Cirka danske virksomheder klarer deres løn- og personaleadministration. cirka 350 dedikerede medarbejdere i Aalborg, Ballerup og Herning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cirka 65.000 danske virksomheder klarer deres løn- og personaleadministration. cirka 350 dedikerede medarbejdere i Aalborg, Ballerup og Herning."

Transkript

1 BLUEGARDEN

2 Om Bluegarden Bluegarden (tidligere Multidata) står bag Danmarks mest anvendte løsninger og services inden for løn- og personaleadministration. For eksempel lønsystemerne DataLøn og Multi- Løn. Herudover varetager vores outsourcingcentre lønadministrationen for en lang række små og store virksomheder. Vi udvikler, programmerer og vedligeholder vores løsninger i Danmark og har over 40 års erfaring i branchen. Bluegarden er danskejet og har datterselskaber med yderligere 300 medarbejdere i Norge og Sverige. Cirka danske virksomheder klarer deres løn- og personaleadministration i samarbejde med Bluegarden og vores cirka 350 dedikerede medarbejdere i Aalborg, Ballerup og Herning.

3 Mange virksomheder står i dag over for konstante krav om at få mere ud af mindre. Ikke blot i den primære drift, men også i den daglige administration. For at opfylde kravene skal medarbejdernes kompetencer bruges, hvor de gør størst forskel. Arbejdsgangene skal effektiviseres, og der skal skabes bedre overblik og dermed bedre viden til virksomhedens ledelse. Måske netop derfor er der i disse år stor interesse for løn- og personaleadministration. De fleste virksomheder rummer da også et stort potentiale for at arbejde mere enkelt og professionelt på området. Det hjælper vi dem med. Herudover tilbyder vi med vores forskellige løsninger og services en unik fleksibilitet, som understøtter din virksomheds fortsatte udvikling. Bluegarden gi r muligheder

4 Økonomichef Det er en udfordring for mig, at jeg ikke kan være sikker på, at alle data er opsamlet og godkendt, når vi kører løn. Det kræver tid efterfølgende og kan give problemer især i forhold til rapportering og dokumentation til vores revisorer. HR-specialist Jeg savner et samlet og struktureret overblik over vores medarbejdere og deres oplysninger. I dag er det kompliceret at få fat i oplysningerne, og ofte er de ikke opdaterede det gør det svært at servicere ledere og medarbejdere bedst muligt. Medarbejder Jeg synes, at det er svært at holde styr på, hvor meget ferie jeg har holdt. Og så er det besværligt, at kørsel og udlæg skal registreres på fysiske blanketter. Det ville være meget nemmere, hvis jeg kunne se alle mine oplysninger og lave mine registreringer elektronisk ét sted, når det passer mig på job eller hjemme.

5 Der er mange forskellige administrative opgaver, der skal løses hver dag og mange informationer, der skal indsamles og godkendes før medarbejderne får deres lønseddel. Uanset hvem, og hvor mange, der er involveret i arbejdet, er der behov for klare arbejdsgange og værktøjer, som gør arbejdet nemmere og giver overblik. Lønadministrator Jeg bruger meget tid på manuelle arbejdsgange og på at tjekke ting for at undgå fejl. Derudover er jeg nødt til hele tiden at holde mig ajour med nye love og regler inden for løn også selvom mit job består af mange andre opgaver. Leder Det er problematisk og tidskrævende for mig, at jeg ikke har overblik over mine medarbejderes ansættelsesforhold, restferie og lignende. Jeg skal spørge flere steder i organisationen for at få svar hvis jeg altså kan få det!

6

7 For de fleste virksomheder er tiden løbet fra store og tunge it-løsninger, hvor brugerne er nødt til at være it-specialister. Og hvor opdateringer og udvidelser af løsningen kræver store investeringer og individuelle tilpasninger. MultiLøn en fremtidssikret løsning Med MultiLøn får I en online løsning, som hostes på vores servere. Vi står for datasikkerhed, løbende service, opdatering og udvikling i dialog med vores mange brugere. MultiLøn er en standardløsning til mellemstore og store virksomheder. Løsningen kan tilpasses jeres virksomheds behov på en lang række parametre uanset jeres branche og virksomhedens størrelse. Spørger vi vores kunder, hvad der ellers gør MultiLøn til noget særligt, er svaret typisk, at løsningens mange automatikker sparer dem for meget arbejde. MultiLøn kan integreres med Bluegardens personaleadministrative løsning, Orkidé. Det betyder blandt andet, at I kun skal vedligeholde data ét sted. Frihed til at vælge Både Bluegarden og en række andre leverandører benytter MultiLøn som det bagvedliggende system, når de håndterer løn for kunder, der har valgt at outsource løn- og personaleadministrationen. Det betyder, at I har frihed til at skifte fra en systemløsning til en outsourcet løsning, uden at I skal skifte system, eller at medarbejderne vil opleve væsentlige forandringer. RAPPORTER FERIE OG FRAVÆR E-BOKS AUTOMATISK OVERFØRSEL KONTOPLAN 5 ÅRS HISTORIK IMPORTMODUL STATISTIK

