UNIKKE JULEGAVEIDÉER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UNIKKE JULEGAVEIDÉER"

Transkript

1 UNIKKE JULEGAVEIDÉER

2 . Moderne, klassisk og smukt Det velkendte musselmalede mønster, fortolket på en ny og overraskende måde med sans for detaljer. Blå Mega Riflet er håndmalet, så hver enkelt steldel er helt unik. Samtidig er stellene Hvid Riflet og Musselmalet igen blevet populære, fordi sammensætningen af de tre stel giver et utal af muligheder. I eksklusivt samarbejde med Royal Copenhagen præsenterer GaveFabrikken dette elegante skålsæt, som forener de tre populære generationer, Mussel, Mega Mussel og Hvid Riflet. Skålene klæder hinanden utrolig godt og kan bruges både sammen og hver for sig. Størrelsen er perfekt til for eksempel snacks og frugt eller til morgenmaden i stedet for en dyb tallerken. Blå Mega Riflet skål, Ø: 17 cm Hvid Riflet skål, Ø: 17 cm Musselmalet skål, Ø: 17 cm. 560,- TRE DESIGNSKÅLE I NYT HISTORISK MIX Kun ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 1.363,-)

3 . Brødrister i stærkt design Design og funktionalitet går op i en højere enhed med denne elegante brødrister fra populære KitchenAid. Brødristeren har indbygget motor, der elegant hæver og sænker brødet, når programmet startes. Den kan riste to skiver ad gangen, har hele syv varmeindstillinger og en praktisk funktion, der holder brødet varmt i op til tre minutter. Den har også en optøningsfunktion og en særlig funktion til bagels. Start dagen med stil og rist dit brød præcis, som du ønsker det. Vælg mellem farverne sort og rød. KitchenAid Toaster, 1100 W. 600,- ELEGANT BRØDRISTER I RETRODESIGN Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 1.499,-)

4 . Klassiske kværne - salt og peber I samarbejde med Peugeot præsenteres dette eksklusive kværnsæt, bestående af to 30 cm kværne i lakeret ædeltræ. Peugeot har produceret kaffe- og peberkværne siden midten af det 19. århundrede og er i dag det foretrukne mærke hos de fleste kokke. Det skyldes bl.a., at Peugeots unikke kværne ligger perfekt i hånden og er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Prøv selv kværnene, der både pynter på køkkenbordet og løfter din madlavning. Peugeot peberkværn, H: 30 cm Peugeot saltkværn, H: 30 cm. 500,- STORT KVÆRNSÆT I HØJESTE KVALITET Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 1.299,-)

5 Designet til en god oplevelse Med satinbestikket fra Christian Bitz bliver det aldrig kedeligt at spise sin mad. Den fantasifulde bestikserie fås i farverne sort, sølv eller messing med satinfinish og indgraveret Bitz-logo på bagsiden. Slip kreativiteten løs og skab et inspirerende middagsbord med dette stilrene designbestik. Bestiksættet indeholder 24 dele til seks personer samt todelt salatbestik. Leveres i 3 farver: Sort, sølv eller messing -farvet med satinfinish. 6 gafler, L: 21 cm 6 knive, L: 22,5 cm 6 spiseske, L: 21 cm 6 latteskeer, L: 20 cm 2-delt salatbestik. 560,- DESIGNBESTIK - STORT SÆT Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 1.298,-)

6 . Skagen bambussengetøj Ekstra blødt Skagen bambussengetøj - elegant vævet i det fineste sildebensmønster. Sættet er fremstillet i en blanding af bomuld og bambus, som giver et utrolig blødt materiale med samme gode egenskaber som silke. Det holder på varmen, når det er koldt, og virker kølende, når det er varmt, hvilket gør materialet ideelt til sengetøj og sikrer en behagelig nattesøvn. Sengesættet er Øko-Tex-certificeret, og bambusplanten er et bevidst valg i forhold til miljøet. Materialet er sammensat af 70% bambus og 30% bomuld. Sættene er forberedt, så længden let kan udvides fra 200 til 220 cm. 2 dynebetræk, 140 x 200/220 cm 2 hovedpudebetræk, 60 x 63 cm. 560,- SKAGEN BAMBUSSENGETØJ - TO SÆT Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 1.999,-)

7 Klassisk termokande Alfi har i mere end hundrede år været den ukronede konge af termokander takket være gedigent håndværk, fremsynet teknologi og en sans for design, der har skabt flere af morgendagens designikoner til kaffeborde verden over. Alfis klassiske Juwel termokande er en af verdens mest kendte termokander, og det oprindelige design kan dateres helt tilbage til Juwels eksklusive og stilrene look har prydet borde på ambassader, i virksomheder og i private hjem gennem generationer. Designet er i dag lige så klassisk og nutidigt som for snart 100 år siden. Forkromet messing i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Unikt og praktisk hældesystem, der kan betjenes med én hånd. Holder varmt i 12 timer, holder koldt i 24 timer. Ergonomisk, forkromet metalhåndtag. Alfi Termokande, forkromet, 1 liter. 640,- DEN ORIGINALE JUWEL I KROM Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 1.699,-)

8 Never settle for what we have today Tobias Jacobsen, barnebarn af en af de største danske designere nogensinde - Arne Jacobsen, skaber konstant produkter, der forbinder den nyeste teknologi med sublimt design. Et enkelt formsprog koblet sammen med simpel funktionalitet skaber succesfulde produkter, som kan bruges af mange mennesker. Fremtidens radio stationer Internetradioen fra Zeniq er designet af Tobias Jacobsen, barnebarn af en af Danmarks mest berømte arkitekter og designere, Arne Jacobsen. Radioen er let at betjene og giver dig adgang til radiokanaler over hele verden. Den har en fantastisk lyd med kraftig lydgengivelse fra to bashøjttalere og en mellemtone/diskanthøjttaler. Du kan betjene radioen via smartphone eller den medfølgende fjernbetjening. Funktioner og kanalvalg illustreres på radioens LCD-farveskærm, og der medfølger en gratis App til ios (Mac) og Android, så du let kan styre kanalvalg mm. Tobias Jacobsen internetradio. 600,- TOBIAS JACOBSEN INTERNET RADIO Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 2.399,-)

9 Smart og praktisk rygsæk Cavalet repræsenterer et tidløst skandinavisk design med høje standarder for kvalitet. Firmaet har eksisteret siden 1946, hvor det blev grundlagt. I dag er Cavalet et af Skandinaviens førende taskemærker, der leverer kvalitetsprodukter til den kræsne kunde. I samarbejde med Cavalet kan vi tilbyde denne smarte rygsæk. Rygsækken er udført i TPU polyester med tapede sømme, hvilket gør den vandtæt og virkelig praktisk til mange formål. Den er designet til at passe til en aktiv livsstil, og rygsækken har rullelukning, der gør den let af tilpasse mængden af indholdet. Rygsækken er udført i rigtig god kvalitet med gode stropper og spænder. Leveres i praktisk grå farve med sorte håndtag, lynlåse og stropper. Roll Pack Rygsæk, 62 x 33 x 14 cm, 25 liter. 300,- VANDTÆT RYGSÆK MED ROLL-UP Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 699,-)

10 . Imponerende klar lyd Denne fantastiske bluetooth højttaler kan bruges i ufatteligt mange situationer, hvor man ønsker at blive akkompagneret af sin yndlingsmusik eller lytte til favoritprogrammet. Da den er formgivet med en imponerende fleksibilitet med en bøjelig hale, kan den hænge, stå eller monteres snart sagt alle steder. Højttaleren er desuden så vandtæt, at man sagtens kan medbringe den i badet. Den kan spille op til 16 timer på en opladning. Swimmer bluetooth højttaler. 250,- VANDTÆT BLUETOOTH HØJTTALER Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 699,-)

11 Lommelygte med mange funktioner Denne lommelygte er fantastisk at medbringe på telttur, i bilen eller på cykelturen. Den kan foruden at lyse også bruges som højttaler og som powerbank. Funktioner: MP3 afspiller Bluetooth højttaler Elektrisk lommelygte USB support funktion FM radio Kan fungere som powerbank-: 2600mAh Lithium-ion Lommelygte med MP3 afspiller og bluetooth. 300,- LOMMELYGTE MED MP3 AFSPILLER Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 599,-)

12 Stort topnøglesæt Stort topnøglesæt med topnøglehoveder i mange størrelser. Det hele er samlet i praktisk transportkuffert, fremstillet af slagfast, olie- og temperaturbestandigt kunststof, som fastholder værktøjerne, og som er let at transportere. Stort topnøglesæt i kuffert. 400,- VÆRKTØJSKUFFERT MED TOPNØGLESÆT Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 999,-)

13 Virtuelle briller med fjernbetjening Slut din smartphone til disse 3D-briller for at blive en del af den virtuelle verden, hvor alting føles virkeligt Disse 3D-briller giver en fantastisk oplevelse, skarpe og utroligt livagtige billeder. Det elastiske bånd justeres let til alle hovedstørrelser for optimal komfort. Derfor kan de også anvendes af både voksne og børn og kan give mange timers sjov underholdning for hele familien. Brillerne er kompatible med alle smartphones og understøtter OS, ios, Android og Windows. Virtuel Reality-briller. 400,- VIRTUELLE 3D-OPLEVELSER Kun hos ISS Frugt.dk (Butiksværdi DKK 899,-)

14 Tak for opmærksomheden Maria Palm Salgsleder M. (+45) ISS Frugt.dk Jydekrogen Vallensbæk T PRAKTISK INFO Bestilling kan ske via eller på Deadline for bestilling 25. november 2016 Levering vil ske i uge 50 og 51 OM ISS FRUGT.DK ISS Frugt.dk er Danmarks foretrukne leverandør af frugtordninger til danske arbejdspladser. Vi bringer hver uge mere end stykker frisk frugt af høj kvalitet ud til cirka virksomheder. Vi tilbyder også blomsterbuketter, gavekurve, vingaver og kildevand, og vi leverer fragtfrit sammen med eksisterende frugtordning.

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER Ballerup, den 25. august 2015 KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Det er os en fornøjelse at kunne præsentere et udvalg af firmagaver fra ZWLLING J.A. HENCKELS. Vi har nedjusteret

Læs mere

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert velkendt

Læs mere

2 GRAND CRU VELKOMMEN

2 GRAND CRU VELKOMMEN GRAND CRU 1 2 GRAND CRU VELKOMMEN I år kan Rosendahls meget populære Grand Cru-produktfamilie fejre 20-års jubilæum. Lanceringen af Grand Cru-vinproppen i 1993 var begyndelsen på en serie, hvor et produkt

Læs mere

a table story KATALOG

a table story KATALOG a 2017 KATALOG a - 04 - TALLERKENER - 18 - GLAS - 30 - BESTIK - 36 - FADE / SKÅLE - 38 - TILBEHØR TALLERKENER KHWÜRTZ KERAMISK STEL Ikke to tallerkener er ens, og ofte kan den ene ikke være foruden den

Læs mere

MAJ 2019 VARENR. GGKADK. GourmetGaven B2B THUESEN JENSEN A/S I SMEDELAND 11 I 2600 GLOSTRUP Forhandler oplyses på

MAJ 2019 VARENR. GGKADK. GourmetGaven B2B THUESEN JENSEN A/S I SMEDELAND 11 I 2600 GLOSTRUP Forhandler oplyses på MAJ 2019 VARENR. GGKADK GourmetGaven B2B 2019 THUESEN JENSEN A/S I SMEDELAND 11 I 2600 GLOSTRUP Forhandler oplyses på info@gourmetgaven.dk INDHOLD KITCHENAID - IKONISK DESIGN I 100 ÅR I 1919 kom en banebrydende

Læs mere

GourmetGaven B2B 2019

GourmetGaven B2B 2019 GourmetGaven B2B 2019 KITCHENAID - IKONISK DESIGN I 100 ÅR I 1919 kom en banebrydende maskine til verden, da KitchenAids første køkkenmaskine så dagens lys. En køkkenmaskine, der skulle komme til at revolutionere

Læs mere

Giv dine medarbejdere et gavekort med login, til at vælge imellem 24 gaver

Giv dine medarbejdere et gavekort med login, til at vælge imellem 24 gaver Giv dine medarbejdere et gavekort med login, til at vælge imellem 24 gaver 300,- 400,- 560,- 640,- Butiksværdi op til 960,- Butiksværdi op til 1.440,- Butiksværdi op til 2.544,- Butiksværdi op til 2.780-

Læs mere

MÆRKEDAGE KATALOG 2017

MÆRKEDAGE KATALOG 2017 MÆRKEDAGE KATALOG 2017 GAVE 1 OVALT SERVERINGSFAD 36,5 CM En ny klassiker skabt ud fra en gammel Der skulle en visionær ung kunstner til at kunne tage det legendariske musselmalede design og vende det

Læs mere

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit fremragende, dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

S A M L E M Æ R K E R SPAR OP TIL 75%

S A M L E M Æ R K E R SPAR OP TIL 75% S A M L E M Æ R K E R SPAR OP TIL 75% Kokkenes fore Passer til alle komfurtyper Praktisk glaslåg med silikonekant Ekstra stærk teflon-belægning Ergonomiske håndtag Teflon-serveringspande 28 cm. 25 X +

Læs mere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere B2b gifts // 2017 // indhold 04 08 06 Gave 1 Køkkenpakke Gave 2 BLACK LABEL puder Gave 3-5 BLACK LABEL frotté 16 12 Gave 6 BLACK LABEL morgenkåbe 14 Gave 7 CRYSTAL bordlamper Gave 8 KIM DAMASKDUG Gå på

Læs mere

VL118 VL135 VL15 VL66

VL118 VL135 VL15 VL66 VL118 VL135 VL15 VL66 vermund.eu VL118 design by vermund.eu VI FEJRER 50 ÅR MED VL118 Stolen VL118 blev introduceret i 1964 og var i første omgang en stålindrammet stol med krydsfiner sæde og ryg. Vi har

Læs mere

Incl. pakning i Casa de Luxe Shopper

Incl. pakning i Casa de Luxe Shopper 1 Naja Munthe fra den internationalt kendte designvirksomhed præsenterer sin HOME-collection. Kollektionen vil tilføre nordiske hjem et strejf af boheme, og består af smukt og anvendeligt tilbehør til

Læs mere

Julen Every occasion deserves a gift. And we ve got the right gift for every occasion.

Julen Every occasion deserves a gift. And we ve got the right gift for every occasion. Every occasion deserves a gift. And we ve got the right gift for every occasion. Vasa kobber vakuumisoleret flaske 2 stk Dobbeltvæg 18/8 graders rustfrit stål med vakuumisolering. Indervæggen er belagt

Læs mere

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS www.royalcopenhagen.com 2013

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS www.royalcopenhagen.com 2013 ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2 De bedste gaver fortæller en historie Royal Copenhagen er grundlagt i 1775 af Enkedronning Juliane Marie. Fabrikkens kendemærke er tre bølgelinjer, som symboliserer

Læs mere

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST TRÅDLØS MUSIK, HVOR ALT SPILLER SAMMEN NYE TONER DERHJEMME Bang & Olufsen Multiroom er et system af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder

Læs mere

ZWILLING J.A. HENCKELS 2016 FIRMAGAVER

ZWILLING J.A. HENCKELS 2016 FIRMAGAVER ZWILLING J.A. HENCKELS 2016 FIRMAGAVER Ballerup, den 18. februar 2016 KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Det er os en fornøjelse at kunne præsentere et udvalg af firmagaver fra ZWLLING J.A. HENCKELS. Vi har nedjusteret

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

MitGavevalg Firmajulegaver

MitGavevalg Firmajulegaver M G. MitGavevalg 2019 Firmajulegaver NEMT. SIKKERT. GLÆDELIGT. Kære julegaveindkøber, Det er snart dén tid på året igen, og vi elsker det. Derfor har vi gjort det både nemt, sikkert og glædeligt for dig

Læs mere

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder

Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder Gifts boxes 2018 DK Henning Koppel Hurricanes Fyrfadsholder 10009646 + 10009646 Erhvervspris DKK 400,00 Total Vejl. værdi DKK 998,00 Ø120MM Total Vejl. værdi DKK 998,00 Den legendariske Henning Koppels

Læs mere

Julen Frihed til at vælge. Velkommen til julegaveshoppen. - gaver der glæder...

Julen Frihed til at vælge. Velkommen til julegaveshoppen. - gaver der glæder... Julen 2018 JULEN 2018 - gaver der glæder... Velkommen til julegaveshoppen - gaver der glæder... Enkle og elegante lysestager Yndefuld Blå Mega riflet étagére Original barsæt i satinpoleret stål Vejl. udsalgspris

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

KÄHLER DESIGN. Årets designgave fra

KÄHLER DESIGN. Årets designgave fra Årets designgave fra KÄHLER DESIGN Når du giver en gave fra Kähler, forærer du din medarbejder eller samarbejdspartner et smukt og elegant designprodukt, der har rødder i de unikke danske designtraditioner.

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3498 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3498 Kat: 2. 3498 - Lamper, værktøjssæt, vækkeur m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB

BUKS BØRN L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER BUKS BØRN L.BRADOR 119PB Baseret på vores populære og formålstjenlige håndværkerbukser har vi udviklet en buks til vores bedste medhjælpere. Vi har flyttet en masse nyttige og anvendelige

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3459 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3459 Kat: 2. 3459 - Vækkeur, lamper, værktøjssæt m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Det har vi hos Jeva Læs mere i kataloget Ekstra stort madkasserum 2015 Beginners 313-77 Vores madkasserum er store og isolerede,

Læs mere

UNIKKE GAVEIDEER. - fra landets største julegaveleverandør FORTROLIGT

UNIKKE GAVEIDEER. - fra landets største julegaveleverandør FORTROLIGT UNIKKE GAVEIDEER - fra landets største julegaveleverandør FORTROLIGT ISS FRUGT.DK Julegaver 2017 Moderne, klassisk og smukt Det velkendte musselmalede mønster, fortolket på en ny og overraskende måde med

Læs mere

årets Gaver fra Stelton 2014

årets Gaver fra Stelton 2014 årets Gaver fra Stelton 2014 Pakke 1 Pakke 2 Pakke 10 Pakke 11 Pakke 3 Pakke 4 Pakke 5 Pakke 6 Pakke 12 Pakke 13 Pakke 14 Pakke 15 Kære Kunde, Det glæder os at præsentere Steltons nye gavekatalog, som

Læs mere

Reklameartikler DRIKKEDUNKE FLASKEVAND GULVMÅTTER

Reklameartikler DRIKKEDUNKE FLASKEVAND GULVMÅTTER Reklameartikler DRIKKEDUNKE Drikkedunke i aluminium med metallic look, skruelåg, karabinhage og nøglering. Ikke egnet til maskinopvask. Kapacitet 500 ml. Pakket stykvis i æske. Drikkedunkene tilbydes i

Læs mere

seats for your senses NEW from Pressalit Spira Art Nordic by Nature

seats for your senses   NEW from Pressalit Spira Art Nordic by Nature seats for your senses www.pressalit.com NEW from Pressalit Spira Art Nordic by Nature Et portræt KNUD Kompromisløs sværgen til skandinavisk stringens Buslæskærme, dørhåndtag, motorvejstavler, gryder, belysning,

Læs mere

BROSTE COPENHAGEN Gavekatalog 2018

BROSTE COPENHAGEN Gavekatalog 2018 BROSTE COPENHAGEN Gavekatalog 2018 Broste Copenhagen Broste Copenhagen er en moderne dansk interiørvirksomhed med international rækkevidde, der i mere end 60 år har skabt produkter, som på en gang har

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød Alt til soveværelset 15% SALE Gælder Auronde, Match, Essential, AVS sengebunde og madrasser Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Auping concept

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

rosendahl.dk Alle priser er vejl. udsalg og i DKK. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

rosendahl.dk Alle priser er vejl. udsalg og i DKK. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Grand Cru 2018 1 rosendahl.dk Alle priser er vejl. udsalg og i DKK. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. 2 GRAND CRU 25 års jubilæum Nogle ting går aldrig af mode. Som at glæde

Læs mere

Urtepotte rund / OVAL

Urtepotte rund / OVAL Urtepotte rund / OVAL Friske krydderurter giver fantastisk smag, hvad enten du kreerer en lækker salat, pasta, dressing eller gryderet. Forlæng levetiden på dine krydderurter med RIG-TIGs urtepotter, som

Læs mere

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr HANS J. WEGNEr CH23 Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr CH23 ORGANISKE FORMER OG ELEGANTE DETALJER CH23 ÆSTETIK OG FUNKTION FORENET I ÉN STOL CH23 tog form i 1950 og var dermed blandt de første mesterværker,

Læs mere

ÅRETS BEDSTE BUD PÅ FIRMA JULEGAVERNE

ÅRETS BEDSTE BUD PÅ FIRMA JULEGAVERNE DANMARKS GAVELEVERANDØR NO. 1 Firmagaver GAVEKATALOG JULEGAVER 2018 BESTIL GAVEN NU Få styr på julegaverne nu. Med Sport Direct Firmagaver får du løst opgaven med de bedste gaver på den nemmeste måde.

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

PRO MONTERINGSANVISNINGER 575/780 TRAEGERGRILLS.COM TFB78GZE/GLE/GZEC/GLEC TFB57GZE/GLE/GZEC/GLEC 1215 E. WILMINGTON AVE SALT LAKE CITY, UT 84106

PRO MONTERINGSANVISNINGER 575/780 TRAEGERGRILLS.COM TFB78GZE/GLE/GZEC/GLEC TFB57GZE/GLE/GZEC/GLEC 1215 E. WILMINGTON AVE SALT LAKE CITY, UT 84106 PRO 575/780 MONTERINGSANVISNINGER Læs hele denne vejledning før installation og brug af dette apparat fyret med træpiller. Manglende overholdelse af disse anvisninger kan medføre skade på ejendom, personskade

Læs mere

Værktøjssæt, lamper, høretelefoner m.v.

Værktøjssæt, lamper, høretelefoner m.v. 3298 - Værktøjssæt, lamper, høretelefoner m.v. 3298 - Værktøjssæt, lamper, høretelefoner m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Prisliste 1. juli 2014

Prisliste 1. juli 2014 Prisliste 1. juli 2014 For både børn og voksne er det vigtigt for selvværdet, at have samme funktioner og muligheder i sociale sammenhænge, som andre personer uden handicaps. For børn og voksne med f.eks.

Læs mere

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR:

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR: E14 LED PÆRER Doled K2 ENVILAR 1W ENVILAR G45 3W Det flotte klassiske design gør, at pæren kan sidde fremme hvor den er synlig. Doled K2 er en meget alsidig LED pære der passer ind rigtig mange steder,

Læs mere

HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 900/1200/2100 Watt HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 1000/2000 Watt

HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 900/1200/2100 Watt HORTUS Terrassevarmer Golden Tube gulvmodel 1000/2000 Watt INDHOLDSFORTEGNELSE Terrassevarmere... HORTUS Terrassevarmer hængemodel 500 Watt... HORTUS Terrassevarmer hængemodel 600/500 Watt... 2 HORTUS Terrassevarmer hængemodel 2000 Watt... 3 HORTUS Terrassevarmer

Læs mere

Frovin koblede vinduer og døre

Frovin koblede vinduer og døre FROVIN KOBLEDE VINDUER OG DØRE Frovin koblede vinduer og døre - for værdigt byggeri Danmarks bedst isolerende og støjdæmpende vinduer Frovin - bedst på energi og støj Den koblede konstruktion betyder at

Læs mere

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city-borde er klassiske med rektangulære ben. Vi har placeret den smalleste del af benet højst oppe under pladen, hvilket giver et svævende udtryk.

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Sammen skaber vi værdi. Netop når vi mødes, opstår der nye tanker, der kan skabe noget unikt. Multicom er bordserien med løsninger, der fremmer kreativitet og dialog. Navnet

Læs mere

NU 249 95. Kuglekande 1,0 L. Design Ole Palsby. Kuglekande 1,0 L. Design Ole Palsby. M/stålprop: Sort, hvid, indigo blå el.

NU 249 95. Kuglekande 1,0 L. Design Ole Palsby. Kuglekande 1,0 L. Design Ole Palsby. M/stålprop: Sort, hvid, indigo blå el. Kuglekande 1,0 L. Design Ole Palsby M/stålprop: Sort, hvid, indigo blå el. grønblå Normalpris: 349,95 NU 249 95 Kuglekande 1,0 L. Design Ole Palsby M/stålprop: Sort, hvid, indigo blå el. grønblå Normalpris:

Læs mere

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontroller lyset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontroller lyset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. Couture-kollektion: De nye og eksklusive designs i Couture-kollektionen genopfinder persiennens traditionelle image

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

OVERSIGT OVER JULEGAVER

OVERSIGT OVER JULEGAVER OVERSIGT OVER JULEGAVER April 2018 - Støttebeløb 315 kr. 800 DKK ex. moms Gaver til hende Gaver til ham Gaver til familien Gaver inden for gastro Julegaveshoppen Egmont bonusgave p. 4 6 p. 7 9 p. 10 12

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

JULEN 2017 FIRMAGAVER & PROFIL. Alle priser er ekskl. moms.

JULEN 2017 FIRMAGAVER & PROFIL. Alle priser er ekskl. moms. JULEN 2017 FIRMAGAVER & PROFIL Alle priser er ekskl. moms. JULEGAVER? Vil du give dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres gave, ud fra et sortiment du har sammensat? Det kan vi bl.a tilbyde

Læs mere

ET FLOT OG SMART VALG

ET FLOT OG SMART VALG SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore

Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore Tænd for magien Det elektriske lys har i høj grad frigjort os fra at leve efter døgnets rytme. Når solen forsvinder bag horisonten, er vi ikke begrænsede i vore gøremål, som man var for omkring et århundrede

Læs mere

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler,

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler, B2B gavepakker 2016 B2B gavepakker 2016 PAKKE 1 PAKKE 8 PAKKE 2 PAKKE 9 Kære B2B forhandler, Det glæder os at præsentere Steltons gavekatalog for 2016, som er fyldt med produkt nyheder og spændende pakker,

Læs mere

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen Mobiltelefoner og tilbehør via bruttolønnen IPHONE 6 iphone 6 fra Apple er udstyret med superhurtig A8 processor, intuitiv ios 8 operativsystem og NFC-teknologi til betaling. PROCESSOR IOS 8 OG A8 PROCESSOR

Læs mere

Julepris: 190,- Vejl ud: 299,-

Julepris: 190,- Vejl ud: 299,- *Gældende i perioden 1/10 21/12 2018 Levering senest d. 21/12-2018 Tæt lukning* mulig at medbringe i tasken, bilen, toget, på cyklen osv. Dobbeltvægget termokop med vakuum-effekt. Holder væsken kold eller

Læs mere

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler,

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler, B2B gavepakker 2016 B2B gavepakker 2016 PAKKE 1 PAKKE 8 PAKKE 2 PAKKE 9 Kære B2B forhandler, Det glæder os at præsentere Steltons gavekatalog for 2016, som er fyldt med produkt nyheder og spændende pakker,

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

2795,- Mark II dansk design, kvalitet og funktionalitet. Tilbud. Tilbud 3795,- Tilbud 4795,- www.bonniedyrecenter.dk

2795,- Mark II dansk design, kvalitet og funktionalitet. Tilbud. Tilbud 3795,- Tilbud 4795,- www.bonniedyrecenter.dk d i n l e v e n d e b u t i k FYLDT e d o g d e m tilbud! Alle tilbud er gældende fra 31.10.2014 til med 8.11.2014 eller så længe lager haves. MED ØGER DU MULIGHEDEN FOR ATØGER UDNYTTE MED DU DETMULIGHEDEN

Læs mere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Damixa Clover Easy Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Clover Easy By Damixa 2 3 Clover Easy By Damixa Hvis hænder kunne tale Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

OVERSIGT OVER JULEGAVER

OVERSIGT OVER JULEGAVER OVERSIGT OVER JULEGAVER April 2018 6WºWWHEHOºE NU DKK ex. moms Gaver til hende Gaver til ham Gaver til familien Gaver inden for gastro Julegaveshoppen Egmont bonusgave p. 4 6 p. 7 9 p. 10 12 p. 13 15 p.

Læs mere

Udvid din lytteoplevelse

Udvid din lytteoplevelse GN ReSound hjælper mennesker med at genopdage hørelsen med høreapparater, der efterligner det naturlige øres måde at behandle lyd på. Der betyder, at du kan glemme din hørenedsættelse - og i stedet fokusere

Læs mere

Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Tomat Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

IRONWOOD 650/885 MONTERINGSANVISNINGER TRAEGERGRILLS.COM TFB89BLE/BLEC TFB65BLE/BLEC 1215 E. WILMINGTON AVE SALT LAKE CITY, UT 84106

IRONWOOD 650/885 MONTERINGSANVISNINGER TRAEGERGRILLS.COM TFB89BLE/BLEC TFB65BLE/BLEC 1215 E. WILMINGTON AVE SALT LAKE CITY, UT 84106 IRONWOOD 650/885 MONTERINGSANVISNINGER Læs hele denne vejledning før installation og brug af dette apparat fyret med træpiller. Manglende overholdelse af disse anvisninger kan medføre skade på ejendom,

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Arbejdsstole Egenskaber

Arbejdsstole Egenskaber Arbejdsstole Arbejdsstole Egenskaber Fordele ved at sidde på en Dynamostol Stolen er specielt designet til at give dit bækken og din ryg en oprejst position, så du ikke falder sammen som på en almindelig

Læs mere

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed

lyd i alle rum USB Trådløs streaming Stationær enhed Mobil enhed Produktkatalog MA4 Industrial Design Design af Thomas Holst Nielsen lyd i alle rum USB Trådløs streaming Mobil enhed Stationær enhed TV Musik er en glæde og fornøjelse - så hvorfor nøjes med at høre favoritsangen

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE BAG OM KAY BOJESEN 4 ABE 7 BJØRN 8 HUND 9 KANIN 11 FLODHEST 12 ZEBRA 13 TURDELDUER 15

INDHOLDSFORTEGNELSE BAG OM KAY BOJESEN 4 ABE 7 BJØRN 8 HUND 9 KANIN 11 FLODHEST 12 ZEBRA 13 TURDELDUER 15 INDHOLDSFORTEGNELSE BAG OM KAY BOJESEN 4 ABE 7 BJØRN 8 HUND 9 KANIN 11 FLODHEST 12 ZEBRA 13 TURDELDUER 15 HISTORIEN BAG KAY BOJESEN Sølvsmed og designer Kay Bojesen kunne noget helt særligt. Han kunne

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

DALLAS. Dit liv dit hjem din sofa HURUP

DALLAS. Dit liv dit hjem din sofa HURUP DALLAS Dit liv dit hjem din sofa HURUP 2 DALLAS 3 + 2 pers. sofa monteret med ekstra kraftig og meget blød semi-anilin læder. Bestående af: stor 3 pers. sofa L 216 cm. med armlæn 1, 2 pers. sofa L 152

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Fås i to udstyrsvarianter. Den stråler ikke bare med forbedret teknik, men også i nye klæder. Rettere sagt i to nye klæder. For den velkendte

Læs mere