Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet."

Transkript

1 Referat fra Generalforsamlingen den i HSC. 1. Valg af dirigent. Claus Hopff blev valgt til dirigent og ordstyrer. Han startede med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet. Som tidligere år blev det foreslået, at punkt 10 uddeling af pokaler blev flyttet op før punkt 2 formandens beretning. Dette blev godkendt af forsamlingen. 10. Uddeling af pokaler. (Punktet er efter accept fra forsamlingen rykket hertil). Årets A-holdssvømmer: Cecilie Ravn Jensen. Vandrepokalen er skænket af Plus Office. Årets B-holdssvømmer: Christian Rasmussen. Vandrepokalen er skænket af Holstebro Blik og Ventilation. Årets C-holdssvømmer: Maren Bielefeldt. Vandrepokalen er skænket af Badelandets Personale. Årets leder: Heidi Nicolaisen. Vandrepokal er skænket af RSM plus Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Årets HSC'er: Svend Åge Jensen. Vandrepokal skænket af Urmager og Guldsmed Peter Toft. 2. Formandens beretning v/kurt Knudsen. Traditionen tro så vil jeg foreslå en ændring i dagens program, punkt 10 uddeling af pokaler, bliver flyttet op inden min beretning, så vores svømmere kan komme hjem og slappe af. Kig jer godt omkring, og nyd vores super lækre klublokale!! Tusind tak til alle jer forældre som har hjulpet med at sætte klublokalet i stand! Det er i sluppet ret så heldigt fra ;-) Jeg er glad for at stå her i dag som formand for HSC, og skal aflægge min allerførste beretning til generalforsamlingen. Det har været en stor mundfuld for mig at blive formand for HSC, at komme ind som mig, midt i en periode, uden erfaring med bestyrelsesarbejde, og skulle overtage en post efter en formand som har været 9 år på posten. Samlet set har det heldigvis været en positiv oplevelse. Elitesvømning Holstebro Svømme Club er en Eliteklub, vi kan og vil Elitesvømning! For mig er det vigtigt, at vi i vores konkurrenceafdeling, kan tilbyde vores svømmere nogle gode oplevelser, jeg er af den holdning, at når de engang stopper som konkurrencesvømmere, så skal der være nogle super gode oplevelser at kigge tilbage på. De har fortjent det. Det at være konkurrencesvømmer kræver en meget stor træningsindsats, og stor selvdisciplin. I den

2 forbindelse har vi et foredrag om ATK på torsdag med Talentudvikler i Dansk Svømme Union, Michael Hinge. Mød op og støt op omkring projektet! Der er noget for alle, både forældre og svømmere. Forening med frivillig arbejdskraft Holstebro Svømme Club er en forening hvor meget af arbejdskraften leveres af frivillige, specielt i Konkurrenceafdelingen. Frivillige som smider mange timer i den fælles pulje til stor glæde for alle. Det betyder også, at opgaverne bliver løst på forskellig vis, og nogle gange lidt senere end vi alle ønsker det. Her er det vigtigt, at vi som forældre bliver bedre til at værdsætte de ildsjæle, som tager et ansvar til stor glæde for klubben og dens medlemmer. Jeg vil gerne opfordre flere forældre til at gå ind og tage et ansvar. Vestjysk Bank Jeg vil gerne sige stor tak til Vestjysk bank, vores hovedsponsor, for deres store opbakning til klubben. Charlotte Schmidt har fået forlænget vores sponsorkontrakt med endnu et år, det betyder meget for klubben og dens økonomi. Stor tak til Holstebro Badeland for det gode samarbejde. Det fungerer super godt. Tak til K-udvalget og bestyrelsen, I gør et stort stykke frivilligt arbejde. Og så er I også meget hyggelige at være sammen med. Og til sidst kæmpe stor tak til vores trænerstab, I gør det fantastisk godt, det er dejligt at se, hvor meget I brænder for svømning. I er med til at gøre en forskel! Kommunen 2011 har været et år med mange store og tidskrævende udfordringer. De helt store udfordringer har kommunen leveret, bl.a. lukningen af Birkelundskolens svømmehal, som Birta vil fortælle mere om, en urimelig høj leje af klublokale, som pludselig igen er steget, denne gang fra kr. til kr., pga. af en regnefejl, som de siger på kommunen. Det betyder, at inden vi overhovedet kan komme i gang med at arrangere stævner eller andet for vores svømmere, så skal vi først have tjent kr. til kommunen, meget besynderligt når vores politikere har valgt, at Holstebro Kommune skal være en elitekommune, som satser bredt på idrætten. Og så samtidig pålægger de os store udgifter. Vi kæmper stadig videre med at få en mere fornuftig husleje. Holstebro Elitesport Det gode, ved at vi er en Elitekommune, er, at vi har Holstebro Elitesport, vi er en af de få klubber som Holstebro Elitesport satser på. Vi har et super godt samarbejde og en god sparring, og jeg er ikke i tvivl om, at Holstebro Elitesport også er af den mening, at Holstebro Svømme Club kan og vil Elitesvømning. Det har jeg i hvert fald fortalt John Mikkelsen op til flere gange. Ny HSC 2011 var også det år, hvor vi i bestyrelsen erkendte, at HSC var gået lidt i stå, der var ikke rigtig nogen gnist, der manglede en rød tråd fra svømmeskolen og op i Konkurrenceafdelingen. Det har bevirket, at vores Konkurrenceafdeling, er noget tynd i toppen. Klubbens talentudvikling var simpelthen ikke god nok. Det kneb med forældreopbakning til forskellige arrangementer. Stemningen i klubben var det går nok alt sammen.

