Forslag til afstemning - Generalforsamling 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til afstemning - Generalforsamling 2016"

Transkript

1 1. AFFALDSSKAKTE FORSLAG: Affaldsskaktene tages ud af brug. Formål: Undgå tunge løft af affald samt bruge viceværtens tid på andre opgaver. Baggrund: Det meste affald bliver afleveret i de 6 store grønne containere i gården, som vi betaler tømning for. Dog benytter få beboere, som stadig har en nøgle til vores 3 affaldsskakte stadig disse. Poserne tømmes efterfølgende af viceværten, hvorfor det giver en ekstra arbejdsbelastning, kræver tid samt udgifter til affaldsposer. Efter ønske kan den midterste affaldsskakt bibeholdes til brug for ejendommens ældre beboere på 1 og 2. sal. 2. TILSKUD TIL UDSKIFTNING AF TOILET Af Henrik, Casper, Poul Erik og Adam FORSLAG: Ejerforeningen giver tilskud på 500 kr. til udskiftning af gamle toiletter. Formål: Et nedsætte fællesforbruget af vand i ejerforeningen. Baggrund: Spildevandsafgiften er i år steget med ca. 20% i Hvidovre Kommune, hvilket giver os øgede vandudgifter. Det vurderes at ca. 10 ejerlejligheder har et ældre toilet uden 2-skyl (typisk 9-12L). Et moderne toilet giver mulighed for at foretage et lille eller stort skyld (typisk 3 og 6L), og er derfor mere vandbesparende. Et nyt toilet har en forholdsvis lille udgift på kr. inkl. montering og tjener sig selv ind på omkring 1-2 års forbrug. Se beregninger på Energi Tjenesten: Bestyrelsen skal godkende toilettet som tilskudsberettiget inden udskiftning. Ligeledes skal bestyrelsen godkende toilettet efter udskiftning før tilskuddet udbetales. Maks. et tilskud pr. lejlighed.

2 3. AFLÆSNING AF VARMEMÅLERE FORSLAG: Ejerne skal fremover selv betale for en 3. aflæsning, såfremt der ikke er blevet aflæst ved 1 og 2 besøg. Formål: Undgå at enkelte ejere bevidst undlader aflæsning samt sætte større fokus på energiforbruget. Give en mere retfærdig fordeling af energiudgifterne. Baggrund: 10% af ejerne fik sidste år beregnet deres forbrug, idet målerne af forskellige årsager ikke blev aflæst. Ejerforeningen betaler et årligt gebyr for teknikeren som aflæser målerne, så derfor bør der også være krav om at der gives adgang. På sigt bør målerne dog udskiftes, så de i stedet kan fjernaflæses fra vejen eller via internettet. 4. KONTROL AF INSTALLATIONER FORSLAG: Viceværten og/eller en repræsentant fra bestyrelsen besigtiger samtlige installationer visuelt (el, vand, varme) i alle lejligheder i forbindelse med Brunatas aflæsning af varme. Formål: Få et bedre overblik over tilstanden på ejendommens installationer samt undgå energispild. Undgå ulykker som er forårsaget af ulovlige installationer. Baggrund: Ikke alle ejere/lejere i bevidste om de udgifter der er forbundet med manglende vedligeholdelse og overholdelse af forpligtigelser. En kontrol vil samtidig give bestyrelsen et bedre udgangspunkt i arbejdet med vedligeholdelsesplanen, og kan understøtte en evt. vedligeholdelsesrapport. En sådan besigtigelse kan ske i jf. vedtægternes 13. Ejere, som udlejer deres lejlighed skal være opmærksom på at varsle ovenstående efter lejelovens regler.

3 5. FARVE PÅ HOVEDDØRE Af projektgruppen (Casper) FORSLAG: Tilladelse til at isætte hvide hoveddøre. Formål: Give ejere mulighed for at udskifte hoveddøren med en dør i standardfarven hvid, som typisk er billigere end hvis den skal leveres i en specialudgave. Baggrund: Der har været adskillige henvendelser vedr. dette, og da ejerforeningens gældende retningslinjer ikke giver et svar, bør vi derfor tage en fælles beslutning. På nuværende tidspunkt er dørene på 2. sal gule og de resterende er brune. Hvidovre Kommune har ingen restriktioner på, at vi fremadrettet har døre i tre forskellige farver, og kun vælger at fortsætte med farven hvid. Det bliver således også muligt at male sin nuværende dør hvid Det er selvfølgelig en mulighed at alle døre i ejendommen efterfølgende males hvide, men dette vil være forholdsvis dyrt, og forhindre andre vigtige arbejder. Bestyrelsen specificere nuancen som efterfølgende offentliggøres. 6. TILDELING AF GODTGØRELSE FORSLAG: Formanden tildeles skattefri godtgørelse på kr. Formål: At anerkende det frivillige arbejde, samt bidrage til omkostninger forbundet med jobbet. Baggrund: Det er normalt i mange bestyrelser, at skattefri godtgørelse tildeles medlemmerne. Beløbet er et maksimumbeløb, som er reguleret ved lov. Der kan gives skattefri godtgørelse på op til 2300 kroner pr. år til dækning af telefon og Internet.

4 7. OPLYSNING AF KONTAKTINFORMATION FORSLAG: Alle ejere der foretager udlejning forpligtes til at opgive navn, telefonnummer samt adresse på lejeren. Formål: Give bestyrelsen mulighed for at kommunikere direkte til lejerne i forbindelse med velkomstbrev og nødstilfælde. Baggrund: Flere ejere kommunikere ikke relevant information videre til lejeren, hvorfor bestyrelsen efterfølgende har skulle rette henvendelse til dem. Samtidig taler en del og lejerne ikke dansk, hvorfor en direkte kommunikation er at foretrække. Ejeren informeres sideløbende med lejer i alle tilfælde. Alternativt forslag: Oplyse hvornår en ny lejer er flyttet ind, således bestyrelsen selv kan tage kontakt til vedkommende. 8. OPLYSNING OM STØRRE RENOVERINGSARBEJDE FORSLAG: Det er fremadrettet pligtigt at anmelde til bestyrelsen min 2 uger forinden såfremt man planlægger at udføre større renoveringsarbejde. Formål: Give bestyrelsen mulighed for at besigtige og evt. reparere rørføringer mv., hvor vedligeholdelsen påhviler ejerforeningen. Større arbejde defineres som udskiftning og renovering af køkken og badeværelse. Baggrund: Ejendommens rørføringer er af ældre dato og en rettidig besigtigelse vil give ejerforeningen muligheden for løbende at fore reparationer, som også vil være til gavn for ejeren. Ligeledes kan bestyrelsen på vegne af ejeren varsle om evt. støjgener i forbindelse med arbejdet.

5 9. BEGRÆNSNING AF ANTAL CYKLER I KÆLDEREN FORSLAG: Begrænsning på én cykel pr. beboer/ejer i cykelkælderen. Formål: At give flest mulige beboere mulighed for at opbevare deres cykel i kælderen. Baggrund: Der blev i 2015 foretaget en større oprydning i kælderen, hvor der kunne konstateres, at flere at cykler ikke bruges aktivt og henstår som opbevaring. Med den begrænsede plads bør flest mulige kunne få glæde at kælderen. Fremadrettet bør der foretages en oprydning hvert eller hvert andet år. 10. RESERVATION AF VASKETIDER Af Linette FORSLAG: Indføring af et reservationssystem i vaskeriet. Formål: Give flere mulighed for at bruge vaskeriet, og planlægge hvornår man skal vaske. Baggrund: Mange beboere oplever at gå forgæves. Der kan foretages reservation af både vaskemaskine og tørretumbler. Reservationen sker via et ugeskema, hvor man noterer sit lejlighedsnummer. Man kan kun reservere i den indeværende uge. Reservationsperioden er 2 timer per maskine. Mulighed for at booke maks. to sammenhængende perioder. Begge vaskemaskiner kan reserveres samtidig. Reservering sker efter først til mølle -princippet. Reservationen slettes ved at strege nummeret ud, f.eks. hvis man bliver forhindret. Man kan kun slette sin egen reservation. Andre kan overtage en reservation, såfremt den ikke er benyttet indenfor 10 min efter starttidspunktet.

6 11. KONTROL AF KÆLDERRUM FORSLAG: Alle kælderrum tømmes fuldstændigt og rengøres af sælger i forbindelse med ejerskifte. Kontrolleres og godkendes af bestyrelsen inden overdragelse. Formål: At ejerforeningen kan føre en løbende kontrol med de kælderrum som de råder over. Baggrund: Flere kælderrum er blevet overdraget i dårlig stand. Samtidig går en rørføring gennem flere af rummene, hvilket bør kunne kontrolleres regelmæssigt. De private kælderrum til lejlighederne 233A st. 1-6 vil være undtaget fra ovenstående. 12. FORLIG MED JIMMY SINKJÆR FORSLAG: Give bestyrelsen mulighed for at indgå forlig i stævningssagen på maks kr. Formål: At afslutte den mangeårige uoverensstemmelse mellem den tidligere bestyrelse (ejerforeningen) og den tidligere administrator Jimmy Sinkjær. Baggrund: I forlængelse af tagsagens afgørelse i Voldgiftsretten (2013) valgte den tidligere administrator Jimmy Sinkjær at stævne ejerforeningen for over kr. Kravet var begrundet i en manglende udbetaling af administrationshonorar, idet den tidligere bestyrelse opsagde samarbejdet, samt honorering i forbindelse med tagsagen. Hovedforhandlingen er sat til at foregå i oktober Bestyrelsen har indtil videre afvist muligheden for et forlig efter anbefaling fra vores advokat. I forliget vil der evt. indgå et modkrav fra ejerforeningen.

7 13. OVERVÅGNING Af Casper FORSLAG: Bestyrelsen gives tilladelse til at opsætte videoovervågning på ejerforeningens område. Formål: Forebygge tyveri og misbrug af ejerforeningens faciliteter. Baggrund: Der har været en stigning i antallet af tyverier fra vaskeriet samt hærværk/indbrudsforsøg i kælderrummene. Samtidig har bestyrelsen konstateret, at mange personer udenfor ejerforeningen benytter vores faciliteter som f.eks. affaldscontainere og storskraldsrum. Ideen er at opsætte spot-overvågning af enkeltområder med udstyr som vi allerede har til rådighed. Godkendelsen af forslaget indebærer således ikke køb af udstyr, men kan indgå i et budget på en senere generalforsamling. Videoovervågning og lagring af data vil ske indenfor gældende lovgivning. 14. REKLAMEINDTÆGTER Af Casper og Henrik FORSLAG: Tilladelse til at opsætte indtægtsgivende reklameskilte på en eller begge gavle. Formål: Give ejerforeningen en supplerende indtægt. Baggrund: Der har tidligere været henvendelser vedr. opsætning af reklameskilte på bygningen. Med dette forslag får bestyrelsen tilladelse til at tegne en kontrakt med en reklamevirksomhed, der ønsker at opsætte reklameskilte. En sådan kontrakt tegnes for typisk 1-2 år ad gangen. Der skal være krav i kontrakten om, at reklamerne ikke må virke skræmmende, eller have et anstødeligt eller fornærmeligt indhold. Opsætningen og drift skal være omkostningsfri for ejerforeningen. Det vurderes, at der vil kunne placeres to reklameskilte ovenover hinanden (ca. 2x3 m) på hver gavl. Reklamerne kan suppleres med lys, såfremt udgifterne afholdes af virksomheden og lyset ikke er generende for beboerne. Ejerne i gavl-lejlighederne i den pågældende ende skal godkende sidstnævnte.

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

Velkommen til E/F Grøndalsbo

Velkommen til E/F Grøndalsbo Grønd Velkommen til bo Velkommen til Grøndalsbo Bestyrelsen for ejerforeningen Grøndalsbo vil gerne byde velkommen til vores ejendom. Ejendommen er opført i 1938, og har gennemgået en stor renovering i

Læs mere

PRAKTISKE TIPS TIL BEBOERNE I EJERFORENINGEN BRØNDKILDE

PRAKTISKE TIPS TIL BEBOERNE I EJERFORENINGEN BRØNDKILDE PRAKTISKE TIPS TIL BEBOERNE I EJERFORENINGEN BRØNDKILDE I det følgende listes nogle oplysninger og tips, som beboeren i det daglige kan have brug for. I det omfang oplysningerne ikke er tilstrækkelige,

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

Beboerbrev / Husorden for

Beboerbrev / Husorden for Beboerbrev / Husorden for Andelsboligforeningen Søgårdsvej 4-6, Gentofte Beboerbrev / Husorden for Andelsboligforeningen "Søgårdsvej 4-6" revision af april 2013 Kære beboer! Hermed følger nogle anvisninger

Læs mere

Velkommen som andelshaver i Andelsboligforeningen Helgolandsgade Sønderborg

Velkommen som andelshaver i Andelsboligforeningen Helgolandsgade Sønderborg Helgolandsgade 36-40 6400 Sønderborg Velkommen som andelshaver i Helgolandsgade 36-40 Sønderborg Disse sider er tænkt som en hjælp til dig, der ønsker at vide, hvad det vil sige at bo i en privat andelslejlighed

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

Kære nye andelshaver

Kære nye andelshaver Kære nye andelshaver Tillykke med din/jeres nye bolig og velkommen i Andelsboligforeningen Middelfartsgården. Vi håber, at vi på de næste sider kan give svar på eventuelle spørgsmål der måtte være i forbindelse

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015

Velkommen til. Ejerforeningen Nørre Allé 100 100. April 2015 ! Velkommen til Ejerforeningen EFNA Nørre Allé 100 100 April 2015 Administration Ejendommen administreres af Salling Ejendomsadministration A/S, Søren Frichs Vej 38 A, 1.sal, 8230 Åbyhøj, hvor vores kontakt-person

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19

Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Frederiksberg, juni 2004-1. udgave Beboerhåndbog for Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19 Velkommen til Ejerforeningen H. V. Nyholms Vej 13-19. Ejerforeningen udsender dette velkomstbrev for at oplyse

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109.

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109. Råderetsregler 2006 Afd. 13 Præsteskoven 1-109. Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har lyst

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter: Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej 60 Da

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Opdateret februar 2011 Indhold: Bestyrelsens forretningsgange 3 Cykelparkering 3 Faldstammer 3 Kommunikation til bestyrelsen 3 Fremleje 3 Grillforening 3 Internet??? 3 Navneskilt

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 Indhold Husorden for... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse i foreningens fælles arbejde og fælles arbejdsdage... 3 Bilvask... 3 Støj... 3 Husdyr...

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Husorden. For Andelsboligforeningen Korsørgården

Husorden. For Andelsboligforeningen Korsørgården Husorden For Andelsboligforeningen Korsørgården Vedtaget på generalforsamlingen den 21. april 2010 1 Indholdsfortegnelse Intro/om foreningen... 3 Organisation:... 3 Bestyrelsen... 3 Bestyrelsesmøder...

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

Historisk baggrund. Fordelingstal. Der findes i alt 30 lejligheder og 2 kælderrum, der med deres respektive fordelingstal fordeler sig således

Historisk baggrund. Fordelingstal. Der findes i alt 30 lejligheder og 2 kælderrum, der med deres respektive fordelingstal fordeler sig således BEBOERVEJLEDNING Opdateret 16.10.2010 FOR EJERFORENINGEN SKOVVANGSVEJ 22-26 Historisk baggrund Ejendommen Skovvangsvej 22-26 blev bygget I 1954 af A/S af 7. december ved Frede Andersen, Risskov, som i

Læs mere

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Indhold Affald:... 2 Vaskeri:... 2 Ruder:... 2 Musik og støj:... 2 Husdyr:... 2 Altankasser:... 3 Svalegange:... 3 Vedligeholdelse:... 3 Arbejdsdage:...

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 22. Maj 2013

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 22. Maj 2013 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 22. Maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2013, samt driftsbudget for 2014 5. Bestyrelsens

Læs mere

H U S B O G D E L G Å R D E N I I

H U S B O G D E L G Å R D E N I I A H U S B O G D E L G Å R D E N I I Sidst opdateret oktober 2016 Forslag til ændringer til husbog sendes til ejerforeningsformanden Ejerforeningen har udarbejdet denne folder med praktiske oplysninger

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE. Årgang 2016 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN TOFTEGÅRDENE Årgang 2016 www.toftegaardene.dk Årgang 2014 Side 1 Indhold 1. Bestyrelse og vicevært... 3 2. Husdyr... 3 3. Navneskilte... 3 4. Nøgler... 4 5. Pulterrum... 4 6.

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III År 2013, tirsdag d. 23. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I og III i Nannasgade 27, kld.,

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

I forlængelse af Deres forespørgsel kan jeg herved oplyse følgende:

I forlængelse af Deres forespørgsel kan jeg herved oplyse følgende: Siesbye Kapsch Bredgade 30 1260 København K. Vedrørende: Ejerlejlighed, Mægleroplysninger: Ejerlejlighedsforeningen Hedebygade 17 og 17A Vest Administrationen A/S Gammel Vartov Vej 20 2900 Hellerup Telefon

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2014

Ordinær Generalforsamling 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 8. maj 2014 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 2) Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab. 3)

Læs mere

Andelsboligforeningen Studsgaarden

Andelsboligforeningen Studsgaarden Andelsboligforeningen Studsgaarden Bestyrelsens beretning 2009/2010 Som vi plejer sender vi bestyrelsens beretning ud før generalforsamlingen i stedet for at læse den højt ved generalforsamlingen så alle

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

VANDFORBRUGET. Tilskud til individuelle vandmålere og vandbesparende toiletter

VANDFORBRUGET. Tilskud til individuelle vandmålere og vandbesparende toiletter HAR I STYR PÅ VANDFORBRUGET Tilskud til individuelle vandmålere og vandbesparende toiletter VI SKAL SPARE PÅ VANDET ikke fordi der mangler vand, men fordi der snart mangler rent vand Vi burde egentlig

Læs mere

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø 1 Formål Formålet med denne Husorden er, at alle ejere/lejere i Stockholmsgade 21 har et konkret regelsæt at forholde sig til i det daglige.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERNE I VALBY CENTRET III EJERFORENINGEN VALBY CENTRET III. (www.ef-valbycenter3.dk)

HUSORDEN FOR BEBOERNE I VALBY CENTRET III EJERFORENINGEN VALBY CENTRET III. (www.ef-valbycenter3.dk) HUSORDEN FOR BEBOERNE I VALBY CENTRET III EJERFORENINGEN VALBY CENTRET III (www.ef-valbycenter3.dk) (Husordenen er vedtaget på generalforsamlingen den 30. august 2004 og ændret på generalforsamlinger den

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

Velkomst- og orienteringsfolder 7. udgave (Feb 2016)

Velkomst- og orienteringsfolder 7. udgave (Feb 2016) Velkomst- og orienteringsfolder 7. udgave (Feb 2016) TIL EJENDOMSMÆGLERE, BERIGTIGENDE ADVOKATER M.FL.: Denne folder indeholder oplysninger som nye ejere kan have glæde af i forbindelse med indflytningen.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Østrigsgården torsdag den 20. april 2017

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Østrigsgården torsdag den 20. april 2017 A/B Østrigsgården Østrigsgade 25. st. tv. 2300 København S Tlf.: 32591112 Mail: ostrigsgaarden@gmail.com Referat af ordinær generalforsamling i A/B Østrigsgården torsdag den 20. april 2017 Antal lejligheder

Læs mere

Det blev besluttet, at det ikke er nødvendigt at udskifte samtlige låse nu. Følgende låsearbejde bestilles:

Det blev besluttet, at det ikke er nødvendigt at udskifte samtlige låse nu. Følgende låsearbejde bestilles: Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 13. oktober 2009 kl. 19.00 Afbud: Camilla og Hedvig 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt enkelte tilføjelser blev ført ind under eksisterende punkter. 2) Godkendelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Velkommen til Indiakaj og Midtermolen

Velkommen til Indiakaj og Midtermolen Velkommen til Indiakaj og Midtermolen Velkomstfolder April 2016 Ejerforeningen Indiakaj 9-13 m.fl. VELKOMMEN Du har valgt at bo i et af hovedstadens skønneste kvarterer med en spændende og fortsat levende

Læs mere

Husorden. for alle beboere i ejendommen. Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg

Husorden. for alle beboere i ejendommen. Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg Husorden for alle beboere i ejendommen Bolvighus Bernhard Bangs Alle 2, 4 og 8 Frederiksberg 1. Opslagstavler - klager Opslagstavlerne kan frit benyttes af beboerne til information vedrørende emner, der

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Bestyrelsen har med denne udgave af husordenen ønsket at udvide og tilføje enkelte punkter til den tidligere

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

Siesbye Kapsch Ny Østergade København K. Dato: 01. september 2014 J.nr.: OM Hist: K2800

Siesbye Kapsch Ny Østergade København K. Dato: 01. september 2014 J.nr.: OM Hist: K2800 Siesbye Kapsch Ny Østergade 3 1101 København K. Dato: 01. september 2014 J.nr.: 113872OM Hist: K2800 Vedrørende: Ejerlejlighed, Mægleroplysninger: Ejerboligforeningen Manøgade 10-12 I forlængelse af Deres

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 HUSORDEN OG ORDENSREGLER AFFALD: Der er opstillet affaldscontainere langs Strandparken og Hendrik Pontoppidansgade til henholdsvis køkkenaffald, aviser/papir og

Læs mere

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET 1 Generelt Samtlige beboere har i fællesskab ansvaret for opretholdelsen af ro og orden på kollegiet. Enhver beboer er forpligtet til at efterkomme de forskrifter,

Læs mere

Råderetten i Fortegårdens udlejningsboliger

Råderetten i Fortegårdens udlejningsboliger Råderetten i Fortegårdens udlejningsboliger Hvad er råderet Råderetten blev indført i lovgivningen i 1993 og er siden blevet udvidet, og er nu fastlagt i lejeloven 62.a, lov om almene boliger og bekendtgørelse

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation November Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev.

Gartnergården Ejer- og beboerinformation November Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. November 2016 C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Beboerinformation\Ejer og Beboerinformation 20161114.docx Administrator:

Læs mere

Andelsboligforeningen Provstegården

Andelsboligforeningen Provstegården Andelsboligforeningen Provstegården Rentemestervej 48-50 og Provstevej 19-21 2400 København NV Velkomstbrev Opdateret marts 2012 1 Kære nye beboer Velkommen til andelsboligforeningen Provstegården. Dette

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning april Afdeling 16

AAB Afdeling 16. Beretning april Afdeling 16 AAB Afdeling 16 april 2012 Beretning 2011 Afdeling 16 Almene boliger Arbejdernes Andels- Boligforening fyldte 100 år den 12. marts 2012. Det blev fejret med stor fest den 10. marts og reception på Artillerivej

Læs mere

Ordensreglement og Brandsikringsbestemmelser for Selvejerboligselskabet Højdevangen

Ordensreglement og Brandsikringsbestemmelser for Selvejerboligselskabet Højdevangen Ordensreglement og Brandsikringsbestemmelser for Selvejerboligselskabet Højdevangen Ordensreglement 1. Hoved- og køkkentrapper - Al henkasten af papir eller affald på trapperne er forbudt. - Henstillen

Læs mere

Velkommen til Sofiegade/Amagergade

Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Velkommen til Sofiegade/Amagergade Med denne lille folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen i ejendommen Sofiegade 21-23 / Amagergade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg.

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg. Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Formand, Casper Hansen, bød alle velkommen, og da foreningens nyeste beboer, Omar i 12A 2.tv., var mødt

Læs mere

Råderetten. - og andre muligheder for forbedringer af boligen

Råderetten. - og andre muligheder for forbedringer af boligen Råderetten - - og andre muligheder for forbedringer af boligen Indhold Om råderet... 2 Forbedringsarbejder... 2 Forandringsarbejder... 2 Arbejder inde i boligen... 2 Installationsretten... 2 Forandringsarbejder...

Læs mere

Velkommen til Ejerlejlighedsforeningen. Dalum Centrum

Velkommen til Ejerlejlighedsforeningen. Dalum Centrum Velkommen til Ejerlejlighedsforeningen Dalum Centrum 1 December 2012 Med denne folder vil vi gerne byde dig velkommen til Dalum Centrum. Som ny beboer kan der være nogle praktiske spørgsmål eller problemer,

Læs mere

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post.

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32, Randers NØ Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32. Generalforsamlingen vil

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2016

Bestyrelsens beretning for 2016 Bestyrelsens beretning for 2016 Andelskronen Ejendommens værdi er uændret i forhold til sidste år, 100 mio. kr. Bestyrelsen foreslår at hæve andelskronen med 300 kr. så den bliver på 13.100,00 kr. pr.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Lavgade 32A 6200 Aabenraa BBR-nr.: 580-019219 Energikonsulent: Robert Knak Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Gartnergården Ejer- og beboerinformation September Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev.

Gartnergården Ejer- og beboerinformation September Ejerforeningen. Gartnergården. Ejer- og Beboerinformation. Rev. Ejerforeningen Gartnergården Ejer- og Beboerinformation Rev. september 2017 C:\Users\jej\Documents\Data\Privat\Gyldenloevesgade\Bestyrelse\Beboerinformation\Ejer og Beboerinformation 20170908.docx Administrator:

Læs mere

AFDELING 21. Råderetsregler 2006. Karpedam 2 A - D.

AFDELING 21. Råderetsregler 2006. Karpedam 2 A - D. AFDELING 21 Råderetsregler 2006 Karpedam 2 A - D. Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har

Læs mere

Råderetsregler 2014. Afd. 28. Barsøvænget Løjt Kirkeby

Råderetsregler 2014. Afd. 28. Barsøvænget Løjt Kirkeby Råderetsregler 2014 Afd. 28 Barsøvænget Løjt Kirkeby Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

A/B Grønnegård Att.: Henrik Holm Hammerstrøm Horsensgade 16 st. 2100 København Ø

A/B Grønnegård Att.: Henrik Holm Hammerstrøm Horsensgade 16 st. 2100 København Ø A/B Grønnegård Att.: Henrik Holm Hammerstrøm Horsensgade 16 st. 2100 København Ø Københavns Energi A/S Varme & Bygas Salg og Service Telefon Fax Direkte E-mail Dato Journal nr. +45 3395 3395 +45 3395 2012

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 10 til afdelingsbestyrelserne Afdelingens økonomi Er det nødvendigt for jer at vide, hvordan ejendommens økonomi hænger sammen? Det korte svar er ja. Eftersom det er jeres pligt at sørge

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Humlebæk Boligselskab. Råderetskatalog Stejlepladsen 2. Administreret af

Humlebæk Boligselskab. Råderetskatalog Stejlepladsen 2. Administreret af Humlebæk Boligselskab Råderetskatalog Stejlepladsen 2 Administreret af Indhold RÅDERETTEN Lejet men helt dit eget!... 3 Forbedringer og forandringer... 3 Udenfor eller indenfor boligen... 3 Hvidevarer

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Blomsterkvarteret Afdeling 15 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Husorden. A. Det påhviler enhver ejer eller udlejer efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommen.

Husorden. A. Det påhviler enhver ejer eller udlejer efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommen. Denne håndbog er en samling af de muligheder, forpligtigelser og rettigheder medlemmerne af Ejerforeningen Solgården 1 har. Det er bestyrelsens ønske at den kan være en hjælp i de situationer den enkelte

Læs mere