MENTORVÆRKTØJER PRODUCTS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MENTORVÆRKTØJER PRODUCTS"

Transkript

1 HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER PRODUCTS

2 DE PÅRØRENDE I SKYGGEN De pårørende i skyggen er en bevægende dokumentarfilm, som berører et relevant, men også tabubelagt emne. Det er historien om, at være pårørende og ikke mindst barn, til en indsat i et dansk fængsel. Hvordan det påvirker alle i en familie og sætter dem i en ubevidst destruktiv alert. Det er også historien om, hvordan hårdt lærte livserfaringer kan anvendes positivt, når en familie, som har gennemgået mange år med fængselslivet helt tæt på, hjælper en anden familie, hvor følgerne af en far i fængsel, kun lige er begyndt at skinne igennem. I samarbejde med eksperter påbegyndes en rejse, hvor negative spiraler brydes, tabuer tales væk og en lysere fremtid gås imøde. Kender du ikke oplevelsen af at have et ønsket om, at påføre sig selv den smerte som et andet menneske er udsat for, så de kan blive fri? (Maiken Jensen, pårørende)

3 NÅR DET SYGE HERSKER Tre bevægende film der viser, at det er muligt at komme videre på trods af en barndom præget af alkohol, svigt og psykisk sygdom. I Danmark findes over børn og unge, der lever i familier, præget af angst, vold, alkohol og psykisk syge forældre. Børnene lever ofte et "glemt" liv, fordi alt for få i systemet er opmærksomme på børnenes behov. "Når det syge hersker" bryder tavsheden og sætter fokus på hvordan man hjælper børnene. DVD en indeholder novellefilmen Solen er så rød, En samtale med manuskriptforfatteren Kim Leona samt Jens Arentzen foredrag. Med DVD en følger pjecen Fra magtesløshed til handling, hvor fagfolk fortæller om, hvordan man konkret kan hjælpe og støtte børn af psykisk syge forældre. Solen er så rød - 38 min. Novellefilm af Jens Arentzen med bl.a. Paprika Steen og Jens Okking, om et barn der bliver mødt med tavshed i en familie med en psykisk syg forælder. En rystende og rørende film om hvordan barnet oplever forladthed. Samtale med Kim Leona - 21 min. En film hvor Kim Leona fortæller om sin barndom med en psykisk syg mor med flere indlæggelser, en voldelig stedfar og familiepleje. Kim Leona fortæller, hvordan dysfunktionalitet opleves i barnehøjde og hvilken ensom, rystende oplevelse det er. Jens Arentzen foredrag - 31 min. En film med optagelser fra et foredrag på en børnepsykiatrisk klinik, hvor Jens Arentzen fortæller om det at vokse op i en familie, hvor hans mors selvmordsforsøg er en del livet. Filmen klipper mellem foredraget og Jens Arentzens nære fortælling. Med Arentzens fortælling oplever vi, hvordan den tidlige skade fortsætter ind i voksenlivet. Vi forlader ikke forældre der har det dårligt vi går hellere selv til grunde, uden at mærke det (Jens Arentzen)

4 STREGEN STREGEN er en emotionel og øjenåbnende film om, hvad der ligger bag hjemløshed. Om det uskyldige barn, som er blevet fanget i en krop der har mødt smerte, modstand eller overgreb gennem et helt liv. Og som har lært at overleve i den eneste verden han kender: En verden af fjender. I dokumentariske billeder fra gade og vej vil vi bringe fokus på og vise de sider af Danmark, som vi normalt lukker øjnene for. STREGEN viser virkelige klip fra de Københavnske gader klippet sammen til en montage over det menneskelige forfald som vores samfund også rummer. Jens Arentzens lægger stemme til den ledsagende fortælling om disse menneskers historie, og med ham ved vores side følger vi den barske billedstrøm fra virkelighedens verden i ærbødighed for de liv, vi præsenteres for. STREGEN fortæller os, at bag det forfald vi ser, ligger kimen til et andet liv. Bag dette er der en historie, som ikke bliver fortalt. Om det liv den hjemløse kunne have levet, det menneske han kunne være blevet til - Dét uindfriede potentiale, som ligger i os alle sammen, og som i disse mennesker er blevet kvalt for tidligt... Filmen fortæller os, at tilstandene kunne være anderledes, og at det må starte med vores forståelse. Det må starte med, at vi inkluderer i stedet for at ekskludere.

5 ERKENDELSENS TIME Alle har en historie. Noget er svært at fortælle - men skal fortælles. Jens Arentzen - der selv kender til en skæv opvækst - tager os med ind bag facaden hos danskere, der på overfladen ligner os andre, men som alle bærer rundt på en tung byrde. De fortæller hudløst ærligt om en barndom med alkohol, misbrug, overgreb og forladthed. Men også om styrke, livsvilje og en ufattelig evne til at overleve, og til at give modgangen kamp til stregen. Serien er blevet vist på DR, hvor serien fik meget ros for sin ærlighed og evne til at kigge ind bag facaden. Tak for en fantastisk serie - noget af det smukkeste som er sendt på DR. har lige set DR 2... Får mere og mere respekt for Jens Arentsen.. Men især det menneske der sidder overfor ham, og lukker os ind i deres liv.. Aftabuiserer og viser de uperfekte liv vi alle har... Afskammer det... Tak!! Puha.. Den rørte mig inderligt.. Meget direkte og usminket. Modigt og flot uden berøringsangst.

6 BUNDLINJEN Kunstfilmen Bundlinjen fortæller nænsomt og fint et enkelt menneskes livshistorie, hvor der er sociale og opvækstmæssige udfordringer. En fortælling om et menneske der søger efter et sundt sted at høre til. Dén rejse har været lang. Måske også for lang? Og for omkostningsfuld både sét ud fra den menneskeligeog ud fra den økonomiske bundlinje. I 2011 blev der brugt 246 milliarder kroner på socialområdet i Danmark, og i 2012 ventes det at stige yderligere (social ministeriet) Bruger vi 246 milliarder rigtigt? når det handler om at gøre sårbare sociale liv - til menneskeliv?

7 RÅT FOR USØDET En dokumentarfilm om skuespil, eksistens og længsel..! I dokumentarfilmen Råt for usødet (55 min) der er produceret for Filminstituttet og TV-2 af Haslund Film, kommer vi ind under huden på unge mennesker der har scenen, skuespillet, som deres drømmes mål. Her ser vi hvad længslen bag drømmen måske også dækker over: At der bag drømmen om film- og teater måske gemmer sig drømmen om, at finde sig selv gennem arbejdet med karakterer - at få hul i et liv i forestillingernes verden, modsat i livets. Og kommer til at se at een ting er at drømme om at kunne - andet er at kunne gøre - træde på scenens guld, foran kameraets øje - der kræver alt andet end drømme - men konkret kunnen som Jens Arentzen må presse de unge til at indse.

8 MENNESKEFORTÆLLINGER Igennem Menneskefortællinger - Om at åbne de uopnåelige" bliver vi tilskuere til en overraskende parathed og et mod til at åbne sig, hos et ellers såkaldt vanskeligt overførselsindkomst-segment; match-gruppe 4-5. Dém der er af på overførselsindkomst i Danmark. Dém man siger at man ikke kan nå. I nære bevægende fortællinger konfronterer 10 aktiveringsdeltagere sig med svære følelser, og barske erkendelser, igennem to dage med Instruktøren Jens Arentzen, og tillader store adfærds-forvandlinger. Hvem er egentlig uopnåelig her - os der beskriver segmentgrupper som vanskelige - eller de mennesker vi beskriver? Her kommer 6 ud af 10 i arbejde efter to dage's eksistentialistisk møde. Filmen sætter alvorlige spørgsmålstegn ved vores syn på mennesker vi skal hjælpe, - såkaldt svage familier og knækkede liv. Det bliver tydeligt at der potentiale, selvansvarlighed og modet til erkendelser - også hos dém vi for ofte fordømmer, som uden for rækkevidde... - Uopnåelige findes ikke - det kan gøres på en anden måde..! - En kunstnerisk dokumentarfilm om befrielse..! - generobring af sig selv!

9 MENTORBOG KUSKEN OG DE TYVE VILDE HESTE Det var en kort lyd, ildevarslende i sin eksekvering. Så tavshed igen. Det var nat da jeg var lille og lyset ude fra Vigerslevvej kom ind fra gadebelysningen i dét onde værelse med den alt forhøje karm, så det oplevedes som et fængsel. De andre måtte ikke høre, at jeg var vågen, de skulle sove og ikke forstyrres. Jeg listede mig på tæer og strakte mig og så ud på vejen. En forvreden motorcykel lå spredt. Føreren var ikke til at se. Lastvognens presenning var blå. Det var den lastbil der altid stod der parkeret ind under træerne, så man ikke kunne se den. Jeg husker ikke mere eller kan ikke huske mere, vil ikke huske mere, men jeg kan huske at det var som om det var et tegn og at jeg genkendte det - at jeg var den eneste der hørte ham der var død, den eneste der synes det var synd for ham, den eneste der så det og ikke fortalte det til nogen at jeg mødte de døde. Og tænkte på dem. Vi ser ikke verden som dén er vi ser verden som vi er (Jens Arentzen) Alle os der har været forkastet, forladte, lagt for had eller ignoreret - har været alene. Alene med følelser, melankolske følelser, selvhadende følelser. Med akkompagnerende tanker der aldrig stoppede, et tankemylder om os selv, verdenen, situationen. Aflæsning, afkodning, gisning, formodning, sammenligning, overvejelser, konklusioner, forkastelse af beslutninger og forfra. Skal jeg gå, skal jeg blive? Vi er vænnet til, at det er sådan det er alene med tanker der kværner, med følelser der skærer en skinger strygeklinge på en violin inde I en undergrundstunnel, hvor vi aldrig ser hvem det er der spiller. Kun klangen. Alt bliver tegn, signaler. Fliserne og bilerne og træernes susen I nattevinden. Mørket, vi tilhører mørket. Gør mørkets gerninger, ryger cigaretter, sælger vores krop eller skærer I den men siger det ikke til nogen. Ingen spørg og de voksne skal ikke forstyrres. Så falder der brænde, eller udbryder gråd. De har nok I deres det er rigeligt at de også har fået mig.

10 MENTORBOG KUSKEN OG DE TYVE VILDE HESTE Med ovenstående start på livet er det klart, at en god vejleder-samtale kan være noget udfordrende, at komme igang med. Nogle vejledere ville sikkert sige, Er der noget du kunne tænke dig at spørge om? Og Kunne du tænke dig at blive glad?. Hertil vil mentee sikkert også svare Hvad taler hun om? Hjælp lad mig komme væk herfra og tilbage til det jeg kender tavsheden, stofferne og mørket. Et godt spørgsmål at stille, er: Hvorfor er du egentlig ikke død, har taget dit eget liv eller faldet ned fra hustage, død af druk eller af slagsmål? Svaret vil ofte være Ja, det er et sgu et godt spørgsmål. Udover at være et spørgsmål har spørgsmålet indbygget den væsentligste genopbygningssten i sig - medfølelse Sådan som du har haft det, har sørme da ikke været ok, - en følelse langt fra det en mentee føler, da mentee har vænnet sig til mørket, til afslagene, forladtheden og troen på, at de har fortjent disse fortællinger. Det er dér det begynder du er ikke forkert men nogen har fået dig til at tro det. Kusken og de tyve vilde heste er en bog for dém der ønsker at forvandle; - udsatte, sårbare forladte Om hvordan man gør..!, indgår i en frugtbar relation med en dissocieret mentee der bevirker at personen kommer tilbage på jorden - i kroppen bærligt. Jeg bruger historier fra mit eget liv som udsat, så eksempler bliver tydelige, levende og rørende og ikke generelt forklarede, siger Jens Arentzen. Bogen er anvisningsfuld og vil gribe, og er i den forbindelse rigtig god sammen med STORIES / Human Channel s online-læringsværktøjer Mentorværktøjer. INFO Bogen er næsten færdig udviklet, men vi søger støtte til de sidste processer. Støtten kunne være i form af: Sponsorater Reklameaftaler Distributionsforskud Fonde Er du interesseret i at støtte denne bog eller indgå i et samarbejde vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan få udgivet bogen og forvandle mennesker.

11 PRISER & KONTAKT Vi håber at Mentorværktøjer products har fanget din interesse, se priser nedenfor. PRIS OVERSIGT Priserne varierer afhængigt af, hvor mange produkter der købes ad gangen. Alle priser er eks. Moms. PRODUCTS Film: fra 100,00 DKK MP3 Lyd: 60,00 DKK Bog: fra 199,00 DKK (Mentorbog søger sponsorer/støtte) SPONSOR/SAMARBEJDE KONTAKT Hvis du finder noget af ovenstående interessant, bedes du kontakte Projektleder Jakob Mølving: Mail: Tlf.: / Adr.: Vesterbrogade 42, 2 TV., 1620 København V. MENTORVÆRKTØJER.DK Hvis det i sandhed skal lykkes at føre et menneske hen til et bestemt sted, må man først og fremmest passe på at finde ham der hvor han er, og begynde der. (Søren Kierkegaard) Ønsker du at støtte Mentorværktøjer via sponsorat eller indgå i et samarbejde, er vi meget interesseret, da vi tror på relationernes virke. S T O R I E S

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER - al forvandling begynder med et lille skub INDHOLDSFORTEGNELSE Mentorværktøjers baggrund Begrebet mentor, hvad kan det og hvad er målet?

Læs mere

Lad Gud være i fred 26-02-2011 1. Lad Gud være i fred 26-02-2011 2

Lad Gud være i fred 26-02-2011 1. Lad Gud være i fred 26-02-2011 2 Egoet og verden er vores fælles skema... 3 Lyset og glæden... 4 Martha og Maria.... 8 Hvornår får vi fred?... 10 Troen... 13 Julen er enden på alle ofre.... 15 Der er ingenting at se. Maria.... 18 De,

Læs mere

Lene. Jeg er født og opvokset i Randers med min mor, far og storesøster. Min mor og far er sammen det første år af mit liv, hvorefter de blev skilt pga. min fars utroskab med flere kvinder. Jeg bliver

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere

Efterladte forældre gør det godt

Efterladte forældre gør det godt Efterladte forældre gør det godt Af cand.psych.aut. Eva Helweg, faglig rådgivningschef i Børn Unge & Sorg Når et barn mister sin mor eller far, så slår det sikre fundament i deres tilværelse revner, og

Læs mere

Fortællinger om alkohol

Fortællinger om alkohol Fortællinger om alkohol erfaringer fra familieorienteret alkoholbehandling i Århus Kommune Alkoholbehandlingen Århus Kommune Forsorg og Misbrug Socialforvaltningen Familiefortællinger om alkohol - erfaringer

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

FORORD. Kærlig hilsen Britta

FORORD. Kærlig hilsen Britta FORORD Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok Britta Kristensen 2014 Titel: Ellen Sander Jacobsen Forside: Britta Kristensen Forlag: Den Indre Alpehue 1993 fik jeg tinnitus og satte

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

HOLD OM MIG - FILMFAGLIGE VINKLER

HOLD OM MIG - FILMFAGLIGE VINKLER HOLD OM MIG - FILMFAGLIGE VINKLER Niveau: fra 8. klasse Fag: dansk, mediefag/filmkundskab INDHOLD: Indledning... 2 Filmens handling... 3 Instruktør Kaspar Munks kommentarer... 4 Filmens visuelle stil...

Læs mere

tema familie- hemmeligheder

tema familie- hemmeligheder tema familie- hemmeligheder 26 PSYKOLOGI 06/2012 PSYKOLOGIMAGASINET.DK Bærer du på en familiehemmelighed? Alle familier har hemmeligheder. Nogle af dem er tunge at bære og kan gå i arv gennem generationer.

Læs mere

#2009. til stofmisbrugere i behandling. Jeg har fået min mor tilbage. Her kan alt det usagte blive sagt. Projekt med effekt

#2009. til stofmisbrugere i behandling. Jeg har fået min mor tilbage. Her kan alt det usagte blive sagt. Projekt med effekt PROJEKT PÅRØRENDE til stofmisbrugere i behandling Jeg har fået min mor tilbage - Om relationssamtaler mellem stofmisbruger og pårørende Her kan alt det usagte blive sagt - Det er trygt at mødes i en pårørendegruppe

Læs mere

Synlighedsdagen 2014, Århus Oplægsholder: Louise Vallø Svanberg Overlever og studerende på psykomotorik uddannelsen.

Synlighedsdagen 2014, Århus Oplægsholder: Louise Vallø Svanberg Overlever og studerende på psykomotorik uddannelsen. Jeg vil starte med, at introducerer en afspænding. For jeg har brug for, at komme helt i kontakt med min krop inden oplægget. Det er min indledning på min fortælling om, rejsen tilbage til min krop. Sæt

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Tema-aften februar 2010: Sjælsudvikling hvilke remedier.

Tema-aften februar 2010: Sjælsudvikling hvilke remedier. Tema-aften februar 2010: Sjælsudvikling hvilke remedier. Denne tema-aften afholdes af Bachblomsterterapiforeningen i Troldkær Centret i Aabenraa, tisdag den 23. februar 2010. Reg. Bachterapeut og underviser

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2013

Tale til sommerafslutning 2013 Tale til sommerafslutning 2013 Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende og til alle medarbejdere. 10. klasserne

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

PSYKOTERAPEUT METTE BANG. fra. til TRAUME RECOVERY FORLAGET BRINCH

PSYKOTERAPEUT METTE BANG. fra. til TRAUME RECOVERY FORLAGET BRINCH PSYKOTERAPEUT METTE BANG fra til TRAUME RECOVERY FORLAGET BRINCH Psykoterapeut Mette Bang fra til TRAUME RECOVERY FORLAGET BRINCH Fra traume til recovery Copyright FORLAGET BRINCH Alle rettigheder forbeholdes

Læs mere

Skrevet af. Hanne Pedersen

Skrevet af. Hanne Pedersen Skrevet af Hanne Pedersen Vidste du, at mange mennesker slider med følelsen af "ikke at være god nok"? Mange mennesker tror, at de er helt alene med oplevelsen af "ikke at føle sig gode nok" eller "ikke

Læs mere

BLIV EN GLADERE KÆRESTE

BLIV EN GLADERE KÆRESTE BLIV EN GLADERE KÆRESTE Af Carl-Mar Møller Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 77@Carl-Mar Møller www.parterapeutskolen.dk Sexolog og Parterapeut Skolen Udgivet som e-bog i 2012

Læs mere

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid. 95 14 STØTTE OVER TID Det tager tid at erkende, at ægtefællen er død og indrette sig i det nye liv. Derfor ønsker efterladte støtte over tid, en vedholdende opmærksomhed og interesse fra omgangskredsen.

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

REJSEN TIL DIN 7. SANS. En for alle og alle for en

REJSEN TIL DIN 7. SANS. En for alle og alle for en REJSEN TIL DIN 7. SANS En for alle og alle for en 1 INDHOLDSFORTEGNELSEN 06 08 10 14 18 22 26 30 34 38 42 Det lærer du som Livsmentor Læs her hvad du får ud af at blive Livsmentor. Formålet med Body Mind

Læs mere

De unges fortællinger

De unges fortællinger De unges fortællinger Indhold Udenfor i verden... Café HUSRUM har plads til dig... 4 Rasmus... 6 Rachel... 10 Elisabeth... 14 Tilbage til livet... Pigen på sidelinien... Har du problemer? Du kan jo ikke

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Rettidig omsorg. 16 temafilm om underretning for faggrupper, der arbejder med børn

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Rettidig omsorg. 16 temafilm om underretning for faggrupper, der arbejder med børn ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Rettidig omsorg 16 temafilm om underretning for faggrupper, der arbejder med børn 1 Redaktion af tekst Hans Bülow (Batavia Media ApS) og Søren Gade Hansen (Børnerådet). Filminstruktion

Læs mere

Interview med Signe. I = interviewer. S= Signe. M= Mads, hendes mand. I: Ja. Sådan, så er vi klar. S: Yes.

Interview med Signe. I = interviewer. S= Signe. M= Mads, hendes mand. I: Ja. Sådan, så er vi klar. S: Yes. Interview med Signe I = interviewer S= Signe M= Mads, hendes mand I: Ja. Sådan, så er vi klar. S: Yes. I: Så tænkte vi, at du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. S: Ja, altså sådan hvor jeg

Læs mere

Interview om spiseforstyrrelser med Mary O Malley

Interview om spiseforstyrrelser med Mary O Malley at vågne af forhekselsen Interview: Liv Johns Interview om spiseforstyrrelser med traf jeg første gang, da hun var i Danmark for et par år siden for at holde foredrag om afhængighed. Det gjorde mig nysgerrig,

Læs mere