En Phonak i-øret Fordelen sidder i-øret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En Phonak i-øret Fordelen sidder i-øret"

Transkript

1 En Phonak i-øret Fordelen sidder i-øret Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der er afhængige af vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå og opleve mere af livets mangfoldigheder. V1.00/ /mlwp/ Phonak AG All rights reserved Bevæg dig frit. Kommunikér med selvtillid. Lev uden begrænsninger. Life is on.

2 2 3 Fordelen ved en Phonak? Den klarer sagen! Vi inviterer dig til at opleve vores fantastiske i-øret produkter og prøve vores brancheførende teknologi til brugere, der vælger i-øret produkter eller en øreprop. Unikke fordele Ekstreme standarder klarer sagen For at sikre fuldstændig overensstemmelse med den fremtidige brugers behov fremstilles hvert eneste i-øret produkt digitalt ved hjælp af computerstøttet design. Produktet færdiggøres derefter med en traditionel håndværksmæssig flot finish og computertestes for at sikre ydeevnen. Førende teknologi kan ganske enkelt gøre mere. Vi skal blot nævne et enkelt eksempel. Den unikke og individuelt designede AOV-teknologi, som er en løsning, der bruges af hundredtusindvis af brugere. Phonak i-øret apparater er designet og fremstillet efter strenge standarder for høj pålidelighed og lav vedligeholdelse. Desuden har vi høj kundefokus og giver højeste prioritet til kundepleje og service gennem hele produktets levetid. Vi er overbeviste om, at du og dine brugere vil opleve fordele ved et i-øret høreapparat fra Phonak. Hvis du ikke allerede tilpasser Phonak i-øret produkter, så kan du se her, hvad du og dine brugere går glip af. At en Phonak klarer sagen første gang betyder, at vores omgørelsesprocent ligger under 3 %.1 1 Omgørelsesprocent angiver antallet af instrumenter, der skal ombygges, fordi de ikke har perfekt pasform. Omgørelsesprocenten måles i antal returnerede produkter inden for 30 dage på alle markeder.

3 4 5 Fordelen ved førende teknologi At give vores brugere mærkbare fordele i hverdagen er det, der driver os. Du har mulighed for at introducere dine brugere til den avancerede teknologi, i Phonak i-øret produkter og hvad denne teknologi kan gøre for dem. AOV for individuelt minimeret okklusion AOV står for akustisk optimeret ventilation. Denne teknologi virker på følgende måde: Vi anvender ophavsretligt beskyttede flerdimensionelle algoritmer til at definere akustikmassen, modellen og den optimerede ventilation med hjælp fra 3Dmodelleringssoftware. De individuelle AOV-data bruges også til forberegning af tilpasningen, hvilket giver højere komfort. Denne innovative funktion fås til hver enkelt model og stiltype: n n n Optimal akustisk ydeevne Reduceret okklusionseffekt Høj acceptrate SmartGuard: Vedvarende beskyttelse og nem håndtering SmartGuard-membransystemet virker som en akustisk gennemsigtig barriere, der beskytter lydindgangen mod ørevoks og fugt. Dette membransystem er egnet til alle i-øret apparater selv med lydstyrkeniveauer op til 120 db SPL. SmartGuard er en højelastisk tynd polymermembran, der er laserbundet på en ring, som passer sikkert i høreapparatets lydindgang. Den er nem at håndtere, brugeren skal blot aftørre i-øret apparatet med en tør klud dagligt og udskifte filteret hver anden måned.

4 6 7 Fordelen i at kunne vælge Din anbefaling af et Phonak i-øret høreapparat kan begrundes med hele Phonaks portefølje, der tilbyder tilfredsstillende løsninger for personer med mild til svær hørenedsættelse. Alle prisklasser, alle skalmodeller og alle typer ekstraudstyr er lige inden for rækkevidde. Og det er ikke det hele! Du kan være sikker på, at du altid arbejder med den nyeste teknologi i branchen. Bred vifte af farver til faceplate og skaller Beige 26 Kakao 22 Brun 28 En portefølje af muligheder: Alle de mulige kombinationer til i-øret produkter Valg af produkt efter batteristørrelse Skalmodeller CIC, MC, ITC, HS, FS Modtagere M, P og SP til hver skal og batteristørrelse Automatisk aktivering af EasyPhone Trådløs og ikke-trådløs (Petite) teknologi Valg mellem direktionale og omnidirektionale mikrofoner I-øret matrix En bred vifte af forskellige funktioner til brugerkontrol: styrkekontrol, programskifter, telespole og fjernbetjening Forskellige farvevalg til skal og faceplate Voksbeskyttelses muligheder Kompatibilitet med Phonaks Dynamic FM-produkter (gennem icom + MLxi eller gennem MyLink+) Transparent blå 37 Transparent rød 36 Rosa 26 Kakao 22 De bedste resultater med tilpasning fås ved at bruge en perfekt øreprop. En perfekt øreprop kendetegnes ved, at det opfylder følgende kriterier: passer til ørets individuelle anatomi bliver siddende ved alle hverdagsaktiviteter er holdbar forbedrer høreoplevelsen Ørkenbrun 28 Ørepropper til CRT- og BTE-høreapparater Transparent 21 Hos Phonak har vi mange års erfaring i at lave ørepropper der udvider de eksisterende grænser inden for området. En komplet Phonak løsning inkluderer et Phonak høreapparat og en Phonak i-øret løsning. Hver enkelt Phonak øreprop indeholder AOV-teknologi og dermed alle de fordele denne teknologi giver. ikke-trådløs Batteri CIC Mini canal In the canal Half shell Full shell Modtager 10 M, P, SP 312 M, P, SP 312 & direktional M, P, SP Individuel øreprop 312 M, P, SP trådløs 312 & direktional M, P, SP SlimTip SlimTip med ekstra fastholdelse SlimTip Soft cshell cshell Soft 13 & direktional M, P, SP

5 8 9 Pålidelighed en langtidsholdbar fordel Det eneste, der gerne skulle komme tilbage, er brugerens høreevne. Susanna Merlini Kvalitetskontrol manager Lige fra valget af materialer til hvert eneste trin i produktionen er det vores intention, at et i-øret høreapparat skal give en unik oplevelse. Og at denne unikke oplevelse skal vare ved i lang tid. Vores internationale forsknings- og udviklingsteam undersøger konstant nye materialer og produktionsteknologier, der løbende forbedrer vores procedurer inden for kvalitetskontrol. Vi arbejder altid på at finde nye måder at tænke på og forbedre os på. Flere fordele i flere år Endnu mere pålidelig Phonak i-øret produkter er bygget til at kunne holde og vil derfor virke i mange år1. Phonak features har inspireret branchen og opfattes som standardsættende for ydeevne og kvalitet. For nylig viste en stor undersøgelse af langvarig kvalitetskontrol, at et Phonak i-øret høreapparat i gennemsnit kræver et serviceeftersyn én gang hvert femte år. Et Phonak i-øret høreapparat er bygget til at kunne holde, hvilket ikke er nogen ringe egenskab, når man tænker på de udfordrende betingelser et apparat, der sidder i øret, skal kunne tåle. 1 B aseret på Phonaks internationale reparationsstatistik kan et Phonak i-øret høreapparat bruges i gennemsnit 4 år, før der opstår behov for service på fabrikken.

6 10 11 Vejen til perfektion nås via 9 grundlæggende trin Phonak anvender et fuldt integreret digitalt produktionssystem til at designe, fremstille og teste vores i-øret apparater. Hver enkelt fase overvåges omhyggeligt lige fra start, fra ordren indtastes i computersystemet, og til den endelige kvalitetskontrol. 1. Ordreregistrering Ved ordreafgivelse får apparatet et unikt serienummer, der gælder som produkt-id gennem hele produktets levetid. 2. Fra øreaftryk til digitale data Aftrykkets fine konturer laserscannes og konverteres til et 3D-billede, der nøjagtigt kopierer brugerens øregang. 3. Første samling udføres virtuelt For at sikre det bedste kosmetiske og akustiske resultat konstrueres skallerne virtuelt. Dette inkluderer placering af alle elektroniske og mekaniske komponenter. 5. En specialbehandlet finish Når skallerne er støbt, placeres de i en højhastighedscentrifuge for at fjerne eventuel overskydende væske. En afsluttende hærdningsproces øger apparatets kvalitet og levetid betydeligt. 6. Et laserindgraveret id-nummer Hvert enkelt høreapparat er præcis så unikt som den bruger, det er lavet til. Det individuelle serienummer, mærket og produktnavnet er lasergraveret på skallen eller øreproppen. 7. Manuel ekspertise Alle komponenter placeres i skallen i henhold til 3D-modellen. Derefter gennemgår høreapparatet yderligere behandling hos eksperter. Processen kræver et højt niveau af håndværksmæssig ekspertise inden for finslibning, boring, fræsning, limning, lakering og polering. 8. Klargøring til sidste finish Før den endelige test tjekkes og dobbelttjekkes hver detalje i hånden. Produktet kontrolleres grundigt af mange erfarne øjne. Det symmetriske udtryk og det overordnede udseende undersøges grundigt. Dette sikrer, at hvert høreapparat opfylder de højeste æstetiske forventninger. 4. Teknologi med 3D-tryk 9. Lever produktet op til Phonaks forventninger? Vores avancerede 3D-printere opbygger derefter skallerne. Teknologien er hurtig, ekstremt nøjagtig og miljøvenlig. Før et i-øret produkt afsendes, vurderes den akustiske ydeevne af en specialist. Derefter måles hvert apparats akustisk af en computer for at sikre, at alle nødvendige dataværdier overholdes. Til sidst forprogrammeres apparatet til slutbrugerens individuelle hørenedsættelse.

7 12 13 Fordelen ved hurtig service Mange fordele, for dig og dine kunder Vores mål er ambitiøst. Din bestilling vil blive afsendt til dig inden for en uge fra det øjeblik, vi modtager din ordre og aftrykket af øret. I langt den største del af tilfældene kan vi opfylde denne målsætning. Den konstant høje gennemløbstid er mulig på grund af vores produktionsteknologi, uden at vi skal gå på kompromis med vores ønske om at levere kvalitet og præcision. Jo mere rutineret til at arbejde med i-øret produkter du er, desto mindre interessant vil dette afsnit være for dig. Og det vil være almindeligt kendt for dig, at du og din ekspertise spiller en afgørende rolle for, at brugeren får den helt rigtige løsning. Naturligvis er brugere afhængige af deres høreapparater og derfor reparerer og sender vi apparatet tilbage senest 48 timer efter, at vi har modtaget det. Som en del af vores rutine gør vi alt i vores magt for at gøre dig og dine brugere tilfredse Når et høreapparat eller et komplet høresystem tilpasses og virker til brugerens tilfredshed, kan det være startskuddet til en god kunderelation. Vi tror på, at langsigtet kundetilfredshed er lige så vigtig som kvaliteten af høreapparatet og målretter vores indsats derefter. Derfor tror vi også på at give vores samarbejdspartnere og brugere den bedst mulige service og støtte på alle områder. Vores kundeservice står parat til at hjælpe dig med generelle spørgsmål, tekniske problemer og naturligvis med dine bestillinger. Vores kundeservice kort fortalt Servicereparationer udføres af et erfarent og professionelt team Korte reparations- og servicetider Teknisk support og generel information Et forspring til den perfekte løsning: det rigtige aftryk Aftryk med åbne kæber kan hjælpe, når en bruger har en smal øregang. Sørg for et godt dybt aftryk hvor alle knæk er med, så vi kan skabe den helt perfekte tilpasning. Udfyld hele bestillingsformularen Har din bruger behov for Bluetooth eller trådløse funktioner? Informer os endelig om de eventuelle særlige ønsker, din bruger har. Det kan gøre en forskel med hensyn til størrelsen af det apparat, vi laver. Lav en profil af brugeren til brug for dit team Det er værdifuldt, hvis du stiller spørgsmål og observerer omhyggeligt og giver os så mange oplysninger som muligt om brugeren. Alder, livsstil, baggrund eller personlighed alt hjælper os med at skabe en profil af brugeren, som kan inspirere til ændringer med den individuelle bruger i tankerne.

8 14 Dine 7 i-øret fordele 1. Fordelen ved en Phonak? Den klarer sagen! Vores løfte: Vi klarer sagen første gang og har en lav returneringsrate Fordelen ved førende teknologi Vores løfte: Phonak i-øret høreapparaterne nyder godt af innovationer som AOV-teknologien og SmartGuard-systemet, der begge i høj grad er med til at øge komforten og tilfredsheden. 3. Fordelen at kunne vælge Vores løfte: Der findes et i-øret høreapparat for mild til alvorlig hørenedsættelse, til ethvert budget og til enhver livsstil. 4. Fordelen ved permanent uafhængighed Vores løfte: Et Phonak i-øret høreapparat virker i gennemsnitligt 4 år 2, før der første gang opstår behov for et serviceeftersyn på fabrikken. 5. Fordelen ved vores dedikerede 9-trins proces Vores løfte: I vores omhyggelige, gennemtestede og avancerede proces kombinerer vi det bedste fra traditionelt håndværk og audiologisk ekspertise med det nyeste inden for computerstøttet produktion. 6. Fordelen ved hurtig og præcis produktion Vores løfte: Vi holder altid den leveringsdeadline, du fastsætter. Typisk går der en uge fra det øjeblik, vi modtager din bestilling og aftrykket, til vi sender apparatet til dig. 7. Fordelen ved hurtig service Vores løfte: Vi håndterer og sender alle reparationsvarer inden for 48 timer, fordi vi ved, at brugere af høreapparater ikke kan undvære dem. Tak, fordi du har læst om Phonak i-øret produkter. Vi er overbeviste om, at dine brugere vil blive endnu mere tilfredse, hvis du anbefaler og tilpasser vores brancheførende i-øret apparater. 1 Returnerede produkter inden for 30 dage på alle markeder. 2 baseret på Phonaks internationale reparationsstatistik.

Life is on. Bevæg dig frit. Kommunikér med selvtillid. Lev uden begrænsninger. Life is on. www.phonakpro.dk. Phonak AG All rights reserved

Life is on. Bevæg dig frit. Kommunikér med selvtillid. Lev uden begrænsninger. Life is on. www.phonakpro.dk. Phonak AG All rights reserved Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der er afhængige af vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre,

Læs mere

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice.

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. 3 Der har aldrig været en fuldt tilfredsstillende CROS-løsning til mennesker med en hørenedsættelse,

Læs mere

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed Phonak Bolero V Den bedste ydeevne og pålidelighed Rejs ud i verden Livet skal leves. Du har fortjent at rejse ud og opleve alt det, verden har at byde på. Uanset om du bruger tid sammen med venner og

Læs mere

Produktinformation. Flere oplysninger fås på

Produktinformation. Flere oplysninger fås på Produktinformation Virto Q er det omfattende i-øret-høreapparatprogram for let til svær hørenedsættelse. Virto Q omfatter fire modeller i tre funktionsniveauer. Virto Q høreapparater er med sin basis i

Læs mere

Phonak Audéo Q. Produktinformation

Phonak Audéo Q. Produktinformation Phonak Audéo Q Produktinformation Phonak Audéo Q er det omfattende BTE (bag-øret) RIC program for mild til kraftig hørenedsættelse. Phonak Audéo Q omfatter tre modeller, tre eksterne receivere og fire

Læs mere

Phonak CROS. Produktinformation

Phonak CROS. Produktinformation Produktinformation er en CROS/BiCROS løsning til folk med ensidig hørenedsættelse. Det består af to dele -sender og et trådløst Phonak Quest eller Spice+ høreapparat. Phonak CROS-senderen inkluderer to

Læs mere

Brug dem. Elsk dem. Glem dem.

Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Kommunikér, deltag og vær dig selv Når du går en tur i parken, kan du høre, hvordan bladene rasler i vinden. Når du fører en samtale i en tæt menneskemængde, kan du deltage

Læs mere

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå

Læs mere

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Kommunikér Vi tror på, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i

Læs mere

Udforsk din hørelse Discover. At forstå hørenedsættelse. your hearing

Udforsk din hørelse Discover. At forstå hørenedsættelse. your hearing Udforsk din hørelse Discover At forstå hørenedsættelse your hearing At forstå En stemme kan være dybt rørende, kan formidle tanker, følelser og stemninger. Ethvert talt ord består af lyde og toner, der

Læs mere

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på Naturtro hørelse. M DK Rev.A

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på  Naturtro hørelse. M DK Rev.A Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på www.gnresound.dk/verso Naturtro hørelse M101481-DK-12.07-Rev.A Lyd i perfekt balance Forestil dig, at du nemt kan følge med i enhver samtale.

Læs mere

Essential. Et nyt niveau for økonomisk høreglæde

Essential. Et nyt niveau for økonomisk høreglæde Essential Et nyt niveau for økonomisk høreglæde Det nye grundlag for høreglæde Indtil for nylig var fordelene ved honak pice+ funktionerne kun tilgængelige i funktionsniveauerne remium, Advanced og tandard.

Læs mere

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre

Roger TM. på arbejdspladsen. Fokus på arbejde frem for at høre Roger TM på arbejdspladsen Fokus på arbejde frem for at høre Kommunikere, deltage og bidrage En moderne arbejdsplads kan være et kompliceret lyttemiljø. Det er også et sted, hvor vellykket kommunikation

Læs mere

Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde

Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde Phonak er glade for at kunne introducere de nyeste tilføjelser til den veletablerede Phonak CROS-serie: Phonak CROS H2O og Phonak CROS 13. Vi er overbevist

Læs mere

Genopliv hørelsen. Vellykket brug af høreapparater

Genopliv hørelsen. Vellykket brug af høreapparater Genopliv hørelsen Vellykket brug af høreapparater Velkommen tilbage til en verden af lyde Nu da du har taget det første skridt mod at genoplive din hørelse, vil du opdage, at det er nødvendigt med nogle

Læs mere

Avancerede fordele på digitalt startniveau

Avancerede fordele på digitalt startniveau Avancerede fordele på digitalt startniveau Connected to the world Innovative Hearing Solutions Oplev en verden af avancerede fordele med Neo Connected to the world Hvilke funktioner behøver du for at løse

Læs mere

I-øret høreapparater Insio binax Brugsanvisning. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

I-øret høreapparater Insio binax Brugsanvisning. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. I-øret høreapparater Insio binax Brugsanvisning www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 5 Dele og betegnelser

Læs mere

I-øret-høreapparater. Sterling 8C CIC, Sterling 8C IIC Brugsanvisning.

I-øret-høreapparater. Sterling 8C CIC, Sterling 8C IIC Brugsanvisning. I-øret-høreapparater Sterling 8C CIC, Sterling 8C IIC Brugsanvisning www.rexton.dk Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 5 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

Produktoplysninger. Nøglefunktioner* Yderligere oplysninger findes på

Produktoplysninger. Nøglefunktioner* Yderligere oplysninger findes på Produktoplysninger med den nye pice+ behandling byder på et komplet sortiment af bag-øret- og i-øret apparater til brugere med mild til svær hørenedsættelse. Brugerne får glæde af diskrete modeller, trådløse

Læs mere

Roger til små børn. Giv børn adgang til flere ord

Roger til små børn. Giv børn adgang til flere ord Roger til små børn TM Giv børn adgang til flere ord Ørerne er indgangen til hjernen Ørerne indfanger den ubehandlede lyd fra omgivelserne og leder den videre til hjernen. Det er hjernen, der behandler

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

Max er et nyt Super Powerhøreapparat

Max er et nyt Super Powerhøreapparat Max Drevet af Era Mød Max Max er et nyt Super Powerhøreapparat fra Unitron. Max går ind for, at bekæmpe overforstærkning og beskytte hørelsen på lang sigt. Max går ind for, at hver funktion bør arbejde

Læs mere

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne.

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne. Phonak Audéo Q Lille apparat. Stor ydeevne. Kommunikér Vi mener, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i kontakt med vores familie,

Læs mere

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Roger TM Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Forskellen med Soundfield Det er vigtigt, at eleverne hører godt i klasseværelset, for at de virkelig kan yde deres bedste og få mest

Læs mere

Et biometrisk høreapparat der giver dig adgang til bedre hørepræstation

Et biometrisk høreapparat der giver dig adgang til bedre hørepræstation Phonak Virto TM B Et biometrisk høreapparat der giver dig adgang til bedre hørepræstation Vi introducerer verdens første høreapparat med biometrisk kalibrering: Phonak Virto B Hos Phonak stræber vi efter

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Fejlfindingsvejledning

Fejlfindingsvejledning Fejlfindingsvejledning Børn 0 5 år Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der

Læs mere

I-øret høreapparater. Insio primax Brugsanvisning. Høresystemer

I-øret høreapparater. Insio primax Brugsanvisning. Høresystemer I-øret høreapparater Insio primax Brugsanvisning Høresystemer Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 5 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller 7 Indstillinger

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN 1 DEN NEMMERE MÅDE 2 Når du har en opgave, vil du gerne have den udført på din egen måde, og så nemt som muligt. Med en letvægtskran fra HIAB T-serien, monteret på dit køretøj

Læs mere

I-øret høreapparater. Insio Nx ITC, Insio Nx ITE Brugsanvisning. Hearing Systems

I-øret høreapparater. Insio Nx ITC, Insio Nx ITE Brugsanvisning. Hearing Systems I-øret høreapparater Insio Nx ITC, Insio Nx ITE Brugsanvisning Hearing Systems Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 6 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller

Læs mere

I-øret-høreapparater. Sterling 8C ITC, Sterling 8C ITE Brugsanvisning.

I-øret-høreapparater. Sterling 8C ITC, Sterling 8C ITE Brugsanvisning. I-øret-høreapparater Sterling 8C ITC, Sterling 8C ITE Brugsanvisning www.rexton.dk Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 6 Dele og betegnelser 7 Brugerkontroller

Læs mere

Høreapparater. Høreløsninger til alle.

Høreapparater. Høreløsninger til alle. www.siemens.dk/hearing Høreapparater. Høreløsninger til alle. Løsninger til alle. Hvilket høreapparat skal du vælge? Til møder. Førersædet i bilen. Få den rigtige løsning. I dag er høreapparater små, højteknologiske

Læs mere

Hvad er. Cochlear Implant?

Hvad er. Cochlear Implant? Hvad er Cochlear Implant? Hvad er Cochlear Implant? Et Cochlear Implant er et et avanceret høreapparat, der er beregnet til give øget lydopfattelse og mulighed for større taleforståelse hos børn og voksne

Læs mere

Phonak Bolero TM B-R. Når du kan nyde 24 timers* hørelse på kun én opladning, life is on. Genopladelige høreapparater med indbygget litiumionbatteri

Phonak Bolero TM B-R. Når du kan nyde 24 timers* hørelse på kun én opladning, life is on. Genopladelige høreapparater med indbygget litiumionbatteri Phonak Bolero TM B-R Genopladelige høreapparater med indbygget litiumionbatteri Når du kan nyde 24 timers* hørelse på kun én opladning, life is on Vi præsenterer det nye Phonak Bolero B med genopladningsteknologi

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

I-øret høreapparater. Insio primax Brugsanvisning. Høresystemer

I-øret høreapparater. Insio primax Brugsanvisning. Høresystemer I-øret høreapparater Insio primax Brugsanvisning Høresystemer Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 5 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller 8 Indstillinger

Læs mere

information til forældre

information til forældre information til forældre tm WIDEX BABY 440 Den bedste start i livet For små børn spiller hørelsen en central rolle i den måde, de udvikler deres sprog og fortolker verden på. Spædbørn hører lyde specielt

Læs mere

Tilgængelighed i teater og biograf Giv alle mulighed for at deltage

Tilgængelighed i teater og biograf Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i teater og biograf Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i teater og biograf At høre eller ikke at høre... Det er dejligt at komme ud og opleve! Få et godt grin og være sammen

Læs mere

Ace binax. Brugsanvisning. www.siemens.com/hearing. Life sounds brilliant.

Ace binax. Brugsanvisning. www.siemens.com/hearing. Life sounds brilliant. Ace binax Brugsanvisning www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 5 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller 8

Læs mere

Roger TM. i udfordrende lyttesituationer. Hør bedre i støj og på afstand

Roger TM. i udfordrende lyttesituationer. Hør bedre i støj og på afstand Roger TM i udfordrende lyttesituationer Hør bedre i støj og på afstand Overvind udfordringer i taleforståelighed Moderne høreapparatteknologi er fantastisk til at forbedre taleforståeligheden. Men selv

Læs mere

Phonak Sky B-PR. Et barn skal kunne nyde 24 timers hørelse på kun én opladning. A Sonova brand

Phonak Sky B-PR. Et barn skal kunne nyde 24 timers hørelse på kun én opladning. A Sonova brand Phonak Sky B-PR TM Et barn skal kunne nyde 24 timers hørelse på kun én opladning A Sonova brand Sjovt design Det eksklusive Mix & Match-koncept indeholder syv farvede hooks og 14 farver til høreapparathuset,

Læs mere

Roger TM. Lær uden begrænsninger. SoundField

Roger TM. Lær uden begrænsninger. SoundField Roger TM Lær uden begrænsninger SoundField Du lærer mere, når du kan høre mere Der er meget støj i klasseværelser. Livlige diskussioner og interaktioner mellem lærere og elever er afgørende for en effektiv

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring af i-øret-høreapparater. En kort beskrivelse af hvordan man skal vedligeholde og rengøre CIC- og ITE-apparater

Vedligeholdelse og rengøring af i-øret-høreapparater. En kort beskrivelse af hvordan man skal vedligeholde og rengøre CIC- og ITE-apparater Vedligeholdelse og rengøring af i-øret-høreapparater 6 En kort beskrivelse af hvordan man skal vedligeholde og rengøre CIC- og ITE-apparater Denne brochure er nummer 6 i en serie fra Widex om hørelse og

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Acto En bedre høreløsning helt enkelt

Acto En bedre høreløsning helt enkelt Acto En bedre høreløsning helt enkelt Oticon Acto er en høreapparatfamilie i mellemklassen, men som indeholder en række førsteklasses egenskaber. Acto fås i en komplet række af modeller inklusive minirite

Læs mere

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Viron. Et høreapparat, der hjælper dig med at høre en naturtro lyd. Bernafon Viron minirite Oplev Virons naturlige lyd Det er ligesom at tage et billede

Læs mere

DREAM I SLANKT DESIGN

DREAM I SLANKT DESIGN DREAM I SLANKT DESIGN WIDEX DREAM familien er lige blevet endnu bedre. Med den nye DREAM FASHION model har du mulighed for at tilbyde høreapparatbrugere det absolut nyeste inden for teknologi og design

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

Find den rigtige høreløsning

Find den rigtige høreløsning Find den rigtige høreløsning 2 3 Indhold Gør, hvad der er bedst for din hørelse................... 4 Hvad, du kan forvente............................... 5 Hvordan fungerer høreapparater?......................

Læs mere

Verdens første digitale minimodtager

Verdens første digitale minimodtager Verdens første digitale minimodtager Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 er minimodtageren med Comfort Digisystems unikke lydkvalitet. Den er let at bruge, let at konfigurere, og den giver en

Læs mere

Phonak CROS B. Når du kan følge med i en samtale, uanset hvilken retning den kommer fra life is on

Phonak CROS B. Når du kan følge med i en samtale, uanset hvilken retning den kommer fra life is on Phonak CROS B NY genopladelig model med indbygget lithium-ionbatteri Når du kan følge med i en samtale, uanset hvilken retning den kommer fra life is on "Mine CROShøreapparater gav mig hørelsen og mit

Læs mere

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren En vejledning til bedre administration af udgående post Alle virksomheder sender en bred vifte af post fakturaer, tilbud, salgsbrochurer, marketingmateriale

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 220 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Producent: Phonak AG Laubisrütistrasse 28 CH-8712 Stäfa Schweiz. Danmark: Phonak Danmark A/S Østre Hougvej 42 44 5500 Middelfart. www.phonak.

Producent: Phonak AG Laubisrütistrasse 28 CH-8712 Stäfa Schweiz. Danmark: Phonak Danmark A/S Østre Hougvej 42 44 5500 Middelfart. www.phonak. Producent: Phonak AG Laubisrütistrasse 28 CH-8712 Stäfa Schweiz Danmark: Phonak Danmark A/S Østre Hougvej 42 44 5500 Middelfart www.phonak.dk 0459 029-0077-08/V1.00/2012-01/misyst/FO Printed in Switzerland

Læs mere

RIC (Receiver in canal)- guide

RIC (Receiver in canal)- guide RIC (Receiver in canal)- guide Indholdsfortegnelse Unitrons Moxi RIC-produktsortiment...2 Måling til en nøjagtig xreceiver...4 Valg af den korrekte kobling til en standard-xreceiver...6 Valg af den korrekte

Læs mere

Phonak Naída TM. Dedikeret power hørelse der bringer dig tættere på. A Sonova brand

Phonak Naída TM. Dedikeret power hørelse der bringer dig tættere på. A Sonova brand Phonak Naída TM B Dedikeret power hørelse der bringer dig tættere på A Sonova brand Førsteklasses ingeniørkunst Førsteklasses ingeniørkunst og design gør Naída B til en meget effektiv og pålidelig løsning.

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem Statisk måler med ultralydsteknik ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230 Markedets bedste: Den nye generation af varme- og kølemålere med et fremtidsorienteret

Læs mere

Revolutionary power tools for real men

Revolutionary power tools for real men Ingen Ledninger Med denne stiksav er det slut med ledningen, afhængighed af stikkontakter, kort rækkevide og at falde over ledningen! Det revolutionerende nye Li-ion batteri levere en kraft som aldrig

Læs mere

Tilgængelighed i kirken. Giv alle mulighed for at deltage

Tilgængelighed i kirken. Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i kirken Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed i kirken Flere af livets største begivenheder foregår i kirken og den er samlingspunkt for mange mennesker. Her er alle velkommen

Læs mere

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion.

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Zerena høreapparater giver dig adskillige muligheder. De har fremragende lydkvalitet, smarte

Læs mere

VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER

VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER www.bernafon.com VEJLEDNING I AKUSTISKE VALGMULIGHEDER Vejledning i akustiske valgmuligheder Indholdsfortegnelse af de akustiske valgmuligheder 6 Valgmuligheder for

Læs mere

Overvind udfor dringer i talefor ervind udfordring ståel er i talefor ståel

Overvind udfor dringer i talefor ervind udfordring ståel er i talefor ståel Roger Overvind udfordringer i taleforståelse 2 Undervisningen bliver konkret og meningsfyldt, når børn er virkelig engagerede, men dette engagement er kun muligt, når eleverne tydeligt kan høre og forstå,

Læs mere

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation

Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Phonaks trådløse kommunikationsportefølje Produktinformation Vi har lyttet for at sikre, at vi fuldt ud forstår, hvad der er vigtigt for dig. Hver eneste ny generation af høreapparater er baseret på disse

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT NG PRO - Roof sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Rammeaftalerne kan kun benyttes, hvis deres vilkår fuldt ud følges.

Rammeaftalerne kan kun benyttes, hvis deres vilkår fuldt ud følges. Amgros I/S Dampfærgevej 22 DK-2100 København Ø Tel: +45 8871 3000 Fax: +45 8871 3008 www.amgros.dk amgros@amgros.dk Spørgsmål/svar til høreapparatudbud for 2011: 2010/S 245-374434 Spørgsmål Svar I det

Læs mere

CRT høreapparater. Betjeningsvejledning

CRT høreapparater. Betjeningsvejledning CRT høreapparater Betjeningsvejledning Indhold 1. Velkommen 4 2. Vigtigt: Læs dette, for du bruger høreapparaterne første gang 6 Advarsler 6 Information om produktsikkerhed 8 3. Beskrivelse af høreapparaterne

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET ALLE DE FANTASTISKE FUNKTIONER I WIDEX BEYOND NU GENOPLADELIGT Nu er det muligt at få verdens bedste lyd i et høreapparat, som er skabt til iphones, sammen med nem genopladning

Læs mere

Ace primax. Brugsanvisning. Høresystemer

Ace primax. Brugsanvisning. Høresystemer Ace primax Brugsanvisning Høresystemer Indhold Velkommen 4 Dine høreapparater 5 Apparattype 5 Lær dine høreapparater at kende 5 Dele og betegnelser 6 Brugerkontroller 8 Indstillinger 9 Batterier 10 Batteristørrelse

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM. Neuro systemet. Designet til fremtidens lyd

NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM. Neuro systemet. Designet til fremtidens lyd NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM Neuro systemet Designet til fremtidens lyd En cochlear implantat løsning fra verdens førende virksomhed inden for høreløsninger Når du vælger et cochlear implantat, vælger

Læs mere

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen!

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Hvorfor vælge KJ? KJ tilbyder dig fordele, der kan måles direkte på din bundlinje: Rådgivning på højt teknisk niveau Korte svartider Leveringssikkerhed

Læs mere

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Bedre er mere end godt. Den perfekte kombination til større økonomisk effektivitet og bedre kvalitet.

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Høreværn. Produktportfolio. bestsound-technology.dk/høreværn. Høresystemer

Høreværn. Produktportfolio. bestsound-technology.dk/høreværn. Høresystemer Høreværn Produktportfolio Høresystemer bestsound-technology.dk/høreværn Produktportfolio Høreværn Høreværn. Når der ikke må sættes spørgsmålstegn ved sikkerheden. De fleste af vores høreværn er fremstillet

Læs mere

Tilgængelighed på hotel og konference. Giv alle mulighed for at deltage

Tilgængelighed på hotel og konference. Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed på hotel og konference Giv alle mulighed for at deltage Tilgængelighed på hotel og konference Hvad er en konference, kursus eller møde værd, hvis alle deltagere ikke kan høre det, der bliver

Læs mere

Comfort contego. Betjeningsvenligt høreprodukt til det aktive liv

Comfort contego. Betjeningsvenligt høreprodukt til det aktive liv Comfort contego Betjeningsvenligt høreprodukt til det aktive liv Det er let at tilpasse min Comfort Contego til den situation jeg befinder mig i. Gertrud og jeg rejser en del, og det er skønt at kunne

Læs mere

Oplev fordelene for små børn

Oplev fordelene for små børn Oplev fordelene for små børn Børn 0 5 år Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger,

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Tilpasningsvejledning ITE-HØREAPPARATER. Juna, Acriva, Saphira og Carista

Tilpasningsvejledning ITE-HØREAPPARATER. Juna, Acriva, Saphira og Carista Tilpasningsvejledning ITE-HØREPPRTER Juna, criva, Saphira og Carista Indholdsfortegnelse Høreapparatoversigt 4 Tilpasningsområder 5 Voksfiltre 6 Mikrofonfiltre 8 Tilpasning af et IIC-apparat 0 Tilpasning

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Børn bliver konstant bombarderet

Læs mere

Standard og micro høreapparater. Betjeningsvejledning

Standard og micro høreapparater. Betjeningsvejledning Standard og micro høreapparater Betjeningsvejledning Indhold 1. Velkommen 4 2. Vigtigt: Læs dette, for du bruger høreapparaterne første gang 6 Advarsler 6 Information om produktsikkerhed 8 3. Beskrivelse

Læs mere

Standard og micro høreapparater. Betjeningsvejledning

Standard og micro høreapparater. Betjeningsvejledning Standard og micro høreapparater Betjeningsvejledning Indhold 1. Velkommen 4 2. Vigtigt: Læs dette, for du bruger høreapparaterne første gang 6 Advarsler 6 Information om produktsikkerhed 8 3. Beskrivelse

Læs mere

Phonaks løsninger til børn

Phonaks løsninger til børn Phonaks løsninger til børn Høreteknologier der aktiverer barnets fulde potentiale. A Sonova brand Selvtillid også i regnvejr Det er besværligt at skulle tage dit barns høreapparater af, hver gang dette

Læs mere

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag!

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! FOR OS ER DET! Læs videre og se, hvordan... LØSNINGEN SR-Gruppen og glideformsstøbning in situ. Vi støber og indbygger i én arbejdsgang:

Læs mere

Hør bedre på arbejdet

Hør bedre på arbejdet Hør bedre på arbejdet Lev livet Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede

Læs mere

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt.

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Lavet til alle telefoner Moxi All-høreapparater forbindes direkte til alle telefoner* ikke blot iphones.

Læs mere

Phonak Tinnitus Balance-portefølje

Phonak Tinnitus Balance-portefølje Phonak Tinnitus Balance-portefølje Produktinformation Phonak Tinnitus Balance-porteføljen indeholder løsninger, der dækker en række populære fremgangsmåder til håndtering af tinnitus. Noise generator,

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kvistløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES PROFILE UNIKT KONCEPT NG PRO - PROFILE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst

Læs mere