Niclas Bekker Poulsen. Borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Greve Læs mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Niclas Bekker Poulsen. Borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Greve Læs mere på www.niclasbekker.dk. facebook.dk/niclasbekker @NiclasBekker"

Transkript

1 Niclas Bekker Poulsen Borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Greve Læs mere på

2 Greve et godt sted at bo Noget af det bedste ved at bo i Greve er, at det er en kommune i bevægelse. Kulturer mødes, holdninger brydes, og by, land og vand ligger side om side. Det giver både muligheder der skal udnyttes, og udfordringer der skal løses. Greve kommune er et godt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Vi skal udvikle Greve så alle borgere føler sig hjemme og nye flytter til. Vi skal skabe tryghed og gode rammer for det sunde familie- såvel som fritidsliv. Visionen for Socialdemokarterne i Greve er, at vores kommune skal være landets fortrukne, for såvel nuværende borgere, tilflyttere og erhvervsliv. Det gør vi med et højt serviceniveau, træffe langsigtede beslutninger og sikre balance i den kommunale økonomi. Det er vigtigt for os, at vi fortsat investere i en stærk og effektiv kommunal sektor. Vi ser muligheder i et øget samarbejde mellem det private og det offentlige, men ønsker ikke at give afkald på indflydelse og de grundlæggende værdier, der ligger i de kommunale kerneydelser. Nøglen til en sund og bæredygtig udvikling er, at vi alle tager ansvar. Vi har brug for alle der vil, - og dem som har det svært, skal vi hjælpe på ret køl. Der skal være plads til forskelligheder, og vi skal hver især bidrage positivt til fællesskabet. En god start og tryg fremtid For os er det vigtigt, at vi giver vores børn

3 den bedst mulige start på livet. Vi ønsker et øget fokus på en hurtig indsats i de tidlige år. Jo før vi sætter ind, og hjælper de børn der har behov for støtte, jo bedre. Den tidlige indsats, skal forebygge de udfordringer som i dag gør hverdagen svær for en del børn og unge. Folkeskolen spiller også en central rolle i denne indsats og vi tror på, at et stærkt skolehjem samarbejde og en høj faglighed kan løfte den enkelte elev. Vi skal hjælpe vores børn og unge på vej, så de er klædt på til at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse, og senere får nem og hurtig adgang til beskæftigelse. Frihed til selv at vælge Mange betragter vores ældre borgere som en byrde. Det gør socialdemokraterne ikke. Vores ældre medborgere har skabt det Greve, som vi alle har glæde af i dag. Det skal vi være dem taknemmelige for. Vi bliver alle sundere og sundere, og det gælder heldigvis også for de ældre i Greve. Flere tager del i det frivillige arbejde, har sunde fritidsinteresser og er i stand til at få en hverdag til at fungere, uden det store behov for hjælp og støtte. For os er det vigtigt, at vores ældre medborgere behandles ordentligt og anstændigt. Hvis de ønsker det, skal de blive i eget hjem så længe som muligt. Vi skal hjælpe og støtte de ældre, som har mod på at blive så selvhjulpne som muligt. At kunne selv, giver frihed. Frihed til at styre eget liv og sin egen hverdag. Udvikling skal skabe vækst Vi har brug for, at byde flere nye borgere velkommen til kommunen. Derfor ønsker vi at få sat gang i en offensiv byog boligudvilkingen i Greve Kommune. Os der bo her, skal have lyst til at blive boende og vi skal byde nye velkommen, med en alsidig boligmasse, god og sikker infrastruktur samt nem og hurtig adgang til uddannelses- og jobmuligheder. Vi er godt på vej flere steder i kommunen, og heldigvis er der flere oplagte udviklingsmuligheder i blandt andet Greve Midtby, Hundige, Tune og Karlslunde. Som socialdemokarter ved vi at tingene hænger sammen. Derfor ser vi et kreativt og blomstrende kulturliv, rekreative og tilgængelige naturomgivelser, samt et stærkt og mangfoldigt idræts- og foreningsliv, som en vigtig del af kommunens udvikling.

4 Brian Hemmingsen, 45 år Viceborgmester og formand for Teknik- og Miljøudvalget Lang politisk erfaring, resultatorienteret og målbevidst, med fokus på borgernes tryghed og behov i alle livets faser. Der skal være tid til leg og læring for de mindste og de svageste ældre skal have den fornødne tid til omsorg. Greve skal være en grøn kommune med flere bynære grønne oaser, Stranden og adgangen til naturoplevelser skal gøres mere tilgængelig. Bjarke Abel, 46 år I 2009 blev jeg valgt til byrådet. Gennem mit politiske arbejde i Børne- og Ungeudvalget og Teknik- og Miljøudvalget har jeg været med til at sætte initiativer i gang, som jeg brænder for at arbejde videre med. Helt konkret står vi med en spændende opgave på skoleområdet, hvor tusindvis af børn, forældre og lærer, skal have det allerbedste ud af den nye skolereform. På det tekniske område ønsker jeg at sætte fokus på en positiv bolig- by- og befolkningsudvikling.

5 John T. Olsen, 52 år Greve kommune skal være en tryg og attraktiv kommune at bo og leve i hele livet. Jeg ønsker, at vi skal kunne tilbyde alle vores borgere kulturelle og fritidsaktiviteter, som fastholder deres tilknytningen til kommunen. Jeg står for et bredt samarbejde til gavn for alle i Greve. Vi skal sikre, at alle børn i Greve får den bedst mulige start, hvor uddannelse er meget vigtig og af afgørende betydning for vores børns fremtid. Som tidligere Eliteleder i Dansk Taekwondo Forbund ved jeg, hvor vigtig respekt og accept af vores forskelligheder er. Mette Frederiksen, 24 år Unge er fremtiden og deres integration i samfundet er altafgørende for at deres fremtid og hvordan de fungerer. Derfor er det vigtigt at de unge kommer godt fra start med al den hjælp de behøver. Det er ligeledes vigtigt at arbejdsmarkedet tager godt imod dem og generelt er i samarbejde med ungdomsuddannelser og fagbevægelser.

6 Mikkel Peter Witthøft, 39 år Bor i Eriksmindekvarteret i Hundige, har 3 piger på 6, 11 og 14 år, og har mange års ledererfaring fra erhvervslivet, primært inden for affalds- og genvindingsindustrien. Jeg mener bl.a. at: stranden er kommunens vigtigste aktiv vi skal værne om kommunens perler, landsbyerne og havnene IT skal skabe tryghed for især vores ældre Daniel Brandt, 24 år Jeg arbejder for sporten og uddannelser. Udendørs træningsanlæg, ny basketballbane i Greve og springhal i Karlslunde er efterspurgt. Det samme gælder for at få oprettet erhvervsuddannelser. Vi skal have en sund og bred kommune.

7 Jette Andersen, 70 år Jeg har siddet i Greve Byråd i over 20 år, så jeg har både en stor viden og erfaring med det politiske arbejde, som jeg gerne vil bruge de kommende år til gavn for Greves borgere. Jeg stiller op igen til kommunevalget, fordi jeg tror, jeg har gjort en forskel og at jeg fortsat vil kunne gøre en forskel for borgere Politik drejer sig om mennesker, så i min hverdag er det vigtig for mig, at færdes blandt borgere, lytte til deres behov og ønsker og reagere på dette. Mine mærkesager: Ældre borgere - Handicappede de svage grupper. Battal Kücükavci, 55 år Greve kommune kan gøres bedre. Vi har nogle fokuspunkter, der skal ses efter i sømmene. Ved personlig stemme på mig, vil jeg yde mit bidrag til udvikling af vores kommune.

8 Daisi Liljengren Schultz, 74 år Jeg vil gerne arbejde for dig i Greve Byråd. Derfor husk, at stemme den 19. november Et vigtigt valg for dig, og alle borgere i Greve kommune. Freddy Aldenborg, 69 år Jeg vil ind og gøre en forskel i forhold for ældre i Greve. Større tryghed for vore ældre borgere. Bevarelse af Cafeerne på Nældebjerg og Møllehøj. Genindførelse af Servicebussen i en ny udformning!

9 Christina Buhmann, 38 år Hjertesager: Børn & Unge, Sundhed & Overvægt, Integration & Job. Respekt for mennesker betyder alt. De svageste borgere skal tages seriøst, også dem som systemet har opgivet. Det vil være en ære at arbejde for Greves borgere. Bjarne Groth Kjær, 46 år gift og far til datter på 4 år. ALLE Greve-borgere skal have den bedste basis for livets muligheder, bl.a. via: en langsigtet anlægsplan for trafikale løsninger den rette omsorg for unge og ældre øget tværkommunalt miljøsamarbejde

10 Knud Henning Nielsen Siden juni 2012 har jeg samarbejdet med A-regionsrådsgruppen som repræsentant for partiorganisationen. Jeg deltager i gruppemøderne og overværer regionsrådsmøderne. Jeg stiller op til regionsrådet, fordi jeg meget gerne vil gøre en indsats for borgerne i Region Sjælland. Knud Henning Nielsen Bor i Greve, selvstændig it-konsulent Gift med Inge siden vi var 24 Uddannet som datalog (KU) og HD Regnskab (CBS) Seneste jobs: It-driftschef i DFDS, projektkoordinator i FN, systemchef i Undervisningsministeriet og senest kvalitetschef i Djøf. Fra 2011 selvstændig i Scandon it-konsulenter Fra maj 2010 kredsformand for S i Greve-kredsen (Greve og Solrød) Fra maj 2012 medlem af forretningsudvalget for S i Region Sjælland Jeg vil arbejde for Fortsat bedre offentlig sundhed Regionens sundhedsydelser skal udvikles med inspiration fra andre regioner og fra udlandet Fortsat bedre offentlige hospitaler Regionens hospitaler skal videreudvikles med forskning og hjemtagning af opgaver fra private hospitaler - det bliver både bedre og billigere Arbejdspladser på danske vilkår Region Sjælland skal konsekvent bruge sociale klausuler i udbud af opgaver - og overholdelse skal kontrolleres SOCIALDEMOKRATERNE Greve-kredsen

11 Dorte Mølgaard Linder Jeg brænder for Sundhed og forebyggelse Natur, kultur og turisme i Region Sjælland Jeg stiller op til Regionsrådet, fordi jeg vil arbejde for: Mere fokus på forebyggelse - i samarbejde mellem region og kommuner Patienten skal i centrum også ved kroniske lidelser De nye sygehuse skal sikre den bedste sygdomsbehandling i hele regionen Styrket erhvervsudvikling på Sjælland Femern-forbindelsen skaber nye muligheder Turismen skal have et kæmpeløft de store natur- og kulturværdier i regionen skal være tilgængelige for alle Flere valgmuligheder for studerende på ungdomsuddannelserne Dorte Mølgaard Linder Hvem er jeg? Bor i Karlstrup Strand Tidl. medlem af Solrød Byråd Medlem af Socialdemokraternes uddannelsesudvalg Mor til fire, tre børnebørn Uddannet journalist og turistfører Læser dansk på Københavns Universitet Underviser i dansk i Greve Nord Guider for AOF Greve/Solrød og Mosede Fort SOCIALDEMOKRATERNE Greve-kredsen

12 REGION SJÆLLAND Valget til regionsrådet er vigtigt Region Sjælland har ansvarsområder med stor betydning for dig, for eksempel: Sygehuse og psykiatriske hospitaler Ambulance- og redningstjeneste, lægevagten Praktiserende læger og speciallæger Regionale tog og busser, erhvervsudvikling og miljøet Læs mere på de næste sider Dorte Mølgaard Linder og Knud Henning Nielsen: Vores lokale kandidater til regionsrådet Stem personligt på en lokal socialdemokrat den 19. november 2013 SOCIALDEMOKRATERNE Greve-kredsen

rettigheder for personer med handicap

rettigheder for personer med handicap FN s KONVENTION OM rettigheder for personer med handicap PÅ LET DANSK FN s KONVENTION OM RETTIGHEDER FOR PERSONER MED HANDICAP PÅ LET DANSK Udgivet af: Socialministeriet, 2010 Bearbejdning af FN s konvention

Læs mere

2013-2018. En Liberal Vision for Vejen Kommune

2013-2018. En Liberal Vision for Vejen Kommune 2013-2018 En Liberal Vision for Vejen Kommune Version 3.0, af januar 2013 Liberal Alliance Vejen 2013-2018 Vejen Kommune- En erhvervskommune i særklasse Vejen kommune er en af Danmarks bedste kommuner:

Læs mere

Politik for voksne med særlige behov

Politik for voksne med særlige behov Holbæk Kommunes Politik for voksne med særlige behov Indhold Forord... side 3 Centrale udfordringer... side 4 Menneskesyn... side 6 Udviklingsområder Sammenhæng i indsatsen... side 8 Livskvalitet i fællesskabet...

Læs mere

Redegørelse nr. R 1 (4/10 2011) Folketinget 2011-12

Redegørelse nr. R 1 (4/10 2011) Folketinget 2011-12 Redegørelse nr. R 1 (4/10 2011) Folketinget 2011-12 Redegørelse af statsministeren i henhold til grundlovens 38 (mundtlig del). (Redegørelse nr. R 1). Kl. 12:05 Statsministeren (Helle Thorning-Schmidt):

Læs mere

7 Ishøj Kommune. Ishøj Byråd 4. Oktober 2011

7 Ishøj Kommune. Ishøj Byråd 4. Oktober 2011 7 Ishøj Kommune Ishøj Byråd 4. Oktober 2011 Medborgerpolitik Forord et medborgerskab i Ishøj... 3 Vision mangfoldighed er Ishøjs styrke... 4 Mission skab en bedre kommune for alle... 5 HOVEDFOKUS: Inklusion...

Læs mere

2013-2018. En Liberal Vision for Vejen Kommune

2013-2018. En Liberal Vision for Vejen Kommune 2013-2018 En Liberal Vision for Vejen Kommune Version 4.0, af juni 2013 Liberal Alliance Vejen 2013-2018 Vejen Kommune- En erhvervskommune i særklasse Vejen kommune er en af Danmarks bedste kommuner: Beskatningsniveauet

Læs mere

VALGPROGRAM. Region Nordjylland 2013. Din sundhed...også Venstres ansvar

VALGPROGRAM. Region Nordjylland 2013. Din sundhed...også Venstres ansvar VALGPROGRAM 2013 Din sundhed.....også Venstres ansvar Valget er dit Tirsdag den 19. november 2013 kan du være med til at bestemme, hvem der fra årsskiftet skal sidde i formandsstolen for Regionsrådet i

Læs mere

Tale til Folkemødet 2015. 14. juni 2015. (Det talte ord gælder)

Tale til Folkemødet 2015. 14. juni 2015. (Det talte ord gælder) Tale til Folkemødet 2015 14. juni 2015 (Det talte ord gælder) Det er dejligt at være på Bornholm. Det er femte gang, der er Folkemøde. For fire år siden stod jeg her i Allinge på en lille scene oppe ved

Læs mere

Det Konservative Folkepartis partiprogram. Giv ansvaret tilbage til borgerne

Det Konservative Folkepartis partiprogram. Giv ansvaret tilbage til borgerne Det Konservative Folkepartis partiprogram Giv ansvaret tilbage til borgerne Giv ansvaret tilbage til borgerne Det Konservative Folkepartis partiprogram Indhold Giv ansvaret tilbage til borgerne Det Konservative

Læs mere

Dit Lolland - din fremtid

Dit Lolland - din fremtid Dit Lolland - din fremtid Det konservative valgprogram ved kommunalvalget 2009 Side 1 af 15 Konservative Lolland 2009 Dit Lolland din fremtid Vi konservative arbejder på en spændende og positiv fremtid

Læs mere

H husk på Kryds ved H

H husk på Kryds ved H Hvid vrelisten Vi er klar igen! Nu er valget dit - og vi har for længst bevist, at vi er langtidsholdbare. H husk på Kryds ved H www.hvidovrelisten.dk Styrk Hvidovrelisten! Kære læser Som spidskandidat

Læs mere

PRIORITERING AF BYRÅDSKANDIDATERNE KOMMUNALVALGET MØD BYRÅDSKANDIDATERNE PÅ HK, FREDERICIAGADE, HOLSTEBRO DEN 14. MAJ 2013 KL. 19.

PRIORITERING AF BYRÅDSKANDIDATERNE KOMMUNALVALGET MØD BYRÅDSKANDIDATERNE PÅ HK, FREDERICIAGADE, HOLSTEBRO DEN 14. MAJ 2013 KL. 19. HOLSTEBRO KOMMUNE PRIORITERING AF BYRÅDSKANDIDATERNE KOMMUNALVALGET 2013 MØD BYRÅDSKANDIDATERNE PÅ HK, FREDERICIAGADE, HOLSTEBRO DEN 14. MAJ 2013 KL. 19.00 www.socialdemokraterne-holstebro.dk PRIORITERING

Læs mere

Venstre Bornholm KV13. Handlingsprogram 2014-2017

Venstre Bornholm KV13. Handlingsprogram 2014-2017 Venstre Bornholm KV13 Handlingsprogram 2014-2017 1 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E side 2 Vækst beskæftigelse arbejde til alle side 3 Indledning Vækst og arbejdspladser Bedre dagpasningstilbud Folkeskole

Læs mere

Kend din byrådskandidat! Birgit Christensen (J)

Kend din byrådskandidat! Birgit Christensen (J) Kend din byrådskandidat! Birgit Christensen (J) Navn: Parti: Alder: Erhverv: Birgit Christensen Oplandslisten, liste J 63 år Uddannet socialrådgiver, er nu på efterløn Hvad har fået dig til at gå ind i

Læs mere

VALG 2009. Stem Stemmer Stem. Stem. Kandidat. Kandidat. Kandidater. Kommunevalg. Regionsvalg. Kandidater. Kandidat. Stem Stemmer Stemmer.

VALG 2009. Stem Stemmer Stem. Stem. Kandidat. Kandidat. Kandidater. Kommunevalg. Regionsvalg. Kandidater. Kandidat. Stem Stemmer Stemmer. Stem Stem Stemmer Stemmer Stem Stemmer Stem VALG 2009 Kandidater Kandidat Kandidat Kandidater Kandidat Kandidater Kandidat Regionsvalg Kommunevalg Forstædernes Bank er en del af Nykredit Få et gratis formuetjek:

Læs mere

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Forord Med denne Børne- og Ungepolitik 2013-2017 ønsker vi at beskrive rammerne for det gode børne- og ungeliv i Frederikssund Kommune de kommende

Læs mere

Odense kommunes seniorlivspolitik

Odense kommunes seniorlivspolitik Odense kommunes seniorlivspolitik Indholdsfortegnelse Forord 04-05 Indledning 06-07 Visioner og temaer 08-09 Mennesket - det aktive seniorliv 10-13 Pleje og omsorg 14-17 Byrum og boliger 18-19 Mødet med

Læs mere

Radikal Dialog. Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg

Radikal Dialog. Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Radikal Dialog Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Kommunalvalg 5 // Oktober/November 2005 Den næste overborgmester hedder Klaus Den 15. november 2005 er der valg til Københavns

Læs mere

DINE BØRN. DERES MULIGHEDER EN GUIDE TIL FORÆLDRE OM UNGES LIV I DANMARK

DINE BØRN. DERES MULIGHEDER EN GUIDE TIL FORÆLDRE OM UNGES LIV I DANMARK DINE BØRN. DERES MULIGHEDER EN GUIDE TIL FORÆLDRE OM UNGES LIV I DANMARK 1 2 Khadija Y. H. Abdi er social- og sundhedshjælper og mor til tre. Hun er født i Somalia og kom til Danmark som 35-årig. Khadija

Læs mere

Fælles velfærd. Pejlemærker for fremtidens offentlige sektor

Fælles velfærd. Pejlemærker for fremtidens offentlige sektor Fælles velfærd Pejlemærker for fremtidens offentlige sektor April 2015 Fælles velfærd Pejlemærker for fremtidens offentlige sektor April 2015 Se økonomi- og indenrigsministeren og finansministerens præsentation

Læs mere

Varde kredsens nyhedsbrev & A-nyt.

Varde kredsens nyhedsbrev & A-nyt. Varde kredsens nyhedsbrev & A-nyt. Kredsformand, Finn Ladegaard. Overenskomstforhandlinger / Folkeskolereform For tiden sker der en sammenblanding af 2 ting, nemlig overenskomstforhandlingerne for lærerne

Læs mere

En klar økonomisk plan. Investeringer i fremtiden og fællesskabet. Vilje til ansvar. Styrke til samarbejde. Hele Danmark skal med.

En klar økonomisk plan. Investeringer i fremtiden og fællesskabet. Vilje til ansvar. Styrke til samarbejde. Hele Danmark skal med. En klar økonomisk plan. Investeringer i fremtiden og fællesskabet. Vilje til ansvar. Styrke til samarbejde. Hele Danmark skal med. Arbejdet skal gøres færdigt. DET DANMARK DU KENDER Socialdemokraterne

Læs mere

En klar økonomisk plan. Investeringer i fremtiden og fællesskabet. Vilje til ansvar. Styrke til samarbejde. Hele Danmark skal med.

En klar økonomisk plan. Investeringer i fremtiden og fællesskabet. Vilje til ansvar. Styrke til samarbejde. Hele Danmark skal med. En klar økonomisk plan. Investeringer i fremtiden og fællesskabet. Vilje til ansvar. Styrke til samarbejde. Hele Danmark skal med. Arbejdet skal gøres færdigt. Niels Hougaard, Polfoto 2 DET DANMARK DU

Læs mere

Socialdemokraterne. S-nyt 2015.2. Region Sjælland. Redaktør: Knud Henning Nielsen, post@s-nyt.dk 31. marts 2015

Socialdemokraterne. S-nyt 2015.2. Region Sjælland. Redaktør: Knud Henning Nielsen, post@s-nyt.dk 31. marts 2015 Socialdemokraterne S-nyt 2015.2 Region Sjælland s Redaktør: Knud Henning Nielsen, post@s-nyt.dk 31. marts 2015 Politiske tilkendegivelser fra regionsrådsgruppen I dette nummer af nyhedsbrevet skriver nogle

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

Albertslund 2014-2017. socialdemokraterne

Albertslund 2014-2017. socialdemokraterne Albertslund 2014-2017 socialdemokraterne Sammen om Albertslund Socialdemokraterne i Albertslund har stået i spidsen for udviklingen af Albertslund som et moderne velfærdssamfund, hvor børn, miljø, kultur

Læs mere

Respekt. frem for regneark. Stem på Enhedslisten. faxe.enhedslisten.dk

Respekt. frem for regneark. Stem på Enhedslisten. faxe.enhedslisten.dk Respekt frem for regneark Stem på Enhedslisten faxe.enhedslisten.dk Enhedslistens borgmesterkandidat Mit navn er Kurt Munck, jeg er 66 år og pensioneret. Jeg var i mange år forstander for Faxehus Efterskole.

Læs mere

Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi

Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi 3. juni 2014 Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi Deltagelse i fællesskabet er den grundlæggende præmis for et sundt og bæredygtigt samfund. Vejen til et samfund, hvor

Læs mere

Hvordan børn og unge-politikken er blevet til?

Hvordan børn og unge-politikken er blevet til? Hvordan børn og unge-politikken er blevet til? Århus Kommune præsenterer UDGIVET AF: Århus Kommune Børn og Unge UDGIVET: December 2008 LAYOUT: U28 FOTO: Hartmann Schmidt Fotografi TRYK: Århus Kommunes

Læs mere

Indledning. Side 1 af 5. Holbæk i Fællesskab, Budget 2015-18

Indledning. Side 1 af 5. Holbæk i Fællesskab, Budget 2015-18 Indledning Motivation og hovedbudskab Alle kan bidrage på arbejdsmarkedet Vi vil have alle med i fællesskabet og vi skal sikre en ansvarlig kommunal økonomi Holbæk Kommune står overfor store økonomiske

Læs mere