Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni 2015"

Transkript

1 Bestyrelsen: Næste bestyrelsesmøde er Onsdag. 5 august. Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr juni 2015: 820 medlemmer dækker over 117 udmeldelser og 120 nye indmeldelser siden Januar Det kræver en stor indsats fra alle trænere og gamle medlemmer at byde så mange nye medlemmer velkommen, men det er en vigtig opgave for alle at deltage i, så vi sikrer at alle nye medlemmer føler sig velkomne og godt tilpas. Ligeledes kræver det en indsats at fastholde eksisterende medlemmer. Det skal vi alle være med til. Afdelingsansvarlige: Alle spørgsmål vedr. en årgang skal rettes til følgende: Børn: årg : Allan B. Wheadon Junior: årg : Casper Simonsen Ungdom: årg : Dennis B. Nielsen Herre: Philip Christensen Kvinder/Piger: Lene Laungaard Aktiviteter BT halvmarathon Igen i år fik vi gennemført at hjælpe ved BT halvmarathon. Det giver klubben kr i kassen så vi synes det er et vigtig tilskud til indkøb af materialer. VSBs rolle består i at transportere baggage og være vejvisere i lokalområdet. Det kræver en indsats fra alle afdelinger og årgange at løfte opgaven, og sådan skal det gerne fortsætte. Men for at lette rekrutteringsprocessen, blev det i år forsøgt at få U10-U12 til at tage særligt ansvar i forhold til vejviseropgaverne, og det ansvar blev taget flot op. Opgaven er en årlig, tilbagevendende begivenhed, som giver klubben et godt økonomisk bidrag, som kommer hele klubben til gode. Vi håber derfor, at ligeså mange stiller deres hjælp til rådighed også næste år. VSB siger stor tak til alle de frivillige. Bakkenstævne 30/31 maj 2015 VSB afviklede som sædvanlig BAKKEN STÆVNE. Det er et stævne, som giver klubben ca kr i kassen. I år havde vi selv tilmeldt 7 pigehold og 7 drengehold. Til afviklingen havde vi god hjælp fra vores ungtrænere som var dommere og betjente i cafeen og flere forældre som ligeledes fungerede som dommere og cafe frivillige eller ved infoboden. Det er absolut nødvendigt at medlemmer og forældre byder ind for at vi kan afvikle disse arrangementer til glæde for vores egne medlemmer og for klubber og hold der kommer så langt fra som Jylland i bus. Efter 4 timers turnering på Kaplevej drog spillerne og forældre på Bakken til en god lang dag. I år vandt 2 VSB ere, u10 spillerne Andrea Kretzchmar og Tobias Amundsen, jonglering i en telefonboks konkurrencen for henholdsvis u10 pige og u10 drenge og fik præmie overrakt af Basim.

2 VSB CAMP og DBU FODBOLDSKOLE i UGE 27 I uge 27 afholder VSB CAMP og DBU FODBOLDSKOLE. Det er et kæmpe arrangement for klubben at få på plads igen ved hjælp fra Tordenskjolds soldater. 160 børn på fodboldskolen og 55 på CAMP dertil 18 ungtrænere og 15 trænere. Overnatning på Hummeltofteskolen for CAMP deltagerne og fodbold hele dagen på Kaplevej og Virumgård. Lasse og Morten Pedersen har igen i år påtaget sig lederskabet af DBU Fodboldskolen, mens VSB Camp ledes af Kenneth Reeh og Ketil B Sørensen. I år har vi på CAMP 3 eksterne trænere, bl.a. 2 fra England, så spillerne skal også øve deres engelsk kundskaber På Fodboldskolen har vi i år stor glæde af flere 1. Senior profiler som vælger at investere 1 uge af deres sommerferie i vores egne spillere. Det glæder vi os til. NEMLIG.COM sponserer frugt og grønt til vores camp og fodboldskole deltagere, så støt dem. 13. juni 2015 kl 15 1.senior sidste kamp om oprykning til DANMARKSSERIEN Desværre kunne vi ikke nå at have et tiltænkt sponsorarrangementet klar plus der har ikke været kræfter nok til at arrangere en større fest for hele VSB. Men 1. senior har stadig deres sidste kamp i turneringen d. 13 juni kl 15, så mød gerne op og støt dem på opvisningsbanen Kaplevej. Cafeen vil være åben, så der kan hygges. Holdaftener i juni De fleste hold har booket klubhuset til en holdaften her i Juni som afslutning inden sommerferien. Hvert hold sørger selv for mad og kan købe drikkelse i klubhuset. Se aktivitetskalenderen op Når I ikke en afslutning, så book en opstarts holdaften i august/september.

3 Arbejdsdag Søndag d. 28 juni kl Vi afholder en arbejdsdag. Alle hænder er velkomne og nødvendige. Der skal ryddes ud i skuret, males i mødelokalet, sættes nye møbler ind som vi har arvet fra Maersk og alt muligt andet som kan gøre livet på Kaplevej hyggeligere. Skriv dig på tilmeldingslisten ved klubhuset eller send en til VSB@vsbfodbold.dk. Alle ungtrænere der skal være på fodboldskole og CAMP er i forvejen indkaldt til møde den dag, så vi håber I bliver og hjælper Kampflytning og baneplanlægning Carsten Blond har stået for denne opgaven i en årrække. Nu er stafetten givet videre til bestyrelsen. Tak til Blond for en kæmpe indsats på den opgave i mange år. I 2. kvt har Lene og derefter Kenneth G stået for opgaven. I 3. kvt 2015 er det Casper Simonsen, der tager opgaven. Så alle spørgsmål om banetider skal rettes til ham. Indtil videre bliver der hængt en ugentlig baneplan op på tavlen, så vi ikke skal forbi hver dag og skrive med tuds. Og baneplan har også fået en plads på hjemmesiden, så du kan se hjemmefra, hvilken bane I skal spille på. Vi arbejder fortsat på at TV tavlen skal i brug igen, men det kræver noget benarbejde at få de sidste ting sat i gang, og tid er noget vi mangler. Se Rengøring Det er nu LTK, der står for rengøring i vores omklædningsrum. Der er blevet gjort hovedrent, så alle fliser er blevet meget flotte igen. I weekenden er der ikke rengøring. Det stiller krav til vores egne hold under kampe om at sørge for at feje og rydde op efter os selv og vores modstandere, så der er pænt også til de hold, der kommer om søndagen. Udenfor omklædningsrummene står askekrukker lad være med at bruge dem til skrald det skal i skraldespandene. Det er hjælp til selvhjælp. Til forældrene: Husk lige at minde børnene om at tage støvler af og banke dem af UDENFOR omklædningsrummene. Det kniber og giver meget ekstra rengøring! Og tag gerne kosten og fejeblad som hænger i hver omklædning og fej en omgang som sidste mand! Baner og udstyr Vi har fået 2 nye mål på Virumgård til erstatning for de ødelagte mål, som nu er fjernet. Der var desværre også kommet et hul i kunstbanen ved den bagerste cirkel, som LTK nu har repareret. Generelt træn aldrig øvelser i målfelterne. Det slider for meget på græsset. Der glemmes fortsat for mange bolde på banerne sørg for at tælle op, før I går ud på banerne, og inden I går ind igen. Trænere: Vi har i foråret budt velkommen til flere nye trænere: Tino Christiansen, 2002 dr, Kenni Hansen, dr, Martin Fischer og Oliver Rosendal u17 dr. Derudover et større antal nye forældre assistenter og flere ungtrænere. Det er kontinuerligt en meget stor opgave for bestyrelsen at søge nye trænere og integrere dem i klubben.

4 Henover sommeren vil der også ske flere ændringer bl.a. har Alexander Hasenberg søgt nye græsgange tak til ham for indsatsen for VSB igennem flere år. Så vi er på jagt efter nye trænere og har heldigvis allerede flere potentielle trænere i kikkerten. Cafeen Vi er fortsat ved at ansøge kommunen om en forpagteraftale med en restauratør, som også vil sørge for at klubhuset er åbent for medlemmerne. Vi afventer fortsat afklaring fra kommunen, hvordan en sådan aftale kan se ud. I mellemtiden bliver Cafeen holdt åbent ind i mellem, når forskellige fra bestyrelsen kan afse tid til at købe ind og stå i cafeen. Der er fortsat mulighed for at låne klubhuset til holdaftener I skal blot selv stå for mad, mens drikkevarer kan købes i klubhuset. Det er nu muligt at betale med MOBILE PAY. Vi har måtte returnere vores kaffemaskine, da den viste sig at være uforholdsmæssig dyr. I stedet har vi pt nogle helt almindelige kaffemaskiner, og vi afventer status på forpagtningsaftalen, før vi tager næste skridt, som kunne være nogle automater ude i mellemgangen. VSB Pokaler: VSB 2015 Årsmedaljer til årg og pokaler fra årg er snart klar til uddeling til hver årgang ved deres holdaftener (enkelte årgange gør det først i August/September). Hjemmesiden - kig på det. Vi modtager gerne spørgsmål og forslag til forbedringer. Surf lidt rundt - mangler der stadig noget information, så send din idé til vsb@vsb-fodbold.dk Specielt kig på VSB målsætninger, som er blevet gjort meget konkrete for de forskellige årgange. Har du nogle gode billeder for dit hold, så send dem til os. Måske kan du også lige checke op på, hvordan du som træner, forælder eller spiller bør agere under kamp - FAIR PLAY også på sidelinien. Ny årgang 2011 de små 3-årige: Reklame i børnehaver har igen i år givet os en god opstart af den nye årgang 2011 om torsdagen, hvor 33 spillere er startet. Igen i år er det Ketil og Clara/Alberte, der styrer løjerne for de helt små. I år har vi også fået produceret nogle nye intro foldere til nye forældre og spillere, så de kommer godt igang med deres fodboldkarriere i VSB, og forhåbentlig er der mellem de nye forældre nogle, der vil støve deres fodboldkunnen af og træde frem som trænere, ligesom det er tilfældet på alle vores andre VSB årgange. Det glæder vi os til. Træningstider Pga nye trænere hen over sommeren må det forventes, at der kan komme justeringer til træningstiderne. De bliver fastlagt lige før op start i august. Vi er blevet tildelt haltider, mens kunstbanetider kommer på plads i løbet af juni. Når træner kabalen er gået op, kan vi få lagt træningstiderne fast for efterårs- og vintersæsonen.

5 Sportsligt udvalg: Vi har nedsat et sportsligt udvalg, som har til formål at højne den sportslige og fodboldfaglige standard i VSB yderligere. Medlemmer fra bestyrelsen er: Dennis Bo Nielsen, Philip Christiansen, Kenneth Grønlund Rasmussen. Emner, der ønskes taget op, kan sendes til en af dem direkte eller til VSB@vsb-fodbold.dk. Udvalgets første opgave er at forhandle aftalen med Lyngby Boldklub på plads. Sportslige tiltag: Samarbejdet med Lyngby Boldklub Vi er i gang med at forny aftalen med Lyngby Boldklub, hvor vi forsøger at tilsikre bedst mulig relation til Lyngby for vores spillere og trænere. Formålet er at sikre vidensoverførsel fra LBKs elite setup til VSBs trænere og spillere samt en fornuftig håndtering af talenters videre udvikling i LBKs eliteafdeling. Det er typisk max 1-3 spillere pr årgang, som kvalificerer sig til at rykke direkte ind på LBKs elite hold. Forespørgsler fra andre klubber om VSBs spillere skal ALTID henvises til VSBs bestyrelse, hvis de af en eller anden årsag er kommet direkte til en træner eller en spiller. Udtagelse til kamp: Vi har vedtaget følgende retningslinier: Til og med u hold udtages senest Tirsdag gerne før (f.eks 1-2 uger). Fra u hold: udtages senest Tirsdag (gerne før) Fra u13 1. hold: senest lige efter sidste træning (senest Torsdag gerne før) Naturligvis kan pludselig sygdom og skader give ændringer helt op til kampstart. Hvis 1.holds spillere skal sendes til 2. holds kamp, skal 2.hold blot lade 2 pladser stå åbne således at resten af kampholdet kan få besked senest tirsdag og de sidste 2 pladser så besættes senest torsdag (gerne før). Derved forsøger vi at sikre familierne mulighed for lidt planlægning af fælles aktiviteter i weekenden. HAK: VSB følger HAK princippet, hvilket betyder, at hvis man er udtaget til kamp, så spiller man mindst halvdelen af en kamp. Se mere på Dispensationer Reglerne er lavet om fra 1. august 2015 dvs. i fælles rækker for drenge med DBU København og DBU Lolland kan vi ikke længere have 2 spillere født i andet halvår med i årgangen yngre. Det rammer nogle af vores 1.hold, hvor vi har været vant til, at det har været tilladt, da vi normalt lader spillere følge deres klassekammerater. Vi synes ikke om de nye regler, så det er et emne, vi har taget op med DBU Sjællands bestyrelse. C-LICENS kurser Se i AKTIVITETSKALENDEREN der er fortsat flere C-LICENS kurser planlagt så du kan opgrade din viden om fodbold. Forældre og nuværende trænere og ungtrænere er målgruppen!

6 VSB Tøjsalg: VSB tøj partner - Sportyfied kan du handle med direkte på hjemmesiden til fordelagtige priser samtidig med at du derved støtter VSB. F.eks fås et nyt kampsæt til 330 kr måske du vil have dit eget, så du også kan bruge det til træning. God gaveide! VSB får rabat på udstyr baseret på medlemmernes indkøb, så støt VSB ved at købe dit sportsudstyr her også andet end fodboldudstyr! KAMPKLAR KAMPKLAR er nu ved at være i brug for alle hold. Se på under spiller,træner,forældre info under kampklar for yderligere vejledning til hvordan systemet bruges. Alle hold skal konvertere til KAMPKLAR dvs. vi helt udfaser brugen af HOLDSPORT i VSB. Kampklar anvendes til: - Al kommunikation til holdets spillere og forældre via eller SMS - Holdudtagelse til turneringer og stævner - Angivelse om spilleren er til rådighed for kampe/aktiviteter eller ej princippet i VSB er, at man ALTID SVARER ENTEN JA ELLER NEJ det er derfor ikke tilstrækkeligt at undlade at svare. Man skal AKTIVT svare JA og NEJ. - Mulighed for forældre/spillere at tilbyde sig på opgaver f.eks kørsel, dommer, frugtleverandør, tøjvasker, etc. Nedenstående eksempel på skærmbilledet og aktiviteter for piger årg 2005 Har du brug for hjælp så er der god hjælp at hente her:

7 L bet Alle spillere har modtaget deres login information til DBU.DK hvis man ikke kan finde det, kontakter man sin holdleder. Grønt hak som på screenshut her betyder, at spilleren er udtaget til aktiviteten. Gult hak betyder, at man har meddelt træneren/holdlederen, at spilleren er til rådighed, og rødt x betyder, at spilleren er meldt fra. Forældre med flere spillere kan med fordel oprette deres egen DBU.DK profil og tilknytte sine spillere (børn) til sig (du skal bruge dit barns login og password), så du kun skal logge ind 1 gang - med sin egen forælder login. Derved kan du få overblik over alle dine børns turneringsplan og øvrige holdaktiviteter. Hvis man gerne vil have både mors og fars og mobil nr tilknyttet barnet, er dette også løsningen. Fordelene ved KAMPKLAR er mange. Du kan selv vedligeholde addresse, tlf og info direkte ind i vores medlemskartotek, så det ikke kommer ud af sync. Det har været et stort problem hidtil. Du kan følge med i turneringsplanen og eventuelle ændringer til datoer, som kommer automatisk. Du kan se, hvilke opgaver der er ledige og påtage dig dem. Du kan se kampsted, tider, instruktioner etc, f.eks til brug hvis du ikke kan lokalisere den , du har modtaget. Træneren/holdlederen kan kommunikere pr sms til dig nemt og hurtigt f.eks aftenen før en kamp for lige at sikre, at vækkeuret og GPS er stillet korrekt. Andre aktiviteter som holdaftener, stævner og træningslejre kan lægges ind i kampklar, så man har et samlet aktivitetsoverblik og kan styre til og framelding. Kun spillere, som er medlemmer og har betalt kontingent, kan være med i aktiviteterne. Derved sikrer vi alle VSB medlemmer, at der ikke er nogen gratister. Du kan kontakte alle spillere på holdet direkte fra KAMPKLAR på DBU APP via tlf, eller sms så du har kontakt info lige ved hånden.

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Info fra trænerdag 11. April

Info fra trænerdag 11. April Udskriv Luk Info fra trænerdag 11. April Fra: Lene Laungaard (lenelaungaard@hotmail.com) Sendt: 28. april 2015 14:32:38 Til: neg@stofanet.dk (neg@stofanet.dk); ft@direction marketing.com (ft@directionmarketing.com);

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB - Oktober 2015

Nyt fra bestyrelsen i VSB - Oktober 2015 Bestyrelsen: Næste bestyrelsesmøde er Tirsdag d. 24 November kl 20 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr Oktober 2015: 822 medlemmer dækker

Læs mere

Finn Thomsen blev valgt som dirigent, og han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Finn Thomsen blev valgt som dirigent, og han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. General Forsamling VIRUM-SORGENFRI BOLDKLUB Tirsdag 23. Februar 2016 Deltagere: ca 35 medlemmer + bestyrelsen: Kenneth Reeh, Dennis Bo Nielsen, Kenneth Grønlund Rasmussen, Tomas Rosendal, Ketil Berg-Sørensen,

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Oktober 2016

Nyt fra bestyrelsen i VSB Oktober 2016 Bestyrelsen: Næste bestyrelsesmøde er i start december. Emner, som I ønsker behandlet, kan fremsendes til lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2016: 917 medlemmer dækker over

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice.

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Nye digitale værktøjer til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Det skal de, fordi det giver klubberne nogle nye muligheder og værktøjer,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Fastholdelse og fortsat hvervning er noget som bestyrelsen også vil fokusere på i 2015.

Fastholdelse og fortsat hvervning er noget som bestyrelsen også vil fokusere på i 2015. VSB Beretning 2014 Kære alle, Jeg har fået fornøjelsen af at skulle aflægge beretningen, da vi pt. Står uden formand med Carstens fratræden i løbet af 2014. Carsten og hans store indsats kommer jeg tilbage

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

If you lay up, make sure you lay up, not in

If you lay up, make sure you lay up, not in Velkommen Opstart og information for eliten 2013 Trupper og træningstider Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sportslig målsætning og vores værdier Eksterne elitematcher 2013 Race to sæsonstart

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Så fastholdelse og fortsat tiltrækning af nye spillere skal være på alles agenda også i 2016

Så fastholdelse og fortsat tiltrækning af nye spillere skal være på alles agenda også i 2016 VSB Beretning 2015 ved General forsamlingen 23. februar 2016 Lene Laungaard Formand VSB Kære alle, Det er mit første år som formand, men 3. i bestyrelsen, og der har været rigeligt at se til, både som

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene.

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Lodtrækning til puljevinderkampene DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Vi nærmer os med hastige skridt endnu en turneringsafslutning, og de mange puljevinderkampe

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

20-50 pr årgang - opdelt i hold af ca 20 spillere efter niveau (ingen hold færre end 12

20-50 pr årgang - opdelt i hold af ca 20 spillere efter niveau (ingen hold færre end 12 Spillerne Lokale børn Lokale børn Lokale unge Lokale unge Primært VSB spillere eller tilflyttere Holdstørrelse Ca 25 pr årgang for piger - Ca 25 pr årgang for piger - Så mange som muligt ca 50 for drenge

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 24. April TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 24. April TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2016 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 24. April 2016 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mand Cup 2016 TAK for den store tilslutning, som

Læs mere

Bliv KampKlar med Aalborg Chang

Bliv KampKlar med Aalborg Chang Bliv KampKlar med Aalborg Chang Indledning Flere hold i Changs børneafdeling benytter DBU s system KampKlar, der bl.a. giver mulighed for at trænere og holdledere kan kommunikere med holdets spillere/forældre

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Jesper Frigast blev valgt som dirigent, og han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Jesper Frigast blev valgt som dirigent, og han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Deltagere: ca 35 + bestyrelsen General Forsamling VIRUM-SORGENFRI BOLDKLUB Tirsdag 28 Februar 2016 (ca 20 1. senior spillere, 4 forældre til ungdomsspillere, 2 trænere, 1 holdleder, et æresmedlem, bestyrelsen:

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

På det sportslige plan går det rigtig godt og der er også lavet mange flotte resultater i 2016, blandt andet:

På det sportslige plan går det rigtig godt og der er også lavet mange flotte resultater i 2016, blandt andet: VSB Beretning 2016 ved Generalforsamlingen Tirsdag 28. februar 2016 Lene Laungaard Formand VSB Kære alle, Igen i år har der været meget at se til i VSB. En stor tak til alle, der har hjulpet til. I år

Læs mere

BSF JULECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 3. december TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF JULECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 3. december TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne af TopDanmark Hallen. Nøgleordet for dette stævne

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Velkommen til forældremødet

Velkommen til forældremødet Velkommen til forældremødet Disse spillere er tilmeldt & registeret i DBU s licens-system, og dermed spilleberettiget for Langebæk Alliancen for 2014. Spillertrup Årg. 03 Navn Emil Patrick Jacob Christian

Læs mere

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT Nye digitale værktøjer Historikken Spillerregistrering som krav fra UEFA DBU s bestyrelse beslutter, at det skal komme klubberne til gavn Alle spillere skal registreres inden 31.12.13 Situationen Alle

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog

Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Fodbold For seniorer i Frederiksberg Boldklub FB s holdningskatalog Januar 2011 Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling indhold Holdningskatalog for FB's Seniorafdeling 3 Organisationsdiagram for Frederiksberg

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 En turnering i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 2. december 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Stævnet afvikles i samarbejde med BSF takker for støtten

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Turneringer 7-mands 2013-14

Turneringer 7-mands 2013-14 Turneringer 7-mands 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turneringen 7-mands 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2013-14. 4. kvartalsspiller

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere