Referat Beredskabskommissionen tirsdag den 2. september Kl. 8:15 i Brandstationen, Kirke Hyllinge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Beredskabskommissionen tirsdag den 2. september 2014. Kl. 8:15 i Brandstationen, Kirke Hyllinge"

Transkript

1 Referat tirsdag den 2. september 2014 Kl. 8:15 i Brandstationen, Kirke Hyllinge

2 Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden Til orientering - 2. september ODIN rapporter 2. kvartal IDV 2. kvartal Eventuelt... 9

3 Side 1 1. Godkendelse af dagsorden Sagsnr.: Resumé: Indstilling: Beslutning den : Dagsorden godkendt Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Handicappolitik: Økonomi og finansiering: Beslutningskompetence:

4 Side 2 2. Til orientering - 2. september 2014 Sagsnr.: 14/3898 Resumé: A. Markbrand den 2. august 2014 Lejre Brandvæsen modtog den 2. august 2014, kl alarm til naturbrand/mark med afgrøder på adressen Dyvelystvej 1, 4060 Kr. Såby. Branden udviklede sig i løbet af nogle timer, hvorefter indsatsleder og vagthavendechef besluttede at tilkalde assistance fra nabo kommunerne og fra Beredskabsstyrelsen. Ved indsatsens afslutning havde der været følgende resurser involveret i indsatsen, 26 brand- og redningskøretøjer (herunder speciel rekvireret køretøjer) og 57 brand- og redningspersonale. Der blev brugt ca. 200 m3 vand til slukning på et ca. 200 hektar stort markområde med beboelse, oplag af halm, stalde og dyrehold. Følgende enheder var indsat af Lejre Brandvæsen: Indsatsleder: 1 indsatslederbil (*1) Skadestedsleder: 1 bil (egen bil) (*1) Vagthavendechef: 1 lederbil til KST (*1) Station Syd: 1 sprøjte, 1 vandtankvogn, 1 slangetender, 1 mandskabsvogn (*6) Station Nord: 1 sprøjte, 2 vandtankvogn, 1 mandskabsvogn (*10) Station Roskilde: 2 vandtankvogn (*4) Station Holbæk: 2 sprøjter, 2 vandtankvogn (*12) Station Asnæs: 1 vandtankvogn (*2) Station Nyk. Sjælland: 1 vandtankvogn (*2) Beredskabsstyrelsen Næstved: 1 skovslukningsvogn, 1 vandtankvogn, 1 sprøjte, 1 kranbil (*14) Beredskabsstyrelsen Hedehusene: 1 vandtankvogn (*2) Landmand:1 gravemaskine (*1) Lejre Kommune: 1 gravemaskine (*1) Samt et ukendt antal frivillige landmænd med flere traktorer med harve, gyllespredere, branddaskere m.v. *Tallene i ovenfor stående parenteser, er det antal brandfolk der var på køretøjerne/i den konkrete udrykningssammensætning Vandforbrug: ca. 200 m3 vand samt udlægning af skum på skovstrækninger samt halm oplag. Område: Mellem hektar (1,2 1,5 km2) skønnes at være brændt. Området bestod af høstede og uhøstede afgrøder, skov- og moseområder samt med flere bygninger/huse/gårde/lader samt dyrehold. Vindforhold: Vind med hastighed på mellem 5-8 m/s fra syd/øst med vindstød på optil 15 m/s (Kilde: DMI)

