Vi har i 2011 udgivet 3 udgaver af LFA-Nyt i maj, september og december.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har i 2011 udgivet 3 udgaver af LFA-Nyt i maj, september og december."

Transkript

1 Årsberetning LFA 2011 Forord Nu er der gået et år siden jeg efter opfordring overtog formandsposten, pr. 26. marts Når jeg føler efter, må jeg indrømme, at der har været rigtig mange ting at tage fat på men med det gode samarbejde vi har fået op at stå i Forretningsudvalget og Region og Lokalafdelingerne, LFA`S webmaster og FL Reklame har det for mig være en leg med en masse udfordringer det siger jeg tak for. LFA-Nyt Efter få tlf. samtaler med FL-Reklame lykkedes det efter en måned, at få et flot blad i trykken igen. LFA-Nyt den nye udgave bliver nu annoncefinansieret. Annoncerne sørger FL Reklame for at få i hus. LFA-Nyt bliver distribueret med 300 eksemplarer mod før 1000 eksemplarer. Det betyder, at annoncefinansieringen gør, at udgiften nu er reduceret til 1/10- del af udgiften i forhold til det, vi gav for den gamle udgave. Dette på trods af, at distributionen af bladet kun er reduceret med 2/3. Vi har i 2011 udgivet 3 udgaver af LFA-Nyt i maj, september og december. Jeg siger tak til alle de som har været medvirkende til at lave artikler til bladet. Region og lokalafdelinger har været medvirkende til de artikler, som jeg har lavet og det siger jeg tak for. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på den nye udgave af LFA-Nyt og det er vi glade for er der nogen der har en artikel, et læsebrev eller noget I / du syntes andre skal vide eller høre så skriv til mig og så vil jeg kigge på det. HJEMMESIDE I samarbejde med d LFA s webmaster Leif W. Lassen blev LFA s hjemmeside opdateret med nye data og der har i løbet af året været henvendelser på hjemmesidens debatforum, som jeg har besvaret så godt som muligt selv når

2 Leif W. Lassen er på ferie, sågar i sommer på Bornholm, besvarede han mails fra mig og så får jeg lige lidt at vide om turen derover mv. Det siger jeg Leif tak for. I enkelt stående tilfælde har jeg rådført mig med advokat Karina Schmidt fra Advokathuset Esbjerg Bramming inden jeg har besvaret henvendelsen dette er en uvurderlig hjælp og det siger jeg Karina tak for. I slutningen af 2011 blev der sat ugentlige nyhedsbrev på hjemmesiden disse er taget af igen fordi vi pt. Ikke har nogen til at udfærdige disse ugentlige nyhedsbreve. Jubilæum LFA har overført 300 kr. til AVS Slagelse i anledning af foreningens 30 års jubilæum. LFA har sendt en buket til LFA s webmaster Leif W. Lassen i anledning af hans 40 års jubilæum som ansat ved Struer Østre skole, der også har modtaget Dronningens fortjenstmedalje i sølv for 40 års lang og tro tjeneste. Fødselsdag LFA har sendt en buket til Elin Engstrøm i anledning af hendes 75 års fødselsdag. Elin har været med i foreningen fra LFA blev grundlagt i 1984 og har aktiv medvirkende i Landsforeningens arbejde i mange år. Kursus Jeg har deltaget i et lokalt kursus de nyeste i sygedagpenge og revalidering. Kurset var foranlediget af bisidder og medlem Peter Termansen fra Region og lokalafdelingen Sønderjylland. Peter Termansen, Jens Michelsen og jeg deltog i kurset jeg siger tak til Peter for at han fik dette kursus stablet på benene og tak til Jens fordi han lagde lokalerne til det var hyggeligt oppe på loftet. Peter havde fået Afdelingsleder Helle Hockerup fra Åbenrå Kommune til at undervise vi må nok indrømme, at vi blev en del klogere på det område. Men vi kan aldrig blive gode nok, så det er med at komme på alle de kurser der er muligt.

3 Det er vigtigt at være opdateret med de nye regler, derfor fik vi Helle til at skrive en artikel til LFA-Nyt Helle vil være behjælpelig med nye artikler til LFA- Nyt og hjemmeside, når der er lovændringer på området for sygedagpenge og revalidering - det siger jeg Helle tak for. Medier I løbet af 4 kvartal blev jeg ringet op for et interview fra avisen.dk tidligt om morgenen jeg fik 5 minutter til at komme i tøjet og et interview kom i stand om LFA s mening om den ny arbejdsskadeafgift på arbejdsskadeserstatninger. Det kom på P4 et par gange samme morgen og jeg fik et par reaktioner fra en veninde, min yngste bror og Jens Michelsen godt de ikke fik morgenmaden helt galt i halsen. Arbejdsskadesstyrelsen Den 14. juni deltog jeg i dialogmøde ved Arbejdsskadestyrelsen. Den 14. december deltog Formanden Rune Adelvard for Region / lokalafdeling Hovedstaden, fordi jeg var forhindret i at deltaget tak til Rune. Tipsmidler / Socialministeriet Godkendelse af ansøgning om tipsmidler forudsætter udover et godkendt årsregnskab også at vi på landsplan har gennemført mindst èen landsindsamling med overskud (Kommerciel aktivitet) eller 3 aktiviteter i minimum 3 regioner ingen overskud men gerne udgiftsneutral ok (ikke kommerciel aktivitet) Det var jeg ikke vidende om, men det fandt vi i fællesskab også ud af i samarbejde med Randers og Sønderjylland. 1. Udflugt for medlemmer til Kildeborg (Region / lokalafdeling Kronjylland Randers. 2. Udflugt for medlemmer til Radio Syd (Region / lokalafdelingen Sønderjylland. 3. LFA s 25 års jubilæum for medlemmer på Danhostel Odense Kragsbjerggaard.

4 Ikke kommercielle aktiviteter kræver at der er en egenbetaling og at det kun er for medlemmer. Aktiviteten må ikke give overskud, men må gerne være udgiftsneutral ved støtte fra sponsorer. Kommercielle aktiviteter fokuserer på et overskud og er for alle der har lyst til at være med. Alle aktiviteter skal være ude af huset gerne i naturen, vær opmærksom på at Skov og Naturstyrelsen er informeret om foretagendet i det omfang det kræver det. Jeg har fundet reglerne på google ved at søge ikke kommercielle aktiviteter hvad sku vi gøre uden google Medlemmer Viborg - Esbjerg Næstved Randers - Sønderjylland Jeg har sendt meddelelser ud til Esbjerg medlemmer i forbindelse med fusionering med Sønderjylland, det gav vist nok 5 medlemmer i alt. Jeg har sendt meddelelser ud til Viborg medlemmer, som er ophørt, med tilbud om at være medlem i Randes. Jeg har fået 2 henvendelser fra Næstved, som gav 2 medlemmer til Næstved. Medlemslisten pr. 1. marts 2012 ligger til gennemsyn på repræsentantskabsmødet. På inspiration fra Jens Michelsen kunne det være interessant at fordoble medlemsantallet i løbet af Hvordan kan LFA medvirke til dette jeg har tænkt efter hvordan der kan være en gulerod på landsplan. Arbejdsskader Jeg har fået henvendelser på debatforum og telefon det har givet 1 medlem i Næstved og 3 medlemmer i Sønderjylland og 1 i Randers. Landsformandens deltagelse i Region og lokale aktiviteter Jeg har deltaget i aktivitet med svømning og Veterantogstur i Randers for Region og Lokalafdelingen Kronjylland Randers. Jeg har deltaget i Generalforsamling som dirigent og jeg har herover deltaget i Lotto og juleudstilling i Tønder for Region og Lokalafdelingen Sønderjylland.

5 Landstræf var året for det næste landstræf som foregik på Søgårdlejren i Åbenrå der deltog 45 gæster til arrangementet som forløb strålende med 2 overnatninger af hensyn til de langtfra kommende gæster. Vi fik masser af god mad og spændende oplevelser under træffets afholdelse. Elin Engstrøm var vært med kaffe og kage på Landstræffet super bustur i anledning af hendes 75 års fødselsdag, den 29. juli det siger vi Elin tak for. Region og lokalafdelingen Sønderjylland var vært og arrangør af landstræf 2011 og det siger vi formand Jens Michelsen og bestyrelsen og behjælpelige medlemmer tak for det bliver svær at gøre efter. Nye Region og Lokalafdelinger og genoptagelse. Jeg har forsøgt sammen med Sigvald Henriksen og Jens Michelsen i samarbejde med Frivillig Centret i Tarm at åbne en ny lokalafdeling i Tarm, men forgangs haver Sigvald blev ramt af sygdom, men forventes genoptaget i I anledning af at vi desværre har mistet Region/lokalafdelingen Københavns formand Ebbe Paldrup forsøgte kasserer Ove Andersen i samråd med LFA, at få foreningen på benene igen. Det lykkedes i oktober med Rune Adelvard som formand, Ove Andersen som kasserer og Ivan Rønne Petersen som bestyrelsesmedlem og Poul Gregersen Mortensen som suppleant. Jens Michelsen og jeg deltog i generalforsamlingen sammen med 2 pårørende medlemmer fra Sønderjylland. Foreningen ændrede navn til LFA Hovedstaden. Forskning af Jobsygdomme Rune Adelvard er forgangsmand til ideen i at oprette en Forsknings fond for Jobsygdomme. Arbejdsskadeserstatninger gør ikke skadesramte raske. Men det kræver en indsats fra bestyrelser og behjælpelige medlemmer på landsplan.

6 Det kræver en arbejdsgruppe der kan tilrettelægge projektet i forhold til regler og love, igangsætning og styring her af. Legater / Fonde Der er indtil nu, ansøgt om 10 legater og fonde, som følger: Sydbanks Legat Tinglev (kun lokalt, derfor søgt af Sønderjyland modtaget afslag) Boligfonden Columbus Den Berlingske fond Egmont H. Petersen s Fond F.L. Schmith & Co. AS Fond Jyllandspostens Fond (modtaget meddelelse om, at sende en ansøgning igen i 2012, hvilket er sket) Ketnerfonden 1977 Mauritzen la Fontaine Fonden (modtaget retur uåbnet) Reintoft Fonde Sportsgood Fonden (modtaget svar om at ansøgning vil blive behandlet i maj 2012). Aage og Ulla Filtensborgs Fond Årsregnskab Tak til Ruth Rasmussen for revidering af Årsregnskabet og tak til Sigvald Henriksen for kontrol af bilag kontra kontorkort og at saldiene stemmer overens med Saldobalancen.

7 Tak for hjælpen til at gøre LFA-Nyt til en interessant blad i år 2011 og vi glæder os til Tak til de firmaer, der annoncerer Tak til Advokat Karina Schmidt Tak til Afdelingsleder Helle Hockerup Tak til Ivan Rønne Petersen Tak til Freddy Parsberg Tak til Jan Lund Sørensen Tak til Verny Rasmussen LFA Næstved Tak til Rune Adelvard LFA Hovedstaden Tak til Bent Engstrøm LFA Kronjylland Randers Tak til Jens Michelsen og Peter Termansen - LFA Sønderjylland Tak til Forretningsudvalget og Region og Lokaludvalgets medlemmer, samarbejdspartnere for et rigtig dejligt samarbejde. Mails, telefon og post Alt det jeg har orienteret om er naturligvis ikke udtømmende, fordi der foregår mange andre ting som jeg modtager pr. mail, telefon og post som er svær at redegøre for her. På FU s vegne 24. marts 2012 Inga Lund Landsformand Dirigent Jens Michelsen

Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år

Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år 2012 inklusive det konstituerede møde den 26. marts

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Beretning for 2013. Og med vedtagelsen af vedtægtsændringerne på den ordinære general den 25. marts 2013 så Politihistorisk Forening så dagens lys.

Beretning for 2013. Og med vedtagelsen af vedtægtsændringerne på den ordinære general den 25. marts 2013 så Politihistorisk Forening så dagens lys. Politihistorisk Forening Beretning for 2013 Den ordinære generalforsamling den 25. marts 2013 blev det formelle vendepunkt for de organisatoriske og strukturelle ændringer i det gamle Politihistoriske

Læs mere

Formandsberetning 12. marts 2012

Formandsberetning 12. marts 2012 Formandsberetning 12. marts 2012 Bestyrelsesmøder: Konstituerende møde i marts - juni, september, oktober og februar = 5 i alt. Bestyrelses-kursus-dag: De 3 nordjyske afd. holdt fælles kursusdag for afd.bestyrelser

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 77 Maj 2011 19. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 100

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Nyhedsbrev April 2011

Nyhedsbrev April 2011 Nyhedsbrev April 2011 Kære læsere af foreningens nyhedsbrev Dette er foreningens andet nyhedsbrev i år, og jeg beklager længden! Men der har været meget travlt på flere fronter, så det planlagte nyhedsbrev

Læs mere

Generalforsamlingsbladet

Generalforsamlingsbladet Generalforsamlingsbladet 18. februar 2015 Medlemmer af Fredericia Tegnsprogsforening indkaldes til ordinær generalforsamling Lørdag den 21. marts 2015 kl. 13:00 Som noget nyt i år arrangerer vi fælles

Læs mere

Årsberetninger for FSD 2014

Årsberetninger for FSD 2014 Årsberetninger for FSD 2014 Forlag Den nye udgave af Anders Lundbergs bog Stammen en grundbog blev udgivet. Udgaven er væsentligt udvidet i forhold til tidligere udgaver, idet den er på 442 sider mod de

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Grundejerforeningen Strandgårdsparken PROTOKOL

Grundejerforeningen Strandgårdsparken PROTOKOL PROTOKOL Generalforsamling i Grundejerforeningen Strandgårdsparken 27.februar 2010 1. Valg af dirigent Finn Madsen (nr. 31) blev valgt som dirigent, og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

NF-NYT. nr. 2 - maj 2014 - årgang 26. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen

NF-NYT. nr. 2 - maj 2014 - årgang 26. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen NF-NYT nr. 2 - maj 2014 - årgang 26 Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen Indhold Indhold... 2 Kontaktoplysninger... 3 Foreningen orienterer... 4 Opslagstavlen... 7 Andre organisationer...10

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 31. marts 2012 kl. 13.30.

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 31. marts 2012 kl. 13.30. Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 31. marts 2012 kl. 13.30. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. PAR bad alle rejse sig og mindes de,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

Lungeforeningen Boserup Minde

Lungeforeningen Boserup Minde Lungeforeningen Boserup Minde Patientforening NR. 5 Oktober 2007 Lungeforeningen Boserup Minde nr. 5 2007 1 LUNGEFORENINGEN BOSERUP MINDE Tidsskrift for lungehandicappede Udgivet af: Lungeforeningen Boserup

Læs mere

Treårigt udviklingsprojekt forankret i. Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Kort statusrapport for fjerde kvartal 1. oktober til 31.

Treårigt udviklingsprojekt forankret i. Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Kort statusrapport for fjerde kvartal 1. oktober til 31. Nyhedsbrev Januar 2015 Kære medlemmer og læsere af landsforeningens nyhedsbrev Med dette nyhedsbrev sender vi nogle praktiske oplysninger omkring generalforsamlingen d. 26. april, omkring medlemskab og

Læs mere

førtidspensionisten MØDE OM FLEXJOB NÅR KOMMUNEN SPÆNDER BEN SPØRGSMÅL TIL & SVAR FRA MINISTEREN

førtidspensionisten MØDE OM FLEXJOB NÅR KOMMUNEN SPÆNDER BEN SPØRGSMÅL TIL & SVAR FRA MINISTEREN førtidspensionisten Bladet for langtidssyge, flex- og skånejobbere udgives af Landsforeningen for førtidspensionister NR. 1 JANUAR 2005 MØDE OM FLEXJOB NÅR KOMMUNEN SPÆNDER BEN SPØRGSMÅL TIL & SVAR FRA

Læs mere

NF-NYT. nr. 2 maj 2015 - årgang 27. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen. Foto: Louise Boserup

NF-NYT. nr. 2 maj 2015 - årgang 27. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen. Foto: Louise Boserup NF-NYT nr. 2 maj 2015 - årgang 27 Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen Foto: Louise Boserup Foto: Louise Boserup Indhold Indhold... 2 Kontaktoplysninger... 3 Foreningen orienterer... 4 Opslagstavlen...

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011.

Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011. Februar 2011. Bestyrelsens årsberetning ved Repræsentantskabsmødet d. 20. marts 2011. Den nye Bestyrelse, som blev valgt på ekstraordinær Repræsentantskabsmøde i slutningen af april 2010, kom lidt hovedkulds

Læs mere

Støtteforeningen 2014-2015

Støtteforeningen 2014-2015 Støtteforeningen 2014-2015 Hvorfor en Støtteforening? Hvorfor er det så vigtigt at bevare og hjælpe Støtteforeningen? I sin tid grundlagde man Støtteforeningen, så den kunne hjælpe med det økonomiske,

Læs mere

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014

H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å. August 2014 H.H.I - Foreningen for dem med særlige behov K L E M Å 3 August 2014 Nyt i Haderslev H.I.F.: H.H.I.F. SHOP H.H.I.F. Tilmeld dig gratis på: www.hh-if-shop.dk Og spar penge allerede i dag... HHI Bestyrelse

Læs mere

Lungeforeningen Boserup Minde

Lungeforeningen Boserup Minde Lungeforeningen Boserup Minde Patientforening NR. 2 Marts 2007 LUNGEFORENINGEN BOSERUP MINDE Tidsskrift for lungehandicappede Udgivet af: Lungeforeningen Boserup Minde Old Gyde 74, 5620 Glamsbjerg Tlf.

Læs mere