3 Klubudvikling Derfor tog bestyrelsen kontakt til John Mikkelsen fra Holstebro Elitesport, og Bo Larsen fra Dansk svømmeunion. Vi afholdt et par møder og blev enige om, at vi skulle have gang i noget klubudvikling. Ikke en stor forkromet udgave, men en simpel og overskuelig udgave, som vi kan leve op til. Der blev indkaldt til stor-møde i forbindelse med konkurrenceafdelingens opstartstur i Spjald, hvor alle medlemmer af klubben var inviteret samt tidligere bestyrelses og K-udvalgsmedlemmer. Der var stor opbakning og mange positive tilbagemeldinger. Det var en helt fantastisk dag. Ny stemning Det har allerede på nuværende tidspunkt givet en hel anden stemning i klubben, og der er sket mange ting. Der er blevet sat fokus på oprykning fra svømmeskole til Talenthold, der er blevet større opbakning fra forældre, til de arbejdsopgaver vi har i klubben, der bliver afholdt forældremøder, hvor der vel at mærke møder nye forældre op, vi er simpelthen på rette vej. Forældreopbakning Det er meget vigtigt for vores konkurrenceafdeling, at der er en stor opbakning fra forældre til at yde et bidrag til den fælles pulje, jo mere forældrehjælp, jo større oplevelser til vores konkurrencesvømmere. Penge til klubben Fremadrettet skal vi være bedre til at tjene penge til klubben, derfor har vi fået oprettet et sponsorudvalg. Der vil blive lavet en struktureret sponsorpolitik, og et sponsorkoncept, som vi vil tilbyde erhvervslivet. Et sponsorudvalg, af frivillige kan kun fungere, hvis der er forståelse for, at indtægter går i den fælles pulje til gavn for alle. Vi er ganske udmærket klar over, at sponsorindtægter er meget svære for tiden, men vi har mod på at prøve det af. Hjemmestævne Vi skal også til at afholde vores eget svømmestævne, Holstebro-stævnet kommer det til at hedde. Det er et arrangement, som henvender sig til de små svømmere, hvor der også er plads til sjov og spas, og det er selvfølgeligt noget, jeg forventer, vi med tiden kan tjene penge på. Stor tak til alle de forældre som mødte op på det indledende møde omkring stævnet. DOM Vi har også fået Dansk Open Masters til byen, det er et stævne for de lidt ældre svømmere, hvor der også bliver lagt vægt på, at der skal være plads til det sociale. For at være rigtig Masters svømmer, skal man være 25 år. Her får vi også brug for mange aktive forældre/og medlemmer. Jeg forventer, at vi minimum kan tjene kr. på de 2 svømmestævner. Svarende til 6 mdr. husleje til kommunen. ROCK Og igen i år har HSC fået opgaven med at stå hegnsvagt til Rock i Holstebro. At være hegnsvagt er en meget simpel opgave, som er forbundet med mange sjove oplevelser, hvor vi står og er vejviser for publikum, så de kommer den rigtige vej ind på pladsen, der er ikke noget fysisk kontakt forbundet med at være hegnsvagt. Er der optræk til ballade er der et professionelt vagtværn til at tage sig af det, og det er de rigtig gode til!