5 Side 3 Mandskabstimer: Det skønnes at der er brugt optil 280 mandetimer fra Lejre Brandvæsen. Der blev oprettet brandvagt i form af en vandtankvogn og 2 brandmænd natten mellem den 2. august og 3. august Bilag: medsendt- Skitse (billede udsnit) over markbrand den. 2. august 2014 B. Skrivelse fra Beredskabsstyrelsen dateret den 19. juni og den 8. august 2014 Beredskabsstyrelsen har den 19. juni 2014 anmodet Lejre Kommune om en redegørelse for udsagn om Lejre Brandvæsen som har været bragt i pressen. Det drejer sig om udsagn om vagthavenden indsatsleders kørsel alene til automatiske brandalarmer samt udsagn om at Lejre Brandvæsens indsatsleder har opholdt sig uden for kommunen. Lejre Brandvæsen har den 26. juli 2014 besvaret Beredskabsstyrelsens anmodning, og herunder redegjort for kommunens risikobaserede dimensionering I det fremsendte svar til Beredskabsstyrelsen fremgår følgende konklusion: Med udgangspunkt i den enkelte ODIN-rapports forløb har jeg kunne konstatere, at der umiddelbart har været en overensstemmelse mellem den af Beredskabsstyrelsen fastsatte pickliste og så de enkelte udrykninger. Konklusionen er, at der har været en del fejludkald fra 112-alarmcentralens side af, og at et par af udrykningerne kunne have været bedre sammensat med hensyn til udrykningssammensætning. Men at Lejres kommunalbestyrelses godkendte serviceniveau for Lejre Brandvæsen generelt har været overholdt fra Lejre Brandvæsens side af. Jeg vil med baggrund i denne redegørelse, undersøge Lejre Brandvæsens udrykningsprocedurer og udrykningssammensætninger igennem på ny. Såfremt det konstateres, at der er fejl i disse udrykningssammensætninger, vil der blive foretaget de nødvendige ændringer, sådan at udrykningssammensætningerne lever op til det politisk fastsatte serviceniveau. Lejre Brandvæsen har i et supplereende svar til Beredskabsstyrelsen den 8. august 2014, redegjort for Lejre Brandvæsens indsatsledervagt. I det fremsendte svar den til Beredskabsstyrelsen, fremgår følgende konklusion vedrørende indsatsleders ophold udenfor Lejre Kommune: Som supplerende til fremsendte brev dateret den 26. juli 2014 til Beredskabsstyrelsen, afholdes indsatsledervagten i Lejre Kommune, af vores 4 indsatsledere (tilkalder) samt indsatsledelse via kontoret i dagtiden på hverdage. Indsatsledelsen forgår med ophold i Lejre Kommune.

6 Side 4 Vi har gennemgået alle ODIN-rapporter siden 1. januar 2007 frem til d.d. den 4. august 2014 samt forhørt os hos vores eksisterende indsatsledere om de har viden om afholdelse af indsatsledervagter udenfor Lejre Kommune. Det vi har fundet frem til er, at Beredskabsinspektør, Kurt Andersen Søndag den 25. november 2012, havde et par timers indsatsledervagt for indsatsleder Henning Sørensen, da Henning skulle på arbejde i et par timer i Rye Kirke. Da Kurt overtager vagten kl og skal til at køre mod Brandstation Nord (Kontoret), modtager han kl et indsatslederudkald på et indsatsledereftersyn på Grønnehave, Elverdamsvej 200, 4070 Kr. Hyllinge hvorefter han begiver sig mod adressen fra han bopæl Rønne alle 9, 4000 Roskilde og ankommer kl Lejre Brandvæsen har arrangeret møde med de tre institutioner, hvor Lejre Brandvæsen afsender indsatslederen alene på en automatisk brandalarm, og hvor det automatiske brandalarmeringsanlæg er lovpligtiget. Formålet med mødet er, at finde tekniske løsninge på forbedringer af de automatiske brandalarmeringsanlæg. Bilag: Medsendt - Svar til Beredskabsstyrelsen vedrørende indsatsledervagt i Lejre Kommune (26. juli 2014) samt svar til Beredskabsstyrelsen vedrørende indsatsledervagt i Lejre Kommune (8. august 2014) inkl. ODIN rapporter. C. Kortlægningsnotat af 8 kommuners redningsberedskaber Med baggrund i aftalen om kommunernes økonomi 2015 der er indgået mellem regeringen og KL den 3. juni 2014 er det besluttet, at der skal ske en forenkling af organiseringen indenfor redningsberedskabetsområde med henblik på at opnå en effektiviseringsgevist. I aftalen er der lagt op til, at der skal ske en samling af de nuværende 87 kommunale beredskabsenheder i større og mere bæredygtige enheder, som skal kunne varetage nogle af de mere specialiserede beredskabsfunktioner, som i dag varetages af staten. Samtidig forventes det, at en ny organisering vil bidrage til en effektivisering samtidig med at et højt serviceniveau opretholdes. I 2015 og fremadrettet reguleres det kommunale bloktilskud ned som følge af den forventede effektivisering. Lejre Kommune skal senest 1. januar 2016 etablere sig i større og mere bæredygtige enheder. Lejre Brandvæsen har sammen med 7 andre kommuner udarbejdet en foreløbig kortlægning med rådata for redningsberedskaberne (Brandvæsenerne) i Lejre, Holbæk, Kalundborg, Næstved, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø kommuner. Kortlægning af de 8 kommuners beredskaber er sket efter en tidligere beslutning fra borgmestrene /kommunaldirektørerne i Holbæk, Kalundborg, Næstved, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø og hvor Lejre Kommune efterfølgende er gået ind i dette samarbejde for så vidt angår kortlægningen.

7 Side 5 Kortlægningsnotatet er udarbejdet sammenfaldende med den afsluttende fase af arbejdet i Redningsberedskabets Strukturudvalg. Derfor er det også besluttet, at notatet som udgangspunkt alene skal kortlægge beredskabernes overordnede rådata, i øvrigt uden at notatet kan forholde sig til Strukturudvalgets afrapportering, herunder den efterfølgende beslutningsproces, da dette pt. er ukendt. Der foretages således ikke analyse af resultaterne fra kortlægningen, men der gives i begrænset omfang en kort beskrivelse af eventuelle samarbejdsperspektiver. Kortlægningsnotatet beskriver først den overordnede risikoprofil for de 8 kommuner, der tager udgangspunkt i kommunernes risikobaserede dimensionering, ligesom det er gældende for de efterfølgende beskrivelser, herunder de aktuelle rådata. Kortlægningen medtager både forhold vedrørende lovpligtige og ikke lovpligtige opgaver, herunder diverse serviceopgaver, som bl.a. medvirker til at styrke beredskabernes kerneydelse. Det kan samlet set konstateres, at kommunernes organiseres meget forskelligt, om end alle har de samme kerneydelser. Det er endeligt vurderingen, at beslutningerne i forlængelse af Strukturudvalgets arbejde kan få væsentlig indflydelse på fremtidig organisering af eventuelle og forskellige samarbejdsmodeller. Kortlægningsnotatet er suppleret med data fra Lejre kommune. Der er således i kortlægningen indsat et supplerende afsnit 2.2.8, hvor Lejre kommune bl.a. indgår med et resume af kommunens risikoprofil, tilsvarende øvrige kommuner. Lejre kommunes rådata fremgår endvidere sammen med øvrige kommuners rådata i bilag 1, ligesom kommunens stationer også fremgår af bilag 2. Indstilling: Bilag Medsendt - Kortlægningsnotatet Beslutning den : Orienteringen taget til efterretning. Administrationen bedes undersøge, om der er overensstemmelse mellem praksis og den af Kommunalbestyrelsen godkendte risikobaserede dimensionering, efter at praksis er ændret ved udrykning til ABA-alarmer, som følge af Beredskabsstyrelsens anbefaling. Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Handicappolitik: Økonomi og finansiering: Beslutningskompetence:

8 Side 6 Bilag: 1. Bilag: Udrykningssammensætninger i Lejre Kommune fra Lejre BRV 2. Bilag: Udrykningssammensætninger Lejre fra Lejre BRV 3. Bilag: Oversigt fra BRS til Lejre Redningsberedskab Bilag: Udrykningsrapporter som omtalt i redegørelse til BRS den 26. juni Bilag: Skitse over markbrand den Bilag: 26 juni 2014 Redegørelse på spørgsmål fra Beredskabsstyrelsen dateret den 19 juni Bilag: Redegørelse til beredskabsstyrelsen 8. august 2014 vedrørend RIS DIM og ISL vagte 8. Kortlægningsnotat, 8 kommuner version 1.1

9 Side 7 3. ODIN rapporter 2. kvartal 2014 Sagsnr.: 14/3895 Resumé: Administrationen har udarbejdet en kvartalsrapport over udrykninger i 2. kvartal 2014 i overensstemmelse med Beredskabskommissions beslutning. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at kvartalsrapporterne fra 2. kvartal 2014 tages til efterretning. Beslutning den : Indstillingen tiltrådt. Sagsfremstilling: Administrationen har udarbejdet en kvartalsrapport over antal udrykninger i 2. kvartal 2014 i overensstemmelse med Beredskabskommissions beslutning. Skemaet indeholder oversigt over antal udrykninger foretaget i hele Lejre Kommune af henholdsvis Brandstation-Nord og Brandstation-Syd samt af Roskilde Brandvæsen i Lejre Kommunes østlige del Det fremgår af kvartalsrapporten, at der i 2. kvartal 2014 har været 59 udrykninger. Der er kørt 58 alarmture med kørsel 1 (udrykningskørsel) og 1 alarmture med kørsel 2 (uden udrykning). I oversigten indgår blandt andet eventuelle aflyste alarmture, flere samtidige udrykninger, assistance til og fra Lejre brandvæsen, specielle forhold omkring en udrykning i Lejre Kommune. Administrationens vurdering: Administrationen vurderer, at antallet af udrykninger er normalt for Lejre Brandvæsens gennemsnits udrykninger. Handicappolitik: Sagen indeholder ingen særlige handicappolitiske elementer. Økonomi og finansiering: Ingen Beslutningskompetence: Bilag: 1. ODIN Rapportering 2. kvartal 2014

10 Side 8 4. IDV 2. kvartal 2014 Sagsnr.: 14/3897 Resumé: Administrationen har udarbejdet regnskab for 2. kvartal 2014 for Lejre Brandvæsens indtægtsdækket virksomhed (IDV). Administrationen anbefaler at regnskabet for 2. kvartal 2014 godkendes. Indstilling: Koncerndirektionen indstiller: 1. at regnskabet for Lejre Brandvæsens indtægtsdækket virksomhed for 2. kvartal 2014 godkendes. Beslutning den : Indstillingen tiltrådt Sagsfremstilling: Administrationen har udarbejdet regnskab for 2. kvartal 2014 for Lejre Brandvæsens indtægtsdækket virksomhed (IDV) med baggrund i det af kommunalbestyrelsen godkendte budget, som blev fremlagt på Beredskabskommissionsmødet den 8. maj Administrationens vurdering: Med udgangspunkt i administrationens tidligere vurdering af IDV anbefaler administrationen, at godkender regnskab for 2. kvartal Handicappolitik: Sagen indeholder ingen særlige handicappolitiske elementer. Økonomi og finansiering: Regnskab for IDV 2. kvartal 2014 viser en omsætning på kr. og udgifter på kr. Med udgifter på kr. til Viceberedskabsinspektør funktionen samt udgifter på kr. til leasing af vandtankvogne T1 (Brandstation: Nord/Kr. Hyllinge) og T2 (Brandstation: Syd/Hvalsø), viser regnskabet et netto resultat på kr. Af vedlagte bilag ses regnskab for 2. kvartal Budgettet er baseret på uændret aktivitetsniveau i forhold til tidligere fremlagt budget oversigt. Beslutningskompetence: Bilag: 1. IDV 2 kvt 2014

11 Side 9 5. Eventuelt Sagsnr.: 14/3901 Resumé: Indstilling: Beslutning den : Intet Sagsfremstilling: Administrationens vurdering: Handicappolitik: Økonomi og finansiering: Beslutningskompetence:

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009 Referat fra møde i mandag den 27. april 2009 Mødet startede kl. 08:00 på Beredskabsstationen, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Orientering...

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Dagsorden torsdag den 7. april 2011 Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Til orientering...2 3. Kvartalrapport 4 kv 2010...4

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Dagsorden onsdag den 18. november 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering november 2015... 2 3. Indtægtsdækket

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 2. oktober 2013. Kl. 9:30 i Mødelokale 4, Allerslev

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 2. oktober 2013. Kl. 9:30 i Mødelokale 4, Allerslev Referat onsdag den 2. oktober 2013 Kl. 9:30 i Mødelokale 4, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Orientering oktober 2013... 2 3. Kommunens generelle beredskabsplan 2013...

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 4. juni 2014. Kl. 8:30 i Brandstationen Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 4. juni 2014. Kl. 8:30 i Brandstationen Kirke Hyllinge Referat onsdag den 4. juni 2014 Kl. 8:30 i Brandstationen Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - 4. juni 2014... 2 3. IDV 1. kvartal 2014... 6 4. Eventuelt...

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012 Referat torsdag den 27. september 2012 Kl. 8:30 i Mødelokale 2, Allerslev Laila Torp Madsen (V) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. 2 q 2012... 2 3. Anskaffelse af to nye vandtankvogne

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 8. december 2011. Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Referat torsdag den 8. december 2011 Kl. 8:30 i Brandstation Nord, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering... 2 3. Kvartalsrapport 2 og 3

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen mandag den 10. maj 2010

Referat Beredskabskommissionen mandag den 10. maj 2010 Referat mandag den 10. maj 2010 Kl. 11:30 i Brandstationen, Vintapperbuen 2, Kirke Hyllinge (V) (A) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Orientering...2 3. Beredskabsstyrelsens ønske

Læs mere

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Om Beredskabsstyrelsens vurdering af konsekvenser ved et samarbejde mellem Greve og Solrød kommuner om det afhjælpende

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 17. januar 2007 kl på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund REFERAT Onsdag den 17. januar 2007 kl. 16.00 på Frederikssund Brandstation Løgismose 3, Frederikssund Mødedeltagere: Fraværende: Ole Find Jensen, Finn Borch Andersen, Kenneth Jensen, Erik Sejersten, Morten

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 11. februar 2015

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 11. februar 2015 Referat onsdag den 11. februar 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Afbud: Jan Vedel Heine (I) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - Januar 2015...

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge kl.

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/9 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen

Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere:

Læs mere

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Deltagere:, Kim Hagsten Sørensen, Hanne Grangaard, Tage Zacho Rasmussen, Ulla Roos, Sydøstjyllands politi Fraværende: Kim

Læs mere

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner

DAGSORDEN. Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner DAGSORDEN Møde nr. : 02/2008 Sted : Brandstationen, Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Dato : 29. februar 2008 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen I/S

Vestsjællands Brandvæsen I/S Vestsjællands Brandvæsen I/S Beredskabskommissionen Vestsjællands Brandvæsen (Møde i Beredskabskommissionen VSBV) 14-09-2018 08:00 Brandstationen, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk Information : Medlemmer:

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Ændret efter styregruppemøde den 2. juni 2015) Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde mandag d. 28. april 2014 kl. 16.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud fra: Poul Erik Ibsen, Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 17. august 2018 Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 Side 1 af 14 Beredskabsstyrelsen udkast til udtalelse findes i sin fulde længde side 8-14. Nr. Resumé af

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Faxe Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Faxe Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. september 2012 Faxe Kommune har den 2. august

Læs mere

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 27. juni 2018 Tid 08.00-12.00 Sted Faxe Ladeplads Sejlklub,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Vordingborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Vordingborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 6. august 2013 Vordingborg Kommune

Læs mere

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR Bilag 1 Ydelsesbeskrivelse for Østsjællands Beredskab leverance af brandberedskab (First respond) i Lejre Øst for perioden 2018-2019 for Vestsjællands Brandvæsen version 1,2 I forlængelse af notat pr.

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning om, at der etableres et fælles kommunalt beredskab

Læs mere

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 30.08.2011 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 30.08.2011 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 30.08.2011 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Ingen. Indholdsfortegnelse: 48. Orientering om udrykning med redningsberedskabet... 3 49.

Læs mere

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle

Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle Referat af åbent møde for Beredskabskommissions møde den 08. juni 2009 kl. 17:00 i Torvehallerne i Vejle Indholdsfortegnelse 009. Revidering af den risikobaserede dimensionering og redningsberedskabets

Læs mere

Bilag 5: Udrykningsstatistikker.

Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Bilag 5: Udrykningsstatistikker. Indhold Generelt for statistikken.... 3 Datagrundlaget for statistikken... 3 Kvalitetssikring af datagrundlaget... 3 Følgende er taget med i statistikken:... 3 Statistik

Læs mere

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser.

påpegede, vil blive indarbejdet i planforslaget, før den endelige forelæggelse af planforslaget for de enkelte kommunalbestyrelser. Beredskab & Sikkerhed Vestergrave 30 8900 Randers C Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for Beredskab & Sikkerhed (dimensioneringsplanen) 01. november 2018 Beredskabsstyrelsen har den

Læs mere

Østsjællands Beredskab

Østsjællands Beredskab Østsjællands Beredskab Beredskabskommissionsmøde (Beredskabskommissionsmøde) 14-12-2017 08:00 Gml. Vindingevej 10, Roskilde Mødeindhold Punkt Side Beslutning for punkt 1: Godkendelse af ny risikobaseret

Læs mere

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 28. april 2017 Mødetid: 14:20 Mødested: Gammelgårdsvej 6, Klakring, 7130 Juelsminde Peter Sørensen Kirsten Terkilsen Jørgen Korshøj

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Mødet mandag den 30. januar 2012 kl. 09:30 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Afbud fra Hanne Agersnap Endvidere var til stede:

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen tirsdag den 11. november 2014. Kl. 8:30 i Brandstationen, Kirke Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen tirsdag den 11. november 2014. Kl. 8:30 i Brandstationen, Kirke Hyllinge Referat tirsdag den 11. november 2014 Kl. 8:30 i Brandstationen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering... 2 3. ODIN rapport 3. kvartal 2014... 3 4. IDV

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 56 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 6. Forslag til budget for 2009 1 7. Effektiviserings- og spareforslag for beredskabets

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 13. december 2017 Tid 07:30 09:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommission

Referat. fra Beredskabskommission Referat fra Beredskabskommission Mødedato: Tirsdag den 13. januar 2015 Mødetidspunkt: 09:00 Mødested: Vibevej 18 Deltagere: Afbud: Johnny Søtrup, Erik Buhl, Erik Nørreby, Jørgen Ahlquist, Kjeld Anker Espersen,

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Ebeltoft Brandstation Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Øvrige deltagere: Jan Lindstrøm (frivillige, observatør), afbud Jan Møller Nielsen (medarbejder repræsentant, observatør) Dato:

Læs mere

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 25. april 2019 Tid 08.00-10.00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011.

Et tilrettet udkast til plan blev fremsendt til Beredskabsstyrelsen med mail af 5. april 2011. Frederikssund Kommune Halsnæs Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Frederikssund og Halsnæs Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Læs mere

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012

Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Bemærkninger til Beredskabsstyrelsens udtalelse vedr. Faxe Kommunes udkast til plan for risikobaseret redningsberedskab 2012 Udtalelse fra Beredskabsstyrelsen Kommentarer til udtalelse Generel indledning

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Bornholms Regionskommune. 7. oktober 2014

Bornholms Regionskommune. 7. oktober 2014 Bornholms Regionskommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Bornholms Regionskommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. oktober 2014 Bornholms

Læs mere

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD 2018-2021 Oplæg til serviceniveauet er et overordnet udtryk for den hjælp, borgerne kan forvente at få fra Vestsjællands

Læs mere

Orientering om redningsberedskabet. Beredskabskommissionen. 10. Januar 2018

Orientering om redningsberedskabet. Beredskabskommissionen. 10. Januar 2018 Orientering om redningsberedskabet Beredskabskommissionen 10. Januar 2018 1 Redningsberedskabet i Danmark Redningsberedskabet i Danmark består af 24 kommunale beredskabsenheder og 5 statslige beredskabscentre

Læs mere

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen.

Beredskabsstyrelsen finder, at det fremsendte planforslag lever op til de krav, der stilles efter dimensioneringsbekendtgørelsen. Greve Kommune Solrød Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Greve og Solrød Kommuners forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 21. august 2012 Greve

Læs mere

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland.

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsgang og sagstype Økonomiudvalget, byrådet Beslutningssag INDSTILLING Administrerende direktør Hans Søie indstiller, at 1. at 60-fællesskabet

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Middelfart Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Middelfart Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 7. august 2013 Middelfart Kommune

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 20. april 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg.

Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg. Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken 8.00-10.00 på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen,

Læs mere

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Referat Beredskabskommissionen VSBV Dato: 20. april 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Beredskabskommissionen, Side 1

Beredskabskommissionen, Side 1 Beredskabskommissionen, 02-06-2015 Side 1 2. Åbent punkt - Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland - Sag nr. 13/61010 Indstilling Beredskabschef Kristian Nabe-Nielsen indstiller, at 1. Beredskabskommissionen

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Dragør Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Dragør Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 18. december 2013 Dragør Kommune indsendte

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Skanderborg Kommune Beredskabsstyrelsens udtalelse over Skanderborg Kommunes forslag til revision af planen for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet 25. september 2013 Skanderborg Kommune

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde tirsdag d. 28. november 2014 kl. 16.00 til 18.00 Afbud: Niels Henriksen Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2 DK-4930 Maribo 1 Indholdsfortegnelse: Side:

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering af redningsberedskabet i Brønderslev Kommune

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering af redningsberedskabet i Brønderslev Kommune Brønderslev Kommune e-mail: raadhus@99454545.dk cc.:jens.anker.gere@99454545.dk Dato: 23. juli 2007 CSB j.nr.: 2007/002693 Sagsbeh.: SJS Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret

Læs mere

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider:

3. Udrykningstider. Fra beredskabsstation Esbjerg er der besluttet følgende udrykningstider: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Login jsm Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 76 16 10 47 Esbjerg Kommunes serviceniveau på beredskabsområdet. Denne beskrivelse bygger på den

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 29. juni Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 29. juni Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 29. juni 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab

Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab 1 BEREDSKABSSTYRELSEN April 2010 Center for Samfundssikkerhed og Beredskab Forslag til disposition for plan for det kommunale redningsberedskab (risikobaseret dimensionering) Dette forslag til disposition

Læs mere

Delrapport 1. Bilag 1.2. Udrykningsstatistik Vestsjællands Brandvæsen. Plan for risikobaseret dimensionering

Delrapport 1. Bilag 1.2. Udrykningsstatistik Vestsjællands Brandvæsen. Plan for risikobaseret dimensionering Bilag 1.2 Vestsjællands Brandvæsen Delrapport 1 Udrykningsstatistik 2010-2014 Plan for risikobaseret dimensionering Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø december 2015 1 Fremgangsmåde

Læs mere

Referat Økonomiudvalget torsdag den 9. oktober 2014

Referat Økonomiudvalget torsdag den 9. oktober 2014 Referat torsdag den 9. oktober 2014 Kl. 16:45 i Mødelokale 2, Allerslev Afbud: Carsten Rasmussen (A) Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Beredskab...2 Lejre Kommune 09-10-2014

Læs mere

SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE.

SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE. SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE. Gennem foråret 2015 er der i et samarbejde mellem Aarhus, Odder, Samsø og Skanderborg kommuner forberedt en gennemførelse af den aftalte strukturreform

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 9. juni 2017 Side 1/11 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Holbæk, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk, kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen. Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Dato: 09. september 2010 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:40 Lene Hansen, Formand (A) Gert Henriksen (A) Knud L. Pedersen (V) Erik Sørensen

Læs mere

VESTSJÆLLANDS BRANDVÆSEN

VESTSJÆLLANDS BRANDVÆSEN FO REBY GGE ND E NOTAT MIA SKOV TILLAN/MITI 3. november 2016 Årsrapport 2016 - Forbyggende afdeling Årsrapportens formål er, at give indsigt i de opgaver som afdelingen Myndighed, Forebyggelse og Planlægning

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens møde onsdag d. 18. februar 2015 kl. 16.00 til 18.00. Fraværende: Jens Erik Kistrup 1 Indholdsfortegnelse: Side: 1. Information om de igangværende sammenlægninger 3 af

Læs mere

Notat. I dette afsnit er beskrevet den nuværende status for de to kommuner i forbindelse med ovenstående opgaver.

Notat. I dette afsnit er beskrevet den nuværende status for de to kommuner i forbindelse med ovenstående opgaver. Notat vedrørende samarbejde mellem Faxe kommune og Stevns Kommune for området omhandlende indsatsledervagter, brandteknisk byggesagsbehandling og brandsyn. Notatet er udarbejdet efter samtale mellem teknisk

Læs mere

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance

2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance 2. Henvendelse fra Tårnby Kommune om behovet for fremtidig assistance Bestyrelsen orienteres om, at Tårnby Kommune har meddelt Hovestadens Beredskab, at kommunen ikke ønsker at indgå en aftale om assistance

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 23. september 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Referat Beredskabskommissionen onsdag den 23. september 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Referat Beredskabskommissionen onsdag den 23. september 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1.! Godkendelse af dagsordenen... 1! 2.! Til orientering september

Læs mere

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag, den 9. oktober 2015 kl. 8.00-10.00 på brandstationen i Sorø, mødelokalet beredskabsgården, Frederiksvej 29, 4180 Sorø Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk

Læs mere

( ) Jane Borchersen Hansen - Afs 00.doc Side 1. Risikobaseret Dimensionering. Indholdsfortegnelse

( ) Jane Borchersen Hansen - Afs 00.doc Side 1. Risikobaseret Dimensionering. Indholdsfortegnelse (19-04-2012) Jane Borchersen Hansen - Afs 00.doc Side 1 Indholdsfortegnelse Side : 1 00 Indholdsfortegnelse 00/1 Forord 00/3 00/4 01 Redningsberedskabets opbygning og organisation 01/1 Udrykningsstatistik

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk.

Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk. Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken 8.00-10.00 på Ved Faurgården 7, Holbæk. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen, Holbæk Borgmester Martin Damm,

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering af redningsberedskabet i Århus Kommune

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering af redningsberedskabet i Århus Kommune Århus Kommune e-mail: aarhus.kommune@aarhus.dk cc: jva@aabr.aarhus.dk Dato: 29. august 2007 Sagsnr.: 2007/000155 Sagsbeh.: SJS Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for risikobaseret dimensionering

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet

Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet NOTAT Beredskabsstyrelsens udtalelse over Københavns Kommunes forslag til revision af plan for den risikobaserede dimensionering af redningsberedskabet Beredskabsstyrelsen har den 14. november 2011 fremsendt

Læs mere

Mål og Midler Beredskabskommissionen

Mål og Midler Beredskabskommissionen Budget Beredskabskommissionen har i 2013 et samlet nettodriftsbudget på 17,3 mio. kr. Budgettet udgør 0,34 % af Viborg Kommune samlede driftsudgifter. Vision Viborg Kommunes vision Viborg Kommune Vilje,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen kl. 15:00 Lokale 83 Jammerbugt Kommune Beredskabskommissionen Punkter på åbent møde: 1. Tillæg 1 til brandslukningsoverenskomst med Falcks Redningskorps A/S 1 2. Årsberetning

Læs mere

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Søren Kærsgaard Martin Damm Mette Touborg Thomas Adelskov Gert Jørgensen Stén Knuth

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

af Østsjællands Beredskab. 11. december 2017

af Østsjællands Beredskab. 11. december 2017 Østsjællands Beredskab 11. december 2017 Beredskabsstyrelsen KOB Datavej 16 3460 Birkerød Tlf. 45 90 60 00 brs@brs.dk www.brs.dk Sagsnr.: 2016/050389 Sagsbehandler: JP I dette dokument fremlægger Østsjællands

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Mødedato: Torsdag den 13. december 2012 Mødetidspunkt: 17:00 Sluttidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: Viborg Brandstation Søren Pape Poulsen, Birthe Harritz, Allan Clifford Christensen,

Læs mere

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 Møde dato Blad nr. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 1 Møde i Beredskabskommissionen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 17.00 i mødelokalet på St. Magleby brandstation, Kirkevej 9. Mødedeltagere: Eik

Læs mere

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00

Frederikssund-Halsnæs Brand- & Redningsberedskab REFERAT. Beredskabskommissionen. Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 REFERAT Tirsdag den 1. juni 2010 kl. 16.00 i mødelokale Lunden Halsnæs Rådhus Rådhuspladsen 1 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Fraværende: Ole Find Jensen, Helge Friis, Steen Hasselriis,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde den 7/1 2011 Dato 7. januar 2011 Tid 16:00 Sted Brandstationen NB. 07/01 2011 Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik

Læs mere

Beredskabsplan Orø. Dato: 13/ Rev: Initialer: TC/LH

Beredskabsplan Orø. Dato: 13/ Rev: Initialer: TC/LH Dato: 13/4 2018 Rev: Initialer: TC/LH 1. Indledning. 2. Beredskabets opbygning 3. Brandalarm 4. Stormflod 5. Olieforurening på kystnære områder 6. Krisehjælp 7. Uddannelse og øvelser 8. Instruks. INDLEDNING.

Læs mere

Placering af vandtankvogne i slukningsområdet.

Placering af vandtankvogne i slukningsområdet. 21. februar 2011 Placering af vandtankvogne i slukningsområdet. På Beredskabskommissionsmødet den 11. februar blev det drøftet om flytningen af den ekstra vandtankvogn fra Allingåbro til Rønde var en beredskabsfaglig

Læs mere

Dagsorden. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.

Dagsorden. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08. Dagsorden Den Fælleskommunale Beredskabskommission Dato: 8. december 2017 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren Kjærsgaard Thomas

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Møde 24/9 2014 Dato 24. september 2014 Tid 16:00 Sted Beredskabet NB. Fraværende Per Nilsson, Allan Juul Jensen, Torben Christensen Stedfortræder Medlemmer Birgit Hansen

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 9. juni 2017 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Holbæk Brandstation, L.C.Worsøesvej 6, 4300 Holbæk. kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Referat. fra Beredskabskommissionen

Referat. fra Beredskabskommissionen Referat fra Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 11. november 2015 Mødetidspunkt: 9:00-10:00 Mødested: Vibevej 18, Esbjerg Ø. Deltagere: Fraværende: Referent: Johnny Søtrup (V), Erik Buhl (V), Jørgen

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen

Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen Trekantområdets Brandvæsen Beredskabsstyrelsens udtalelse over forslag til plan for den risikobaserede dimensionering af Trekantområdets Brandvæsen 28. september 2016 Beredskabsstyrelsen har modtaget forslag

Læs mere

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Beredskabskommissionens møde den 11.03.2013 kl. 15:00 Mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Ingen. Indholdsfortegnelse: 80. Orientering om udrykninger med redningsberedskabet... 3

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 3. maj 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud Erik

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 1 TORSDAG DEN 24. MAJ 2007, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Beredskabskommission 24. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Politiinspektør

Læs mere

15. Status 100 dage. Bestyrelsen orienteres om status for Hovedstadens Beredskab efter de første 100 dage. Indstilling Til orientering

15. Status 100 dage. Bestyrelsen orienteres om status for Hovedstadens Beredskab efter de første 100 dage. Indstilling Til orientering 15. Status 100 dage Bestyrelsen orienteres om status for Hovedstadens Beredskab efter de første 100 dage. Indstilling Til orientering Sagsfremstilling Beredskabsdirektøren orienterer på møde bestyrelsen

Læs mere