OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING DANSK EL-FORBUND. Gældende 1. april marts 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING DANSK EL-FORBUND. Gældende 1. april 2014 31. marts 2017"

Transkript

1 DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG DANSK EL-FORBUND Gældende 1. april marts 2017

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE... 1 A. Elektrikere... 1 B. Eksaminerede elektrikere... 1 C. Fælles bestemmelser LØNNINGER PENSIONSFORSIKRING... 3 A. Elektrikere... 3 B. Eksaminerede elektrikere... 3 C. Fælles bestemmelser ANSVARS- OG ARBEJDSOMRÅDER ØVRIGE VILKÅR (jf. i øvrigt Protokollat nr. 4) SYGDOM OG BARSEL M.V VOLDGIFT OVERENSKOMSTENS VARIGHED... 5 PROTOKOLLATER SKIFTNING MELLEM DS- OG DIS-SKIBE EFTERUDDANNELSE I EFTERUDDANNELSE II ARBEJDSTID OMREGNING FRA NETTOHYRE TIL BRUTTOHYRE SENIORORDNING... 8 Hyretillæg pr. 1. april Hyretillæg pr. 1. april Hyretillæg pr. 1. april

3 1 OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG DANSK EL-FORBUND Denne overenskomst er gældende for elektrikeres tjeneste i skibe, registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS), jfr. DIS lovens 10, stk ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE A. Elektrikere Stk. 1. Elektrikere ansættes i henhold til de til enhver tid gældende vilkår i lov om søfarendes ansættelsesforhold m.v. (søfarendeloven). Dog gælder i stedet for bestemmelserne i søfarendelovens 6 og 37 nedenstående, særlige vilkår: Stk. 2. Rederiets opsigelsesvarsel over for elektrikere er 1 måned i det første ansættelsesår og der 3 måneder. For elektrikere med 5 års uafbrudt ansættelse udgør rederiets opsigelsesvarsel 4 måneder. For elektrikere med 8 års uafbrudt ansættelse udgør rederiets opsigelsesvarsel 5 måneder, og for elektrikere med 10 års uafbrudt ansættelse udgør rederiets opsigelsesvarsel 6 måneder. Elektrikeres opsigelsesvarsel over for rederiet er 1 måned. B. Eksaminerede elektrikere Eksaminerede elektrikere, dvs. elektrikere, med installatøreksamen eller uddannelse svarende hertil samt elektrikere, der jfr. overenskomstens protokollat nr. 2 har gennemgået de der nævnte uddannelser, ansættes på de samme vilkår, som gælder for maskinofficerer, den til enhver tid gældende overenskomst mellem Danmarks Rederiforening og Maskinmestrenes Forening. C. Fælles bestemmelser Stk. 1. Elektrikere omfattet af denne overenskomst kan, såfremt der er enighed mellem den enkelte elektriker og rederiet, ansættes på individuel kontrakt på betingelser svarende til den mellem Danmarks Rederiforening og Maskinmestrenes Forening aftalte Rammeaftale af 31. oktober 2007 om individuel ansættelse. Stk. 2. Elektrikere ansættes i rederiet og skal gøre tjeneste dettes anvisning i rederiets skibe. Finder skiftning sted i udlandet, skal dette ske under iagttagelse af den i 1, B, nævnte udmønstringsperiode i overenskomsten mellem Danmarks Rederiforening og Maskinmestrenes Forening. Skiftes den søfarende, at opsigelse har fundet sted, må dette ikke medføre forlængelse af opsigelsesfristen.

4 2 Stk. 3. Opsiges tjenesteforholdet af rederiet, betaler dette elektrikerens eventuelle hjemrejse fra afmønstringsstedet i udlandet og til den søfarendes hjemsted i Danmark (Færøerne, Grønland). Dersom opsigelsesfristen udløber forinden hjemkomsten, løber hyren til og med hjemkomstdagen. Stk. 4. For en elektriker, der er hjemme, og som opsiger sit tjenesteforhold, forinden han på ny skal påmønstre, ophører tjenesteforholdet og dermed retten til hyre, når tilgodehavende ferie og fridage er afviklet, såfremt det rederiets skøn ikke er muligt at arrangere beskæftigelse for elektrikeren i et af rederiets skibe inden for den resterende del af den i afsnit A og B fastsatte opsigelsesfrist. Stk. 5. Opsigelsesfristen kan anvendes til afspadsering af frihed. Stk. 6. Elektrikere, der har været uafbrudt beskæftiget i rederiet i mindst og som opsiges på grund af omstruktureringer, nedskæringer, lukning af rederiet eller andre hos rederiet beroende forhold, er berettiget til at deltage i et for elektrikeren relevant kursus af indtil 2 ugers varighed eller andre uddannelsestilbud, hvortil der gives offentlig deltagerstøtte på dagpengeniveau. Deltagergodtgørelsen tilgår rederiet. Rederiet dækker udgifterne ved deltagerbetaling op til maksimum kr ,-. Der kan aftale mellem elektrikeren og rederiet ydes større beløb til deltagerbetaling. Kursusdeltagelsen skal finde sted i opsigelsesperioden. Disse regler finder dog ikke anvendelse overfor elektrikere, der er berettiget til løn eller pension fra rederiet eller fra det offentlige. Stk. 7. I tilfælde af opsigelse af elektrikere der har været uafbrudt beskæftiget i samme rederi i mere end 3 år med henblik på i stedet at ansætte elektrikere der ikke omfattes af nærværende overenskomst, eller som ikke aflønnes og ansættes på vilkår svarende hertil, betales en særlig godtgørelse der udgør 1 måneds hyre. Efter mere end 6 års ansættelse udgør godtgørelsen 2 måneders hyre og 9 års ansættelse udgør godtgørelsen 3 måneders hyre. Stk. 8. Ovenstående stk. 7 finder ikke anvendelse såfremt der rejses krav om godtgørelse søfarendelovens 43.

5 3 2 - LØNNINGER Stk. 1. Elektrikere oppebærer de i det til enhver tid gældende tillæg anførte lønninger og overtidsbetaling. De i hyretillæggene anførte lønninger indeholder foruden anciennitetstillæg de indtil 31. marts 1991 gældende tillæg for diverse arbejder, særlige tjenester samt værdi af kost under ferie og sygdom. Herudover er indregnet det indtil 31. marts 1999 udbetalte skattereformtillæg samt skattereformtillæg fra 1. april 2007 Stk. 2. Elektrikere, der ikke har sejlet som elektrikere før, men som har arbejdet som elektrikersvend ved et skibsværft og herunder har været beskæftiget med el-installationer i skibe, kan medregne det ene år ved fastsættelse af ancienniteten. Stk. 3. Ved nyansættelse i et rederi gælder for eksaminerede elektrikere med 5 hhv. 10 års tjeneste i samme rederi eller skib, at disse ansættes med vilkår og hyre som 4 års tjeneste i skib hhv. 6 års tjeneste i samme rederi eller skib. Stk. 4. For elektrikere, jfr. 1 B, medregnes indtil 3 års arbejde som svend inden for elektrikerfaget ved beregning af anciennitet. 3 - PENSIONSFORSIKRING A. Elektrikere De af denne overenskomst omfattede elektrikere holdes pensionsforsikret i PFA Pension på de til enhver tid mellem Dansk El-Forbund og PFA Pension aftalte betingelser. B. Eksaminerede elektrikere Eksaminerede elektrikere holdes, medmindre der til vedkommende rederi er knyttet pensionskasse, pensionsforsikret i PFA Pension på de til enhver tid mellem Dansk El- Forbund og PFA Pension aftalte betingelser. C. Fælles bestemmelser Stk. 1. Præmiebetaling opretholdes, så længe elektrikeren oppebærer hyre. Under bevilget tjenestefrihed uden hyre betaler rederiet ikke pensionspræmie. Stk. 2. Pensionspræmie fremgår af det til enhver tid gældende hyretillæg.

6 4 4 - ANSVARS- OG ARBEJDSOMRÅDER Stk. 1. forlanges. Elektrikere påtager sig ethvert arbejde om bord, som med rimelighed kan Stk. 2. I skibe, hvor der ikke er påmønstret radiotelegrafist, udpeger skibsføreren den, der er ansvarlig for såvel kommunikationsanlæggenes vedligeholdelse og betjening som for udarbejdelse af radioregnskabet. Stk. 3. Skibsføreren og maskinchefen tilrettelægger vagttjenesten om bord samråd med seniorofficererne og i overensstemmelse med principperne i den til enhver tid gældende bekendtgørelse om vagthold i skibe. Skibsføreren afgør, hvem der skal bestride de enkelte vagter på broen. Maskinchefen afgør, hvem der skal bestride de enkelte vagter i maskinen. 5 - ØVRIGE VILKÅR (jf. i øvrigt Protokollat nr. 4) Stk. 1. For elektrikere ansat iht. denne overenskomst gælder, bortset fra denne overenskomsts fastsatte betingelser, de øvrige, tilsvarende løn-, ansættelses- og arbejdsvilkår, som fastsat for juniorofficerer i den til enhver tid gældende DIS-overenskomst mellem Danmarks Rederiforening og Maskinmestrenes Forening Stk. 2. Danmarks Rederiforening forpligter sig til enhver tid til at holde Dansk El-Forbund underrettet om de overenskomster, som foreningen afslutter med Maskinmestrenes Forening, og til at tilstille forbundet et passende antal eksemplarer af de pågældende overenskomster. 6 - SYGDOM OG BARSEL M.V. a. Sygdom Stk. 1. Elektrikeres ret til hyre i sygdomstilfælde er de i søfarendeloven samt de i bekendtgørelse om dagpenge for søfarende ved sygdom eller fødsel gældende bestemmelser. De i søfarendelovens 40 nævnte 2 måneder forlænges til hhv. 3, 4, 5 og 6 måneder for maskinofficerer med hhv. 3, 4, 5 og 6 måneders opsigelse. Stk. 2. Ved sygdom suspenderes afvikling af fridage. Under sygdom betales hyre som under fridage. Stk. 3. Elektrikere, jf. 1 A, med over 1 års anciennitet i samme rederi erholder under en sygeperiode i forbindelse med afmønstring og udtrædelse af rederiets tjeneste feriegodtgørelse i indtil sammenlagt højst 4 måneder inden for samme ferieår og for højst 4 måneder på grund af sygdom, forudsat at sygeperioden varer i mere end 3 dage.

7 5 Stk. 4. Ovennævnte feriepenge ydes dog kun for en sygeperiode, der kan dokumenteres ved lægeerklæring. Stk. 5. Feriegodtgørelsen i sygeperioden udgør 12 1/2 % af den pågældendes hyre inkl. anciennitetstillæg. Stk. 6. Herudover gælder tilsvarende bestemmelser som for maskinofficerer, jfr. Danmarks Rederiforenings DIS-overenskomst med Maskinmestrenes Forening 8, b vedrørende graviditet m.v. og 8, c vedrørende frihed ved børns indlæggelse på hospital. 7 - VOLDGIFT Tvistigheder vedrørende fortolkning af denne overenskomst afgøres ved faglig voldgift. 8 - OVERENSKOMSTENS VARIGHED Denne overenskomst træder i kraft fra og med 1. april 2014 og kan opsiges fra begge sider med 3 måneders skriftligt varsel til ophør den 1. april dog tidligst den 1. april 2017.

8 6 PROTOKOLLATER 1. SKIFTNING MELLEM DS- OG DIS-SKIBE Elektrikeres ansættelsesforhold i rederiet er gældende for tjeneste om bord i skibe, registreret i såvel Dansk Skibsregister (DS) som i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS). Elektrikere, der gør tjeneste i såvel DS- som DIS-skibe, har ret til aftale at afvikle tilgodehavende frihed, forinden skiftning til skib i det andet register finder sted. 2. EFTERUDDANNELSE I Der er mellem Danmarks Rederiforening og Dansk El-Forbund enighed om følgende: 1. Elektrikere aflønnes som eksaminerede elektrikere dokumenteret gennemførelse af samtlige de i pkt. 2 nævnte uddannelseskurser. 2. De i pkt. 1 nævnte uddannelseskurser er følgende med reference til kursusplanen for uddannelserne under El-Fagets Uddannelsesnævn. Kursus nr Grundlæggende industriel elektronik (2 uger) Kursus nr Grundlæggende skibsinstallationer (1 uge) Kursus nr Maritime installationer (1 uge) Kursus nr Pneumatik (1 uge) Kursus nr Digital styre-føleorganer (1 uge) Kursus nr Logikstyringer (1 uge) Kursus nr Elektroniske tællere (1 uge) Kursus nr PLC-styringer 1 (1 uge) Kursus nr PLC-styringer 2 (1 uge) Kursus nr Analoge transmittere og konvertere (1 uge) Kursus nr Reguleringsteknik (1 uge) 3. Udgifter i forbindelse med deltagelse i ovennævnte kurser er arbejdsgiveren uvedkommende, medmindre kursusdeltagelse sker påbud fra arbejdsgiveren. Der henvises dog til overenskomsten mellem Danmarks Rederiforening og Maskinmestrenes Forening, 7, stk Ved eventuelle ændringer i de i pkt. 2 nævnte kursers indhold er det en forudsætning, at Danmarks Rederiforening fortsat kan godkende indholdet af de ændrede kurser i relation til aflønning som eksamineret elektriker. 5. Det påhviler den ansatte at dokumentere, at de nævnte kurser er gennemført med tilfredsstillende resultat. Dokumentation sker ved forevisning af de af El-Fagets Uddannelsesnævn godkendte kursusbeviser.

9 7 3. EFTERUDDANNELSE II Overenskomstparterne er enige om, at videre- og uddannelse i de kommende år generelt skal prioriteres. Overenskomstparterne konstaterer, at uddannelsesforløb bedst tilrettelægges i det enkelte rederi og i et samarbejde mellem rederiet og den enkelte medarbejder. I det omfang der til omkostningsneutral finansiering af et sådant uddannelsesforløb skal ske reduktion i overenskomstmæssig løn, anvendelse af den ansattes/rederiets pensionsbidrag, reduktion af daglig/månedlig arbejdstid, ændring af forholdet mellem tjeneste- og ferie-/fridage, arbejdsomlægninger eller andre afvigelser fra det i denne overenskomst aftalte, kan dette kun ske forudgående godkendelse af overenskomstparterne. 4. ARBEJDSTID I forbindelse med ændring af bestemmelser for vagtfrit maskinrum (rådighedsvagt og tilsynstjeneste) gældende fra 1. januar 2001 i Maskinmestrenes Forenings overenskomst, er der mellem overenskomstens parter enighed om, at elektrikere vil være omfattet af de nævnte bestemmelser i det omfang, elektrikere deltager i sådan rådighedsvagt/tilsynstjeneste eller dermed sammenlignelige tilsyn/vagt. Der er endvidere enighed om, at deltagelse i ovennævnte tilsyns- og vagttjeneste eller dermed sammenlignelig tilsyns- og vagttjeneste, skal meddeles elektrikeren af maskinchefen (eller den der på hans vegne har ansvar for fordeling af vagter) senest ved arbejdstids ophør. Rådighedsvagt eller dermed sammenlignelig tilsyns- og rådighedsvagt drejer normalt fra arbejdstids ophør den pågældende dag til arbejdstids begyndelse næste dag (f.eks. fra kl. 20 mandag til kl. 06 tirsdag). 5. OMREGNING FRA NETTOHYRE TIL BRUTTOHYRE Ved udbetaling af hyre o. lign. sker omregning af nettohyre til bruttohyre, som fastlagt i Direktoratet for Arbejdsløshedsforsikring i den til enhver tid gældende bekendtgørelse, hvori omtales dagpengeberegningen for A-kasse medlemmer, der gør tjeneste på skibe, registreret i DIS.

10 8 6. SENIORORDNING Overenskomstparterne er enige om, at seniorordninger kan medvirke til, at medarbejdere over en vis alder i længere tid kan varetage og fastholde deres stillinger. Samtidigt er overenskomstparterne opmærksomme på, at seniorordninger bedst udformes i det enkelte rederi under behørig hensyntagen til rederiets drift og personalegruppernes sammensætning. Rederier der beskæftiger elektrikere, omfattet af denne overenskomst, skal på begæring af Dansk El-Forbund udforme en seniorpolitik. I det omfang der til finansiering af en i øvrigt omkostningsneutral seniorordning skal ske reduktion i overenskomstmæssig løn, anvendelse af den ansattes/rederiets pensionsbidrag, reduktion af daglig/månedlig arbejdstid, ændring af forholdet mellem tjeneste- og ferie- /fridage, arbejdsomlægninger eller andre afvigelser fra det i denne overenskomst aftalte, kan retningslinjerne kun udformes af det enkelte rederi forudgående godkendelse af overenskomstparterne

11 9 TILLÆG TIL DIS-OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK EL-FORBUND Hyretillæg pr. 1. april 2014 Fra og med 1. april 2014 gælder følgende satser i kroner: Hyre pr. måned (H): H = Månedlig hyre jfr. 2 stk. 1 R = Rederiets andel af pensionspræmien. S = Søfarendes andel af pensionspræmien EKSAMINEREDE ELEKTRIKERE under 4 år 6 år 8 år 10 år 1 H R S Pensionsgivende hyre Kr pr. mdr. Overtidsbetaling pr. halve time: Kr. 44,33 ELEKTRIKERE under 4 år 6 år 8 år 10 år 1 H R S 953 Pensionsgivende hyre Kr pr. mdr. Overtidsbetaling pr. halve time: Kr. 34,90 Skatteformtillæg i henhold til protokollat af 26. maj 2008: Stilling Tillæg pr. måned Eksaminerede elektrikere Kr. 400,00 Elektrikere Kr. 300,00

12 10 TILLÆG TIL DIS-OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK EL-FORBUND Hyretillæg pr. 1. april 2015 Fra og med 1. april 2015 gælder følgende satser i kroner: Hyre pr. måned (H): H = Månedlig hyre jfr. 2 stk. 1 R = Rederiets andel af pensionspræmien. S = Søfarendes andel af pensionspræmien EKSAMINEREDE ELEKTRIKERE under 4 år 6 år 8 år 10 år 1 H R S Pensionsgivende hyre Kr pr. mdr. Overtidsbetaling pr. halve time: Kr. 45,09 ELEKTRIKERE under 4 år 6 år 8 år 10 år 1 H R S 970 Pensionsgivende hyre Kr pr. mdr. Overtidsbetaling pr. halve time: Kr. 35,50 Skatteformtillæg i henhold til protokollat af 26. maj 2008: Stilling Tillæg pr. måned Eksaminerede elektrikere Kr. 400,00 Elektrikere Kr. 300,00

13 11 TILLÆG TIL DIS-OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2014 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK EL-FORBUND Hyretillæg pr. 1. april 2016 Fra og med 1. april 2016 gælder følgende satser i kroner: Hyre pr. måned (H): H = Månedlig hyre jfr. 2 stk. 1 R = Rederiets andel af pensionspræmien. S = Søfarendes andel af pensionspræmien EKSAMINEREDE ELEKTRIKERE under 4 år 6 år 8 år 10 år 1 H R S Pensionsgivende hyre Kr pr. mdr. Overtidsbetaling pr. halve time: Kr. 45,87 ELEKTRIKERE under 4 år 6 år 8 år 10 år 1 H R S 987 Pensionsgivende hyre Kr pr. mdr. Overtidsbetaling pr. halve time: Kr. 36,12 Skatteformtillæg i henhold til protokollat af 26. maj 2008: Stilling Tillæg pr. måned Eksaminerede elektrikere Kr. 400,00 Elektrikere Kr. 300,00 \\Srvfile\DATA\drf\Drf\ARB OVK\OK 2014\DR\OK2014\Endelig udgave\dansk El-Forbund docx

OVERENSKOMST AF 1. april 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING (SKIBSMASKINISTER)

OVERENSKOMST AF 1. april 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING (SKIBSMASKINISTER) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 1. april 2014 MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG DANSK METALS MARITIME AFDELING (SKIBSMASKINISTER) (Gældende fra 1. april 2014 31. marts 2017) INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2017 MELLEM DANSKE REDERIER DANSK EL-FORBUND. Gældende 1. april marts 2020

OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2017 MELLEM DANSKE REDERIER DANSK EL-FORBUND. Gældende 1. april marts 2020 DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 1. APRIL 2017 MELLEM DANSKE REDERIER OG DANSK EL-FORBUND Gældende 1. april 2017 31. marts 2020 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE... 1 A.

Læs mere

Overenskomst REDERIET NIELSEN & BRESLING A/S DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING

Overenskomst REDERIET NIELSEN & BRESLING A/S DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING Overenskomst mellem REDERIET NIELSEN & BRESLING A/S og DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) 1/3-2007 - 28/2 2010 2 OVERENSKOMST mellem REDERIET

Læs mere

OVERENSKOMST AF 4. MARTS 2016. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Navigatører)

OVERENSKOMST AF 4. MARTS 2016. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Navigatører) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 4. MARTS 2016 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Navigatører) (Gældende fra 4. marts 2016 til 31. marts 2017) INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister 2.

Læs mere

Særoverenskomst. mellem. Viking Supply Ships A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling og Dansk El-Forbund

Særoverenskomst. mellem. Viking Supply Ships A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling og Dansk El-Forbund Særoverenskomst mellem Viking Supply Ships A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling og Dansk El-Forbund Gældende fra 1. april 2012 vedrørende skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) Ansættelse

Læs mere

DIS O V E R E N S K O M S T mellem. Rederiforeningen for mindre Skibe METAL SØFART. (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS O V E R E N S K O M S T mellem. Rederiforeningen for mindre Skibe METAL SØFART. (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS O V E R E N S K O M S T 2007-2010 mellem Rederiforeningen for mindre Skibe og METAL SØFART (/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister Overenskomsten er gældende for

Læs mere

OVERENSKOMST AF. 2. juni 2008. mellem DANMARKS REDERIFORENING. SØFARTENS LEDERE hhv. MASKINMESTRENES FORENING (OFFICERSSTUDERENDE)

OVERENSKOMST AF. 2. juni 2008. mellem DANMARKS REDERIFORENING. SØFARTENS LEDERE hhv. MASKINMESTRENES FORENING (OFFICERSSTUDERENDE) DANSK INTERNATIONALT SKIBREGISTER OVERENSKOMST AF 2. juni 2008 mellem DANMARKS REDERIFORENING og SØFARTENS LEDERE hhv. MASKINMESTRENES FORENING (OFFICERSSTUDERENDE) Gældende fra 1. juli 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

D I S - O V E R E N S K O M S T 2012-2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Ubefarne kokke)

D I S - O V E R E N S K O M S T 2012-2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Ubefarne kokke) D I S - O V E R E N S K O M S T 2012-2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Ubefarne kokke) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T 2014-2017. mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S)

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T 2014-2017. mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk Internationalt Skibsregister 2014-2017 mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsmekanikere/skibsassistenter) For

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Ubefarne kokke)

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Ubefarne kokke) DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Ubefarne kokke) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS O V E R E N S K O M S T 2010-2012. mellem. Rederiforeningen for mindre Skibe METAL SØFART. (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS O V E R E N S K O M S T 2010-2012. mellem. Rederiforeningen for mindre Skibe METAL SØFART. (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS O V E R E N S K O M S T 2010-2012 mellem Rederiforeningen for mindre Skibe og METAL SØFART (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (maskinofficerer)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (maskinofficerer) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (maskinofficerer) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Særoverenskomst. mellem. Viking Supply Ships A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling

Særoverenskomst. mellem. Viking Supply Ships A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling Særoverenskomst mellem Viking Supply Ships A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling Gældende fra 1. marts 2012 vedrørende skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) Ansættelse i rederiet

Læs mere

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2012-2014. mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S)

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2012-2014. mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2012-2014 mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsmekanikere/skibsassistenter) For

Læs mere

Aftale om Ansættelsesvilkår for Hotel-/Catering officerer i passagerskibe i DFDS A/S mellem Dansk Metals Maritime Afdeling og DFDS A/S

Aftale om Ansættelsesvilkår for Hotel-/Catering officerer i passagerskibe i DFDS A/S mellem Dansk Metals Maritime Afdeling og DFDS A/S Aftale om Ansættelsesvilkår for Hotel-/Catering officerer i passagerskibe i DFDS A/S mellem Dansk Metals Maritime Afdeling og DFDS A/S 1. Generelle forhold: Alene medlemmer af Dansk Metals Maritime Afdeling

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN AF DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN AF DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2012-2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS O V E R E N S K O M S T mellem. Rederiforeningen af 2010 DANSK METALS MARITIME AFDELING. (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS O V E R E N S K O M S T mellem. Rederiforeningen af 2010 DANSK METALS MARITIME AFDELING. (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS O V E R E N S K O M S T 2012-2014 mellem Rederiforeningen af 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

SÆROVERENSKOMST 2014/2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT A/S. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Catering)

SÆROVERENSKOMST 2014/2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT A/S. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Catering) SÆROVERENSKOMST 2014/2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og ESVAGT A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Catering) For skibe registreret i Dansk Internationalt skibsregister Indholdsfortegnelse 1. Ansættelse...

Læs mere

D I S S Æ R O V E R E N S K O M S T. mellem. Maskinmestrenes Forening ERRIA A/S. af 1. april 2007

D I S S Æ R O V E R E N S K O M S T. mellem. Maskinmestrenes Forening ERRIA A/S. af 1. april 2007 D I S S Æ R O V E R E N S K O M S T mellem Maskinmestrenes Forening og ERRIA A/S af 1. april 2007 2 0 0 7 2 0 1 0 1 ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE 1. Maskinmestre i skibe tilhørende, eller i management i ovennævnte

Læs mere

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S)

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2007-2010 mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) og METAL SØFART (Skibsmekanikere/) For offshore skibe registreret i Dansk

Læs mere

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1.

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1. DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG DANSK METALS MARITIME AFDELING (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1. april 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1, A - ANSÆTTELSE

Læs mere

SÆROVERENSKOMST 2017/2020. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT A/S. METAL MARITIME (Catering)

SÆROVERENSKOMST 2017/2020. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT A/S. METAL MARITIME (Catering) SÆROVERENSKOMST 2017/2020 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og ESVAGT A/S og METAL MARITIME (Catering) For skibe registreret i Dansk Internationalt skibsregister Indholdsfortegnelse 1. Ansættelse... 1 2.

Læs mere

ROYAL ARCTIC LINE A/S

ROYAL ARCTIC LINE A/S DIS-SÆROVERENSKOMST MELLEM ROYAL ARCTIC LINE A/S OG DANSK METALS MARITIME AFDELING Skibsassistenter Gældende fra 1. marts 2012 DIS-SÆROVERENSKOMST MELLEM ROYAL ARCTIC LINE A/S OG DANSK METALS MARITIME

Læs mere

SÆROVERENSKOMST. mellem. BUGSÉR og BERGNING DANMARK A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING. Gældende fra 1. marts 2012 til 29.

SÆROVERENSKOMST. mellem. BUGSÉR og BERGNING DANMARK A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING. Gældende fra 1. marts 2012 til 29. DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER SÆROVERENSKOMST mellem BUGSÉR og BERGNING DANMARK A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING Gældende fra 1. marts 2012 til 29. februar 2016 SÆROVERENSKOMST mellem Buksér

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem. Rederiforeningen af DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem. Rederiforeningen af DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2014-2017 mellem Rederiforeningen af 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

SÆROVERENSKOMST. mellem. Nordic Offshore ApS. Metal Søfart

SÆROVERENSKOMST. mellem. Nordic Offshore ApS. Metal Søfart DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER SÆROVERENSKOMST mellem Nordic Offshore ApS. og Metal Søfart SÆROVERENSKOMST mellem Nordic Offshore ApS. (Maritimt vikar- og bemandings bureau) Herefter nævnt bureauet.

Læs mere

DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER SÆROVERENSKOMST. mellem. Nordic Offshore A/S. Dansk Metals Maritime Afdeling. Gældende fra 1.

DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER SÆROVERENSKOMST. mellem. Nordic Offshore A/S. Dansk Metals Maritime Afdeling. Gældende fra 1. DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER SÆROVERENSKOMST mellem Nordic Offshore A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling Gældende fra 1. april 2012 SÆROVERENSKOMST mellem Nordic Offshore A/S Maritimt vikar- og

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (Basisoverenskomst) mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Skibsmaskinister)

DIS-OVERENSKOMST (Basisoverenskomst) mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Skibsmaskinister) DIS-OVERENSKOMST (Basisoverenskomst) 2012 2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Skibsmaskinister) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

DIS Coaster overenskomst (2014-2017) mellem. Rederiforeningen af 2010. 3F Sømændene. Gældende fra 1. juli 2014

DIS Coaster overenskomst (2014-2017) mellem. Rederiforeningen af 2010. 3F Sømændene. Gældende fra 1. juli 2014 DIS Coaster overenskomst (2014-2017) mellem Rederiforeningen af 2010 og 3F Sømændene Gældende fra 1. juli 2014 DIS Coaster overenskomst mellem Rederiforeningen af 2010 og 3F Sømændene 1. juli 2014 1 På-

Læs mere

SÆROVERENSKOMST. mellem. BUGSER og BJERGNING DANMARK A/S. Metal Søfart. Gældende fra 1. marts 2010 til 29. februar 2012

SÆROVERENSKOMST. mellem. BUGSER og BJERGNING DANMARK A/S. Metal Søfart. Gældende fra 1. marts 2010 til 29. februar 2012 DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER SÆROVERENSKOMST mellem BUGSER og BJERGNING DANMARK A/S og Metal Søfart Gældende fra 1. marts 2010 til 29. februar 2012 SÆROVERENSKOMST mellem Bugser og Bjergning Danmark

Læs mere

D I S - O V E R E N S K O M S T REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING. (Ubefarne kokke)

D I S - O V E R E N S K O M S T REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING. (Ubefarne kokke) D I S - O V E R E N S K O M S T 2010-2012 mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE og DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING (Ubefarne kokke) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2010-2012 ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S)

DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2010-2012 ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) DIS S Æ R - O V E R E N S K O M S T Dansk International Skibsregister 2010-2012 mellem ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S (ESVAGT A/S) og METAL SØFART (Skibsmekanikere/skibsassistenter) For offshore skibe registreret

Læs mere

RAMMEAFTALE af 8. AUGUST 2000 (Individuel ansættelse) mellem BILFÆRGERNES REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING

RAMMEAFTALE af 8. AUGUST 2000 (Individuel ansættelse) mellem BILFÆRGERNES REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER RAMMEAFTALE af 8. AUGUST 2000 (Individuel ansættelse) mellem BILFÆRGERNES REDERIFORENING og MASKINMESTRENES FORENING INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 1 1 - Organisationsforhold...

Læs mere

SÆROVERENSKOMST 2012/2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT A/S. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Catering)

SÆROVERENSKOMST 2012/2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT A/S. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Catering) SÆROVERENSKOMST 2012/2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og ESVAGT A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Catering) For skibe registreret i Dansk Internationalt skibsregister Indholdsfortegnelse 1. Ansættelse...

Læs mere

Særoverenskomst mellem Vattenfall Danmark A/S og Metal Søfart for Skibsmekanikere / skibsassistenter ansat i Vattenfalls skubbebåde

Særoverenskomst mellem Vattenfall Danmark A/S og Metal Søfart for Skibsmekanikere / skibsassistenter ansat i Vattenfalls skubbebåde 1 Særoverenskomst mellem Vattenfall Danmark A/S og Metal Søfart for Skibsmekanikere / skibsassistenter ansat i Vattenfalls skubbebåde Denne overenskomst mellem Metal Søfart og Vattenfall Danmark A/S er

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING DAS OVERENSKOMST MELLEM NCC Roads A/S OG DANSK METALS MARITIME AFDELING 2012 2014 1 Nærværende aftale mellem rederiet NCC Roads A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling er gældende for maskinmænd, maskinister,

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S METAL SØFART

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S METAL SØFART DAS OVERENSKOMST MELLEM NCC Roads A/S OG METAL SØFART 2008 2010 1 Nærværende særaftale mellem rederiet NCC Roads A/S og Metal Søfart er gældende for maskinmænd og skibsassistenter påmønstret i skibe ejet

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S METAL SØFART

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S METAL SØFART DAS OVERENSKOMST MELLEM NCC Roads A/S OG METAL SØFART 2010 2012 1 Nærværende aftale mellem rederiet NCC Roads A/S og Metal Søfart er gældende for maskinmænd, maskinister, skibsassistenter og kokke påmønstret

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE METAL SØFART. (maskinofficerer)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE METAL SØFART. (maskinofficerer) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2007-2010 mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE og METAL SØFART (maskinofficerer) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - Ansættelse...

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (Ubefarne kokke)

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (Ubefarne kokke) DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2017-2020 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og METAL MARITIME (Ubefarne kokke) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - ANSÆTTELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (Skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (Skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2017-2020 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og METAL MARITIME (Skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS-SÆROVERENSKOMST. Royal Arctic Line A/S. Metal Søfart

DIS-SÆROVERENSKOMST. Royal Arctic Line A/S. Metal Søfart DIS-SÆROVERENSKOMST Mellem Royal Arctic Line A/S Og Metal Søfart 2007 Skibsassistenter DIS-SÆROVERENSKOMST mellem Royal Arctic Line A/S og Metal Søfart Denne overenskomst er gældende for tjeneste som befaren

Læs mere

DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER

DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1. April 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE 1, A - ANSÆTTELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (Ubefarne kokke)

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (Ubefarne kokke) DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2017-2020 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og METAL MARITIME (Ubefarne kokke) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - ANSÆTTELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN AF DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (maskinofficerer)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN AF DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (maskinofficerer) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2010-2012 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (maskinofficerer) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER

DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG MASKINMESTRENES FORENING (gældende fra 1. april 2010) INDHOLDSFORTEGNELSE 1, A - ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE... 1

Læs mere

DIS-SÆROVERENSKOMST (Specialskibe) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Maskinofficerer)

DIS-SÆROVERENSKOMST (Specialskibe) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Maskinofficerer) DIS-SÆROVERENSKOMST (Specialskibe) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Maskinofficerer) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING. (gældende fra 1. april 2012)

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING. (gældende fra 1. april 2012) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANMARKS REDERIFORENING OG MASKINMESTRENES FORENING (gældende fra 1. april 2012) INDHOLDSFORTEGNELSE 1, A - ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE... 1

Læs mere

DIS Coaster overenskomst ( ) mellem. Rederiforeningen af F Sømændene. Gældende fra 1. juli 2017

DIS Coaster overenskomst ( ) mellem. Rederiforeningen af F Sømændene. Gældende fra 1. juli 2017 DIS Coaster overenskomst (2017-2020) mellem Rederiforeningen af 2010 og 3F Sømændene Gældende fra 1. juli 2017 DIS Coaster overenskomst mellem Rederiforeningen af 2010 og 3F Sømændene 1. juli 2017 1 På-

Læs mere

R A M M E A F T A L E (Individuel ansættelse)

R A M M E A F T A L E (Individuel ansættelse) R A M M E A F T A L E (Individuel ansættelse) MELLEM BILFÆRGERNES REDERIFORENING FOR MOLS-LINIEN A/S OG METAL SØFART OG DANSK EL-FORBUND For ansættelse i reparations-/vedligeholdelsesafdelingen. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Særoverenskomst mellem. Rederiet A.P. Møller A/S og. Maskinmestrenes Forening og Søfartens Ledere. Gældende fra 1. april 2007

Særoverenskomst mellem. Rederiet A.P. Møller A/S og. Maskinmestrenes Forening og Søfartens Ledere. Gældende fra 1. april 2007 Overenskomstsituationen 2007/2010 Særoverenskomst mellem Rederiet A.P. Møller A/S og Maskinmestrenes Forening og Søfartens Ledere Gældende fra 1. april 2007 Herværende overenskomst er gældende for skibsofficerers

Læs mere

Særoverenskomst D.F.D.S. Dansk Metals Maritime Afdeling (Menigt driftspersonale)

Særoverenskomst D.F.D.S. Dansk Metals Maritime Afdeling (Menigt driftspersonale) Særoverenskomst mellem D.F.D.S. og Dansk Metals Maritime Afdeling (Menigt driftspersonale) Gældende fra 1. marts 2016. SÆRAFALE GÆLDENDE FOR FORHYREDE I DFDS A/S skibe I OSLO/NORDSØFAR Denne ordning er

Læs mere

SÆROVERENSKOMST. mellem. Alcatel Submarine Networks Marine A/S. Metal Søfart KABELSKIBE. (1. marts 2007 )

SÆROVERENSKOMST. mellem. Alcatel Submarine Networks Marine A/S. Metal Søfart KABELSKIBE. (1. marts 2007 ) Dansk International Skibsregister SÆROVERENSKOMST mellem Alcatel Submarine Networks Marine A/S og Metal Søfart KABELSKIBE (1. marts 2007 ) SÆROVERENSKOMST mellem Alcatel Submarine Networks Marine A/S og

Læs mere

OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Menigt restaurationspersonale)

OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Menigt restaurationspersonale) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Menigt restaurationspersonale) Gældende fra 1. marts 2012 29. februar

Læs mere

D I S - O V E R E N S K O M S T 2010/2012. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S

D I S - O V E R E N S K O M S T 2010/2012. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S D I S - O V E R E N S K O M S T 2010/2012 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (Skibsmaskinister) For skibe registreret

Læs mere

OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Skibsmekanikere)

OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Skibsmekanikere) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012 mellem DANMARKS REDERIFORENING Og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsmekanikere) Gældende fra 1. marts 2012 29. februar 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Særoverenskomst mellem DONG Energy Generation A/S og Metal Søfart for Skibsmekanikere / skibsassistenter ansat i DONGs skubbebåde

Særoverenskomst mellem DONG Energy Generation A/S og Metal Søfart for Skibsmekanikere / skibsassistenter ansat i DONGs skubbebåde 1 Særoverenskomst mellem DONG Energy Generation A/S og Metal Søfart for Skibsmekanikere / skibsassistenter ansat i DONGs skubbebåde Denne overenskomst mellem Metal Søfart og DONG Energy Generation A/S

Læs mere

SÆROVERENSKOMST. mellem EM. Z. SVITZER A/S DANSK METALARBEJDERFORBUND / METAL SØFART. for skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

SÆROVERENSKOMST. mellem EM. Z. SVITZER A/S DANSK METALARBEJDERFORBUND / METAL SØFART. for skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister SÆROVERENSKOMST mellem EM. Z. SVITZER A/S og DANSK METALARBEJDERFORBUND / METAL SØFART for skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister Paragraf 1 Almindelige bestemmelser Ansættelse i Rederiet

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem. Medlemmer tilsluttet REDERIFORENINGEN AF 1895 METAL SØFART

OVERENSKOMST. mellem. Medlemmer tilsluttet REDERIFORENINGEN AF 1895 METAL SØFART OVERENSKOMST mellem Medlemmer tilsluttet REDERIFORENINGEN AF 1895 og METAL SØFART Nærværende overenskomst er gældende for tjeneste i skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) jfr. DIS-lovens

Læs mere

D I S S Æ R O V E R E N S K O M S T 2017/2020. mellem. 3F/SØMÆNDENE og. METAL MARITIME og ESVAGT A/S

D I S S Æ R O V E R E N S K O M S T 2017/2020. mellem. 3F/SØMÆNDENE og. METAL MARITIME og ESVAGT A/S D I S S Æ R O V E R E N S K O M S T 2017/2020 mellem 3F/SØMÆNDENE og METAL MARITIME og ESVAGT A/S For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister DIS-SÆROVERENSKOMST mellem 3F/Sømændene og Metal

Læs mere

R A M M E A F T A L E (Individuel ansættelse)

R A M M E A F T A L E (Individuel ansættelse) R A M M E A F T A L E (Individuel ansættelse) MELLEM BILFÆRGERNES REDERIFORENING FOR MOLS-LINIEN A/S OG METAL SØFART OG DANSK EL-FORBUND For ansættelse i reparations-/vedligeholdelsesafdelingen. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE. METAL SØFART (Skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE. METAL SØFART (Skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2010-2012 mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE og METAL SØFART (Skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2007-2010. mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE SØFARTENS LEDERE

DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2007-2010. mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE SØFARTENS LEDERE DIS-OVERENSKOMST (BUGSERBÅDE) 2007-2010 mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE og SØFARTENS LEDERE For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE 1 - Ansættelse... 1 2

Læs mere

DIS-SÆROVERENSKOMST (specialskibe) 2010-2012. mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE. METAL SØFART (skibsassistenter)

DIS-SÆROVERENSKOMST (specialskibe) 2010-2012. mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE. METAL SØFART (skibsassistenter) DIS-SÆROVERENSKOMST (specialskibe) 2010-2012 mellem REDERIFORENINGEN FOR MINDRE SKIBE og METAL SØFART (skibsassistenter) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE 1

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem. Rederiforeningen af METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem. Rederiforeningen af METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2017-2020 mellem Rederiforeningen af 2010 og METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem. Rederiforeningen af METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) mellem. Rederiforeningen af METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (BASISOVERENSKOMSTEN) 2017-2020 mellem Rederiforeningen af 2010 og METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

RAMMEAFTALE af 31. oktober 2005 (Individuel ansættelse) mellem DANMARKS REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING

RAMMEAFTALE af 31. oktober 2005 (Individuel ansættelse) mellem DANMARKS REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER RAMMEAFTALE af 31. oktober 2005 (Individuel ansættelse) mellem DANMARKS REDERIFORENING og MASKINMESTRENES FORENING og SØFARTENS LEDERE (Dansk Navigatørforening) INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

OVERENSKOMST mellem DANSKE FÆRGER A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING. for PURSERE

OVERENSKOMST mellem DANSKE FÆRGER A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING. for PURSERE OVERENSKOMST 2011-12 mellem DANSKE FÆRGER A/S & DANSK METALS MARITIME AFDELING for PURSERE (DIS) Gældende fra 1. oktober 2011 1 Indholdsfortegnelse 1 ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE...3 2 ANCIENNITET...3 3 LØNNINGER

Læs mere

Ansættelseskontrakt. mellem. 1. Tiltrædelsesdato

Ansættelseskontrakt. mellem. 1. Tiltrædelsesdato Ansættelseskontrakt mellem Adresse: Telefon/E-mail: CVR-nummer: (herefter kaldet virksomheden) og Adresse: CPR-nummer: (herefter kaldet medarbejderen) indgås følgende ansættelsesaftale: 1. Tiltrædelsesdato

Læs mere

Særoverenskomst D.F.D.S. Metal Søfart

Særoverenskomst D.F.D.S. Metal Søfart Særoverenskomst mellem D.F.D.S. og Metal Søfart Gældende fra 1. marts 2007. SÆRAFTALE GÆLDENDE FOR FORHYREDE I DFDS A/S skibe I OSLO/NORDSØFART Denne ordning er gældende for tjeneste i skibe registeret

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

DIS-SÆROVERENSKOMST (specialskibe) 2012-2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter)

DIS-SÆROVERENSKOMST (specialskibe) 2012-2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter) DIS-SÆROVERENSKOMST (specialskibe) 2012-2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (skibsassistenter) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

D I S - O V E R E N S K O M S T 2014/2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S

D I S - O V E R E N S K O M S T 2014/2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S D I S - O V E R E N S K O M S T 2014/2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (Skibsmaskinister) For skibe registreret

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (cateringpersonale)

DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (cateringpersonale) DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (cateringpersonale) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

OVERENSKOMST mellem DANSKE FÆRGER A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING. for PURSERE

OVERENSKOMST mellem DANSKE FÆRGER A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING. for PURSERE OVERENSKOMST 2011-12 mellem DANSKE FÆRGER A/S & DANSK METALS MARITIME AFDELING for PURSERE (DAS) Gældende fra 1. oktober 2011 1 Indholdsfortegnelse 1 ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE...3 2 ANCIENNITET...3 3 LØNNINGER

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem REDERIFORENINGEN AF 1895 METAL SØFART. Skibsassistenter/skibsmekanikere

OVERENSKOMST. mellem REDERIFORENINGEN AF 1895 METAL SØFART. Skibsassistenter/skibsmekanikere OVERENSKOMST mellem REDERIFORENINGEN AF 1895 og METAL SØFART Skibsassistenter/skibsmekanikere Nærværende overenskomst er gældende for tjeneste i skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS)

Læs mere

OVERGANGSOVERENSKOMST AF 1. APRIL 2012. (Erstatter overenskomst mellem Rederiforeningen af 1895 og Søfartens Ledere) mellem REDERIFORENINGEN AF 2010

OVERGANGSOVERENSKOMST AF 1. APRIL 2012. (Erstatter overenskomst mellem Rederiforeningen af 1895 og Søfartens Ledere) mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERGANGSOVERENSKOMST AF 1. APRIL 2012 (Erstatter overenskomst mellem Rederiforeningen af 1895 og Søfartens Ledere) mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og SØFARTENS LEDERE

Læs mere

(herefter kaldet virksomheden) (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer) (herefter kaldet medarbejderen) ANSÆTTELSESKONTRAKT

(herefter kaldet virksomheden) (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer) (herefter kaldet medarbejderen) ANSÆTTELSESKONTRAKT Mellem undertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer (indsæt CVR-nummer) (herefter kaldet virksomheden) og medundertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer)

Læs mere

Betaling Betalingssatserne for holddrift og forlægning reguleres på følgende måde:

Betaling Betalingssatserne for holddrift og forlægning reguleres på følgende måde: Orientering nr. 14/2017 Løn og arbejdsforhold 26. april 2017 Overenskomstfornyelsen 2017 Overenskomst med Dansk Metalarbejderforbund/Dansk El-Forbund Mæglingsforslaget er nu vedtaget, og ændringerne i

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT - TIDSBEGRÆNSET ANSÆTTELSE

ANSÆTTELSESKONTRAKT - TIDSBEGRÆNSET ANSÆTTELSE Mellem undertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer (indsæt CVR-nummer) (herefter kaldet virksomheden) og medundertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer)

Læs mere

D I S - O V E R E N S K O M S T 2012/2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S

D I S - O V E R E N S K O M S T 2012/2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S D I S - O V E R E N S K O M S T 2012/2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og ESVAGT, ESBJERG VAGTSKIBSSELSKAB A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk og Maskine) (Skibsmaskinister) For skibe registreret

Læs mere

Sygeplejeoverenskomst 2010 2012. - Ledere. Indgået mellem DI Overenskomst II (SBA) og Dansk Sygeplejeråd

Sygeplejeoverenskomst 2010 2012. - Ledere. Indgået mellem DI Overenskomst II (SBA) og Dansk Sygeplejeråd Sygeplejeoverenskomst 2010 2012 - Ledere Indgået mellem DI Overenskomst II (SBA) og Dansk Sygeplejeråd 794650 1 Indhold 1. Overenskomstens område 4 2. Grundløn 4 3. Funktions- og kvalifikationsløn 5 4.

Læs mere

SYGEPLEJE- OVERENSKOMST

SYGEPLEJE- OVERENSKOMST VERENSKOMST SYGEPLEJE- OVERENSKOMST LEDERE 2014 2017 Indgået mellem DI Overenskomst ll (SBA og DSV) og Dansk Sygeplejeråd DI nr. 794650 2014 2017 Sygeplejeoverenskomst 2014 2017 - Ledere Indgået mellem

Læs mere

(indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer) (indsæt cvr-nummer) (herefter kaldet virksomheden)

(indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer) (indsæt cvr-nummer) (herefter kaldet virksomheden) Mellem undertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer) (indsæt cvr-nummer) (herefter kaldet virksomheden) og medundertegnede (Navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer) (herefter

Læs mere

OVERENSKOMST. Fjord Line Danmark A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling. for. Hotelassistenter

OVERENSKOMST. Fjord Line Danmark A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling. for. Hotelassistenter OVERENSKOMST mellem Fjord Line Danmark A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling for Hotelassistenter i skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister (DIS) Gældende for perioden 1. marts 2012 til

Læs mere

D I S - O V E R E N S K O M S T mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 REDERIET ESVAGT A/S MASKINMESTRENES FORENING

D I S - O V E R E N S K O M S T mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 REDERIET ESVAGT A/S MASKINMESTRENES FORENING D I S - O V E R E N S K O M S T 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og REDERIET ESVAGT A/S og MASKINMESTRENES FORENING For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

O V E R E N S K O M S T 2014/2017 MELLEM BILFÆRGERNES REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING. Gældende fra 1. april 2014

O V E R E N S K O M S T 2014/2017 MELLEM BILFÆRGERNES REDERIFORENING MASKINMESTRENES FORENING. Gældende fra 1. april 2014 O V E R E N S K O M S T 2014/2017 MELLEM BILFÆRGERNES REDERIFORENING OG MASKINMESTRENES FORENING Gældende fra 1. april 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Overenskomstens område... 1 2 Ansættelsens grundlag...

Læs mere

(herefter kaldet virksomheden) (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer) (herefter kaldet medarbejderen) ANSÆTTELSESKONTRAKT

(herefter kaldet virksomheden) (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer) (herefter kaldet medarbejderen) ANSÆTTELSESKONTRAKT Mellem undertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by & postnummer (indsæt CVR-nummer) (herefter kaldet virksomheden) og medundertegnede (indsæt navn) (indsæt adresse) (indsæt by og postnummer)

Læs mere

Særoverenskomst DFDS A/S

Særoverenskomst DFDS A/S 1 Særoverenskomst mellem DFDS A/S DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING gældende og fra 1. marts 2007 SUPERVISORER Dansk Internationalt Skibsregister Overenskomst mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK SØ -

Læs mere

Overenskomst. Mellem. 3F Transport. Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening 2014-2017

Overenskomst. Mellem. 3F Transport. Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening 2014-2017 3.60.0 Overenskomst Mellem 3F Transport og Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening 2014-2017 1 1 Dækningsområde Aftalen omfatter chaufførarbejde og andet forefaldende arbejde udført af voksne arbejdere

Læs mere

Overenskomst mellem Bjørnø Færgen a.m.b.a. og Dansk Metal Maritime afdeling

Overenskomst mellem Bjørnø Færgen a.m.b.a. og Dansk Metal Maritime afdeling Nærværende overenskomst er omfattet af den til enhver gældende Sømandslov og omfatter al sejlads med færgeselskabets skibe. Til brug for lønberegningen er medarbejderen pligtig at aflevere lønbilag så

Læs mere

[Dato] Dansk Internationalt Skibsregister

[Dato] Dansk Internationalt Skibsregister [Dato] Dansk Internationalt Skibsregister SÆROVERENSKOMST mellem FJORD LINE DANMARK A/S og DANSK METALS MARITIME AFDELING gældende fra 1. marts 2016 for SUPERVISORER Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

OVERENSKOMST AF 27. MARTS 2007. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING (KOKKELÆRLINGE)

OVERENSKOMST AF 27. MARTS 2007. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING (KOKKELÆRLINGE) OVERENSKOMST AF 27. MARTS 2007 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK SØ-RESTAURATIONS FORENING (KOKKELÆRLINGE) (Gældende fra 1. marts 2007 28. februar 2010 ) INDHOLDSFORTEGNELSE OVERENSKOMSTENS OMRÅDE...

Læs mere

O V E R E N S K O M S T 2012-2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 (REDERIET ESVAGT A/S) SØFARTENS LEDERE

O V E R E N S K O M S T 2012-2014. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 (REDERIET ESVAGT A/S) SØFARTENS LEDERE O V E R E N S K O M S T 2012-2014 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 (REDERIET ESVAGT A/S) og SØFARTENS LEDERE Gældende pr. 1. april 2012 For offshore skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere)

DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) mellem REDERIFORENINGEN AF METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere) DIS-OVERENSKOMST (SPECIALSKIBE) 2017-2020 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og METAL MARITIME (skibsassistenter/skibsmekanikere) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANSKE REDERIER METAL MARITIME (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1. april 2017

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANSKE REDERIER METAL MARITIME (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1. april 2017 DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANSKE REDERIER OG METAL MARITIME (CATERING-OFFICERER) gældende fra 1. april 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1, A - ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE...

Læs mere

DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL

DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL DANSKE SLAGTERMESTRE Ansættelseskontrakt for medarbejdere inden for HK/HANDEL s område For ansættelsesforholdet gælder overenskomsten mellem DANSKE SLAGTERMESTRE og HK HANDEL Undertegnede virksomhed Navn:

Læs mere

OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Skibsassistenter)

OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012. mellem DANMARKS REDERIFORENING DANSK METALS MARITIME AFDELING. (Skibsassistenter) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST AF 1. MARTS 2012 mellem DANMARKS REDERIFORENING og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Skibsassistenter) (Gældende fra 1. marts 2012 til 29. februar 2016) INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANSKE REDERIER MASKINMESTRENES FORENING. (gældende fra 1. april 2017)

OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANSKE REDERIER MASKINMESTRENES FORENING. (gældende fra 1. april 2017) DANSK INTERNATIONALT SKIBSREGISTER OVERENSKOMST (Normløn) MELLEM DANSKE REDERIER OG MASKINMESTRENES FORENING (gældende fra 1. april 2017) INDHOLDSFORTEGNELSE 1, A - ANSÆTTELSE OG OPSIGELSE... 1 1, B -

Læs mere