DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE"

Transkript

1 DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE

2 1 ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD I vores DS Pro sortiment finder du et stort udvalg af whiteboards og lærreder til mødelokalet, klasseværelset og hjemmebiografen. DS Pro whiteboards fås i flere standardstørrelser og kan desuden bestilles efter mål. Der kan vælges mellem tre forskellige overfladebehandlinger: Lakeret stål med dry-wipe, Polyvision e3 Ultra Gloss med dry-wipe og Polyvision e3 Low Gloss. Lærreder fås i forskellige typer og formater, afmasket eller ikke afmasket, med motor eller uden motor. Du finder et stort udvalg af modeller her og det komplette sortiment i prislisten. DS PRO TREFODS-LÆRRED Smarte, mobile og professionelle lærreder, der nemt tages under armen og hurtigt kan flyttes fra A til B. DS PRO WHITEBOARD DS Pro tavlerne fås i flere standardstørrelser med en bredde fra 120 cm og helt op til 4 meter. De fås endvidere med tre forskellige overfladebehandlinger, heriblandt dry-wipe. Tavlerne er forsynet med en smal aluminiumsramme, skjult montering og afrundede hjørner, der giver et elegant design. Med tavlen følger en penholder, der nemt klikkes på aluminiumsrammen.

3 DS PRO RAMMELÆRRED DS Pro rammelærred er produceret i de bedste materialer med en hvid kvalitetsdug, der spændes ud med kroge, så dugen fremstår helt glat og plan. Den flotte ramme er lavet af aluminium og fuldender, med den elegante og stilfulde finish, enhver AV-løsning - uanset om lærredet monteres i et mødelokale eller i en hjemmebiograf. DS PRO STANDARDLÆRRED Stilfuldt lærred med kvalitetsdug i gain 1:1, der passer til ethvert lokale. Fås med eller uden motor for op- og nedrulning. Lærredet leveres i flot hvid kassette og fås i flere forskellige størrelser. Modellerne med motor leveres alle med fjernbetjening og fast stik for optimal brug. Der er desuden mulighed for manuel justering af drop, så det passer til den enkelte installation. - Fås med motor fra str. 180 x 180 til 280 x 280 cm - Fås som manuelt fra str. 160 x 160 til 240 x 240 cm DS PRO TAB TENSION LÆRRED Stilfuldt Tab Tension lærred med dug, der er spændt helt ud i siderne, hvilket optimerer billedkvaliteten. Lærredet leveres i flot og enkel hvid kassette og fås i flere forskellige størrelser og formater, afmasket og ikke afmasket. Alle modeller har motor, som skal tilsluttes stikkontakt. Lærredet kan betjenes med fjernbetjening eller via fast stik. Ligeledes kan drop justeres manuelt, så det passer til den enkelte installation.

4 DS PRO DS105M & DS105S VÆGBESLAG DS Pro vægbeslag er et universalbeslag, der passer til montering af stort set alle monitorer i størrelsen fra 23-65, dog med en maksimal vægt på 60 kg. Højden kan justeres i 3 trin, og opsætningen klares nemt med det indbyggede vatterpas, der sikrer, at beslaget hænger lige på væggen. Alle nødvendige skruer, bolte og skiver medfølger, og hele løsningen kan tilpasses og monteres på få minutter. DS Pro vægbeslag fås i 2 størrelser. DS PRO HØJTTALERE 2 x 30 WATT Kraftigt højttalersystem udviklet målrettet til at indgå som lyddel i professionelle AV-løsninger. Trods det kompakte ydre leverer højttalersystemet fremragende lyd via sine to 2-vejs højttalerenheder. Med kraftig bas/ woofer, seperat mellemtone og diskant leveres lyden særdeles overbevisende. Højttalerne er meget placeringsvenlige og er, med sine skridsikre fødder i kabinettet, velegnet til anbringelse på faste overflader, lige som vægmontering også er muligt med de medfølgende specialdesignede U-beslag. DS Pro højttalere fås med og uden ECO standby. DS PRO PT-100 AV-MØBEL Smart og praktisk AV-møbel, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. AV-møblet har indbygget lydsystem med kraftfuld subwoofer samt volume- og baskontrol. Hertil kommer en integreret strømskinne med flere udtag, to AV input med omskifter, to hylder - den ene med udtræk til PC eller tablet, låger med softluk og mulighed for hængelås samt security bar, der kan kombineres med en Kensington lås. Kort sagt et uundværligt møbel til klasseværelset eller mødelokalet. AV-møblet leveres samlet.

5 2 TESTET MOD SLITAGE OG TYVERI Med DS Pro er du sikret mod tyveri og slitage. Produkterne er robuste, nøje udvalgte og testet til hårdt brug. Du kan derfor være sikker på, at de holder mange år ud i fremtiden. Mange af vores DS Pro produkter er ligeledes forsynet med forskellige låsesystemer, så du kan være helt sikker på, at tyve og andre pilfingre ikke render med dine AV-produkter. PROFESSIONELT TILBEHØR TIL: - KLASSEVÆRELSER - MØDELOKALER - KONFERENCELOKALER - RECEPTIONER - KANTINER - OFFENTLIGE BYGNINGER - RESTAURANTER DS PRO SIKKERHEDSBUR TIL PROJEKTOR Universalt sikkerhedsbur med alarm, der passer til de fleste projektorer. Sidegitteret sikrer optimal ventilation samt uhindret adgang til tilslutninger, projektorens linse og fjernbetjeningens modtager. Med de medfølgende skumblokke lukker sikkerhedsburet tæt sammen om projektoren i top og bund, hvilket giver en mere stabil konstruktion. Fås i otte forskellige størrelseskombinationer og passer til DS Pro DS 1800 beslag. Leveres komplet med låse og nøgler.

6 3 FLEKSIBELT, UNIVERSELT OG ROBUST Med DS Pro projektorbeslag er du sikret den optimale løsning til dine projektorer. Stabile, robuste produkter og et gennemtænkt design er kendetegnet for alle vores beslag, der sikrer en flot og professionel løsning, uanset om det er i mødelokalet eller klasseværelset. Alle beslag er universelle og kan bruges til stort set alle projektorer, uafhængig af fabrikat. Og uanset om projektoren skal hænge tæt på eller langt fra loftet eller bruges i forbindelse med Short Throw projektorer, så har vi et beslag, der passer præcis til hver enkelt installation. Tag os med på råd, hvis du er i tvivl. DS PRO DS 1800 BESLAG Fleksibelt universalbeslag, der passer til stort set alle projektorer. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Længden på stangen kan nemt tilpasses til en afstand på op til 180 cm fra loftet. Alternativt kan stangen helt undlades, således at projektoren monteres ca. 15 cm fra loftet. Projektorbeslaget har skjult kabelføring og kan både vippes og drejes, så placering kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation. DS PRO DS200 BESLAG Fleksibelt universalbeslag, der passer til stort set alle projektorer op til 15 kg. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Projektorens afstand fra loftet kan justeres fra 40 til 55 cm og kabler skjules nemt i forlængerrøret. Projektorbeslaget kan både vippes og drejes, så placeringen kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation, til og med på skrå lofter. DS PRO DS101, DS102 & DS102L BESLAG Universalbesalg, der passer til loftmontering af stort set alle projektorer op til 10 kg. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Projektorbeslaget kan vippes fra 0-30 og drejes 360, så placering kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation. Alle nødvendige skruer, bolte, skiver og beslag medfølger. Vælg mellem tre modeller alt afhængig af den ønskede afstand fra loftet. Beslagene fås i farverne sølv og hvid.

7 INSTALLATION? VI HJÆLPER GERNE Nyt udstyr er ikke ensbetydende med succesfuld brug og udnyttelse. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige partner, når løsninger skal implementeres i virksomheder og institutioner. Vores erfarne montører har hænderne rigtigt skruet på og har samtidig stor erfaring med optimering af lyd og billede på AV-udstyr. Hos os er du derfor sikret professionel rådgivning fra start til slut i købsprocessen. - LEVERING - MONTERING - AFPRØVNING - DEMONSTRATION DS PRO DS1200 SHORT THROW BESLAG Universalbeslag, der passer til vægmontering af stort set alle Short Throw projektorer op til 18 kg. Med justerbar armlængde og vippefunktion er det muligt at optimere placeringen af projektoren fuldstændig til hver enkelt installation. Desuden undgår man, med den korte afstand fra væggen, blænding og skygger på billedet. Projektorafstand fra væg cm. PROJEKTORAFSTAND FRA LOFT DS cm DS cm DS102L cm DS cm DS cm

8 4 NEM OG PROFESSIONEL TILSLUTNING Alt går op i en højere enhed, når teknikken virker, og AV-udstyret passer til mødelokalet eller klasseværelset. Med DS Pro installationsbokse får I en professionel AV-installationsløsning og slipper for synlige ledninger mellem de enheder, der skal forbindes. Løsningerne er udviklet til installationer, der kræver fleksibilitet, alsidighed og mange tilslutningsmuligheder med udskiftelige moduler og Phoenix stik, der ikke kræver lodning. DS Pro installationsbokse kan monteres direkte på væggen eller i kabelkanal. DS PRO INSTALLATIONSBOKSE Professionelle, nemme og økonomiske løsninger til AV-installationer så som interaktive tavler, projektorer og skærme - ideelle til skoler, virksomheder og hjemmebiografer. Vælg fra 1-5 tilslutninger i samme løsning. Modulerne er udskiftelige, hvilket giver utallige kombinationsmuligheder, og systemet er så simpelt, at selv en uerfaren teknikker kan installere det. Med Phoenix stik er der ingen behov for lodning. Montér modulerne og tilslut kablerne, der allerede ved levering er klargjorte til hurtig montering. Leveres komplet med dåse, moduler og paneler. STANDARDPAKKER: Til interaktive tavleløsninger: VGA m/lyd og USB Til projektor løsninger: VGA m/lyd og HDMI Til skærme: VGA m/lyd, USB og HDMI Alle standarpakker leveres med 5 eller 10 meter kabelpakker MODULER Vi har sammensat de mest almindelige løsnininger i vores standardpakker, men modulerne i DS Pro installationsboksen er udskiftelige, så hvis du i fremtiden har behov for at installere andre tilslutninger, kan du blot købe det modul, du har brug for, og udskifte det med et eksisterende modul. PHOENIX STIK Alle moduler har plug-in Phoenix stik bagpå for hurtig montering, og kabler tilpasses nemt i længden. Når du udskifter eller indsætter et modul, klikkes det blot på plads i installationsboksen - nemmere bliver det ikke. TILBEHØR Der findes et stort sortiment af tilbehør til installationsboksen, bl.a. en adaptor til kanal. Frontpanel, underlag og indbygningsramme kan købes i flere størrelser, ligesom klargjorte kabler til hurtig montering kan tilkøbes. Vælg mellem 5, 10 og 15 meter.

9 DS PRO BORDBRØND Med denne bordbrønd er alle nødvendige tilslutninger let tilgængelige i mødelokalet. Bordbrønden placeres i bordpladen eller på talerstolen og har plads til alle de typiske tilslutninger, der benyttes i forbindelse med bærbare computere, tablets og mobile enheder, heriblandt VGA, lyd, HDMI og netværksforbindelser. Du har mulighed for at installere op til fem tilslutningsmoduler (købes separat) og kan frit vælge, om installationsboksen skal placeres i toppen eller bunden af kabinettet. Ønskes f.eks. en løsning med permanent tilslutning af kabel og lukket frontdæksel, anbefales placering i bunden. Løsningen er enkel og elegant (fremstillet i ekstruderet aluminium), funktionel og ideel til bestyrelseslokaler og mødelokaler, hvor bordet er placeret midt i lokalet. INSTALLERES I: DS PRO USB RJ45 KONVERTER Med dette modul kan du trække USB-kabler over lange afstande, ja faktisk op til hele 50 meter. Som installatør er du ikke længere begrænset af de normale ca. 5 meter USBkabellængde. Signalet overføres ganske enkelt via netværkskabel, hvilket giver mulighed for fleksibel placering af dit AV-udstyr f.eks. i forbindelse med installation af en interaktiv tavle. USB RJ45 konverter-modulet kan anvendes til mange andre IT-produkter, der tilsluttes via USB f.eks. printere, webkamera og lignende. - KLASSEVÆRELSER - MØDELOKALER - KONFERENCELOKALER - HJEMMEBIOGRAFEN - KANTINER - OFFENTLIGE BYGNINGER - RESTAURANTER

10 DS PRO RS-232/RS-485 KONTROLBOKS Med denne professionelle kontrolboks kan du erstatte dine fjernbetjeninger. Du kan vælge mellem enkel programmering, hvor du bruger fjernbetjeningen (IR) fra dit AV-udstyr til at programmere kontrolboksen eller avanceret programmering, hvor du koder kommandoerne via RS-232/RS-485. Kontrolboksen kan programmeres til at huske flere kommandoer på hver knap. Tryk f.eks. på én knap for at køre lærred ned og tænde for henholdsvis projektor og forstærker. Herefter kan du indstille volumeniveauet på volume +/- knapperne. Kontrolboksen leveres komplet i DS Pro 2-moduls-installationsboks med udskiftelige knapper og strømforsyning, men kan ligeledes integreres i en installationsboks med 5 moduler. RUMSTYRINGS KONTROLSYSTEM Simpel styring af avanceret AV-udstyr i auditorier, møde-, klasse- og konferencelokaler. Med rumstyringsløsninger kan alle anvende AVudstyret og koncentrere sig om mødet eller undervisningen. Slut med at bruge tid på at finde ud af hvordan udstyret tændes/slukkes. Glem alt om flade batterier eller hvor fjernbetjeningen befinder sig! DS Pro rumstyring virker hver gang og kan konfigureres fuldstændig efter behov. Med få tryk er din præsentation eller videokonference klar og du kan bruge tiden på det vigtige nemlig mødets agenda eller undervisningen. En lysdiode på panelet indikerer hvilken kilde, der er valgt og gør det overskueligt at vælge det rette input. Udvalgte paneler tilbyder muligheden for at betjene udstyret via tablet eller smartphone, det sker via en applikation ganske enkelt. Panelerne fås i flere farver, så de passer til ethvert lokale. ECHO KONTROLSYSTEM - LILLE OG INTUITIVT Med EcHo får du et lille og brugervenligt kontrolsystem. Alle basale funktioner er samlet i ét trykknap-panel. Derved opnås en brugervenlig og intuitiv betjening af AV-udstyret. Med kun et enkelt tryk startes alle funktioner i rummet såsom skærm, lærred, lys og lyd, og du er klar til at starte din præsentation. EcHo er især velegnet til undervisningslokaler og mindre møderum. SIERRA KONTROLSYSTEM - MED TRYKKNAP OG TOUCH SieRRa er et unikt kontrolsystem baseret på en kombination af det traditionelle trykknap-panel og et touch-panel med grafisk brugerflade. Alle basale funktioner er tilgængelige på trykknap-panelet og udvidede funktioner betjenes via touch-panelet f.eks. ViewPad, iphone, ipad og Android smartphone. SieRRa er perfekt til videokonferencerum, mødelokaler og rum med foldevægge, hvor AV-udstyret anvendes såvel i ét som i flere rum.

11 5 TAG KONTROLLEN! Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Vores kontrolpaneler er designet med et formål: at give brugeren adgang til alle nødvendige funktioner med et enkelt tryk på en knap. Kontrolpanelerne er ligeledes idelle til klasseværelser og eliminerer fuldstændig forsinkelser og frustrationer over uoverskuellige fjernbetjeninger. Skal signaler sendes over lange afstande eller fordeles til flere enheder, har vi også løsninger på det. Alle løsninger leveres som plug & play-løsninger og kan installeres af selv en uerfaren teknikker. VISION HDMI OVER IP Konverter HDMI-signaler til TCP/IP-pakker når du skal transmittere HDMI-signaler over et netværk. Der er ingen begrænsning af kabellængde og intet synligt tab af video- eller lydkvalitet. Ideelt til virksomheder og i forbindelse med digital skiltning. VISION HDMI OVER CAT5 Med dette sender og modtagersæt er der mulighed for at sende HDMI og RS-232 ukomprimeret over et CAT5e-kabel på 100 meter. Den nemme plug & play-løsning er ideel, når du skal forbinde to enheder, f.eks. en projektor og en PC, over lange afstande. Modtageren har desuden analog audioudgang. VISION 1:4 HDMI SPLITTER Denne HDMI-fordelingsforstærker er designet til krævende, professionel brug og har en båndbredde på 2,25 Gpbs, til styring af den højeste definition af HDMI-signaler. Ideel til anvendelse i forbindelse med digital skiltning, i virksomheder og på eventlokaliteter. Understøtter op til 1080p og fuld 3D. VISION 4:1 HDMI SWITCHER Professionelle opgaver kræver en stor pallette af HDMI-funktioner, og denne HDMI switcher er pakket med alt, hvad du behøver. HDMI switcheren har separat digital audioudgang og kan styres via RS-232 og IR. Ideel til enkle AV-installationer.

12 KVALITET TIL KONFERENCELOKALET DS Pro har udviklet en serie produkter, der præsenterer dit videokonference- og AV-udstyr på bedste vis. Alle produkter er udført i kvalitetsmaterialer og er designet, så de passer til stort set alle mødelokaler. DS PRO STAND Universal stand til professionel brug. Standen kan bruges til skærme op til 60 og er ideel til videokonference- og AV-udstyr. Standen er mobil og kan nemt flyttes fra lokale til lokale. Det er dermed en mere fleksibel løsning end fastmonteret udstyr på væggen. Foden er formet, så døråbninger kan passeres, og der er mulighed for, at skærmen kan låses fast til standen. TO MODELLER Den mobile stand fås som single-stand med plads til en monitor op til 60 og som dual-stand (ekstra beslag til single-standen) med plads til to monitorer op til 46. Begge løsninger har smart låsemekanisme på bagsiden, så monitoren ikke falder ned. Bliv mobil med denne stander og hold møder når som helst og hvor som helst. DS PRO HYLDER Hylder til f.eks. videokonferencekamera, codex, DVD-afspiller eller andre AV-enheder. Produceret i 8 mm akryl med huller til kabelføring bagud mod væg og ned mod kabelbakke. Fås i to størrelser og i henholdsvis sort højglans og transparant. INTER-AKTIV APS TVEDVEJ 79 B 5700 SVENDBORG TLF: Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,-

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,- PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger har vi gjort det

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Mindstekrav (MK): Mindstekrav skal opfyldes for at tilbuddet tages i betragtning. MK-ID Udstyrskategori/Beskrivelse Mindstekrav 1. Interaktiv projektor 1.1 Type Ultra

Læs mere

Forhandler: PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision.

Forhandler: PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision. PolyVision A/S Krogagervej 2 DK - 5240 Odense NØ Tel. +45 66 109030 Fax +45 66 109080 E-mail: info@polyvision.dk www.polyvision.dk Forhandler: M Ø D E I N D R E T N I N G D E S I G N I N S P I R AT I O

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte!

3M tilbyder unikke løsninger til at gøre dine præsentationer perfekte! Digital Wall Display Digital White Board og Digital Easel Digital Media System 700 serie Digital Media System 800 serie Digitale projektorer Overhead projektorer 3M tilbyder unikke løsninger til at gøre

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

Installationskanal. indebærer betydeligt mindre dimensioner, hurtig installation og stor fleksibilitet installation.

Installationskanal. indebærer betydeligt mindre dimensioner, hurtig installation og stor fleksibilitet installation. Installationskanal MAXCOMBI MAXCOMBI er baseret på 45 mm systemet og har et komplet sortiment af installation komponenter. Kanal systemet giver hurtig installation af både stærk og svage strøm. Systemet

Læs mere

Tilbud kun kr. 8.995,00

Tilbud kun kr. 8.995,00 Sommerkatalog 8 sider med tilbud og gode ideer. Alle priser er uden moms, levering og montering. Vi tager højde for trykfejl, prisstigninger samt udsolgte produkter Spar den dyre tavle med en Sanyo interaktiv

Læs mere

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr.

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound er en opbevarings løsning, der skjuler kabler og elektronisk udstyr. Modulerne kan

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME

i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch FÅ MERE UD AF SAMARBEJDET MED INTERAKTIVE TOUCHSKÆRME i3touch LCD touchløsning leverer knivskarpe, højtopløselige billeder. Touchteknologien

Læs mere

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER

i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER i3board MULTIBRUGER ANVENDELSE MED OP TIL 10 SIMULTANE BERØRINGSPUNKTER Sammenlignet med traditionelle whiteboards indeholder i3board

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ

i3projector FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ FORVANDL ENHVER OVERFLADE TIL ET INTERAKTIVT LÆRINGSMILJØ Optimer interaktionen i undervisningslokalet og effekten af din undervisning med en.

Læs mere

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed Produktkatalog MA4 Industrial Design Design af Thomas Holst Nielsen lyd i alle rum USB Trådløs streaming Mobil enhed Stationær enhed TV Musik er en glæde og fornøjelse - så hvorfor nøjes med at høre favoritsangen

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2. Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2. Piper - Draper.. Side 3. Traveller - Draper..

Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2. Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2. Piper - Draper.. Side 3. Traveller - Draper.. Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2 Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2 Piper - Draper.. Side 3 Traveller - Draper.. Side 4 Ultimate Folding - Draper.. Side 5 FocalPoint - Draper.. Side

Læs mere

PORT Smart tower med adgang til strøm og data

PORT Smart tower med adgang til strøm og data OnlineCo. 87 PORT Smart tower med adgang til strøm og data Hæve-sænkbar aluprofil med energi og datatilslutninger. Let at installere. Vippelåget trykkes i bagkanten og enheden hæves til den ønskede højde.

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

INSTALLATION GYMTECH MUSIC-TV

INSTALLATION GYMTECH MUSIC-TV INSTALLATION GYMTECH MUSIC-TV INDHOLD UDSTYR... 2 HVAD DU BEHØVER... 3 GYMTECH MUSIC-TV PLAYER... 3 TV-SKÆRME... 4 PROJEKTOR... 4 PROJECTOR SKÆRM... 4 LYDSYSTEM... 5 INTERNET... 5 OVERBLIK OVER SYSTEMET...

Læs mere

Tilbehør fra LVI HJÆLPER DIG SE!

Tilbehør fra LVI HJÆLPER DIG SE! MagniLink Tilbehør Tilbehør fra LVI LVI tilbyder en lang række unikt tilbehør, der gør vores produkter mere praktiske, mere effektive og endnu smartere. Et godt eksempel på dette er dockingstationen til

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE JANUAR 2014 Ny adresse pr. 15. Marts 2014 Hjerting AV-Teknik 75 11 91 91 salg@hjav.dk www.hjerting-av.dk SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hvér gang 1 FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

NoteLocker NoteCart NoteCase. Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr

NoteLocker NoteCart NoteCase. Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr NoteLocker NoteCart NoteCase Sikker og fleksibel opbevaring og opladning af elektronisk udstyr 2 Indhold NoteLocker 4 Fleksibel opbevaring og opladning af bærbare computere, ipod, mobiltlf. o.l. Nyt dansk

Læs mere

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer

Rullegardin System Silent Gliss Silent Gliss Rullegardin Systemer Rullegardin System Silent Gliss 4830 Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Fleksibilitet. Stort udvalg af tilbehør: Komponenter til tilpasning til forskellige

Fleksibilitet. Stort udvalg af tilbehør: Komponenter til tilpasning til forskellige E1 Oversigt Motoriserede Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi Elegant design Touch Motion my -funktion

Læs mere

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS

i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS i3sweezz TRÆK, DREJ, UNDERVIS ADAPTIVE ANVENDELSE AF TAVLEN I den seneste tid har der været en del fokus på adaptiv læring i folkeskolen, hvor forskellene mellem eleverne er rykket frem i bevidstheden.

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION Tag os med på råd... - vi har mange års erfaring med, at finde den helt rigtige løsning! Kommunikationsudstyr VELKOMMEN til Jysk

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

TAVLER. Side 1. Størrelse 30 x 20 cm 50 x 40 cm 80 x 50 cm 70 x 70 cm 90 x 70 cm 120 x 90 cm 120 x 120 cm 150 x 120 cm 200 x 120 cm

TAVLER. Side 1. Størrelse 30 x 20 cm 50 x 40 cm 80 x 50 cm 70 x 70 cm 90 x 70 cm 120 x 90 cm 120 x 120 cm 150 x 120 cm 200 x 120 cm Side 1 TAVLER Størrelse 30 x 20 cm 50 x 40 cm 80 x 50 cm 70 x 70 cm 90 x 70 cm 120 x 90 cm 120 x 120 cm 150 x 120 cm 200 x 120 cm De elegante, magnetiske opslags- og skrivetavler er både en visuel glæde

Læs mere

Rammer Kundeinformation

Rammer Kundeinformation Rammer Kundeinformation Rammer PN hardware har designet og produceret unikke rammer til ipad Air 2, Samsung Galaxy Tab A samt Samsung SSP DB10E-T. Rammerne er i et tidsløst design og komplimenterer ethvert

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66 Badeværelsesmøbler VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler SIDE B64 B66 BADEVÆRELSESMØBLER NAUTIC B68 B82 A660 Vaskeskab til håndvask 5550 B68 A659 Vaskeskab

Læs mere

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR

Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR Epsons mødeløsninger VEJLEDNING TIL LYNSTART FOR INTERAKTIV PROJEKTOR INTRODUKTION Side 9 Møder foregår ikke længere blot i et lokale. Denne vejledning til lynstart tager dig igennem de vigtigste funktioner,

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Fremtidens kommunikationsløsninger

Fremtidens kommunikationsløsninger Fremtidens kommunikationsløsninger - Maksimér produktiviteten - Reducér driftsomkostninger Communication Services - Bliv mere bæredygtig - Enkel styring og support Effektiv kommunikation uanset hvor du

Læs mere

Hvordan starter man ActivBoard op og tilslutter PC mv... 3 Hvordan tilslutter jeg min bærbare PC til ActivBoard?... 4

Hvordan starter man ActivBoard op og tilslutter PC mv... 3 Hvordan tilslutter jeg min bærbare PC til ActivBoard?... 4 ACTIVBOARD Table of Contents Hvordan starter man op og tilslutter PC mv.... 3 Hvordan tilslutter jeg min bærbare PC til?... 4 Promethean s i samspil med andre programmer... 6 Samspil med Office pakken

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker

sikker tidløs smuk Faber 730/830 Faber 730/830 Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker sikker tidløs smuk Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme. Skygge efter dine mål og ønsker Faldarmskassettemarkise med gastryksfjeder arme Juster markisen, så du får den ønskede mængde skygge

Læs mere

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang Dørautomatik sikkerhed og nem adgang DET ER LET AT BYDE VELKOMMEN! Ruko dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang.

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

DCC digital dekoder til magnetiske produkter

DCC digital dekoder til magnetiske produkter Viessmann 5212 Digital Dekoder Dansk Brugervejledning DCC digital dekoder til magnetiske produkter med fire udgangsgrupper Indhold 1. Vigtige oplysninger... 2 2. Indledning / Egenskaber... 3 3. Montering...

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Faber markiser. et luksusliv i skyggen

Faber markiser. et luksusliv i skyggen Faber markiser et luksusliv i skyggen Et luksusliv i skyggen Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

PRINT-ALT.DK. Fremtidens kommunikationsløsninger. Danmarks bedste priser

PRINT-ALT.DK. Fremtidens kommunikationsløsninger. Danmarks bedste priser Fremtidens kommunikationsløsninger PRINT-ALT.DK Danmarks bedste priser - Maksimér produktiviteten - Reducér driftsomkostninger Communication Services - Bliv mere bæredygtig - Enkel styring og support Communication

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Trin Inden installation af tv-boksen 4 Trin Placering af tv-boksen 5 Trin 3 Tilslutning af tv-boksen til din YouSee

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Markiser 2016 Bauhaus

Markiser 2016 Bauhaus Markiser 2016 Bauhaus Indhold Standard 4 Marbella 6 Malaga 9 Madrid 12 Palma 15 Stregkoder - markiser 18 Stregkoder - tilbehør 25 Yderligere information 32 2 Standard DEBEL Standard En god og traditionel

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af

Læs mere

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Undervisning og AV Synlighed og Information DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Stenholm 7-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Symbolkommunikation: En hjælp til børn og

Læs mere

KATALOG 2012. Marts 2012

KATALOG 2012. Marts 2012 TM KATALOG 2012 Marts 2012 TV ophæng De tekniske tendenser såsom digital-tv, høj opløselige HDTV formater og 3D har gjort vores tv større, mere sofistikerede og fladere. Nu er det tid til at hænge fladskærmen

Læs mere

Installationsvejledning til DLG TV

Installationsvejledning til DLG TV Installationsvejledning til DLG TV Kom godt i gang med DLG TV Indholdsfortegnelse Du har bestilt en tv-løsning fra DLG Tele. I den forbindelse har du modtaget en digitalmodtager, som giver dig mulighed

Læs mere

Produktprogram. PJ PRODUCTION Tlf.: +45 86 81 23 75 www.pj-production.dk info@pj-production.dk. Om PJ Production

Produktprogram. PJ PRODUCTION Tlf.: +45 86 81 23 75 www.pj-production.dk info@pj-production.dk. Om PJ Production PJ Production Produktprogram PJ PRODUCTION Tlf.: +45 86 81 23 75 www.pj-production.dk info@pj-production.dk Indhold: Om PJ Production CPU-holder model 2001 Tilbehør til CPU-holder CPU-holder NewLine Kabelbakker

Læs mere

kompakthøjttaler SA comet

kompakthøjttaler SA comet kompakthøjttaler SA comet comet : a mass that moves around the sun and looks like a bright star with a tail markedets mest universelle højttaler SA comet er en anderledes måde at tænke om højttalere. Den

Læs mere

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse Diameter 91 mm Ekst. antenne længde 2,77 m Kabinet: Interval Frekvens Rækkevidde op til 50 m (placeret i fri luft, foroven på biomassen) TEMPERATUR Målingsskala - 20 til 80 C Nøjagtighed +/ - 0,4 C (mellem

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i.

J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION. Rasmus Henriksen ALT ER MULIGT JYSK HANDI. w w w. j y s k h a n d i. ALT ER MULIGT Når den helt rigtige løsning skal vælges er der en række faktorer der skal tages stilling til, bl.a. I hvilket miljø skal kommunikationsløsningen bruges? (Skole, hjem, institution, på job,

Læs mere

L-RAY INTELLIGENT SOLUTIONS FOR LIGHT & SOUND

L-RAY INTELLIGENT SOLUTIONS FOR LIGHT & SOUND L-RAY EN INNOVATIV AKTIV DSP-LØSNING L-RAY/2000 PA-HØJTTALER ARRAY PROFESSIONEL TOPKVALITET PERFEKT TIL INSTALLATION I HALLER, KLUBBER ELLER PÅ TOUR SPECIELLE FEATURES: DSP-kontrolleret 2-vejs aktivt system

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: ISB0) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

HDVision HD videoovervågning

HDVision HD videoovervågning HDVision HD videoovervågning Løsninger til private og erhverv SecVision Ambolten 22 6000 Kolding 70 22 50 88 info@secvision.dk www.secvision.dk Videoovervågning Det kan være en jungle at finde frem til

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

stil Display Præsentér med

stil Display Præsentér med Interactive ADisplay Interactive LED touchskærme benytter de seneste teknologier inden for LED display og multitouch. Perfekt til et utal af multimedia applikationer til klasseværelser, mødelokaler, auditorier,

Læs mere