4 Tak til Klaus Pugholm for at vi igen i år er blevet tilbudt opgaven som hegnsvagt, det er let tjente penge for klubben, i år får vi kr., svarende til 6 mdr husleje til kommunen. Hvis vi vel og mærket kan stille med ca. 50 personer. Tilmeld jer på hjemmesiden. Hurtigst muligt. Presseansvarlig Jeg synes, det er vigtigt, at HSC bliver meget bedre til at profilere sig selv, overfor pressen, kommunen, elitesport, forældre osv., både om hvad vi render og laver, men også om vores gode resultater fra svømmestævner. Derfor har vi været så heldige at få en presseansvarlig i HSC, Thomas Maxe, han er uddannet journalist, og har sit eget firma MAXEffekt PR og Kommunikation, Thomas kommer til at være bindeled imellem HSC og vores lokale presse. Han vil dække vores hjemmestævner og de mesterskaber vores svømmere deltager i. Thomas indgår som frivillig og bidrager til den store pulje, ligesom alle os andre, så det koster ikke klubben noget, stor velkommen til Thomas. Klubmodul I 2012 går vi over til et nyt IT system til håndtering af medlemsdatabase, klubmodul, det er et super godt koncept, hvor stort set alt kommer til at køre online, både kontingent og stævnebetaling. Det betyder, at for at være medlem, skal man oprettes med en personlig profil i systemet ved første tilmelding. En af sidegevinsterne er, at vi i klubben får meget nemmere ved at kommunikere direkte til vores medlemmer, via mail. I forbindelse med, at vi går over til klubmodul, vil der også blive arbejdet på at få lavet en ny hjemmeside, da den trænger til en opdatering. Spejderlejr I uge 30 afholder Holstebro Kommune landslejr for spejdere, i den forbindelse er klubben blevet tilbudt at hjælpe med arbejdskraft, det bliver aflønnet med 40 kr. pr. time til klubben. Der skal være en kontaktperson fra klubben, så hvis der sidder én, som har lyst til at være det, så giv mig besked. Materialet vi har fået af kommunen vil blive lagt på hjemmesiden. 75 års jubilæum I september måned 2013 har HSC 75 års jubilæum. Det skal fejres. Vi er så småt begyndt at planlægge et arrangement ude i den gamle svømmehal på Døesvej. Sidder der nogle, som har lyst til at indgå i arbejdsgruppen, så kontakt mig, eller forretningsfører Charlotte Schmidt. Generelt Søger man information om, hvad der sker i klubben, er det altid en god ide at kigge forbi vores hjemmeside, vi prøver så vidt muligt at lægge alt op, som er relevant. Og endnu bedre, tilmeld jer vores nyhedsmail via hjemmesiden. Til sidst vil jeg gerne endnu engang takke bestyrelsen for det gode samarbejde. Ingen spørgsmål fra forsamlingen, der godkendte beretningen.

5 3. Konkurrenceudvalgets beretning v/eli Christensen Det har været et fornuftigt år for HSC i Der er for første gang i flere år taget medalje til et DJM. Desuden har vi fået udtaget en svømmer til et internationalt mesterskab. Ved DMH blev Holstebro SvømmeClub i 2. division, med 750 point op til 3. pladsen som havde givet oprykning til 1. division. Hvilket er imponerende, når man tænker på gennemsnitsalderen på holdet. Gennem hele sæsonen har alle klubbens konkurrencesvømmere deltaget ved stævner alt fra begynderstævner i Ulfborg til nationale mesterskaber. Gennem disse stævner har svømmerne udviklet sig og vundet mange medaljer. Og sat et utal af personlige rekorder. Mesterskabs resultater 2011 (Resultater for 2010 i parentes): Stævne: Deltager PR/Starter G/S/B Rating(G=4,S=2,B=1) 2011(10/09/08) DM (50m) 2(8) 7/9(9/31) 0/0/0(0/0/0) 0(0/0/11) DM Junior (50m) 3(7) 6/10(18/22) 0/0/0(0/0/0) 0(0/1/1) DM (25m) 3(9) 4/9(12/30) 0/0/0(0/0/0) 0(0/0/1) DM Junior (25m) 3(#) 11/15(#) 0/1/0(0/0/0) 2(0/0/2) DM Årgang Gr.1 4(5) 10/11(9/13) 1/4/0(0/0/1) 12(1/0/0) DM Årgang Gr.1-kort 4(3) 14/14(8/15) 3/1/1(4/2/1) 15(21/0/0) DM Årgang Gr.2 4(6) 12/12(18/23) 0/0/0(2/2/1) 0(13/16/7) DHM 2. Division 19(26) 41/74(65/102) Vi blev i 2. Division DHM. Årgang Vi har ikke deltaget i denne sæson Vest Danske Langbane 11(20) 32/57(37/97) 2/1/0(0/1/2) 10(4/5/10) Vest Danske Langbane (J) 11(#) 32/57(#) 0/4/0(0/1/0) 8(2/4/0) Vest Danske Kortbane 5(14) 5/19(?/57) 0/0/1(1/0/2) 1(6/2/6) Vest Danske Kortbane (J) 6(#) 9/31(#) 1/1/2(1/0/1) 8(5/5/0) Vest Danske Årg.Gr.1 forår 5(8) 14/28(?/26) 4/3/5(0/3/2) 27(8/2/0) Vest Danske Årg.Gr.1 efterår 6(Aflyst) 27/40(Aflyst) 3/8/2(Aflyst) 30(#/#/#) Vest Danske Årg.Gr.2 forår 9(9) 34/44(?/46) 1/1/2(7/4/3) 8(39/14/5) Vest Danske Årg.Gr.2 efterår 4(9) 24/29(19/27) 7/2/3(2/0/3) 35(11/#/#) Regionsmesterskaber 22(31)?/157(?) 52/23/11(45/26/22) 265(254/209/#) 2012 I den forsøger HSC igen med at være arrangør af et mesterskab i samarbejde med unionen. Det er DOM, der afholdes april. Dette vil kræve nogle frivillige, vi har bl.a. indgået en aftale om at udleje officials til tilrejsende klubber. Stævneleder til dette stævne er Lars Stendys. HSC arrangerer et stævne for de yngste konkurrencesvømmere, det bliver den april

6 Der skal ligeledes bruges frivillige til dette stævne. Det er Malene Knudsen, der er stævneleder for dette stævne. Ingen spørgsmål fra forsamlingen, der godkendte beretningen. 4. Sponsorudvalgets beretning. Punktet er medtaget under formandens beretning. 5. Børne- og Motionsudvalgets beretning v/birta Skou. Vi kan godt mærke, at svømmeafdelingen på Birkelund er lukket. Vores medlemstal er faldet med ca. 100 medlemmer, så i 2011 har det ligget på omkring 900 medlemmer. Vi har haft en del arbejde med at få holdene fra Birkelund integreret mellem vores hold nede i Badeland, bl.a. har vi ændret træningstiden for de små svømmere fra 40 min. til 30 min. pr. gang. Det har tidligere været drøftet at gøre dette, for de små svømmere kan ikke holde varmen i 40 min. i undervisningsbassinet, så det er ikke til skade for dem, men nu blev det aktuelt at gøre det, for at få holdene passet ind. Vores voksenhold, hvor vi har Vandgymnastik og WaterWalking-holdene, Vandskræk, XL og en del voksne motionssvømmere samt pensionistholdet, har fået rykket deres svømmetider. Alle tiderne er ifølge medlemmerne ikke lige fordelagtige, men indtil videre må vi tage de tider, vi kan få. I efteråret var der nogle af vores trænere, som arrangerede en store oprykningsdag for svømmerne i svømmeskolen. Så kunne de ældste svømmere dér vise, at de var dygtige nok til at rykke videre op på holdene, enten andre hold i svømmeskolen, eller endda til konkurrenceafdelingen. Det var en succes og den skulle gerne genoptages en gang i hver sæson. Aqua-camp, der foregår i skolernes sommerferie, er stadig en aktivitet, der er fuldt optaget. Børnene får brugt deres fritid på en fornuftig måde, både i vandet og også i det fri. Trænerne skal have megen ros for deres engagement og hjælp til Aqua-campen, som de selv står for med lidt hjælp fra Charlotte. I år er det ikke helt fastlagt, hvornår vi afholder Aqua-camp, for Signe Nyby har desværre meldt fra til at stå for det i år, men der arbejdes hårdt på at få det iværksat. Det kommer på hjemmesiden, lige så snart vi har det afklaret. Vi har stadig ikke været gode til at få vores trænere på kursus, men det bliver forhåbentligt bedre, for i år er der heldigvis et par friske hjælpetrænere, som tager på kursus sidst i februar måned, så håber vi, der er flere, som får mod på det. I marts måned skal vores trænere have deres årlige opdatering af bassinlivredderprøverne, så de er klædt på til at hjælpe, hvis det skulle blive nødvendigt. Ingen spørgsmål fra forsamlingen, der godkendte beretningen.

7 6. Kassereren forelægger det reviderede regnskab v/henriette Rasmussen. Regnskabet for 2011 og budgettet for 2012 blev gennemgået og godkendt af generalforsamlingen. Det budgetterede resultat for 2012 er et mindre overskud på under kr. I forbindelse med overgang til et nyt regnskabssystem har klubben også fået en ny kontoplan. Derfor er regnskabstallene for 2010 ikke helt sammenlignelige med dem for Særligt skal nævnes, at medlemmers egenbetalingen til træningslejre og stævner nu fremgår som en særskilt post i regnskabet under indtægter. Tidligere år har medlemmernes egenbetaling været modregnet i udgifterne til stævner og træningslejre. Resultatet for 2011 blev et underskud på kr. Der var oprindelig budgetteret med et underskud på kr. Indtægterne har været faldende fra 2010 til 2011, både kontingenterne og tilskuddet fra kommunen. Der er en vis sammenhæng mellem disse to beløb, idet tilskuddet fra kommunen afhænger af, hvor mange medlemmer klubben har. Lukningen af Birkelundskolens svømmehal og den deraf følgende medlemsnedgang har derfor både resulteret i færre kontingentindtægter, men også et mindre kommunalt tilskud. Klubben har derfor i det forgangne år været nødsaget til at spare på udgifterne. Dog er der brugt kr. på forbedringer af ventilationsanlægget i klublokalet. Hensættelsen fra 2010 til nyt el-tidsanlæg er i stedet blevet anvendt til forbedring og indretning af motionsrummet. Der er ikke foretaget nye hensættelser. Underskuddet i 2011 samt det forhold, at vi har brugt vores hensættelser, gør, at egenkapitalen er blevet væsentlig mindre. Et forhold bestyrelsen er opmærksom på. Den mindre egenkapital gør os sårbare. For så vidt den fremtidige økonomi blev det drøftet, hvordan vi kunne vedligeholde eller få finansieret købet af et nyt tidtageranlæg. I 2012 overgår klubben til et nyt klubsystem, og dette har mange nye faciliteter. Systemet og faciliteterne koster penge. Det blev i den forbindelse drøftet, hvordan kontingentet til klubben er sammensat og fordeling af kontingentet mellem de forskellige hold. ---oo00oo Fra forsamlingen blev der nu når lukningen af Birkelundskolens svømmehal har så stor betydning for vores nedgang i indtægter spurgt til, om man kunne forhøje indtægterne markant ved nytegning af medlemmer, således tilskuddet fra kommunen også blev højere. Der blev svaret, at naturligvis vil nye medlemmer bidrage til forhøjet indtægt, men tilskuddet fra kommunen gives kun til børn og her fordeler kommunen en bestemt pulje blandt alle idrætsudøverne i kommunen, så det er ikke samme procentsats, vi får hvert år.

8 Der er endvidere blevet regnet på medlemstallene for vores hold, og der er resultatet blevet, at vi skal have minimum 8 medlemmer på et hold, for at det kan løbe rundt. Fra forsamlingen blev der også spurgt til, hvad et nyt tidtageranlæg kunne koste og om vi evt. kunne forsøge at spørge andre klubber, om de har nogle gamle plader magen til vores, til at ligge. Der blev svaret, at hver plade har kostet ca kr. Vi kan ikke købe nye plader til vores anlæg, da det er forældet, og nye plader kan ikke kombineres med det gamle anlæg. Vi har opkøbt de gamle plader, som vi har kunnet støve op rundt omkring i andre klubber. Der er ikke taget priser hjem på et nyt anlæg endnu, men en hovedcomputer vil koste ca kr. og det tager ca. ½ år at omprogrammere en sådan. Det blev fra forsamlingen foreslået, at vi kunne sætte et nyt anlæg på vores ønskeseddel til klubbens 75 års jubilæum. Sidst blev der fra forsamlingen forespurgt, om det kunne oplyses, hvad Vestjysk Bank gav i sponsorstøtte. Det blev oplyst, at det var en væsentlig del af vores sponsorindtægter, men det eksakte beløb kunne ikke blive oplyst. Ingen yderligere spørgsmål fra forsamlingen. Beretningen blev godkendt. 7. Fastsættelse af kontingent. Det blev foreslået, at kontingentfastsættelsen skulle reguleres med 3% op til nærmeste hele 10 er. Dog skulle de børnehold i undervisningsbassinet, som har fået reduceret deres undervisningstid i forbindelse med lukningen af Birkelundskolens svømmehal, fritages for denne stigning. Forslaget blev godkendt af forsamlingen. Bestyrelsen foreslog også, at i forbindelse med det nye medlemssystem, vil der blive tillagt et medlemsgebyr på 25 kr. pr. sæson til dækning af udgifterne hertil. Forslaget blev godkendt af forsamlingen. Der blev fra forsamlingen forespurgt, om kontingentet i konkurrenceafdelingen ikke kunne hæves betydeligt i forhold til de øvrige hold.

9 Der blev fra forsamlingen svaret, at det nok var bedre med flere medlemskampagner i stedet for, så det ikke rammer en speciel gruppe i klubben. Der blev fra forsamlingen foreslået, at der blev oprettet en forældreforening. Formanden oplyste, at klubben var med på idéen, men så skulle der en eller flere forældre på banen for at stå for dette, da klubben ikke havde ressourcer til at administrere en forældreforening. Der var ingen som meldte sig, hvorfor dette forslag blev sat i bero. Hvis der senere melder sig nogle forældre til dette, kan det tages op igen, så man var velkommen til at henvende sig til bestyrelsen. Det blev også fra forsamlingen foreslået, at der kunne oprettes et hold for passive medlemmer, hvor der skulle betales 100 kr. for et passivt medlemskab. Det kunne evt. især henvende sig til tidligere svømmere, bedsteforældre og familie, som ville give et lille bidrag til at klubben kunne få en lille ekstra indtægt. Det blev vedtaget, at klubben skulle oprette ovennævnte med betaling af 100 kr. for et passivt medlemskab. Der var ikke flere spørgsmål fra forsamlingen under punkt Indkomne forslag. Klubudvikling v/henriette Rasmussen. Henriette Rasmussen fortalte lidt om resultaterne i forbindelse med arbejdet omkring klubudvikling. Der bliver arbejdet videre med klubudvikling og medlemmerne kan se nærmere herom på vores hjemmeside, hvor de foreløbige planer og det igangværende projekt bliver fremlagt. Æresmedlem. Bestyrelsen indstiller Randi Iversen til æresmedlem. Forsamlingen godkendte indstillingen. Formand har ønske om at udvide bestyrelsen med en næstformand. Der blev fremlagt et ønske om at udvide bestyrelsen med en næstformand. Henriette Rasmussen er villig til at påtage sig hvervet som næstformand, men så mangler bestyrelsen en kasserer. Derfor blev det vedtaget, at pladsen som næstformand p.t. er vacant.

10 Såfremt bestyrelsen får henvendelse fra en person som ønsker at påtage sig hvervet, enten som næstformand eller som kasserer, har bestyrelsen fået bemyndigelse fra forsamlingen til at udvide bestyrelsen. Bestyrelsen ønsker at ændre 5 i vedtægterne. Den fremtidige 5 kommer til at lyde således: Ved tilmeldingen betales et medlemsgebyr + et ½ års kontingent for aktive medlemmer. Kontingentet og medlemsgebyret fastsættes hvert år af generalforsamlingen og opkræves 2 gange årligt. Passive medlemmer betaler minimum medlemsgebyr. Medlemsgebyret kan ikke refunderes. Medlemsgebyret skal som minimum dække driften af klubbens administrationssystem. Såfremt et medlem er kommet i restance, kan bestyrelsen indtil videre inddrage det pågældende medlems medlemsrettigheder. Hvis restancen ikke efter skriftlig påmindelse fra bestyrelsen betales inden yderligere 14 dage, er bestyrelsen berettiget til omgående at slette det pågældende medlem. Et medlem, der er slettet på grund af restance, kan kun genoptages mod betaling af det skyldige beløb, samt nyt indskud. Aktive medlemmer kan fritages for kontingent i særlige tilfælde (f.eks. aftjening af værnepligt), når skriftlig anmodning herom foreligger. Fritagelsen for kontingent omfatter ikke medlemsgebyret. Forslaget blev godkendt af generalforsamlingen, hvorefter ovennævnte 5 vil blive indskrevet i vedtægterne. 9. Valg. Formand. Bestyrelsen indstiller Kurt Knudsen til genvalg. Generalforsamlingen har ikke andre forslag. Kurt Knudsen blev herefter valgt. Næstformand for Konkurrenceudvalget. Bestyrelsen indstiller Claus Hopff til genvalg. Generalforsamlingen har ikke andre forslag. Claus Hopff blev herefter genvalgt Formand for Børne-og Motionsudvalg Bestyrelsen indstiller Birta Skou til genvalg. Generalforsamlingen har ikke andre forslag. Birta Skou blev herefter genvalgt. Formand for Sponsorudvalg. Posten er vakant. Bestyrelsen havde ingen indstillinger og der var ingen af de fremmødte på generalforsamlingen, som meldte sig. Det blev accepteret af generalforsamlingen, at dette punkt måtte tages op på et senere bestyrelsesmøde og såfremt der var behov for det, kunne bestyrelsen selv indsætte en kandidat i udvalget. Foreløbig står posten stadig som vacant.

11 1 revisor på valg lige år Posten er vakant. Bestyrelsen havde ingen indstillinger og ingen af de fremmødte på generalforsamlingen meldte sig. Det blev accepteret af generalforsamlingen, at hvis der kom en henvendelse herom, kunne bestyrelsen selv indsætte en kandidat som revisor. Foreløbig står posten stadig som vacant. Efter afslutning af generalforsamlingen er bestyrelsen blevet kontaktet af Svend Steg, som oplyste, at han var villig til at påtage sig hvervet som revisor. Svend Steg er herefter indsat som revisor. 1 revisorsuppleant på valg lige år Posten er vakant. For så vidt angår revisorsuppleant kunne denne ikke besættes, hvorfor den står vacant. 11. Valg af revisionsfirma. Bestyrelsen indstiller RSM plus Statsautoriseret Revisionsaktieselskab til genvalg. Generalforsamlingen har ikke andre forslag. RSM plus Statsautoriseret Revisionsaktieselskab blev herefter valgt. 12. Eventuelt. Det blev nævnt, at Vest Danske Langbane Mesterskaber i Hjørring i weekenden 2.-4.marts 2012 manglede en holdleder. Så henvendelser herom kunne gives til Eli. Det blev nævnt, at Herning Svømmeklub havde foreslået HSC at gå sammen i forbindelse med DM-L den juli 2012 og leje en skole til overnatning og bespisning. Der ville deltage svømmere fra HSC og vi skulle stille med minimum én voksen til at hjælpe med madlavning m.v. Dog skulle der ikke sørges for slutrengøring. Stævnet bliver afholdt i Esbjerg og det ville komme til at koste ca. 200 kr. pr. døgn pr. svømmer. Der var ingen som meldte sig, hvorfor der bliver givet besked til Herning Svømmeklub om, at det ikke kan lade sig gøre at gå sammen. Vedrørende DÅM blev det oplyst, at Søren stopper som træner for B-holdet, så der søges en forældre, som kan tage med i stedet for ham. Der blev fra forsamlingen spurgt, om konkurrenceafdelingen undersøgte, hvilke stævner de forskellige konkurrencesvømmere kunne komme til, da flere forældre mente, at der ikke var tilstrækkelig med tilbud til svømmerne.

12 Hertil blev der svaret, at svømmerne kom til de stævner, som træneren / konkurrenceafdelingen mente var relevante. Det blev også nævnt, at der løbende var kig på evt. stævner, som ikke var offentliggjort fra sæsonstart, så af og til kom der tilbud om ekstra stævner til svømmerne. I forbindelse med at det blev offentliggjort, at Søren stopper som træner, blev der fra forsamlingen spurgt, om der blev gjort noget for at finde nye egnede trænere i klubben. Da det var frustrerende for svømmerne at skifte trænere for tit og først få besked om en ny træner i sidste øjeblik. Det blev oplyst, at der er en eftersøgning i gang og det skulle gerne være på plads inden alt for længe. Slutteligt blev der fra forsamlingen forespurgt om den forestående renovering af det store svømmebassin, idet der tidligere havde været noget fremme omkring evt. lukning for en periode, hvilket også ville gå ud over HSC s økonomi. Det blev oplyst, at så vidt bestyrelsen havde erfaret, så var denne renovering udsat indtil videre. Endelig overlod dirigenten herefter formanden at takke af for god ro og orden. Referent Birta Skou

HOLSTEBRO SVØMMECLUB STIFTET 1938

HOLSTEBRO SVØMMECLUB STIFTET 1938 12. Eventuelt. Thomas Maxe foreslog, at HSC deltager i et projekt for overvægtige børn/familier. Dette var der stor opbakning til i forsamlingen. Endelig overlod dirigenten herefter formanden at takke

Læs mere

Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma.

Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma. for børn og unge i hele Holstebro Kommune Udarbejde sponsorstrategi 14 Revision: Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma. Intern revision. Der vælges 1 revisor

Læs mere

HOLSTEBRO SVØMMECLUB VEDTÆGTER

HOLSTEBRO SVØMMECLUB VEDTÆGTER HOLSTEBRO SVØMMECLUB VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted: Foreningens navn er Holstebro SvømmeClub, dens hjemsted er Holstebro. 2 Formål: Foreningens formål er med udgangspunkt i medlemmernes interesse og engagement

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

HOLSTEBRO SVØMMECLUB

HOLSTEBRO SVØMMECLUB Dagsorden: 1. Valg af dirigent Henrik Skafsgaard blev valgt. 2. Formandens beretning 3. Konkurrenceudvalgets beretning 4. Sponsorudvalgets beretning HOLSTEBRO SVØMMECLUB Referat af GENERALFORSAMLING 18/2-2015

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 Referat generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger 1. Formand 2. Afdelingslederne 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab og oplæser revisionens evt. bemærkninger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001.

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2001. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Opstartstur - klubudviklingsdag

Opstartstur - klubudviklingsdag Opstartstur - klubudviklingsdag Spjald Fritidscenter lørdag den 20. august 2011 Velkomst formanden for HSC Svømme Club - Kurt Knudsen Kurt Knudsen er, udover Holstebro Svømme Club nye formand, også håndværker

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Kom og deltag i Nyborg Svømmeklubs ordinære generalforsamling og får indflydelse i din svømmeklub! Adgang for alle, men

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Valg af kasserer

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere