Referat fra bestyrelsesmøde den 21. maj 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde den 21. maj 2012"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde den 21. maj 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Steen Colberg Jensen Carl-Jørgen Bindslev Jonna Nielsen Karen Bladt Einar Carstensen Klaus Holm Henrik Kofoed Svendsen Lisbeth Severin Benjamin Truels Hansen Nanna Liv Jacobsen Mads Kofod Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Fraværende uden afbud: Winni Grosbøll Observatør.: Referent: Christian Christiansen Lis Rasmussen

2 Bestyrelsesmøde den 21. maj 2012 Med følgende dagsorden: 1. Godkendelse referat fra forrige møde (26. marts 2012 samt referat fra bestyrelsesseminar den 12. og 13. april 2012) samt denne dagsorden 2. Punkter til eventuelt 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra direktør 5. Meddelelser fra bestyrelsesmedlemmer 6. Strategioplæg Status på arkitektkonkurrence 8. Kvartalsregnskab 1. kvartal Driftsoverenskomster - udbud 10. Eventuelt Punkt 01 Godkendelse af referat fra forrige møde (26. marts 2012) samt referat fra bestyrelsesseminar den (12. og 13. april 2012) samt denne dagsorden Referat af 26. marts 2012 samt referat fra bestyrelsesseminar er godkendt. Dagsorden godkendt. Punkt 02 Punkter til eventuelt Der var intet til eventuelt. Punkt 03 Meddelelser fra formanden Orientering Formanden nævnte grøn energi og muligheden for at arbejde videre med resurseregnskab. Det vil fremover være et fokusområde at sætte mål for at få resurseforbruget ned. Grønt flag Grøn skole: Christian Jeppesen oplyste at nogle af øens folkeskoler med succes har arbejdet med dette emne igennem nogle år. Der er i denne forbindelse en høj grad elevinddragelse, og det har faktisk kunnet ses på energiregnskabet, selv om det primært handler om holdningsbearbejdning. Konceptet kan også målrettes gymnasieskoler, hvilket man kan læse mere om på: Forslag om at tilmelde sig et Østkraft arrangement, som kan være inspirerende for Campus Bornholm.

3 Punkt 04 Meddelelser fra direktør mundtlig orientering Orientering Samarbejde med Baglandet Direktør orienterede om hans deltagelse med oplæg om Campus Bornholm i foreningen for eksilbornholmere. Foreningen Baglandet arbejder med mange ting som er aktivt for Bornholm og sager som er i Bornholms interesse. Strategisk samarbejde med Baglandet blev omtalt og de vil få et link på Campus Bornholms hjemmeside. Direktør omtalte succesraten hos håndværkere, der først havde været igennem HHX/HTX. Dette kan være med til at skabe et grundlag for udbud af nye uddannelsestyper målrettet selvstændige håndværkere. Aktiviteter på Folkemødet Direktør oplyste at Campus Bornholm har en stand på folkemødet hvor blandt andet elever fra Mad til Mennesker vil være. Derudover vil der være mulighed for at tale med elever og ledelse. Elevambassadørerne vil være til stede, hvor alle uddannelser vil være repræsenteret. Direktør deltager i 2 paneldebatter med blandt andet Undervisningsministeren. Det tætte samarbejde med BCB vil ligeledes blive præsenteret ved Folkemødet. Christian Jeppesen oplyste at Danmarks Lærerforening står bag et arrangement om hvorledes vi når 95 % målsætningen, og henviste til dette link: Administrative forenklinger Direktør orienterede om udviklingen på IT området, hvor der arbejdes målrettet hen imod at Campus Bornholm kan indtræde i et ITfællesskab. I forbindelse med driften af IT på Institutioner indenfor Ministeriet for Børne og Unge s (MBU's ) område kan skolen vælge at samarbejde i administrative fællesskaber. Der er to modellerfor dette samarbejde, nemlig henholdsvis samarbejdsmodellen og leverandørmodellen. Begge modeller er reguleret i bekendtgørelse om administrative fællesskaber mellem uddannelsesinstitutioner af 8. oktober Samarbejdsmodellen betyder, at parterne overlader opgaver til fælles varetagelse hos en værtsinstitution, der får omkostningerne refunderet fra de øvrige partnere ud fra en vedtaget fordelingsnøgle. Værtsinstitutionen må ikke have nogen indtjening på at være værtsinstitution. Parterne varetager deres interesser i samarbejdet gennem repræsentation i en styregruppe. Samarbejdsmodellen udfylder in-house betingelserne, og ydelserne er derfor ikke udbudspligtige. Til forskel herfra indebærer leverandørmodellen, at opgaverne udliciterestil en anden uddannelsesinstitution, og her kræves en aftale, som er i overensstemmelse med Finansministeriets regler om udbud og udlicitering samt Konkurrencestyrelsens bekendtgørelse om EU's udbudsdirektiv.

4 Baggrunden for ønsket om at lægge vores IT funktion over i et større regi er et ønske om at kunne sikre at vi altid er en del af den nyeste udvikling på området. Vi har ikke i dag en kritisk masse der sikrer den nødvendige udvikling, når man lægger til grund at udviklingen indenfor IT går meget stærkt. Hertil kommer en økonomisk besparelse på et par hundrede tusinde om året allerede fra år 2. Michael Dam: Det er svært at gøre indsigelse mod en økonomisk besparelse, men jeg skal beklage, at IT funktionen flyttes uden for øen. Ekspertisen fra funktionen placeres på den nævnte måde i et lukket system og kommer ikke andre virksomheder til gode, hvilket den kunne, hvis funktionen blev lagt i Bornholmsk regi og det beklager jeg. Direktør oplyste at aftalen om fremtidig IT ordning er tæt på at være på plads. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Det fleksible klasseloft på gymnasiet MKO omtalte det fleksible klasseloft på 28 elever i klassen hvilket Campus Bornholm ikke kan opfylde uden et betydeligt underskud i det gymnasiale område. Direktør har rettet henvendelse til UVM og afventer svar. Vi har en klassekvotient med godt 28,75 elever på STX, som efter statistisk frafald vil ende under loftet på 28 elever i klassen. Green Solution House Direktør omtalte al mulig opbakning til Green Solution House og orienterede om opfordringen som blandt andet er givet håndværksmestrene om at identificere et evt. behov for efteruddannelse af deres medarbejdere med henblik på at kunne løfte opgaven med at bygge huset. Christian Jeppesen omtalte et motionscenter inde på den tidligere Produktionshøjskole, som sagtens kunne bruges et andet sted. Nina Povlsen, der arbejder i Borger og Sundhed, har tidligere været igangsætter for sundhedsfremmende tiltag målrettet unge mennesker. Punkt 05 Meddelelser fra bestyrelsesmedlemmer Orientering Elevrepræsentanterne Benjamin Truels Hansen og Nanna Liv Jacobsenorienterede om at dette er deres sidste møde, og udtrykte at det har været et interessant og spændende arbejde. Nye elevrepræsentanter til bestyrelsen fra august 2012 er udpeget af det centrale elevråd, og bestyrelsens sekretariat vil snarest modtage navne på de nye elevrepræsentanter. Jeppe Kofod og Mads Kofod udtrykte en stor tak for deres engagement og indsats, og der lød en klapsalver som tak fra hele bestyrelsen.

5 Punkt 06 Strategioplæg Oplæg til Campus Bornholms Strategi Se de beskrivende justeringer i referat fra bestyrelsesseminar som efterfølgende er indarbejdet i Strategioplæg Formanden orienterede om henvendelse fra Kirsa Ahlebæk som desværre ikke kunne deltage ved dette møde. Formanden orienterede om Kirsa Ahlebæks begrundelse for ikke at kunne stemme for strategiplanen. Formanden udtrykte et ønske om udarbejdelse af en Pixi udgave af strategiplan. Der vil nu blive udarbejdet handlingsplaner for de strategiske mål i strategiplanen Bestyrelsen godkendte strategioplæg Oplæg til pædagogisk vision og strategi behandles på næste bestyrelsesmøde. Punkt 07 Status på arkitektkonkurrence Notat: Opbygning af konkurrencen Hvilke arkitekter er udpeget til at deltage i første runde Evalueringskomiteens sammensætning Direktør fremlagde status på arkitektkonkurrencen, som bestyrelsen tog til efterretning. Punkt 08 Kvartalsregnskab 1. kvartal 2012 Bilag: Kvartalsrapport for 1. kvartal 2012 Direktør fremlagde og orienterede om kvartalsregnskabet. Bestyrelsen tog kvartalsregnskabet til efterretning.

6 Punkt 09 Driftsoverenskomster udbud Indgåelse af driftsoverenskomster på FVU og ordblindeområdet VUC Campus Bornholm er ansvarlig for udbuddet af FVUundervisningen og ordblinde undervisning for voksne på Bornholm. Det er et krav, at der er forskellige typer af udbydere. Siden 2007 har AOF Bornholm haft driftsoverenskomst på FVU-området og Kommunikationscentret Bornholm har haft driftsoverenskomst på ordblindeområdet. Seneste kontrakt udløb 31. december 2011, og der blev lavet en forlængelse til 30. juni I bekendtgørelsen for Uddannelsesudvalg ved voksenuddannelsescentre står der i 1 Stk. 2. Uddannelsesudvalget skal rådgive centret i uddannelsesspørgsmål, herunder om forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning. Forinden der indgås driftsoverenskomster om forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning, skal bestyrelsen indhente en udtalelse fra uddannelsesudvalget: Udtalelse fra møde i uddannelsesudvalgets den 9. maj 2012: Uddannelsesudvalget vurderer, at Campus Bornholm sammen med de nuværende driftsoverenskomstparter (AOF Bornholm og Kommunikationscentret Bornholm) kan dække behovet for hhv. FVUundervisning og ordblindeundervisning for voksne på Bornholm. Begge driftsoverenskomstparter er interesserede i at fortsætte med en driftsoverenskomst. På den baggrund indstiller uddannelsesudvalget til Campus Bornholms bestyrelse, at der indgås nye driftsoverenskomster med hhv. AOF Bornholm på FVU-området og med Kommunikationscentret Bornholm på området for ordblindeundervisning for voksne gældende pr. 1. juli 2012 Bestyrelsen godkendte indstilling fra uddannelsesudvalget. Punkt 10 Orientering Eventuelt Benjamin Truels Hansen oplyste at han fortsætter som elevambassadør for Campus Bornholm, hvilket Nanna Liv Jacobsen også forventer at gøre. Fremtidig bestyrelsessammensætning vil blive drøftet på bestyrelsesmødet i august.

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 9. december 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Steen Colberg Jensen Michael Dam Jonna

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Kirsa Ahlebæk Henrik Pedersen Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Christian Jeppesen

Læs mere

Campus Bornholm. Carl-Jørgen Bindslev Einar Carstensen Nils Pedersen Rasmus Kjellberg Benjamin Truels Hansen Winni Grosbøll. Christian Christiansen

Campus Bornholm. Carl-Jørgen Bindslev Einar Carstensen Nils Pedersen Rasmus Kjellberg Benjamin Truels Hansen Winni Grosbøll. Christian Christiansen Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Steen Colberg Jensen Kirsa Ahlebæk Michael Dam Karen Bladt

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Steen Colberg Jensen Kirsa Ahlebæk Michael Dam Jonna Nielsen Klaus Holm Carl-Jørgen Bindslev

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 30. januar 2012

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 30. januar 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 30. januar 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Carl-Jørgen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Steen Colberg Jensen Jonna Nielsen Nils Pedersen Michael

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Jonna Nielsen Kirsa Ahlebæk Henrik Pedersen Nils Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 1. november 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 1. november 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 1. november 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Steen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. marts 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. marts 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 21. marts 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Gæst: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. maj 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. maj 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. maj 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Steen Colberg Jensen (deltog fra 13.40) Jonna Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 16. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 16. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 16. september 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 15.20) Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou (Deltog

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13. december 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 13. december 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 13. december 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Steen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 10. februar 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 10. februar 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. februar 2014 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Steen Colberg Jensen Jonna

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Deltagere: Fraværende med afbud: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 17. marts 2011 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Torben Lassen Lene Dahn Winther Lars Vesløv Henrik Kofoed

Læs mere

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10 Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) (Afbud) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) (Afbud) Jonna Nielsen

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Tid: Fredag den 16. september 2016 kl Sted: Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 16. september 2016 kl Sted: Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 31. oktober 2014

Bestyrelsesmøde den 31. oktober 2014 Bestyrelsesmøde den 31. oktober 2014 Deltagere: Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal bestyrelsen) Anne H. Sørensen

Læs mere

VEDTÆGT for Campus Bornholm

VEDTÆGT for Campus Bornholm VEDTÆGT for Campus Bornholm Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Campus Bornholm er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Bornholms Regionskommune, Region Hovedstaden,

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19. september 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 19. september 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 19. september 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 10. februar 2011 Tid: kl. 10.00-12.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MK Susanne Würtz SW Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet.

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet. Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........ 96 27 62 00 Fax:........ 97 12 97 25 herninghfogvuc@herninghfogvuc.dk www.herninghfogvuc.dk 27. februar 2008 Sagsbehandler: Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 29. september 2011 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Lars Vesløv Henrik Kofoed Svendsen

Læs mere

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Lars Vesløv Søs Haugaard Signe Saabye Ottosen Henrik

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 26. januar 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Søs Haugaard (Afbud) Lars Vesløv Henrik Kofoed

Læs mere

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%.

Det samlede resultat for 2016 forventes at medføre et overskud på kr ,- svarende til en overskudsgrad på 3,8%. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 14. december 2016 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1700 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 22. december Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 10. juni 2011 Tid: kl. 09.00-11.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Lene Dahn

Læs mere

Referat af Uddannelsesudvalgets møde på VUC Syd afdeling Haderslev d. 24. marts 2016.

Referat af Uddannelsesudvalgets møde på VUC Syd afdeling Haderslev d. 24. marts 2016. 24. marts 2017 Referat af Uddannelsesudvalgets møde på VUC Syd afdeling Haderslev d. 24. marts 2016. Medlemmer: Christian Bock (formand), Peter Thode Loft, Jens Egon Jørgensen, Henrik Mehlsen, Jacob Buris

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl Sted: Lokale 530, Sandemandsvej 11, Rønne

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Fredag den 23. marts 2018 kl Sted: Lokale 530, Sandemandsvej 11, Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 29. marts 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 29. marts 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 29. marts 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Michael Dam Karen Bladt Nils Pedersen Jonna Nielsen Einar Carstensen Christian

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) (Afbud) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011

Campus Bornholm. Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Referat fra ekstraordinært HSU møde den 18. februar 2011 Tid: kl. 14.00-16.00 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Torben Lassen TL Lene Dahn Winther LW Lars Vesløv

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 25. august 2011 Tid: kl. 10.30-13.00 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Lene Dahn

Læs mere

Hermed udsendes referat af bestyrelsesmødet den 15. september 2010 på VUC Sønderjylland, Nørregade 13, Haderslev.

Hermed udsendes referat af bestyrelsesmødet den 15. september 2010 på VUC Sønderjylland, Nørregade 13, Haderslev. Dato: 15. september 2010 Emne: 0.3.8.0 Ref: Margit Viig E-mail: hjh@vucsyd.dk Direkte telefon: 73613340 Til medlemmerne af bestyrelsen for VUC Sønderjylland Hermed udsendes referat af bestyrelsesmødet

Læs mere

FOF- Herning har ikke ønsket deltagelse. Begrundelse at de ikke har aktivitet i området.

FOF- Herning har ikke ønsket deltagelse. Begrundelse at de ikke har aktivitet i området. Referat af møde i uddannelsesudvalget ved VUC Ringkøbing Skjern d. 9. januar kl. 14.00 på VUC i Skjern, Skolebyen 5. Referat = kursiv Til stede: Viktor Jensen, Susan Bruun, Poul Erik Delfs, Ivan Thomsen,

Læs mere

onsdag den 26. marts 2014 kl

onsdag den 26. marts 2014 kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 27. marts 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Afbud: Niels Horsted Torben Nielsen Lis Mancini onsdag den 26. marts 2014 kl. 15-17 Revisor Peter

Læs mere

Referat af Campus Bornholms Bestyrelsesseminar 2014 Torsdag den 8. maj pa Campus Bornholm

Referat af Campus Bornholms Bestyrelsesseminar 2014 Torsdag den 8. maj pa Campus Bornholm Referat af Campus Bornholms Bestyrelsesseminar 2014 Torsdag den 8. maj pa Campus Bornholm Deltagere i Bestyrelsesseminaret fra Bestyrelsen Bestyrelsesformand Jeppe Kofod MF Næstformand Lars Goldschmidt

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi. Referat Østjyllands Brandvæsen Center for Miljø og Energi Referat Bestyrelsen 29-09-2016 09:15 29-09-2016 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 29. september 2016 09:15-29-09-2016 16:45 Samsø Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Ekstraordinært Uddannelsesudvalgsmøde for VUC nr. 1/2017

Ekstraordinært Uddannelsesudvalgsmøde for VUC nr. 1/2017 Til: Medlemmer af Uddannelsesudvalg for VUC Dato: 22.februar 2017 Deres ref.: BB Mail: bb@cabh.dk Ekstraordinært Uddannelsesudvalgsmøde for VUC nr. 1/2017 22. februar 2017 kl. 14.00-15.30 Campus Bornholm,

Læs mere

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet.

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. juni 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. juni 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, John

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC Holbæk, 29.11.17 Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC 28.11.17 Til stede: Jakob Thykier, Jens Kronborg, Turid Eikeland, Sine Agerholm, Sarah Buskbjerg (personalerepræsentant), Ida

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3.6.2010 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 8. juni 2010 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Velkomst til nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) (deltog i mødet til og med punkt 05) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 24. marts

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013

Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013 Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013 Afbud: Ninna Thomsen, Katja Kayser og Tina Græsted. Jakob Lange deltog fra kl. 17.00. Medarbejderrepræsentanterne var ramt af lock-out, og er derfor ikke pt. medlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland 16. sept. 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. september 2015 kl. 15-17 Forud for bestyrelsesmødet rundvisning af netop indviede lokaler og hal på Fem Høje,

Læs mere

Bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Referat bestyrelsesmøde. Møde nr. 27: torsdag den 12. september 2013 kl. 9.00 17.

Bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Referat bestyrelsesmøde. Møde nr. 27: torsdag den 12. september 2013 kl. 9.00 17. Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 16. september

Læs mere

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand...

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 24. maj 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige, Knud Henning Andersen, Bente Sorgenfrey,

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2012 kl. 9.30 11.30 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Alis Boesen Kirsten Dyrholm

Læs mere

Undervisningsministeriet har modtaget høringssvar fra 29 myndigheder og organisationer m.fl., heraf flere fællessvar.

Undervisningsministeriet har modtaget høringssvar fra 29 myndigheder og organisationer m.fl., heraf flere fællessvar. Undervisningsministeriet Den 17. september 2008 Notat om høringssvar vedrørende udkast til forslag til lov om ændring af lov om produktionsskoler, lov om arbejdsmarkedsuddannelser m.v., lov om erhvervsskoler,

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Det samlede årselevtal vurderes nu at blive ÅE eller en justering på -11,9 ÅE i forhold til ankerbudgettet.

Det samlede årselevtal vurderes nu at blive ÅE eller en justering på -11,9 ÅE i forhold til ankerbudgettet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 19. september 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. september 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 26. marts 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015, kl. 15-17 Afbud: Kirsten Bundgaard Mathias Rump Hansen Palle Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 8. oktober 2018 kl Sted: Flexlokale 0.139, Stueetagen, Minervavej 1, Rønne

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 8. oktober 2018 kl Sted: Flexlokale 0.139, Stueetagen, Minervavej 1, Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Hermed fremsendes referat af mødet i uddannelsesudvalget onsdag den 15. august 2007 kl. 15 17.

Hermed fremsendes referat af mødet i uddannelsesudvalget onsdag den 15. august 2007 kl. 15 17. Til medlemmerne af uddannelsesudvalget ved VUC Sønderjylland Dato: 16. august 2007 Emne: 0.3.7.15 Ref: blu/el Hermed fremsendes referat af mødet i uddannelsesudvalget onsdag den 15. august 2007 kl. 15

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referat. fra 17 stk. 4 Unge & Uddannelsesudvalget

Referat. fra 17 stk. 4 Unge & Uddannelsesudvalget Referat fra 17 stk. 4 Unge & Uddannelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. august 2018 Mødetidspunkt: 14:00-16:00 Mødested: Deltagere: Borgmesterens mødelokale Kurt Bjerrum (V), Diana Mose Olsen (F), Henrik

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt...

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 10. oktober 2017 Mødested: Til stede: Professionshøjskolen Absalon Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø, lokale D010 Fra bestyrelsen: Anne Møller Ronex, Bente Sorgenfrey (næstformand),

Læs mere

Referat af Uddannelsesudvalgets møde på VUC Syd Flow Factory, Christiansfeldvej, Haderslev d. 29. november 2016 kl

Referat af Uddannelsesudvalgets møde på VUC Syd Flow Factory, Christiansfeldvej, Haderslev d. 29. november 2016 kl 29/11/2016 Referat af Uddannelsesudvalgets møde på VUC Syd Flow Factory, Christiansfeldvej, Haderslev d. 29. november 2016 kl. 8.00-10.00 Deltagere: Susanne Fricke, Lone Gloy, Peter Thode Loft, Christian

Læs mere

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00

30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse. Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 30. Møde i Kolding HF & VUC s bestyrelse Tirsdag den 21. august 2012, kl. 15.00-18.00 Endelig dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d. 12. juni 2012 2. Punkter til beslutning: a) Indgåelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 18

Referat af bestyrelsesmøde nr. 18 Referat af bestyrelsesmøde nr. 18 14. december 2017 kl. 15:00 18:00 Bestyrelsesmøde indkaldt af Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, Hillerød Deltagere: Formand Per Gotfredsen

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Tid: 16.30 18.30 Sted: Skelbækgade 1, mødelokale 0.13 Tilstede Bestyrelsen: Nanna Højlund, Vagn Majland, Katja Kayser, Lene Lindberg, Pia Ludvigsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag den 23. juni 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Christian Nielsen Gjesthede,

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 18-5-2009 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen Joe Jensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Lokale 6.01, VIA Campus Horsens, VBI-park, C. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens Mødetidspunkt Den 20. september 2018 kl. 15:30-18:30

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden

Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00. Dagsorden Dagsorden til konstituerende Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn den 22. august 2014 kl. 11.00-13.00 Adresse: Konferencen, Centerbygningen, Forskerparken 10, 5230 Odense M Tilstede: Jens Heimburger, Anker

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere