DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE"

Transkript

1 DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE

2 1 ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD I vores DS Pro sortiment finder du et stort udvalg af whiteboards og lærreder til mødelokalet, klasseværelset og hjemmebiografen. DS Pro whiteboards fås i flere standardstørrelser og kan desuden bestilles efter mål. Der kan vælges mellem tre forskellige overfladebehandlinger: Lakeret stål med dry-wipe, Polyvision e3 Ultra Gloss med dry-wipe og Polyvision e3 Low Gloss. Lærreder fås i forskellige typer og formater, afmasket eller ikke afmasket, med motor eller uden motor. Du finder et stort udvalg af modeller her og det komplette sortiment i prislisten. DS PRO TREFODS-LÆRRED Smarte, mobile og professionelle lærreder, der nemt tages under armen og hurtigt kan flyttes fra A til B. DS PRO WHITEBOARD DS Pro tavlerne fås i flere standardstørrelser med en bredde fra 120 cm og helt op til 4 meter. De fås endvidere med tre forskellige overfladebehandlinger, heriblandt dry-wipe. Tavlerne er forsynet med en smal aluminiumsramme, skjult montering og afrundede hjørner, der giver et elegant design. Med tavlen følger en penholder, der nemt klikkes på aluminiumsrammen.

3 DS PRO RAMMELÆRRED DS Pro rammelærred er produceret i de bedste materialer med en hvid kvalitetsdug, der spændes ud med kroge, så dugen fremstår helt glat og plan. Den flotte ramme er lavet af aluminium og fuldender, med den elegante og stilfulde finish, enhver AV-løsning - uanset om lærredet monteres i et mødelokale eller i en hjemmebiograf. DS PRO STANDARDLÆRRED Stilfuldt lærred med kvalitetsdug i gain 1:1, der passer til ethvert lokale. Fås med eller uden motor for op- og nedrulning. Lærredet leveres i flot hvid kassette og fås i flere forskellige størrelser. Modellerne med motor leveres alle med fjernbetjening og fast stik for optimal brug. Der er desuden mulighed for manuel justering af drop, så det passer til den enkelte installation. - Fås med motor fra str. 180 x 180 til 280 x 280 cm - Fås som manuelt fra str. 160 x 160 til 240 x 240 cm DS PRO TAB TENSION LÆRRED Stilfuldt Tab Tension lærred med dug, der er spændt helt ud i siderne, hvilket optimerer billedkvaliteten. Lærredet leveres i flot og enkel hvid kassette og fås i flere forskellige størrelser og formater, afmasket og ikke afmasket. Alle modeller har motor, som skal tilsluttes stikkontakt. Lærredet kan betjenes med fjernbetjening eller via fast stik. Ligeledes kan drop justeres manuelt, så det passer til den enkelte installation.

4 DS PRO DS105M & DS105S VÆGBESLAG DS Pro vægbeslag er et universalbeslag, der passer til montering af stort set alle monitorer i størrelsen fra 23-65, dog med en maksimal vægt på 60 kg. Højden kan justeres i 3 trin, og opsætningen klares nemt med det indbyggede vatterpas, der sikrer, at beslaget hænger lige på væggen. Alle nødvendige skruer, bolte og skiver medfølger, og hele løsningen kan tilpasses og monteres på få minutter. DS Pro vægbeslag fås i 2 størrelser. DS PRO HØJTTALERE 2 x 30 WATT Kraftigt højttalersystem udviklet målrettet til at indgå som lyddel i professionelle AV-løsninger. Trods det kompakte ydre leverer højttalersystemet fremragende lyd via sine to 2-vejs højttalerenheder. Med kraftig bas/ woofer, seperat mellemtone og diskant leveres lyden særdeles overbevisende. Højttalerne er meget placeringsvenlige og er, med sine skridsikre fødder i kabinettet, velegnet til anbringelse på faste overflader, lige som vægmontering også er muligt med de medfølgende specialdesignede U-beslag. DS Pro højttalere fås med og uden ECO standby. DS PRO PT-100 AV-MØBEL Smart og praktisk AV-møbel, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. AV-møblet har indbygget lydsystem med kraftfuld subwoofer samt volume- og baskontrol. Hertil kommer en integreret strømskinne med flere udtag, to AV input med omskifter, to hylder - den ene med udtræk til PC eller tablet, låger med softluk og mulighed for hængelås samt security bar, der kan kombineres med en Kensington lås. Kort sagt et uundværligt møbel til klasseværelset eller mødelokalet. AV-møblet leveres samlet.

