DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE"

Transkript

1 DS PRO PROFESSIONELT TILBEHØR PRODUCERET I ET FLEKSIBELT OG ROBUST DESIGN - GENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE

2 1 ET BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD I vores DS Pro sortiment finder du et stort udvalg af whiteboards og lærreder til mødelokalet, klasseværelset og hjemmebiografen. DS Pro whiteboards fås i flere standardstørrelser og kan desuden bestilles efter mål. Der kan vælges mellem tre forskellige overfladebehandlinger: Lakeret stål med dry-wipe, Polyvision e3 Ultra Gloss med dry-wipe og Polyvision e3 Low Gloss. Lærreder fås i forskellige typer og formater, afmasket eller ikke afmasket, med motor eller uden motor. Du finder et stort udvalg af modeller her og det komplette sortiment i prislisten. DS PRO TREFODS-LÆRRED Smarte, mobile og professionelle lærreder, der nemt tages under armen og hurtigt kan flyttes fra A til B. DS PRO WHITEBOARD DS Pro tavlerne fås i flere standardstørrelser med en bredde fra 120 cm og helt op til 4 meter. De fås endvidere med tre forskellige overfladebehandlinger, heriblandt dry-wipe. Tavlerne er forsynet med en smal aluminiumsramme, skjult montering og afrundede hjørner, der giver et elegant design. Med tavlen følger en penholder, der nemt klikkes på aluminiumsrammen.

3 DS PRO RAMMELÆRRED DS Pro rammelærred er produceret i de bedste materialer med en hvid kvalitetsdug, der spændes ud med kroge, så dugen fremstår helt glat og plan. Den flotte ramme er lavet af aluminium og fuldender, med den elegante og stilfulde finish, enhver AV-løsning - uanset om lærredet monteres i et mødelokale eller i en hjemmebiograf. DS PRO STANDARDLÆRRED Stilfuldt lærred med kvalitetsdug i gain 1:1, der passer til ethvert lokale. Fås med eller uden motor for op- og nedrulning. Lærredet leveres i flot hvid kassette og fås i flere forskellige størrelser. Modellerne med motor leveres alle med fjernbetjening og fast stik for optimal brug. Der er desuden mulighed for manuel justering af drop, så det passer til den enkelte installation. - Fås med motor fra str. 180 x 180 til 280 x 280 cm - Fås som manuelt fra str. 160 x 160 til 240 x 240 cm DS PRO TAB TENSION LÆRRED Stilfuldt Tab Tension lærred med dug, der er spændt helt ud i siderne, hvilket optimerer billedkvaliteten. Lærredet leveres i flot og enkel hvid kassette og fås i flere forskellige størrelser og formater, afmasket og ikke afmasket. Alle modeller har motor, som skal tilsluttes stikkontakt. Lærredet kan betjenes med fjernbetjening eller via fast stik. Ligeledes kan drop justeres manuelt, så det passer til den enkelte installation.

4 DS PRO DS105M & DS105S VÆGBESLAG DS Pro vægbeslag er et universalbeslag, der passer til montering af stort set alle monitorer i størrelsen fra 23-65, dog med en maksimal vægt på 60 kg. Højden kan justeres i 3 trin, og opsætningen klares nemt med det indbyggede vatterpas, der sikrer, at beslaget hænger lige på væggen. Alle nødvendige skruer, bolte og skiver medfølger, og hele løsningen kan tilpasses og monteres på få minutter. DS Pro vægbeslag fås i 2 størrelser. DS PRO HØJTTALERE 2 x 30 WATT Kraftigt højttalersystem udviklet målrettet til at indgå som lyddel i professionelle AV-løsninger. Trods det kompakte ydre leverer højttalersystemet fremragende lyd via sine to 2-vejs højttalerenheder. Med kraftig bas/ woofer, seperat mellemtone og diskant leveres lyden særdeles overbevisende. Højttalerne er meget placeringsvenlige og er, med sine skridsikre fødder i kabinettet, velegnet til anbringelse på faste overflader, lige som vægmontering også er muligt med de medfølgende specialdesignede U-beslag. DS Pro højttalere fås med og uden ECO standby. DS PRO PT-100 AV-MØBEL Smart og praktisk AV-møbel, der er gennemtænkt ned til mindste detalje. AV-møblet har indbygget lydsystem med kraftfuld subwoofer samt volume- og baskontrol. Hertil kommer en integreret strømskinne med flere udtag, to AV input med omskifter, to hylder - den ene med udtræk til PC eller tablet, låger med softluk og mulighed for hængelås samt security bar, der kan kombineres med en Kensington lås. Kort sagt et uundværligt møbel til klasseværelset eller mødelokalet. AV-møblet leveres samlet.

5 2 TESTET MOD SLITAGE OG TYVERI Med DS Pro er du sikret mod tyveri og slitage. Produkterne er robuste, nøje udvalgte og testet til hårdt brug. Du kan derfor være sikker på, at de holder mange år ud i fremtiden. Mange af vores DS Pro produkter er ligeledes forsynet med forskellige låsesystemer, så du kan være helt sikker på, at tyve og andre pilfingre ikke render med dine AV-produkter. PROFESSIONELT TILBEHØR TIL: - KLASSEVÆRELSER - MØDELOKALER - KONFERENCELOKALER - RECEPTIONER - KANTINER - OFFENTLIGE BYGNINGER - RESTAURANTER DS PRO SIKKERHEDSBUR TIL PROJEKTOR Universalt sikkerhedsbur med alarm, der passer til de fleste projektorer. Sidegitteret sikrer optimal ventilation samt uhindret adgang til tilslutninger, projektorens linse og fjernbetjeningens modtager. Med de medfølgende skumblokke lukker sikkerhedsburet tæt sammen om projektoren i top og bund, hvilket giver en mere stabil konstruktion. Fås i otte forskellige størrelseskombinationer og passer til DS Pro DS 1800 beslag. Leveres komplet med låse og nøgler.

6 3 FLEKSIBELT, UNIVERSELT OG ROBUST Med DS Pro projektorbeslag er du sikret den optimale løsning til dine projektorer. Stabile, robuste produkter og et gennemtænkt design er kendetegnet for alle vores beslag, der sikrer en flot og professionel løsning, uanset om det er i mødelokalet eller klasseværelset. Alle beslag er universelle og kan bruges til stort set alle projektorer, uafhængig af fabrikat. Og uanset om projektoren skal hænge tæt på eller langt fra loftet eller bruges i forbindelse med Short Throw projektorer, så har vi et beslag, der passer præcis til hver enkelt installation. Tag os med på råd, hvis du er i tvivl. DS PRO DS 1800 BESLAG Fleksibelt universalbeslag, der passer til stort set alle projektorer. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Længden på stangen kan nemt tilpasses til en afstand på op til 180 cm fra loftet. Alternativt kan stangen helt undlades, således at projektoren monteres ca. 15 cm fra loftet. Projektorbeslaget har skjult kabelføring og kan både vippes og drejes, så placering kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation. DS PRO DS200 BESLAG Fleksibelt universalbeslag, der passer til stort set alle projektorer op til 15 kg. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Projektorens afstand fra loftet kan justeres fra 40 til 55 cm og kabler skjules nemt i forlængerrøret. Projektorbeslaget kan både vippes og drejes, så placeringen kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation, til og med på skrå lofter. DS PRO DS101, DS102 & DS102L BESLAG Universalbesalg, der passer til loftmontering af stort set alle projektorer op til 10 kg. Med justerbare arme og et stort sortiment af skruer sikres nem og hurtig montering. Projektorbeslaget kan vippes fra 0-30 og drejes 360, så placering kan optimeres fuldstændig til hver enkelt installation. Alle nødvendige skruer, bolte, skiver og beslag medfølger. Vælg mellem tre modeller alt afhængig af den ønskede afstand fra loftet. Beslagene fås i farverne sølv og hvid.

7 INSTALLATION? VI HJÆLPER GERNE Nyt udstyr er ikke ensbetydende med succesfuld brug og udnyttelse. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige partner, når løsninger skal implementeres i virksomheder og institutioner. Vores erfarne montører har hænderne rigtigt skruet på og har samtidig stor erfaring med optimering af lyd og billede på AV-udstyr. Hos os er du derfor sikret professionel rådgivning fra start til slut i købsprocessen. - LEVERING - MONTERING - AFPRØVNING - DEMONSTRATION DS PRO DS1200 SHORT THROW BESLAG Universalbeslag, der passer til vægmontering af stort set alle Short Throw projektorer op til 18 kg. Med justerbar armlængde og vippefunktion er det muligt at optimere placeringen af projektoren fuldstændig til hver enkelt installation. Desuden undgår man, med den korte afstand fra væggen, blænding og skygger på billedet. Projektorafstand fra væg cm. PROJEKTORAFSTAND FRA LOFT DS cm DS cm DS102L cm DS cm DS cm

8 4 NEM OG PROFESSIONEL TILSLUTNING Alt går op i en højere enhed, når teknikken virker, og AV-udstyret passer til mødelokalet eller klasseværelset. Med DS Pro installationsbokse får I en professionel AV-installationsløsning og slipper for synlige ledninger mellem de enheder, der skal forbindes. Løsningerne er udviklet til installationer, der kræver fleksibilitet, alsidighed og mange tilslutningsmuligheder med udskiftelige moduler og Phoenix stik, der ikke kræver lodning. DS Pro installationsbokse kan monteres direkte på væggen eller i kabelkanal. DS PRO INSTALLATIONSBOKSE Professionelle, nemme og økonomiske løsninger til AV-installationer så som interaktive tavler, projektorer og skærme - ideelle til skoler, virksomheder og hjemmebiografer. Vælg fra 1-5 tilslutninger i samme løsning. Modulerne er udskiftelige, hvilket giver utallige kombinationsmuligheder, og systemet er så simpelt, at selv en uerfaren teknikker kan installere det. Med Phoenix stik er der ingen behov for lodning. Montér modulerne og tilslut kablerne, der allerede ved levering er klargjorte til hurtig montering. Leveres komplet med dåse, moduler og paneler. STANDARDPAKKER: Til interaktive tavleløsninger: VGA m/lyd og USB Til projektor løsninger: VGA m/lyd og HDMI Til skærme: VGA m/lyd, USB og HDMI Alle standarpakker leveres med 5 eller 10 meter kabelpakker MODULER Vi har sammensat de mest almindelige løsnininger i vores standardpakker, men modulerne i DS Pro installationsboksen er udskiftelige, så hvis du i fremtiden har behov for at installere andre tilslutninger, kan du blot købe det modul, du har brug for, og udskifte det med et eksisterende modul. PHOENIX STIK Alle moduler har plug-in Phoenix stik bagpå for hurtig montering, og kabler tilpasses nemt i længden. Når du udskifter eller indsætter et modul, klikkes det blot på plads i installationsboksen - nemmere bliver det ikke. TILBEHØR Der findes et stort sortiment af tilbehør til installationsboksen, bl.a. en adaptor til kanal. Frontpanel, underlag og indbygningsramme kan købes i flere størrelser, ligesom klargjorte kabler til hurtig montering kan tilkøbes. Vælg mellem 5, 10 og 15 meter.

9 DS PRO BORDBRØND Med denne bordbrønd er alle nødvendige tilslutninger let tilgængelige i mødelokalet. Bordbrønden placeres i bordpladen eller på talerstolen og har plads til alle de typiske tilslutninger, der benyttes i forbindelse med bærbare computere, tablets og mobile enheder, heriblandt VGA, lyd, HDMI og netværksforbindelser. Du har mulighed for at installere op til fem tilslutningsmoduler (købes separat) og kan frit vælge, om installationsboksen skal placeres i toppen eller bunden af kabinettet. Ønskes f.eks. en løsning med permanent tilslutning af kabel og lukket frontdæksel, anbefales placering i bunden. Løsningen er enkel og elegant (fremstillet i ekstruderet aluminium), funktionel og ideel til bestyrelseslokaler og mødelokaler, hvor bordet er placeret midt i lokalet. INSTALLERES I: DS PRO USB RJ45 KONVERTER Med dette modul kan du trække USB-kabler over lange afstande, ja faktisk op til hele 50 meter. Som installatør er du ikke længere begrænset af de normale ca. 5 meter USBkabellængde. Signalet overføres ganske enkelt via netværkskabel, hvilket giver mulighed for fleksibel placering af dit AV-udstyr f.eks. i forbindelse med installation af en interaktiv tavle. USB RJ45 konverter-modulet kan anvendes til mange andre IT-produkter, der tilsluttes via USB f.eks. printere, webkamera og lignende. - KLASSEVÆRELSER - MØDELOKALER - KONFERENCELOKALER - HJEMMEBIOGRAFEN - KANTINER - OFFENTLIGE BYGNINGER - RESTAURANTER

10 DS PRO RS-232/RS-485 KONTROLBOKS Med denne professionelle kontrolboks kan du erstatte dine fjernbetjeninger. Du kan vælge mellem enkel programmering, hvor du bruger fjernbetjeningen (IR) fra dit AV-udstyr til at programmere kontrolboksen eller avanceret programmering, hvor du koder kommandoerne via RS-232/RS-485. Kontrolboksen kan programmeres til at huske flere kommandoer på hver knap. Tryk f.eks. på én knap for at køre lærred ned og tænde for henholdsvis projektor og forstærker. Herefter kan du indstille volumeniveauet på volume +/- knapperne. Kontrolboksen leveres komplet i DS Pro 2-moduls-installationsboks med udskiftelige knapper og strømforsyning, men kan ligeledes integreres i en installationsboks med 5 moduler. RUMSTYRINGS KONTROLSYSTEM Simpel styring af avanceret AV-udstyr i auditorier, møde-, klasse- og konferencelokaler. Med rumstyringsløsninger kan alle anvende AVudstyret og koncentrere sig om mødet eller undervisningen. Slut med at bruge tid på at finde ud af hvordan udstyret tændes/slukkes. Glem alt om flade batterier eller hvor fjernbetjeningen befinder sig! DS Pro rumstyring virker hver gang og kan konfigureres fuldstændig efter behov. Med få tryk er din præsentation eller videokonference klar og du kan bruge tiden på det vigtige nemlig mødets agenda eller undervisningen. En lysdiode på panelet indikerer hvilken kilde, der er valgt og gør det overskueligt at vælge det rette input. Udvalgte paneler tilbyder muligheden for at betjene udstyret via tablet eller smartphone, det sker via en applikation ganske enkelt. Panelerne fås i flere farver, så de passer til ethvert lokale. ECHO KONTROLSYSTEM - LILLE OG INTUITIVT Med EcHo får du et lille og brugervenligt kontrolsystem. Alle basale funktioner er samlet i ét trykknap-panel. Derved opnås en brugervenlig og intuitiv betjening af AV-udstyret. Med kun et enkelt tryk startes alle funktioner i rummet såsom skærm, lærred, lys og lyd, og du er klar til at starte din præsentation. EcHo er især velegnet til undervisningslokaler og mindre møderum. SIERRA KONTROLSYSTEM - MED TRYKKNAP OG TOUCH SieRRa er et unikt kontrolsystem baseret på en kombination af det traditionelle trykknap-panel og et touch-panel med grafisk brugerflade. Alle basale funktioner er tilgængelige på trykknap-panelet og udvidede funktioner betjenes via touch-panelet f.eks. ViewPad, iphone, ipad og Android smartphone. SieRRa er perfekt til videokonferencerum, mødelokaler og rum med foldevægge, hvor AV-udstyret anvendes såvel i ét som i flere rum.

11 5 TAG KONTROLLEN! Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Vores kontrolpaneler er designet med et formål: at give brugeren adgang til alle nødvendige funktioner med et enkelt tryk på en knap. Kontrolpanelerne er ligeledes idelle til klasseværelser og eliminerer fuldstændig forsinkelser og frustrationer over uoverskuellige fjernbetjeninger. Skal signaler sendes over lange afstande eller fordeles til flere enheder, har vi også løsninger på det. Alle løsninger leveres som plug & play-løsninger og kan installeres af selv en uerfaren teknikker. VISION HDMI OVER IP Konverter HDMI-signaler til TCP/IP-pakker når du skal transmittere HDMI-signaler over et netværk. Der er ingen begrænsning af kabellængde og intet synligt tab af video- eller lydkvalitet. Ideelt til virksomheder og i forbindelse med digital skiltning. VISION HDMI OVER CAT5 Med dette sender og modtagersæt er der mulighed for at sende HDMI og RS-232 ukomprimeret over et CAT5e-kabel på 100 meter. Den nemme plug & play-løsning er ideel, når du skal forbinde to enheder, f.eks. en projektor og en PC, over lange afstande. Modtageren har desuden analog audioudgang. VISION 1:4 HDMI SPLITTER Denne HDMI-fordelingsforstærker er designet til krævende, professionel brug og har en båndbredde på 2,25 Gpbs, til styring af den højeste definition af HDMI-signaler. Ideel til anvendelse i forbindelse med digital skiltning, i virksomheder og på eventlokaliteter. Understøtter op til 1080p og fuld 3D. VISION 4:1 HDMI SWITCHER Professionelle opgaver kræver en stor pallette af HDMI-funktioner, og denne HDMI switcher er pakket med alt, hvad du behøver. HDMI switcheren har separat digital audioudgang og kan styres via RS-232 og IR. Ideel til enkle AV-installationer.

12 KVALITET TIL KONFERENCELOKALET DS Pro har udviklet en serie produkter, der præsenterer dit videokonference- og AV-udstyr på bedste vis. Alle produkter er udført i kvalitetsmaterialer og er designet, så de passer til stort set alle mødelokaler. DS PRO STAND Universal stand til professionel brug. Standen kan bruges til skærme op til 60 og er ideel til videokonference- og AV-udstyr. Standen er mobil og kan nemt flyttes fra lokale til lokale. Det er dermed en mere fleksibel løsning end fastmonteret udstyr på væggen. Foden er formet, så døråbninger kan passeres, og der er mulighed for, at skærmen kan låses fast til standen. TO MODELLER Den mobile stand fås som single-stand med plads til en monitor op til 60 og som dual-stand (ekstra beslag til single-standen) med plads til to monitorer op til 46. Begge løsninger har smart låsemekanisme på bagsiden, så monitoren ikke falder ned. Bliv mobil med denne stander og hold møder når som helst og hvor som helst. DS PRO HYLDER Hylder til f.eks. videokonferencekamera, codex, DVD-afspiller eller andre AV-enheder. Produceret i 8 mm akryl med huller til kabelføring bagud mod væg og ned mod kabelbakke. Fås i to størrelser og i henholdsvis sort højglans og transparant. INTER-AKTIV APS TVEDVEJ 79 B 5700 SVENDBORG TLF: Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.

TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE SPØRG FOR PRISER PÅ FULDT SORTIMENT VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29. PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER TILBEHØR ER KRONEN PÅ VÆRKET Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger

Læs mere

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,-

PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER VIDEOKONFERENCE VEJL. MARKEDSPRIS KR. 29.995,- UHØRT LAV PRIS VEJL. MARKEDSPRIS KR. 22.495,- PROFESSIONELLE AV-LØSNINGER Effektiv mødeafvikling kræver effektive mødelokaler, hvor teknikken virker, og AV-udstyret passer til lokalet. Med et stort udbud af komplette AV-løsninger har vi gjort det

Læs mere

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv

NSF Teknik. - interaktiv tavle Mindboard. Mindboard - bliv interaktiv - interaktiv tavle Mindboard Ideel løsning hvis projektor allerede er tilstede Mindboard kan leveres i flere forskellige interaktive udgaver: Interaktiv tavle - fast eller til skinne Interaktiv tavle -

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Mindstekrav (MK): Mindstekrav skal opfyldes for at tilbuddet tages i betragtning. MK-ID Udstyrskategori/Beskrivelse Mindstekrav 1. Interaktiv projektor 1.1 Type Ultra

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen

Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Flere og flere virksomheder har set skriften på væggen Atea DLM Planlægning Indkøb Hvorfor købe når I kan leje? Atea kan tilbyde jer en fordelagtig aftale, hvor I lejer AVudstyret, og efter endt lejeperiode

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE JANUAR 2014 Ny adresse pr. 15. Marts 2014 Hjerting AV-Teknik 75 11 91 91 salg@hjav.dk www.hjerting-av.dk SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hvér gang 1 FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk

Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk Levende undervisning Udlejningsafdeling Komplette mødelokaler m. videokonference Interaktive tavler Digitale infosystemer Se mere på vores hjemmeside: www.inter-aktiv.dk Proff. lydsystemer Stop tyven!

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

Expert Svendborg Erhverv

Expert Svendborg Erhverv Expert Svendborg Erhverv AV-løsninger til erhvervslivet! Levende undervisning Komplette mødelokaler m. videokonference Interaktive tavler Proff. lydsystemer Udlejningsafdeling Digitale infosystemer Stop

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

kompakthøjttaler SA comet

kompakthøjttaler SA comet kompakthøjttaler SA comet comet : a mass that moves around the sun and looks like a bright star with a tail markedets mest universelle højttaler SA comet er en anderledes måde at tænke om højttalere. Den

Læs mere

Touchdown. Smart. Enkel. Driftsikker. DEVIreg Touch. Glem det, du har lært indtil nu. Intelligente løsninger med vedvarende effekt Se devi.

Touchdown. Smart. Enkel. Driftsikker. DEVIreg Touch. Glem det, du har lært indtil nu. Intelligente løsninger med vedvarende effekt Se devi. Touchdown.! lige nu v den t e d v Prø og prø opi k vi.com e h, en 1:1 ouch.d Besøg t DEVIreg Touc rolpanel! t e virtuell tte unikke kon af de Smart. Enkel. Driftsikker. DEVIreg Touch. Glem det, du har

Læs mere

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Undervisning og AV Synlighed og Information DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Stenholm 7-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Symbolkommunikation: En hjælp til børn og

Læs mere

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG projicér op til: flere brugere kan kommentere print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER INTEGRERET, INTERAKTIVT MØDELOKALESYSTEM Projicer billeder i kæmpeformat

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og Tilslutning - Trin for trin Opsætning af fiberboks og router (Trin 1-3) klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen. Fiberboks

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Indret med lyd og billed

Indret med lyd og billed CUSTOM INSTALLATION Indret med lyd og billed De fleste af vores produkter har navne der er svære at oversætte til dansk. Men i bund og grund handler det om integration af lyd, billede og lys i jeres hjem.

Læs mere

Vandtæt Badeværelses TV

Vandtæt Badeværelses TV Vandtæt Badeværelses TV 1 Luksuriøs tilføjelse til dit badeværelse... den vandtætte fladskærm Designet af et luksuriøst badeværelse behøver ikke stoppe ved den store bruseniche, spabadet eller granitgulvet.

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt!

ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! ClinicCare CheckIn/Selvbetjening - smart og effektivt! Juni 2015 Vi tilbyder to løsninger til brug for selvbetjening, dvs. hvor sekretæren ikke behøver kontaktes for at registrere ankomst. Vi har en kortlæser,

Læs mere

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR

COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR NYHED Komfort og Sikkerhed med COMFORT-VIDEO TM KAMERASYSTEMER, MOBIL PC, GPS NAVIGATION & TILBEHØR KOMFORT & SIKKERHED Til din Autocamper eller bil KAMERA SYSTEMER og MOBILE PC er COMFORT-VIDEO : KAMERA

Læs mere

P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R. side 2 side 6 side 8 side 10

P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R. side 2 side 6 side 8 side 10 T I L K O N T O R E R P R O F E S S I O N E L L E A U D I O / V I D E O L Ø S N I N G E R Effektiviser din tid med Sony videokonference VIDEOKONFERENCER DIT NYE PRÆSENTATIONS- & UNDERVISNINGSREDSKAB INTERAKTIV

Læs mere

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote +

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote + Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S + + Vejledning til + Brugervejledning version 7.2.1 Copyright 2006 by Optelec, The Netherlands og ScanDis A/S All rights reserved. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...

Læs mere

Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne

Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... ... til marinaer og havne Aluminium-søjle i smukt design og topkvalitet... T6... til marinaer og havne www.tallykey.com Elegant design og lang holdbarhed i ét produkt... TallyKey T6-søjlen er udviklet til forsyning af el og vand

Læs mere

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap.

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap. KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL EQ-kontakt Tænd/ slukknap Kildeknap Lydstyrkeknapper Surroundknap Bluetoothknap Optisk indgangsstik Auxindgangsstik

Læs mere

- Hvis ikke, hjælper SafeGroup dig med at øge sikkerheden

- Hvis ikke, hjælper SafeGroup dig med at øge sikkerheden SIKRING Er du helt sikker? - Hvis ikke, hjælper SafeGroup dig med at øge sikkerheden Vi har mere end 25 års erfaring med salg af tyverimærkning og sikring, så vi kender tyvenes teknikker og foretrukne

Læs mere

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4 PDC120 PI Betjeningsvejledning Version 120.3 Installationsvejledning Version 120.4 1. Intoduktion Tillykke med dit nye Smart Park parkerings system. Din Smart Park er et multifunktions parkerings system,

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet Varmestyringsmodulet, der kontrolleres fra EG Brandsoft kalenderen,

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering af

Læs mere

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN

FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN FABER MARKISER ET LUKSUSLIV I SKYGGEN ET LUKSUSLIV I SKYGGEN Lad det være sagt med det samme: En markise på terrassen, altanen eller vinduespartierne er luksus. Derfor kræver det også en overvejelse eller

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Fiberboks DKT Comega Placering og tilslutning Opsætning af Fiberboks og Router klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen.

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer

Det sikre valg. ARGUS røgdetektorer Det sikre valg ARGUS røgdetektorer 2 Det handler om kvalitet Når det gælder menneskers sikkerhed i hjemmet, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor introducerer Schneider Electric ARGUS røgdetektorer

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser

AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser AM-Rack Salgskatalog - inkluderet prisliste og detaljerede beskrivelser Væg racks Micro racks Gulv racks PC Væg racks PC Gulv racks Server racks AM-Rack Din foretrukne leverandør af 10 og 19 tommer racks

Læs mere

konference,, Skive 2007

konference,, Skive 2007 IWB-konference konference,, Skive 2007 Gode råd ved anskaffelse af IWB Ebbe Raun, er@cvumidtvest.dk Programdatateket Center for Undervisningsmidler, CVU Midt-Vest Denne præsentation kan downloades fra

Læs mere

ODSIF Digitale gardinstænger PRODUKTSORTIMENT

ODSIF Digitale gardinstænger PRODUKTSORTIMENT ODSIF Digitale gardinstænger PRODUKTSORTIMENT ODSIF DIGITALE GARDINSTÆNGER Hvad er en digital gardinstang, spørger du måske dig selv. Det synes jeg da ikke, jeg har hørt om før. Ikke desto mindre har ODSIF

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation... 8 Hentning af TV portal...12

Læs mere

Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0

Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0 Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0 JB Medico Armstrong gasarm +45 70205826 kontakt@jbmedico.com Samlingsvejledning Indholdsfortegnelse Nomenklatur... 4 Nødvendigt værktøj til installationen...

Læs mere

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Grafisk Design Skil jer ud fra mængden Med et grafisk design kan din virksomhed få den rigtige indpakning. Det er

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Light Control LC 2. Vejledning

Light Control LC 2. Vejledning Light Control LC 2 Vejledning L Y S K O N T R O L L C 2 Lyskontrol LC 2 er let at installere og kræver kun en let berøring, eller et signal fra en fjernbetjeningsenhed for at styre Deres lys. LC 2 kan

Læs mere

PROFORT. Fjernkontrolleret styring og måling. Overvåg dine installationer med GSM uafhængigt af internet og telefonlinier. multiguard-produktserien

PROFORT. Fjernkontrolleret styring og måling. Overvåg dine installationer med GSM uafhængigt af internet og telefonlinier. multiguard-produktserien -produktserien Fjernkontrolleret styring og måling Overvåg dine installationer med GSM uafhængigt af internet og telefonlinier 100% dansk udviklet og produceret Serien af -produkter er tilpasset ethvert

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden

Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden Adgangskontrol som nemt integreres i den moderne verden TruPortal 1.5 leverer brugervenlighed og flere funktioner, så den imødekommer behovene til løsningen af forskellige opgaver TruPortal 1.5 Effektiv,

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af computer Der er flere muligheder hvorpå du kan tilslutte din computer til fiberforbindelsen. Vejledning for

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Everhome. Installationsguide til alarmchip-læser

Everhome. Installationsguide til alarmchip-læser :7 LRMCHIP-LÆSER Installationsguide til alarmchip-læser Med denne guide kan du nemt tilslutte alarmchip-læseren til dit GS Everhome trådløse alarmsystem. Det er en god idé at læse den igennem, før du går

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning til dig med telefoni og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt og har i den forbindelse fået tilsendt en. en giver dig

Læs mere

Videokonference på FM aftalen

Videokonference på FM aftalen Cisco er markedsførende indenfor udvikling, produktion og salg af videokonference og Telepresence løsninger til alle typer af små og store private samt offentlige virksomheder, hospitaler, ministerier,

Læs mere

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang!

Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det du behøver for at komme i gang! Vores basissæt indeholder det der skal til for at komme godt i gang med at sikre sit hus. Placeres sensorene strategisk på et sted tyven ikke

Læs mere

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00 0/1 kontakter En 0/1 kontakt er en kontakt med en tænd/sluk-funktion, der f.eks. kan erstatte venstre- eller højreklik, dobbeltklik eller hold-funktion på en computermus/trackball/joystick. Læs mere under

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

VIEWNET LED PYLONER Pris & Specifikationer alle priser er excl moms

VIEWNET LED PYLONER Pris & Specifikationer alle priser er excl moms VIEWNET LED PYLONER Pris & Specifikationer alle priser er excl moms VIEWNET LED OUTDOOR PYLON ARKITEKTONISK! INFORMATION-, MEDIE- & WAYFINDINGSYSTEM - WWW.VIEWNET.DK - ALL RIGHTS RESERVED VIEWNET LED OUTDOOR

Læs mere

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1

Logic. Håndvaske og wc er. Skala 1:1 Logic Håndvaske og wc er Skala 1:1 En lille nyhed, der gør baderummet større Logic er en ny serie wc er og håndvaske, som er udviklet med det formål at skabe så meget friplads som muligt i små baderum.

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

Pro Lofttrapper tra PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER

Pro Lofttrapper tra PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER Profile Pro Lofttrapper tra - den sikre adgang til loftrummet PROFILE - DIN SIKRE LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER Model Termo Robust og brugervenlig lofttrappe i træ, består af 3 led, og er nem at åbne og

Læs mere

088U0240 / 088U0245. Vejledning til CF-MC-masterregulator

088U0240 / 088U0245. Vejledning til CF-MC-masterregulator 088U0240 / 088U0245 DK Vejledning til 2 Danfoss Heating Solutions VIUHK701 Danfoss 03/2011 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 4 2. CF2 + Systemoversigt (fig. 1)....................................................

Læs mere

Mærk lyden MÆRK LYDEN

Mærk lyden MÆRK LYDEN ærk lyden MÆRK LYDEN Velkommen til NorthStar NorthStar ApS er specialister i professionelle AV-løsninger. Vi er blandt landets førende inden for lyd- og billedløsninger til kirker, sports- og multihaller,

Læs mere

Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station. (installations vejledning)

Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station. (installations vejledning) Kom godt igang med DS-101g+ Disk Station (installations vejledning) Bemærk Venligst se Chapter 2 Get to Know the Hardware i den engelske User s Guide for detaljeret beskrivelse af knapperne samt LEDs funktioner.

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Adgang for alle uanset. pladsen

Adgang for alle uanset. pladsen Adgang for alle uanset Botved har en målsætning om at følge robuste og tillidsvækkende løsninger til dørs med en service, der lever op til produkternes kvalitet. Det gælder fra rådgivning i planlægningsfasen

Læs mere

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 HD 2850-ST Kom hurtigt i gang med din HD Entertain Mini Endnu bedre tv 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 resolution 2850 manual 1 Pakkens indhold Kontroller, at pakkens indhold er komplet,

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside,

Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside, Glas kan gøre underværker. Man kan tegne og skrive beskeder til sig selv og hinanden på den glatte overflade. Giver man glasset en farvet bagside, får det dybde og bliver en smuk dekoration i sig selv.

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials -serien gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 -serien Solutions for Essentials Introduktion Installer fremtidens gulvvarme og gør tilfredse kunder endnu mere tilfredse er fremtidens gulvvarmestyring.

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

Pakkens indhold. 1. Trådløst modem 2. strømforsyning 3. netværkskabel (CAT5/RJ-45)

Pakkens indhold. 1. Trådløst modem 2. strømforsyning 3. netværkskabel (CAT5/RJ-45) Pakkens indhold når du modtager dit trådløse modem, skal du kontrollere at udstyr og tilbehør er i pakken og at delene er ubeskadigede. Pakken skal indeholde følgende: 1. Trådløst modem 2. strømforsyning

Læs mere

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR Udbuddet af projektorer er i dag så stort, at det kan være svært, at vælge den model, der passer til det aktuelle formål. Der er stor forskel på hvilken model, der skal vælges

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit To hurtige måder at lave lysninger på lysningspanel lysningskit Danmark A/S velux.dk lysningsløsninger Den perfekte ramme om ovenlysvinduet En komplet installation betyder en flottere, lysere og mere energieffektiv

Læs mere