EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med"

Transkript

1 EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

2 EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen, som igen i år arrangerer sommerkursus i uge 31 i et samarbejde mellem Egmont Højskolen, Polioforeningen og Ulykkespatientforeningen. Vi ser frem til en uge i»en plads i solen«. Vi har i år planlagt et undervisningsindhold, som lægger op til, at man gennem kurset kan reflektere, skabe og ikke mindst opleve hinanden i højskolens fantastiske rammer. For de morgenfriske starter dagen med en dukkert i bølgen blå. Derefter er der flaghejsning og morgenmad. Efter morgenmaden er der fælles morgensamling i spisesalen. I løbet af ugen skal vi høre 4 spændende og vidt forskellige foredrag. Hvert foredrag følges op med mulighed for spørgsmål og diskussion. Eftermiddagene og en enkelt formiddag går på forskellige fag. I år er det en blanding gamle kendinge og nye værksteder: Tekstil og garn, Fuld fart, grin og fordybelse, Vild med mad, På tur i Hou, Drama, Smykkeværksted, Rytmisk Sammenspil og kor, Glas samt Sejlads. Du vælger et fag for hele ugen, som du kan fordybe dig i. I de lune sommeraftener skal vi have det hyggeligt sammen, både ude og inde. Vi skal lave bål, synge sammen, besøge Danmarks mest tilgængelige svømmehal, se film og høre musik. Vi glæder os til byde såvel nye som gamle kursister velkomne til en uge på Egmont Højskolen. De bedste hilsner Ole Lauth, Kim Asmussen, Jannie Jensen (Egmont Højskolen) Inge Carlsen (Polioforeningen og Ulykkespatientforeningen)

3 FAGBESKRIVELSER TEKSTIL OG GARN v/ Jette Korsbæk Her er tekstile materialer omdrejningspunktet, men om du gerne vil sy, strikke, hækle eller det hele er op til dig. Det kan være, du har lyst til at lære noget af det helt fra bunden eller få genopfrisket tidligere tiders kunnen. Måske har du et sy- eller strikketøj liggende, som du er løbet træt i medbring det, og du vil hjælpes på rette vej igen. Der vil være masser af idéer og inspiration. Små, lette opgaver til novicer og til øvede, der ønsker nye udfordringer udi tekstiler og garn, er der helt sikkert også inspiration at hente. Udgift til egne projekter må påregnes. FULD FART, GRIN OG FORDYBELSE v/ Mette Lager I dette fag skal vi hovedsageligt være fysisk aktive. Vi skal lege, grine, dyste, danse og træne vores muskler gennem en masse spændende og varierede idrætsaktiviteter. Vi vil forsøge at skabe en god balance for krop og sjæl gennem yoga og øvelser til musik, som både styrker og afspænder din krop. Vi skal også i skolens dejlige svømmehal og prøve kræfter med det våde element. Målet er, at du mærker glæden ved at bevæge kroppen på forskellige måder, men også at du bliver del af et aktivt fællesskab. På højskolen har vi fantastiske rammer til at bevæge os i. Vi råder over en hal, fitnessrum, svømmehal og skønne grønne udendørsarealer. Medbring sportstøj og sko til ude og inde husk selvfølgelig også badetøj. Der kræves ikke særlige forudsætninger, bare at du har lysten til at bevæge dig. Alle kan være med. Vi ses!

4

5 PÅ TUR I HOU v/ Annie Christensen For tyve år siden, som sølle tilflytter, havde jeg fornøjelsen at læse Kaj Henning Jensens bog om Hou» En rest af et fiskerleje begyndelsen til en by«. Siden er der udkommet mange andre bøger om herremænd og godtfolk på egnen men aldrig nogen på højde med Kaj Hennings kærlige, morsomme og finurlige lokalhistorie. Han skriver selv i forordet:»og skulle det virkelig med hjælp fra mange sider være lykkedes at genskabe en anelse af det samspil af intens natur og menneskelig rumsteren på en mikroskopisk lille plet på vor planets runde bug, tja, så har det hele jo ikke været helt forgæves «. Som det fremgår af ovenstående, er det virkelig lykkedes ham. Så hvis I har lyst, vil jeg invitere på en tur rundt i Hou og nærmeste omegn og forsøge at formidle nogle af hans fortællinger om vor by, dens historie og udvikling og ikke mindst om de mennesker, som skabte byen. Og hvis I skulle blive inspireret til at tage hjem og undersøge jeres eget lokalområde gennem Kaj Hennings klare lup, garanterer jeg, at I vil undres og betages. DRAMA v/ Kim Asmussen Lad mig starte med at slå det fast: Teater er ikke farligt det er sjovt! Derfor bliver det en sjov uge med masser af teater. Vi skal lave teatersport, vi skal lave fysisk teater, og vi skal bruge vores stemmer til at sige replikker. Sammen skal vi afprøve nogle forskellige teknikker, der gør det nemmere for dig at stå i spotlyset, hvad enten du spiller teater eller skal holde en tale. Vi skal bruge de talenter, vi har, og hvis der skulle være mangler, skal disse vendes til en styrke. Så laver vi naturligvis en lille forestilling, som vi viser for de andre det er jo det, teater handler om.

6 SMYKKEVÆRKSTED v/ Lisbeth Nordskov Kom og vær med og lær at lave sjove, inspirerende smykker, dels af genbrugsmaterialer af forskellige slags, dels af gummi, ben, nylon og sterlingsølv. Der kan laves fingerringe og ørenringe i sterlingsølv kombineret med perler, ben og plexi. Cykelslanger til halssmykker, armbånd og fingerringe mulighederne er mange. Der skal klippes med saks, loddes, slibes, files, saves og bankes. Alle kursister får mulighed for at afprøve teknikker med et færdigt resultat, når ugen er omme. Den første dag begynder vi med en gennemgang af prøver, som hver kursist kan vælge at arbejde med. Der vil være et opstartsgebyr på 100 kr. og betaling alt efter, hvad man vælger af materialer. Max plads til 12 på holdet. RYTMISK SAMMENSPIL OG KOR v/ Søren Skovgaard I dette fag vil der være udfordringer for både begyndere og øvede musikere og sangere. Du får mulighed for at indgå i et musikalsk fællesskab. Du vil komme til at mærke suset ved at løfte i flok, og du vil opleve, hvordan musikken kan få dig til at swinge bedre med mennesker omkring dig. Du vil helt sikkert blive udfordret af noget, du ikke har prøvet før, men det handler om at kaste sig ud i det og lade sig inspirere til at give sig fuldt ud. Det bliver rock et, soul et og poppet, det bliver ømt og energisk og uden tvivl højt og sjovt. Vi arbejder med at lytte til hinanden og med groove, dynamik og lyd. Sidst men ikke mindst øver vi i ugens løb op til den store gallakoncert for kursets andre deltagere som afslutning på en givende uge.

7 Tilmelding til "En plads i solen" fra den 31. juli til den 6. august 2016 (skriv tydeligt med BLOKBOGSTAVER og KUN ÉN voksen pr. blanket) NAVN...: ADRESSE...: POSTNR/BY..: TLF.NR...: CPR.NR (tilmelding er kun gyldig med cpr.nr.) : Angiv om dit telefonnummer må vises på deltagerlisten: Ja Nej HAR DU ET HANDICAP: Ja Nej HVIS JA, HVILKET: BRUGER DU: Elstol Manuel stol Crosser Rollator Andet:

8 INDKVARTERING Jeg ønsker enkeltværelse (tillæg kr. 300 pr. uge) Jeg ønsker dobbeltværelse sammen med: Særlige behov i forb. med værelsesindretning: HJÆLPEMIDLER Jeg har brug for elseng (leje kr. 300 pr. uge) Jeg har brug for loftlift (leje kr. 200 pr. uge). Eget sejl medbringes. Jeg har brug for en forhøjet seng Jeg har brug for badebåre Jeg har brug for badesæde KOST Jeg er vegetar Jeg skal have særlig lægeordineret kost. Hvilken: Andet:

9 EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Uge juli 6. august 2016 Denne tilmeldingsblanket sendes til: Egmont Højskolen Villavej 25 Hou 8300 Odder

10 HVIS DU HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Kommunal hjælperordning 96 Hjælperens navn: Kommunal ledsagerordning 97 Ledsagerens navn: HVIS DU IKKE HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Jeg har brug for hjælp fra Egmont Højskolen og ønsker spørgeskema tilsendt (se venligst i brochuren i afsnittet om hjælpere/hjemmehjælp) FAGVALG: (angiv 1. og 2. prioritet sæt kun ét kryds i hver kolonne. Du har det samme fag hele ugen) 1. prioritet 2. prioritet Tekstil og garn Tekstil og garn Fuld fart, grin og fordybelse Fuld fart, grin og fordybelse På tur i Hou På tur i Hou Drama Drama Smykkeværksted Smykkeværksted Rytmisk sammenspil og kor Rytmisk sammenspil og kor Glas Glas Vild med mad Vild med mad Sejlads Sejlads DATO UNDERSKRIFT

11 GLAS v/ Dorthe Mortensen Vi vil lave fantastiske fade, skåle, smykker, abstrakte billeder, små og store kunstværker, som kan stå i haven, sjove dyr og ikke mindst jule- eller påskepynt. Vi arbejder mest med en type glas, som hedder»bull s eye«og bruger en teknik, som hedder»kold formning«. Det betyder, at man skærer glasplader i facon og former det i ovnen. Vi puster ikke glasset! Vi dekorerer glasset enten ved at bruge pulverfarver, forskellige farver glas, som skæres og lægges i mønstre. Der kan også lægges forskellige ting såsom penge, sand, ståltråd og små kobberstykker eller andet metal ind mellem to lag glas. Hvis du har en gammel vase eller et par flotte flasker, som du har en idé om kan ændres eller dekoreres, så tag den med, og vi finder en måde at genbruge den på evt. ved at sandblæse det. Hvis du kunne tænke dig at prøve glasholdet men ikke lige har en god ide, så hjælper vi gerne med det også. Alle kan være med, nye som gamle. Du vil blive introduceret til brugen af værktøjerne. Der er en egenbetaling, som er efter vægt på de færdige ting, man har lavet.

12

13 VILD MED MAD v/ Ulla Rasmussen Mad er meget andet end ernæring. Det er mad, man kan glæde sig til at servere og spise. Gennem intens duft og smag og et lækkert udseende løfter maden dit humør og stemningen omkring bordet. Vi kommer vidt omkring i råvarerne og retterne og bruger krydderier og krydderurter til at give den helt rigtige smag. Hver dag slutter vi med at nyde maden i hinandens selskab, og I får selvfølgelig alle ugens opskrifter med hjem. En af ugens dage tager vi til Horsens og får en rundvisning på Danish Crowns slagteri. SEJLADS Vi arbejder pt. på at finde en underviser At sejle er at leve Sådan oplever mange livet til søs, og du kan gribe chancen for at styrke dine søben, uanset om de er trænede eller helt nye. Vejret er altid den store ukendte faktor i sejlads og kan gøre sporten til både den mest afslappende og mest ekstreme, der findes. Men tag ikke fejl, sommersejlads i højskolens både er for alle - erfarne som uerfarne, unge som ældre, kvinder som mænd. Begyndere vil muligvis opleve den første dag som grænseoverskridende men vil ved dagens slutning allerede glæde sig til næste dag. Du kan vælge at sejle i 1-mandsbåde, 2-mandsbåde eller 5-mandsbåde, alt efter vejr og lyst. Hver dag indledes med en kort introduktion om sejladsens teori og vandets færdselsregler, inden vi kaster os ud i øvelser, forskellige konkurrencer og måske små ture på vandet. Skulle vejret undtagelsesvis være for dårligt til at være på vandet, vil eftermiddagen gå med sjove og lærerige indslag fra instruktørerne. Højskolen har redningsveste til alle. Vi har ingen støvler, men der findes en del sejltøj/regntøj i forskellige størrelser. Alle er meget velkomne til at medbringe personligt udstyr. Max. antal deltagere af sikkerhedsmæssige årsager: 25 personer

14 PRAKTISKE OPLYSNINGER ANKOMST Søndag den 31. juli mellem kl. 15:00 og 17:30 AFREJSE Lørdag den 6. august kl. 12:00. Værelser forlades senest kl. 10:00. HJÆLPERE/HJEMMEHJÆLP På Egmont Højskolen findes en lille hjem mehjælpsafdeling, som kan give en hånd med, når du f.eks. skal hente mad ved buffeten, have pakket ud, have gjort rent i begrænset omfang, knappet skjorte, bundet sko osv. Hvis du skal have mere omfattende personlig pleje eller støtte til f.eks. bad, toilet og påklædning i mere end 10 min. morgen og aften, skal du medbringe den hjælp, som du får hjemme. Det vil sige, at din hjemkommune skal overflytte din hjemmehjælp (som du har fået bevilget efter Servicelovens 83, 85 eller 95) til Egmont Højskolen, så vi har midlerne til at ansætte ekstra hjælpere. Hvis du har hjælperordning efter 96, skal du medbringe egne hjælpere. Hvis du ikke medbringer timer til hjemmehjælp, og hvis du ikke har oplyst skolen om dit behov for hjælp, vil der ikke blive stillet hjælp til rådighed. Det er således dit ansvar at sørge for, at bevillingen er på plads, og at skolen er vidende om dit behov for praktisk hjælp, inden kurset starter. Husk at afkrydse på tilmeldingsblanketten, at du ønsker et skema omkring hjælpebehov tilsendt. HJÆLPEMIDLER Skolen har 30 værelser med loftlift, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Sejl skal medbringes. Badesæde (væghængt) og badebåre kan lånes, hvis det er forudbestilt. Elseng kan lejes men skal bestilles senest en måned før kursusstart. Leje af loftlift: 200 kr. pr. uge Leje af elseng: 300 kr. pr. uge Alle andre hjælpemidler (f.eks. toiletstol, særlig madras, ekstra puder mv.) skal medbringes. Skolen har IKKE crossere til rådighed. KONTOR Skolens kontor er åbent alle hverdage mellem kl. 8:00 og 15:00. Her findes bl.a. dankortterminal, busplaner, togplaner, frimærker mv. BADEUDSTYR Husk badetøj og eget badehåndklæde. Egmont Højskolen har verdens bedste badebro ved stranden, samt Vandhalla, vores nye badeanlæg. SENGETØJ, LINNED, HÅNDKLÆDER Du skal ikke medbringe dyne, pude, sengelinned og håndklæder. VÆRELSER Skolens værelser er af meget forskellig standard. Det skyldes, at værelserne er bygget i løbet af en årrække, og at krav og behov har ændret sig. Vi håber, at I vil have forståelse for, at værelsesfordelingen sker efter kriterierne: behov og først-til-mølle.

15 KURSUSPRIS Voksne over 17½ år Hjælperpris Tillæg for enkeltværelse: kr kr. 300 kr. Ved afbud pga. sygdom får du alle penge retur, hvis du fremsender lægeerklæring. TILSKUD FRA POLIOFORENINGEN OG ULYKKESPATIENFORENINGEN For medlemmer af Polioforeningen og Ulykkespatientforeningen med aktivt medlemskab tegnet før den 1. oktober 2015, ydes der tilskud til personlige hjælpere, hvis der er bevilling hertil efter Servicelovens 96 eller 97, såfremt egen kommune er søgt, og der er givet afslag. Kopi af afslag sendes til Egmont Højskolen eller medbringes. Tilskuddet betyder, at deltagerprisen for hjælpere bliver kr. pr. hjælper. Polioforeningen og Ulykkespatientforeningen yder endvidere tilskud til dokumenteret udgift til broafgift. HENVENDELSE Egmont Højskolen Eva Carlslund Villavej 25, Hou tlf Odder Polioforeningen og Ulykkespatientforeningen Inge Carlsen tlf Ålborg TILMELDING Send vedlagte tilmeldingsblanket eller brug skolens hjemmeside så vi har din tilmelding hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på at få en plads. Herefter fremsender vi en faktura på deltagerbetaling + evt. tillæg for enkeltværelse, elseng og loftlift. Hele beløbet betales på én gang senest den 1. juni. Billund Esbjerg Århus Tirstrup Hou København Kastrup

16 Ugeprogram EN PLADS I SOLEN det er her, det sker 31. juli 6. august 2016 Tid Søndag 31/7 Mandag 1/8 Tirsdag 2/8 Onsdag 3/8 Torsdag 4/8 Fredag 5/8 Lørdag 6/8 6:30 Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen 8:00 Flaghejsning Morgenmad 9:30-9:50 10:00-12:30 Foredrag v. Jannie Petersen»Fra udsat til ansat«flaghejsning Morgenmad Foredrag v. Jørgen Carlsen»Shakespeare vor samtidige«flaghejsning Morgenmad Valgfag Flaghejsning Morgenmad Foredrag v. David Trads»Snart slut med Obama hvad så, USA?«Flaghejsning Morgenmad Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Foredrag v. Jesper Grønkjær»Den magiske rejsende«12:30 Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost 14:00-16:30 18:15 19:45 15:00-17:30 Ankomst & indkvartering Aftensmad Flaget ned 20:00-22:00 Fællesundervisning i spisesalen Valgfag Valgfag Valgfag Valgfag Aftensmad Flaget ned Filmaften Aftensmad Flaget ned Aftenaktivitet i svømmehallen Aftensmad Flaget ned Bålaften ved vandet Aftensmad Flaget ned Cafékoncert ved Ellen og Nicolaj 14:00-16:00 Valgfag 16:00 Fernisering og musik (flaget ned kl. 18) Fest Musikalsk indslag 8:00-12:00 Flaghejsning Mokost & afrejse. Værelserne forlades senest kl. 10:00 Med forbehold for ændringer.

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Uge 31 28. juli 3. august 2014 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN grib dagen! Uge 31 29. juli 4. august 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» grib dagen!«vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med:

SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med: SAMMEN KAN VI MERE Lykken er Uge 26 26. juni 2. juli 2017 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole Lykken er SAMMEN KAN VI MERE at bruge en uge af sin sommerferie på Egmont Højskolen

Læs mere

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE 22. 28. december 2013 UDKAST - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL JULEKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For første gang i Egmont Højskolens nyere

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 29. juni 5. juli 2015 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for

Læs mere

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019 SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 8. 14. juli 2019 [ SNAK ] udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 9. 15. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN på kanten Uge 31 30. juli 5. august 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» på kanten«vi har nu fornøjelsen af at indbyde alle interesserede

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 4. 10. juli 2016 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for alle«,

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening SOMMERSJOV I HOV SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 7. 13. juli 2014 TAG SKRIDTET - udviklet i samarbejde med: Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 30. juni 6. juli 2014 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! I uge 27 2014 skal vi igen have gang

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 31 31. juli 6. august 2016. - udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 31 31. juli 6. august 2016. - udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Uge 31 31. juli 6. august 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Vi glæder os til at byde velkommen

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 3. 9. juli 2017 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole ... også for dig! HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Endnu engang vil vi byde velkommen til

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 10. 16. juli 2017 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 28 9. 15. juli 2012

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 28 9. 15. juli 2012 SOMMERSJOV I HOU Uge 28 9. 15. juli 2012 - udviklet i samarbejde med: Muskelsvindfondens Ungdomsgruppe Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige højskole

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Uge 29 18. 24. juli 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med:

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med: SJÆL I FLAMMER Uge 26 25. juni 1. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole SJÆL I FLAMMER...er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. At brænde igennem,

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole v4 IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 Udviklet i samarbejde med 27. juni 3. juli 2016 Muskelsvindfonden Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Hæld nye tanker på tanken har været temaet

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med:

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med: DET GODE LIV Uge 26 24. 30. juni 2019 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole DET GODE LIV... er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. Vi drømmer alle om det: Det

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE og lidt flere 30. juni 6. juli 2008 - udviklet i samarbejde med HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og hvor du er med til at

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 19.06.17 23.06.17 ASKOV HØJSKOLE Mandag 19. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 16. 22. juli 2018 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et kursus

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 5. 11. juli 2010 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 15. 21. juli 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 20.06.16 24.06.16 ASKOV HØJSKOLE Mandag 20. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Skriv din livshistorie november 2018

Skriv din livshistorie november 2018 Skriv din livshistorie 11.-17. november 2018 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 27. juni 3. juli 2011 Muskelsvindfonden - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Igen i år arrangerer Egmont Højskolen sommerkursus

Læs mere

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med:

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med: DET GODE LIV Uge 26 24. 30. juni 2019 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole DET GODE LIV... er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. Vi drømmer alle om det: Det

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med:

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med: DET GODE LIV Uge 26 24. 30. juni 2019 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole DET GODE LIV... er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. Vi drømmer alle om det: Det

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016 Skriv din livshistorie 13.-19. november 2016 Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Hvordan smager den danske natur? Vi finder ud af det, når vi sammen sanker fra havet, markerne og den vilde natur og pepper klassiske retter op med naturlige

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde Husted Dans 17.01.16 23.01.16 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 13. 19. juli 2015 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere