Unity Guide 1 CONTENTS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Unity Guide 1 CONTENTS"

Transkript

1 Unity Guide 1 CONTENTS Unity interface... 2 Components... 4 Materials... 7 Scripts opbygning... 8 Terrain... 8 Animations... 9 Particle system Audio Sprites GUI... 14

2 UNITY INTERFACE Scenen er hvor vi kan kan flytte rundt på de ting vi har i vores bane. Unity kalder de forskellige baner for Scenes. I en scene har vi en masse forskellige objekter som vi kalder Game Objects. Deres navne som er i den nuværende scene kan ses i Hierachy. I Hierachy er der også en Create knap hvor man kan skabe GameObjects med forskellige components, som boxe, kugler, lys osv. Hvis vi trykker på et Game Object i Unity har vi et vindue der hedder Inspector som fortæller os noget om objektet. I eksemplet ovenover har jeg trykket på et tomt GameObject (Hvilket betyder der ikke er andet end et Transform component på som den skal have for overhovedet at kunne eksistere i scenen). Næste afsnit vil forklare mere om de forskellige components i GameObjects.

3 Project vinduet viser alle de filer som vores project indeholder. Alt fra lyde til textures og modeller. Hvis man vil sætte en ny fil ind som skal bruges i ens spil, så kan man højreklikke på projektvinduet og trykke Show in explorer for at komme direkte hen til den mappe hvor man skal lægge filerne i. I Project kan vi også lave Materials, Physics Materials, Terrain og meget mere. For at lave disse trykker vi på Create og finder det vi vil lave. Forskellen på denne og den i hierachy er at Project indeholder filer som vi kan bruge på tværs af scenerne. Hvis vi har et objekt som vi har lavet i en scene og vil gemme det til at bruge igen, så kan man dragge det over i project mappen. Dette kaldes også et prefab og er også nyttigt hvis man vil ændre på en masse objekter på en gang så kan man bare ændre på det ene i project mappen. Parent / Child forhold: GameObjects kan blive lagt under hinanden som giver dem et Parent/Child relationship. I eksemplet herover har bilen (som er parent) 4 hjul gameobjects som children. Men hvert Hjul har også et child som er en skrue. Hjulet er altså Skruens parent, og Bilen er Skruens Parent s Parent. Vi kunne blive ved med at lave en uendelig lang række af parent og children. Det smarte ved at sætte et GameObject som child af et object er at children følger efter deres parent. Så hvis parent flytter sig 10 meter i x retningen, så flytter child i præcis samme retning. Samme gælder for rotation og skalering (størrelse). Hvis man dog flyttede childet 10 meter, så ville dens parent ikke følge med. Childet s parent flytter sig ikke bare fordi childet gør. Children følger deres parent, men ikke omvendt! Man skal bare drag&drop et objects oveni et andet, så bliver det lagt ind som dens child.

4 COMPONENTS Her er nogle beskrivelser af nogle components vi ofte kan komme til at bruge. For at tilføje flere componeter til et GameObject kan vi enten trykke Add Component når vi trykker på et GameObject via inspectoren eller gøre det under component når vi har trykket på et GameObject øverst i menuen. Transform: Alle GameObjects bliver nødt til at have en transform for at kunne være i scenen. Det er den som bestemmer dens position, rotation og skalering. Hvis GameObjectet ikke er et child til noget andet objekt, så betyder en position på 0,0,0 at den er i spillet centrum i det globale koordinatsystem. Det globale system er det alle GameObjekter går efter, men hvis man har et GameObject som bliver lagt som child til et andet Objekt, så vil det få Lokale koordinator i stedet. Hvis Parent object er i 1,0,0 (eller 1x,0y,0z) og vi har et andet objekt som i dens globale position er: 10, 0,0 så ville dens lokale koordinator blive til: 9,0,0 som et child til det første objekt. Dette er fordi at når man bliver til et child, så bliver ens parents position ens centrum. Så 0,0,0 i et child er præcis i midten på dens parent. Rotation bliver skrevet i antal grader. Skalaring er altid 1,1,1 fra starten hvilket er normal størrelse. Hvis den var 2,2,2 ville den være dobbelt så stor. Imens hvis den var 0.5,0.5,0.5 ville den være halvt så stor. Man kunne også lave den længere i en side og kortere i en anden, som f.eks: 0.5,1,2.

5 I billedet ovenover er der 3 ting som kendetegner en model. Dens Mesh Filter betyder bare hvordan modellen ser ud og er ikke noget man behøver tænke videre over. Mesh renderer er den der gør at objektet kan ses i spillet og scenen, så den skal være slået til hvis objektet ikke skal være usynligt. Der kan man også sige hvor mange materials der ligger på objektet og om den skal kaste/modtage skygger. I den sidste boks med Default-Diffuse er det materiale som vi har lagt på objektet. I dette tilfælde har vi ikke lagt noget på, så modellen bliver bare hvid/grå. Men hvis vi havde lagt et material på ville vi kunne ændre det direkte her; Såsom hvilket texture og farve det har.

6 Rigidbody gør at et objekt kan bevæge sig med tyngekraften, men også at det vil flytte sig hvis et andet objekt med en collider eller rigidbody rører den. Hvis ens Collider er en trigger eller hvis man ikke har en collider, så vil ens objekt bare falde igennem jorden med et rigidbody på (så lang tid use gravity er på). Colliders bruger vi til at definerer hvor vi vil have kollision. Det kan være hvis vi vil lave vægge eller lignende. Der er forskellige typer colliders, box colliders, sphere colliders, capsule... og et par andre. Colliders kan sættes til at være en Trigger hvilket gør at man kan gå igennem dem, men stadig se om noget er gået igennem. Det kan bruges til at udløse forskellige ting, f.eks at sprænge en bombe når en spiller går igennem en dør (collideren kunne sidde lige i døren så). Colliders behøver ikke være samme størrelse som modellen (se ovenfor) der kan sagtens være en extra usynlig mur. Desuden behøver man heller ikke have en model vist, man kan bare lave et GameObject som har en collider man vil bruge for f.eks at lave usynlige vægge.

7 En spillermodel som har mange tusine polygoner i dens model vil normalt være opdelt af simple boxe og-eller kugle colliders fordi det er billigere for ens performance på computeren og gør ikke en står forskel for præcisionen når man spiller. Lys bruges til at give lys til alt i scenen. Directional light virker som en sol. Det er ligemeget hvor den befinder sig den vil lyse alt op i hele scenen. Det er dens rotation der er vigtig for hvilken vej den lyser. Point light giver et lys omkring et punkt og spotlight virker som et spotlight... Man kan sætte lys til at give skygger og andre farver mm. Der er mange flere components, men dette var kun et uddrag af dem. MATERIALS Materials er det modeller bruger til at sige hvordan lyset påvirker dem. Helt simpelt kan det bare være en farve som har lidt shading på sig. Når det er mere avanceret, kan det f.eks bumpmapping som laver bump i texturen. For at lave et material trykker man create -> material i Project. Man kan f.eks kalde den Red og vælge dens Main Color til at være rød. Man kan giver den et texture ved at trykke select under texture. Man kan vælge et texture som er i ens project mappe. Tiling er hvor mange gange texturet skal gå igen på modellen og offset er hvor texturet så starter.

8 SCRIPTS OPBYGNING Når man tilføjer et nyt C# script (som man kan create i Project ) så tilføjer Unity selv nogle ting til scriptet som Standard. Indbyggede funktioner: Start() - funktionen er en som den kører en enkelt gang i starten af spillet (eller når objektet med dette script bliver spawnet). Update() - kører så mange gang den gang i sekundet. FixedUpdate() kører ca. 60 gange i sekundet. Den kører ca. 60 fordi fysikken i Unity kører med så meget. Det er også her det er bedst at kører ting der har med fysik at gøre. OnCollisionEnter(Collision other) Hvis objektet har et rigidbody på sig (eller playercontroller e.l.) og støder ind i en collider (som ikke er en trigger), så bliver denne funktion kørt på dette objekt. Other er ferencen til den Collision der sker med objekterne. Her kan vi hente info som hvor man blev ramt eller hvilket navn/tag der ramte os. OnTriggerEnter(Collider other) Når dette object med en rigidbody på rammer en collider med en trigger, så kører denne function. Vi modtager en reference other til collideren på det der ramte os. TERRAIN Ved at trykke Create I Project, kan man lave et terrain.

9 Terrains kan tegnes på sådan at der kommer bjerge eller søer/kløfter. Det kan også tegnes med textures, sådan at man kan tegne veje med sand og resten med græs. Der er også mulighed for at tilføje træer og græs der bevæger sig med vinden. Vigtige huskeregler: Terrain er ikke godt at ændre størrelse på (som man kun kan under Terrain components settings) efter at man har lavet det. Så find ud af størrelsen først ved evt. At placerer din spiller på jorden ved den imens du laver bjerge. Dit terrain har en bestemt højde til at starte med (normalt 600). Hvis du gerne vil lave huller i jorden, så skal du gå ind på værktøj nummer 2 og se under Flatten. Hvis du vil kunne lave lige så store huller som bjerge, så skriv 300. Så sætter den terrains midtpunkt højere oppe så man kan tegne op og ned i det. Hvis dit terrain forsvinder efter at have gjort dette så dobbeltklik på det i inspectoren for at finde det. ANIMATIONS Animationer bliver især brugt på rigtige 3d modeller. I Unity kan vi lave vores egne simple animationer. Det kan f.eks være hvis vi vil have noget til at gå rundt i en cirkel hele tiden. Eller noget til at gå frem og tilbage uden at vi skal scripte det. For at lave en animation skal man først åbne animation window fra: Window -> Animation. Note: Vi bruger Legacy systemet til de simple animationer fordi det nye Mechanim system er lidt overkill til det. For at bruge Legacy skal man tilføje Animation (ikke animator) component til gameobjectet FØR man gør det her. Man trykker på den røde knap først for at gemme en ny animation. Den kunne f.eks hedde FremTilbage. Når vi har gemt animationen kan vi vælge at det er vores GameObjects Transform Position som vi gerne vil ændre (da den skal gå frem og tilbage i X retningen). Det gør vi ved at sige add curve og vælge Transform -> Position:

10 Der bliver nu lavet to Keyframes en i starten og en i slutningen. Hvis den første keyframe ligger på 0,0,0 og den sidste på 1,0,0 så vil objektet flytte sig fra 0 til 1 i x retningen over 1 sekund. Man kan flytte keyframes og tilføje flere hvis man vil have vildere animationer. På animation component på GameObjectet kan man sige til den at den skal spille automatisk når spillet starter. Dette virker kun hvis det klip man har lavet og som skal spilles er referet i Animation. Hvis man vil have animationen til at loop (altså spille igen og igen) så skal man finde sin animation som man kaldte da man lavede den i Project og ændre dens wrapmode.

11 Hvis Wrapmode er Loop så starter den klippet forfra når den når slutningen. Hvis det er pingpong så kører den baglæns tilbage til start når den når sin slutning. PARTICLE SYSTEM For at bruge particle systemet skal man først lave et under Create i Hierachy. Systemet har mange forskellige ting at justere på sådan at man kan få lavet en bestemt particle effekt. Der er ikke en bestemt opskrift på at lave disse, det er bare med at prøve sig frem for at finde ud af hvad alle tingene gør og se effekten på particlen. AUDIO Hvis man har en lyd fra Project kan man drag og drop det ind i spillet så det bliver til en AudioSource.

12 Per standard vil lyden bliver afspillet når man starter spillet. På denne måde kan man let tilføje en baggrundsmusik. Hvis man vil have en lyd afspillet når man gør noget først, så skal man scripte det. Hvis man finder lyden i Project mappen kan man sætte den til en 3D eller 2D lyd. 3D justerer lyden i forhold til hvor tæt ens kamera er på den. 2D vil altid have samme lydstyrke når det bliver afspillet uanset hvor man befinder sig i spillet. SPRITES Hvis vi har et enkelt texture som vi gerne vil lave til sprites (til 2d spil), så kan vi ændre den til en sprite med multiple spritemode i inspectoren. For at dele et billede ud i flere små sprites, kan vi åbne sprite editoren og klippe dem ud.

13 Hver gang man dragger og kører musen over et sted, så vil den lave en ny sprite med det. Så kan man definerer hvor alle ens objekter er. Til sidst er de alle samlet under objektet i Project : De kan navngives i Sprite editoren hvis man gerne vil holde bedre styr på dem end jeg gjorde her. Hvis man vil have dem ind skal man bare drag&drop den ind i scenen. Har man enten har gjort som før med at dele dem op i mindre sprites, eller har man bare en masse seperate billeder, så kan man drag/drop dem ind i animation window: Og lave en animation på den måde.

14 GUI Det nye GUI system består af at man laver et Canvas hvor ens ting er på. Canvasset er en repræsentation af ens skærmstørrelse, sådan at man kan lave det sådan at det skalerer ordenligt til forskellige skærmstørrelser. En guide til at gå igennem alle de nye funktioner er her:

I Windows fil struktur er der følgende ting Drev, Mapper, Filer og Genveje.

I Windows fil struktur er der følgende ting Drev, Mapper, Filer og Genveje. Windows Fil Struktur I Windows fil struktur er der følgende ting Drev, Mapper, Filer og Genveje. Hvad er et drev Et drev, er en afgrænsning af fil strukturen. Når du går ind på et drev vil du stå i roden

Læs mere

Mindmapping med FreeMind. En Introduktion til programmet FreeMind

Mindmapping med FreeMind. En Introduktion til programmet FreeMind En Introduktion til programmet FreeMind Jan Leffers 2006 Indholdsfortegnelse Indledning...2 Hvad er et mindmap...2 Mindmap guidelines...3 Download og installation...3 Kom hurtigt i gang...4 Det første

Læs mere

1) Opret ny version af side... 8. 2) Lås version af side til din profil... 8

1) Opret ny version af side... 8. 2) Lås version af side til din profil... 8 Sitecore Kvikguide Indholdsfortegnelse: Log ind i hjemmeside CMSet eller intranet CMSet og vælg editor... 2 Redigering i Sitecore OLRKL(U)... 2 Content Editorens opbygning... 3 Felterne i Content Editorens

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Vers. 01 Oktober 2010 REDAKTØRMANUAL TYPO3

Vers. 01 Oktober 2010 REDAKTØRMANUAL TYPO3 Vers. 01 Oktober 2010 REDAKTØRMANUAL TYPO3 INDHOLD 1. LÆR SYSTEMET AT KENDE... 1 Kort introduktion... 1 Menuen... 2 Sidetræet... 3 Indholdet... 4 Forsiden, Forum og Beboermappe... 4 Sådan finder du rundt

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside

Elevvejledning til SkoleKomNet - Min egen hjemmeside Indledning...1 Sådan får du adgang...2 Dit KlasseWeb skrivebord Overblik...2 Dit arbejdsområde...3 Din hjemmeside på nettet...3 Sådan laver du en hjemmeside i 4 trin...3 Trin 1 Dit personlige billede på

Læs mere

Et læringsprogram. It læringsprojekt. Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen, Christine Johnsen & Jonas Pedersen. Vejleder: Karl G Bjarnason

Et læringsprogram. It læringsprojekt. Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen, Christine Johnsen & Jonas Pedersen. Vejleder: Karl G Bjarnason 2011 Et læringsprogram It læringsprojekt Rasmus Kibsgaard Riehn-Kristensen, Christine Johnsen & Jonas Pedersen Vejleder: Karl G Bjarnason Roskilde Tekniske Gymnasium Side 1 af 19 Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Introduktion til billeddatabasen

Introduktion til billeddatabasen Introduktion til billeddatabasen Colourbox.dk Colourbox.dk er den billeddatabase som Odense Kommune har købt licens til. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er ubegrænset download af billeder. I materialet

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

I gang med. til brug i Mediekonkurrence 2013

I gang med. til brug i Mediekonkurrence 2013 I gang med til brug i Mediekonkurrence 2013 3. udgave Januar 2013 Indhold Om WordPress 3 Hvad er WordPress? 3 Hvad er widgets? 3 Hvad er forskellen på indlæg og sider? 4 Hvad er forskellen på kategorier

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

EKSPORTER DIN FÆRDIGE FILM

EKSPORTER DIN FÆRDIGE FILM EKSPORTER DIN FÆRDIGE FILM Målet med en film er som regel at andre skal se den. Derfor skal ens sekvens altså det der er klippet sammen på tidslinjen også ud af AVID en igen. Der er grundlæggende to måder

Læs mere

Billedbehandling med PhotoFiltre

Billedbehandling med PhotoFiltre Billedbehandling med PhotoFiltre Programmer: PhotoFiltre 6.2.5 Microsoft Word 2003 Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik og edb layout - Almen Voksenuddannelse September 2007

Læs mere

Hjemmeside på SkoleKom

Hjemmeside på SkoleKom Hjemmeside på SkoleKom 1 Om vejledningen Har din lærer givet tilladelse, kan du nu lave din helt egen personlige hjemmeside på SkoleKom. En hjemmeside på SkoleKom er let at gå til, og har du arbejdet lidt

Læs mere

Kommunikation/IT A: Brætspils Design Amos Iversen og Magnus Espensen. Afleveres 17/02 2015. Princip: Card game übers alle

Kommunikation/IT A: Brætspils Design Amos Iversen og Magnus Espensen. Afleveres 17/02 2015. Princip: Card game übers alle Kommunikation/IT A: Brætspils Design Amos Iversen og Magnus Espensen Afleveres 17/02 2015 Princip: Card game übers alle Information om spillet: Antal spillere er 2 På nuværende tidspunkt er der over 20

Læs mere

DENNE MANUAL ER SKREVET FOR AT GIVE DIG EN GRUNDIG INTRODUKTION TIL DE FORSKELLIGE ARBEJDSGANGE I TYPO3

DENNE MANUAL ER SKREVET FOR AT GIVE DIG EN GRUNDIG INTRODUKTION TIL DE FORSKELLIGE ARBEJDSGANGE I TYPO3 TYPO3 manual DENNE MANUAL ER SKREVET FOR AT GIVE DIG EN GRUNDIG INTRODUKTION TIL DE FORSKELLIGE ARBEJDSGANGE I TYPO3 Det første afsnit, Introduktion til systemet, giver et hurtigt overblik over mulighederne.

Læs mere

Hjemmesidedesign. i CMS systemet SiteEnable. Løgumkloster Højskole. Via Media

Hjemmesidedesign. i CMS systemet SiteEnable. Løgumkloster Højskole. Via Media Hjemmesidedesign i CMS systemet SiteEnable Via Media Løgumkloster Højskole Programmet Du skal til at designe din egen hjemmeside. Til det formål findes der mange forskellige løsninger. Alle løsninger har

Læs mere

DESIGN-PARTNER VEJLEDNING. af Vivian Høxbro. og Jubbe Netterstrøm

DESIGN-PARTNER VEJLEDNING. af Vivian Høxbro. og Jubbe Netterstrøm DESIGN-PARTNER VEJLEDNING af Vivian Høxbro og Jubbe Netterstrøm FORORD 29. april 2014 Design-Partner er udviklet med specielt henblik på den professionelle strikdesigner. Ved hjælp af Design-Partner er

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Indstil din Internet Explorer browser til at virke med sitecore... 2. Log ind og vælg editor... 3

Indholdsfortegnelse: Indstil din Internet Explorer browser til at virke med sitecore... 2. Log ind og vælg editor... 3 Sitecore Kvikguide Indholdsfortegnelse: Indstil din Internet Explorer browser til at virke med sitecore... 2 Log ind og vælg editor... 3 OLRGKL og OLRGLKU Redigering i Sitecore... 3 Særligt om Page Editorens

Læs mere

Edb-tekstbehandling, præsentation mm

Edb-tekstbehandling, præsentation mm Edb-tekstbehandling, præsentation mm I denne lektion skal du: - hente kopier et skærmbillede og sætte det ind i et dokument - beskære billedet, så det passer til dit dokument Der findes specielle programmer

Læs mere

Amara. Lav selv flash-film til SkoleIntra. Version: August 2012

Amara. Lav selv flash-film til SkoleIntra. Version: August 2012 Amara Lav selv flash-film til SkoleIntra Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvem er Amara?...4 Hvor får jeg programmet fra?...4 Installer programmet...5 Første skridt...8 Layout...9 Type...11 Texts...12

Læs mere

Skræddersy Word til dine behov

Skræddersy Word til dine behov WORD-EKSPERTSKOLEN Det kan du lære i skolen Følg med i Wordekspertskolen. Vi går et spadestik dybere og lærer dig nogle af de mere avancerede funktioner. Se, hvordan du skræddersyr Word, så det passer

Læs mere

Excel - begynderkursus

Excel - begynderkursus Excel - begynderkursus 1. Skriv dit navn som undertekst på et Excel-ark Det er vigtigt når man arbejder med PC er på skolen at man kan få skrevet sit navn på hver eneste side som undertekst.gå ind under

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Pinnacle Studio - en kort vejledning

Pinnacle Studio - en kort vejledning Pinnacle Studio - en kort vejledning Her er en hurtig vejledning til hvordan du kan komme i gang med at arbejde med video med videoredigeringsprogrammet Pinnacle Studio DV. Og får du blod på tanden og

Læs mere

Joomla! 1.0 Quick Start Guide

Joomla! 1.0 Quick Start Guide Joomla! 1.0 Quick Start Guide Forfatter: Russell Walker (www.netshinesoftware.com) Version: 1.0 Senest opdateret: 17/09/2005 Danish Translation: Version: 1.0 Oversættelse: Rikard Jensen 25/09/05 - Kontrol:

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

Upload af billeder til hjemmesiden m.m.

Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Upload af billeder til hjemmesiden m.m. Fremgangsmåde VVS-inst.dk Upload af billeder m.m., Side 1 Så går vi i gang Åben Firefox browseren Gå ind på denne adresse, for at komme til hjemmeside programmet.

Læs mere

Picasa 3 Vejledning. Oktober 2011. www.skive.dk

Picasa 3 Vejledning. Oktober 2011. www.skive.dk Picasa 3 Vejledning Oktober 2011 www.skive.dk Picasa3 Grundlæggende Indhold PICASA3 GRUNDLÆGGENDE... 1 LIDT OM PICASA3... 2 DOWNLOAD AF PICASA3... 2 INSTALLATION AF PICASA PHOTOVIEWER (FOTOVISER)... 4

Læs mere