Europæiske Mesterskaber på kortbane2006

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Europæiske Mesterskaber på kortbane2006"

Transkript

1 Navn: Lotte Friis Fødselsdato: 9. februar 1988 Alder: 18 år Fødeby: Hørsholm Nuværende bopæl: Blovstrød Klub: Allerød/SIGMA Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: 3. G på Allerød Gymnasium 10 gange vandtræning. Tre gange styrketræning. Fem gange dryland. Mine primære discipliner er 200, 400, 800 og 1500 m fri svømning. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 200, 400 og 800 m fri svømning. Mit mål er at forbedre min nordiske rekord i 800 m fri det vil sige at komme under I 400 m fri håber jeg på at komme under Min sølvmedalje ved EKM Min førsteplads ved World Cup i Stockholm i Min andenplads ved World Cup i Berlin i Min femte og sjetteplads ved VKM Derudover mine nordiske rekorder i 800 og 1500 m fri svømning. Vi har et svømmebassin i haven derhjemme. Det er ikke så stort, men mine forældre mente selvfølgelig, at jeg skulle lære at svømme. Så da jeg var fire år blev jeg meldt til svømning, og på et tidspunkt mente nogle af trænerne, at jeg var så god, at jeg skulle på konkurrencehold. Jeg har svømmet lige siden. Afslapning. Shopping. Hygge med mine venner når der ellers er tid. Jeg regner med at læse jura.

2 Navn: Jakob Schiøtt Andkjær Fødselsdato: 7. maj 1985 Alder: 21 år Fødeby: Vallensbæk Nuværende bopæl: USA Klub: VI39/VAT Personlig træner: P.t. trænere på Auburn University. Profession: Studerer industrielt design Jeg har ni træningspas i ugen. Træningspassene varierer i tid fra 1 time og 45 minutter til tre timer. Mine primære discipliner er butterfly og crawl - korte distancer. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50 og 100 m butterfly samt 50, 100 og 200 m fri svømning. Mit mål ved EKM 2006 er at fokusere på de små forbedringer teknisk såvel som tidsmæssigt.det vil være fint om jeg kunne levere nogle gode tider i tung træning, og om det kunne blive til en eller to finalepladser. Det er min bronzemedalje ved EM i sommer i 50 m butterfly samt at jeg har opnået en sjetteplads på verdensranglisten. Det var vist lidt af en tilfældighed. Jeg kom hos en speciallæge grundet hypermobilitet i mine knæ, som så anbefalede mig at dyrke svømning. Jeg kunne godt tænke mig at være beskæftiget med et arbejde inden for design.

3 Navn: Kathrine Jørgensen Fødselsdato: 7. september 1983 Alder: 23 år Fødeby: Hvidovre Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg/Elitecentret Personlig træner: Ari Palve Profession: Orlov fra fysioterapeutuddannelsen arbejder p.t. som lærervikar. Jeg træner 10 x to timer om ugen i vandet fordelt på seks morgenpas og fire aftenpas. Styrketræning tre gange om ugen af cirka halvanden times varighed. To gange om ugen er der 30 minutters fitness/cirkeltræning på programmet. Mine primære discipliner er rygcrawl og sprint (crawl/medley). Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m ryg samt 100 m individuel medley. Mit mål ved EKM er selvfølgelig at svømme hurtigt, men jeg er ikke toppet til mesterskabet, så jeg forventer ikke de store personlige rekorder. Jeg håber dog på at kvalificere mig til en semifinale i 50 m ryg eller 100 m individuel medley. 50 m ryg ved EKM 2004, hvor jeg blev nummer otte. Jeg satte tre personlige rekorder i løbet. Først i indledende, dernæst i semifinalen og endelig til sidst i finalen. Der har været nogle stykker, men der er specielt tre, som jeg vil fremhæve: Min træner fra i Hørsholm Svømmeforening, Benny Pedersen. Han gav mig troen på, at jeg en dag ville ende i toppen af dansk svømning, og han lærte mig at sætte mig op og bruge nervøsiteten som en styrke i en konkurrencesituation. Julie Hjorth-Hansen, som er min dejlige veninde. Hun har i min tid i Birkerød Svømmeklub/SIGMA ( ) været et stort forbillede for mig rent træningsmæssigt. Hun er en éner i mine øjne. Mette Jacobsen, som er en fantastisk svømmer og et fantastisk menneske. Hun har i vores tid sammen på elitecenteret i Farum (maj september 2004) været min største inspiration. Bare det at træne og snakke med hende hver dag har lært mig utroligt meget, og jeg har kunnet nyde godt af hendes erfaringer. Min mor og far tilmeldte mig på et begynderhold i Hørsholm Svømmeforening. Jeg skulle jo lære at svømme. Hygge med venner og familie. Se video eller bare sladre og hyggesnakke til langt ud på natten. Jeg skal vel være fysioterapeut. Og så skal jeg gå til badminton om onsdagen, til bingo om torsdagen, sove længe i weekenden, aldrig svømme før klokken 8.00 om morgenen, aldrig mere lide af nedtrapnings-kuller, og forhåbentlig vil jeg kunne se tilbage på en svømmekarriere, jeg kan være stolt af.

4 Navn: Jeanette Ottesen Fødselsdato: 30. december 1987 Alder: 18 år Fødeby: Gentofte Nuværende bopæl: Lyngby Klub: KVIK Kastrup/Elitecentret Personlig træner: Ari Palve Profession: Gymnasie-elev Min træning består ugentligt af 11 vandpas, tre gange styrketræning og to gange fitness. Mine primære discipliner er 50 og 100 m butterfly samt 50 og 100 m fri. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50 og 100 m butterfly samt 50 og 100 m fri. Ved EKM 2006 er det helt klart mit mål at forbedre min danske rekord i 50 m butterfly. Ellers har jeg ikke de vilde forventninger, da jeg er i hård og tung træning for tiden. Da jeg ved EKM i Dublin i 2003 satte to danske rekorder og fire danske juniorrekorder. Ved DM 2006 svømmede jeg mine bedste tider nogensinde på langbane og slog Mette Jacobsen i 100 m butterfly. Ved samme DM kvalificerede jeg mig til VM 2007 i Australien. Mette Jacobsen har været min inspirator lige siden jeg startede med at svømme som 11-årig, og jeg har lært meget af hende gennem årene. Efter at have gået til dans i 10 år ville jeg bare prøve noget nyt, og det blev så svømningen. At være hjemme og slappe af med min familie, venner og kæreste. Jeg vil gerne arbejde inden for politiet.

5 Navn: Chris Christensen Fødselsdato: 2. marts 1988 Alder: 18 år Fødeby: Rønne Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg Personlig træner: Bo Jacobsen Profession: Studerende Jeg træner cirka 10 gange i vandet om ugen og har derudover tre gange styrketræning. Mine primære discipliner er 200 m brystsvømning og 400 m individuel medley. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m brystsvømning samt 100, 200 og 400 m individuel medley. Mit mål er at opnå en finaleplacering i 200 m brystsvømning. Det er mine to fjerdepladser ved EJM samt min danske rekord i 200 m brystsvømning (tid: 2.10,06). Det var Nikolaj Skovmose, da jeg var lille. Senere blev det Ed Moses. Min far syntes, at jeg skulle lære at svømme, da jeg som barn boede på Bornholm. Der var jo aldrig langt til vandet. Det er at slappe af foran TV et, sidde ved computeren, høre musik eller læse en god bog. Der skal selvfølgelig være cola og chokolade ved hånden! Hmmm det ved jeg ikke endnu!

6 Navn: Kristian Outinen Fødselsdato: 23. januar 1983 Alder: 23 år Fødeby: København Nuværende bopæl: Kentucky, USA Klub: Lyngby Personlig træner: Mick Steen Nielsen Profession: Studerende Jeg har ni vandpas: tre x halvanden time + seks x to to en halv time. Derudover tre x styrketræning halvanden time pr. gang. Dryland før hvert pas og udstrækning efter. Det er 100 m brystsvømning og 100 m individuel medley. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m brystsvømning, 50 m rygsvømning og 100 m individuel medley. Mit mål er at sætte personlige rekorder. 40 x 100 max til træning for seks år siden husker jeg stadig, som var det i går. Enhver stor personlig rekord, specielt dem, der har resulteret i kvalifikation til internationale mesterskaber, har gjort underværker for selvtilliden. Mine trænere Peter Heise og Mick Steen Nielsen. De har altid prioriteret plads til glæden i svømmetræningen. Derudover er det enormt inspirerende at se teknisk perfekte svømmere som Michael Phelps, Brendan Hansen og Ryan Lochte sætte verdensrekorder og få det til at se let ud. Den klassiske: Min mor ville have at jeg lærte at svømme. Spille guitar, høre musik og se film. Da jeg studerer musik for tiden, har jeg ingen definitive planer. Jeg tager tingene cirka et år ad gangen.

7 Navn: Maja Tingberg Kruse Fødselsdato: 26. august 1989 Alder: 17 år Fødeby: Skovshoved Nuværende bopæl: Charlottenlund Klub: Lyngby Personlig træner: Mick Steen Nielsen Profession: Gymnasieelev Ni gange i vandet samt tre gange styrketræning. Mine primære discipliner er 50 og 100 m fri svømning. Jeg er tilmeldt 50 og 100 m fri svømning. Mit mål er at få en god og konstruktiv debut til mit første internationale seniormesterskab og at svømme stærkt. Min største præstation hidtil har været at kvalificere mig til EM-K. Det har været min træner Mick Steen Nielsen. Det var noget jeg selv havde lyst til. Det er at sove og høre musik. I første omgang er det min plan at få mig en akademisk uddannelse.

8 Navn: Nicolai Graae Fødselsdato: 7. maj 1988 Alder: 18 år Fødeby: Esbjerg Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg Personlig træner: Bo Jacobsen Profession: Gymnasie-elev 10 x vandtræning og tre x styrketræning. Det er crawl. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 100, 200 og 400 m crawl. Mit personlige mål for stævnet er at sætte dansk juniorrekord i 200 m fri. Jeg ved dog ikke, hvor sandsynligt det er, eftersom jeg ikke skal nedtrappes til stævnet. Jeg skal først svømme hurtigt for alvor til VM kvalifikation i januar måned. Det har været at blive nummer 13 til EJM i 200 m crawl. Derudover selvfølgelig min VM-deltagelse i shanghai i foråret. Jeg har nogle meget motiverende kammerater. Derudover må det siges at være min træner, Bo Jacobsen. Det var helt klart mine forældre, der fik mig i gang med at lære at svømme. Det er 100 procent computergaming. Det har jeg ikke tænkt over endnu.

9 Navn: Annette Hansen Fødselsdato: 8. oktober 1984 Alder: 22 år Fødeby: Hørsholm Nuværende bopæl: Birkerød Klub: Farum Svømmeklub Personlig træner: Simon Winther Profession: Tandlæge-studerende Vandtræning: 17 timer fordelt på otte pas. Landtræning: to timer fordelt på fire pas. Styrketræning: fire timer fordelt på fire pas. Mine primære discipliner er 50, 100 og 200 m fri svømning. Jeg er tilmeldt 50, 100 og 200 m fri svømning, 50 m butterfly og holdkap. Det er dels at opnå en finaleplads, dels at sætte dansk rekord i 50 m fri svømning. At jeg svømmede 8 hundrededele fra den danske rekord på 50 m fri til DM på kortbane i Min tid: Der har været mange, som har inspireret mig i tidens løb. Men skal jeg fremhæve én, må det være Simon Winther, min træner. Det gjorde mine forældre. Det er at se en god film. At arbejde som tandlæge. Enten som hospitalstandlæge eller i privat praksis.

10 Navn: Mathias Gydesen Fødselsdato: 24. august 1988 Alder: 18 år Fødeby: Hillerød Nuværende bopæl: Allerød Klub: Allerød/Sigma Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: Handelsskole elev på tredje år 10 x to timer i vandet, tre gange styrketræning, to gange dryland. Om søndagen bliver det til en gang hygge-svøm i bassinet. Mine primære discipliner er rygsvømning og butterfly. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m rygsvømning samt 50 og 100 m butterfly. At sparke røv selvfølgelig. Derudover bevise, at jeg godt kan svømme hurtigt, selvom jeg ikke er nedtrappet og få noget god stævneerfaring med hjem. Min sølvmedalje ved de Europæiske Junior Mesterskaber 2006 på Mallorca i 50 m rygsvømning. 4 x 100 m holdmedley til det samme mesterskab var også en stor præstation, fordi vi var meget tæt på at opnå medalje (blev nummer fire). Den svenske svømmer Lars Frolander har været en stor inspirationskilde både på træningsplanet, men også fordi jeg kan relatere mit svømmeliv bedre til ham, fordi han bor i Sverige, som minder mere om Danmark, end eksempelvis USA eller Australien. Og så vandt han jo 100 m butterfly til OL 2000 i Sydney, hvor han svømmede sit livs løb med blandt andet olympisk rekord. Min far og min egen nysgerrighed. Sove! Men efter et nap på et par timer er jeg helt tosset med at være sammen med min kæreste, spille computer, læse lidt eller være sammen med mine venner. Det er ikke fastlagt. Jeg er åben over for alt med en løn på over kroner om måneden. Let s see

11 Navn: Michael Schulz Andersen Fødselsdato: 19. december 1987 Alder: 18 år Fødeby: Århus Nuværende bopæl: Århus Klub: AGF Personlig træner: Niels Jørgen Jørgensen Profession: Gymnasieelev i 3. G Otte gange svømmetræning inklusive fitness. To gange styrketræning. Min primære disciplin er brystsvømning. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50 og 100 m brystsvømning. Det er at sætte personlig rekord og derudover få en kanon oplevelse! Det har været min DJM-guldmedalje i 50 m brystsvømning. Det har min far, Jesper Weber (en ældre svømmer fra AGF) og mig selv. Mine forældre, fordi de ville have, jeg var fortrolig med vandet. At få al slags massage eller slappe af til en god film. Muligvis noget indenfor idrætsbiologiens verden, måske idrætsfysiolog.

12 Navn: Mads Glæsner Fødselsdato: 18. oktober 1988 Alder: 18 år Fødeby: Tårnby Nuværende bopæl: Allerød Klub: Allerød/Sigma/Elitecenter Personlig træner: Ari Palve og Mark Regan Profession: Gymnasieelev i 3. G Jeg træner 11 gange i vandet i løbet af en uge. Min primære disciplin er 1500 m fri. Ved EKM er jeg tilmeldt disciplinerne 400 og 1500 m fri svømning. Mit mål er at svømme op til min personlige rekord og opnå en finaleplads i 1500 m fri. Det har helt sikkert været mine resultater ved DM på kortbane her i efteråret. Her blev det til dansk juniorrekord i 800 m fri i tiden 7.49,67, det blev til dansk juniorrekord i 1500 m fri i tiden 14.50,72 og det blev til dansk juniorrekord i 400 m fri i tiden 3.47,06. Hmm det er svært at sige, men en svømmer, som jeg ser meget op til må nok være Grant Hackett. Det gjorde mine forældre. De ville have, at jeg skulle lære at svømme. Det er at se film og spille computer. Det aner jeg ikke noget om endnu.

13 Navn: Tobias Urban Hansen Fødselsdato: 1. april 1987 Alder: 19 år Fødeby: Tårnby Nuværende bopæl: Kastrup Klub: KVIK Kastrup Personlig træner: Ricki Clausen Profession: 3. G - HTX Jeg træner gange i vandet, tre gange styrketræning og tre gange dryland. Mine primære discipliner er rygcrawl og medley. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 100 og 200 m rygcrawl, 100 og 200 m individuel medley, 100 og 200 m crawl. Det er helt sikkert at opnå nogle personlige rekorder og at komme under i 100 m rygsvømning. Min største præstation hidtil må være min 100 m individuel medley ved DKM i Nærum, hvor jeg blev dansk mester og kvalificerede mig til EKM på et af de seks wildcards. Pieter van den Hoogenband (Hoogie) og min træner Ricki Clausen. Jeg har også i nogen grad været min egen inspirator. Det gjorde min far. Jeg skulle svømme 200m før jeg måtte stoppe. Derefter fortsatte jeg! Det er at se japansk animeret tegnefilm (anime). Jeg ved ikke, om jeg vil læse noget idræt eller om det bliver økonomi. I hvert fald søger jeg en lederstilling, hvor jeg kommer til at agere som en form for rådgiver.

14 Navn: Johan Peen Fødselsdato: 18. september 1988 Alder: 18 år Fødeby: Vedbæk Nuværende bopæl: Vedbæk Klub: Birkerød/Sigma Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: Studerende går i 3. G 9-10 gange om ugen i vandet samt tre gange styrketræning af cirka en times varighed. Mine primære discipliner er 100 og 200 m fri svømning. Ved EKM 2006 er jeg tilmeldt 50, 100 og 200 m fri svømning. Det er selvfølgelig at svømme personlige rekorder i mine løb. Dog er det primære mål at samle en masse erfaringer, som kan ruste mig til kommende internationale stævner. Mine to danske juniorrekorder i 50 og 100 m fri svømning på kortbane, som blev sat ved dette års kortbane mesterskaber i november. Mine klubkammerater. Jeg har i hele min svømmekarriere altid været en af de yngre svømmere på de respektive hold. Det må jeg sige har givet mig mange forbilleder, i og med der altid har været ældre svømmere at se op til. Min tvillingesøster begyndte til svømning omkring femte sjette klasse. Og da der altid har været lidt konkurrence imellem os, kunne det jo ikke passe, at hun skulle blive bedre til at svømme end jeg. Det er at sove! Der er ikke noget som at komme udkørt hjem efter en lang morgentræning og smide sig i sengen. Efter gymnasiet har jeg planer om at læse videre på CBS, og så skulle jeg gerne ende som cand. merc. Længere er jeg ikke nået, men jeg kan godt se mig selv i en lederstilling indenfor den private sektor.

15 Navn: Line Præst Lauridsen Fødselsdato: 18. december 1989 Alder: 16 år Fødeby: Esbjerg Nuværende bopæl: Esbjerg Klub: West Swim Esbjerg Personlig træner: Bo Jacobsen Profession: Gymnasieelev Jeg har ni svømmetræningspas á to timer, tre gange styrketræning á halvanden time og minutters dryland før hvert pas. Mine primære discipliner er 50, 100 og 200 m fri svømning. Jeg er tilmeldt 50 og 100 m fri svømning, 50 m rygsvømning samt 4 x 50 m fri holdkap. Mit mål er at opnå personlige rekorder i samtlige mine løb, og så vil jeg gøre mit for at holdkappen kommer i finalen. Det må være, da jeg svømmede 50 m fri til Nordiske Junior Mesterskaber i 2004, hvor jeg blev nordisk junior mester. Og så har jeg deltaget i flere holdkapper med min klub, hvor vi har sat dansk rekord. Disse udgør også særlige præstationer for mig. Det har Mette Jacobsen. Min mor Hun ville være sikker på, at jeg aldrig kom ud for en drukneulykke. Men jeg begyndte først at svømme på eliteplan, da min træner i Qatar (hvor jeg boede i seks år) syntes, at jeg havde talent for det. At sove, når jeg endelig har tid til det! At tage ud og rejse og derefter læse til kemi-ingeniør.

16 Navn: Anders Jensen Fødselsdato: 16. september 1987 Alder: 19 år Fødeby: Sundby Nuværende bopæl: Farum Klub: VI39/VAT Personlig træner: Ari Palve Profession: Gymnasieelev Jeg træner fast 11 vandpas i ugen. Derudover har jeg tre styrketræningspas. To gange om ugen har jeg fitness-pas før aftentræningen i vandet. Min primære disciplin er 200 m ryg, men 50 og 100 m ryg hægter sig selvfølgelig på lige efter. Jeg har fået en wildcard-plads på netop 200 m ryg, men stiller også op i 50 og 100 m ryg. Mit mål er at gøre det lige så godt som ved danske kortbane mesterskaber - hvis ikke bedre. Sidste år var min største præstation nok 200 m ryg til DKM, hvor jeg satte dansk juniorrekord og kvalificerede mig til verdensmesterskaberne på kortbane. Jeg valgte dog at takke nej til VM på kortbane, da jeg hellere ville koncentrere mig om EM på langbane. Tiden fra sidste år på 200 ryg har jeg forbedret i år til DKM. Desværre er der ikke noget VKM at komme med til, da VM på langbane ligger i stedet for. Mine trænere på Elitecentret har været en enorm inspiration for mig. Jeg har fået en masse ud af at have to toptrænere med erfaring fra udlandet på kanten. Derudover har min storebror Tim Jensen (MK31) været en stor inspiration, idet han har holdt ud så længe. Det var netop min storebror, der fik mig til at svømme. Han startede før mig og så ud til at have det enormt sjovt med det, og så tænkte jeg, at jeg også ville prøve. Slapper meget af foran tv et eller computeren, men nyder også at tage hjem til min familie i fri-weekenderne og bare slappe af i sofaen sammen med dem. Jeg har ikke rigtigt nogle konkrete fremtidsplaner. Jeg er færdig med min gymnasieuddannelse til sommer, og derefter har jeg tænkt mig at tage et sabbatår med et arbejde, der kan passe ind med træningen. Og så må jeg finde ud af om jeg skal læse videre eller arbejde mere. Jeg er glad for at have taget en gymnasieuddannelse så jeg har noget at falde tilbage på, hvis jeg nu en dag skulle gå kold i svømningen.

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Europæiske Mesterskaber på kortbane 2005

Europæiske Mesterskaber på kortbane 2005 Navn: Louise Ørnstedt Fødselsdato: 23. marts 1985 Alder: 20 år Fødeby: Odense Nuværende bopæl: Odense Klub: STO 95 Klubtræner: Karoly Bernhardt Profession: Jeg afslutter HF sommeren 2006. Jeg træner fire

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2007 Mediaguide Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007 Verdens Mesterskaberne i svømning 2007 Det er tredje gang i VM svømningens historie, at Australien

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 Mediaguide Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 EM i svømning 2010 i Budapest, Ungarn 11 danske svømmere er parate til

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning på langbane 2008 Mediaguide Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning 2008 EM svømning 15 danske svømmere er klar til sæsonens hovedmål og

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2009 Mediaguide Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning 2009 VM i Rom Det er anden gang i VM svømningens historie, at Italiens

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

DM på kortbane 2005 en status fra et par erfarne trænere

DM på kortbane 2005 en status fra et par erfarne trænere DM på kortbane 2005 en status fra et par erfarne trænere Fire travle svømmedage er netop overstået i Rundforbihallen, hvor knap 450 svømmere har været samlet om Danmarks Mesterskaberne i svømning på kortbane

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Rekord-oversigt. Danske rekorder senior kortbane

Rekord-oversigt. Danske rekorder senior kortbane Rekord-oversigt Danske rekorder senior kortbane Damer 50 m fri Jeanette Ottesen 1987 00.24,02 14-12-2008 Rijeka, Kroatien 100 m fri Jeanette Ottesen 1987 00.51,95 15-11-2009 Berlin, Týskland 200 m fri

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning 2011. Mediaguide

Verdens Mesterskaberne i svømning 2011. Mediaguide Verdens Mesterskaberne i svømning 2011 Mediaguide Shanghai, Kina 24. juli - 31. juli 2011 Verdens Mesterskaberne i svømning 2011 VM i Shanghai Det er første gang i VM svømningens historie, at Shanghai

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016 Så skal der være fest!!!!! I morgen holder North Baltimore Aquatic Club (NBAC) sin traditionelle Galla som optakt til OL i Rio.. Countdown to Gold

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

Direkte kvalifikationer til Nordiske Årgang 2015

Direkte kvalifikationer til Nordiske Årgang 2015 Direkte kvalifikationer til Nordiske Årgang 2015 1 100 fri 1 Amalie Søby Mortensen Herning Svømmeklub 2001 Piger 1 0:58,76 1:00,47 97,17% 1 100 fri 2 Julie Krøyer Svendsen Kvik Kastrup 2002 Piger 1 0:59,61

Læs mere

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 1 200 Frisvømning Freja Østergaard Silkeborg Svømmeklub 12 år & yngre 2:19.10 2007 Kathrine Hammer Aalborg Svømmeklub 13-14 år 2:08.28 2005 Charlotte Johannsen Agfs

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen.

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Svømmerne bliver vurderet på følgende parametre. Del 1: Objektive kriterier 1. Alder. 2. Konkurrence niveau. 3. Trænings niveau. 4. Fremmøde Del2: Subjektive

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 26. - 29. NOVEMBER 2015 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårsvej 55, 2860 Søborg DELTAGELSE: DM-K: Åben for alle årgange

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 14 dage til OL i Rio. Rio bliver mit tredje OL. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Vi er 2 fra Gentofte min klub. Jeg føler jeg har forberedt mig så optimalt som

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DEN 29. NOVEMBER 2. DECEMBER 2012 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: I indledende

Læs mere

Commitment analyse Hvad opleves som godt og skidt i hverdagen

Commitment analyse Hvad opleves som godt og skidt i hverdagen PRÆSENTATION AF OTTE TALENTER OG DERES Den korte beskrivelse af talenterne er udpluk af data samlet ind via længere interviews med trænere og forældre, glædestest, commitmenttest og mailkontakt over et

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DM JUNIOR KORTBANE DEN 10. 13. NOVEMBER 2016 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 Alle medlemmer af

Læs mere

Løb 1, 1500m Frisvømning Damer, Finaler Plac.Navn Født Klub 100m 200m 300m 400m Opnået Status 500m 600m 700m 800m 900m 1000m 1100m 1200m 1300m 1400m

Løb 1, 1500m Frisvømning Damer, Finaler Plac.Navn Født Klub 100m 200m 300m 400m Opnået Status 500m 600m 700m 800m 900m 1000m 1100m 1200m 1300m 1400m Side: 1 Dato: 17 november 29 Tid: 8:59:4 Oprettet af WinGrodan 1.17.2 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vest Masters Mesterskab 29 Stævne by: Odder Arrangør: Odder IGF Svømmeafdeling Dansk Svømmeunion

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Fuld fart på svømningen - hver dag

Fuld fart på svømningen - hver dag Fuld fart på svømningen - hver dag Sæsonen er i fuld gang, både i U- og K-afdelingen, og masser af glade svømmere er i vandet hver uge. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om HSK fik årets Handicappris

Læs mere

Tak til alle for en vellykket udspringssæson

Tak til alle for en vellykket udspringssæson Tak til alle for en vellykket udspringssæson Ikke alt til udspring handler om at springe, nogle gange kan man bare lægge sig ned og få lov at rutsche i vandet, som denne forøvelse til baglæns hovedspring.

Læs mere

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL SØNDAG D. 15. NOVEMBER 2015 LYSENG ÅRGANGS-SPRINTCUP 2015: IF Lyseng Svømning I.F. Lyseng Svømning har hermed fornøjelsen at invitere alle svømmeklubber, til svømmestævne

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2003, 2004 og 2005, samt for drenge årgang 2002, 2003 og 2004. I år vil der komme en del ændringer ved stævnet, men alt sammen i tråd

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2015 Den værste dag i mit liv. VM kvalifikation Hjemløs NU venter Kazan!!!!!! 2015 Mit 2015 startede rigtig godt. Efter nogle dejlige dage i New York hvor jeg sammen med nogle

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens HUSK!!!! Følg AGF Svømning på de sociale medier og få nyheder, billeder

I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens HUSK!!!! Følg AGF Svømning på de sociale medier og få nyheder, billeder Bobler august 2015 I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens opstart og forskellige projekter, og vi ser tilbage på Aqua Camp, konkurrenceafdelingens deltagelse i mesterskaber i slutningen

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DELTAGELSE: DM-K: DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DEN 14. 17. NOVEMBER 2013 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg I indledende heat

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 2016 OL ÅR NU venter Rio 2015 ikke mit år. Mine forberedelse mod OL går rigtig godt. OL i Rio bliver mit tredje OL og det bliver uden tvivl mit sidste. Jeg glæder mig

Læs mere

Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene

Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene fortrolighed med vand, og prøver samtidig de første

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

Godt Nytår. Godt Nytår til alle!

Godt Nytår. Godt Nytår til alle! Nummer 4, Januar, 2015 Godt Nytår Godt Nytår til alle! Lidt om forside billedet: Der findes ikke noget bedre end en løbetur en frostkold dag, hvor solen står klart over landet. Billedet er taget af Jonatan

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2016

Alm. Brand Bank Cup 2016 2012 Alm. Brand Bank Cup 2016 Indbydelse til Svømmestævne 6.-7. februar i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød Svømmehal

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

Bobler fra AGF Svømning

Bobler fra AGF Svømning Bobler fra AGF Svømning Forårets Bobler fra AGF Svømning er klar med beretninger fra stævner, mesterskaber og træningslejre for AGF1, 2 og 3, Sprint og talentholdene. Der er indbydelse til medaljestævne

Læs mere

Juniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2000, 2001 eller Deltagende herrer skal være født i 1999, 2000 eller 2001.

Juniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2000, 2001 eller Deltagende herrer skal være født i 1999, 2000 eller 2001. Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2002 og ældre Deltagende herrer skal være født i 2001 og ældre Juniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2000, 2001 eller 2002. Deltagende

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og 1. Jeg kører sådan rimelig ofte Katrine: Skal du lave noget i weekenden? Birgitte: Ja, jeg skal faktisk til Fyn altså her den 14. Katrine: Ja. Hvordan kommer du derhen? Birgitte: Jeg skal køre i bil. Katrine:

Læs mere

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted Vest Årgang Den 8. - 10. april 2016 Thyhallen Lerpyttervej 50, 7700 Thisted DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang 2003, drenge årgang 2002 Yngste

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Interview med pigerne

Interview med pigerne Interview med pigerne Interviewer: M = Michelle og J = Julie Informanter: K = Karla og S = Sofie 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 M: For en god ordens skyld

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) DEN JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG DANSKE JUNIORMESTERSKABER LANGBANE (DMJ-L) Deltagelse: DMJ-L: Damer årgang 2000, 2001 og 2002 Herrer årgang 1999, 2000 og 2001 DEN 24. 27. JUNI 2017 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN 6. 9. JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg)

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg) Rasmus har haft en stærk udvikling i kastedisciplinerne. Han arbejder hårdt med sin kasteteknik og synes at have særligt talent for især diskos og hammerkast. Rasmus satte i 2014 Dansk ungdomsrekord i

Læs mere

Generelt. Dansk Svømmeunion - åbningstider

Generelt. Dansk Svømmeunion - åbningstider Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 29. januar 2004 1/7 Nummer 1, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 26. februar 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Generelt. Dansk Svømmeunion er i bevægelse

Generelt. Dansk Svømmeunion er i bevægelse Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 23. december 2003 1/8 Nummer 11, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. januar 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 17. 20. NOVEMBER 2016 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Deltagelse: DM-K: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe Herrer:

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8)

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8) Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen (kit, nummer 8) 1) En beskrivelse af idéen 2) Et storyboard 3) En 3D model 4) En film af hver gruppe 5) Et podie til hver gruppe Alle elementer vedrørende hver gruppe samlet

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING "INDSÆT EVT. KLUBLOGO HER" VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN 3. - 5. MARTS 2017 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENSVEJ 4, 9800 HJØRRING DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født

Læs mere

Rekorder opdateret pr. 1. august 2009 Rød skrift markerer nye i forhold til seneste opdatering d. 15. juni 2009

Rekorder opdateret pr. 1. august 2009 Rød skrift markerer nye i forhold til seneste opdatering d. 15. juni 2009 Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Annette Hansen, 84 0.25.08 26-10-2006 Århus 50m Fri Annette Hansen, 84 0.26.23 07-07-2007 Århus Annette Hansen, 84 0.55.30 26-10-2006 Århus 100m Fri Annette Hansen,

Læs mere