1. Økonomirapport pr Åben sag 2. Forslag til Kommuneplan 2005 Åben sag 3. Fælles omsorgssystem til Ny Frederikshavn Kommune.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben sag 2. Forslag til Kommuneplan 2005 Åben sag 3. Fælles omsorgssystem til Ny Frederikshavn Kommune."

Transkript

1 Page 1 of 9 Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 7. juni :00 Mødelokale 8 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr Åben sag 2. Forslag til Kommuneplan 2005 Åben sag 3. Fælles omsorgssystem til Ny Frederikshavn Kommune. Åben sag

2 Page 2 of 9 4. Evt. ombygning af Sæby Ældrecenter. Åben sag 5. Statsamtets udtalelse vedrørende Sæby Kommunes beskæftigelsesprojekt. Åben sag 6. Dybvad Ældrecenter Lukket sag 7. Personsag. 8. Personsag 9. Meddelelse fra formand/forvaltningschef Lukket sag 10. Eventuelt Lukket sag 11. Valg til Ældrerådet, Ny Frederikshavn Kommune Åben sag

3 Page 3 of 9 1. Økonomirapport pr Åben sag Af vedlagte økonomirapport fremgår det, at der til Socialudvalgets område, i år 2005 skal anvendes følgende: Korrigeret Forventet hele kr. budget 2005 regnskab 2005 Socialudvalgets drift 2005 Udgift Indtægt Udgift Indtægt i alt en merudgift på og merindtægt på eller netto Socialudvalget anlæg år Indenfor Socialudvalgets område (drift) forventes merudgifter og merindtægter på netto kr., der ansøges som tillægsbevilling til de i økonomirapporten opgjorte områder. Bilag: Økonomirapport og noter hertil. Fremsendes med anbefaling. 2. Forslag til Kommuneplan 2005 Åben sag Plansektionen har færdiggjort et udkast til et forslag til Kommuneplan Kommuneplanen består af tre dele: Hovedstruktur, Rammer og Kortbilag. Der er foretaget en fuldstændig revision af kommuneplanen P15 Sbh: TF/tia Fagudvalgene har lejlighed til at komme med kommentarer til forslaget i maj Økonomiudvalget behandler forslaget to gange inden Byrådet behandler forslaget på mødet i juni Forslaget vil blive offentliggjort i august.. Indtil slutningen af september har borgere, interesseorganisationer eller myndigheder mulighed for at komme med bemærkninger til forslaget.

4 Page 4 of 9 Plansektionen vil gerne bede om udvalgets eventuelle kommentarer til forslaget. Indstilling Teknisk Forvaltning indstiller, at fagudvalgene anbefaler over for Økonomiudvalget, at forslag til Kommuneplan 2005 fremlægges i offentlig høring Økonomiudvalget anbefaler Byrådet at godkende forslag til Kommuneplan 2005 og fremlægge det i offentlig høring i min. 8 uger Bilag 1. Forslag til Hovedstruktur til Kommuneplan 2005, dateret 18. maj 2005 Fordeling SU Anbefales med rettelser. 3. Fælles omsorgssystem til Ny Frederikshavn Kommune. Åben sag En arbejdsgruppe med repræsentanter fra de tre sammenlægningskommuner har udarbejdet et beslutningsgrundlag vedrørende anskaffelse og implementering af et fælles omsorgssystem i Ny Frederikshavn Kommune. Arbejdsgruppen anbefaler, at det nye fælles omsorgssystem bliver VITAE fra CSC Scandihealth. VITAE anvendes i dag af 650 medarbejdere i Frederikshavn Kommune. Arbejdsgruppen fremhæver, at der er væsentligt, at omsorgssystemet er implementeret og fælles inden 1. januar A01 Sbh: SOC/jt Der er en række fordele ved at anvende omsorgssystemet VITAE: VITAE gør det muligt at forbedre den faglige dokumentation og skabe mere tværfaglig dialog ved at oprette en fælles elektronisk omsorgsjournal VITAE kan understøtte planlægning og styring af opgaverne på omsorgsområdet og kan sikre en sammenhængende indsats over for den enkelte borger. VITAE er et styringsværktøj, der giver overblik over og styrer ressourceanvendelsen. VITAE er opbygget af en række moduler, som kan integreres med andre løsninger samt udveksle oplysninger med hospitaler og læger ved borgernes indlæggelse og udskrivning. Ud over anskaffelsen af licenser til VITAE skal der investeres i hardware, anden software, teknisk installation og IT-support samt uddannelse af super- og slutbrugere. For at sikre en hensigtsmæssig implementering af VITAE bør der etableres en tværkommunal samarbejdsorganisation bestående af en projektleder og en projektmedarbejder. Frederikshavn Kommune stiller en projektleder til rådighed, mens Sæby Kommune og Skagen Kommune finansierer

5 Page 5 of 9 projektmedarbejderen, der ansættes i Frederikshavn Kommune. Det er svært eksakt at vurdere den samlede udgift til anskaffelse og implementering af et nyt fælles omsorgssystem. Denne udgift er eksempelvis afhængig af udfaldet af forhandlinger med CSC Scandihealth om levering af VITAE samt indgåelsen af en aftale med en uddannelsesinstitution i Ny Frederikshavn Kommune om kurser i IT og elektronisk journalisering. I vil der samlet set være tale om en investering på millioner kroner. Investeringen fordeler sig med en udgift til Skagen Kommune på ca. 1.5 millioner kroner, mens udgiften i Sæby Kommune vil være ca. 2.0 millioner kroner. Dertil kommer driftsudgifter til service og vedligehold på ca kroner i de to kommuner. Investeringen i software og hardware kan leasingfinansieres, mens udgifter til eksempelvis undervisning afholdes af kommunen, der investerer. Det forudsættes således, at de væsentligste udgifter til investering i software og hardware vil blive finansieret ved leasing og således kun i meget begrænset omfang belaste de nuværende kommuner i Den langt overvejende del af denne udgift vil blive finansieret af Ny Frederikshavn Kommune. Udgiften til uddannelse vil blive søgt minimeret ved at benytte arbejdsmarkedsuddannelser og kan af denne årsag først beregnes efter forhandling af aftale med uddannelsesinstitutionerne. En tilsvarende model for uddannelse blev anvendt i Frederikshavn Kommune ved implementering af VITAE i Uddannelsen af medarbejdere som instruktører finansieres af Sæby og Skagen kommuner med i alt ca kroner. Frederikshavn Kommune supplerer med sit nuværende instruktørteam, så der etableres et fælles udgangspunkt for undervisningen af medarbejdere i kommunerne. Der vil være udgifter til projektledelse bestående af en projektleder og projektmedarbejder. Frederikshavn Kommune stiller projektleder til rådighed, mens Skagen og Sæby Kommuner finansierer projektmedarbejderen med kroner i alt for projektperioden. Målsætningsmæssige konsekvenser: Budgetmæssige konsekvenser: Ingen budgetmæssige eller personalemæssige Konsekvenser i forhold til det vedtagne budget. Agenda 21 konsekvenser: Proces: Ingen Foretages Miljøkonsekvenser: Mindre betydende/ubetydelige Væsentlige/bør undersøges Indstilling Det indstilles til udvalget at VITAE fra CSC Scandihealth bliver fælles omsorgssystem i Ny Frederikshavn Kommune. at projektplanen godkendes med etableringen af projektorganisation mv. at Frederikshavn Kommune bidrager med en projektleder, mens Sæby Kommune og Skagen Kommune finansierer en projektmedarbejder. at den samlede udgift til software og hardware leasingfinansieres. at udgifter til undervisning, uddannelse af instruktører mv.

6 Page 6 of 9 afholdes af Skagen og Sæby kommuner. Frederikshavn Kommune supplerer med det nuværende instruktørteam. at endeligt forslag til økonomi fremlægges til udvalgenes godkendelse, når forhandlingerne med CSC og uddannelsesinstitutionerne er afsluttede. Bilag 1 Projektplan Fælles omsorgssystem Ny Frederikshavn Kommune (443896) Fordeling SOU Fremsendes via Økonomiudvalget til Byrådet. 4. Evt. ombygning af Sæby Ældrecenter. Åben sag Jørgen Tousgaard orienterer om evt. ombygning af Sæby Ældrecenter. Materialet blev gennemgået. 5. Statsamtets udtalelse vedrørende Sæby Kommunes beskæftigelsesprojekt. Landsorganisationen af Arbejdsledige i Nordjylland har ved brev af 20. oktober 2002 rettet henvendelse til Arbejdsmarkedsrådet Nordjylland vedrørende lovligheden af Sæby Kommunes anvendelse af kontanthjælpsmodtagere i individuel jobtræning i kommunens beskæftigelsesprojekt. Åben sag P20 Sbh: SOC/jt Statsamtet Nordjyllands udtalelse, som er sendt til Landsorganisationen af Arbejdsledige, konkluderer, at Statsamtet ikke finder anledning til at behandle sagen. Bilag Fordeling 1 Statsamtet Nordjyllands brev af 26. maj 2005 SOU Taget til efterretning.

7 Page 7 of 9 6. Dybvad Ældrecenter Lukket sag 7. Personsag. 8. Personsag 9. Meddelelse fra formand/forvaltningschef Lukket sag 10. Eventuelt Lukket sag 11. Valg til Ældrerådet, Ny Frederikshavn Kommune Åben sag Ældrerådene i Frederikshavn, Skagen og Sæby er enige om at fremsætte forslag om 84.12A16 Sbh: SOC/jt at de nuværende ældreråd fortsætter deres funktionsperiode frem til

8 Page 8 of december 2006 at der i perioden primo december 2009 vælges 3 personer i hver af de 3 kommuner som et fællesråd at der afholdes valg af 3 personer i hver kommune. Indstilling Det indstilles, at ovenstående godkendes. Det indstilles ligeledes at såfremt der ikke fremgår andet af det nye lovgrundlag, at valget afholdes primo 2006 samt at valget sker ved afgivelse af brevstemmer Endelig indstilles, at der ikke kræves stillere. Bilag Fordeling 1 Inger Perssons brev af 6. april 2005 med bilag SOU Fremsendes med anbefaling til Byrådet.

9 Page 9 of 9 Mødet hævet, oplæst kl. Til stede: Underskrifter:

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 25. maj 2005 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2005. Åben

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2005.06.14.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2005.06.14.htm Page 1 of 17 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 14. juni 2005 Tidspunkter 10:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 17 Indholdsfortegnelse 173.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ekstraordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2005.06.15.htm. Dato. 15. juni 2005. Tid 16:00. Sted. Mødelokale 8 NB.

Indholdsfortegnelse. Ekstraordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2005.06.15.htm. Dato. 15. juni 2005. Tid 16:00. Sted. Mødelokale 8 NB. Page 1 of 8 Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato Tid Sted NB. 15. juni 2005 16:00 Mødelokale 8 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Indledende drøftelse af budget 2006. Åben sag 2. Tilsyn

Læs mere

Indholdsfortegnelse. ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2004.06.17.htm. Dato. 17. juni 2004. Tid 09:00. Sted. Sæby Søbad NB.

Indholdsfortegnelse. ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2004.06.17.htm. Dato. 17. juni 2004. Tid 09:00. Sted. Sæby Søbad NB. Page 1 of 8 Referat Socialudvalget ordinært møde Dato Tid Sted NB. 17. juni 2004 09:00 Sæby Søbad Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Budget 2005 samt overslagsår 2006-2008. Åben sag 2. Kommunalt

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 12 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 6. juni 2006 16:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Lene Christiansen Indholdsfortegnelse 1. Økonomirapport pr. 30.04.2006.

Læs mere

Page 1 of 11 Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 14. februar 2007 15:00 Rosengården, Søndergade 35, Sæby Mødet starter på Præstbro Ældrecenter kl. 15.00 - herefter

Læs mere

Ordinært møde. Dato 12. november Tid 15:00. Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Mogens Brag deltog ikke i behandlingen af punkterne 1-6.

Ordinært møde. Dato 12. november Tid 15:00. Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Mogens Brag deltog ikke i behandlingen af punkterne 1-6. Referat Sundhedsudvalget Ordinært møde Dato 12. november 2013 Tid 15:00 Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Mogens Brag deltog ikke i behandlingen af punkterne 1-6. Stedfortræder Medlemmer Anders Broholm

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato 21. april 2010 Tid 15:00 Sted Partirum 0.27 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Peter E. Nielsen (C) - Formand John Christensen (V) Birgit S. Hansen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-aeldreraad htm. Dato. 30. maj Tid 8:30. Sted. Mødelokale 8 NB.

Indholdsfortegnelse. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-aeldreraad htm. Dato. 30. maj Tid 8:30. Sted. Mødelokale 8 NB. Page 1 of 6 Referat Ældreråd Ordinært møde Dato Tid Sted 30. maj 2006 8:30 Mødelokale 8 NB. Fraværende Til stede Inger Persson med afbud Indholdsfortegnelse 1. Ældrerådet siden sidst Åben sag 2. Klagerådet

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 9 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 4. juni 2007 14:00 Kattegatsiloen, lokale 5, etage 3 A. Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 6 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Til stede 22. november 2004 17:30 Mødelokale 2 Hans Krarup Olesen med afbud Indholdsfortegnelse 1. Budget 2005 for

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 9 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 13. oktober 2004 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Renovering af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2004.12.07.htm. Dato. 7. december 2004. Tid 17:30. Sted. Mødelokale 8 NB.

Indholdsfortegnelse. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-socialudvalg-2004.12.07.htm. Dato. 7. december 2004. Tid 17:30. Sted. Mødelokale 8 NB. Page 1 of 6 Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 7. december 2004 17:30 Mødelokale 8 NB. Fraværende Til stede Ole Jørgensen med afbud Indholdsfortegnelse 1. Høring vedrørende praksisplan

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.04.20.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.04.20.htm Page 1 of 5 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Mødedato tirsdag den 20. april 2004 Tidspunkter 17:30-18.15 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Hans Krarup Olesen med afbud

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 23. februar 2005 17:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Johan Berg Jensen Indholdsfortegnelse 1. Skolerenovering 2005 Åben

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 26. august Tid 14:00. Sted Mødelokale 0.27 NB. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 26. august Tid 14:00. Sted Mødelokale 0.27 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato 26. august 2011 Tid 14:00 Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Peter E. Nielsen (C) - Formand John Christensen (V) Birgit S.

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 10. februar 2004 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Jørgen Kaptain med afbud. Jens Mørk er indkaldt

Læs mere

Page 1 of 13 Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 8. november 2007 15:30 Mødelokale v/adm. Baldersvej 11 i Frederikshavn Elsemarie Lauvring, Hanne Welander og Vivi

Læs mere

FÆLLES OMSORGSSYSTEM NY FREDERIKSHAVN KOMMUNE APRIL - MAJ 2005

FÆLLES OMSORGSSYSTEM NY FREDERIKSHAVN KOMMUNE APRIL - MAJ 2005 FÆLLES OMSORGSSYSTEM NY FREDERIKSHAVN KOMMUNE APRIL - MAJ 2005 OMSORGSSYSTEMET Omsorgssystemet VITAE leveres af CSC Scandihealth og består af flere moduler: VITAE Journal indeholder den fælles tværfaglige

Læs mere

Budgetmøde. Dato 21. august Tid 09:00. Sted. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende. Jørgen Tousgaard. Stedfortræder.

Budgetmøde. Dato 21. august Tid 09:00. Sted. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende. Jørgen Tousgaard. Stedfortræder. Referat Socialudvalget Budgetmøde Dato 21. august 2013 Tid 09:00 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Jørgen Tousgaard Stedfortræder Medlemmer Peter E. Nielsen (C) - Formand John Christensen (V)

Læs mere

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åben dagsorden for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 29.10.2007 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 51. Sager og skrivelser til

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 14 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 5. maj 2008 15:00 Colosseum, Parallelvej 27, 1. sal ved kantinen Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Ordinært møde. Dato 29. oktober Tid 15:30. Sted Kattegat Silo, etage 3A, lokale 6 NB. Hanne Welander, Henrik Ekelund, Gurli Nielsen

Ordinært møde. Dato 29. oktober Tid 15:30. Sted Kattegat Silo, etage 3A, lokale 6 NB. Hanne Welander, Henrik Ekelund, Gurli Nielsen Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 29. oktober 2009 Tid 15:30 Sted Kattegat Silo, etage 3A, lokale 6 NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Hanne Welander, Henrik Ekelund, Gurli Nielsen Grete Kristensen

Læs mere

Page 1 of 16 Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 23. august 2007 09:00 Kattegatsiloen, lokale 6, etage 3a Mødet afsluttes med spisning kl. 19.00 på "Franks", Kattekatsiloen

Læs mere

Ordinært møde. Dato 20. august Tid 15:00. Sted Mødelokale NB. Mogens Brag deltog i behandlingen af pkt. 1. Fraværende.

Ordinært møde. Dato 20. august Tid 15:00. Sted Mødelokale NB. Mogens Brag deltog i behandlingen af pkt. 1. Fraværende. Referat Sundhedsudvalget Ordinært møde Dato 20. august 2013 Tid 15:00 Sted Mødelokale 0.23 NB. Mogens Brag deltog i behandlingen af pkt. 1. Fraværende Jørgen Tousgaard Stedfortræder Medlemmer Anders Broholm

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Referat Børne- og Ungdomsudvalget Ekstraordinært møde Dato 23. august 2010 Tid 15:00 Sted Lok. 0.23 Presserum v/byrådssal NB. Fraværende Birthe Marie H. Pilgaard Stedfortræder Medlemmer Paul Rode Andersen

Læs mere

Page 1 of 5 Referat Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Dato 27. juni 2007 Tid 16:00 Sted VIP-lokalet v/kantinen, Rådhuset NB. Fraværende Medlemmer Erik Sørensen (A) Birthe Marie Pilgaard (A) Søren Visti

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 31. marts 2014 Tid 14:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Ulla Verner, Inge-Lise Jakobsen Karsten Kamstrup Aksel Jensen - Formand Helle Madsen

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde den 7/1 2011 Dato 7. januar 2011 Tid 16:00 Sted Brandstationen NB. 07/01 2011 Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 11 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 10. marts 2004 16:00 mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Flemming Sten Indholdsfortegnelse 1. Overførsler fra år 2003 til 2004-budgettet

Læs mere

Ordinært møde. Dato 11. juni Tid 15:00. Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Stedfortræder

Ordinært møde. Dato 11. juni Tid 15:00. Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato 11. juni 2008 Tid 15:00 Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit Hansen (A) - Formand Per Nilsson (V) Steen Jensen

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2005.04.05.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2005.04.05.htm Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 5. april 2005 Tidspunkter 10:00-11:30 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 7 Indholdsfortegnelse 79.

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato 3. november 2008 Tid 16:00 Sted Parallelvej 27, 1. sal, mødelokalet ved kantinen NB. Fraværende Brian Pedersen, Bruno Müller, Søren Visti Jensen Stedfortræder

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 16-09-2003

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 16-09-2003 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 16-09-2003 Mødedato: 16-09-2003 Mødetidspunkt: 15.00-17.30 Mødested: Udvalgslokalet Fasanvej Fraværende: #326954/17-09-2003 16-09-2003 Bilags- og indholdsfortegnelse

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Folkeoplysningsudvalget 28-11-2013 Dato 28. november 2013 Tid 16:30 Sted NB. Fraværende ML 0.23 (byrådslounge) Ordinært møde Pia Karlsen, Jens Porsborg, Peter Laigaard, Jørgen Tousgaard Stedfortræder

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 7 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 27. juni 2005 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Karl Henrik Hansen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af en

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 21. december 2011. Tid 17:30. Sted ML 0.27 NB. Bjarne Kvist. Fraværende. Stedfortræder. Lars M. Møller (V) - Formand

Ekstraordinært møde. Dato 21. december 2011. Tid 17:30. Sted ML 0.27 NB. Bjarne Kvist. Fraværende. Stedfortræder. Lars M. Møller (V) - Formand Referat Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Dato 21. december 2011 Tid 17:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Bjarne Kvist Stedfortræder Medlemmer Lars M. Møller (V) - Formand Per Nilsson (V) Jens Ole Jensen

Læs mere

Plan- og Miljøudvalget

Plan- og Miljøudvalget Page 1 of 5 Referat Plan- og Miljøudvalget Ekstraordinært møde Dato Tid Sted NB. 21. januar 2008 16:00 Udvalgslokalet, Fasanvej 1 Fraværende Medlemmer John Christensen (V) Brian Pedersen (F) Inger Støtt

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

4!/ 1# 56#2%% 2%//2 $7 56#2%%// #%2%/ " 586#2%%9 #:1%6 2%2%+#/!// #%2%/ " 5<61%#%%86<6!/ 1#/%= "< !!/#: 1# 556#! 2%.#/%#! #:%

4!/ 1# 56#2%% 2%//2 $7 56#2%%// #%2%/  586#2%%9 #:1%6 2%2%+#/!// #%2%/  5<61%#%%86<6!/ 1#/%= < !!/#: 1# 556#! 2%.#/%#! #:% ! " #!#!## $% &#% '()*%%')%+)$#),(%-#%.( */0%!% $%10% 2+ 33333333333333333333 '( 33333333333333333333 %+ 33333333333333333333,(%-#%.( #%-%!%2 33333333333333333333 *%%' 33333333333333333333 $# 56#2%% 2%//2

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ekstraordinært møde Dato 6. juli 2012 Tid 11:000 Sted ML-FRE-Rådhus 0.27 Partirum/Mødelokale NB. Fraværende Ingenn Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Jens

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 27. januar 2015 Tid 15:00 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) -

Læs mere

Ordinært møde. Dato 29. april Tid 15:30. Sted Rådhuset, mødelokale 0.28 NB. Gurli Nielsen, Steen Møller, Aksel Jensen.

Ordinært møde. Dato 29. april Tid 15:30. Sted Rådhuset, mødelokale 0.28 NB. Gurli Nielsen, Steen Møller, Aksel Jensen. Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 29. april 2010 Tid 15:30 Sted Rådhuset, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Gurli Nielsen, Steen Møller, Aksel Jensen Stedfortræder Medlemmer Anders Hind Flemming Klougart

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 29. august Tid 13:00. Sted Mødelokale Fraværende: Mogens Brag. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 29. august Tid 13:00. Sted Mødelokale Fraværende: Mogens Brag. Stedfortræder Referat Sundhedsudvalget Ekstraordinært møde Dato 29. august 2011 Tid 13:00 Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Fraværende: Mogens Brag Ingen Stedfortræder Medlemmer Anders Broholm (V) - Formand Carsten

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Page 1 of 19 Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato Tid Sted 24. april 2008 15:30 Mødelokale 6, etage 3A, Kattegatsiloen NB. Fraværende Medlemmer Elsemarie Lauvring, Hanne Welander, Jane Olsen, i stedet

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 9 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 26. januar 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen og Ingrid Hejslet med afbud. Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Ordinært møde. Dato 3. december 2009. Tid 15:00. Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Stedfortræder

Ordinært møde. Dato 3. december 2009. Tid 15:00. Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Stedfortræder Referat Teknisk Udvalg Ordinært møde Dato 3. december 2009 Tid 15:00 Sted Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Fraværende Hans Rex Christensen Stedfortræder Medlemmer Jens Hedegaard Kristensen (A) - Formand

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere

Afbud: Anders Hind - i stedet mødte Dan Hansen, Jørgen Anker Simonsen samt suppleant

Afbud: Anders Hind - i stedet mødte Dan Hansen, Jørgen Anker Simonsen samt suppleant Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 26. maj 2011 Tid 15:30 Sted Mødelokale 0.28 NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Afbud: Anders Hind - i stedet mødte Dan Hansen, Jørgen Anker Simonsen samt Anders

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FREDERIKSHAVN KOMMUNE FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT DET SOCIALE UDVALG 23-02-99 Mødedato: 23-02-99 Mødetidspunkt: kl. 15.00 Mødested: Værestedet Solstrålen, Hånbækvej 61. Mødeafslutning: kl. 17.55 Fraværende: Hans Ulrik Vadmann

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE TILLÆGSREFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 16-01-2003

FREDERIKSHAVN KOMMUNE TILLÆGSREFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 16-01-2003 FREDERIKSHAVN KOMMUNE TILLÆGSREFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 16-01-2003 Mødedato: 16-01-2003 Mødetidspunkt: kl. 15.00-18.00 Mødested: Lokalet ved kantinen Fraværende: Jørgen Steengaard, Cai Møller

Læs mere

Ordinært møde. Dato 13. januar Tid 16:00. Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 3 NB. Stedfortræder

Ordinært møde. Dato 13. januar Tid 16:00. Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 3 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato 13. januar 2010 Tid 16:00 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 3 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit Hansen (A) Peter E. Nielsen (C) John Christensen

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 Mødedato: 22-05-2001 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.15 Mødested: B 101, Børne- og kulturforvaltningen Jørn Larsen, Hans Ulrik Vadmann # 173078/23-05-2001

Læs mere

Page 1 of 12 Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato Tid Sted 17. januar 2008 15:30 Mødelokale 5 etage 3A, i Kattegatsiloen NB. Fraværende Medlemmer Elsemarie Lauvring, Hanne Welander, Vivi Andersen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden...1. 2. 14/8541 Social- og Sundhedsudvalget - 3. budgetopfølgning pr. 30. september - DRIFT...1

1. Godkendelse af dagsorden...1. 2. 14/8541 Social- og Sundhedsudvalget - 3. budgetopfølgning pr. 30. september - DRIFT...1 Referat Social- og Sundhedsudvalget Tid Onsdag den 5. november 2014 - kl. 10:00 Sted Mødelokale 2 Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. 14/8541 Social- og Sundhedsudvalget

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 31. august 2015 Tid 11:00 Sted Feyersgate 7, Larvik NB. Fraværende Bjarne Kvist, Ole Rørbæk Jensen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand

Læs mere

Ordinært møde. Dato 21. februar Tid 15:30. Sted ML 0.27 NB.

Ordinært møde. Dato 21. februar Tid 15:30. Sted ML 0.27 NB. Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 21. februar 2013 Tid 15:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Fraværende: Suppleant Birgit L. Svendsen Jette Bruun Christensen deltog ikke i behandling af punkterne 9-11.

Læs mere

FSISU Socialområdet. Indholdsfortegnelse. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-fsisusocialomraadet-2004.08.16.htm. Dato. 16. august 2004.

FSISU Socialområdet. Indholdsfortegnelse. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-fsisusocialomraadet-2004.08.16.htm. Dato. 16. august 2004. Page 1 of 10 Referat FSISU Socialområdet Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Til stede 16. august 2004 13:30 Mødelokale 8 Formøde kl. 12:30 Sten Jacobsen - i stedet møder Alice Reimann Petersen.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den 24-02-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Plan- og Miljøudvalget

Plan- og Miljøudvalget Page 1 of 6 Referat Plan- og Miljøudvalget Ekstraordinært møde Dato Tid Sted NB. 16. maj 2007 14:30 Fasanvej 1, Udvalgslokalet Fraværende Medlemmer Inger Støtt m/afbud John Christensen (V) Brian Pedersen

Læs mere

Ordinært møde. Dato 14. marts Tid 15:30. Sted ML 0.27 NB.

Ordinært møde. Dato 14. marts Tid 15:30. Sted ML 0.27 NB. Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 14. marts 2013 Tid 15:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Suppleant Christina Lykke Eriksen var fraværende. For Ulla Verner møder suppleant Torben Pedersen Peter Nielsen,

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 13. maj 2015 Tid 16:00 Sted Kulturhuset Kappelborg, Skagen NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 31. august Tid 15:00. Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 31. august Tid 15:00. Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato 31. august 2009 Tid 15:00 Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit Hansen (A) - Formand Per Nilsson (V)

Læs mere

!"! # # ## $% #$/$ $4

!! # # ## $% #$/$ $4 !"! # # ## $% &#$ '()*$$')$+),-#).($/#$0( *12$ $,$32$ 4+ 55555555555555555555 '( 55555555555555555555 $+ 55555555555555555555.($/#$0( #$/$ $4 55555555555555555555 *$$' 55555555555555555555,-# 78#4$$ 4$114,9!"

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 4. december 2013 Tid 16:00 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Jens Porsborg, Hanne Bøgsted Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Jens Porsborg

Læs mere

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg.

87 Opfølgning økonomivurdering pr. 30. juni 2011 - Udvalget for Sundhed og Omsorg. Referat fra mødet i Udvalget for Sundhed og Omsorg den 10. oktober 2011 kl. 15:15 i Mødelokale 3, Hadsund Rådhus Mødet sluttede kl. 17.00 Pkt. Tekst Åbne dagsordenpunkter 86 Økonomirapport 2011 87 Opfølgning

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 31. august 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 31. august 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 31. august 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Indholdsfortegnelse 046. Formanden orienterer 82 047. Orientering fra administrationen 83 048. Nye lokaler til

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FREDERIKSHAVN KOMMUNE FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 18-01-2000 Mødedato: 18-01-2000 Mødetidspunkt: kl. 15.00-17.30 Mødested: B101, Børne- og ungdomsforvaltningen Fraværende: # 56136/20-01-2000 18-01-2000

Læs mere

Vedtægter og Samarbejdsaftale mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd

Vedtægter og Samarbejdsaftale mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd Vedtægter og Samarbejdsaftale mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd Dette dokument beskriver rammerne for samarbejdet mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd. Dokumentet indeholder også de

Læs mere

! " #!# !## $% ,%21% #%.%!%$

!  #!# !## $% ,%21% #%.%!%$ ! " #!#!## $% &#% '()*%%')%+),#) -(%.#%/( *01%!%,%21% $+ 33333333333333333333 '( 33333333333333333333 %+ 33333333333333333333 -(%.#%/( #%.%!%$ 33333333333333333333 *%%' 33333333333333333333,# 56#$%% $%00$,7

Læs mere

Ordinært møde. Dato 8. februar 2011. Tid 16:00. Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Mogens Brag i punkt 3, 4, 6 og 7.

Ordinært møde. Dato 8. februar 2011. Tid 16:00. Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Mogens Brag i punkt 3, 4, 6 og 7. Referat Sundhedsudvalget Ordinært møde Dato 8. februar 2011 Tid 16:00 Sted Mødelokale 0.27 NB. Fraværende Mogens Brag i punkt 3, 4, 6 og 7. Stedfortræder Medlemmer Anders Broholm (V) - Formand Carsten

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Referat Børne- og Ungdomsudvalget ekstraordinært møde Dato 26. juni 2013 Tid 17:30 Sted ML 0.27 NB. Fraværende Anders Broholm Stedfortræder Medlemmer Christina Lykke Eriksen (F) - Formand Pia Karlsen (V)

Læs mere

Gurli Nielsen, Jane Olesen, Peter Nielsen, Bibi Bording. Grete Kristensen, Jørgen Anker Simonsen, Christina Lykke Eriksen

Gurli Nielsen, Jane Olesen, Peter Nielsen, Bibi Bording. Grete Kristensen, Jørgen Anker Simonsen, Christina Lykke Eriksen Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 27. maj 2010 Tid 15:30 Sted Rådhuset mødelokale 0.28 NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Gurli Nielsen, Jane Olesen, Peter Nielsen, Bibi Bording Grete Kristensen,

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 093. Formanden orienterer 154 094. Orientering fra administrationen 155 095. Budget 2011-2014

Læs mere

Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 03. september 2008 kl. 15:00 i Farsø administrationsbygning,lokale i kælderen

Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 03. september 2008 kl. 15:00 i Farsø administrationsbygning,lokale i kælderen Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 03. september 2008 kl. 15:00 i Farsø administrationsbygning,lokale i kælderen Indholdsfortegnelse 072. Meddelelser til Sundhedsudvalgets møde den 3. september

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 8 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 28. februar 2008 16:30 Mødelokale 5, etage 3A, Kattegatsiloen, Silovej 8 Mogens Brag, Ketty Kjær Pedersen,

Læs mere

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Orientering ved formanden... 3 2. Budgetopfølgning pr. 31. august 2007... 4 3. Mødekalender 2008...

Læs mere

Ordinært møde. Dato 13. maj Tid 15:00. Sted Koktvedparken, Koktvedparken 1

Ordinært møde. Dato 13. maj Tid 15:00. Sted Koktvedparken, Koktvedparken 1 Referat Socialudvalget Ordinært møde Dato 13. maj 2009 Tid 15:00 Sted Koktvedparken, Koktvedparken 1 NB. Fraværende Fraværende: Steen Jørgensen. Frode Thule Jensen mødte kl. 15.20 og deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund

Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl i Mødelokale F5, Frederikssund Referat fra møde i Sundheds- og forebyggelsesudvalget Mandag den 12. januar 2009 Kl. 16.30 i Mødelokale F5, Frederikssund Mødedeltagere: Allan Madsen (A) Bente Nielsen (V) Carsten Cederholm (A) Grethe

Læs mere

Vedtægter og Samarbejdsaftale mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd

Vedtægter og Samarbejdsaftale mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd Vedtægter og Samarbejdsaftale mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd Dette dokument beskriver rammerne for samarbejdet mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Ældreråd. Dokumentet indeholder også de

Læs mere

Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars

Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Dagsorden for Beskæftigelsesudvalgets møde den 10. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale SDP Jobcenteret V. Boulevard 7 9600 Aars Indholdsfortegnelse 090. Orientering fra formanden 171 091. Orientering fra administrationen

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.01.31.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.01.31.htm Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 31. januar 2006 Tidspunkter 10:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 9 Indholdsfortegnelse 25. Lokalplan

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Page 1 of 11 Referat Børne- og Ungdomsudvalget Ekstraordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 14. juni 2007 17:00 Kattegatsiloen, stueetagen, mødelokale 1 Frode Thule Jensen Paul Rode Andersen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 30. november 2015 Tid 16:30 Sted Sæby Fritidscenter & Hostel NB. Fraværende Else Schaltz, Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Bent H. Pedersen

Læs mere

for behandling af budgettet

for behandling af budgettet Inspirationsnotat nr. 2b til arbejdet i MED-Hovedudvalg 2.11.2009 Vejledning om procedureretningslinje for behandling af budgettet Budgettet har stor indflydelse på arbejds- og personaleforhold. Retningslinje

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Beredskabsplanen for Vesthimmerlands Kommune Generelle del. 3 002. Finansiel

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Arbejdsmarkedsudvalget 11-01-2010 Dato 11. januar 2010 Tid 15:00 Sted NB. Fraværende Parallelvej 27, 1. sal, mødelokalet ved kantinen Ingen Stedfortræder Medlemmer Jens Ole Jensen Søren Visti Jensen

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ekstraordinært møde Dato 21. maj 2015 Tid 16:00 Sted Konventum, Helsingør NB. Fraværende Ole Rørbæk Jensen og Karsten Drastrup Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V)

Læs mere

Byrådet Dato: 21. december 2004 Blad nr. 406 INDHOLDSFORTEGNELSE - ÅBENT MØDE.

Byrådet Dato: 21. december 2004 Blad nr. 406 INDHOLDSFORTEGNELSE - ÅBENT MØDE. Byrådet Dato: 21. december 2004 Blad nr. 406 Byrådet afholder møde: Referat Den 21. december 2004 Kl. 16.00 på administrationsbygningen. Hals Kommune Fraværende med afbud: Jens Møller. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Indholdsfortegnelse 33. Orientering fra Ældrerådets formand...38 34. Prioriteringskatalog

Læs mere

socialudvalget orienteres om Økonomiudvalgets behandling af KL-analysen om Hvem der udfører hvilke opgaver i ældreplejen

socialudvalget orienteres om Økonomiudvalgets behandling af KL-analysen om Hvem der udfører hvilke opgaver i ældreplejen Pkt.nr. 16 Nye Veje Nye Måder - Hvem udfører hvilke opgaver i hjemmeplejen? 259791 Indstilling: socialudvalget orienteres om Økonomiudvalgets behandling af KL-analysen om Hvem der udfører hvilke opgaver

Læs mere