Tybjergvej, Matr. Nr. 1 a, Hinnerup By, Grundfør sogn (afskrift af original dateret: Juli 1976 og underskrevet 31/ ) (Udgivet 22/ )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tybjergvej, Matr. Nr. 1 a, Hinnerup By, Grundfør sogn (afskrift af original dateret: Juli 1976 og underskrevet 31/ ) (Udgivet 22/ )"

Transkript

1 Deklaration for et parcelhusområde ved Tybjergvej, Matr. Nr. 1 a, Hinnerup By, Grundfør sogn (afskrift af original dateret: Juli 1976 og underskrevet 31/ ) (Udgivet 22/ ) Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag med priklet linie viste område omfattende del af matr. Nr. 1 a, Hinnerup by, Grundfør sogn, pålægger herved det nævnte område følgende servitutter, som også har gyldighed for alle parceller, der efter den udstykkes inden for området fra den nævnte ejendom. 1. Grundejerforening Den til enhver tid værende ejer af arealer inden for deklarationsområdet har pligt til at være medlem af en grundejerforening. Med 2/3 flertal af de på en generalforsamling mødende medlemmer af foreningen kan det besluttes, at ejere af grunde uden for deklarationsområdet kan optages som medlemmer af grundejerforeningen, eller at grundejerforeningen kan sluttes sammen med en anden grundejerforening. Grundejerforeningen vil blive stiftet, når Hinnerup byråd kræver det. Bidragspligt til grundejerforeningen indtræder dog i ethvert tilfælde ved underskrift af købekontrakt. Bidragets (kontingentets) størrelse fastsættes, indtil første generalforsamling har været afholdt, af kommunen, hvem bidraget også tilfalder i tidsrummet indtil foreningens stiftelse, som kompensation for at kommunen i omtalte tidsrum overtager grundejerforeningens almindelige forpligtelser. Såfremt grundejerforeningen af den ene eller anden årsag ikke bliver etableret, vil de almindelige forpligtelser, som påhviler foreningen, blive udført af kommunen for grundejernes regning. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser i forbindelse med de ejendomme, der hører under foreningens område. Udover de i nærværende deklaration nævnte beslutninger, som kræver kvalificeret flertal på en generalforsamling, kan beslutninger om ændring af vedtægter eller beslutninger, der kræver økonomisk indbetaling ud over administrationskontingentet, kun vedtages med mindst 2/3 flertal af de på en generalforsamling mødende medlemmer. I øvrigt fastsætter grundejerforeningen selv i vedtægterne, med hvilket flertal en beslutning skal vedtages. Alle sager mellem grundejerforeningen og dennes medlemmer skal være undergivet de rettigheder og pligter, der findes i nærværende deklaration. Grundejerforeningen kan udfærdige et ordensreglement. Grundejerforeningen kan fastsætte nærmere regler for fremskaffelse og fordeling af midler, der skal anvendes til gennemførelse af foreningens formål. Grundejerforeningen har pligt til efter påkrav fra byrådet at tage skøde på fællesarealer inden for området. Med 2/3 flertal af de på en generalforsamling mødende medlemmer kan grundejerforeningen træffe beslutninger om anvendelse af fællesarealer.

2 Grundejerforeningen er pligtig til at drage omsorg for ren- og vedligeholdelse af fællesareal, ligesom den i det hele taget påtager sig at administrere de fælles opgaver, der ifølge nærværende deklaration er henlagt under grundejerforeningen. 2. Veje og stier I forbindelse med udstykningen udlægges og noteres i matriklen de på vedhæftede deklarationsrids viste veje og stier. Veje og stier udføres i overensstemmelse med projekt. Ved vendeplads udføres vejbegrænsning i henhold til projekt. Såfremt udstykningen foretages forinden vejenes eller stiernes endelige færdiggørelse, skal parcelejerne respektere, at vej- og stianlægget gennemføres med den fastsatte effektive bredde, uden at der betales erstatning for gener ved skråningsarealer, hegnsforstyrrelser, afgravning, påfyldning, plantning eller lignende. Grundejernes forpligtelser om renholdelse af vej- og stianlæg sker i henhold til lov om vintervedligeholdelse og renholdelse af veje. Forpligtelsen indtræffer ved køb af parcellen. De i stk. 1 nævnte veje og stier anlægges af Hinnerup kommune. Anlægsarbejdets udførelse vil ske i flere etaper og på tidspunkter, der bliver fastsat af bygherren. Vedligeholdelsespligten sker i henhold til lov om private fællesveje og indtræder efterhånden som vejanlægget tages i brug, hvilket vil sige når anlægget åbnes for trafik til og fra parcellerne. Når anlægsarbejdet er tilendebragt, afholdes en afleveringsforretning med deltagelse af kommunen, entreprenør, og grundejerforening. Alle tvivlspørgsmål om projektmæssig udførelse af anlægsarbejdet afgøres endeligt af kommunen. Uanset eventuelle tvivlsspørgsmål er afleveringsforretningen at betragte som endelig afleveringsdato for anlægget. Veje må ikke spærres for almindelig færdsel. De i stk. 1 nævnte veje og stier udlægges som private fællesveje og stier og tilskødes grundejerforeningen, når udstykningen er approberet og grundejerforeningen er stiftet. Stk. 10. Langs de anlagte veje skal der ved opførelse af bygninger respekteres følgende byggelinier i henhold til vedhæftede deklarationsrids: Hvor ikke andet er anført: 5 meter fra vejskel. Der vil ikke blive givet dispensation fra byggeliniebestemmelserne. Stk. 11. Ved stamvejen, Tybjergvejs udmunding i Herredsvej pålægges servitut om oversigt. Oversigtsarealet begrænses af en ret linie mellem oversigtspunkterne, hvis beliggenhed udmåles fra skæring mellem de tilgrænsende kørebanekanter og ned langs disse. Den udmålte oversigtslinie er 15 x 15 m.

3 På oversigtsarealet må der hverken varigt eller midlertidigt anbringes genstande, der er højere end 0,8 m over en flade bestemt af de tilgrænsende kørebanekanter. Hvor oversigtsarealet ligger højere end de tilgrænsende veje afgraves arealet til en højde med en flade bestemt af de tilgrænsende fortove i skel. Servitut om oversigt på pcl. 2 lyst den Stk. 12. Skråningsareal udføres med anlæg 1 : 3. Stk. 13. Belysningen af veje og andre færdselsarealer udformes som luftledningsfri belysning. 3. Parkering. Kun køretøjer på indtil kg totalvægt må være hjemmehørende på eller til stadighed være henstillet på eller ved parcellerne. Køretøjer med større vægt må kun henstilles på eller ved parcellerne i det omfang, det er nødvendigt for af- eller pålæsning. På blinde boligveje og vendepladserne må langtidsparkering af campingvogne og andre lignende effekter ikke finde sted. Campingvogne, både og lignende, som anbringes på grundene, må ikke være til væsentlig gene for naboerne. 4. Adgangsforhold Al adgang til boligparcellerne skal foregå fra de blinde boligveje. Dog vil pcl. 20, 21, 22, 35, 36, og 37 få adgang fra stamvejen. Til hver parcel må anlægges en (og kun en) overkørsel i en bredde af maksimalt 4 m. Denne vil blive anlagt for lodsejernes regning. Hvor overkørsler udføres ved flisefortov, skal dette være gennemgående og overkørselsbelægning udføres i fuld bredde mellem kantsten og vejskel, ligeledes for lodsejers regning. Dog tillades det at etablere en åbning af højst 1 m bredde for hver parcel ud mod stierne og fælles opholdsareal. 5. Teknisk forsyning Grundejerforeningen vedligeholder fælles ledninger, i det omfang de ikke vedligeholdes af vedkommende forsyningsselskab eller af en offentlig myndighed. Vedligeholdelse af stikledninger påhviler vedkommende grundejer. Hver enkelt grundejer er pligtig at tåle eller underskrive deklarationer med eller uden pant til tinglysning på de udstykkede grunde, såfremt dette forlanges af forsyningsselskabet, kommunen eller grundejerforeningen i forbindelse med anlæg og vedligeholdelse af ledninger af enhver art. Fremføring og vedligehold af ledninger af enhver art kan foretages uden samtykke fra de berørte grundejere. Disse skal dog så vidt muligt gives et passende varsel inden arbejdets iværksættelse. Ulemper som følge af ledningsføringer og andre foranstaltninger, der foretages i forbindelse med udstykningen og områdets grundmodning, kan ikke kræves erstattet.

4 Kloakstikledninger er ført ind på grunden, vand- og elstik er ført frem til grunden. Afløb fra ejendommene udføres som separat system med særskilt ledninger for regn- og spildevand. Samtlige hovedledninger for regn- og spildevand overtages af kommunen som offentligt ledningsanlæg efterhånden som det færdige vejanlæg er godkendt. En hovedledning defineres som en ledning, der fører afløb fra mere end 1 parcel. Ledninger, der kun tjener som afløb for vejanlæg, er også at betragte som hovedledninger. Der føres særskilt regn- og spildevandsstik frem til hver enkelt parcel afsluttet med 1,00 m skelbrønd. Til spildevandsledningen føres afløb fra toiletter, badeværelser, køkkener og vaskerum. Omfangsdræn kan eventuelt tilsluttes spildevandsledningen efter særlig tilladelse, hvor det ikke er muligt at tilslutte det til regnvandssystemet. Til regnvandsledningerne føres afløb fra tage, gårdspladser, terrasser, vejarealer og drænledninger. Stk. 10. På parcel 2, 6, 7, 10, 11, 14 og 15 er der kloakbyggelinie jvf. Deklarationsrids. 6. Bebyggelse og udnyttelse De udstykkede parceller må kun bebygges med enfamiliehuse til helårsbeboelse i én etage med udnyttet tagetage. Der må endvidere opføres bygninger til garage, udhuse eller lignende, men kun i én etage. For samtlige parceller gælder det, at bruttoetagearealet, hvortil medregnes eventuelle med beboelsen sammenbyggede udenomsrum (f.eks. hobby-, viktualie- og vaskerum, men ikke garage og udhuse), skal udgøre mindst 110 m2. Udnyttelsesgraden må højest være 0,2, beregnet i henhold til byggelovgivningens bestemmelser. Som tagbeklædning tillades tegl, naturskifer, eternitskifer, build-up og eternitbølgeplader af type B 7 rødbrun, mocca eller sort. Taghældning må ikke overstige 45 o. Ingen bygning må indrettes til butikshandel, lager, udsalg, kiosk, fabrik, værksted, lager, stald eller lignende, ej heller kreaturhold, hønsehold, hundekennel, pelsfarm eller lignende, eller til restaurations, forenings- eller forlystelseslokaler eller til nogen art af virksomhed, som ved larm, lugt, støj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter byrådets skøn er til gene for de omboende. Endvidere må der ikke oprettes eller drives børnehjem, sanatorium, nerveklinik, pensionat herunder familiepleje, der kan være til gene for omboende. Der må ej heller drives vognmandsforretning. Kreaturer, høns eller husdyr bortset fra hunde eller katte i sædvanligt omfang må ikke holdes på arealerne. Der må ej heller på parcellerne indrettes stald eller andre rum til husdyr, ligesom grundene heller ikke må anvendes til oplagsplads eller lignende.

5 Det skal være beboerne tilladt i de enkelte enfamiliehuse at indrette private kontorer, atelier, konsultationsværelser, tegnestuer eller lignende, når dette kan ske uden at kvarterets præg af villakvarter brydes og uden at det medfører ulemper for de omboende. Det er ikke tilladt på gavl, mur eller andet fra vejen synligt sted at opsætte reklameskilte. Terrænregulering må kun foretages efter skriftlig tilladelse fra byrådet. Ansøgning om sådanne tilladelser skal vedlægges erklæring fra de berørte grundejere. Terrænregulering på + / - 0,5 m i forhold til eksisterende terræn og ikke nærmere skel eller byggelinie end 1,0 m kan dog finde sted uden byrådets tilladelse. 7. Hegn og beplantning. Grundejerforeningen modtager ved dens stiftelse kr. af Hinnerup kommune. Ovennævnte beløb skal benyttes til den beplantning, som grundejerforeningen skal forestå. Et eventuelt overskud kan benyttes til udstyr i forbindelse med fællesarealerne. Med modtagelsen af ovennævnte beløb har grundejerforeningen påtaget sig det fulde ansvar for beplantning og fællesarealer, og et krav desangående vil ingensinde kunne rejses over for Hinnerup kommune. Plantninger inden for området skal foretages efter de på vedhæftede kortbilag viste retningslinier. Plantningsarbejdet udføres ved grundejerforeningens foranstaltning. De af deklarationsridset med punkteret linie viste hække skal plantes af grundejerne med levende hegn. Plantning af hække skal finde sted inde på parcellerne og 30 cm fra vej- og sti skel. Grundejerne skal vedligeholde de plantninger af hegn eller hække, der udføres på grunden eller i skel. Klipning af hække og vedligeholdelse af beplantning skal finde sted på en sådan måde og så ofte som det er nødvendigt for at sikre et ordentligt udseende. Sker plantning, vedligeholdelse og klipning ikke i overensstemmelse med det foran anførte, kan den påtaleberettigede og / eller grundejerforeningen lade arbejdet udføre af andre for grundejerens regning. Beplantning uden for enkelte grunde må vedligeholdes af grundejerforeningen. Ved veje og stier vil Hinnerup kommune plante de på deklarationsridset viste træer i skel mod parcellerne, eller i arealet mellem kørebane og fortov. Stk. 10. Grundejerne er pligtige til at tåle dette samt tåle ulemper af ovennævnte træer, samt den øvrige beskrevne beplantning i henseende til løvfald, skygge, rodskud m.v. uden erstatning, ligesom fjernelse af nedfaldet løv ind på parcellerne er kommunen og grundejerforeningen uvedkommende.

6 Stk. 11. Faste hegn må ikke anvendes inden for vej og vejbyggelinie. Dog kan et åbent trådhegn i max 1,4 m højde accepteres i forbindelse med hækbeplantning. Stk. 12. Mod Herredsvej planter Hinnerup kommune et 5 m bredt beplantningsbælte i arealet mellem vejskel og byggelinien. Mod Ådalsvej planter Hinnerup Kommune 2 rækker hybenroser. Stk. 13. Beplantning ved randparcellerne udføres når disse er bebyggede. 8. Fællesarealer Fællesarealer, der fremkommer i forbindelse med udstykning, skal tilskødes grundejerforeningen der har pligt til at vedligeholde dem. 9. Påtaleret Påtaleret med hensyn til overholdelse af de i deklarationen anførte bestemmelser har Hinnerup byråd. Hinnerup byråd kan helt eller delvis delegere påtaleretten til grundejerforeningen og kan til enhver tid tilbagekalde en sådan delegation. Ved overtrædelse af deklarationen kan grundejerforeningen udøve påtaleretten, hvis byrådet ikke senest 3 måneder efter at være blevet opfordret hertil har udøvet påtaleretten eller tilkendegivet at det agter at gøre det. 10. Dispensation Den påtaleberettigede kan meddele dispensation fra deklarationens bestemmelser, såfremt samtykke dertil i hvert tilfælde gives af grundejerforeningen og af de af dispensationsforholdet berørte personer. 11. Tinglysning Nærværende deklaration tinglyses servitutstiftende på matr. Nr. 1 a af Hinnerup by, Grundfør sogn.

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY 0 E K LARAT I ON for et parcelhusområde i SAKSILD BY ODDER KOMMUNE DEKLARATION FOR ET PARCELHUSO~DE I SAKSILD Undertegnede ejere af det på vedhæftede kortbilag med prikket linie viste område omfattende

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØ.BING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØBI N G KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I DEN SYD-ØSTLIGE DEL

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FÆRØGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RI N G K 03 I HG O K M U H E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RINGKØBING K O M M IT N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GHØNLANDSGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN.

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION Undertegnede ejere af det på vedhæftede deklarations rids viste område, omfattende dele af matr. nr. 5 ap, 6 h, 7 bc og

Læs mere

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn 1. Områdets fastlæggelse 1.1. Undertegnede ejer af det på vedhæftede deklarationsrids viste område, omfattende matr. nr. 2 ff af Erritsø by og sogn i Fredericia Kommune, pålægger herved det nævnte område

Læs mere

D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn.

D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn. Matr. nr. 17 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn Anmelder: D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn. l. OMRÅDETS AFGRÆNSNING Undertegnede ejere

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I MELLEMAGER HALLINGAGER GRØFTAGER

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I MELLEMAGER HALLINGAGER GRØFTAGER DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I MELLEMAGER HALLINGAGER GRØFTAGER RINGE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I RINGE NORD, RINGE KOMMUNE Undertegnede Ringe konune, som ejer af matr. nr. 5a, ~ ~ Undertegnede

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et boligområde i Bramming by

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et boligområde i Bramming by BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 102 for et boligområde i Bramming by Udarbejdet i august 1977 af Teknisk forvaltning. Plantagevej 23, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af Teknisk udvalg...

Læs mere

-- - D E KL-AH AT I O N for et parcelhusområde SAKS I L i BY

-- - D E KL-AH AT I O N for et parcelhusområde SAKS I L i BY , -- - D E KL-AH AT I O N for et parcelhusområde SAKS I L i BY I ODDER KOMMUNE Deklaration for et parcelhusomr&de i Saksild Undertegnede ejer af det pd vedhæftede kortbilag med prikket linie omkransede

Læs mere

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration Rev. 17. Maj 1978 3.1 Dansk totalentreprise a/s Deklaration Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør A. Jul Jørgensen, der er ejere af ejendommen matr. Nr. 2 o, Høje Tåstrup by og

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. Nr. 1 i Neder Holluf By, Fraugde sogn, Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N.

under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Mtr.nr.,ejerlav, sogn: 8 fe, Vrold under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag

Læs mere

Sjølundsparkens deklarationer

Sjølundsparkens deklarationer Sjølundsparkens deklarationer (herunder om- og tilbygningsbestemmelse & tegltage) Deklaration (1977). 1. Områdefastsættelse 1. Undertegnede ejer af det på vedlagte kortbilag 1 viste område, omfattende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION Undertegnede ejere af den på vedhæftede kortbilag af 8. juni 1978 viste ejendom matr. nr.

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978.

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SØIBERGSVEJ. Undertegnede Ringkøbing kommune

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse Byplanvedtægt nr. 2 Boligområde ved Nyvej i Meløse 16.09.1964 ::...: 6 3 \ PORSLAG TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, PARCELHUSOMRÅDE I MELØSE LILLE LYNGBY KOMMUNE APRIL 1963 18. 09. 63 HILTF.RØD n r fu 1.

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

KOPI (afskrift) DEKLARATION. vedrørende. bebyggelse, benyttelse og grundejerforening m.v. udfærdiget af UFFE FLEMBERG. Landinspektør HØNG

KOPI (afskrift) DEKLARATION. vedrørende. bebyggelse, benyttelse og grundejerforening m.v. udfærdiget af UFFE FLEMBERG. Landinspektør HØNG KOPI (afskrift) af DEKLARATION vedrørende bebyggelse, benyttelse og grundejerforening m.v. udfærdiget af UFFE FLEMBERG Landinspektør HØNG TLF. HØNG (03) 55 20 04 Matr.nr 18 b Dalby by. Kirke-Helsinge sogn.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

-9.MAJ1978* Anmelder: RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ.

-9.MAJ1978* Anmelder: RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ. Anmelder: ADVOKATERNE K. SKOVBORG ANDERSEN H. THORNINGER 6950 RINGKØBING -9.MAJ1978* 06782 RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ. - 2 - RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN

Læs mere

DEKLARATION for Grundejerforeningen TUELSBORG VILLAPARK vedtaget på generalforsamling den

DEKLARATION for Grundejerforeningen TUELSBORG VILLAPARK vedtaget på generalforsamling den Bestemmelserne i denne deklaration gælder for parcellerne med følgende matrikelnumre: Se bilag 1 dateret 01.04.18 1. Udstykning Parcellernes udstykning til boligformål mv. er foretaget i overensstemmelse

Læs mere

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING Matr. nr. 1-eæ FAURHOLM, under Hillerød jorde. Anmelder: Kildedalens Grundejerforening v/ formand Christian Sabber Jensen Kildedalen 63 3400 Hillerød DEKLARATION Undertegnede

Læs mere

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Deklaration nr. D16 Herstedøster Villaby Åben og lav boligbebyggelse Kongsbak Informatik P% de i Heratedøster Villaby udstykkede parceller tinglyees følgende bestemmelsert 1. Når udstykningen

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948.

Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948. Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948. Underskrevne arkitekt Andreas Dall som ejer af matr. nr. 1 hn Hasle

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

Kopi af cervitutter: ØVEJS UDSTYKNINGEN

Kopi af cervitutter: ØVEJS UDSTYKNINGEN Kopi af cervitutter: Der tages forbehold over 100% korrekthed da dokumentet er elektronisk scannet med efterfølgende manuel korrektion. (formanden for grundejerforningen Ernst Madsen). ØVEJS UDSTYKNINGEN

Læs mere

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtaget på den stiftende generalforsamling, onsdag, den 25. september 1968. Ændret på generalforsamlingen den 24. juni 1978 og den 9. juni

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

Mariesminde - Romalt. Byplanvedtægt. for. 36. partielle byplan i Randers. (et boligområde ved Neder Romalt i Randers kommune)

Mariesminde - Romalt. Byplanvedtægt. for. 36. partielle byplan i Randers. (et boligområde ved Neder Romalt i Randers kommune) Mariesminde - Romalt Byplanvedtægt for 36. partielle byplan i Randers (et boligområde ved Neder Romalt i Randers kommune) Vedtægt til 36. partielle byplan i Randers (første etape af et boligområde ved

Læs mere

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017 Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 07 Formålet med denne vedtagelse er at skabe større gennemsigtighed / ensartethed i hvem der gør hvad i relation til håndhævelse af reglerne

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration Stempelmærke Dommerkontoret Næstved 23.02.1973 Deklaration Side 1 af 5 Om udstykning, bebyggelse, benyttelse, beplantning og grundejerforening m.v. for Matr. nr. 5 og 2 D Enø, Karrebæk Sogn. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 20 Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde KONGSBAK INFORMATIK December 1975 PARTIEL BYPWNVEDTÆGT M*,- 20, HOME- TRANBJECRG ÅRHUS KOMMUNE' ARHUS

Læs mere

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION dz Mtr. nr., ejerlav, sogn: matr. nr. 1 Stempel: (/ København kvarter) Mygdal sogns eller (i de sønderjydske lands- -,-,. -r\ ^ J(IVJ H * L nordlige Del. dele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav,

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Som det fremgår at dagsordenspunktet Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej om gennemgang af servitutter, så har dette resulteret i følgende forslag til generalforsamlingsbeslutning

Læs mere

i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXXI

i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXXI Byplanvedtægt for byplanområde XXXI i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXXI I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. :

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : Afskrift. Matr. nr. 1 o m. fl. Gladsaxe by Gladsaxe sogn. Akt:Skab G Kr. 322 Anmelder: Stempel 23 kroner DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : 1 o Gladsaxe by og sogn 1 ml Gladsaxe by og sogn 1 læ do

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

HØJGÅRDSPARKEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE

HØJGÅRDSPARKEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE HØJGÅRDSPARKEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. III. Vejanlæg inkl. belysning. IV. Beplantningsanlæg.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

TRANEBÆRVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE ETAPE 2

TRANEBÆRVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE ETAPE 2 TRANEBÆRVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE ETAPE 2 BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg.

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.l9To) fastsættes følgende

Læs mere

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆROSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokalpianens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i. Udstykninger side

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE BOGENSE KOMMUNE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE Ib Andersen og E.Juul Møller AIS Den 5.april 1974 ByplankonSulenter. Ax~kitektex~M.A.A 11 Sag nr.bgs 22.o

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 2 Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund KONGSBAK INFORMATIK December 1964 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 SOLBJERG ARHUS KOMMUNE STADSARKITEKTENS KONTOR, BYPLANAFDELINGEN

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987 TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.10 κ Børnehaven Kernehuset Maj 1987 LOKALPLAN NR. 1.10 KORTBILAG NR. 1 O 25 50 m Sag : TØllØse børnehave Sejergårdsvej. Dato: - l - INDLEDNING. Lokalplanområdet, er beliggende

Læs mere

Tilbud KØBER: Sags nr. 2011/ GELSER: AFLEDTEE. til fjernvarme, el, vandd og kloak. stikledninger TINGLYSTE. Deklaration Servitutterne

Tilbud KØBER: Sags nr. 2011/ GELSER: AFLEDTEE. til fjernvarme, el, vandd og kloak. stikledninger TINGLYSTE. Deklaration Servitutterne Tilbud På Sandhusvænget 5000 Odense C SÆLGER: ODENSE KOMMUNE KØBER: V/ ODENSE BYRÅD Sags nr. 2011/ Tilbuddet er udarbejdet den AREAL OG PRIS: Parcelhusgrunden er udstykket som matr.nr. Grundens areal er

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.197o) fastsættes

Læs mere

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i at sønderjydsk Landsdele)bd, og bl..i tingbogen, art. nr., e/er/av, sogn. Gade og hus nr.: Stempel: kr. øre Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

D E K L A R A T I O N

D E K L A R A T I O N Anmelder: Køge Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Torvet 1 4600 Køge D E K L A R A T I O N Denne deklaration begæres tinglyst på ejendommen matr.nr. 4 ca og 4 cc Bjæverskov by, Bjæverskov og del af

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere