Hindholm NYT. Yndige Lassie. fejrede. sidste skoledag, som blev afholdt på helt traditionel vis. Blomsten af Danmarks ungdom kan ses på midtersiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hindholm NYT. Yndige Lassie. fejrede. sidste skoledag, som blev afholdt på helt traditionel vis. Blomsten af Danmarks ungdom kan ses på midtersiden."

Transkript

1 Hindholm NYT Yndige Lassie Ferie, ferie, ferie En velfortjent sommerferien lokker lige om hjørnet - endnu et skoleår er ved at være til ende. Et skoleår hvor der som sædvanligt er sket en masse ting. Noget af alt dette kan man læse om i årsskriftet, som sendes med eleverne hjem sammen med denne udgave af Hindholm NYT. fejrede sidste skoledag, som blev afholdt på helt traditionel vis. Blomsten af Danmarks ungdom kan ses på midtersiden. Hindholm Privatskole 2005/06 Alle elever, forældre og ansatte ønskes en rigtig god sommerferie. På gensyn den 14. august. Med venlig sommerhilsen Mogens Olesen skoleleder

2 Praktiske oplysninger vedr. næste skoleår Første skoledag i det nye skoleår er mandag den 14. august. Vi mødes kl i gymnastiksalen til fælles morgensang. Derefter går man med klasselæreren til time. Hele dagen er klasselærerdag. På grund af udskiftning i lærerstaben er vi trods stor flid forsinket med skoleskemaer og kalender. Disse udsendes i ferien så hurtigt som muligt. Der bliver 2 skemaer næste år. Buskortfolder er udsendt til alle familier som en orientering om, hvordan buskortsystemet hænger sammen. Opfyldes kriterierne, kan der søges om buskort. Husk ansøgningsfrist: Skemaer + foto: 27. juni, betaling 17. juli. Den første skoledag efter sommerferien får alle elever udleveret en kuvert med følgende indhold: Girokort til betaling af skolepenge og SFO, fripladsansøgning og oplysningsseddel, som skal retur til skolen, hvis der er ændringer vedr. adresse, tlf. mv. Sekretær, Jeanette Mølsted, er på kontoret alle arbejdsdage i sommerferien kl. 8-12, dog ikke i uge 28. Den første skoledag får eleverne i VT-området udleveret buskort. STS sender buskort direkte til eleverne. Forældre er altid velkomne på skolen - også den første skoledag. Mange gange i løbet af skoleåret udsender vi diverse skemaer og tilmeldinger, som alle har påført en dato som sidste frist for returnering. Det er meget vigtigt, at fristerne overholdes, idet skolen skal bruge skemaerne for at komme videre, eller fordi skolen skal overholde en tidsfrist i forhold til andre. Desværre kommer mange skemaer/ tilmeldinger - trods en lang frist - ofte for sent. Ikke bare én dag, men mange dage. Nogle har den opfattelse, at det kan nok godt nås alligevel. Det kan det også nogle gange, men kun fordi vi på kontoret slår Sidste frist knuder på os selv, eller må undskylde overfor de instanser, overfor hvem vi skal overholde en tidsfrist. Men vi synes, det er urimeligt, at vi skal udføre panikagtig - i sidste øjebliks-arbejde, fordi fristerne ikke tages alvorligt. Derfor melder vi klart ud: Overholdes en tidsfrist ikke, kan man ikke forvente en normal sagsbehandling. Det kan i mange sammenhænge få uheldige konsekvenser, men ansvaret for rettidig indlevering til skolen er forældrenes.

3 Nye medarbejdere på skolen To lærere forlader skolen her til sommerferien. Det er Mirja Kaarsgaard, som i det næste år vil hellige sig sin familie og sin læreruddannelse. Desuden er det Morten Christensen, som har fået ansættelse på Vinde-Helsinge Efterskole. Skolen takker begge lærere for engageret arbejdsindsats og ønsker dem begge held og lykke fremover. Ny tysklærer Tina Blum er ansat som ny lærer. Det er en fuldtidsstilling, og udover tyskundervisningen skal Tina bl.a. være klasselærer og matematiklærer i 3. klasse. Tina Blum er 36 år, født i Berlin, er uddannet lærer, uddannet fotograf og har læst tysk og historie på universitetet i København. Han har i 10 år været ansat på Dyhrs Skole i Slagelse. Torben skal være klasselærer og matematiklærer i 10. klasse og undervise i 9. og 10. klasses tematimer. Derudover er Torben uddannet historie- idræts og billedkunstlærer. Disse fag skal han også undervise i. SFO-leder I to omgange har vi søgt en kvalificeret leder til SFO en, og nu er det lykkedes. Kenneth Knudsen (39 år) er fra 1. august Hindholm Privatskoles første SFO-leder. Kenneth Knudsen er uddannet pædagog fra Hindholm Seminarium, og han kommer fra en stilling som souschef på en børneinstitution i Sorø. Ny udskolingslærer Skolen har ansat Torben Søndergaard (36 år) som lærer på fuld tid. Skolen ønsker alle tre medarbejdere velkommen på skolen. Torsdag den 27. april havde skolen besøg af den nye børnehaveklasse. 20 kvikke børn, der glæder sig til at begynde efter ferien. De fleste af dem kender allerede skolen godt, for de har været i puslingegruppen siden januar.

4 Den 24. maj havde eleverne i 9. og 10. klasse deres sidste normale skoledag. Efter fælles morgenkaffe ankom eleverne traditionen tro til skolen til 4. lektion. Mens de var på besøg i klasserne, løste lærerne den opgave, som eleverne havde stillet dem.

5 De skulle kåre hver enkelt eafgangslev - en god anledning for lærerne til på venlig måde at få sagt nogle sandheder om den enkelte elev. Kl. 11 var alle samlet i gymnastiksalen, og karamellerne fløj lystigt, mens sagesløse elever blev sat på diverse prøver. Alt forløb kontrolleret og som planlagt.

6 Cyklistdag 6. klasse kører hvert år en cykelprøve på ca. 5 km. Den foregår på veje her i området. Turen gik i år til Sneslev, via Fuglebjergvej til Fuglebjerg, rundt om Torvet, ned til busterminalen, og ad Byagervej og Ørnevej tilbage til Hindholmvej 21. Prøven bliver arrangeret i samarbejde med politiet og efter anvisninger fra Rådet for Større Færdselssikkerhed. Der er indlagt en teoriprøve ved dagens slutning, og der tælles point for begge prøver. Vi finder som regel 2 vindere og i år blev det Casper og Nanna. De bliver begge inviteret til politikredsfinale i Slagelse den 20. september. Det er et vigtigt arbejde, politiet og Rådet udfører for alle landets 6. klasser, og selv om det tager en del timer af klassens tid, så er trafikkultur en vigtig del af dagligdagen, så skolen støtter gerne arbejdet. Det er også vores indtryk, at forældre gør meget ud af at lære børnene en hensigtsmæssig adfærd i trafikken. Vi fik i år hjælp af 2 bedsteforældre, der sammen med lærere stod på post ude på ruten tak for det til Bente Eriksen og Kjeld Jensen.

7 Det er ikke på Hindholm Privatskole, at... forældre står klar, når der skal tømres og males i institutioner Mens kommunerne sparer, står stadig flere forældre klar med både arbejdskraft og penge, når der skal tømres, males eller serveres mad i institutionerne. Frivillig forældrebetaling er blevet hverdag i både skoler og daginstitutioner, viser en undersøgelse.. (ref.: TV-avisen den 23.maj / 18:40:20 / (11) TVAVISEN.htm) TV-avisen på DR1 viser billeder fra Skovvejens børnehave i Hvalsø kommune, hvor det er forældrene, der lægger fliser og reparerer legehuse m.v. På den offentlige daginstitution Skovvejens børnehave har man sparet kr. ved selv at lave en flisegang. 70% af daginstitutionerne og 35% af skolerne benytter forældrearbejde, for at få den stramme økonomi til at hænge sammen, siges der i TV-avisen. Når de offentlige daginstitutioner og skoler i den grad kan mobilisere frivillig arbejdskraft, hvorfor kan en privatskole så kun samle 3-4 forældre til en arbejdsweekend? Hindholm Privatskole er en selvejende institution, hvor vi, der er forældre til børn på skolen, er ejere. Ejerskabet rækker så langt, at en enig forældrekreds kan fyre alle ansatte, sælge inventaret og bygninger. Ejerskabet giver dog ikke del i overskuddet. Når man er boligejer, så udfører man naturligvis selv vedligeholdelse og andet arbejde for at spare penge, og for at få råd til andre ting. Lad det også gælde din skole. Det er bestyrelsens mål, at skolen skal give børnene gode kundskaber, men også gode muligheder for at udvikle sig i leg og aktiviteter på skolens område. Legepladsudvalgets store ønskeliste indeholder legeredskaber for kr. Det indebærer dog, at vi selv flytter jord og laver faldunderlag. Der er ikke råd til legeredskaber for ½ million kr. inden for skolens økonomi. For blot at få nogle ønsker opfyldt og få genetableret grønne områder efter byggeriet, har vi brug for, at forældrene tilbyder sig med nogle timers arbejde. Det, vi tjener ved eget arbejde, kan vi bruge mere på at indkøbe og opstille legeredskaber i området. Måske kan du køre en gravemaskine eller en trillebør - eller noget midt imellem. Måske kan du flytte en flise, samle sten, bruge en rive, en kost, en skovl eller brygge kaffe til de andre. Deltag i fællesskabet og tilbyd dig næste gang din skole skal bruge en ekstra hånd. Har du gode ideer, kritik (+/-) er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Bent Lund Bestyrelsesmedlem/Legepladsudvalg

8 Lærerne på skolebænken Forældrene overtog undervisningen Lærerne har afholdt pædagogisk dag, hvor der blev arbejdet med de mange intelligenser og læringsstile. At vi lærer på mange forskellige måder er vel ikke noget nyt, men hvordan vi bedst muligt imødekommer den enkelte elevs behov er straks mere vanskeligt. På dagen blev lærerne præsenteret for forskellige metoder, og en del af dem blev afprøvet i praksis. Nogle forældre fik afprøvet deres evner som lærere, da skolen afholdt pædagogisk dag. Fra kl til kl. 12 stod 11 forældre med ansvaret for skolens elever, og der blev undervist i fag, som normalt ikke er på skoleskemaet. Fx kroppens opbygning med efterfølgende mavedans, pilefletning og en byggerådgivers arbejde og indføring i reglement for småhuse. Det var nogle gode timer. Eleverne fik andre lærere og nye fag - forældrene fik en fornemmelse af, hvad det vil sige at være lærer. Flere har sagt, at de gerne vil deltage en anden gang. Vi tager dem på ordet, for der er allerede planlagt endnu en pædagogisk dag.

Hindholm NYT Hindholm Privatskole

Hindholm NYT Hindholm Privatskole Hindholm NYT Hindholm Privatskole Let sommerudgave Årets idrætsdag blev afviklet den 4. juni i perfekt vejr. Varme, sol og vindstille. Eleverne blev inddelt i hold, og aktiviteterne var atletik, fodbold

Læs mere

Hindholm NYT. Hindholm Privatskole

Hindholm NYT. Hindholm Privatskole Hindholm NYT Hindholm Privatskole Kort nyt Skolevejledning Mie Hansen er skolens nye skolevejleder. Hun har kontor i bygning B på 1. sal. Mie kommer fast på skolen hver tirsdag formiddag og ellers efter

Læs mere

Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen

Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen LANGSØ-NYT November 2008 Nr. 2 Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen Skole hjem Langsø Nyt udkommer den sidste skoledag i månederne august, oktober, december, februar, april og juni til den yngste

Læs mere

Redaktionens sommerhilsen

Redaktionens sommerhilsen Fællesskolen Hammelev Sct. Severin Sommer 2014 Nr. 26 Informationsblad til skolens elever/forældre og personale Redaktionens sommerhilsen I dette nummer: Fraværsbreve 2 2 De nye ringetider Folkeskolereformen

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Dagsorden torsdag den 31. maj 2012 kl På afd. Frørup

Skolebestyrelsesmøde Dagsorden torsdag den 31. maj 2012 kl På afd. Frørup Vi starter kl. 18.30, hvor Martin aflægger sin årsberetning. Umiddelbart herefter fortsætter vi over i skolebestyrelsesmødet. Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Redaktionens sommerhilsen

Redaktionens sommerhilsen Fællesskolen Hammelev Sct. Severin Sommer 2013 Nr. 18 Informationsblad til skolens elever/forældre og personale Redaktionens sommerhilsen I dette nummer: ipads 2 Inklusionskonsulenter 2 Licitation 2 Over

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

Skovbakkeskolens sommernyhedsbrev

Skovbakkeskolens sommernyhedsbrev Skovbakkeskolens sommernyhedsbrev Goddag og farvel Ved skoleåret afslutning og begyndelse er det tid til at sige farvel til afgående personale og goddag til nyt personale på Skovbakkeskolen. Barselsorlov

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2017

Nyhedsbrev juni 2017 22. JUNI 2017 Nyhedsbrev juni 2017 Kære alle Vi kan lige nå et nyhedsbrev inden sommerferien. Vi fortæller om forskellige aktiviteter fra juni måned, men også lidt praktisk info frem mod næste skoleår.

Læs mere

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine Uddannelsesplan Praktik 1. årgang Låsby Skole som uddannelsessted for lærerstuderende Generelt om skolen Låsby skole har ca. 400 elever. Skolen består af almenområdet 0.-9. klasse. Skolen er afdelingsopdelt:

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010 Hammerum, den 26. august 2010 Nyhedsbrev Siden sidst Dagligdagen på skolen er nu ved at komme ind i en fast rytme efter sommerferien, og indkøringen af de nye tiltag med madordning, morgenlæsning og ændrede

Læs mere

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling Sankt Helene Skole SkoIestart og indskoling På Sankt Helene Skole har vi rullende skolestart og aldersblandet undervisning i indskolingen. Formålet er, at skabe bedre læring og trivsel. Indskolingen omfatter

Læs mere

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Sommer Juli 2014 Indhold Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Skolelederens spalte Skoleåret 2013/2014 er netop afsluttet. Et skoleår

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 32/2017 Nyt fra Børnehuset: Barselsvikar for Iben. Den 1.september starter Magnus Bogh som pædagogmedhjælper i Børnehuset. Magnus er 19 år og kommer fra Tønder. En nærmere præsentation kommer

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

skipper clement Skoleåret 2016/17

skipper clement Skoleåret 2016/17 skipper clement Skoleåret 2016/17 Indhold 1. Første dag efter sommerferien 2. Skolefritidsordning (SFO) 3. Skolens skema 2016/17 4. Ferieplan 2016/17 5. Skolepenge 2016/17 6. Ansøgning om nedsættelse af

Læs mere

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole. Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2017 Fredensborg Kommune 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 Velkommen i skole... 4 Nye oplevelser... 5 Hvad lærer man i børnehaveklassen?...

Læs mere

Nyhedsbrev 23. juni 2017

Nyhedsbrev 23. juni 2017 Nyhedsbrev 23. juni 2017 God sommerferie Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommerferie indtil mandag, den 14. august 2017, hvor vi holder første skoledag fra kl. 16.30-19.00. Program: 16.30 16.45

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Sidste Skoledag Fredag den 27. juni er der afslutning i klasserne kl. 8.05, og kl. 10.00 er der afslutning i salen. 1. klasse spiller skuespil, og der vil være korsang og fællessang.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Indhentelse af personoplysninger. Arrild april 2018. Almindelige informationer Børnehuset/ skolen har brug for at indhente personoplysninger om barnet og dennes forældre i forbindelse med indmeldelse.

Læs mere

skipper clement Skoleåret 2014/15

skipper clement Skoleåret 2014/15 skipper clement Skoleåret 2014/15 Indhold 1. Første dag efter sommerferien 2. Skolefritidsordning (SFO) 3. Skolens skema 2014/15 4. Ferieplan 2014/15 5. Skolepenge 2014/15 6. Ansøgning om nedsættelse af

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Præsentation af den nye ledelse

Præsentation af den nye ledelse Jeg hedder Bo Hauge Laursen og skal pr. 1. august 2016 være distriktsskoleleder for nuværende Korskildeskole og Fladsåskole. Jeg er 51 år, bor i Everdrup og er gift med Helle, der er lærer på min nuværende

Læs mere

Rigtig god sommerferie til alle!

Rigtig god sommerferie til alle! Juni 2015 Rigtig god sommerferie til alle! Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Krogsager Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Højmosen Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Bygaden @

Læs mere

Velkommen til informationsmøde for forældre til kommende skolestartere August 2018

Velkommen til informationsmøde for forældre til kommende skolestartere August 2018 Velkommen til informationsmøde for forældre til kommende skolestartere August 2018 Højvangskolens lederteam Ivan Børsting Skoleleder Helle Albrechtsen, Pædagogisk leder, udskoling Dorthe Kirkegaard Larsen

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune

Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune Velkommen i skole Indskrivning til børnehaveklasse august 2015 Fredensborg Kommune 2 Indholdsfortegnelse Kære forældre...4 Nye oplevelser...5 Hvad lærer man i børnehaveklassen?...6 Skole-hjem-samarbejdet...7

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

Brev til alle hjem og Sommerferienyt

Brev til alle hjem og Sommerferienyt Brev til alle hjem og Sommerferienyt 19. juni 2015 Kære elever og forældre! Nu nærmer vi os stærkt sommerferien, og der er en masse praktiske oplysninger, som er vigtige i den anledning: KYS og KØR Vores

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Indhentelse af personoplysninger.

Indhentelse af personoplysninger. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Indhentelse af personoplysninger. Almindelige informationer

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 867 Næste uge: Mærkedag: 11. juni 14. juni 15. juni 16.juni 17. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 (for hele skolen + børnehaven) Kåre Bluitgen - forfatter

Læs mere

Sund skole uge. I hele uge 41 møder alle eleverne fra 08:00 13:10, hvor de arbejder med temaet: Sundhed på mange måder.

Sund skole uge. I hele uge 41 møder alle eleverne fra 08:00 13:10, hvor de arbejder med temaet: Sundhed på mange måder. Kalender oktober Uge 39-40 Projekt Tro og tolerance i 4. og 5. klasse Læsetest i 6. klasse 4. oktober Besøg til 3. og 6. klasse fra vores svenske venskabsskole Sundhedsplejerske i 0. klasse 5. oktober

Læs mere

Køng Idrætsfriskole. Informationsfolder. Køng Idrætsfriskole Juli 2014

Køng Idrætsfriskole. Informationsfolder. Køng Idrætsfriskole Juli 2014 Køng Idrætsfriskole Informationsfolder Køng Idrætsfriskole Juli 2014 1/7 Velkomst Denne folder skal gerne give en række informationer om så det forhåbentlig er nemt og let for Jer at være eller blive en

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse:

Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse: Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse: Hindsholmskolen ønsker, at eleverne i løbet af deres skoletid oplever ture/ ekskursioner i den omgivende verden. I skoleforløbet tilstræbes, at der planlægges

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

Velkommen i 1. praktik (øvelse) i Helsted Børnehave / vuggestue.

Velkommen i 1. praktik (øvelse) i Helsted Børnehave / vuggestue. Velkommen i 1. praktik (øvelse) i Helsted Børnehave / vuggestue. Helsted børnehave blev oprettet i 1972. Helsted børnehave / vuggestue en selvejende daginstitution. Der er indgået driftsoverenskomst med

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016 Syddjurs Friskole Ugebrev 40 7. oktober 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 40 Kalender: 10-11/10:

Læs mere

Sct. Knuds Skole bygger på: det kristne livs- og menneskesyn. skole/hjem samarbejde barnets evner og interesser.

Sct. Knuds Skole bygger på: det kristne livs- og menneskesyn. skole/hjem samarbejde barnets evner og interesser. www.sct-knud.dk Sct. Knuds Skole bygger på: det kristne livs- og menneskesyn. skole/hjem samarbejde barnets evner og interesser. Sct. Knuds Skole arbejder for: at give barnet de bedst mulige forudsætninger

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 10. august 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 10. august 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 10. august 2013 Velkommen til skolestart På tirsdag starter friskolen igen efter en dejlig varm sommer. Vi håber, I har nydt ferien og fået ladet batterierne godt op. Børnene skal

Læs mere

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa Informationer om Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa 86 38 44 22 www.gbfriskole.skoleintra.dk kontoret@gbfriskole.dk Historie Skolen startede i 1991. Vi er en forældrestyret

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT August 2016 Velkommen til et nyt og spændende skoleår på Engdalskolen Vi er nu endnu flere på skolen. Over 930 elever, deraf 110 i børnehaveklassen! Ikke blot er vi rigtig mange på

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 22 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Store konvolut er udsendt Så er den store konvolut pakket og sendt med posten (tirsdag). Det betyder, at med den nuværende

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] VIGTIGT! KÆRE ALLE FORÆLDRE TIL BØRN, DER SKAL BEGYNDE I BØRNEHAVEKLASSE 2014: Husk at udfylde og sende formularen vedrørende informationsaftenen på torsdag den 24. oktober og

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den

fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den fredagsbrevet Nr. 8 Bøvlingbjerg den 12.10.18. Motionsdag 12.10 fra 8.15-13.15. Alle børn skal have tøj på, så de også kan være ude. Efter motionsdagen er der efterårsferie i hele uge 42. SFO er dog åbent

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT April 2017 Der er forår i luften Der er forår i luften, og vi er lige kommet tilbage fra påskeferien. Foråret er en travl tid på skolen skoleåret går på hæld samtidig med, at undervisningsforløb

Læs mere