Delaflevering FUA.4 Betina Korsbro, Mi Louise Hansen, Jesper Led Lauridsen og Knud Back

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Delaflevering FUA.4 Betina Korsbro, Mi Louise Hansen, Jesper Led Lauridsen og Knud Back"

Transkript

1 Delaflevering FUA.4 Betina Korsbro, Mi Louise Hansen, Jesper Led Lauridsen og Knud Back

2 1 Indhold 1.1 Generelt i forhold til projektet Problemformulering Kalundborg kommune har gennem de senere år formået at tiltrække stadig flere videnstunge og innovative arbejdspladser til kommunenen blandt andet indenfor medicovirksomhed og bioraffinering. Alligevel har Kalundborg kommune stadig en lav andel af akademikere i kommunen. Kommunen har politik om at kommunen gerne vil tiltrække erhvervsaktive og børnefamiliener jf. nedenfor. Kalundborg kommununalbestyrelse har som mål at: offentlige og private virksomhederne får den arbejdskraft, de har brug for bl.a. ved at tiltrække flere borgere til kommunen gerne erhvervsaktive og børnefamilier og ved at sikre tilstrækkelig boligmasse i forhold til arbejdspladser inden for kommunen Kilde: Problemformulering Hvordan kan internetbaserede tjenester benyttes til at synliggøre, at Kalundborg kommune er et attraktivt sted at bo? Projektet skal munde ud i et website, som demonstrerer, hvordan et kommmende tilflytter website for Kalundborg kommune kunne se ud. Samt en rapport, som belyser de teoretiske overvejelser omkring udarbejdelsen af websitet Overvejelser omkring brugerinddragelse Planen er at indrage brugerne tre gange gennem udviklingen af projektet. 1. Før opbygningen af websitet: Formålet er her at undersøge, hvorfor nogle mennesker som arbejder i Kalundborg vælger at pendle langt til at fra Kalundborg i stedet for at bosætte sig i byen. I den forbindelse er det afgørende at benytte brugere fra

3 målgruppen i brugerinddragelsen. Brugerinddragelsen vil ske gennem interviews af ca. 45 minutter med personer som arbejeder på Novozymes og pendler til kommunen. Novozymes har været så venlige at skabe kontakt til to medarbejdere, som har indvildet i at deltage i undersøgelsen. 2. Under udvikling af websitet: Målet er teste vores mockups af på brugerne for at se, om brugerne kan finde ud af at benytte websitet, som det var tiltænkt, samt at de fanger de ideer og tanker, som vi havde med websitet. Her er det ikke afgørende at brugerne er fra målgruppen. Brugerinddragelsen vil foregå ved at brugene bliver bedt om at udføre en række opgaver med udgangspunkt i vores mockups. Samtidig bliver brugerne bedt om at tænke højt mens de løser opgaven, så vi kan høres deres overvejelser undervejs. 3. Efter afslutningen af websitet: Få en evaluering af om det endelige website opfylder målsætningen med websitet. Her vil det være at foretrække at benytte brugere fra målgruppen, men om nødvendigt kan vi nøjes med brugere, som blot minder om den. Testen vil foregå på samme måde som ovenfor blot på den færdige løsning Valg af litteratur og andre kilder I forhold til teori omkring udarbejdelse af hjemmesider, så vil vi helt overvejende tage udgangspunkt i pensum både det obligatoriske pensum og den supplerende litteratur. Derudover vil vi forsøge at finde frem til tidligere undersøgelser omkring, hvilke bevæggrunde mennesker har for valg af bopæl. Vi er særlige interesseret i at finde frem til undersøgelser, som belyser hvorfor folk vælger at bosætte sig i Storkøbenhavn i forhold til provinsen. Endelig vil vi forsøge at finde frem til andre hjemmesider, som også har til formål at tiltrække borger til kommuner eller andre geografiske områder med henblik på at få inspiration Projektorganisering I gruppen arbejder vi i to teams. Et hold som primært arbejder på rapporten (Mi og Knud) og et hold som primært arbejder på websitet (Betina og Jesper). Vi mødes alle 4 fast mandag aften og torsdag efter undervisning i hele projektperioden. Ved hvert møde gør vi status for hvor langt vi er nået og koordinere arbejdet indenfor de to teams og på tværs af

4 de to teams. Derudover lægger vi alle dokumenter i dropboks, så alle personer i gruppen hele tiden har adgang til den seneste version af alle dokumenter Tidsplan Nedenfor ses vores foreløbige tidsplan. - Uge 46: Aflevering af delaflevering. - Uge 47: Gennemførelse af primær dataindsamling. - Uge 48: Brugertest af mockups. - Uge 49: Brugertest af endeligt website. - Uge 50: Sidste korrektur og aflevering af projektet. 1.2 Foreløbige resultater og refleksioner Målgruppe: Kalundborg Kommune har et ønske om, at flere akademikere til at tilflytter kommunen. Denne udfordring har vi taget op og har valgt at definere vores målgruppe til at være akademikere i alderen år fra Storkøbenhavn. Det er vigtigt at have for øje, at det er en målgruppe der både indeholder singler, par og børnefamilier, og som følge deraf har forskellige oplysnings behov i deres overvejelser om en tilflytte til Kalundborg Kommune. Endvidere indeholder denne målgruppe erfarende bruger af internettet. Disse faktorer danner ramme om de valg der tages omkring udformningen af hjemmesiden.

5 1.2.2 EPS: Da hjemmesiden ikke har noget fysisk produkt den sælger, men har det mål at præsentere Kalundborg Kommune som en attraktiv kommune at flytte til og bo i. Her er tale om at skabe en hjemmeside der giver den enkelte bruger en følelse af, at kommunen er et sted man har lyst til at flytte til. Derfor benyttes Emotional Selling Proposition til skabelse af hjemmesiden. Ved hjælp af en brugerundersøgelse før/under udviklingen af hjemmesiden, med henblik på at skabe den rette ESP er afgørende for hvorledes det endelige designe kommer til at se ud. Man skal dog have for øje, at der kan være tilknyttet en negativ effekt ved brug af ESP Motiverende strategi: Valget af strategi er taget på baggrund af at hjemmesiden er møntet på at brugerne skal føle at Kalundborg Kommune er et attraktiv sted at bo og dermed være med til at de netop vælger denne kommune frem for andre når de tænker på at flytte fra Storkøbenhavn.

6 1.2.4 Informationsarkitektur. I udformningen af designet er der lagt vægt på at skabe mindst mulig forvirring for brugeren, da forvirring er med til at gøre kommunikation dårlig og gøre det svært for brugeren at navigere sig, samt finde relevante oplysninger på hjemmesiden. I vores udformning af index-siden lægger vi vægt på, at brugerens entré på siden er let overskuelig og opdelt i 3 sektioner, henholdsvis; teaser for menu-punkter, tekst og fun boxs. På den måde prøves der på at mindske mængde af content på forsiden. Dette for at gøre indholdet så klart, tydeligt og overskuelig for vores kommunikation. Designet for under-siderne vi være meget lig hinanden dog vil indholdet varierer alt afhængig af den ønskede kommunikation. Her tænkes på om der er tale om nyttige oplysninger om kommunen eller det mere humoristiske i form af fun boxs.

7 2 Disposition 2.1 Introduktion Beskrivelse - Indeholder en indledning til emnet - Hvorfor har vi valgt Kalundborg Kommune som case. - Hvad er Kalundborgskommunes udfordringer i forhold til tilflyttere Problemformulering - Selve problemformuleringen. - Underpunkter til problemformuleringen Afgrænsning - Definering af målgruppe Begrebsafklaring Definering af de vigtigste begreber Litteratur Begrundelse af vores valg af litteratur. 2.2 Metodisk tilgang Brugerinddragelse - Hvornår har vi benyttet brugere fra målgruppen, og hvornår har vi kunnet - Hvornår i projektet har vi valgt at inddrage i brugerne. - Ved opstarten af projektet for at sikre at det er de rigtige emner vi tager op i projektet. - Efter udarbejdelsen af de første mockups for at se om ideen holder. - Test af de færdige website. - Litteratur: - Usability Testmetoder til mere brugervenlige websites på internettet (side 120) - Usability testing on 10 cents a day (side 171)

8 2.2.2 Indsamling af sekundære data - Hvad har vi gjort for at indsamle data omkring, hvorfor folk vælger at bosætter sig om de gør Valg af litteratur - Hvilke dele af pensum, som vi vi har valgt at benytte og til hvad. 2.3 Udformningen af websitet Jeg ville bygge dette afsnit op omkring modellen side 96 i kompendiet - Strategy - Scope - Structure - Skeleton - Surface Kort gennemgang af teorien bag modellen med udgangspunkt I følgende artikel The Elements of user experience (side 93) Strategy I projektet bliver vi nødt til at konkretisere, hvad et besøg på hjemmesiden helst skal resultere i (givet at man er en potentiel tilflytter) o Registere sin adresse, så det efterfølgende er muligt at invitere brugerne til arrangementer, hvor kommunen har mulighed for at fortælle om sine fortræffeligheder. Vi skal gerne registerere noget information om brugeren, så man ved hvad man skal slå på. o Få brugerne til at kontakte en buddy. Det stillistiske ideal scenarie er: o Gennem mund til mund metoden hører brugeren om websitet. o Brugeren prøver gadget funktionen. o Brugeren læser noget uddybende information. o Brugeren kontakter en buddy. Vi bliver nødt til at tænke i motiverende design, fordi vi har et ønske om at brugeren skal flytte til Kalundborg. Man kunne argumentere for, at vi ikke behøver at tænke helt så meget i Userbility, fordi websitet er relativt simpelt at gå til. Stilarter: Forklare hvilken stilart vores website er i forhold til andre stilarter. o Eventuelt komme med en kommentar til, hvordan vores website er i forhold til Trash site trenden jf. Side 60. Af de stilarter, som er nævnt i artiklen, så er det formodenligt den stilart, som vi kommer nærmest. o VII Noen vanlige sjangre på nettet (side 64)

9 o Æstetikkens rolle i webdesign (side 260) o Webgenres and styles as socio-cultural indicators an experimental, interdisciplinatyr dialogue Scope Litteratur Kommunikation (side 179) 25 Spørgsmål en moderne retorik til planlægning af kommunikation (side 146) Personas Modeling Users: Personas and Goals (side 27) Structure Persuasive design Computers as Persuasive Tools (side 78) Indledning Persuasive design (side 126) Information Architecture The Anatomy of an Information Architecture (side 179) Interaction design The process of interaction design (side 233) Skeleton Navigationsdel Kategorisering (side 221) Wireframes (side 2) Surface Udforming af teksten Kapitel 6: Tekstens disposition og byggeklodser (side 150) Skrivning til webben Jakob Nielsen Godt webdesign (side 167) Æstetiske overvejelser: Æstetikkens rolle i webdesign (side 260)

10 2.4 Konklusion 2.5 Perspektivering

. GIRAF: Øvelse 7. Delaflevering af eksamensopgave i Webdesign og Webkommunikation

. GIRAF: Øvelse 7. Delaflevering af eksamensopgave i Webdesign og Webkommunikation Øvelse 7 Delaflevering af eksamensopgave i faget Webdesign og Webkommunikation GIRAF Allan Otto Ellen Prior Pedersen Stefan Poulsen Ellen Lodahl Pedersen 1 Indhold: Problemformulering...3 Arbejdsspørgsmål...3

Læs mere

Motiverende design og brugervenlighed

Motiverende design og brugervenlighed Hovedopgave Multimediedesigner, Erhvervsakademiet Aarhus Tech, Forår 2010 Motiverende design og brugervenlighed Persuasive design and Usability af Christina Duus Vejleder: Niels-Erik Kaster Projektperiode:

Læs mere

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN 1/20 Indledning Dette projekt er den afsluttende del af webudvikling-studiet på Erhvervs Lillebælt 1. semester. Projektet er udarbejdet med

Læs mere

Bliv Konge i Kalundborg

Bliv Konge i Kalundborg Bliv Konge i Kalundborg Delafleverings opgave Webdesign og webkommunikation, (hold 2) IT Universitetet Efterår 2010 5Dsign gruppe 3 Dorte Andersen - doan Razan Haugaard - rais Lone L. Jensen - lonelambert

Læs mere

Projekttitel Website for Kreativ Metapol Kursus Webdesign og Webkommunikation

Projekttitel Website for Kreativ Metapol Kursus Webdesign og Webkommunikation Projekttitel Website for Kreativ Metapol Kursus Webdesign og Webkommunikation Underviser Sigurd Trolle Gronemann Rapporten har et omfang på 50.792 anslag 1. Præsentation af case...3 1.1 Problemstilling...3

Læs mere

www.carolinegudme.dk/easj www.carolinegudme.dk/easj/admin http://www.youtube.com/watch?v=9aaoilhz6jq

www.carolinegudme.dk/easj www.carolinegudme.dk/easj/admin http://www.youtube.com/watch?v=9aaoilhz6jq Indholdsfortegnelse Indledning - Ditte, Signe Problemformulering Metode og valg Hvilken udviklingsmetode har vi valgt og hvorfor? - Simone Design Thinking - Ditte Work Breakdown Structure - Ditte Projektstyringsværktøj

Læs mere

M-biblioteker og deres brugere

M-biblioteker og deres brugere [Skriv tekst] Speciale på masteruddannelsen i biblioteks- og informationsvidenskab Det Informationsvidenskabelige Akademi Oktober 2012 M-biblioteker og deres brugere Af Marianne Dybkjær Vejleder: Haakon

Læs mere

TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP

TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP Indledning Vi vil i vores brugervenlighedsundersøgelse teste Seniorlands webshop 1. Vi vil teste hvor at webshoppen fungerer set ud fra en bruger af Internet. Vi vil blandt

Læs mere

KOM UD I VERDEN PRODUKTER: Rapport. http://philipsparso.dk/3semeksamen/ TAP - Theis Frimann Sparrewath, Anders Jacobsen & Philip Sparsø

KOM UD I VERDEN PRODUKTER: Rapport. http://philipsparso.dk/3semeksamen/ TAP - Theis Frimann Sparrewath, Anders Jacobsen & Philip Sparsø KOM UD I VERDEN Rapport TAP - Theis Frimann Sparrewath, Anders Jacobsen & Philip Sparsø PRODUKTER: http://philipsparso.dk/3semeksamen/ 3. Semester Eksamen Indholdsfortegnelse Definition af opgave - Theis...

Læs mere

Redesign af by-expressen.dk

Redesign af by-expressen.dk Redesign af by-expressen.dk Informatik Roskilde Universitet 4. semester forår 2014 Vejleder: Kristin Due Holmegaard Jens Kristian Heesche Hansen, studienr. 50543 Kristian Eistorp, studienr. 50553 Magnus

Læs mere

Køge Kommunes Biblioteker. Biblioteksbrugerne i Ejby og Bjæverskov undersøgelse af brugerne og deres benyttelse af Ejby og Bjæverskovs biblioteker

Køge Kommunes Biblioteker. Biblioteksbrugerne i Ejby og Bjæverskov undersøgelse af brugerne og deres benyttelse af Ejby og Bjæverskovs biblioteker Køge Kommunes Biblioteker Biblioteksbrugerne i Ejby og Bjæverskov undersøgelse af brugerne og deres benyttelse af Ejby og Bjæverskovs biblioteker Rapport 3. december 2009 Udarbejdet af Anne Sophie Olsen

Læs mere

indreoesterbro.bysileha.com LOKALOMRÅDE - 3 SEMESTER EKSAMEN INDRE ØSTERBRO

indreoesterbro.bysileha.com LOKALOMRÅDE - 3 SEMESTER EKSAMEN INDRE ØSTERBRO indreoesterbro.bysileha.com LOKALOMRÅDE - 3 SEMESTER EKSAMEN INDRE ØSTERBRO Gruppe 9 56 156 Vejledere Wordpress login side 02 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE 03 GRUPPEKONTRAKT 1.0 04 INDLEDNING

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lasse Gottenborg Egholm, Emil Jansen, Jacob Oldenborg Voetmann & Troels Brandt Partoft

Indholdsfortegnelse. Lasse Gottenborg Egholm, Emil Jansen, Jacob Oldenborg Voetmann & Troels Brandt Partoft URL: http://lasseegholm.com/beerfestival/index.html NAVNE: Emil Jansen, Troels Brandt Partoft, Jacob Oldenborg Voetman, Lasse Gottenborg Egholm DATO: 31 Maj 2012 HOLDNR.: tr11mul02 INSTITUTION: Copenhagen

Læs mere

Multimediedesigner, UCN, Sofiendalsvej 60, 9000 Aalborg Afsluttende projekt MMD 2014

Multimediedesigner, UCN, Sofiendalsvej 60, 9000 Aalborg Afsluttende projekt MMD 2014 Uddannelse: Projekt: Semester: Klasse: Vejledere: Synopsis: Multimediedesigner, UCN, Sofiendalsvej 60, 9000 Aalborg Afsluttende projekt MMD 2014 4. Semester 2014 4MMDA Lisbeth Mathiesen Det afsluttede

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Christian Th. Østerby Elev nr: 44232 E-mail: chthoe@ruc.dk K1 Plan, by & proces

Indholdsfortegnelse. Christian Th. Østerby Elev nr: 44232 E-mail: chthoe@ruc.dk K1 Plan, by & proces Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Indledning 3 Problemfelt 4 Problemformulering 5 Arbejdsspørgsmål 5 Projektstruktur 6 Afgrænsning 7 Samarbejdspartnere 8 Om Hjørring 9 Hjørring nu og i fremtiden

Læs mere

Evaluering af MetodeLab. Kursus for natur/teknik-lærere

Evaluering af MetodeLab. Kursus for natur/teknik-lærere Evaluering af MetodeLab Kursus for natur/teknik-lærere Evaluering af MetodeLab Kursus for natur/teknik-lærere 2010 Evaluering af MetodeLab 2010 Danmarks Evalueringsinstitut Citat med kildeangivelse er

Læs mere

Sofie Løndal Dyrlund loendal@ruc.dk - str. Nr. 43956

Sofie Løndal Dyrlund loendal@ruc.dk - str. Nr. 43956 Det Grønne Hus E n p r a k t ik r a p p o r t - str. Nr. 43956 Indholdsfortegnelse PROLOG 3 PROBLEMFORMULERING 5 TEORI OG PROJEKTDESIGN 6 METODE 7 EMPIRI 8 KOMMUNIKATIONSSTRATEGIER 8 NOTATET OG FOLDEREN

Læs mere

RAPPORT. Eksamensprojekt 2014. Majbritt Jensen Karoline Hoegh Bendixen Anette Jensen Matias Gedtek 22/5-2014

RAPPORT. Eksamensprojekt 2014. Majbritt Jensen Karoline Hoegh Bendixen Anette Jensen Matias Gedtek 22/5-2014 Eksamensprojekt 2014 RAPPORT Majbritt Jensen Karoline Hoegh Bendixen Anette Jensen Matias Gedtek Indholdsfortegnelse Indledning...s. 3 Matias Gedtek Projektstyring...s.4-6 1.1Teamroller (Majbritt Jensen)

Læs mere

Erhvervscase. 1. Erhvervscase. Ledelse i praksis

Erhvervscase. 1. Erhvervscase. Ledelse i praksis Ledelse i praksis Erhvervscase Bente Sørensen er skoleleder på Østersø Lilleskole og har netop været til det halvårlige dialogmøde med sin overordnede, Bør ne- og Ungedirektøren Dorthe Pedersen. Ud over

Læs mere

LÆRING FRA TRE STYRINGSLABORATORIER. Input til partssamarbejdet om modernisering af den offentlige sektor

LÆRING FRA TRE STYRINGSLABORATORIER. Input til partssamarbejdet om modernisering af den offentlige sektor LÆRING FRA TRE STYRINGSLABORATORIER Input til partssamarbejdet om modernisering af den offentlige sektor Kolofon MindLab Slotsholmsgade 12 1216 København K Danmark +45 3392 3144 info@mind-lab.dk www.mind-lab.dk

Læs mere

Guide til den gode lektionsplan Udarbejdet til brug på Voksenpædagogisk Grunduddannelse

Guide til den gode lektionsplan Udarbejdet til brug på Voksenpædagogisk Grunduddannelse Guide til den gode lektionsplan Udarbejdet til brug på Voksenpædagogisk Grunduddannelse 2 Denne guide er udarbejdet af: BRMST Eva-Marie Lillelund Nielsen, BRTS Til brug på: Voksenpædagogisk Grundkursus

Læs mere

Projekt Kom/it A Semester 6

Projekt Kom/it A Semester 6 Jeanette Bengtsen og Isabel Odder Projekt Kom/it A Semester 6 Applikation - Virette Klasse 3.5k 05-04-2011 Indholdsfortegnelse: Indledning:... 2 Bollemodel:... 3 Formål og præmis:... 3 Indhold:... 3 Målgruppe:...

