Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30"

Transkript

1 ROSENVÆNGETS SOGN 22. marts 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl Møde nr. 7 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (afbud) Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen Kate Schøtt Jensen Knud Frisenborg Marker Lisbeth Starcke Michael Thormann Neel Mark Wraae Peter Bennedsen Rita O Connor Ritmer Søndberg Clausen Solveig Pedersen Søren Korsholm Anne-Mette Gravgaard (afbud) Erik Balslev-Clausen Kristine Gustav Lene Tvilling (til stede til og med punkt 8) Tilde Binger (fraværende) Erik Bremer (afbud) Marianne Krabbe (referent) Kopi til: Henning Puggaard Lars Hedemark Andreas Christensen Lars Falk

2 2 FORMALIA 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 24. november 2009 blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Formandens kommentarer Knud Marker fortalte, at menighedsrådets formål i denne valgperiode er at etablere et nyt og velfungerende storsogn. I forbindelse hermed forventes følgende: - At hvert udvalg / udvalgsformand undervejs afstemmer principielle og politiske forhold med formanden. - At hvert udvalg afstemmer sine dispositioner med budgettet og dermed kassereren. - At såvel udvalg som funktioner indgår seriøst i budgetteringen for At sekretæren for menighedsrådet holdes informeret og kopieret i nødvendig og fornuftig udstrækning. - At sekretæren for menighedsrådet anvendes i fornuftigt og nødvendigt omfang. DRIFTSFORHOLD 4. Budgetopfølgning pr. februar 2010 Neel Mark Wraae fortalte, at den sene fremsendelse af materiale fra regnskabsføreren skyldes overgang til nyt it-system. Det nye system er også tilgængeligt for kassereren. Neel Mark Wraae uddelte budgetopfølgningen for 2010 og gennemgik denne. Der er underbudgetteret på posterne for såvel vikarer for organist som for vikarer for kirketjener. Kirkeudvalget opfordres til at gennemgå kirkernes aktiviteter med henblik på disse poster, idet en mere rationel tilrettelæggelse vil kunne medføre besparelser.

3 3 Der opfordres generelt til mådehold, da der p. t. bruges for mange penge på for mange ting. Neel Mark Wraae påtænker at udsende specifikationer af budgetopfølgningerne til de enkelte udvalg. Neel Mark Wraae kommer gerne og fortæller, hvad de enkelte konti i regnskab og i budget består af. 5. Budget 2011 Generelt Neel Mark Wraae fortalte, at der bliver indført formålsbudgetter fra Ud over budgettet for det følgende år, skal der fremover også udarbejdes budgetoverslag for de efterfølgende 3 år. Den nye kontoplan forventes i det store og hele at være som den nuværende. Vejledninger til den nye budgetprocedure forventes at være tilgængelige ultimo marts. Neel Mark Wraae videresender materiale til menighedsrådet, når det er tilgængeligt. Specifikt Neel Mark Wraae uddelte provstiets tidsplan for såvel provstiets som menighedsrådenes opgaver i forbindelse med udarbejdelse og behandling regnskab og budget. Heraf fremgår det, at provstiet senest 15. april udmelder en foreløbig driftsramme og anlægsbevilling for det kommende budgetår. Det er planen, at hvert udvalg mødes med Neel Mark Wraae, der så i fællesskab udarbejder forslag til budgettet. Det foreslås, at arbejdet med budget 2011 samt overslagsårene foregår i udvalgene i fra den 15. april til den 15. maj. På det efterfølgende menighedsrådsmøde behandles budgetforslaget derefter af hele menighedsrådet. 6. Regnskab 2009 Det udsendte årsregnskab (Benævnt: Udkast, ikke afleveret ) blev gennemgået af kassereren og drøftet.

4 4 Til dette udkast var der følgende rettelser og bemærkninger: kr. fra Bikubefonden er fejlagtigt indsat i sognets kasse; skal indsættes i menighedsplejen for Luther kirken. - Der er uoverensstemmelse mellem beløbene under A-indkomst / lønmodtagers AM-bidrag og løn; skal rettes. - Der er uoverensstemmelse mellem ejendomsværdierne anført 2 forskellige steder; skal rettes. - Overskuddet fra regnskab 2008 og underskuddet fra regnskab 2009 giver et samlet overskud på kr., der foreslås overført til budget Anvendelsen af overskuddet behandles på næste menighedsrådsmøde på baggrund af et oplæg, der snarest vil blive fremsendt af kassereren. Det godkendtes, at regnskab med de nævnte rettelser samt bemærkninger - fremsendes til provstiet. Neel Mark Wraae udarbejder forslag til næste møde vedrørende disponeringen af det akkumulerede 2008/09 overskud. Efter rådets godkendelse vil dette forslag blive eftersendt til provstiet. 7. Lejeindtægter Neel Mark Wraae havde udsendt et forslag til anvendelse af indtægterne i forbindelse med udleje af kirkernes lokaler. Forslaget blev forkastet. Det blev besluttet, at lejeindtægterne bogføres separat på én konto. 8. Personaleforhold Else Juul Green fortalte, at arbejdet med og blandt personalet fungerer godt. Der er urealistiske forventninger til synenergi-effekten med hensyn personaleressourcerne. Der undersøges p. t., hvorledes kirketjenerarbejdet bør organiseres. I den forbindelse er Lars Larsen blevet midlertidigt ansat i Davids kirke indtil udgangen af april. Der er indført 5 dages uge for personalet, og dette er der kontrol over.

5 5 Lene Herbert er ansat som informationskoordinator fra 1. januar Stillingen omfatter eksternt og internt informationsarbejde samt brugerkontakt. 9. Kirkeværge Lars Hedemark fortalte, at det stående udvalg den 12. februar har skrevet til provstiet og redegjort for en række forhold, som provstiudvalget har ønsket at få belyst. Der er blevet indgået lejeaftale af et midlertidigt lydanlæg i Luther Kirken i foreløbigt 60 dage. Opstartsplan for de større anlægsarbejder (i Luther Kirkens kirkerum og tilhørende menighedshus samt forpladsen ved Davids kirke) er ved at blive forberedt sammen med rådgivende ingeniører. Byggetilladelsen fra Københavns kommune i forbindelse med ombygningen af menighedshuset i Frihavns Kirke forventes at foreligge tidligst ugen efter påske. 10. Nyt fra præsternes dagligdag Erik Balslev-Clausen fortalte, at der er travlhed med de forskellige aktiviteter. Kristine Gustav fortalte, at det er nødvendigt, at de mange nye aktiviteter bliver indkørt, så de bliver rutine. UDVALG & STRATEGI 11. Kirkeudvalget Ritmer Clausen gennemgik det udsendte forslag med kirkeudvalgets indstillinger: - Aflysning af gudstjenester i Luther Kirken i 2010: Kristi Himmelfartsdag, 2. påskedag, 2. pinsedag og 1. juledag. - Fortsættelse med placering af 6 årlige gudstjenester i Luther Kirken på et andet tidspunkt en kl Afholdelse af måltidsgudstjeneste i Luther Kirken skærtorsdag kl Afholdelse af udendørsgudstjenester i Luther Kirken - med og uden dåb. - Flytning af nytårsgudstjeneste (nytårsdag) fra Frihavns kirke til midnatsgudstjeneste i Luther Kirken nytårsnat.

6 6 Alle indstillinger blev godkendt. Erik Balslev-Clausen deltog ikke i sagsbehandlingen her, da han efterfølgende er part i sagen i forbindelse med sagsbehandlingen hos biskoppen. Kirkeudvalget udfærdiger ansøgning til stiftet, der fremsendes via menighedsrådets formand. 12. Musikudvalget Søren Korsholm er blevet formand for musikudvalget. Søren Korsholm fortalte, at udvalget er startet på at udarbejde en musikstrategi for sognet således, at ressourcerne til musik i de tre kirker kan prioriteres her ud fra. Der lægges vægt på hver kirkes lokale særpræg samt aktiviteter, der styrker sammenholdet i menigheden / menighederne. 13. Børnehaveudvalget Michael Thormann fortalte, at den største opgave i udvalget er udarbejdelsen af en ny lejekontrakt for børnehaven i Luther Kirken. Børnehaveudvalget forventer, at oplæg om foranstående er klar til behandling på næste menighedsrådsmøde. 14. Kunstudvalget Esther Søeborg fortalte, at der den 4. december 2009 var fremsendt ansøgning til stiftet via provstiet om, at den godkendte midlertidige opsætning af Martin Nyrops kors i Luther Kirken gøres permanent. Den 12. februar kom der positivt svar herpå. Udvalget tager nu stilling til ophængning i Luther Kirken af Kristusfiguren fra det tidligere alterkors. 15. it-udvalget Den eksterne it-konsulent har udarbejdet en rapport over personalets, inkl. præsternes, it-udstyr.

7 7 2. trin i processen er udarbejdelse af forslag til standardisering af it-udstyret, og 3. trin er udarbejdelse af forslag til en langtidsplan med hensyn til nye investeringer, lige som der skal arbejdes med sikkerhed og back-up. Såfremt it-firmaet fortsat er passivt med hensyn til at udføre de efterfølgende trin, ønsker Knud Marker at blive orienteret herom af it-udvalget. 16. PR-udvalget Hjemmeside Neel Mark Wraae redegjorde kort for ønsket om en fælles hjemmeside, og havde i den forbindelse indhentet et tilbud på udarbejdelse heraf, jf. tidligere fremsendte. Menighedsrådet besluttede, at der på næste møde skulle fremlægges konkrete budgetter på mulige alternativer til udformning af hjemmeside / hjemmesider for sognet / de 3 kirker. Grafisk linie Det blev besluttet, at anvende informationskoordinator Lene Herbert til det grafiske arbejde. Åbent hus arrangement Det blev besluttet at afholde et offentligt informationsmøde i forbindelse med Sankt Hans arrangementet i Luther Kirken. Det er planen, at hvert udvalg skal have hver sin informationsbod. 17. Øvrige Fælledgården Kate Schøtt Jensen fortalte, at der fra revisionsfirmaet er udsendt udkast til regnskab for Menighedsplejerne Kate Schøtt Jensen fortalte, at der er divergerende og mangelfulde oplysninger vedrørende menighedsplejerne. Kate Schøtt Jensen har senest fået oplyst, at der er kr. på menighedsplejen i Luther kirken, kr. på menighedsplejen i Davids kirke, og at der ingen oplysninger er vedr. Frihavns kirkes menighedspleje.

8 8 Erik Balslev-Clausen udtrykte, at det bør tages op igen, hvorledes den fremtidige menighedspleje for sognet bør være. Årsagen er, at hver menighedspleje er en selvstændig juridisk organisation. Sogneudvalget Rita O Connor har været sygemeldt. Der har ingen ansøgninger været. Spejderne Jan Jull Nielsen fortalte, at han fortsat forgæves har forsøgt at få kontakt med spejderne i Luther Kirken. MØDE SLUT 18. Eventuelt Runde blandt deltagerne i menighedsrådsmødet Esther Søeborg: Ønsker at abonnering af Kr. Dagblad for menighedsrådsmedlemmer behandles på næste menighedsrådsmøde. Øvrigt Lene Herbert anbefalede, at man tilmeldte sig nyhedsbrevet fra Folkekirkens Infocenter. Hun tilbød at sørge for tilmelding hertil. 19. Beslutninger til godkendelse og underskrift Protokollen blev oplæst, godkendt og rundsendt til underskrift. Bilag: Kopi af protokol fra menighedsrådsmøde den 17. marts 2010 (siderne inkl. 49a) Oversigt over poster og udvalg nedsat af menighedsrådet, 17. marts 2010 Oversigt over navne- og adresseliste til menighedsrådet 1. april 2010

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30 ROSENVÆNGETS SOGN 23. september 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30 Møde nr. 4 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30 10. maj 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30 Møde nr. 8 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (fravær uden afbud) Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 29. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 17 Astrid Kappel Nielsen (fravær uden afbud) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30 3. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 16 Astrid Kappel Nielsen (deltog fra punkt 9) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl ROSENVÆNGETS SOGN 2. november 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl. 19.30 Møde nr. 5 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde ROSENVÆNGETS SOGN 4. maj 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Anders Kindt Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green

Læs mere

Flemming Jensen (menighedsplejeudvalget)

Flemming Jensen (menighedsplejeudvalget) 25. august 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 24. august 2010 kl. 19.30 Møde nr. 9 Astrid Kappel Nielsen (fravær med afbud) Christian Seidelin (fravær med afbud) Else Juul Green

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl 29. marts 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19.30 Møde nr. 14 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen Kate

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl ROSENVÆNGETS SOGN 2. december 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.30 Møde nr. 6 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (afbud, dog til stede under

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 3. december 2008 kl. 19.30 Møde nr. 2 Anders Kindt Christina Slidsborg Else Juul Green Knud Frisenborg Marker Lars Chr.

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl 2. december 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl. 19.30 Møde nr. 13 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen

Læs mere

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud)

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud) Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 13. marts 2012 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Møde nr. 2 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin Claus

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 23. august 2011 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 23. august 2011 kl 30. august 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 23. august 2011 kl. 19.30 Møde nr. 15 Astrid Kappel Nielsen (delvis fravær med afbud, kom kl. 20.20 til punkt 3B) Christian Seidelin

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl ROSENVÆNGETS SOGN 20. november 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Erik Balslev-Clausen Anne-Mette Gravgaard Majbritt Breinholt

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Deltagere Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen (fravær med afbud) Camilla Kjærbo Berg (Fravær med afbud)

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30 Møde nr. 3 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Møde nr. 6 Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 6. oktober 2010 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 6. oktober 2010 kl 11. oktober 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 6. oktober 2010 kl. 19.30 Møde nr. 11 Astrid Kappel Nielsen (er noteret som fravær uden afbud i protokollen, da afbuddet er indkommet

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal.

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal. 22.3.2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 3 i menighedsrådet Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 23. maj 2014 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 11 i Rosenvængets Sogns Menighedsråd afholdt torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Onsdag den 29. april 2015 Kl. 19.00 Mødet indledes med spisning kl. 18.15 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Thomas Gylnæs Nielsen Evt. stedfortrædere indkaldt: Fraværende

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Revisionsinstituttet Stats autoriseret Revisionsaktieselskab

Revisionsinstituttet Stats autoriseret Revisionsaktieselskab Stats autoriseret Revisionsaktieselskab ROSENVÆNGET KIRKEKASSE Østerbro Provsti Københavns Stift REVISIONSPROTOKOLLAT TIL ÅnsnncNsKABET FoR zoos Skagensgade 1 Postbox 76 DK-2630 Tåstrup Tel: +45 43 50

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 27. marts 2014 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 10 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 10 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 2. februar 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 22 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 22 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 15. marts. 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 23 Hermed referat af møde i Rosenvængets sogns menighedsråd afholdt tirsdag den

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 29. november Kl Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 29. november 2016. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Birgit Sommer Ejvind Hartmund Mødepunkt 1 Budget 2017 -

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 13. Maj 1998 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Kirsten Hartvig Petersen,

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Referat at møde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 8. maj 2008, kl 18.30 i Solrød Strandkirke Den 08. Maj.. 2008 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:charlotte Gravesen, Michael Rønne Rasmussen, Anne-Marie

Læs mere

Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter med følgende dagsorden:

Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter med følgende dagsorden: Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter

Læs mere

Indsat under åbent møde pkt. 19 og under lukket møde pkt. 20 (køb og salg af fast ejendom). Godkendt.

Indsat under åbent møde pkt. 19 og under lukket møde pkt. 20 (køb og salg af fast ejendom). Godkendt. Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 23. februar 2016. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Afbud med anmeldt forfald: Hanne Jørgensen. Indkommet 2 nye beslutningssager: Indsat under

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Egebæksvang Menighedsråd Referent: Ulrika Edén Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Formandens initialer: SR Tilstede: Henning Sundby Pedersen, Sven

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 2. oktober 2012. Kl. 19.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 2. oktober 2012. Kl. 19.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 2. oktober 2012. Kl. 19.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Søren Ødum Nielsen, Philip Marcussen, Vibeke Lentz, Inger Christensen, Beate Andreassen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat

Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Menighedsrådsmøde Dagsorden / Referat Dato og tid: Onsdag den 12. august 2015 kl. 19:00 ca. 21:30 Sted: Deltagere: Sognehuset, lille sal Hugo Uhrskov Larsen HUL, Pauline Rasmussen PAR, Victor Greve VIG,

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr. 210-210 - Referat fra menighedsrådsmøde onsdag den 9. januar 2013 klokken 19.00 i Sognehuset. Tilstede: Bente Normann Rasmussen, Elsebeth Karlskov, Jan Weber, Thorkild Højvig, Erik Risager Thomsen,

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 25. juni Formandens initialer: 2014

Solvang Sogn Dato: Blad nr. 25. juni Formandens initialer: 2014 På mødet deltog: Svend Erik Gerberg Simonsen, Minna Irene Siegumfeldt, Jan Friberg, Jakob Riis, Jens Henrik Jakobsen, Heidi Olsen, Kevin Bøgelund Pihl, Jens Andersen, Per Rønager Bøjstrup, Per Frederiksen,

Læs mere

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 13. november Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 13. november Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Referat for: Vejle Provstiudvalg PU møde 13. november 2017. Kl. 14.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Budgetudvalg nedsættes under punkt 3. Dagsorden godkendt.

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 26. november 2015 kl

Referat menighedsrådsmøde Dato: 26. november 2015 kl Referat menighedsrådsmøde Dato: 26. november 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Susanne Carstensen, Karen-Margrethe Schmidt og Klaus Eisenhardt

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 8. december Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 8. december Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 8. december 2016. Kl. 12.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Indkommet 1 ekstra punkt - indsat under punkt 7 diverse sager til afgørelse Mødepunkt 1 Godkendelse

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 1. oktober 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lis Fraværende med afbud: Martine Owi (Karin Klingenberg deltog som suppleant) Fraværende uden

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde Tirsdag den 17. september 2013 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Margrethe Winther - Nielsen, Ole Pagels, Susanne I. Rasmussen, Finn

Læs mere

Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre, Jan Jull, Erik Bremer, Kristine Gustav, Rikke Juul

Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre, Jan Jull, Erik Bremer, Kristine Gustav, Rikke Juul Referat af Menighedsrådsmøde nr. 27 tirsdag den 4. oktober 2016 kl. 19.30 23.30 i Lutherkirkens Menighedssal Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre,

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. januar 2017 Tid: 18.45 Andagt ved Lene Vinkel 18.30. Fraværende med afbud: Lisa Gam Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold Kommentar

Læs mere

Referat offentligt menighedsrådsmøde

Referat offentligt menighedsrådsmøde Referat offentligt menighedsrådsmøde Dato Tid Sted Onsdag 25.2.2015 Kl. 19:00 Kingos Minde, Slangerup Deltagere ved dette åbne møde: Navn Initialer Tilstede Afbud Kom kl. Gik kl. Valgte medlemmer Peter

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 3. september 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lilly Fraværende med afbud: Lene Vinkel, Michael Markussen, Martine Owi Fraværende uden afbud:

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 21. januar 2010. 27. januar 2010 via mail meddelt provstiudvalget

Læs mere

Referat af Menighedsrådsmøde.

Referat af Menighedsrådsmøde. Referat af Menighedsrådsmøde. Dato: onsdag d. 7 oktober 2015 kl. 19,00 Sted: Konfirmandstuen Vestermarievej 41. 3700 Rønne Afbud: Ingen. Gæster:4 fremmødt. Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden (er

Læs mere

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1

Den 13. maj. 2009 Blad nr. 1 Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter tilmelder sig

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 22. august 2017 49 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 335, 10.02.2016 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Deltagere: Sigfred, Steen, Christian, Bent, Carl, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper, Mie, Henrik, Torben Afbud: Kirsten, Knud,

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 3. december 2013. Kl. Kl. 17.30 Mødested: Mødelokale, provstikontoret

Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 3. december 2013. Kl. Kl. 17.30 Mødested: Mødelokale, provstikontoret Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 3. december 2013. Kl. Kl. 17.30 Mødested: Mødelokale, provstikontoret Provstiudvalget var fuldtalligt. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden, samt evt. tilføjelse

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Kirsten, Lise, Jytte, Johannes, Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Kirsten, Lise, Jytte, Johannes, Svend Menighedsrådsmøde nr. 355, 13.12.2017 kl. 19.00 Indleder: Knud Pedersen Afbud: Kirsten, Lise, Jytte, Johannes, Svend Til stede: Erik, Elisabeth, Jesper, Steen, Inger, Christian, Henrik, Knud, Poul, Mette,

Læs mere

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne.

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 8. januar 2013 kl.19.00 Protokolblad: Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: Afbud til mødet gives

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af til menighedsrådsmøde onsdag den 16. december 2015 kl. 19.00 i præstegården Fraværende: Grethe Kristensen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 11.2 tilføjedes. 2. Meddelelser

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd.

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 6. februar 2014 Tid: 18.45 (andagt ved Lis 18.30) Fraværende med afbud: Lene Vinkel, Martine Owi Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde Blad nr. 106 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Helle (HJ), Kirsten (KKO), Lars (LF), Mai (MBA), Lene (LKA), Tom (TVS), Janne (JRP), Vibeke (VW), Annika (AV), Kisser (KW) Afbud: Jens Christian

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansvarlig

Læs mere

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b.

Solvang Sogn Dato: Blad nr. Formandens initialer: 1. Godkendelse af dagsorden. To henvendelser på leje af lokaler. Behandles under punkt 2b. På mødet deltog Svend Erik Gerberg Simonsen, Per Rønager Bøjstrup, Minna Irene Siegumfeldt (gik under punkt 8), Jan Friberg, Jakob Riis, Jørn Johansen, Nanette Zahrtmann (kom under punkt 2b), Jens Henrik

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Menighedsrådsmøde Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. Fenruar 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl

Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 9 Gjøl menighedsråd afholder ordinært møde i Sognegården tirsdag den 21. november 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 30. oktober Kl Mødested: Provstikontoret, Nyhavn 22

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 30. oktober Kl Mødested: Provstikontoret, Nyhavn 22 Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 30. oktober 2013. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret, Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank-Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Anette Asmussen (AA), Hans Ossowicki

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 28. maj 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg. PU møde 1. februar Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg. PU møde 1. februar Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg PU møde 1. februar 2017. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Provst Rebecca Rudd, Michael Kornerup, Lise Bramsen, Pernille Warrer, Kirsten Jørgensen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00.

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/8-2016 kl.19:00 i sognehuset Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Til stede ved Menighedsrådsmødet: Gitte Nyvang Hartmeyer

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40.

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 64 Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten Afbud / fravær DAGSORDEN REFERAT Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 1. Meddelelser ved

Læs mere

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 19. februar Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle. Karen Sundbøll var fraværende med afbud.

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 19. februar Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle. Karen Sundbøll var fraværende med afbud. Referat for: Vejle Provstiudvalg PU møde 19. februar 2018. Kl. 9.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Karen Sundbøll var fraværende med afbud. John Skoldsborg deltog ikke punkt 4. Mødepunkt 1 Godkendelse

Læs mere

Vor Frue Kirke Menighedsrådet

Vor Frue Kirke Menighedsrådet Vor Frue Kirke Menighedsrådet Den 8. november 2016 indkaldes menighedsrådet og medarbejderrepræsentant kordegn Jonna Grue til offentligt, ordinært konstituerende menighedsrådsmøde, der afholdes Tirsdag

Læs mere

Hvordan kan Helligåndskirken bedre fremstå som en kirke, der er Aktiv, Synlig, Opsøgende og Åben for alle?

Hvordan kan Helligåndskirken bedre fremstå som en kirke, der er Aktiv, Synlig, Opsøgende og Åben for alle? Menighedsrådsmøde nr. 338, 11.05.2016 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Christian Thomsen, Carl Tønder Dagsordens punkter Kort redegørelse for sag evt. med henvisning til bilag. Beslutning og

Læs mere

Provstirevisor, Grethe Melgaard Clausen, deltog i mødet under punkt 4. 2 Godkendelse af referat fra Referat blev godkendt og underskrevet.

Provstirevisor, Grethe Melgaard Clausen, deltog i mødet under punkt 4. 2 Godkendelse af referat fra Referat blev godkendt og underskrevet. Referat for: Gentofte Provstiudvalg PU møde 11. november 2015. Kl. 15.00 Mødested: Skovshoved sognegård Jens Bache (JB), Flemming Brüggemann (FB), Ida Bäck (IB), Steen Borup-Nielsen (SB), Gert Jørgensen

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej

Læs mere