Vi laver medbringertrucks med lidenskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi laver medbringertrucks med lidenskab"

Transkript

1 Vi laver medbringertrucks med lidenskab

2 Vi giver vores kunder mere succes At søge efter "en bedre løsning" har på samme tid tradition og fremtid hos PALFINGER. Maskinkonstruktionsvirksomheden fra Salzburg i Østrig kan se tilbage på en knap 80 år lang historie med talrige patenter og innovationer. Som del af PALFINGER-gruppen har teamet fra CRAYLER igennem 10 år bygget medbringertrucks med stor knowhow og et netværk af stærke salgspartnere. PALFINGER-familien er verdensvant. Stabil og global. Vi står altid til rådighed på fem kontinenter for vores kunder, når de har brug for det og de ved, at deres anliggende altid har første prioritet hos os.

3 Vi tænker og handler løsningsorienteret Vi tilbyder vores kunder en samlet pakkeløsning, der begynder med professionel rådgivning og som slutter med perfekt service. Vi tænker og handler løsningsorienteret og giver derfor vores kunder mere succes. Drag nytte af vores erfaring og alle fordelene ved medbringertrucks fra CRAYLER. Mærk kraften og energien fra en international koncern!

4 Simpelthen smart

5 Det er op til dig selv Højtydende maskiner De multifunktionelle medbringertrucks fra CRAYLER åbner op for hidtil ukendte muligheder inden for transport. Det er en klog beslutning at vælge en medbringertruck fra CRAYLER. I alle henseender. Uafhængighed kan ikke gøres op i penge Tid er penge. Med en medbringertruck er du ikke længere afhængig af udefrakommende hjælp til af- og pålæsning. Dit gods ankommer autonomt, fleksibelt, hurtigt og nøjagtigt på bestemmelsesstedet det er til stor glæde for dine kunder, og sørger for en optimal udnyttelse af din kapacitet! Hurtige De stærke medbringertrucks fra CRAYLER kan bruges på mange forskellige områder. De har overbevisende tekniske fordele og er klar til drift på mindre end et minut. Mere service og fleksibilitet Når de er monteret på hækken af et bærekøretøj eller anbragt i en beskyttende boks mellem akslerne, ledsager medbringertrucks lastvognschaufførerne, overalt hvor der er brug for mobil kraft. De er hurtige, pålidelige og er altid bygget i overensstemmelse med den nyeste tekniske udvikling. Den ideelle ledsager. Medbringertrucks fra CRAYLER finder plads på alle gængse lastvogne, anhænger- og trailertyper samt på eksisterende opbygninger.

6 Kreative løsninger til krævende opgaver

7 Kvalitet af princip Fremstilling og kvalitetssikring PALFINGER investerer permanent i nye fremstillingsteknologier for at leve op til de høje kvalitetskrav der stilles til produkterne. Pga. specialiseringen i komponentfremstillingen i de enkelte produktionsfabrikker er processerne optimerede og produktkvaliteten helt i top. CRAYLER stålkomponenter bearbejdes med topmoderne laserskærings- og svejseteknologier og kontrolleres med henblik på nøjagtige mål i præcist definerede kvalitetssikringstrin. Den omfattende coating metode med tilsvarende forbehandling og lakering (katodisk dyppelakering KTL) med efterfølgende pulvercoating er grundlaget for en optimal korrosionsbeskyttelse og en lang levetid for medbringertrucken. Montering og tester Medbringertrucks fra CRAYLER samles i henhold til ordren af monteringsteams med personligt ansvar, dvs. helt nøjagtigt efter kundens specifikationer. Efter finjustering, finish-arbejde og en afsluttende kvalitetskontrol forlader gaffeltruckerne fabrikken og er på alle mulige måder klar til arbejdet.

8 Vi kender ikke ordet "umuligt"!

9 Perfekte løsninger er vores kompetence Vi løser dine transportproblemer ligegyldigt hvor svære betingelserne er. Udnyt den enestående løsningskompetence kombineret med sikkerheden fra en virksomhed med international succes! Medbringertrucks fra CRAYLER beviser deres værd på en lang række forskellige områder. I enhver krævende situation.

10 Kvalitet ned til mindste detalje

11 Erfaring, innovation og pålidelighed Erfaring og innovation Som del af PALFINGER-gruppen, der kan se tilbage på en knap 80 år lang virksomhedshistorie, har teamet fra CRAYLER igennem godt og vel 10 år konsekvent sat sig som mål at bygge de bedste medbringertrucks i verden. Udviklingen af de højtydende og innovative medbringertruck er baseret på funderet viden og erfaringer inden for maskinbygning, køretøjsproduktion og transport. Kvalitet og pålidelighed Konstruktion. Forudsætningen for et pålideligt og succesrigt produkt er en robust konstruktion. Finite elementberegninger, kortere og længerevarende tester, strain gaugemålinger og transportsimulationer garanterer et optimalt forhold mellem vægt og ydelse. Komponentkvalitet. Optimal korrosionsbeskyttelse for alle truckens komponenter med katodisk dyppelakering (KTL) og pulvercoating samt hydrauliske og elektriske komponenter af høj kvalitet fra kendte leverandører: Det garanterer alt sammen en lang levetid. 3 års garanti Et bevis på kvalitet og pålidelighed. Vi er overbeviste om, at vores produkter er absolut pålidelige. Derfor yder vi hhv. 3 års eller timers garanti på hovedrammer, skyderammer, styrekonsoller og masteprofiler! Design. Funktionelle designelementer forhøjer arbejdskomforten og gør både service og vedligeholdelse nemmere. Ud over den funktionelle brugsværdi opnår du også en ubetalelig image- og reklameeffekt med det flotte produkt. Overskuelig elektronik. Enkle elektroniske funktioner gør betjeningen let som en leg, forhindrer dødtider og minimerer nødvendigheden af servicearbejde.

12 Masser af kraft Top performance Maksimal ydelse og kraft med motorsystemer af høj kvalitet Optimal manøvrering: Stor manøvredygtighed med 180 drejning af rattet Stabilitet og sikker stand Letgående i terræn Kompakte mål Servicevenlig pga. enkel og præcis slangeføring, overskuelig elektronik og funktionelle designelementer Omfattende program af ekstraudstyr

13 Optimeret til brug i praksis Med en model fra CRAYLER minimerer du de samlede omkostninger for medbringertrucken i hele levetiden. Enkle elektroniske funktioner gør betjeningen let som en leg. Funktionelle designelementer gør service og vedligeholdelse nemmere. Sikker service: Et tætmasket net af serviceværksteder og en permanent reservedelsforsyning CRAYLER gør livet lettere for dig! Komfort og sikkerhed Miljøbeskyttelse Lave driftsomkostninger "Tag plads!" Medbringertrucks fra CRAYLER imponerer med deres ergonomiske design. Arbejdspladsen i midten af trucken gør det muligt for chaufføren at bevare overblikket i alle situationer, hvilket sikrer, at arbejdet er "afslappet". Beskyttelsesbøjler sørger for sikkerhed også i kritiske situationer. Miljøvenlige motorer og lakeringsteknikker er en selvfølge for CRAY- LER. Samtlige bestanddele på medbringertrucken, som har brug for korrosionsbeskyttelse, forsynes med en chrom-vi fri coating. Dermed overgår vi endog de lovmæssige krav! For virksomheden har de samlede omkostninger til investeringsobjektet i dets levetid afgørende betydning for købsbeslutningen. Det ringe servicebehov pga. den gennemtænkte konstruktion, en høj værdibevarelse pga. KTL (dyppelakering) og brugen af dele af høj kvalitet samt en optimeret reservedelsforsyning er med til at reducere omkostningerne. Der er altså mange overbevisende argumenter, der taler for et køb af en CRAYLER medbringertruck fra firmaet PALFINGER!

14 Vi er verdensmestre i service! Komplet service og et tætmasket net med reservedelsforsyninger Dialog med kunder, forhandlere og servicepartnere Kompetent, pålidelig, hurtig Med omkring Helt efter mot- Vores service salgs- og toet "Kunden partnere har servicecentre i er den bedste naturligvis hele verden udvikler" lyt- også et nært tilbyder PALFINGER et servicenetværk, som man kun sjældent finder mage til. Som branchens service-mestre yder vi service til vores kunder i hele produktets levetid lige fra den første kontakt til reservedelsforsyningen. "Vi tager vores kunders ønsker alvorligt!" ter vi altid opmærksomt til kundernes ønsker og forslag. I forbindelse med udviklingen forsøger vi at udstyre de nye maskiner med en optimal betjeningskomfort for kunden, tekniske forspring, sikkerhed, monteringsog servicevenlighed. samarbejde med kunderne, hvis krav altid tilgodeses. I et regelmæssigt kvalitetsforløb, der omfatter service, udvikling og kvalitetssikring, tages markedets ønsker og krav op til debat. De gives videre og integreres i videreudviklingen af produkterne.

15 Den passende truck til ethvert krav BM-truck (boks-monteret) F3 Truck med statisk mast CR skydemasttruck Udførelser 1,5 til 2,1 t nyttelast 1,5, 2,0 og 2,5 t nyttelast Baghjuls-/ 4-vejs-versioner 2,0 til 2,5 t nyttelast trehjulstræk 4-vejs-versioner teleskobgaffel/saks Egenskaber Kan bruges overalt og individuelt Højeste stabilitet og kørselssikkerhed for bærekøretøjet Intet overhæng Let Manøvredygtig Robust Modstandsdygtig Robust Stærk Terrængående Enkel betjening Terrængående Vægtoptimeret Lang levetid (beskyttet i en boks) Anvendelsesområder/brancher Generelle speditionsopgaver, transport af byggematerialer, recycling, presenninger, transport af vinduer, kølemøbler, sanitetsprodukter og betongods, landbruget (foder), brandvæsenet, hjælpeorganisationer Drikkevarelogistik, transport af byggematerialer, recycling, transport af tekniske gasser, langt gods (rør, træ, profiler, lister, afspærringer, hegn), transport af vinduer, døre og andre byggematerialer, gartnerprodukter, motorcykeltransport Transport af byggematerialer, tung transport i terræn (transport af afspærringer, hegn osv.), transport af foder og udsæd, transport af byggematerialer til elementbyggeri BM 152 BM 154 BM 182 BM 184 BM 212 BM 214 FLG 140 F3 151 F3 153 F3 201 F3 203 F W F3 253 F W F3 203 GT-S F3 253 GT-S F3 253 GT-S 4W CR 203 CR 253 CR 253 HD CR 253 4W

16 PALFINGER AG F.-W.-Schererstrasse 24 A 5101 Bergheim/Austria Tel.: +43 (0) Fax: +43 (0) Kolofon: Udgiver: PALFINGER AG, F.-W.-Schererstraße 24, A 5101 Bergheim/Salzburg, Austria. Indholds ansvarlig: PALFINGER AG/Marketing. Foto: Herbert Ziegelböck. Trykt i Østrig. Der tages forbehold for eventuelle fejl/trykfejl. KP-CRIMAGEM2+DK, E05/09, K05/09, D05/09

Vores personale, produkter og tjenesteydelser VI ER DIN PARTNER INDENFOR MATERIALEHÅNDTERING

Vores personale, produkter og tjenesteydelser VI ER DIN PARTNER INDENFOR MATERIALEHÅNDTERING Vores personale, produkter og tjenesteydelser VI ER DIN PARTNER INDENFOR MATERIALEHÅNDTERING CAT LIFT TRUCKS ET VERDENSOMSPÆNDENDE RY Navnene Caterpillar og Cat genkendes overalt i verden. Uanset om det

Læs mere

Vi introducerer den nye. Småt er det nye stort. Designet til at passe ind. Holder hjulene i gang. Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet

Vi introducerer den nye. Småt er det nye stort. Designet til at passe ind. Holder hjulene i gang. Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet Vi introducerer den nye Småt er det nye stort Designet til at passe ind Holder hjulene i gang Trang plads? ingen dramatik Sikkerhed i hovedsædet Folk stoler på dig Hvem kan du stole på? Hvem er afhængige

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Effektiv, praktisk og økonomisk varmeforsyning. Varme er vort element. Kondenserende gaskedler Ydelsesområde: 320 620 kw. Logano plus GB402.

Effektiv, praktisk og økonomisk varmeforsyning. Varme er vort element. Kondenserende gaskedler Ydelsesområde: 320 620 kw. Logano plus GB402. [ Luft ] [ Vand ] Kondenserende gaskedler Ydelsesområde: 320 620 kw [ Jord ] [ Buderus ] Effektiv, praktisk og økonomisk varmeforsyning Varme er vort element Buderus udnytter energien fuldt ud Velkommen

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Volvo kataloget 08 MORE CARE. BUILT IN. VOLVO KATALOGET 2008 1 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

Volvo kataloget 08 MORE CARE. BUILT IN. VOLVO KATALOGET 2008 1 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Volvo kataloget 08 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S MORE CARE. BUILT IN. VOLVO KATALOGET 2008 1 DUMPERE GRAVEMASKINER LÆSSEMASKINER RENDEGRAVERE GRADERE SERVICE RESERVEDELE TILBEHØR

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks Lasthåndtering & Leveringsløsninger Indhold Konceptet Mobile, kraftfulde og klar på under 1 minut medbringertrucks er blevet uundværlige i dagens konkurrenceprægede distributionsnetværk

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S DUMPERE GRAVEMASKINER LÆSSEMASKINER RENDEGRAVERE GRADERE SERVICE RESERVEDELE TILBEHØR indhold Service er vor lidenskab... VOLVO

Læs mere

IMAGEBROCHURE DK PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

IMAGEBROCHURE DK PERFORMANCE FOR SIMPLICITY IMAGEBROCHURE DK PERFORMANCE FOR SIMPLICITY 2 FORRETNINGSLEDELSE PERFORMANCE FOR SIMPLICITY Dr. Sven Bär Administrerende direktør ESYLUX GmbH Peter Kremser Administrerende direktør ESYLUX GmbH Mareks Peters

Læs mere

VOLVO KATALOGET 2012 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

VOLVO KATALOGET 2012 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S VOLVO KATALOGET 2012 VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Indhold Indhold Lokal service VOLVO ON-SITE på din arbejdsplads Intro Intro v/torben Volder...side 3 Volvo On-Site...side 4 Mobile værksteder...side 6

Læs mere

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G

Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G Når høj ydelse er et must... I N D V E N D I G U D V E N D I G P R O C E S S E R V I C E Vi er repræsenteret i hele verden. Australien Belgien Brasilien Canada Danmark Egypten England Estland Finland Frankrig

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

MOTORUDSKIFTNING. Gode råd til en vellykket motorudskiftning

MOTORUDSKIFTNING. Gode råd til en vellykket motorudskiftning MOTORUDSKIFTNING Gode råd til en vellykket motorudskiftning INDHOLD MOTORUDSKIFTNING. EN GOD IDE? Overvejer du ny motor til din båd? 3 Hvad får du ud af en ny motor? 4 Hovedreparation? 5 FORUDGÅENDE PLANLÆGNING

Læs mere

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER BENJAMIN FRANKLIN, DEN AMERIKANSKE FILOSOF, FORFATTER, VIDENSKABSMAND OG JOURNALIST, STOD I SIN TID BAG ORDENE - TID ER PENGE. ET UDTRYK, DER HANDLER

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Kompakte kondenserende kedler for oliefyring Effektområde: 18 27 kw [ Buderus ] Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik Varme er vores element Dit trumfkort,

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. FZ / FS PROFILINE. 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser.

Læs mere

Linde MAGASINET. Ny salgsafdeling. Kunststof-Kemi Skandinavia. Wavin. Ny Linde reachtruck. Skanlog. DFDS Terminalen København. Hydro Aluminium Tønder

Linde MAGASINET. Ny salgsafdeling. Kunststof-Kemi Skandinavia. Wavin. Ny Linde reachtruck. Skanlog. DFDS Terminalen København. Hydro Aluminium Tønder Linde MAGASINET APRIL 2013 / 31. UDGAVE Ny salgsafdeling Kunststof-Kemi Skandinavia Wavin Ny Linde reachtruck Skanlog DFDS Terminalen København Hydro Aluminium Tønder NCN minitraktor Læs mere inde i bladet...

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER - the choice of professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER HYDRAULIC POWER 2 e systemer - med kun ÉN drivkilde: HYCONs HPP drivstationer! HYDRAULIC SYSTEMS POWE RED BY HYCON Honda motor Vedligeholdelse

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

ARTNERS. Innovationsånden lever i høj grad hos

ARTNERS. Innovationsånden lever i høj grad hos ARTNERS THE WORLD OF NEW HOLLAND AGRICULTURE 10 2014 Innovationsånden lever i høj grad hos New Holland. Vi arbejder hver dag på at være den stærkeste partner for maskinstationer og landmænd og tilbyde

Læs mere

Linde MAGASINET. KJ Hydraulik. Nyhed: Linde 10 ton el-truck. Stena Line. Fodercentralen. Nyhed: Linde el-stabler. Sanistål.

Linde MAGASINET. KJ Hydraulik. Nyhed: Linde 10 ton el-truck. Stena Line. Fodercentralen. Nyhed: Linde el-stabler. Sanistål. Linde MAGASINET NOVEMBER 2014 / 34. UDGAVE KJ Hydraulik Nyhed: Linde 10 ton el-truck Stena Line Fodercentralen Nyhed: Linde el-stabler Sanistål Terberg Approved N.C. Nielsen Tesla Abena Drivers room Læs

Læs mere

"Alting bør gøres så enkelt som muligt, men heller ikke enklere." (A. Einstein)

Alting bør gøres så enkelt som muligt, men heller ikke enklere. (A. Einstein) As easy as that. 12345 "Alting bør gøres så enkelt som muligt, men heller ikke enklere." (A. Einstein) 12345 Lenze gør meget enklere. Tidens hurtige udvikling har mange udfordringer til os. I fremtiden

Læs mere