Tab dig på den lette måde med

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tab dig på den lette måde med"

Transkript

1 Tab dig på den lette måde med

2 Alle ønsker sig en pæn figur Dr. med. Sven Werchan Ernæringsekspert Men vejen dertil er ofte både stressende og fyldt med frustrationer. Men sådan behøver det ikke være, så giv ikke op. Med den rigtige hjælp kan du få opfyldt drømmen om at nå din ønskevægt. Denne brochure indeholder den bedste opskrift på en slankekur, der er let, behagelig og på et videnskabeligt grundlag. Kombineret med vores Figuactiv-produkter har du alt det, der skal til for endelig at få det ønskede resultat. Du mangler kun at tage beslutningen om at starte på kuren og fortsætte, indtil du har nået målet. Så er der ingenting, der kan forhindre dig i at opnå resultater. Jeg ønsker dig god fornøjelse med projektet og håber, at du holder ud, indtil du har opnået de ønskede resultater. Held og lykke! Med venlig hilsen Dr. med. Sven Werchan

3 Mål: min ønskevægt Du har sikkert allerede overvejet at tabe dig eller allerede prøvet nogle gange. Uanset hvilke oplevelser du har haft med det, skal du give det en chance mere. Prøv at glemme alt det, du har hørt om eller oplevet med hensyn til vægttab bare et øjeblik. Det er som bekendt ikke altid let at tabe sig du kender de kritiske øjeblikke. For at du denne gang ikke skal vente for længe på at se resultater og nærme dig ønskevægten, kan du følge med i Helles kur og lægens råd. Jeg hedder Helle. Jeg har allerede forsøgt at tabe mig flere gange, men indtil nu er det ikke rigtigt lykkedes. Jeg kender godt problemerne, men jeg vil ikke give op. Du kan følge med i min kur, for jeg vil lære af de fejl, jeg tidligere har begået, og endelig tabe mig rigtigt. Lægen giver gode råd med på vejen. Han er vores personlige vejleder. Han hjælper med råd om Figuactiv-produkterne og om kuren generelt. Hvis du lige som jeg ikke har opnået den rigtige figur endnu og er klar til at gøre et nyt forsøg, har vi muligheden for at klare det med Figuactiv-produkterne og den videnskabeligt undersøgte slankekur. Det kan du læse mere om på de næste sider.

4 Tab dig på den lette måde Målrettet vægttab eller bare varieret kost? Med Figuactiv-kuren kan det lade sig gøre! ERNÆRING Ernæring og nydelse Når du ønsker at tabe dig målrettet, skal to af de daglige måltider normalt erstattes af Figuactivdrikkeblandinger eller -supper. På den måde får du lige så mange vitaminer og livsvigtige næringsstoffer som ved et normalt måltid, og alligevel slipper du for 75% af kalorierne. Da kroppen har brug for samme energimængde som normalt, forbrænder den i stedet overskydende fedt. og NYDELSE Dagens tredje måltid kan du vælge, så det passer til din smag. Husk blot at spise varieret! På den måde kan vægttab og lækker mad gå hånd i hånd, så du ikke mister motivationen! Når du næste gang kigger i køkkenskuffen, og chokoladekiksen smiler indbydende til dig, skal du bare smile igen.

5 Motion Motion er afgørende, når du skal holde ønskevægten efter kuren. Men du behøver ikke at blive en ren kondi-freak. En travetur i raskt tempo er nok, hvis du f.eks. ikke er stavgangsfanatiker, eller hvis cykling, svømning og løbeture ikke lige er dig. Men gør det regelmæssigt, gør det til en vane! MOTION AFSLAPNING Afslapning Afslapning er et andet vigtigt punkt. Livet er i dag fuldt af stress og jag, og det påvirker kroppen. Et højt stressniveau medfører, at der næsten ikke forbrændes fedt. Kroppen forsøger at slappe af ved at spise. Så er der ikke langt til noget sødt og fedende. Jo mere du slapper af, jo lettere er det at tabe sig. Dermed er det ikke så vigtigt at slappe af ved at spise. Du kan slappe af ved f.eks. at læse en god bog, tage en dyb indånding ind i mellem eller ved at tage et langt bad om aftenen. Du ved selv bedst, hvad du har det godt med. Til sidst: Du kan starte, når det passer dig lettere bliver det ikke!

6 Rom blev ikke bygget på en dag I dag er det første dag. Allerede da jeg vågnede, gik alle mulige tanker gennem hovedet. Kan jeg overholde min slankekur? Kan jeg holde ud hele vejen? Men jeg er fast besluttet på det. Denne gang skal det nok lykkes! Jeg har alt det, jeg skal bruge, herhjemme, og min familie har fået det at vide. Mit mål er otte kilo egentlig ville jeg gerne tabe mere, men lægen sagde, at jeg ikke skulle overdrive det. Nu starter jeg og laver med det samme en lækker drikkeblanding. Godt begyndt er halvt fuldendt, som man siger. DR. WERCHAN SIGER Lad ikke tvivlen få plads Hold fast ved det, du har besluttet Udnyt den motivation, det giver at begynde Sammen med drikkeblandingen eller suppen kan du spise forskellige slags frugt eller grøntsager VIGTIGT: Forbered kroppen på, det gælder om at tabe sig og få gang i fedtforbrændingen Tip Sideløbende hermed anbefales ProBalance (se side 21).

7 FORSLAG TIL DAG 1 DET SKAL DU GØRE VIRKNING Morgen Drik et stort glas vand (samt Figuactiv-urtete) Rør 3 spsk. (28 g) Figuactiv-drikkeblanding (f.eks. Latte Macchiatosmag) ud i 250 ml fedtfattig mælk, lad det trække lidt, rør igen, hvorefter blandingen er klar Stimulerer stofskiftet og forbruger de første ca. 20 kalorier Giver kroppen næring som ved et almindeligt måltid, indeholder færre kalorier og giver energi til at begynde på dagen middag Rør 4 spsk. (med top, 57 g) Figuactiv-kartoffelsuppe Auberge ud i 300 ml varmt vand, lad det trække lidt, rør igen, og nyd den, eller tag en Figuactivdrikkeblanding (smagsvariant rabarber/vanilje, jordbær/banan eller Latte Macchiato) Mætter som et lille måltid og smager godt aften Figuactiv-suppe (f.eks. Mediterranee med tomatsmag, India med grøntsags-/karrysmag eller Auberge med kartoffelsmag) Korttidsreserverne er brugt op, kroppen begynder fedtforbrændingen fordele Figuactiv-drikkeblandingen Latte Macchiato er en fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer Iskaffe 2-3 spsk. Figuactiv Latte Macchiato 100 ml kaffe (kold) 100 ml fedtfattig mælk blandes med 5 isterninger OVERSIGT Side 22 NYHED! Lavt mælkesukkerindhold Glutenfri Ikke tilsat sukker

8 Man skal kravle, før man kan gå. Johann Wolfgang von Goethe Den første dag var slet ikke så slem, som jeg troede. Om eftermiddagen havde jeg godt nok min første krise, men Figuactiv-urteteen med en lille teskefuld honning var virkelig en nydelse, og det var noget, jeg kunne bruge. Jeg kan allerede mærke, hvordan det arbejder i min krop. Min mave føles let men der er jo heller ikke mere i den. Heldigvis må jeg fra i morgen få rigtig middagsmad. DR. WERCHAN SIGER De første kilo består hovedsageligt af vand Du skal ikke blive frustreret, hvis det tager tre eller fire dage, før du kan se resultater på vægten Fra i dag må jeg få et hovedmåltid om dagen (til middag eller først på aftenen) VIGTIGT: Det skal smage godt, virke mættende og være fedtfattigt.

9 FORSLAG TIL DAG 2 DET SKAL DU GØRE VIRKNING morgen Drik et stort glas vand Rør 3 spsk. (28 g) Figuactivdrikkeblanding (f.eks. jordbær/ banan-smag) ud i 250 ml fedtfattig mælk, lad det trække lidt, rør igen, hvorefter blandingen er klar Stimulerer stofskiftet Vitaminer, æggehvide og fiberstoffer giver overskud og energi MIDDAG Hovedmåltidsforslag Salat med kalkunbryststrimler Salat og kalkun er sundt og lækkert AFTEN Rør 4 spsk. (med top, 57 g) Figuactiv-grøntsags-/karrysuppe India ud i 300 ml varmt vand, lad det trække lidt, rør igen, og nyd den Kroppen har brug for mere energi for at kunne bruge æggehviden, og det bruger den fedtdepoterne til. TIP fordele Udrensende teblanding af forskellige urter og velsmagende lapacho Dæmper sultfølelsen INDHOLDSSTOFFER Grøn te, maté-blade, lapacho, brændenældeblade, rød te, citrongræs, lakridsrod Hvis du er plaget er en stærk trang eller måske af sult, skal du drikke, drikke og drikke f.eks. vand eller bedre endnu Figuactiv-urtete. En lille teskefuld honning oveni gør dig i bedre humør og giver mere energi. OVERSIGT Side 22 Drik ca. 2½ - 3 liter om dagen; f.eks. ca. 2 liter vand og ca. 1 liter Figuactiv-urtete eller usødet te.

10 Idealer er som stjerner. Man kan ikke nå dem, men man kan styre efter dem. Carl Schurz Sådan! Næsten et helt kilo. Skønt! Så er jeg klar til at fortsætte. Lægen sagde godt nok, at det indtil nu primært var vand. Men det motiverer mig, og jeg har masser af lyst til at fortsætte! Jeg har lagt hovedmåltidet om aftenen. Jeg kan godt lide at sidde sammen med familien og snakke og hygge over maden. Men jeg er ikke helt sikker på, om jeg nu spiser for meget eller spiser det forkerte. Alle slankekure har jo deres egne regler for, hvad man må og ikke må. DR. WERCHAN SIGER Fedtforbrændingen går i gang Giftstoffer og syrer frigøres, og de skal hurtigt udskilles Rigelige mængder væske renser og skyller giftstofferne ud Ved hovedmåltidet skal du spise klogt en normal portion stille og roligt Masser af grøntsager med eller uden salat Sauce, kød og fisk skal være fedtfattigt

11 FORSLAG TIL DAG 3 DET SKAL DU GØRE VIRKNING MORGEN Drik et glas vand Rør 3 spsk. (28 g) Figuactivdrikkeblanding (f.eks. rabarber-/ vaniljesmag) ud i 250 ml fedtfattig mælk, lad det trække lidt, rør igen, hvorefter blandingen er klar Du bliver glad Fylder godt i maven og forebygger sultangreb MIDDAG Hovedmåltidsforslag Fisk og grøntsager Fisk (f.eks. laks eller sild) giver omega 3-fedtsyrer, og grøntsager er letfordøjeligt AFTEN Rør 4 spsk. (med top, 57 g) Figuactiv-kartoffelsuppe Auberge ud i 300 ml varmt vand, lad det trække lidt, rør igen, og nyd den Kroppen har brug for mere energi for at kunne bruge æggehviden, og det bruger den fedtdepoterne til. Grøntsags-/karrysauce fordele Figuactiv-suppen India med grøntsags-/karrysmag er en fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer OVERSIGT Side 22 NYHED! f.eks. til fisk eller fjerkræ (til 1 portion) 1½ spsk. (med top, ca. 30 g) Figuactiv-suppe med grøntsags-/karrysmag ( India ) røres ud i ca. 75 ml varmt vand, Lad det trække lidt, og rør i det igen. Serveres og nydes som måltid. PS. Hvis du synes, at grøntsags-/karrysaucen er for tyk eller tynd, kan du ændre på mængden af vand eller pulver. Uden mælkesukker 11

12 Kun ved at gå fremad når man frem til rejsens mål. Afrikansk ordsprog Hm, ingen ændring. Spiste jeg alligevel for meget i går? Det er utroligt, at jeg reagerer så meget på små tilbageslag. Jeg har allermest lyst til bare at spise løs. Nå, det ville virkelig være for dumt. Hvad siger lægen? DR. WERCHAN SIGER Sammenlagt kan man godt tabe flere kilo om måneden Tip Jeg kan også anbefale Aloe Vera Life Essence Drinking Gel kombinationen af mere end 100 forskellige indholdsstoffer gør den til et af naturens egne kunstværker.

13 FORSLAG TIL DAG 4 DET SKAL DU GØRE VIRKNING MORGEN Drik kaffe/te/vand Figuactiv-drikkeblanding Skift mellem smagsvarianterne afveksling hjælper! En følelse af hverdag dejligt! middag Hovedmåltidsforslag Kyllingebrystfilet à la Napoli At spise et rigtigt måltid mad en gang om dagen giver den energi, du har brug for aften Figuactiv-suppe Kroppen har brug for mere energi for at kunne bruge æggehviden, og det bruger den fedtdepoterne til. Kyllingebrystfilet à la Napoli fordele Figuactiv-tomatsuppen Mediterranee er en fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer OVERSIGT Side 22 NYHED! Uden mælkesukker Rør 2 spsk. (med top, 30 g) Figuactiv-tomatsuppe Mediterranee ud i 75 ml varmt vand, lad det trække lidt, rør igen, og fordel det på den krydrede kyllingebrystfilet, der forinden sprødsteges med en smule fedt. PS Hvis du synes, at Napolisaucen er for tyk eller tynd, kan du ændre på mængden af vand eller pulver. Kombiner eventuelt med nogle stykker frisk tomat 13

14 Ethvert stærkt billede bliver til virkelighed. Antoine de Saint-Exupéry Denne gang er det noget andet. Der sker noget nyt hver dag. Sjældent har frugt og grønt smagt så godt. I går hentede jeg den gamle saftpresser op fra kælderen. To æbler og to appelsiner, og vupti var der lækker frugtsaft klar. Så var det ikke noget problem at se de andre spise brød og marmelade. Jeg har nu fået lyst til at prøve andre varianter. Eller jeg laver en omgang frugtpure. Jeg har i øvrigt stort set glemt vægten. I dag føler jeg mig faktisk så godt tilpas, at jeg har lyst til at tage en tur på cyklen. DR. WERCHAN SIGER Variation og nydelse det er opskriften på succes i denne kur Grøntsager, salater eller frugt til supper og drikkeblandinger Husk: drik, drik, drik!

15 FORSLAG TIL DAG 5 DET SKAL DU GØRE VIRKNING MORGEN Drik kaffe/te/vand Lav en pure af Figuactiv-drikkeblanding og frugt, eller spis frugten frisk (alternativt også med friskpresset saft) En følelse af hverdag dejligt! Frugt stimulerer stofskiftet, indeholder vitaminer og smager godt MIDDAG Hovedmåltidsforslag Kalveschnitzel naturel med blomkål 200 g blomkål indeholder kun 36 kcal du må komme op på i alt 600 kcal AFTEN Figuactiv-suppe med grøntsager (dampede eller rå) og urter Der er få kalorier i grøntsager du kan bare spise løs fordele Figuactiv-drikkeblandingen med jordbær/banan er en fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer Sommerdrømscocktail 2-3 spsk. Figuactiv Drikkeblanding jordbær/ banan 15 friske eller frosne jordbær ½ banan 200 ml fedtfattig yoghurt 50 ml vand Blandes med håndmikser færdig! NYHED! OVERSIGT Side 22 Lavt mælkesukkerindhold Glutenfri Ikke tilsat sukker 15

16 Forandring fryder. Friedrich Schiller I dag står weekenden for døren, og fra tidligere ved jeg, at det altid er sværest i weekenden. Det er der, jeg savner hyggen ved god (og mindre sund) mad mest. Ellers har jeg en følelse af lethed i kroppen. Jeg har virkeligt indstillet mig på at tabe mig. Godt med et par dages pause fra vægten. Hvad var det, lægen sagde i starten jeg skulle forestille mig, hvordan det er at veje otte kilo mindre. Det føles dejligt, og derfor bliver jeg ved! DR. WERCHAN SIGER Weekend = udholdenhedsprøve (du kommer til at tænke på og få lyst til et overdådigt morgenbord, kedsomhed og invitationer får dig til at blive fristet) Spild ikke tiden med de tanker og følelser Foretag dig noget, lav noget aktivt og afvekslende

17 FORSLAG TIL DAG 6 DET SKAL DU GØRE VIRKNING MORGEN Drik kaffe/te/vand Figuactiv-drikkeblanding med frisk eller frossen frugt En følelse af hverdag dejligt! Gør det til en vane at spise frugt til morgenmad det gør det lettere at holde vægten MIDDAG Hovedmåltidsforslag Ratatouille Eksperimenter med at lave fedtfattig mad rigeligt med urter og krydderier giver smag uden ekstra kalorier AFTEN Figuactiv-suppe og salat fordele Figuactiv-kartoffelsuppen Auberge er en fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer Tip Brug tiden på at udvikle suppen! Alle typer grøntsager kan dampes, koges eller spises rå som salat til Figuactivsuppen (lige så meget, som du har lyst til, kartofler dog med måde) OVERSIGT Side 22 NYHED! Uden mælkesukker Glutenfri 17

18 Når der sker noget godt, er det begyndelsen på det næste. Johann Wolfgang von Goethe Weekenden er næsten ovre, og i dag har jeg igen været på vægten i alt mere end et kilo. Det er mindre, end jeg havde håbet på, men Dr. Werchan siger, det går efter planen. Det føles rigtigt godt at bevæge sig lidt ind i mellem. Så kan hovedet få lidt fri i stedet for hele tiden at tænke på mad og vægt. Der er alligevel lang vej igen. Men jeg har klaret den første uge! DR. WERCHAN SIGER Mere end et kilo efter den første uge? Det er et fantastisk resultat, selv om det måske ikke lyder af så meget din krop er nu programmeret til at tabe sig, og så kan du fortsætte Det er dokumenteret, at det er lettere at holde vægten, når man taber sig i langsomt tempo Ros dig selv det er et flot stykke arbejde, du er i gang med, og det fortjener anerkendelse 18

19 FORSLAG TIL DAG 7 DET SKAL DU GØRE VIRKNING MORGEN Drik kaffe/te/vand Figuactiv-drikkeblanding med frugt En følelse af hverdag dejligt! MIDDAG Hovedmåltidsforslag Fisk med blandet salat Middelhavskøkkenet er sundt og godt for hjerte og kredsløb AFTEN Figuactiv-suppe med grøntsager og/eller salat Du må gerne være kreativ, når du laver salat. Tomater samt grøn, rød eller gul peber passer godt til icebergsalat eller grøn salat dertil en lækker balsamico-dressing! fordele Figuactiv-drikkeblandingen med rabarber/vanilje er en fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer TIP Fortsæt med at drikke meget det bidrager til at rense ud. Når du drikker kaffe og sort te, skal det være med måde (1-2 kopper er ok) og med masser af vand for at skåne OVERSIGT Side 22 NYHED! Lavt mælkesukkerindhold Glutenfri Ikke tilsat sukker 19

20 Resten af vægtplanen Det kræver styrke at begynde og kraft at fuldende. Laotse De følgende uger gik på næsten samme måde som den første. På nogle tidspunkter gik det godt, og andre gange skulle jeg virkeligt kæmpe. Efter ca. fire uger kom det værste. Der stod vægten stille i flere dage, og hvis det ikke havde været for lægen, var jeg nok ikke fortsat. Men efter to måneder havde jeg klaret det. Jeg fortsatte endda to uger mere, fordi jeg var så motiveret, og til sidste vejede jeg næsten 10 kilo mindre. Spørg bare, om der var en, der var stolt! Som belønning har jeg købt mig et nyt sæt tøj. Nu bruger jeg den gode følelse til næste udfordring at holde vægten. DR. WERCHAN SIGER Følg planen (et varieret måltid efter din smag og to gange Figuactiv om dagen) Hold dig til kuren, også selv om vægten ind i mellem står stille (ved mere end 10 dages stilstand har du dog nået det såkaldte set-point tag en længere pause for at stabilisere vægten) Planlæg tidsrummet efter kuren i god tid. Brug Figuactiv-drikkeblandinger som morgenmad de næste 1-2 måneder for at stabilisere vægten.

21 FORSLAG TIL DAG 8 DET SKAL DU GØRE VIRKNING MORGEN Drik det, du er vant til Figuactiv-drikkeblanding og frugt (frisk eller som pure/saft) For mange forandringer gør det svært at holde ud i længden Kroppen har godt af frugt om morgenen, og frugt er ideelt til at stimulere stofskiftet MIDDAG Hovedmåltidsforslag Det varierede tredje måltid kan du i stedet lægge ind som morgenmad eller aftensmad AFTEN Figuactiv-suppe med grøntsager Se grøntsager fra en anden side, og prøv nye måder at tilberede dem på ProBalance et godt råd til dig fordele ProBalance indeholder udvalgte basiske mineralsalte på baggrund af [formula] Müller-Wohlfahrt Med calcium, magnesium, kalium og natrium Uden animalske indholdsstoffer Uden konserveringsmidler Uden mælkesukker ProBalance På baggrund af [formula] Müller- Wohlfahrt Anbefalet dosis: 3 x 4 tabletter dagligt 1 dåse (360 tabletter) kr. 299,00 21

22 oversigt Figuactiv-supper Dåse 500 g Kartoffelsuppe Auberge Tomatsuppe Mediterranee Grøntsags-/karrysuppe India Figuactiv-drikkeblandinger Dåse 450 g Jordbær/banan Latte Macchiato Rabarber/vanilje Figuactiv-urtete 250 g Grøn te, maté-blade, lapacho, brændenældeblade, rød te, citrongræs, lakridsrod Fordele Fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer Uden mælkesukker Glutenfri (kun kartoffelsuppe) Fordele Fuldgyldig erstatning for et måltid Giver en varig mæthedsfornemmelse Uden konserveringsmidler Uden kunstige farvestoffer Indeholder fiberstoffer Lavt mælkesukkerindhold Glutenfri Ikke tilsat sukker Fordele Udrensende teblanding af forskellige urter og velsmagende lapacho Dæmper sultfølelsen kr. 39,78 pr. måltid kr. 349,00 (kr. 698,00/kg) kr. 21,71 pr. måltid kr. 349,00 (kr. 775,56/kg) kr. 199,00 (kr. 796,00/kg) 5 stk. frit valg 5 dåser Figuactiv-drikkeblandinger og -supper efter eget valg kr ,00 Pr. dåse kun kr. 317,80 2 stk. frit valg + Figuactiv-urtete 2 dåser Figuactiv-drikkeblandinger og -supper efter eget valg + Figuactiv-urtete Ved køb enkeltvis i alt kr. 897,00 Tilbudspris kr. 819,00 Du sparer kr. 78,00! 22

23 Styr på vægten UGE dag dato Figuactiv DRIKKEBLAN- DING ELLER -SUPPE Sæt kryds. morgen middag aften 3. DET TREDJE VARIEREDE MÅLTID f.eks. magert kød eller fisk med salat, grøntsager, frugt DRIKKELSE (l)* vægt (kg) mål (cm) talje hofte BMI BMI = Vægt (kg) / [Højde (m)] 2 * Vand eller usødet te 23

24 FORDELE Alle drikkeblandinger lavt mælkesukkerindhold glutenfri ikke tilsat sukker Alle supper uden mælkesukker glutenfri (kun kartoffelsuppe) Større biologisk værdi i kraft af kombinationen af animalsk og vegetabilsk æggehvide LR Health & Beauty Systems ApS Aabenraa Udleveret af: Salg af LR-produkter sker via LR Partner LR Health & Beauty Systems tager forbehold for trykfejl og forbeholder sig ret til ændringer af produkterne som følge af tekniske og kvalitative forbedringer. Best.nr.: DK

More Quality for your life.

More Quality for your life. More Quality for your life. LR Health & Beauty Systems ApS. 6230 Rødekro Udleveret af: 24 Salg af LR-produkter sker udelukkende gennem LR-partnere. LR Health & Beauty Systems tager forbehold for ændringer

Læs mere

Opskrifter på FiguAktiv-måltider

Opskrifter på FiguAktiv-måltider FIGUAKTIV KONCEPT Aloe Vera, FiguAktiv drikkepulver, FiguAktiv urtete, ProBalance FiguAktiv er en forbedring af Figuline, hvor smagen og indholdsstofferne er forbedret. Der er endnu mere B12 vitamin i.

Læs mere

Forslag til morgenmad... 16 Morgenmadspakken:... 17 Tips... 17 Mellemmåltider... 19 Tips... 19 Frugt og grønt... 19 Mælkeprodukter... 19 Brød...

Forslag til morgenmad... 16 Morgenmadspakken:... 17 Tips... 17 Mellemmåltider... 19 Tips... 19 Frugt og grønt... 19 Mælkeprodukter... 19 Brød... Indholdsfortegnelse Forord... 5 Hvornår er man for tyk?... 6 Vægt... 6 Kropsmasseindeks 'BMI'... 6 Hvornår skal man tabe sig?... 8 Hvornår skal man ikke tabe sig?... 8 Tal med lægen hvis... 8 Kur eller

Læs mere

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk 1 Vigtig information De anbefalinger og kostråd, jeg giver i denne plan, er baseret på mere end 10 års studie, personlig og klient erfaring, samt mine uddannelser til Personlig Træner, CHEK Hollistic Livsstils

Læs mere

BRIKSYSTEM. Effektiv vægtregulering n Guide til vægttab n Hold vægten efter Nupokuren

BRIKSYSTEM. Effektiv vægtregulering n Guide til vægttab n Hold vægten efter Nupokuren BRIKSYSTEM Effektiv vægtregulering n Guide til vægttab n Hold vægten efter Nupokuren Indholdsfortegnelse FORORD Forord side 3 Kom godt i gang med Nupo side 4 Nupos produktgrupper side 5 Vælg den rigtige

Læs mere

Din guide til amning.

Din guide til amning. AmmeGuiden Din guide til amning. I denne bog finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med amning af dit lille nye barn. Modermælken er en vigtig ernæringskilde for barnet, og

Læs mere

MICHELLE KRISTENSEN BOOTCAMP

MICHELLE KRISTENSEN BOOTCAMP MICHELLE KRISTENSEN MK BOOTCAMP 6:1 L I N D H A R D T O G R I N G H O F INDHOLD 6:1 4 KICKSTART DIT VÆGTTAB MED FASTE OG LEV DET SØDE LIV 5 DEL 1 KOST 13 FASTE 14 FASTE 1 DAG OM UGEN 15 MK PRINCIPPERNE

Læs mere

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene motivation. Typografi og ombrydning for tema For hvert eneste minut, du forsinker dit eftertræningsmåltid, forlænges din restitutionstid med op til en time! Venter du mere end to timer, går der 3-4 døgn,

Læs mere

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft

Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft Gå sund og glad på arbejde! Skrevet af Gitte Koldtoft 1 Indledning Du kan være nok så intelligent og faglig dygtig til dit job, men hvor effektiv er du, de dage hvor du ikke har så meget fysisk energi?

Læs mere

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Kolofon: Redaktion: LivsstilsGruppen, Jytte Lindskov Jacobsen & Anna Rask Lynge Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Læs mere

1 sundhedsudfordringen TrANSforMER dit LIV PÅ 8 Uger

1 sundhedsudfordringen TrANSforMER dit LIV PÅ 8 Uger sundhedsudfordringen TRANSFORMER DIT LIV PÅ 8 UGER 1 2 Hvad er sundhed? Det kommer helt an på, hvem du spørger. Et utal af bøger, sundhedswebsites, slankekure og magasiner byder på hver deres sundhedstrosretning.

Læs mere

Bytte måltider Du må gerne bytte frokost og middag. Det skal bare være hele måltidet, hvilket vil sige, at f.eks. brødet følger frokosten.

Bytte måltider Du må gerne bytte frokost og middag. Det skal bare være hele måltidet, hvilket vil sige, at f.eks. brødet følger frokosten. SUNDHEDSLEKSIKON A A-vitamin Findes i lever fra fisk og dyr, æggeblomme og fedtholdige mælkeprodukter. A-vitamin er godt for vores hud og slimhinder, og det har betydning for celledelingen. Derudover virker

Læs mere

Små skridt til vægttab der holder

Små skridt til vægttab der holder Små skridt til vægttab der holder forudsætninger for, at de små skridt virker 1. Du er overvægtig. 2. Du har vejet det samme gennem længere tid. 3. Du har haft den gamle vane i længere tid. 4. Du bliver

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Introduktion...1. Vægtkontrol... 2. Oversigt over SLMsmart programmet... 3. Nærmere oplysninger om SLMsmart programmet...

Indholdsfortegnelse. Introduktion...1. Vægtkontrol... 2. Oversigt over SLMsmart programmet... 3. Nærmere oplysninger om SLMsmart programmet... System Guide Indholdsfortegnelse Introduktion...1 Vægtkontrol... 2 Oversigt over SLMsmart programmet... 3 Nærmere oplysninger om SLMsmart programmet... 4 SLMsmart måltidserstatning.... 5 Energi med E9....

Læs mere

Små skridt til vægttab der holder

Små skridt til vægttab der holder Små skridt til vægttab der holder forudsætninger for, at de små skridt virker 1. Du er overvægtig. 2. Du har vejet det samme gennem længere tid. 3. Du har haft den gamle vane i længere tid. 4. Du bliver

Læs mere

De 10 veje til vægttab hedder: 1. Slå autopiloten fra Skab medvind Drik færre kalorier Bevæg dig mere

De 10 veje til vægttab hedder: 1. Slå autopiloten fra Skab medvind Drik færre kalorier Bevæg dig mere 10 veje til vægttab Forudsætninger for, at de små skridt virker I bogen kan du se, hvad hvert et lille skridt teoretisk set vil føre til af vægttab i løbet af de første 12 måneder hvis du i øvrigt lever

Læs mere

rygestop-guide 2008/09

rygestop-guide 2008/09 rygestop-guide 2008/09 Indhold nyttige adresser Forberedelse www.sst.dk 1 Rygestop 14 Første uge 18 Anden uge 22 Tredje-fjerde uge 28 På længere sigt 32 Sundhedsstyrelsens hjemmeside med mange informationer

Læs mere

Løb og spis dig slank

Løb og spis dig slank Løb og spis dig slank med Chris MacDonald Løbeskolen 2. del 18 sunde opskrifter Du løber, som du spiser H ar du tænkt over, hvad kage, kaffe og junk food gør ved din krop, dit humør og dit løb? Hvis ikke,

Læs mere

Bilag 1: Transskribering af det første fokusgruppeinterview

Bilag 1: Transskribering af det første fokusgruppeinterview Bilag 1: Transskribering af det første fokusgruppeinterview Transskribering af det første fokusgruppeinterview 1. Balance er vigtig Interviewer: Så kunne jeg godt tænke mig i startede med at diskutere

Læs mere

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Sundhedsmappe Indflydelse på egen sundhed CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Min sundhedsmappe I denne mappe kan du samle dine ting om sundhed. Der er i forvejen sat noget ind, men

Læs mere

FORORD INDLEDNING MAD OG FØLELSER MAD VÆKST OG UDVIKLING DEN FØRSTE NÆRING DET BEDSTE VALG - AMNING Det næstbedste valg - Modermælkserstatning FRA

FORORD INDLEDNING MAD OG FØLELSER MAD VÆKST OG UDVIKLING DEN FØRSTE NÆRING DET BEDSTE VALG - AMNING Det næstbedste valg - Modermælkserstatning FRA FORORD INDLEDNING MAD OG FØLELSER MAD VÆKST OG UDVIKLING DEN FØRSTE NÆRING DET BEDSTE VALG - AMNING Det næstbedste valg - Modermælkserstatning FRA FLYDENDE TIL FAST TILSKUDSKOST MORALSK MAD SUNDHED OG

Læs mere

Organisér Dig Sund. Light version. 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag LISBETH TORDENDAHL LISBETH TORDENDAHL

Organisér Dig Sund. Light version. 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag LISBETH TORDENDAHL LISBETH TORDENDAHL WISEFOOD LISBETH TORDENDAHL Light version Organisér Dig Sund 5 nemme trin til mere grønt i din hverdag WISEFOOD LISBETH TORDENDAHL Inspiration, viden og opskrifter til sundhed og nydelse Organisér Dig

Læs mere

Din mentalitetsændring begynder her. Mentalitet har stor effekt på, hvor

Din mentalitetsændring begynder her. Mentalitet har stor effekt på, hvor POLITIKEN SØNDAG. JULI 00 SUNDHED søndagsliv Din mentalitetsændring begynder her En ny og forbedret udgave af Chris MacDonalds sundhedshjul giver dig et præcist billede af dine styrker og svagheder. har

Læs mere

1 Fri for sukker Kom din sukkertrang til livs Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Fri for sukker Kom din sukkertrang til livs Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Fri for sukker Kom din sukkertrang til livs Sukkerafvænning for alle Bogen her er skrevet for at hjælpe dig med at slippe af med din trang til sukker og give dig en sukkerafvænning. Bogen er ikke skrevet

Læs mere

Skab din egen sundhed s

Skab din egen sundhed s Skab din egen sundhed s Top 5 nyhedsbreve Sund & glad Copyright www.skab din egen sundhed.com 2009 Kære abonnent på Sund & Glad. Her får du mine 5 mest læste nyhedsbreve i en lille bog, som du kan tage

Læs mere

egetar bladet Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel

egetar bladet Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel egetar bladet MARTS Middelhavskost plus nødder mindsker risiko for hjertesygdom Artikel Professor T. Colin Campbell Om ernæring samt link til video med foredrag Veganerkost er sundere Artikel Frisk og

Læs mere

Tab to buksestørrelser på 6 uger

Tab to buksestørrelser på 6 uger Tab to buksestørrelser på 6 uger Der er ingen grund til at gå rundt om den varme grød længere. Få de smalle hofter tilbage med en 6-ugers kur, der giver dig synlige resultater og måske blod på tanden til

Læs mere

Kostvejlederens lynkur

Kostvejlederens lynkur Kostvejlederens lynkur Udarbejdet af kostvejleder og EFT-praktiserende, Lene B. Jensen. Indhold: Side 1-4 : Præsentation af forfatteren og baggrund for e-bogens tilblivelse Side 5 : Hvorfor nu en lynkur?

Læs mere

Olsen Den Skaldede Kok & Stine Junge Albrechtsen. Gastric. Inspiration til livet og maden efter operationen. muusmann forlag

Olsen Den Skaldede Kok & Stine Junge Albrechtsen. Gastric. Inspiration til livet og maden efter operationen. muusmann forlag Olsen Den Skaldede Kok & Stine Junge Albrechtsen Gastric Bypass Inspiration til livet og maden efter operationen muusmann forlag Olsen Den Skaldede Kok & Stine Junge Albrechtsen Gastric Bypass muusmann

Læs mere

Medicinrelateret overvægt At tage på - og tabe sig igen

Medicinrelateret overvægt At tage på - og tabe sig igen Medicinrelateret overvægt At tage på - og tabe sig igen MEDICINRELATERET OVERVÆGT - At tage på og tabe sig igen Redaktører: Lise Jul og Erik Scriver, ANTV c/o Mediehus Århus Fotos, indscanninger og layout:

Læs mere