Fredagsbrev uge 50 SFO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrev uge 50 SFO"

Transkript

1 Fredagsbrev uge 50 Kære forældre Det er den niende jul, vi kan fejre på Udefriskolen, og det betyder, at mange traditioner har fundet rodfæste, og deriblandt er årets Store Klippedag, børnehavens Luciaoptag, børnenes julefrokost og vores egen juleafslutning i Fabjerg Kirke med Krybbespil samt julesang om juletræet i aulaen, inden vi alle skilles til den kommende juleferie. Juletraditionerne er mange og forskellige fra familie til familie - nogle holder slet ikke jul, men juleferien kan dog for alle give anledning til samvær med familien. For nogle er juletræet et must med levende lys, og for andre er er det fint at tænde på kontakten, hvorefter det lyser op og kan stå tændt indtil den skal plyndres igen. Julemaden er egnsog traditionsbestemt, men anden og flæskestegen vandt blandt børnene til fællestimen, der skal dog siges at både gåsen, kalkunen og medisteren blev nævnt sammen med brune og hvide kartofler og en masse brun "sovs". Skal man møde risengrøden, er det i Vestjylland, den topper. Men ris a la mande ligger i "high score" blandt børnene. Selv juletraditioner kan diskuteres som alt andet, men intet er mere rigtig end andet. Vi skal blot huske at hygge og være sammen. En god juletradition kunne være at sende et brev til Julemanden, da han elsker at få julepost, og han sender faktisk en hilsen retur til børnene sidste frist for breve til julemanden er d. 18. december. God weekend til alle. Helle SFO En dejlig uge med god tid og ro til at hygge både ude og inde. Denne uge har vi haft et klippebord i SFO en, hvor vi ugen igennem har kunnet lave julepynt. En del af den nye julepynt pryder nu SFO en og pyntede også flot til vores forældrekaffe i torsdags. Børnene i SFO en havde virkelig glædet sig til forældrekaffen og til at byde på deres hjemmelavede bolsjer og småkager. Børnene har også fået solgt de sidste grøntsager fra haveprojektet. Her havde børnene stadig lidt grønkål, persille, løg og porre tilbage. I SFO en vil vi gerne sige tak for året der er gået og for et godt og respektfuldt samarbejde. Vi ser frem til et nyt og spændende år med jer og jeres fantastiske børn.

2 Vi håber, I alle får en dejlig jul og kommer godt ind i det nye år. Kærlig hilsen Liselotte og Ditte Maria Lillegruppen Så har vi haft årets sidste engelsktime, hvor vi arbejde med Christmas-words og hørte lidt om, at man mange steder først får gaver d. 25. december. Rigtig god jul til jer alle. Denne uge har været lidt anderledes med matematikken, da jeg var hjemme tirsdag med et sygt barn. Der var lillegruppen så heldig, at Helle trådte til. Torsdag sluttede vi af med en gang plus-minus bankospil med tallene fra 1-20, hvor der var en lille gevinst til alle efterfølgende. I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Hanne Mellemgruppen Livsoplysningstimerne har drejet sig om krybbespillet. Så mon ikke juleevangeliet sidder fast efterhånden. I engelsk har den ligeledes stået på jul. I mandags havde vi en dejlig tur til Lemvig i skønt vejr, hvor vi tog på Scavenger hunt - en jagt, hvor vi skulle finde de engelske juleting på vores liste. Det eneste vi ikke fandt, var HOLLY. Måske ved børnene, hvad det betyder... ved du? Rigtig god jul til jer alle, Krybbespillet er efterhånden ved at være på plads - kostumerne er prøvet, replikkerne og skuespillet er øvet. På trods af en lille smule nervøsitet er vi vist efterhånden klar til at vise det for alle. I kan glæde jer. Udover krybbespillet har vi også fået plads til læse- og arbejdsbøger, stavelseskrig i skolegården og 120 ords banko. Bankospillet fik nerverne på højkant, og det var svært at bevare roen. Hvem ville først få pladen fuld og vinde hovedpræmien (2 pebernødder)? Næste uge har vi kun 2 skoledage. Begge dage er lidt ud over det sædvanlige... Mandag formiddag er vi i Fabjerg kirke, hvor vi skal holde generalprøve på krybbespillet. Når vi kommer tilbage til skolen, spiser vi en lækker julefrokost lavet af juniorgruppen. Tirsdag glæder vi os til at vise jer årets krybbespil "Tilbage til Betlehem". Efter julegudstjenesten

3 tager vi tilbage på skolen, hvor vi julehygger i klassen og spiser frokost. Dagen sluttes af med julesang og dans i aulaen. Storegruppen Torsdag afsluttede vi med et ordentligt brag af en gang bingo på tysk. Her spillede eleverne parvist om en plade, da vi jo skulle kunne klare alle tal op til 90. Der var god koncentration, og Marcus og Asbjørn sad under en heldig stjerne og løb i flere tilfælde med sejren. Ugens tysktime var den sidste inden jul, så jeg vil derfor benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig god jul samt et godt og lykkebringende nytår. Dansk: I denne uge har vi haft travlt med vores krybbespil sammen med Mellemgruppen. Vi har været så heldige, at Fridas bedstemor kom i mandags for at sy kostumer. Vi glæder os meget til at vise resultatet på tirsdag. Derudover arbejder vi med filmanalyse. Glædelig jul og godt nytår -Marie Den sidste livsoplysningstime blev konverteret til engelsk. I engelsk har vi haft gang i et juletema om britiske juletraditioner krydret med træning af vores engelske juleordforråd. I går blev der lavet videoer til Santa med ønsker, juleplaner, eksempler på hvorfor man har været "a good boy/girl this year", og hvad det bedste ved julen er. Så må vi jo se, om det giver gaver i deres "Stocking" ;-) til jer alle. I den sidste idrætstime inden jul havde vi fyldt salen med redskaber, hvor vi herefter spillede dødbold blandt disse. til alle.

4 Juniorgruppen I engelsk har vi tirsdag afsluttet emnet om Australien. I evalueringen var det dejligt at høre, hvor meget de faktisk har lært i dette emne. Ligeledes talte vi om vores udeskole, og hvad det betyder, at vi får en praktisk erfaring med det faglige stof. I engelsk afsluttede vi med en rigtig britisk julehumørstarter, nemlig Charles Dickens "Et juleeventyr". I tysk knokler vi videre i den tyske skole. Her har den handlet om hverdagen i skolen. Vi arbejder ufortrødent videre med emnet efter juleferien. Jeres børn har fået et fint arbejdshæfte til emnet. Her kan I følge lidt med i, hvad det er, de arbejder med. Husk fortsat, at der skal være høretelefoner i skoletasken, da vores portal har rigtigt mange lydfiler. I kommende uge har vi kun to skoledage og i disse dage, er jeg ikke at finde i juniorgruppen. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig god jul samt et godt og lykkebringende nytår. I fortælling har jeg læst "Drengen i den stribede pyjamas" for junior og senior. Fredag blev livsoplysningstimen stjålet, så junior og senior kunne få lov at se filmen baseret på romanen. En fantastisk og rørende skildring af et par drenges skæbne under Anden Verdenskrig. til jer alle. I kulturfag har grupperne afholdt politiske taler. Hvem ved, måske gemmer der sig fremtidige politikere i gruppen? Vi har i denne uge fået lavet de forskellige genre indenfor avisen lavet færdig. Vi har øvet os på oplæsning, da vi træner til at finde den kommende vinder af oplæsning i 6. klasse. Vi har mandag og tirsdag i næste uge til oplæsning under morgensang, plus de tre første dage efter nytår. Efter nytår fortsætter vi lidt med oplæsning sideløbende med grammatik. Mandag og tirsdag i næste uge er lidt anderledes dage. Mandag laver vi i juniorgruppen mad til årets julefrokost, som traditionen tro består af biksemad og abemad.

5 Jeg vil sige tak for det første halve år med jer og jeres skønne børn, og ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Seniorgruppen I seniorgruppen har det svenske sprog været i fokus. Til elevernes overraskelse var det faktisk ikke særligt svært at følge med i filmen i mandags, når den var tekstet på svensk. Inden filmstarten blev der trænet og udtalt gloser på det bedste svensk, vi formår. Finurlige sprogiagttagelser blev gjort! Tænk sig, at svenskere spiser "glass", og "roligt" foregår helt anderledes!! Eleverne er nu ved at have lagt sidste hånd på kommateringskurset i dansk. Vi fortsætter med grammatikken efter juleferien. I engelsk fik grupperne bygget sig et "safe house", som de kan beskytte sig i, nu hvor zombierne har besat vores land!! Her vil vi gemme os julen og nytåret over, hvorefter vi vil forsøge at redde os selv efter ferien. I tysk har vi bearbejdet filmen "Die Welle" og har øvet os i mundtligt at præsentere den. I kommende uge venter kun to skoledage. Mandag er der julefrokost, hvor seniorgruppen står for borddækning og oprydning i salen. Ligeledes står gruppen for en forventeligt hyggelig og sjov underholdning for resten af skolens elever. Dagen slutter klokken altså ingen studietid. Tirsdag har vi juleafslutning, hvor vi skal gå ud i Fabjerg Kirke og se Mellem- og Storegruppens krybbespil. Efter en god gåtur tilbage til Udefriskolen skal vi danse om juletræ og rydde op til juleferien. I ønskes alle en rigtig god weekend. I kulturfag har grupperne vist deres rollespil om ungdomsgrupper og fordomme. Det var rigtig flot. Vi har også i denne uge arbejdet med funktioner i matematik. Et emne som er svært for mange. Vi tager det op igen efter jul. samt et lykkebringende nytår til jer alle.

Fredagsbrev uge 3 SFO

Fredagsbrev uge 3 SFO Fredagsbrev uge 3 Kære forældre Endnu en uge er gået, og det føles efterhånden som længe siden, at julen har været over os. Det betyder heldigvis, at dagene bliver lysere, og at foråret snart står på spring

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre Jeg er tilbage efter et par skønne dag i "sølvets tegn". Turen gik til Mols, hvor Kalø Slotsruin blev besøgt, og Mols bjerge blev travet tynde. Dette område er et fantastisk

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre Fredagsbrev uge 6 Kære forældre En vinterferie nærmer sig, og denne uges vejr har vist os, at foråret til tider kan være langt væk. Vinden har været kold, og mange kinder og næser har været røde. Som alle

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 1 2017 Godt nytår til jer alle. Jeg håber, I har haft en dejlig jul, hvor tiden med familien har fyldt det meste, og hvor samvær og hygge har været i fokus. Vi er nu kommet godt i gang

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel Fredagsbrev uge 16 Kære forældre Den første uge efter påskeferien er nu veloverstået, og alle er kommet i gang med de sidste måneders undervisning inden sommeren og dens kommende ferie. Tirsdagen i denne

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 2 Anne har i denne uge stået for morgensang, og ugens emne har været plastik. I sin indledning fortalte Anne, at hun i tiden op til morgensang ikke anede særligt meget om

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra den skoleleder Nyt fra forældrebestyrelsen Billeder fra 1. klasse Billeder fra 3. klasses luciaoptog på plejehjemmet Skolefesten

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Denne uge har budt på introduktion til den kommende innovationsuge. En uge, hvor ny viden og kendt viden skal kombineres til en viden, der bliver brugt på nye måder eller

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Ny1hedsbrev uge Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk 111111111111111 Ny1hedsbrev uge 51-2013 Side 1 Glædelig jul Side 6 Spilleaften Side 2 Nyt fra bestyrelsen

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

December December, julehygge, nisser og juleferie

December December, julehygge, nisser og juleferie December 2016 Kommende begivenheder 06.12.2016: Koncert m. 3.-4. årgang: Da julemanden gik amok, på Harmonien, Haderslev 07.12.2016: 6. årg dyster i Smart-Parat-Svar i Haderslev Stadionvej 9e, 6510 Gram

Læs mere

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre Fredagsbrev uge 33 Kære forældre Vi har nu været i gang i to uger, og det har været to forrygende uger. Vi er kommet godt i gang, dette gælder både små, store, nye og gamle. Vejrguderne har i denne uge

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Fredagsbrev uge 48. plads til forbedringer. Foråret byder på den velkendte skolehjemsamtale, hvor både børn og forældre er velkommen.

Fredagsbrev uge 48. plads til forbedringer. Foråret byder på den velkendte skolehjemsamtale, hvor både børn og forældre er velkommen. Fredagsbrev uge 48 Kære forældre Tak for jeres fremmøde til skolens første speeddating. Det var en aften, hvor det var muligt, for jer forældre, at komme forbi de enkelte lærere og høre lidt om, hvordan

Læs mere

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen Fredagsbrev uge 40 Kære forældre Morgensangen har i denne uge budt på oplæg fra Lillegruppen og Anne-Sofie. Emnet var Alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er citat fra Gummi Tarzan.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. december 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 887 Næste uge: Mærkedag: 02. januar 03. januar 06. januar Fri Spireloppen åben I skole igen Lærermøde Civilt bestyrelsesmøde 17. december 22.

Læs mere

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen.

Julebrev d uge 51. Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. Julebrev d.21.12-2016-uge 51 Vi sluttede skoleåret 2016 med et brag af en julefrokost. Figur 1Vuggestue, børnehave og skole spiser sammen. De sidste 5 undervisningsdage op til juleferien stod i julens

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til Fredagsbrev -- uge 50 - d. 16. december 2011 FredagsBREV Glædelig jul og godt nytår til alle på Bakkelandet Personalet i Bakkelandets vuggestue, børnehave og friskole Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Fredagsbrev uge 38. Kære forældre

Fredagsbrev uge 38. Kære forældre Fredagsbrev uge 38 Kære forældre Skoleåret er nu rigtig skudt igang, og det blev gjort med et brag af et høstmarked. Vejret var med os og viste sig fra den alle bedste side. Tusind tak til alle jer som

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole Fredagsbrev uge 11 Kære forældre Endnu en uge er snart forsvundet i horisonten. En uge, hvor både Junior og Seniorgruppen har arbejdet hårdt for at blive klar til fremlæggelserne af deres projekter. De

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Vi håber også på at der bliver lidt vintervejr, så vi kan få kælkene frem.

Vi håber også på at der bliver lidt vintervejr, så vi kan få kælkene frem. Købe/sælgedag: Tak for en super hyggelig købe/sælgedag hvor næsten alle børnene deltog. Der var rigtig mange spændende og meget forskellige boder og god markedsstemning. Vi vil gerne rose alle Jer forældre

Læs mere

Fredagsbrev uge 34. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 34. Lillegruppen Fredagsbrev uge 34 Kære forældre Den første måned runder snart af, og vi går mod efterår, som er en fantastisk tid med de smukkeste farver. Hvis vejret arter sig, som vi har set i de to tidligere uger,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 1. december 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 925 Næste uge: Mærkedag: 02. december 05. december 06. december 08. december Udlejning baunen Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem 9.kl. Bestyrelsesmøde

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Jeg håber, at de kommende samtaler jeg og Claus skal have, vil føre til at I vil se nye skolekammerater på Gjerndrup Friskole inden længe.

Jeg håber, at de kommende samtaler jeg og Claus skal have, vil føre til at I vil se nye skolekammerater på Gjerndrup Friskole inden længe. Fredagsnyt d. 11. januar 2019 Rigtigt godt Nytår til alle. Jeg håber alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Over en længere periode har vi haft fokus på at fortælle den gode

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen Fredagsbrev uge 43 Kære forældre Den første uge er nu gået efter efterårsferien, og vi er alle tilbage i hverdagen, som for os alle er velkendt med undtagelse af Silas, som havde sin første skoledag i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 30. november 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. December 2018 Mærkedage Dec.2018 3. december 11. december 12. december 13. december 14. december 18. december 19. december Brobygning 9.kl. (hele ugen) Lærermøde

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Nyhedsbrev dec

Nyhedsbrev dec Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: 96848940 Nyhedsbrev dec. 2017. Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 50-2013 Side 1-2 Side 3 Side 4-6 Side 6 LUCIA Nyt fra Troels Bedsteforældre julehyggedag

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Kære forældre Kirsten, Jens Aksel og jeg er nu tilbage og har nydt den første uge hjemme. Kirsten og jeg arbejder i øjeblikket på årsregnskabet, da det skal ligge klar til revisoren kommer

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8

UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8 UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8 Markedsdag Det var igen i år en dejlig eftermiddag, da SFOen holdt markedsdag. Der var boder, kaffe, te og kage, og der var masser af hyggeligt samvær. Tusind tak til SFO

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Øvej 3 - Undløse - 4340 Tølløse Tlf.: 72 36 74 80 - Fax: 59 24 89 01 undloeseskole@holb.dk www.undloese.dk Det sker i december Torsdag d. 3-3A, 4A, 5A, 6A, 7A,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 5 0. Kære børn og forældre! Lemming d. 14. december 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 5 0. Kære børn og forældre! Lemming d. 14. december 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 5 0 Kære børn og forældre! Lemming d. 14. december 2018 Ugen der gik: En skøn og sjov og anderledes uge i julens tegn. Tusind tak for en rigtig

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Skoleåret er jo fyldt med forskellige aktiviteter ud af huset og andre oplevelser, og allerede i den anden uge i september var der fart på.

Skoleåret er jo fyldt med forskellige aktiviteter ud af huset og andre oplevelser, og allerede i den anden uge i september var der fart på. Dec. 2014 NYHEDSBREV Skoleåret 2014/15 er nu rigtig godt i gang. Vi har på Solhverv allerede nået at opleve mange ting i skoleårets første halvdel, så nu glæder vi os til, at alle kan holde en rigtig god

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 11. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 845 Næste uge: Mærkedag: 14. december 15. december 16. december 17. december 18. december Samtaler 8.kl. BI - fri Lærermøde Forældremøde skbh.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Programmet for festen kan ses på informationstavlen lige indenfor døren.

Programmet for festen kan ses på informationstavlen lige indenfor døren. UGEBREV nr. 15 uge 47 Årgang 7 Overbygning fra 2018-19 Bestyrelsen og lærerne har i fællesskab besluttet, at vi skal tilbyde overbygning på Midtdjurs Friskole med opstart af 8. klasse i skoleåret 2018-19.

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

SFO. Personale information NYHEDSBREV. Jul en dansk kulturel tradition

SFO. Personale information NYHEDSBREV. Jul en dansk kulturel tradition NYHEDSBREV SFO Farsø Skoles Fritidstilbud November 2014 PLUTO & KOMETEN Personale information Jul en dansk kulturel tradition Vi vil i både Pluto og Kometen tilbyde forskellige aktiviteter som alle er

Læs mere

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle Fredagsnyt d. 30. september 2016 Kære alle Siden sommerferien har mine vinduer på 1. sal stået åbne for at få luften cirkuleret her i varmen. Derfor strømmer der også skøn børnelyd op til mig og i denne

Læs mere

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har Fredagsbrev uge 35 Kære forældre I denne uge har vi mærket, at sensommeren er på vej. Regnen og blæsten har taget fat igen, og temperaturen er faldet. Enkelte grupper har været på udeskoleture, bl.a. er

Læs mere

Enghøj News. Nr. 3 December 2015

Enghøj News. Nr. 3 December 2015 Enghøj News Nr. 3 December 2015 Indhold Info fra klubben Månedens opskrift Det sker i december Fifa turnering Halloween fest Julefrokost Tivoli tur Jule indkøbstur City 2 Quiz INFO FRA KLUBBEN Nu kan vi

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015

Nyhedsbrev. uge 50 / 2015. Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Nyhedsbrev uge 50 / 2015 Festklædte elever parat til Gallafest 12. november 2015 Indhold Nyt fra administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra kostafdelingen v. afdelingsleder Lotte Gjerlufsen

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 Ugen der gik: En helt almindelig skoleuge. Ugen der kommer: En uge med ro og rutiner venter.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere