PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR"

Transkript

1 PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR with people in mind

2 DET VELAFPRØVEDE SVAR TIL ASSISTERET BADNING Parker giver sikre, behagelige og gavnlige badeoplevelser let tilgængelige for plejemodtageren og imødekommer alle praktiske overvejelser vedrørende tid, personaleressourcer og effektiv systemhygiejne. Et hurtigere og bedre badeforløb Badning med Parker tager mindre tid sammenlignet med et konventionelt bad. Alle aspekter af det unikke badeforløb er udviklet til at spare tid. Funktionen Autofyld gør det muligt at fylde badet til et forudindstillet niveau, mens plejepersonalet henter plejemodtageren. Forbedrer effektiviteten Efter passende træning, kan en enkelt plejer håndtere hele badeforløbet på sikker vis. Det betjeningsvenlige system sikrer effektive baderutiner. Sideadgang til badet og integration med mobile hjælpemidler betyder behagelige forflytninger uden manuelle løft. Sikrer optimal desinfektion Parker har et indbygget desinfektionssystem den mest tidseffektive løsning til desinfektion af af badets ydre overflader og det interne Air Spa-system. Højdejusterbar og tilbagelæningsfunktion der sikrer, at plejeren altid kan arbejde tæt ved plejemodtageren i en behagelig arbejdsstilling samt sikrer, at badet altid har den korrekte arbejdshøjde. Spar tid med Parker Badeforløbet Et fuldstændigt badeforløb fra plejemodtageren hentes i soveværelset til returneringen efter badet: Gennemsnitlig tid minutter. Systemhygiejne En fuldstændig rengørings- og desinfektionsrutine vha. det integrerede desinfektionssystem: Gennemsnitlig tid 15 minutter. Klar til den næste plejemodtager Med "samlet badecyklus- og desinfektionstid" menes, den gennemsnitlige tid for hver badecyklus og desinfektion til Parker igen er klar til den næste plejemodtagers badeforløb. Fordel ved tidsbesparelse Mere tid til en-til-en pleje af høj kvalitet til plejemodtageren. Et optimalt antal badeforløb pr. dag på afdelingen.

3 SYSTEMINTEGRATION OPTIMERER FORFLYTNINGER Systemintegration er en vigtig del af Parker konceptet. Integration med ArjoHuntleigh's mobile hjælpemidler sikrer en effektiv forflytningsløsning til de individuelle plejemodtageres behov og udgør en samlet løsning for hele badeprocessen. Parker er et højdejusterbart badekar, der kan lænes tilbage og som er udviklet til sikker og effektiv assisteret badning og brusning af voksne plejemodtagere i plejefaciliteter. I mobilitetsterminologi er systemet egnet til plejemodtagerne Albert, Barbara, Carl og Doris i Mobilitetsgalleriet (se bagsiden). Nem adgang Ambulante plejemodtagere som Albert, kræver kun lidt eller ingen hjælp til at sætte sig ind igennem helside-åbningen, der også letter forflytning af plejemodtagere som Barbara og Carl, som kan have behov for hjælp via en aktiv lift. Doris kan behøve hjælp fra en passiv lift f.eks. en loftlift. I tilfælde som dette vil arbejdsgangen forbedres, hvis helside-åbningen er lukket. Fuld kompatibilitet Parker er fuldstændig kompatibel med flere af ArjoHuntleigh s hjælpemidler, samt aktive og passive lifte, hovedsageligt SARA Stedy et letvægt, kompakt ståhjælpemiddel. SARA Plus, SARA 3000 og SARA Lite udvalg af ståog rejse hjælpemidler, der passer til alle behov. Maxi Sky 600 effektive loftliftsystemer. Aktiverer mobilitet Denne serie af integrerede forflytningsløsninger betyder, at et hjælpemiddel kan vælges, så det ikke kun yder den nødvendige støtte, men også motiverer plejemodtageren til at deltage i forflytningen og aktiverer den eksisterende mobilitet. Fuld integration med mobile hjælpemidler forbedrer effektivitet og sparer tid, samtidig med at der er sikre og komfortable betingelser for plejemodtageren og plejepersonalet igennem hele badeforløbet.

4 FORDELE VED BADNING ER INDEN FOR RÆKKEVIDDE At tage et bad føles rart både fysisk og psykisk. Det er en behagelig oplevelse for sanserne, der bidrager til velbefindende. Så hvorfor er badning ikke mere udbredt og tilgængeligt for plejemodtagere på plejehjem? Plejehjem kan benytte badeforløb til at forbedre plejemodtagernes livskvalitet med fordele såsom afslapning, forbedret blodcirkulation, smertelindring og forbedret mobilitet. På nogle plejehjem er det forstillingen om praktiske barrierer ved assisteret badning så som tidsfaktorer, personaleressourcer og krydsinfektionsrisici der afskærer adgang til badning. Gør fordele tilgængelige Badefordele bør være tilgængelige for alle. Parker er et velafprøvet system, der gør assisteret badning tilgængeligt og overkommeligt. Med sin innovative tilbagelænede form giver Parker et strømlinet, arbejdsbesparende, tidseffektivt badeforløb. Drag nytte af forbedringer Parker forener effektivitet og nyttevirkning, ved at tilbyde sikre afslappende betingelser, der sikrer maksimale fordele for krop og sjæl. Den seneste version af det løbende udviklede Parker koncept tilbyder nye funktioner, der yderligere forbedrer brugervenligheden og badeoplevelsen.

5 SKABER ET miljø for alle sanser Den behagelige farverige undervandsbelysning og den dæmpede musikstimulering forstærker badets beroligende effekt på stressede eller nervøse plejemodtagere. Roligere plejemodtagere kræver færre plejeressourcer og mindre medicinering, Sound & Vision skaber fordele, der mærkes udenfor badeværelset. Sound & Vision kan nydes af mennesker i alle aldre, der kan have glæde af større afslapning. Brugen af systemet kan hjælpe dig til at skabe beroligende badeomgivelser med harmoni og afslapning. Ekstraudstyr Air Spa Til plejemodtagernes individuelle præferencer tilbyder Parker et Air Spa med variabel hastighed, der blæser luft ind i badevandet igennem ni strategisk placerede dyser. Disse giver plejemodtageren en skånsom og afslappende oplevelse på den lave indstilling og en mere oplivende massageoplevelse på et højere niveau. Fem dyser i fodenden kan lindre under et fodplejeforløb. Lyd En USB-nøgle med MP3-filer leverer dæmpet musik i badekarret under badeforløbet. Favoritsange eller beroligende musik kan vælges til at skabe den rette atmosfære til en persons særlige behov. Belysning Undervandsbelysningen er monteret i den forreste ende af karret. Med en fjernbetjening kan du vælge en enkelt farve eller skifte jævnt igennem hele farvespektret. Farve Vi tilbyder kar i pastelnuancerne pastelblå, pastelgrøn, elfenben og creme, der blander sig med tidens mere diskrete farvesammensætning samt fremmer en beroligende atmosfære i badeværelset, såvel som traditionel hvid med blå eller grå trim.

6 NYE funktioner 1 Sound & Vision 2 Indbygget desinfektion 3 Air Spa 4 Nyt kontrolpanel Det indbyggede system indeholder farvet undervandslys og mulighed for MP3-musik. Det indbyggede desinfektionssystem sikrer systemhygiejne på karrets overflader og Air Spasystemet. Den justerbare Air Spa har to zoner: fodende eller hele karret, og to styrkeindstillinger. Digitale temperaturskærme til overvågning af vand- og bruse-/fyldtemperaturer. Forbedret kontrol af Air Spadesinfektion og AutoFyld Håndkontrol 6 Brusehåndtag og holder Avancerede 7 sikkerhedsfunktioner 8 Alsidig karretning Udover at hæve, sænke og vippe badet kan håndkontrollen nu også styre indstillingerne i Air Spa. En ny låseknap giver kontinuerlig vandstrøm uden at der holdes på aftrækkeren. Nødstop (alle funktioner) Skoldningsbeskyttelse Indikator for lavt niveau (desinfektion) Funktionslåsesystem Batteriopbakning Det enkeltstående kar kan udstyres til at vende i begge retninger, hvilket tillader fleksibilitet med hensyn til rørtilslutninger.

7 INDBYGGET DESINFEKTION Risikoen for krydsinfektion er en årsag til bekymring på plejehjem, særligt når hygiejnesystemer er fælles. Et indbygget desinfektionssystem giver de mest effektive desinfektionsrutiner. På plejehjem er plejemodtagere med forringet immunforsvar særligt udsatte for risikoen for krydsinfektion. Det er derfor vigtigt at grundig desinfektion og rengøringsrutiner udføres imellem badeforløb, for at reducere risiko for krydsinfektion. En indbygget løsning Den mest tidsbesparende og arbejdskraftbesparende metode til tilfredsstillende rengøring og desinfektion af Parker, er det indbyggede desinfektionssystem. Dette nye system består af et indbygget desinficeringsbrusehåndtag, en desinfektionsflaske og et justerbart desinfektionssystem. Ren: indvendig og udvendig Desinfektionsrutinerne er enkle og effektive med ArjoHuntleigh s rengørings- og desinfektionsmidler. Når badekarret er blevet sprayet, tilsluttes brusehåndtaget til desinfektionsindløbet til desinficering af det indvendige af Air Spa-systemet. KVALITET I VERDENSKLASSE Kvalitet indbygget i Parker: Fra begyndelsen af den kvalitetsstyrede fremstillingsproces til den håndforarbejdede finish af det optimalt udformede badekar. Som en global virksomhed opfylder ArjoHuntleigh flere nationale og internationale kvalitetsstandarder og sikrer kvaliteten af Parker der er: Udviklet og fremstillet i overensstemmelse med ISO og ISO 9001 kvalitetscertificeringer. Afprøvet af mange tredjeparts testfaciliteter herunder Underwriters Laboratories Inc og IECEE CB. CE-mærket i overensstemmelse med direktivet for medicinsk udstyr MDD 2007/47/EØF. Certificeret og godkendt som medicinsk elektrisk udstyr i alle europæiske og nordamerikanske lande. Holdbar kvalitet Løbende forbedringer betyder at alle kvalitetsaspekter jævnligt vurderes med henblik på yderligere forbedringer af effektivitet og sikkerhed. Overlegen produktkvalitet sikrer at systemet bevarer sit nydelige udseende og bevarer pålidelig ydelse igennem en lang levetid.

8 Produktspecifikationer Pladskrav Produktoplysninger Karlængde i oprejst stilling Karlængde i tilbagelænet stilling 1855 mm 1960 mm Karbredde 750 mm 800 Maksimal plejemodtagervægt Maksimal belastning (plejemodtager og vand) Vandforbrug (forfyldt fodendemængde) 210 kg 300 kg 96 l 3250 Opfyldningstid ved 3,0 bar dynamisk tryk (forfyldt) 100 sekunder 1700 Vandindhold op til overløbsniveau Vandindhold op til autofyldniveau 230 l 96 l 250 HALVØS -POSITION Tømningstid fra autofyldniveau (96 l) Godkendelser CE mærket i overensstemmelse med 2007/47/EØF UL-godkendt 3 min 250 WRAS-godkendt 2700 Kun ArjoHuntleigh originaldele, der er konstrueret specifikt til dette formål, bør benyttes med udstyr og produkter leveret af ArjoHuntleigh. Det er vores politik løbende at fremme udvikling, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage tekniske ændringer uden varsel og er varemærker ejet af ArjoHuntleigh-virksomhedsgruppen. ArjoHuntleigh, NICHE / HJØRNEPOSITION Mobilitetsgalleriet Velegnet til Albert, Barbara, Carl og Doris A B C D E A Albert, der kan gå samt klare sig selv. B Barbara, der kan støtte sig selv i nogen grad. C Carl, der sidder i kørestol og har ringe evne til at støtte sig selv. D Doris, der ikke er i stand til at holde sig selv oppe. Du bedes henvende dig til ArjoHuntleigh, for at få yderligere oplysninger om Mobilitetsgalleriet. GETINGE GROUP er en ledende global leverandør af produkter og systemer, der bidrager til kvalitetsforbedring og effektivisering af omkostninger inden for sundhedssektoren og biovidenskaben. Vi driver forretning under mærkerne ArjoHuntleigh, GETINGE og MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserer på patientmobilitet og sårpleje. GETINGE er leverandør af udstyr til behandling af infektioner inden for sundhedssektoren og forebyggelse af kontaminering inden for biovidenskaben. MAQUET specialiserer sig i løsninger, behandlinger og produkter til kirurgiske indgreb, interventionel kardiologi og intensivafdelinger. Printed in the Czech Republic Point 01.AP.06.1.DK.1.AHG June 2011 ArjoHuntleigh A/S Vassingerødvej 52 DK-3540 Lynge DANMARK Tlf.: Fax: ArjoHuntleigh International Ltd , Dallow Road Luton Bedfordshire LU1 1TD United Kingdom Phone: Fax: info.dk@arjohuntleigh.com

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT with people in mind Gør badeoplevelsen mere behagelig og øger følelsen af velbehag Badning føles rart både fysisk og mentalt. Det fremmer helt naturlige helbredsfordele

Læs mere

CARMINA. with people in mind

CARMINA. with people in mind CARMINA Bariatrisk bruse-/toiletstol with people in mind 2 Carmina En sikker brusebadsløsning til bariatrisk pleje Carmina-stolen er en ny løsning, der er konstrueret til at forbedre assisterede hygiejneopgaver

Læs mere

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Det avancerede ståog løftehjælpemiddel with people in mind sikkerhed, mobilisering, træning... all-round fordele fra COMFORT CIRCLE SARA Plus-liften udgør sammen med SARA 3000- liften en avanceret

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Da jeg fik en hjerneblødning for tre år siden, mistede jeg al mobilitet i løbet af få måneder og nu behøver hjælp til alle aspekter

Læs mere

bruseleje with people in mind

bruseleje with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Nu da jeg behøver hjælp til brusebad, kan jeg til tider vente hele ugen på bare at føle mig ren igen. Jeg er begyndt udvikle tryksår,

Læs mere

CONTOURA 1080. with people in mind

CONTOURA 1080. with people in mind CONTOURA 1080 Elektrisk bariatrisk hospitalsseng with people in mind SIKKER, EFFEKTIV PLEJE TIL BARIATRISKE PLEJEMODTAGERE Contoura 1080-sengen er specielt designet til at opfylde behov for plejemodtagere,

Læs mere

Maxi sky skinneløsninger

Maxi sky skinneløsninger Maxi sky skinneløsninger with people in mind 2 Maxi Sky skinneløsninger UNDERSTØTTER ET KOMPLET LOFTLIFT KONCEPT ArjoHuntleigh skinneløsninger giver optimale systemer, der understøtter brugen af Maxi Sky

Læs mere

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EN KOMPLET LOFTLIFTLØSNING Maxi Sky 600 er et loftliftsystem, der gør det muligt for plejemodtagere at blive

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr MAXI TWIN COMPACT OPTIMAL TIL TRANGE ARBEJDSSTEDER with people in mind Store fordele på trange steder Maxi Twin Compact åbner op for nye muligheder, for at forbedre forflytningssituationer for plejemodtagere

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 DOKUMENTERET I KAMPEN MOD KRYDSINFEKTION Getinge FD1800 s fremragende rengørings- og desinfektionsresultater har gjort den til en veletableret

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Kun Seba gør dig i stand til sikkert og ubesværet at flytte en plejemodtager fra rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen

Læs mere

Løsninger til. with people in mind

Løsninger til. with people in mind Løsninger til ældrepleje with people in mind Indhold 3 Introduktion af ArjoHuntleigh 4 Et sikkert og behageligt miljø for plejemodtageren 5 Mobilitetsgalleriet 6 Udfordringer omkring hygiejnen 7 Vores

Læs mere

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER Always with you 2 Loadingudstyr FLEKSIBILITET, DER IKKE KOMPROMITTERER RESULTATERNE Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige

Læs mere

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER 2 Loadingudstyr Kombineres efter behag Ændres efter behov Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige størrelser

Læs mere

ALPHA RESPONSE. with people in mind

ALPHA RESPONSE. with people in mind ALPHA RESPONSE tryksårsforebyggende terapisystem with people in mind INTRODUKTION I mere end 20 år har Alpha-serien af alternerende terapimadrasser bevist at de kan levere et højt komfortniveau, optimal

Læs mere

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind BRUSEBADS- LØSNINGER til alle behov with people in mind Brusebadsløsninger 3 EN BEHAGELIG OPLEVELSE FOR BÅDE plejepersonale OG plejemodtager Hver eneste dag bliver brusebadning mere almindelig ved længervarende

Læs mere

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 DET ER INDSIGTEN, DER GØR FORSKELLEN Hver gang vi udvikler et nyt

Læs mere

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Hospitalsseng til intensivpleje with people in mind DEDIKERET TIL PATIENTPLEJE EN PÅLIDELIG SENG Behovene hos plejemodtagere med behov for intensiv pleje, er udfordrende og komplekse. Derfor

Læs mere

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ with people in mind REELLE BEHOV OG HVERDAGENS REALITET Hver eneste dag sætter bade og hygiejnerutiner plejemodtagernes og plejepersonalet

Læs mere

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Hygiejnelift with people in mind Miranti 3 Miranti styrke erstatter muskelstyrke Et karbad fremmer en følelse af velvære. Fordelene for krop og sjæl har været værdsat siden tidernes morgen, og

Læs mere

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER Always with you HIGH-SPEED STERILIZATION OVERLEGEN KAPACITET OG EFFEKTIVITET Getinge K-serie autoklaver er usædvanligt hurtige bordmodeller med høj kapacitet. I realiteten

Læs mere

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner Getinge 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER Hvor mange enheder skal du behandle? Hvilke typer? Getinge 46-serien omfatter maskiner, der præcist matcher dine behov. Andre muligheder Flow-overvågning

Læs mere

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind LOGIC PROGRAM Helmadrasser og topmadrasser with people in mind Helmadrasser og topmadrasser Auto logic 200 helmadrasser og Auto logic 110 topmadrasser udgør en del af det nye logic-program fra ArjoHuntleigh.

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER

T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION SPORING AF CYKLUSPARAMETRE De stadigt stigende krav til at dokumentere genbehandling af endoskoper

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel!

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Vi vil gerne starte med endnu en gang at takke vores kunder for den store interesse, der har været for deltagelsen i brugerundersøgelsen.

Læs mere

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind Bariatriske behov Løsninger til overvægtige plejemodtagere with people in mind 1 Indholdsfortegnelse 3... Optimale løsninger for pleje af bariatriske patienter. Nu! 4...Det unikke ArjoHuntleigh tilbud

Læs mere

PRODUKTSORTIMENT. with people in mind

PRODUKTSORTIMENT. with people in mind PRODUKTSORTIMENT with people in mind ArjoHuntleigh er dedikeret til at forbedre kvaliteten og -effektiviteten i plejen. Det er vores vision at at være verdensførende indenfor integrerede løsninger til

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Aquatec Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter.

Læs mere

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Labflex laboratoriestole Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Ny generation af lab stole Laboratoriestol med ergonomisk design, der giver intuitiv tilpasning og komfort. KONSTANT FORANDRING

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Udstyr. Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314

Udstyr. Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314 Udstyr Pakkeløsninger til vask og desinfektion af medicinsk udstyr i en KEN IWD 2311 / 2314 Fleksible pakkeløsninger Optimal materiale kvalitet Øget patientsikkerhed Mere information på: www.ken.dk Kombinerede

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

Sara Combilizer. Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen. with people in mind Sara Combilizer Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen with people in mind Vigtigheden af mobilisering Ved modvirkning af de negative indvirkninger

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet - omkring bad og hygiejne Erfaringer fra udlandet har vist, at det er muligt at forbedre arbejdsmiljøet omkring bad og hygiejneprocessen for plejemodtageren, væsentligt.

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE , 3-SØJLET (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE , 3-SØJLET (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 01-29, -SØJLET (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING

BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - Type 501-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling, installation

Læs mere

Senge. Komfortable, praktiske og multi-justerbare

Senge. Komfortable, praktiske og multi-justerbare 48 Senge Komfortable, praktiske og multi-justerbare s senge er udviklet til at yde optimal komfort for brugeren og lette de daglige arbejdsgange for alle personalegrupper. Der er to serier senge en til

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk undersøgelseslampe Den nye LHH er en naturlig udvikling af vores oprindelige medicinske undersøgelseslampe, der dagligt anvendes

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Bordlampe Phoenix hvid LED 31154/31/PH Lys, der passer til øjeblikket med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en bordlampe, der kan dæmpes fra varm hvid

Læs mere

Built for Freedom: Den perfekte pasform

Built for Freedom: Den perfekte pasform Built for Freedom: Den perfekte pasform Wolturnus rygsystemer Den perfekte Pasform Din mobilitet som kørestolsbruger afhænger af, hvor godt din kørestol er bygget og tilpasset dine personlige behov og

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - Type 501-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - Type 501-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - Type 01-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling,

Læs mere

Bruseleje 2000, finmasket net, elektrisk højderegulérbar

Bruseleje 2000, finmasket net, elektrisk højderegulérbar Varenummer Farve beskrivelse R8478000 VVS: 777544480 NRF:7501961 EAN:5708590318523 HMI: 88223 NBS:N13:40,375 Hvid Bruseleje 2000, elektrisk højderegulérbar 700 mm; fra 300 mm - 1000 mm, med håndbetjening.

Læs mere

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER Center for Frihedsteknologi, Sundhed og Omsorg Mere velfærdsteknologi til flere aarhusianere For at flere aarhusianere skal have gavn af velfærdsteknologi

Læs mere

Et ideelt løft i dagligdagen.

Et ideelt løft i dagligdagen. Uno Et ideelt løft i dagligdagen. Farvemarkering på liftarm Farvemarkeringen på liftarmen er en størrelsesforklaring til lifttilbehøret, som har modsvarende farvemarkering. Unik mekanisk nødsænkning Patenteret

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 960 har møbelproduktionen

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 01-17 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning

Læs mere

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret

Læs mere

Lavtemperaturautoklave Getinge STERIZONE VP4

Lavtemperaturautoklave Getinge STERIZONE VP4 Lavtemperaturautoklave Getinge STERIZONE VP4 Med fokus på innovation STERIZONE VP4-autoklave STERIZONE VP4 -autoklaven er et system til lavtemperatursterilisering (41 C), der anvender dobbeltsterilanter,

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE LASAL & Mobilia TRANSPORTERE til: Hvile Afslapning Komfort Stabilisering Støtte Transport 1 LASAL Transporter 6800/6900 Mobilia Transporter MT5 Mini LASAL Transporter MT6 6800/6900 MT5 Mini MT6 Transportere

Læs mere

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD

VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD PLACER DENNE SEDDEL TYDELIGT VED PUSLEBORDET VIGTIG! INFORMATION OM BRUG AF ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART PUSLEBORD Barnet må ALDRIG efterlades alene på puslebordet. HÅNDBETJENINGEN skal altid efterlades uden

Læs mere

NYHED. Den nye VW Caddy MED ROLL-IN KONCEPT TIL KØRESTOLSBRUGER

NYHED. Den nye VW Caddy MED ROLL-IN KONCEPT TIL KØRESTOLSBRUGER NYHED Den nye VW Caddy MED ROLL-IN KONCEPT TIL KØRESTOLSBRUGER Roll-in konceptet Med det nyudviklede Roll-in koncept i VW Caddy, kan en kørestolsbruger køre direkte ind og tage plads bag i en personbil,

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS

Gulvvaskemaskiner. Vispa 35 E-B-BS Gulvvaskemaskiner -B-BS Den revolutionerende gulvvaskemaskine til en enkelt arbejdsgang. Rengøring, aftørring og desinficering i en arbejdsgang. Ideel til små arealer. Med 35 cm arbejdsbredde -B-BS Automatisk

Læs mere

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Bedre er mere end godt. Den perfekte kombination til større økonomisk effektivitet og bedre kvalitet.

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

Løsninger til sundhedssektoren og laboratorier

Løsninger til sundhedssektoren og laboratorier Løsninger til sundhedssektoren og laboratorier Enabling wellbeing Wherever air qua we take care of eve Din partner i indendørs luftkvalitet Halton er din livstids partner, fra design af systemerne gennem

Læs mere

VTV af Opus 5 multifunktionel seng

VTV af Opus 5 multifunktionel seng VTV af Opus 5 multifunktionel seng Gennemført på Ældrecentret Broparken Rødovre Kommune 2017 Baggrund og målgruppe Ældrecentret Broparken er et plejehjem for 78 beboere, fordelt på otte afdelinger. Beboerne

Læs mere

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt 60/65/75/85/100 B / M - 70 S Gulvvaskemaskiner Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt Fås i en version med en pladebørste med 60 cm arbejdsbredde,

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

- TYPE (PAT. PENDING)

- TYPE (PAT. PENDING) ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORDD ConSet - TYPE 501-5 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 501-11 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling,

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Bring bevægelse i køkkenet

Bring bevægelse i køkkenet Bring bevægelse i køkkenet Ergonomi i køkkenet For vor eget velbefindende og sundheds skyld stilles der krav til mulighederne for at arbejde i forskellige højder og arbejdsstillinger på jobbet. En sund

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber ADD-ON DRIVE C O M P A T I B L E Rea kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens

Læs mere

GK Basic Brugermanual 01/2019

GK Basic Brugermanual 01/2019 GK Basic Brugermanual 01/2019 1 Tillykke med din beslutning om at købe en GK Badekar. Du har erhvervet et østrigsk kvalitetsprodukt, der vil lette belastningen i patientplejen betydeligt. På grund af deres

Læs mere

Skylle-tørretoilet Skovhuset Hillerød Kommune

Skylle-tørretoilet Skovhuset Hillerød Kommune Skylle-tørretoilet Skovhuset Hillerød Kommune Skylle-tørretoiletter Vi har i Hillerød kommune ikke tal (kvantitativ undersøgelse) klar for 2016 dette med hensyn til udbredelse og økonomi. Toiletter med

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere