Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer."

Transkript

1 Referat fra ordinært afdelingsmøde i billardafdelingen onsdag den 15. maj 2013 kl. 19:00 i FSKBH s billard lokale Gl. Køgelandevej 117, Valby. Indkaldelse med dagsorden er vedlagt. Der var fremmødt 33 medlemmer, heraf 28 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent Bjørn Semberg (HI) blev valgt. Dirrigenten konstaterede at afdelingsmødet var lovligt indkaldt. 2. Valg af referent og stemmetællere Referent: Søren Kirstein (NCR) Stemmetællere: Tony Andersen (IFBH) og Allan Jensen (CTI) 3. Formandens beretning Formandens beretning er vedlagt, både den skriftlige og de uddybende kommentarer til årsmødet. Der var følgende spørgsmål og kommentarer til beretningen: Bent Knudsen (DSB): Foreslår at der sendes en mail ud med opfordring til at sponsorere nye vandrepokaler. Leif J. Haugaard (Amager Hosp.): Det er ikke altid muligt at planlægge ferie så det ikke kollidere med turneringskampe, især ved afbudsrejser. Har vi bundet os til et år mere i det nuværende lokale? Erik Jørgensen (HI): Havde set brev fra KBK, som krævede at vi skulle meldes ind i KBK, for at spille i Grøndalscentret, og at det tidligst kunne ske i august Er det rigitigt? Stephen Eckhausen (Jernbanen): Det nuværende lokale er opsagt til 1. maj, 2014, men vil hurtigt kunne afsættes til ny lejer, hvis vi ønsker det. Det er uvist hvornår vi flytter, der forhandles stadig med Grøndalscentret, som administrerer lokalerne. Måske har vi en afklaring om 14 dage. Finalerunderne til næste sæson er afkortet, så der er tid til at flytte.

2 Christian Jensen: Har FSKBH sendt brev til HI, uden at sende det til os? (Svar fra FSKBHs tilstedeværende repæsentant: Nej!) Svar til Leif: Hvis man skal på ferie, er det vigtigt at have reserverne parat til at træde til. Leif: Hvorfor kan man ikke rykke spillere op, hvis man har flere hold i samme række? Christian: Der kan dispenseres. Stephen Eckhausen: Der har været rigtigt mange flyttede kampe i denne sæson. Erik Jørgensen (HI): Opfordringerne til at flytte kampe kommer senere og senere. Annie Nielsen(DGB): Akut sygdom kan ske, det skal der være luft til. Allan Jensen(CTI): Vil forsat flytte kampe, når FCK spiller. Vi har dog ikke flyttet mange kampe i år. Bent Knudsen (DSB): I bowlingturneringen koster det kr. 200 at flytte en kamp, og modstanderen skal acceptere på forhånd. Bjørn Semberg (HI): Opfordrer til at minimere antal flytninger. Tony Andersen (IFBH): Selv foreninger med mange medlemmer flytter kampe; opfordrer til at bruge reserverne. Leif J. Haugård (Amager Hosp.): Hvorfor skal sodavandsprisen sættes op, når regeringen sætter den ned? Svar: Sodavand koster næsten det samme som øl i indkøb, og foreningen mangler penge. Stephen Eckhausen efterlyste kommentarer til den skriftlige beretning. Tony Andersen: Foreslår at 1. og 2. division spilles med handikap. Allan Jensen: Synes at det var en god turnering, tæt og spændende. Jesper Iversen (Amager Hosp.): Støtter handikap: en reservespiller er ofte chanceløs, især hvis der er flere hold i samme række. Bent Knudsen (DSB): Støtter handikap-forslag. Peter Petersen (DGB): Holdturneringen vil blive ødelagt, hvis der indføres handikap. Det er sundt at spille mod en bedre spiller. Ønsker mere læring og mindre klynk. Beretningen blev herefter enstemmingt vedtaget. 4. Indkomne forslag Tilføjelse : 1a. Tilmeldingerne skal indeholde Telefonnummer Til Holdledere for hvert

3 hold der tilmeldes. Telefonnummer vil blive skrevet i programmet. 3. Evt. afbud til fastsatte kampe - hold eller enkeltmands - skal være udvalget i hænde senest kl. 14:00 den dag kampen skal spilles Erstattes af 3. Hold Afbud skal meldes til modstanderen samt til en fra udvalget senest kl. 14:00 dagen inden kampen skal spilles. Enkelmands Afbud skal meldes til en fra udvalget senest kl. 14:00 dagen inden kampen skal spilles. Christian Jensen begrundede forslaget: De nuværende regler betyder, at formanden skal være tilgængelig næsten døgnet rundt, og ikke kan tage ferie. Forslaget blev vedtaget uden nogen stemmer imod. 5. Orientering om regnskab 2012 og budget 2013 Regnskabet var udleveret ved indgangen, og der var ingen kommentarer. Dirigenten konstaterede at det var taget til efterretning. 6. Valg Der blev indvalgt to nye medlemmer til udvalget, som herefter er : Formand Christian Jensen (genvalgt) Næstformand Stephen Eckhausen (ikke på valg) Udvalgsmedlemmer Per Nielsen (genvalgt) Dan Emmanuel (genvalgt) Finn Serrizlev (genvalgt) Lotte Bugge (HI) (nyvalgt) Thorbjørn Jensen (DSB) (nyvalgt) Jan Kolster (ikke på valg) Henrik Sørensen (ikke på valg) Begge de nye medlemmer er valgt for ét år.

4 7. Eventuelt Formanden påtalte i kraftige vendinger et urimeligt griseri på toilettet. Skulle nogen have et uheld, er der regøringsmidler til rådighed, bare spørg. Det er ikke rimeligt at udvalget skal klare alt. 8. Præmieoverrækkelse Holdturnering: 1-2 Division 3-4 Division 1. DGB. / Siemens 1 1. Leo 2. HI.1 2. RH-I 3. Jernbanen 3. DGB. / Siemens 2 Serien A-rækken 2 mandshold 1. MBD-I 1. IBBH.2 2. ROYAL. C 2 2. TRYG 3. BY. IF 2 3. HI.2 Enkeltmand : Mester-række A-række 1. Michael Larsen, IBBH. 1. Bjarne Henriksen, Jernbanen 2. Henrik Sørensen, Siemens 2. Stephen Eckhausen, Jernbanen 3. Tony Andersen, IBBH. B-C-rækken D-Erækken 1. Paul Billing, IBBH. 1. Kim Nielsen, ROYAL.C 2. Kim Jakobsen, CTI. 2. Børge Andersen, LEO 3. Søren Kirstein, NCR 3. Jan Kolster, HI. Enkeltmandshandicap Skomager turnering (Julestævne 2012) 1. Henrik Sørensen, Siemens 1. Dan Emanuel, BY.IF. 2. Søren Kirstein, NCR. 2. Peter Petersen, DGB. 3. Erik Jørgensen, HI. 3. Bjarne Nielsen, BY.IF. Vandrepokaler: Første division: Anden division: Tredie division: Serien: A-rækken: DGB/Siemens Jernbanen, er nr. 3 i første division. RH-I er fra tredie division. MDB-I. DGB/Siemens 3, bedst i A-rækken.

5 Lederpokalen Erindringspokal (Leder ) Kisser Büllow, Amager hospital Jesper Iversen, Amager hospital. Fair-play pokalen Erindringspokal (Fair-play ) TRYG LEO Senior billard John Thorup Til sidst rettede formanden en særlig tak til Allan H. Jensen for hans arbejde i udvalget, og dirigenten takkede for god ro og orden. Generalforsamlingen sluttede kl. 20:55.

