Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst."

Transkript

1 Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov. Hvad du har brug for. Og helt præcist hvor mange penge, du har brug for lige nu og her! Ikke om en måned eller om et år. Men hvad har du brug for lige nu og her økonomisk. Vi bevæger os væk fra den indre verden og over i den fysisk, praktiske verden. Det er problemet og en af de største årsager jeg ser, for at 9 ud af 10 behandlere endnu ikke har fået deres økonomiske gennembrud er: At vi kun har lært om Loven om tiltrækning. Ikke fordi der er noget galt med den. Vi kan bare ikke få vores økonomiske gennembrud på den lov alene. Jeg havde i årevis mediteret og visualiserede og forestillet mig,. hvordan det ville være, når jeg havde manifesteret alle mine dejlige penge. Det er præcis den samme fejl jeg ser rigtig mange andre begå: Nemlig at vi projekterer os ud i fremtiden. Ud til: Når jeg har fået.. Så vil jeg Uhh det ville være så rart, hvis Og når vi gør det, så anerkender vi ikke, hvor vi er lige nu. Når vi er ude i fremtiden for at tiltrække, så tager vi ikke 100% ansvar for, der hvor vi er lige nu. Og det er først vi tager 100% ansvar for, hvor vi er, at vi kan begynde at skabe og manifestere, det vi har brug for. Grunden til at vi alle har brugt den teknik med at visualisere os ud i fremtiden er, at det har vi lært. Vi har lært, at det vi fokuserer på, er det vi tiltrækker mere af. Og når vi sidder i økonomisk smerte, så gider vi sgu ikke fokusere på det, for hvem gider så have mere af det?

2 Jeg gjorde i hvert fald ikke. Så jeg lukkede øjnene for, hvor jeg var og ønskede mig ud i alle millionerne. Det var først, da jeg lærte om loven om polaritet og begyndte at tage 100 % ansvar for min situation, jeg for alvor begyndte at skabe mit pengemirakel. At starte der, hvor du er, indebærer at se på, hvad har du brug for LIGE NU. Ikke om en måned eller til næste år. Men LIGE NU. Og at kunne skabe det du har brug for økonomisk lige nu, er første skridt på vejen til at manifestere dine dybfølte ønsker. Det er som om vi har forsøgt at gå før vi kan kravle. Vi har forsøgt at manifestere det vi ønskede inden vi kunne manifestere det vi har brug for. Så dagens øvelse går simpelt hen ud på at finde HELT PRÆCIST ud af, hvad har du brug for økonomisk LIGE NU! Fuldkommen lav praktisk! Hvad har du brug for økonomiske LIGE NU! Men inden vi går til øvelsen, så lige et ord om behov vs. ønske. Der er forskel mellem et behov og et ønske. Det er nødvendigt, at vi forstår det. Umiddelbart virker det ret simpelt. Men det er det ikke nødvendigvis. F.eks.: jeg havde en snak med en veninde den anden dag om det her med behov og ønske. Hun sagde til mig: Jeg har brug for at betale hele min kassekredit ud! Så sagde jeg: Nej, det har du ikke brug for! Det har du lyst til. Det ville være rart. Men det er et ønske. Hvad du har brug for, er at kunne betale dit næste afdrag på din kassekredit Så kan man diskutere om det koster penge at have kassekreditten og al den slags. Men det er distraktion. Lige nu, der hvor du er, er alle de indre eller ydre diskussioner blot distraktioner fra at se, hvor du i virkeligheden er! Det du skal i dag er at finde frem til, hvad har du virkelig brug for rent økonomisk. Hvor mange penge har du brug for lige nu og lige her! Enten fordi du er bagud lige nu eller fordi det er de regninger, der skal betales til den næste første. Hvis du er som jeg var, så var første skridt at se på, hvor meget var jeg bagud med lige nu!

3 Hvad har jeg brug for at betale LIGE NU! Som i at de ikke slukker for lyset eller varmen eller jeg kommer i Ribers. Ikke som i at en ferie ville være dejlig. Eller yogaholdet der giver mig ro. Medmindre du skylder dem, så meget at de er ved at smide dig i Ribers. Så har du brug for at få betalt dem. Og ja det er ikke nødvendigvis spor sjovt, at indrømme overfor sig selv, hvor man er. Det kan aktivere både sorg, håbløshed. Men lad ikke de følelser distrahere dig. Hvad er dit helt konkrete minimums-pengebehov LIGE NU! Hvis du har betalt alle dine mest nødvendigt regninger til den 1., men ikke på nogen måde kan se hvordan du skal betale de næste, så er det der du er. Og der du starter. Du er nødt til at tage 100% ansvar for den situation, du er i lige nu. Du er nødt til at tage ansvar for alle de udgifter, du har sagt ja til måske mere eller mindre ubevidst. Jeg havde feks. kæmpe modstand på i laaaang tid at skulle betale til vores hus og 2 biler. Det mente jeg var noget min mand havde ligesom snørret mig ind i. At det var hans behov og jeg ikke havde noget som helst med det at gøre. Jeg havde SÅ meget modstand på at tage ansvar for de fælles udgifter, at jeg brugte det meste af min tid på at bekæmpe ham og vores familieliv. Lige indtil den dag, jeg gennemgik denne proces, lærte om loven om polaritet og besluttede mig for at tage ansvar. Indtil den dag, hvor jeg sagde til mig selv: Betinna, på et eller andet tidspunkt har du sagt JA til alt det her. Bevidst eller ubevidst. Ellers havde du simpelt hen ikke været i det. Så hvad har du brug for? Rent økonomisk? Hvad skal der til? Jeg måtte se på, hvad jeg havde brug for helt lavpraktisk og fuldstændigt minimum. Og det var kr. til budgetten, kr. til firmaet og så kr. til mig selv. Det var der jeg startede Og nej ved første øjekast er det ikke at skide-sjovt sted at være. Men humlen er, at du er der jo alligevel. Hvad enten du vælger at kigge på det eller ej! Men jeg brugte loven om polaritet og tænkte: Ok. Jeg har brug for ,- lige nu! Loven om polaritet fortæller mig, at hvis det er det, jeg har brug for. Så er opfyldelsen her også. Jeg blot finde den. Så kom mit gennembrud. Jeg gik igennem min modstand og fokuserede først på mit akutte behov. Og når den var i hus, så fokuserede jeg på det næste akutte behov. Og så fremdeles.

4 Og da jeg kunne tjene de penge, jeg havde brug for til den næste første og den næste første, begyndte jeg at øge beløbet og der gik ikke langt tid uger / få måneder, før jeg manifesterede LANGT mere end det jeg havde brug for. Og så gik det stærkt Alt sammen fordi jeg var villig til at se på og tage ansvar for der hvor jeg var! Og det er din opgave i dag. At finde ud af hvad har du brug for økonomisk lige nu! Ikke om en måned eller om halvt år, ikke om 2 år. Eller at det ville være så rart, hvis Der hvor er du lige nu! Hvis du har ubetalte regninger, der ligger lige før inkasso eller ribers, så er det der du starter. Kun fokus på det beløb! Og his du har betalt dine regninger, men er helt blank til den næste første. SÅ er det, det beløb, du fokuserer på. Hvor mange penge SKAL du som minimum have til den næste første, for ikke at gå fra hus og hjem? Jo hurtigere du tager ansvar for det, jo hurtigere kommer du til det, du virkelig ønsker dig. Det første penge mirakel og økonomiske gennembrud er at konsekvent at kunne manifestere det, du har brug for lige nu og her. Så sæt dig ned et roligt sted og tag alle regninger frem og se på, hvad har du brug for LIGE NU! Ikke hvad der kunne være rart, men hvad du har brug for lige nu! Du skal ikke spekulere på, hvordan du skal skabe de penge. Husk kaldet fra i går. Det er ikke dit job. Det er universets. At blive fanget i hvordan er distraktion. Husk dig selv på loven om polaritet. Dit job er at finde ud af og se på og tage ansvar for dit økonomiske behov lige nu! Og det skal ikke være ca. tal. Det skal være helt præcise tal ned til øren. Og hvis der kommer historier op om, åhhh det er for svært eller det ved jeg ikke Eller det plejer min mand Så vid at det er distraktioner.

5 Igen vær god ved dig selv. Tal pænt til dig selv og tag masser af pauser, når du har brug for det. Og HUSK at trække vejret undervejs. Du er på rette vej og det her er en del af det! Hvad har du som minimum brug for økonomisk lige nu! Lav en liste og læg tallene sammen. Gå ind i Facebook gruppen og del dit tal. Og meget gerne dine indsigter undervejs. Hvordan var det for dig? Hvad følte du? Hvad havde du størst modstand på? Vid at du e SÅ SEJ og at du gør det helt rigtigt! Du er tryg og alle er trygge sammen med dig! Til vi høres ved i morgen Her er det Betinna.

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk Sov godt Af Anne Søvang Juni 2012 www.annesoevang.dk Copyright 2012 1 Søvn er vigtig. En god søvn hjælper kroppen med at regenerere og forny sig. Så kan føle os veludhvilede og er klar til den nye dag,

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 Bilag 2 Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 R (respondent) = Jens Kofoed I (interviewer) = Mikkel Andersen I2 (interviewer 2) = Simon Schonenberg.

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er. Hvad er selvværd? Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør. Det er definitionen i Nudansk Ordbog, en definition, jeg synes er god. Helt grundlæggende handler det om din mening

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Interview med Michael Ziegler, chefforhandler for KL, til bogen Lærernes kampe kampen for skolen Interviewer: Hanne Birgitte Jørgensen Hvad

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

bliv rig Bliv et bedre menneske

bliv rig Bliv et bedre menneske bliv rig Bliv et bedre menneske Et to-dages kursus i at blive millionær, og de mener det endda helt alvorligt både at det kan lade sig gøre, og at det er værdigt formål. Det mest forvirrende er, at det

Læs mere

Den svære anden bølge

Den svære anden bølge SÅDAN LYKKES DIT ANDET PARFORHOLD Den svære anden bølge AF ANNETTE AGGERBECK FOTO: GETTYIMAGES OG POLFOTO Når vi går ind i et nyt parforhold, har vi erfaringerne med os fra første ægteskab. Og hvis vi

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Trap ned. lær at takle konflikter

Trap ned. lær at takle konflikter Trap ned lær at takle konflikter Indholdsfortegnelse 1. Konfliktfyldte kundesituationer Side 3 2. Konflikttrappen Side 7 3. Redskaber til konflikthåndtering Side 12 4. Ikke alle konflikter kan løses Side

Læs mere

DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET!

DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET! Kompashuset ApS, Klavs Nebs Vej 25, 2830 Virum Tlf 45 83 92 83, ka@kompashuset.dk, www.kompashuset.dk DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET! En fortælling om at arbejde med psykisk og fysisk handicappede

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

Der eksisterer kun et problem

Der eksisterer kun et problem Der eksisterer kun et problem Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og andre steder vil du få mest ud

Læs mere

11 HVORDAN MESTRER VI TAB?

11 HVORDAN MESTRER VI TAB? 76 SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR I DEL 1 I OM SORG 11 HVORDAN MESTRER VI TAB? Mestring handler om, hvordan vi håndterer de problemer og udfordringer, vi møder. I dette kapitel oversætter vi nogle gange mestring

Læs mere

Brug og misbrug af rusmidler. Psykiatribrugere og behandlere fortæller

Brug og misbrug af rusmidler. Psykiatribrugere og behandlere fortæller Brug og misbrug af rusmidler Psykiatribrugere og behandlere fortæller BRUG OG MISBRUG AF RUSMIDLER - Psykiatribrugere og behandlere fortæller Redaktører: Lise Jul, Erik Scriver, og Susanne Thornhal, ANTV,

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

At være to om det - også når det gælder abort

At være to om det - også når det gælder abort At være to om det - også når det gælder abort Arbejdsopgave Tidsforbrug Cirka 1-2 timer Forberedelse Kopiering af artiklen At være to om det også når det gælder abort eller deling af denne pdf. Eleverne

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

http://raeson.dk/2014/kim-leine-groenland-burde-erklaere-selvstaendighed-lige-nu-og...

http://raeson.dk/2014/kim-leine-groenland-burde-erklaere-selvstaendighed-lige-nu-og... Side 1 af 5 KIM LEINE: GRØNLAND BURDE ERKLÆRE SELVSTÆNDIGHED LIGE NU OG HER 20.01.2014 Jeg tror inderst inde godt, man ved, at Grønland er nødt til at tage springet ud i selvstændighed, og så må man smøge

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN

KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN KÆRLIGHED ER OGSÅ AT VILLE HINANDEN Hanna og Torben Birkmose Jakobsen har fulgt nogle af de første danske kurser i PREP for at styrke deres parforhold og samliv. - Vi ville gerne investere tid og kræfter

Læs mere

De seks frygte mennesker hader forandring

De seks frygte mennesker hader forandring Af Soulaima Gourani #SoulaimaGourani www.soulaima.com De seks frygte mennesker hader forandring Du er lige blevet bedt af mig på dagens foredrag om at være mere nytænkende, kreativ og modig. Meget tyder

Læs mere