Sportslig ledelse: Talentchef: Claus Stenum Jensen Overordnet sportsligt, administrativt og økonomisk ansvar.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sportslig ledelse: Talentchef: Claus Stenum Jensen Overordnet sportsligt, administrativt og økonomisk ansvar."

Transkript

1 Version

2 Velkommen til Hobro IK og Talent Plus Med denne folder ønsker vi at give spillere og forældre en kort information vedrørende Hobro IK og Talent plus og det at være spiller og forældre i klubben. Har I spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte den sportslige ledelse. Se mere om hold, trænere og spillere under Talent Plus fanen på Hobro IKs hjemmeside. Kort om Talent Plus Talent Plus er en eliteoverbygning på Hobro IKs ungdomsafdeling. Talent Plus administrerer førsteholdene i U13, U14, U15, U16, U17 og U19. Alle Talent Plus-spillere betaler et ekstra elitekontingent, som dækker nogle af de ekstra udgifter, som eliteholdene har. Det er 500 kr., som betales med 250 kr. halvårligt. Alle Talent Plus-spillere modtager træningstøj (tøjpakke) Der kan tilkøbes ekstra tøj. Sportslig ledelse: Talentchef: Claus Stenum Jensen tplus@hikfodbold.dk Overordnet sportsligt, administrativt og økonomisk ansvar. T+ træner Jan Senft senft@mail.dk Sportsligt ansvar for U13, U14 og U15. Samarbejdsklubkoordinator Per Andersen pea@hikfodbold.dk Ansvarlig for kontakten til samarbejdsklubber og skoler.

3 Værdier I Hobro IK Ungdom skal der være plads til alle talentfulde fodboldspillere uanset hudfarve, sociale vilkår og religion! Hobro IK Talent Plus spillere skal dannes som hele mennesker, der skal have fokus på både fodbold og uddannelse. Værdi-ord: Hårdt arbejde Medmenneskelighed Udvikling Seriøsitet Vindervilje Hobro IK Talent Plus Motto: "Vi vil alle arbejde hårdt og seriøst for at udvikle os!" Visioner: -Vi vil optimere udviklingen af talentfulde fodboldspillere i Hobro og omegn. -Vi vil videreudvikle de fysiske rammer til gavn for både Talent Plus-spillere og trænere. -Vi vil tilknytte dygtige, seriøse og uddannede trænere til Talent Plus-holdene. -Vi vil erhverve os DBU's T-licens og på sigt DBUs B-licens. -Vi vil prioritere U13, U14 og U15 højest i Herefter prioriteres U13, U14 og U15 altid mindst lige så højt som U16, U17 og U19. -Vi vil hjælpe med optimere træningsmiljøet og kvaliteten i vores samarbejdsklubber. -Vi vil spille på så højt et niveau som muligt på alle årgange. -Vi vil sikre adgang til og prioritere fordelagtige træningstider til Talent Plus- holdene. -Vi vil udfordre den enkelte spiller i forhold til potentiale og kompetencer. Bl.a. ved at rykke de bedste spillere op til træning i årgangen over én gang om ugen. -Vi vil have spillere med på DBU's regionale Talentcentre. -Vi vil udvikle spillere, der er gode nok til at skifte til større klubbers U17-Liga hold. -Vi vil prioritere ekstra ressourcer til udvalgte elitespillere, herunder individuel træning. -Vi vil tilbyde Hobro IK's og omegnens bedste spillere netværkstræning, boblertræning og talenttræning. 2016: Vi vil generhverve DBUs T-licens. Vi vil som minimum have 2 spillere med på DBU's Talentcentre. Vi vil være repræsenteret i de bedste rækker i U13, U14 og U15. Vi vil ansætte en talentchef. Vi vil implementere individuelle skriftlige evalueringer af alle spillere to gange om året. Vi vil implementere videoevaluering af træning og kampe på alle hold. Vi vil implementere et fælles udtryk/spillestil, som alle Talent Plus hold skal følge.

4 : Vi vil erhverve DBUs B-licens. Vi vil være repræsenteret i de bedste rækker for U13, U14, U15 og i U17- og U19-divisionen. Vi vil som minimum have 4 spillere med til DBUs talentcentertræninger. Vi vil implementere individuelle udviklingsplaner (sportsligt og uddannelsesmæssigt) for alle spillere. Vi vil sammen med vores samarbejdsskoler oprette eliteklasser, der giver tid og rum til ekstra træning om morgenen. Vi vil nå vores mål gennem: - At ville udvikle os gennem nye erkendelser som både klub og enkeltindivider. - En bred og stærk talentorganisation, der sætter en ære og stolthed i at udvikle unge fodboldspillere. - En positiv, dynamisk og mulighedsorienteret tilgang til udfordringer. - En sund klubøkonomi, der prioriterer midler til talentudviklingen. - Et stærkt og respektfyldt samarbejde med vore samarbejdsklubber. - Et tæt samarbejde med områdets skoler. - Uddannede og engagerede trænere minimum jævnfør DBU s T-licens krav til gavn for både bredde og elite. - Et tæt forældresamarbejde, som skal sikre, at der dannes en helhed for og en opbakning til fodboldtalenterne. Indmeldelse En spiller kan ikke spille en turneringskamp for Hobro IK, før han har afleveret indmeldingsblanket og spillercertifikat. Til spillere Som Talent Plus-spiller er man altid træningsparat og stræber efter at forbedre sit spil. Man er ambitiøs. Man er også bevidst om, at den rette kost og den nødvendige hvile er nødvendig for at nå sine mål. Det forventes, at en Talent Plus-spiller sammen med sine forældre tager ansvar for følgende områder: - At spillerens forberedelse til træning og kamp er optimal, således at behovet for søvn og bespisning er dækket. - At spilleren får en energirigtig morgenmad på trænings- og kampdage. - At spilleren står op i god tid, således at kroppen får mulighed for at fordøje morgenmaden. - At spilleren medbringer drikkedunk med vand til træning og kampe. - At spilleren til kamp medbringer en madpakke ved længere transporttid. - At spilleren vedligeholder sit materiale, så som støvler, træningstøj mv. - At spilleren yder sit bedste til både træning og kamp HVER gang. - At spilleren behandler andres faciliteter, ligesom vores egne, nemlig med respekt. - At spilleren evaluerer sig selv på videooptagelser af træning og kampe på Hudl.

5 Fodbold i skolen Søndre skole i Hobro tilbyder en fodboldlinje for 7., 8. og 9. klasse. Der er træning tre gange om ugen på DS Arena. Der trænes på DS Arena kl En gang for 7. klasse, en gang for klasse og en gang, hvor elitespillerne samles på et hold. Trænerne kommer fra Hobro IK og Søndre Skole. Også Talent Plus-spillere uden for Søndre Skoles distrikt kan deltage i morgentræning efter aftale med talentchefen. Trænere Som spiller og forældre i Hobro IK Talent Plus kan man forvente følgende af trænerteamet: - At trænertemaet er optimalt forberedt. - At trænerteamet behandler alle spillere og forældre med respekt. - At trænerteamet stiller krav til spillerne og til sig selv. - At trænerteamet er med til at skabe oplevelser for spillerne. - At trænerteamet dygtiggør sig gennem uddannelse. - At trænerteamet giver den nødvendige information på Holdsport. - At trænerteamet er objektive omkring spillerne og holdet. - At trænerteamet evaluerer spillerne skriftligt og mundtligt. - At trænerteamet bruger videoevaluering med Hudl af hold og spillere.

6 Henvendelser fra andre klubber Følgende regler er gældende, hvis en anden klub ønsker at henvende sig til en Hobro IK spiller: - Hobro IKs talentchef skal koordinere og bekræfte alle henvendelser, som skal rettes direkte til talentchefen. - Den henvendende klub kan herefter kontakte forældre og spiller jf. DBUs regler. - Hobro IK accepterer drøftelser med andre klubber, eksempelvis sportslig vurdering, sportsligt tilbud og fremvisning af location. - Efter drøftelse med en anden klub skal både Hobro IK og den henvendende klub have klar besked. Spilleren kan vælge at blive i Hobro IK og afslutte drøftelserne med den anden klub eller afslutte perioden hos Hobro IK til fordel for den anden klub. - Hobro IK accepter ikke, at en Talent Plus-spiller gennemfører prøvetræning i andre danske klubber. - Hobro IK accepterer ikke at en Talent Plus-spiller har et forløb (løbende kontakt eller træning) med andre danske klubber. Hjælp ved skader/fysioterapi BeneFiT Hobro og HIK fodbold har indgået en sponsoraftale. Denne aftale er målrettet klubbens store ungdomsafdeling. Aftalen gælder for alle klubbens ungdomshold, uanset årgang og niveau. Klubbens ungdomsspillere har nu mulighed for at modtage gratis undersøgelse og behandling for fodboldrelaterede skader i BeneFiT Hobros lokaler i H. I. Biesgade 6 A. Fysioterapeuterne kan hjælpe, hvad enten det drejer sig om akut opståede skader eller langvarige overbelastningsskader. Forløbet hos fysioterapeuterne kræver, at spilleren har fået accept på at tage kontakt til klinikken af sin træner, og man ved bestilling af tid gør opmærksom på, at man kommer fra Hobro IK. Som et særligt tilbud til spilleren, der vil noget ekstra, kan spillere/forældre tilkøbe en screeningspakke. Det går ud på, at spilleren gennemgår en omfattende test, der måtte afsløre eventuelle svage sider, som spilleren skal arbejde ekstra målrettet med. Screeningen indeholder vejledning og opfølgning. BeneFiT Telefon: Træning og træningsmængde Talent Plus-hold træner minimum tre gange om ugen. Træningstiderne fastsættes hvert halve år. Der trænes også om vinteren på kunstgræs. Der holdes sommerferie, og der holdes en fodbold-pause omkring december og januar. Fra U14-alderen er der mulighed for morgentræning, så der kan trænes op til fem gange om ugen. Dertil skal lægges trænings- og turneringskamp

7 Elitestævner Alle Talent Plus hold deltager i elitestævner i løbet af sæsonen. De seneste år har holdene deltaget i Audi KB Cup i København, Brøndby Cup, KIA Elite Cup i Esbjerg, HC Andersen Cup i Næsby og Nr. Halne Cup i Aalborg. Det kan også være stævner i udlandet. Mange af disse stævner ligger i begyndelsen eller i slutningen af sommerferien. Det kan også være i Påske, Pinse, Kr. Himmelfarts-ferien m.v. Man skal regne med mindst to stævner pr. sæson. Der er fuld deltagerbetaling. Stævnerne annonceres i god tid, og det forventes, at forældre og spillere forsøger at planlægge i forhold til spillerens deltagelse i disse stævner. Holdsport.dk Alle Talent plus-hold bruger Holdsport som base for kommunikation. Alle spillere/forældre får et log-in til holdets side, så man kan følge med i holdets aktiviteter. På holdsport skal man også til- og framelde sig de forskellige aktiviteter, som holdet/spilleren deltager i. Elitekontingent Det er forbundet med store udgifter at drive Talent Plus-holdene. Her er nogle eksempler: Talentchef, T+ træner, talenttrænere til netværkstræning, boblertræning og talenttræning. Dygtige holdtrænere, tøjpakke og elitestævner (holdgebyrer og trænerbetaling) Derfor opkræves et såkaldt elitekontingent, som udgør 500 kr. årligt oven i det normale kontingent. Elitekontingentet opkræves halvårligt med 250 kr. Kontingentet opkræves af alle spillere, som er en del af førsteholdstrupperne på U13, U14, U15, U16, U17 og U19.

8 Til forældre - Husk at børn spiller fodbold for deres egen skyld ikke for forældrenes. - Koncentrer dig om dit barns præstation frem for om kampene vindes eller tabes. - Støt dit barns hold under kamp med opmuntrende tilråb og applaus. - Kom ikke med gode råd til spillerne under kamp lad trænerne om det. - Stå på modsatte side af trænerne under kampe. På samme side uden for trænernes zone. - Accepter og bak op om de beslutninger som trænerne tager. - Drøft aldrig holdninger om trænere med dit barn, medmindre de er positive. - Elitefodbold kræver fravalg, både for spilleren og familien. - Husk at I også repræsenterer Hobro IK Talent Plus udadtil. Er der ting, som I gerne vil have en samtale om, så henvend jer til holdets træner, talent+ træneren eller talentchefen. En udtagelse til Hobro IK Talent plus er ikke ensbetydende med, at spilleren vil være en fast del af talent-miljøet i flere år. Der vil være udskiftninger i de enkelte trupper, sandsynligvis hver sæson. En udtagelse til et talent plus-hold skal betragtes som et skulderklap, men herefter skal spilleren arbejde for at udvikle sig for at forblive i talent-miljøet.

Velkommen til Hobro IK og Talent Plus. Kort om Talent Plus. Sportslig ledelse

Velkommen til Hobro IK og Talent Plus. Kort om Talent Plus. Sportslig ledelse Velkommen til Hobro IK og Talent Plus Med denne folder ønsker vi at give spillere og forældre en kort information vedrørende Hobro IK og Talent plus og det at være spiller og forældre i klubben. Har I

Læs mere

VIBORG FF ELITE U17-U21 VIBORG FF TALENT TOP CENTER U5-U12 FK VIBORG U13-U15

VIBORG FF ELITE U17-U21 VIBORG FF TALENT TOP CENTER U5-U12 FK VIBORG U13-U15 FK VIBORG U13-U15 VIBORG FF ELITE U17-U21 TOP CENTER U5-U12 VIBORG FF TALENT INFORMATIONSHÆFTE 2018 FORORD Med denne folder ønsker vi at give spillere og forældre en kort information vedrørende Viborg

Læs mere

VELKOMMEN I FC Salling Informationshæfte for FC Salling spillere og forældre

VELKOMMEN I FC Salling Informationshæfte for FC Salling spillere og forældre VELKOMMEN I FC Salling Informationshæfte for FC Salling spillere og forældre http://www.fcsalling.dk/ 1 https://www.facebook.com/fcsalling INDHOLD VELKOMMEN I FC SALLING 3 KORT OM FC SALLING 3 MISSION

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

Velkommen til AaB s kvinde-/pigeafdeling

Velkommen til AaB s kvinde-/pigeafdeling Velkommen til AaB s kvinde-/pigeafdeling VELKOMMEN Denne folder har til formål at byde velkommen til nye spillere og forældre i AaB s kvinde-/pigeafdeling. Folderen vil fortælle, hvordan AaB s kvinde-/pigeafdeling

Læs mere

Dronningborg B. Hornbæk SF Kristrup B. Randers Freja Randers KFUM Vorup fb

Dronningborg B. Hornbæk SF Kristrup B. Randers Freja Randers KFUM Vorup fb Velkommen til Randers FCs talentafdeling, Randers Freja FC Randers FC blev etableret den 1. januar 2003 som et samarbejde mellem seks moderklubber. Inden Randers FC blev etableret, spillede Randers Freja

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Fodboldklassen Muldbjergskolen klasse

Fodboldklassen Muldbjergskolen klasse Fodboldklassen Muldbjergskolen 7.-8.-9. klasse Fodboldklassen - Muldbjerg Formålet med at etablere en FODBOLDKLASSE på Muldbjergskolen er: At skabe større sammenhæng mellem skole og fodbold, således at

Læs mere

FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ

FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ FREDERICIA ELITEIDRÆT HJÆLPER DIG PÅ VEJ ADGANG TIL TRÆNING I TALENTCENTER OG MORGENTRÆNING TALENTCENTER Fredericia Eliteidræt træner idrætstalenter mellem 13-20 år i et tværgående miljø én gang ugentligt

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Er du et talent? Informationsmøde. om Idrætsklasserne: Den 22. november 2016 Klokken Sønder Otting Skole, Kløvermarken 2, 6100 Haderslev

Er du et talent? Informationsmøde. om Idrætsklasserne: Den 22. november 2016 Klokken Sønder Otting Skole, Kløvermarken 2, 6100 Haderslev Er du et talent? Er du et talent?... så har Idrætsklasserne på Sønder Otting Skole det rigtige tilbud til dig. Idrætsklasserne er for unge talenter, som skal i 7., 8. eller 9. klasse og ønsker at prøve

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Til dig, der er ny forældre i NFC

Til dig, der er ny forældre i NFC NYKØBING FC Til dig, der er ny forældre i NFC Velkomstfolder til nye forældre. 1. udgave, marts 2019 2/8 Velkommen som forældre i Nykøbing FC s børne- og ungdomsafdeling. Vi er glade for at du giver dit

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

AGF Talentsamarbejde

AGF Talentsamarbejde AGF Talentsamarbejde AGF Talentcenter - lokalt AGF TALENTCENTER AGF TALENTCENTER Indhold Vision, definition, mål og handlingsplaner Etiske regler AGF Talentcenter-model Forpligtelser og krav til et AGF

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Forældremøde. Onsdag den 30. september & 7. oktober

Forældremøde. Onsdag den 30. september & 7. oktober Forældremøde Onsdag den 30. september & 7. oktober Formål Formålet med arbejdet i talentcenter kan deles i 4 hovedområder: 1. Højne niveauet på dansk ungdomsvolleyball generelt 2. Styrke ungdomslandsholdsarbejdet

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ IDRÆTSTALENTKLASSER // VELKOMMEN TIL ET STÆRKT FÆLLESSKAB I IDRÆTSTALENTKLASSERNE/ Når man er ung idrætsudøver og gerne vil dyrke sin idræt på særligt højt plan uden

Læs mere

Forældremøde. Onsdag den 3. & 10. oktober

Forældremøde. Onsdag den 3. & 10. oktober Forældremøde Onsdag den 3. & 10. oktober Formål Formålet med arbejdet i talentcenter kan deles i 4 hovedområder: 1. Højne niveauet på dansk ungdomsvolleyball generelt 2. Styrke ungdomslandsholdsarbejdet

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter

Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Beskrivelse af idrætsklasserne for talenter Målsætning og værdigrundlag for talentidrætsklasser på Skolen på Sønderager (TIK-klasser) Skolen på Sønderager tilbyder i samarbejde med Herning Elite og idrætsforeninger

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd DEN RØDE TRÅD Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF Den Røde Tråd Vi har i Vallensbæk IF fodbold valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

[1] ELITETALENT I ESAA U-18

[1] ELITETALENT I ESAA U-18 [1] ELITETALENT I ESAA U-18 [2] Elitetalent i ESAA U-18 U-18 Elitetalent i Aarhus - Fra talent til ligaspiller Aarhusiansk basketball sætter ressourcer ind på at udvikle U-18 talenter med tekniske, taktiske,

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro

Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro - 2018-2020 Handleplan over økonomiske tilskud fra Holstebro SPORTSCHEF FS HOLSTEBRO KIM FISCHER MENSBO FS HOLSTEBRO Holstebro Kommune Indhold FS Holstebro...2 FS Holstebro - Vision...2 FS Holstebro -

Læs mere

Talentpolitik i Greve Atletik

Talentpolitik i Greve Atletik Talentpolitik i Greve Atletik Forord fra Eliteudvalget. Velkommen til denne introduktion til Greve Atletiks Talentpolitik. Formålet med dette dokument er at give svar på nogle af de generelle spørgsmål,

Læs mere

Eliteplan 2010-2013. Hvidovre Volleyball Klub. Side 1 af 8

Eliteplan 2010-2013. Hvidovre Volleyball Klub. Side 1 af 8 Eliteplan 2010-2013 Hvidovre Volleyball Klub Resumé Hvidovre Volleyball Klubs eliteplan skal medvirke til at føre klubbens herrehold det sidste stykke op i toppen af dansk volleyball, med mulighed for

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen Esbjerg Ishockey Klub Eliteidrætsklasse Vitaskolen Rev. 1 November 2014 Optagelse Eliteidrætsklasse Esbjerg Ishockey Klub (EIK) indgår i et samarbejde med Danmarks Ishockey Union (DIU), Team Danmark, Esbjerg

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for. Klubudvikling Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram) Husk: Navn + funktionsbeskrivelse på talentansvarlig

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Optag i idrætstalentklassen

Optag i idrætstalentklassen Pkt. 150 Optag i idrætstalentklassen Sagsnr. 277126 Kultur- og Idrætsudvalget Åbent punkt Resume Venstre har bedt om, at sag om optag i talentklassen sættes på dagsordenen. Indstilling Forvaltningen indstiller,

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933)

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Vision/målsætning & forventninger En verden af oplevelser sammen Vision Vi udvikler håndbold i Næstved Kommune og bidrager til at skabe hele mennesker

Læs mere

Velkommen til dette spiller, forældre og trænermøde.

Velkommen til dette spiller, forældre og trænermøde. Velkommen til dette spiller, forældre og trænermøde. Lige lidt praktisk. Jeg vil først bruge små 20 minutter på et indlæg. Derefter er der kaffe/te sodavand og et stykke brødtorte, hvor I kan sidde og

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2014

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2014 TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2014 For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder det allerede fra babyhåndbolden ved Voksne dygtige trænere ned

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Informationsmøde om Idrætstalentklasse

Informationsmøde om Idrætstalentklasse Informationsmøde om Idrætstalentklasse 2019-2020 Dagsorden 1. Velkommen - Peter 2. Udskolingen på Kildegårdskolen - Mikkel Høgh 3. Idrætstalentklassen - Peter Janner 4. Morgentræning - Henrik van Komen

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

HIK Kick Off 2015. 43 tilmeldte 24 afbud. Herning The Icehockey Capital of Denmark

HIK Kick Off 2015. 43 tilmeldte 24 afbud. Herning The Icehockey Capital of Denmark HIK Kick Off 2015 43 tilmeldte 24 afbud Dagens program: 08.50 09.15 09.45 12.00 13.30 13.45 14.30 18.00 09.10 09.45 12.00 13.30 13.45 14.15 Morgenmad HIK klubrum Opfølgning fra sidst HIK Punkter - Sportslige

Læs mere

Dyrk dit talent. - mens du passer skolen IDRÆTSKLASSER. Skive Kommunes. skive.dk/elite

Dyrk dit talent. - mens du passer skolen IDRÆTSKLASSER. Skive Kommunes. skive.dk/elite Dyrk dit talent - mens du passer skolen Skive Kommunes IDRÆTSKLASSER skive.dk/elite skive.dk/elite fb.com/skiveelite Skive Kommunes Idrætsklasser v. Aakjærskolen Frederiksgade 21K, 7800 Skive aakjærskolen@skivekommune.dk

Læs mere

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD

EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD EVALUERING AF ELITESPORTSAFTALER FODBOLD Resultatmæssigt har vi løftet os for alle vores ungdomshold fra en plads omkring top 60 i Danmark, til at være top 20 for alle vores årgange (U14-U19). Dette på

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Vision for Næstved Sportscollege

Vision for Næstved Sportscollege Vision for Næstved Sportscollege Næstved Sportscollege (NSC) drives i fællesskab mellem en række idrætsklubber og uddannelsesinstitutioner hjemmehørende i Næstved Kommune. Formålet med etablering af sportscollege

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

ESAA Code of Conduct for ESAA talenter på ungdomsuddannelser

ESAA Code of Conduct for ESAA talenter på ungdomsuddannelser 1 ESAA Code of Conduct for ESAA talenter på ungdomsuddannelser Som ESAA udøver indgår du ikke blot i et program, der understøtter og optimerer din egen sportslige og uddannelsesmæssige udvikling. Ved at

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet

DANSK GOLF UNION. Vejen til landsholdet DANSK GOLF UNION Vejen til landsholdet H O V E D S P O N S O R DGUs eliteudvikling juli 2008 1 Fra drøm til virkelighed Langt og kort spil Dansk Golf Union (DGU) har som vision at skabe golfspillere amatører

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Informationsmøde for Piger årgang 2002 & Drenge årgang 2001 JHF Kreds 7. Holsted den 13-11-2015

Informationsmøde for Piger årgang 2002 & Drenge årgang 2001 JHF Kreds 7. Holsted den 13-11-2015 Informationsmøde for Piger årgang 2002 & Drenge årgang 2001 JHF Kreds 7. Holsted den 13-11-2015 VELKOMMEN - TALENTSTRUKTUR I DHF. - TRÆNINGEN I KREDS 7 - RETNINGSLINJER - SPØRGSMÅL TALENTSTRUKTUR I DHF.

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

Idrætsakademi Ringsted

Idrætsakademi Ringsted Idrætsakademi Ringsted Stedet for dem, der har viljen, til at ville lykkedes. 14/10/14 1 Vision IKA er et akademi i konstant udvikling, hvor tiltag sker kontinuerligt for at optimere elevernes hverdag.

Læs mere

Indhold Administration... 3 Telefon... 4

Indhold Administration... 3 Telefon... 4 Træner Lederhåndbog Den 27. maj 1913 besluttede en flok unge mennesker i Hobro at etablere en fodboldklub, og klubben blev en realitet den 13. juni samme år under navnet Hobro Idrætsforening. Det nuværende

Læs mere

Forældremøde. Onsdag den 5. & 26. oktober

Forældremøde. Onsdag den 5. & 26. oktober Forældremøde Onsdag den 5. & 26. oktober Formål Formålet med arbejdet i talentcenter kan deles i 4 hovedområder: 1. Højne niveauet på dansk ungdomsvolleyball generelt 2. Styrke ungdomslandsholdsarbejdet

Læs mere

ESAA Talent Guide. Del 1

ESAA Talent Guide. Del 1 ESAA Talent Guide Del 1 Juni 2016 Indholdsfortegnelse ESAA Talent Guide 1. Intro 2. Talenthuset værdisættet for talentudviklingen i Danmark 3. Fra Værdier til handling: ESAA-talentudviklingsmodellen 4.

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Sportslige ambitioner Kvalificerede trænere på alle niveauer Aldersrelateret

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. 1 Side 3 - Sportslige ambitioner Side 4 - Kvalificerede trænere

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Træner og holdleder ABC Velkommen til Tune IF Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og alt dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

Skole og foreningsliv i bevægelse. Center for Ungdomsstudier (CUR) i samarbejde med DIF og DGI - støttet af Nordea-fonden

Skole og foreningsliv i bevægelse. Center for Ungdomsstudier (CUR) i samarbejde med DIF og DGI - støttet af Nordea-fonden Fodbold som linjefag En skole tilbyder fodboldlinje til 7. klasse i samarbejde med den lokale fodboldklub. Projektet nyder godt af, at der er en del personsammenfald mellem skole og klub i form af lærere

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd"

Dragør Boldklub: Venner og vindere, Den Gule tråd Dragør Boldklub - Den gule tråd - en holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd" - En holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Indhold:

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Sponsor koncept 2014/2015

Sponsor koncept 2014/2015 Sponsor koncept 2014/2015 E n k l u b f o r a l l e V a r d e B a d m i n t o n K l u b Side 1 Varde Badminton Klub (VBK) Varde Badminton Klub havde i 2011 50 års jubilæum, og har igennem de mange år dannet

Læs mere

VSF Drengeungdom. Den gule tråd version 2.0 Mere for de øvede. VSF Fodbold Drengeungdom 2014

VSF Drengeungdom. Den gule tråd version 2.0 Mere for de øvede. VSF Fodbold Drengeungdom 2014 VSF Drengeungdom Den gule tråd version 2.0 Mere for de øvede Den gule tråd version 2.0 U7 U13 Fastholdelse af 11-mands kultur i VSF Drengeungdom, gerne 2 hold i alle årgange. 1 e hold der spiller med i

Læs mere

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD INFORMATIONS FOLDER VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Hørning Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle dig om Hørning Håndbold og give

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENTLINJEN. Byskolerne og 10iCampus i Varde

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENTLINJEN. Byskolerne og 10iCampus i Varde Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENTLINJEN Byskolerne og 10iCampus i Varde Byskolerne og 10iCampus samarbejder fra skoleåret 2015/16 med flere idrætsklubber om at tilbyde talentfulde idrætsudøvere i 7-10 klasse

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

ELITEKLASSER. for dig der vil forene eliteidræt og uddannelse Ungdomsuddannelserne EUD, EUX, HHX & STX

ELITEKLASSER. for dig der vil forene eliteidræt og uddannelse Ungdomsuddannelserne EUD, EUX, HHX & STX ELITEKLASSER for dig der vil forene eliteidræt og uddannelse Ungdomsuddannelserne EUD, EUX, HHX & STX ELITEKLASSER Herning Elite Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor

Læs mere

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03

ELITEIDRÆTSKLASSER 7.-9. KLASSE. olen.indd 1 06/11/13 12.03 ELITEIDRÆTSKLASSER 76 81 37 00 7.-9. KLASSE olen.indd 1 06/11/13 12.03 VEJLE ER ELITEKOMMUNE1 VELKOMMEN: Velkommen som ny elev og forælder på NOVAskolen. Vi glæder os til at have jer på holdet, der vægter

Læs mere

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden...

I AGF Håndbold skal vi satse på seniorafdelingen i fremtiden... seniorafdelingen i fremtiden... Hvad skal der til? at vi har en fælles forståelse, fælles målsætninger og en fælles vision. at vi tænker, prioriterer og agere langsigtet. at vi har en stærk økonomi og

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 -

Idrætsklasser for talenter i 7. til 9. klasse - oversigt over optagelsesprocedure for skoleåret 2010/11 - Uddannelsesudvalget 2010-11 UDU alm. del Svar på Spørgsmål 97 Offentligt Elitekommune Struktur/organisering Hvilke elever/behov er idrætsklasserne rettet mod? Aalborg Ballerup Esbjerg Pt. ingen folkeskoletilbud

Læs mere

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS Ingen selvfølge at unge dyrker sport Det første store dyk på frafaldsbarometret ses i de tidlige teenageår. Her mærker foreningerne

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere klasse

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere klasse TALENTKLASSER for idrætstalentet der vil mere 7.-9. klasse TALENTKLASSER Herning Elite Talentklasser Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor en samarbejdsaftale med

Læs mere