8 Ikano Bank Danmark så mulighederne hos Bluegarden Det var ønsket om en fleksibel og driftsikker løsning, der fik Ikano Bank Danmark til at se sig om efter et nyt lønsystem. Samtidig skulle løsningen understøtte Finansforbundets overenskomst. Den rette løsning var MultiLøn fra Bluegarden. Da Ikano Bank Danmark blev bankfilial og gik over til Finansforbundets overenskomst, kunne bankens daværende lønsystem ikke følge med mere. Lønreguleringer skulle indtastes manuelt for hver enkelt ansat en stor opgave med en overenskomst med fast årlig regulering. I det hele taget var vores gamle system mere gearet til individuelle lønfastsættelser end til overenskomstreguleringer, og vi ønskede det sidste, udtaler økonomidirektør Lars F. Olsen. Derfor kontaktede han Bluegarden for at høre om mulighederne i MultiLøn. Bluegarden præsenterede Lars F. Olsen for to muligheder. Én, hvor lønmedarbejderen klarer opgaven selv med Bluegardens løsning. En anden, hvor man outsourcer hovedparten af lønadministrationen til Bluegarden. Ikano Bank Danmark valgte at fastholde sin egen lønadministration med mulighed for outsourcing i baghånden. Lønmedarbejderen laver nu løn i MultiLøn, og en lang række af de manuelle opgaver er nu automatiserede. Skulle lønmedarbejderen en dag fratræde, kan Ikano Bank Danmark vælge at flytte lønopgaven til Bluegarden, uden at oplysninger og data går tabt. Resultatet er en fremtidssikret løsning, der følger med bankens behov. Hos Ikano Bank Danmark har én medarbejder ansvaret for løn samt administrationen af nyansættelser, ferie og fravær.

9 Nu spiller lønadministrationen for VEGA Tilbagevendende problemer med lønsystemet og tidskrævende, manuelle arbejdsgange fik det københavnske spillested VEGA til at skifte lønløsning. Valget faldt på Bluegardens MultiLøn. VEGA s tidligere lønsystem fungerede fint til selve lønkørslen. Det var hver gang, systemet skulle opdateres, at udfordringerne tog overhånd. For eksempel skulle nye satser tastes manuelt. Og skulle der ændres noget i systemet, måtte lønmedarbejderen vente på, at der blev sendt en konsulent ud for at foretage ændringerne. Det var irriterende, at man ikke kunne blive færdig med opgaven samme dag, fortæller økonomi- og regnskabschef Vivian Ment. Derfor besluttede Vivian Ment at finde en ny lønløsning. Hun kendte allerede Bluegarden fra sin tid som revisor og vidste, at MultiLøn var en gennemtestet løsning, der kunne reducere de manuelle processer. Med MultiLøn bruger Vivian Ment og hendes kolleger i dag markant mindre tid på lønadministrationen. Lønsedlerne bliver automatisk genereret og sendt af sted, mens feriepengene automatisk bliver beregnet og udbetalt. hvis der er ændringer i opsætningen, ringer vi bare, og så foretager Bluegardens konsulenter dem selv. Vi behøver ikke at vente på, at der kommer nogen ud til os, slutter økonomi- og regnskabschefen af.

10 Personaleadministration er ikke noget nyt. Enhver virksomhed har sin måde at styre for eksempel fravær, kontrakter, rejseafregning og avisabonnementer på. Men det er ikke altid den mest effektive eller gennemskuelige måde at gøre det på. Det er der heldigvis råd for og ofte også råd til. Orkidé giver overblik og effektive arbejdsgange Der kan være lige så mange grunde til at investere i en personaleadministrativ løsning, som der er beslutningstagere, ledere og medarbejdere i en virksomhed. Typisk handler vores kunders ønsker om at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Herudover ønsker de at effektivisere arbejdsgange, undgå fejl, og mindske afhængigheden af nøglemedarbejdere. Endelig vil mange gerne understøtte en kultur, hvor det er et fælles ansvar at vedligeholde og bruge data bedre. Alt det kan Bluegardens personaleadministrative løsning Orkidé. Nøgleordene er rollestyring og procesunderstøttelse af en lang række arbejdsgange. Orkidé er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister. Lad ledere og medarbejdere gøre arbejdet selv Orkidé kan udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang til løsningen. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Og at ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger. En af fordelene ved decentraliseret dataopsamling er, at både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver. Orkidé er en online løsning og integreret med MultiLøn. Det betyder blandt andet, at I kun skal vedligeholde data ét sted. Ligesom MultiLøn, hostes Orkidé af Bluegarden. MEDARBEJDERADGANG LEDERADGANG GODKENDELSESFLOW LEDELSESRAPPORTER PERSONALEARKIV UDLEVEREDE EFFEKTER LØNDATA KURSUSMODUL GODER

11 Intrum Justitia fik mindre administration og mere arbejdsglæde Da Europas og Danmarks førende inkassovirksomhed, Intrum Justitia, fik vokseværk, blev opgaven med løn- og personaleadministrationen for omstændelig. HR Manager Johanne Dandanell Gelmer havde igennem mange år registreret medarbejderoplysninger manuelt i Excel-ark. Men da inkassovirksomheden efter flere års vækst nåede op på cirka 100 medarbejdere, fik hun lige lovligt meget at overskue. Dobbeltarbejde var en del af udfordringen hos Intrum Justitia. Løn- og HR-funktionen havde behov for de samme oplysninger, men registrerede dem hvert deres sted. Sammen med sin kollega, virksomhedens regnskabschef, tog Johanne Dandanell Gelmer en dialog med Bluegarden. De blev præsenteret for en løsning, der kunne forene løn og HR samt optimere mange af deres arbejdsgange med automatiserede processer. Løsningen bestod af MultiLøn til lønopgaven og Orkidé til håndtering af personaleadministrationen. Vores direktør var bekymret for at skifte system, fordi det som regel er en dyr affære. Men det viste det sig faktisk ikke at være. Og da vi ovenikøbet så, hvor meget tid det nye system ville spare os, og hvordan vi kunne få HR og løn til at spille sammen på en ny måde, var hverken direktøren eller vi i tvivl, siger Johanne Dandanell Gelmer. Det tog en halv dag for HR Manageren at lære at bruge Orkidé, og hun har ikke set sig tilbage siden. Orkidé og MultiLøn var den helt rigtige løsning for Intrum Justitia.

12 I de fleste virksomheder står underleverandører i dag for rengøring eller drift af for eksempel kantine og reception. Outsourcing af forretningskritisk produktion, it og centrale administrative opgaver er mere følsomt og derfor en større strategisk beslutning. Ikke desto mindre drager flere og flere virksomheder fordel af at flytte deres løn- og personaleadministration ud af huset. Outsourcing brug dine ressourcer optimalt Man skal ikke være it-specialist for at arbejde med en lønløsning fra Bluegarden. Men man skal dog være fagspecialist, forstå at bruge løsningen og være godt inde i nye regler, lovgivning og overenskomster for at sikre, at alt bliver lavet korrekt. Med andre ord skal lønmedarbejderen bruge relativt meget tid på en relativt lille opgave. Tid, der kunne være blevet brugt bedre på andre og mere værdiskabende opgaver. Vælger I at outsource hele eller dele af jeres løn- og personaleadministration til Bluegarden, får I frigivet vigtige ressourcer og reducerer eventuel afhængighed af nøglepersoner. Samtidig ved I, at lønarbejdet bliver udført af lønspecialister. Vi håndterer lønadministrationen for rigtig mange virksomheder og har derfor stor erfaring i at udføre arbejdet effektivt, korrekt og veldokumenteret. Der er naturligvis mange spørgsmål, I kan stille jer selv, når I overvejer at outsource. Spørgsmålene kan handle om økonomi, kvalitet og service. Men den centrale overvejelse er, om I vil varetage arbejdet selv, eller om I vil have nogen til at gøre det for jer. Outsourcing kan tilrettelægges, så I får det præcis, som I vil have det.

13 Glitter skruede op for trygheden og ned for udgifterne I butikskæden Glitter bekymrede det økonomichef Signe A. Bagger, at bare én enkelt medarbejder sad med ansvaret for lønbehandlingen for kædens 220 medarbejdere. Hun fandt situationen sårbar, for hvad nu hvis nøglemedarbejderen blev syg lige op til lønkørslen? Signe A. Bagger gik på udkig efter en mulighed for at outsource lønadministrationen. Et af kriterierne var, at leverandøren skulle have erfaring med detailhandelsområdet. Det er et overenskomstområde, som kræver, at udbyderen kan håndtere de forskellige timesatser, lørdagsbetaling, søndagsbetaling, anciennitetstillæg osv. Så der er tale om et tungt område at styre rent lønmæssigt, fortæller Signe A. Bagger. Den opgave kunne Bluegarden løse, endda som den billigste af de udbydere, økonomichefen var i kontakt med. Det viste sig hurtigt, at Glitter kunne skære driftsomkostningerne ned, og foreløbig har butikskæden opnået en besparelse på 30 %. En besparelse, der gerne skulle forøges, når virksomheden er ude af andre aftaler om lønbehandling og opstartsomkostninger til Bluegarden. Glitter fik optimeret nogle af de tidligere, tunge processer med en effektiv lønløsning. Samtidig er trygheden i top, fordi Bluegarden sørger for, at der bliver udbetalt korrekt løn til tiden hver måned.

14 Mange virksomheder har et stort potentiale for at arbejde mere enkelt og professionelt med deres løn- og personaleadministration. Bluegarden rådgiver om, hvordan I bedst udnytter jeres muligheder. Og vi har de løsninger og services, der skal til for at omsætte mulighederne til virkelighed. Vi er stolte af at kunne skrive over virksomheder på vores kundeliste. Store og små. Kendte og mindre kendte. Og vi kan naturligvis også levere løsninger og service, der matcher jeres virksomheds behov. Nu og i fremtiden. Læs mere på bluegarden.dk Velkommen til masser af muligheder

LØNADMINISTRATION ansatte

LØNADMINISTRATION ansatte 100 250 ansatte e Outsourcing af lønadministration Formålet med at outsource en del eller hele virksomhedens lønadministration til fast pris pr. lønseddel er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion

Læs mere

LØNADMINISTRATION ansatte

LØNADMINISTRATION ansatte 20 100 ansatte e Outsourcing af lønadministration Outsourcing af lønadministration til Amesto sikrer en effektiv og korrekt lønbehandling, samt en kompetent sparring omkring virksomhedens lønfunktion.

Læs mere

LØNADMINISTRATION ansatte

LØNADMINISTRATION ansatte LØNADMINISTRATION 20-100 ansatte Outsourcing af lønadministration Outsourcing af lønadministration til Amesto sikrer en effektiv og korrekt lønbehandling, samt en kompetent sparring omkring virksomhedens

Læs mere

LØN- OG PERSONALE- ADMINISTRATION I DANSKE VIRKSOMHEDER

LØN- OG PERSONALE- ADMINISTRATION I DANSKE VIRKSOMHEDER LØN- OG PERSONALE- ADMINISTRATION I DANSKE VIRKSOMHEDER 2015 EXECUTIVE SUMMARY I marts og december 2015 gennemførte Bluegarden en undersøgelse med fokus på de største udfordringer inden for løn- og personaleadministration

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn og HR

Få succes med outsourcing af løn og HR Få succes med outsourcing af løn og HR Whitepaper 1.0 Indledning Dette whitepaper giver dig grundlaget for at træffe den rigtige beslutning om, hvilke muligheder og fordele din virksomhed kan opnå ved

Læs mere

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling

NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling NORDISK LØN Effektiv og korrekt lønbehandling e Specialister i lønadministration Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere

LØNADMINISTRATION Over 200 ansatte

LØNADMINISTRATION Over 200 ansatte Over 200 ansatte e Outsourcing af lønadministration Når en virksomhed når en vis størrelse, målt på antal medarbejdere, stiger kompleksiteten af deres lønadministration ofte. Der vil typisk bl.a. være

Læs mere

Lønmedarbejderen 2014

Lønmedarbejderen 2014 Lønmedarbejderen 2014 Bluegarden analyse September 2014 Indhold Om undersøgelsen... 3 Lønmedarbejderen i dag en betroet generalist... 4 Den typiske lønmedarbejder... 4 Alene med ansvaret... 4 Uddannelse

Læs mere

En god arbejdsplads til dine medarbejdere

En god arbejdsplads til dine medarbejdere En god arbejdsplads til dine medarbejdere Når du udliciterer lønopgaven, følger dine lønmedarbejdere med og bliver en del af vores kerneforretning. Overdragelsen sker efter gældende regler, og vi tilbyder

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn

Få succes med outsourcing af løn SEL LVGJORT ER IKKE ALTID VELGJORT Få succes med outsourcing af løn Indholdsfortegnelse 1. 2. 3. Indledning... 3 Mange kender ikke potentialet... 4 For din virksomheds skyld............... 6 3.1. Produktivitet...

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse 27. september 2013

Ydelsesbeskrivelse 27. september 2013 LØNADMINISTRATION Ydelsesbeskrivelse 27. september 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad er LønAdministration?... 3 2.1. Vi gør 95 procent af arbejdet for dig... 3 3. Tidsfrister for indberetning...

Læs mere

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system SUPERSystems.dk FOKUS PÅ MÅL OG MENNESKER Mennesker og informationsteknologien Den eksisterende IT-teknologi har gjort det muligt at skabe en virtuel virksomhed,

Læs mere

HR-services til nye tider

HR-services til nye tider HR-services til nye tider Arbejdsstyrken i Danmark er under forandring. Vi tror, HR-services er en del af løsningen. cgi.com 2 cgi.com 3 Fleksible løsninger til en udfordrende fremtid Staten bliver løbende

Læs mere

BDO s digitale produkter

BDO s digitale produkter BDO s digitale produkter Altid med, altid opdateret Download vores app Mit BDO i App Store og Google Play og få adgang til: Login til Mit BDO BDO s guide Skat, moms og personalegoder Indscanning af bilag,

Læs mere

KR. HVAD ER LØN? Gode råd fra Bluegarden 2016

KR. HVAD ER LØN? Gode råd fra Bluegarden 2016 KR. HVAD ER LØN? Gode råd fra Bluegarden 2016 Bliv klogere på løn Denne guide handler om løn og henvender sig til iværksættere, mindre virksomheder og andre, der ikke tidligere har beskæftiget sig med

Læs mere

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK er den webbaserede indgang til ProMark for både medarbejdere, ledere og lønadministration. I portalen kan man registrere egen tid, opgaver og fravær, hente

Læs mere

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER Med kan I trygt overdrage funktionen som superbruger i ProMark til Mark Information. Vi sørger både for den løbende opsætning og vedligeholdelse af stamdata, profiler

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Introduktion til ProLøn-GA. Lønsystem baseret på Grafisk Arbejdsgiverforenings overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på

Læs mere

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Overvejer I at oursource hele eller dele af jeres økonomifunktion? Dette whitepaper er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

Læs mere

1. Indledning... 3 2. Ydelsen generelt... 3. 3. Tidsfrister... 3

1. Indledning... 3 2. Ydelsen generelt... 3. 3. Tidsfrister... 3 Ydelsesbeskrivelse for drift af lønadministration i Sverige Kunden Den 30. januar 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ydelsen generelt... 3 2.1. Beskrivelse af de overordnede driftsprocesser...

Læs mere

ABCDE... ProLøn - Skole. ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder uanset branche og. Serviceminded lønsystem

ABCDE... ProLøn - Skole. ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder uanset branche og. Serviceminded lønsystem ProLøn - Skole Serviceminded lønsystem ABCDE... ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder uanset branche og størrelse. Vi servicerer i dag 10.000 virksomheder og mere end 120.000 ansatte. Med

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

HR-Løn Fremtidens indrapportering af løn

HR-Løn Fremtidens indrapportering af løn HR-Løn Fremtidens indrapportering af løn Værktøjskonference 2009 ved Maja Møller Sousa og Espen Jürgensen, Økonomistyrelsen HR-Løn 1. Velkomst 2. Formål og udfordringer 3. Hvad kan HR-Løn? 4. Hvornår og

Læs mere

ProLøn-Maler. Serviceminded lønsystem med

ProLøn-Maler. Serviceminded lønsystem med Serviceminded lønsystem med ProLøn-Maler Introduktion til ProLøn-Maler. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30 Servicen er helt i top med ProLøn-Maler ProLøn har

Læs mere

RCS Tidsregistering. Læs mere på næste side 1/6. 3 gode grunde til at vælge RCS Tidsregistrering: 1.

RCS Tidsregistering. Læs mere på næste side 1/6. 3 gode grunde til at vælge RCS Tidsregistrering: 1. RCS Tidsregistering RCS Tidsregistrering er værktøjet til håndtering af medarbejdernes Komme/Gå og Job/Tid registreringer. Systemet samler alle facetter af Komme/Gå og Job/Tidregistreringerne i et enkelt

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemandingsplanlægning i opnås den optimale fordeling af medarbejderressourcerne i forhold til virksomhedens produktions-, job- og aktivitetsbehov. IDENTIFIKATION AF OPGAVER DER SKAL LØSES OG HVORNÅR

Læs mere

HR & LØN Din eksterne afdeling

HR & LØN Din eksterne afdeling HR & LØN Din eksterne afdeling e Amesto HR services Mange kender HR som en personaleafdeling fremfor en HR-afdeling, men HR er ikke kun bløde værdier, HR bidrager også til virksomhedens bundlinje. HR-afdelingen

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service Introduktion til ProLøn-Danske Service. Lønsystem baseret på Danske Services overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL Introduktion til ProLøn. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30 Servicen er helt i top med ProLøn-GL ProLøn A/S og Guldsmedebranchens

Læs mere

LESSOR-5. Web-lønsystemet til offentlige overenskomster. Fleksibilitet og effektivitet

LESSOR-5. Web-lønsystemet til offentlige overenskomster. Fleksibilitet og effektivitet LESSOR-5 Web-lønsystemet til offentlige overenskomster Effektive og fleksible IT-løsninger til LØN, TID og HR Fleksibilitet og effektivitet LESSOR-5 er Danmarks første webbaserede lønsystem der håndterer

Læs mere

Tjekliste. - til lønadministration

Tjekliste. - til lønadministration Tjekliste - til lønadministration Januar 2015 Indholdsfortegnelse Forord Indhold Når man arbejder med løn- og personaleadministration, er der mange ting at være opmærksom på. Det kan være svært, at bevare

Læs mere

Kundeseminar 3. Maj 2018

Kundeseminar 3. Maj 2018 Kundeseminar 3. Maj 2018 98,45% af danske HR-afdelinger vil gerne være en digital HR-funktion *(et tal vi har grebet ud af den blå luft, men vi antager, at der kun er en forsvindende lille andel skeptikere

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015

Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015 Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015 Introduktion Den 18. september fik alle kunder tilsendt en e-mail med et link til en kundetilfredshedsundersøgelse. 28 % valgte at besvare spørgsmålene, og der

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk Introduktion til ProLøn-Dansk Håndværk. Lønsystem baseret på Dansk Håndværks overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne Introduktion til ProLøn-Arbejdsgiverne. Lønsystem baseret på Arbejdsgivernes - Håndværk og Industri s overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget

Læs mere

ProMark workforce management ProMileage

ProMark workforce management ProMileage anvendes til at rapportere kørselsforbrug og udgifter så som transportudgifter og andre udlæg i forbindelse med en specifik sag. Registreringen foretages i ProPortal og danner grundlag for viderefakturering

Læs mere

of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær ON THE SPOT REGISTRATION MOBILE WEB WWW.BITABIZ.

of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær ON THE SPOT REGISTRATION MOBILE WEB WWW.BITABIZ. Out of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær SMS fra BitaBIZ BitaBIZ Out of Office Hej Jens, Meld sygdom vi har modtaget din registrering. Du har Ansøg om ferie haft 3 sygedage

Læs mere

EY s lønbarometer. benchmark af lønproces og optimeringsmuligheder i danske virksomheder

EY s lønbarometer. benchmark af lønproces og optimeringsmuligheder i danske virksomheder EY s lønbarometer benchmark af lønproces og optimeringsmuligheder i danske virksomheder EY s lønbarometer 1 EY s lønbarometer benchmark af lønproces og optimeringsmuligheder i danske virksomheder Lønadministration

Læs mere

FAKTAARK KMD Nettoløn

FAKTAARK KMD Nettoløn FAKTAARK KMD Nettoløn Med KMD Nettoløn kan du køre både netto- og bruttolønsberegningen i én arbejdsgang. Du styrer hele lønberegningen i samme proces, og KMD Nettoløn er fuld integreret med SAP ERP HCM,

Læs mere

Visma kundeseminar. Nyt fra BPO-teamet Herning august 2018 Ballerup august 2018

Visma kundeseminar. Nyt fra BPO-teamet Herning august 2018 Ballerup august 2018 Visma kundeseminar Nyt fra BPO-teamet Herning - 29. august 2018 Ballerup - 30. august 2018 Agenda Statusmøder Service Aftale Håndbog Rapporter i Visma HR Visma Community NemKonto Ny regel for beregning

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

ProAbs Sygdom PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING

ProAbs Sygdom PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING ProAbs består af to funktionsområder: ProAbs Ferie PROABS SYGDOM Med kan virksomheden strukturere opfølgningen på fravær ved at analysere medarbejdernes fravær og

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC Introduktion til ProLøn-DRC. Lønsystem baseret på Horesta s og RAF-2000 s overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester Introduktion til ProLøn-Glarmester. Lønsystem baseret på Glarmesterlauget s overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM Introduktion til ProLøn-Danske Slagermestre. Lønsystem baseret på Danske Slagtermestres overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

TimeLog Value your time... 5 ting du bør spørge om. når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem

TimeLog Value your time... 5 ting du bør spørge om. når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem 5 ting du bør spørge om når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem Er der for mange timer i dit firma, der ikke bliver faktureret? Er du i tvivl om, hvorvidt nogle projekter tjener sig

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar Sabrina Larsen og Jesper Schantz

Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar Sabrina Larsen og Jesper Schantz Webinar Sidste nyt i DataLøn, januar 2018 Sabrina Larsen og Jesper Schantz Dagens agenda Rettelser i DataLøn Siden sidst www.dataløn.dk Afstemningsliste Velkommen til 2018 Fritvalgsopsparing Feriepenge

Læs mere

Your vision... our mission

Your vision... our mission Your vision... our mission JobManager giver dine medarbejdere den enkleste tidsregistrering, og skaber samtidig præcise registreringer, der giver dig fuld indsigt i lønsomheden i din virksomhed Tid er

Læs mere

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k

Få et professionelt netværk i ryggen. Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k Få et professionelt netværk i ryggen Netværk Danmark P a r t o f Ex ecuti v e s G l o bal Net w o r k En livline i hverdagen Som leder og nøglemedarbejder står man ofte alene, når vigtige strategiske beslutninger

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Lønydelser. Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse

Lønydelser. Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse Lønydelser Bilag 1.1 Ydelsesbeskrivelse September 2017 Indhold 1. Indledning... 3 2. Visma Løn... 3 2.1. Sikkerhed og teknik... 3 2.1.1. Login... 3 2.2. Service og Support... 3 2.3. Konvertering af data

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn juni 2017

Webinar Sidste nyt i DataLøn juni 2017 Webinar Sidste nyt i DataLøn juni 2017 Gitte Sabrina Nye tiltag i DataLøn i juni 2017 Den nye forside Nye DataLøn abonnementer Tips og trick til DataLøn Personaleadministrativ vejledning Ferie Dagens agenda

Læs mere

Lønkørsel. Indholdsfortegnelse

Lønkørsel. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Guide til... 3 2. Fremtidig lønseddel... 3 3. Registrerede lønoplysninger... 3 4. Registrerede fraværsoplysninger... 3 5. Kvittering på indlæste eskattekort... 4 6. Efterregulering...

Læs mere

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet Danløn Internetbaseret lønsystem Nemt, billigt og brugervenligt lønsystem Kør lønnen på internettet Det eneste, du behøver, er adgang til internettet. Danløn koster kun 15,- kr. ekskl. moms pr. afregnet

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov

Visma Løn. Overgangsordning til ny ferielov Visma Løn Overgangsordning til ny ferielov Version 6. Opdateret 26.8.2019 Indledning 3 Medarbejdere som ikke er omfattet af overgangsordningen 4 Arbejdsgivere, som ændrer Lønseddel periode 4 Korrektionslønarter

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

Lønområdet tast kun én gang

Lønområdet tast kun én gang Lønområdet tast kun én gang Skal I i udbud med jeres lønsystem? Kig på jeres arbejdsgange og hent gevinsten hjem Arbejdsgangsbanken og KLK En genvej til effektivisering på lønområdet En undersøgelse fra

Læs mere

Årstemamøde Dataløn 2012. Spor 1.

Årstemamøde Dataløn 2012. Spor 1. Årstemamøde Dataløn 2012 Spor 1. Program Årsafslutning Inden årets udløb Efter sidste lønkørsel Første lønkørsel 2013 Generelt SKAT Statistik Fravær & Refusion Hvad kan Bluegarden gøre for dig? Opdeling

Læs mere

KMD FØNIKS. Løsningen til alle, der har det til fælles at medlemmerne vil have mere og betale mindre

KMD FØNIKS. Løsningen til alle, der har det til fælles at medlemmerne vil have mere og betale mindre KMD FØNIKS Løsningen til alle, der har det til fælles at medlemmerne vil have mere og betale mindre Når det er let at være medlem, bliver det også nemmere at være forbund og a-kasse Som fremtidens forbund

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma?

Kort fortalt. 1. Hvad får du ud af Værdiskabende MUS? 2. Hvordan komme i gang og oprette sig som firma? Værdiskabende MUS Webbaseret MUS-koncept Systematiserer hele dit MUS-forløb Støtter udvikling og forbedring af performance Skaber sammenhængskraft i hele organisationen Kort fortalt 1. Hvad får du ud af

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Webinar - Sidste Nyt i DataLøn

Webinar - Sidste Nyt i DataLøn Webinar - Sidste Nyt i DataLøn 1 Sidste nyt i Dataløn Se og hør, hvad de nyeste ændringer og muligheder i DataLøn betyder for dig og dit lønarbejde. Løndel 6G Fri telefon Afstemningslisten felt 200 Rettelse

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

VIKARER & KONSULENTER

VIKARER & KONSULENTER VIKARER & KONSULENTER FÅ KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT OG BETAL KUN FOR DE TIMER DER ARBEJDES! Vikarer & Konsulenter Dette servicekatalog beskriver, hvordan du kan benytte os, når du har brug for vikarer,

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

Lønkontrol Implementeringsguide

Lønkontrol Implementeringsguide Lønkontrol Implementeringsguide Marts 2015 Indhold 1. Forord 3 2. Baggrund 3 3. Forandringsområder 4 4. Faser i processen 5 5. Forankring og videnressourcer 5 6. Hvordan kan det gribes an? 6 7. Hvor skal

Læs mere

Pjece om Statens Lønløsning. Februar 2019

Pjece om Statens Lønløsning. Februar 2019 Pjece om Statens Lønløsning Februar 2019 1. Statens Lønløsning Statens Lønløsning har eksisteret siden 1969, og anvendes af både statslige og selvejende institutioner. Undervejs er lønløsningen blevet

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

EG Lønservicekatalog til Microsoft Dynamics AX. Funktionaliteter, der letter det daglige arbejde i Payroll for Microsoft Dynamics AX.

EG Lønservicekatalog til Microsoft Dynamics AX. Funktionaliteter, der letter det daglige arbejde i Payroll for Microsoft Dynamics AX. til Microsoft Dynamics AX Funktionaliteter, der letter det daglige arbejde i Payroll for Microsoft Dynamics AX. Der er mange faldgruber ved lønkørsler, og det kræver store ressourcer at holde både medarbejdere

Læs mere

Projektopgave: Ændring af løndata

Projektopgave: Ændring af løndata Projektopgave: Ændring af løndata Af XXX Dato: XXX 1 Indledning Jester laver arbejde for flere private og kommunale interessenter/virksomheder samt drifter eget lønsystem Joe samt sammen med Johnson A/S.

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Reducér tiden med Taxon

Reducér tiden med Taxon Vores manuelle processer er minimeret med 75%, og vi er gået fra 4 til 1 medarbejder til åbning, sortering og distribution af ca. 40.000 breve årligt Jon Badstue Pedersen - Afdelingsleder, HR og digitalisering

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

HR-SPECIALIST HVEM TAGER SIG AF DINE HR-OPGAVER? Yderligere informationer. Job Vision A/S. Telefon 70 10 33 35 Mail jobvision@jobvision.

HR-SPECIALIST HVEM TAGER SIG AF DINE HR-OPGAVER? Yderligere informationer. Job Vision A/S. Telefon 70 10 33 35 Mail jobvision@jobvision. HR-SPECIALIST HVEM TAGER SIG AF DINE HR-OPGAVER? Job Vision A/S Yderligere informationer Telefon 70 10 33 35 Mail jobvision@jobvision.dk www.jobvision.dk INDHOLD 1 Medarbejderen er din vigtigste ressource

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost -modulet sikrer opsætning og tilretning af integrationer mellem ProMark og andre forretningssystemer. indeholder allerede en lang række integrationer som standard, og der kommer løbende flere til. PROMARK

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMArisk

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMArisk Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMArisk RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Brug pauserne på SMV-Forum til at få ny viden, inspiration og svar på dine spørgsmål

Brug pauserne på SMV-Forum til at få ny viden, inspiration og svar på dine spørgsmål Brug pauserne på SMV-Forum til at få ny viden, inspiration og svar på dine spørgsmål Har du en udfordring, som du gerne vil have hjælp til? På SMV-Forum har vi inviteret leverandører og samarbejdspartnere,

Læs mere

Xergi skaber avanceret økonomi- og ledelsesrapportering på få minutter

Xergi skaber avanceret økonomi- og ledelsesrapportering på få minutter Xergi skaber avanceret økonomi- og ledelsesrapportering på få minutter Med en business intelligence løsning udviklet af Solitwork har Xergi fået en mere fleksibel platform til at styre virksomheden. Løsningen

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

Automatiseret refusion af EU-moms. $Få jeres penge tilbage hurtigt og uden besvær! vattax.com

Automatiseret refusion af EU-moms. $Få jeres penge tilbage hurtigt og uden besvær! vattax.com Automatiseret refusion af EU-moms $Få jeres penge tilbage hurtigt og uden besvær! vattax.com +45 3115 8886 sales@vattax.com vattax Reclaim succes 100% 90% Får jeres virksomhed søgt om refusion af EU-moms

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProAbs

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProAbs er redskabet til analyse af medarbejdernes fremmøde, fravær og overtid til fastlæggelse af faste rutiner for sygefraværssamtaler og anden opfølgning samt til enkel håndtering af sygedagpengerefusion via

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

anonym Vi burde have en medarbejder der tog rundt til alle skole og institutioner og sørger for at vandhaner ikke står og drypper.

anonym Vi burde have en medarbejder der tog rundt til alle skole og institutioner og sørger for at vandhaner ikke står og drypper. Indkomne ideer fra medarbejderne på Insites anonym Vi burde have en medarbejder der tog rundt til alle skole og institutioner og sørger for at vandhaner ikke står og drypper. Askebægeret Rygerne skal flexe

Læs mere

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005 Revisorskifte det er ikke så svært Indhold Nye øjne på virksomheden Nye øjne på virksomheden 3 Revisorskifte en tjekliste 4 Hvad

Læs mere

Time Advice A/S, Thorsgade 8, 5000 Odense C Kontakt : Ulrik Rasmussen, ukr@timeadvice.dk eller Telefon: 3125 7630

Time Advice A/S, Thorsgade 8, 5000 Odense C Kontakt : Ulrik Rasmussen, ukr@timeadvice.dk eller Telefon: 3125 7630 Introduktion til Time Care metoden Time Advice A/S, Thorsgade 8, 5000 Odense C Kontakt : Ulrik Rasmussen, ukr@timeadvice.dk eller Telefon: 3125 7630 Helt kort om Time Advice A/S Vi planlægger menneskers

Læs mere

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening 2012 Bliv flyvende med DRF s nye rammeaftale for firmapension DRF s bestyrelse har i samarbejde med Nordea Liv & Pension netop etableret

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAcontrol RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden.

Læs mere

Regulering af lønafregning

Regulering af lønafregning Regulering af lønafregning Det følgende er en punkt for punkt vejledning i at regulere de afregnede lønkørsler for en periode, så den afregnede løn kommer til at svare til de aktuelle satser og fortolkning,

Læs mere

Er der stadig behov for brugeruddannelse?

Er der stadig behov for brugeruddannelse? Er der stadig behov for brugeruddannelse? Bjarne Herskin, teach to teach, 2013 ER DET NØDVENDIGT MED BRUGERUDDANNELSE ANNO 2013? Er det virkelig stadig relevant at afholde it-brugerkurser. Er vi ikke nået

Læs mere