Læs mere

Lærervejledning til Naturfagsmaraton (NFM)

Lærervejledning til Naturfagsmaraton (NFM) Lærervejledning til Naturfagsmaraton (NFM) Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 Forord... 2 Hvad er Naturfagsmaraton?... 2 Hvorfor NFM?... 2 Tidsplan for NFM... 3 Hjemmesiden, www.naturfagsmaraton.dk...

Læs mere

DRAKE EKSAMENSPROJEKT

DRAKE EKSAMENSPROJEKT DRAKE EKSAMENSPROJEKT 2. semester - CLmul-a12e Projekt URL http://www.lucasperch.dk/projekter/drake/index.php Gruppe 2 Lucas Perch http://www.lucasperch.dk kontakt@lucasperch.dk Niclas Sand http://www.niclassand.dk

Læs mere

1 Indledning...4. 2 Arbejdsfordeling...4. 3 Læsevejledning...5

1 Indledning...4. 2 Arbejdsfordeling...4. 3 Læsevejledning...5 1 Indledning...4 2 Arbejdsfordeling...4 3 Læsevejledning...5 4 Problemstilling...6 4.1 Baggrund...6 4.1.1 Idegrundlaget...6 4.1.2 Kunden...8 4.1.3 Storytelling...8 4.2 Problemformulering...9 4.3 Afgrænsning...10

Læs mere

Lokale Udviklings Planer

Lokale Udviklings Planer VESTviden ApS Lokale Udviklings Planer Konkret udviklingsværktøj eller? Om projektet... 3 Baggrund... 3 Metode... 3 Anvendelse af anden relevant litteratur... 4 Konklusioner... 5 Et kig på Lokale Udviklingsplaner...

Læs mere

Innovationsprocesser gennem sociale medier

Innovationsprocesser gennem sociale medier Innovationsprocesser gennem sociale medier Lise Gløvermose Hald thbbm7a811 Professionsbachelorprojekt Vejleder Jesper Pettersson Censor Jens Kjær Sørensen Studienummer 160817 D. 21 november 2012 1 1. Resumé

Læs mere

Projekt C - Udvikling af multimedieløsning for ByPrang

Projekt C - Udvikling af multimedieløsning for ByPrang Projekt C - Udvikling af multimedieløsning for ByPrang Multiemediedesign - UCN Sofiendalsvej Termin: Sommer 2015 4. Semester MMDB0913 Projektdeltagere: Daniel Kranker Nicolai Dahl Jeppesen Thomas Christiansen

Læs mere

Ny intranetside for studerende på RUC

Ny intranetside for studerende på RUC Ny intranetside for studerende på RUC Humanistisk-teknologisk basisstudie 1. semester, efterår 2011 Helene Louise Horskjær Fallesen, 46896 Flemming Damsgaard Andersen, 46912 Kasper Wandahl Fogh, 46839

Læs mere

INTERVIEWTEKNIKER... 11 FORUNDERSØGELSE... 15 UNDERSØGELSE... 18 KVALITATIV ANALYSE BASERET PÅ TÆNKTE HØJT METODE... 22

INTERVIEWTEKNIKER... 11 FORUNDERSØGELSE... 15 UNDERSØGELSE... 18 KVALITATIV ANALYSE BASERET PÅ TÆNKTE HØJT METODE... 22 Indhold FORORD... 3 INDLEDNING... 4 PROBLEMFELT... 4 PROBLEMFORMULERING... 5 AFGRÆSNING... 6 VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE... 6 MÅLGRUPPE... 7 TEORI & ARBEJDSPROCES I PROJEKTET... 8 INTERNETKOMMUNIKATION... 9

Læs mere