5 2 TESTET MOD SLITAGE OG TYVERI Med DS Pro er du sikret mod tyveri og slitage. Produkterne er robuste, nøje udvalgte og testet til hårdt brug. Du kan derfor være sikker på, at de holder mange år ud i fremtiden. Mange af vores DS Pro produkter er ligeledes forsynet med forskellige låsesystemer, så du kan være helt sikker på, at tyve og andre pilfingre ikke render med dine AV-produkter. PROFESSIONELT TILBEHØR TIL: - KLASSEVÆRELSER - MØDELOKALER - KONFERENCELOKALER - RECEPTIONER - KANTINER - OFFENTLIGE BYGNINGER - RESTAURANTER DS PRO SIKKERHEDSBUR TIL PROJEKTOR Universalt sikkerhedsbur med alarm, der passer til de fleste projektorer. Sidegitteret sikrer optimal ventilation samt uhindret adgang til tilslutninger, projektorens linse og fjernbetjeningens modtager. Med de medfølgende skumblokke lukker sikkerhedsburet tæt sammen om projektoren i top og bund, hvilket giver en mere stabil konstruktion. Fås i otte forskellige størrelseskombinationer og passer til DS Pro DS 1800 beslag. Leveres komplet med låse og nøgler.

6 3 FLEKSIBELT, UNIVERSELT OG ROBUST Med DS Pro projektorbeslag er du sikret den optimale løsning til dine projektorer. Stabile, robuste produkter og et gennemtænkt design er kendetegnet for alle vores beslag, der sikrer en flot og professionel løsning, uanset om det er i mødelokalet eller klasseværelset. Alle beslag er universelle og kan bruges til stort set alle projektorer, uafhængig af fabrikat. Og uanset om projektoren skal hænge tæt på eller langt fra loftet eller bruges i forbindelse med Short Throw projektorer, så har vi et beslag, der passer præcis til hver enkelt installation. Tag os med på råd, hvis du er i tvivl. DS PRO DS 1800 BESLAG Fleksibelt universalbeslag, der passer til stort set alle projektorer. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Længden på stangen kan nemt tilpasses til en afstand på op til 180 cm fra loftet. Alternativt kan stangen helt undlades, således at projektoren monteres ca. 15 cm fra loftet. Projektorbeslaget har skjult kabelføring og kan både vippes og drejes, så placering kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation. DS PRO DS200 BESLAG Fleksibelt universalbeslag, der passer til stort set alle projektorer op til 15 kg. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Projektorens afstand fra loftet kan justeres fra 40 til 55 cm og kabler skjules nemt i forlængerrøret. Projektorbeslaget kan både vippes og drejes, så placeringen kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation, til og med på skrå lofter. DS PRO DS101, DS102 & DS102L BESLAG Universalbesalg, der passer til loftmontering af stort set alle projektorer op til 10 kg. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Projektorbeslaget kan vippes fra 0-30 og drejes 360, så placering kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation. Alle nødvendige skruer, bolte, skiver og beslag medfølger. Vælg mellem tre modeller alt afhængig af den ønskede afstand fra loftet. Beslagene fås i farverne sølv og hvid.

7 INSTALLATION? VI HJÆLPER GERNE Nyt udstyr er ikke ensbetydende med succesfuld brug og udnyttelse. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige partner, når løsninger skal implementeres i virksomheder og institutioner. Vores erfarne montører har hænderne rigtigt skruet på og har samtidig stor erfaring med optimering af lyd og billede på AV-udstyr. Hos os er du derfor sikret professionel rådgivning fra start til slut i købsprocessen. - LEVERING - MONTERING - AFPRØVNING - DEMONSTRATION DS PRO DS1200 SHORT THROW BESLAG Universalbeslag, der passer til vægmontering af stort set alle Short Throw projektorer op til 18 kg. Med justerbar armlængde og vippefunktion er det muligt at optimere placeringen af projektoren fuldstændig til hver enkelt installation. Desuden undgår man, med den korte afstand fra væggen, blænding og skygger på billedet. Projektorafstand fra væg cm. PROJEKTORAFSTAND FRA LOFT DS cm DS cm DS102L cm DS cm DS cm

8 4 NEM OG PROFESSIONEL TILSLUTNING Alt går op i en højere enhed, når teknikken virker, og AV-udstyret passer til mødelokalet eller klasseværelset. Med DS Pro installationsbokse får I en professionel AV-installationsløsning og slipper for synlige ledninger mellem de enheder, der skal forbindes. Løsningerne er udviklet til installationer, der kræver fleksibilitet, alsidighed og mange tilslutningsmuligheder med udskiftelige moduler og Phoenix stik, der ikke kræver lodning. DS Pro installationsbokse kan monteres direkte på væggen eller i kabelkanal. DS PRO INSTALLATIONSBOKSE Professionelle, nemme og økonomiske løsninger til AV-installationer så som interaktive tavler, projektorer og skærme - ideelle til skoler, virksomheder og hjemmebiografer. Vælg fra 1-5 tilslutninger i samme løsning. Modulerne er udskiftelige, hvilket giver utallige kombinationsmuligheder, og systemet er så simpelt, at selv en uerfaren teknikker kan installere det. Med Phoenix stik er der ingen behov for lodning. Montér modulerne og tilslut kablerne, der allerede ved levering er klargjorte til hurtig montering. Leveres komplet med dåse, moduler og paneler. STANDARDPAKKER: Til interaktive tavleløsninger: VGA m/lyd og USB Til projektor løsninger: VGA m/lyd og HDMI Til skærme: VGA m/lyd, USB og HDMI Alle standarpakker leveres med 5 eller 10 meter kabelpakker MODULER Vi har sammensat de mest almindelige løsnininger i vores standardpakker, men modulerne i DS Pro installationsboksen er udskiftelige, så hvis du i fremtiden har behov for at installere andre tilslutninger, kan du blot købe det modul, du har brug for, og udskifte det med et eksisterende modul. PHOENIX STIK Alle moduler har plug-in Phoenix stik bagpå for hurtig montering, og kabler tilpasses nemt i længden. Når du udskifter eller indsætter et modul, klikkes det blot på plads i installationsboksen - nemmere bliver det ikke. TILBEHØR Der findes et stort sortiment af tilbehør til installationsboksen, bl.a. en adaptor til kanal. Frontpanel, underlag og indbygningsramme kan købes i flere størrelser, ligesom klargjorte kabler til hurtig montering kan tilkøbes. Vælg mellem 5, 10 og 15 meter.

9 DS PRO BORDBRØND Med denne bordbrønd er alle nødvendige tilslutninger let tilgængelige i mødelokalet. Bordbrønden placeres i bordpladen eller på talerstolen og har plads til alle de typiske tilslutninger, der benyttes i forbindelse med bærbare computere, tablets og mobile enheder, heriblandt VGA, lyd, HDMI og netværksforbindelser. Du har mulighed for at installere op til fem tilslutningsmoduler (købes separat) og kan frit vælge, om installationsboksen skal placeres i toppen eller bunden af kabinettet. Ønskes f.eks. en løsning med permanent tilslutning af kabel og lukket frontdæksel, anbefales placering i bunden. Løsningen er enkel og elegant (fremstillet i ekstruderet aluminium), funktionel og ideel til bestyrelseslokaler og mødelokaler, hvor bordet er placeret midt i lokalet. INSTALLERES I: DS PRO USB RJ45 KONVERTER Med dette modul kan du trække USB-kabler over lange afstande, ja faktisk op til hele 50 meter. Som installatør er du ikke længere begrænset af de normale ca. 5 meter USBkabellængde. Signalet overføres ganske enkelt via netværkskabel, hvilket giver mulighed for fleksibel placering af dit AV-udstyr f.eks. i forbindelse med installation af en interaktiv tavle. USB RJ45 konverter-modulet kan anvendes til mange andre IT-produkter, der tilsluttes via USB f.eks. printere, webkamera og lignende. - KLASSEVÆRELSER - MØDELOKALER - KONFERENCELOKALER - HJEMMEBIOGRAFEN - KANTINER - OFFENTLIGE BYGNINGER - RESTAURANTER

10 DS PRO RS-232/RS-485 KONTROLBOKS Med denne professionelle kontrolboks kan du erstatte dine fjernbetjeninger. Du kan vælge mellem enkel programmering, hvor du bruger fjernbetjeningen (IR) fra dit AV-udstyr til at programmere kontrolboksen eller avanceret programmering, hvor du koder kommandoerne via RS-232/RS-485. Kontrolboksen kan programmeres til at huske flere kommandoer på hver knap. Tryk f.eks. på én knap for at køre lærred ned og tænde for henholdsvis projektor og forstærker. Herefter kan du indstille volumeniveauet på volume +/- knapperne. Kontrolboksen leveres komplet i DS Pro 2-moduls-installationsboks med udskiftelige knapper og strømforsyning, men kan ligeledes integreres i en installationsboks med 5 moduler. RUMSTYRINGS KONTROLSYSTEM Simpel styring af avanceret AV-udstyr i auditorier, møde-, klasse- og konferencelokaler. Med rumstyringsløsninger kan alle anvende AVudstyret og koncentrere sig om mødet eller undervisningen. Slut med at bruge tid på at finde ud af hvordan udstyret tændes/slukkes. Glem alt om flade batterier eller hvor fjernbetjeningen befinder sig! DS Pro rumstyring virker hver gang og kan konfigureres fuldstændig efter behov. Med få tryk er din præsentation eller videokonference klar og du kan bruge tiden på det vigtige nemlig mødets agenda eller undervisningen. En lysdiode på panelet indikerer hvilken kilde, der er valgt og gør det overskueligt at vælge det rette input. Udvalgte paneler tilbyder muligheden for at betjene udstyret via tablet eller smartphone, det sker via en applikation ganske enkelt. Panelerne fås i flere farver, så de passer til ethvert lokale. ECHO KONTROLSYSTEM - LILLE OG INTUITIVT Med EcHo får du et lille og brugervenligt kontrolsystem. Alle basale funktioner er samlet i ét trykknap-panel. Derved opnås en brugervenlig og intuitiv betjening af AV-udstyret. Med kun et enkelt tryk startes alle funktioner i rummet såsom skærm, lærred, lys og lyd, og du er klar til at starte din præsentation. EcHo er især velegnet til undervisningslokaler og mindre møderum. SIERRA KONTROLSYSTEM - MED TRYKKNAP OG TOUCH SieRRa er et unikt kontrolsystem baseret på en kombination af det traditionelle trykknap-panel og et touch-panel med grafisk brugerflade. Alle basale funktioner er tilgængelige på trykknap-panelet og udvidede funktioner betjenes via touch-panelet f.eks. ViewPad, iphone, ipad og Android smartphone. SieRRa er perfekt til videokonferencerum, mødelokaler og rum med foldevægge, hvor AV-udstyret anvendes såvel i ét som i flere rum.

11 5 TAG KONTROLLEN! Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Vores kontrolpaneler er designet med et formål: at give brugeren adgang til alle nødvendige funktioner med et enkelt tryk på en knap. Kontrolpanelerne er ligeledes idelle til klasseværelser og eliminerer fuldstændig forsinkelser og frustrationer over uoverskuellige fjernbetjeninger. Skal signaler sendes over lange afstande eller fordeles til flere enheder, har vi også løsninger på det. Alle løsninger leveres som plug & play-løsninger og kan installeres af selv en uerfaren teknikker. VISION HDMI OVER IP Konverter HDMI-signaler til TCP/IP-pakker når du skal transmittere HDMI-signaler over et netværk. Der er ingen begrænsning af kabellængde og intet synligt tab af video- eller lydkvalitet. Ideelt til virksomheder og i forbindelse med digital skiltning. VISION HDMI OVER CAT5 Med dette sender og modtagersæt er der mulighed for at sende HDMI og RS-232 ukomprimeret over et CAT5e-kabel på 100 meter. Den nemme plug & play-løsning er ideel, når du skal forbinde to enheder, f.eks. en projektor og en PC, over lange afstande. Modtageren har desuden analog audioudgang. VISION 1:4 HDMI SPLITTER Denne HDMI-fordelingsforstærker er designet til krævende, professionel brug og har en båndbredde på 2,25 Gpbs, til styring af den højeste definition af HDMI-signaler. Ideel til anvendelse i forbindelse med digital skiltning, i virksomheder og på eventlokaliteter. Understøtter op til 1080p og fuld 3D. VISION 4:1 HDMI SWITCHER Professionelle opgaver kræver en stor pallette af HDMI-funktioner, og denne HDMI switcher er pakket med alt, hvad du behøver. HDMI switcheren har separat digital audioudgang og kan styres via RS-232 og IR. Ideel til enkle AV-installationer.

12 KVALITET TIL KONFERENCELOKALET DS Pro har udviklet en serie produkter, der præsenterer dit videokonference- og AV-udstyr på bedste vis. Alle produkter er udført i kvalitetsmaterialer og er designet, så de passer til stort set alle mødelokaler. DS PRO STAND Universal stand til professionel brug. Standen kan bruges til skærme op til 60 og er ideel til videokonference- og AV-udstyr. Standen er mobil og kan nemt flyttes fra lokale til lokale. Det er dermed en mere fleksibel løsning end fastmonteret udstyr på væggen. Foden er formet, så døråbninger kan passeres, og der er mulighed for, at skærmen kan låses fast til standen. TO MODELLER Den mobile stand fås som single-stand med plads til en monitor op til 60 og som dual-stand (ekstra beslag til single-standen) med plads til to monitorer op til 46. Begge løsninger har smart låsemekanisme på bagsiden, så monitoren ikke falder ned. Bliv mobil med denne stander og hold møder når som helst og hvor som helst. DS PRO HYLDER Hylder til f.eks. videokonferencekamera, codex, DVD-afspiller eller andre AV-enheder. Produceret i 8 mm akryl med huller til kabelføring bagud mod væg og ned mod kabelbakke. Fås i to størrelser og i henholdsvis sort højglans og transparant. INTER-AKTIV APS TVEDVEJ 79 B 5700 SVENDBORG TLF: Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,-

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,- PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger har vi gjort det

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R. side 2 side 6 side 8 side 10

P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R. side 2 side 6 side 8 side 10 T I L K O N T O R E R P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R Effektiviser din tid med Sony videokonference VIDEOKONFERENCER DIT NYE PRÆSENTATIONS- & UNDERVISNINGSREDSKAB INTERAKTIV

Læs mere

Læs mere på side 7. side 2, 3 og 4 side 7 side 9 side 22-23 P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R

Læs mere på side 7. side 2, 3 og 4 side 7 side 9 side 22-23 P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R Projektorer Mobile, til installation og high-end projektorer Videokonference Optimer dine møder og spar tid og penge Rumstyringssystem

Læs mere

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR Udbuddet af projektorer er i dag så stort, at det kan være svært, at vælge den model, der passer til det aktuelle formål. Der er stor forskel på hvilken model, der skal vælges

Læs mere

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m.

Hvem er vi. Herudover, tilbydes en lang række specialprodukter, som f.eks. intelligent glas i folieform, interaktiv skærmfolie, MusicGlass m.m. Hvem er vi Design-AV leverer kompetencer, færdige systemløsninger og enkeltprodukter inden for lyd- og billedgengivelse samt beslægtede områder som overvågning og alarm til såvel firmaer som private. Design-AV

Læs mere

Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk

Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk Levende undervisning Udlejningsafdeling Komplette mødelokaler m. videokonference Interaktive tavler Digitale infosystemer Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk Proff. lydsystemer Stop tyven!

Læs mere

Expert Svendborg Erhverv

Expert Svendborg Erhverv Expert Svendborg Erhverv AV-løsninger til erhvervslivet! Levende undervisning Komplette mødelokaler m. videokonference Interaktive tavler Proff. lydsystemer Udlejningsafdeling Digitale infosystemer Stop

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Indholdsfortegnelse. Forord 3. Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7. Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11 Undervisning og AV Synlighed og Information Jubilæumskatalog 1990-2015 Indholdsfortegnelse Forord 3 Profil - 25 år med unikke løsninger 4-7 Skræddersyede AV-løsninger - EXAKT som din AV-leverandør 8-11

Læs mere

Black Magic. Reference historier... side 3 Læs om Black Box hos Amagerværket og TV 2. EXTENDERS... side 7 Send signaler ud på lange afstande

Black Magic. Reference historier... side 3 Læs om Black Box hos Amagerværket og TV 2. EXTENDERS... side 7 Send signaler ud på lange afstande Black Magic Reference historier... side 3 Læs om Black Box hos Amagerværket og TV 2 EXTENDERS... side 7 Send signaler ud på lange afstande DKM... side 4 Skalerbar matrix switch icompel... side 9 Digitale

Læs mere

Sådan får du mest brændeovn for pengene Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet

Sådan får du mest brændeovn for pengene Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet Sådan får du mest brændeovn for pengene Side 2 Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Side 8 Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet Side 10 Hvor stor skal brændeovnen være? Side 12 Derfor får

Læs mere

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem

Interaktive touch-skærme rykker ind i daginstitutioner, på skoler og plejehjem BUDSKABSPLAKATER NEMT OG HURTIGT Nem og hurtig tilgang til alle relevante opslag, budskaber og informationer. side 19 10 VIGTIGE PUNKTER NÅR DU INDRETTER Hvor vil I hen? Hvilke behov vil I have opfyldt?

Læs mere

EFTERÅRSTILBUD. RADIO/TV MULTIMEDIE Alle tilbud gælder t.o.m. 30 november 2013 - så længe lager haves.

EFTERÅRSTILBUD. RADIO/TV MULTIMEDIE Alle tilbud gælder t.o.m. 30 november 2013 - så længe lager haves. EFTERÅRSTILBUD RADIO/TV MULTIMEDIE Alle tilbud gælder t.o.m. 30 november 2013 - så længe lager haves. Rikomagic - MK802IV Quad Core mini PC, m. Android 4.2 Denne helt nye Rikomagic (4.generation) mini-pc

Læs mere

Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner

Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner Tryghed og komfort med Scantron hustelefoner Audio-hustelefoner i stilrent design Med digital lyd, bortfiltrering af uvedkommende støj og enkel regulering af lydstyrken har den nyeste teknologi placeret

Læs mere

LK IHC Plejebolig. Velfærdsteknologi - en hjælp i dagligdagen

LK IHC Plejebolig. Velfærdsteknologi - en hjælp i dagligdagen LK IHC Plejebolig Velfærdsteknologi - en hjælp i dagligdagen LK IHC Plejebolig Intelligente installationer, der hjælper mennesker Mennesker er ikke ens. Vi er vidt forskellige, vi kan forskellige ting,

Læs mere

IndholdSForTEgnElSE. Kilde til inspiration...4. Godt i gang...5. Vores systemer...6. Komponenter...7. E-motion...8. Freestyle kits...

IndholdSForTEgnElSE. Kilde til inspiration...4. Godt i gang...5. Vores systemer...6. Komponenter...7. E-motion...8. Freestyle kits... Inspiration :: Mæglere IndholdSForTEgnElSE Kilde til inspiration...4 Godt i gang...5 Vores systemer...6 Komponenter...7 E-motion...8 Freestyle kits... 10 Fritstående enheder... 12 Stigesystem... 14 Digitale

Læs mere

SmokeCloak Privat. installation og instruktion

SmokeCloak Privat. installation og instruktion SmokeCloak Privat installation og instruktion Der er truffet alle tænkelige forholdsregler for at sikre rigtigheden af denne manual. Producenten MSS Professional A/S står ikke til ansvar for tab eller

Læs mere

Dokumentation & Indretning og Synlighed & Information

Dokumentation & Indretning og Synlighed & Information Dokumentation & Indretning og Synlighed & Information EXAKT - Stenholm 7 - DK-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 - Fax. +45 98 19 31 23 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Maskiner og tilbehør Positive Påvirkninger

Læs mere

Katalog 2015. Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark

Katalog 2015. Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark Katalog 2015 Innovative produkter med fokus på design og funktionalitet Produceret og designet i Danmark INDHOLD 3 Minirack 7 Multirack NEXT MOVE 10 Macrorack SOHO 14 Multirack NEXT STEP Nyttige tips Tryk

Læs mere

SB26. Avanceret soundbar med Bluetooth og aktiv subwoofer. Betjeningsvejledning

SB26. Avanceret soundbar med Bluetooth og aktiv subwoofer. Betjeningsvejledning Avanceret soundbar med Bluetooth og aktiv subwoofer Betjeningsvejledning Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Beskrivelse og egenskaber 3 Kontroller på SB26 s toppanel 4 Kontroller og tilslutninger på SB26's

Læs mere

System- Systemløsninger. Horsens 7562 4577 Albertslund 4362 4777

System- Systemløsninger. Horsens 7562 4577 Albertslund 4362 4777 System- Systemløsninger Horsens 7562 4577 Albertslund 4362 4777 3 HVORFOR vælge AVC INDHOLDSFORTEGNELSE AALBORG UNIVERSITET 3 Seminarrum AARHUS UNIVERSITET 4 Auditoriehuset RUNGSTEDGAARD 5 Forsikringshøjskole

Læs mere

Juli 2013. Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk

Juli 2013. Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk Juli 2013 Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk 1 Velkommen til vores univers Lad dig inspirere! Oplev detaljen Hos Kriss glæder vi os over at kunne præsentere dig for markedets

Læs mere

Stilikon. Loewe Individual.

Stilikon. Loewe Individual. Stilikon. Loewe Individual. Højglans Hvid i kombination med Citrongul bare en af mere end en million varianter af Loewe Individual. Den mest stilfulde måde at sætte sit præg. Loewe Individual. 04 Et TV.

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

netværk trådløst Guide BEDRE Sådan får du sider Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

netværk trådløst Guide BEDRE Sådan får du sider Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider BEDRE Sådan får du trådløst netværk Skridt for skridt: Gør dit Wi-Fi-signal bedre Fart på nettet - gennem stikkontakten

Læs mere

Indholdsfortegnelse videoovervågning

Indholdsfortegnelse videoovervågning Videoovervågning Indholdsfortegnelse videoovervågning Introduktion til videoovervågning... 9 Oversigt analoge kameraer... 10 Introduktion TruVision TM analoge kameraer... 12 Introduktion UltraView TM analoge

Læs mere

Stilikon. Loewe Individual.

Stilikon. Loewe Individual. Stilikon. Loewe Individual. Højglans Hvid i kombination med Citrongul bare en af mere end en million varianter af Loewe Individual. Den mest stilfulde måde at sætte sit præg. Loewe Individual. 04 Et TV.

Læs mere

Stream din musik til alle rum Oplev de nye trådløse multi-room højttalere fra Panasonic 2.999,-

Stream din musik til alle rum Oplev de nye trådløse multi-room højttalere fra Panasonic 2.999,- Panasonic Blu-ray/harddisk optager Markeds bedste optager til DVB-C med twin tuner og masser af muligheder. Få den til en fantastisk pris så længe lager haves. DMR-BCT73ENK Se mere side 6 3.499,- spar

Læs mere

Q-RAILING DESIGNERSYSTEMER

Q-RAILING DESIGNERSYSTEMER Q-RAILING DESIGNERSYSTEMER DEN BEDSTE LØSNING TIL ETHVERT GELÆNDERPROJEKT LAD DIN VISION BLIVE TIL VIRKELIGHED INDHOLD VELKOMMEN TIL Q-RAILING, HER FINDER DU INNOVATIVE GELÆNDERSYSTEMER I MODERNE DESIGN

Læs mere

345,00 5.895,00 745,00 795,00 395,00 1.295,00 1.195,00 MASSER AF GAVETIPS. Alt dét du lige står og mangler! 500 KATALOG HIGHLIGHTS NYHED! NYHED!

345,00 5.895,00 745,00 795,00 395,00 1.295,00 1.195,00 MASSER AF GAVETIPS. Alt dét du lige står og mangler! 500 KATALOG HIGHLIGHTS NYHED! NYHED! Spar 50,00 H41065 745,00 NYHED! HÅNDFRI MOBILTELEFONI Spar 50,00 H31186 345,00 LED luplampe (5 dioptri) - 6W, 64 hvide LED Værdifuld hjælp ved næsten enhver form for præcisions-arbejde. Kraftig 5 dioptri

Læs mere