DraftBooster. DK Læs og gem denne vejledning!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DraftBooster. DK Læs og gem denne vejledning!"

Transkript

1 DK DraftBooster DK Læs og gem denne vejledning!

2 2 DK DK-UK-DraftBooster Indholdsfortegnelse 1. Produktinformation DK Pakkens indhold Funktion Garanti Speciikationer og dimensioner Installation Elektrisk tilslutning Opstart Vedligeholdelse og fejlinding Konformitetserklæring

3 DK-UK-DraftBooster DK 3 1. Produktinformation DK Denne installationsvejledning indeholder ingen konstruktionsdokumentation. Følgende symboler er brugt i manualen, for at gøre opmærksom på risiko for fare eller beskadigelse af produktet. Forbudssymbol Faresymbol! Overtrædelser af anvisninger angivet med et forbudssymbol er forbundet med livsfare. Overtrædelser af anvisninger angivet med et faresymbol er forbundet med risiko for personskade eller ødelæggelse af materiel. Bortskafelse Ingen specielle forholdsregler. Produktet bør bortskafes i overensstemmelse med nationale regler for bortskafelse af elektronikafald. 1.1 Pakkens indhold 1.2 Funktion 1 stk. DraftBooster (DB7EU01) 1 stk. Trådløs stikkontakt 1 stk. Installations- og betjeningsvejledning 1 stk. Fleksibel lange Anvendelsesområde DraftBooster model DB7EU01 er en ventilator til montering ovenpå skorstenen. DraftBoosteren er konstrueret til at lette optænding og genfyring. Den er beregnet til brændefyring på brændeovn eller lukket indsats. DraftBoosteren leveres med leksibel lange, 5 meter kabel forberedt med stik og integreret reparationsafbryder. Funktion DraftBoosteren er konstrueret til at modstå høje temperaturer i forbindelse med brændefyring, og udviklet til at løse trækproblemer ved at skabe et mekanisk skorstenstræk på skorstene med rund lysning og en maximal indvendig diameter på ø200 mm. DraftBoosteren tåler permanent drift. DraftBoosteren skal altid være tændt under opstart (optænding) og under genfyring. Når ildsted, røgrør og skorsten har opnået en god driftstemperatur, kan du vælge at slukke for din Draft- Booster. Får du senere behov for ekstra skorstenstræk, på grund af f.eks. vejrskifte, så tænder du blot igen for DraftBoosteren, og lader den være aktiv så længe det måtte være nødvendigt. Start/stop kan ske ved hjælp af: - Almindelig stikkontakt med afbryder - Trådløs stikkontakt (medfølger) Dårlige fyringsvaner kan resultere i problemer med sod, skorstensbrand m.m., hvilket kan skade DraftBoosteren. Advarsel Undgå skorstensbrand fej skorstenen inden montering. Er DraftBoosteren en del af en brændefyret installation, skal det sikres, at kravene i EN er overholdt. Hvis dette ikke kan opnås, skal der monteres en røgalarm i samme rum som varmekilden. Det anbefales altid at opsætte en røgalarm i forbindelse med en brændefyret installation. Du bør uanset brugsmønster starte din DraftBooster én gang hver måned og lade den køre i 5-10 minutter. Efterse og rengør din DraftBooster-installation minimum to gange årligt, for at sikre pålidelighed i driften. Under en rensning skal det sikres, at der er fri passage for regnvand gennem samtlige drænhuller. Der tages forbehold for vandindtrængning i skorstenen. 1.3 Garanti Produktet er omfattet af to års garanti fra fakturadato. Udskiftning eller reparation af DraftBoosteren sker efter producentens skøn, forudsat at fabrikseftersynet påviser en materiale- eller konstruktionsfejl.

4 4 DK DK-UK-DraftBooster 1.4 Speciikationer og dimensioner Model DraftBooster - DB7EU01 Aftræk Vertikalt Motortype Skyggepol, klasse H Spænding V AC 1x230 Omdr./m Strømstyrke Amp 0,27 Strømforbrug kw 0,036 Vægt kg 3,2 Mål A mm ø266 B mm 230 C mm ø140 Impedansbeskyttet Ja Temperaturklassiicering, under drift C 250 Temperaturklassiicering, ved stilstand C 250 B C A 1 Afbryder 2 Kabelforskruning 3 Motor 4 Net / Afkast 5 Vinge 6 Låg 7 Låsefunktion 8 Indsugning Forholdsregler 1. Sørg for frisklufttilførsel til rummet hvori brændeovnen står. 2. Sørg for fast understøtning af DraftBoosteren. 3. Træf passende sikkerhedsforanstaltninger for at garantere sikker brug af varmekilderne. Krav til frisklufttilførsel Bestemmelser angående frisklufttilførsel skal være i overensstemmelse med gældende lokale forskrifter. Sørg for tilstrækkeligt med frisk luft under forbrændingen, da det ellers kan resultere i ukorrekt drift og utilstrækkelig bortledning af dødbringende røggasser.

5 DK-UK-DraftBooster DK Installation De medfølgende dele 4 x 4 x 4 x 4 x 4 x 1 x 1 x 1 x 1 x 1 x

6 6 DK DK-UK-DraftBooster Samling af bundlangen Indstilling af den leksible lange Når du har samlet bundlangen, indstiller du langebenene til målet som passer i din skorstens indvendige diameter, og spænder benene fast i denne position. Eksemplet herunder viser indstilling til ø150 mm indvendigt skorstensmål. Fixér herefter benene endeligt med de 4 selvskærende skruer (1, 2, 3 og 4)

7 DK-UK-DraftBooster DK Montering af bundlange på Draftboosteren

8 8 DK DK-UK-DraftBooster Placering DraftBoosteren skal altid monteres vertikalt. MÅ IKKE MONTERES HORISONTALT Montering af DraftBooster på skorsten BEMÆRK Den medfølgende stålwire skal altid fastgøres forsvarligt til DraftBoosteren og til skorstenen. Fastgør først wirebeslaget til skorstenen, stram løkken til og klem wirelåsen. Wiren strammes i nedadgående retning nok til at holde DraftBoosteren fast på skorstenen, men ikke så stramt at DraftBoosteren kommer til at stå skævt.

9 DK-UK-DraftBooster DK Elektrisk tilslutning Draftboosteren skal altid tilsluttes en stikkontakt med beskyttelsesjord. Anvender du alene den medfølgende ledning med formonteret stik, tilsluttes DraftBoosteren den stikkontakt i huset, som du ønsker at anvende som tænd/sluk-funktion. Anvender du den medfølgende ledning med formonteret stik sammen med den trådløs stikkontakt, tilsluttes den trådløse stikkontakt først en stikkontakt med en passende placering (vælg en stikkontakt som sidder placeret tættest muligt på ovnen). Herefter isættes det formonterede stik fra DraftBoosteren. BEMÆRK Hvis der er behov for at udskifte det oprindelige kabel, der blev leveret sammen med DraftBoosteren, skal der bruges kabel af samme type. I modsat fald kan isoleringen smelte eller erodere, hvorved selve ledningen blotlægges. 1.7 Opstart FARE Kontrollér ovnen for at sikre at den fungerer korrekt, mens DraftBoosteren er i drift. Sørg for, at der ikke slipper røggasser ud, da det kan medføre kulilteforgiftning. Læg brænde i brændeovnen Før der tændes op, startes DraftBoosteren (på brændeovne åbnes luftindtaget helt) Du skal sikre dig, at DraftBoosteren er tændt, før du påbegynder optændingen. Stryg en tændstik inde i brændeovnen, og notér dig at røgen fra tændstikken suges ud i toppen af brændeovnen*. Lyt også godt efter. Du skal kunne høre, at DraftBoosteren kører rundt**. Der tændes op, og det sikres, at der ikke slipper røg ud fra ildstedets åbning. - Slipper der røg ud gennem den lukkede ovnlåge? - Luk for ovnens luftindtag - Åbn vinduerne i rummet, hvori ovnen står og luft godt ud - Tilkald om nødvendigt autoriseret assistance for at afhjælpe problemet - Konstateres der fejl, skal disse udbedres inden DraftBooster og brændeovn igen må benyttes. OBS */**: Hvis DraftBoosteren ikke suger røgen fra tændstikken ud i toppen af ovnen, eller hvis du ikke kan høre at DraftBoosteren kører rundt, skal du ikke tænde op i brændeovnen. Gennemgå i stedet for fejlindingen (punkt 1.8.2, side 10). Kan dette ikke afhjælpe problemet, skal du tilkalde autoriseret assistance. FORSIGTIG Overfyr ikke ildstedet. Små alejringer af sod kan antændes og starte en skorstensbrand, hvilket kan medføre faretruende høje temperaturer i skorstenen. Hvis du har haft en skorstensbrand, skal du sørge for at DraftBoosterens mekaniske og elektriske funktion efterses. Konstateres der fejl, skal disse udbedres inden DraftBooster og brændeovn igen må benyttes.

10 10 DK DK-UK-DraftBooster 1.8 Vedligeholdelse og fejlinding DraftBoosteren bør efterses mindst to gange om året i forbindelse med eftersyn af skorstenen. Sod og andre alejringer skal jernes fra rotorbladene og bunden af motorhuset. ADVARSEL Åbn ikke draftboosteren, medmindre strømmen til denne er afbrudt på afbryderen Rengøringsintervaller for DraftBooster Det er yderst vigtigt at holde DraftBoosteren fri for sod og alejringer. Sod er den primære årsag til skorstensbrande. Rengøringsintervallerne afhænger af brugen af ildsted og DraftBooster. Hyppig brug kræver hyppig rengøring. Ved regelmæssig brug af ildstedet (2-3 gange om ugen) kan det være nødvendigt med hyppig rengøring af DraftBoosteren (2-3 gange om året eller oftere). Hvis ildstedet bruges hver dag, kan det være nødvendigt med kortere rengøringsintervaller. Uanset hvor meget ildstedet anvendes, skal DraftBoosteren rengøres og efterses mindst én gang om året. BEMÆRK DraftBoosteren skal rengøres af en person med fagekspertise. Under en rensning skal det sikres, at der er fri passage for regnvand gennem samtlige drænhuller. Producenten tager forbehold for vandindtrængning i skorstenen Fejlinding Observation Problem Løsning Der er ingen strømtilførsel til DraftBoosteren Afbryderen er slukket Dårlige elektriske forbindelser Kontrollér afbryderen Kontrollér og afhjælp problemet Strømmen til DraftBoosteren er tilsluttet, men den kører ikke Strømmen til DraftBoosteren er tilsluttet, men den brummer og drejer ikke rundt DraftBoosteren ser ud til at fungere int, men der er ikke nok træk Dårlige elektriske forbindelser Sod kan blokere DraftBoosteren DraftBoosteren kan være for lille Kontrollér og afhjælp problemer med forbindelserne Rengør DraftBoosteren Udskift DraftBoosteren med en større model i producentens røgsuger-program DraftBoosteren vibrerer Motorakslen kan være bøjet Udskift DraftBoosteren Luftstrømmen ved ildstedets åbning er hørbar Der kan høres mekanisk støj Skorstensrørets indvendige diameter er for lille Der kan sidde fremmedlegemer fast Motorlejerne kan være slidte Der er ikke så meget at gøre ved det. Prøv eventuelt at reducere ildstedets åbning Fjern fremmedlegemer Udskift DraftBoosteren

11 DK-UK-DraftBooster DK Konformitetserklæring DK: EU-Overensstemmelseserklæring GB: Declaration of Conformity DE: EU-Konformitätserklärung FR: Déclaration de conformité de l Union Européenne NO: EU-Samsvarserklæring PL: EU Deklaracja zgodności NL: EU-Conformiteits verklaring SE: EU-Överensstämmelsedeklaration FI: EU-Vaatimustenmukaisuusvakuutus IS: ESS-Samræmisstaðfesting IT: Dichiarazione di Conformità Unione Europea erklærer på eget ansvar, at følgende produkter: hereby declares that the following products: erklärt hierdurch auf eigene Verantwortung, daß folgende Produkte: déclare, sous sa propre responsabilité, que les produits suivants: erklærer på eget ansvar at følgende produkter: niniejszym oświadcza, że następujące produkty: som er omfattet af denne erklæring, er i overensstemmelse med følgende standarder: were manufactured in conformity with the provisions of the following standards: die von dieser Erklärung umfaßt sind, den folgenden Normen: auxquels s applique cette déclaration sont en conformité avec les normes ci-contre: som er omfattet av denne erklæring, er i samsvar med følgende standarder: zostały wyprodukowane zgodnie z warunkami określonymi w następujących normach: i.h.t bestemmelser i direktiv: in accordance with entsprechen gemäß den Bestimmungen der folgenden Richtlinien: suivant les dispositions prévues aux directives: i.h.t bestemmelser i direktiv: zgodnie z: Maskindirektivet: the Machinery Directive: Richtlinie Maschinen: Directive Machines: Maskindirektivet: Dyrektywą maszynową: Lavspændingsdirektiv: the Low Voltage Directive: Niederspannungsrichtlinie: Directive Basse Tension: Lavspenningsdirektivet: Dyrektywą Niskonapięciową EMC-direktivet: and the EMC Directive: EMV-Richtlinie: Directive Compatibilité Electromagnétique: EMC-direktivet: Dyrektywą EMC kompatybilności elektromagnetycznej Odense, Adm. direktør Managing Director Jørgen Andersen exodraft a/s - DANMARK DB7EU01 veklaart dat onderstaande producten: deklarerar på eget ansvar, att följande produkter: vastaa siltä, että seuraava tuote: Staðfesti à eigin àbyrgð, að eftirfarandi vörur: dichiara con la presente che i seguenti prodotti: EN , EN , DS/EN ISO 12100: 2012 zijn vervaardigd in overeenstemming met de voorschriften uit de hieronder genoemde normen en standaards: som omfattas av denna deklaration, överensstämmer m ota tämä selvitys koskee, on seuraavien standardien mukainen: sem eru meðtalin i staðfestingu Pessari, eru i fullu samræmi við eftirtalda staðla: sono stati fabbricati in conformità con le norme degli standard seguenti: en voldoen aan de volgende richtlijnen: enligt bestämmelserna i följande direktiv: seuraavien direktiivien määräysten mukaan: med tilvisun til àkvarðana eftirlits: in conformità con le direttive: de machinerichtlijn: Maskindirektivet Konedirektiivi: Vèlaeftirlitið: Direttiva Macchinari: 2006/42/EF/-EEC/-EWG/-CEE 2006/95/EC 2004/108/EC de laagspanningsrichtlijn: Lågspänningsdirektivet: Pienjännitedirektiivi: Smáspennueftirlitið: Direttiva Basso Voltaggio: en de EMC richtlijn: EMC-direktivet: EMC-direktiivi: EMC-eftirlitið: Direttiva Compatibilità Elettromagnetica: Algemeen directeur Geschäftsführender Direktor Président Directeur Général Dyrektor Zarządzający Verkställande direktör Toimitusjohtaja Framkvemdastjori Direttore Generale

12 draftbooster.dk DK-UK-DratBooster

1. DK - Produktinformation

1. DK - Produktinformation 3120034-DB7-DK-SE-NO-UK-DE DK 3 1. DK - Produktinformation Denne originale installations- og betjeningsvejledning indeholder ingen konstruktionsdokumentation. Følgende symboler er brugt i vejledningen,

Læs mere

CHR-P Varmegenvindingsaggregat. Læs denne vejledning og gem den til senere brug!

CHR-P Varmegenvindingsaggregat. Læs denne vejledning og gem den til senere brug! DK CHR-P Varmegenvindingsaggregat Læs denne vejledning og gem den til senere brug! 2 3110070 DK CHR-P 290415 Indhold 1. Produktinformation................................................ 3 1.1 Funktion.............................................................

Læs mere

RHGC. DK Læs og gem disse instruktioner!

RHGC. DK Læs og gem disse instruktioner! DK RHGC DK Læs og gem disse instruktioner! 2 3110104 RHGC DK 20180326 1. DK Produktinformation...4 1.1 Systembeskrivelse...4 1.2 Konstruktion og design...4 1.3 Installation...5 1.4 Ledninger...7 1.5 Indstillinger

Læs mere

1. DK Produktinformation...3. 2. EU Overensstemmelseserklæring...12

1. DK Produktinformation...3. 2. EU Overensstemmelseserklæring...12 EW 41 DK 2 1. DK Produktinformation...3 1.1 Indhold af pakken...3 1.2 Tilbehør...3 1.3 Anvendelse...4 1.3.1 Funktion med temperaturføler aktiveret...4 1.3.2 Funktion med temperaturføler deaktiveret (ventilation)...4

Læs mere

CHR-P-S Varmegenvindingsaggregat

CHR-P-S Varmegenvindingsaggregat DK CHR-P-S Varmegenvindingsaggregat Læs denne vejledning og gem den til senere brug! 2 3002690 CHRP-S DK Indholdsfortegnelse 1. Produktinformation................................................ 3 1.1

Læs mere

Bypass Damper. Læs denne vejledning og gem den til senere brug!

Bypass Damper. Læs denne vejledning og gem den til senere brug! DK Bypass Damper Læs denne vejledning og gem den til senere brug! 3110100 Bypass Damper 20180301 Indhold 1.. Produktinformation...4 1.1.Funktion...4 1.2.Forsendelse...4 1.3.Garanti...4 1.4.Komponenter...5

Læs mere

CFI Indbygningsventilator. Læs denne vejledning, og gem den til senere brug!

CFI Indbygningsventilator. Læs denne vejledning, og gem den til senere brug! DK CFI 300-500 Indbygningsventilator Læs denne vejledning, og gem den til senere brug! 2 Indhold 1. Produktinformation 2. Specifikationer 3. Mekanisk installation 4. Elektrisk installation 5. Opstart og

Læs mere

Basic Plate Varmegenvindingsaggregat. Læs denne vejledning og gem den til senere brug!

Basic Plate Varmegenvindingsaggregat. Læs denne vejledning og gem den til senere brug! DK Basic Plate Varmegenvindingsaggregat Læs denne vejledning og gem den til senere brug! 2 Indhold 1. Produktinformation................................................ 4 1.1 Funktion.............................................................

Læs mere

1. DK Produktinformation EU Overensstemmelseserklæring...13

1. DK Produktinformation EU Overensstemmelseserklæring...13 EW 41 DK 2 DK 3110033-EW41-DK 1. DK Produktinformation...3 1.1 Indhold af pakken...3 1.2 Tilbehør...3 1.3 Anvendelse...4 1.3.1 Funktion med temperaturføler aktiveret...4 1.3.2 Funktion med temperaturføler

Læs mere

Safe Plate Varmegenvindingsaggregat. Læs denne vejledning og gem den til senere brug!

Safe Plate Varmegenvindingsaggregat. Læs denne vejledning og gem den til senere brug! DK Safe Plate Varmegenvindingsaggregat Læs denne vejledning og gem den til senere brug! 2 Indhold 1. Produktinformation................................................ 4 1.1 Funktion.............................................................

Læs mere

Damper Motor. Læs denne vejledning og gem den til senere brug!

Damper Motor. Læs denne vejledning og gem den til senere brug! DK Damper Motor Læs denne vejledning og gem den til senere brug! 3110106 Damper Motor 20191101 Indhold 1.. Produktinformation...4 1.1.Funktion...4 1.2.Forsendelse...4 1.3.Garanti...4 1.4.Komponenter...5

Læs mere

lindab we simplify construction

lindab we simplify construction lindab we simplify construction Declaration of incorporation of partly completed machinery Försäkran för inbyggnad av en delvis fullbordad maskin Inkorporeringserklæring for delmaskine Erklärung für den

Læs mere

ELECTRIC BLANKET INSTRUCTION MANUAL MODEL VARMETÆPPE. Brugsanvisning 2

ELECTRIC BLANKET INSTRUCTION MANUAL MODEL VARMETÆPPE. Brugsanvisning 2 MODEL 79576 ELECTRIC BLANKET INSTRUCTION MANUAL DA VARMETÆPPE Brugsanvisning 2 NO SV FI Fremstillet i P.R.C. 6001 - Zhejiang Cixi Kanghong, Zhejiang EU-Importør: HP Værktøj A/S 7080 Børkop Danmark 2007

Læs mere

Brugsvejledning Luftrenser

Brugsvejledning Luftrenser Brugsvejledning Luftrenser A300/A600/A700/A1700/A2500 HEPA A300 HEPA A600 HEPA A700 HEPA A1700 HEPA A2500HEPA 1 Tillykke med din nye Pullman Ermator Pullman Ermator bygger på mange års erfaring under navnet

Læs mere

S N D UK side 2-5 Bruksanvisning sida 6-9 Bruksanvisning side 10-13 Bedienungsanleitung seite 14-17 User instructions side 18-21 ESL 1WM EXHAUSTO A/S Odensevej 76-55 Langeskov Tel. + 65 66 12 34 Fax +

Læs mere

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800 MOBIL STØVSUGER Monty GOBI ME1300 og ME2800 Indhold Sikkerhed... 3 Oversigt over den mobile støvsuger... 4 Produkt Beskrivelse... 5 Teknisk Data... 6 Tilsigtet brug... 7 ADVARSEL... 8 Vedligeholdelse og

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

KARTOFFEL- SKRÆLLER. Brugsanvisning KARTOFFELSKRÆLLER. Brugsanvisning 2

KARTOFFEL- SKRÆLLER. Brugsanvisning KARTOFFELSKRÆLLER. Brugsanvisning 2 MODEL 70182 KARTOFFEL- SKRÆLLER Brugsanvisning DK KARTOFFELSKRÆLLER Brugsanvisning 2 Fremstillet i P.R.C. 6114 - Shunde Golden Light, Guangdong. EU-Importør: HP Værktøj A/S 7080 Børkop Danmark 2005 HP

Læs mere

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Golfvogn G180-F Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3

Læs mere

TDS 75. DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser

TDS 75. DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser TDS 75 DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser TRT-BA-TDS 75 -TC-001-DA TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com E-Mail:

Læs mere

EBC20. Montage-, installations- og driftsvejledning. Læs og gem denne vejledning!

EBC20. Montage-, installations- og driftsvejledning. Læs og gem denne vejledning! EBC20 Montage-, installations- og driftsvejledning Læs og gem denne vejledning! 2 3002712 EBC20 DK 280714 1. Produktinformation...4 1.1 Leverance............................................................................

Læs mere

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS HN 8863/9068 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Før montering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at den

Læs mere

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING

BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING BRUGERMANUAL OG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1. Produktinformation... 2 2. Indhold... 2 3. Anvendelse... 2 4. Funktion... 2 5. Garanti... 2 6. Specifikationer og dimensioner... 3 7. Installation... 4 8.

Læs mere

BÅNDSAV FRA POWER CRAFT

BÅNDSAV FRA POWER CRAFT BRUGERVEJLEDNING Båndsav BÅNDSAV FRA Side 2 Indholdsfortegnelse Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Vejledning 3-6 Illustration 7-8 Godkendelser 9 Ã Side 3 Tekniske specifikationer Motor 230 volt/50 Hz /400watt

Læs mere

TEKNISK VEJLEDNING Slavestrømforsyning

TEKNISK VEJLEDNING Slavestrømforsyning TEKNISK VEJLEDNING 3600554 Slavestrømforsyning 1. udgave April 2006 1. INDLEDNING...2 1.1. Installation og service...2 1.2. Sikkerhedsforskrifter...2 2. KORREKT BRUG AF SLAVESTRØMFORSYNING...2 2.1. Beskrivelse

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

HP-LIGHT SYSTEM BRUGERVEJLEDNING HAVE - VÆG - BEDLAMPE

HP-LIGHT SYSTEM BRUGERVEJLEDNING HAVE - VÆG - BEDLAMPE BRUGERVEJLEDNING HAVE - VÆG - BEDLAMPE Side 2 Indholdsfortegnelse Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Dansk 3-8 Ce-erklæring 9 Side 3 Vi understreger I det følgende vigtigheden af, at belysnings armaturerne

Læs mere

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6)

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) GB FR ES PT IT DE NL DK SE NO GR RU TU BR CN JP KR SA 908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) Liquidificador

Læs mere

DVG-V-EC / DVG-H-EC. F200, F300, F400 EN (400 C 120 min.)

DVG-V-EC / DVG-H-EC. F200, F300, F400 EN (400 C 120 min.) Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVG-V-EC / DVG-H-EC F200, F300, F400 EN 12101-3 (400 C 120 min.) Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager Tlf.

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg

Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Elektrisk & Automatisk kædeslibeanlæg Art nr: 75700675 EAN nr: 5709133750688 1 af 9 230 / 50Hz / 85Watt 5300 Diameter.108mm Huldiameter.23mm 35 til højre og venstre 1/4 + 3/8 Ca. 2,1kg Øvrige Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 DK Brugsanvisning Slagboremaskine 710W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne

Læs mere

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL SILVERLINE VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline emhætte. For at De kan få størst mulig glæde af emhætten og sikre den længst mulige levetid,

Læs mere

Brændesav m/hårdmetalklinge

Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107625 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsinstruktioner...2 3. Saven i

Læs mere

. Apparatet må kun bruges af professionelle. Lacl aldrig et fladt batteri sidde i apparatet, da dette kan

. Apparatet må kun bruges af professionelle. Lacl aldrig et fladt batteri sidde i apparatet, da dette kan {D Vink Biggenstaartcoupeerder @ Vink Piglet's Tailcutter (G) vink Ldcoupe Queue de Porcelet GD Vink Ferkelschwanz-kupiergeråt ad Vink Tagliacode GD VinkGrisehateklipper Vink Livestock equipment {p Vink

Læs mere

DVG-H/F400 DVG-V/F400

DVG-H/F400 DVG-V/F400 Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVG-H / DVG-V F400 iht. EN 12101-3 (400 C, 120 min) DVG-H/F400 DVG-V/F400 Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager

Læs mere

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Art nr. 60.528. DK Brugsanvisning Rystepudser 170W Art nr. 60.528 DK Brugsanvisning Rystepudser 170W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne vejledning nøje gennemlæses.

Læs mere

Effektiv og behagelig opvarmning. - for alle brændeovne og pejseindsatse

Effektiv og behagelig opvarmning. - for alle brændeovne og pejseindsatse Combustible Fast brændsel solide Effektiv og behagelig opvarmning - for alle brændeovne og pejseindsatse Få mere glæde af din nye brændeovn med en exodraft røgsuger Når du erstatter en gammel brændeovn

Læs mere

11` TAG-AGGREGATER DTAX. Dansk Aggregat Producent. Dyrholm ApS Teglvænget 89, 7400 Herning

11` TAG-AGGREGATER DTAX. Dansk Aggregat Producent. Dyrholm ApS Teglvænget 89, 7400 Herning 11` DTAX TAG-AGGREGATER Dansk Aggregat Producent Dyrholm ApS Teglvænget 89, 7400 Herning Indholdsfortegnelse Tag aggregater Side 3 Filter Side 5 Varmevekslerens opbygning Side 6 Varmeflade Side 7 Kammerventilatorens

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

SANOVENT. Brugervejledning for Sanovent ventilationsanlæg med roterende-varmeveksler FIB. Fra. Posefilter HRO. Fraluft. Roterende.

SANOVENT. Brugervejledning for Sanovent ventilationsanlæg med roterende-varmeveksler FIB. Fra. Posefilter HRO. Fraluft. Roterende. Brugervejledning for Sanovent ventilationsanlæg med roterende-varmeveksler VEC Fra FIB Ventilator Afkast HRO Roterende Posefilter Fraluft FIB Posefilter varmeveksler VEC Ventilator COW varmeflade Frisk

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Brugervejledning ST 152 ST 205

Brugervejledning ST 152 ST 205 Brugervejledning ST 152 ST 205 1 Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger...3 Sikkerhedshenvisninger...3 Piktogramforklaring...4 Restrisiko...4 Delbetegnelser...5 Montage...7 Elektrisk udstyr...10 Betjening...10

Læs mere

INTRODUKTION Klassificering Anvendelsesområde og brugerpopulation... 3 SYMBOLER OG MÆRKER... 3

INTRODUKTION Klassificering Anvendelsesområde og brugerpopulation... 3 SYMBOLER OG MÆRKER... 3 MELVIN BRUGERMANUAL INDHOLD INTRODUKTION... 3 Klassificering... 3 Anvendelsesområde og brugerpopulation... 3 SYMBOLER OG MÆRKER... 3 GENERELLE ADVARSLER OG SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER... 4 Elektricitet...

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

11` KOMFORT-AGGREGATER. serieforbundet krydsvarmevekslere DKAH & DIAH. Dansk Aggregat Producent. Dyrholm A/S Teglvænget 89, 7400 Herning

11` KOMFORT-AGGREGATER. serieforbundet krydsvarmevekslere DKAH & DIAH. Dansk Aggregat Producent. Dyrholm A/S Teglvænget 89, 7400 Herning 11` KOMFORT-AGGREGATER serieforbundet krydsvarmevekslere DKAH & DIAH Dansk Aggregat Producent Dyrholm A/S Teglvænget 89, 7400 Herning Indholdsfortegnelse DKAH & DIAH aggregat konstruktion og position side

Læs mere

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate IVO. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate IVO Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3.

Læs mere

model PRO 30 model PRO 30 T model PRO 30 ST model PRO 30 TH AXIALLÜFTER Monterings-vejledning VENTILATION

model PRO 30 model PRO 30 T model PRO 30 ST model PRO 30 TH AXIALLÜFTER Monterings-vejledning VENTILATION model PRO 30 model PRO 30 T model PRO 30 ST model PRO 30 TH DK AXIAÜFTER Monterings-vejledning DU KA VETIATIO ! ADVARSE år indstillingerne for fugt og tid foretages, skal man dreje varsomt på justeringsskruerne.

Læs mere

2006/1. Texas EKO360 Combi. DK Betjeningsvejledning

2006/1. Texas EKO360 Combi. DK Betjeningsvejledning 2006/1 DK Betjeningsvejledning Texas EKO360 Combi Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3 3. Udpakning

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

Thermoelectric cooler Instruction Manual 3. Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière thermoélectrique Notice d emploi 21

Thermoelectric cooler Instruction Manual 3. Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière thermoélectrique Notice d emploi 21 _Mobicool.book Seite 1 Freitag, 6. Mai 2011 9:47 09 DC EN DE FR ES IT NL NO SV FI Thermoelectric cooler Instruction Manual 3 Thermoelektrische Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière thermoélectrique Notice

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Loop Hear LH600 Introduktion Tillykke med din Geemarc LH600 teleslynge. Dette er en kvalitetsteleslynge designet til brug i dit hjem. Den er let at installere og passer ind

Læs mere

Brugervejledning. Dustcontrol Støvsuger. DC 2700c

Brugervejledning. Dustcontrol Støvsuger. DC 2700c Med forbehold for trykfejl og produktændringer. Brugervejledning Dustcontrol Støvsuger DC 2700c 1 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsinstruktioner... 2 Tekniske data... 3 Beskrivelse... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN M ASKESUGER 22L 4 HN4542 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren Læs og forstå denne manual og

Læs mere

Betjeningsvejledning VÆG EMHÆTTE. Model EN 60335-2-31

Betjeningsvejledning VÆG EMHÆTTE. Model EN 60335-2-31 Betjeningsvejledning VÆG EMHÆTTE Model EN 60335-2-31 KEND DIN EMHÆTTE 4 1 2 3 1: Betjeningspanel 2: Fedtfilter 2: Lys 3: Emhætte kabinet A E B C D F FIGUR 2 FIGUR 1 VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 DK INDHOLD BESKRIELSE AF APPARATET Side 39 FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39 FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 BRUG AF APPARATET Side 40 VEDLIGEHOLDELSE AF KØLESKABET Side 41 VEJLEDNING, HVIS

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

MØRTEL BLANDER. type: BL60

MØRTEL BLANDER. type: BL60 MØRTEL BLANDER type: BL60 Instruktions bog Miniblanderen BL 60 er ideal for blanding af; - Gips - Mørtel - Fliseklæb - Lim - Epoxy (resin) - Cementblandinger med fine partikler SIKKERHEDSFORANSTALTNING:

Læs mere

11` INDUSTRI-AGGREGATER. Dobbeltliggende krydsvarmevekslere DIAXX. Dansk Aggregat Producent. Dyrholm ApS Teglvænget 89, 7400 Herning

11` INDUSTRI-AGGREGATER. Dobbeltliggende krydsvarmevekslere DIAXX. Dansk Aggregat Producent. Dyrholm ApS Teglvænget 89, 7400 Herning 11` INDUSTRI-AGGREGATER Dobbeltliggende krydsvarmevekslere DIAXX Dansk Aggregat Producent Dyrholm ApS Teglvænget 89, 7400 Herning Indholdsfortegnelse DIAXX aggregat konstruktion Side 3 Produktoversigt

Læs mere

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ELEKTRISK RADIATOR 1000 W ART NR 330315 EAN NR 5709133330255 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug udendørs.

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

Original brugermanual for Skindrenser T3

Original brugermanual for Skindrenser T3 Original brugermanual for Skindrenser T3 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Skindrenser

Læs mere

Original brugermanual for Jasopels Snapmax

Original brugermanual for Jasopels Snapmax Original brugermanual for Jasopels Snapmax 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19 7441 Bording Maskine: Jasopels

Læs mere

Brugervejledning. Boligluftrenser BL39

Brugervejledning. Boligluftrenser BL39 Brugervejledning Boligluftrenser BL39 Producent: Østergaard Filter, Barmosevej 27, 4760 Vordingborg. Tlf: 55 34 68 15, fax 55 34 68 15, Email: post@luftrens.dk Homepage:www.luftrens.dk Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ZANUSSI ZV230MR i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

Brugsanvisning Beluftningsblæsere Type TLR

Brugsanvisning Beluftningsblæsere Type TLR Brugsanvisning Beluftningsblæsere Type TLR Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Anvendelsesmuligheder... 3 Bestemmelsesmål for bruger... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 3 Ibrugtagning... 4 Montering... 4 Elektrisk

Læs mere

Original brugermanual for Jasopels MAXI vogn

Original brugermanual for Jasopels MAXI vogn Original brugermanual for Jasopels MAXI vogn 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19 7441 Bording Maskine: Jasopels

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S H. JESSEN JÜRGENSEN A/S - alt til klima- og køleanlæg Model FCTB Gulv-/ væg- og loftmodel - indedel (kun køling) BETJENINGSVEJLEDNING Læs denne vejledning grundigt igennem og opbevar den til senere brug.

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO

VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO 175 432 385 40 225 598 400 2*M4X40 4*M4X20 Kære kunde, Tak for dit køb af vores emhætte. Læs venligst disse instruktioner omhyggeligt for optimal installation,

Læs mere

Emhætte E601WH/E602WH

Emhætte E601WH/E602WH Emhætte E601WH/E602WH HN 10164/10165 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

EasyControl Bordstander

EasyControl Bordstander Monterings- og betjeningsvejledning EasyControl Bordstander DS-1 6720889392 (2018/11) da Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Symbolforklaring og sikkerhedsanvisninger 1 Symbolforklaring og sikkerhedsanvisninger..............

Læs mere

Varmekanon 55H Diesel

Varmekanon 55H Diesel Brugsanvisning Varenr.: 9044864 Varmekanon 55H Diesel Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Varmekanon Varenummer: 9044864 Beskrivelse: Transportabel, oliefyret

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR

FR 100 PE KÆDETRANSPORTØR Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Overensstemmelseserklæring. 2. Sikkerhed 3. Montage 4. Brugsvejledning 5. Garanti 6. Reservedelstegninger Side 2 af 8 1. Overensstemmelseserklæring FREMA EU-overensstemmelseserklæring

Læs mere

Instruktion Kædemotor serie HCM. Type: HCMA(R) (230 V AC)

Instruktion Kædemotor serie HCM. Type: HCMA(R) (230 V AC) Instruktion Kædemotor serie HCM Type: HCMA(R) (230 V AC) Sikkerhed - Forsynings spænding 230 V AC! - Må kun tilsluttes af Autoriseret personel! - Det er nødvendig at sikre sig at ingen personer er I nærheden

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er tilsluttet til hanen til

Læs mere

5 nemme trin - sådan tænder du op

5 nemme trin - sådan tænder du op www.exodraft.dk 5 nemme trin - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed:

Læs mere

RAIS 86-90 BETJENINGSVEJLEDNING Rev. A 090204

RAIS 86-90 BETJENINGSVEJLEDNING Rev. A 090204 RAIS 86-90 BETJENINGSVEJLEDNING Rev. A 090204 RAIS A/S Industrivej 20, 9900 Frederikshavn. Danmark Telefon 98 47 90 33 Telefax 98 47 92 91 E-mail: info@rais.dk Website: http://rais.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

O2 STYRING. Fra version 7 og version 10.033

O2 STYRING. Fra version 7 og version 10.033 O2 STYRING Fra version 7 og version 10.033 Indholds fortegnelse: Side 3 Advarsel om brug af produktet. Installation af lambda sonde. Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 El diagram. Beskrivelse af

Læs mere

Advarsler og sikkerhed.

Advarsler og sikkerhed. SM 4229-2 EXT SM 4229-2 INT Advarsler og sikkerhed. Denne emhætte er designet til normal brug ved madlavning i privat husholdning og må kun bruges som sådan. Emhætten er beregnet til netspænding 220 240

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

Slim emhætte M602W/M602SS

Slim emhætte M602W/M602SS Slim emhætte M602W/M602SS HN 8395/8397 Brugervejledning VIGTIGT: Læs denne betjeningsvejledning grundigt før installation og brug af emhætten. Sørg for, at strømforsyningen svarer overens med den angivne

Læs mere

Instruktion Kædemotor serie HCM. Type: HCM, HCMA og HCMAR

Instruktion Kædemotor serie HCM. Type: HCM, HCMA og HCMAR Instruktion Kædemotor serie HCM Type: HCM, HCMA og HCMAR Sikkerhed - HCM> Forsynings spænding 24 V DC! Må ikke tilsluttes direkte til lysnettet! - HCMA og HCMAR> Forsyningsspænding 230 V AC - Må kun tilsluttes

Læs mere

Model BABY. WWW.VVS-Eksperten.dk

Model BABY. WWW.VVS-Eksperten.dk PANNEX PILLE BRÆNDEOVN Model BABY WWW.VVS-Eksperten.dk Indholdsfortegnelse: Sikkerheds normer... 2 Tekniske detaljer for model Baby Pille brændeovn... 2 Træpille type... 3 Opstart med pille brændeovn...

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Brugsanvisning. TL 1301 Vaffeljern

Brugsanvisning. TL 1301 Vaffeljern Brugsanvisning TL 1301 Vaffeljern Version 2.1 MAJ 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1. Fabrikant... 3 2.2. Maskinens betegnelse... 3 2.3. Maskinskilt...

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK5 SK12

Brugervejledning Kopelevator SK5 SK12 Brugervejledning Kopelevator SK5 SK12 1 Montage- og betjeningsvejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere

Brugervejledning. Boligluftrenser model Molly

Brugervejledning. Boligluftrenser model Molly Brugervejledning Boligluftrenser model Molly Producent: Østergaard Filter, Barmosevej 27, 4760 Vordingborg. Tlf: 55 34 68 15, fax 55 34 68 15, Email: post@luftrens.dk Homepage:www.luftrens.dk Indholdsfortegnelse:

Læs mere