ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE"

Transkript

1 ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 ONSDAG DEN 6. FEBRUAR 2008, KL PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN

2 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen. Til behandling forelå: SAGER TIL ØKONOMIUDVALGETS/KOMMUNALBESTYRELSENS AFGØRELSE Styringsprincipper for kommunens økonomi Reklamepolitik Ansøgning om anlægsbevilling til gennemgang af kommunale ejendomme Ansøgning om anlægsbevilling til vedligeholdelse af kommunale bygninger Forslag til nye udstykninger i Nordfyns Kommune Forslag til Kommuneplantillæg nr. 7 til Søndersø Kommune Forslag til lokalplan - Boligområde ved Skovgårdsparken i Morud Forslag til fremtidig proces ved kommunale udstykninger Ejerforeningen Søbo Selskabsdannelse på spildevandsområdet Harmonisering af dagrenovationsordninger Søndersø Legestue, godkendelse af Årsregnskab Nybygning af 30 plejeboliger i Søndersø ved Vesterbo...16 SAGER TIL EFTERRETNING Tidsplan for regnskabsafslutningen for Status på grundsalg Meddelelser...18 LUKKEDE SAGER LUKKET PUNKT: Ansøgning alkoholbevilling LUKKET PUNKT: Ansøgning alkoholbevilling...19

3 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 3 SAGER TIL ØKONOMIUDVALGETS/KOMMUNALBESTYRELSENS AFGØRELSE 306. Styringsprincipper for kommunens økonomi Sagsnr J.nr Økonomi har udarbejdet forslag til overordnede principper for økonomistyring og retningslinier for budgetopfølgning mv. Det foreslås bl.a., at der udsendes forbrugsrapporter hver måned til fagudvalg og økonomiudvalg til orientering der udsendes oversigter over udviklingen i likviditet, tilgodehavender og gæld til økonomiudvalget til orientering der foretages 3 årlige budgetopfølgninger, første gang pr. 31. marts tillægsbevillinger til driften samles og behandles i forbindelse med budgetopfølgningerne ansøgninger om tillægsbevillinger, der medfører et merforbrug, skal ledsages af forslag til kompenserende besparelser indenfor eget udvalg. Forslag til styringsprincipper for kommunens økonomi. Forslaget indstilles godkendt. Det indstilles ligeledes som det også er beskrevet i oplægget at det besluttes at have øget opmærksomhed på ikke at give tillægsbevillinger. Evt. mindreudgifter kan ikke anvendes til ny aktivitet uden godkendelse i Kommunalbestyrelsen Reklamepolitik Sagsnr J.nr Vedtagelsen af en kommunal reklamelov i 2006 samt henvendelser fra institutioner om reklamering og sponsorater gør det aktuelt for Nordfyns Kommune at vedtage en reklamepolitik, der fastlægger rammerne for institutioners og afdelingers eventuelle brug af reklame og sponsering.

4 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 4 Indstilling om Nordfyns Kommunes reklamepolitik. Økonomiske oplysninger: Eventuelle indtægter skal administreres i overensstemmelse med afdelingens/institutionens decentraliseringsaftale. Chefgruppen indstiller reklamepolitikken til vedtagelse. Beslutning i Økonomiudvalget den 9. januar 2008: Udsat. Udsat Ansøgning om anlægsbevilling til gennemgang af kommunale ejendomme Sagsnr J.nr På Budget 2008 er der afsat kr til gennemgang af kommunale ejendomme, herunder registrering af de kommunale ejendomme og indkøb af drifts- og vedligeholdelsessoftware til styring af midler til vedligeholdelse. Jævnfør notat fra Teknik og Miljø, hvor der peges på, at Rambøll A/S vælges som leverandør af software og registrering af de kommunale ejendomme. Udgiften til køb af software samt inddatering af de kommunale ejendomme andrager kr Årlig drift udgør kr Notat af fra Teknik og Miljø. Notat fra Økonomi Økonomiske oplysninger:

5 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 5 Teknik og Miljø ansøger om frigivelse af anlægsbevilling på kr til indkøb af vedligeholdelsesprogram. Økonomi oplyser, at beløbet er i overensstemmelse med Budget Teknik og Miljø ansøger om frigivelse af anlægsbevilling på kr til gennemgang af de kommunale ejendomme således, der kan entreres med Rambøll A/S Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at der frigives en anlægsbevilling som ansøgt. Det godkendes, at bevillingen anvendes som indstillet. Det indstilles, at Teknik- og Miljøudvalget følges Ansøgning om anlægsbevilling til vedligeholdelse af kommunale bygninger Sagsnr I forbindelse med Budget 2008 er der afsat kr til anlæg i forbindelse med vedligeholdelse af de kommunale bygninger. Notat af fra Økonomi Prioriterede anlæg 2008 Økonomiske oplysninger: Teknik og Miljø ansøger om frigivelse af anlægsbevilling på kr til vedligeholdelse af kommunale bygninger. Økonomi oplyser, at beløbet er i overensstemmelse med Budget Teknik og Miljø ansøger om anlægsbevillingen frigivet, og at arbejderne kan igangsættes. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at der gives en anlægsbevilling som ansøgt.

6 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 6 Det indstilles, at Teknik- og Miljøudvalget følges Forslag til nye udstykninger i Nordfyns Kommune Sagsnr J.nr På grund af efterspørgsel på byggegrunde i Veflinge, har Borgerservice henvendt sig til Teknik og Miljø med henblik på at få iværksat en ny udstykning. Plan og Byg har sammen med Borgerservice fundet ét areal til udstykning jævnfør vedlagte skitse. Der vil ved det planlagte område blive grunde i Veflinge. Arbejdet udføres i 2 etaper, således at kun 7 grunde udstykkes i etape 1. For arealet gælder, at der skal udarbejdes lokalplan. Arealet er ejet af Nordfyns Kommune. Forslag til ny udstykning i Veflinge Teknik og Miljø indstiller, at udstykningerne kan igangsættes. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at der igangsættes en udstykning som beskrevet og udarbejdelse af lokalplan for området. Godkendt.

7 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: Forslag til Kommuneplantillæg nr. 7 til Søndersø Kommune Sagsnr J.nr I Nordfyns Kommune er det stadig Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune (vedtaget april 2006), der er den gældende forudsætning for lokalplanlægning i den tidligere Søndersø Kommune, indtil der er udarbejdet ny kommuneplan for Nordfyns Kommune. Tillæg nr. 7 til Kommuneplan 2004 udgør planlægningsgrundlaget for udarbejdelse af Lokalplan Boligområde ved Skovgårdsparken i Morud. Lokalplanens gennemførelse forudsætter, at arealet for kommuneplanrammen udvides. Forslag til Kommuneplan nr. 7 til Søndersø Kommuneplan Administrationen indstiller, at forslag til Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune godkendes og sendes i offentlig høring. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at forslaget til kommuneplantillæg sendes i offentlig høring. Det indstilles, at Teknik- og Miljøudvalget følges Forslag til lokalplan - Boligområde ved Skovgårdsparken i Morud Sagsnr J.nr Baggrunden for lokalplanen er, at området ønskes udbygget til et boligområde med attraktivt beliggende boliger i form af åben-lav boligbebyggelse.

8 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 8 Lokalplanområdet er i Kommuneplanen ikke udlagt til byudvikling, men på grund af dets attraktive beliggenhed tæt på Morud Skov, Morud by med skoler og institutioner og kun ca. 16 km fra Odense, vurderes det, at der er grundlag for udbygning af området. Lokalplanen har til formål at udlægge området til boligområde med mulighed for åben-lav bebyggelse med tilhørende grønne fællesarealer samt vej- og stiarealer. De grønne fællesarealer skal udformes som grønne kiler med stiforbindelser, der sikrer bebyggelsen i Frugthaven, udsigt og adgang til det grønne område vest for lokalplanområdet. Lokalplanen har derudover til formål at sikre bevarelsen af de beskyttede diger i lokalplanområdet samt det levende hegn langs lokalplanområdets afgrænsning mod øst. Forslag til Lokalplan Boligområde ved Skovgårdsparken i Morud Administrationen indstiller, at forslag til Lokalplan godkendes og sendes i offentlig høring. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at forslaget til lokalplan sendes i offentlig høring. Det indstilles, at Teknik- og Miljøudvalget følges Forslag til fremtidig proces ved kommunale udstykninger Sagsnr J.nr I dag køres lokalplanarbejdet og projektering af udstykninger separat. Dette medfører en meget etapeopdelt proces, hvor lokalplanens teori ikke altid hænger sammen med praksis.

9 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 9 For at sikre en god proces samt en optimal kvalitet i udstykningerne, er der behov for at få processen omkring de kommunale udstykninger revideret. Samtidigt er der behov for at få afklaret kompetencer i arbejdet, idet snitflader i dag er uklare. Plan og Byg har sammen med Borgerservice udarbejdet et forslag til proceduren for kommunale udstykninger. Forslaget bibeholder det samme politiske behandlingsniveau som nu, men idet lokalplanarbejdet og projektering af udstykningen foreslås kørt som et samlet forløb med samme rådgiver, vil sagsfremstillingen til politisk behandling være mere homogen. Endvidere sikres det ved at vælge en rådgiver i hele forløbet, at planlægning og projektering koordineres. Notat fra Teknik og Miljø - Forslag til fremtidig proces i f. m. udstykninger Teknik- og Miljø indstiller følgende proces ved kommunale udstykninger: Borgerservice konstaterer efterspørgsel efter grunde eller spørgsmålet rejses politisk Iht. Kommuneplanen vurderer Plan og Byg i samarbejde med Borgerservice mulige arealer. Plan og Byg udarbejder en kort beskrivelse af udstykningen, og der udarbejdes et overslag på udarbejdelse af lokalplan og projektering. Sagen forberedes til politisk drøftelse Politisk behandling med principiel vedtagelse af ny udstykning samt frigivelse af bevilling til udarbejdelse af lokalplan og projektering 1) Ejes jorden af kommunen, påbegyndes lokalplan-arbejdet straks 2) Alternativt indgår borgmester dialog med grundejer med henblik på køb Der indgås rådgiverkontrakt. Rådgiver udfører projektforberedende arbejde; ledningsregistrering, afsætning af terrænniveauer mv. og der udarbejdes lokalplanforslag og udstykningsplan med kort projektbeskrivelse Politisk behandling; lokalplanforslag og forslag til udstykningsplan Høringsfase 8 uger. Projektering af udstykningen påbegyndes umiddelbart efter høring, såfremt der ikke er kommet indsigelser, som kan medføre ændringer i det overordnede projekt Politisk behandling; Endelig lokalplan og udstykningsplan Markedsføring af kommende udstykning påbegyndes, og der gennemføres udbud Politisk behandling; Licitationsresultat og grundpris. Anlægsbevilling til udførelse frigives Udstykningen påbegyndes og afsluttes til grundsalg Politisk behandling; Afslutning af regnskab (Politisk behandling = Forelæggelse i Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget samt Kommunalbestyrelsen)

10 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 10 Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at den beskrevne proces godkendes. Godkendt Ejerforeningen Søbo Sagsnr J.nr Advokat Søren Olesen har på vegne af Bogense Andelsboligforening og tidligere Bogense Kommune udarbejdet forslag til Vedtægter for Ejerforeningen Søbo. Ejerforeningen har til formål at registrere forhold mellem de 2 ejere af bygningskomplekset. Vedtægterne bygger på en tidligere indgået aftale/handel mellem Bogense Andelsboligforening og Bogense Kommune. Notat af 1. november 2007 vedrørende vedtægter for Ejerforeningen Søbo Revideret udkast til vedtægter Notat af 26. oktober 2007 fra Økonomi Notat af 8. november 2007 vedrørende Søbos økonomi for 2007 og 2008 Økonomiske oplysninger: Økonomi har ingen bemærkninger til vedtægterne, men ønsker en snarlig revurdering vedrørende fordelingen af fællesudgifter med baggrund i ældreboliglovgivningen. Der ønskes en klar fordeling mellem udgifter til servicearealer, som afholdes af kommunen og beboernes fællesarealer, hvor udgiften skal afholdes af beboerne. At Vedtægter for Ejerforeningen Søbo godkendes, idet udgiftsfordelingen hviler på et indgået aftalegrundlag mellem Bogense Andelsboligforening og tidligere Bogense Kommune.

11 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 11 Det indstilles dog samtidig, at der optages forhandling med Bogense Andelsboligforening om en ændret arealfordeling, jf. redegørelse i sag vedrørende Søbos økonomi for 2007 og Beslutning i Social- og Sundhedsudvalget d. 22. november 2007 Udsættes til næste møde. Nyt bilag efter behandlingen i Social- og Sundhedsudvalgets møde den 22. november 2007: Endeligt forslag til vedtægter for ejerforening Beslutning i Social- og Sundhedsudvalget den 24. januar 2008: Indstilles godkendt. Udsat Selskabsdannelse på spildevandsområdet Sagsnr J.nr Teknik- og Miljøudvalget godkendte i møde den 18. december 2007, at Nordfyns Kommune indleder arbejdet med at undersøge mulighederne for selskabsdannelse af kommunens kloakforsyning. Forsyningsområdet skal være selskabsgjort med ikrafttrædelse den 1. januar Selskabet skal være kommunalt ejet og økonomien i selskabet skal fortsat drives efter hvile i sig selv-princippet. Der er valgfrihed med hensyn til selskabsform. I den forbindelse er der forskellige muligheder for enten at lave et selvstændigt selskab i Nordfyns Kommune eller alternativt at indlede et samarbejde med andre. Det er udelukkende driftsopgaverne, som skal udskilles til selskabet. Myndighedsopgaverne forbliver i kommunen. Der henvises til bilag på sagen med fordelingen af drifts- og myndighedsopgaver. Der har, som et led i denne undersøgelse, været afholdt 2 møder med Odense Vandselskab, hvor mulighederne for et eventuelt samarbejde med Odense Vandselskab er blevet diskuteret.

12 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 12 Notat af fra Teknik og Miljø Oversigt over rene myndighedsopgaver og rene driftsopgaver mm. udarbejdet af Danva. Personalemæssige konsekvenser: Medarbejderne på spildevandsområdet vil være omfattet af virksomhedsoverdragelsesloven, og vil overgå til det nye selskab, uanset om der laves et samarbejde med Odense Vandselskab eller et selvstændigt selskab i Nordfyns Kommune. Teknik og Miljø indstiller, at der nedsættes en administrativ arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra spildevandsområdet, som undersøger mulighederne for både et eventuelt samarbejde med Odense Vandselskab, men som også belyser fordele og ulemper ved et eget selskab at arbejdet med værdifastsættelse igangsættes hurtigst muligt i samarbejde med Økonomi. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Det indstilles, at indstillingen fra Teknik og Miljø godkendes. Godkendt Harmonisering af dagrenovationsordninger Sagsnr J.nr I forlængelse af Kommunalbestyrelsens seminar den 17. januar 2008, anmodes Teknik- og Miljøudvalget om at tage stilling til følgende manglende komponenter for den fremtidige dagrenovationsordning. Følgende blev besluttet på Kommunalbestyrelsens seminar: Komponenter: Muligheder: Beslutning på Kommunalbestyrel-

13 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 13 sens seminar den 17. januar 2008 Afregningssystem Volumenbaseret En takst per beholderstørrelse + tillæg for øvrige ydelser Vægtbaseret En takst plus kiloforbrug + tillæg for øvrige ydelser Intet besluttet Tømningsfrekvens Helår: 7-dages tømning 14-dages tømning (mulighed for ugetømning sommer) Sommerhuse: 7-dages tømning 14-dages tømning (vintertømning som tilvalg) Helår: 7-dages tømning 14-dages tømning (mulighed for ugetømning sommer) Sommerhuse: 7-dages tømning (vintertømning som tilvalg) 14-dages tømning (vintertømning som tilvalg) Afhentningssted Øvrige ydelser Beholdertype Helår: Ved standplads, maks. 25 m Ved skel Sommerhuse: Ved standplads, maks. 25 m Batteri på låg Igloer bibeholdes Papir ved husstand: Glas ved husstand: Dåser ved husstand: Spandevaskning: Volumenbaseret Sæk 110 L Beholder 140 L Beholder 190 L Beholder 240 L Store beholdere efter behov Vægtbaseret Beholder 140 L Beholder 240 L Store beholdere efter behov Helår + sommerhus: Sække: standplads, maks. 25 m Spande: skel + tilvalg af standplads max. 25 m. Batterier på låg: Nej Igloer bibeholdes: Ja, som hidtil Papir ved husstand: Nej Glas ved husstand: Nej Dåser ved husstand: Nej Spandevask: Nej Volumenbaseret Sæk 110 L Beholder 140 L Beholder 190 L Beholder 240 L Store beholdere efter behov Vægtbaseret Beholder 140 L Beholder 240 L Store beholdere efter behov Notat af 23. januar 2008 fra Carl Bro vedrørende vejning af sække Notat af 12. december 2007 fra Carl Bro - Analyse supplerende ordninger Kommenterede og beregnede Scenarier Notat af 2. januar 2008 fra Teknik og Miljø vedrørende valg af ordning Oversigt komponenter

14 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 14 Notat af 28. december 2007 fra Carl Bro vedrørende erfaringstal på tømningspriser Mængder for pap/papir og glas/flasker fra de gamle kommuner Regneark med baggrundstal som grundlag for beregningerne Teknik og Miljøudvalget bedes tage stilling til følgende: Valg af afregningssystem Hvor ofte kan der ændres størrelse/ændres type? - det foreslås, at dette kan ske ved ordningens start, ved ejerskifte og fremover ved årsskiftet. Hvordan finansieres skift af størrelse/type? Det foreslås, at det ved ordningens start er vederlagsfrit at skifte størrelse/type, men at der derefter opkræves en særskilt takst for at skifte størrelse/type. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 29. januar 2008: Der indstilles følgende: Afregningssystem: Volumenbaseret En takst pr. beholderstørrelse + tillæg for øvrige ydelser Tømningsfrekvens: Helår: 7-dages tømning - sække 14-dages tømning spande - ugetømning sommer Sommerhuse: 7-dages tømning sække (vintertømning som tilvalg) 14-dages tømning Spande - ugetømning sommer -(vintertømning som tilvalg) Afhentningssted: Helår + sommerhus: Sække: standplads, maks. 25 m Spande: skel + tilvalg af standplads max. 25 m. Øvrige ydelser: Batterier på låg: Nej Igloer bibeholdes: Ja, som hidtil Papir ved husstand: Nej Glas ved husstand: Nej Dåser ved husstand: Nej Spandevask: Nej Beholdertyper: Volumenbaseret: Sæk 110 L Beholder 140 L Beholder 190 L Beholder 240 L

15 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 15 Store beholdere efter behov Der kan ændres størrelse eller type ved ordningens start, ved ejerskifte og fremad rettet ved årsskiftet. Det er ved ordningens start vederlagsfrit af skifte størrelse/type, men fremad rettet vil der blive opkrævet en særskilt takst for at skifte størrelse/type. Morten Andersen indstiller en vægtbaseret spandeordning. Det indstilles, at Teknik- og Miljøudvalget følges. Morten Andersen og Mogens Christensen indstiller en vægtbaseret ordning i spande, øvrige komponenter indstilles godkendt, dog således at sække udgår Søndersø Legestue, godkendelse af Årsregnskab 2007 Sagsnr J.nr S55 Søndersø Legestue af 1985 er lukket pr. 31. juli 2007 pga. manglende børn. I den anledning fremsendes regnskab for regnskabsåret Søndersø Legestue af 1985 har ved lukningen en kassebeholdning på 3.313,21 kr. Årsregnskab 2007 for Søndersø Legestue. Notat Søndersø Legestue, regnskab for 2007 fra Økonomi af 3. januar Administrationen indstiller, at Årsregnskab for 2007 for Søndersø Legestue af 1985 indstilles godkendt. Endvidere indstilles, at den overskydende kassebeholdning på 3.313,21 kr. tilgår Nordfyns Kommune.

16 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 16 Beslutning i Familieudvalgets møde den 23. januar 2008: Indstilles godkendt. Det indstilles, at Familieudvalget følges Nybygning af 30 plejeboliger i Søndersø ved Vesterbo Sagsnr J.nr Bygherreopgaven vedrørende opførelse af 30 almene plejeboliger med tilhørende personalefaciliteter ved Plejecenter Vesterbo i Søndersø har ved opslag på kommunes hjemmeside været i udbud. Ved ansøgningsfristens udløb den 2. januar 2008 kl var der indkommet ét tilbud. Tilbudsgiver er Boligselskabet BSB Søndersø v/domea, der ligeledes er valgt som driftsherre for de kommende boliger. Tilbuddet, der opfylder de udarbejdede konkurrencebetingelser, lyder på en samlet pris på kr ekskl. moms. Administrationen har udarbejdet forslag til nedsættelse af styre- og arbejdsgruppe, samt tidsplan. Tilbud fra Domea på bygherrerollen ved Vesterbo Forslag til nedsættelse af styre- og arbejdsgruppe Referat fra møde med BSB Søndersø Domea vedrørende valg af bygherre Tidsplan Notat fra Økonomi Økonomiske oplysninger: Udgiften finansieres over byggeriet Administrationen indstiller, at bygherreopgaven overdrages til Boligselskabet BSB Søndersø v/domea, samt at der nedsættes en styre- og arbejdsgruppe.

17 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 17 Beslutning i Social- og Sundhedsudvalget den 24. januar 2008: Udvalget indstiller, at bygherreopgaven overdrages til Boligselskabet BSB Søndersø v/ Domea. Følgende medlemmer indstilles til: Styregruppe: formand for Social- og Sundhedsudvalget Gert Rasmussen næstformand Anders Fog-Petersen direktør Erik Larsen ældrechef Lis Kjeldstrup økonomisk konsulent Annette Antonsen plan- og byggechef Henrik Boesen 1 2 repræsentanter fra boligselskabet social- og arbejdsmarkedschef Ulla Andersen Arbejdsgruppe: ældrechef Lis Kjeldstrup sundhedschef Flemming Lassen energi- og bygningskonsulent Poul Jørgensen gruppeleder Bodil Petersen 2 repræsentanter fra Ældrerådet 1 repræsentant fra Handicaprådet 2 repræsentanter fra medarbejderne bl. a. sikkerhedsrepræsentanter 1 2 repræsentanter fra boligselskabet. Det indstilles, at Social- og Sundhedsudvalget følges. SAGER TIL EFTERRETNING 319. Tidsplan for regnskabsafslutningen for 2007 Sagsnr J.nr Økonomi fremsender tidsplan for regnskabsafslutningen for 2007 til orientering. Tidsplan for regnskabsafslutningen for 2007.

18 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 18 Til efterretning Status på grundsalg Sagsnr J.nr Borgerservice fremsender statusrapport på grundsalg og pengestrømsanalyse pr. februar 2008 til orientering. Status på grundsalg pr. 24. januar opgørelse Pengestrømsanalyse pr. 31. januar 2008 Notat fra Borgerservice - Status på grundsalg pr. 1. februar Til efterretning Meddelelser Sagsnr KL fremsender ved skrivelse af 30. januar 2008 meddelelse om, at BDO ScanRevision har overtaget Kommunernes Revision A/S. Salget har virkning fra 1. januar Kommunernes Revision A/S fremsender ved skrivelse af 30. januar 2008 ligeledes meddelelse om, at BDO ScanRevision har overtaget Kommunernes Revision. KR skifter samtidig navn til BDO Kommunernes Revision. Til efterretning.

19 Økonomiudvalget 6. februar 2008 Side: 19 LUKKEDE SAGER 322. LUKKET PUNKT: Ansøgning alkoholbevilling Sagsnr J.nr LUKKET PUNKT: Ansøgning alkoholbevilling Sagsnr J.nr

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 TORSDAG DEN 14. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 14. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Børge Nielsen

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 14 TIRSDAG DEN 29. JANUAR 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Teknik- og Miljøudvalget 29. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 22 TIRSDAG DEN 28. OKTOBER 2008, KL. 15.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Social- og Sundhedsudvalget 28. oktober 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TORSDAG DEN 28. AUGUST 2008, KL. 14.30 PÅ OTTERUPGÅRDEN, FABRIKSVEJ 7, OTTERUP Social- og Sundhedsudvalget 28. august 2008 Side:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 44 ONSDAG DEN 11. NOVEMBER 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 11. november 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut. Til

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 26. NOVEMBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Side: 2 Fraværende: Anders

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 TORSDAG DEN 13. AUGUST 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 13. august 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 32 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 ONSDAG DEN 9. SEPTEMBER 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 9. september 2009 Side: 2 Fraværende: Yvonne Lindharth. Annelise

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 20. JUNI 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Familieudvalget 20. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 23. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 23. januar 2008 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 26 TIRSDAG DEN 3. FEBRUAR 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 3. februar 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 5 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 26. april 2007 Side: 31 Fraværende:

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 TORSDAG DEN 22. NOVEMBER 2007, KL. 14.30 PÅ BOGNÆS Social- og Sundhedsudvalget 22. november 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Børge

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 28 ONSDAG DEN 24. SEPTEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 24. september 2008 Side: 2 Fraværende: Torben Skovhus

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 14 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 14.30 Social- og Sundhedsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 PÅ CENTRALKØKKENET, BRYGGERIVEJ 16,

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 ONSDAG DEN 28. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 28. november 2007 Side: 2 Uden for dagsordenen mødes

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 52 ONSDAG DEN 18. NOVEMBER 2009, KL. 14.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Økonomiudvalget 18. november 2009 Side: 2 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 32 TORSDAG DEN 2. APRIL 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Teknik- og Miljøudvalget 2. april 2009 Side: 2 Fraværende: Til

Læs mere

svarer til god økonomi, stor miljøfordel, godt serviceniveau og godt arbejdsmiljø.

svarer til god økonomi, stor miljøfordel, godt serviceniveau og godt arbejdsmiljø. 1 INDLEDNING Side 1 2 ANALYSEN På baggrund af temadagen med kommunalbestyrelsen den 15. november d.å. har Grontmij Carl Bro (GMCB) udarbejdet nedenstående analyse af udvalgte scenarier for dagrenovationsordningen.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 5. DECEMBER 2007, KL. 10.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 5. december 2007 Side: 2 Deltagere: Erik Nicolaisen, Yvonne

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 23. AUGUST 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 23. august 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra møde nr. 6. mandag den 6. august 2007, kl. 9.30 på Søndersø Rådhus, mødelokale 3.

Ældrerådet. Referat fra møde nr. 6. mandag den 6. august 2007, kl. 9.30 på Søndersø Rådhus, mødelokale 3. Ældrerådet 6. august 2007 Side:15 Ældrerådet Referat fra møde nr. 6 mandag den 6. august 2007, kl. 9.30 på Søndersø Rådhus, mødelokale 3. Deltagere: Andreas Lindstrøm, Hans M. Kappel, Alice Pedersen, Helfred

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 36 TORSDAG DEN 29. OKTOBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 29. oktober 2009 Side: 2 Fraværende: Benno Frandsen,

Læs mere

Referat fra mødet i By- og Planudvalget

Referat fra mødet i By- og Planudvalget Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 21. august 2019 Mødested: Meldahls Rådhus Byens Tingstue Mødetidspunkt: Kl. 17:00-21:00 Medlemmer: Formand: Steen Wrist Ørts

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 28 TORSDAG DEN 16. APRIL 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, GÆSTEKANTINEN Social- og Sundhedsudvalget 16. april 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 7. MAJ 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 7. maj 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut Andersen, Torben

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Proces for etablering af almene boligprojekter i Allerød Kommune. I notatet redegøres for,

NOTAT. Allerød Kommune. Proces for etablering af almene boligprojekter i Allerød Kommune. I notatet redegøres for, NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Proces for etablering af almene boligprojekter i Allerød Kommune I notatet

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 20 ONSDAG DEN 26. MARTS 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 4 Familieudvalget 26. marts 2008 Side: 2 Fraværende: Eva Laut Andersen Til

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TIRSDAG DEN 29. MAJ 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Familieudvalget 29. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå: 42.

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 10 TORSDAG DEN 25. OKTOBER 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 25. oktober 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 17 TIRSDAG DEN 20. MAJ 2008, KL. 15.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, GÆSTEKANTINEN Social- og Sundhedsudvalget 20. maj 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 ONSDAG DEN 19. SEPTEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 19. september 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 15. januar 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Udkast til kasse- og regnskabsregulativ I Ny Svendborg Kommune

Udkast til kasse- og regnskabsregulativ I Ny Svendborg Kommune 1 Driftsbevillinger Driftsbevillinger meddeles af Kommunalbestyrelsen ved vedtagelse af årsbudgettet. Driftsbevillinger er et-årige og bortfalder ved regnskabsårets udgang. Driftsbevillingerne fremgår

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. MØDE NR. 13 ONSDAG DEN 3. SEPTEMBER 2008, KL. 9.30 Ældrerådet 3. september 2008 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ Ældrerådet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune.

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune. Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2004 for Søndersø Kommune. Hvad er et kommuneplantillæg? Det er Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen, og kommuneplanen

Læs mere

For hvert scenario belyses konsekvenserne for økonomi, miljø, service og arbejdsmiljø

For hvert scenario belyses konsekvenserne for økonomi, miljø, service og arbejdsmiljø 1 INDLEDNING Side 1 2 ANALYSEN På baggrund af temadagen med kommunalbestyrelsen den 15. november d.å. har Grontmij Carl Bro (GMCB) udarbejdet nedenstående analyse af udvalgte scenarier for dagrenovationsordningen.

Læs mere

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 TIRSDAG DEN 10. MARTS 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Teknik- og Miljøudvalget 10. marts 2009 Side: 2 Fraværende: Ingmar

Læs mere

Økonomiudvalget Ekstraordinært møde

Økonomiudvalget Ekstraordinært møde REFERAT Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Mødedato: Torsdag den 20-12-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 20-12-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Ældre- og Handicapudvalgets møde den 21.02.2008 kl. 16:00 Munkebo Rådhus, Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Arne Krydsfeldt mødte kl. 16.40 og deltog derfor ikke fuldt ud i behandlingen

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden til ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Dagsorden til ekstraordinært møde Økonomiudvalget Dagsorden til ekstraordinært møde Dato: Onsdag den 24. juni 2015 Mødetidspunkt: 16:15 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Vallensbæk Stationstorv 100 2665

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 25. MARTS 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 25. marts 2009 Side: 2 Fraværende: Yvonne Lindharth Til behandling

Læs mere

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes,

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes, Pkt.nr. 12 Seniorbofællesskabet Olleøre/Solkilden skema A. 323564 Indstilling: Borgmesterkontoret indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen: 1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Sagsforløb Hjertebo. Redegørelse for sagsforløbet:

Sagsforløb Hjertebo. Redegørelse for sagsforløbet: Teknik & Miljø Plan Sct. Mogens Gade 5 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax.: plan@viborg.dk www.viborg.dk Sagsforløb Hjertebo Formanden for Teknisk Udvalg har bedt om en redegørelse om sagsforløbet for

Læs mere

Ejendommen matr. Nr. 1cr. Skørpinge by, Havnelev, beliggende Plushøj 3-29.

Ejendommen matr. Nr. 1cr. Skørpinge by, Havnelev, beliggende Plushøj 3-29. Sag Lokalplanpligtigt projekt ved opførelsen af ældreboliger på grønt areal, Lokalplan 19 Rødvig Sagsnr. 13/111 Initialer EriKnu Åben sag Resumé Ejendommen matr. Nr. 1cr. Skørpinge by, Havnelev, beliggende

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 26. april 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 20. oktober 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Forretningsgange vedrørende anlægs- og udstykningsregnskaber samt oversigt over anlægsarbejder indenfor byggemodningsområdet.

Forretningsgange vedrørende anlægs- og udstykningsregnskaber samt oversigt over anlægsarbejder indenfor byggemodningsområdet. Forretningsgange vedrørende anlægs- og udstykningsregnskaber samt oversigt over anlægsarbejder indenfor byggemodningsområdet. Nedenstående regler er gældende fra tidspunktet for revisionens godkendelse

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 ONSDAG DEN 10. OKTOBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 10. oktober 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2007, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 11. december 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 12 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 8.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 21 TORSDAG DEN 21. AUGUST 2008, KL. 19.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 21. august 2008 Side: 2 Fraværende: Eva Laut

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 11. november 2013. Aarhus Kommune

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 11. november 2013. Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse Den 11. november 2013 Aktivitetslokaler til borgere med udviklingshæmning Forslag om opførelse af integrerede aktivitetslokaler

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 TORSDAG DEN 1. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Økonomiudvalget 1. november 2007 Side: 2 Fraværende: Mogens Christensen.

Læs mere

Tillæg 14 Boliger ved Brendstrupsvej i Varde

Tillæg 14 Boliger ved Brendstrupsvej i Varde Tillæg 14 Boliger ved Brendstrupsvej i Varde ENKELTOMRÅDE 23.02.B38 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Forslag til tillæg 14 til Kommuneplan 2013 for et område til

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 25. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 25. april 2007 Side: 25 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Ældrebolighandlingsplan 2. etape. Norddjurs Kommune

Ældrebolighandlingsplan 2. etape. Norddjurs Kommune Ældrebolighandlingsplan 2. etape Norddjurs Kommune 17. april 2009 Dok. nr. 49984-09 / 50019-09 / 52320-09 / 56515-09 Indledning I forbindelse med udarbejdelsen af forslaget til ældrebolighandlingsplanens

Læs mere

Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag

Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 8. oktober 2014 Lokalplan 994, Boliger Skødstrup - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 994. Boligområde

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Arbejdsmarkedsudvalg. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 13:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 14:00 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Økonomiopfølgning ultimo maj 2008 63 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato 21. april 2010 Tid 15:00 Sted Partirum 0.27 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Peter E. Nielsen (C) - Formand John Christensen (V) Birgit S. Hansen

Læs mere

Rammeområde Nrl.B.2 Boligområde Nr. Lyndelse FORSLAG

Rammeområde Nrl.B.2 Boligområde Nr. Lyndelse FORSLAG Tillæg nr. 11 til kommuneplan 2009 Rammeområde Nrl.B.2 Boligområde Nr. Lyndelse FORSLAG Offentlighedsperiode Forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2009 er i offentlig høring fra den 19.06.2012 til

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 9 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 13. oktober 2004 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Renovering af

Læs mere

Lukket punkt - Projekt

Lukket punkt - Projekt Byrådet, 29-05-2012 Side 1 Lukket punkt - Projekt DIJMHA / 12/4570 Lukket sag Sagsfremstilling Kultur og Fritid og Rambøll afholdt den 6. februar 2012 licitation på byggeriet af SkateCity. 3 virksomheder

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Teknisk udvalg Formand: Uffe Bro Erik Nielsen, Mads Krarup, Kaj Wisti Lassen, Birgitte Tetzlaff, Niels Krebs Hansen, Ib Johansen. tirsdag den 7. november 2006 kl. 12:00 i Farsø

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 05-september-2002 Udvalgsværelse

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-06-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Peter Chr. Jacobsen Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget,

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 18:30 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 Godkendelse af dagsorden 3 2 Præsentation af 17, stk. 4 - udvalget 4 3 Rammesætning

Læs mere

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Direktion (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Fredag den 8. august 2014 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 8:30-11:30 Medlemmer: Karen Heebøll Michael Holst Vibeke

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

BILAG 1 FREMTIDIGE STYRINGSPRINCIPPER

BILAG 1 FREMTIDIGE STYRINGSPRINCIPPER Til Randers Kommune Dokumenttype Bilag 1 Dato 04. juli 2014 BILAG 1 FREMTIDIGE STYRINGSPRINCIPPER BILAG 1 FREMTIDIGE STYRINGSPRINCIPPER Rambøll Olof Palmes Allé 20 DK-8200 Aarhus N T +45 8944 7800 F +45

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 39 ONSDAG DEN 10. JUNI 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 10. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Benno Frandsen. Torben

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Samarbejdsaftale. Ledelsessekretariatet. Den 24. oktober Samarbejdet mellem Aarhus Kommune og Fællesrådene. 1. Baggrund

Samarbejdsaftale. Ledelsessekretariatet. Den 24. oktober Samarbejdet mellem Aarhus Kommune og Fællesrådene. 1. Baggrund Samarbejdsaftale Ledelsessekretariatet Teknik og Miljø Aarhus Kommune Den 24. oktober 2011 Samarbejdet mellem Aarhus Kommune og Fællesrådene 1. Baggrund Denne beskrivelse af samarbejdet mellem Aarhus Kommune

Læs mere

Indstilling Aarhus Kommune Byggemodning af område til boliger i Sabro (lokalplan 904) MTM-TOV/Anlæg og Drift/Byggemodning 1.

Indstilling Aarhus Kommune Byggemodning af område til boliger i Sabro (lokalplan 904) MTM-TOV/Anlæg og Drift/Byggemodning 1. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 4. marts 2014 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Arealerne i Lokalplan 904, boligbebyggelse øst for Sabrovej i Sabro foreslås byggemodnet, udstykket og solgt

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde Dagsorden Dato: Torsdag den 06. august 2015 Mødetidspunkt: 08:00 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Ekstraordinært møde Hvidovreværelset Helle M. Adelborg, Mikkel Dencker, Finn Gerdes, Niels Ulsing,

Læs mere

9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé

9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé 9.Ny lystbådehavn og bydel ved Marina syd Sagsid.: 12/6628 Resumé Økonomiudvalget besluttede den 8. december 2014: at der - under inddragelse af Den Selvejende Institution Kolding Lystbådehavn - arbejdes

Læs mere

THISTED VAND A/S. Lukket Dagsorden

THISTED VAND A/S. Lukket Dagsorden THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Thisted Renseanlæg A/S Hanstholm Renseanlæg A/S Øsløs, Tåbel og Vilsund Renseanlæg A/S Lukket Dagsorden

Læs mere