Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 549

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 549"

Transkript

1 Teknik- og Miljøudvalget Planafsnittet Sagsnr Brevid Ref. MOKP Dir. tlf NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan august 2010 I dette notat sammenfattes alle bemærkninger mv. fra høringsperioden fra den 6. juli til den 3. september Kommunen modtog 4 bemærkninger og indsigelser. Notatets indhold: 1. Resumé til hurtigt overblik er der skema over høringssvar samt sammenfatning af borgermøde 2. Sammenfatning og behandling af høringssvar uddybende gennemgang af høringssvar og forvaltningens vurdering Resumé Navn Indhold af bemærkninger Evt. ændringer i planerne Lars Henrik Mogensen og Tale Øksendal, Engholmparken 10, Roskilde. Brev af 13. august 2010 og 1. september 2010 Karen Thorgaard, Engholmparken 44, Roskilde. Brev af 20. august 2010 Er forbavset og skuffet over, at der ikke er taget hensyn til borgernes synspunkter fra den indledende høring. Er generelt imod, at bebyggelsesprocenten for grunden øges, da mere byggeri utvivlsomt giver mere trafik og støj. Foreslår at udbygningen mod Vestre Kirkevej fjernes. Hvis der skal bygges nyt, bør det ikke være mere end 2 etager. Ønsker ingen reklameflagstænger eller antennemaster i lokalområdet. Ønsker udkørsel via Pensamgrunden, da udkørsel til Vestre Kirkevej giver problemer for lastbiler. Ønsker bedre beplantning og støjskærm mod naboer. Ønsker lydisolering af festlokaler etc. Finder det vanskeligt at forstå, hvorfor Comwell skal have lov til at udvide så meget. Mener at tilbygningen mod Vestre Kirkevej vil ødelægge udsigten mod Det præciseres i lokalplanen, at indkørslen og adgangsvejen skal udformes, så større lastbiler kan passere, og lastbiler kan vende på egen grund. Herudover medfører bemærkningerne ikke ændringer i planen. Bemærkningerne medfører ikke ændringer i planen.

2 Side2/5 Dansk Cyklist Forbund v/ Bjarne Johansson. Akacievej 14, Roskilde. Brev af 2. september 2010 Gunnar Schiøtt Hansen, Vestre Kirkevej 11, Roskilde. Brev af 3. september 2010 fjorden, og at hele bygningen vil virke som en kæmpe kolos på bakken. Mener at det vil være relevant, at antallet af parkeringsmuligheder for cykler øges Beskriver den daglige trafik på Vester Kirkevej som ret stille. Oplever dog jævnligt bakkende vare- og lastvogne, fordi der ikke er tilstrækkelige vendepladser på sidevejene og parkeringspladserne. Bemærkningerne medfører ikke ændringer i planen. Det præciseres i lokalplanen, at indkørslen og adgangsvejen skal udformes, så større lastbiler kan passere, og lastbiler kan vende på egen grund. Der blev afholdt borgermøde den 19. august 2010, hvor der deltog borgere. På borgermødet er der især givet udtryk for bekymring for trafiksikkerheden på Vestre Kirkevej og for byggeriets omfang og højde. De nærmeste naboer på Engholmparken er nervøse for indbliksgener og utilfredse med, at en ny fløj i 3 etager mod nordvest vil lukke for den sidste rest af fjordudsigten fra deres ejendom. Et referat af borgermødet ligger på sagen, brevid

3 Side3/5 Sammenfatning og behandling af høringssvar Den indledende høring Der er ikke taget hensyn til borgernes synspunkter fra den indledende høring Synspunkterne fra den indledende høring er indgået ved byrådets 1. behandling af lokalplanforslaget. Borgernes bekymringer om trafiksikkerheden har fået kommunen til at bede en ekstern konsulent om at genvurdere sikkerheden på Vestre Kirkevej. Konsulenterne har ikke fundet noget, der ændrer kommunens hidtidige vurdering af, at vejen ikke er speciel usikker eller utryg. Trafikmængde Den offentlige debat har i høj grad handlet om, hvorvidt de påtænkte udvidelser på Comwell og Stryhn s vil påvirke trafiksikkerheden på Vestre Kirkevej. Der er stillet spørgsmålstegn ved forventningen om, at der ikke kommer mere trafik til Comwell, selvom der bygges flere værelser. Comwell har redegjort detaljeret for besøgstallet på Comwell Roskilde og sammenlignet med tal fra et tilsvarende konferencecenter i Korsør. Roskilde Kommune finder ikke grund til at betvivle tallene. De nye værelser bygges, fordi man gerne vil have flere konferencegæster til at overnatte ved flerdagsarrangementer, og fordi man gerne vil udvide sæsonen. Det maksimale antal daglige gæster er bestemt af konferencefaciliteterne, som ikke ændres. Der forventes således ikke at komme flere gæster og dermed heller ikke mere trafik på almindelige hverdage, men der vil sandsynligvis komme mere trafik i weekender og ferier. Trafiksikkerhed Borgerne opfatter Vestre Kirkevej som usikker, fordi den er stejl og smal. Børnene slingrer, når de kører opad, og får meget fart på nedad. Specielt taxaer kører meget stærkt på vejen. Desuden giver parkerede biler på den nederste del af vejen problemer. Forslag om bump og opstribning, der kan hindre parkering. Forvaltningen har igangsat en maskinel tælling af trafikken, hvor også hastigheden måles. Hvis der bliver kørt for hurtigt, vil kommunen tale med politiet, som skal håndhæve hastighedsbegrænsningen. Kommunen vil desuden se nærmere på, om der kan foretages opstribning og skiltning for at hindre parkering. Herudover vil det kræve omfattende ændringer at gøre Vester Kirkevej mere sikker. Kommunen prioriterer ændringer de steder, der i trafiksikkerhedsplanen er udpeget som farlige eller utrygge. Ind- og udkørsel til Comwell Lastbiler og busser har problemer med at komme ind og ud ved Comwell. Placering af bygninger tættere ved Vestre Kirkevej vil gøre oversigten dårligere og øge støjbelastningen hos naboerne, da lyden reflekteres af bygninger. Forslag om at Comwell i stedet får udkørsel via Pensamgrunden. Forvaltningen vurdering Forvaltningen har vurderet udkørslen fra Comwell og konstateret, at den er for snæver til større lastbiler og busser. Der bliver derfor stillet krav om, at indkørslen og adgangsvejen dimensioneres, så større lastbiler og sættevognstog kan passere, og lastbilerne kan vende på egen grund.

4 Side4/5 På baggrund af en ekstern konsulentrapport om trafiksikkerheden, mener kommunen ikke, at der er faglig begrundelse for at kræve udkørslen fra hotellet flyttet. Byggeriets omfang og placering Øget byggeri vil plastre området til, uden at dette giver nogen garanti for en hensigtsmæssig drift. Den eksisterende byggemasse kan i stedet ombygges, så der opnås den ønskede fordeling mellem værelser og konferencefaciliteter. En tilbygning mod Vestre Kirkevej i 3 etager vil virke voldsomt set fra Vestre Kirkevej og Engholmparken 10 og ødelægge udsigten mod fjorden for de nærmeste naboer og for de mange, som bruger vejen. Byggeri i 3 etager er ikke i tråd med intentionen om, at landskabet skal følges. Tilbygningen vil skæmme hele landskabet og helhedsindtrykket. Den nuværende bygning afsluttes på en pæn måde, før bakken ender, hvorimod den nye bygning vil ende på en mere abrupt måde lige på kanten af bakken og komme til at virke som en kæmpe kolos på bakken. Det er korrekt, at en ny fløj ud mod Vestre Kirkevej vil begrænse fjordudsigten fra 1. sal på Engholmparken 10 og 12 og på en kort strækning af Vestre Kirkevej. Ud fra en samlet vurdering er det forvaltningens opfattelse, at den udbygning, som lokalplanen giver mulighed for, ikke vil ændre områdets karakter så væsentligt, at det kan begrunde et helt eller delvist afslag til byggeønskerne. Den valgte placering af tilbygningen er valgt for at sikre størst mulig afstand til nabobeboelserne og bevare det grønne areal mellem hotellet og Grønningen Afskærmning mod naboer Lokalplanen bør stille konkrete krav om beplantningsbæltets tæthed og støjdampende foranstaltninger mellem indkørsel/parkeringplads og nabobeboelserne. Kommunen bør forholde sig til, hvordan man udbedrer og forebygger de støjgener beboerne udsættes for. Specielt bør lokalplanen stille krav om bedre lydisolering af festlokaler samt f.eks. krav om klar skiltning som instruerer folk om af dytteri og lignende på parkeringspladsen forbydes. Comwell har via en ekstern konsulent fået lavet en vurdering af støjbelastningen fra parkering og vareindlevering. Redegørelsen viser, at de vejledende støjgrænser kan overholdes, hvis vareindlevering om natten og i de tidligere morgentimer undgås. Forvaltningen vurderer derfor, at der ikke er fagligt belæg for at stille krav om støjafskærmning i skel. Kommunen har ikke mulighed for gennem lokalplanlægningen at pålægge støjisolering af eksisterende byggeri. Hvis der konstateres uacceptable støjgener fra virksomhedens aktiviteter, kan kommunen meddele påbud efter miljøbeskyttelsesloven om at dæmpe støjen. Dette forudsætter en konkret anmeldelse. Reklameflag og antennemast Fjernelse af de 5 reklameflag vil være en forbedring for naboerne og en meget lille pris at betale for Comwell. Da antennemasten ikke nævnes i lokalplanen, antager naboerne, at det må betyde, at kommunen medgiver, at antennemasten ikke hører hjemme på grunden.

5 Side5/5 Forvaltningens bemærkninger Roskilde Kommune har tidligere givet tilladelse til at opstille flagstænger og antennemast ved Comwell. En sådan tilladelse kan ikke ændres med en lokalplan, da lokalplanen alene giver mulighed for at regulere fremtidigt byggeri. Cykelparkering Det vil være relevant, at antallet af parkeringsmuligheder for cykler øges, når hotellet udvides. Forvaltningens bemærkninger Virksomheden skal generelt sørge for tilstrækkelige parkeringsforhold på egen grund, herunder cykelparkering. Roskilde Kommune er som noget nyt begyndt at stille krav om et minimum antal cykelparkeringspladser i de stationsnære områder for at lette forholdene for cyklisterne og dermed animere til at flere skifter fra bil til cykel. Kommunen afventer resultaterne herfra, før der tages stilling til, om der også skal stilles særlige krav til cykelparkering i andre områder.

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 208124 Brevid. 1555753 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: behandling af høringssvar til forslag til lokalplan 591 for butiks- og erhvervsområde

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 587 for udvidelse af Jyllingecentret Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 203804 Brevid. Ref. PHF Dir. tlf. 46 31 35 67 pernillehf@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 587 for udvidelse

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 218170 Brevid. 1559147 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Opsamling fra indledende offentlig høring

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade 17. august 2015 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 INTEGRERING AF MILJØHENSYN 2 3 MILJØRAPPORTENS BETYDNING FOR PLANERNES UDFORMNING 2 4 OFFENTLIGHEDSFASEN BETYDNING FOR PLANERNE UDFORMNING

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Til sagen Plan og Udvikling Sagsnr. 301937 Brevid. 2887436 Ref. MCB madsb@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til tillæg 1 til lokalplan 571 for ROCKmagneten og Musicon C 16. august 2018

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 445 For daginstitution på Roskildevej SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6

HØRINGSNOTAT. LOKALPLANFORSLAG NR. 445 For daginstitution på Roskildevej SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 HØRINGSNOTAT LOKALPLANFORSLAG NR. 445 For daginstitution på Roskildevej SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar og

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269243 Brevid. 2397709 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 631 for Kildegården og kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø. Sags nr. 15/16590 Forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Notat af 28. september 2016, Lokalplan 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Læs mere

Ændring af rammeområde i Himmelev

Ændring af rammeområde i Himmelev Ændring af rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2009 2.EK.1 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Til sagen Plan og Udvikling Sagsnr. 289079 Brevid. 2682827 Ref. PHF Dir. tlf. 46 31 35 67 pernillehf@roskilde.dk NOTAT: notat om behandling af høringssvar vedr. lokalplan 662 for bioliger i halområdet

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269649 Brevid. 2537559 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 631 for Det Høje C på Musicon 7. april

Læs mere

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af høringssvar fra den indledende høring om Roskilde Camping

Resumé. Teknik- og Miljøudvalget. NOTAT: Behandling af høringssvar fra den indledende høring om Roskilde Camping Teknik- og Miljøudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 79003 Brevid. 1420166 Ref. MOKP Dir. tlf. 4631 3549 monakp@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar fra den indledende høring om Roskilde

Læs mere

VIBORG STIFTSØVRIGHED

VIBORG STIFTSØVRIGHED VIBORG STIFTSØVRIGHED E-post Viborg, den 17. november 2008 Dok nr. 110415 AN/br Struer Kommune Rådhuset Planafdelingen Østergade 11-15 7600 Struer./. Med Kommunens brev af 22. september 2008 (j.nr. 01.02.20-P15-2-08)

Læs mere

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg.

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Nr. 1 Viborg, den 14. marts 2010 Viborg kommune Teknik- og Miljø Plan Sct. Mogens Gade 3 8800 Viborg Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Som ejer af ejendommen

Læs mere

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1013-13 Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Afsender Høringssvar og indsigelser Forvaltningens kommentarer Ændringer 1. Bente Hansen, a. Bebyggelsen

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget.

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget. Høringsnotat TEKNIK OG MILJØ Sagsnr.: 01.02.05-P00-20-17 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 10. december 2018 at Forslag til lokalplan 411.2 Birkevænget og Fredensbovej med tilhørende

Læs mere

Ændring af rammeområde i Himmelev

Ændring af rammeområde i Himmelev Ændring af rammeområde i Himmelev Tillæg 2 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forslag 2.EK.1 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert

Læs mere

Ændringerne medfører ikke krav om supplerende høring. Metroselskabet henvendelse nr. 9 Metroselskabet har ingen bemærkninger til lokalplanforslaget.

Ændringerne medfører ikke krav om supplerende høring. Metroselskabet henvendelse nr. 9 Metroselskabet har ingen bemærkninger til lokalplanforslaget. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 15. juni 2018 Bilag 5 Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 24 henvendelser, jf. bilag 4. På baggrund af

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 11.C34.1 for Centerområde ved Møllegade, Danasvej og Møl- Kommuneplantillæg nr 55 til Herning Kommuneplan INDHOLD Høringssvar af den 28. marts 2019 fra Norconsult- Skovhus Arkitekter på vegne af bygherre Resume af det indkomne ændringsforslag Forvaltningens kommentarer INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr. 11.C34.1

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev.

Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70 Sommerhusområde ved Skarrev. Kultur, Miljø & Erhverv Kultur, Plan & Fritid Dato: 24/04/2014 Sagsnr.: 13/16702 Dokumentnr.: 74 Sagsbehandler: AJJ Indsigelsesnotat Behandling af indkomne indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 70

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

NOTAT: Svar på spørgsmål fra borgere i Vindinge vedr. udviklingen af Vindinge Nord

NOTAT: Svar på spørgsmål fra borgere i Vindinge vedr. udviklingen af Vindinge Nord Til Plan- og Teknikudvalget Plan og Udvikling Sagsnr. 289712 Brevid. 2630599 Ref. SILA Dir. tlf. 4631 3549 siril@roskilde.dk NOTAT: Svar på spørgsmål fra borgere i Vindinge vedr. udviklingen af Vindinge

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 07-09-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 07-09-2017 17:00 1 (Åben) Indkaldelse af forslag til

Læs mere

Referat fra borgermøde

Referat fra borgermøde KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 5 Referat fra borgermøde Dato: 14.3.2016 Tid: Kl. 19-21 Sted: Østerbrohuset, Århusgade, Kbh Ø Mødedeltagere: Ca. 35 Kim Vindbjerg

Læs mere

Udvidelse af Jyllingecenter

Udvidelse af Jyllingecenter Udvidelse af Jyllingecenter Tillæg 20 til Roskilde Kommuneplan 2009 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal kommuneplanen

Læs mere

Overblik. NOTAT: Høringsnotat

Overblik. NOTAT: Høringsnotat Plan og Udvikling Sagsnr. 313638 Brevid. 3257726 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Høringsnotat 2. september 2019 Overblik Lokalplan 685 for Hørhusene og tillæg 18 til Kommuneplan

Læs mere

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage).

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 20-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 8 Koreavej 8 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 23. august 2017 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Side 1 af 6 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Bilag 1 Forslag til lokalplan 206.2

Side 1 af 6 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Bilag 1 Forslag til lokalplan 206.2 Side 1 af 6 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team og Byg Bilag 1 Forslag til lokalplan 206.2 HØRINGSNOTAT Dato: 20. juli 2018 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 12. marts 2018 at Forslag

Læs mere

Afledte justeringer: I lokalplanens bestemmelser tilføjes, at kikkertens udsynsområde begrænses.

Afledte justeringer: I lokalplanens bestemmelser tilføjes, at kikkertens udsynsområde begrænses. Dato 09.01.2014 Dok.nr. 2217-14 Sagsnr. 13/15214 Ref. AGSC Resumé af de indkomne bidrag til Forslag til lokalplan 05.10.L01 og Forslag til kommuneplantillæg 02 for museet ved Tirpitz samt udkast til Byrådets

Læs mere

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN

Dagsordenpunkt. Sagsbehandler: Dr Sags-ID: EMN Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af hovedforslag som linjeføring samt tillæg nr. 19 med tilhørende VVM-redegørelse til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 10-026 for Drewsensvejs forlængelse mod vest Sagsbehandler:

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m.

Afledte justeringer: Kommuneplantillægget tilrettes således at den maksimale højde på tårnet også her angives til 12 m. Dato 06.02.2015 Dok.nr. 17244/15 Sagsnr. 11/886 Ref. ANBC Resumé af indkomne bemærkninger forslag til tillæg 12 til Kommuneplan 2013 og lokalplan 05.01.L02 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand,

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner:

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 266400 Brevid. 2199632 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandlig af høringssvar vedr. forslag til lokalplan 625 for social institution

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Ansøgeren sendte herefter et revideret projekt. Det nye forslag er mere på linje med andre ansøgninger om dobbelthuse.

Ansøgeren sendte herefter et revideret projekt. Det nye forslag er mere på linje med andre ansøgninger om dobbelthuse. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 17-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 11 Knuthenborgvej 11 Teknik- og Miljøudvalget har den 27. marts 2017 besluttet, at der skulle

Læs mere

Forslag til Lokalplan L01 Skydebaneanlæg ved Ansager

Forslag til Lokalplan L01 Skydebaneanlæg ved Ansager Forslag til Lokalplan 03.10.L01 Skydebaneanlæg ved Ansager Resume af indsigelser indkommet i forbindelse med offentlig høring af ovennævnte lokalplanforslag, suppleret med forvaltningens oplæg til byrådets

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74 A for et Erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt af kommuneplantillæg

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74 A for et Erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt af kommuneplantillæg Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 074A for et erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt kommuneplantillæg 9/2006 Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74 A for et Erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt af kommuneplantillæg

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57 Plan og Gis Dato: 18-11-2016 Sagsnr.: 15/33939 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg

Læs mere

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk 1. Beboerne i Baggesens Have 1A- 7B, matr. Nr. 21 cv Holbæk Markjorder, Keld Skjerning, Baggesens Have 7A og Mads

Læs mere

Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole.

Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Indsigelser og høringssvar // Foreløbig udgave afventer bidrag fra loklplankonsulent Lokalplan 1113-71 Ved Skolevej Lunderskov Efterskole. Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Ændring af rammeområde 3.BS.7 Ved Ringen. Tillæg 3 til Roskilde Kommuneplan 2016

Ændring af rammeområde 3.BS.7 Ved Ringen. Tillæg 3 til Roskilde Kommuneplan 2016 Ændring af rammeområde 3.BS.7 Ved Ringen Tillæg 3 til Roskilde Kommuneplan 2016 Mindretalsudtalelse MIDRETALSUDTALELSE Byrådet den 26. oktober 2017 Enhedslisten kan ikke tiltræde kommuneplantillægget og

Læs mere

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret

Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret Nørrebro Lokaludvalg Nørrebrogade 208 2200 København N Høringssvar fra Nørrebro Lokaludvalg vedr. høring om Trafiktiltag i Mimersgadekvarteret Nørrebro Lokaludvalg vil gerne takke Trafik- og Miljøudvalget

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet Forslag til Lokalplan 76 Boliger ved Torpet Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase samt administrationens indstilling hertil Der er modtaget 3 skriftlige høringssvar. Resumeer af det indkomne

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Forslag til lokalplan 612 for et område til blandet bolig og erhverv ved Bryghusvej i Svendborg har været offentliggjort i 8 uger med frist den 04-03-2016. Der er

Læs mere

Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig

Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 20. januar 2015 Lokalplan 992, Boliger Onsholtgårdsvej - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 992, Område syd for

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t / _525...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t / _525... file:///c:/adlib%20express/work/20190314t133215.718/20190314t133215.898/6863689_525... Page 2 of 2 14-03-2019 Fra: 3 - Fællespostkasse Teknik- og Miljøforvaltningen Køge Kommune Sendt: 2. januar 2019 08:01

Læs mere

Nr. Afsender Datofor modtagelse

Nr. Afsender Datofor modtagelse Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 431 for en erhvervsvirksomhed ved Hovedgaden i Løgstrup samt forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune

Læs mere

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park Teknik & Miljø Vej & Park Notat Dato 9. november 2016 Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej Indsigelser til høringen - Indsigelse 1 fra Margit

Læs mere

Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan og lokalplan for et biogasanlæg

Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan og lokalplan for et biogasanlæg Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 15-009 for et biogasanlæg Sagsbehandler: DR20218 Sags-ID: EMN-2017-05304 Resume Behandling af høringssvar til forslag

Læs mere

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til Økonomiudvalget Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center har igangsat en forudgående høring om ændring af kommuneplanens rammer for Bella Center. Den

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74A for et erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt kommuneplantillæg

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74A for et erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt kommuneplantillæg Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74A for et erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt kommuneplantillæg 9/2006 Baggrund Byrådet i den tidligere Viborg Kommune vedtog på mødet den 4. oktober (sag nr. 126)

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107 Dato 05.03.2018 Dok.nr. 24671-18 Sagsnr. 18/107 Ref. SLYN Resumé af indkomne bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægning for detailhandel i Ølgod samt udkast til Byrådets

Læs mere

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde HVIDBOG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 OG LOKALPLAN 179 for område til bolig- og erhvervsformål i Holtug Bemærkning Lokalplanens / kommuneplantillæggets tekst Teknik og Miljøs indstilling 1. Fra Stig Hessellund,

Læs mere

)' ') *!" '!!!! ' '' '' ', '' )'

)' ') *! '!!!! ' '' '' ', '' )' Veje og Grønne Områder Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Hundefolde i Viby 9. august 2013 Der har igennem et par år været

Læs mere

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A: Dorthe og Henrik Arvin, Sundbylillevej 36, 3600 Frederikssund

Læs mere

Figur 1: Oversigtskort over området ved Slotshaven.

Figur 1: Oversigtskort over området ved Slotshaven. Notat HOLBÆK KOMMUNE Dato: 23. februar 2017 1 Sagsnr.: 17/5675 Analyse af trafikken ved Slotshaven Introduktion I forbindelse med etablering af nye boliger samt udbygning af VUC, er Vej og Trafik blevet

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring

Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring Lokalplan: [0531-16, Ved Skolebakken et boligområde] Høringsperiode: Høring den 14. maj 9. juli 2014 Sags nr.: 13/21684 - Sagsbehandler: yksval Høringssvar

Læs mere

1. Resumé af høringssvar 2. Behandling af høringssvar uddybende gennemgang af høringssvar og byrådets vurdering 3. Oversigtsskema for høringssvar

1. Resumé af høringssvar 2. Behandling af høringssvar uddybende gennemgang af høringssvar og byrådets vurdering 3. Oversigtsskema for høringssvar Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 208124 Brevid. 1456958 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: Dagligvarebutik på Himmelev Bygade - opsamling på indledende offentlig høring 14. juni 2012

Læs mere

Lokalplan 639 Tillæg 3 til Kommuneplan 2017 med tilhørende miljørapport DAKA ved Assentoft. Randers Kommune. Havndal SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE

Lokalplan 639 Tillæg 3 til Kommuneplan 2017 med tilhørende miljørapport DAKA ved Assentoft. Randers Kommune. Havndal SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE Havndal SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE Dalbyover Udbyhøj Råby Gjerlev Gassum Øster Tørslev Asferg Spentrup Fårup Mellerup Mejlby Harridslev Lokalplan 639 Tillæg 3 til Kommuneplan 2017 med tilhørende miljørapport

Læs mere

Casa Vita Osvej Jyllinge. Varsel af påbud om etablering af støjafskærmning m.m. Kære Annizette og Henrik Olsen

Casa Vita Osvej Jyllinge. Varsel af påbud om etablering af støjafskærmning m.m. Kære Annizette og Henrik Olsen Casa Vita Osvej 83 4040 Jyllinge Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Varsel af påbud om etablering

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget besluttede den 19. juni 2017, at der skal gives afslag på et ansøgt dobbelthus på Kaldæavej 4.

Teknik- og Miljøudvalget besluttede den 19. juni 2017, at der skal gives afslag på et ansøgt dobbelthus på Kaldæavej 4. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 04-09-2017 Sagsnr. 2017-0250829 Bilag 1 Kaldæavej 4 Teknik- og Miljøudvalget besluttede den 19. juni 2017, at der skal gives afslag

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til idéoplæg i forbindelse med planlægning af minigolfbane i Ho samt udkast til Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til idéoplæg i forbindelse med planlægning af minigolfbane i Ho samt udkast til Byrådets vurdering af disse Dato 30.05.2018 Dok.nr. 75752/18 Sagsnr. 18/4323 Ref. Ssta/Slyn Resumé af indkomne bemærkninger til idéoplæg i forbindelse med planlægning af minigolfbane i Ho samt udkast til Byrådets vurdering af disse

Læs mere

Resume fra borgermøde

Resume fra borgermøde Plan- og Teknikudvalget Plan og Udvikling Sagsnr. 258597 Brevid. 2063109 Ref. DO Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk 23. februar 2015 NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 621

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Ændring af rammeområde for Roskilde sygehus. Tillæg10 til Roskilde Kommuneplan

Ændring af rammeområde for Roskilde sygehus. Tillæg10 til Roskilde Kommuneplan Ændring af rammeområde for Roskilde sygehus Tillæg10 til Roskilde Kommuneplan Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et dobbelthus på adressen Nebraskavej 26.

Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et dobbelthus på adressen Nebraskavej 26. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 04-09-2017 Bilag 9 Nebraskavej 26 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Henvendelser fra myndigheder og andre offentlige instanser

Henvendelser fra myndigheder og andre offentlige instanser KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 5 - Notat om henvendelser Endelig vedtagelse af lokalplan Grøndalsvængets Skole, Bispebjerg Forslag til lokalplan Grøndalsvængets

Læs mere

UDKAST. Bascon. 1 Indledning. Sofieskolen, Bosted på Damsagervej. 1.1 Damsagervej. Trafikanalyse NOTAT 22. januar 2016 TVO

UDKAST. Bascon. 1 Indledning. Sofieskolen, Bosted på Damsagervej. 1.1 Damsagervej. Trafikanalyse NOTAT 22. januar 2016 TVO UDKAST Bascon Trafikanalyse NOTAT 22. januar 2016 TVO 1 Indledning Bascon har anmodet Via Trafik om at vurdere de trafikale konsekvenser af at udvide bostedet på Damsagervej fra 9 til 18 lejligheder. Herudover

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2018-2021 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 10:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: 09.02.11-P19-1-18

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 07-04-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 07-04-2016 17:00 1 (Åben) Lokalplan 376 for Hellerupvej

Læs mere

Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale.

Henvendelse fra Metroselskabet Metroselskabet har ingen bemærkninger til det fremsendte materiale. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 3. maj 2019 Bilag 5 til høringssvar I forbindelse med byggeansøgning om indretning af i alt 32 ungdomsboliger og etablering tagterrasse

Læs mere

Notat Lokalplanlægning - delegation

Notat Lokalplanlægning - delegation Til: Kommunalbestyrelsen BY, ERHVERV OG MILJØ Dato: 20. juli 2017 Tlf. dir.: 44772319 E-mail: byogbolig@balk.dk Kontakt: Steen Pedersen Notat Lokalplanlægning - delegation Indledning og resume Det fremgår

Læs mere

Indre By Lokaludvalgs overordnede kommentarer Københavns blå og grønne områder må ikke betragtes som potentielle byggegrunde.

Indre By Lokaludvalgs overordnede kommentarer Københavns blå og grønne områder må ikke betragtes som potentielle byggegrunde. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har sendt lokalplanforslaget

Læs mere