Min Kirke. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: info@happyhill.dk :::

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Min Kirke. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: info@happyhill.dk ::: 23707131"

Transkript

1 Min Kirke - En kort introduktion

2 Introduktion Dette dokument beskriver kort en app som firmaet HappyHill har udviklet kaldet Min Kirke. Dette dokument skal fungere som en slags appetitvækker. App en findes til iphone, ipad, ipod og Android Min Kirke er udviklet for at give alle kirker let mulighed for, at dele oplysninger og filer med deres medlemmer og tilhørere. Den enkelte kirke har selv mulighed for, at ændre alle oplysningerne i app en. Det der især gør app en brugbar er muligheden for, at kunne dele en prædiken, en lydfil, en begivenhed eller noget helt andet med sine -kontakter. Alle informationerne ændres/oprettes via en helt normal internet-browser. Mediefunktionen er især brugbar, hvis man ikke har mulighed for at komme i kirke, eller man har lyst til at høre en prædiken om aftenen eller når man sidder i en bus. App en vil i de næste afsnit blive gennemgået skridt for skridt, men i korte træk kan man følgende med app en: Se opslag fra kirken Se og dele kirkens kalender Lytte til prædikener Lytte til andre lydfiler (evt. korsang eller foredrag) Læse prædikener Adgang til kirkens kontaktinformationer (adressevisning i Google Maps) App en er udviklet, så alle kirker ikke behøver, at have deres egen app. I stedet logger man blot ind med sin kirkes ID (når kirken er tilmeldt) i Min Kirke. Er man logget ind een gang, behøver man ikke logge ind mere. Det er dog muligt, at logge ud og logge ind igen med et andet ID, hvis der er behov for dette. I de efterfølgende afsnit, vil Min Kirke blive gennemgået skridt for skridt inkl. screenshots, samt hvordan man overhovedet får fat i App en. Noget af app ens indhold er også tilgængeligt offline. Der arbejdes hele tiden på at forbedre app en, især arbejdes der på offline-brug. App en kan findes ved, at scanne nedenstående QR kode, eller søge på min kirke i itunes eller Google Play. Alternativt kan man gå ind på følgende adresse (på sin smartphone/ipad):

3 Har man ikke et KirkeID kan man altid logge ind med: gratia (Gratiakirken i Århus). På den måde kan man se hvordan app en fungerer i praksis.

4 Gennemgang I dette afsnit gennemgåes app ens features skridt for skridt. Min Kirke indeholder følgende tabs: Opslag Medier Kalender Kontakt Log ind: For at få adgang til kirkens informationer skal man først indtaste kirkens ID. Dette er et ID man får udleveret, når kirken er tilmeldt. Har man logget ind een gang husker app en ens ID. Hvis man vil prøve app en uden at have et ID kan man altid logge ind med gratia / 0000 (viser Gratiakirken i Århus informationer). Se billedet nedenfor Når man har skrevet kirkens ID i tekstfeltet, trykker man på Gå til indhold, hentes indholdet til den pågældende kirke. App en husker ID et, så man ikke behøver logge ind næste gang. Det er muligt, inde fra app en at logge ud, så man kan vælge et andet ID (billede og forklaring til ud-logning findes til sidst i dokumentet).

5 Opslag: Opslag indeholder ganske enkelt en visning af opslag. Den kan evt. fungere som en slags bekendtgørelses -tavle. Når man trykker på Opslag tab en får man en oversigt over kirkens opslag. Denne tab er den mest simple i app en. Som før nævnt, kan den evt. fungere som en bekendtgørelsestavle men det bestemmer man naturligvis selv. Eksempler på brug: På søndag : Kunne indeholder bibetekster og salmenumre Adventsfest : Informationer om hvem der skal have kaffe og pebernødder med Medieopdatering : Hvis man har lagt nye prædikerne ind i app en Ordensregler osv.

6 Eksempel på, at man har valgt opslaget Ordensregler.

7 Medier: Mediesiden gør det muligt, at dele forskellige medier med brugeren. Det er desuden muligt for brugeren, at dele medieindholdet med sine egne kontakter (via ) På forsiden af Medier vises en liste over hvilken typer medier der er gjort tilgængelige. Samtidig kan man i parantes se hvor meget der er tilgængeligt af den pågældende type. Medier der ikke er tilstede vil ikke blive vist i listen. Således hvis der eks. var 0 Podcasts, så ville menupunktet ikke findes. I nuværende version er der mulighed for følgende: Tekst: Prædikener Andre tekster Lydfiler: Prædikener Podcasts Andre lydfiler Videofiler: Gudstjenester Andre videofiler

8 På dette billede er tekstprædiken blevet valgt. Som det fremgår, så kan man se diverse oplysninger omkring prædikenen. Ved at trykke på blok symbolet i bunden åbnes en browser, hvori man kan læse prædikenen. Det skal nævnes, at gemmes en prædiken som pdf kan nogle Android smartphones have svært ved, at åbne dem. Dette arbejdes der på at løse. Ved at trykke på konvolut symbolet, åbnes telefonens -klient. Der startes på en ny mail indeholdende et link til prædikenen. De andre medier fungere på stort set samme måde, dog med nogle andre informationer og nogle andre knapper (alt efter typen af medie) For eksemplets skyld er der inkluderet et billede af et andet valgt medie. Her er det Anden lyd der er valgt. Funktionen er stort set den samme som ovenstående, bortset fra hvis man trykker på højtalersymbolet. Trykkes der på knappen, vil lydklippet blive afspillet inde i selve app en.

9 Kalender: Kalendersiden giver mulighed for at dele se kirkens kalender (dette kræver, at kirken har en Google kalender, en sådan kalender er gratis at få) Eksempler på, hvad der kan være under diverse tab en. Som kalenderen er sat op lige nu, vises de kommende 25 begivenheder i kalenderen. Begivenhederne listes i kronologisk rækkefølge. Ud for hver begivenhed er der et kalendersymbol. Trykker man på symbolet får man mulighed for følgende: Se flere detaljer Sende invitation til -kontakt (se næste billede)

10 Her ses menuen der kommer frem, når man klikker på kalender-symbolet. Næste billede viser et eksempel på flere detaljer Her eksemplet med yderligere kalender oplysninger

11 Kontakt: Min kirke giver også et hurtigt overblik over kirkens kontaktinformationer. Det er samtidig muligt (ved tryk på knap), at sende SMS, ringe op, sende eller se adresser (i Google Maps), hvis disse informationer er tilgængelige. Der er plads til alle de kontakter der er ønsket. Eks. Kirken, præsten, kirketjeneren, organisten osv. Som det fremgår, får man nemt et overblik over skolens kontaktoplysninger. Dette er et eksempel på selve kirkens kontaktoplysninger. Man kan kontakte kirken ved, at trykke på de nedenstående knapper. Knapperne betyder (i vist rækkefølge): Ring op til fastnet Se adresse i Google maps Ring til mobiltelefon Send SMS til mobiltelefon Send Det er desuden muligt, at give kommentarer med.

12 Her er et eksempel på en præsts kontaktoplysninger (professionen står nævnt oppe over, men bliver ikke vist da der er scrollet lidt ned) Nedenfor vises det hvordan det kan se ud, når man trykker på knapperne. Her er et eksempel på, hvor der er trykket på Ring til mobiltelefon-knappen.

13 Dette er et eksempel på, at der er trykket på vis adresse-knappen. Adressen bliver vist i Google maps. Det er muligt fra Google Maps at bruge GPS til vejvisning (dette er dog afhængig af telefonmodel).

14 Ud-logning m.m.: Sidste funktionalitet der beskrives er hvis man trykker på knappen øverst til højre i app en. Trykkes der på knappen i øverst højeste hjørne, fremkommer følgende menu. I menuen er der mulighed for følgende: Logge ud (leder en til siden, hvor man kan angive KirkeID) Se kirkens hjemmeside i en browser, hvis en sådan er angivet Kontakte udvikleren, hvis man har brug for det (HappyHill)

15 Kommende opdateringer Der kan hurtigt nævnes nogle forbedringer, som allerede er i udviklingsfasen: Offline funktionalitet: Der arbejdes på, at langt de fleste informationer gøres tilgængelige offline. Der tænkes især på kalenderinformationerne. Notifikationer til medlemmer: Det bliver muligt, at kunne sende beskeder til medlemmerne (eller dem der benytter kirkens ID). Således, hvis man har en vigtig besked, så vil den dukke op på telefonen, selvom app en ikke er startet Bedre performance: Der vil altid blive stræbt efter, at kunne performe bedre, hurtigere load- og svartider. RSS Feed: Give mulighed for, at vise forskellige oplysninger i et RSS format Men har I gode ideer, så er I velkomne til at komme med dem.

16 Afslutning Dette var en umiddelbar og hurtig gennemgang, af hvad Min Kirke App en kan. Hvis I kunne have interesse i app en eller har I spørgsmål er I velkomne til at henvende jer på: stefan@happyhill.dk Mvh. Stefan Lykkehøj Lund

SkoleInfo. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: :::

SkoleInfo. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: ::: SkoleInfo - En kort introduktion Introduktion Dette dokument beskriver kort en app som firmaet HappyHill har udviklet kaldet SkoleInfo. Dette dokument skal fungere som en slags appetitvækker. SkoleInfo

Læs mere

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund Det Nye Testamente lyd-app v. Stefan Lykkehøj Lund Indledning For nogle år siden, fik jeg Det Nye Testamente som lydbog på USB. I starten lyttede jeg en del med tiden blev det dog til mindre og mindre.

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag.

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. - Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vejen til FamilieIntra går gennem vores hjemmeside: www.firkloeveren.dagtilbudaarhus.dk

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

Kvik guide: GT-Command Mobile

Kvik guide: GT-Command Mobile GamesOnTrack A/S, Uhresoevej 35, DK 7500 Holstebro, Denmark, www.gamesontrack.com Tel: +45 3070 3777, email: nb@gamesontrack.com, CVR and VAT number: DK 3105 3013 Kvik guide: GT-Command Mobile I version

Læs mere

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Professionel hjemmesikkerhed Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Indhold 1. Introduktion: Et overblik over Alarm Scan-appen i X-serien 2. Start af appen 3. Indtastning af dine kontaktoplysninger

Læs mere

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web.

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet enhed) og via web. Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web. Beskedmodulet i Remind er en sikker måde at kommunikere med din behandler/medarbejderen

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

Handy Share. Introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund Skejby Vænge 271 8200 Århus N. Telefon: 23707131 Email: stefan@happyhill.

Handy Share. Introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund Skejby Vænge 271 8200 Århus N. Telefon: 23707131 Email: stefan@happyhill. Handy Share HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund Skejby Vænge 271 8200 Århus N Telefon: 23707131 Email: stefan@happyhill.dk 1 Introduktion 1 Handy Share - Introduktion...Excellence is doing ordinary things

Læs mere

Skift fra godkendelse med token til app notifikation

Skift fra godkendelse med token til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET NORDLYS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Børnehuset Nordlys, Grydhøjvej

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN LÆRKEBO KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Lærkebo, Næringen

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET PÅ TOPPEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset på Toppen,

Læs mere

Kom godt i gang med I-bogen

Kom godt i gang med I-bogen Kom godt i gang med I-bogen At åbne bogen Det allerførste, du skal gøre, for at kunne arbejde med i-bogen, er at aktivere den. Det gøres ved at oprette en konto på systime.dk og derefter aktivere bogen

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder.

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder. KbhMedarbejder - app og web KbhMedarbejder appen er opdateret og kan bruges både på iphones, ipad og Android telefoner og tablets. Webudgaven er også opdateret. Appen og browserudgavens opbygning og indhold

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN FIRKLØVEREN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Firkløveren,

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Vejledning til at anvende Udbud.dk mobil app en Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK APP EN... 4 2.1 FORSIDE OG

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Indberetning af driftsforstyrrelser

Indberetning af driftsforstyrrelser Trafikservicesystem TSS Indberetning af driftsforstyrrelser 1 Introduktion I denne manual finder du en gennemgang af Midttrafiks Trafikservicesystem - TSS. TSS anvendes (fra sept. 2019) af busselskaberne

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET BONANZA KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset Bonanza,

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA HUSET PÅ BAKKEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Huset på Bakken, Lindholmvej

Læs mere

Du kan også bruge Dropbox sammen med din Iphone, Android telefon eller anden smartphone.

Du kan også bruge Dropbox sammen med din Iphone, Android telefon eller anden smartphone. Dropbox Introduktion til Dropbox Dropbox er en online tjeneste, hvor man ganske gratis kan få noget lagerplads til sine dokumenter, billeder og meget mere. Der er mange muligheder med Dropbox, som bliver

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

Keepit Mobile til iphone & ipad

Keepit Mobile til iphone & ipad Keepit Mobile til iphone & ipad Hent Keepit app Gå til itunes og hent Keepit app på http://appstore.com/keepit Log ind Ved log ind, kan du konfigure, hvad du ønsker at tage backup af. Stryg knapperne til

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA SPØRRING BØRNEHUS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Idrætsinstitutionen Spørring

Læs mere

Vejledning til. Mit Furesø

Vejledning til. Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Furesø Kommune har fået en app - nemlig Mit Furesø. App en er baseret på arrangementer, som er indtastet i KultuNaut. i samarbejde med Baggrund Furesø

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Nedenstående vejledning er baseret på personlige erfaringer og er derfor ikke en fyldestgørende afdækning af markedet.

Nedenstående vejledning er baseret på personlige erfaringer og er derfor ikke en fyldestgørende afdækning af markedet. Læseproblemer Nedenstående vejledning er baseret på personlige erfaringer og er derfor ikke en fyldestgørende afdækning af markedet. Der må også tages forbehold for, at der findes mange forskellige produkter

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Børne Intra Kvik-start-guide til forældre www.dagtilbud-aarhus.dk

Børne Intra Kvik-start-guide til forældre www.dagtilbud-aarhus.dk Dit brugernavn som skal bruges til log in Hvordan kommer jeg på? 1. Åbn din browser til internettet (f.eks. Internet Explorer), i adressefeltet øverst skriver du: 2. Du er nu på Dagtilbud Aarhus hjemmeside.

Læs mere

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Indhold 1.0 Indledning... 3 2.0 Installation af ConferenceCommunicator App... 3 3.0 Brug af ConferenceCommunicator... 4 4.0 Afrapportering...

Læs mere

Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient

Deltagelse i projektet Remind herunder videosamtaler mellem behandler og patient Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient Samtykkeerklæring om deltagelse Brugervejledning til Remind Side 1 af 9 Side 2 af 9 Video Test Afprøv dit videoudstyr

Læs mere

Voicemail Brugervejledning. version 1

Voicemail Brugervejledning. version 1 Voicemail Brugervejledning version 1 1. Indhold 1. Indhold... 1 2. Introduktion til voicemail... 2 3. Oprettelse af voicemail bruger... 2 3.1. opsæning af voicemail... 2 4. Styring af voicemail 4.1. Aflyt

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af:

Guide til PlaNet v1.12. Original skrevet af: Guide til PlaNet v1.12 Original skrevet af: Sidst opdateret 15-11-2016 1 INDHOLD Generelt... 4 Login... 4 Roller... 4 Planlægger... 4 Afvikler... 4 Roller og moduler... 5 Planlægger... 5 Afvikler... 5

Læs mere

WhereYouGo indstillinger for dummies. Mini guide i indstillinger til WhereYouGo app'en til android.

WhereYouGo indstillinger for dummies. Mini guide i indstillinger til WhereYouGo app'en til android. WhereYouGo indstillinger for dummies eller Mini guide i indstillinger til WhereYouGo app'en til android. Denne mini guide fortæller dig om hvordan du indstiller WhereYouGo så den kan afspille de cartridges

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Manual til dropbox på ipad

Manual til dropbox på ipad Manual til dropbox på ipad Af Randi Majgård Høgh VIFIN Indholdsfortegnelse Forord 3 Oprettelse af dropbox på IPad 5 Download video til din IPad 16 Download billeder til din IPad. 20 Link et billeder, en

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 5 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID

Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID Dit godkendte Apple ID system 1 Nogen banker på: Ukendt? måske dig? Vedkomne kender dit Apple ID 2 Besked: Der er én der forsøger at logge sig ind med dit Apple

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC:

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: Du kan nemt udskrive tekst og billeder direkte fra din tavlecomputer eller smartphone. Find den bedste printerløsning til dit udstyr: SÅDAN! Vi viser, hvordan

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder at kunne se, rette og registrere følgende: Se lønsedler op til 12 måneder tilbage i tiden Registrer timer Registrer kørsel

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Quickguide til Admincontrol

Quickguide til Admincontrol Quickguide til Admincontrol Kære kongresdelegerede I denne lille folder, kan du få et par tips til, hvordan du kan bruge Admincontrol til din kongresforberedelse. Systemet kan bruge både via PC eller en

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN. DEL I DETTE NUMMER: Opret en ny kalender Lav en kalenderaftale Del din kalender med andre Sådan bruger du flere kalendere på én gang GRATIS 0 KR Hold styr på aftalerne på både

Læs mere

Her følger en kort guide til, hvordan du bærer dig ad med at læse bogen på de forskellige elektroniske platforme.

Her følger en kort guide til, hvordan du bærer dig ad med at læse bogen på de forskellige elektroniske platforme. Kære læser: E-bogen om Akvakultur er lavet i formatet epub3, som er meget fleksibelt og tilpasser sig de forskellige platforme. Bogen kan læses både på pc, Mac, tablets og smartphones, men der er ingen

Læs mere

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere).

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto første gang Adgang til folder hvor I uploader film Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto er det program som vi skal bruge til at I uploader præsentationer.

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 6 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline læsning. Her får

Læs mere

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad

PlejeNet på iphone telefoner. Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Vejledning til PlejeNet på iphone og ipad Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...4 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...8 4. Oprettelse af Apple-id... 9 I denne

Læs mere

PDFmaps på smartphones

PDFmaps på smartphones PDFmaps på smartphones Orienteringsklubben - en enkel og (gratis) mulighed for at stille kort til rådighed på iphone/ipad Brugerne - en enkel og (gratis) mulighed for at downloade og anvende kort offline

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA D.I.I. SKIBET KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan kommer du godt i gang med FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Skibet, Skejbytoften

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til elever Brugerhåndbog til elever www.pralemappen.dk v5 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til din pralemappe 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Dine data...side 3 1.4 Sidens opbygning...side 4

Læs mere

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC IT-AFDELINGEN

Norddjurs hjemmefra. Vejledning. Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. januar 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Norddjurs hjemmefra Få adgang til Citrix hjemmefra på en Norddjurs Kommune PC Norddjurs Kommune. Torvet

Læs mere

Biblioteket i lommen. Mobile tilbud fra dit bibliotek

Biblioteket i lommen. Mobile tilbud fra dit bibliotek Biblioteket i lommen Mobile tilbud fra dit bibliotek Mobile tilbud fra dit bibliotek Vordingborg Bibliotekerne tilbyder diverse services tilpasset til mobiltelefoner der har adgang til Internet. Det betyder,

Læs mere

Iportalen bruger manual.

Iportalen bruger manual. Iportalen bruger manual. Via jeres Iportal side kan I finde en uddybende manual i menuen i højre side, på hjemmesiden, dette er blot en kort udgave der dækker det helt basale. Iportalen er til den daglige

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

I denne guide gennemgår vi de væsentligste funktioner.

I denne guide gennemgår vi de væsentligste funktioner. Med 3Kontakt app kan du logge ind i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger. I denne guide gennemgår vi de væsentligste funktioner.

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline

Læs mere

Hold kontakten med dit netværk!

Hold kontakten med dit netværk! Hold kontakten med dit netværk! - Outlook er dit netværksprogram Outlook er mere end blot et mailprogram Du kan bruge Outlook til meget mere end blot at sende og modtage mails med. Eksempelvis, så er Outlook

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje

Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje Version 1.0 2016 Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse af

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 16 FAQ... 18 Kontaktinformation... 20 VELKOMMEN TIL

Læs mere

Mit SEF via internetbrowser Gå til og klik på Mit SEF øverst i til højre:

Mit SEF via internetbrowser Gå til   og klik på Mit SEF øverst i til højre: Mit SEF Dit selvbetjeningsunivers fra SEF Hermed vejledning i brugen af Mit SEF dit overblik over regninger, stamdata og forbrug. Mit SEF findes som hjemmeside, men er også tilgængelig som app til tablet

Læs mere

i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger.

i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger. 3KONTAKT APP QUICKGUIDE Med 3Kontakt app kan du logge ind i din virksomheds 3Kontakt løsning. På den måde har du adgang til de vigtigste funktioner i 3Kontakt for dig som bruger. I denne guide gennemgår

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

DaluxFM vejledning til leverandører

DaluxFM vejledning til leverandører DaluxFM vejledning til leverandører Indhold Introduktion til DaluxFM... 2 Hvorfor har vi valgt DaluxFM?... 2 Sådan bruger du DaluxFM... 3 Brug af DaluxFM app... 4 Behandling af opgaver... 6 Ansvarlig for

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere