Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni 2015"

Transkript

1 Bestyrelsen: Næste bestyrelsesmøde er Onsdag. 5 august. Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til ugen før mødet. Medlemstal Pr juni 2015: 820 medlemmer dækker over 117 udmeldelser og 120 nye indmeldelser siden Januar Det kræver en stor indsats fra alle trænere og gamle medlemmer at byde så mange nye medlemmer velkommen, men det er en vigtig opgave for alle at deltage i, så vi sikrer at alle nye medlemmer føler sig velkomne og godt tilpas. Ligeledes kræver det en indsats at fastholde eksisterende medlemmer. Det skal vi alle være med til. Afdelingsansvarlige: Alle spørgsmål vedr. en årgang skal rettes til følgende: Børn: årg : Allan B. Wheadon Junior: årg : Casper Simonsen Ungdom: årg : Dennis B. Nielsen Herre: Philip Christensen Kvinder/Piger: Lene Laungaard Aktiviteter BT halvmarathon Igen i år fik vi gennemført at hjælpe ved BT halvmarathon. Det giver klubben kr i kassen så vi synes det er et vigtig tilskud til indkøb af materialer. VSBs rolle består i at transportere baggage og være vejvisere i lokalområdet. Det kræver en indsats fra alle afdelinger og årgange at løfte opgaven, og sådan skal det gerne fortsætte. Men for at lette rekrutteringsprocessen, blev det i år forsøgt at få U10-U12 til at tage særligt ansvar i forhold til vejviseropgaverne, og det ansvar blev taget flot op. Opgaven er en årlig, tilbagevendende begivenhed, som giver klubben et godt økonomisk bidrag, som kommer hele klubben til gode. Vi håber derfor, at ligeså mange stiller deres hjælp til rådighed også næste år. VSB siger stor tak til alle de frivillige. Bakkenstævne 30/31 maj 2015 VSB afviklede som sædvanlig BAKKEN STÆVNE. Det er et stævne, som giver klubben ca kr i kassen. I år havde vi selv tilmeldt 7 pigehold og 7 drengehold. Til afviklingen havde vi god hjælp fra vores ungtrænere som var dommere og betjente i cafeen og flere forældre som ligeledes fungerede som dommere og cafe frivillige eller ved infoboden. Det er absolut nødvendigt at medlemmer og forældre byder ind for at vi kan afvikle disse arrangementer til glæde for vores egne medlemmer og for klubber og hold der kommer så langt fra som Jylland i bus. Efter 4 timers turnering på Kaplevej drog spillerne og forældre på Bakken til en god lang dag. I år vandt 2 VSB ere, u10 spillerne Andrea Kretzchmar og Tobias Amundsen, jonglering i en telefonboks konkurrencen for henholdsvis u10 pige og u10 drenge og fik præmie overrakt af Basim.

2 VSB CAMP og DBU FODBOLDSKOLE i UGE 27 I uge 27 afholder VSB CAMP og DBU FODBOLDSKOLE. Det er et kæmpe arrangement for klubben at få på plads igen ved hjælp fra Tordenskjolds soldater. 160 børn på fodboldskolen og 55 på CAMP dertil 18 ungtrænere og 15 trænere. Overnatning på Hummeltofteskolen for CAMP deltagerne og fodbold hele dagen på Kaplevej og Virumgård. Lasse og Morten Pedersen har igen i år påtaget sig lederskabet af DBU Fodboldskolen, mens VSB Camp ledes af Kenneth Reeh og Ketil B Sørensen. I år har vi på CAMP 3 eksterne trænere, bl.a. 2 fra England, så spillerne skal også øve deres engelsk kundskaber På Fodboldskolen har vi i år stor glæde af flere 1. Senior profiler som vælger at investere 1 uge af deres sommerferie i vores egne spillere. Det glæder vi os til. NEMLIG.COM sponserer frugt og grønt til vores camp og fodboldskole deltagere, så støt dem. 13. juni 2015 kl 15 1.senior sidste kamp om oprykning til DANMARKSSERIEN Desværre kunne vi ikke nå at have et tiltænkt sponsorarrangementet klar plus der har ikke været kræfter nok til at arrangere en større fest for hele VSB. Men 1. senior har stadig deres sidste kamp i turneringen d. 13 juni kl 15, så mød gerne op og støt dem på opvisningsbanen Kaplevej. Cafeen vil være åben, så der kan hygges. Holdaftener i juni De fleste hold har booket klubhuset til en holdaften her i Juni som afslutning inden sommerferien. Hvert hold sørger selv for mad og kan købe drikkelse i klubhuset. Se aktivitetskalenderen op Når I ikke en afslutning, så book en opstarts holdaften i august/september.

3 Arbejdsdag Søndag d. 28 juni kl Vi afholder en arbejdsdag. Alle hænder er velkomne og nødvendige. Der skal ryddes ud i skuret, males i mødelokalet, sættes nye møbler ind som vi har arvet fra Maersk og alt muligt andet som kan gøre livet på Kaplevej hyggeligere. Skriv dig på tilmeldingslisten ved klubhuset eller send en til Alle ungtrænere der skal være på fodboldskole og CAMP er i forvejen indkaldt til møde den dag, så vi håber I bliver og hjælper Kampflytning og baneplanlægning Carsten Blond har stået for denne opgaven i en årrække. Nu er stafetten givet videre til bestyrelsen. Tak til Blond for en kæmpe indsats på den opgave i mange år. I 2. kvt har Lene og derefter Kenneth G stået for opgaven. I 3. kvt 2015 er det Casper Simonsen, der tager opgaven. Så alle spørgsmål om banetider skal rettes til ham. Indtil videre bliver der hængt en ugentlig baneplan op på tavlen, så vi ikke skal forbi hver dag og skrive med tuds. Og baneplan har også fået en plads på hjemmesiden, så du kan se hjemmefra, hvilken bane I skal spille på. Vi arbejder fortsat på at TV tavlen skal i brug igen, men det kræver noget benarbejde at få de sidste ting sat i gang, og tid er noget vi mangler. Se Rengøring Det er nu LTK, der står for rengøring i vores omklædningsrum. Der er blevet gjort hovedrent, så alle fliser er blevet meget flotte igen. I weekenden er der ikke rengøring. Det stiller krav til vores egne hold under kampe om at sørge for at feje og rydde op efter os selv og vores modstandere, så der er pænt også til de hold, der kommer om søndagen. Udenfor omklædningsrummene står askekrukker lad være med at bruge dem til skrald det skal i skraldespandene. Det er hjælp til selvhjælp. Til forældrene: Husk lige at minde børnene om at tage støvler af og banke dem af UDENFOR omklædningsrummene. Det kniber og giver meget ekstra rengøring! Og tag gerne kosten og fejeblad som hænger i hver omklædning og fej en omgang som sidste mand! Baner og udstyr Vi har fået 2 nye mål på Virumgård til erstatning for de ødelagte mål, som nu er fjernet. Der var desværre også kommet et hul i kunstbanen ved den bagerste cirkel, som LTK nu har repareret. Generelt træn aldrig øvelser i målfelterne. Det slider for meget på græsset. Der glemmes fortsat for mange bolde på banerne sørg for at tælle op, før I går ud på banerne, og inden I går ind igen. Trænere: Vi har i foråret budt velkommen til flere nye trænere: Tino Christiansen, 2002 dr, Kenni Hansen, dr, Martin Fischer og Oliver Rosendal u17 dr. Derudover et større antal nye forældre assistenter og flere ungtrænere. Det er kontinuerligt en meget stor opgave for bestyrelsen at søge nye trænere og integrere dem i klubben.

4 Henover sommeren vil der også ske flere ændringer bl.a. har Alexander Hasenberg søgt nye græsgange tak til ham for indsatsen for VSB igennem flere år. Så vi er på jagt efter nye trænere og har heldigvis allerede flere potentielle trænere i kikkerten. Cafeen Vi er fortsat ved at ansøge kommunen om en forpagteraftale med en restauratør, som også vil sørge for at klubhuset er åbent for medlemmerne. Vi afventer fortsat afklaring fra kommunen, hvordan en sådan aftale kan se ud. I mellemtiden bliver Cafeen holdt åbent ind i mellem, når forskellige fra bestyrelsen kan afse tid til at købe ind og stå i cafeen. Der er fortsat mulighed for at låne klubhuset til holdaftener I skal blot selv stå for mad, mens drikkevarer kan købes i klubhuset. Det er nu muligt at betale med MOBILE PAY. Vi har måtte returnere vores kaffemaskine, da den viste sig at være uforholdsmæssig dyr. I stedet har vi pt nogle helt almindelige kaffemaskiner, og vi afventer status på forpagtningsaftalen, før vi tager næste skridt, som kunne være nogle automater ude i mellemgangen. VSB Pokaler: VSB 2015 Årsmedaljer til årg og pokaler fra årg er snart klar til uddeling til hver årgang ved deres holdaftener (enkelte årgange gør det først i August/September). Hjemmesiden - kig på det. Vi modtager gerne spørgsmål og forslag til forbedringer. Surf lidt rundt - mangler der stadig noget information, så send din idé til Specielt kig på VSB målsætninger, som er blevet gjort meget konkrete for de forskellige årgange. Har du nogle gode billeder for dit hold, så send dem til os. Måske kan du også lige checke op på, hvordan du som træner, forælder eller spiller bør agere under kamp - FAIR PLAY også på sidelinien. Ny årgang 2011 de små 3-årige: Reklame i børnehaver har igen i år givet os en god opstart af den nye årgang 2011 om torsdagen, hvor 33 spillere er startet. Igen i år er det Ketil og Clara/Alberte, der styrer løjerne for de helt små. I år har vi også fået produceret nogle nye intro foldere til nye forældre og spillere, så de kommer godt igang med deres fodboldkarriere i VSB, og forhåbentlig er der mellem de nye forældre nogle, der vil støve deres fodboldkunnen af og træde frem som trænere, ligesom det er tilfældet på alle vores andre VSB årgange. Det glæder vi os til. Træningstider Pga nye trænere hen over sommeren må det forventes, at der kan komme justeringer til træningstiderne. De bliver fastlagt lige før op start i august. Vi er blevet tildelt haltider, mens kunstbanetider kommer på plads i løbet af juni. Når træner kabalen er gået op, kan vi få lagt træningstiderne fast for efterårs- og vintersæsonen.

5 Sportsligt udvalg: Vi har nedsat et sportsligt udvalg, som har til formål at højne den sportslige og fodboldfaglige standard i VSB yderligere. Medlemmer fra bestyrelsen er: Dennis Bo Nielsen, Philip Christiansen, Kenneth Grønlund Rasmussen. Emner, der ønskes taget op, kan sendes til en af dem direkte eller til Udvalgets første opgave er at forhandle aftalen med Lyngby Boldklub på plads. Sportslige tiltag: Samarbejdet med Lyngby Boldklub Vi er i gang med at forny aftalen med Lyngby Boldklub, hvor vi forsøger at tilsikre bedst mulig relation til Lyngby for vores spillere og trænere. Formålet er at sikre vidensoverførsel fra LBKs elite setup til VSBs trænere og spillere samt en fornuftig håndtering af talenters videre udvikling i LBKs eliteafdeling. Det er typisk max 1-3 spillere pr årgang, som kvalificerer sig til at rykke direkte ind på LBKs elite hold. Forespørgsler fra andre klubber om VSBs spillere skal ALTID henvises til VSBs bestyrelse, hvis de af en eller anden årsag er kommet direkte til en træner eller en spiller. Udtagelse til kamp: Vi har vedtaget følgende retningslinier: Til og med u hold udtages senest Tirsdag gerne før (f.eks 1-2 uger). Fra u hold: udtages senest Tirsdag (gerne før) Fra u13 1. hold: senest lige efter sidste træning (senest Torsdag gerne før) Naturligvis kan pludselig sygdom og skader give ændringer helt op til kampstart. Hvis 1.holds spillere skal sendes til 2. holds kamp, skal 2.hold blot lade 2 pladser stå åbne således at resten af kampholdet kan få besked senest tirsdag og de sidste 2 pladser så besættes senest torsdag (gerne før). Derved forsøger vi at sikre familierne mulighed for lidt planlægning af fælles aktiviteter i weekenden. HAK: VSB følger HAK princippet, hvilket betyder, at hvis man er udtaget til kamp, så spiller man mindst halvdelen af en kamp. Se mere på Dispensationer Reglerne er lavet om fra 1. august 2015 dvs. i fælles rækker for drenge med DBU København og DBU Lolland kan vi ikke længere have 2 spillere født i andet halvår med i årgangen yngre. Det rammer nogle af vores 1.hold, hvor vi har været vant til, at det har været tilladt, da vi normalt lader spillere følge deres klassekammerater. Vi synes ikke om de nye regler, så det er et emne, vi har taget op med DBU Sjællands bestyrelse. C-LICENS kurser Se i AKTIVITETSKALENDEREN der er fortsat flere C-LICENS kurser planlagt så du kan opgrade din viden om fodbold. Forældre og nuværende trænere og ungtrænere er målgruppen!

6 VSB Tøjsalg: VSB tøj partner - Sportyfied kan du handle med direkte på hjemmesiden til fordelagtige priser samtidig med at du derved støtter VSB. F.eks fås et nyt kampsæt til 330 kr måske du vil have dit eget, så du også kan bruge det til træning. God gaveide! VSB får rabat på udstyr baseret på medlemmernes indkøb, så støt VSB ved at købe dit sportsudstyr her også andet end fodboldudstyr! https://vsb.sportyfied.com/ KAMPKLAR KAMPKLAR er nu ved at være i brug for alle hold. Se på under spiller,træner,forældre info under kampklar for yderligere vejledning til hvordan systemet bruges. Alle hold skal konvertere til KAMPKLAR dvs. vi helt udfaser brugen af HOLDSPORT i VSB. Kampklar anvendes til: - Al kommunikation til holdets spillere og forældre via eller SMS - Holdudtagelse til turneringer og stævner - Angivelse om spilleren er til rådighed for kampe/aktiviteter eller ej princippet i VSB er, at man ALTID SVARER ENTEN JA ELLER NEJ det er derfor ikke tilstrækkeligt at undlade at svare. Man skal AKTIVT svare JA og NEJ. - Mulighed for forældre/spillere at tilbyde sig på opgaver f.eks kørsel, dommer, frugtleverandør, tøjvasker, etc. Nedenstående eksempel på skærmbilledet og aktiviteter for piger årg 2005 Har du brug for hjælp så er der god hjælp at hente her:

7 L bet Alle spillere har modtaget deres login information til DBU.DK hvis man ikke kan finde det, kontakter man sin holdleder. Grønt hak som på screenshut her betyder, at spilleren er udtaget til aktiviteten. Gult hak betyder, at man har meddelt træneren/holdlederen, at spilleren er til rådighed, og rødt x betyder, at spilleren er meldt fra. Forældre med flere spillere kan med fordel oprette deres egen DBU.DK profil og tilknytte sine spillere (børn) til sig (du skal bruge dit barns login og password), så du kun skal logge ind 1 gang - med sin egen forælder login. Derved kan du få overblik over alle dine børns turneringsplan og øvrige holdaktiviteter. Hvis man gerne vil have både mors og fars og mobil nr tilknyttet barnet, er dette også løsningen. Fordelene ved KAMPKLAR er mange. Du kan selv vedligeholde addresse, tlf og info direkte ind i vores medlemskartotek, så det ikke kommer ud af sync. Det har været et stort problem hidtil. Du kan følge med i turneringsplanen og eventuelle ændringer til datoer, som kommer automatisk. Du kan se, hvilke opgaver der er ledige og påtage dig dem. Du kan se kampsted, tider, instruktioner etc, f.eks til brug hvis du ikke kan lokalisere den , du har modtaget. Træneren/holdlederen kan kommunikere pr sms til dig nemt og hurtigt f.eks aftenen før en kamp for lige at sikre, at vækkeuret og GPS er stillet korrekt. Andre aktiviteter som holdaftener, stævner og træningslejre kan lægges ind i kampklar, så man har et samlet aktivitetsoverblik og kan styre til og framelding. Kun spillere, som er medlemmer og har betalt kontingent, kan være med i aktiviteterne. Derved sikrer vi alle VSB medlemmer, at der ikke er nogen gratister. Du kan kontakte alle spillere på holdet direkte fra KAMPKLAR på DBU APP via tlf, eller sms så du har kontakt info lige ved hånden.

Info fra trænerdag 11. April

Info fra trænerdag 11. April Udskriv Luk Info fra trænerdag 11. April Fra: Lene Laungaard (lenelaungaard@hotmail.com) Sendt: 28. april 2015 14:32:38 Til: neg@stofanet.dk (neg@stofanet.dk); ft@direction marketing.com (ft@directionmarketing.com);

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Trænermanual. sådan træner vi Mikro- og børnefodbold i HGI. (Trænermanual HGI.odt - opdateret februar 2011)

Trænermanual. sådan træner vi Mikro- og børnefodbold i HGI. (Trænermanual HGI.odt - opdateret februar 2011) Trænermanual sådan træner vi Mikro- og børnefodbold i HGI (Trænermanual HGI.odt - opdateret februar 2011) Indholdsfortegnelse 1 Holdninger til mikro- og børnefodbold...4 1.1 Selektion...4 2 Trænerrollen...5

Læs mere

Generalforsamling Hundige BK

Generalforsamling Hundige BK Generalforsamling Hundige BK Torsdag 26-02-15 kl 19:00 (22 medlemmer fremmødt.) 1. Valg dirigent : Youssef Lharraki blev valgt som dirigent, uden indvindinger. 2. Josef indleder med at finde en Referent

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

Kommunalbestyrelsen har nedsat et udvalg, som vælger årets ledere.

Kommunalbestyrelsen har nedsat et udvalg, som vælger årets ledere. Black Friday 27. november 2014 Årets leder og ildsjæl 2015 - deadline 1. december 11. november 2014 Så er det ved at være tid igen til at vælge årets ledere i Ballerup Kommune. Der skal vælges én inden

Læs mere

Håndbog for Værløse Håndboldklub. Foto fra arnason.dk

Håndbog for Værløse Håndboldklub. Foto fra arnason.dk Håndbog for Værløse Håndboldklub Foto fra arnason.dk September 2011 Indhold 1 Introduktion... 5 Om visionen... 5 Aldersfordeling... 5 Nyttige numre... 5 Nyttige adresser... 5 2 Organisationen... 5 Furesø

Læs mere

2010/11. Sæsonprogram STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 25. APRIL 2010 KL. 11.00 ALLE ER VELKOMNE

2010/11. Sæsonprogram STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 25. APRIL 2010 KL. 11.00 ALLE ER VELKOMNE 2010/11 Sæsonprogram STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 25. APRIL 2010 KL. 11.00 ALLE ER VELKOMNE RIngsted Tennisklub byder dig velkommen til en forrygende sæson med masser af aktiviteter på vores flotte anlæg

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

Trænerhåndbogen version 1.2 Helsingør IF Maj 2014

Trænerhåndbogen version 1.2 Helsingør IF Maj 2014 Trænerhåndbogen version 1.2 Helsingør IF Maj 2014 Helsingør IF - Trænerhåndbogen 1 Helsingør IF træner og ledermanual Indholdsfortegnelse Forord side 3 Mission side 4 Vision side 4 Værdigrundlag side 4

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG; 2012/2013 AKADEMISK BOLDKLUB TRÆNERHÅNDBOG 2012-2013

TRÆNERHÅNDBOG; 2012/2013 AKADEMISK BOLDKLUB TRÆNERHÅNDBOG 2012-2013 AKADEMISK BOLDKLUB TRÆNERHÅNDBOG 2012-2013 Revideret den 2012.08.16 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord Side 4 Formålet med håndbogen Side 5 Mission Side 5 Vision Side 5 Værdigrundlag Side 6 Leveregler i

Læs mere

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer!

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 47 Marts 2013 Nr. 1 Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Læs Formanden har ordet og vejledningen på side 13 Blomsterne her er JULEROSER.

Læs mere

Håndbog for Værløse Håndboldklub

Håndbog for Værløse Håndboldklub Håndbog for Værløse Håndboldklub Juli 2015 Indhold Introduktion... 4 Nyttige numre... 4 Nyttige adresser... 4 Organisationen... 4 Funktioner og roller... 5 Aktivitetskoordinatorer... 5 Holdledere... 5

Læs mere

Brande Idrætsforening GUIDE TIL UNGDOMSFODBOLD

Brande Idrætsforening GUIDE TIL UNGDOMSFODBOLD GUIDE TIL UNGDOMSFODBOLD 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1.0 Indledning...5 2.0 Brande IF...6 2.1 Strukturen i Brande IF...6 2.1.1 Organisationsdiagram over Brande IF...7 2.1.2 Mail- telefonliste

Læs mere

Trænerhåndbog. Aarslev Boldklub

Trænerhåndbog. Aarslev Boldklub Trænerhåndbog Aarslev Boldklub Trænerhåndbog Side 1 L INDHOLDSFORTEGNELSE Baneoversigt... 3 Indledning... 4 Mission og vision... 5 Værdigrundlag... 5 Målsætninger... 5 Praktisk information... 6 Nøgleordning...

Læs mere

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne.

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Forord Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Vores mål med mappen er at give dig og dine forældre svar på flest mulige spørgsmål,

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Frederikssund Badminton Klub FBK 92 NETBOLDEN. 21. årgang Sæsonen 2013 2014 Nr. 1 juni

Frederikssund Badminton Klub FBK 92 NETBOLDEN. 21. årgang Sæsonen 2013 2014 Nr. 1 juni FBK 92 NETBOLDEN 21. årgang Sæsonen 2013 2014 Nr. 1 juni 2 Indholdsfortegnelse! Nyt fra Formanden... 3 Kontingenter for 2013 2014....... 6 Hvad får man for Kontingentet.... 7 Nyt fra Ungdomsafdelingen....

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Næstved I.F. Fodbold. Info-håndbog for 2015

Næstved I.F. Fodbold. Info-håndbog for 2015 Næstved I.F. Fodbold Info-håndbog for 2015 1 Orientering til trænere og ledere m.fl. i Næstved IF Fodbold Info-håndbogen er tilgængelig på fodboldafdelingens hjemmeside www.niffodbold.dk, hvortil der også

Læs mere

BADMINTONBESTYRELSEN. Medlem :Keld Mikkelsen. Medlem : Medlem

BADMINTONBESTYRELSEN. Medlem :Keld Mikkelsen. Medlem : Medlem Boldøjet Kontakt: Kristian van der Bijl VOLLEY Michael Christiansen BOLDØJET :Helle Kirkeby :Inge Vinther :Ingelise Kahr :Margrethe Børresen : 8683 6711 8683 7013 8683 6943 8683 7047 8683 7323 Kontakt

Læs mere

SJÆLLANDSK FODBOLD. Fodbold giver asyl fra bekymringerne. Et fælles fodboldhold har bygget bro mellem lokale beboere og asylansøgere på Stevns

SJÆLLANDSK FODBOLD. Fodbold giver asyl fra bekymringerne. Et fælles fodboldhold har bygget bro mellem lokale beboere og asylansøgere på Stevns SJÆLLANDSK FODBOLD Nr. 3 Juni 2015 Fodbold giver asyl fra bekymringerne Et fælles fodboldhold har bygget bro mellem lokale beboere og asylansøgere på Stevns Struktur på fodbolden giver overskud til det

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 500 aktive spillere

Læs mere

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE SPORT FOR LIVET... I GREJS-DALEN Forår/sommer 2012 FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE Vigtige datoer Fællesopstart for alle udendørs fodboldhold 24. marts 2012 Gymnastikopvisning

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere