K2 (kursusnummer: ) Instruktører: Per Junker & Vibeke Smidt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "K2 (kursusnummer: ) Instruktører: Per Junker & Vibeke Smidt"

Transkript

1 DGI dans og musik kurser (Fuglsøkurserne) bliver i maj 2010 afholdt i helt nye rammer. Vi er så heldige at kunne byde til kursus i Vingstedcentret ved Vejle, centralt i landet, kun godt 2½ timers kørsel fra såvel København som Frederikshavn. Der er busstoppested lige udenfor døren. Vingstedcentret har bl.a. egen svømmehal og så noget af Østjyllands allersmukkeste natur lige udenfor døren. DGI dans og musik ser det som en af sine opgaver at uddanne instruktører til dans og musik; og årets majkurser føjer sig pænt ind i den række af kurser, der samlet set udgør en instruktøruddannelse til brug i foreninger, ved kurser og andre forsamlinger. Vi har (igen) fundet nogle af landets ypperste instruktører, som på bedste vis giver nuværende og kommende spillemands- og danseinstruktører kompetence i form af viden, værktøjer og valgmuligheder til instruktion af musik og dans. Uanset om du vil fordybe dig i fynske danse eller i irsk musik, så er der lagt op til 3 utroligt, spændende og lærerige døgn med hyggelige og glade mennesker. Ja, man sku næsten tro det er løgn, men prøv selv. På de følgende sider kan du læse om kursustilbuddene i maj 2010.

2 K2 (kursusnummer: ) Instruktører: Per Junker & Vibeke Smidt Kurset tilbydes folkedansere og andre, som er i gang med uddannelsen som instruktør eller som har besluttet at uddanne sig til instruktør i folkedans. Forudsætninger: Deltagerne skal kunne danse folkedans og have kendskab til de grundlæggende trin, fatninger og figurer. Tilmelder du dig K2, forudsættes det, at du har deltaget i kursus 1 i landsdelen eller har opnået tilsvarende færdigheder og viden, som opnås på kursus 1. Kurset henvender sig også til dig som er bekendt med undervisningssituationen og har prøvet at omsætte lettere dansebeskrivelser til dans, og at du kender beskrivelsernes opbygning og sammenhæng med musikken, og kan danse gangtrin, løbetrin, hoptrin, sideløbstrin, chassetrin, hurretrin, polka, vals, totrin og hopsa. Kurset er en del af grunduddannelsen for instruktører i folkedans. I kurset lægges vægt på følgende: Beskrivelseslæsning, forberedelse, disponering og omsætning af dansebeskrivelser til sammenhængende dans. Sammenhæng mellem beskrivelse og musik. Praktiske undervisningsøvelser i lette og middelsvære danse inklusive trinøvelser. Indlæring af danse, trin, fatninger, opstillinger og rytmik. Forholdet mellem spillemand og instruktør. Disponering af danseaftener og sæsonopbygning. K3 (kursusnummer: ) Instruktører: Anne Iben Hausted & Mette Katrine Jensen Kurset tilbydes enhver, som er i gang med at uddanne sig som instruktør i folkedans. Forudsætninger: Kurset henvender sig til instruktører, der har deltaget mindst 2 gange på kursus 2, har undervist i mindst 4 år eller har tilsvarende færdigheder. Undervisningen tilrettelægges efter, at kursisten er velkendt med undervisningssituationen og er sikker i sit kendskab til dansebeskrivelsernes opbygning og sammenhæng med musikken. Du er sikker i at omsætte lettere og middelsvære dansebeskrivelser til dans. Du danser de fleste trin har kendskab til de opstillinger og fatninger, der anvendes i dansk folkedans. Du har ligeledes et grundlæggende kendskab til dansenes rytmik. Kurset er 3. og sidste del af grunduddannelsen for instruktører i folkedans. Der lægges vægt på følgende:

3 Omsætning af mere komplicerede dansebeskrivelser til sammenhængende dans. Praktiske undervisningsøvelser indeholdende trin, indlæring af danse, fatninger, opstillinger og rytmik. Planlægning og opbygning af en sæson og danseaften. Undervisningsøvelserne vil blive udvalgt, så de stiller krav til kursisten. Der tages store individuelle hensyn ved planlægningen af de praktiske undervisningsøvelser. Instruktørerne vil derfor kontakte kursisterne inden kursusstart. I undervisningen vil hovedvægten blive lagt på forståelse af danserytme, bevægelse, krops- og rumfornemmelse, musik og dansens helhed og udtryk kort sagt: Formidling af danseoplevelsen. Fynske Danse (kursusnummer: ) Instruktører: Lis Kaa & Johnny Frederiksen Målgruppen er nuværende og kommende instruktører, der ønsker at tilegne sig inspiration og værktøjer til undervisning i fynske danse. Formålet med kurset er at give nuværende og kommende instruktører i folkedans og musik inspiration og værktøjer til undervisningen og mulighed for at videregive danse og melodier, der viser folkedansens- og musikkens mangfoldighed og traditioner. Indhold: Friske, fejende og finurlige fynske danse. Vi tager udgangspunkt i hæftet Gamle Danse fra Fyn og Øerne, hvor vi gennem pardanse, rækkedanse og kvadrilledanse oplever såvel hurtige som rolige og fornemme trin og dansemåder. Gennem disse danse bliver vi fortrolige med netop denne egns kendetegn inden for dansen. Fynske danse findes endvidere beskrevet i flere andre hæfter, og disse danse vil også indgå i løbet af kurset. Kurset henvender sig til instruktører, der har lyst til at genopfriske de kendte, fynske danse, og som samtidig har lyst til at stifte bekendtskab med de mindre kendte og brugte par-og rækkedanse. Instruktører vil kunne få inspiration til næste års sæson. Alt i alt nogle dage med FYN i kikkerten og dejlige melodier i et friskt dansetempo. Svenske danse (kursusnummer: ) Instruktører: Kirsten og Hans Møller, Astrid Pørtner Nielsen Målgruppen er instruktører, der ønsker at tilegne sig inspiration og værktøjer til undervisning i svenske danse. Formålet med kurset er at give nuværende og kommende instruktører i folkedans og musik inspiration og værktøjer til undervisningen og mulighed for at videregive danse og melodier, der viser folkedansens- og musikkens mangfoldighed og traditioner

4 Indhold: Der vil blive undervist i forskellige gammeldanse som hambo, schottis, snoa og mazurka samt forskellige varianter af disse danse. Derudover vil der blive undervist i polska. Her vil vi arbejde med de hyppigst anvendte polskatrin, samt danse forskellige polskaer der indeholder disse trin. Der vil også blive undervist i bakmes både i 2 og 3 takt. Hardcore (kursusnummer: ) Instruktører: Christian Obel & Jesper Vinther Petersen Målgruppen er instruktører, der ønsker at tilegne sig inspiration og værktøjer til undervisning i folkedans Formålet med kurset er at give nuværende og kommende instruktører i folkedans og musik inspiration og værktøjer til undervisningen og mulighed for at videregive danse og melodier, der viser folkedansens- og musikkens mangfoldighed og traditioner Indhold: Egoistdans : Bliv en bedre danser Her er kurset, hvor du kan lære mere om din egen dans og lære teknikker til at blive en bedre danser, og dermed underviser. Der vil være fokus på at blive bevidst på præsentation/afprøvning i teknikker, så du ved anvendelse af disse kan blive en bedre danser/par. Der vil være fokus på dig/jer og din/jeres dans med personlig feedback og guidning med henblik på at I kan udvikle jer efter kurset. Vi kommer ikke til at danse en masse danse, men arbejder i dybden i stedet. Fanø dans og musik (kursusnummer: ) Instruktør: Tove De Fries, Kis Sharasuvana og Ole Mouritzen Med dette 3-kløver som kursets instruktører. Så kan det ikke blive meget bedre; et kursus med fanøfolk og deres helt specielle dans og musik. Gehørspil for alle. Målgruppen er nuværende og kommende spillemands- og danseinstruktører, der ønsker at tilegne sig inspiration og værktøjer til undervisning i dans og musik fra Fanø. På dette egnskursus vil alle midler blive taget i brug; vi skal danse, synge og spille os igennem Fanøs musikalske historie på 4 intense dage. Alle kommer til at danse (også spillekursisterne) og trin, holdning, variationer, samt ikke mindst etikette på dansegulvet vil blive gennemgået grundigt.

5 Spillekursisterne vil desuden mod kursets slutning blive delt op i små orkestre, hvor de rigtigt skal prøve kræfter med Fanømusikken på næsten egen hånd. Irsk dans og musik (kursusnummer: ) Instruktør: Christopher Davis Maack, Mette Løvschall & Peter Gorm Sørensen Christopher Davis Maack er en violin og bouzukispillende instruktør. Specielt har han i et ½ år studeret og spillet den irske musik i Irland. Peter Gorm Sørensen er en rutineret spillemand indenfor den irske genre og er kendt fra bl.a. Trad Lads. For let øvede til øvede. Mette Løvschall har en lidenskabelig interesse for irsk dans. Derfor har hun været i Irland adskillige gange og dansen, den er hun rigtig dygtig til. Målgruppen er nuværende og kommende spillemands- og danseinstruktører, der ønsker at blive bedre til at instruere i irsk dans og musik. Dette års udenlandske kursus er hentet i den irske musik- og dansetradition. Udgangspunktet er danse-brugsmusik, men kurset kan også have interessere for folkfreaks. Dansedelen vil tage udgangspunkt i den irske set-dans. Som i nogle tilfælde kan minde om vores egne kvadrille danse. Trinene er hurtigt lært og undervisningen kommer til at foregå i et tempo hvor alle kan være med. På spillesiden skal der arbejdes på forskellige melodityper såsom; reels, jigs, hornpipes, slides og polkas. Vi kommer også ind på den musikhistorie, frasering, harmonisering og det tempo der er knyttet til melodierne. Otto Trads, Jens Frederiksen, Jyde Peter (kursusnummer ) Instruktører: Bent Melvej Bent Melvej er en fantastisk spillemand og ved alt, hvad der er værd at vide om spillemandsmusik og dans i de sidste 300 år. Bliv inspireret af himmerlandsmusikken og Bent. For øvede. Målgruppen er nuværende og kommende spillemandsinstruktører, der ønsker at blive bedre til at instruere i himmerlandsk traditionsmusik. Det er et inspirationskursus, med vægt på en egns dansemusik, og Bent har valgt musik fra 3 lokale personligheder.

6 Vi spiller himmerlandsk traditionsmusikmusik efter: Jyde Peter, der har efterladt sig et fremragende kildemateriale af himmerlandsmusik, Jens Frederiksen, der var en meget aktiv spillemand og musiker i Østhimmerland for 100 år siden Otto Trads, der med sine gode melodier var en inspirator for mange unge spillemænd og med i arbejdet omkring spillemandsmuseet i Rebild. Spille vals, mazurka, menuet og polonæse (kursusnummer: ) Instruktør: Ove Andersen Ove Andersen er instruktør og han er en af Danmarks allerbedste spillemænd og musikpædagoger. Du bliver simpelthen bedre til at spille forskellige typer ¾-dels dansemusik og give den videre. For let øvede og øvede. Målgruppen er nuværende og kommende spillemandsinstruktører, der ønsker at blive bedre til at instruere i spil i ¾-dels takt. Vi skal arbejde med melodier i ¾ takt, altså for eksempel vals, mazurka, polsk og rask sønderhoning, så de rører hjerte, følelser, intellekt og fødder hos såvel udøvere som publikum. I løbet af kurset kommer vi til at; synge og danse, arbejde rytmen og musikken ind i kroppen så vores musik bliver perfekt at danse til, træne øret og fornemmelsen for medspillere, træne bælg, bue og mavefornemmelser (blæsernes), dyrke fri leg til fællesskabets bedste og så n! Dansk og ungarsk traditionel musik (kursusnummer: ) Instruktør: Nicolaj Wamberg Nicolaj Wamberg er en sublim spillemand indenfor bl.a. dansk og ungarnsk tradition og kommer med ny inspiration til dansk spillemandsmusik (og folkedans?) For øvede og meget øvede. Målgruppen er nuværende og kommende spillemandsinstruktører, der ønsker at blive bedre til at instruere i dansk og ungarsk traditionel musik. På dette inspirationskursus spiller vi bl.a. traditionel musik fra Transylvanien. Musikken er blevet spillet til dans, er blevet holdt ved lige og er overleveret af sigøjnerne. Den blev populær igen i 70 erne og derefter genanvendt i stor stil i hele Ungarn til bal. Vi skal lære ungarnske folkemusikmelodier såsom Csardas og Legenyes og så overfører det fantastiske sving og de særlige harmoniseringsmønstre til nogle af de traditionelle melodier fra Danmark.

7 Musikken på dette Dansk-Ungarsk-Traditions-Musik kursus er i lige taktarter Spillemandsmusik for musikskoleelever (kursusnummer: ) Instruktør: Kirstine Sand Haugaard Christensen & Anja Præst Mikkelsen Vi skal spille en masse gode melodier, og fede arrangementer, samtidig med at vi hygger os og har det sjovt. Derudover vil vi lege musiklege og lave små konkurrencer. Vi vil også have tid til gå en tur i området! En række timer er fælles for alle kurser: Morgendans, sangtimer, foredrag og legestuer. Man er meget velkommen til at ringe til Kirstine med uddybende spørgsmål (tlf ). Kursusleder på kurset er: Christian Rasmussen, tlf eller mail: chrras@mail.tdcadsl.dk. Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kursuslederen eller idrætssekretær Mona Skovsgaard, DGI Vingsted, ms@dgi.dk eller tlf Tid: Torsdag den 13. maj 2010 kl søndag den 16. maj 2010 kl Kursussted: Vingstedcentret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Kursuspris: Deltagergebyr kr DGI-tilskud kr ,- Din DGI-pris kr ,- Tilmelding: Senest den 7. april 2010 til din landsdelsforening, gennem foreningsservice eller online på: Ret til ændringer forbeholdes

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter Dansere og spillefolk inviteres til Lederuddannelse & inspirationskursus 2016 Den 28. - 29. maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter 2 Lederuddannelse og spillemandskursus 2016 Lørdag den 28 maj 2016

Læs mere

Kompendium til instruktion i ældrefolkedans

Kompendium til instruktion i ældrefolkedans Navn Opgave nr i 358 1. Inga sørensen Nummer 15 Vendsyssel 544 Ledes til praktik og legestue 2. Niels Hansen Opgave om enlige med Arly 3. Arly Hansen Opgave om enlige med Niels 4. Grethe Ladefoged Opgave

Læs mere

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk

STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER. 1www.dgi.dk LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS. for dansere og spillefolk. www.dgi.dk 1 STOHOLM FRITIDS- OG KULTURCENTER LEDERUDDANNELSE OG INSPIRATIONS- KURSUS for dansere og spillefolk 2 Lederuddannelse og inspirationskursus Lørdag d. 24. maj 2014, kl. 9.00 og søndag d. 25. maj 2014,

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Uddrag af. Håndbog over trin og udtryk i dansk folkedans. Udgivet af Foreningen til Folkedansens Fremme. København - Anno 1991. samt andre kilder TRIN

Uddrag af. Håndbog over trin og udtryk i dansk folkedans. Udgivet af Foreningen til Folkedansens Fremme. København - Anno 1991. samt andre kilder TRIN Uddrag af Håndbog over trin og udtryk i dansk folkedans Udgivet af Foreningen til Folkedansens Fremme København - Anno 1991 samt andre kilder TRIN 1. Udgave Juni 2010 Trin Generelt De anførte trinbeskrivelser

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

3 x 1 times danseprogram til brug i skolen - et begyndermateriale

3 x 1 times danseprogram til brug i skolen - et begyndermateriale Forord I skolerne hersker der nok ingen tvivl om, at man for at tilgodese trinmål i såvel idræt som musik har brug for at inddrage dans i undervisningen. Der er nok heller ingen tvivl om det gavnlige ved

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Februar Regionens elektroniske nyhedsblad. Kære læsere. Musik og dansecafe i Sdr. Bjert. Sidste frist er nu sat til 18. februar.

Februar Regionens elektroniske nyhedsblad. Kære læsere. Musik og dansecafe i Sdr. Bjert. Sidste frist er nu sat til 18. februar. Februar 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. Jeg skal lige love for at vinteren og influenzaen har slået til for alvor siden sidste nummer af Posten. For mit vedkommende især influenzaen.

Læs mere

Send din harmonika på højskole

Send din harmonika på højskole 2014 Send din harmonika på højskole Uge 31 27/7 3/8 2014 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum.

Læs mere

Den danske folkedans historie Af Bent Grølsted

Den danske folkedans historie Af Bent Grølsted Den danske folkedans historie Af Bent Grølsted Dansk Folkedans har mange sikkert set ved folkedanse opvisninger, bl.a. på Gladsaxedagen, Frilandsmuseet, Gladsaxe loves Culture, eller andre festlige stunder.

Læs mere

BEGREBER. Håndbog over trin og udtryk i dansk folkedans. Uddrag af. samt andre kilder. Udgivet af Foreningen til Folkedansens Fremme

BEGREBER. Håndbog over trin og udtryk i dansk folkedans. Uddrag af. samt andre kilder. Udgivet af Foreningen til Folkedansens Fremme Uddrag af Håndbog over trin og udtryk i dansk folkedans Udgivet af Foreningen til Folkedansens Fremme København - Anno 1991 samt andre kilder BEGREBER 1. Udgave Juni 2010 Begreber Vending I nedenstående

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

Folkemusikseminar irebild

Folkemusikseminar irebild Folkemusikseminar irebild i bededagsferien d. 17.-20. april 2008 Arr.: Folkemusikhusringen, Spillemandsmuseet i Rebild og Spillemandsmuseets Musikskole Bededagsseminar i Rebild, d. 17.-20. april Velkommen

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1.

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1. Beretning 2016-17 Bestyrelse og GF Vi har prøvet noget nyt i år i bestyrelsen. Nemlig bestyrelses-orlov. Ret hurtigt fik vi besked om at Jane havde så meget arbejde at hun følte at hun burde gå ud af bestyrelsen.

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016.

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Januar 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Årets første udgave af Polka-posten er godt fyldt op af diverse arrangementer. Det er blandt andet generalforsamlinger

Læs mere

-qcmimeldaws hmdsholm-clanse-masik i levende tracuiion

-qcmimeldaws hmdsholm-clanse-masik i levende tracuiion «Rynkeby-loA&tvf {øudd«mer( tirjrfy ty I-1995 UZMZ -qcmimeldaws hmdsholm-clanse-masik i levende tracuiion Rynkeby -Kølstrup Folkedansere tirsdag den 17/1-1995, kl 20-22 fra SKOMAGERDRENGENE spiller: Violin:

Læs mere

Maks. Antal kursister = 10 stks. Varighed: 2½ dage. Fra fredag eftermiddag kl. 16 til søndag eftermiddag kl. 16 (ca.). 20 timer i alt.

Maks. Antal kursister = 10 stks. Varighed: 2½ dage. Fra fredag eftermiddag kl. 16 til søndag eftermiddag kl. 16 (ca.). 20 timer i alt. N-Line kurser Jeg tilbyder 3 typer kurser: 1. Instruktørkurser (Kursus 1, 2, 2+, 3, 4 og 5) 2. Cueing-kurser (tillæg til instruktørkursus) 3. Kursus i danseteknik og musikforståelse Kursus 1: Målgruppe:

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

2009 MTB & LØB. Tilmelding online via www.dgi.dk Der er åben for online tilmelding på alle kurserne. Betaling med Dankort.

2009 MTB & LØB. Tilmelding online via www.dgi.dk Der er åben for online tilmelding på alle kurserne. Betaling med Dankort. Tilmelding online via www.dgi.dk Der er åben for online tilmelding på alle kurserne. Betaling med Dankort. Tilmelding online via DGI foreningsservice DGIs medlemsforeninger kan tilmelde kursister via DGI

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Få styr på Forenklede fælles mål i historie & samfundsfag

Få styr på Forenklede fælles mål i historie & samfundsfag Få styr på Forenklede fælles mål i historie & samfundsfag Kursusbeskrivelse Er de forenklede fællesmål en hjælp eller forhindring til at give historie- og samfundsfaget mening? Eller ligger sandheden et

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

Folkemusikseminar 2010

Folkemusikseminar 2010 Folkemusikseminar 2010 St. Bededagsferien 29. april - 2. maj, Skørping Arr.: Folkemusikhusringen, Himmerlands Folkemusikskole www.folkemusikskole.dk - ole@folkemusik.dk Velkommen til Folkemusikseminar

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

November Regionens Elektronisk nyhedsblad

November Regionens Elektronisk nyhedsblad November 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad 1 2 Sommertræf Fyn 2017 Sommertræf Fyn: 9.-11. juni Finder sted Julelegestue taasingefolkedansere.dk Fredag den 25. november 2016 kl. 19.30 Bjerreby Forsamlingshus,

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Spring, rytme og dans på højt niveau. Centre of Movement. - en uge med bevægelse og oplevelse

Spring, rytme og dans på højt niveau. Centre of Movement. - en uge med bevægelse og oplevelse Spring, rytme og dans på højt niveau Centre of Movement - en uge med bevægelse og oplevelse 30. juli - 5. august 2017 2 Gymnastik og dans på højt niveau WHAT? En uge hvor dygtige gymnaster og instruktører

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Spillemandskredsens Kursusprogram 2016 www.spillemandskredsen.dk

Spillemandskredsens Kursusprogram 2016 www.spillemandskredsen.dk Spillemandskredsens Kursusprogram 2016 www.spillemandskredsen.dk HUSK nu at give kassereren besked hvis du flytter, får nyt telefonnummer eller e-mail adresse Generelle betingelser for kurser Afbud Er

Læs mere

Oktober November Regionens elektroniske nyhedsblad. Lørdag, d. 29. september var der Frivilligseminar i Varde

Oktober November Regionens elektroniske nyhedsblad. Lørdag, d. 29. september var der Frivilligseminar i Varde Oktober November 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Lørdag, d. 29. september var der Frivilligseminar i Varde Her blev vi blandt mange andre ting præsenteret for det kommende landsstævne 2019 i Varde.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum.

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. TRE GODE GRUNDE I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. Vi spurgte: Vi vil gerne høre, om du herunder i tråden vil nævne de tre

Læs mere

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Kursuskatalog Forår 2016 Velkommen Velkommen til forårssæsonen 2016 med disse kursustilbud, der er særlig

Læs mere

Uddannelse vejen til den gode træning

Uddannelse vejen til den gode træning Hold kurset i klubben Alle DGI Fodbolds kurser kan arrangeres i klubben Der behøves kun 8 deltagere for at gennemføre et trænerkursus, inspirationsdag eller klubkursusaktivitet. DGI idræt & fællesskab

Læs mere

Få styr på bæredygtig energiforsyning

Få styr på bæredygtig energiforsyning Få styr på bæredygtig energiforsyning Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres en fælles

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Voksen i Vand Workshop 6. januar DGI Midtjylland Svømning

Voksen i Vand Workshop 6. januar DGI Midtjylland Svømning DGI Midtjylland Svømning Voksen i Vand Workshop 6. januar 2019 Kom til Herning og bliv inspireret i alt fra Aqua Fitness til crawltræning og svømning for voksne. www.dgi.dk/201906753003 2 Voksen i vand

Læs mere

Kursusprogram. Fodterapeutskolen. Fodterapeut

Kursusprogram. Fodterapeutskolen. Fodterapeut Kursusprogram Fodterapeutskolen Fodterapeut Kære fodterapeut Vi håber, du har haft en god sommer. Vi har glædet os til, at du skulle komme tilbage fra ferie, så vi kunne præsentere Tradium, Fodterapeutskolens

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Ud i krogene med GeoGebra 3 i matematik undervisningen

Ud i krogene med GeoGebra 3 i matematik undervisningen Ud i krogene med GeoGebra 3 i matematik undervisningen KURSUSBESKRIVELSE: GEOGEBRA 3 den 5. 6. marts 2018 og den 11. 12. marts 2019 GeoGebra 3 er for dig, der har helt styr på de forskellige værktøjer

Læs mere

Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER

Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

***********************************************************************************************

*********************************************************************************************** Fredagsnyt d. 26. januar 2018 Kære alle Da Jens Andersen var på besøg tale vi om skolens værdier. Vi arbejdede i små grupper, der hver for sig formulerede de værdier vi så på skolen og hvor vi så dem.

Læs mere

Nummer 2. 14. årg. Oktober STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING

Nummer 2. 14. årg. Oktober STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING Dæmningen 17 7400 Herning Tlf.: 9934 0300 14. årg. Nummer 2 Oktober 2008 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Ring efter gardinbussen BO MILJØ GARDINER 97 12 34 22 20 25 31 10 LUNDGÅRDCENTRET TJØRRING

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

14/ kl i Rosendal idrætsforum. Gymnastikkens inspirationsdag. For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter.

14/ kl i Rosendal idrætsforum. Gymnastikkens inspirationsdag. For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter. 14/9 2019 kl. 9-19 i Rosendal idrætsforum Gymnastikkens inspirationsdag For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter. 2 Kom og bliv klædt på til sæsonstart med en hel dag fuld af inspiration

Læs mere

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere.

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. DGI Badminton Badmintonskoler Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. dgi.dk/badmintonskoler 18802_Badmintonskole_8-siders_A4haefte 180515.indd

Læs mere

Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER

Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig

Læs mere

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i Syd 3, vi glæder os meget til at samarbejde med dig/jer

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i Syd 3, vi glæder os meget til at samarbejde med dig/jer Kære forældre Velkommen til dagplejen i Syd 3, vi glæder os meget til at samarbejde med dig/jer Vi er 11 dagplejere, hvoraf den ene af os er ansat som gæstedagplejer og bor fra Humlegårdsbæk i Øst til

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold DGI Østjylland Fodbold Kurser - DGI Østjylland Fodbold 2018 www.dgi.dk/fodbold 2 Velkommen til DGI Østjylland Fodbolds kursusfolder 2018! I det følgende kan du læse mere om, hvilke temakurser der er på

Læs mere

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap PROGRAM 2014/2015 Din Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap VELKOMMEN Vi byder dig endnu engang velkommen, til en ny sæson med forskellige tilbud, som kan være med til at give

Læs mere

DGI Idræt for seniorer. DGI Idræt for seniorer. dgi.dk/senior

DGI Idræt for seniorer. DGI Idræt for seniorer. dgi.dk/senior DGI Idræt for seniorer DGI Idræt for seniorer Vi Mellem klæ r dig stolemotion på til en bedre og ironman svømmeundervisning /senior DGI Landsdelsforeninger Indhold 3 DGI Vestjylland 79 40 42 50 vestjylland@

Læs mere

BROWNSEA. Deltagerantal Min 12 og max 40 deltagere.

BROWNSEA. Deltagerantal Min 12 og max 40 deltagere. Forår 2010 BROWNSEA I 1907 afholdt Baden-Powell den første spejderlejr i verden. Lejren blev afholdt for en gruppe drenge på Brownsea Island, en lille ø nær Pool i det sydvestlige England. Her boede og

Læs mere

God Jul og Godt Nytår til alle

God Jul og Godt Nytår til alle November - December 2018 + Januar 2019 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læser af Polka-Posten Som nogen måske har bemærket, så er formatet på Polka-Posten ændret lidt. Tidligere var det beregnet

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

Avet Om. Avet Om november 2015 1 *

Avet Om. Avet Om november 2015 1 * Avet Om Medlemsblad til medlemmer af Landsforeningen Danske Folkedansere Medlemsmøde 2016 Så nærmer vi os tiden hvor der skal afholde medlemsmøde og valg, derfor har vi behov for at finde nogle der gerne

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ

STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ Oplevelsen af leg med fjerbolden Oplevelsen af glæde, når tingene lykkedes Oplevelsen af udvikling, når forbedringerne over tid mærkes Oplevelsen af fællesskab, når vi sammen

Læs mere

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne F/B Haletudserne De små haletudser er det første hold i svømmeskolen. Det er på dette hold grundlaget for den gode fremtidige svømmeundervisning bliver lagt. På haletudseholdet lærer vi at begå os i vandet,

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN

Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Vejen mod det gode liv

Vejen mod det gode liv Vejen mod det gode liv et stærkt inspirerende kursusophold i Brandbjerg med fokus på positiv psykologi, job og trivsel. Du får indsigter og redskaber, som du ville ønske, du havde haft for mange år siden,

Læs mere

Krocket Kalender 2009

Krocket Kalender 2009 Krocket Kalender 2009 Krocket: en aktivitet for alle aldersgrupper Få motion og frisk luft, hyggelige timer blandt venner - spil Krocket! Krocket, et anderledes spil end havekrocket Spil Krocket i din

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Det blå guld. Kursusbeskrivelse

Det blå guld. Kursusbeskrivelse Det blå guld Kursusbeskrivelse Man skal i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder med efterfølgende fælles praktisk-mundtlig prøve i fagene fysik/kemi, biologi

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Inspirations- og efteruddannelseskurser for instruktører, til repetition og fornyelse indenfor instruktørjobbet.

Inspirations- og efteruddannelseskurser for instruktører, til repetition og fornyelse indenfor instruktørjobbet. Indholdsfortegnelse side Forord............................................................. 4 Tilmeldings- og afbudsregler............................................5 Aspirantkurser.......................................................

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue Forskole Disse hold er to familietilbud til børn og voksne, der vil være sammen i musikkens forunderlige verden. Begge dyrker den umiddelbare glæde ved musik i gennem sang, rytme, puls, periodefornemmelse,

Læs mere

Kursuskatalog Efterår 2016

Kursuskatalog Efterår 2016 Kursuskatalog Efterår 2016 Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole VELKOMMEN Velkommen til efterårssæsonen 2016 med disse kursustilbud, der er

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Referat af møde i Undervisningsudvalget den 7. oktober 2010

Referat af møde i Undervisningsudvalget den 7. oktober 2010 Referat af møde i Undervisningsudvalget den 7. oktober 2010 Sted: Landemodesalen, Bispegården i Viborg. Deltagere: Niels-Peter Lund Jacobsen (NPJ), Karsten Vinther (KV), Margrethe Møller (MM), Merete Lindhardt

Læs mere

VALGFAGSPAKKEN 2014/2015 FRITID. Kinesisk. Lego Mindstorm. Rockband. Talentklasse. Animation. Extrem overlevelse Mad. Motor. For hvem? 7. - 9.

VALGFAGSPAKKEN 2014/2015 FRITID. Kinesisk. Lego Mindstorm. Rockband. Talentklasse. Animation. Extrem overlevelse Mad. Motor. For hvem? 7. - 9. 2014/2015 VALGFAGSPAKKEN Kinesisk Lego Mindstorm Rockband For hvem? 7. - 9. klasse Talentklasse Hvornår? Onsdage klokken 15.00-17.00 (med enkelte undtagelser) Hvor? På Viborg Ungdomsskole Reberbanen 13

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere