3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl"

Transkript

1 3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 6. oktober 2015 kl Deltagere: Kirsten Johansen (KJ), Verner Schmidt Johansen (VSJ), Susanne Nielsen (SN), Peter Andersen (PA), Jack Tranberg (JT), Tanja Christensen (TC), Hans Kruse Thomassen (HC), Tommy Højland Andersen (TA), Johannes-Evald Rossau (JR), Claus Lund (CL), Jørgen Runge Jensen (JRJ), Dorthe Läbel (DL), Jan Mikkelsen (JM), Jan Engelø (JE) Tilforordnede: Lis Bilov (LB) under punkt 5 og 6. Suppleant: Lasse Hansen(LH) Kom sener: Kristensen (LK); Fraværende med afbud: Mette Jensen (MJ), John Berg (JB) Dagsorden 1. Mødeleder/Referent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse af referat 4. Formanden 5. Orientering fra kassereren 6. Orientering fra A-kassen 7. Indkomne forslag 8. Generalforsamling 9. Ansøgninger/bevillinger 10. Aktivitetsliste for Igangværende og afsluttede overenskomsttegninger Organisering - OK-forhold 12. LO Kolding 13. Orientering fra gruppeformændene 14. Orientering fra udvalg og arbejdsgrupper: - Miljøudvalget - Aktivitetsudvalget - Uddannelsesudvalget - Lovudvalget - Valgkampudvalget - Blad- og hjemmesideudvalget - Sygedagpengeteamet - Organiseringsudvalget - Ungdomsudvalget 15. Næste møde 16. Punkter til næste møde

2 Ad. 1. Mødeleder/Referent. Mødeleder: JR; Referent: PA Ad. 2. Godkendelse af dagsorden. Punkt 5 og 6 tages efter punkt 2, da Lis kun er kommet for at tage de to punkter. Ad. 3. Godkendelse af referat fra den 18. august Referatet blev 18. august godkendt. Referat fra bestyrelseskonferencen godkendt. Ad. 4. Formanden. Mundlig orientering fraorientering fra KJ: Nyt sekretariat Vi har fået et nyt sekretariat i Forbundet, Sundhed og Forebyggelse, skal sikre mere sundhed og forebyggelse for 3F s medlemmer, sekretariatet arbejder med en række projekter, som har fokus på forskellige sundhedstiltag og målgrupper. Et af projekterne er et partnerskabsprojekt: Sammen står vi stærkt. Et andet projekt Et frisk pust gennemføres i samarbejde med Lungeforeningen og fokuserer på rygning på arbejdspladsen. Et tredje projekt Mænds mødesteder har fokus på at skabe fællesskaber blandt ikke mindst enlige mænd. Det gennemføres sammen med Dansk Metal og Forum for Mænds Sundhed. Fra valgkampen. To nye undersøgelser viser, at 3F kampagnemæssigt gjorde det rigtig godt ved folketingsvalget i juni F var synlige og aktive i medierne, og skabte også stor opmærksomhed blandt politikerne. Venstres kampagneslogan Det skal kunne betale sig at arbejde blev i den grad angrebet af 3F lige fra valgkampens start.(men alligevel bruger de jo sloganet rask væk i forbindelse med kontanthjælpsloftet) Det var især 3F s Godt Arbejde-kampagne, som hjalp med at aktivere afdelinger og aktive medlemmer før og under valgkampen. Og med Godt Arbejde fik 3F skabt en positiv tone til nogle ellers ret kritiske tendenser i vores samfund (social dumping, arbejdsmiljø og nulvækst i det offentlige). Rundspørge. 3F er yderst bevidste om, at mangel på arbejdskraft og rekruttering står på den politiske dagsorden. Det fyldte i valgkampen, det fylder i pressen og vil blive et centralt tema i trepartsforhandlingerne til foråret. Det er et prioriteret område for 3F, at hjælpe medlemmer i job og hjælpe virksomheder med at få den rette arbejdskraft, samt at forpligte arbejdsgiverne på at tage ansvar for rekrutteringsudfordringer og manglende lærlinge- og praktikpladser. Så for at være rustet til de politiske sværdslag har forbundet brug for viden om, hvordan rekrutteringssituationen står til, ude på arbejdspladserne. Derfor iværksætter forbundet en rundspørge blandt 3F s tillidsrepræsentanter, hvor der spørges ind til om arbejdspladsen skal ansætte nye medarbejdere, om de tager lærlinge, hvordan de bruger efteruddannelse og hvordan det generelt går med arbejdspladsen mv. Analysen vil blive lavet så den også kan bruges ude i afdelingerne. Så man kan se, hvor mange og hvilke arbejdspladser i lokalområderne, der forventer at ansætte nye medarbejdere mm.

3 Det vil være en nyttig viden for afdelingerne, til dialog og samarbejde med arbejdspladser og evt. til lokale pressehistorier. Det er planen, at rundspørgen sættes i gang i uge 41. Dagpengereformen Om tre måneder kender vi højst sandsynlig fremtidens dagpengesystem, idet forhandlingerne herom vil få topprioritet i regeringen i efteråret. De nye oplysninger tyder på, at en lavere dagpengesats for nyuddannede og dage uden dagpenge til alle ledige kan blive hovedfinansieringselementerne i et nyt dagpengesystem. Selve dagpengesatsen er fredet, men ledige står til at skulle acceptere enkelte dage uden ret til dagpenge. Det kan meget vel være en del af prisen for et nyt dagpengesystem med mere fleksible regler for at genoptjene ret til dagpenge og udskyde fristen for, hvornår ledige ryger ud af dagpengesystemet. Samtidig har nyuddannede udsigt til at få en lavere dagpengesats. Den såkaldte dimittendsats er i dag på 82 procent af den egentlige dagpengesats, men der diskuteres, om dimittendsatsen skal sættes ned med 3, 4 eller 5 procentpoint. Her må jeg nok sige at jeg bakker op omkring Dennis Kristensens udtalelser om at hvis vi får et dagpengesystem med karensdage hvert kvartal eller hver femte måned, bliver det FOA s og 3F s medlemmer, der kommer til at betale regningen. For er man ledig i et år, mister man tre eller fire dages dagpenge og får dermed en mindre indkomst og det er især kort uddannede og ufaglærte, der har lange ledighedsperioder. Derfor mener jeg ikke at LO kan bakke op om løsninger, der betyder, at ledige skal betale for at rette op på dagpengereformen. Men lad os nu se når kommissionen præsenterer sine anbefalinger til nyt dagpengesystem mandag 19. oktober. Fra debat: PA: Skal have en holdning til retsforbeholdet? SN: Forkasteligt at LO kan gå ind for karensdage. TH: Det er et problem, at LO gå ind for det. Hvad med 3F? JRJ: At der er radiospots fra 3f, positivt. TC: hvad mener FTF? KJ: Det er positivt, at vi har en forbundsformad som Per, som makkere sig. PA: FTF og LO køre parløb ift. dagpenge. KJ: Enig i at vi skal sige nej til retsforbeholdet. LH: Vi skal have et godt beslutningsgrundlag, til at træffe en beslutning ud fra, om ja eller nej til retsforbeholdet. KJ. Vigtig med debatten. JT: Fagbladet er det mest citeret blad i Danmark.

4 LH: organiseringsting der er sat i gang, hvor der skal gøres. PA: Vi skal have en Konstruktiv debat, om retsforbeholdet. Konklusion: Vi afventer kommissionen dagpengerapport, men vi er kritiske overfor karensdag i dagpenge systemet. Alle opfordres til, at deltage aktivt i debatten om retsforbeholdet og stemme den 3. december. Ad. 5. Orientering fra kassereren LB: Balancen ser rigtig godt ud. Mangler ca kr. kontingent de første 8 måneder. Men ellers kun grønne tal hele vejen, Vi har budgetteret med et underskud på kr Vi har i dag et overskud på kr ,-. En positiv afvigelse på kr ,- Ad 6. Orientering fra A-kassen LB: træt af, at se hvor meget der er efter dem på kontanthjælp, hvor mange af vores medlemmer er på i bland, og nogle uden ydelse 209 ledige heraf 25 på ARM Fra 1. juli 2015 blev der indført fællessamtaler med Jobcentre, a-kasserne og den ledige Der har været 10 samtaler fra 1. juli til nu og kun 2 af dem ligger i et andet jobcenter. Så det er ikke det der trækker tænder ud. Anne Marie og Joan skal på kursus i motiverende samtaler. Der er nogle kriterier for at blive optaget, so m de begge opfylder for at komme på kurset. Marianne har været på grundlæggende kursus i efterløn, så Gitte har en at spare med. Møde på AMU vedr., at der ikke er ret mange der benytter retten til jobrettet uddannelse. Ikke så rosen rødt som det blev lagt ud i starten. Starter man på et kursus skal man binde sig til 6 ugers uddannelse. Og ikke som før vælge enkelte dage fra paletten. Venter spændt på dagpenge kommissionen, hvad de kommer frem til den 19. oktober. KJ og LB deltager i et møde om rapporten i Nyborg den 23. oktober. Vi får desværre flere og flere sager, hvor syge bliver raskmeldt til under 37 timer. Hvis det fortsætter, bliver det taget med på et LBR møde. Svar på spørgsmål der blev rejst: Vi tror mellem 100 og 150 har mistet dagpengeretten, men vi har desværre ikke sikre tal. Jobrettet uddannelse 80 % dagpenge og 20 % som lån. Uddannelsen skal gøres færdig inden for dagpengeperioden. Tit er der ikke mulighed for, at gøre noget inden for den resterende periode. Ad 7. Indkomne forslag Bandet De eneste to, vil gerne spille gratis til 1. maj. LO FU repræsentanterne tager forslaget med til det næste møde i LO Kolding.

5 Ad 8. Generalforsamling Beretning - Vil blive sendt ud sidst i oktober, så den er mest opdateret. Love & Vedtægter - Renskrives og sendes ligeledes ud. Lister - LB laver en listen Dirigenter TH og PA valgt Referent MJ valgt Dørene VSJ, SN, LK og JM Skal vi have et politisk indslag - Christian Rabjerg inviteres til, at tale om emner relevant fra fagbevægelsen. Ad. 9. Ansøgninger/bevillinger Ansøgning fra Carl Scharnbergs uofficielle fond. Ledelsen foreslår at vi giver lig tidligere år kr. (bilag vedlagt) JRJ forslog beløbet hævet til 2000 kr., som blev godkendt af bestyrelsen. Opfordring til Carl Scharnberg arrangement, så dem der ikke kender så meget til Carls arbejde og betydning for fagbevægelsen, kan blive introduceret. Ad 10. Aktivitetsliste for 2015 Bilag vedlagt. Bankospil, Juletræ og fyraftensmødet i november blev tilføjet på kalenderen. Ad 11. Igangværende og afsluttede overenskomsttegninger. Organisering. OK-forhold. Der er tegnet overenskomst med System 2000 køkkenrenovering IVS. KJ fortalte, at vi skal have revurderet vores organiseringsprojekt. Medlemsservice delen fungerer godt, hvor KJ bl.a. kontakter nye medlemmer for, at byde dem velkommen. Jørn Breitenkamp og Berit er startet på organiseringsuddannelsen. Planen er, at alle ansatte skal igennem organiseringsuddannelsen. Ad 12. LO Kolding I LO vil vi lave et TR møde med Christian Rabjerg i november måned. Poul Fremmelev har kontaktet LO ang. den kommende folkeafstemning. Der er ønske om at afholde et tværpolitisk borgemøde den 23. november Ad 13. Orientering fra gruppeformændene Der blev givet en orientering fra grupperne. Ad 14. Orientering fra udvalg og arbejdsgrupper: - Miljøudvalget Bilag vedlagt. - Aktivitetsudvalget - Uddannelsesudvalget Sidste møde aflyst vedr. Erhvervsskolereformen, da der var mange afbud.. - Lovudvalget Skal have møde inden generalforsamling

6 - Valgkampudvalget - Blad- og hjemmesideudvalget Deadline 23. oktober. Nyt blad midt november. - Sygedagpengeteamet - Organiseringsudvalg - Ungdomsudvalget Ad 15. Næste møde Næste møde er den 14. november 2015, kl med forbehold for tidspunktet. Afbud fra Peter til Bestyrelsesmødet. Ad 16. Punkter til næste møde

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl. 16.30 Deltagere: Kirsten Johansen (KJ), Jan Engelø (JE), Verner Schmidt Johansen (VSJ), Jan Mikkelsen (JM), Susanne Nielsen (SN), Peter

Læs mere

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015 kl

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015 kl 3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015 kl. 16.30 Deltagere: Kirsten Johansen (KJ), Jan Engelø (JE), Verner Schmidt Johansen (VSJ), Jan Mikkelsen (JM), Lone Kristensen (LK),

Læs mere

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl 3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl. 16.30 Deltagere: Kirsten Johansen (KJ), Verner Schmidt Johansen (VSJ), Susanne Nielsen (SN), Peter Andersen (PA), Tanja Christensen

Læs mere

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 30. juni 2015 kl

3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 30. juni 2015 kl 3F Kolding Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 30. juni 2015 kl. 16.30 Deltagere: Kirsten Johansen (KJ), Verner Schmidt Johansen (VSJ), Susanne Nielsen (SN), Peter Andersen (PA), Jack Tranberg(JT),

Læs mere

Problemet er ikke løst

Problemet er ikke løst Problemet er ikke løst Notat om dagpengekommissionens rapport Siden Dorthe Hedegaard faldt ud af dagpenge-systemet for halvandet år siden, har hun kæmpet for én ting: Jeg vil bare gerne have et job. Jeg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen.

Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Resume af bestyrelsesmødet d. 25 april 2017.04.28 Bestyrelsen startede mødet med at konstituerer sig da dette var det første møde efter generalforsamlingen. Villy foreslår at bestyrelsen sammensætter sig

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamling i LØS 2018

Referat af generalforsamling i LØS 2018 Referat af generalforsamling i LØS 2018 Vi mødes i Pakkeriet i Spinderihallerne (Vejle) d. 12.05.2018 til Landsforeningen for Økosamfunds årlige generalforsamling, der i år afholdes i forbindelse med Folketræffet

Læs mere

1. maj Ejner K. Holst KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER. Frihed, lighed og fællesskab

1. maj Ejner K. Holst KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER. Frihed, lighed og fællesskab KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 07.00 DET TALTE ORD GÆLDER 1. maj 2015 Ejner K. Holst Frihed, lighed og fællesskab Lad mig spørge jer om det samme, som den sang vi lige har sunget, gjorde. Frihed, lighed og

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Hanne, Mariann, Gitte, Malene DAGSORDEN: 94. Valg af dirigent. 2 95. Valg af referent.

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Dagsorden for møde i LUA

Dagsorden for møde i LUA Dagsorden for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 Mødested: Mødelokale 1, Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

3F Odense Industri - nyhedsbrev december 2015

3F Odense Industri - nyhedsbrev december 2015 Nyt fra Formanden: Dagpengereformen De nye dagpengeregler, som indføres fra 2017, vil betyde en række forbedringer i reglerne bl.a. for genoptjening af dagpenge og mere fair regler for brug af den optjente

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015.

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Tilstede på mødet: Hanne Christensen, Pia Nymann, Henriette Eriksen, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, Peter Nielsen, Simona Honore',

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud SEPTEMBER 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge

Læs mere

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015

Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Referat, 3F Ungdomsudvalg d. 15.-17. Maj 2015 Deltagere: Toke, Daniel, Dennis O., Simona, Rasmus, Rikke, Dennis G., Amanda, Louise, Nikolaj, Kim, Bjørn, Tobias, Morten F., Morten E., Pernille, Lars og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09.

Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09. Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Annette Nelausen, Inge Kristiansen, Laila Jensen, Lars N. Hansen...

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Bestyrelsesreferat 17/

Bestyrelsesreferat 17/ Referat af afdelingsbestyrelsesmødet onsdag den 17. november 2011 kl. 8.30-15.30 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Karen Munk Andersen, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Helle Bøgh, Kurt Sørensen, Annette Dietz, Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN:

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1962 Referat for bestyrelsesmøde den 15. august 2016 på Sekretariatet i Vejle fra kl. 10.15-16.00. Mødedeltagere: Henrik Kristoffersen Henrik Højen Jørgen Hvolbye

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10.

Opsamling fra sidste møde vedr. Kost- og servicesektoren og Social- og sundhedssektoren tages under punkt 10. Til stede: Afbud: Malene Grønvaldt, Elin Gundorf, Laila Andersen. Dagsorden: Pkt 1. Valg af dirigent: Lene Vester. Pkt 2. Pkt 3. Valg af referent: Jane Buchholzer. Godkendelse af dagsorden: Opsamling fra

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud FEBRUAR 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge befordringstilskud

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 27. februar 2015 Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Michael Christensen Mariagerfjord

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Beretning a-kassen Beretning fra a-kassen

Beretning a-kassen Beretning fra a-kassen Beretning a-kassen Beretning fra a-kassen Voldsomme angreb på dagpengesystemet Sidste år oplevede vi store angreb på de lediges rettigheder. - Halveringen af dagpengeperioden 2 4 - Fordobling af timekrav

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Tirsdag d.29.september 2015 kl

Tirsdag d.29.september 2015 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 04/2015 FIU 9501-15-08-01 INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Tirsdag d.29.september 2015 kl.9.00-15.30 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09.

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Palle Carstensen, Dorthe Pedersen, Flemming Rylander, Svend Erik Petersen,

Læs mere

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær 2.2 Grundejerforeningen Langekær Skorpionen 73 47 17 56 23 3650 Ølstykke CVR.nr. 42 78 96 15 - Bank konto 3434 289696 www.skorpionen73.dk bestyrelsen@skorpionen73.dk Referat 2. Ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Økonomi og Administration Sagsbehandler: Lone Bjørn Madsen Sagsnr. 15.00.00-G01-8-14 Dato:8.5.2014. Orientering om jobparate ledige over 30 år

Økonomi og Administration Sagsbehandler: Lone Bjørn Madsen Sagsnr. 15.00.00-G01-8-14 Dato:8.5.2014. Orientering om jobparate ledige over 30 år Økonomi og Administration Sagsbehandler: Lone Bjørn Madsen Sagsnr. 15.00.00-G01-8-14 Dato:8.5.2014 Orientering om jobparate ledige over 30 år Med henblik på at give Beskæftigelsesudvalget en overordnet

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Onsdag d. 25. marts 2015, kl. 17.00 UCH, Døesvej, 7500 Holstebro Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigenter 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 27. november 2012. Mødetidspunkt: 16:30

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Dato: Tirsdag den 27. november 2012. Mødetidspunkt: 16:30 Ekstraordinært møde Dato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Conny Trøjborg Krogh (F), Frederik A. Hansen (V), Hugo Hammel (A), Jesper Kirkegaard (C), Lars Prier (O),

Læs mere

Sammen skaber vi værdi

Sammen skaber vi værdi KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 07.00 DET TALTE ORD GÆLDER 1. maj 2015 Harald Børsting Sammen skaber vi værdi I LO vil vi gerne bruge 1. maj til at sige tak til lønmodtagerne. Tak for jeres indsats. Tak fordi

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj. FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj. FIUSYS. nr 84 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde den 10. maj FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00, mødet afsluttede Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring Møde deltager:

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

EUROPAMESTER Flexicurity får arbejdsløse rekordhurtigt i job Af Lærke Øland Frederiksen @LaerkeOeland Tirsdag den 5.

EUROPAMESTER Flexicurity får arbejdsløse rekordhurtigt i job Af Lærke Øland Frederiksen @LaerkeOeland Tirsdag den 5. EUROPAMESTER Flexicurity får arbejdsløse rekordhurtigt i job Af Lærke Øland Frederiksen @LaerkeOeland Tirsdag den 5. april 2016, 05:00 Del: Vi kan takke vores fleksible arbejdsmarked for, at vi er så hurtige

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt i Upsalagade 20 B, 2100 København Ø

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

PRAKSIS SOM INSPIRERER

PRAKSIS SOM INSPIRERER PRAKSIS SOM INSPIRERER Tema 2 Samarbejde på tværs Anbefalingerne til Samarbejde på tværs er lavet på baggrund af samtaler med ledere og medarbejdere fra jobcenter Mariagerfjord, Thisted og Aalborg samt

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Indslaget er på hjemmesiden annonceret under overskriften: Flere ledige var ligefrem en forudsætning for dagpengereformen.

Indslaget er på hjemmesiden annonceret under overskriften: Flere ledige var ligefrem en forudsætning for dagpengereformen. Forudsætning for dagpengereformen. Det følgende er en afskrift af P1 Orientering, fredag den 2. november 2012, kl. 16.09 17.00. Det konkrete indslag blev bragt 16.44, jf. DR s hjemmeside. Indslaget er

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 Partiforeningens mail: SF-Gladsaxe@live.dk Bestyrelsen: Formand: Poul Reher Jensen Høje Gladsaxe 25, 9. th. 2860 Søborg Poul.R.Jensen@gmail.com Tlf. 20 15 57 97 Kasserer:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan kl Holbækvej 106 B Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan kl Holbækvej 106 B Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud JANUAR 2017 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge befordringstilskud

Læs mere