Europæiske Mesterskaber på kortbane2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Europæiske Mesterskaber på kortbane2006"

Transkript

1 Navn: Lotte Friis Fødselsdato: 9. februar 1988 Alder: 18 år Fødeby: Hørsholm Nuværende bopæl: Blovstrød Klub: Allerød/SIGMA Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: 3. G på Allerød Gymnasium 10 gange vandtræning. Tre gange styrketræning. Fem gange dryland. Mine primære discipliner er 200, 400, 800 og 1500 m fri svømning. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 200, 400 og 800 m fri svømning. Mit mål er at forbedre min nordiske rekord i 800 m fri det vil sige at komme under I 400 m fri håber jeg på at komme under Min sølvmedalje ved EKM Min førsteplads ved World Cup i Stockholm i Min andenplads ved World Cup i Berlin i Min femte og sjetteplads ved VKM Derudover mine nordiske rekorder i 800 og 1500 m fri svømning. Vi har et svømmebassin i haven derhjemme. Det er ikke så stort, men mine forældre mente selvfølgelig, at jeg skulle lære at svømme. Så da jeg var fire år blev jeg meldt til svømning, og på et tidspunkt mente nogle af trænerne, at jeg var så god, at jeg skulle på konkurrencehold. Jeg har svømmet lige siden. Afslapning. Shopping. Hygge med mine venner når der ellers er tid. Jeg regner med at læse jura.

2 Navn: Jakob Schiøtt Andkjær Fødselsdato: 7. maj 1985 Alder: 21 år Fødeby: Vallensbæk Nuværende bopæl: USA Klub: VI39/VAT Personlig træner: P.t. trænere på Auburn University. Profession: Studerer industrielt design Jeg har ni træningspas i ugen. Træningspassene varierer i tid fra 1 time og 45 minutter til tre timer. Mine primære discipliner er butterfly og crawl - korte distancer. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50 og 100 m butterfly samt 50, 100 og 200 m fri svømning. Mit mål ved EKM 2006 er at fokusere på de små forbedringer teknisk såvel som tidsmæssigt.det vil være fint om jeg kunne levere nogle gode tider i tung træning, og om det kunne blive til en eller to finalepladser. Det er min bronzemedalje ved EM i sommer i 50 m butterfly samt at jeg har opnået en sjetteplads på verdensranglisten. Det var vist lidt af en tilfældighed. Jeg kom hos en speciallæge grundet hypermobilitet i mine knæ, som så anbefalede mig at dyrke svømning. Jeg kunne godt tænke mig at være beskæftiget med et arbejde inden for design.

3 Navn: Kathrine Jørgensen Fødselsdato: 7. september 1983 Alder: 23 år Fødeby: Hvidovre Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg/Elitecentret Personlig træner: Ari Palve Profession: Orlov fra fysioterapeutuddannelsen arbejder p.t. som lærervikar. Jeg træner 10 x to timer om ugen i vandet fordelt på seks morgenpas og fire aftenpas. Styrketræning tre gange om ugen af cirka halvanden times varighed. To gange om ugen er der 30 minutters fitness/cirkeltræning på programmet. Mine primære discipliner er rygcrawl og sprint (crawl/medley). Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m ryg samt 100 m individuel medley. Mit mål ved EKM er selvfølgelig at svømme hurtigt, men jeg er ikke toppet til mesterskabet, så jeg forventer ikke de store personlige rekorder. Jeg håber dog på at kvalificere mig til en semifinale i 50 m ryg eller 100 m individuel medley. 50 m ryg ved EKM 2004, hvor jeg blev nummer otte. Jeg satte tre personlige rekorder i løbet. Først i indledende, dernæst i semifinalen og endelig til sidst i finalen. Der har været nogle stykker, men der er specielt tre, som jeg vil fremhæve: Min træner fra i Hørsholm Svømmeforening, Benny Pedersen. Han gav mig troen på, at jeg en dag ville ende i toppen af dansk svømning, og han lærte mig at sætte mig op og bruge nervøsiteten som en styrke i en konkurrencesituation. Julie Hjorth-Hansen, som er min dejlige veninde. Hun har i min tid i Birkerød Svømmeklub/SIGMA ( ) været et stort forbillede for mig rent træningsmæssigt. Hun er en éner i mine øjne. Mette Jacobsen, som er en fantastisk svømmer og et fantastisk menneske. Hun har i vores tid sammen på elitecenteret i Farum (maj september 2004) været min største inspiration. Bare det at træne og snakke med hende hver dag har lært mig utroligt meget, og jeg har kunnet nyde godt af hendes erfaringer. Min mor og far tilmeldte mig på et begynderhold i Hørsholm Svømmeforening. Jeg skulle jo lære at svømme. Hygge med venner og familie. Se video eller bare sladre og hyggesnakke til langt ud på natten. Jeg skal vel være fysioterapeut. Og så skal jeg gå til badminton om onsdagen, til bingo om torsdagen, sove længe i weekenden, aldrig svømme før klokken 8.00 om morgenen, aldrig mere lide af nedtrapnings-kuller, og forhåbentlig vil jeg kunne se tilbage på en svømmekarriere, jeg kan være stolt af.

4 Navn: Jeanette Ottesen Fødselsdato: 30. december 1987 Alder: 18 år Fødeby: Gentofte Nuværende bopæl: Lyngby Klub: KVIK Kastrup/Elitecentret Personlig træner: Ari Palve Profession: Gymnasie-elev Min træning består ugentligt af 11 vandpas, tre gange styrketræning og to gange fitness. Mine primære discipliner er 50 og 100 m butterfly samt 50 og 100 m fri. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50 og 100 m butterfly samt 50 og 100 m fri. Ved EKM 2006 er det helt klart mit mål at forbedre min danske rekord i 50 m butterfly. Ellers har jeg ikke de vilde forventninger, da jeg er i hård og tung træning for tiden. Da jeg ved EKM i Dublin i 2003 satte to danske rekorder og fire danske juniorrekorder. Ved DM 2006 svømmede jeg mine bedste tider nogensinde på langbane og slog Mette Jacobsen i 100 m butterfly. Ved samme DM kvalificerede jeg mig til VM 2007 i Australien. Mette Jacobsen har været min inspirator lige siden jeg startede med at svømme som 11-årig, og jeg har lært meget af hende gennem årene. Efter at have gået til dans i 10 år ville jeg bare prøve noget nyt, og det blev så svømningen. At være hjemme og slappe af med min familie, venner og kæreste. Jeg vil gerne arbejde inden for politiet.

5 Navn: Chris Christensen Fødselsdato: 2. marts 1988 Alder: 18 år Fødeby: Rønne Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg Personlig træner: Bo Jacobsen Profession: Studerende Jeg træner cirka 10 gange i vandet om ugen og har derudover tre gange styrketræning. Mine primære discipliner er 200 m brystsvømning og 400 m individuel medley. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m brystsvømning samt 100, 200 og 400 m individuel medley. Mit mål er at opnå en finaleplacering i 200 m brystsvømning. Det er mine to fjerdepladser ved EJM samt min danske rekord i 200 m brystsvømning (tid: 2.10,06). Det var Nikolaj Skovmose, da jeg var lille. Senere blev det Ed Moses. Min far syntes, at jeg skulle lære at svømme, da jeg som barn boede på Bornholm. Der var jo aldrig langt til vandet. Det er at slappe af foran TV et, sidde ved computeren, høre musik eller læse en god bog. Der skal selvfølgelig være cola og chokolade ved hånden! Hmmm det ved jeg ikke endnu!

6 Navn: Kristian Outinen Fødselsdato: 23. januar 1983 Alder: 23 år Fødeby: København Nuværende bopæl: Kentucky, USA Klub: Lyngby Personlig træner: Mick Steen Nielsen Profession: Studerende Jeg har ni vandpas: tre x halvanden time + seks x to to en halv time. Derudover tre x styrketræning halvanden time pr. gang. Dryland før hvert pas og udstrækning efter. Det er 100 m brystsvømning og 100 m individuel medley. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m brystsvømning, 50 m rygsvømning og 100 m individuel medley. Mit mål er at sætte personlige rekorder. 40 x 100 max til træning for seks år siden husker jeg stadig, som var det i går. Enhver stor personlig rekord, specielt dem, der har resulteret i kvalifikation til internationale mesterskaber, har gjort underværker for selvtilliden. Mine trænere Peter Heise og Mick Steen Nielsen. De har altid prioriteret plads til glæden i svømmetræningen. Derudover er det enormt inspirerende at se teknisk perfekte svømmere som Michael Phelps, Brendan Hansen og Ryan Lochte sætte verdensrekorder og få det til at se let ud. Den klassiske: Min mor ville have at jeg lærte at svømme. Spille guitar, høre musik og se film. Da jeg studerer musik for tiden, har jeg ingen definitive planer. Jeg tager tingene cirka et år ad gangen.

7 Navn: Maja Tingberg Kruse Fødselsdato: 26. august 1989 Alder: 17 år Fødeby: Skovshoved Nuværende bopæl: Charlottenlund Klub: Lyngby Personlig træner: Mick Steen Nielsen Profession: Gymnasieelev Ni gange i vandet samt tre gange styrketræning. Mine primære discipliner er 50 og 100 m fri svømning. Jeg er tilmeldt 50 og 100 m fri svømning. Mit mål er at få en god og konstruktiv debut til mit første internationale seniormesterskab og at svømme stærkt. Min største præstation hidtil har været at kvalificere mig til EM-K. Det har været min træner Mick Steen Nielsen. Det var noget jeg selv havde lyst til. Det er at sove og høre musik. I første omgang er det min plan at få mig en akademisk uddannelse.

8 Navn: Nicolai Graae Fødselsdato: 7. maj 1988 Alder: 18 år Fødeby: Esbjerg Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg Personlig træner: Bo Jacobsen Profession: Gymnasie-elev 10 x vandtræning og tre x styrketræning. Det er crawl. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 100, 200 og 400 m crawl. Mit personlige mål for stævnet er at sætte dansk juniorrekord i 200 m fri. Jeg ved dog ikke, hvor sandsynligt det er, eftersom jeg ikke skal nedtrappes til stævnet. Jeg skal først svømme hurtigt for alvor til VM kvalifikation i januar måned. Det har været at blive nummer 13 til EJM i 200 m crawl. Derudover selvfølgelig min VM-deltagelse i shanghai i foråret. Jeg har nogle meget motiverende kammerater. Derudover må det siges at være min træner, Bo Jacobsen. Det var helt klart mine forældre, der fik mig i gang med at lære at svømme. Det er 100 procent computergaming. Det har jeg ikke tænkt over endnu.

9 Navn: Annette Hansen Fødselsdato: 8. oktober 1984 Alder: 22 år Fødeby: Hørsholm Nuværende bopæl: Birkerød Klub: Farum Svømmeklub Personlig træner: Simon Winther Profession: Tandlæge-studerende Vandtræning: 17 timer fordelt på otte pas. Landtræning: to timer fordelt på fire pas. Styrketræning: fire timer fordelt på fire pas. Mine primære discipliner er 50, 100 og 200 m fri svømning. Jeg er tilmeldt 50, 100 og 200 m fri svømning, 50 m butterfly og holdkap. Det er dels at opnå en finaleplads, dels at sætte dansk rekord i 50 m fri svømning. At jeg svømmede 8 hundrededele fra den danske rekord på 50 m fri til DM på kortbane i Min tid: Der har været mange, som har inspireret mig i tidens løb. Men skal jeg fremhæve én, må det være Simon Winther, min træner. Det gjorde mine forældre. Det er at se en god film. At arbejde som tandlæge. Enten som hospitalstandlæge eller i privat praksis.

10 Navn: Mathias Gydesen Fødselsdato: 24. august 1988 Alder: 18 år Fødeby: Hillerød Nuværende bopæl: Allerød Klub: Allerød/Sigma Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: Handelsskole elev på tredje år 10 x to timer i vandet, tre gange styrketræning, to gange dryland. Om søndagen bliver det til en gang hygge-svøm i bassinet. Mine primære discipliner er rygsvømning og butterfly. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m rygsvømning samt 50 og 100 m butterfly. At sparke røv selvfølgelig. Derudover bevise, at jeg godt kan svømme hurtigt, selvom jeg ikke er nedtrappet og få noget god stævneerfaring med hjem. Min sølvmedalje ved de Europæiske Junior Mesterskaber 2006 på Mallorca i 50 m rygsvømning. 4 x 100 m holdmedley til det samme mesterskab var også en stor præstation, fordi vi var meget tæt på at opnå medalje (blev nummer fire). Den svenske svømmer Lars Frolander har været en stor inspirationskilde både på træningsplanet, men også fordi jeg kan relatere mit svømmeliv bedre til ham, fordi han bor i Sverige, som minder mere om Danmark, end eksempelvis USA eller Australien. Og så vandt han jo 100 m butterfly til OL 2000 i Sydney, hvor han svømmede sit livs løb med blandt andet olympisk rekord. Min far og min egen nysgerrighed. Sove! Men efter et nap på et par timer er jeg helt tosset med at være sammen med min kæreste, spille computer, læse lidt eller være sammen med mine venner. Det er ikke fastlagt. Jeg er åben over for alt med en løn på over kroner om måneden. Let s see

11 Navn: Michael Schulz Andersen Fødselsdato: 19. december 1987 Alder: 18 år Fødeby: Århus Nuværende bopæl: Århus Klub: AGF Personlig træner: Niels Jørgen Jørgensen Profession: Gymnasieelev i 3. G Otte gange svømmetræning inklusive fitness. To gange styrketræning. Min primære disciplin er brystsvømning. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50 og 100 m brystsvømning. Det er at sætte personlig rekord og derudover få en kanon oplevelse! Det har været min DJM-guldmedalje i 50 m brystsvømning. Det har min far, Jesper Weber (en ældre svømmer fra AGF) og mig selv. Mine forældre, fordi de ville have, jeg var fortrolig med vandet. At få al slags massage eller slappe af til en god film. Muligvis noget indenfor idrætsbiologiens verden, måske idrætsfysiolog.

12 Navn: Mads Glæsner Fødselsdato: 18. oktober 1988 Alder: 18 år Fødeby: Tårnby Nuværende bopæl: Allerød Klub: Allerød/Sigma/Elitecenter Personlig træner: Ari Palve og Mark Regan Profession: Gymnasieelev i 3. G Jeg træner 11 gange i vandet i løbet af en uge. Min primære disciplin er 1500 m fri. Ved EKM er jeg tilmeldt disciplinerne 400 og 1500 m fri svømning. Mit mål er at svømme op til min personlige rekord og opnå en finaleplads i 1500 m fri. Det har helt sikkert været mine resultater ved DM på kortbane her i efteråret. Her blev det til dansk juniorrekord i 800 m fri i tiden 7.49,67, det blev til dansk juniorrekord i 1500 m fri i tiden 14.50,72 og det blev til dansk juniorrekord i 400 m fri i tiden 3.47,06. Hmm det er svært at sige, men en svømmer, som jeg ser meget op til må nok være Grant Hackett. Det gjorde mine forældre. De ville have, at jeg skulle lære at svømme. Det er at se film og spille computer. Det aner jeg ikke noget om endnu.

13 Navn: Tobias Urban Hansen Fødselsdato: 1. april 1987 Alder: 19 år Fødeby: Tårnby Nuværende bopæl: Kastrup Klub: KVIK Kastrup Personlig træner: Ricki Clausen Profession: 3. G - HTX Jeg træner gange i vandet, tre gange styrketræning og tre gange dryland. Mine primære discipliner er rygcrawl og medley. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 100 og 200 m rygcrawl, 100 og 200 m individuel medley, 100 og 200 m crawl. Det er helt sikkert at opnå nogle personlige rekorder og at komme under i 100 m rygsvømning. Min største præstation hidtil må være min 100 m individuel medley ved DKM i Nærum, hvor jeg blev dansk mester og kvalificerede mig til EKM på et af de seks wildcards. Pieter van den Hoogenband (Hoogie) og min træner Ricki Clausen. Jeg har også i nogen grad været min egen inspirator. Det gjorde min far. Jeg skulle svømme 200m før jeg måtte stoppe. Derefter fortsatte jeg! Det er at se japansk animeret tegnefilm (anime). Jeg ved ikke, om jeg vil læse noget idræt eller om det bliver økonomi. I hvert fald søger jeg en lederstilling, hvor jeg kommer til at agere som en form for rådgiver.

14 Navn: Johan Peen Fødselsdato: 18. september 1988 Alder: 18 år Fødeby: Vedbæk Nuværende bopæl: Vedbæk Klub: Birkerød/Sigma Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: Studerende går i 3. G 9-10 gange om ugen i vandet samt tre gange styrketræning af cirka en times varighed. Mine primære discipliner er 100 og 200 m fri svømning. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m fri svømning. Det er selvfølgelig at svømme personlige rekorder i mine løb. Dog er det primære mål at samle en masse erfaringer, som kan ruste mig til kommende internationale stævner. Mine to danske juniorrekorder i 50 og 100 m fri svømning på kortbane, som blev sat ved dette års kortbane mesterskaber i november. Mine klubkammerater. Jeg har i hele min svømmekarriere altid været en af de yngre svømmere på de respektive hold. Det må jeg sige har givet mig mange forbilleder, i og med der altid har været ældre svømmere at se op til. Min tvillingesøster begyndte til svømning omkring femte sjette klasse. Og da der altid har været lidt konkurrence imellem os, kunne det jo ikke passe, at hun skulle blive bedre til at svømme end jeg. Det er at sove! Der er ikke noget som at komme udkørt hjem efter en lang morgentræning og smide sig i sengen. Efter gymnasiet har jeg planer om at læse videre på CBS, og så skulle jeg gerne ende som cand. merc. Længere er jeg ikke nået, men jeg kan godt se mig selv i en lederstilling indenfor den private sektor.

15 Navn: Line Præst Lauridsen Fødselsdato: 18. december 1989 Alder: 16 år Fødeby: Esbjerg Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg Personlig træner: Bo Jacobsen Profession: Gymnasieelev Jeg har ni svømmetræningspas á to timer, tre gange styrketræning á halvanden time og minutters dryland før hvert pas. Mine primære discipliner er 50, 100 og 200 m fri svømning. Jeg er tilmeldt 50 og 100 m fri svømning, 50 m rygsvømning samt 4 x 50 m fri holdkap. Mit mål er at opnå personlige rekorder i samtlige mine løb, og så vil jeg gøre mit for at holdkappen kommer i finalen. Det må være, da jeg svømmede 50 m fri til Nordiske Junior Mesterskaber i 2004, hvor jeg blev nordisk junior mester. Og så har jeg deltaget i flere holdkapper med min klub, hvor vi har sat dansk rekord. Disse udgør også særlige præstationer for mig. Det har Mette Jacobsen. Min mor Hun ville være sikker på, at jeg aldrig kom ud for en drukneulykke. Men jeg begyndte først at svømme på eliteplan, da min træner i Qatar (hvor jeg boede i seks år) syntes, at jeg havde talent for det. At sove, når jeg endelig har tid til det! At tage ud og rejse og derefter læse til kemi-ingeniør.

16 Navn: Anders Jensen Fødselsdato: 16. september 1987 Alder: 19 år Fødeby: Sundby Nuværende bopæl: Farum Klub: VI39/VAT Personlig træner: Ari Palve Profession: Gymnasieelev Jeg træner fast 11 vandpas i ugen. Derudover har jeg tre styrketræningspas. To gange om ugen har jeg fitness-pas før aftentræningen i vandet. Min primære disciplin er 200 m ryg, men 50 og 100 m ryg hægter sig selvfølgelig på lige efter. Jeg har fået en wildcard-plads på netop 200 m ryg, men stiller også op i 50 og 100 m ryg. Mit mål er at gøre det lige så godt som ved danske kortbane mesterskaber - hvis ikke bedre. Sidste år var min største præstation nok 200 m ryg til DKM, hvor jeg satte dansk juniorrekord og kvalificerede mig til verdensmesterskaberne på kortbane. Jeg valgte dog at takke nej til VM på kortbane, da jeg hellere ville koncentrere mig om EM på langbane. Tiden fra sidste år på 200 ryg har jeg forbedret i år til DKM. Desværre er der ikke noget VKM at komme med til, da VM på langbane ligger i stedet for. Mine trænere på Elitecentret har været en enorm inspiration for mig. Jeg har fået en masse ud af at have to toptrænere med erfaring fra udlandet på kanten. Derudover har min storebror Tim Jensen (MK31) været en stor inspiration, idet han har holdt ud så længe. Det var netop min storebror, der fik mig til at svømme. Han startede før mig og så ud til at have det enormt sjovt med det, og så tænkte jeg, at jeg også ville prøve. Slapper meget af foran tv et eller computeren, men nyder også at tage hjem til min familie i fri-weekenderne og bare slappe af i sofaen sammen med dem. Jeg har ikke rigtigt nogle konkrete fremtidsplaner. Jeg er færdig med min gymnasieuddannelse til sommer, og derefter har jeg tænkt mig at tage et sabbatår med et arbejde, der kan passe ind med træningen. Og så må jeg finde ud af om jeg skal læse videre eller arbejde mere. Jeg er glad for at have taget en gymnasieuddannelse så jeg har noget at falde tilbage på, hvis jeg nu en dag skulle gå kold i svømningen.

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2007 Mediaguide Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007 Verdens Mesterskaberne i svømning 2007 Det er tredje gang i VM svømningens historie, at Australien

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 Mediaguide Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 EM i svømning 2010 i Budapest, Ungarn 11 danske svømmere er parate til

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning på langbane 2008 Mediaguide Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning 2008 EM svømning 15 danske svømmere er klar til sæsonens hovedmål og

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2009 Mediaguide Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning 2009 VM i Rom Det er anden gang i VM svømningens historie, at Italiens

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Rekord-oversigt. Danske rekorder senior kortbane

Rekord-oversigt. Danske rekorder senior kortbane Rekord-oversigt Danske rekorder senior kortbane Damer 50 m fri Jeanette Ottesen 1987 00.24,02 14-12-2008 Rijeka, Kroatien 100 m fri Jeanette Ottesen 1987 00.51,95 15-11-2009 Berlin, Týskland 200 m fri

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning 2011. Mediaguide

Verdens Mesterskaberne i svømning 2011. Mediaguide Verdens Mesterskaberne i svømning 2011 Mediaguide Shanghai, Kina 24. juli - 31. juli 2011 Verdens Mesterskaberne i svømning 2011 VM i Shanghai Det er første gang i VM svømningens historie, at Shanghai

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

Commitment analyse Hvad opleves som godt og skidt i hverdagen

Commitment analyse Hvad opleves som godt og skidt i hverdagen PRÆSENTATION AF OTTE TALENTER OG DERES Den korte beskrivelse af talenterne er udpluk af data samlet ind via længere interviews med trænere og forældre, glædestest, commitmenttest og mailkontakt over et

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2015/2016 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2015-16. Vi bestræber os hele

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2014-2015 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

Generelt. KODA/Gramex afgifter Dansk Svømmeunion er blevet opmærksom på, at der ved en del svømmestævner bør betales afgifter til KODA/Gramex.

Generelt. KODA/Gramex afgifter Dansk Svømmeunion er blevet opmærksom på, at der ved en del svømmestævner bør betales afgifter til KODA/Gramex. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 14. marts 2003 1/7 Nummer 2, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 4. april 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015 Den værste dag i mit liv. VM kvalifikation Hjemløs NU venter Kazan!!!!!! 2015 Mit 2015 startede rigtig godt. Efter nogle dejlige dage i New York hvor jeg sammen med nogle

Læs mere

Forældre Information 2012. AGF Svømning

Forældre Information 2012. AGF Svømning Forældre Information 2012 AGF Svømning Indledning Denne folder er en velkomst til alle nye konkurrencesvømmere og deres forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer,

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 16. oktober 2006 1/13 Nummer 6, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 5. november 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 7743 4400

Læs mere

Aalborg Cup 2013 1.-3. November 2013

Aalborg Cup 2013 1.-3. November 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og Tillykke! Du har kvalificeret dig i følgende løb: 2 200m Frisvømning 4 50m Rygsvømning 12 400m Frisvømning 16 50m Frisvømning

Læs mere

27-12-2011 TRÆNERNYT DANSK SVØMMETRÆNER SAMMENSLUTNING. December 2011 www.dsts.org

27-12-2011 TRÆNERNYT DANSK SVØMMETRÆNER SAMMENSLUTNING. December 2011 www.dsts.org 27-12-2011 DANSK SVØMMETRÆNER SAMMENSLUTNING TRÆNERNYT December 2011 www.dsts.org 1 INDHOLD INDHOLD... 2 LEDER... 3 Godt og blandet... 9 Tip en 12 er for svømmeåret 2012... 10 Med stopure og tykke luffer...

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 Introduktion FINA s internationale kvalifikationskrav og DIF s generelle danske OL-udtagelseskrav

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse

Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse 50m Fri Annette Hansen, 84 0.25.08 26-10-2006 Århus 50m Fri Annette Hansen, 84 0.26.23 07-07-2007 Århus 100m Fri Nathalie

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juli 2004 1/12 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juli 2004 1/12 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 12. juli 2004 1/12 Nummer 5, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 8. september 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon:

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon: Mission Sikre identifikation af svømmere KVIK i fremtiden Engang KVIK Altid KVIK International standard for talent udvikling og high performance svømning Stor talent masse i begge køn med synlige udviklings

Læs mere

Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen

Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen Forældrehåndbog konkurrenceafdelingen 1 FORÆLDREHÅNDBOG KONKURRENCEAFDELINGEN 1 Forord 4 Holdene i MK-31: 4 Talent 2 4 Talent 1 6 Konkurrence I 8 Konkurrence 2 10 Årets gang 12 Kommunikation i K-afdelingen

Læs mere

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt Malene Degn på vej mod VM sølv på MT B Eliteidræt og uddannelse For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever Virum Gymnasium Vi rummer mere... 1 Forord til Elite og udannelse Team Danmark ordningen for

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN

FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN FORÆLDREHÅNDBOG K-AFDELINGEN Forældrehåndbog - konkurrenceafdelingen Kære forældre Når dit barn begynder i konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub, åbner der sig måske en helt ny verden for jeres familie.

Læs mere

Løb 1, 200m Frisvømning Damer, Finaler Årg. 0-2000 Plac.Navn Født Klub Opnået Status. Løb 1, 200m Frisvømning Damer, Finaler Årg.

Løb 1, 200m Frisvømning Damer, Finaler Årg. 0-2000 Plac.Navn Født Klub Opnået Status. Løb 1, 200m Frisvømning Damer, Finaler Årg. Side: 1 Dato: 21 februar 2015 Tid: 20:11:42 Resultat Total - Pr. aldersgruppe uden mellemtider Stævne navn: Forårsstævne Stævne by: Nakskov Arrangør: Nakskov Svømmeklub Overdommer: Stævneleder: Lars Hansen

Læs mere

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2012. Lørdag d. 14. april & søndag d. 15.

Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion. inviterer til. Danske Open Masters. Kortbane 2012. Lørdag d. 14. april & søndag d. 15. Holstebro Svømmeclub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Kortbane 2012 Lørdag d. 14. april & søndag d. 15. april i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 14.april og

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Træningslejr Lignano 2010 Italien

Træningslejr Lignano 2010 Italien Træningslejr Lignano 2010 Italien Fællesfoto foran springvandet i Lignano, hvor vi boede. Udrejse: Afgang fra SSB lørdag d. 13/2 kl. 08.50 med luksus-bus (som nogle uger inden var blevet brugt under Klima

Læs mere

HORSENS SVØMMEKLUB FORÆLDREHÅNDBOG K- AFDELINGEN

HORSENS SVØMMEKLUB FORÆLDREHÅNDBOG K- AFDELINGEN HORSENS SVØMMEKLUB FORÆLDREHÅNDBOG K- AFDELINGEN Forældrehåndbog - konkurrenceafdelingen Kære forældre Når dit barn er begynder i konkurrenceafdelingen i Horsens Svømmeklub, åbner der sig måske en helt

Læs mere

Den danske bruttotrup til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014

Den danske bruttotrup til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 Den danske bruttotrup til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 Mænd Abdi Hakim Ulad Født: 14. juni 1991 i Somalia Bopæl: Skælskør Klub: Korsør AM Træner: Leo Madsen Bedste halvmaratontid: 1:06,53 (Kavarna,

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens har i jubilæumsår bl.a. bidraget med at levere den mest fantastiske sæson i mange år. Aldrig før har klubben vundet så mange mesterskaber,

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Hvornår: 7-8 oktober, 2006 Hvor: Vollsmose Svømmehal, 6 baner, 25 m, elektronisk

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2013/2014 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

EN SNAK OM GLÆDEN MED METTE JACOBSEN

EN SNAK OM GLÆDEN MED METTE JACOBSEN EN SNAK OM GLÆDEN MED METTE JACOBSEN BIRKERØD SVØMMEHAL, APRIL 2007 Vi bruger meget tid på at få vores interview på plads. Først forgæves opkald og SMS til mobilen, hvor jeg til sidst får et venligt og

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

Kano og Kajak OL-landsholdet

Kano og Kajak OL-landsholdet Pressemeddelelse 2. juni 2008 Kano og Kajak OL-landsholdet Dansk Kano og Kajak Forbund er stolt af at kunne præsentere det danske kajak OL-hold. Med 4 aktive, er det et af de større hold, som dansk kajaksport

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Etisk Kodeks i idrætten

Etisk Kodeks i idrætten Etisk Kodeks i idrætten Hvordan sikres en god relation mellem træner og svømmer, der ikke mistænkeliggør trænerens adfærd? Danielle Keller Dansk Svømmeunion September 2009 Projekt i samarbejde med DIF

Læs mere

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema.

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema. Kære roere og forældre! Dato: 05/03/2014 Hermed oversigt over træningstider, KCM-samlinger, regattaer m.v. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Rekorder opdateret pr. 24. juli 2015 Rødt er nye siden d. 1. februar 2015 Rekorder opdateret pr. 24. juli 2015 Rødt er nye siden d. 1.

Rekorder opdateret pr. 24. juli 2015 Rødt er nye siden d. 1. februar 2015 Rekorder opdateret pr. 24. juli 2015 Rødt er nye siden d. 1. Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Rekorder opdateret pr. 24. juli 2015 Rødt er nye siden d. 1. februar 2015 Rekorder opdateret pr. 24. juli 2015 Rødt er

Læs mere

FINA MASTERS REGLER 2002

FINA MASTERS REGLER 2002 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE Indholdsfortegnelse 01 MGR Masters 02-03 MSW Masters Svømmeregler 04-07 MOWS Masters Langdistancesvømning (åbent vand) 08-09 MD Masters Springregler 10-17 MSS Masters

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Åbent Hus tirsdag den 30. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 1. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Københavns Idræts Forenings støtteordning

Københavns Idræts Forenings støtteordning Københavns Idræts Forenings støtteordning Gældende fra 1. oktober 2010 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/ resultater, talent og deltagelse på forskellige hold

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012 Åbent Hus tirsdag den 1. maj kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 2. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab ØG Eliteidræt Eliteidræt, faglighed og fællesskab Eliteidræt, faglighed og fællesskab vildmedfoto.dk På Øregård brænder vi for idræt. Og vi vil skabe de bedste rammer for vores elever både fagligt og socialt,

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

Klubrekorder Damer - 25m bassin

Klubrekorder Damer - 25m bassin Klubrekorder Damer - 25m bassin Klubrekorder seniorer alder 0-99 Distancer Rekordindehavere Tid Dato 25m Frisvømning Christina Lund (1993) 00:14.10 05-02-2008 50m Frisvømning Helene Kristensen (1992) 00:29.48

Læs mere

Dansk. Svømmeunion. inviterer til. Danske. Langbane 2013. Lørdag den 4. maj

Dansk. Svømmeunion. inviterer til. Danske. Langbane 2013. Lørdag den 4. maj Holstebro SvømmeClub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Langbane 2013 Lørdag den 4. maj i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 4. maj 2013. Svømmehal: El-tid: Holstebro

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

SVØMME TEKNIK & INDIVIDUEL FYSIK MOVEMENTLAB.DK JACOB IVERSEN

SVØMME TEKNIK & INDIVIDUEL FYSIK MOVEMENTLAB.DK JACOB IVERSEN SVØMME TEKNIK & INDIVIDUEL FYSIK MOVEMENTLAB.DK JACOB IVERSEN JACOB IVERSEN UDDANNELSE -Træner -Fysioterapeut -Diploma Degree i Sports Fysioterapi & Performance, University of Bath, England (MSc stud.)

Læs mere

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub

Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forældrehåndbogen i Ikast Svømmeklub Forord Konkurrencesvømning har mange fordele som rækker ud bare at blive bedre til at svømme. Kammeratskabet mellem svømmere er unikt, mange svømmere forbliver venner

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Tirsdag d. 31. januar 2012 Byrådet DF: I deres politik lægger de vægt på at repræsentere danskhed som

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008. Sommerferien overstået. Dansk Fægte Forum. Danmark har fået formandsposten i det nordiske forbund

Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008. Sommerferien overstået. Dansk Fægte Forum. Danmark har fået formandsposten i det nordiske forbund Dansk Fægte-Forbund Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008 Sommerferien overstået Pst!! er nu tilbage igen efter en dejlig sommerferie, hvor tiden er blevet brugt til at finde nye måder, hvor på information

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan

Læs mere

Trin. Obliga torisk for at bestå: Tilhører metodikfil: Holdnr: Niveau: Ugedag: Tidspunkt:

Trin. Obliga torisk for at bestå: Tilhører metodikfil: Holdnr: Niveau: Ugedag: Tidspunkt: Distance resultat generalprøve: Begynder ved juleafslutning Svømme hundesvømning m. støtte B0 Crawlbenspark med støtte B0,B1 Crawl 2 Rygsvømningsben på kanten B0,B1 Rygsvømn. 2-7 Munden i vandet B0,B1

Læs mere

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse.

Nye talenter. www.holstebroelitesport.dk. Har du viljen til at blive en af de bedste! Skoleåret 2011 2012. Her kan du kombinere sport og uddannelse. Nye talenter Skoleåret 2011 2012 www.holstebroelitesport.dk Har du viljen til at blive en af de bedste! Her kan du kombinere sport og uddannelse. www.holstebroelitesport.dk www.holstebroelitesport.dk Talentudvikling

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2014 Mit nye liv København, Washington, Saint Petersburg, Austin, Baltimore, Colorado Springs, New York, Mesa, Santa Clara. Paulus Wildeboer Jeg har nu boet fem måneder Over

Læs mere

Dansk Svømmeunion. Rescue Kid. Konkurrencelivredning for børn & unge

Dansk Svømmeunion. Rescue Kid. Konkurrencelivredning for børn & unge Dansk Svømmeunion Rescue Kid Konkurrencelivredning for børn & unge Indhold Indledning... 3 Hvorfor konkurrencelivredning?... 4 Individuelle discipliner... 5 100 m Forhindringssvømning...5 100 m Super Kid...6

Læs mere

Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. 1991-1998 Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub

Løb 1, 200m Butterfly Damer, Finaler Årg. 1991-1998 Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Side: 1 Dato: 22 marts 2015 Tid: 14:36:17 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point og mellemtider Stævne navn: 4. Turneringsstævne 14-15 Stævne by: Rødding Arrangør: DGI Sønderjylland Overdommer: Per

Læs mere

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS SPONSORSVØM 2015 ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS Efter den store succes med sponsorstævnet sidste år er Viborg Svømmeklub igen klar til at afholde sponsorstævne. For at styrke den meget

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

Helsingør Svømmeklub

Helsingør Svømmeklub Helsingør Svømmeklub Introduktionsfolder Konkurrenceafdelingen 2012-2013 Svømmeklubben Konkurrenceafdelingens opbygning Konkurrenceafdelingen består af 4 hold. Der er tale om følgende: Hold Træner Træningsdage

Læs mere