År 2016, mandag den 18. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "År 2016, mandag den 18. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3."

Transkript

1 Tivoli A/S CVR-nr År 2016, mandag den 18. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. 3. Beslutning om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport. 4. Forslag fra bestyrelse eller aktionærer. a) Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen i tiden indtil næste års generalforsamling bemyndiges til inden for 10 % af aktiekapitalen at lade selskabet erhverve egne aktier til den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs med en afvigelse på indtil 10 %. b) Bestyrelsen foreslår et aktiesplit, hvor hver aktie med en nominel værdi af 100 kr. deles i 10 aktier med en nominel værdi på hver 10 kr. samt en ændring af vedtægternes 4 som følge heraf. c) Bestyrelsen foreslår at ændre selskabets vedtægter, således at selskabets aktier går fra at være ihændehaveraktier til navneaktier. d) Bestyrelsen foreslår, at grundhonoraret til bestyrelsens medlemmer forhøjes med kr. 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 6. Valg af revisor. 7. Eventuelt. Til stede var aktionærer repræsenterende stemmer og en aktiekapital på kr., hvilket udgjorde 60,72 % af selskabets samlede aktiekapital. Forud for generalforsamlingen var der udstedt adgangskort. Af disse deltog personer i generalforsamlingen, heraf 762 aktionærer med stemmeret. I tillæg hertil havde bestyrelsen modtaget fuldmagt fra aktionærer repræsenterende stemmer. Formanden bød velkommen og takkede de mange fremmødte aktionærer for deres deltagelse i generalforsamlingen. Formanden introducerede herefter dirigenten Annette Juhl, bestyrelsen med de generalforsamlingsvalgte medlemmer ved næstformand Mads Lebech, Ulla Brockenhuus-Schack og Tommy Pedersen og de to medarbejdervalgte repræsentanter, John Høegh Berthelsen og Tue Krogh-Lund, samt direktionen i form af selskabets administrerende direktør Lars Liebst, selskabets økonomidirektør Andreas Morthorst og

2 Tivoli A/S 2 selskabets kommercielle direktør Elisabeth Milton Hemmingsen. Afslutningsvist præsenterede formanden referenten, chef for corporate affairs Laura Lund Olsen og derefter statsautoriseret revisor Kim Füchsel og statsautoriseret revisor Torben Jensen fra revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers, der havde underskrevet revisionspåtegningen i årsrapporten. Formanden oplyste, at bestyrelsen i henhold til vedtægternes 15 havde udpeget koncernjurist Annette Juhl som dirigent. Dirigenten takkede for hvervet og konstaterede, at indkaldelse til generalforsamlingen i tråd med selskabets vedtægter 8 var sket ved Fondsbørsen OMX, i Erhvervsstyrelsens IT-system og på Tivolis egen hjemmeside den 21. marts 2016 samt var sendt til de noterede aktionærer også den 21. marts Dirigenten konstaterede endvidere, at indkaldelsen indeholdt de oplysninger, der kræves jævnfør lovgivningen og vedtægterne og erklærede herefter generalforsamlingen for lovligt indkaldt. Dirigenten gennemgik den samlede dagsorden for generalforsamlingen og foreslog herefter, at dagsordenens punkter 1, 2 og 3 i lighed med tidligere år blev behandlet under ét. Dagsordenens punkt 1, 2 og 3 Dirigenten gav ordet til formanden, der aflagde følgende beretning om årets gang: Ligesom sidste år vil beretningen også i år bestå af min talte beretning og af en film. Jeg vil i min talte beretning fokusere mest på regnskabet, mens filmen vil vise aktiviteterne i Tivoli i Tivoli har haft et godt år. Alle tre sæsoner var velbesøgte, og Tivolis samlede besøgstal blev det bedste i nyere tid med over 4,7 millioner gæster. De mange gæster skyldes blandt andet 14 ekstra åbningsdage i 2015 i forhold til 2014, men også at der var mange aktiviteter i salene - også uden for Tivolis tre sæsoner. Besøgstallet eksklusiv gæster uden for sæson fordeler sig på gæster i sommersæsonen, til Halloween i Tivoli og til Jul i Tivoli. Og samtidig havde Tivoli med i alt 254 åbningsdage det største antal åbningsdage nogensinde. Besøgstallet steg i alle sæsonerne og der var en samlet fremgang på 6 procent i forhold til året før. De flotte besøgstal hænger tæt sammen med, at Tivoli har mange tilfredse gæster - heraf også mange, der besøger Haven år efter år. I løbet af hver sæson måler Tivoli tilfredsheden blandt sine gæster. I 2015 gav 98 % af gæsterne under både Halloween og Jul i Tivoli udtryk for, at deres samlede bedømmelse af besøget i Tivoli var meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende.

3 Tivoli A/S 3 Under sommersæsonen lå dette tal lidt lavere, idet 97 % af gæsterne bedømte besøget som meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende. Det høje tilfredshed viser, at Tivoli udvikler sig til glæde og gavn for Havens gæster. Og den høje tilfredshed kan genfindes blandt alle vores gæster, det være sig de kulturelle, forretningsfolk, børnefamilierne eller de unge. Den høje tilfredshed betyder også, at der er rigtig mange af vores gæster, som ønsker at anbefale andre at besøge Tivoli. Således vil 96 % af Tivolis gæster helt sikkert anbefale familie eller sandsynligvis anbefale et besøg. Det gælder for alle tre sæsoner. Både den høje tilfredshed blandt gæsterne og de mange gæster, som ønsker at anbefale en tur i Tivoli, forsikrer os om, at vi lykkes med at udvikle Tivoli, som en fortsat attraktiv oplevelse for vores gæster lige gyldigt om gæsten kommer for at nyde blomsterne, prøve forlystelser eller høre en klassisk koncert. Jeg vil nu vende mig mod regnskabet. Regnskabet, der er indeholdt i årsrapporten fra side 19, ledsages af en mere fortællende regnskabsberetning, der starter på side 14 i årsrapporten. Endvidere suppleres den trykte årsrapport af en digital årsrapport, som ligger på Tivolis hjemmeside. I denne kan man opleve året 2015 i lyd og billeder og blive klogere på eksempelvis, hvad der var de mest velbesøgte koncerter i 2015, på gæstesammensætningen og på hvor i verden Tivolis gæster kommer fra. Jeg vil her gennemgå årets resultat i hovedtræk. Omsætning inklusive forpagtere og lejere var 1.331,2 mio. kr. mod 1.244,0 mio. kr. i 2014, hvilket svarer til en stigning på 5 %. For Tivoli alene det vil sige uden forpagtere og lejere - udgjorde omsætningen i regnskabsåret ,2 mio.kr. mod 861,9 mio. kr. i Omsætningen er således steget med 93 mio. kr. svarende til en stigning på 11 %. Resultatet før af- og nedskrivninger er 163,0 mio. kr. i 2014 mod 146,0 mio. kr. året før. Det tilsvarer en stigning på 12 %. Resultatet før skat blev i 2015 på 64,1 mio. kr. mod 56,4 mio. kr. året før, hvilket er en stigning på 14 %. Resultat før skat justeret for særlige poster viser i forhold til 2014 en stigning på 35 %. Endelig blev resultat efter skat på 43,8 mio. kr. i 2015 mod 44,4 mio. kr. i 2014, hvilket er et fald på 1 %. I seneste udmeldte resultatforventning gav vi udtryk for, at Tivolis resultat før skat for regnskabsåret 2015 forventedes at opnå et niveau på mio.kr. Denne forventning blev indfriet med resultatet før skat på de 64 mio. kr. Det er et tilfredsstillende resultat.

4 Tivoli A/S 4 Resultatet for indeværende sæson og for indeværende regnskabsår er det endnu for tidligt at udtale sig om, da det er afgørende, hvorledes udviklingen i antal gæster er. Det er dog forventningen, at omsætningen og resultatet før skat i 2016 vil være på niveau med Hvorvidt det lykkes at indfri den forventning er hovedsagligt afhængig af forløbet af årets tre sæsoner, sommer, Halloween og jul, idet Tivoli til trods for nye vægtige aktiviteter som det danske onlinekasino - fortsat har en meget vejrafhængig forretning. Jeg vender mig herefter mod udbytteudbetaling. Bestyrelsen har fastlagt en generel politik for udbetaling af udbytte. Det er således hensigten, at der i normale investeringsår udbetales et udbytte svarende til 25 % af årets resultat efter skat. Med afsæt i udbyttepolitikken foreslås derfor udbetalt 11,0 mio. kr., som svarer til 25 % af årets resultat efter skat. Udbyttet er dermed 19,2 kr. pr. aktie for en aktiepost à 100 kr. Bestyrelsen har også med virkning for indeværende år besluttet, at aktionærer med en navnenoteret aktiepost af pålydende mindst kr. modtager et adgangskort til Tivoli. Det vil sige, at har en aktionær 10 eller flere af Tivolis aktier, der alle har pålydende 100 kr., får aktionæren tilsendt et kort, som giver fri entré til Tivoli med én ledsager i sommersæsonen, under Halloween i Tivoli og i forbindelse med Jul i Tivoli. Jeg vil allerede her nævne, at bestyrelsen ikke ønsker at ændre ved dette. Det betyder at såfremt det foreslåede aktiesplit vedtages vil de aktionærer, der i dag modtager et aktionærkort fortsat modtage et aktionærkort. Med andre ord stykstørrelsen på aktien sættes ved aktiesplittet ned fra 100 kr. til 10 kr., men samtidig vil det da kræve minimum 100 aktier at få aktionærkort og ikke som i dag 10. Endvidere har bestyrelsen besluttet, at det fortsat skal være muligt for aktionærer at købe årskort med rabat. Disse skal købes gennem Tivolis hjemmeside. Årsrapporten er revideret og bærer en blank revisionspåtegning. Påtegningen er underskrevet af statsautoriseret revisor Kim Füchsel og statsautoriseret revisor Torben Jensen fra revisionsaktieselskabet PricewaterhouseCoopers. På bestyrelsens vegne anmoder jeg om, at generalforsamlingen godkender årsrapporten og vedtager bestyrelsens forslag til resultatfordeling. Endelig skal der også i år lyde en tak til Tivolis daglige ledelse og til Tivolis mange dygtige og loyale medarbejdere, der hver især har ydet deres bidrag til årets resultat. Og til allersidst, ligeledes en tak til bestyrelsen for et godt samarbejde. Jeg vil herefter overlade scenen til filmen om aktiviteterne i Tivoli i 2015.

5 Tivoli A/S 5 Hernæst fulgte visningen af den annoncerede film om aktiviteter og begivenheder i Efter filmens afslutning meddelte dirigenten, at aktionærer, der havde kommentarer eller spørgsmål, nu var velkomne til at komme på talerstolen og fremføre disse, og at hun på forhånd var orienteret om, at Michael Thøgersen fra Dansk Aktionærforening gerne ville have ordet. Michael Thøgersen præsenterede sig selv som repræsentant for Dansk Aktionærforening og startede med at ønske tillykke med det pæne årsresultat for Han spurgte til en nærmere uddybning af baggrunden for lukningen af Tivolis internationale onlinecasino samt endvidere til byggeriet af Tivoli Hjørnet og forrentningen af dette projekt. Han nævnte også, at det kunne have været ønskeligt med yderligere information om det planlagte byggeri i Tietgensgade i årsrapporten. Han bemærkede desuden, at aktiekursen var steget betydeligt det seneste år og glædede sig også af den årsag over forslaget om et aktiesplit. Dernæst tog han fat i Corporate Social Responsibility, hvor han bemærkede, at sygefraværet desværre var steget fra 2,82 % til 3,06 % og dermed lå over gennemsnittet for Dansk Arbejdsgiverforenings tal for dette område. Han bemærkede endvidere, at antallet af naboklager var faldet fra 7 til 2 og konstaterede i samme moment, at naboklager måtte ses i lyset af, at Tivoli trods alt kom til før naboerne. Han konkluderede i relation til elforbruget, at det ikke kunne undre, at det var steget med den forøgede aktivitet og roste, at der korrigeret for netop den øgede aktivitet, var et fald i elforbruget på 6 procent. Afslutningsvist udtrykte han sin underen over, at enkelte medlemmer af bestyrelse og direktion ikke ejede aktier i selskabet. Dirigenten gav herefter ordet til formanden. Formanden takkede først Michael Thøgersen for de positive ord om årets resultat. Han vendte sig herefter mod spørgsmålet om baggrunden for lukningen af det internationale onlinecasino. Han forklarede, at man nok havde været en anelse for optimistisk ved opstarten af dette, og således efterfølgende havde måtte konkludere, at den markedsføring, det krævede at gøre sig gældende på det internationale online spillemarked, var af en noget anden størrelsesorden, end hvad Tivoli havde ønsket at investere. For så vidt angik Tivoli Hjørnet indledte formanden med at understrege, at det var et nødvendigt projekt, idet den tidligere bygningsmasse ikke var tidssvarende og ikke kunne rumme den type aktiviteter, som blev en del af det nye byggeri i form af food court, restauranter og ekstra værelser til Nimb Hotel. Endvidere forklarede han, at det var korrekt, at det var et ambitiøst projekt alene på grund af sin størrelse,

6 Tivoli A/S 6 men understregede samtidig, at det også var et solidt projekt med over 90 procent udlejet allerede og en forrentning på ca. 9 procent i år 1 og ca. 12 procent i år 3. For så vidt angik sygefravær udtrykte formanden, at han ligesom Michael Thøgersen fulgte udviklingen sygefraværet tæt, og at dette ganske rigtigt sidste år havde ligget en smule over gennemsnittet i DI. Han påpegede dog, at mange medarbejdere i Tivoli er ude i al slags vejr og i det lys er det acceptabelt, hvis sygefraværet kan holdes på det nuværende niveau. Dirigenten spurgte herefter, om der var andre aktionærer, der ønskede ordet. Ulf Gregers Andersen fremsagde et rosende vers om Tivoli og de oplevelser, han og andre har haft i Haven gennem tiden. Han spurgte endvidere til en uddybning af, hvorvidt der var dialog med Mærsk om køb af Tivoli. Claus Bagge spurgte til, hvorvidt Tivoli Hjørnet med sit udtryk tog hensyn til sine omgivelser og ønskede endvidere en uddybning af aktiviteterne i det nye byggeri, herunder om der var fokus på noget rettet mod børn. Han nævnte endvidere, at det havde været en stor succes for Bakken at lave en kopi af Korsbæk og foreslog, at Tivoli kunne gøre det samme, fx med udgangspunkt i universet fra serien Downtown Abbey. Ida Ra meddelte, at hun som tidligere år ved sine besøg i Haven havde haft fokus på ændernes trivsel og var betrygget om, at den var god. Hun efterspurgte en beskrivelse af aktiviteterne i det nye byggeri i Tietgensgade. Endelig ønskede hun at vide, hvorvidt der var planer om at fastholde aldersgrænsen på de 70 år for medlemmerne af Tivolis bestyrelse set i lyset af, at denne aldersgrænse nu var fjernet i funktionærloven. Dirigenten kunne herefter konstatere, at der ikke var flere kommentarer eller spørgsmål. Formanden takkede først Ulf Gregers Andersen for digtet og svarede i forhold til spørgsmålet om Mærsk og et eventuelt køb af Tivoli, at han kunne forstå, at dette alene havde været et spørgsmål stillet på Mærsks generalforsamling, men han kunne meddele, at der ikke havde været konkrete henvendelser vedrørende dette. Til Claus Bagge svarede formanden, at det var glædeligt, at Bakken havde succes med deres nye satsning, idet det styrkede det samlede oplevelsestilbud i hovedstadsregionen. For så vidt angik Tivoli Hjørnet forklarede formanden, at byggeriets facade ud mod byen var afstemt til at matche byens udtryk, mens facaden inde i Tivoli ville matche Haven og fx ikke være for høj samt være begrønnet. I forhold til aktiviteterne i Tivoli Hjørnet forsikrede formanden, at disse ville have bred appel, således var der eksempelvis restauranttilbud såsom Vapiano, hvor det var muligt at bespise sine børn til en meget rimelig pris. Det var vigtigt, understregede han, at Tivolis spiseudbud til stadighed havde noget for alle og således spændte fra fast food til fine dining.

7 Tivoli A/S 7 Til Ida Ra svarede han, at det nye byggeri i Tietgensgade blandt andet skal rumme plads til faciliteter for Tivolis Balletskole og for Tivoli-Garden. For så vidt angik aldersgrænsen på de 70 år, meddelte han, at der indtil videre blev holdt fast i denne. Dirigenten kunne hermed konstatere, at der ikke var flere, der ønskede ordet, og at bestyrelsens beretning således var taget til efterretning, og at generalforsamlingen havde godkendt årsrapporten samt forslaget om anvendelse af overskuddet. Dagsordenens punkt 4a Dirigenten gennemgik forslaget i dets helhed og spurgte, hvorvidt der var nogen, der ønskede ordet. Det var der ikke, og forslaget blev enstemmigt vedtaget. Dagsordenens punkt 4b Dirigenten gennemgik forslaget i dets helhed og spurgte, hvorvidt der var nogen, der ønskede ordet. Det var der ikke, og forslaget blev enstemmigt vedtaget. Dagsordenens punkt 4c Dirigenten gennemgik forslaget i dets helhed og spurgte, hvorvidt der var nogen, der ønskede ordet. Det var der ikke, og forslaget blev enstemmigt vedtaget. Dagsordenens punkt 4d Dirigenten gennemgik forslaget i dets helhed og spurgte, hvorvidt der var nogen, der ønskede ordet. Det var der ikke, og forslaget blev enstemmigt vedtaget. Dagsordenens punkt 5 Dirigenten oplyste, at alle bestyrelsens generalforsamlingsvalgte medlemmer er på valg hvert år, og at de nuværende generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer alle var villige til genvalg. Dirigenten oplyste endvidere, at der ifølge selskabsloven på generalforsamlingen skal gives oplysninger om de ledelseserhverv, som bestyrelsesmedlemmerne har i andre danske aktieselskaber, og at såvel indkaldelsen som den trykte årsberetning indeholdt udførlige oplysninger herom. Dirigenten spurgte herefter, om der var andre forslag til kandidater. Der var ingen andre forslag, hvormed dirigenten kunne konstatere, at formand Jørgen Tandrup, næstformand Mads Lebech, Ulla Brockenhuus-Schack og Tommy Pedersen enstemmigt var genvalgt af generalforsamlingen. Dagsordenens punkt 6 Dirigenten oplyste, at også revisor var på valg, og at bestyrelsen foreslog genvalg af PricewaterhouseCoopers.

8 Tivoli A/S 8 Dirigenten spurgte til, hvorvidt der var andre forslag. Det var ikke tilfældet, og dirigenten konstaterede, at PricewaterhouseCoopers var enstemmigt genvalgt af generalforsamlingen. Dagsordenens punkt 7 Dirigenten spurgte, om der var aktionærer, der ønskede ordet under eventuelt. Henrik Anton Svendsen ønskede at gøre opmærksom på, at der onsdag den 20. april, kl var borgermøde om Tivoli Huset arrangeret i samarbejde mellem Indre By Lokaludvalg, Tivoli og Københavns Kommune. Formanden takkede herefter dirigenten og hævede generalforsamlingen kl. 14:00.

År 2017, fredag den 21. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

År 2017, fredag den 21. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Tivoli A/S CVR-nr. 10 40 49 16 År 2017, fredag den 21. april kl. 13.00 afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

År 2018, mandag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

År 2018, mandag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Tivoli A/S CVR-nr. 10 40 49 16 År 2018, mandag den 23. april kl. 13.30 afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck A/S Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Mats Pettersson,

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på

Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på H. Lundbeck A/S Den 26. marts 2014 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby.

Den 29. marts 2012 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. H. Lundbeck A/S Den 29. marts 2012 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Mats Pettersson indledte

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 12/2011 7. december 2011 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S onsdag den 7. december 2011 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl

Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 15.00 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i Dampskibsselskabet NORDEN A/S mandag den 11.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 15. marts 2018 SELSKABSMEDDELELSE NR. 02/2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken Bredgade 30, 1260 København K

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken Bredgade 30, 1260 København K SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2017 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 27. september 2017 klokken 10.00 Bredgade 30, 1260 København K Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier.

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier. William Demant Holding A/S Torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S, CVR-nr. 71 18 69 11, på adressen Kongebakken 9, 2765 Smørum. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

PensionDanmark Holding A/S

PensionDanmark Holding A/S PensionDanmark Holding A/S ANBEFALET Til aktionærerne Til Aktionærerne i PensionDanmark Holding A/S 13. april 2010 Generalforsamling Der indkaldes hermed til 5. ordinære generalforsamling i PensionDanmark

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 11/2013 5. december 2013 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 5. december 2013 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

2. Forelæggelse af årsrapport for perioden 1. juli juni 2018 med revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af årsrapporten

2. Forelæggelse af årsrapport for perioden 1. juli juni 2018 med revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af årsrapporten SELSKABSMEDDELELSE 18. september 2018 IC Group A/S Opdateret indkaldelse til generalforsamling Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 19/2018 af den 31. august 2018 omhandlende selskabets indkaldelse til

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr VEDTÆGTER August Marts 20192018 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019 Nasdaq Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 20. marts 2019 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019 Banken har onsdag, den 20. marts 2019 afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 14/2014 4. december 2014 Coloplast A/S Holtedam 1 3050 Humlebæk Tel: 4911 1111 www.coloplast.com CVR-nr. 69749917 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 4. december

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmødet behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2012.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmødet behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2012. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 13-2012 Tivoli, den 26. november 2012 Delårsrapport

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 29. maj 2012 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2012.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 29. maj 2012 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2012. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2012 Tivoli, den 29. maj 2012 Delårsrapport for perioden

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 26. september 2018 klokken Bredgade 30, 1260 København K

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 26. september 2018 klokken Bredgade 30, 1260 København K SELSKABSMEDDELELSE 31. august 2018 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S onsdag d. 26. september 2018 klokken 10.00 Bredgade 30, 1260 København K Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Den 25. marts 2015 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på

Den 25. marts 2015 kl afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr , på H. Lundbeck A/S Den 25. marts 2015 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, på selskabets adresse, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Håkan Björklund,

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2008/09 Tivoli, den 15. august 2008 Delårsrapport

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S I henhold til vedtægternes punkt 6.2 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Nordicom A/S onsdag, den 29. april 2015, kl. 16.00 Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN 523-18602 JST/pkc 21.04.2016 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for SKAGEN BRYGHUS A/S CVR-NR. 29 22 28 86 Advokatfirma Den 16. april 2015 kl. 15.00 afholdtes i Skagen Kultur- og Fritidscenter ordinær

Læs mere

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Forslag til nye V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets hjemsted er Silkeborg Kommune. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S

VEDTÆGTER. For. Fast Ejendom Danmark A/S VEDTÆGTER For Fast Ejendom Danmark A/S 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Fast Ejendom Danmark A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavn: Fast Ejendom Holding A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

VEDTÆGTER for CEMAT A/S. 2.1 Selskabets formål er drift, udvikling og salg af ejendomsselskabet Cemat70 S.A.

VEDTÆGTER for CEMAT A/S. 2.1 Selskabets formål er drift, udvikling og salg af ejendomsselskabet Cemat70 S.A. VEDTÆGTER for CEMAT A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Cemat A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er drift, udvikling og salg af ejendomsselskabet Cemat70 S.A. 3. Aktiekapital 3.1 Selskabets aktiekapital

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i. Spar Nord Bank A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 10 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 på adressen Europahallen,

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017 Nasdaq Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 23. februar 2017 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017 Banken har afholdt ordinær generalforsamling onsdag, den

Læs mere

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab

Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab Vedtægter for PFA Pension, forsikringsaktieselskab CVR-nr. 13 59 43 76 August April 201712 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er PFA Pension, forsikringsaktieselskab. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning.

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning. Ordinær generalforsamling i TORM A/S, CVR nr. 22460218, onsdag den 28. april 2010 kl. 10:00, der afholdes på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg: Fuldstændige forslag * * *

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Som tidligere meddelt blev ordinær generalforsamling i Dantherm A/S afholdt i dag den 29. april 2015. Der henvises til dagsordenen på side 2. Formandens beretning

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat

i overensstemmelse med Selskabets vedtægter havde Selskabets bestyrelse udpeget advokat J.nr. 038296-0018 sj/sio REFERAT April 2010 Den 14. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon AIS (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet") på Selskabets adresse, Skel stedet 16, 2950 Vedbæk. i

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 220 5. april 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 15/2012 11. december 2012 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S tirsdag den 11. december 2012 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Vedtægter. i cbrain A/S CVR-Nr Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S).

Vedtægter. i cbrain A/S CVR-Nr Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S). Vedtægter i cbrain A/S CVR-Nr. 24 23 33 59 Navn 1. Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S). Hjemsted 2. Selskabets hjemsted er Københavns Kommune, Danmark.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen.

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen. Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 l CVR-nr. 31843219 J.nr. 79-12940e-CNO Referat fra ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S, CVR.-nr. 31 84 32 19 Onsdag den 26. april

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmødet behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2010.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmødet behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2010. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 6-2010 Tivoli, den 15. august 2010 Delårsrapport for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S 21. marts 2014 GENERALFORSAMLING I FONDSMÆGLERSELSKABET MAJ INVEST A/S Efter vedtægternes pkt. 6 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fondsmæglerselskabet

Læs mere

År 2019, tirsdag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3.

År 2019, tirsdag den 23. april kl afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Tivoli A/S CVR-nr. 10 40 49 16 År 2019, tirsdag den 23. april kl. 13.30 afholdtes ordinær generalforsamling for Tivoli A/S i Koncertsalen, Vesterbrogade 3. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 17. marts 2016, kl. 16.30, holdt selskabet ordinær generalforsamling i Falkoner Salen, Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Center, 9 Falkoner Allé,

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr halvår 2016

Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr halvår 2016 Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10 1. halvår 2016 Tivoli, den 15. august 2016 Delårsrapport

Læs mere