MIE NITSCHE VOLLBRECHT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MIE NITSCHE VOLLBRECHT"

Transkript

1 Mie Nitsche Vollbrecht Ms.Eng. in Architecture. Kontakt: mail mobil web adr. Bryggervangen tv., 2100 Kbh. Ø CV Profil Resumé MIE NITSCHE VOLLBRECHT Arkitekt med passion for det gode håndværk og fokus på: - Et enkelt bygningskoncept med et æstetisk og funktionelt design. - Smukke detaljer og godt håndværk. - Oplevelsesrig arkitektur af høj kvalitet og i menneskelig skala. Omstillingsparat og imødekommende har jeg løst opgaver for fl ere arkitektvirksomheder og falder hurtigt ind på en ny arbejdsplads, senest hos Rønnow Arkitekter. Den røde tråd har været at jeg er tovholderen der skaber overblik over et projekt, ved systematisk at effektivisere processen og prioritere mine opgaver. Jeg har opnået en bred erfaring med opgaver indefor arkitektbranchen, lige fra idéudvikling og skitsering til projektering, samt formidling af projekter til bygherre, brugere og udførende. Som eksempelvis projektet Allerød gymnasium, hvor jeg var med fra det allerførste møde med bygherre og alle projekteringsmøder, samt havde det fulde tegningsoverblik til det var sendt i udbud. Min tilgang er analytisk og jeg er konceptuel stærk. Med udgangspunkt i bygherres værdier og behov, udtrykkes dette i løsninger der er både æstetiske og funktionelle. Eksempelvis da jeg desigende nyt kontor til On The Spot. Efter endt barsel kan jeg næsten ikke vente med at få arkitekturen under neglene! For mig er arkitektur ikke bare en del af mit job, det er min passion. Mit fokus er på en karriere som skitserende og projekterende arkitekt, da jeg fi nder mig godt til rette i denne rolle.

2 ERHVERVSERFRARING Barsel Rønnow Arkitekter, skitserende og projekterende arkitekt. Ved Rønnow har mine opgaver budt på alt fra skitsering og konceptudvikling til projektering til udbud og hovedprojekt. jeg har deltaget i bygherremøder og projekteringsmøder med ingeniører. Stået for udførelse af tegningsmateriale, detaljering og bygningsdelsbeskrivelse, såvel som bygningssyn af fredede bygningsværker. Københavns Borgerservice, workplacedesigner. Indretning og udførelse af ny kantine efter vandskader i deres nye kontor. Udarbejdelse af koncept for fysisk identitet med udgangspunkt i organisationens værdier samt indretningsforslag til diverse fællesfaciliteter som projektrum, mødecenter, fi tnessrum og fredagsbar. Nordea liv og pension - people and communication, workplacedesigner. Indretning af nye mødelokaler i deres indretningskoncept Den Nordiske By. rundvisning og oplæg for større grupper (hver på ca. 50per.) om godt arbejdsmiljø med udgangspunkt i Nordea Liv og pensions fysiske rammer da NLP blev Danmarks sundeste arbejdsplads. Byens Tegnestue, Skitserende og projekterende arkitekt. Detailprojektering i forbindelse med byfornyelse af ældre etageejendom. Udarbejdelse af tilbud på projektering af psykiatrisk center Glostrup. On The Spot, workplacedesigner og belysningsarkitekt. Design af virksomhedens nye kontorfaciliteter og showroom. Udarbejdelse af belysningskoncepter, lysberenginger, samt udvikling af virksomhedens grafi ske profi l og salgsmateriale, såvel som vedligeholdelse af hjemmeside i dynamic web. Arkitektgruppen Slagelse, Konkurrence arkitekt. Udarbejdelse af skitseprojekt til indbudt konkurrence om boligprojekt. Hou + Partnere Arkitekter, skitserende og projekterende arkitekt. Skitsering og projektering af facade til Parken Ny tribue D, samt udarbejdelse af myndighedsprojekter og dispositionsforslag. Aalborg universitet Institut for Arkitektur og Design, Akademisk medarbejder. Analyse og optimering af studieordninger for de forskellige linjer: Arkitektut og Design, Urban Design, Industriel Design og Digital Design. Nord arkitektfirmaet A/S, Studiemedhjælper. Udarbejdelse og afholdelse af workshop med boligforeningen Himmerland i forbindelse med renovering af boliger. Søren Robert Lund Arkitekter, arkitektpraktikant. Ansat i et år og havde meget ansvar. Mine opgaver bestod af alt fra projektering og opførelse af mindre byggeprojekter, samt brugerworkshops, bygherremøder, skitseforslag og konkurrenceprojekter.

3 EGNE PROJEKTER 2013 KURSER 2009 UDDANNELSE 2005 FAGLIG PROFIL IT kundskaber * Erfaren bruger Pavillon MAA 1:1 Kongens Have - Vingen og kokonen (ARK31) Europan 11 - DK- København - Lets meet in the street (ARK31) Rome - Urban thermal bath (ARK31) Wood works - 3 forslag: loungebox, træets møbel og pejlepinden. (ARK31) Nyt liv i bykirken - Hus for musik og bevægelse (selvstændigt) Lys og Helbred, Fagerhult, København. Restaureringsseminar, Kulturstyrelsen, København PLÅT12 - Seminar om tyndplade facader, Malmø. Farvekursus ved Lene Bjerregaard - LB colour consult, Århus. Energibesparende lys v. Asger B.C Lys, København. Akustikregulering v akustikmiljö, København. Lavenergibyggeri - passive design strategier, byggecentrum, Ballerup. Kursus om lys og kunstig belysning, On The Spot, København. Brandkursus i henhold til BE08 Hou+Partnere Arkitekter, København. Restaureringskursus, Erik Møller Arkitekter, København. MS.Eng. in Architecture Aalborg Universitet Inst. for Arkitektur & Design. Gennem mit uddannelsesforløb har der været stort fokus på tværfagligt samarbejde og teamwork. Det betyder at jeg indgår professionelt i et teamwork med både eksterne og interne partnere. Erasmus-studerende TU-Wien, Fakultät für Architektur und Raumplanung. AutoCAD Architecture * ArchiCAD 14.0* Revit Architecture SketchUp Pro 8* Artlantis Render * Photoshop, Illustrator, InDesign* Word, Excel, PowerPoint, Outlook * Relux* Dialux Dynamic web. Sprogkundskaber PERSONLIG PROFIL Status Fritid Dansk, modersmål Engelsk, fl ydende Tysk, godt Svensk/Norsk, godt. Født 1982, samboende med Pelle Søren Larsen og vores søn Erik. Min passion for arkitektur og byliv udmønter sig i, at jeg sammen med tolv andre arkitekturnørder har fælleskabet ARK31. Vi laver konkurrencer, projektforslag, arrangementer, studieture, faglig sparing og deltager i faglige events sammen. Jeg sidder i en projektgruppe for udviklingen af Skt. Kjelds kvarter hvor jeg bor. Her bidrager jeg som lokal borger og min faglige viden som arkitekt. Jeg synger i et rytmisk kor, hvor det primære er at synge fordi det gør glad. Jeg kan godt lide at løbe og gerne forskellige ruter, hvor jeg kombinerer løbeturen med at se byen. Sammen med Pelle bruger jeg gerne ferien på at cykle til Berlin eller Stokholm. jeg står gerne for planlægning af hvor vi skal bo og hvad vi skal se undervejs.

4 KOMPETENCER Faglige kompetencer Idéudviklling og skitsering Workplace Design Grafi sk formidling og komunikation Projektering og tegningsmateriale Tværfaligt samarbejde Personlige kompetencer: Omstillingsparat og imødekomende Analytisk og konceptuel stærk Tovholder Konstruktiv Vidensbegærlig På fl ere projekter har jeg været med fra starten til at udvikle koncepter for alt fra indretning til større bygningsprojekter. som led i skitseringsfasen og til visualiseringer arbejder jeg med 3D modelering, fotokolage og diagrammer. Jeg har erfaring med kontorindretning der tager sit udgangspunkt i organisationens værdier og fokus på det gode arbejdsmiljø. Herunder disponering af arealer, zoneindeling, akustik samt belysning og dagslysforhold. Jeg formår at formidle større mængder af komplekse data med letforståeligt sprog og visuelle grafi ske præsentationer, og kan formulere mig klart og tydeligt ved mundtlig præsentation af projekter for større grupper. Jeg er erfaren i BR10 og SBi- anvisningerne og formår at designe udfra disse. Jeg har ligeledes erfaring med udførelse af tegningsmateriale. Jeg ser et projekt fra fl ere vinkler og dialog med forskellige målgrupper er en naturlig del i et procesforløb. Teamwork har ligeledes været grundlæggende i mit uddanelsesforløb. Jeg sætter mig lynhurtigt ind i nye opgaver og falder nemt til på en ny arbejdsplads, hvor jeg tager del o den faglige debat såvel som det sociale miljø. Jeg kan tænke ud af boksen og brænder for at skabe innovation og forandring gennem design. Med en struktureret og kreativ tilgang til design udtrykkes min passion i løsninger, der på én gang er både æstetiske og funktionelle. Jeg arbejder systematisk og effektivt, hvilket gør jeg har et godt overblik over opgaver og kan disponere min tid optimalt med hensyn til prioritering af opgaver. Jeg er god til at formulere mig præcist og direkte, så der er ikke opstår tvivlsspørgsmål og formår at modtage og give konstruktiv kritik med den optimale løsning for øje. På eget initiativ søger jeg ny viden og opkvalifi cerer mig indenfor nye områder når behovet og interessen opstår.

5 PROJEKTER Rønnow Arkitekter Allerød gymnasium SOSU C Gladsaxe Dansk retursystem pantstation Det Classenske Bibliotek Øregård Gymnasium Borgerservice Nørresøgade 35 Kantine Mødecenter Fitnessrum og fredagsbar Nordea Liv og pension Den Nordiske By Byens Tegnestue Kronborggade 3 OnThe Spot On The Spot - nyt kontor Diverse belysningprojekter Arkitektgruppen Slagelse Liselund boliger Hou+Partnere Arkitekter Parken Ny tribune D B.93 Tennishaller FCK Sportscollege Haslev ældreboliger Parken Arena Gangbro Esplanaden 8A Søren Robert Lund Arkitekter Tranegårdskolen Ordrup multihal og bibliotek Ordrup Regulering og tandklinik Multibane Hellerup skole Villa Lærkevænget 14 Jabal Omar development project Helsingør Kulturvæft SRL arkitekter - diverse Dispositionsforslag og projektering til udbud samt hovedprojekt. Renovering af eksisterende bygninger samt energioptimering af bevaringsværdig pedelbolig. Myndighedsprojekt og projektering til hovedprojekt. Bygningssyn af fredet ejendom samt tiårig handlingsplan og budget. Myndighedsprojekt og projektering til udbud. Indretning og renovering af ny kantine efter vandskader. Koncept for fysisk identitet for mødecenter. Indretningsforslag til fi tnessrum og fredagsbar. Indretning af mødelokaler. samt oplæg og rundvisning i NLP nordiske by med fokus på sundt arbejdsmiljø. Byfornyelse af ældre etageejendom, detailprojektering af tag, toilet og bad. Design og opførelse af nye kontorlokaler i den gamle Cigarfabrik på Strandlodsvej 6. Udførelse af belysningskoncepter, lysberegninger, planer og slagsmateriale. Arkitektkonkurrence for Freja Ejendomme A/S omkring ny boligbebyggelse i naturskønt område v. Liselundvej,Slagelse. Design af facade Ny tribune D, for Parken Sport og Entertainment A/S. Myndighedsprojekt til B.93 Tennis haller, Østerbro. Dispositionsforslag til FCK sportscollege. Dispositionsforslag til Haslev ældreboliger. Dispositionsforslag til Parken Arena. Skitseprojekt gangbro til lægernes pensionsordning, Esplanaden 8A. Ombygning af etape 2 og 3, for SKUB Gentofte kommune. Dispositionsforslag, for SKUB Gentofte kommune. Projektmedarbejder på tilbygning og ombygning af klinikken for SKUB Gentofte kommune. Projektering og opførelse af udendørs multibane for Hellerup Skole Skitseforslag til tilbygning og ombygning af privat villa i Rungsted. Indbudt konkurrence til Jabal Omar Development projekt i Makkah. Åben idékonkurrenceprojekt. Diverse små projekter samt fl ere af tegnestuens administrative opgaver.

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E ANNA CHRISTINA HALLGREN Nationalitet Svensk Fødselsdato 11. august 1959 Uddannelse Medlemskab af faglige organisationer Andet 1987 Afgangseksamen fra skolen, Det Kongelige

Læs mere

2008- Creo Arkitekter A/S, stilling afdelingsarkitekt

2008- Creo Arkitekter A/S, stilling afdelingsarkitekt Claus Gade Ved Hegnet 22 2960 Rungsted Kyst Tlf. +45 4579 1330 Mobil +45 2633 8834 E-mail clausgade@mail.dk Curriculum vitae Claus Gade 2008- Creo Arkitekter A/S, stilling afdelingsarkitekt Ansvarsområde.

Læs mere

PRÆSENTATION. Curriculum Vitæ I 2014 I 01 ANNE KRISTINE WESSELHOFF I ARKITEKT MAA

PRÆSENTATION. Curriculum Vitæ I 2014 I 01 ANNE KRISTINE WESSELHOFF I ARKITEKT MAA PRÆSENTATION Curriculum Vitæ I 2014 I 01 UDDANNELSE Profil Studieforløb Efteruddannelse Curriculum Vitæ I 2014 I 02 Arkitekt maa med erfaring i alle aspekter af dispositionsprojektets processer i skala

Læs mere

Curriculum Vitae Rasmus Skaarup

Curriculum Vitae Rasmus Skaarup 2r arkitekter ApS Trepkasgade 9 DK-2100 København Ø Tlf. 40 34 16 42 Web: 2r-arkitekter.dk Curriculum Vitae Rasmus Skaarup Dato: 11.05.15 2013 Kursus, Energiuddannelse, Danske Boligarkitekter. 2005 Etablering

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

Den gode start på dit boligprojekt. - E: - T:

Den gode start på dit boligprojekt.   - E: - T: Den gode start på dit boligprojekt Start med en skitse af din idé Vi hjælper dig i gang! Der er mange spørgsmål der melder sig, når man går i gang med nyt byggeri. Hvad koster det? Hvem spørger man om

Læs mere

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen CV Professionel profil Jeg er en passioneret, entusiastisk og ansvarsfuld kommende multimediedesigner, der har gåpåmod og er ivrig efter at gøre min hobby og uddannelse

Læs mere

Kursus 105 0021 Bygning, produkt og proces Konstruktion og bygninger 15. september 2005. Bygningskonstruktion: Koncept, system og detalje

Kursus 105 0021 Bygning, produkt og proces Konstruktion og bygninger 15. september 2005. Bygningskonstruktion: Koncept, system og detalje Kursus Bygning, produkt og proces Konstruktion og bygninger. september Bygningskonstruktion: Koncept, system og detalje Med udgangspunkt i et konkurrenceprojekt fra arkitektgruppen UID vedrørende planlægning

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

Praktikophold. Unni Nørløv Iwanczuk Stud. 2836. Afdeling 11 Kunstakademiets Arkitektskole 24. august 2009-31. januar 2010.

Praktikophold. Unni Nørløv Iwanczuk Stud. 2836. Afdeling 11 Kunstakademiets Arkitektskole 24. august 2009-31. januar 2010. Praktikophold Hos Bosch & Fjord Unni Nørløv Iwanczuk Stud. 2836 Afdeling 11 Kunstakademiets Arkitektskole 24. august 2009-31. januar 2010 indhold praktikophold - hos bosch & Fjord LEGO - Analyse og præsentation

Læs mere

Designer med grafisk flair og et godt overblik

Designer med grafisk flair og et godt overblik DVS Entertainment I/S att.: Anne-Mette Lautrup 18.05.2010 Designer med grafisk flair og et godt overblik Efter telefonisk aftale med Anne-Mette Lautrup fremsender jeg hermed min ansøgning til stillingen

Læs mere

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN Prisme arkitekter Prisme arkitekter a/s blev stiftet i Aarhus i 1992. Prisme arkitekter a/s indehaves af arkitekt m.a.a. Lars Christensen og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Prisme arkitekter

Læs mere

Ginnerup Arkitekter vender tilbage til Ceres

Ginnerup Arkitekter vender tilbage til Ceres Ginnerup Arkitekter vender tilbage til Ceres Tegnestuens medarbejdere har besøgt Sundhedscenteret Ceres, for at gense renoveringen og indretningen af den historiske bygning, da den blev omdannet fra bryggeri

Læs mere

CV - Anders Bergmann. Personlige oplysninger: Kort uddannelsesmæssig beskrivelse:

CV - Anders Bergmann. Personlige oplysninger: Kort uddannelsesmæssig beskrivelse: CV - Anders Bergmann Personlige oplysninger: Fornavn: Anders Efternavn: Bergmann Fødselsdato: 05-07-1978 Stilling: Arkitekt Gade og nr.: Søren Norbysvej 41 Postnummer: 9900 By: Frederikshavn Land: Danmark

Læs mere

Mere CV. Anni Spedsbjerg f. 14-04-1983. Professionsbachelor i branding og marketing management. Teamleder hos Oplysningen 118

Mere CV. Anni Spedsbjerg f. 14-04-1983. Professionsbachelor i branding og marketing management. Teamleder hos Oplysningen 118 f. 14-04-1983 Professionsbachelor i branding og marketing management Teamleder hos Oplysningen 118 HGS + Salsassistent hos Bilka 2002 Basisår på Center for tegnsprog 2003 2004 Kunderådgiver hos TDC totalløsninger

Læs mere

REFERENCER. Referencer kulturbyggeri

REFERENCER. Referencer kulturbyggeri REFERENCER Referencer kulturbyggeri Kulturmaskinen Odense Nyt byrum - inklusiv omkringliggende bygninger. Samling af Badstuen (arbejdende værksteder inden for ler, tekstil, it-grafisk) samt Internationalt

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

: Studentermedhjælper, CAD cafe. Bistod med råd og vejledning til andre studerende med Revit, Sigma osv.

: Studentermedhjælper, CAD cafe. Bistod med råd og vejledning til andre studerende med Revit, Sigma osv. CV Søren Anucha Nygaard Tel: 22 92 83 22 E mail: sanygaard@gmail.com RESUMÈ Jeg er en ansvarsbevist person, der ligger vægt på kvalitet og at det arbejde jeg udfører, er planlagt og gennemtænkt. Jeg er

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

Jacek Hofman Bispehavevej 37,4 th 8210 Århus tlf.: 20 70 43 74 CURRICULUM VITAE

Jacek Hofman Bispehavevej 37,4 th 8210 Århus tlf.: 20 70 43 74 CURRICULUM VITAE Personlige data CURRICULUM VITAE Navn: Jacek Hofman Adresse: Bispehavevej 37,4 th. 8210 Århus Telefon: 8629 4374 Mobil: 2070 4374 E-mail: jacek@post.tele.dk http://www.jacek-hofman.dk/cv/index.htm Facebook

Læs mere

FUSION Kommentarer fra tidligere studerende fra Designafdelingen:

FUSION Kommentarer fra tidligere studerende fra Designafdelingen: FUSION Kommentarer fra tidligere studerende fra Designafdelingen: Som designer med en arkitektbaggrund har jeg en god og bred forståelse for den kreative arbejdsproces i mange forskellige sammenhænge.

Læs mere

Personlige oplysninger Navn: Adresse: Torben Kjeldgaard Larsen Kringelhøj 7b 9200 Aalborg SV Telefon: 96340663 20129944 E-mail: Kjeldgaard@bigfoot com Fødselsdato: 14/7-1973 Civilstand: Gift og har en

Læs mere

The Line. Connecting People!

The Line. Connecting People! The Line Connecting People! Nye urbane virksomheder og institutioner Ny urban virksomheds- og arbejdskultur Nye medarbejder netværk på kryds og tværs Nye attraktive arbejdspladser og innovative miljøer

Læs mere

Beton-Oscar til Aalborg-arkitekt Fornem hæder for utraditionelt og energirigtigt plejehjem i Gistrup

Beton-Oscar til Aalborg-arkitekt Fornem hæder for utraditionelt og energirigtigt plejehjem i Gistrup PRESSEMEDDELELSE: Beton-Oscar til Aalborg-arkitekt Fornem hæder for utraditionelt og energirigtigt plejehjem i Gistrup Stor og bæredygtig arkitektur. Med den begrundelse får arkitekt Kim Flensborg og Arkitektfirmaet

Læs mere

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E ANNA CHRISTINA HALLGREN Fødselsdato 11. august 1959 Uddannelse Medlemskab af faglige organisationer Andet 1987 Afgangseksamen fra Arkitektskolen, Det Kongelige Danske Kunstakademi,

Læs mere

Få overblik over byggeprocessen

Få overblik over byggeprocessen Fra ide til beslutning er den allerførste del af byggeprocessen. Sygehuset eller regionen har konstateret et behov for nybygning eller renovering og går i gang med at undersøge mulighederne. Hvis undersøgelsen

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

REFERENCER. Referencer skoler

REFERENCER. Referencer skoler REFERENCER Referencer skoler Aalborg Universitet Nyt undervisningsbyggeri Nyt undervisningsbyggeri indeholdende undervisningslokaler, seminarrum og kontorer samt bygning for fremtidens læringsmiljø. Projektet

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Huller i ydelsesbeskrivelserne De tidlige/brugerorienterede faser

Huller i ydelsesbeskrivelserne De tidlige/brugerorienterede faser Huller i ydelsesbeskrivelserne De tidlige/brugerorienterede faser WITRAZ hvem? Store Kongensgade 75: indretningstegnestue: blåtårn, scenografer, design: 2R arkitekter + konstruktører administrativ personale

Læs mere

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG?

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? Går du/i med drømmen om at bygge/renovere parcelhus, villa eller sommerhus? ZENI arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen! Vi har kun positive ord at sige om vores

Læs mere

CECILIA RASMUSSEN E-DESIGNER WEB MARKETING MANAGER

CECILIA RASMUSSEN E-DESIGNER WEB MARKETING MANAGER CECILIA RASMUSSEN Adresse: Knud Hansensvej 25, 1.tv 6000 Kolding Tlf. 5115 0363 E-mail: cecilia-johanne@hotmail.com E-DESIGNER WEB MARKETING MANAGER PERSONLIG PROFIL Søger i en praktikant, som kan styre

Læs mere

Uddannelse Cand arch, Arkitektskolen, Det Kongelige Danske Kunstakademi, 1988

Uddannelse Cand arch, Arkitektskolen, Det Kongelige Danske Kunstakademi, 1988 Curriculum vitae Vibeke Grupe Larsen Arkitekt maa Født 1961 Nationalitet Dansk Uddannelse Cand arch, Arkitektskolen, Det Kongelige Danske Kunstakademi, 1988 Bachelor of Architecture, School of Architecture

Læs mere

Portfolie. Projekter. Studierelaterede arbejder

Portfolie. Projekter. Studierelaterede arbejder Stefan Urup Kaplan Portfolie Gennem mit studieforløb har jeg hovedsageligt været tilknyttet Studieafdeling 3, arkitektur, proces og metode, som skalamæssigt spænder fra rum til bebyggelse. Mit tredje studieår

Læs mere

ANNA CHRISTINA HALLGREN

ANNA CHRISTINA HALLGREN C U R R I C U L U M V I T A E ANNA CHRISTINA HALLGREN Fødselsdato 11. august 1959 Uddannelse 1987 Afgangseksamen fra Arkitektskolen, Det Kongelige Danske Kunstakademi, København Halldor Gunnløgssons afdeling

Læs mere

Vi sikrer, udvikler og formidler den byggede kulturarv. De Danske Spritfabrikker i Aalborg

Vi sikrer, udvikler og formidler den byggede kulturarv. De Danske Spritfabrikker i Aalborg De Danske Spritfabrikker i Aalborg Projektindhold: Undersøgelse og registrering af bygninger og anlægs særlige arkitektur- og kulturhistoriske kvaliteter og en vurdering af fabriksområdets genanvendelses-potentialer

Læs mere

DVALGTE ROJEKTER. RUNE ASHOLT MAIL: asholt@gmail.com TELEFON: 40810300.

DVALGTE ROJEKTER. RUNE ASHOLT MAIL: asholt@gmail.com TELEFON: 40810300. DVALGTE ROJEKTER RUNE ASHOLT MAIL: asholt@gmail.com TELEFON: 40810300. BØRNEHAVE - CAMBODIA - 2012-2015 ARKITEKTER UDEN GRÆNSER: Eksisterende hus fjernet og et nyt opført. Designet ud fra principper om

Læs mere

KIRKEBJERG BYDELSCENTER. projektmappe 27 09 2013 IKKE GÆLDENDE

KIRKEBJERG BYDELSCENTER. projektmappe 27 09 2013 IKKE GÆLDENDE KIRKEBJERG BYDELSCENTER projektmappe 27 09 2013 IKKE GÆLDENDE 1 KIRKEBJERG BYCENTER BELIGGENHED Med sin unikke placering er der mulighed for en fantastisk eksponering til de omkring 33.000 bilister, der

Læs mere

lundhilds tegnestue ARKITEKTHJÆLP OG ENERGIOPTIMERING

lundhilds tegnestue ARKITEKTHJÆLP OG ENERGIOPTIMERING lundhilds tegnestue ARKITEKTHJÆLP OG ENERGIOPTIMERING Skab merværdi i din bolig Fra drøm til virkelighed... Arkitekthjælp for en dag, kombineret med et energitjek lundhilds tegnestue kombinerer nu det

Læs mere

Monica Kruuse Bach. Portfolio. Praktikplads Forår 2015 50921821 monicakruuse@gmail.com

Monica Kruuse Bach. Portfolio. Praktikplads Forår 2015 50921821 monicakruuse@gmail.com Monica Kruuse Bach Portfolio Praktikplads Forår 2015 Navn: Monica Kruuse Bach Adresse: Skindergade 34, st, 13 Postnr. og by: 1159 København K Mobil: E-mail: Født: 17-12-1990 CV oktober 2014 Erhvervserfaring

Læs mere

Klingenbergcenter: Butikker, kontorer, Cafe, Supermarked, banklokaler etc. Parkeringskælder. Centerareal, ca. 3000 m2. Bygherre: AP pension.

Klingenbergcenter: Butikker, kontorer, Cafe, Supermarked, banklokaler etc. Parkeringskælder. Centerareal, ca. 3000 m2. Bygherre: AP pension. STIG BREDSTRUP ARKITEKT M.A.A/ PAR. REFERENCELISTE. PROJEKTER FOR PENSIONSKASSER. Klingenberg: 225 boliger Opført i forbindelse med Ålborg Universitetscenter. Præmieret af Ålborg kommune, for "godt og

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

KALMER & HVASS A R K I T E K T E R Design by Research

KALMER & HVASS A R K I T E K T E R Design by Research Hvad gør de i Republikken, LYNfabrikken, the Hub og Spinderihallerne? //INDHOLD /Hvem er de? /Brugerne /Optagelse /Faciliteter /Aktiviteter /Identitet /Hvad kendetegner et vellykket iværksætterhus? /HVEM

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes de Politiques, Paris (Sciences Po, Paris) Land: Frankrig Periode: Fra: August

Læs mere

Maria Gomez-Guillamon Werner Arkitekt MAA

Maria Gomez-Guillamon Werner Arkitekt MAA CURRICULUM VITÆ Maria Gomez-Guillamon Werner Arkitekt MAA DATA FØDT MALAGA, SPANIEN 9.MAJ, 1964 NATIONALITET Spansk. UDDANELSE SPROG Pædagogikum. (DPU)(2009) Afgang fra arkitektskolen Sevilla (ETSA), SP.(1994)

Læs mere

GEORG BERG. Mangor & Nagel ARKITEKTFIRMA. Oluf Jørgensen RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA HAVDRUP HAL 2 BILAG 1 SIDE 1

GEORG BERG. Mangor & Nagel ARKITEKTFIRMA. Oluf Jørgensen RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA HAVDRUP HAL 2 BILAG 1 SIDE 1 GEORG BERG Mangor & Nagel ARKITEKTFIRMA Oluf Jørgensen RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA HAVDRUP HAL 2 BILAG 1 SIDE 1 Indledning Nærværende projekt præsenterer et forslag til udvidelse af Havdrup Hallen med en

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

Bilag!1:!Portfolio! ! 1!

Bilag!1:!Portfolio! ! 1! Bilag1:Portfolio Sompåpegetipraktikprojektetharjegiløbetafmitpraktikforløbhaftenlang rækkeforskelligearbejdsopgaver,somjeghervilgiveenvidereuddybningaf. Minportfoliofungererikkeensomkompletbeskrivelseafdearbejdsopgaver,jeg

Læs mere

TOTALRÅDGIVNING AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND. Bygherre: UCH. Døesvej 70. 7500 Holstebro

TOTALRÅDGIVNING AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND. Bygherre: UCH. Døesvej 70. 7500 Holstebro Anton Arkitekter Vejgade 1 DK Tlf +45 96 10 04 50 Mobil 24 87 70 44 Cvr 25 10 50 20 Web www.lape.dk Mail lape@lape.dk TOTALRÅDGIVNING Sagsnr 001 Sag UCH tilbygning AFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING OG BISTAND

Læs mere

JYRO arkitekter j-y-r-o.dk +45 5361 1290 Sag 09-14. Afprøvningsprojekt og vurdering af energiberegning fra BIM-model. Deltagere

JYRO arkitekter j-y-r-o.dk +45 5361 1290 Sag 09-14. Afprøvningsprojekt og vurdering af energiberegning fra BIM-model. Deltagere Afprøvningsprojekt og vurdering af energiberegning fra BIM-model JYRO arkitekter Deltagere Tom Hansen arkitekt MAA Tegnestuen Hornbæk th@tegnestuenhornbeak.dk Per Jyllnor arkitekt MAA JYRO arkitekter pj@

Læs mere

Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens afsnit II med henblik på udvælgelse og tildeling af totalrådgiveren.

Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens afsnit II med henblik på udvælgelse og tildeling af totalrådgiveren. Holstebro, den 15. marts 2013 13.08/nca/kb Side 1 af 6 UDBUDSANNONCE Annoncering af totalrådgivning i forbindelse med Bovbjerg Fyr Tæller Fonden Bovbjerg Fyr Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens

Læs mere

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK INDHOLD Hvorfor Tænk videre Hvad Innovation og haefele.dk Hvordan Sådan begejstrer Häfele nu på nettet Hvem Nu er vi alle med SIDE 3 SIDE 4 SIDE

Læs mere

Social bæredygtighed. Morten Ørsager KØBENHAVN VIBORG ÅRHUS AALBORG. Arkitekt maa / Partner / Master in Energy and Green Architecture

Social bæredygtighed. Morten Ørsager KØBENHAVN VIBORG ÅRHUS AALBORG. Arkitekt maa / Partner / Master in Energy and Green Architecture Social bæredygtighed Bellahøj KØBENHAVN VIBORG ÅRHUS AALBORG Generationernes hus Halden Fængsel Morten Ørsager Arkitekt maa / Partner / Master in Energy and Green Architecture Bellahøj - et ikon i København

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 09 Institution Københavns Tekniske Skole, Afd. Sukkertoppen Uddannelse Fag og niveau Lærer Htx Byggeri

Læs mere

Planstrategi Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande

Planstrategi Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande Planstrategi 2019 Forslag til visioner og mål for midtbyudvikling i Ikast og Brande I forbindelse med udarbejdelsen af Planstrategi 2019 har Byrådet besluttet at sætte fokus på udviklingen af midtbyerne

Læs mere

Anders Strange Hansen

Anders Strange Hansen Anders Strange Hansen Personlig information Nationalitet: Dansk Fødselsår: 1969 Kontakt Epost: as@strange-consult.dk Tlf.: +45 40455799 Uddannelse Civilingeniør, Bygningslinien fra Danmarks Tekniske Højskole

Læs mere

Curriculum Vitae. Charlotte Kjeldbjerg Jensen - Civilingeniør i Arkitektur. Resumé. Erhvervserfaring

Curriculum Vitae. Charlotte Kjeldbjerg Jensen - Civilingeniør i Arkitektur. Resumé. Erhvervserfaring Curriculum Vitae Charlotte Kjeldbjerg Jensen - Civilingeniør i Arkitektur E-mail: post@charlottek.dk www.charlottek.dk LinkedIn-profil: www.linkedin.com/in/charlottekj Resumé Som uddannet civilingeniør

Læs mere

Det tidligere Overformynderi i Stormgade: Nye funktioner i gamle bygninger

Det tidligere Overformynderi i Stormgade: Nye funktioner i gamle bygninger Det tidligere Overformynderi i Stormgade: Nye funktioner i gamle bygninger Byens Netværk 17.02.09 Tekst og foto: Ditte Frisk Hansen Det gamle fredede Overformynderi i Stormgade har fået ny funktion: Call

Læs mere

Curriculum vitae Mette Fredskild

Curriculum vitae Mette Fredskild Curriculum vitae Mette Fredskild Nationalitet: Født: Uddannelse: Dansk 16.01.1969 Afgang fra Arkitektskolen i Aarhus, Afdeling for bygningskunst 1995 Supplerende uddannelser: Arkitektstuderende ved Tokyo

Læs mere

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3.

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3. Ansøgning Skarp & kreativ kommunikatør Som nyuddannet kandidat i markedsføring, tidligere selvstændig med egen detailvirksomhed, og adskillige uddannelsesforløb bag sig, da er jeg den rette nye markedsførings-

Læs mere

Af Helle Lorenzen, kommunikationsmedarbejder (DJ)

Af Helle Lorenzen, kommunikationsmedarbejder (DJ) Af Helle Lorenzen, kommunikationsmedarbejder (DJ) 01 07 Nogle tegnestuer tænker i værker. Det gør Aarhus Arkitekterne ikke. De udvikler projekter i tæt samarbejde med kunden. Og den største ros er, når

Læs mere

Stephen Willacy, Stadsarkitekt:

Stephen Willacy, Stadsarkitekt: Stephen Willacy, Stadsarkitekt: Aarhus står over for en ganske overvældende udvikling, hvor byens fysiske rammer udvides, og bykernen fortættes. Det er helt unikt, og der ligger et stort arbejde i at sikre

Læs mere

idé Murermestervilla 157 + 96

idé Murermestervilla 157 + 96 Murermestervilla 157 + 96 Fuldmuret murermestervilla i høj kvalitet udført i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer. Villaen har en klassisk dansk arkitektur, samt en optimal og moderne indretning. Desuden

Læs mere

Lea Thaves-Warnsdorf

Lea Thaves-Warnsdorf CV Lea Thaves-Warnsdorf Telefon 51 55 71 01 E-mail thavesw@hotmail.com Jeg er praktisk, struktureret og god til at fokusere på det, jeg kan gøre noget ved. Det er dybt tilfredsstillende at få ting til

Læs mere

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com

Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Firmanavn Pernille R. B. Gregersen Adresse Egedevej 27 postnr. og by 4640 Faxe Tlf.: tlf.: 24 84 69 88 E mail: gpernille@hotmail.com Mangler I en engageret praktikant? Jeg henvender mig til jer, da jeg

Læs mere

FORM FREMTIDEN BLIV BACHELOR I ARKITEKTUR OG DESIGN

FORM FREMTIDEN BLIV BACHELOR I ARKITEKTUR OG DESIGN FORM FREMTIDEN BLIV BACHELOR I ARKITEKTUR OG DESIGN SKAB MORGENDAGENS RAMMER ER DU VILD MED ARKITEKTUR, DESIGN, TEKNIK OG UDVIKLING? OG VIL DU VÆRE MED TIL AT FORME FREMTIDENS RUM, BYER OG BYGGERIER? Så

Læs mere

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner PROFIL Kreativ, engageret, nysgerrig og positiv Det er de første ord jeg kommer i tanke om, når jeg skal beskrive mig selv og det er dem der beskriver mig bedst, både personligt og professionelt. Jeg har

Læs mere

CURRICULUM VITAE August 2011

CURRICULUM VITAE August 2011 CURRICULUM VITAE August 2011 Privat Navn : Henrik Bo Horsten Adresse : Vesterbrogade 202 B, 2. tv. 1800 Frederiksberg C M : +45 23 60 26 01 E : henrikhorsten@mail.tele.dk Alder : 45 år, født 02 09 65 Danner

Læs mere

Resume. Erhvervserfaring. Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø. Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984

Resume. Erhvervserfaring. Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø. Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984 CV Navn: Adresse: Zeljko Klen Edvard Griegs Gade 21, 3. tv. 2100 København Ø Telefon: 26 24 14 26 E-mail: zeljkoklen@gmail.com Fødselsdato: 26 01 1984 Resume Jeg er en ung fyr på 31 med rødder fra Kroatien.

Læs mere

Uddannelse / Tværfaglighed / Innovation / Produktivitet

Uddannelse / Tværfaglighed / Innovation / Produktivitet Uddannelse / Tværfaglighed / Innovation / Produktivitet God eftermiddag - Jeg hedder Ture Bundgaard og er it-underviser på Kunstakademiets arkitektskole i københavn. Jeg skal fortælle lidt om den måde

Læs mere

Emne: Tidsplan for Istedgade Grønne Spots - til udsendelse til næste udvalgsmøde

Emne: Tidsplan for Istedgade Grønne Spots - til udsendelse til næste udvalgsmøde From: Thomas Warburg Sent: 16. marts 2017 13:56 To: Christine Hovgaard Jensen Subject: FW: Tidsplan for Istedgade Grønne Spots - til udsendelse til næste udvalgsmøde Attachments:

Læs mere

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering.

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering. Eksempel Energirenovering etageboliger VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944 UDGIVET DECEMBER 2014 Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering Beboerne i 189 lejligheder i boligforeningen Vivabolig i Aalborg

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

lundhilds Tegnestue tegnestue PROFILBROCHURE

lundhilds Tegnestue tegnestue PROFILBROCHURE lundhilds Tegnestue tegnestue PROFILBROCHURE lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Hvordan skal din bolig være? Fra drøm til virkelighed... lundhilds

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Klassisk Arkæologi. Navn på universitet i udlandet: Ruhr-Universität, Bochum

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Klassisk Arkæologi. Navn på universitet i udlandet: Ruhr-Universität, Bochum US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Klassisk Arkæologi Navn på universitet i udlandet: Ruhr-Universität, Bochum Land: Tyskland Periode: Fra:01.10.2011 Til:01.02.2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 09 Institution Københavns Tekniske Gymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer Htx Byggeri og Energi (A)

Læs mere

Sia von Bülow

Sia von Bülow CV Sia von Bülow - 2017 RESUMÉ Jeg er ved at uddanne mig som multimediedesigner på KEA, og det er vigtigt for mig at være omhyggelig i mit arbejde, jeg overholder altid deadlines og jeg er grundig. Jeg

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Humboldt Universität zu Berlin

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Humboldt Universität zu Berlin US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Humboldt Universität zu Berlin Land: Tyskland Periode: Fra: Sebtember 2011 Til: Februar 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Når sundhed bliver en del af en helhedsplan

Når sundhed bliver en del af en helhedsplan Når sundhed bliver en del af en helhedsplan Almene boligdage 2011 nøglen er nøglen Hvem er vi så? Ole Nielsen, direktør Sven Buch, udviklingschef nøglen er nøglen Programmet Himmerland generel præsentation

Læs mere

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] BOKA GROUP RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] A+ PLACERING FOR NYT DOMICIL Hjørneejendommen Ring3/Mileparken har den bedste placering i Herlev, da både tilkørselsforhold

Læs mere

Dokumentation af bærende konstruktioner Udarbejdelse og kontrol af statisk dokumentation

Dokumentation af bærende konstruktioner Udarbejdelse og kontrol af statisk dokumentation SBi-anvisning 223 Dokumentation af bærende konstruktioner Udarbejdelse og kontrol af statisk dokumentation 1. udgave, 2009 Dokumentation af bærende konstruktioner Udarbejdelse og kontrol af statisk dokumentation

Læs mere

Somatik (herunder laboratoriebyggeri)

Somatik (herunder laboratoriebyggeri) Somatik (herunder laboratoriebyggeri) : Aalborg Sygehus Syd Klinisk Mikrobiologisk Afdeling Opdragsgiver : Region Nordjylland Tidsperiode : 2008-2010 : Etablering af laboratoriefaciliteter på 3 etager

Læs mere

Projektopgave 3. semester Bygningskonstruktøruddannelsen - Erhvervsakademi Aarhus. Multihal Aarhus. 3 semester opgave E2014 1

Projektopgave 3. semester Bygningskonstruktøruddannelsen - Erhvervsakademi Aarhus. Multihal Aarhus. 3 semester opgave E2014 1 Projektopgave 3. semester Bygningskonstruktøruddannelsen - Erhvervsakademi Aarhus Multihal Aarhus 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold 1. GRUPPENS ROLLE..3 1.a PROJEKTGRUPPENS FOKUSOMRÅDE... 3 1.b AFTALE OM TEKNISK

Læs mere

Arne Høi Arkitekt maa;. Centerleder, Center for Bygningsbevaring; Raadvad Dansk Studieleder ved den Nordiske Master i Arkitektonisk Kulturarv -

Arne Høi Arkitekt maa;. Centerleder, Center for Bygningsbevaring; Raadvad Dansk Studieleder ved den Nordiske Master i Arkitektonisk Kulturarv - A Arne Høi Arkitekt maa;. Centerleder, ; Raadvad Dansk Studieleder ved den Nordiske Master i Arkitektonisk Kulturarv - NORDMAK Adjungeret professor ved Arkitektskolen i Aarhus i RAADVAD i RAADVAD 5 arkitekter

Læs mere

CALUM CONCEPT CONCEPT

CALUM CONCEPT CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM ConCEpT CALUM Concept er totalkonceptet for jer, der vil bo ikke bare godt, men bedst. I som ønsker et spændende, individuelt drømmehus på en attraktiv grund i et attraktivt

Læs mere

Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk

Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk golf Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk ridning Musiklinjer VÆLG HER MELLEM HEAVY FOLK MUSIK SANG Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011 www.bisnap.dk Teater Nordmandshage 45, 9370 Hals 98252011

Læs mere

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.:

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.: Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Gitte.dahl@outlook.dk Mobil nr.: 28891726 Erfaren og dynamisk salgskonsulent med gode resultater og skarpt blik for kundens behov. Den 1. marts 2017 Efter mange år i Horeca

Læs mere

Det gode liv i nye rammer Udbygning af Bank- Mikkelsens Vej. 30.01.2015 De fremtidige botilbud

Det gode liv i nye rammer Udbygning af Bank- Mikkelsens Vej. 30.01.2015 De fremtidige botilbud Det gode liv i nye rammer Udbygning af Bank- Mikkelsens Vej 30.01.2015 De fremtidige botilbud 1 Dagens formål Hvorfor mødet i dag? Vi skal forberede os på: 1. Den proces og de spørgsmål, der måtte komme

Læs mere

VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER?

VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER? ? VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER? HVAM ARKITEKTER & INGENIØRER Tegnestue med 30 års erfaring Ungt team af arkitekter, ingeniører og konstruktører samlet under ét tag Arbejder med den nyeste teknologi

Læs mere

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University.

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University Land: Island Periode: Fra: 25. august 2013 Til: 16. december 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i informationsvidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i informationsvidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i informationsvidenskab Navn på universitet i udlandet: University of London, Institute of Education Land: Storbritannien

Læs mere

kursusoversigt efterår 2014

kursusoversigt efterår 2014 kursusoversigt efterår 2014 Nye kompetencer giver nye muligheder Sønderhøj 9 8260 Viby J Tlf. 8936 3000 business@aabc.dk business.aabc.dk 1 Velkommen til Business Centret, Århus Købmandsskoles kursusafdeling.

Læs mere

Detaljering af BIM-objekter

Detaljering af BIM-objekter Detaljering af BIM-objekter BIM-objektet skal ikke være en fotorealistisk visualisering af byggematerialet - kvaliteten af de tilknyttede produktdata er vigtigere (og ofte overset). Hvilke krav stiller

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

Opstart af firma midt i finanskrisen 2 ½ år senere maj 2015 Udvalgte projekter Kommende udbud Building_Information_Modeling (BIM) Projektering

Opstart af firma midt i finanskrisen 2 ½ år senere maj 2015 Udvalgte projekter Kommende udbud Building_Information_Modeling (BIM) Projektering Opstart af firma midt i finanskrisen 2 ½ år senere maj 2015 Udvalgte projekter Kommende udbud Building_Information_Modeling (BIM) Projektering Digitalt udbudsmateriale Opstart af firma midt i finanskrisen

Læs mere