Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer."

Transkript

1 Referat fra ordinært afdelingsmøde i billardafdelingen onsdag den 15. maj 2013 kl. 19:00 i FSKBH s billard lokale Gl. Køgelandevej 117, Valby. Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent Bjørn Semberg (HI) blev valgt. Dirrigenten konstaterede at afdelingsmødet var lovligt indkaldt. 2. Valg af referent og stemmetællere Referent: Søren Kirstein (NCR) Stemmetællere: Tony Andersen (IFBH) og Allan Jensen (CTI) 3. Formandens beretning Formandens beretning er vedlagt, både den skriftlige og de uddybende kommentarer til årsmødet. Der var følgende spørgsmål og kommentarer til beretningen: Bent Knudsen (DSB): Foreslår at der sendes en mail ud med opfordring til at sponsorere nye vandrepokaler. Leif J. Haugaard (Amager Hosp.): Det er ikke altid muligt at planlægge ferie så det ikke kollidere med turneringskampe, især ved afbudsrejser. Har vi bundet os til et år mere i det nuværende lokale? Erik Jørgensen (HI): Havde set brev fra KBK, som krævede at vi skulle meldes ind i KBK, for at spille i Grøndalscentret, og at det tidligst kunne ske i august Er det rigitigt? Stephen Eckhausen (Jernbanen): Det nuværende lokale er opsagt til 1. maj, 2014, men vil hurtigt kunne afsættes til ny lejer, hvis vi ønsker det. Det er uvist hvornår vi flytter, der forhandles stadig med Grøndalscentret, som administrerer lokalerne. Måske har vi en afklaring om 14 dage. Finalerunderne til næste sæson er afkortet, så der er tid til at flytte.

2 Christian Jensen: Har FSKBH sendt brev til HI, uden at sende det til os? (Svar fra FSKBHs tilstedeværende repæsentant: Nej!) Svar til Leif: Hvis man skal på ferie, er det vigtigt at have reserverne parat til at træde til. Leif: Hvorfor kan man ikke rykke spillere op, hvis man har flere hold i samme række? Christian: Der kan dispenseres. Stephen Eckhausen: Der har været rigtigt mange flyttede kampe i denne sæson. Erik Jørgensen (HI): Opfordringerne til at flytte kampe kommer senere og senere. Annie Nielsen(DGB): Akut sygdom kan ske, det skal der være luft til. Allan Jensen(CTI): Vil forsat flytte kampe, når FCK spiller. Vi har dog ikke flyttet mange kampe i år. Bent Knudsen (DSB): I bowlingturneringen koster det kr. 200 at flytte en kamp, og modstanderen skal acceptere på forhånd. Bjørn Semberg (HI): Opfordrer til at minimere antal flytninger. Tony Andersen (IFBH): Selv foreninger med mange medlemmer flytter kampe; opfordrer til at bruge reserverne. Leif J. Haugård (Amager Hosp.): Hvorfor skal sodavandsprisen sættes op, når regeringen sætter den ned? Svar: Sodavand koster næsten det samme som øl i indkøb, og foreningen mangler penge. Stephen Eckhausen efterlyste kommentarer til den skriftlige beretning. Tony Andersen: Foreslår at 1. og 2. division spilles med handikap. Allan Jensen: Synes at det var en god turnering, tæt og spændende. Jesper Iversen (Amager Hosp.): Støtter handikap: en reservespiller er ofte chanceløs, især hvis der er flere hold i samme række. Bent Knudsen (DSB): Støtter handikap-forslag. Peter Petersen (DGB): Holdturneringen vil blive ødelagt, hvis der indføres handikap. Det er sundt at spille mod en bedre spiller. Ønsker mere læring og mindre klynk. Beretningen blev herefter enstemmingt vedtaget. 4. Indkomne forslag Tilføjelse : 1a. Tilmeldingerne skal indeholde Telefonnummer Til Holdledere for hvert

3 hold der tilmeldes. Telefonnummer vil blive skrevet i programmet. 3. Evt. afbud til fastsatte kampe - hold eller enkeltmands - skal være udvalget i hænde senest kl. 14:00 den dag kampen skal spilles Erstattes af 3. Hold Afbud skal meldes til modstanderen samt til en fra udvalget senest kl. 14:00 dagen inden kampen skal spilles. Enkelmands Afbud skal meldes til en fra udvalget senest kl. 14:00 dagen inden kampen skal spilles. Christian Jensen begrundede forslaget: De nuværende regler betyder, at formanden skal være tilgængelig næsten døgnet rundt, og ikke kan tage ferie. Forslaget blev vedtaget uden nogen stemmer imod. 5. Orientering om regnskab 2012 og budget 2013 Regnskabet var udleveret ved indgangen, og der var ingen kommentarer. Dirigenten konstaterede at det var taget til efterretning. 6. Valg Der blev indvalgt to nye medlemmer til udvalget, som herefter er : Formand Christian Jensen (genvalgt) Næstformand Stephen Eckhausen (ikke på valg) Udvalgsmedlemmer Per Nielsen (genvalgt) Dan Emmanuel (genvalgt) Finn Serrizlev (genvalgt) Lotte Bugge (HI) (nyvalgt) Thorbjørn Jensen (DSB) (nyvalgt) Jan Kolster (ikke på valg) Henrik Sørensen (ikke på valg) Begge de nye medlemmer er valgt for ét år.

4 7. Eventuelt Formanden påtalte i kraftige vendinger et urimeligt griseri på toilettet. Skulle nogen have et uheld, er der regøringsmidler til rådighed, bare spørg. Det er ikke rimeligt at udvalget skal klare alt. 8. Præmieoverrækkelse Holdturnering: 1-2 Division 3-4 Division 1. DGB. / Siemens 1 1. Leo 2. HI.1 2. RH-I 3. Jernbanen 3. DGB. / Siemens 2 Serien A-rækken 2 mandshold 1. MBD-I 1. IBBH.2 2. ROYAL. C 2 2. TRYG 3. BY. IF 2 3. HI.2 Enkeltmand : Mester-række A-række 1. Michael Larsen, IBBH. 1. Bjarne Henriksen, Jernbanen 2. Henrik Sørensen, Siemens 2. Stephen Eckhausen, Jernbanen 3. Tony Andersen, IBBH. B-C-rækken D-Erækken 1. Paul Billing, IBBH. 1. Kim Nielsen, ROYAL.C 2. Kim Jakobsen, CTI. 2. Børge Andersen, LEO 3. Søren Kirstein, NCR 3. Jan Kolster, HI. Enkeltmandshandicap Skomager turnering (Julestævne 2012) 1. Henrik Sørensen, Siemens 1. Dan Emanuel, BY.IF. 2. Søren Kirstein, NCR. 2. Peter Petersen, DGB. 3. Erik Jørgensen, HI. 3. Bjarne Nielsen, BY.IF. Vandrepokaler: Første division: Anden division: Tredie division: Serien: A-rækken: DGB/Siemens Jernbanen, er nr. 3 i første division. RH-I er fra tredie division. MDB-I. DGB/Siemens 3, bedst i A-rækken.

5 Lederpokalen Erindringspokal (Leder ) Kisser Büllow, Amager hospital Jesper Iversen, Amager hospital. Fair-play pokalen Erindringspokal (Fair-play ) TRYG LEO Senior billard John Thorup Til sidst rettede formanden en særlig tak til Allan H. Jensen for hans arbejde i udvalget, og dirigenten takkede for god ro og orden. Generalforsamlingen sluttede kl. 20:55.

6 Formandens skriftlige beretning: Beretning for Så er der atter spillet en sæson, desværre har vi miste nogle spiller Den forening det gik værst ud over var ROYAL.C 3 som måtte trække deres 3 hold da der var sydom på 2-3 hold Som noget nyt har vi prøvet at slå 1 division og 2 division 3 division og 4 division Serien og A-rækken sammen hvor vi brugte de sammen distancer som vi pleje i divisionerne hvor vi hørte til, så der blev en forskel der var nogle problemer med supernova som viste noget og skrev noget andet ud Men det blev løst. I enkeltmand blev det samme brugt i de rækker hvor der ikke var tilmeldt så mange spiller Der er nogle spillere der har været utilfredse med det. Men ellers er der taget god imod det Der er desværre nedgang i hold og enkeltmand, Men i A-rækken i enkeltmand er der fremgang, spillerne er blevet bedre Jeg kan desværre ikke sige noget om hvor vi spiller næste sæson, men bliver vi på Gl. Køgelandevej en sæson mere vil der blive mere larm næste sæsons da lokalet ved siden af er lejet ud til XXXX så der vil blive en del støj Men jeg kan sige at priserne vil blive det sammen i denne sæson Det DM. 2 mandshold som vi holdte blev det sidste der bliver holdt Fremover vil der 2 gange om året blive holdt noget der hedder Firmaidræt Open som der var reklame for under DM. 2 mandshold Vil man deltage så er det enkeltmand som man kan tilmelde sig (håber der kommer nogle informationer inden årsmødet) De spiller der har vundet vores række i enkeltmand vil FSKBH. billard at betale startgebyret for som vi har gjort da det hed DM. Kommer der noget for hold betaler vi som om det hed DM. hold Vi har i år forsøgt os med at slå Div. Sammen, men hvor man har beholdt den distance fra den div. man hørte til.

7 Vi vil opfordre til at man diskutere det hjemme i klubberne hvad man syndes om det, og evt. kommer med forslag til hvad vi skal gøre fremover. Holdturneringen Der var tilmeldt 25 hold som blev delt op i følgende rækker 1-2.divison blev slået sammen og spillede bedst af 2 runder vinder? 3-4.divison blev slået sammen og spillede bedst af 2 runder vinder LEO serien A-rækken blev slået sammen og spillede bedst af 2 runder vinder? Enkeltmandsturneringen Til denne var der tilmeldt 36 spiller M-rækken spillede man i en pulje og mødtes 3 gange Vinder og Unionsmester blev Michael Larsen A-rækken var man delt i 2 puljer og mødtes 2 gange, 2 fra hver pulje gik videre til finalen og spillede alle mod alle Vinder A-rækken Bjarne Henriksen Jernbanen B-C og rækken var slået sammen og mødtes 2 gange Vinder B-C--rækken Poul Billing IBBH. D-E og rækken var slået sammen og mødtes 2 gange Vinder D-E--rækken Kim Nielsen Royal 2 mands hold 2 mands hold er stadig en succes, der bliver spillet med handicap så alle er lige, så det er lige meget hvordan holdet ser ud, styrken er den samme, men husk, at det er en turnering også finalen, så man hører til det hold man er tilmeldt. Man kan dog få dispensation i særlige tilfælde. I denne sæson var der tilmeldt 18 hold De var delt i 3 puljer der spillede 2 gange mod hinanden, 2 fra hver pulje gik til finalen hvor der spiller alle mod alle 2 gange. Vinder af 2 mands hold: IBBH.1 Julestævne 2012 Juleturneringen blev spillet som en skomager turnering, der var tilmeldt 21 spiller Vinder af turneringen blev Dan Emanuel BY.IF

8 Enkeltmands handicap Der er tilmeldt 16 spiller Man spiller i 2 puljer og møder hinanden 2 gange 1 og 2 fra vær pulje går til finale hvor der spilles alle mod alle 2 gange Vinder af Handicap enkeltmandsturnering: Henrik Sørensen FSKBH-CUP Blev spillet lørdag d april 2013 Der var tilmeldt 21 spillere Vinderen blev fundet, var bedste 2er fra 7 puljer med en fremgang på 32 % Vinder FSKBH-CUP 2013 Jørgen Grimm Amager Hospital DM 2012 enkeltmand september 2012 København (Posten) Der var tilmeldt 21 spiller fra FSKBH M-rækken Michael Larsen IBBH nr. 1 og dermed Dansk mester E-rækken Annie M Nielsen Nr. 1 DM 2013 hold d marts København. Der var tilmeldt 9 hold fra FSKBH. Resultater. C-rækken Lundbeck (Geert Skatholm og Mads Olesen) Næste sæson Husk at melde i god tid vis man skal have flyttet en kamp i 2 mandshold eller hold Husk der er kun en, der flytter kampe og ikke Hele udvalget Den bordoversigt der ligger på kontoret er vejledende Den der flytter kampe har den rigtige Jeg vil opfordre jer til at informere om ferie som i ved i vil holde når i tilmelder jer, hvis vi får besked så vi kan planlægge turneringen bedre, så vi ikke skal have flyttet så mange kampe som tilfældet har været i år. Enkeltmand hvor der bliver spillet finale, må i gerne kontakte formanden for FSKBH. billard vis i skal ud at rejse så vi kan forsøge at flytte nogle dage i god tid så det ikke bliver i sidste øjeblik hvor der så ikke er plads til at flytte Seniorer billard Vi er nogle spillere der mødes hver onsdag fra 11:00 til 14:00

9 Det ville være rart vis der var en større interesse, når jeg kigger på den alder vi der spiller har i vores turnering, burde vi være mange flere, vi betaler et beskeden beløb på 100,00 kr. pr mdr. eller 30,00 kr. pr. gang Vi slutter sæsonen med at spille en turnering med handicap, vinderen kender jeg ikke da det er Mads Olesen fra Lundbeck der står for turneringen Den sidste onsdag vi spiller, slutter vi med lidt smørebrød og en øl eller vand som vi selv betaler Udlejning Vi har stoppet samarbejdet med FLSMIDT om tirsdagene da der på det ene af de borde de lejede kom en stor plet 3. gang de var inde og spille Den person der lagde tæppe over boret mandag aften sagde der var ingen plet på bord 3 så det kan kun være kommet om tirsdagen Da jeg var ude i lokalet tirsdage aften gjorde jeg dem opmærksom på pletten, men de benægtede det Jeg gjorde opmærksom på de skulle støvsuge de bore de havde lejet, så tog de støvsugeren med det mundstykke vi bruger til gulvet Da jeg sagde det var den anden støvsuger der skulle bruges stimlede de sammen om mig og sagde at jeg ikke skulle lære dem at støvsuge, jeg fortalte hvem der bestemte det skulle jeg aldrig have gjort, helvedet brød løs og jeg tog til bestyrelsesmøde hvor vi blev enige om at samarbejdet måtte slutte og de fik penge tilbage for resten af året Der er 2 borde der er udlejet om tirsdagen RH-I og Siemens Desuden er der udlejet borde til diverse stævner og klubmesterskaber. Alle spillere ønskes en god sommerferie og på gensyn til september. Til slut vil jeg takke foreningerne, hovedbestyrelsen, udvalget og kontoret for et godt samarbejde i det forløbne år.

10 Mundtlig beretning 2013 Vi vil mindes de kammerater der er gået, bort 1 minut stilhed. (Fini Madsen ROYAL). Jeg vil forsøge at give en forklaring på hvorfor vi ikke flytter nu. Grøndal Centret have møde med os i december Vi bliv lovet at vi kunne komme ud i Centret enten i det åbne lokale eller ind i KBK. De skulle lige have en snak med KBK. For Centret mente de ikke de udnyttet den tid de skulle, man regner med den tid man er der om aften, men ikke om dagen og lørdag og søndag. Vi skulle høre fra dem i januar, vi blev først indkaldt tirsdag 30. april sammen med KBK./Nordvest. Der står det nu, Centret siger der nok skal blive plads til os. Men det skal først falde på plads med KBK/BNV, og de har først generalforsamling i september Jeg ved Asker har kontaktet Erik fra Grøndal Centret Grunden til at vi vil flytte er at vores økonomi ikke kunne hænge sammen. det kan man også se ud af vores budget der er et stort underskud, men det vender vi tilbage til. Der vil blive en regulering på sodavand der nu koster kr. en stigning til når vi finder ud hvordan vi stiller automaten, men der er en vejledning på nettet. Vores turnering stopper en måned før, da vi skal være ude af lokalet 30. april 2014 Skulle vi komme i den situation at vi kan flytte ud i løbet af året, flytter vi de kampe det bliver berørt hen sidst på sæsonen Skal vi blive i vores lokale hele sæsonen håber jeg vi står sammen og forsætter med at spille hele turneringen selv om der vil være lidt larm fra vores nabo. Vi planlækker at vi starter alle turneringer kl. 18:00 Det skal vi gøre når vi flytter så vi kan ligeså godt starte med det nu. Tilmelding til er lige blevet sendt ud. Husk jeg har fået ny mail adresse Er der foreninger der mener der mangler spillere i snitlisten, eller forkert snit så kontakt mig efter mødet.

11 Problemer. I skal huske når vi laver turnering aner vi ikke hvad der bliver spillet i fodbold. Husk at 2 mandshold er holdes styrke det sammen, selv om man bruger en reserve da der bliver spillet ned handicap. Vi kan ikke blive ved med at flytte kampe i 2mandshold. Der er nogle foreninger der har det problem at de ikke er så mange spiller så kan reserven ikke spille den dag er der problem. Husk at bruge reserver det er ikke sjovt at skulle flytte kampe fordi der er en spiller havde glemt man skulle ud at rejse. Man skal også finde ud af om man vil spille billard, eller se fodbolde. Skal man have ferie eller er på arbejde prøver vi at planlægge os ud af det. Men det kræver at man skriver det på tilmeldingsblanketten. Priserne i den nye turnering bliver det sammen som sidst, men vi kommer nok ikke til at møde hinanden 3 gange som det var lagt ud til sidste sæson Finalespillet møder man kun hinanden en gang. Hjemmesiden med resultater Når vi finder de personer vi skal bruge i udvalget, kan Stephen tage sig af opdateringer og få det lagt på hjemmesiden ca. vær 14 dag og med opdateret snit da Stephen så ikke har vagt. FSKBH-CUP 2013 Der deltog 21 spiller der blev spillet på en dag. Det er bare synd der ikke er flere der deltager. Vordingborg deltog i år med 5 spiller. Vinder af FSKBH-CUP blev Jørgen Grimm Amager Hospital Vi fra udvalget vil sige Annie Nielsen fra DGB. Tak fordi hun stod for indkøb af præmier. DM 2 mandshold blev det sidste DM der bliver holdt Nu skal man til at holde Firmaidræt Open som der blev lavet reklame for ved DM. Firmaidræt Storkøbenhavn vil lave fæles transport til spillestedet og der vil være tilskud til aftenfesten vis man har deltaget i en sportsgren. Vindere af vores rækker vil få betalt betale stævnegebyret af billardafdelingen som vi plejer da det jo er en erstatning for DM.

12 Der vil komme nærmere information. Det var mening vi vil forsøge at holde Sjællandsmesterskab i billard i stedet for DM. Men kommer nok til at stille det lidt i bero. Da vi ikke ved om vi kan stille nok borde til rådighed Vi har snakket med Helsingør Vordingborg Kalundborg Så vi vender tilbage til det Præmieoverrækkelsen De pokaler vi har, ser ikke for godt ud, der er ikke plads til at skrive i dem mere og de er meget medtaget. Jeg vil opfordre klubberne til af sponsorerer nye pokaler. Enkeltpersoner kan også sponsorere. Vi havde regnet med at når vi flyttet og vores lokale blev lejet ud til anden side ville vi købe ny pokaler med det nye logo Firma Idræt Storkøbenhavn Det må være på tide at få logo på plads. Så er det også på tide vi finder en nye person der kan overtage når jeg stopper når jeg bliver 65 Er der fundet en person der vil over tage træder jeg ind i udvalget og kan hjælpe til et år eller to Til slut vil udvalget sige tak for en god sæson og godt kammeratskab og tak til kontoret D

13 Indkaldelse med dagsorden: Firmaidræt Storkøbenhavn Billardafdelingen Dagsorden: Ordinært afdelingsmøde afholdes onsdag den 15. maj 2013 kl. 19:00 i FSKBH s billard lokale Gl. Køgelandevej 117, Valby. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag 5. Orientering om regnskab 2012 og budget Valg: a. Formanden Christian Jensen modtager genvalg b. Udvalgsmedlemmer Per Nielsen modtager genvalg Dan Emanuel modtager genvalg Finn Serrizlev modtager genvalg Allan H. Jensen modtager ikke valg 7. Eventuelt 8. Præmieoverrækkelse Palle Bayer modtager ikke valg Hver klub er berettiget til at stille med to stemmeberettigede repræsentanter Alle spillere er mødeberettiget Ps. Der vil blive serveret en øl eller vand, og der vil være kaffe på kanden. P.U.V. 24/ Christian Jensen Afdelingsformand

Københavns Bowling Union

Københavns Bowling Union Ordinært Repræsentantskabsmøde Søndag den 14. marts 2010 på Rødovregård Kirkesvinget 1, Rødovre Velkommen på mødet Forretningsudvalget (/) TILSLUTTET DANMARKS BOWLING FORBUND OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

Læs mere

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT

Boldklubben SØNDERBRO FIGHT Boldklubben SØNDERBRO FIGHT MEDLEMSBLAD NR. 1 MARTS 2004 Side 1 Formand: Frank Lindhardsen Højdevej 32 st. th. 2300 København S Tlf.: 3258 8539 Mobil: 4016 8087 E-mail: formand@os.dk Næstformand: Niels

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 Formand Kurt Jensen bød velkommen til årets repræsentantskabs møde 1. Mandaternes prøvelse (Allan Berg) 1. Unionsbestyrelse: 8 mandater; Region

Læs mere

Referat fra SBwU's Repræsentantskabsmøde. 1. marts 2014

Referat fra SBwU's Repræsentantskabsmøde. 1. marts 2014 Dagsorden ifølge lovene: Referat fra SBwU's Repræsentantskabsmøde 1. marts 2014 1. Mandaternes prøvelse: Navneopråb ved Ib Johansen. Der kan være 56 stemmeberettigede. Optælling viser at vi er mødt 32.

Læs mere

Københavns Bowling Union

Københavns Bowling Union Ordinært Repræsentantskabsmøde Søndag den 16. marts 2014 kl. 10:30 Festsalen på Tinderhøj Skole Fortvej 71, Rødovre Velkommen på mødet Forretningsudvalget TILSLUTTET DANMARKS BOWLING FORBUND OG DANMARKS

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015

Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015 Aalborg Sejlklub ordinær generalforsamling 12. marts 2015 Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Ordinært repræsentantskabsmøde 2011 Afsnit 5 side 1 5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Repræsentantskabsmødet blev afholdt den 14. marts 2010 på Rødovregård. Følgende klubber var repræsenteret ved repræsentantskabsmødet:

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 77 Maj 2011 19. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 100

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat UB3 23. september 2010 Rødovre den 24. oktober 2010 Tilstede: Ikke tilstede Formand: Anker Haldbæk (AH) Næstformand: Michael Wittendorff (MW) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%.

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Referat af repræsentantskabsmøde den 3. marts 2013 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Valg af dirigent John Wozny blev valgt.

Læs mere

JernbanefritidDecember 2010 64. Årgang

JernbanefritidDecember 2010 64. Årgang 9 JernbanefritidDecember 2010 64. Årgang ÉN TIL DET HELE Der er visse ting, vi kun slår en lille bue uden om Manuel sporombygning Maskinel sporombygning Sporvedligeholdelse Sporjustering Perron ny-, og

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Københavns Bowling Union

Københavns Bowling Union Repræsentantskabsmødet blev afholdt den 16. marts 2014 på Tinderhøj Skole, Rødovre Følgende klubber var repræsenteret ved repræsentantskabsmødet: SAS v/ Erik Svensson, Hans Svane KingPins v/ Jesper Winkel

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen

Referat fra generalforsamlingen Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ruder 10/Ishøj bridgeklub den 1 maj 2012 i vore lokaler i Foreningshuset kl. 10.00 Referat fra generalforsamlingen 1. Valg af dirigent Ad 1 Torben blev valgt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

3 stemmetællere blev valgt, én pr bord: Steen Hansen, Gitte Olsson og Hans Viggo Rasmussen.

3 stemmetællere blev valgt, én pr bord: Steen Hansen, Gitte Olsson og Hans Viggo Rasmussen. Onsdag den 28. november 2012 kl 19:00 afholdtes i klubhuset, Hovedgaden 610C, 2640 Hedehusene, ordinær generalforsamling i Hedehusene-Fløng Jagtforening Formand Dan Goldmann bød velkommen. Valg af dirigent

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

NÆSTVED TENNIS KLUB. Nr. 1. Marts 2010 www.ntk-tennis.dk. En ny vinder...

NÆSTVED TENNIS KLUB. Nr. 1. Marts 2010 www.ntk-tennis.dk. En ny vinder... NÆSTVED TENNIS KLUB Nr. 1. Marts 2010 www.ntk-tennis.dk En ny vinder... NÆSTVED TENNIS KLUB Klubkontoret Tlf. 5573 7173 Mail: postmaster@ntk-tennis.dk Åbningstid: Tirsdage kl. 19-21. Al post til bestyrelsen

Læs mere

Valg af dirigent. Valg af stemmetællere. Bestyrelsens beretning

Valg af dirigent. Valg af stemmetællere. Bestyrelsens beretning Onsdag den 26. november 2014 kl 19:00 blev afholdt i klubhuset, Hovedgaden 610C, 2640 Hedehusene, ordinær generalforsamling i Hedehusene-Fløng Jagtforening Formand Dan Goldmann bød velkommen. Valg af dirigent

Læs mere

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr.

Idrætsbladet. Formanden. Generalforsamlingen. Badminton. Basketball. Fægtning. Gymnastik. Håndbold. Svømning. 31. årgang nr. 31. årgang nr. 2 Maj 2004 Idrætsbladet Medlemsblad for Sankt Annæ Idrætsforening Formanden - tak for en god sæson Generalforsamlingen - referat fra klubbens øverste myndighed Badminton - supersæson for

Læs mere