nationalt og internationalt If my mind can conceive it, and my heart can believe it - then I can achieve it. Muhammad Ali

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Breddeidrætten producerer social kapital

Breddeidrætten producerer social kapital Breddeidrætten producerer social kapital Mogens Kirkeby International Sport and Culture Association www.isca isca-web.org info@isca isca-web.org internationale erfaringer med at inddrage idrætten i løsningen

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 9. APRIL - 14. JUNI 2013

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 9. APRIL - 14. JUNI 2013 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 9. APRIL - 14. JUNI 2013 Sportslige resultater De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint. Side 1 af 5 Placeringspoint er

Læs mere

Videnskabsteori og etik for fysikere 2008 Kursusmateriale

Videnskabsteori og etik for fysikere 2008 Kursusmateriale Videnskabsteori og etik for fysikere 2008 Kursusmateriale Kurt Møller Pedersen April 2008 Indhold Kursus-uge 1: Videnskabelige revolutioner og introduktion 1 1 Stig Andur Pedersen, Paradigmeskiftets fader,

Læs mere

METODE OG KILDER 5 76

METODE OG KILDER 5 76 5 METODE OG KILDER 76 UDVÆLGELSE AF CASEKOMMUNER Kriterier for caseudvælgelsen Casekommunerne er udvalgt på baggrund af Interviews med nøglepersoner Interviews med andre casekommuner Desk research Kontakt

Læs mere

Corporate Enterprise Computing Solutions Denmark. Marketingpakker. arrow.com

Corporate Enterprise Computing Solutions Denmark. Marketingpakker. arrow.com Corporate Enterprise Computing Solutions Denmark Marketingpakker arrow.com Marketing Services Danmark Marketingpakker Arrow ECS marketing har sammensat en række Marketingpakker, som gør det nemt for dig

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Den gode ph.d.-ansøgning

Den gode ph.d.-ansøgning Den gode ph.d.-ansøgning Ph.d.-centret, KUA 10. januar 2008 Peter Stray Jørgensen Akademisk Skrivecenter 1 1. Skriv din skriveidé: Den der vil bære hele din afhandling til sin tid? Hvad er fx centrum i

Læs mere

Årsrapport for 2009. Idrættens Analyseinstitut. 10-r001 MARO PLG 061100 09166.docx. Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.

Årsrapport for 2009. Idrættens Analyseinstitut. 10-r001 MARO PLG 061100 09166.docx. Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Borups Allé 177 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk 10-r001 MARO PLG 061100 09166.docx KPMG Statsautoriseret

Læs mere

Byg din informationsarkitektur ud fra en velafprøvet forståelsesramme The Open Group Architecture Framework (TOGAF)

Byg din informationsarkitektur ud fra en velafprøvet forståelsesramme The Open Group Architecture Framework (TOGAF) Byg din informationsarkitektur ud fra en velafprøvet forståelsesramme The Open Group Framework (TOGAF) Otto Madsen Director of Enterprise Agenda TOGAF og informationsarkitektur på 30 min 1. Introduktion

Læs mere

Kommunalreformen i Danmark: Hvor store blev effektiviseringsgevinsterne? /Kurt Houlberg, Research Director, KuHo@kora.dk

Kommunalreformen i Danmark: Hvor store blev effektiviseringsgevinsterne? /Kurt Houlberg, Research Director, KuHo@kora.dk Kommunalreformen i Danmark: Hvor store blev effektiviseringsgevinsterne? /Kurt Houlberg, Research Director, KuHo@kora.dk 2 Effektiviseringsgevinsterne, kort fortalt 1. Forbedret økonomisk styringskapacitet

Læs mere

Europaudvalget 2013-14 EUU Alm.del Bilag 575 Offentligt

Europaudvalget 2013-14 EUU Alm.del Bilag 575 Offentligt Europaudvalget 2013-14 EUU Alm.del Bilag 575 Offentligt Kære folketingsmedlem, medlem af Europaudvalget Hver gang vi har haft EU parlamentsvalg har det lydt: nu skal vi have borgerne til at interessere

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingen åbner om to uger Mandag den 3. december kl. 8.00 åbner tilmeldingen til Trolling Master Bornholm 2013. Vi har flere tilmeldinger

Læs mere

- Ved Janne R. Mortensen, sportspsykologisk konsulent Mental Motion & Kasper Gejl, PhD stud., landstræner & eliteansvarlig Tri Team SDU

- Ved Janne R. Mortensen, sportspsykologisk konsulent Mental Motion & Kasper Gejl, PhD stud., landstræner & eliteansvarlig Tri Team SDU - Ved Janne R. Mortensen, sportspsykologisk konsulent Mental Motion & Kasper Gejl, PhD stud., landstræner & eliteansvarlig Tri Team SDU Fra talent til elite! Fra talent til elite! q Hvilke faktorer gør

Læs mere

Projektledelse i praksis

Projektledelse i praksis Projektledelse i praksis - Hvordan skaber man (grundlaget) for gode beslutninger? Martin Malis Business Consulting, NNIT mtmi@nnit.com 20. maj, 2010 Agenda Project Governance Portfolio Management Project

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Invitation to institutions to present research workplace learning

Invitation to institutions to present research workplace learning Invitation to institutions to present research workplace learning Introduction The Danish School of Education, established in 2007, is a Faculty of Education at Aarhus University, located in Copenhagen.

Læs mere

Vejledning til brugen af bybrandet

Vejledning til brugen af bybrandet Vejledning til brugen af bybrandet Indhold Hvorfor bruge bybrandet? s. 3-4 Inspiration/ big idea s. 5-10 Syv former for bybranding s. 11-18 Brug af logoet s. 19-21 Find desuden flere cases, designelementer

Læs mere

Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport.

Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport. Tilbud til dig, som har talent og viljen til at blive en af de bedste. Afprøv dit talent og ambitioner på eliteniveau. www.holstebroelitesport.dk Baggrund for elitesamarbejde www.holstebroelitesport.dk

Læs mere

LEDELSE Læseplan. Underviser: Kristian Malver, ekstern lektor, Chef for Personelstrategisektionen, Forsvarskommandoen.

LEDELSE Læseplan. Underviser: Kristian Malver, ekstern lektor, Chef for Personelstrategisektionen, Forsvarskommandoen. Syddansk Universitet Samfundsvidenskabelig Fakultet Master of Public Management Årgang 2013, 2. semester, foråret 2014 LEDELSE Læseplan 25. november 2014 Underviser: Kristian Malver, ekstern lektor, Chef

Læs mere

Jørgen Bloch-Poulsen Senior external lecturer, University of Copenhagen, DK (Department of Law, the Masters Programme in Conflict Mediation).

Jørgen Bloch-Poulsen Senior external lecturer, University of Copenhagen, DK (Department of Law, the Masters Programme in Conflict Mediation). 1 Participation som magtmekanisme - mellem constraint og empowerment i organisatorisk (inter)aktionsforskning? 05.05.2011 Marianne Kristiansen & Jørgen Bloch-Poulsen Bio: Marianne Kristiansen Associate

Læs mere

Elitesportsmiljøet i Danmark 2012

Elitesportsmiljøet i Danmark 2012 Elitesportsmiljøet i Danmark 2012 Analyse af det danske eliteidrætsmiljø baseret på undersøgelsen Sport Policy Factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) Rasmus K. Storm og Lau Tofft-Jørgensen

Læs mere

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne

Rammeaftale. mellem. Danmarks Idræts-Forbund (DIF) Team Danmark (TD) 1. Parterne Rammeaftale mellem Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark (TD) 1. Parterne Danmarks Idræts-Forbund er en sammenslutning af danske idrætsorganisationer og har til formål at virke for fremme af dansk

Læs mere

TEORI 3 ORGANISATION: 2014-2015. Oversigt over 3. års speciallitteratur for organisationslinjen

TEORI 3 ORGANISATION: 2014-2015. Oversigt over 3. års speciallitteratur for organisationslinjen TRÆNINGSPROGRAMMET TEORI 3 ORGANISATION: 2014-2015 Oversigt over 3. års speciallitteratur for organisationslinjen Træningskandidater på 1. års organisationslinje deltager ikke i teorigruppen for organisationslinjen,

Læs mere

Problembaseret læring som sin egen fagdidaktik

Problembaseret læring som sin egen fagdidaktik Problembaseret læring som sin egen fagdidaktik Mads Hovgaard, Enheden for Uddannelsesudvikling, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet; Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet. DUN Konference

Læs mere

Essensen af et godt dagtilbud

Essensen af et godt dagtilbud Børne- og Undervisningsudvalget 2012-13 BUU alm. del Bilag 15 Offentligt Essensen af et godt dagtilbud Hans Henrik Knoop Institut for Uddannelse og Pædagogik Århus Universitet 2012 Photo: Hans Henrik Knoop,

Læs mere

Avisens rolle i idrætten? En del af festen? En kritisk iagttager?

Avisens rolle i idrætten? En del af festen? En kritisk iagttager? Avisens rolle i idrætten? En del af festen? En kritisk iagttager? Lige om lidt bryder Giro-feberen så for alvor ud og det hele er i fuld gang. Jeg håber i den forbindelse, at det sure mindretal af mennesker,

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Ledelse af upopulære forandringer, Fair Proces, beslutningsproces-design og organisatorisk effektivitet

Ledelse af upopulære forandringer, Fair Proces, beslutningsproces-design og organisatorisk effektivitet SAMMEN GØR VI DIG BEDRE Ledelse af upopulære forandringer, Fair Proces, beslutningsproces-design og organisatorisk effektivitet Bo Vestergaard, Ledelses- og organisationskonsulent, act2learn professionel

Læs mere

PROGRAM 2010. Erfaring - Inspiration - Network - Idéer - Viden. HP Test Brugergruppe Brugerkonference. 11. november 2010

PROGRAM 2010. Erfaring - Inspiration - Network - Idéer - Viden. HP Test Brugergruppe Brugerkonference. 11. november 2010 PROGRAM Erfaring - Inspiration - Network - Idéer - Viden Hotel Scandic Copenhagen Vester Søgade 6 1601 København 09:00-09:30 Modtagelse og morgenmad 09:30-09:45 Velkomst og præsentation af konferencen

Læs mere

Læring og Spejderliv. - og frihed og fællesskab. Hans Henrik Knoop Institut for Uddannelse og Pædagogik Århus Universitet 2013

Læring og Spejderliv. - og frihed og fællesskab. Hans Henrik Knoop Institut for Uddannelse og Pædagogik Århus Universitet 2013 Photo: Hans Henrik Knoop, 2012 Læring og Spejderliv - og frihed og fællesskab Hans Henrik Knoop Institut for Uddannelse og Pædagogik Århus Universitet 2013 Fundamentale forudsætninger for trivsel oplevelser

Læs mere

Momentum i fodbold. Et psykologisk perspektiv

Momentum i fodbold. Et psykologisk perspektiv Momentum i fodbold Et psykologisk perspektiv Carsten Hvid Larsen og Henrik Skov Momentum i fodbold Et psykologisk perspektiv Syddansk Universitetsforlag 2013 Forfatterne og Syddansk Universitetsforlag

Læs mere

Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet. Kort sagt 28. maj 2013

Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet. Kort sagt 28. maj 2013 Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet Kort sagt 28. maj 2013 Syddansk Universitet Facts Oprettet i 1966 Indtægter: 2.800 mill. kr. 5 fakulteter: Det Tekniske Fakultet Det Naturvidenskabelige Fakultet

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK

Nyhedsbrev fra DDBU. Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 10 November 2013 Kombineret Billardskole og Ungdomscup i Ikas BK Som et nyt tiltag har Ikast BK og DDBU afprøvet et koncept med at afvikle en kombination

Læs mere

Fysisk Form i Specialskolen

Fysisk Form i Specialskolen Fysisk Form i Specialskolen Wium, Anne-Marie; Friis,Kamilla; Valentiner-Branth,Dorte (PUC) Rødovre Kommune ELEVERNE I SPECIALSKOLEN Generelle indlæringsvanskeligheder, alder 6 18 uspecifikke diagnoser

Læs mere

6* i Danske Kommuner. 5* i JP. "Anmeldere og ledere skriver Powertool...evidensforankret... læst.. konkret og brugbar..." Anmeldt af 16 ledere

6* i Danske Kommuner. 5* i JP. Anmeldere og ledere skriver Powertool...evidensforankret... læst.. konkret og brugbar... Anmeldt af 16 ledere www.fairproces.dk Bo Vestergaard: Foredrag og konsultation med fokus på effektiv ledelse af forandringer PRISVINDENDE PRAKTISK TEORI TIL LEDELSE AF FORANDRINGERteori til involvering af medarbejderne i

Læs mere

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013

BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 BESTYRELSESRAPPORT FOR PERIODEN 17. SEPTEMBER - 14. OKTOBER 2013 Sportslige resultater Side 1 af 6 Aktiviteter De sportslige resultater bliver løbende fulgt - såvel medaljeudvikling som placeringspoint.

Læs mere

Masters Thesis - registration form Kandidatafhandling registreringsformular

Masters Thesis - registration form Kandidatafhandling registreringsformular Masters Thesis - registration form Kandidatafhandling registreringsformular Godkendelse af emne for hovedopgave af vejleder og undervisningskoordinator. Læs venligst retningslinjerne sidst i dette dokument

Læs mere