6 Formandens skriftlige beretning: Beretning for Så er der atter spillet en sæson, desværre har vi miste nogle spiller Den forening det gik værst ud over var ROYAL.C 3 som måtte trække deres 3 hold da der var sydom på 2-3 hold Som noget nyt har vi prøvet at slå 1 division og 2 division 3 division og 4 division Serien og A-rækken sammen hvor vi brugte de sammen distancer som vi pleje i divisionerne hvor vi hørte til, så der blev en forskel der var nogle problemer med supernova som viste noget og skrev noget andet ud Men det blev løst. I enkeltmand blev det samme brugt i de rækker hvor der ikke var tilmeldt så mange spiller Der er nogle spillere der har været utilfredse med det. Men ellers er der taget god imod det Der er desværre nedgang i hold og enkeltmand, Men i A-rækken i enkeltmand er der fremgang, spillerne er blevet bedre Jeg kan desværre ikke sige noget om hvor vi spiller næste sæson, men bliver vi på Gl. Køgelandevej en sæson mere vil der blive mere larm næste sæsons da lokalet ved siden af er lejet ud til XXXX så der vil blive en del støj Men jeg kan sige at priserne vil blive det sammen i denne sæson Det DM. 2 mandshold som vi holdte blev det sidste der bliver holdt Fremover vil der 2 gange om året blive holdt noget der hedder Firmaidræt Open som der var reklame for under DM. 2 mandshold Vil man deltage så er det enkeltmand som man kan tilmelde sig (håber der kommer nogle informationer inden årsmødet) De spiller der har vundet vores række i enkeltmand vil FSKBH. billard at betale startgebyret for som vi har gjort da det hed DM. Kommer der noget for hold betaler vi som om det hed DM. hold Vi har i år forsøgt os med at slå Div. Sammen, men hvor man har beholdt den distance fra den div. man hørte til.

7 Vi vil opfordre til at man diskutere det hjemme i klubberne hvad man syndes om det, og evt. kommer med forslag til hvad vi skal gøre fremover. Holdturneringen Der var tilmeldt 25 hold som blev delt op i følgende rækker 1-2.divison blev slået sammen og spillede bedst af 2 runder vinder? 3-4.divison blev slået sammen og spillede bedst af 2 runder vinder LEO serien A-rækken blev slået sammen og spillede bedst af 2 runder vinder? Enkeltmandsturneringen Til denne var der tilmeldt 36 spiller M-rækken spillede man i en pulje og mødtes 3 gange Vinder og Unionsmester blev Michael Larsen A-rækken var man delt i 2 puljer og mødtes 2 gange, 2 fra hver pulje gik videre til finalen og spillede alle mod alle Vinder A-rækken Bjarne Henriksen Jernbanen B-C og rækken var slået sammen og mødtes 2 gange Vinder B-C--rækken Poul Billing IBBH. D-E og rækken var slået sammen og mødtes 2 gange Vinder D-E--rækken Kim Nielsen Royal 2 mands hold 2 mands hold er stadig en succes, der bliver spillet med handicap så alle er lige, så det er lige meget hvordan holdet ser ud, styrken er den samme, men husk, at det er en turnering også finalen, så man hører til det hold man er tilmeldt. Man kan dog få dispensation i særlige tilfælde. I denne sæson var der tilmeldt 18 hold De var delt i 3 puljer der spillede 2 gange mod hinanden, 2 fra hver pulje gik til finalen hvor der spiller alle mod alle 2 gange. Vinder af 2 mands hold: IBBH.1 Julestævne 2012 Juleturneringen blev spillet som en skomager turnering, der var tilmeldt 21 spiller Vinder af turneringen blev Dan Emanuel BY.IF

8 Enkeltmands handicap Der er tilmeldt 16 spiller Man spiller i 2 puljer og møder hinanden 2 gange 1 og 2 fra vær pulje går til finale hvor der spilles alle mod alle 2 gange Vinder af Handicap enkeltmandsturnering: Henrik Sørensen FSKBH-CUP Blev spillet lørdag d april 2013 Der var tilmeldt 21 spillere Vinderen blev fundet, var bedste 2er fra 7 puljer med en fremgang på 32 % Vinder FSKBH-CUP 2013 Jørgen Grimm Amager Hospital DM 2012 enkeltmand september 2012 København (Posten) Der var tilmeldt 21 spiller fra FSKBH M-rækken Michael Larsen IBBH nr. 1 og dermed Dansk mester E-rækken Annie M Nielsen Nr. 1 DM 2013 hold d marts København. Der var tilmeldt 9 hold fra FSKBH. Resultater. C-rækken Lundbeck (Geert Skatholm og Mads Olesen) Næste sæson Husk at melde i god tid vis man skal have flyttet en kamp i 2 mandshold eller hold Husk der er kun en, der flytter kampe og ikke Hele udvalget Den bordoversigt der ligger på kontoret er vejledende Den der flytter kampe har den rigtige Jeg vil opfordre jer til at informere om ferie som i ved i vil holde når i tilmelder jer, hvis vi får besked så vi kan planlægge turneringen bedre, så vi ikke skal have flyttet så mange kampe som tilfældet har været i år. Enkeltmand hvor der bliver spillet finale, må i gerne kontakte formanden for FSKBH. billard vis i skal ud at rejse så vi kan forsøge at flytte nogle dage i god tid så det ikke bliver i sidste øjeblik hvor der så ikke er plads til at flytte Seniorer billard Vi er nogle spillere der mødes hver onsdag fra 11:00 til 14:00

9 Det ville være rart vis der var en større interesse, når jeg kigger på den alder vi der spiller har i vores turnering, burde vi være mange flere, vi betaler et beskeden beløb på 100,00 kr. pr mdr. eller 30,00 kr. pr. gang Vi slutter sæsonen med at spille en turnering med handicap, vinderen kender jeg ikke da det er Mads Olesen fra Lundbeck der står for turneringen Den sidste onsdag vi spiller, slutter vi med lidt smørebrød og en øl eller vand som vi selv betaler Udlejning Vi har stoppet samarbejdet med FLSMIDT om tirsdagene da der på det ene af de borde de lejede kom en stor plet 3. gang de var inde og spille Den person der lagde tæppe over boret mandag aften sagde der var ingen plet på bord 3 så det kan kun være kommet om tirsdagen Da jeg var ude i lokalet tirsdage aften gjorde jeg dem opmærksom på pletten, men de benægtede det Jeg gjorde opmærksom på de skulle støvsuge de bore de havde lejet, så tog de støvsugeren med det mundstykke vi bruger til gulvet Da jeg sagde det var den anden støvsuger der skulle bruges stimlede de sammen om mig og sagde at jeg ikke skulle lære dem at støvsuge, jeg fortalte hvem der bestemte det skulle jeg aldrig have gjort, helvedet brød løs og jeg tog til bestyrelsesmøde hvor vi blev enige om at samarbejdet måtte slutte og de fik penge tilbage for resten af året Der er 2 borde der er udlejet om tirsdagen RH-I og Siemens Desuden er der udlejet borde til diverse stævner og klubmesterskaber. Alle spillere ønskes en god sommerferie og på gensyn til september. Til slut vil jeg takke foreningerne, hovedbestyrelsen, udvalget og kontoret for et godt samarbejde i det forløbne år.

10 Mundtlig beretning 2013 Vi vil mindes de kammerater der er gået, bort 1 minut stilhed. (Fini Madsen ROYAL). Jeg vil forsøge at give en forklaring på hvorfor vi ikke flytter nu. Grøndal Centret have møde med os i december Vi bliv lovet at vi kunne komme ud i Centret enten i det åbne lokale eller ind i KBK. De skulle lige have en snak med KBK. For Centret mente de ikke de udnyttet den tid de skulle, man regner med den tid man er der om aften, men ikke om dagen og lørdag og søndag. Vi skulle høre fra dem i januar, vi blev først indkaldt tirsdag 30. april sammen med KBK./Nordvest. Der står det nu, Centret siger der nok skal blive plads til os. Men det skal først falde på plads med KBK/BNV, og de har først generalforsamling i september Jeg ved Asker har kontaktet Erik fra Grøndal Centret Grunden til at vi vil flytte er at vores økonomi ikke kunne hænge sammen. det kan man også se ud af vores budget der er et stort underskud, men det vender vi tilbage til. Der vil blive en regulering på sodavand der nu koster kr. en stigning til når vi finder ud hvordan vi stiller automaten, men der er en vejledning på nettet. Vores turnering stopper en måned før, da vi skal være ude af lokalet 30. april 2014 Skulle vi komme i den situation at vi kan flytte ud i løbet af året, flytter vi de kampe det bliver berørt hen sidst på sæsonen Skal vi blive i vores lokale hele sæsonen håber jeg vi står sammen og forsætter med at spille hele turneringen selv om der vil være lidt larm fra vores nabo. Vi planlækker at vi starter alle turneringer kl. 18:00 Det skal vi gøre når vi flytter så vi kan ligeså godt starte med det nu. Tilmelding til er lige blevet sendt ud. Husk jeg har fået ny mail adresse Er der foreninger der mener der mangler spillere i snitlisten, eller forkert snit så kontakt mig efter mødet.

11 Problemer. I skal huske når vi laver turnering aner vi ikke hvad der bliver spillet i fodbold. Husk at 2 mandshold er holdes styrke det sammen, selv om man bruger en reserve da der bliver spillet ned handicap. Vi kan ikke blive ved med at flytte kampe i 2mandshold. Der er nogle foreninger der har det problem at de ikke er så mange spiller så kan reserven ikke spille den dag er der problem. Husk at bruge reserver det er ikke sjovt at skulle flytte kampe fordi der er en spiller havde glemt man skulle ud at rejse. Man skal også finde ud af om man vil spille billard, eller se fodbolde. Skal man have ferie eller er på arbejde prøver vi at planlægge os ud af det. Men det kræver at man skriver det på tilmeldingsblanketten. Priserne i den nye turnering bliver det sammen som sidst, men vi kommer nok ikke til at møde hinanden 3 gange som det var lagt ud til sidste sæson Finalespillet møder man kun hinanden en gang. Hjemmesiden med resultater Når vi finder de personer vi skal bruge i udvalget, kan Stephen tage sig af opdateringer og få det lagt på hjemmesiden ca. vær 14 dag og med opdateret snit da Stephen så ikke har vagt. FSKBH-CUP 2013 Der deltog 21 spiller der blev spillet på en dag. Det er bare synd der ikke er flere der deltager. Vordingborg deltog i år med 5 spiller. Vinder af FSKBH-CUP blev Jørgen Grimm Amager Hospital Vi fra udvalget vil sige Annie Nielsen fra DGB. Tak fordi hun stod for indkøb af præmier. DM 2 mandshold blev det sidste DM der bliver holdt Nu skal man til at holde Firmaidræt Open som der blev lavet reklame for ved DM. Firmaidræt Storkøbenhavn vil lave fæles transport til spillestedet og der vil være tilskud til aftenfesten vis man har deltaget i en sportsgren. Vindere af vores rækker vil få betalt betale stævnegebyret af billardafdelingen som vi plejer da det jo er en erstatning for DM.

12 Der vil komme nærmere information. Det var mening vi vil forsøge at holde Sjællandsmesterskab i billard i stedet for DM. Men kommer nok til at stille det lidt i bero. Da vi ikke ved om vi kan stille nok borde til rådighed Vi har snakket med Helsingør Vordingborg Kalundborg Så vi vender tilbage til det Præmieoverrækkelsen De pokaler vi har, ser ikke for godt ud, der er ikke plads til at skrive i dem mere og de er meget medtaget. Jeg vil opfordre klubberne til af sponsorerer nye pokaler. Enkeltpersoner kan også sponsorere. Vi havde regnet med at når vi flyttet og vores lokale blev lejet ud til anden side ville vi købe ny pokaler med det nye logo Firma Idræt Storkøbenhavn Det må være på tide at få logo på plads. Så er det også på tide vi finder en nye person der kan overtage når jeg stopper når jeg bliver 65 Er der fundet en person der vil over tage træder jeg ind i udvalget og kan hjælpe til et år eller to Til slut vil udvalget sige tak for en god sæson og godt kammeratskab og tak til kontoret D

13 Indkaldelse med dagsorden: Firmaidræt Storkøbenhavn Billardafdelingen Dagsorden: Ordinært afdelingsmøde afholdes onsdag den 15. maj 2013 kl. 19:00 i FSKBH s billard lokale Gl. Køgelandevej 117, Valby. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag 5. Orientering om regnskab 2012 og budget Valg: a. Formanden Christian Jensen modtager genvalg b. Udvalgsmedlemmer Per Nielsen modtager genvalg Dan Emanuel modtager genvalg Finn Serrizlev modtager genvalg Allan H. Jensen modtager ikke valg 7. Eventuelt 8. Præmieoverrækkelse Palle Bayer modtager ikke valg Hver klub er berettiget til at stille med to stemmeberettigede repræsentanter Alle spillere er mødeberettiget Ps. Der vil blive serveret en øl eller vand, og der vil være kaffe på kanden. P.U.V. 24/ Christian Jensen Afdelingsformand

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

BILLARD-TURNERINGER HOLD 2 MANDSHOLD ENKELTMANDS ENKELTMANDSHANDICAP BEDST AF 3 2 MANDS STAFET

BILLARD-TURNERINGER HOLD 2 MANDSHOLD ENKELTMANDS ENKELTMANDSHANDICAP BEDST AF 3 2 MANDS STAFET BILLARDLOKALET GRØNDAL MULTICENTER Firmaidræt Storkøbenhavn stiftet 1. januar 2010 Tilsluttet Dansk Firmaidrætsforbund KFIU - Hallen - Knuthenborgvej 24-2500 Valby Tlf: 33 22 44 44 www.fskbh.dk info@fskbh.dk

Læs mere

BILLARD-TURNERINGER HOLD 2 MANDSHOLD ENKELTMANDS ENKELTMANDSHANDICAP SKOMAGER TURNERING

BILLARD-TURNERINGER HOLD 2 MANDSHOLD ENKELTMANDS ENKELTMANDSHANDICAP SKOMAGER TURNERING BILLARDLOKALET GRØNDAL MULTICENTER Firmaidræt Storkøbenhavn stiftet 1. januar 2010 Tilsluttet Dansk Firmaidrætsforbund KFIU - Hallen - Knuthenborgvej 24-2500 Valby Tlf: 33 22 44 44 www.fskbh.dk info@fskbh.dk

Læs mere

BILLARD-TURNERINGER HOLD 2 MANDSHOLD ENKELTMANDS ENKELTMANDSHANDICAP BEDST AF 3 2 MANDS STAFET

BILLARD-TURNERINGER HOLD 2 MANDSHOLD ENKELTMANDS ENKELTMANDSHANDICAP BEDST AF 3 2 MANDS STAFET BILLARDLOKALET GRØNDAL MULTICENTER Firmaidræt Storkøbenhavn stiftet 1. januar 2010 Tilsluttet Dansk Firmaidrætsforbund KFIU - Hallen - Knuthenborgvej 24-2500 Valby Tlf: 33 22 44 44 www.fskbh.dk info@fskbh.dk

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT Billard Den 15. 16. september 2012 i Valby Velkommen til DM i billard i København Københavns Firma Sport har hermed fornøjelsen at byde billard-folket i Dansk Firmaidræt velkommen

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Beretning for FSKBH Billard afd.

Beretning for FSKBH Billard afd. Ishøj April 2019 Beretning for 2018-2019 FSKBH Billard afd. Da sæson 2018-2019 blev sat i gang, fik vi, med nye varmetermostater, sat afslutning på en lettere renovering af billardbordene. Opfattes nogen

Læs mere

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen.

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen. Referat fra Årsmøde onsdag den 4. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingens beretning 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fremlæggelse af regnskab og

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 27. april 2017 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Den 27. oktober 2018 Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.00 i Valby hallens mødelokaler, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV. Fremmødte: I alt 10 deltagere,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

DM i Firmaidræt Billard, indv. PROGRAM København den 10. - 11. oktober 2009

DM i Firmaidræt Billard, indv. PROGRAM København den 10. - 11. oktober 2009 DM i Firmaidræt Billard, indv. PROGRAM København den 10. - 11. oktober 2009 1 Velkommen til endnu et DM i København Som formand for Firma-Klubbernes Boldspil Union (FKBU) er det mig en stor glæde igen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre.

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Referat af: Ordinært afdelingsårsmøde i FSKBH bowlingafdeling Dato: tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19.30 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT Billard, indv. Den 5. 6. juni 2010 i Odense DM-stævnet i billard er en del af Firmaidrætsfestival 2010 Velkommen til DM og Firmaidrætsfestival 2010 i Odense! Jeg er utroligt glad

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Generalforsamling 3F Sport Referat 22. marts 2017

Generalforsamling 3F Sport Referat 22. marts 2017 Generalforsamling 3F Sport Referat 22. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Jens P. Christensen) 2. Valg af referent (bestyrelsen foreslår Tina Hermann) 3. Formandens beretning

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007)

Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007) Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007) Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007) Page 1 of 5 Indhold: Denne liste er dannet af Mix A Mix B Mix C Mix D Mix E Mix M Mix A

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for : Firmaidræt Odense Gokart 1 Tilhørsforhold a. Aktiviteten sortere direkte under Firmaidræt Odense. b. Firmaidræt Odenses vedtægter skal overholdes

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere